Mitrović za B92: Svaka utakmica u Premijer ligi je "rat"

Najbolji fudbaler Srbije u 2018. godini Aleksandar Mitrović pričao je za B92 o konkurenciji za "Zlatnu loptu", napadu na rekord Stjepana Bobeka, preporodu u Fulamu, teškoj jeseni na Krejven Kotidžu, transfer glasinama.

A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Modric je u njegovim godinama srusio engleze 2 puta i talijane u livornu..
    (Zigzag, 18. decembar 2018 15:56)

    Misliš bio je deo hrvatskog tima koji je pobedio. Fudbal je timska igra,a jedan igrač ne može ništa da čini čuda, pa čak ni kad je najbolji na svetu poput Mesija. Nejmar sa Brazilom nije uspeo da uđe ni u polufinale,a selekcija Poljaka Levandovskog nije uspela ni grupu da prođe iako je Levadovski već dugi niz godina najbolji strelac Bundeslige. Karijera igrača se vrednuje pre svega po njegovim klubskim utakmicama jer igra daleko najviše tih utakmica, pa tek onda po nekoliko utakmica na SP.

    Sergej je na SP igrao više pozicija. Na prvoj utakmici je bio najbolji igrač Srbije.Na drugoj su ga čuvala dvojica ili trojica Švajcaraca,a čak i kad bi se oslobodio čuvara nije imao kome da doda loptu jer saigrača u blizini nije bilo. Mogla je ta zaokupljenost Sergejem da stvori šansu slabije čuvanim srpskim igračima, ali to nije iskorišćeno. Srbija je u toj utakmici igrala dugim loptama na Mitrovića. U takvoj igri Sergejeva tehnička umeća na sredini terena ne pomažu. U trećoj utakmici je Sergej igrao na novoj poziciji i svojim defanzivnim umećima sprečio daleko veći poraz Srbije.

    Sergej i Luka Jović su budućnost srpskog fudbala čija će karijera nadmašiti karijeru bilo kog srpskog ili hrvatskog igrača. Karijera hrvatskih zvezda i zvezdica je pri kraju i dolazi vreme Sergeja i srpskog Luke. Ja znam da to Hrvatima teško pada, ali takav je život.
    (rv12, 18. decembar 2018 19:20)

    # Link komentara

  2. Naravo da je mlad igrač i odličan igrač koji igra na poziciji centralnog veznog veoma tražen, mada bi tačnije bilo da je ispisano da je jedan od najtraženijih igrača za tu poziciju. Na toj poziciji obično igraju iskusniji igrači. Modrić je u Sergejevim godinama još uvek igrao u Dinamu, dok je Sergej već stekao reputaciju italijanskoj ligi gde je ušao u idealnu postavu za prošlu sezonu. Šta ti nije jasno?
    (l, 18. decembar 2018 12:30)Modric je u njegovim godinama srusio engleze 2 puta i talijane u livornu..
    (Zigzag, 18. decembar 2018 15:56)

    # Link komentara

  3. jedan od najtraženijih igrača u Evropi Sergej Milinković-Savić iz Lacija. LoL
    (niko bitan, 18. decembar 2018 11:55)

    Naravo da je mlad igrač i odličan igrač koji igra na poziciji centralnog veznog veoma tražen, mada bi tačnije bilo da je ispisano da je jedan od najtraženijih igrača za tu poziciju. Na toj poziciji obično igraju iskusniji igrači. Modrić je u Sergejevim godinama još uvek igrao u Dinamu, dok je Sergej već stekao reputaciju italijanskoj ligi gde je ušao u idealnu postavu za prošlu sezonu. Šta ti nije jasno?
    (l, 18. decembar 2018 12:30)

    # Link komentara

  4. jedan od najtraženijih igrača u Evropi Sergej Milinković-Savić iz Lacija. LoL
     (niko bitan, 18. decembar 2018 11:55)

    # Link komentara

  5. koji tvoj fulam uvek izgubi.,..

    gubite od kardifa, deklasira vas prezaljeni junajted, proslo kolo gol ne mozete da date kuci vest hemu..
    (yytyt, 18. decembar 2018 11:35)

    # Link komentara