1. meni su Chargers najvise iznenadili
    Iznenadjenja u u playoff-su moguca, pogotovo AFC. Na drugoj strani mirise na Rams-Saints finale, ovi poslednji favoriti i u SB
    (Cowboy, 17. decembar 2018 20:31)

    # Link komentara

  2. Braco, kakve veze ima Hjuston sa pricom da ce NE morati u WC? 
    Jel vi vidite tabelu? LAC i KC su 1 i 2 mesto a ako ne znate pravila plej ofa, prve 2 ekipe u slobodne, ostale 4 idu u WC.
    (CJC, 17. decembar 2018 14:39)

    U isyoj su diviziji,tako da neko od njih mora da igrac wild card mec
     (Boris, 17. decembar 2018 16:22)

    # Link komentara

  3. Što volim što su Petsi imali krompir. Dosadili su više i bogu i narodu, nego, u tekstu piše da je Brady bacio TD, a izgubili su sa nulom. WTF?
    (King, 17. decembar 2018 10:18)
    Dalas je izgubio sa nulom. Patsi su dali 10 poena, jedan TD i FG.
    (Brabdt, 17. decembar 2018 10:57)

    U al se provalih, tačno hahahaha, hvala na ispravci!
    (King, 17. decembar 2018 15:09)

    # Link komentara

  4. Odlična seazona puna neizvesnosti a uzbuđenja tek predstoje!
    (На лепом плавом Дунаву, 17. decembar 2018 15:03)

    # Link komentara

  5. Braco, kakve veze ima Hjuston sa pricom da ce NE morati u WC?
    Jel vi vidite tabelu? LAC i KC su 1 i 2 mesto a ako ne znate pravila plej ofa, prve 2 ekipe u slobodne, ostale 4 idu u WC.
     (CJC, 17. decembar 2018 14:39)

    # Link komentara

  6. Stilersi pokazali kako uvek sjajno igraju u decembru ali po meni pokazali da problem Majka Tomlina nije u stručnosti jer je jako dobar trener što je i danas pokazao uspostavivši u potpunosti igru trčanjem i bez Konera, ali on nema autoritet nad igračima što se oseti u mečevima kao sa Rejdersima i Bronkosima koje su izgubili na čisto opuštanje i potcenjivanje. Stilersi još uvek u ni malo lakoj situaciji, ako Rejvensi pobede i ili Tenesi ili Indijanapolis njima treba pobeda na gostovanju kod Drua Brisa što će biti jako teško, sve u svemu paklena nedelja nas čeka.
     (Pera, 17. decembar 2018 13:57)

    # Link komentara

  7. Teksansi ne igraju sa Koltsima i Tajtansima vec sa Iglsima i Jagsima.I ne treba Nju Inglandu oba poraza Teksansa vec samo jedan jer imaju bolji medjusobni skor.Sledece kolo je interesanto jer Baltimor gostuje Chargersima koji jure prvo mesto a Pitsburg Sejntsima i u slucaju poraza (i ocekivanih pobeda Koltsa i Tajtansa kod kuce protiv Dzajatsa i Skinsa) AFC North ostaje bez wild card jer poslednje kolo igraju Koltsi i Tajtansi u Nesvilu.
    (Aesculus glabra, 17. decembar 2018 13:31)

    # Link komentara

  8. po losoj odbrani petsa se vidi koliko im fali met patrisa, dugogodisnji def koordinator do ove sezone kad je prihvatio ponudu glavnog trenera. dok su se cini mi se takodje olako odrekli malkoma batlera.

    sve u svemu, odbrana vrlo ranjiva a napad ne moze uvek da izgura svaku utakmicu.

    rodzers ove godine nije uspeo da iznese i pogura svoju prosecnu ekipu ali je zato to uspeo rasel vilson, bas mi je drago zbog sihoksa.
     (Super Zeljan, 17. decembar 2018 12:46)

    # Link komentara

  9. GO BEARSE, GO BEARSE. ifrmo na do kraja. Kakav tim. Kakva odbrana. Samo da imamo malo boljeg QB titula bi bila 100% sigurna
     (panco, 17. decembar 2018 11:53)

    # Link komentara

  10. Uz to, komentatori na domaćem kanalu koji prenosi NFL su bili naklonjeni Stilersima što nisu uspeli da sakriju tokom prenosa.
    (Severac, 17. decembar 2018 10:45)
    Sa ostalim se manje vise slažem, ali ovo. Pa Jurisevic ne podnosi Pitsburg i ne može to da sakrije.
     (zzzz, 17. decembar 2018 11:08)

    # Link komentara

  11. Što volim što su Petsi imali krompir. Dosadili su više i bogu i narodu, nego, u tekstu piše da je Brady bacio TD, a izgubili su sa nulom. WTF?
    (King, 17. decembar 2018 10:18)
    Dalas je izgubio sa nulom. Patsi su dali 10 poena, jedan TD i FG.
    (Brabdt, 17. decembar 2018 10:57)

    # Link komentara

  12. Ovo je za mene prilično razočaravajuće kolo jer su moji favoriti podbacili. Za Pekerse ne mogu da kažem da je neočekivano, ali kako se sezona odvijala bilo je jasno da neće videti doigravanje i da Rodžers nije dovoljan da ekipu odvede do kraja. Nadam se da će Pekersi pretrpeti značajne promene jer ne liče na franšizu koja zna šta hoće. Patsi su sinoć ponovo razočarali. Mnogi će reći da poraz od Stilersa u Pitsburgu nije neočekivan, ali igranje u wild card sedmici nije nivo na koji su nas navikli Patsi. Odbrana protiv trčanja je katastrofalna i to se pokazalo u zadnje dve utakmice. Kada se na to doda da su sve sporne odluke sudije presuđivale u korist Stilersa, drugačiji ishod se nije mogao očekivati. Iznenađuje stepen nediscipline u igri Patriota. Uz to, komentatori na domaćem kanalu koji prenosi NFL su bili naklonjeni Stilersima što nisu uspeli da sakriju tokom prenosa. Što se ostalih mečeva tiče, Iglsi pokazuju da sa Nikom Folsom imaju mnogo više uspeha, veoma značajna pobeda. Teksansi takođe jako dobro gaze. Sve u svemu, jedna od najizjednačenijih sezona u NFL-u i zaista je teško prognozirati osvajača SB-a.
    (Severac, 17. decembar 2018 10:45)

    # Link komentara

  13. Od kuda ta decidiranost da Patsi idu u wild ? Texansi gube od Eaglesa i Patriotsi će biti drugi i imati by.
    (živi bili pa vidjeli, 17. decembar 2018 10:38)

    # Link komentara

  14. Petsi jos uvek nisu u vajl kardu, ima jos dve utakmice da se igra, svaki scenario je moguc...
     (patriota, 17. decembar 2018 10:32)

    # Link komentara

  15. U naslovu piše da će New England prvi put od 2009. igrati u wild card-u. To uopšte nije sigurno, jer ako pobede obe utakmice do kraja a Houston izgubi jednu od dve, onda će zbog istog broja pobeda a lošijeg medjusobnog skora Houston igrati u wild card-u a New England će imati first round bye.
    (Vladimir, 17. decembar 2018 10:22)

    # Link komentara

  16. Ne znam sta se desava sa GB, ne moze da me ubedi niko da je Aaron za penziju!
     (znalac, 17. decembar 2018 10:22)

    # Link komentara

  17. Ništa još nije gotovo, još dva kola do kraja. Hjuston ima težak meč upravo protiv Filadelfije koja ima matematičke šanse za plejof, jer je Dalas poražen. Petriotse očekuju dva laka meča do kraja, bar na papiru. Svašta još može da se desi, mnogo timova je u igri i sledi najzanimljiviji deo
     (dzem, 17. decembar 2018 10:20)

    # Link komentara

  18. Što volim što su Petsi imali krompir. Dosadili su više i bogu i narodu, nego, u tekstu piše da je Brady bacio TD, a izgubili su sa nulom. WTF?
    (King, 17. decembar 2018 10:18)

    # Link komentara

  19. Godine uzimaju danak. Brejdi više nije onaj stari, mnogo pogrešnih napada, mnogo gresaka, dezorganizovani skroz. Ona presečena lopta u odlučujućim trenucima na kraju bila je na nivou srednjoškolskog kvoterbeka. Doduše, još u prvom poluvremenu i Edelman i Vajt i Gordon su ispustili čiste i lake pasove, sto im se nikada ne dogadja, dok su hvatači Pitsburga uhvatili dosta teških lopti. Osim toga, nedisciplina u Nju Inglandu je neverovatna - napravili su najviše kazni još od 2014, od čega je pola bilo false start, sto je nedopustivo. Samo uništili su se. Nikad toliki broj kazni za greske pri početku napada nisam video. Konačno, i Belicik je zakrzljao. Prvo, tim ga ne sluša, nedisciplinovani su. Drugo, odbrana mu je prilično trula, sto se najbolje videlo prethodnih utakmica pa i sinoc u prvom poluvremenu. Konačno, na 14-7, kad ekipi ne ide i prvi put su dosli u crvenu zonu a bliži se kraj neca, pa idi da osvojis taj 1 jard iz 4. pokušaja, rizikuj, imaš juče najboljeg Burkheda. Ali ne, Belicik igra zihericu, šutira za 3 poena i zato gubi meč. Ove sezone Nju Inglandu se izgleda vraća za sve sezone kada su imali mnogo sreće. Videćemo u plej ofu, ali trenutno ima nekoliko boljih timova u NFL.
    (veliki strumf, 17. decembar 2018 10:16)

    # Link komentara