1. Ova zastava postoji odavno, postoje slike sa brojnih gostovanja iz prethodnih godina gde je istaknuta ova zastava... Ne opravdavam, samo ne znam zašto je to sada vest.
     (Mrav, 17. decembar 2018 00:04)

    # Link komentara

  2. Nista neobicno za navijace malog Celsija.
     (Djoka Lendejl, 16. decembar 2018 15:09)

    # Link komentara

  3. Aha znaci do sada je Chelsea bio plasticni klub bez tradicije, a danas ljudi pisu kako su navijaci mancitija zapravo pravi navijaci? Smesni ste.

    Headhunters London je poznata grupa i Chelsea ima rasiste kao navijace, njihova zastava nikad nije bila na mecu u Madjarskoj ali su oni bili tamo.

    Inace Chelsea kao klub nije rasisticki klub, na Bridge prvo sto se vidi je da je kralj Drogba i Chelsea je jedan od timova koji je uvek imao najvise igraca iz Afrike generalno (za razliku od Pep Gvardiole koji je uvek mrzeo igrace iz Afrike na primer) i kao klub sa Abramovicem je Chelsea dosta uradio protiv antisemitizma i protiv rasizma, ali postoje uvek neki navijaci koji su rasisti.

    Najsmesnije je to sto niko ne pise o tome da je navijac Spursa posle gola Aubameyanga gadjao njega bananom, o tome niko nista bitno je da su mediji protiv najboljeg kluba iz Londona jer im je vlasnik Rus.
    (BlueBlueBlue, 16. decembar 2018 14:56)

    # Link komentara

  4. @BBRS
    Slovaci i borba protiv nacista? Zato se toliko i busaju kad je nije ni bilo. Lepo su se slagali...
    (Mister Vo, 16. decembar 2018 13:28)

    # Link komentara

  5. cim malo popiju onda se otkriju..
     (dejan, 16. decembar 2018 12:51)

    # Link komentara

  6. Ajmo malo istorije, ja ne znam puno ali dovoljno. U Engleskoj pre drugog sv. rata postojalo je više fašističkih pokreta. Čak su pre Nemaca imali i premijera - sir Osvald Mouzli, ali na sreću to nije prošlo....
     (Nebo.Der, 16. decembar 2018 12:06)

    # Link komentara

  7. zastava,jaka stvar?!
    nego,pogledajte prvu sliku :d
    moze i tacer i hapsenja,ali tamo ce uvek biti ovako "finih" navijaca :d
    pogotvo juzni london i milvol,
    rasadnik prave engleske ili ono sto je od nje ostalo...
     (belgrado, 16. decembar 2018 12:06)

    # Link komentara

  8. Zapravo to je jako čudno kada su Englezi u pitanju. Oni su veoma ponosni na svoju borbu protiv nacizma i činjenicu da su u jednom periodu rata jedini održavali otpor protiv nacizma (dok su Rusi bili Hitlerovi saveznici pre nego što ih je ovaj napao)
    (Ja, 16. decembar 2018 10:46)

    Zapravo, ti si čudan, jer je činjenica da su u svakom periodu imali izuzetno jak nacistički pokret u Engleskoj. Pa, jedan od vrlo istaknutih članova kraljevske porodice je bio nacista, čak kasnije pobegao kod Hitlera. Dilemu Engleza u vezi sa nacizmom su pojačavale rodbinske veze kraljevske kuće i nemačke aristokratije, a i sama današnja kraljica je u jednom periodu bila otvoreno simpatizer nacizma i Hitlera. Proveri malo istorijske činjenice, pa onda iznosi komentare. I, ne mogu oni biti ponosni "na svoju borbu protiv nacizma", jer se nikada i nisu borili protiv nacizma, nego protiv Hitlerove Nemačke koja im je ugrožavala imperijalno-kolonijalne interese. Ideološki, nikada ništa nisu imali protiv samog nacizma kao takvog.
     (ćika Muhamed, 16. decembar 2018 11:44)

    # Link komentara

  9. Nista cudno. Ja sa kolegama s posla (Srbima) odem u kafanu u Nemacku, i oko 11 sati kad su gosti mahom pijani bili, krenu neka pesma na radiju, a oni krenuse da je pevaju i svi od reda ispruzise ruku kao nacisticki pozdrav. Toliko...
    (Trnavac, 16. decembar 2018 10:46)

    Za to se ide u zatvor. Toga ima, ali ne u javnosti.
     (Adriano_Galliani, 16. decembar 2018 11:21)

    # Link komentara

  10. Nema ovo veze sa Englezima već sa navijačima. Pravi navijači su i huligani a to sto Celzi ima bogatog gazdu ne znači ništa, oni imaju jako dugu tradiciju ovoga. Slični su i navijači Liverpula.

    Siti ima prave navijace, jednostavno nema problema a ovi, Boka, River, Partizan, Zvezda, to sve zabraniti da postoji.
     (Adriano_Galliani, 16. decembar 2018 11:20)

    # Link komentara

  11. Zapravo to je jako čudno kada su Englezi u pitanju. Oni su veoma ponosni na svoju borbu protiv nacizma i činjenicu da su u jednom periodu rata jedini održavali otpor protiv nacizma (dok su Rusi bili Hitlerovi saveznici pre nego što ih je ovaj napao)
    (Ja, 16. decembar 2018 10:46)

    Пре пар месеци сам ишао у Словачку и нисам својим очима могао да верујем колико су поносни на отпор фашизму.
    Када се обележава годишњица неке борбе, по граду ништа не ради, апсолутно.
    Дешавало се да два датума, празника, споје, па не раде целе недеље.
    Онда споменици из другог светског рата, па то је као да је јуче саграђено, свеће горе у сваком тренутку, није битно јел празник или не.
    Такође је све уређено око тих споменика и чак ни вандали не шарају спрејовима или да их ломе што је код нас потпуно нормална ствар још из времена док сам ја ишао у школу, могу мислити како се сад опходимо!
    Страшно је колико културолошки заостајемо за једном Словачком која је до јуче била беда и сиротиња у сваком смислу.
    (BBRS, 16. decembar 2018 11:15)

    # Link komentara

  12. Na ovoj zastavi nema nazi simbola!
    (btw, 16. decembar 2018 11:06)

    # Link komentara

  13. Sta je tu cudno? Pa Englezi su veci nacisti od Nemaca...
    (box, 16. decembar 2018 10:06

    Zapravo to je jako čudno kada su Englezi u pitanju. Oni su veoma ponosni na svoju borbu protiv nacizma i činjenicu da su u jednom periodu rata jedini održavali otpor protiv nacizma (dok su Rusi bili Hitlerovi saveznici pre nego što ih je ovaj napao)
    (Ja, 16. decembar 2018 10:46)

    # Link komentara

  14. Nista cudno. Ja sa kolegama s posla (Srbima) odem u kafanu u Nemacku, i oko 11 sati kad su gosti mahom pijani bili, krenu neka pesma na radiju, a oni krenuse da je pevaju i svi od reda ispruzise ruku kao nacisticki pozdrav. Toliko...
    (Trnavac, 16. decembar 2018 10:46)

    # Link komentara

  15. Sta je tu cudno? Pa Englezi su veci nacisti od Nemaca...
    (box, 16. decembar 2018 10:06)

    Ne, ne, ne sve pogrešno shvatate, dešava se sukob generacija, danas je među omladinom u Evropi kul biti nacista, jer klinci se tako suprotstavljaju roditeljima, zato se svima i gadi politička korektnost i ostale vrednosti koje su promovisali bumeri. Jednostavno šta god da bumer izgovori omladinci će da lupaju kontru, a generacija Z je jedna od najsurovijih, nikog i ništa ne poštuju.
    (turd, 16. decembar 2018 10:39)

    # Link komentara

  16. Kaznice ih zatvaranjem dela stadiona? To su te evropske vrednosti. Za ispade nasih navijaca bi odmah izbacili taj klub iz takmicenja.
     (Klinac, ali pravi, 16. decembar 2018 10:36)

    # Link komentara

  17. Sta je tu cudno? Pa Englezi su veci nacisti od Nemaca...
    (box, 16. decembar 2018 10:06) ti takav komentar ostaviš da zaradiš lajkove, a realnost je da je to jedan mizerni deo za koji se uvek uhvatimo. Moja tetka živi u Londonu, poreklom iz Hrvatske, i dva, tri puta godišnje idu u Indiju ili neke afričke zemlje i tamo pomažu ugroženima. Je l’ to znači da su i ti njeni prijatelji nacisti? Kaži lepo ‘engleski nacisti su gori od nemačkih’. Nemoj da generalizuješ jer se tako zaglupljujemo.
    (Aleksis Sanco Panco, 16. decembar 2018 10:33)

    # Link komentara

  18. Englezi, nista cudno ovo...
    (............., 16. decembar 2018 10:21)

    # Link komentara

  19. Sta je tu cudno? Pa Englezi su veci nacisti od Nemaca...
     (box, 16. decembar 2018 10:06)

    # Link komentara