Dončić – deset praznih mesta – pa ostatak

Evropu je prerastao sa samo 18 godina, a 365 dana kasnije u najjačoj ligi na svetu već kupi simpatije brojnih navijača. Mislili smo da ono što radi u Evropi kao tek punoletan igrač nije realno, međutim kako tek onda nazvati ovo što igra u NBA?

Pošaljite komentar
  1. kolko ste j....no ljubomorni ljudi pa to je van svake pameti. jokic nosilac igre NBA tima! kao neke babe, a reprezentacijaaaa gde jeee nije srbendaaa
    naucite Zapad zbira sve sto je dobro i PLACA GA. a vi koji ljubomoristete klincima sto zive svoje snove i vise od toga, stanite pred ogledalo i kazite glasno ZA MENEE DA IGRAA I MOJU REPREZENTACIJUUU
    ps Doncic je vec sada nesto sto se vidi na svakih 20 godina
    (Milan, 14. decembar 2018 11:39)

    # Link komentara

  2. Obučen pristojno, kako dolikuje situaciji. Eventualno još dvojica, trojica sa slike upadaju u tu pristojnu kategoriju, ostatak je kao pobegao iz nekog jeftinog cirkusa!

    Inače, veliki majstor košarke, zelim mu sreću i dalje!
    (Alibabun, 14. decembar 2018 09:40)

    # Link komentara

  3. Kakva smejurija.. deset mesta, ej. Decko je vanserijski talenat i igra fantasticno za svoje godine, ali to je npr. radio i Jokara u svojoj prvoj sezoni. I jos mnogi drugi. Mozda ne bas sa 18 ali kao da je to sad neka epohalna razlika dve godine. Decko ce svakako biti jedan od najboljih ako ne i najbolji NBA igrac iz Evrope svih vremena, ali DESET PRAZNIH MESTA ne bi ni rodjeni cale rekao, dozovite se.
    (Sabre, 11. decembar 2018 15:50)

    # Link komentara

  4. @sale
    Novicki je bio lider Dalasa i MVP kada su uzeli prsten. Ni Gasol ni Parker nisu bili lideri SAS nikad. I meni je Gasol talentovaniji kosarkas, sa mnogo vise napadackih opcija, ali činjenice su takve da kada si talentovaniji nisi nuzno i bolji igrač. Uostalom Novicki je sa onim kršom od repke uzeo srebro na Ep, dok Gasol celu svoju karijeru igra u najjacim ekipama. I nikad nije morao da vuče svoj tim kao Dirk
    (lignjoslav, 7. decembar 2018 20:18)

    # Link komentara

  5. a trojka Djordjevica?:)
    (dzo, 7. decembar 2018 19:41)

    # Link komentara

  6. Mali mi je nešto antipatičan!
    (Miki, 7. decembar 2018 18:52)

    # Link komentara

  7. Decko ima samo karakter Dražena da bez straha preuzuma odgovornost i što je još važnije pogada kadd je gusto. On je Kukoč sa Drazenovim karakterom, tj upravo univerzalnost i mogunost igranja svih pozicija o 1 do 4 ga cini najboljim rukijem trenutno. Covek igra 4orku, i tu je i tajna uspeha. Drazen je bio brži i bolji bek, ali u NBA imas u svakom trenutku 20 takvih bekova, pa je zato dražen bio daleko od vrha NBa na svojij poziciji, a nije imao takvu univerzalnost kao Luka. Svaka cast treneru Dalasa koji je prepoznao Lukin talenat i stavio ga tamo gde njegova sporost i nije tolika sporost. Da ga je ostavio na poziciji 1,2 sto je igrso u Realu, bio bi pojeden od duplo bržih bekova, a na 4orci je upravo obrnuto. Tu je on tehnički superiorniji od starijih kolega, i tu se vidi sav njegov talenat. Jeste najbolji tuki trenutno, ali i konkurencija je slabija nego prosle sezone. Jedan Mičel je postao lider Jute i od uzasnog skora ih doveo u plej off, a nije na kraju ni bio ruki godine (mozda i nepravedno) , i realno je imao bolju ruki sezonu nego Dončić do sada. Doncić je više u žiži zbog godina i činjenice da je Evropljanin a najbolji je ruki dosadasnje sezone. Ali realnost je da mu se zaista ne vidi limit i ima priliku da bude najbolji evropljanin ikada. Tu šansubzaista ima i jednako talentovani Jokić, ali on deluje kao daleko manji radnik i da iako moze da fizicki napreduje jos dosta, ali da jednostavno se to nece desiti u tolikoj meri koliko bi moglo i moralo. Voleo bi da me demantuje i postane fizicki barem prosečan za jedog Nba centra. Nek proba makar da pokaze volju i skoči visr od 2 cm
    (lignjoslav, 7. decembar 2018 18:47)

    # Link komentara

  8. vidim ovde puno komentara kako je Novicki najuspešniji igrac iz Evrope i tako to. Najuspešniji je Pau Gasol i to bez premca. A ko je bolji od njih dvojice to je vec diskutabilno. Parker je takodje uz njih. A za Luku je jos rano da se bilo sta prica. Vreme ce pokazati, samo zdravlje da ga posluzi.
    (sale, 7. decembar 2018 18:16)

    # Link komentara

  9. Statistika 44% iz igre, 38% za tri, bacanja 79%. Nije za nikakvu pohvalu,čak je veoma loša.U boljem timu čak nebi imao ni mogucnost da i malo vise da igra.Pogledajte samo statistiku Bobana Marjanovica,skoro 100% a nema neku veću minutažu.Tako je i sa Teodosicem,i to malo sto odiga,odigra savršeno.
    (Pekar, 7. decembar 2018 18:06)

    # Link komentara

  10. Drazen je prve dve sezone imao.prosek,od 4,kosa,i dve asist,mozda jedan skok.Luka je trenutno druga galaksija za Drazena isve ostale iz bivse SFRJ ,izuzev Jokica.
    (Crveni Ramus, 7. decembar 2018 17:34)

    # Link komentara

  11. Kaka kopija Dražena... On je već pojeo dražena za doručak! Mali je najbolji igrač koga će EVROPA imati... A pored njega i Jokić!
    (veljko, 07. decembar 2018 15:59)
    Jos mnoooogo hleba treba da popapaju i jedan i drugi da bi stigli Novickog!
    (krsta svemirac, 7. decembar 2018 17:25)

    # Link komentara

  12. Vanserijski talenat.

    Kud ga ne prevari sudbina pa se rodi usred Srbije, pa da se nerviramo što ga nemamo po "prozorima"...
    (Sivi soko, 7. decembar 2018 17:05)

    # Link komentara

  13. Kako je moguce da ovako igra a ima samo 19 godina, dete bre a ima 19 poena prosek? Ovo Evropa nije imala pre.
    (eX, 7. decembar 2018 16:38)

    # Link komentara

  14. Sjajan igrač, podseća me na Kukoča i našeg Bodirogu..
    (Peki, 7. decembar 2018 16:28)

    # Link komentara

  15. Kaka kopija Dražena... On je već pojeo dražena za doručak! Mali je najbolji igrač koga će EVROPA imati... A pored njega i Jokić!
    (veljko, 7. decembar 2018 15:59)

    # Link komentara

  16. Luka Doncic je presao igricu za svoj uzrast,ovi sto ga uporedjuju sa ovim ili onim pojma nemaju ,kao ono znaju kakav je ko bio ,danasnja kosarka je milion puta naprednija, jer pored umojeca moras bit fizicki jakojako spreman da bi igrao na visokom nivou! Drazen je u Portlandu grijao klupu kad je otisao u Nba , a Doncic sa 19 g objasnajva neke stvari profesorski
    (Realno - ocekivano, 7. decembar 2018 15:59)

    # Link komentara

  17. Hrvat sto lupeta da mu idol Drazen treba malo bolje da se infromise-idol mu je LeBron to je opste poznata cinjenica a s Drazenom igracki sem sto se jako jako mlad probio u vrh nema apsolutno nikakve veze. Luka je krupan momak previsok cak i za SG sto je bio Petrovic on je vise SF koji u danasnjoj NBA moze da igra i cetvorku. Po konstituciji mene najvise podseca od igraca sa ovih prostora na mladog Paspalja samo je naravno mnogo bolji + moze da igra i pleja sto ovaj nikad nije mogao. Doncic je vec sad uz Jokica najbolji igrac sa ovih prostora u NBA a ima velike sanse da postane i najbolji igrac van Amerike koji je ikada igrao u najjacoj ligi.
    (Mladen, 07. decembar 2018 14:42)

    Idol mu je Michael Jordan to je opšte poznata činjenica i to svi znaju nemoj da izmisljas...
    (petarczv, 7. decembar 2018 15:47)

    # Link komentara

  18. a branko lazić? čović? oduvaće ih
    (arkadije, 7. decembar 2018 15:25)

    # Link komentara

  19. Kopija Dražena,talenat ima samo da se vidi da li će iskoristiti šansu.
    (Partizan 1917, 7. decembar 2018 15:05)

    # Link komentara

  20. Jedan je Doncic...uh al sam nesto pametno rekao...
    (majstor, 7. decembar 2018 14:55)

    # Link komentara

  21. Doncic


    Pa 77 mesta prazno :-D
    (bitw1996, 7. decembar 2018 14:55)

    # Link komentara

  22. Hrvat sto lupeta da mu idol Drazen treba malo bolje da se infromise-idol mu je LeBron to je opste poznata cinjenica a s Drazenom igracki sem sto se jako jako mlad probio u vrh nema apsolutno nikakve veze. Luka je krupan momak previsok cak i za SG sto je bio Petrovic on je vise SF koji u danasnjoj NBA moze da igra i cetvorku. Po konstituciji mene najvise podseca od igraca sa ovih prostora na mladog Paspalja samo je naravno mnogo bolji + moze da igra i pleja sto ovaj nikad nije mogao. Doncic je vec sad uz Jokica najbolji igrac sa ovih prostora u NBA a ima velike sanse da postane i najbolji igrac van Amerike koji je ikada igrao u najjacoj ligi.
    (Mladen, 7. decembar 2018 14:42)

    # Link komentara

  23. Uđem na vest kad ono 77 komentara, sve neki znakovi, ovaj dečko će obeležiti jednu eru.
    (gs, 7. decembar 2018 14:17)

    # Link komentara

  24. Maestroo
    (ENDORFIN, 7. decembar 2018 13:57)

    # Link komentara

  25. Ma kakav Dončić , on nije pok Draženu ni do koljena ni po čemu
    (Djuka Cg, 7. decembar 2018 13:25)

    # Link komentara

  26. Momak je očigledno odličan igrač, ali je činjenica da se odavno oko njega diže velika "galama" i forsira priča kako je manje-više već sad najbolji evropski košarkaš svih vremena. Pominjanje prošle sezone u Evropi nema težinu - još pre početka te sezone, a nakon poklonjene titule na evropskom prvenstvu gde su sudije brutalno izrežirale finale, on je unapred dobio MVP titulu sezone koje je sledila i drugačiji ishod nije bio moguć. Odličan jeste, i želim mu sve najbolje i puno uspeha u karijeri, ali preveliko forsiranje baca senku na sve to. Kad je već napisano u tekstu, moram da se dotaknem i Novickog, čovek možda jeste najuspešniji evropski košarkaš u NBA (mada je i to pod znakom pitanja), ali proglasiti ga najboljim evropskim košarkašem svih vremena pored Pau Gasola ili Tonija Parkera, da ne spominjem naše igrače da ne bi bio subjektivan...
    (Komentator, 7. decembar 2018 13:18)

    # Link komentara

  27. "Ne možeš da budeš loš igrač ako si na ić"
    (Toni Stark, 7. decembar 2018 13:05)

    # Link komentara

  28. Interesantno kako svi vi pominju kako je on najveci evropski talenat,kako je on najveci tzlenat sa ovih prostora. Pitam se samo kako tako lako preskacete najveceg atletu iz okruzenja... Milvoki i SAD ga obozavaju!!!
    (Disciplina, 7. decembar 2018 12:58)

    # Link komentara

  29. Ma, cudo od coveka.
    (ficfiric, 7. decembar 2018 12:54)

    # Link komentara

  30. Ljudi dajte neki plus za room-a, tek je drugi. Ne moze vise sam sebi.
    (GM, 7. decembar 2018 12:45)

    # Link komentara

  31. JJJ je cudo od igraca.

    Luka je dobar ali bice tu problema jer on nije ni SG, ni SF, ni PF...da bi se pokazao u punom svetlu on treba da bude PG.

    Kada bi se opet draftovalo njih dvojica bi bili top 2.
    (bskfan, 7. decembar 2018 12:31)

    # Link komentara

  32. tocno se vidi da mu je Drazen uzor
    (CRO COP, 07. decembar 2018 09:39)
    Tačno se vidi da mu je otac Srbin, kao što je i Draženov bio. Srbima je košarka u genima.
    (odmah se vudu, 7. decembar 2018 12:27)

    # Link komentara

  33. tocno se vidi da mu je Drazen uzor
    (CRO COP, 07. decembar 2018 09:39)

    Jeste mu uzor Drazen ali ne taj na kojeg ti mislis vec Drazen Dalipagic koji je za 10 mesta bio bolji igrac od imenjaka Petrovica.
    (Bodibond, 7. decembar 2018 12:25)

    # Link komentara

  34. Ma kakav Doncic, ima puno boljih kosarkasa od njega, tipa Adetotokotumbo, Nurkic, Hezonja, Batler, Lovernj, Veseli, teska srca ovo priznajem ali i Nikola Jokic.
    (Bodibond, 7. decembar 2018 12:23)

    # Link komentara

  35. Prvo, najbolji ruki treba da ima mesta u novinama odakle god da je.
    Drugo, nikada neće Luka biti jedan od tri najbolja igrača ikada to bi značilo da je bolji od MJa, LeBrona i Wilt C.
    Verovatno neće biti ni najbolji evropljanin ikada, to znači da bi imao uspešniju karijeru od Dirka.
    Ali će biti jedan od najboljih ikada, dečko igra stvarno svaka čast.
    (ko je ovde lud, 7. decembar 2018 12:17)

    # Link komentara

  36. tocno se vidi da mu je Drazen uzor
    (CRO COP, 7. decembar 2018 09:39)

    Pa naravno. Srbin se ugleda na Srbina. I Lukin i Drazenov otac treba da budu ponosni.
    (Vlajzi, 7. decembar 2018 12:05)

    # Link komentara

  37. Odlican tekst i analiza, bravo skolski.
    (jokanovicp, 7. decembar 2018 12:01)

    # Link komentara

  38. Lična karta:

    Luka Dončić – Slovenija

    Godina: 19g (28.2.1999)


    Čudne te slovenačke lične karte xD
    (Ilija Dukić, 7. decembar 2018 12:00)

    # Link komentara

  39. nowitzki nije najbolji evropki kosarkas.
    on je uz gasola i parkera najuspjesniji gledajuci nba karijeru, ali najbolji nije
    (srđan, 7. decembar 2018 11:54)

    # Link komentara

  40. Ljudi molim vas,klip br 2,stepback unazad na trojci,da li su koraci???
    (pravila, 7. decembar 2018 11:43)

    # Link komentara

  41. Dnevna doza Luke Dončića
    (CCCR, 7. decembar 2018 11:39)

    # Link komentara

  42. Precenjan igrac,jedia stvar koja ga toliko izdavaja od ostaloh su godine ali to ne znaci nista jer ce ostati isti ovakav igrac i za deset godina,nista drugaciji igraci nisu recima Bogdan i Bojan Bogdanovic samo imaju manje hajpa i slobode u igri.
    (Walt, 7. decembar 2018 11:35)

    # Link komentara

  43. Samo jaren jakcson moze da bude po kvalitetu u doncica a ovaj young wannabe steff curry je smesan kao i ayton...
    (petarczv, 7. decembar 2018 11:29)

    # Link komentara

  44. Luka je navijač Zvezde.
    (blistamnabisti, 7. decembar 2018 11:28)

    # Link komentara

  45. Evropski ljubitelji kosarke odavno znaju da je Luka cudo nevidjeno i jako je dobro za evropsku kosarku popularnost i partije Luke, Kristapsa i Nikole u NBA. To ce navesti klubove da se lakse odlucuju na dovodjenje igraca iz Evrope. Tako je bilo nakon sto su se legende poput Divca, Sabonisa, Kukoca i Petrovica dokazale preko bare. Zatim, svi se secamo pomame za Evropljanima nakon Novickog i uslovno receno slabog uspeha onih koji su na tom talasu stigli do Amerike. U narednim godinama treba ocekivati vise Evropljana u NBA, sto bi bilo jako dobro za evropsku kosarku.
    (Pseudoharms, 7. decembar 2018 11:27)

    # Link komentara

  46. ovaj poslednji snimak genijalan potez, čovek se sprda sa crnjama.
    (marko, 7. decembar 2018 11:23)

    # Link komentara

  47. Polako sa LD,tek je poceo,u NBA jedna povreda unistava karijeru Peni Hardevej,Grent Hil Derek Rouz proglaseni su za naslednici MJa,povrede su IH unistile tesko da iko od njih bude u Kuci Slavnih
    (Luckyone, 7. decembar 2018 11:20)

    # Link komentara

  48. @DJordje Andric
    I Drazen Petrovic je bio Srbin pa nije igro za nas
    (Bacvanin, 7. decembar 2018 11:15)

    # Link komentara

  49. Sve je ok.Jedino mi nije jasno sta to nije u redu sa Lukinim fizikalijama.Po meni ima odlicne fizikalike za nekoga ko jos nema ni 19 god.
    (BgHQ, 7. decembar 2018 11:14)

    # Link komentara

  50. Ne lupaj molim te, majka mu čista Slovenka. Lik je vec odavno rekao da ni u jednom trenutku nije ima dilemu za koju reprezentaciju ce da igra
    (laRS0n, 7. decembar 2018 11:14)

    # Link komentara

  51. Iritantan, nista posebno
    (idemo Niš, 07. decembar 2018 09:03)

    Rece on sa pauze za dorcak u magacinu...
    (petarczv, 7. decembar 2018 11:12)

    # Link komentara

  52. Sjajan košarkaš, ali retko iritantan i bezobrazan lik..nešto slično Verstapenu u F1.
    (nemanja, 7. decembar 2018 11:11)

    # Link komentara

  53. Čudo od deteta! Zaista! Juče se rodio a sad im čita lekcije u NBA!. Neverovatno !
    (cvele, 7. decembar 2018 11:08)

    # Link komentara

  54. Срамота што га ови неспособњаковићи из Савеза нису убедили да игра за Србију пошто је дечко чист Србин.
    (Djordje Andric, 07. decembar 2018 09:09)

    Dečko je rođen tamo i oseća Sloveniju kao svoju državu što je i normalno! Jeste Srbin ali je državljanstvom Slovenac i to je tako. Tek će da nam bude krivo kada u budućnosti neki novi Dončići iz Kanade, Norveške, Nemačke i drugih država u koje emigrira naša mladost budu harali mnogim sportovima ali na žalost pod zastavama država gde su im roditelji doselili bežeći iz ove nebuloze od države.
    (Džoni, 7. decembar 2018 11:03)

    # Link komentara

  55. Odličan mali. I sviđa mi se što se igra košarke. Nešto kao Jokara.
    (SOSSD.GIHsbpmg.amin, 7. decembar 2018 10:54)

    # Link komentara

  56. Najbolji talenat sa Balkana ikada, ima sansu da postane najbolji Evropljanin ako prestigne Dirka a to Dalas i zeli, suvo zlato Luka Doncic.
    (ElHombre, 7. decembar 2018 10:52)

    # Link komentara

  57. Nista wow. Ima po koju fintu. Jedino sto je mlad a igra relativno dobro.
    (kokan, 7. decembar 2018 10:43)

    # Link komentara

  58. Dirk Novicki je najuspešniji evropski igrač u NBA ikada, a da li je najbolji evropski igrač ikada? Mislim da nije...
    (Bane, 7. decembar 2018 10:37)

    # Link komentara

  59. Smarate sa Doncicem, koga boli uvo.. kad bude igrao za Srbiju tad pisite
    (Yang, 7. decembar 2018 10:26)

    # Link komentara

  60. Ovo je košarkaška inteligencija. Sve ono što se pričalo za Teodosića, zapravo to je Luka. Zato Luka dominira sa 19, a Teo greje klupu u prajmu. Super je Teo, ali ovo je klasa.
    (Pedja, 7. decembar 2018 10:22)

    # Link komentara

  61. i ja sa zadovoljstvom jedem svoje reci... guraj, momak!
    (singer, 7. decembar 2018 10:18)

    # Link komentara

  62. Kakve fizičke predispozicije njemu nedostaju?
    (mighty banana, 7. decembar 2018 10:18)

    # Link komentara

  63. Kod ovog Ajtona mora da je neka greska u krstenici!... :-)
    (milos, 7. decembar 2018 10:17)

    # Link komentara

  64. Da li je moguce da neko pominje Teodosica u negativnom kontekstu?Tako jedinstven igrac koji se vidja jednom u sto godina.Ko ima sta lose da kaze za njega je ili totalni indijanac,ili je bednik koji leci svoje frustracije,a internet je idealan za takve.Teo LEGENDA
    (bding, 7. decembar 2018 10:15)

    # Link komentara

  65. Da li je moguce da neko pominje Teodosica u negativnom kontekstu?Tako jedinstven igrac koji se vidja jednom u sto godina.Ko ima sta lose da kaze za njega je ili totalni indijanac,ili je bednik koji leci svoje frustracije,a internet je idealan za takve.Teo LEGENDA
    (bding, 7. decembar 2018 10:14)

    # Link komentara

  66. Dosta više sa slovencem. Batalite se njega. Nikada nije ni bio srbin. Aj pišite malo o nekom fincu, nemcu, talijanu, to mu isto dođe kao da pišete o ovom klincu.
    (lumenarević, 07. decembar 2018 09:15
    pisu o Doncicu zato sto je najbolji, ne zato sto je Srbin ili nije...najbolji..bolje poceo ligu nego Lebron u to doba
    (Milan, 7. decembar 2018 10:13)

    # Link komentara

  67. @aca
    nemam lek....
    (vajgadu, 7. decembar 2018 10:11)

    # Link komentara

  68. A Divac nije htio Doncica.........
    (vazno je zvati se Luka, 7. decembar 2018 10:08)

    # Link komentara

  69. Bravo za Šrafa!!!
    (AcaPetrovic, 7. decembar 2018 10:08)

    # Link komentara

  70. Na prvom snimku pravi korake pre nego sto daje trojku sa 8m
    (Vladimir, 7. decembar 2018 10:06)

    # Link komentara

  71. Dobri mu procenti šuta
    (Ivan NS, 7. decembar 2018 10:06)

    # Link komentara

  72. tesko ce preci novickog ali da il 1 il 2 evropljanin u nba all time.
    (bubalo, 7. decembar 2018 10:05)

    # Link komentara

  73. Dzaba kad nije igrao za repku... A ne to vazi samo za nase igrace..
    (neko, 7. decembar 2018 10:01)

    # Link komentara

  74. tocno se vidi da mu je Drazen uzor
    (CRO COP, 07. decembar 2018 09:39)
    A i otac mu je Srbin ko što je i Draženov bio. Tačno se vidi da je srpskog porekla.
    (genetika je čudo, 7. decembar 2018 10:01)

    # Link komentara

  75. Dosta više sa slovencem. Batalite se njega. Nikada nije ni bio srbin. Aj pišite malo o nekom fincu, nemcu, talijanu, to mu isto dođe kao da pišete o ovom klincu.
    (lumenarević, 07. decembar 2018 09:15)
    Još jedan smarač...
    (Čak, 7. decembar 2018 09:57)

    # Link komentara

  76. Срамота што га ови неспособњаковићи из Савеза нису убедили да игра за Србију пошто је дечко чист Србин.
    (Djordje Andric, 07. decembar 2018 09:09)
    Tako je Djole.Tako nam je bilo i sa LeBronom i Vestbrukom...Trebao je Duda da ih ubedi da su Srbi.
    (Hogar, 7. decembar 2018 09:53)

    # Link komentara

  77. bravo mali!
    (realno, 7. decembar 2018 09:51)

    # Link komentara

  78. Срамота што га ови неспособњаковићи из Савеза нису убедили да игра за Србију пошто је дечко чист Србин.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djordje Andric, 7. decembar 2018 09:09)
    Било је контаката и наши људи из савеза су му нудили веома повољне услове јер се видело да је велики таленат,чак је и његов отац посредовао, али џаба није хтео да прихвати да игра за нас...
    Рођен је у Словенији тамо је одрастао ,мајка му је Словенка, све су то разлози због којих је прихватио Словенију пре Србије !
    (Слађан, 7. decembar 2018 09:49)

    # Link komentara

  79. Odličnom počeo ali zadnjih 3-4 utakmice loše ..kao da mu stao šut i izgubio samopouzdanje
    (Kg, 7. decembar 2018 09:46)

    # Link komentara

  80. Veoma su iritantni komentari tipa "Srbin", "To Srbine", "Srpska škola" itd... Dečko jd Slovenac i tačka. Rodjen i odrastao tamo. Kada su Juing i Olajdžuan igrali za Amerikance na Olimpijadama ne verujem da je iko sa Jamajke vikao "To Jamajčanine" niti su Nigerijci vikali "Bravo sine Nigerijski".
    Imamo mi dovoljno svojih košarkaša kojima možemo da se ponosimo. Momku svaka čast, biće legenda košarke. Molim vas ljudi smanjite to srbovanje, bezveze je.
    (Lord_Sarma, 7. decembar 2018 09:44)

    # Link komentara

  81. Za koga navija ovaj dečko!?
    (shone, 07. decembar 2018 09:20)

    Za koga igra taj dečko i za koga nikada neće igrati. Svaka njemu čast ali pratim ga kao i Nurkica. Toliko mi je bitan.
    (Borba, 7. decembar 2018 09:44)

    # Link komentara

  82. tocno se vidi da mu je Drazen uzor
    (CRO COP, 7. decembar 2018 09:39)

    # Link komentara

  83. Dončić na poslednjoj fotografiji izgleda kao klasa, gospodin čovek.
    Uopšte je polažem na garderobu, ali ovi odoše u minus.

    Pored njega, na toj slici vidim lika koji je obukao babinu zavesu, zatim kelnera koji je poveo mlađeg buraza u bermudama, džez pevača i par koje je obukao Crveni krst.
    Tek nekoliko njih je obučeno spram prilike. Sve se pobrkalo.
    (посматрач, 7. decembar 2018 09:37)

    # Link komentara

  84. Kako je izfintirao Gobera na ovom snimku, čovek još gleda u Mesec, xaxa!!
    (N, 7. decembar 2018 09:35)

    # Link komentara

  85. Sve ono sto bi voleli da je Bogdanovic a nije. Tako je to kad pohadjas casove ljubavi.
    (aca, 7. decembar 2018 09:32)

    # Link komentara

  86. Fizikalije sa 19 godina kakve ima su mnogo iznad nego kod americkih istih godista
    (NebaCar, 7. decembar 2018 09:31)

    # Link komentara

  87. Za koga navija ovaj dečko!?
    (shone, 7. decembar 2018 09:20)

    # Link komentara

  88. kosarkaski federer
    (kalcokera, 7. decembar 2018 09:17)

    # Link komentara

  89. To ti je Srbin.
    (Mare, 7. decembar 2018 09:17)

    # Link komentara

  90. Ha,pa veca zvezda i bolji igrac je nas Jokic.
    (Vladimir, 7. decembar 2018 09:16)

    # Link komentara

  91. Kokoškov i Divac su ga preskočili, a i Atlanta ga je odmah trejdovala za Trae Janga. OK, sa prva tri pika ne možeš mnogo pogrešiti, jer ćeš svakako uhvatiti nekog dobrog, ali da propuste Dončića zbog ovih atletičara... Sad je jasno i kako je Jokić bio 41. na draftu. Ne ripa po metar i po u vis, ne zakucava iz zatrka jednom rukom... I zato: napred Evropljani, pokažite im da je glavni košarkaški atribut ono između ušiju!
    (Moljac, 7. decembar 2018 09:15)

    # Link komentara

  92. Dosta više sa slovencem. Batalite se njega. Nikada nije ni bio srbin. Aj pišite malo o nekom fincu, nemcu, talijanu, to mu isto dođe kao da pišete o ovom klincu.
    (lumenarević, 7. decembar 2018 09:15)

    # Link komentara

  93. Opasan hype se digao oko Luke Dončića. Njegovi klipovi na YT brzo dostižu mnogo pregleda, ima sve da uspe u Americi pretty white boy u jednom konzervativnom Teksasu koji zna da igra vrhunski košarku. Na to se lože Ameri...
    Istetovirao se što mu je pametno sad se svi lože na to, ima sve da uspe i bude franšizni igrač i All- Star zvezda. Mislim da ćr Dalas oko njega da gradi franšizu.
    (brat, 7. decembar 2018 09:14)

    # Link komentara

  94. Kakva odela, kakvi klovnovi!? Aaahahahaa!!!
    (Serdjo, 7. decembar 2018 09:14)

    # Link komentara

  95. Ne slažem se baš oko svega na primer da ste napisali Luka Doncic i Dzeren Džekson pa deset mesta prazno složio bih se. Dzeren Džekson je najmlađi igrac na draftu. I po meni najveći potencijal drafta.
    (Smokin' Joe, 7. decembar 2018 09:14)

    # Link komentara

  96. Ma jok,Teo je pokorio NBA.....Bravo Luka.
    (ana, 7. decembar 2018 09:14)

    # Link komentara

  97. Ako ovako nastavi bice najbolji sa ovih prostora ikada
    (alex, 7. decembar 2018 09:11)

    # Link komentara

  98. Luka ce postati najbolji evropljanin ikad u nba
    (da, 7. decembar 2018 09:11)

    # Link komentara

  99. Mali kida.Ove brojke na startu karijere u najjačoj ligi sveta nije imao skoro niko.Ako ga posluzi zdravlje biće najbolji evropski igrač svih vremena.
    (room 1408, 7. decembar 2018 09:10)

    # Link komentara

  100. Срамота што га ови неспособњаковићи из Савеза нису убедили да игра за Србију пошто је дечко чист Србин.
    (Djordje Andric, 7. decembar 2018 09:09)

    # Link komentara

  101. Toliko mi je drago zbog ovog decka, kao da mi je brat rodjeni. Pa nek opet potcenjuju nas sa ove strane bare...
    (tyler durden, 7. decembar 2018 09:08)

    # Link komentara

  102. Ako ga povrede zaobidju decko ima potencijal da bude u 3 najbolja igraca ove igre ikad.
    (niko, 7. decembar 2018 09:06)

    # Link komentara

  103. Retko viđen kvalitet za njegove godine.
    (mica iz kafica, 7. decembar 2018 09:05)

    # Link komentara

  104. Iritantan, nista posebno
    (idemo Niš, 7. decembar 2018 09:03)

    # Link komentara

  105. Originalan naslo, bas tako bravo mali !!!! Majstore !!!!
    (Zvezda guzi i Trinkija, 7. decembar 2018 09:03)

    # Link komentara

  106. Biće on Luk Skajvoker..... Neka sila bude s tobom......
    (šumadinac, 7. decembar 2018 09:01)

    # Link komentara

  107. Strašan igrač!
    (TT, 7. decembar 2018 08:59)

    # Link komentara