1. Naravno da si kriv. Kriv si sto Odzo ne zna da odigra jedan prost pick and roll, kriv si sto Regland ubacuje loptu sa trojke ka Cirbesu pod uglom od 0 stepeni umesto pod 45, kriv si sto Beron prebacuje celu odbranu u napadu kada daje loptu, kriv si sto Regland ne moze ni moju pokojnu babu da sacuva u odbrani.... mogu da nabrajam koliko hoces. A najvise nam se ne dopada kurcevit stav koji imas u poslednje vreme. I sinoc umesto da si izribao igrace na sav glas, ponasas se kao da mi ustvari vodimo 10 razlike. OK, nije katastrofa izgubiti utakmicu ali katastrofa je na domacem terenu da te ponizi jedna ekipa u odbrani. To popravljaj pod hitno Tomicu! A sad moram da se dotaknem malo i Partizana. Na 26 sec do kraja gube cetiri razlike i oni brane napad???!!! Pa koja je to skola kosarke? Ko vas to uci da igrate tako? Poslednji min utakmica je bila na dva poseda i bezveze izgubise. Izvinjavam se svima ako sam malo pregrub u komentarisanju ali napisao sam komentar onako... srcem, ne mozgom. Pozdrav svim navijacima oba nasa kluba. Bice valjda bolje u nastavku.
    (Milan Kosanovic, 15. novembar 2018 17:07)

    # Link komentara

  2. Belami Djordjevic,Danilovic,Paspalj,Divac, Bodiroga,Stojakovic,Kicanovic,Dalipagic,Slavnic,Bogdanovic itd su bili poznati po prljavoj i ruznoj kosarci, eee ko sve ima pristup internetu i komentarima

    Bato,
    npr. igraju se dvije utakmice istovremeno.
    U jednoj igra Srbija protiv nekoga, a u drugoj Litva protiv nekoga.
    Uvijek ću odabrati gledati utakmicu u kojoj igra Litva.
    Ne zato što ne volim Srbiju (svaka vam čast na rezultatima u košarci)nego zato što vaše utakmice meni jednostavno nisu lijepe zbog prečvrstih (grubih) obrana.
    (Belami, 15. novembar 2018 15:53)

    # Link komentara

  3. @ ma nemoj, 15. novembar 2018 12:01)

    Beron je prisiljen da pokusava da igra pleja bas zato sto Covic veze nema. Beron ne zna da igra pleja sto sw vidi, ali Covic je preslab i uvek njegovim ulaskom u igru mi krecemo da gubimo i da nas prestize protivnik. Trojke one sto baca ne znam na sta lici ono. Ne mozes da poredis njega i Reglanda. Treba nam plej koji ce da udje u igru umesto Reglanda da pravi akcije ne da ih on zavrsava. I da mislim da nam treba centar jer Cirbes nije kvalitet. Skok nam je nikakav, odbrana centara jos gora.
    (Student, 15. novembar 2018 15:31)

    # Link komentara

  4. Belami Djordjevic,Danilovic,Paspalj,Divac, Bodiroga,Stojakovic,Kicanovic,Dalipagic,Slavnic,Bogdanovic itd su bili poznati po prljavoj i ruznoj kosarci, eee ko sve ima pristup internetu i komentarima
     (Cinjenice, 15. novembar 2018 14:45)

    # Link komentara

  5. Cuti bre bruko jedna igra ti u petorci 5 stranaca..Pa to nikad nije bilo u nasoj kosarci :(
    (j, 15. novembar 2018 13:14)

    # Link komentara

  6. Ljudi po komentarima forsiraju Nenadica iz nekog razloga. Decko veze sa kosarkom nema, totalni promasaj. To ce vam svi koji se razumeju u kosarku reci. Ako imamo para za pojacanja, skripi plej i nazalost centar iako sam mislio da smo tu dobro pokriveni. Nije Cirbes kapacitet za prvog centra, lako ispada, u napadu losa resenja. Skok nam je nikakav, u odbrani pogotovo. Nadam se da Covic ne stiti sina previsa i da nece da tera inat da mora da igra vec da ce gledati interes Zvezde, a Zvezdi treba plej koji moze da pokrece igru kada Regland izadje.
    (Student, 15. novembar 2018 01:00)

    Brale, imaš tri centra u ekipi i ti bi doveo još jednog centra?

    FIlip Čović odigrao 8 i po minuta. Znači po tebi i ostalima tih njegovih 8 i po minuta su kriva što smo izgubili utakmicu?

    Filip Čović nije igrač koji će da rešava i spasava utakmice, on je tu da odmeni Reglanda, on to i radi. Sinoć 1trojka, 1izg i 1 ass. I po tebi zbog njega izgubljena utakmica.

    Šta da kažeš za Reglanda 27 minuta 8 izg i 8 ass, Beron 26 minuta (največi krivac za poraz), Faje 23 minuta, Perperoglu 19 minuta (Feldin br 2)? Beron davi loptu kada igra pleja, sve što može prosto da se odradi on zakomplikuje. Ako ima dobar šut treba da ga koristi a ne da radi ono što ne zna
    (ma nemoj, 15. novembar 2018 12:01)

    # Link komentara

  7. Šta se mi sekiramo, ako ode Tomić, uskoro će Džile biti slobodan hahaha....
    (Padobranac, 15. novembar 2018 11:53)

    # Link komentara

  8. Možda kasni plata, nije prvi put da kasni plata u klubu, setite se kako je prošao Radonjić kada je spomenuo platu......kako Tomić da kaže ko je krivac i da preživi!!!!!
    (Padobranac, 15. novembar 2018 11:50)

    # Link komentara

  9. Srbi nemaju šta tražiti u brzoj, lepršavoj košarci na puno poena.
    Tu nisu ni u TOP20 u svijetu.
    O tome se radi.
    Guranje, povlačenje, ružna košarka, igra na rubu faulova, čvrsta obrana.
    Na tome su izgrađeni svi uspjesi Srbije i njenih klubova.
    (Belami, 15. novembar 2018 11:41)

    # Link komentara

  10. Veliki stručnjak, puna podrška od delija
    (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ds, 14. novembar 2018 22:33)

    Kojih delija? To nisu navijaci kosarkaskog kluba Crvena Zvezda. Tu nemaju udeo u kapitalu.
    (miki, 15. novembar 2018 11:24)

    # Link komentara

  11. Bez panike.I Zvezda i Partizan odigrali 3 za 3 odnosno 2 za 2.
    Bez veze nervoza.
    (mileta djuro lisica ostojic, 15. novembar 2018 11:12)

    # Link komentara

  12. Od pocetka tvrdim da ova ekipa Zvezde nece uzeti ni jedan trofej ove sezone.
     (aco rs, 15. novembar 2018 11:04)

    # Link komentara

  13. I prosle godine Zvezda je odlicno gurala u ABA bila prva na kraju reg. djela,tako da naucite vec jednom da nista nije garancija znamo kako je zavrseno na kraju !!!
     (Clasic, 15. novembar 2018 10:58)

    # Link komentara

  14. Kad legne plata vratice se I igra I rezultat.
    Bez mnogo filozofiranja I pametovanja,unutrasnje nezadovoljstvo se prelilo na teren .
     (pirlo, 15. novembar 2018 10:56)

    # Link komentara

  15. veciti pomocnik jedino sto je trebao da uradi je antitalenat lazic flaster na Nidamu ( ili dva tri jaca faula neupotrebivih igraca sa klupe)
    i dobio bi utakmicu
     (kalcokera, 15. novembar 2018 09:52)

    # Link komentara

  16. Puna podrska igracima i treneru, napravili smo odlicno izbalansiran tim i imamo dobrog trenera, zadnjih par utakmica je pre svega pao voljni momenat i mislim da je problem finansijske prirode (nema plata), nadam se da ce Covic reagovati i da se vracamo na put pobeda
     (Au, 15. novembar 2018 09:39)

    # Link komentara

  17. (Student, 15. novembar 2018 01:00)

    Nenadic je zahvalan igrac koji igra ulogu beka sutera i za razliku od Lazica u napadu npr. zna i postuje svoju ulogu i sta moze da radi. Kretnja kroz blokove ili cekanje povratne lopte. Dobar je suter i to je dokazao u prethodnim timovima.
     (sryugos, 15. novembar 2018 08:56)

    # Link komentara

  18. Pa dobro si i rekao sam si kriv!! Ne bih te nikad kudio, ali zašto ti ne igra Nenadić?! Da li "mora" baš sin da igra?! Zašto nisi nikad dao šansu Kešelju!?
     (SAŠA FRANKFURT, 15. novembar 2018 08:54)

    # Link komentara

  19. Samo napred Tomicu...odlicno guramo,ABA kao prioritet treba da bude,zavrsiti sezonu na prvom mestu i kod kuce resavati pitanje EL...EC je nebitno takmicenje,samo je vazno za one koji Zvezdu ne prate u ABA ligi a to nisu navijaci vec interesna grupa i nemaju pravo uopste da se pitaju izasta...Pravi navijaci je uz Zvezdu gde god ona igra...Odlican start u ABA ligi je prioritet...ne treba nam sad veci budzet za nebitno takmicenje...Sezona je tek krenula i vremenom ce se iskristalisati za nivo takmicenja koje nam je vazno pod broj 1 oko dopune sastava ako bude potrebe.Pobede i porazi su sastavni deo sporta..U ABA ligi smo bez poraza a budzet na EC bilo bi suludo trositi da bi se zadovoljila interesna grupa koja za Zvezdu navija po potrebi...Jedina opaska oko igre je da pada disciplina a to se da resiti bez prevelike turbulencije...
     (Dejan CZ, 15. novembar 2018 08:22)

    # Link komentara

  20. Kao igrac malo preko nule, kao trener cista nula! Zvezdina legenda!
     (matori, 15. novembar 2018 07:56)

    # Link komentara

  21. Nikad tim vodio nisi.
     (limene trube duvaju, 15. novembar 2018 07:34)

    # Link komentara

  22. Mislim da je Tomic dobar trener ali nema nerv kada treba da "podivlja" kad mu sudije potkradaju ekipu.Sinoc je CZ zasluzeno izgubila ali su nas sudije urnisale.Umesto da dobije dve tehnicke, iskljucenje (ako vec gubimo utakmicu)on je prosto u soku zbog rezultata.Pa i da povuce ekipu sa terena, sta je tehnicka-jedno bacanje i lopta sa strane.U trecoj cetvrtini prva licna za Monako 2,18minuta pre kraja, pa onda za minut osdsviraju 5 licnih Monaku.Prvo poluvreme sam 13 licnih ukupno za obe ekipe.Jad od sudjenja.
    Drugi aspekt je nezalaganje igraca (sem Dobrica).Ko se juce od igraca bacio na parket po loptu, skocio u aut? Niko!? Sta ih je juce sprecavalo da igraju kao pre par kola (i EK I ABA ligu).Da li kasne plate ili im se ne svidja trener ili nesto trece? Bilo sta od ovoga da je ne opravdava ih jer publika dolazi da gleda kosarku a ne grupu nezainteresovanih igraca koji su juce potrosili ozbiljan deo kredita kod publike.
    Trece, vrlo primetno, je da Zvezdini igraci jedva stoje na nogamai da im je fizicka sprema vrlo upitna.Hvalili smo se da je doveden odlican kondicioni trener ali se to ne primecuje.Mozda kondiciju trose na nekim drugim mestima kojih ovaj grad ima u izobilju?
    (pedja, 15. novembar 2018 07:18)

    # Link komentara

  23. Sasa Obradovic dobio otkaz u Rusiji. Covicu reaguj dok je vreme
     (Miki, 15. novembar 2018 07:00)

    # Link komentara

  24. Samo jako. Tatin sin da izdaje na draft, pa posle nema problema, nek igra ko hoće...
    (JPR24, 15. novembar 2018 06:58)

    # Link komentara

  25. Za ovo nema opravdanja. Za Davidovca i Nenadica sto greju klupu Fici (koji je dobar momak i nista licno) nema opravdanja. Za ne spustanje lopte na centre nema opravdanja. Ako kasni plata strancima nek igraju domaci manje bi izgubili ako ne bi i dobili!? Ako su se drugi uigrali a mi dobijali na neku ludost tesko nam se pise. Za - 16 od Monaka (za kojeg nisam znao sem za FK) nema opravdanja!
    (fancy, 14. novembar 2018 23:43)

    Ali ovi što pišu da je Fića dobar momak, na osnovu toga što su čuli od drugih izvora, a nikada ga nisu upoznali. Teško mi je da poverujem u to, jedino ako nije usvojen.
     (ja, 15. novembar 2018 06:22)

    # Link komentara

  26. simanic i covic aut
     (ja, 15. novembar 2018 05:18)

    # Link komentara

  27. Problem je što na tržištu ni za jedan ABA klub (Zvezda,Partizan,Cedevita Budućnost) nema pojačanja na tržištu, sve što valja potpisalo je, a ovo što je ostalo ili je kao Braun iz Partizana ili traže mnogo veliki novac za naše uslove...
     (Bard Živa, 15. novembar 2018 01:24)

    # Link komentara

  28. (Džoni, 14. novembar 2018 23:58)

    Bio sam na utakmici. U drugoj cetvrtini kad su napravili seriju posle one neiskoriscene tehnicke njihovoj klupi, Tomic je zvao tajmaut. Jasno sam video kako urla na igrace i u jednom trenutku je bacio tablu na pod. Nije nimalo mlak u reakcijama.
    Takodje, veceras se jasno videlo da jednom igracu Crvene Zvezde nije mesto u tom timu. U trecoj cetvrtini je bio potpuno kriminalan i kad je konacno izveden iz igre, dobio je cak i zvizduke. Ko je gledao ili jos bolje bio, zna o kome je rec...
     (sryugos, 15. novembar 2018 01:10)

    # Link komentara

  29. Kako će ga Trinki razbušiti...
     (Wiseman, 14. novembar 2018 22:53)

    Cak i da se desi da pobedi partizan, sta vi imate od jedne pobede u derbiju po sezoni kada izgubite 5 kasnije kada se odlucuje...
    (Ivan, 15. novembar 2018 01:02)

    # Link komentara

  30. A i vidim opet krenulo po komentarima teranje trenera. Sve sami strucnjaci a do juce se kleli u istog tog Tomica.
    (Student, 15. novembar 2018 01:02)

    # Link komentara

  31. Ljudi po komentarima forsiraju Nenadica iz nekog razloga. Decko veze sa kosarkom nema, totalni promasaj. To ce vam svi koji se razumeju u kosarku reci. Ako imamo para za pojacanja, skripi plej i nazalost centar iako sam mislio da smo tu dobro pokriveni. Nije Cirbes kapacitet za prvog centra, lako ispada, u napadu losa resenja. Skok nam je nikakav, u odbrani pogotovo. Nadam se da Covic ne stiti sina previsa i da nece da tera inat da mora da igra vec da ce gledati interes Zvezde, a Zvezdi treba plej koji moze da pokrece igru kada Regland izadje.
    (Student, 15. novembar 2018 01:00)

    # Link komentara

  32. molim za ekspertizu!
     (public_enemy, 15. novembar 2018 00:50)

    # Link komentara

  33. Нико не сме да вас бије! :D
    (...Dowla..., 15. novembar 2018 00:15)

    # Link komentara

  34. Druze, dobijes tehnicku, neka te iskljuce, probudis i publiku i igrace tako, pa sta bude.
     (Aleksandar, 15. novembar 2018 00:10)

    # Link komentara

  35. Ma da najbolje je da nije važno ko je kriv, to je izuzetna strategija Tomiću! Ako si to kriv, u redu, ako se ovakva igra nastavi da snosiš konsekvence, nisu valjda novinari krivi što primamo preko 90 poena od osrednjih timova iz Evrokupa?! Prvo da jasno kažeš, bez okolišanja štanam fali u timu? Mislim da Čovića pod hitno treba vratiti u FMP i dovesti back up play-a, kvalitetnog. Bil Baron, sem šuta nema neke kvalitete, u odbrani ga prolaze, seku mu lopte, nema asistencije, bolje da na toj poziciji dva uz Lazića, razvijamo našu decu (Radanova,Davidovca i Nedovića) i da oni ostanu tu kad Laza ode. Treba nam i još jedna četvorka, makar Apić iz FMP-a ako se nema love, jer Simanić je još mlad, a Faje ima 33 godine ne može da izdrži kvalitetno da igra puno minuta.
    (Milan, 15. novembar 2018 00:05)

    # Link komentara

  36. Na startu sezone Tomić je sekao serije protivnika čim bi nam dali dva vezana koša i burno reagovao prema igračima a večeras kao ravna crta, ni da podvikne, ni da ih razdrma? Nisam pametan? Ovi što ga teraju i što bi već da menjaju roster smatram za neozbiljne a verujem da će sve to leći kako treba u sledećim utakmicama uz bolji pristup od starta. Pa nećemo valjda da skidamo glave posle dva vezana poraza i to u takmičenju koje nam nije prioritetno i dok smo u ABA prvi sa stopostotnim učinkom? Malo razuma molim! Pa ko bi nam došao za trenera ako se za ovakav skor odmah leti sa klupe?
     (Džoni, 14. novembar 2018 23:58)

    # Link komentara

  37. Za ovo nema opravdanja. Za Davidovca i Nenadica sto greju klupu Fici (koji je dobar momak i nista licno) nema opravdanja. Za ne spustanje lopte na centre nema opravdanja. Ako kasni plata strancima nek igraju domaci manje bi izgubili ako ne bi i dobili!? Ako su se drugi uigrali a mi dobijali na neku ludost tesko nam se pise. Za - 16 od Monaka (za kojeg nisam znao sem za FK) nema opravdanja!
     (fancy, 14. novembar 2018 23:43)

    # Link komentara

  38. hahahaah, vodjina retorika!
     (Sta ucini to Karen Hačanove??!!??, 14. novembar 2018 23:34)

    # Link komentara

  39. A gde da ode Filip Čovic?!gde...
    (gremlin, 14. novembar 2018 23:34)

    # Link komentara

  40. Ovaj nema pojma. Nikada ne bih pomislio ali je Alimpije doktor za ovog šegrta.
    (Bolo, 14. novembar 2018 23:31)

    # Link komentara

  41. **Dare, 14. novembar 2018 22:28

    Nije problem u njima care, nego u tebi.
    Oni koji idu na fudbal idu da bi navijali i bodrili svoj klub, a ne neciji privatni. I to bez obzira na rezultate.
    Kad je Partizan osvajao titule u fudbalu stadion Zvezde bio uvek skoro pun.
    A na kosarku ne idu jer su na vreme skapirali ono sto ti jos uvek nisi.
    Niko tebi ne moze da zabrani za koga ces ti da navijas, al nemoj da prozivas one nevijace koji su verni svome klubu.
    Pozz
    (Vasa STajcic, 14. novembar 2018 23:26)

    # Link komentara

  42. Nema mnogo filozofije u košarci: u napadu može da te krene a i ne mora, ali odbrana mora da se igra, tu dolazi do izražaja voljni momenat igrača. Na to može velikim delom da utiče trener. A pošto ti nisi uspeo u tome, kriv si!!!
     (Balea, 14. novembar 2018 23:23)

    # Link komentara

  43. Ja kolko videh ti si celu utakmicu stajao skrstenih ruku,totalno nezainteresovano.
    (nex, 14. novembar 2018 23:19)

    # Link komentara

  44. Po ovim komentarima se vidi koliko su ljudi otisli u...

    Kao da jedva cekaju.

    A cilj ABA liga gde je ubedljivo prva.

    A u EK obezbedjen plasman dalje... i sad kao da neko gleda ko se s kim ukrsta i onda kao bitan plasman.

    Ljudi, smirite dozivljaj, izadjite na vazduh, nije minus jos.
    (GM, 14. novembar 2018 23:17)

    # Link komentara

  45. Naravno da si ti kriv, ti si doveo ove neznalice.Imaš pleja koga odbrana ne interesuje, a usput izgubi OSAM lopti. Onaj drugi, bolje i da nije u protokolu, ali on je tatin sin. Centri ne postoje, pa kako da igraš crni Tomiću.
     (milke, 14. novembar 2018 23:09)

    # Link komentara

  46. Nisam gledao, je l Javor sudio? Prvi favoriti za osvajanje Evrokupa moze da izgubi samo ako doticni sudi...
     (eugene, 14. novembar 2018 23:07)

    # Link komentara

  47. Pa burazeru, skoci onda u oci sudiji kad je dosudio Lazicu onu namernu, napravi tehnicku, nesto uradi, nemoj dozvoliti da ti se ekipa onako unervozi i raspadne.
    (Barkley81, 14. novembar 2018 23:04)

    # Link komentara

  48. Jak na rečima, slab na delima.
     (ja, 14. novembar 2018 23:04)

    # Link komentara

  49. Ne budi nervozan...sve će to biti dobro na kraju sezone! Relax...
     (..., 14. novembar 2018 23:03)

    # Link komentara

  50. Mnogo si opasan
     (Where is my sendvic?, 14. novembar 2018 23:02)

    # Link komentara

  51. A sta ja imam od toga sto si ti kriv? Svako odgovara za svoj rad. Objasni u cemu je problem i daj resenje. Ja sam kriv nije objasnjenje ni opravdanje. Jel treba da izgubimo jos 10 utakmica pa da vidis da Covic nije za Zvezdu? A Nenadic nije ni na klupi. Ne treba biti veliki strucnjak da vidis kako se u svim utakmicama kretao rezultata od trenutka kad Filip udje u igru. A onda stranci. Zvezda je najbolja bila kad su u timu bili samo domaci igraci i Dzenkins kao jedini stranac.A sada samo stranci dok Davidovac greje klupu. Katastrofa. Nije ovde stvar reztata, nego igre i zalaganja. Mrtvo more. Tri beka niza od 1.88. Probija ko stigne. A najbolja centarska linija u ligi gde je? Koliko poena postigli, jel kontrolisali skok? Ovako se nismo brukali ni prosle godine. Pa onda nema publike. Pa sta da gledaju? Kako ne umemo loptu da prevedemo. Koga interesuje sa koliko cemo da pobedimo raspale ekipe u ABA. Lako je protiv Fifolta, Cinca i Laprnika. Ako to treba da bude merilo onda u redu. Do ove godine nisam ni znao da Monako igra kosarku. A tek Bresa.
    (Dox, 14. novembar 2018 22:59)

    # Link komentara

  52. "Nećeš se ti 'leba najesti od treniranja"!
    (Najgori trener, 14. novembar 2018 22:58)

    # Link komentara

  53. Ako je tako, vreme je za rastanak. Povedite sa sobom i "svoje" igrace...
    (Malik, 14. novembar 2018 22:58)

    # Link komentara

  54. Увек сам обожавао "добронамерна" питања новинара. Да није питао Тегелтија???
     (Стара школа, 14. novembar 2018 22:57)

    # Link komentara

  55. Kako će ga Trinki razbušiti...
     (Wiseman, 14. novembar 2018 22:53)

    # Link komentara

  56. Bolje sada nego na proleće naravno. 1.Davidovac mora imati minuta
    2.Simanic je ogroman potencijal ali nešto tu ne ide, kada udje u igru treba da pogine ali mu je govor tela kao u matorca, i onda bum hvata alley oop ili kuca
    3. back up play nažalost obavezno fali
    4. obratiti pažnju na Reglanda i Cirbesa i na noćne provode a znamo šta sve ide uz to (iz prve ruke govorim)
    5. keselj fmp
    6. čović fmp
    7. Nenadicu minuti u aba obavezno
    8. isto i za Radanova uz malo i u evropi
    9. Dobricu kapa dole za zalaganje , alal ti majstore!

    veliki pozdrav svim normalnim obožavaocima ovog sporta! stop prepucavanjima bankomat sns itd tako je bilo i pre par godina sa Vujoševićem i Čovićem pa se dobro sećamo je igrao finale u sred Boegrada. Ne dao nam Bog pa da budu finalisti aba u evroligi i da to budu Buducnost Cedevita ili neko treći...Zvezda i Partigan u Evropu! ipak smo mi zemlja košarke!
     (shiljooo, 14. novembar 2018 22:53)

    # Link komentara

  57. Kakvi su nasi novinari, mnogo skuplji timovi kao Real, CSKA, Fener i ostali imaju ovako losih serija, a ne mi, ako se moze nazvati losom serijom uopste, u ABA ligi nemamo poraza, u Evrokupu smo obezbijedili prolaz dalje, bolje sad da izgubimo neke tekme, pa da nam se podize forma no sad da smo bez poraza, a kad dodju bitne utakmice na ispada je da kiksnemo (sto dosta timova dozivi) tako da laganica, na ove poraze uopste ne gledam kao na nesto lose, vec na nesto iz cega mogu izaci samo dobre stvari, Tomic ce vidjeti dje skripi i to ispraviti.... Sto ne pitate milionere od preko puta sa Trinkijerijem na celu sto su zakucani za dno tabele?
     (RUM, 14. novembar 2018 22:52)

    # Link komentara

  58. Sram te bilo sta radis Dobricu i Nenadicu a ovako se odnosis prema novinarima. I sram te bilo sto ti tatin sin igra, time vredjas i ovo malo nas navijaca sto dolazi. I ne zaboravi, Sasa je slobodan. Smanji ton.
     (Ivan, 14. novembar 2018 22:52)

    # Link komentara

  59. Filip Covic treba sam da ode
     (Bg, 14. novembar 2018 22:50)

    # Link komentara

  60. Hitno smanji aroganciju, nemas pokrice za nju. Ali nisi ti sam kriv. Nemas rezervu Reglandu i Fajeu. Bez pojacanja, dzaba cete analizirati i uciti. Partizan lagano nas dobija, ali lagano. I trofeja i EL sledece godine, bez dva ozbiljna pojacanja, nema.
     (Branko, 14. novembar 2018 22:49)

    # Link komentara

  61. Alimpije?
     (Bard Živa, 14. novembar 2018 22:49)

    # Link komentara

  62. Po meni, treba da ostanes, i da ti se dovedu dva ozbiljna igraca, zna se na kojim pozicijama. Ali si kriv debelo, sto ti Filip igra i sto ne smes gazdi tu da se suprotstavis. I sto se izivljavas na Dobricu i Nenadicu. I ovo malo ljudi nece vise dolaziti da vas gleda, do pojacanja.
     (Goran, 14. novembar 2018 22:42)

    # Link komentara

  63. Idi vise neznalice. Brukas klub. Treba uzeti Gurovica za trenera. Nije ovaj bez razloga pomocnik 30 godina.
     (re, 14. novembar 2018 22:42)

    # Link komentara

  64. Igra Zvezde je kao da nema trenera. Ni u čemu se ne vidi njegov uticaj na igru, a naročito na tok utakmice.
    (No name, 14. novembar 2018 22:42)

    # Link komentara

  65. Nemaš ti pojima.
     (Slon lično, 14. novembar 2018 22:40)

    # Link komentara

  66. E pa onda sram te bilo i tebe i tvojih "igraca"!!! Sramota i nedopustivo toliko koseva dobiti!!! Znas li sramoto kad je zadnji put i u kom takmicenju Zvezda kuci izgubila 20 razlike? Sram vas bilo!!!
    (baki, 14. novembar 2018 22:40)

    # Link komentara

  67. idemo dalje bice bolje ti si to zasluzio...
     (bole red star, 14. novembar 2018 22:39)

    # Link komentara

  68. E moj Tomicu, poredis se sa Realnom a 2 meca ekipa ne moze da se sastavi, u 2 cetvrtine dobijete 60 poena, 60 poena ej!
    (D1V1, 14. novembar 2018 22:39)

    # Link komentara

  69. Bravo Tomicu, samo slozno. Sad zbijte redove, veca minutaza za Filipa Covica i Simanica i vratice se pobede.
     (istrajte, 14. novembar 2018 22:36)

    # Link komentara

  70. Bilo je pitanje trenutka kada ce Cz da ovako izgubi. Uhvatili smo nespremnu Budućnost u 2.kolu i nekako da ostanemo 1. u Aba. Ekipa je lošija od prošlogodišnje, sa mnogo šuteva za 3, zato što igrači nisu vični napadu 5 na 5. Loša selekcija ekipe, a rezervnog pleja bolje i ne pominjati.
    (Goxy, 14. novembar 2018 22:34)

    # Link komentara

  71. Tomicu zacepices im usta lajava na kraju sezone samo hrabro!Puna podrska za Tomica i Covica!In Tomic we trust!!!
    (Aleksej, 14. novembar 2018 22:34)

    # Link komentara

  72. Veliki stručnjak, puna podrška od delija
     (ds, 14. novembar 2018 22:33)

    # Link komentara

  73. ovaj se uživeo kao da je neki trener
     (Gracki Menađer, 14. novembar 2018 22:32)

    # Link komentara

  74. Veliki čovek. Naklon do zemlje.
    (Mali pantergan, 14. novembar 2018 22:32)

    # Link komentara

  75. Najlakše je tako.Uvek kriv onaj koji ne igra....Moras vise forsirati Covica za bolje rezultate....
    (room 1408, 14. novembar 2018 22:31)

    # Link komentara

  76. Tako je Tomiću, neće tebi neko Fića da dira!
     (..., 14. novembar 2018 22:30)

    # Link komentara

  77. Pa rođače menjaj nešto, vidiš da su svi skontali kako igramo. Ako ovako nastavimo nećemo nikog spustiti ispod 90+poena.
    (Čejs, 14. novembar 2018 22:30)

    # Link komentara

  78. Pusti Davidovca da igra sujetni čoveče
     (Karlton Majers, 14. novembar 2018 22:30)

    # Link komentara

  79. Sta glumi ovaj covek? Pa on je najpoznatiji po tome sto se bije a ne po nekom umnom rqdu. Pita ga novinarka na poluvremenu za komentar a on glumi Grega Popovica. Gospodi pomiluj, vrlo mi je drago sto nece jos dugo ostati na klupi.
     (Quint, 14. novembar 2018 22:29)

    # Link komentara

  80. Vi bahati gospodine NISTE trener,nego bivsi dirktor Oly!!!
    (satelit, 14. novembar 2018 22:28)

    # Link komentara

  81. tomic deluje kao miran i odmeren covek ali ponekad da bi promrdao ekipu moras malo da povisis ton, dreknes, slomijes tablu itd kako ces ga trgnuti ako je letargican neces mirnim tonom vec samo dranjem :)
     (Super Zeljan, 14. novembar 2018 22:27)

    # Link komentara

  82. Ima da vas napunimo u derbiju, pakuj kofere za Atinu ...
     (Velja Nevolja, 14. novembar 2018 22:27)

    # Link komentara

  83. Tomiću, gde su oči? Pa Perperoglu čovek ne može ništa. Rotacije su očaj poslednjih utakmica... Tipa Faye igra 10 min pa ne igra 10. Očajno vođenje svih utakmica u gostima a ova kao vrhunac. Podržavao sam Tomića ali plašim se da nam ipak treba iskusan trener...
     (DjoleVa, 14. novembar 2018 22:26)

    # Link komentara

  84. a ko si ti,... ustvari, aaaa ti si stručnjak 1/1..., e muka mi od ovih stručnjaka
     (bucko razmišlja, 14. novembar 2018 22:25)

    # Link komentara

  85. U suštini je i u pravu...
     (Dr. Haus, 14. novembar 2018 22:23)

    # Link komentara

  86. Ostavka!
     (Čoban, 14. novembar 2018 22:23)

    # Link komentara

  87. Ko ih dira,samo nek nastave tako...i Fici JOŠ VEĆA MINUTAŽA...
    (gremlin, 14. novembar 2018 22:23)

    # Link komentara