1. @Jaran
    Jarane, ne da će ući u PO nego idu do finala. Jeste istok slabiji ali koga je Lebron imao u Klivlendu pa opet dodje do finala. Stoji da je košarka timski sport ali on u proseku ima 35-40 poena i sve se vrti oko njega ne tima, i to daje ih kad se utakmica lomi, kad je najteže tu je. Još ako uz njega Ingram i ovi momci budu odigrali kako se od njih očekuje (a ne vidim zašto i ne bi) finale im se smeska. Mogu oni i sa šeste pozicije do finala, nije im bitno, bitne su prelomne utakmice u PO. Još kako bude išla sezona 99% da će se dodatno pojačati.
     (Dado, 17. oktobar 2018 07:37)

    # Link komentara

  2. Golden Stejt je sampion. Bez sumnje. Imaju napad,igrace i imaju sistem. E sad Lebron ce igrati vrhunski kao i svake godine ali me moze sam protiv njih. Jedino da sledece godine Dejvis iz Nju Orleansa predje u Lejkerse kao i Dzimi Batler. Onda bi Lejkersi mogli sa svima jer Dejvisa ne moze niko da cuva a to bi Lebron koristio i ubijao asistencijama. Toliko.
     (Oliver K., 16. oktobar 2018 15:54)

    # Link komentara

  3. Meni u celom NBA naivise smeta ovo guranje Hardena kao vrhunskog igraca. Svih 5 GS startera su jaci od njega ponaosob.
     (Slobodan, 16. oktobar 2018 15:41)

    # Link komentara

  4. @Jaran
    Može!
     (JeRemija, 16. oktobar 2018 14:10)

    # Link komentara

  5. Ako cemo realno dok god su Kari i Durent zdravi GSW su jedini favoriti za titulu. Dvojca od prva tri igraca lige igraju tamo plus jos 3-4 potencijalna olstar igrača, nijedan drugi tim nema takvu koncentraciju kvalitetnih igraca. Moji Bulsi ce ove godine opet da se bore za plejof na preslabom istoku. Na istoku glavni timovi ce biti Boston i Toronto, na zapadu Golden State i Hjuston, tu jos eventualno mogu da se umesaju Lejkersi ako pored Dzejmsa se jos nekoliko igraca budu istakli, naravno ovo sve je pod uslovom da su ekipe potpuno zdrave.
     (Carli Caplin, 16. oktobar 2018 14:01)

    # Link komentara

  6. U 1000din da Lejkersi zavrsavaju sezonu pre plej-ofa.
     (Jaran, 16. oktobar 2018 13:47)

    # Link komentara

  7. Fox
    Mogu ti reci da pljujes decka bezveze i da nemas pojma!
    SAS lagano, ali lagano ulazi u plej of, ovde smo cele sezone i videces jos na pocetku da sam bio u pravu i ja sa mojim prvim komentarom i petarczc
     (samo kazem, 16. oktobar 2018 13:33)

    # Link komentara

  8. Nba + euroleague -
    (Hala Madrid, 16. oktobar 2018 13:16)

    # Link komentara

  9. @petarczv
    Pero smanji dozivljaj sa tim opkladama sa ostavljanjem i neostavljanjem komentara. Idi lepo u osnovnu skolu pa se sa svojim intlektualnim uzrastom i zreloscu igraj i kladi u sta god hoces. Pomenuo si rukije i "sjajne" nove igrace? Hm, mozes ti da pratis i ceo dan i celu noc ali i dalje o kosarci neces znati apsolutno nista. Ionako tvoji komentari na ovom sajtu vec duzi niz godina sluze za smejanje a ponekad i sazaljenje jer si oterao brojne ljude koji znaju puno o kosarci ili bas jako retko ostavljaju komentare, poput shazama i divosa i jos pojedinih. Uzgred, ja sam se osvrnuo na tvoj komentar da prosle godine nisu imali De rozana i usli su a sada im je dosao on i sa Rudijem i Lamarkusom lagano ulaze u plej off.... Razmisli sta si napisao i procitaj moj komentar ko je napustio San Antonio. A ti vremesni i sto kazes slabasni Parker, Djinobili, pa i Grin a u zadnje dve godine i Anderson su drzali sistem u San Antoni-ju i bas zbog svojih velicina i rola u bitnim momentima vodili San Antonio u plej off. No, kapiram ja da je tebi nemoguce dokazati nesto, mene samo zanima kako ce De rozan igrati ove godine i koje ce brojke imati. A te igrace koje si nabrojao, niti jedan od njih se nece videti na terenu i ostaviti neki trag ove sezone. Koliko dobro pratis govori to da nonsalantno ubacujes SAS u prvih osam pored onako jakih ekipa na zapadu ove godine. Jos jednom, ja bih voleo da udje SAS u plej off ali sa povredjenim Marejem jako tesko i skoro nemoguce. Osim ako ne naprave trejd i dovedu dobrog pleja naravno.
     (Fox, 16. oktobar 2018 13:05)

    # Link komentara

  10. kad pocinje nba
     (tzazazazaz, 16. oktobar 2018 12:43)

    # Link komentara

  11. @petarczv 
    Poznato je tvoje opsirno pracenje, pa cak i tvog omiljenog tima :) Idemo redom, prosle godine prvi plej je postao Dezonte Marej a Toni Parker je bio rezervni. Tu je jos bio i Kajl Anderson koji je imao odlicnu minutazu i ucinak, Deni Grin, Manu Djinobili. Jedan se penzionisao, drugi otisli a Marej propusta celu sezonu zbog pucanja ACL. E sada razmisli da li De Rozan moze da nadomesti sve te igrace? Plus Rudi Gej je prosek, nikakva prevaga pa i veteran Lamarkus i Gasol. Vrlo verovatno ako ostali timovi ostanu zdravi da ce SAS propustiti plej off. Pleja nemaju definitvno a ni dubinu klupe. Era San Antonio je zavrsena, svidelo se to nekima ili ne. Ja naravno ne mogu da zamislim plej off bez njih i voleo bih da se plasiraj ali vrlo verovatno nece.
    (Fox, 16. oktobar 2018 11:18)

    Druze sigurno pratim bolje i vise od tebe.

    Nabrojao si samo igrace koje su otisli a otisao je(iako legenda i buduci clan kuce slavnih) vremesni i potroseni djinobili, onda parker koji vec dve sezone igra ispod svakog kriterijuma i stalno je povredjen,green koji je dao maksimum i bilo je vreme da ode mozda jos prosle sezone... Dosao je derozan,fantasticni rookie Lonnie Walker, vratio se Belineli, pa odlicni mladi centarJackob Poeltl koji je idealan za sparse uz Forbsa koji je sve bolji, adriga, gaya, veterana gasola,Milsa treba im samo jos jedan play da nadomesti povredjenog mareja. Ako Spursi ne udju u play off ja necu vise nikad ostaviti komentar ovde a ako ne udju onda to vazi za tebe? Znas kako kazu u americi su tri stvari izvesne smrt, porez i san antonio sa popovicem u play offu...
     (petarczv, 16. oktobar 2018 12:29)

    # Link komentara

  12. GSW osvaja opet,jednostavno su popunjeni i jaki na svim pozicijama.
    (Teska Prica, 16. oktobar 2018 11:52)

    # Link komentara

  13. @petarczv
    Poznato je tvoje opsirno pracenje, pa cak i tvog omiljenog tima :) Idemo redom, prosle godine prvi plej je postao Dezonte Marej a Toni Parker je bio rezervni. Tu je jos bio i Kajl Anderson koji je imao odlicnu minutazu i ucinak, Deni Grin, Manu Djinobili. Jedan se penzionisao, drugi otisli a Marej propusta celu sezonu zbog pucanja ACL. E sada razmisli da li De Rozan moze da nadomesti sve te igrace? Plus Rudi Gej je prosek, nikakva prevaga pa i veteran Lamarkus i Gasol. Vrlo verovatno ako ostali timovi ostanu zdravi da ce SAS propustiti plej off. Pleja nemaju definitvno a ni dubinu klupe. Era San Antonio je zavrsena, svidelo se to nekima ili ne. Ja naravno ne mogu da zamislim plej off bez njih i voleo bih da se plasiraju ali vrlo verovatno nece.
     (Fox, 16. oktobar 2018 11:18)

    # Link komentara

  14. Minesota ne opravdava ocekivanja. Nemaju vise Lavina (koji im ni ne bi pomogao), a Vigins igra uzasno, procenat sa slobodnog bacanja mu je, cini mi se, u rangu Deandrea. Tauns moze postati vrhunski igrac, ali nije to dovoljno za po, jedino ako Batler bude odigrao celu sezonu. Nju Orleansu mislim da ce faliti Rondo. Sparsi verovatno ulaze. Ratnici su igrali vrlo letargicno prosle godine (izgubili i od Sparsa i od Pelikana, a da nije JR-Smita i od Kavsa), tako da deluju zrelo da izgube titulu, ali cini mi se da im je glavni konkurent oslabio. Mozda ako Pol bude zdrav, ali to se gotovo nikad nije desilo. Sreder je divalj, ali mislim da je trenutno bolji od Mela, tako da Oklahoma verovatno moze do polufinala. Pojacace se jos Lejkersi verovatno, ali ne ocekujem neko cudo od njih, mada bi bili odlican tim kad bi se Lebron zamrznuo i probudio ovakav za 5 godina.
    (jsx, 16. oktobar 2018 11:13)

    # Link komentara

  15. @grof96, druze moj mladi, LBJ sam u svaki tim donosi 35-40 pobjeda, tako da je LAL siguran u PO, samo je pitanje koje mjesto i koliko ce se potrositi u reularnom delu sezone
    nema tankovanja u LAL, LBJ ima 34g, i jos je dve , max tri sezone na vrhuncu, nema sanse da je dosao u LAL samo u provod pred penziju
    LAL je realno ocekivati u 1/2 finalu zapada, za dalje morace imati mnogo timske igre, i malo srece
     (Lee Moon, 16. oktobar 2018 10:54)

    # Link komentara

  16. @samo kazem San Antonio ce tesko izboriti PO jer nemaju igraca na poziciji 1
     (marepp, 16. oktobar 2018 10:48)

    # Link komentara

  17. Denverova jedina sansa da se Azeja Tomas eventualno oporavi od povrede i bude sposoban da igra. Ako on ne bude mogao da igra na svom nivou onda ni Jokic a ni ostali u timu nemaju kapacitet za zavrsnicu pored pojacanih La lejkersa i Dalasa.
    (Goran, 16. oktobar 2018 10:42)

    # Link komentara

  18. Hjuston, Golden Stejt, oklahoma i San Antonio ce se boriti za prve cetiri poziciji, i na kraju ce biti razlike u par pobeda.
    Ne bi me iznenadilo da San Antonio osvoji ove godine. Prosle godine su igrali bez Kavaja. ove godine imaju Derozana, koji ako se uklopi u sistem mozda postane najzad superstar kakvim su svi ocekivai svih ovih godina.
    (bull, 16. oktobar 2018 10:16)

    # Link komentara

  19. Sta pricate ljudi??? Kakav odlazak Klaya iz GSW??? Da ste rekli da ce otici KD, Cousins, onda i da poverujem, a Klay? Taj ostaje u GSW do penzije, videcete...
     (Washuu, 16. oktobar 2018 10:09)

    # Link komentara

  20. Svi američki analitičari navode Enisa, kao ključno pojačanje Hjustona. Sledi Melo. Najta, ovde istaknutog, niko ne konstatuje...
     (veljko, 16. oktobar 2018 10:03)

    # Link komentara

  21. Koliko se secam spursi su prosle godine usli u play bez kawaia a ove god imaju all starr igraca de rozana! Uz Aldridge-a,i Gay-a lagano ce uci u play off...
     (petarczv, 16. oktobar 2018 10:02)

    # Link komentara

  22. 1.Hjuston (ima veću dubinu od GSW, ali dosta teško do titule, kad dođe plejof. Tu su ponovo GSW favoriti)
    2.GSW
    3.Juta
    4.Lejkersi (mogu i do 3.)
    5.Denver
    6.Oklahoma (da su zdravi, mogli bi i do 3.)
    7.Nju Orleans
    8.Portland

    San Antonio može u plejof, ali počinju bez Mareja. Ako ih krene, mogu da budu i 5-6.

    Klipersi i Minesota vrebaju iz prikrajka plejof mesto.

    Memfis, Dalas i Finiks će biti bolji, ali ne za plejof. Ni blizu.

    Kingsi poslednji, bez dileme. Ako sledeće godine ne napadnu ozbiljne "slobodne agente" (ne verujem da će da trguju klasično i nude klince), Divcu će odzvoniti.
     (veljko, 16. oktobar 2018 10:00)

    # Link komentara

  23. Ključna stvar za Rokitse biće odbrana, pre svega na protivničkim krilima, jer odlazak Trevora Arize i Luka Mba a Mutea je ostavio ogromnu rupu na tom mestu, a Melo je sigurno neće popuniti. 

    sa hardenom cija odbrana je nba poslovica, melom u poznim igrackim godinama koji uzgred budi receno vezba sut za 3 po d antonijevim recima,I kris polom najstarijim od starijih ,jasno je da ce mecevi hjustona ici na 230+ poena... jedino kada mogu otici u minus je u slucaju ranih BO I kompletnog izostanka entuzijazma za sutem u preostalom delu meca ...

    inace smatram da je ovo poslednja godina dominacije gsw,pre svega zbog stanja u seleri kepu koje tesko da ce biti odrzivo u sledecoj sezoni bez odlazaka nekih ,sada vec zastitnih lica fransize.

    sportski pozdrav :)
     (anti-reklamozder, 16. oktobar 2018 09:57)

    # Link komentara

  24. Definitivno, Džejms je trenutno jedini igrač u ligi koji potpuno sam može bilo koji tim da vodi do PO. A ako bude imao iole dobru pratnju, i do polufinala. Nijedan drugi igrač za to ne bi bio sposoban. Tako da Lejkersima predviđam polufinale Zapada. Tu verovatno neće moći protiv Raketa i Ratnika.
    (Malkom, 16. oktobar 2018 09:45)

    Niko ne moze sam.
     (nista o nicemu, 16. oktobar 2018 09:55)

    # Link komentara

  25. Definitivno, Džejms je trenutno jedini igrač u ligi koji potpuno sam može bilo koji tim da vodi do PO. A ako bude imao iole dobru pratnju, i do polufinala. Nijedan drugi igrač za to ne bi bio sposoban. Tako da Lejkersima predviđam polufinale Zapada. Tu verovatno neće moći protiv Raketa i Ratnika.
     (Malkom, 16. oktobar 2018 09:45)

    # Link komentara

  26. Ako Lejkersi ne mogu u PO, mozda bi mogli i da tankuju. Pokupe TOP5 pika na draftu, dodje jos jedan superstar i moze se ganjati titula. GS se sledece sezone raspada, jer nece moci Tompsonu da daju veliki ugovor koji zasluzuje. Dzejms tek sledece sezone ima realnu sansu za titulu.
     (grof96, 16. oktobar 2018 09:42)

    # Link komentara

  27. SAS je fakticki dobio pojacanje jer ce igrati De Rozan, pricate gluposti da nece uci u plej of, prosle godine su igrali bez Kavaja pa su lagano bili u osam.
    King mora zapeti opasno, nadam se da ce razvaliti ovu sezonu Ingram i Kuzma i mogu u prva cetiri.
    Obrva napusta sledece sezone Pelikane jer bice tesko da udju u plej of
    GSW trenutno i ako budu zdravi bez konkurencije, jednostavo melju!
     (samo kazem, 16. oktobar 2018 09:36)

    # Link komentara

  28. Po mom misljenju Huston je za nijansu slabiji nego prosle sezone. Ja bih radije uzeo Arizu, Andersona i Bahamutea koji su otisli iz tima. Mozda promenim misljenje ako nam kojim slucajem Melo pruzi nesto od svoje stare magije, ali posle prethodne sezone ne nadam se previse.
    (chilipepper, 16. oktobar 2018 09:32)

    # Link komentara

  29. @Bojan

    Jeste, zato mu uzeli meru vise puta. Covek sa najvise izgubljenih finala valjda.
     (autovoz, 16. oktobar 2018 09:32)

    # Link komentara

  30. LBJ u dresu ,,Jezerasa” mocno izgleda.
    (Aleksej, 16. oktobar 2018 09:27)

    # Link komentara

  31. Nema Lebron hrabrosti da pređe na Zapad:)
     (JeRemija, 16. oktobar 2018 09:20)

    # Link komentara

  32. ja Portland nikako ne vidim u plejofu, umesto njih bih ili Dalas ili San Antonio,pre svega zbog sjajnih trenera.
    takodje sakramento ubedljivo zadnji,pa memfis,pa tek onda bih stavio finiks. S lejkersima je prava nepoxnanica,mislim da. najvise zavise od ingrama i kuzme,ako oni opravdaju ocekivanja, plej of ne bi smeo da izostane..za visi plasman vec tesko, previse usijanih glava na jednom mestu.
    PS: napred Dalas!
     (the answer, 16. oktobar 2018 09:18)

    # Link komentara

  33. Bice ovo krcata sezona, narocito ce biti zanimljive utakmice Lejkersa jer ce oni morati sa vecom dozom ozbiljnosti da ulaze u svaki mec ako LBJ zeli u plej of.
     (Stručnjak KG, 16. oktobar 2018 09:09)

    # Link komentara

  34. LBJ KING vredi kao ceo golden state.
     (bojaaan, 16. oktobar 2018 09:05)

    # Link komentara