Terzić: Ne smemo da mislimo o polufinalu

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da su šanse njegove ekipe za plasman među najbolje četiri na Svetskom prvenstvu velike

PT Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Danas ispadoše i Japan i USA. I zbog termina odigravanja sutrašnjih utakmica nismo u prilici da biramo protivnika, protivnici iz grupe H mogu da nas biraju ili izbegavaju. Mislim da će pre da NAS IZBEGAVAJU tako da nam je svejedno šta odigramo sa Italijom. Pa kad je već takav sistem takmičenja onda i mi opušteno sa Italijom jer će i one da taktiziraju i neće otvarati skroz karte, tj svako će se čuvati za polufinale. Zbog izbegavanja Srbije ili Italije možda će i meč Kina Holandija biti interesantan, daj bože jak i iscrpljujući. Ne treba sutra uludo gubiti glavu i treba sačuvati zdravlje igračica. Mi smo u jako dobrom tempu i sutrašnju utakmicu treba iskoristiti za igračice koje nisu u startnoj postavi.Terza je stari lisac i on to dobro sve zna.
    (PosmatraC, 15. oktobar 2018 13:06)

    # Link komentara

  2. Srbiji je za plasman u polufinale Svetskog prvenstva potreban jedan set protiv Italije u utorak.
    Zar nije dosta što su Italijanke upravo uzele set protiv Japana?
    (Set količnik, 15. oktobar 2018 12:48)

    # Link komentara

  3. Треба да идемо на победу и против Италије, да не излазимо из ритма пред 2 најважније утакмице, али то не значи да Тијана Малешевић не треба да одмори Бјанку Бушу и Бранкицу Михајловић које би могле по пола утакмице да одиграју. Такође, ту је Ана Бјелица и никако не треба ризиковати повреду Тијане Бошковић која је данас имала велике напоре, а можда је и још већи чекају у завршници.
    (my way, 14. oktobar 2018 17:45)
    Treba pobediti Italiju i izbeći Kinu u polufinalu, jer smatram da će baš Kina biti prva u drugoj grupi. Sa Bjelicom teško da možemo i Nemačku da dobijemo.
    (Milica, 14. oktobar 2018 19:09)

    # Link komentara

  4. Samo polako i strpljivo. Cilj je medalja i na dohvat ruke nam je. Mislim da iz grupe sa kojom ukrštamo možemo da igramo sa svima. Ja nekako priželjkujem Holandiju. Nadam se da će nas devojke obradovati i doneti medalju.
     (Nikola 13, 14. oktobar 2018 17:48)

    # Link komentara

  5. Треба да идемо на победу и против Италије, да не излазимо из ритма пред 2 најважније утакмице, али то не значи да Тијана Малешевић не треба да одмори Бјанку Бушу и Бранкицу Михајловић које би могле по пола утакмице да одиграју. Такође, ту је Ана Бјелица и никако не треба ризиковати повреду Тијане Бошковић која је данас имала велике напоре, а можда је и још већи чекају у завршници.
    (my way, 14. oktobar 2018 17:45)

    # Link komentara