1. Kostarika u najavi, znači napadamo evropsko zlato!
    (Boro iz Pobede, 15. oktobar 2018 12:06)

    # Link komentara

  2. Ne vraca se poverenje pobedom u dogovorenom mecu, nego tako sto ce SMS izaci na konferenciju za stampu i izviniti se zbog smenjivanja selektora i zauvek napustiti reprezentaciju. Za njim to Kezman i Kokeza, onda mozda krenem da verujem u njih.
    (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 09:17)


    nije do SMS-a, to ide mnogo dublje, do CIA-e, NSA, vanzemaljaca, liliputanaca, daleko je dublje nego sto mislis, ne kopaj suvise duboko da ne bi nestao
    (srbi i teorije zavere, part 1000000, 13. oktobar 2018 16:06)

    # Link komentara

  3. Dobraigra? Maestralni Tadić? .. Ne,ne, nije reč o utakmici C.G.- SRBIJA!
    Imam 66. bavim se fudbalom celi život, ali šta je sa mnom?
    (nikola, 13. oktobar 2018 08:51)

    # Link komentara

  4. Pohvale za forsiranje mladih...
    Nema puno selekcija koje imaju Evropske i Svetske sampione U-19 i U-20 u dve godine.
    Zvuci cudno ali to Srbija ima..
    Treba ih gurati i nema promasaja..neki od njih sada su vec top igrači a mogu da igraju Jos desetak godina.
    Generacija 94 i mladji..dovoljno im je pomenuti imena i sve ce biti jasno..
    Sergej Milinković-Savic, Aleksandar Mitrović, Luka Jovic, Andrija Živković,Nemanja Maksimović, Lazar Marković,Sasa Lukić, Mijat Gacinovic, Marko Grujic, Nikola Milenković,Milos Veljković, Nemanja Radonjić, Danilo Pantić itd...
    Cine jedan respektabilan tim u narednih Desetak godina..
    I jedan od Najačih timova na Svetu
    Za igrače 94 i mladji (U-23,U-24)
    Tako da za Srbiju nema brige sto se tice Reprezentativnog Fudbala..
    Naravno uz to da Savez vuce prave poteze.
    Pozdrav.
    (Risbo83, 12. oktobar 2018 21:39)

    # Link komentara

  5. @Istina
    Ti si sam rekao da je Radonjic unistio Partizan(golom u derbiju),pa ako je to unistavanje,onda su tom logikom i ovi unistili Zvezdu,samo niko njih ne tura vama na nos.Druga stvar,kada se porede Markovic i Radonjic,prvi se dokazao u jednoj Benfici,a drugi nije mogao ni u italijanskim nizeligasima,prvi u protekloj sezoni u Anderlehtu dao vise golova nego ovaj u Zvezdi(jedino ako mislis da je srpska liga jaca od belgijske).A ako je Radonjic za nasu ligu Ronaldo,zasto nije dao bar 30 golova u njoj(njegov prethodnik na zvezdinom krilu Katai je dao 24 a nije ni blizu reprezentacije),vec mu je ucinak 3 gola plus nekoliko na sklanjalicu pred kraj prvenstva,bukvalno je Sabanov unuk za duplo manje vremena imao bolji ucinak.Jeste,on ima odredjeni prirodni talenat,mozda je sa 16 i bio klasa za svoj uzrast ali i Dzigi Ninkovic je bio ispred Mitra pa gde je jedan a gde drugi.Dakle decko i dalje nema nikakvu karijeru(osim ako velikane Suduvu i Trnavu smatras relevantnim),ali ima dovoljno uticajne veze da uspesan selektor strada jer ga ne zove i da ima botovsku masineriju.Primera radi mnogi okrivljuju Sergeja za smenu,a na portalima se on pljuje a Radonjic velica,sto je nonsens kada se porede njihove karijere a vrsnjaci su,sto govori samo za sebe.
    (jatabare, 12. oktobar 2018 20:59)

    # Link komentara

  6. @ Kad Crvena Zvezda ponovo razbije Bajern usred Minhena, kad Srbija pobedi Nemce na Svetskom prvenstvu, kad napamet u pola noci budem znao kojih 11 istrcava na teren, tek tada cu zakljiciti da mi se vraca vera u fudbal.
    (Faraon, 12. oktobar 2018 16:34)

    Slazem se, i jos bih dodao da se vec dugo velikani kao Real, Barselona, Mancester, Bayern, Juventus, ne trgaju za nase fudbalere. Tako da to samo po sebi precizno oslikava gde nam je fudbal.
    (Rudi, 12. oktobar 2018 19:52)

    # Link komentara

  7. Unistio Partizan i Stojkovica,kazes,pa Zvezdu su,tom logikom,unistili Raca Petrovic,Jojic,Lola Smiljanic pa ih niko nije gurao u reprezentaciju,sve da je talenat kao Ronaldo on je u trenutku kada je krenula prica oko njega i reprezentacije u Zvezdi bio rezerva onom Milicu i ona slucajna frljoka Krasnodaru je bila prva stvar sto je u zivotu uradio,ali ocigledno dovoljna da se zbog njega otera Muslin,izgleda da je Krstajic vizionar cim nesto vidi sto drugi ne vide,pa mu je igrac koji daje 3 gola u Jelen kukuruz ligi dobar za reprezentaciji,a ocigledno ste se i vi upecali,inace sve to sto ima on,ima i Lazar Markovic u daleko vecoj meri,pa opet,kada je on guran u reprezentaciju?Da,Radonjic je u reprezentaciji samo iz jednog razloga,ali o tome se ocigledno ne sme.
    (jatabare, 12. oktobar 2018 18:44)

    Raca i Lola da nekog uniste?Decko,ti nemas pojma o fudbalu,kao sto i njih dvojica nemaju,koliko su losi fudbaleri a Jojic je samo solidan ali daleko od reprezentativnog kalibra.Uporedjujes i Lazara Markovica sa Radonjicem i kao nisu ga gurali u reprezentaciju.Ocigledno se ne secas sta smo morali da trpimo sto su ga zvali a osim brzine nije imao i nema nista vise.Radonjic je za njega Ronaldo licno.Radonjic je u svom godistu pre 7-8 god.bio jedan od najboljih u Evropi.U Zvezdi je bio samo rezerva kad je stigao,usred prvenstva,par utakmica i odmah se ustalio a ono sto on ima u malom prstu, 90% reprezentativaca nema ni u glavi ni u nogama.Tebi predlazem da pratis bocanje,ovo ti ne ide.
    (Istina, 12. oktobar 2018 19:30)

    # Link komentara

  8. @miško
    Unistio Partizan i Stojkovica,kazes,pa Zvezdu su,tom logikom,unistili Raca Petrovic,Jojic,Lola Smiljanic pa ih niko nije gurao u reprezentaciju,sve da je talenat kao Ronaldo on je u trenutku kada je krenula prica oko njega i reprezentacije u Zvezdi bio rezerva onom Milicu i ona slucajna frljoka Krasnodaru je bila prva stvar sto je u zivotu uradio,ali ocigledno dovoljna da se zbog njega otera Muslin,izgleda da je Krstajic vizionar cim nesto vidi sto drugi ne vide,pa mu je igrac koji daje 3 gola u Jelen kukuruz ligi dobar za reprezentaciji,a ocigledno ste se i vi upecali,inace sve to sto ima on,ima i Lazar Markovic u daleko vecoj meri,pa opet,kada je on guran u reprezentaciju?Da,Radonjic je u reprezentaciji samo iz jednog razloga,ali o tome se ocigledno ne sme.
    (jatabare, 12. oktobar 2018 18:44)

    # Link komentara

  9. Ne, ne mogu!
     (Doyle, 12. oktobar 2018 18:17)

    # Link komentara

  10. I tako danas svi ugledni sportski portali izvestavaju o neverovatnoj igri i pobedi Srbije predvodjene magom taktike Ser Krstajica te nam predvidjaju blistavu fudbalsku buducnost za 2 do 4 ( svetlosne ) godine !
     (Nash Chovek, 12. oktobar 2018 17:45)

    # Link komentara

  11. Krstajic mora da ide

    Pobedili smo zato sto imamo mnogo bolje igrace a ne zato sto je postavljena neka dobra taktika

    Slabo spajamo napade protive dosta slabih protivnika. Odbrana dobro izgleda jer igraju protiv slabih ekipa

    Krstajic svaku utakmicu novi sastav - kolko sad, preko 10 utakmica i dalje nezna ko gde treba da igra. Pa daj ...


    Gde je Milivojevic. Kao pomirili se - pa on more da bude u timu.

    Sta je sa Maticem? Okej, povredjen. Ali zasto nije doputovao da bude sa ekipom - nije nikakva ozbiljna povreda, vise zvuci kao potreban odmor. Cini se vise da Krstajic nema autoritet i kontrolu da dovede kapitena da bude sa ekipom i ako nece igrati.

    Dobili smo penal koji ja nebi nam sudio. Da nismo ih probili sa tim ko zna da li bismo pobedili. Igrali sa ocajnim Rumunima 2-2 u Beogradu pre mesec dana, ali eto super su stvari

    Tesko je gledati ekipu koja napokon ima dosta talenta kako je vodi neki trenerski slepac
    (Tyson, 12. oktobar 2018 17:42)

    # Link komentara

  12. Čitam i ne verujem koliko poznavaoca i selektora Srbija u ovom trenutku ima. Dmitrović savršen bleki i veljković sve bolji Rukavina jedino škripu u odbrani ali moram iskreno da pohvalim njegovu borbenost spramcem koliko godina ima što se tiče levog beka Kolarov je bio neprikosnoven na toj poziciji ali previše ofanziva za razliku od ovog zvezdinog koji je po meni čak i bolja opcija od Kolarova jer ne ostavlja rupe u odbrani. Rukavinu mora Gajić da zameni polako što se sredine tiče za Maksu se nisam iznenadio biće glavni kreator igre i sjajan fudbaler Lukić me je skroz iznenadio jak u duelu malo deluje prepotentno i možda malo više voli loptu sličan Matiću stim što se mnogo više bori od Matića jer Matić je već priznat a ovaj tek treba da se dokazuje mislim da Matić više neće obući dres Srbije jer ni delić onoga što je u englesku pokazao nije za Srbiju poput Vidića i Stankovića . Tadić jednostavno nije želeo da igra protiv Crnogoraca i to je bilo vidno , Živković ulazi u ritam i ako se vrati u onu formu iz vreme dok je igrao za Partizan i zlatne orliće ima da bude jako dobro , Gaćinović borac gine dečko sa svega možda nekih 60 kg ,brz konkretan vraća se pokriva trči kontre i samo fali ona njegova realizacija sa prošlog ciklusa kvalifikacije za SP. Mitar šta reći sem MITRO IS IN THE FIRE !!! Perspektivna ekipa ,mlada , jako talentovana još samo kad bi fs Srbije vodio neko više stručniji od sadašnjih bilo bi super ...Krstajića neću komentarisati još uvek nemam pravu sliku o njemu neki ga hvale što gura zlatne orliće za koje su većinom nakon osvojenog svetskog prvenstva pisali da svi da se prekomanduju u A selekciju a sada o njima najgore a sa druge strane ostaje žal za Milivojevića, nastasića ,Matića i Kolarova ali iskreno počinjem i da verujem da je puč od strane ramadanija i Milivojevića zaista postojao.
     (SchOne, 12. oktobar 2018 17:25)

    # Link komentara

  13. Jatabare,Đorđe lepo napisa ali ti to nisi shvatio na pravi način.Radonjić je fudbaler modernag tipa,brz, spretan,efikasan i od kada je on otišao Zvezda ne liči na sebe.Svi Zvezdini uspesi su vezani za igru Radonjića.Sve golove ili asiatencije su vezane za Radonjića.To što ga grobarska struktura u rukovodstvu ne voli(uništio Stojketa i Partizan)i što on i njemu slični ne igraju mi igramo arhajičan fudbal a i za taj nemamo kvalitetne igrače ili bolje rečeno,imamo ih ali oni ne igraju.Krstajić uvodi Radonjića kao da je košarkaš,minut dva kada je utakmica rešena.Pobedili smo iz penala, koji je sudija mogao i da ne svira,slabašnu Crnu Giru bez najboljih igrača.Drugo poluvrene pripalo crnogorcima.
     (miško, 12. oktobar 2018 17:16)

    # Link komentara

  14. ne znam ljudi. ja nekako vise poverenja imam u Islandski fudbal nego u ovo ovde. a kad se samo setim gde smo i ko smo bili, kakve smo vrhunske igrace stvarali, tuga me uhvati. ali danas imamo vrhunske menadzere i vrhunsku korupciju u vrhu, i svi to znaju i niko im ne moze nista.
    (Boban, 12. oktobar 2018 17:07)

    # Link komentara

  15. Etno fudbal .
     (radic, 12. oktobar 2018 17:01)

    # Link komentara

  16. Ne palite narod.Ono sa CG je bila osrednja seoska utakmica.
    (Dr Šone, 12. oktobar 2018 15:08)

    @sone
    ista ta CG je pobedila Dansku u Danskoj, a Hrvati kao finalisti svetskog i Francuzi kao prvaci svetskog nisu mogli da pobede Dansku!
    malo poštovanja za ovu reprezentaciju Srbije!
     (savio, 12. oktobar 2018 16:57)

    # Link komentara

  17. to nije bila dobra igra nego su crnogorci baš loši,a sa nama bilo koja bolja repka ne bi imala problema.
     (skywalker, 12. oktobar 2018 16:56)

    # Link komentara

  18. Pala je cuvena Podgorica! Dajte Brazil da se igramo.
    (Loki, 12. oktobar 2018 16:55)

    # Link komentara

  19. Mi smo izgleda jedina reprezentacija koja igra onaj pravi izvorni fudbal kakav se igrao pre sto i kusur godina. Valjda cemo dobiti nekakvo priznanje, jer to je ipak fenomen. Nasem fudbalu je znaci mesto pre u muzeju nego na terenu.
    (Niko, 12. oktobar 2018 16:43)

    # Link komentara

  20. @Đorđe
    A zasto je tako?Pa upravo zbog "brzonogog" Radonjica,zbog cije veze sa vrhom vladajuce partije se sve ovo i izdesavalo sa reprezntacijom,doticni je prodat i vise nije neophodan reprezentaciji kao do pre par meseci kada je zrtvovan selektor da bi se njemu(kao i Grujicu,Spajicu...)napravilo mesto u drzavnom timu.I o cemu mi dalje da govorimo
    (jatabare, 12. oktobar 2018 16:37)

    # Link komentara

  21. Kad Crvena Zvezda ponovo razbije Bajern usred Minhena, kad Srbija pobedi Nemce na Svetskom prvenstvu, kad napamet u pola noci budem znao kojih 11 istrcava na teren, tek tada cu zakljiciti da mi se vraca vera u fudbal. Sve ovo do sad je blize amaterizmu nego onom ozbiljnom sportu kakav je nekad bio. Zar treba da se nerviram sto profesionalni fudbaler koji zaradjuje silne milione ne ume da primi loptu, ne ume da zavrsi dupli pas, ne ume da cita ofsajd zamku, ne zna da sacuva loptu duze od dve sekunde pod pritiskom? To moze da prodje u Mongoliji i Maleziji, ali u zemlji velikih sportskih uspeha gde je sport vise od igre - NE!
    (Faraon, 12. oktobar 2018 16:34)

    # Link komentara

  22. Kada ode Krstajic, mogu.
    (asdf, 12. oktobar 2018 16:12)

    # Link komentara

  23. Ajde bre ne lupetajte, pobedili su "mlađeg brata", naciju od par stotina hiljada ljudi. U našem fudbalu je to maksimum. Neću ih gledati nikada dok se ne promeni struktura saveza, selektor i drugi NEsportski radnici.
    (Nikola, 12. oktobar 2018 16:10)

    # Link komentara

  24. Заиста желим да дам подршку било којој репрезентацији Србије, па чак и овој у фудбалу (шале мале), али мислим да је овај текст сувише оптимистичан, а нарочито преурањен.
    Синоћ смо видели тек свако пето додавање које је било успешно, волео бих видети статистику, ако постоји таква, колико је пута Дмитровић имао лопту у ногама јер се истаа до бесвести враћала њему, и само захваљујући лошој Ц. Гори резултат је повољан. Шта је играо Гаћиновић није ми јасно јер је трчао (истина доста брзо) тамо-вамо, ако му је то била нека улога, онда мислим да Јовичић може боље одговорити на исту (мада ме је овај последњи изненадио са 2-3 лепа паса, што му баш и није својствено). Ипак победа против Румуније и боља игра од ове против Ц. Гореби значила повратку поверења.
    (Миле, 12. oktobar 2018 16:08)

    # Link komentara

  25. Dal je moguce posle jedne pobede vi pisete ovo?!!! Dao Bog da ste u pravu, ali tesko...
    (borisdelija, 12. oktobar 2018 15:59)

    # Link komentara

  26. jucerasnja igra odbrane lopta u kukuruze ne znaju ni da izbace loptu kvalitetno.Rumuni dobijaju u nedelju sa 2do 3 gola razlike,
     (Dejan, 12. oktobar 2018 15:50)

    # Link komentara

  27. Veljković je sinoć komandovao odbranom i bio naš najbolji igrač u tom segmentu.
     (bioividio, 12. oktobar 2018 15:49)

    # Link komentara

  28. a do juce ste milivojevica dizali u nebesa,sta je sad ovo?
     (aleksandar, 12. oktobar 2018 15:44)

    # Link komentara

  29. Treba biti realan i shvatiti da vi nemozete igrati brzi nogomet kakav se danas igra jer nemate takav profil igrača ....igrate ono sta možete a to su duge lopte ....u sredini su matic i Sergej koji hitrinom nemogu uspostavit dominaciju sa loptom na terenu a niti brzih krila imate .....napali ste krstajica ,,sad razlozi neznam ali ako mislite da bi mogli nesto vise neko polufinale ....doista nema osnove
    (Kajverson, 12. oktobar 2018 15:33)

    # Link komentara

  30. Mozda sam ja jedini da se tako oseca, ali ova tekma sa CG je izgledala kao amaterski fudbal.. koliko god da ih kritikujem ja i dalje volim da gledam nasu reprezentaciju ali zaista mi se cini da sam gledao lepse tekme u lokalnim parkovima nego ovu tekmu..
    (wwwalex, 12. oktobar 2018 15:32)

    # Link komentara

  31. Krenuće nam dobro kad izbacimo crvene i crveno bele dresove.
    (Baneson, 12. oktobar 2018 15:24)

    Tako je. Uzmimo zelene dresove.
    (Badji, 12. oktobar 2018 15:28)

    # Link komentara

  32. Krenuće nam dobro kad izbacimo crvene i crveno bele dresove.
    (Baneson, 12. oktobar 2018 15:24)

    # Link komentara

  33. Treba vratiti Nastasića i Subotića. Takođe, fali još jedan kreativni srednjak kao Fejsa.
    @svarožić
    Subotic je zavrsio sa reprezentacijom, Nastasic je izjavio da ne igra dok je Krstajic selektor, a Fejsa je vec dugo van reprezentacije, i zadnjih nekoliko poziva je iskulirao(to je bilo pre nekih par godina jos), navodno zbog povreda, ali nije bio povredjen - mozda je u sukobu sa FSS, mozda jednostavno nece da se mlati da igra za nas ...
    (a koje su boje te kantice i lopatice?, 12. oktobar 2018 15:20)

    # Link komentara

  34. Bas ce sa Mladjom na klupi da nam ozdravi fudbal.
     (Sever, 12. oktobar 2018 15:18)

    # Link komentara

  35. Treba naci mesto za Gacinovic-Kostic-Jovic.uigrani su i zajedno kidaju
     (dule, 12. oktobar 2018 15:11)

    # Link komentara

  36. Ne palite narod.Ono sa CG je bila osrednja seoska utakmica.
    (Dr Šone, 12. oktobar 2018 15:08)

    # Link komentara

  37. Aj vi blago meni pobedite par velikih reprezentacija, naprimer argentinu i englesku ko hrvati na prvenstvu. E onda možete da pričate da se vraća vera u fudbal. Ovo je fudbal na nekom osrednjem nivou da se ne lažemo i ne ložimo.
    (Dimitrije, 12. oktobar 2018 14:54)

    # Link komentara

  38. haha, da, mogu...cekam da igramo protiv neke osrednje repr pa da vidite koliko mogu. Za pocetak Krstajic nije strateg vec marioneta a ako zelite rezultate odatle sve polazi...
     (srb, 12. oktobar 2018 14:48)

    # Link komentara

  39. ako je utakmica protiv Crne Gore pokazatelj uspeha i pomaka u našoj fudbalskoj reprezentaciji...i ako je reptezentacija Crne Gore merodavna...onda da, povratiće veru u naš fudbal!
     (Mića, 12. oktobar 2018 14:39)

    # Link komentara

  40. Naravno dA idemo gore! Stigla mlada U21 reprezentacija prvak sveta da igra za najjacu ,Mirni smo par godina,Ovi mladi sto stizu nisu taj nivo ali doci ce opet dobra generacija, Fudbal je neprestani ciklus,
    (zemunski kej, 12. oktobar 2018 14:22)

    # Link komentara

  41. Treba vratiti Nastasića i Subotića. Takođe, fali još jedan kreativni srednjak kao Fejsa.

    Ja bih pokušao sa 3 štopera i to: Nastasić lijevo, Subotić centralni i Milenković desno. Veljković i Pejčinović da budu rezerve.

    Na spoljne pozicije bih stavio brze igrače, Kostića i Lazovića (koji u svojim klubovima upravo igraju na ovim pozicijama u ovoj formaciji). Rezerve u nekoj defanzivnijoj varijanti mogu biti Rodić i Gajić.

    Na sredini Matić i Fejsa (SMS i Milivojević rezerve).

    Ispred Tadić (rezerva Ljajić) i jedan brži igrač, Živković ili Gaćinović. I u špicu Mitrović. Drga opcija je da igramo sa 2 napadača i onda bi ispred Tadića bili Mitrović i Jović (ili Prijović)
    (svarožić, 12. oktobar 2018 14:15)

    # Link komentara

  42. Ukinite srpski fudbal
     (borko, 12. oktobar 2018 14:12)

    # Link komentara

  43. @Objektivno
    ...a reprezentacija Islanda sve u Barsi i Realu igraju...i bili 6 na Evropskom prvenstvu...sve klasa igraci...SRCEM SE IGRA A NE TEHNIKOM...Mitrovic je sinoc iz besa potrcao za izgubljenom loptom i nasao se u gol sansi...
     (nikad nikome izvini, 12. oktobar 2018 14:06)

    # Link komentara

  44. Narod nije izgubio veru u igrače već u fss i selektora.
     (Bolontiku, 12. oktobar 2018 14:01)

    # Link komentara

  45. Ne zanosite se. Igrali smo protiv Crne Gore. Svaka ozbiljna ekipa bi nas razbucala.
    (Profesor, 12. oktobar 2018 13:56)

    # Link komentara

  46. dok var ne postane obavezan i ne promene se neka pravila fudbal ce ostati sport u kome treba puno puno srece i nesto umeca....
     (kik, 12. oktobar 2018 13:55)

    # Link komentara

  47. Ova pobeda znaci produzetak agonije i losih stvari u FSS kao i ostanak selektora koji je na to mesto dosao bez dana trenerskog iskustva.
    Mene kao i svakog Srbina raduje svaka pobeda moje reprezentacije ali me jos vise raduje poraz izvikanog strucnjaka Tumbakovica, koji je za uspehe znao samo u doba politicko-sportske "dominacije" jednog sistema i jednog kluba.
     (Limar nece doci., 12. oktobar 2018 13:55)

    # Link komentara

  48. Opet sve isto. Opet ispočetka, opet podmlađivanje...sizifov posao je to
     (realan, 12. oktobar 2018 13:52)

    # Link komentara

  49. O cemi vi to pricate?
    (Fergi, 12. oktobar 2018 13:52)

    # Link komentara

  50. Nikad više 11.10.2018.
     (jer sam mnogo pametan, 12. oktobar 2018 13:48)

    # Link komentara

  51. Приказаном игром свакако не!
     (Лане, 12. oktobar 2018 13:31)

    # Link komentara

  52. Greska, niko to vise ne moze. Nas fudbal sam prestao da pratim jos 1998e. I po tome koliko odlicno nasim fudbalerima ide vidim da nisam pogresio.
     (mile, 12. oktobar 2018 13:27)

    # Link komentara

  53. Ej, polako, pa igrali smo protiv Crne Gore. Nedavno smo igrali protiv Brazila i znamo kako je bilo, Rumuniju nismo pobedili na svom stadionu, i konacno pogledajte u kojim klubovima igraju ovi igraci, a u kojim np. hrvatski.
     (milke, 12. oktobar 2018 13:25)

    # Link komentara

  54. naterao sam sebe da pogledam neke emisije onog pantica,inace jedinog glasa razuma u zemlji srbiji,nakon toga slobodno mogu reci da sam bio u pravu u vezi nekih stvari.ko se seca napisao sam tada javno da sve igrace zvezde treba povuci iz reprezentacije,sadasnje i i bivse,a istu prepustiti zna se kome.tada sam napisao i da rajkovic i dmitrovic nemaju buducnost zbog cinjenice da su bili u zvezdi.izjava pantica u vijesniku da su upravo njih dvojica menadzerski igraci koji se guraju da brane kako bi se prodali dok se brukaju u klubovima i da je samo stojkovic jedini prvi golman reprezentacije i najbolji bez premca samo potvrdjuju ono sto sam ja napisao pre te njegove izjave.molim javno sve u zvezdi od milojevica do mijailovica,mrkele i terzica da zabrane igracima igranje u reprezentaciji.ne treba im to uopste.sinoc su i komentari ljubomornih umesto o srbiji pisali samo o zvezdi.tuzno je to i zalosno.evo kao zvezdas i ja se slazem,moj predlog za panticevu "nemenadzersku" reprezentaciju:stojkovic ili bilo koji partizanov golman-miletic,milenkovic,rukavina,nastasic(ako ga nagovore jer je decko posten)-ljajic,lukic,sasa ilic(pleni iskustvom),brasanac,tosic,fejsa,zivkovic,pantic-lazar markovic,sulejmani,mitrovic,djurdjevic.uz zlatnu koku i jos neke pojedince.izvinjavam se onima koje sam izostavio.cak je i selektor odogvarajuce boje,dakle krstajic da ih vodi.dajte da se smejemo umesto sto placemo nad sudbinom reprezentacije.nek se ljudi raduju i smeju umesto sto placu i nerviraju se.
    (ljupce, 12. oktobar 2018 13:22)

    # Link komentara

  55. Rumuni ce pokazati da poverenja nema..
     (SUNĐER BOB, 12. oktobar 2018 13:19)

    # Link komentara

  56. Posle svake pobede od 1:0 ista priča
     (steph, 12. oktobar 2018 13:17)

    # Link komentara

  57. od krstajica na gore.kako je covek principijalno seo na mesto selektora od tad ne gledam i ne navijam za srbiju u fudbalu
     (grrr, 12. oktobar 2018 13:16)

    # Link komentara

  58. Srpski nogomet se dize gore ,to sam rekao jod zimus
    Reprezentacija ,pa sad Zvezda tu je i partizan ,tako da ....
    (Jose, 12. oktobar 2018 13:09)

    # Link komentara

  59. Šteta, ali ogromna šteta, što nemamo selektora i kvalitetan stručni štab i što nam savez vodi političari. Zaista imamo kvalitetan tim. Milenković, Mitrović, Matić i Tadić su svetska klasa. Sergej takođe, ma šta pričali. Dečko je prošle sezone bio fantastičan. Afera oko Muslina i priče oko transfera negativno su se odrazile na njega i stvorile mu pritisak, ali odličan je igrač. Kolarov i Bane mislim da još mogu da igraju na visokom nivou. A tu su još i odlični Milivojević, Lukić, Ljajić. Uz brzonogog Radonjića i Živkovića ovo je odlična reprezentacija.
    (Đorđe, 12. oktobar 2018 09:55)

    Smanji dozivljaj zemljace i spusti se na zemlju.Ocigledno si poleteo kao i ovi iz saveza,mada oni blefiraju da bi ostali sto duze ili se ne razume puno u fudbal.Jedino sto si dobro zapazio je da nemamo dobrog selektora ali sto se igraca tice,nema veze sa istinom.Milenkovic i Mitrovic da budu svestska klasa je najblaze smesno,oni nisu ni treca klasa svetskog fudbala.Ovaj drugi moze da daje golove samo ovakvim reprezentacijama i nekim slabijim klubima u PL a protiv najboljih nema sta da trazi jer je jako limitiran igrac,koji osim sirove snage nema nijedan fudbalski elemenat a ovaj prvi samo visinu.Tadic je dobar ali ne svetska klasa,kao ni Matic.Uostalom,Tadic je u osrednjem Sutemptonu bio samo solidan.Prva dvojica nemaju mesta ni u nasoj najboljoj selekciji,realno.
    (Objektivno, 12. oktobar 2018 13:04)

    # Link komentara

  60. Da li smo gledali istu utakmicu , vezano za naslov?!

    Ova Crna Gora je nesretnija od nas , po fudbalskom znanju i igri , a i takva nas je u poduxim periodima igre sabila u 20m gdje smo kao jedino rijesenje imali ispucavanje lopte i predajuci istu njima za opet i iznoja da nas napadaju.Da smo imali 2 igraca manje , pa da se opravda takva igra , ovako ne vidim o kakvom povjerenju , ili bolje vjeri u fudbalsku reprezentaciju , pricamo!?!

    Opet taktika , gdje si i igra neki fudbal dok se ne povede , a onda krece desteukcija i anti fudbal uz nesposobnost ni da se iskontrolise ritam meca , lopta , bilo sta da se trosi vrijeme , a ipak ne gubi SCnaga na jurcanje za loptom koju protivnik kontrolise.Ovakvom igrom moramo da molimo Boga sto kasnije da damo gol , negdje iza 75.min , pa neka se brane 15 , a ne obrnuto ili jos gore kao sa Svajcarcima.

    Ovi sto jos za Muslinom kukaju , treba da pogledaju par meceva , moze i najlosijih , kada je selektor bio Antic , pa i sa Mihajlovicem , posebno ono rastimovanje Velsa , sa nista jacom reprezentacijom nego li je Muslin imao na raspolaganju.Onda uzmite i odgledajte , moze i najbolji i najpovoljniji mec sa njime na celu , pa cete i najzlepljeniji , primjetiti koliki je trenerski mag zapravo Muslin.Taman rang ovog Krstajica , samo sa vise iskustva i uvjerljivijom pricom , za one podlozne propagandi tj da povjeruju u stvari i pored zdravih ociju...
    (Bookie, 12. oktobar 2018 13:03)

    # Link komentara

  61. о боже... ево после утакмице са сан марином, црном гором, фарским острвима... одмах приче како смо екипа. а савез сераспада, играчи одбијају позив, крестаја нема појма, немамо бекове..
    ипак срж проблема савез. то и даље стоји.
    победа против изразито слабе црне горе ништа не значи. баш ништа.
     (веверица, 12. oktobar 2018 12:58)

    # Link komentara

  62. Ovo neodoljivo podseca na ono cuveno "bice vam bolje za dve,najvise tri godine"! Samo sto te dve-tri godine nikako da doju :-)
    (Admiral, 12. oktobar 2018 12:57)

    # Link komentara

  63. Opet ista priča kao kada smo pobedili Albaniju, sve pohvale sve na vrhunskom nivou i onda naravno sledi pad...
     (milos_no6, 12. oktobar 2018 12:56)

    # Link komentara

  64. Bleki pakleni igrač, već je klasa a ni brada mu ne raste još.
     (Sy, 12. oktobar 2018 12:50)

    # Link komentara

  65. Ja ne znam da li sam gledao istu utakmicu kao i novinari. Ono sto sam ja video jeste jedna losa igra nasih, i jos gora Crnogoraca koji o takvi kakvi su nas bili bas stisli. Svetle tacke Milenkovic, Dmitrovic i Mitrovic, solidni po meni Gacinovic i Zivkovic, malo od njih losiji Rodic. Tadic je bio ok ali ako je on projektovan za vodju onda nema nosalantnosti tj . to je nedopustivo. Ostalo ispod proseka a narocito Krstajic koji nikada do sada nije imao istu postavu, stalno neko eksperimentisanje. I jos jednom mi losi a oni jos gori
    (Marko, 12. oktobar 2018 12:49)

    # Link komentara

  66. Cim naidje neka bolja ekipa ode i poverenje.
     (POPE, 12. oktobar 2018 12:38)

    # Link komentara

  67. Veljković jeste u zadnjim utakmicama malo nesiguran, možda bi trebalo dati šansu Urošu Spajiću, takođe i golmanu Rajkoviću. Neka pokažu šta umeju. Odbrana je OK, ali mi nemamo vezni red. Kad se Sergej vrati u formu on treba da bude kičma tima.Igrati po zemlji, ne samo visokim loptama na Mitrovića. Nije sve dobro. Ipak, bolje je nego kod Muslina kad smo gubili i od totalnih austsajdera i pukom srećom i spletom okolnosti se plasirali na SP.
    (nnn, 12. oktobar 2018 12:34)

    # Link komentara

  68. Majko mila, kako se mi lozimo.Posle svake pobede odmah idu price, kao ovi momci mogu, ovo je neki novi pocetak i talas i slicno.Alooo, Crna Gora je 4 klasa u fudbalu, mi sa takvima i mozemo da se nosimo.Ali na evropskim i svetskim prvenstvima mi nemamo sta da trazimo, videlo se u Brazilu, kad nas je i prosecna Svajcarska nadigrala i igracki i takticki i rezultatski.Kostariku dobili golom iz slobodnog udarca. I sad se vidi da nemamo igru ni ideju u igri, i o cemu onda da pricamo?? Ovi mecevi nisu merilo, jer su svi ovi gori od nas.
    (Dare, 12. oktobar 2018 11:28)

    Švajcarska nas nije nadigrala. Od tih što se lože na pobedu gori ste samo vi za koje smo dno dna kako god odigrali. Verovatno i sebe i svoju porodicu jednako poštuješ kao svoju zemlju i reprezentaciju.
     (Тудум, 12. oktobar 2018 12:34)

    # Link komentara

  69. Lepa igra daje golove, ali pobede dobijaju turnire. Mi bismo stigli do polufinala sa Muslinom. Tvrdili ste da SMS moze sve, znaci ili je trebao da donese titulu prvata sveta ili da zacuti zauvek. Nije, bili smo uzasni, ako mislis da sa Muslinom ne bismo prosli grupu onda idi navijaj za Kezmanov dzep, meni savest ne dozvoljava
    (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 12:00)

    Ko ti prica o SMS i Kezmanu??Pa ja sam prvi bio za to da ostane Muslin kad he vec kvalifikovao tim, ali znam i tvrdim da ni sa Muslinom ne vi prosli grupu, a o polufinalu opet kazem ti, mozes samo da sanjas.Nije sami stcar u lepo igri, nego kao sto kazes i u pobedama, a mi njsmo mogli pobediti ni Austriju, a sta da ocekujes protiv Svajcarske i Brazila.I jedni i drugi su nas oducili od fudbala, isto bi bilo i da je bio Muslin.Grupa u kvalifikacijama nije bila merilo, jer smo umali najlaksu grupu, gde je Vels bio nosilac.
     (Dare, 12. oktobar 2018 12:29)

    # Link komentara

  70. nista o nicemu,
    ne budi tako skroman,slobodno reci da smo sa muslinom mogli osvojiti svetsko.Kakvo polufinale,samo titula.Vidi se da imas 13 godina i da slabo pratis fudbal.Nama je plasman na svetsko puna kapa,mi za vise nismo niti imamo kvalitet.
     (milos, 12. oktobar 2018 12:28)

    # Link komentara

  71. Jedino sto je bilo fascinantno na utakmici je Murinjo na tribinama.
     (panco, 12. oktobar 2018 12:20)

    # Link komentara

  72. Jedna lasta...
     (23, 12. oktobar 2018 12:09)

    # Link komentara

  73. Cime da vrate, time sto su pobedili CG?
     (dejansd, 12. oktobar 2018 12:07)

    # Link komentara

  74. (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 10:59) 

    Brate, odakle ti to majke ti??sa Muslinom. igra je bila losa. Austrija nas je ubila u Becu, a znamo da je Austrija treca liga, kao i mi.
    (Dare, 12. oktobar 2018 11:20)

    Lepa igra daje golove, ali pobede dobijaju turnire. Mi bismo stigli do polufinala sa Muslinom. Tvrdili ste da SMS moze sve, znaci ili je trebao da donese titulu prvata sveta ili da zacuti zauvek. Nije, bili smo uzasni, ako mislis da sa Muslinom ne bismo prosli grupu onda idi navijaj za Kezmanov dzep, meni savest ne dozvoljava
     (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 12:00)

    # Link komentara

  75. "Bez ikakve namere da od muve pravimo slona i kao po običaju na osnovu jednog dobrog meča dižemo "Orlove" u nebesa, pobeda nad Crnom Gorom je u aktuelnom trenutku znatno više od tri boda."

    Ako ne nameravate da ih dižete u nebesa, što ih onda dižete u nebesa?

    Kakva bre Crna Gora, pa oni su kamenjari kao i mi.
    Kad odigraju kvalitetnu utakmicu protiv Španije, Engleske, Brazila, onda možete da ih hvalite.
    Ovo sa ovim beton ligašima, to je sprdanje
     (Pedu, 12. oktobar 2018 11:59)

    # Link komentara

  76. Konačno pravi novinarski članak u kome je svaka reč promišljena i na svom mestu.
    Medjutim, nemam vere niti nade da će ovakvo novinarstvo pobediti Slobu, Lunu, Kiju kockara, Staniju, zadrugu i parove...
     (Milko Đurovski, 12. oktobar 2018 11:58)

    # Link komentara

  77. Šta mogu?! Dosadniju utakmicu dugo nisam gledao.
     (Nikola, 12. oktobar 2018 11:57)

    # Link komentara

  78. U sustini trebaju nam jedan desni bek (mozda Milenkovic da proba), Nastasic, Matic, Milivojević da se vrate, novi trener i nova uprava. Bili bi ekipa taman za 1/4 finala Evropskog prvenstva. Mora neki bolji strateg, mozda je pravo vreme za Milojevica ili Jokanovica.
     (Roger, 12. oktobar 2018 11:54)

    # Link komentara

  79. Lozenje lagano moze da pocne :D
    (iggyman, 12. oktobar 2018 11:52)

    # Link komentara

  80. Ne zavaravati se. Ni struke ni znanja.
     (Brus, 12. oktobar 2018 11:52)

    # Link komentara

  81. dosta o fudbalu zadnjih sto godina uvek isto, nikada nista nismo uradili
    (samo jako, 12. oktobar 2018 11:44)

    # Link komentara

  82. Tako je, lozenje krece, klasican nas mentalitet.
     (Miles Davis, 12. oktobar 2018 11:43)

    # Link komentara

  83. Dare. Poenta je kako ih je Paunovic vodio. Kada se samo setim kako je u 90 min Zivkovic pao da simulira kako ga nesto boli, a dolazi Paunovic dize ga sa zemlje i baci ga da igra. I kaze mu idi i igraj (mozda je bila koja psovka). Ta mlada reprezentacija je igrala fudbal. I onda dodje Sivic i unisti ih i ne znam ko je posle bio. Dzodic ili...
     (ATG, 12. oktobar 2018 11:43)

    # Link komentara

  84. A znao sam da čim pobijedite CG da čete odmah biti prvaci svijeta i nitko bolji.
    Kao da ste pobijedili Francusku, a ne neku prosječnu reprezentaciju.
     (Mario, 12. oktobar 2018 11:36)

    # Link komentara

  85. Majko mila, kako se mi lozimo.Posle svake pobede odmah idu price, kao ovi momci mogu, ovo je neki novi pocetak i talas i slicno.Alooo, Crna Gora je 4 klasa u fudbalu, mi sa takvima i mozemo da se nosimo.Ali na evropskim i svetskim prvenstvima mi nemamo sta da trazimo, videlo se u Brazilu, kad nas je i prosecna Svajcarska nadigrala i igracki i takticki i rezultatski.Kostariku dobili golom iz slobodnog udarca. I sad se vidi da nemamo igru ni ideju u igri, i o cemu onda da pricamo?? Ovi mecevi nisu merilo, jer su svi ovi gori od nas.
     (Dare, 12. oktobar 2018 11:28)

    # Link komentara

  86. Slazem se ja da trebaju mlade da pustaju da igraju,ali ne treba Krstajic da ih vodi 
    Da dovedu Paunovica i da uzivamo 
    (milos, 12. oktobar 2018 10:20) 

    Slazem se za Krstajica, ali ne i za Paunovica.Sta je to on uradio??Reci ces osvojio je sa mladima trofej.Osvajao je i Drulovic sa mladima, pa sa seniorima nije nista uradio.Pustite mlade, tu ni nema neke konkurencije kao u seniorima, i plus dosta jakih drzava nije ni igralo tad, a i 3 meca smo prosli na penale ili produzetak.Dakla imali smo i srece sa mladima, tako da nema tu Paunovic neke zasluge.Evo, sta je napravio u Cikagu??
     (Dare, 12. oktobar 2018 11:24)

    # Link komentara

  87. Mi smo zbog necijeg procenta za SMSa oterali Muslina sa kojim smo bili prvi u grupi iz 4og sesira, i sa kojim bismo dosli do polufinala SPa.
    (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 10:59)

    Brate, odakle ti to majke ti??Ne volim krstajica, voleo sam da je ostso Muslin, umesto sto je on dosao.Ali i ako smo se kvalifikovali sa Muslinom. igra je bila losa. Austrija nas je ubila u Becu, a znamo da je Austrija treca liga, kao i mi.Svaka i malo ozbiljnjja selekcija bi nas otresla , sto se pokazalo i na SP, i isto bi bilo i da je Muslin bio selektor.Cak i kad nas je Antic vodio, nas je otresla Australija i Gana.Tako da o polufinalu mozes samo da sanjas.
     (Dare, 12. oktobar 2018 11:20)

    # Link komentara

  88. Ne mogu!
    Nije problem u momcima nikad ni bio, posebno ne sada!!!
     (dr 22, 12. oktobar 2018 11:18)

    # Link komentara

  89. @nista o nicemu
    Aman vise sa tim da bismo stigli do polufinala. Tvrdis i da bismo Brazil rutinski porazili sa Muslinom, je l' onda mislis da bi se i sa Belgijom igrao- ipak je srusio Irsku i Vels. Recimo, ipak verovatnije da bismo izgubili od Brazila, onda dolazi prvo cvrsta Svedska, a zatim Engleska koja ih je rutinski pobedila. Nisu oni bili jaki u odnosu na Francusku, Belgiju, pa ni Hrvatsku (mada su blizu njihovog nivoa), ali za nas su bili sasvim, sasvim dovoljno jaki i sa "genijalnim" Muslinom.
    Ne mislim ni ja da ga je trebalo otpustiti, mozda bismo prosli grupu, cetvrtfinale bi bilo izuzetno.
    (jsx, 12. oktobar 2018 11:18)

    # Link komentara

  90. Ja stvarno ne znam da li smo ja i komentator gledali istu utakmicu. U ovoj koju sam ja gledao videle su se sve slabosti naseg fudbala od ranije. Nema kretnje bez lopte, niko se ne nudi za dodavanje, ne zna se ko sta i gde igra i zato se dugim loptama sve resava. Hajde da prihvatimo i da nam je preskakanje sredine stil igre ( engleska skola kraj 19-og veka, samo jos da se vratimo na duplo w sistem i totalno hipsterski), zasto onda nemamo i drugog napadaca koji ce nastavljti akcije nakon sto Mitar prizemlji loptu? Pobedili smo jako, nazalost, slabu Crnu Goru i odmah smo svetska sila. Voleo bih da malo manje euforije plasiraju, u prvom redu, mediji, a potom i placeni navijaci.
    (Proto Ganci, 12. oktobar 2018 11:15)

    # Link komentara

  91. Gde li je ovaj video SMS?? Pa decko je bukvalno dodirnuo 2x loptu od kako je usao. Ali bukvalno dva puta. E jedino frizurica je bila na svom ovosezonskom nivou. Ostali svaka cast ali ipak korak po korak i malo manje busanja za jednu pobedu. Korak po korak.
     (Objektivno, 12. oktobar 2018 11:15)

    # Link komentara

  92. Ja stvarno ne znam da li smo ja i komentator gledali istu utakmicu. U ovoj koju sam ja gledao videle su se sve slabosti naseg fudbala od ranije. Nema kretnje bez lopte, niko se ne nudi za dodavanje, ne zna se ko sta i gde igra i zato se dugim loptama sve resava. Hajde da prihvatimo i da nam je preskakanje sredine stil igre ( engleska skola kraj 19-og veka, samo jos da se vratimo na duplo w sistem i totalno hipsterski), zasto onda nemamo i drugog napadaca koji ce nastavljti akcije nakon sto Mitar prizemlji loptu? Pobedili smo jako, nazalost, slabu Crnu Goru i odmah smo svetska sila. Voleo bih da malo manje euforije plasiraju, u prvom redu, mediji, a potom i placeni navijaci.
    (Proto Ganci, 12. oktobar 2018 11:14)

    # Link komentara

  93. Slazem se ja da trebaju mlade da pustaju da igraju,ali ne treba Krstajic da ih vodi
    Da dovedu Paunovica i da uzivamo
    (milos, 12. oktobar 2018 10:20)

    A što ne bi doveli tvog tatu umesto Krstajića? To bi tek bio užitak za tebe i tvoje tetke sa kojima gledaš utakmice! Pa još da ti dva strica i ona trojica komšija ispred prodavnice igraju? Kakvo bi to tek zadovoljstvo bilo!? Celo selo bi vrištalo. Jedna kuća od sreće, a sve ostale od zavisti, a ti bi bio tako ponosan i važan.
     (ćika MUHAMED, 12. oktobar 2018 11:10)

    # Link komentara

  94. Mi smo smesna ekipa.Nas nivo je C liga Evrope.
     (vladan, 12. oktobar 2018 11:08)

    # Link komentara

  95. Nista od igre nismo pokazali.Nemamo kreatora,ideologa igre.Tadic kod Krstajica igra na jednoj poziciji a u Ajaxu na drugoji zato je tamo prva violina.Vec u Nedelju ce biti drugi sastav.Takoje to kod Krstajica da nikada isti tim ne izadje na teren. Uzmimo na primer Belgiju. Tamo je Hazard bog.Od njega sve krece.Pa i Hrvatska koja ima Modrica i Rakitica.Svi oni ono sto igraju u klubovima igraju i u reprezentaciji. Zasto se Prijovic ne upari sa Mitrovicem? Jovic dobro igra u Bundes ligi. Visok i jak ko Mitar.Sta je sa Filipom Kosticem?
    (navijac, 12. oktobar 2018 11:08)

    # Link komentara

  96. Realno,
    da li je moguce da ni Mitrovic ne bi imao mesta,po tebi,u najboljoj postavi?
     (marko992, 12. oktobar 2018 11:06)

    # Link komentara

  97. Nedavno zavrseno SP u Rusiji je pokazalo gde nam je mesto. Ozbiljnijim protivnicima ne mozemo da pariramo a utakmica sa Crnom Gorom nije merilo kvaliteta.
     (20 godina nismo prosli grupu, 12. oktobar 2018 11:06)

    # Link komentara

  98. Ne mogu jer je Krstajic selektor.
     (BODIBOND, 12. oktobar 2018 11:02)

    # Link komentara

  99. nista o nicemu, 12. oktobar 2018 09:17) 
    treba i SMS da se izvini što gospodin "procenat" nije hteo da ga uvrsti u reprezentaciju bez provizije? 
    (Globtroter, 12. oktobar 2018 10:31)

    Mi smo zbog necijeg procenta za SMSa oterali Muslina sa kojim smo bili prvi u grupi iz 4og sesira, i sa kojim bismo dosli do polufinala SPa.
     (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 10:59)

    # Link komentara

  100. Evo opet euforije. Čim pobedumo nekoga, odmah nam skalu ambicije, odmah smo najbolji i sl.
     (Petar, 12. oktobar 2018 10:57)

    # Link komentara

  101. Kao da ste pobedili Brazil a ne Crnu Goru!
     (Atish, 12. oktobar 2018 10:52)

    # Link komentara

  102. Analiza isuviše pozitivna komentari frustrirano-negativni (Djoković opet "sa'ranjuje, pa mora na nekome ili nečemu). Istina je negde na sredini - bliže lošem. Ajd o Rukavini, u godinama, nikad nije bio neka klasa, al' uvek odtrči 100%, i pitanje ko je mnigo bolji od njega, a ne igra?
    (Alias Pera, 12. oktobar 2018 10:50)

    # Link komentara

  103. Krstajiću odlazi i povedi sa sobom anonimuse sa utakmice. Nikog neces zavarati sa sinoćnom pobedom protiv San Marina.
    (Sava, 12. oktobar 2018 10:48)

    # Link komentara

  104. Ne vraca se izgubljeno poverenje za tri utakmice, trebace puno vise vremena. Uostalom, nisu ni izgubili poverenje za tri dana, dugo smo ih trpeli.
     (Srbija Danas, 12. oktobar 2018 10:48)

    # Link komentara

  105. onakvom igrom ne mogu nikoga ni u sta da ubede...jadno
     (footballfan, 12. oktobar 2018 10:47)

    # Link komentara

  106. Jel vi ove tekstove samo kopirate svaki put kad fudbalska reprezentacija pobedi? Ljudi dajte molim vas malo ozbiljnosti. Kakva prekretnica, kakva budućnost... O tome se može pričati kad nanižu nekoliko pobeda na značajnim takmičenjima protiv protivnika koji nešto znače u fudbalskom svetu.
    Ne umanjujem pobedu, svaka njima čast, ali budimo realni...
    (Saint, 12. oktobar 2018 10:46)

    # Link komentara

  107. kako da ne!
     (dejansd, 12. oktobar 2018 10:44)

    # Link komentara

  108. Pobediš Crnu Goru u fudbalu i već povratak vere u reprezentaciju. Ma daj.
     (M4R3, 12. oktobar 2018 10:44)

    # Link komentara

  109. i dalje je igra prastara i neubedljiva - nema prenosa lopte po zemlji samo prebacivanje sredine, i to protiv slabasne ekipe. kada ce se preci na pas igru?
    (kako drugi igraju, 12. oktobar 2018 10:22)
    Nema Ljajića, nema pas igre.
    (Salle, 12. oktobar 2018 10:44)

    # Link komentara

  110. @ (Zaista fudbalski ekspert, 12. oktobar 2018 09:44): zaista nisi - play-off lige nacija se igra NAKON normalnih kvalifikacija, tako da ko hoce sigurno da se kvalifikuje, mora to da ucini kroz kvalifikacije.
    (nortatem, 12. oktobar 2018 10:35)

    # Link komentara

  111. Ne mogu,budite sigurni...Crna Gora je preslaba u onom sastavu a nas ce Rumunija spustiti vec u nedelju da vidimo gde smo jer smo bez potrebe poleteli.Ovo je nas drugi tim realno i jedino ko bi imao mesta u nasoj najboljoj selekciji je Tadic,od onih juce i eventualno Dmitrovic,mada ni Rajkovic i Jovanovic nisu nista slabiji.
    (Realno, 12. oktobar 2018 10:34)

    # Link komentara

  112. Ne vraca se poverenje pobedom u dogovorenom mecu, nego tako sto ce SMS izaci na konferenciju za stampu i izviniti se zbog smenjivanja selektora i zauvek napustiti reprezentaciju. Za njim to Kezman i Kokeza, onda mozda krenem da verujem u njih.
    (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 09:17)


    Sada smo došli i do dogovorenog meča? Pored toga što je Crna Gora nižerazredna selekcija, što je igra očajna, što je selektor marioneta, sada imamo i teoriju da je meč bio dogovoren. A treba i SMS da se izvini što gospodin "procenat" nije hteo da ga uvrsti u reprezentaciju bez provizije?

    Idi botuj za Zvezdu. Znamo da Terza ima velike apetite, zato ste se svi sjatili ovde da omalovažavate.
    (Globtroter, 12. oktobar 2018 10:31)

    # Link komentara

  113. i dalje je igra prastara i neubedljiva - nema prenosa lopte po zemlji samo prebacivanje sredine, i to protiv slabasne ekipe. kada ce se preci na pas igru?
     (kako drugi igraju, 12. oktobar 2018 10:22)

    # Link komentara

  114. Zar nije malo zastarelo da posle svake iole pristojno odigrane utakmice, protiv (u najboljem slucaju) prosecne ekipe ide ovako nesto?
    (stvarno?, 12. oktobar 2018 10:21)

    # Link komentara

  115. Sa ovim rukovodstvom FSS-a i ovim selektorom teško!
     (cukce, 12. oktobar 2018 10:21)

    # Link komentara

  116. Slazem se ja da trebaju mlade da pustaju da igraju,ali ne treba Krstajic da ih vodi
    Da dovedu Paunovica i da uzivamo
    (milos, 12. oktobar 2018 10:20)

    # Link komentara

  117. Zar je moguće da posle svake pobede idu hvalospevi, pa onda poraz dodje pa pljuvanje, pa tako u krug...
     (Blek stena, 12. oktobar 2018 10:20)

    # Link komentara

  118. Možda ipak nisam fudbalski ekspert. Recimo, da će mo se kvalifikovati kroz ovu Ligu. Što će mo onda uopšte igrati prave kvalifikacije? To će tek biti forsiranje igrača koji treba da se prodaju?
    (Zaista fudbalski ekspert, 12. oktobar 2018 09:44)

    Nisi jer ne mozes da se kvalifikujes direktno nego samo imas sansu kao pobednik grupe da igras baraz ako ga ne izboris u kvalifikacijama.
     (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 10:13)

    # Link komentara

  119. B O J K O T
    (Milos, 12. oktobar 2018 10:12)

    # Link komentara

  120. Ovaj naslov procitam posle svakog debakla, a bilo ih.
    (laik, 12. oktobar 2018 10:11)

    # Link komentara

  121. Sa ovom igrom moze proci 20 godina dok se ne kvalifikujemo na SP.
    (Dejan Kulenovic, 12. oktobar 2018 10:09)

    # Link komentara

  122. Mogu. Ali kada prođu grupu na nekom velikom takmičenju. Za poverenje nije dovoljno pobeđivati Litvaniju, Crnu Goru. Rumuniju još nismo dobili. Neka se bar plasiraju na evropsko pa da vidimo. Ovako, još mnogo pobeda mora da se ostvari da se opere bruka protiv Švajcarske.
    (Millennium, 12. oktobar 2018 10:03)

    # Link komentara

  123. Можда против тимова истог лошег квалитета. Иначе, не.
     (Јабучило, 12. oktobar 2018 10:01)

    # Link komentara

  124. niko vise ne moze da vrati veru u reprezentaciju, posle skandala sa anticem i sada ovog sa muslinom dotakli smo dno kao nikada do sada, a to sto smo dali ocajnoj crnoj gori dva gola ne znaci nista, bilo koja ozbiljnija reprezentacija bi nam dala 3 komada!!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 12. oktobar 2018 09:59)

    # Link komentara

  125. Iiiiiiii idemo! Jedna pobeda, protiv osrednjeg protivnika (otprilike tu smo negde) i osvajamo sledeće veliko takmičenje! Stara ploča opet se vrti. A u međuvremenu u fudbalu smo i dalje truba.
     (za b93, 12. oktobar 2018 09:56)

    # Link komentara

  126. Ahahahahaha.Pa sinoc se nije znalo ko je gori da li mi ili Montenigeri.Bilo je mucno za gledanje.
     (BgHQ, 12. oktobar 2018 09:55)

    # Link komentara

  127. Šteta, ali ogromna šteta, što nemamo selektora i kvalitetan stručni štab i što nam savez vodi političari. Zaista imamo kvalitetan tim. Milenković, Mitrović, Matić i Tadić su svetska klasa. Sergej takođe, ma šta pričali. Dečko je prošle sezone bio fantastičan. Afera oko Muslina i priče oko transfera negativno su se odrazile na njega i stvorile mu pritisak, ali odličan je igrač. Kolarov i Bane mislim da još mogu da igraju na visokom nivou. A tu su još i odlični Milivojević, Lukić, Ljajić. Uz brzonogog Radonjića i Živkovića ovo je odlična reprezentacija. Da nam je npr Jokanović selektor i da se formira kvalitetan stručni štab, ova reprezentacija bi mogla da ostvari ozbiljne rezultate.
    (Đorđe, 12. oktobar 2018 09:55)

    # Link komentara

  128. Srbija nije igrala ljepsi fudbal od '98.
    A to su zasluge selektora.
    Bravo Mladene!
    Sta reci za Mitrovica, najbolji strijelac Lige nacija i medju top 5 u PL.
    Pljuvalo ga 80% javnosti, kao sto sad pljujete i Krstajica, a onda maca pojede jezik.
    Obraza bez.
     (Sloboda govora, molicu., 12. oktobar 2018 09:51)

    # Link komentara

  129. Pobeda protiv slabasne CG i odmah euforija.Kakav smo mi bedak od države, nije ni čudno što nam veliki vojskovođa servira da nikada nismo bolje živeli a narod se bije za pakovanje bataka!
     (goxxxx, 12. oktobar 2018 09:49)

    # Link komentara

  130. privatna reprezentacija godinama unazad...samo dok je Radomir Antic bio selektor igrali su najbolji i videla se ta dobra atmosfera...nekom je to zasmetalo pa smo gledali reprezentaciju Sinise Mihajlovica i Mladena Krstajica koji su tu piuni i izvrsavaju zadatke...sira javnost Srbije za vecinu igraca nikad cula....kad se setim sastava na Maksimiru pa to ne bi bio ni c tim Srbije
     (sasa, 12. oktobar 2018 09:49)

    # Link komentara

  131. @zex a i nemoze ne moze
     (riz, 12. oktobar 2018 09:48)

    # Link komentara

  132. Ne kapiram cemu ovakvi tekstovi. Ovo je liga nacija, treca grupa po vrednosti. Da smo dobili 3,4 reprezentacije iz top 10 evropskih i svetskih reprezentacija pa i da se primimo....Lako je igrati dobro protiv osrednjih timova kao CG. Bez namere da vredjam i mi spadamo u istu tu klasu
    (iggy, 12. oktobar 2018 09:46)

    # Link komentara

  133. Možda ipak nisam fudbalski ekspert. Recimo, da će mo se kvalifikovati kroz ovu Ligu. Što će mo onda uopšte igrati prave kvalifikacije? To će tek biti forsiranje igrača koji treba da se prodaju?
     (Zaista fudbalski ekspert, 12. oktobar 2018 09:44)

    # Link komentara

  134. ne mogu. bar dok ne vidimo kokezina &co ledja.
     (Giuseppe, 12. oktobar 2018 09:44)

    # Link komentara

  135. O cemu bre vi pisete alo bre pa mi smo igrali protiv Crne Gore.Ovaj sastav naseg tima bi reprezentacije iz prvih deset dobijale sa 30 posto snage.Jednu samo utakmicu da odigramo protiv tima iz top deset i odmah sledi vracanje u realnost.
     (Back in Black, 12. oktobar 2018 09:43)

    # Link komentara

  136. Izvinite ali stvarno ne znam šta je dobro bilo u igri naše repke!!?
    Čak su Crnogorci bili bolji.
     (Loks, 12. oktobar 2018 09:42)

    # Link komentara

  137. Gledao drugo poluvreme, katastrofa brate...
    Mitar trci, gine, Tadić prepotenko, nonsalantan, (komentarisem njega kao "vodju, najboljeg")
    Bleki igra jednostavno, sigurno.
    Ostali, muve bez glave.
    Ne moze se reci da nema potencijala, ima, ali vojska lavova, vodjena magaretom, pogibe. Savic hteo da sutra petom na gol, promašio loptu i ispalo da je inteligentno propustio do Mitra haha
     (moca, 12. oktobar 2018 09:42)

    # Link komentara

  138. Dajte ljudi, dobili su Crnu Goru u "gostima" a ne Spaniju. Zasto ne proba sa ovim momcima u nekoj jacoj utakmici, mozda je bolje o tome da se pise, a ne o prvoj pobedi ili o kako kaze komentator sinoc genijalnom potezu SMS-a sto ga odvaja od ostalih igraca. 200 miliona za gospodina.
     (Nemanja, 12. oktobar 2018 09:41)

    # Link komentara

  139. Poverenje - poverenje su od mene izgubili x puta. Klemente, advokat, tole-Antic, Mihajlović sa potezima (mak, hrv, Matic... ), sp 2 puta, kvalifikacije x puta, političke stranke u reprezentaciji, korupcija, svadje i klanovi, nova situacija kokeza, krstAVja... Estonija, Kazahstan, Argentina, Švajcarska, Holandija,Slovenija... Pozivanje igrača sina, poluigrača.. . No, Srbi vole fudbal, daju značaja fudbalu mnogo više nego bitnim stvarima pa tako nekad i ja. I onda dobijemo Crnu Goru, koja je slaba, i to uz suv prosek igru odmah napišemo eto nove nade. Fudbal...
     (prelom, 12. oktobar 2018 09:40)

    # Link komentara

  140. Dok nas ne dohvate Belgijanci Spanci ili Francuzi pa prodjemo kao Hrvati sa Spancima ili Zvezda u Parizu ......mi ni jednu iole ozbiljnu reprezentaciju ne mozemo da pobedimo a sa Krstajicem i Kokezom izgledamo kao Gibraltar.....
    (De minaur, 12. oktobar 2018 09:36)

    # Link komentara

  141. Ne vredi da ih hvalite, ne vredi da ih rehabilitujete na bilo koji nacin. Ovo rukovodstvo i ovaj strucni stab nikada nece prihvatiti navijaci...
     (Bg, 12. oktobar 2018 09:36)

    # Link komentara

  142. Buducnost srpskog fudbala?Protivnik Crna Gora????To mu dodje ,nekako....,kao da smo igrali protiv Radnickog iz Nisa!(manje-vise!!!)I gde nam je tu buducnost fudbala?Ovde neko nije normalan?!
    (Jankovic, 12. oktobar 2018 09:35)

    # Link komentara

  143. Da zaključimo - dobro je ovo, ali za treću Evropsku ligu u kojoj trenutno jesmo. Bez potcenjivanja, bez omalovažavanja, važno je da znamo gde smo.
    (Mik, 12. oktobar 2018 09:35)

    # Link komentara

  144. Fantastičan uspeh protiv moćne Crne Gore. Ovo može da se meri samo sa Zvezdinim gazenjem Radnika iz Surdulice. Protiv ozbiljne reprezentacije ne bi imali 30% posed. Igre nigde, samo individualni kvalitet par njih u napadu.
     (Alkos, 12. oktobar 2018 09:34)

    # Link komentara

  145. Mogu ali treba prvo promeniti trenera, hoćemo nekog ozbiljnog stručnjaka poput
    Veljka Paunovića ili sličnog stratega a ne ove neznalice poput Krstajića.
    Mi nemamo igru a to je osnova svega.
    (kokorayko, 12. oktobar 2018 09:33)

    # Link komentara

  146. Da ne padnemo u euforiju? I onda euforičan tekst. Lukic nije pokazao ništa. Tri dodavanja nismo sastavili. Utakmica bez i jedne izgrađene akcije. Golman koji nemajući drugog rešenja do iznemoglosti ispucaje loptu a ona po pravilu nikako da dođe do nas. Aut se izvodi tek onda kada je igrač siguran da su svi njegovi igrači pokriveni!? Nismo mi dobri koliko je CG bila loša. I na kraju ako se i po čemu budemo sećali Krstajica to će biti po tome da kad damo gol on pokazuje igračima da uspore, mlati rukama kao da će da poleti.
     (Can be only one., 12. oktobar 2018 09:31)

    # Link komentara

  147. Svaka čast na pobedi.Ona se samo i piše a igra je na nivou osrednjeg seoskog kluba.Mitrovic je fenomenalan kao po običaju ginuo je i sinoć.Ostali blagi užas.Krstajic pored klupe stoji kao maketa ili voštana figura.
    (bankok, 12. oktobar 2018 09:30)

    # Link komentara

  148. Ako je ovo dobro odigrana utakmica ja ne znam sta sam ja onda gledao. Gol iz penala i do drugog gola dve polusanse nastale njihovim greskama. Imali su veci posed i sva statistika na njihovoj strani. Svasta
     (Čika Pero, 12. oktobar 2018 09:30)

    # Link komentara

  149. Ne ložite se.
     (np, 12. oktobar 2018 09:29)

    # Link komentara

  150. Nemamo bekove!!
     (dejan, 12. oktobar 2018 09:26)

    # Link komentara

  151. Aj' pa Boze pomozi da bude sve tako, videcemo.....
     (Ga(U)zenje JSD partizai, 12. oktobar 2018 09:25)

    # Link komentara

  152. Dokle god Kolarov bude bio pozvan sreće tu nema
     (Pokondireni tikvan, 12. oktobar 2018 09:22)

    # Link komentara

  153. ne
     (Subert, 12. oktobar 2018 09:21)

    # Link komentara

  154. Ja ne znam koj meč je gledao Darko, ali ovaj juče sigurno ne?!
    Ako je ovo igra od juče budućnost, nećemo daleko da doguramo!
     (Shomy, 12. oktobar 2018 09:21)

    # Link komentara

  155. velika dela i fss
    smejurita
    a u kojoj grupi igraju prvih 20 sa fifine liste?
     (nele, 12. oktobar 2018 09:19)

    # Link komentara

  156. sa Rukavinom nemoze
     (zex, 12. oktobar 2018 09:19)

    # Link komentara

  157. Crnogorci nemaju pojma da igraju fudbal a naši su za nijansu bolji
     (Zvezda, 12. oktobar 2018 09:19)

    # Link komentara

  158. Euforija kao posle pobede nad KR na SP u Rusiji. Nikakvu oni nadu ne mogu vratiti jer pola tima ne zasluzuje dres a i selektor je veoma los.
     (Rca, 12. oktobar 2018 09:19)

    # Link komentara

  159. "Selektor Krstajić je u Podgorici izveo čak 12. različit sastav otkako je na ovoj funkciji i prvi put se može reći da je izbor svih igrača bio pun pogodak."

    Sta vise reci.
     (BL, 12. oktobar 2018 09:17)

    # Link komentara

  160. Hahahahahah, sa Krstajićem ne
     (Pacer, 12. oktobar 2018 09:17)

    # Link komentara

  161. Ne vraca se poverenje pobedom u dogovorenom mecu, nego tako sto ce SMS izaci na konferenciju za stampu i izviniti se zbog smenjivanja selektora i zauvek napustiti reprezentaciju. Za njim to Kezman i Kokeza, onda mozda krenem da verujem u njih.
     (nista o nicemu, 12. oktobar 2018 09:17)

    # Link komentara

  162. Tresla se gora, rodio se miš! Eto to je to...
     (MadMax, 12. oktobar 2018 09:14)

    # Link komentara

  163. Momci mogu, ali ovakav Savez i ovakav "selektor" NIKADA!
     (ZokyNBGD, 12. oktobar 2018 09:13)

    # Link komentara