1. NFC prejak, AFC očajan. Još jedan dokaz da je sistem sa konferencijama u američkim sportovima prilično glup, kao što je zapad u nba 10 puta jači od istoka. Šteta za dalas što im je Dak QB, harali bi ligom kad bi nekim čudom doveli Rodzersa.

    Ima dosta kandidata za superbowl iz NFC ali Remsi izgledaju za stepen jače od svih ostalih. Prva 3 kola su dobijali u proseku sa 34:12. Ako prekosutra I minesotu pregaze sa 12+ razlike, samo sami sebe mogu da zaustave na putu do titule
     (firkeee, 24. septembar 2018 23:33)

    # Link komentara

  2. Neočekivan poraz Petriotsa, ali ne sumnjam da će Beličik i Brejdi ubrzo da pronađu način da se vrate na pobednički kolosek. Najveće iznenađenje je svakako poraz Minesote, ali rekao bih da je u pitanju bio samo loš dan. Što se tiče Džeksonvila, kao što sam rekao i prošli put verovatno najbolja odbrana u ligi ali nemaju napad da to isprati. Čifsi uprkos dobrom stzartu ne verujem da mogu da urade nešto veliko, setite se prošle sezone. startovali su sa 5-0, pa na kraju ništa. Filadelfija bez Venca nije ista ekipa. remsi potvrđuju da su glavni kandidati za titulu. Večeras očekujem buđenje Stilersa, a u četvrtak nas očekuje spektakl Remsi protiv Vikinga, verovatno dva najozbiljnija kandidata za finale NFC.
    (Steamroller, 24. septembar 2018 21:38)

    # Link komentara

  3. Dobar komentar za Mayfielda, CLE mi je baš simpatična ekipa mada igra sa BAL u grupi. Po običaju to je najjača divizija AFC i svi mogu da je osvoje ali teško će neko do wild card. U NFC ista situacija sa NO, CAR, ATL i mučenim bakanirsima za koje je večeras ispit istine sa pitsburgom.
    Jedino je sigurno da LAR prolazi u plej of.
    Još jedna zanimljiva sezona u najavi.
     (Milan, 24. septembar 2018 18:39)

    # Link komentara

  4. Ali mučeni Vikinzi...šta se njima juče dogodilo... Sve u svemu, sezona obećava, biće uživanje gledati ovo do februara, osim za ljubitelje kladionica, ako se ovako nastavi, biće mnogo bačenih para na "sigurne" fikseve :)
     (Saruman, 24. septembar 2018 18:16)

    # Link komentara

  5. opet ovaj ragbi. dokad vise ja stvarno neznam kako neko gleda ovo
    (sotir_milivojevic, 24. septembar 2018 17:25
    A sto uopste citas i komentarises ono sto ne razumes.Ja nikada nisam gledao operu i balet, ali postujem ljude koji to gledaju. Kad bi znao pravila video bi da je jedna utakmica kao partija saha
     (sumadinac, 24. septembar 2018 18:10)

    # Link komentara

  6. fenomenalna utakmica izmedju falkonsa i saintsa
    (nemir, 24. septembar 2018 17:59)

    # Link komentara

  7. Solidan meč u Atlanti ali nekako nezamimljivo, odbrane nikakve, niti jedan intersepšn, sek, fambl...trčanje jako slabo, sve se svelo na pas igru.
    Petriotsi...jos sam u prvoj nedelji protiv Hjustona video velike probleme u njihovoj igri, ni tu nisu zasluzili da pobede osrednju ekipu Texansa ali dva poraza protiv Jagsa koje je dobio desetkovani Tenesi i Detroit koji je propisno išamaran u prve dve nedelje...debelo bih bio zabrinut.
    Fila uopste ne impresionira.
    Poraz GB nije nikakvo iznenadjenje vec realno stanje stvari, poraz Minesote je ipak šokantan.
    Definitivno KC i Ramsi za sada najozbiljniji i lično se nadam da ce baš te dve ekipe igrati u Superbowlu.
    (CJC, 24. septembar 2018 17:48)

    # Link komentara

  8. opet ovaj ragbi. dokad vise ja stvarno neznam kako neko gleda ovo
     (sotir_milivojevic, 24. septembar 2018 17:25)

    # Link komentara

  9. Tesko ovom Brejdiju ide ako nije neka prevara sprovedena ili ako protivnik ne pogresi i pokloni nesto...
    (GM, 24. septembar 2018 17:22)

    # Link komentara

  10. Junak Klivlenda nije bio Hyde, vec prvi pik na draftu Pekar Mayfield, on je, uostalom, i doveo dva puta do jedne jarde pred TD gde se Hyde usetao.. Da nije usao kao rezerva, nikako ne bi nadoknadili -14..
    (Dzingis Kan, 24. septembar 2018 16:42)

    # Link komentara