1. Imam osjećaj da će ove godine Bajern iz Minhena uzeti LŠ. Solidna igra sinoć u Lisabonu i to pored nekoliko povrijeđenih igrača, poput Komana, Tolisoa ili Tiaga. Mislim da je bilo ispravno što je uprava poslušala Salihamidžića i dovela Kovača, vjerujem da će imati veliki uspjeh ove sezone. Prošle sezone su izdominirali Reala u ½-finalu, po mom mišljenu su bili mnogo bolji, ali sudija nije imao baš najbolji dan, jer je za igranje rukom Masela morao suditi penal. Istra stvar je bila predprošle sezone u okršaju Reala i Bajerna, svi se sjećamo smiješnog crvenog kartona za aktuelnog igrača Barcelone Vidala, a šlag na tortu su bila dva pogotka Ronalda iz ofsajda. Volio bih da se ova dva velikana opet i ove sezone sastanu, a pored ova dva kluba, po mojim procjenama, najbolje šanse za osvajanje LŠ imaju Barcelona, City i Juve. Pariz i Liverpul su takođe vrhunske ekipe, ali mislim da će ipak neka ekipa iz mojih TOP 5 i ove godine osvojiti, među kojima mi je Bajern apsolutni favorit.
    (Pablo, 20. septembar 2018 09:19)

    Blago tebi kad su ti Liverpool kojeg je Real oderao u finalu LS, PSG kojeg su rutinski odradili, City koji je nakantan od tog Liverpoola, a i ove sezone izgubili od Lyona i to na svom terenu, dakle kad su ti svi oni veci favoriti od Reala za osvajanje.
    (Stevan, 21. septembar 2018 01:44)

    # Link komentara

  2. Barca sigurno NE IDE u finale.Nema teorije da puste horde Katalonaca da slave po Madridu. Nisu je pustili ni 2010( setite se Morinja kako priča o Krkićevem poništenem golu Interu )
    (milan kostić, 20. septembar 2018 20:04)

    # Link komentara

  3. MiLaN
    To je napisao za slepe ljude, Ivan je human covek.
     (Jaran, 20. septembar 2018 16:17)

    # Link komentara

  4. (Ivan Veljković, 19. septembar 2018 23:56)
    Bitno da si ti meni pretekao posle meca u Beogradu, sve ostalo lako. Remizirasmo sa Napolijem i govorila sam ti da nema potrebe da se stresiras i saljes negativne iskre.
     (anica, 20. septembar 2018 15:48)

    # Link komentara

  5. drago: Dobro je drago idi malo sad odmori covece. Valjda ti je sad lakse sto si ostavio komentar na srpskom portalu.
     (Budimo realni, 20. septembar 2018 15:35)

    # Link komentara

  6. Zvezda remi, Dinamo nula... pozdravi zigzaga.
    (Mozzart, 20. septembar 2018 06:37)

    dinamo je jednom pobijedio arsenala i ima sest nastupa u lp
     (ivan, 20. septembar 2018 11:21)

    # Link komentara

  7. nebitan lik@
    I ne treba da osvoje, dosta su im poklonili bar dve od ovih tri u nizu...
    Samo konstatujem da su se eto odlobodili tereta i obaveze da dobacuju njemu i padaju ko pokošeni baš tamo gde njemu odgovara.
     (mm, 20. septembar 2018 11:08)

    # Link komentara

  8. Mozzart, lol

    Zvezdu su dobre vile spasile da ne primi petaka, Dinamo je tukao Arsenal, igrao 6 puta LP, Zvezda prvi put.
    Mi smo svjezi viceprvaci svijeta, protiv Spanjolske igrali prijateljsku utakmicu bez pola tima, sa igracima iz belgijske i grcke lige. Prvih 20 minuta trebali voditi 3:0, onda bi druga prica bila. Uostalom igrali smo s Portugalom remi 4 dana prije.
    VICEPRVACI SVIJETA
    (drago, 20. septembar 2018 09:02)

    Aaaa drago uvek si mi dobar kad počinješ nešta na "silu da pravdaš" Evo ovako, vi jeste vicešampioni i svaka čast na tome, kao i na kvalitetu vaših igrača i to se mora priznati. Ali pravdati se kako vam nije bio kompletan tim i kao je to bila prijateljska utakmica, protiv Španije je nonsens, sviđalo se to tebi ili ne. Zašto ?! Pa zato što je to ipak takmičarska utakmica na neki način, a čak i da je prijateljska u onom klasičnom smislu niko ne želi, ponavljam niko ne želi da izgubi sa šest komada i ne datim golom. Drugo, kažeš kako to nije bio prvi tim ?! Kako, kad su igrali svi glavni igrači, Modrić, Rakitić, Perišić, Vida, Kovačić....itd, osim Mandžkića i Subašića koji su se oprostili od reprezentacije ?!. Nemoj mi reći da bi neki tamo Pera Perić bio jako bitan i da bi "zaustavio" onu "šesticu" U ostalom protiv Francuza ste bili kompletni, čak i sa onom dvojicom koji se oprostiše od reprezentacije pa ste vrlo lako izgubili A što se tiče "vođstva od 3 nula" opet preteruješ, a ne može se uvek imati sreće kao protiv Argentine, Danske, Nigerije.....
    (Coco Bill, 20. septembar 2018 10:51)

    # Link komentara

  9. Juventus dva penala, a Ronaldo izbacen iz igre :). Salim se malo, covek je ubica. I ostatak Reala je bio brutalan, sigurno bi i bez njega osvojili bar jedan usati trofej, sa nekim vrhunskim napadacem umesto njega verovatno i dva, ali za 4 je on bio neophodan (dobro, verovatno bi i sa Mesijem imali 4, mozda i koju Primeru vise, ali njih dvojica su posebna prica).
    Inace, upravo Real ne bi ni do cetvrtfinala stizao da se "po jutru dan poznaje" svih ovih godina. Ne kazem da sad nece osvojiti zato sto su dobro krenuli niti da ce PSZ ili Siti osvojiti zato sto su krenuli lose vec samo da se forma izmeni sto puta u Ligi sampiona i da je prerano za procene (sto ne znaci da neko nece "ubosti" sampiona vec sad).
    (jsx, 20. septembar 2018 10:41)

    # Link komentara

  10. Jel to jedino CZ odigrala najgoru utakmicu u prvom kolu i jedina bez golova, a i kako će biti golova kad se igra neviđeni bunker.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mario, 20. septembar 2018 09:26)

    Pa, a Zvezda je inace igrala sama protiv sebe. Pa ako je bilo 0-0, onda ni Napoli nije postigao gol. A ako nije sramota vicesampiona Italije da ne postigne gol, i to u mecu u kojem je izraziti favorit, sto bi bilo sramota Zvezdu. Vidim Roma se sinoc bas dobro provela sto je pokusala da se otvori. Popili lagana 3 komada i mogli su jos toliko, samo da je Real hteo. A Roma za tvoju informaciju vredi pola milijarde 😌
    (Vasic, 20. septembar 2018 10:40)

    # Link komentara

  11. Lion maestralno odigrao. Opala..
    (JPR24, 20. septembar 2018 10:38)

    # Link komentara

  12. Cekaj gostovanja u Parizu i Londonu. Pa se javi nakon toga.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 20. septembar 2018 00:41)

    Bas cu tebi da se javim, ne brini. Sto uopste meni ovo govoris, ja ni ne navijam za Zvezdu, tacno me boli lakat sta ce uraditi protiv PSG-a i Liverpoola. I jos nesto, fudbalski klub Liverpool ne nalazi se u Londonu, valjda ti je jasno i zbog cega.
    (Stevan, 20. septembar 2018 10:12)

    # Link komentara

  13. Mozete da ga mrzite koliko hocete, ali Real bez njega nece osvojiti Ligu Sampiona, dzaba im je kao sto kazes to sto igraju fudbal kada nece osvojiti nista ove sezone
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nebitan lik, 20. septembar 2018 09:30

    Hahaha, pa ako je i ne osvoje to sigurno nece biti zato jer nemaju Ronalda, vec zato jer je doslo do prezasicenja-4 titule u poslednjih 5 godina. On nije ni bio zasluzan za te trofeje. Vec igraci koji su pokazali da kad imas njih u timu, u napadu moze da ti igra i Pavkov, sto neko rece. A ti igraci su Modric, Isco, Kroos i Casemiro. Pa jos kad u odbrani imas Ramosa, Varana, Carvajala i Marcela, i svi oni rade za tebe, onda nije bas toliko tesko biti Ronaldo.
    (Stevan, 20. septembar 2018 10:03)

    # Link komentara

  14. Spanija-Hrvatska 6-0
    (lol, 20. septembar 2018 07:56)

    kad je ždrijeb za euro? u 12. mjesecu?
    (samo jednu želju imam moj živote ludi..., 20. septembar 2018 09:41)

    # Link komentara

  15. Igrači reala su zahvalni bogu i nebesima što konačno mogu da igraju fudbal, ne da gledaju da dobace isključivo NJEMU, da padaju oko šesnaest kako bi ON šutirao slobodnjak i u šesnaest kako bi ON šutirao penal.
    (mm, 19. septembar 2018 23:54)

    Mozete da ga mrzite koliko hocete, ali Real bez njega nece osvojiti Ligu Sampiona, dzaba im je kao sto kazes to sto igraju fudbal kada nece osvojiti nista ove sezone
     (nebitan lik, 20. septembar 2018 09:30)

    # Link komentara

  16. Jel to jedino CZ odigrala najgoru utakmicu u prvom kolu i jedina bez golova, a i kako će biti golova kad se igra neviđeni bunker.
     (mario, 20. septembar 2018 09:26)

    # Link komentara

  17. Imam osjećaj da će ove godine Bajern iz Minhena uzeti LŠ. Solidna igra sinoć u Lisabonu i to pored nekoliko povrijeđenih igrača, poput Komana, Tolisoa ili Tiaga. Mislim da je bilo ispravno što je uprava poslušala Salihamidžića i dovela Kovača, vjerujem da će imati veliki uspjeh ove sezone. Prošle sezone su izdominirali Reala u ½-finalu, po mom mišljenu su bili mnogo bolji, ali sudija nije imao baš najbolji dan, jer je za igranje rukom Masela morao suditi penal. Istra stvar je bila predprošle sezone u okršaju Reala i Bajerna, svi se sjećamo smiješnog crvenog kartona za aktuelnog igrača Barcelone Vidala, a šlag na tortu su bila dva pogotka Ronalda iz ofsajda. Volio bih da se ova dva velikana opet i ove sezone sastanu, a pored ova dva kluba, po mojim procjenama, najbolje šanse za osvajanje LŠ imaju Barcelona, City i Juve. Pariz i Liverpul su takođe vrhunske ekipe, ali mislim da će ipak neka ekipa iz mojih TOP 5 i ove godine osvojiti, među kojima mi je Bajern apsolutni favorit.
    (Pablo, 20. septembar 2018 09:19)

    # Link komentara

  18. Mozzart, lol

    Zvezdu su dobre vile spasile da ne primi petaka, Dinamo je tukao Arsenal, igrao 6 puta LP, Zvezda prvi put.
    Mi smo svjezi viceprvaci svijeta, protiv Spanjolske igrali prijateljsku utakmicu bez pola tima, sa igracima iz belgijske i grcke lige. Prvih 20 minuta trebali voditi 3:0, onda bi druga prica bila. Uostalom igrali smo s Portugalom remi 4 dana prije.
    VICEPRVACI SVIJETA
    (drago, 20. septembar 2018 09:02)

    # Link komentara

  19. Prava ironija je kada se Ronaldo ljuti sto drugi lako padaju a on to radi sam profesionalno iz meca u mec..
     (Sandzak, 20. septembar 2018 08:43)

    # Link komentara

  20. ali da čovek plače!!! stvarno je razmažen jer je sve bilo podređeno njemu...
     (jazAbdin, 20. septembar 2018 08:33)

    # Link komentara

  21. @Miroslav

    "Citam sad britanski forum o kladjenju, da je City pobedio 3:1 kladionice bi bili 56 milijardi u minusu! Neverovatno a!?!? Fudbal vise nije samo futbal!"

    Kladionice su uvek u gubitku kada jak favorit pobedi, i to se desi sa vremena na vreme, desavalo se i pre 50 godina, nista cudno.

    Ali kladionice sve to nadoknade kada jak favorit izgubi, pa onda takvi pametnjakovici kao ti puknu na "sigurici", pocnu da se vade LIVE kladjenjem, pa izgube jos, a kladionice zarade jos.
    (mucni glavom, 20. septembar 2018 08:27)

    # Link komentara

  22. Vlasic gol i asist, Modric i Rakitic vanserijski asisti, Kramaric asist.
    (drago, 19. septembar 2018 23:09)
    Spanija-Hrvatska 6-0
     (lol, 20. septembar 2018 07:56)

    # Link komentara

  23. Je l' javio neko Gvardioli da igra protiv Liona a ne protiv neke premijerligaške boranije?
    (Pedja, 20. septembar 2018 07:39)

    # Link komentara

  24. @Millennium
    Presekli su mu dve-tri lopte ali od velikog broja pasova to je statistička greška. On i Kros odlična utakmica.
     (Navijam za Zvezdu ali obraz ispted svega, 20. septembar 2018 07:29)

    # Link komentara

  25. Vlasic gol i asist, Modric i Rakitic vanserijski asisti, Kramaric asist.
    (drago, 19. septembar 2018 23:09)
    Zvezda remi, Dinamo nula... pozdravi zigzaga.
     (Mozzart, 20. septembar 2018 06:37)

    # Link komentara

  26. Jeste li videli staje Modric uradio posle meca?
    Svi vec otisli u svlacionice on jedini osto...Kolarovu je nesto reko sa smeskom
    (Miroslav, 20. septembar 2018 06:30)

    # Link komentara

  27. Kao sto sam i mislio, Real ce ove godine igrati lepsi fudbal bez prepotenka.
     (Volim i ja vas, 20. septembar 2018 06:19)

    # Link komentara

  28. (Ivan Veljković, 19. septembar 2018 23:56)

    Nije mi jasno zasto si morao ovoliko da pises kad je vecina ispratila sve meceve LS.
     (MiLaN, 20. septembar 2018 05:37)

    # Link komentara

  29. Znaci Zvezda je trenutno 9. po jacini u Evropi. Ipak je odigrala sve od prvog kola kvalifikacija i umor nije dozvolio pobedu vec u prvom kolu. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, bice bolje kako budemo dizali formu. Pozdrav iz daleke dijaspore.
     (Aloha, 20. septembar 2018 05:05)

    # Link komentara

  30. @Irfan 36
    da bošnjaci su najbolji fudbaleri?? al samo što hrvatska ima 23 fudbalera na ovom europskom takmičenju.
    Ako znao nisi??
     (joe, 20. septembar 2018 04:37)

    # Link komentara

  31. Igrači reala su zahvalni bogu i nebesima što konačno mogu da igraju fudbal, ne da gledaju da dobace isključivo NJEMU, da padaju oko šesnaest kako bi ON šutirao slobodnjak i u šesnaest kako bi ON šutirao penal.
    (mm, 19. septembar 2018 23:54)

    Da li je realno da ljudi ovo pisu? Covek osvojio 3 lige sampiona u poslednje 4 godine, davao po 2-3 gola Bajernu, PSG-u, Juventusu, Atletiku, Barsi. Makazicama, glavom, levom, desnom, iz peterca, sa 30 metara, pa iz slobodnjaka i penala. Najbolji strelac LS godinama unazad, najbolji asistent u istoriji LS. I dodje neko i napise ovo...
    (drmr, 20. septembar 2018 04:35)

    # Link komentara

  32. Još jedno odlično veče u Ligi šampiona. Favoriti po planu osim Mančester Sitija koji je za mnoge neočekivano izgubio od Liona na svom terenu ali ne treba smetnuti s uma da je Lion francuski tim, dolazi iz države svetskih šampiona, nije sa Farskih Ostrva, prema tome nije to toliko veliko iznenađenje bez obzira na Sitijev strašno dobar tim, ali Lion je tim koji ima veliko iskustvo igranja Lige šampiona i nemalo puta do sada je pravio dobre rezultate. 

    Gledao sam večeras Real - Roma i fascinirala me izuzetno dobra igra trostrukog uzastopnog šampiona Evrope Reala koji je toliko lagano demolirao prošlogodišnjeg polufinalistu Romu sa rutinskih 3:0 uz lepršavu igru i mnogo lepih šansi da je to jednostavno fenomenalno. Još jednom se potvrdilo da je Real strašno moćan tim i da i bez Ronalda igra na šampionskom nivou. Odličan je i Lopetegi naravno, sjajno je odradio postavku igre za večeras a na terenu jednostavno svi igrači Reala su bili izuzetno dobri, još jednu predivnu partiju odigrao Modrić večeras, i Asensio sjajan i Bejl fenomenalan i rezervista Marijano oduševio fenomenalnim golom, briljantan čitav tim Reala zaista, Inače i Miurinjo sa Mančester Junajtedom lagano pobedio u Švajcarskoj, Juve uz dva penala i isključivanje Ronalda pobedio Valensiju u Valensiji i potvrdio visoku klasu u utakmici u kojoj je sudija Brih pravio neviđene greške opet, a Tadićev Ajaks preslišao AEK rutinski 3:0. Sve u svemu još jedno ODLIČNO fudbalsko veče u LŠ.
    (Ivan Veljković, 19. septembar 2018 23:56)
    Ne umanjujem pobedu Reala stvarno su bili fenomenalni ali Roma ne moze da se sastavi ove sezone, jako su losi i u prvenstvu veceras samo potvrda te losije igre. Imaju dobrog trenera stvarno je tesko reci u cemu je problem.
     (Marko, 20. septembar 2018 01:56)

    # Link komentara

  33. Modrić legenda. otkidaju hrvati. ima ih bogami 23oica koji igraju upravo sada u razlićitim timovima. svaka čast.
     (Pitt Tong, 20. septembar 2018 01:50)

    # Link komentara

  34. Овај модрић није ни међу 3 најбоља играча Реала, а не света. 
    Тотално девалвирали награду златна лопта задњих година, ко све није кандидат. 
    Али ово са овим из хрватске је врхунац.
    (некле, 19. septembar 2018 21:27)

    :)
     (Marko99, 20. septembar 2018 01:34)

    # Link komentara

  35. Citam sad britanski forum o kladjenju, da je City pobedio 3:1 kladionice bi bili 56 milijardi u minusu! Neverovatno a!?!? Fudbal vise nije samo futbal!
    (Miroslav, 20. septembar 2018 01:17)

    # Link komentara

  36. Kao Zvezdasa, mene je zanimala utakmica izmedju Young Boys vs Man U., a evo zasto... To su 2 tima koja su finasijski vrlo slicna Zvezdi i Napoliju, pa me zanimalo da vidim kako ce se Young Boys postaviti. Young Boys je odlucio da ce, nasuprot Zvezdinoj defanzivnoj taktici protiv Napolija, igrati vrlo otvoreno i ici na gol vise... I, stvarno, stvorili su sijaset prilika, imali 13 suteva na gol, ali na kraju nisu dali ni jedan gol, a sdruge strane time su ostavili jako puno prostora Mancesteru, koji je to iskoristio i bez problema dao 3 gola... Na kraju utakmice Young Boys vs Man U. 0:3. I sad se postavlja pitanje, da li inferiorni timovi treba da igraju bunker i vrebaju svoje sanse iz kontri kao Zvezda, ili da se naigravaju, pa kom opanci kom obojci!? Iksreno, kao navijac, dal je bolje gledati svoj tim koji ne prelazi centar ali na kraju uzme bod, ili tim koji stvara sanse celu utakmicu, ali na kraju popije poraz od 3 gola razlike???
    (Fikio, 20. septembar 2018 01:12)

    # Link komentara

  37. Ovaj Luka Modrić nije dao jedan loš pas celu utakmicu. Ja se bar ne sećam. Kako čovek igra svaka mu čast. Ne volim Real ali večeras su mi delovali kao tim. Prvi put posle dosta vremena uprkos osvojenim trofejima. Ne igraju za nalickanog i odmah izgledaju drugačije.
    (Millennium, 19. septembar 2018 23:32)

    Ako su osvojili 3 LŠ a nisu bili tim, onda je Kristijano zaista najveći svih vremena. Sam osvojio 3 godine za redom.
     (Bojler, 20. septembar 2018 01:06)

    # Link komentara

  38. Evo klasike -igraš i malo se otvoriš i popiješ dva, tri komada.I to mnogo skuplji i iskusniji timovi od Zvezde.Roma 10puta skuplja i ista priča, drama non-stop.Jednostavno , najskuplji su i najkvalitetniji , a ostali da biraju ili oprez ili potop.
    (Baš zato što te znamo, 19. septembar 2018 22:40)

    Roma je primala i 7 u Mančester. Ako se zalet PSG i Luzerpul biće tu 10-12. Posebno što bunker znači kartone, jedan ili dva crvena i eto rekordne katastrofe.
     (Adriano_Galliani, 20. septembar 2018 00:45)

    # Link komentara

  39. Problem je sto Zvezda sa ekipom od jedva 10 miliona uzme bod vicesampionu Italije bunker igrom. A to sto Roma od pola milijarde igra bunker i primi 3 komada, nikom nista?
    (Stevan, 19. septembar 2018 23:04)

    Cekaj gostovanja u Parizu i Londonu. Pa se javi nakon toga.
     (Adriano_Galliani, 20. septembar 2018 00:41)

    # Link komentara

  40. Zvezda druga na tabeli :)
     (Stručnjak, 20. septembar 2018 00:40)

    # Link komentara

  41. Za sve koji kazu da Ronaldu nije trebao crveni, crveni jeste preostar ali pogledajte usporeni snimak, znaci prvo spicem u cevanicu pa onda cupanje kose... Nije ovo vise Real da se ovo ignorise, u normalnom klubu za ovo ide zuti, e sad zasto je crveni boga pitaj.
    (Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 20. septembar 2018 00:33)

    # Link komentara

  42. ove godine ga uzima Bajern
     (ziki, 20. septembar 2018 00:31)

    # Link komentara

  43. Овај модрић није ни међу 3 најбоља играча Реала, а не света.Тотално девалвирали награду златна лопта задњих година, ко све није кандидат.Али ово са овим из хрватске је врхунац.
    (некле, 19. septembar 2018 21:27)heheh opet asistencija,covjek je glavni u realu i odveo hrvatsku u finale,ko bi po tebi trebao osvojiti?salah hahah?
    (Zigzag, 20. septembar 2018 00:30)

    # Link komentara

  44. Kako sad sa 42 na 10 padoste, gadjate se ciframa kako vam odgovara. Pazi sad ovo, Buducnost dobila Zvezdu na Marakani 2-1 (posljedna utakmica) a Buducnost vrijedi 2,88 miliona a Zvezda 42. Vidis kako moze protiv 15 puta vrijednijeg protivnika.
    (Podgoricanin, 19. septembar 2018 23:18)

    Gledaj sad, Samrok jedva da je vredeo milion evra, vi mozda 20 u to vreme, i oni vas dobise.
     (Dare, 20. septembar 2018 00:25)

    # Link komentara

  45. Potvrdjeno 3 utakmice kazne za Ronalda, na uefinom sajtu mozete pronaci, mislim da bi zbog onakvog hvatanja za kosu igraca Valensije bio naknadno kaznjen, samo bi ostala nepravda jer vi dao 2 gola iz penala.
    (Degenek, 19. septembar 2018 22:38)

    Ma pazi da je zasela komisija koja odlucuje o suspenzijama u 11 sati uvece. Ne izmisljaj covece
     (nlo, 20. septembar 2018 00:20)

    # Link komentara

  46. Ako niste primetili, Brih je bio okrenut ledjima. Prvo sto je uradio jeste konsultovanje sa pomocnim sudijom, pa tek onda crveni karton. Los je sudija i ovako, ali sad krivite pomocnog ako bas morate nekoga da krivite.
    (K, 19. septembar 2018 22:00)

    Brihova je zadnja, idalje očajan sudija.
     (popov, 20. septembar 2018 00:08)

    # Link komentara

  47. Još jedno odlično veče u Ligi šampiona. Favoriti po planu osim Mančester Sitija koji je za mnoge neočekivano izgubio od Liona na svom terenu ali ne treba smetnuti s uma da je Lion francuski tim, dolazi iz države svetskih šampiona, nije sa Farskih Ostrva, prema tome nije to toliko veliko iznenađenje bez obzira na Sitijev strašno dobar tim, ali Lion je tim koji ima veliko iskustvo igranja Lige šampiona i nemalo puta do sada je pravio dobre rezultate.

    Gledao sam večeras Real - Roma i fascinirala me izuzetno dobra igra trostrukog uzastopnog šampiona Evrope Reala koji je toliko lagano demolirao prošlogodišnjeg polufinalistu Romu sa rutinskih 3:0 uz lepršavu igru i mnogo lepih šansi da je to jednostavno fenomenalno. Još jednom se potvrdilo da je Real strašno moćan tim i da i bez Ronalda igra na šampionskom nivou. Odličan je i Lopetegi naravno, sjajno je odradio postavku igre za večeras a na terenu jednostavno svi igrači Reala su bili izuzetno dobri, još jednu predivnu partiju odigrao Modrić večeras, i Asensio sjajan i Bejl fenomenalan i rezervista Marijano oduševio fenomenalnim golom, briljantan čitav tim Reala zaista, Inače i Murinjo sa Mančester Junajtedom lagano pobedio u Švajcarskoj, Juve uz dva penala i isključivanje Ronalda pobedio Valensiju u Valensiji i potvrdio visoku klasu u utakmici u kojoj je sudija Brih pravio neviđene greške opet, a Tadićev Ajaks preslišao AEK rutinski 3:0. Sve u svemu još jedno ODLIČNO fudbalsko veče u LŠ.
    (Ivan Veljković, 19. septembar 2018 23:56)

    # Link komentara

  48. Igrači reala su zahvalni bogu i nebesima što konačno mogu da igraju fudbal, ne da gledaju da dobace isključivo NJEMU, da padaju oko šesnaest kako bi ON šutirao slobodnjak i u šesnaest kako bi ON šutirao penal.
     (mm, 19. septembar 2018 23:54)

    # Link komentara

  49. @ Santilana Jesi "vidio" Kolarova ?
    Je li igrao taj večeras ili možda vozi ladu,haha.
     (Yole, 19. septembar 2018 23:51)

    # Link komentara

  50. Ako se po jutru dan poznaje onda Real lagano osvaja ovo opet. Paklena igra i to pod ručnom da se ne cimaju previše. Oslobodili su se balasta da imaju Ronalda u ekipi i sada mnogo opuštenije i lepršavije igraju. Ko u vezi ima Modrića i Krosa tome u napadu mogu da igraju i Boaći i Pavkov (naravno ne omalovažavam ovu dvojicu jer su za nas premija).
     (Džoni, 19. septembar 2018 23:45)

    # Link komentara

  51. Utakmica Real - Roma me podsetila na pre desetak dana odigranu utakmicu Španija-Hrvatska, samo nije bilo sreće da Real dadne još koji gol
    (Santillana, 19. septembar 2018 23:42)

    # Link komentara

  52. Ovaj Luka Modrić nije dao jedan loš pas celu utakmicu. Ja se bar ne sećam. Kako čovek igra svaka mu čast. Ne volim Real ali večeras su mi delovali kao tim. Prvi put posle dosta vremena uprkos osvojenim trofejima. Ne igraju za nalickanog i odmah izgledaju drugačije.
    (Millennium, 19. septembar 2018 23:32)

    # Link komentara

  53. Jeste li videli zasta je Ronaldo dobio crveni karton?Brihu ne treba dati da sudi papir,kamen,makaze,a kamoli fudbal ikada vise.I sasvim ispravna odluka bi bila da se ponisti crveni karton.
     (Znam sve ne pitaj te me kako, 19. septembar 2018 23:29)

    # Link komentara

  54. Navijači reala zbunjeni, ne znaju dal treba za Real ili Juventus da navijaju..he he
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ju ju, 19. septembar 2018 23:11)

    Ja kao neko ko simpatise Real Madrid od 1997. godine, u pola dana, u pola noci da me pitas da li bih voleo da se Ronaldo sutra vrati u Real, rekao bih “ne”. Pravim navijacima Reala on nikad nije bio nesto posebno drag. Imao sam prilike nekoliko puta da boravim u Spaniji, od toga jednom u Madridu, i kao sto rekoh, pravi navijaci Reala nikad ga nisu previse gotivili, mnogo puta se i sam zalio na to dok je bio u Realu. To sto citas razne komentare po portalima, to nisu navijaci Reala, vec navijaci Ronalda, koji su prvo navijali za United, pa za Real, pa evo sad za Juventus i to su sve mahom deca. Real je veceras dobio polufinalistu Lige Sampiona sa 40% snage izuvaju kako igraju i bolje izgledaju bez Robalda- toliko o tome koliko im nedostaje i koliko se navijaci Reala sekiraju zbog njegovog odlaska. Vidis da i jedan Mariano ume da postize evro golove kad iza ima Modrica, Kroosa, Isca i Asensia da mu ih namestaju.
    (Stevan, 19. septembar 2018 23:28)

    # Link komentara

  55. Modrić ubio asistencijom za Balea
    (Palikuća šibica, 19. septembar 2018 23:26)

    # Link komentara

  56. феликс брих. велики господин.
     (веверица, 19. septembar 2018 23:22)

    # Link komentara

  57. Problem je sto Zvezda sa ekipom od jedva 10 miliona uzme bod vicesampionu Italije bunker igrom. A to sto Roma od pola milijarde igra bunker i primi 3 komada, nikom nista?
    (Stevan, 19. septembar 2018 23:04)

    Kako sad sa 42 na 10 padoste, gadjate se ciframa kako vam odgovara. Pazi sad ovo, Buducnost dobila Zvezdu na Marakani 2-1 (posljedna utakmica) a Buducnost vrijedi 2,88 miliona a Zvezda 42. Vidis kako moze protiv 15 puta vrijednijeg protivnika.
     (Podgoricanin, 19. septembar 2018 23:18)

    # Link komentara

  58. Modric je uvjerljivo najbolji nogometas na svijetu a Real nikad nije igrao bolje. Ne moze tim koji je u 4 godine osvojio 4 LP ovisiti o Ronaldu. Ronaldo zna da nece osvojiti FIFA nagradu pa izivciran radi crveni. Sve nagrade idu najboljem. 
    Steta sto nagrade uvijek dobivaju napadaci, inace bi ih Modric imao najvise.
    (drago, 19. septembar 2018 23:07)

    Ajde strpi se još malo...u ponedeljak je proglašenje najboljeg na planeti.
     (F16, 19. septembar 2018 23:18)

    # Link komentara

  59. @pop

    Uvek je tako kad izgube, dominiraju, posed, sanse...Problem je sto u njihovoj mrezi stoje 2 gola a to je drugi spektar fudbala u kome Gvardiola nece nikada biti majstor, pa i da opet potrosi novih 350 mil samo na nju. Ederson, Bravo, Laporte, Stouns, Danilo, Mendi, Voker su dovedeni zbog toga otkad je on na kormilu.
    Kada napad melje onda su njegovi timovi rastereceni u fazi odbrane koja nema primat, ali cim dodje do stucanja kao sada bez De Brujnea, tu je sansa protivnika i isto je bilo i u Barsi i u Bajernu i sada u Sitiju dok je tu...
     (BlueFortress, 19. septembar 2018 23:18)

    # Link komentara

  60. Sve i da sudija pogresi i da neopravdano pokaze crveni,zasto bre da place kao strina neka? Na stranu sto je ispao glup,pocupao onog na zemlji i naseo na provokacije.
    (Milos, 19. septembar 2018 23:16)

    # Link komentara

  61. 100 eura da ce Uefa da mu ponisti crveni ?!
    (Sandzak, 19. septembar 2018 22:21). Proslo je to vreme,nema vise tate Pereza.
    (Milos, 19. septembar 2018 23:14)

    # Link komentara

  62. Vidi se samo provokacija kad ga potapše po glavi nakon što ga je prije toga na rubu 16 odvalio nogom a onda i laktom. Naravno da plače jer su mu takve stvari redovno progledali kroz prste dok je bio u Realu, a nije da se rijetko događalo.
    (Realan, 19. septembar 2018 23:14)

    # Link komentara

  63. Navijači reala zbunjeni, ne znaju dal treba za Real ili Juventus da navijaju..he he
     (ju ju, 19. septembar 2018 23:11)

    # Link komentara

  64. @bojler
    Niko...samo konstatujem da Kejn vredi 200m€ a Sterling 150m€...xaxaxa
    (gremlin, 19. septembar 2018 23:10)

    # Link komentara

  65. Kakva igra Reala
     (Merenges., 19. septembar 2018 23:09)

    # Link komentara

  66. Vlasic gol i asist, Modric i Rakitic vanserijski asisti, Kramaric asist.
    (drago, 19. septembar 2018 23:09)

    # Link komentara

  67. Modric je uvjerljivo najbolji nogometas na svijetu a Real nikad nije igrao bolje. Ne moze tim koji je u 4 godine osvojio 4 LP ovisiti o Ronaldu. Ronaldo zna da nece osvojiti FIFA nagradu pa izivciran radi crveni. Sve nagrade idu najboljem.
    Steta sto nagrade uvijek dobivaju napadaci, inace bi ih Modric imao najvise.
    (drago, 19. septembar 2018 23:07)

    # Link komentara

  68. Od Ace pa do Pedje Strajnica svi RTS sturcnjaci ponavljaju isto:
    - Sjajan debi Marijana, mladi Spanac je postigao svoj prvi pogodak za Real Madrid...
     (Jaran, 19. septembar 2018 23:07)

    # Link komentara

  69. Kros, Isko i Modrić mašine.
     (pupi, 19. septembar 2018 23:05)

    # Link komentara

  70. Ma gde su fanovi Reala nista ne pisu ili su svi klinci presli za Juventus da navijaju hahahahahaha ajde brzo na spavanje proslo je 11 sati.
     (Marco, 19. septembar 2018 23:04)

    # Link komentara

  71. Problem je sto Zvezda sa ekipom od jedva 10 miliona uzme bod vicesampionu Italije bunker igrom. A to sto Roma od pola milijarde igra bunker i primi 3 komada, nikom nista?
    (Stevan, 19. septembar 2018 23:04)

    # Link komentara

  72. Crveni i tri penala, još neki dokaz da čovek nema pojma da sudi?
    (Ghost, 19. septembar 2018 23:02)

    # Link komentara

  73. Koliko lep fudbal ustvari mogu da igraju igraci Reala kada nemaju pritisak bacanje lopte nekome. Igraju svi, svi pucaju, svi igraju opusteno i lepo. Vise je Real bio ekipa, nego Ronaldo. Ako vec gledamo igrace, vise je Real Modric ili Marselo nego sto je bio Ronaldo. Real dve muve jednim udarcem. Sada ima jos bolju ekipu, plus zaradili dosta na starijem igracu. Sto se Sitija tice, desi se kiks. Desi se svima. 20 tak udaraca ga golu, posed lopte itd. Mozete zamisliti srecu Liona onda.
    (kako da ne, 19. septembar 2018 23:01)

    # Link komentara

  74. Skupilo se Ronaldu,Mesijev het trik, a njemu crveni i pauza od par utakmica, ugrozice mu rekord Mesi to njega pogadja najvise
     (Brih, 19. septembar 2018 23:00)

    # Link komentara

  75. Engleski fudbal dominira Totenhem i Citi vrede 320 milijardi a pucaju ko tikve...marketing je čudo...ja cu i dalje nedeljom da gledam RASPALI CALCIO...
    (gremlin, 19. septembar 2018 22:56)

    A ko ti brani druže?
     (Bojler, 19. septembar 2018 22:59)

    # Link komentara

  76. Brih samo sipa penale. Samo Srbiji ne moze.
    (djuro, 19. septembar 2018 22:56)

    # Link komentara

  77. Engleski fudbal dominira Totenhem i Citi vrede 320 milijardi a pucaju ko tikve...marketing je čudo...ja cu i dalje nedeljom da gledam RASPALI CALCIO...
    (gremlin, 19. septembar 2018 22:56)

    # Link komentara

  78. Dajte Guardioli jos pola milijarde da sastavi tim..
     (Buntovnik, 19. septembar 2018 22:55)

    # Link komentara

  79. Ovaj Korne iz Liona je paklen igrac, paklen.
    (Student, 19. septembar 2018 22:52)

    # Link komentara

  80. 4 poraza sitija zaredom u ligi sampiona, od toga 3 kod kuce
     (rogh, 19. septembar 2018 22:52)

    # Link komentara

  81. Evo gledam Siti - Lion.
    Posed lopte 70 prema 30.
    Opsada Lionovog gola. Seva na sve strane. Dominacija Sitija.
    Ali bodovi idu u Lion.
    Toliko.
    Jos jednom bravo za Zvezdu.
     (Pop, 19. septembar 2018 22:51)

    # Link komentara

  82. Zasto mora da cupa kosu protivniku?
    (Sandzak, 19. septembar 2018 22:05)

    Jer je kompleksas
     (Bagio, 19. septembar 2018 22:47)

    # Link komentara

  83. Ne mogu da vjerujem da ste apsolutno svi napali Briha, covjek nije vidio situaciju jer nije tu bila lopta(igra). Pomocni sudija mu je javio da je bilo "udaranja", Brih otisao i pitao ga je li siguran, ovaj mu jasno rekao da jeste, vidjelo se u prenosu, i rekao "red card", Brih ga je jos jednom pitao, ovaj potvrdio sigurno i Brih je donio odluku u ime cetvrtog pomocnog sudije. Tako da ljudi polako, malo razmislite prije nego sto svi osudite covjeka.
     (Ribizla, 19. septembar 2018 22:45)

    # Link komentara

  84. Da li neko zna šta je sa igračima Rome? Zašto se vuku po terenu?
     (pucko, 19. septembar 2018 22:41)

    # Link komentara

  85. E za ovaj potez Asensia bih mu dao jedno 3 utakmice ne na klupi, nego na tribanama... Kao hteo smekerski da da gol sa onim "no look pass". sve je prelepo uradio i mogao je da krunise tako da pecne loptu ili bilo ata, ali ne on je hteo smeker da ispadne. Lozana bre, kakvi pogledi, cuti i gledaj gde sutiras...
     (asi, 19. septembar 2018 22:40)

    # Link komentara

  86. Evo klasike -igraš i malo se otvoriš i popiješ dva, tri komada.I to mnogo skuplji i iskusniji timovi od Zvezde.Roma 10puta skuplja i ista priča, drama non-stop.Jednostavno , najskuplji su i najkvalitetniji , a ostali da biraju ili oprez ili potop.
     (Baš zato što te znamo, 19. septembar 2018 22:40)

    # Link komentara

  87. Potvrdjeno 3 utakmice kazne za Ronalda, na uefinom sajtu mozete pronaci, mislim da bi zbog onakvog hvatanja za kosu igraca Valensije bio naknadno kaznjen, samo bi ostala nepravda jer vi dao 2 gola iz penala.
     (Degenek, 19. septembar 2018 22:38)

    # Link komentara

  88. Brih se sada čupa sa ovim silnim penalima za Juve,mora neka kompenzacija za neopravdano isključenje Ronalda,u to Brih je i vatreni navijač Bajerna,pa otud i ovo isključenje,gledao Kristijana ranijih godina protiv bavaraca pa rešio sada da naplati!
    (Feniks, 19. septembar 2018 22:36)

    # Link komentara

  89. Meni je fascinantna Ronaldova gluma da nista nije uradio,a izbacili klip gde se jasno vidi da ga čupa po kosi,nije mu prvi put da ovako nesto radi kada sudija ne gleda.
     (Milis, 19. septembar 2018 22:35)

    # Link komentara

  90. Da li neko prati sudiju Briha?! Čovek nakon SP samo deli penale! PAOK-Benfica 1 penal, evo večeras 2 penala za Juventus?!
    (Žoržo, 19. septembar 2018 22:31)

    # Link komentara

  91. YB igra bas onako kako mnogi ovde zele da je zvezda igrala sinoc. I eto rezultata. Miloje doktore!!!
    (Nesholi, 19. septembar 2018 22:30)

    # Link komentara

  92. 100 eura da ce Uefa da mu ponisti crveni ?!
    (Sandzak, 19. septembar 2018 22:21)

    Perez bi nekako i opravdao ovo hvatanje za kosu, ali u Juventusu nema ko da zastiti ovog nasilnika
     (No1e, 19. septembar 2018 22:30)

    # Link komentara

  93. Hahahahah pa burazeru nije ti ovo real pa da budes zasticen ko beli medved.  
    (milos, 19. septembar 2018 21:33)  

    Nije ga takao 
    (ja, 19. septembar 2018 21:38) 

    Samo ga je udario pesnicom u facu. Osim toga, nije ga takao.
    (NoName, 19. septembar 2018 21:42)

    Ma iznabadao ga kao Tajson.
     (nlo, 19. septembar 2018 22:22)

    # Link komentara

  94. 100 eura da ce Uefa da mu ponisti crveni ?!
     (Sandzak, 19. septembar 2018 22:21)

    # Link komentara

  95. Брих је судија специјалног задатка, не знам коме то још није јасно? Он је фантастичан судија коме се поверавају задаци у вези неке утакмице за коју је УЕФА посебно "заинтересована".
    (Stefan, 19. septembar 2018 22:18)

    # Link komentara

  96. Roma igra sa 10 igraca Kolarov kao da nije na terenu
     (everton, 19. septembar 2018 22:18)

    # Link komentara

  97. Bosnjaci su najbolji fudbaleri
    Ibro
    Dzeko
    Pjanic
     (Irfan36, 19. septembar 2018 22:16)

    # Link komentara

  98. Na ovo moram da se osvrnem, obratite pažnju.
    Kristijano Ronaldo 34 godine, osvajač 5 ligi šampiona, najbolji strelac u istoriji lige šampiona PLAČE u prvom kolu - grupne faze ?!?! Jel postoji još nešto što bi ovom liku moglo da natera suze na oči osim ove fudbalske opsesije i fanatizma? Sumnjam.
    (Markic, 19. septembar 2018 22:15)

    # Link komentara

  99. U Spaniji je bio zasticen ko krave u Indiji.Sad kad je presao u Juve suza suzu stize sto je uopste odlazio iz Madrida u Torino.Uvideo covek da nije to to, pa sad ne zna gde udara.
     (TucoBenedictoPacificoJuanM.R, 19. septembar 2018 22:14)

    # Link komentara

  100. Svako udaranje bez lopte je crveni, Ronaldovi fanovi mogu samo da negoduju.
    (Mitro, 19. septembar 2018 21:46)

    Nije ga udario ali ga je pocupao,sto mu dodje na isto :)
     (Ekrem, 19. septembar 2018 22:14)

    # Link komentara

  101. Verovali ili ne ali sam singlirao keca na Valensiju onako navijacki jer je Valensija moj omiljeni Španski klub.
    (Back in Black, 19. septembar 2018 21:09)
    Bacio si pare dobija ovo juve
    (..., 19. septembar 2018 21:54)
    Sta cu kada nemam srece,sudija izbacio najboljeg igraca Valensije i ovi se preporodili.
    (Back in Black, 19. septembar 2018 22:13)

    # Link komentara

  102. Brih je odsvirao svoje. Ne verujem, da će UEFA i dalje da zatvara oči i da se pravi kao da ništa nije bilo.
    (Aki, 19. septembar 2018 21:53)

    Nije odsvirao, potpuno zasluzeno je iskljucio Ronalda. Video si valjda sta je uradio na usporenom snimku
     (Kale, 19. septembar 2018 22:11)

    # Link komentara

  103. Briht "briljira" ponovo.
     (Deyan, 19. septembar 2018 22:11)

    # Link komentara

  104. Al' kako se brat zarozao zbog crvenog kartona..prajsles :D
     (marcelo, 19. septembar 2018 22:11)

    # Link komentara

  105. Cist crveni, bilo bi glupo da nismo videli cupanje za kosu, tj u spanskoj ligi ne bi dobili ovaj snimak ali u ligi sampiona se sve vidi
     (Bruks, 19. septembar 2018 22:10)

    # Link komentara

  106. Treci moj komentar veceras, evo kakav je penal svirao Brih Juventusu, 5 puta gore je bio drzan Mitrovic i to od strane dva igraca i opet nije bio penal vec faul u napadu.Sramota
     (Luiz, 19. septembar 2018 22:10)

    # Link komentara

  107. Neverovatno da je ovaj sudija,ponovo u centru paznje!Ocigledno mu treba zabraniti sudjenje.Ovo je bas previse!Ajde da je dao zuti pa da mu se progleda kroz prste,ali direktan crveni - zasto!?pre bi trebalo da se dodeli zuti igracu Valensije zbog simuliranja!Osakatio je utakmicu,poslao u svlacionicu majstora igre ni krivog ni duznog,da su mu se cak i igraci Valensije nasmejali,a suze Ronalda sve govore!
    (bmiles, 19. septembar 2018 22:09)

    # Link komentara

  108. dva penala za Juve,za Srbiju nije smeo da.svira...
     (cenzura komentara, 19. septembar 2018 22:09)

    # Link komentara

  109. Opet ti Felikse Brice... e sad si ga ugasio sa sudjenjem
    (Aquarius, 19. septembar 2018 22:09)

    # Link komentara

  110. Mislio sam da nije penal ali pocupao ga je,znaci za direktan crveni 3 utakmice kazne.
     (Dositej, 19. septembar 2018 22:07)

    # Link komentara

  111. Brih nije video ali postoji i sudija iza gola koji je video čupanje za kosu, samo je lik zaboravio da vise ne igra za Real i da mu nece oprostiti ovo
     (ronilac, 19. septembar 2018 22:05)

    # Link komentara

  112. Nije Brih nego sudija iza gola
     (Sandzak, 19. septembar 2018 22:05)

    # Link komentara

  113. Ronaldo se rasplakao kao grobari pred derbi.
     (Au, 19. septembar 2018 22:05)

    # Link komentara

  114. Zasto mora da cupa kosu protivniku?
     (Sandzak, 19. septembar 2018 22:05)

    # Link komentara

  115. Real mogao Romi da uvali 5 komaada do poluvremena lagano, mnogo su jaki.
    Iskljucenje Ronalda je preamesno, ne znam sta radi Brih, izgleda da je resio da bude najgori sudija u istoriji UEFE.
     (4k4.Dex, 19. septembar 2018 22:05)

    # Link komentara

  116. Лион спашава фудбал. Браво легенде!
    (Ја, 19. septembar 2018 22:04)

    # Link komentara

  117. Sada se videlo pre pocetka utakmice, počupao ga je Ronaldo i zasluzen crveni!
     (Pilgrim, 19. septembar 2018 22:04)

    # Link komentara

  118. Ronaldo osim foliranja na terenu ume da odglumi i plakanje samo sto niko ne vidi suze
     (Sofronije, 19. septembar 2018 22:03)

    # Link komentara

  119. Juventus je bacio pare na Ronalda, bolje igraju od kako je iskljucen, kada je on u igri imaju pritisak da svaka lopta ide njemu...
     (Pogled sa strane, 19. septembar 2018 22:02)

    # Link komentara

  120. Delf u stilu Nemanje G. Miletića.
    (marek hamšiković, 19. septembar 2018 22:02)

    # Link komentara

  121. Nije ga povredio, nije ga ni udario a dobio crveni. Sta drugo ocekivati od sudije koji sudi kako mu ko plati. Za udarac nogom igraca Valensije u lice igraca Juventusa nije hteo da da crveni. Sudiju u zatvor, a Juventus ce da osvoji ligu sampiona i bez Ronalda, u inat mafijasima.
    (Mlatko, 19. septembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  122. CR7 je ....(znate i sami)...ima izraz u našem jeziku....
    (gremlin, 19. septembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  123. Ako niste primetili, Brih je bio okrenut ledjima. Prvo sto je uradio jeste konsultovanje sa pomocnim sudijom, pa tek onda crveni karton. Los je sudija i ovako, ali sad krivite pomocnog ako bas morate nekoga da krivite.
     (K, 19. septembar 2018 22:00)

    # Link komentara

  124. Zbog ovakvog ponasanja je Ronaldo najomrazeniji sportista na svetu
     (Nik, 19. septembar 2018 22:00)

    # Link komentara

  125. Koje bre čupanje i udaranje...i mene Ronaldo nervira ali ako je ovo za crveni...idi bolje ti gledaj kriket...
     (Matoradrtina, 19. septembar 2018 21:59)

    # Link komentara

  126. Ovako će Zvezda na parku prinčeva kao Lion na Etihadu. Ima da slučajno kosmičkim čudom padaju komete u mrežu PSG.
    (Ratko, 19. septembar 2018 21:56)

    # Link komentara

  127. Brih je definitivno sudija koji je obelezio ovu godinu. Nije vazno da li ste navijac Juventusa... Ronalda... ovo crveni? Mislim... komedija i tragedija.
     (Igorko, 19. septembar 2018 21:54)

    # Link komentara

  128. Verovali ili ne ali sam singlirao keca na Valensiju onako navijacki jer je Valensija moj omiljeni Španski klub.
    (Back in Black, 19. septembar 2018 21:09)
    Bacio si pare dobija ovo juve
     (..., 19. septembar 2018 21:54)

    # Link komentara

  129. Brih je odsvirao svoje. Ne verujem, da će UEFA i dalje da zatvara oči i da se pravi kao da ništa nije bilo.
    (Aki, 19. septembar 2018 21:53)

    # Link komentara

  130. Kuci pa se mangupiraj, nije ti ovo liga Real Madrida
     (Kokanidja, 19. septembar 2018 21:51)

    # Link komentara

  131. Pa ukinuće mu crveni posle utakmice, a što se Briha tiče taj više suditi neće. Jedino ostaje žal što je Ronaldo mogao da uvalja koji gol danas. A igrači Valensije užasno ponašanje.
     (Nikola, 19. septembar 2018 21:51)

    # Link komentara

  132. @viktor Samo se nadam da ne navijas za Barcelonu.... Golovi rukom, ujedanje drugih igraca....
     (neko, 19. septembar 2018 21:49)

    # Link komentara

  133. Da je trenutno u Realu ne bi dobio crveni, za mnogo gore stvari u Realu nije dobijao crvene kartone.
     (Uros, 19. septembar 2018 21:49)

    # Link komentara

  134. Ono kad imas tim od 800 miliona a trpa te Lion 2 0 na domacem. Da se razumemo, Lion je velicina za Siti ali ako gledamo trenutno stanje...
     (Liverpool Man, 19. septembar 2018 21:47)

    # Link komentara

  135. Koliko je Ronaldo puta udarao igrace u Spaniji i nikad nije dobijao suspenzije, moralo da dodje to kad tad
    (m, 19. septembar 2018 21:36)

    Cim je van spanije vise nije zasticen kao beli medved
     (Stevan, 19. septembar 2018 21:47)

    # Link komentara

  136. ovaj sutr igraca u glavu dobije zuti ,ronaldo pomazi ovog dobije crveni ?Sudija legenda
     (a, 19. septembar 2018 21:46)

    # Link komentara

  137. Prvo udaranje pa cupanje po kosi da ustane, imate video na tviteru, crveni karton je 3 utakmice kazne!
    (Ime, 19. septembar 2018 21:40)

    Svako udaranje bez lopte je crveni, Ronaldovi fanovi mogu samo da negoduju.
     (Mitro, 19. septembar 2018 21:46)

    # Link komentara

  138. Pjaaaaanic
     (sarajevo.ba, 19. septembar 2018 21:45)

    # Link komentara

  139. Plzen jedva 2-0 prvo poluvreme...samo kažem
     (who the f..k are you, 19. septembar 2018 21:45)

    # Link komentara

  140. To je taj strasni Gvardiola i Englezi.
     (sarajevo.ba, 19. septembar 2018 21:45)

    # Link komentara

  141. kad bih napisao ono sto zelim brihu ne bi mi bilo objavljeno :D
    (milosh-nish, 19. septembar 2018 21:41)

    Ostaje ti samo da patis, jos kad se prisetis Mesijevog het-trika od sinoc :D
     (Rudar, 19. septembar 2018 21:44)

    # Link komentara

  142. Kakve veze Brih ima sa crvenim kartonom, pa nije on doneo tu odluku nego pomocni
     (milos, 19. septembar 2018 21:44)

    # Link komentara

  143. Nisam fan Ronalda ali cist crveni
     (Sasa, 19. septembar 2018 21:42)

    # Link komentara

  144. Pa nije ti to Real pa da mozes raditi sta hoces... Da je ovo napravio u Realu ne bi dobio ni zuti
    (hmm, 19. septembar 2018 21:42)

    # Link komentara

  145. Hahahahah pa burazeru nije ti ovo real pa da budes zasticen ko beli medved. 
    (milos, 19. septembar 2018 21:33) 

    Nije ga takao
    (ja, 19. septembar 2018 21:38)

    Samo ga je udario pesnicom u facu. Osim toga, nije ga takao.
     (NoName, 19. septembar 2018 21:42)

    # Link komentara

  146. Ovo crveni?! Ne bih da zvucim kao neki napaljeni fan, ali ovo veze nema sa crvenim haha au..
     (nbnc, 19. septembar 2018 21:42)

    # Link komentara

  147. Kako je ljepse gledati Real bez Ronalda, jos kad ode Ramos to ce bit milina... Koliko god da su dobri igraci kad im vidis stav/ponasanje/narcisoidnost, ja, ja i samo ja/ smuci te se na fudbal i na sve... Koliko je ovo sad zdravija prica, lopta ide na sve strane, ne zna se sa koje strane puca (jes da ga jos nisu dali) ali da je tu Ronaldo, vecina lopti bi naravno morala da ide na njega, inace bi posle utakmice otisao kod predsjednika kluba/uciteljice da se zali .....
     (Bojan R., 19. septembar 2018 21:41)

    # Link komentara

  148. ronaldo ahahahahahaahahahaha
     (Ivan, 19. septembar 2018 21:41)

    # Link komentara

  149. Felix Brych vise nece suditi ligu sampiona. Sto je mnogo, mnogo je. Dobice pedalu od Koline
     (vlada2369, 19. septembar 2018 21:41)

    # Link komentara

  150. kad bih napisao ono sto zelim brihu ne bi mi bilo objavljeno :D
    (milosh-nish, 19. septembar 2018 21:41)

    # Link komentara

  151. E moj Ronaldo... Pa nije ti to Real pa da mozes raditi sta hoces... Da je ovo napravio u Realu ne bi dobio ni zuti
    (hmm, 19. septembar 2018 21:41)

    # Link komentara

  152. Prvo udaranje pa cupanje po kosi da ustane, imate video na tviteru, crveni karton je 3 utakmice kazne!
     (Ime, 19. septembar 2018 21:40)

    # Link komentara

  153. Brih je bruka za pravosudje
     (perhan, 19. septembar 2018 21:39)

    # Link komentara

  154. Covek se ladno rasplakao
     (dr MM, 19. septembar 2018 21:39)

    # Link komentara

  155. Da je igrao za Real spanske sudije bi mu progledale kroz prste jer je la liga Perez hahahaha ovde ide na tusiranje
     (Marlon, 19. septembar 2018 21:39)

    # Link komentara

  156. Mislim da zasluzuje jos jednu zlatnu loptu za ovo :D
    (Marko, 19. septembar 2018 21:38)

    # Link komentara

  157. Brih ponovo dominira... Zabranite ovom coveku da sudi. Ovo vise nije humano.
    (Čika Velja, 19. septembar 2018 21:38)

    # Link komentara

  158. Hahahahah pa burazeru nije ti ovo real pa da budes zasticen ko beli medved.
    (milos, 19. septembar 2018 21:33)

    Nije ga takao
     (ja, 19. septembar 2018 21:38)

    # Link komentara

  159. Ovog sudiju treba izbaciti da više ne sudi... ovo sto je dao crveni Ronaldu je bruka...ne volim Ronalda ali ovog puta je sudija opet pogrešio ...
     (Matoradrtina, 19. septembar 2018 21:37)

    # Link komentara

  160. Brih ponovo pokazuje svoje znanje, dokle će on da sudi utakmice?
     (ajzak, 19. septembar 2018 21:37)

    # Link komentara

  161. Cist crveni, dobro da je pomocnik video! Inace bi opet nekaznjeno prosao, bezbroj puta je na ovakav nacin bez lopte udarao igrace, setimo se samo udaranja Godina.
     (Nicky, 19. septembar 2018 21:37)

    # Link komentara

  162. hahahahahhahahahahahhahahahahahahhhahaha…haha hhahhahaha
     (ratar, 19. septembar 2018 21:37)

    # Link komentara

  163. Koliko je Ronaldo puta udarao igrace u Spaniji i nikad nije dobijao suspenzije, moralo da dodje to kad tad
    (m, 19. septembar 2018 21:36)

    # Link komentara

  164. Ne volim preterano Ronalda ali uopste nije bio ni faul a kamoli da dobije crveni.
    Ovakve odluke sudija sakate fudbal.
    Mrzim to pa bilo kome da se desi.
    (realno, 19. septembar 2018 21:36)

    # Link komentara

  165. Siti ne moze da se sastavi u LŠ!
     (cacanin, 19. septembar 2018 21:36)

    # Link komentara

  166. Zašto Brih i dalje sudi?
    Da li UEFA ima imalo sluha za fudbal?
    (čovek, 19. septembar 2018 21:36)

    # Link komentara

  167. Ovaj Brih nije normalan!!!
    (Smehotres, 19. septembar 2018 21:36)

    # Link komentara

  168. Брих бриљира и даље!
    Невероватно како га Уефа и даље ставља да суди.
    Искључи Роналда на правди Бога! Невероватан лик, али заиста невероватан!
    Обичан кловн, никако и судија за врхунски фудбал.
     (Ајде@, 19. septembar 2018 21:36)

    # Link komentara

  169. Је ли могуће да се Брих сматра судијом? Па не може једну утакмицу да одсуди како треба.
     (Miroslav, 19. septembar 2018 21:35)

    # Link komentara

  170. Kakva KRADJA ovo nema govora o crvenom!!!
     (soumah ledjenda, 19. septembar 2018 21:35)

    # Link komentara

  171. Birh ga je ugasii posle ove utakmice.
     (m.m, 19. septembar 2018 21:35)

    # Link komentara

  172. Sramota kako ovaj Brih sudi jos????
     (tttt, 19. septembar 2018 21:34)

    # Link komentara

  173. E, ovo sto se desilo Ronaldu je samo jos jedan pokazatelj koliko je jak Real Madrid. Tamo je bio zasticen kao beli medved. Inace, potpuno nezasluzeno.
     (Mikii, 19. septembar 2018 21:34)

    # Link komentara

  174. Ovaj Brih i dalje sudi.... Posle ovoga valjda neće više
    (Ghost, 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  175. Brih briljira...
    (Ne znam fudbal ali..., 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  176. Koje po redu je ovo Ronaldovo udaranje ugraca bez lopte u karijeri???
     (viktor, 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  177. Hahahahah pa burazeru nije ti ovo real pa da budes zasticen ko beli medved.
     (milos, 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  178. Sad ce poluvreme,Roma ima 31% posed lopte u Madridu.treba im reci da to nije legalan nacin igranja .Juce je Lokomotiva imala posed,a Galatasaraj davao golove.
     (crise de nerfs, 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  179. Brih ponovo dominira.Ovaj covek će biti upamćen kao jedan od najgorih u istoriji.Sramno isključenje.Pa Suárez bi trebao biti onda suspendovan po Brihu zbog Ivanovica na 4 godine van fudbala,..
    (it’s my life, 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  180. Hahahaha crveni placljivku, pa nije ti ovo Spanija da za udaranje igraca dobijes zuti karton
     (Marko, 19. septembar 2018 21:33)

    # Link komentara

  181. Kakav komedijas od sudije ovaj Brih.....covek je dao crveni za ovo.....sramota
     (Luiz, 19. septembar 2018 21:32)

    # Link komentara

  182. Овај модрић није ни међу 3 најбоља играча Реала, а не света.
    Тотално девалвирали награду златна лопта задњих година, ко све није кандидат.
    Али ово са овим из хрватске је врхунац.
    (некле, 19. septembar 2018 21:27)

    # Link komentara

  183. kad Roma igra bunker onda je to Liga Sampiona mora tako...mnogo jak protivnik.
     (mmm, 19. septembar 2018 21:20)

    # Link komentara

  184. Smeker navija za Juventus.
     (LorD, 19. septembar 2018 21:17)

    # Link komentara

  185. Ronaldo otišao a Aca i dalje o njemu, pa sto niste dali Valensija Juventus da Aci bude lakše.
     (Back in Black, 19. septembar 2018 21:12)

    # Link komentara

  186. Verovali ili ne ali sam singlirao keca na Valensiju onako navijacki jer je Valensija moj omiljeni Španski klub.
     (Back in Black, 19. septembar 2018 21:09)

    # Link komentara

  187. Brih sudi Valensija Juve, vec ne mogu da gledam tu utakmicu
     (Luiz, 19. septembar 2018 21:08)

    # Link komentara

  188. Iskreno, bila mi je dosadna liga šampiona već nekoliko godina, sve jedno te isto, ali sada kada smo i mi ravnopravni učesnici i kandidati za titulu sve je mnogo zanimljivije.
     (NAJBOLJI ŠMEKER, 19. septembar 2018 21:08)

    # Link komentara

  189. Nešto se razmišljam jesu li obavestili Acu da Ronaldo nije u Realu?
    (it’s my life, 19. septembar 2018 21:02)

    # Link komentara