1. @hercegova da izvini mislio sam na Milicu Nikolic
    (pitanje, 14. septembar 2018 13:55)

    # Link komentara

  2. Mislim da si pogrijesio,u pitanju je Milica Nikolic a ne Tatjana,sto se tice nje vrlo je dobra i ima bronzu sa ovogodisnjeg ep,sad za 10 tak dana je sp gdje ona ucestvuje,a sto se tice Olimpijskih igara vrlo je jaka konkurencija i vrlo je tesko prognozirati.Takodje i u dzudou imamo jako talentovane mlade dzudiste: Stojadinov,Petrovic,sestre Obradovic itd.
    (Hercegovac, 14. septembar 2018 13:12)

    # Link komentara

  3. I ovo je uspeh. Zapeli da budu prvi u cetvrtfinalu a onda kiks u polufinalu
    (znalac, 14. septembar 2018 12:24)

    # Link komentara

  4. @hercegovac svidjaju mi se tvoje analize, vidi se da si dosta upucen posebno u ove tzv. male sportove , zanima me kakvo je tvoje misljenje o maloj Tatjani Nikolic , judistkinja izasla tek iz juniora, bila 5. na Sp a na zadnjem EP je uzela bronzu, ja mislim da bi ona mogla da bude nas dark horse na OI , nesto kao Tijana Bogdanovic na zadnjoj jer ocito pokazuje pomake - ne znam samo da li poseduje kvalitetu za medalju na OI i kakva joj je konkurencija
    (pitanje, 14. septembar 2018 12:15)

    # Link komentara

  5. Odavno tvrdim da su savezi u kojima se najgore radi veslacki ,bokserski i rukometni a do prije godinu dana i stonoteniski koji sada pokusava dosta uspjeno da podigne Karakasevic,ima ubitacnu mladu generaciju stonoteniserki (Sabina Surjan,Izabela Lupulesku,Tijana Jokic,Radmila Tominjak Itd)P.S Sabina je upravo prije nekoliko dana osvojila Evropski juniorski top 10 bez poraza sto ranije nikom nije poslo za rukom.
    (Hercegovac, 14. septembar 2018 11:05)

    # Link komentara

  6. Trebali su vezati svoj čamac za čamac braće Sinković, možda bi se umuvali u finalu
     (dobro da se nisu prevrnuli, 14. septembar 2018 11:01)

    # Link komentara