1. Noletu je, siguran sam, drago i zbog toga sto je shvatio da ga svi oni milioni Srba sto su ga kritikovali sto ne jede meso i sto se ne resi Pepea ustvari iskreno vole.
    (skaut, 26. jul 2018 09:21)

    # Link komentara

  2. Danas je ta veganska ishrana moda i to je u redu za neke ljude, ali za nekoga ko se izlaze stresu, bilo fizickom ili mentalnom to je opasno, jer telo i mozak pod stresom zahteva proteine i masnoce. I sami veganci znaju da moraju da uzimaju neke suplemente kao sto je vitamin B jer ne mogu dovoljno da ga dobiju od biljne hrane. Ako je Nole bas u tolikoj moralno-filozofskoj dilemi mogao je da skokne na Tibet do Dalaj Lame za savet. I Dalaj Lama je poceo da jede meso na savet doktora.
    (Vuk, 25. jul 2018 21:42)

    # Link komentara

  3. Svaka cast Vajdi da je uspeo... i svaka cast Novaku da je prihvatio savete i pomoc Vajde. Kad se jednom uvalis u sektu, tesko je iz nje izaci...

    Mislim da mu je Vajda bukvalno spasio zivot, ma koliko to drasticno zvucalo!
    (Slovenija, EU, 25. jul 2018 20:32)

    # Link komentara

  4. Znalac

    Verujem da si se sam ispovraćao čitajući sopstveni komentar. Nema većeg otrova za organizam nego umakati hleb u masti sa roštilja, odnosno praseta sa ražnja.
    (dominus, 25. jul 2018 20:21)

    # Link komentara

  5. Ligamenti su vise izlozeni usled nedostatka misicne mase.
    (nele, 24. jul 2018 13:51)
    Sad sam sve čuo. Ovo je biser kao kad bi rekao da je jedenje fizička aktivnost, pa što više jedeš, više i smršaš.
    (Simeon, 25. jul 2018 19:19)

    # Link komentara

  6. Novak treba da jede dosta pasulja, sira i domace hrane. Najbolje je da se jede krompir peceni, sir, meso ispod saca, beli luk za izdrzljivost i pasulj prebranac. Kakve biljke i povrce. To nam naturaju iz Evropske unije zbog politicke korektnosti prema zivotinjama i prodaje GMO biljki od Mosnata. Nista nema lepse nego kada curi mast od pecenog praseta i kada se peceni hleb umace u to ili kad se jede jagnjeca glava. Novak da jede prasetinu i bice najbolji ponovo. Kakav brokoli. To je za luzere i budale.
    (Znalac, 25. jul 2018 16:41)

    # Link komentara

  7. (dominus, 24. jul 2018 17:11)

    Тачно је да постоји само један Бог и ми смо за Њега сви исти али Он није исти за све нас јер га ми различито исповедамо и верујемо. Будизам није религија, може се више рећи да је филозофија. Али ни православље није религија. Оно је начин живота у пуноћи. Оно се неистражује, оно се живи. Све тако рећи религије имају сличности и за многе се може рећи да су повезане али када се дотакнемо суштине, наилазимо на непремостиве разлике. И у исламу има доста тога што га повезује са православљем али далеко од тога да верујемо у истог Бога. Јер Сами Господ је рекао "ко не верује у Сина, не верује ни у Онога који Га посла". и "ко не верује да је Христос Син Божији, нема живота у њему". Дух не познаје границе и дише где хоће али има доста духова. Тамо где су други духови, нема места за Духа Светог јер Он не жели на силу да се намеће, а Он је једини Дух којега треба примати.. Зато у Писму и пише "испитујте духове" и још се каже "само Духом Светим може неко рећи Христос је Син Божији" Не постоје модерне црквене догме. Црква је догме установила једном за свагда на светим васељнским саборима и тога се држи и неодступа од њих кроз векове. Зато су католици и отпали од православља.
    Када човек почне да искрено живи православље, тек онда увиђа и осећа суштинске разлике са свима другима. Онда он долази до познања истине.
    (петар, 25. jul 2018 09:14)

    # Link komentara

  8. Oduvek je jeo ribu i nije prestajao.Nije jeo svinjetinu i drugo meso puno hormona i slicnog.A slabi rezultati su usledeli posle emocionalnog zastoja sto se i meni desavalo u zivotu samo ja ne igram za milione nego za 300 evra pa niko ne zna.Dugo je na sceni i premor plus povreda je nemunovno da zakaze.Ja bi poludeo.On se vratio i pobedio na vimbldonu,zar je malo?Kao igrac je stabilan i nista mu ne manjka,samo fokus na igru i kraj price.Ovo sa guruima i glupostima dodje kao slag na malogradjansku tortu!Al ima mnogo dusebriznika koji uredili svoje zivote pa zele da mu pomognu!
    (Milo, 24. jul 2018 17:34)

    # Link komentara

  9. петар

    Петре, postoji samo jedan Bog i isti je za sva živa bića na ovome svetu. Svaki čovek bira put sopstvene spoznaje (samim tim i Boga) i kroz život uči dok je živ. Kažeš: "ne može biti i pravoslavan i budista" - slobodan duh ne poznaje granice. Budizam predstavlja mnogo više od obične religijske dogme. Tvrdiš da pravoslavlje nema veze sa budizmom? Pa istraži izvorno pravoslavlje, proširi vidike izvan modernih crkvenih dogmi. Iznenadićeš se kada shvatiš koliko su povezani.
    (dominus, 24. jul 2018 17:11)

    # Link komentara

  10. @Mirko
    Budizam stvorio najsavrsenije borilacke vestine???

    Ajd razumem da si odrastao na filmovima Brus Lija, ali to je bilo pre 30-40 godina.
    Baci pogled malko na UFC i MMA takmicenja, ono sto je izmisljeno u poslednjih 20-ak godina i sto zaista radi, a ne zaludne istocnjacke filozofije i beskorisne vise koreografske no borilacke tehnike. Dzaba im i sto su ih razvijali hiljadu godina kad su smesne u poredjenju sa savremenim tehnikama razvijenim zahvaljujuci poznavanju fizike i morfologije ljudskog tela, a ne praznoverju.
    (Milojko, 24. jul 2018 17:03)

    # Link komentara

  11. Laknulo slaninarima. Bilo malo frke nakon dranja Nadala u polufinalu. U jednoj ruci brokoli, u drugoj batak, i gledas finale. A Nole melje Andersona... Jos kad zvaknu onu travu na kraju... Pa priznajte koliko vas je doslo u iskusenje da zavrljaci batak? Hvala, Vajda, legendo Matijevica! I, sada bez sale, hvala sto se trudis da izbavis Novaka iz one srceparajuce sekte. Srecno, majstore!!!
    (Toto-ko-tunjo, 24. jul 2018 16:23)

    # Link komentara

  12. Zanimljivo. Budizam nije religija i nema veze sa paganizmom. Pravoslavlje vuče korene iz Budizma.
    Ovde nije problem Budizam već Novak. On kao takav je podložan raznim uticajima koji mogu biti pozitivni ili negativni. U njegovom slučaju to se prepliće. Otud cela ova zbrka ili šta već da je.
    (dominus, 24. jul 2018 14:31)

    Питање је било шта има лоше у будизму по питању њега. Дакле лоше је то што сам навео. Нема везе што то није религија. Не може се у исто време бити и будиста и православан. Ко прима тај источњачки дух, одбацује дух православља. Не може се служити и Богу и мамону. Иначе православље нема ама баш никакве везе са будизмом. Осим што будизам гаји неке сличности по питању моралних ствари али далеко је то једно од другог.
    (петар, 24. jul 2018 15:24)

    # Link komentara

  13. петар

    Zanimljivo. Budizam nije religija i nema veze sa paganizmom. Pravoslavlje vuče korene iz Budizma.
    Ovde nije problem Budizam već Novak. On kao takav je podložan raznim uticajima koji mogu biti pozitivni ili negativni. U njegovom slučaju to se prepliće. Otud cela ova zbrka ili šta već da je.
    (dominus, 24. jul 2018 14:31)

    # Link komentara

  14. Ajde objavite ovo molim vas, za sve 'poreske obveznike' ovde...

    [link]

    Isecak:

    "In the UK, the tax laws for appearance fees and prize money are similar to the US – you pay tax on whatever you make whilst in the UK (which can normally be deducted from your taxable income in your country of residence). So when tennis stars play in tournaments in the UK, they pay 45% tax on appearance fees and winnings. But it’s not really a big deal as it’s practiced around the world."
    (TurboNator, 24. jul 2018 14:31)

    # Link komentara

  15. (nele, 24. jul 2018 13:51)

    Не постоје православне секте. Постоје секте које погрешно тумаче православље.
    (петар, 24. jul 2018 14:26)

    # Link komentara

  16. @ Pepe Imas je naplatnom spisku Rožera Federera.Ubačen element da destabilizuje Novaka...
    (Miki, 23. jul 2018 14:27)

    To je moja majka govorila 2 godine :) Zapamtila valjda neku izjavu rodje iz 2015e gde je za Novaka rekao "svi mi moramo da nadjemo neki nacin kako da ga poremetimo na terenu". Vrlo moguce da ima neke istine tu.
    (Jovan, 24. jul 2018 13:57)

    # Link komentara

  17. Ovde uopste nije prica o Budizmu kao religiji vec o Pepe-ovom negativnom uticaju. Njegov uticaj je nedvosmisleno los. Ali to nema veze sa Budizmom. Imate dosta i pravoslavnih sekti sa drugacijim tumacenjem Pravoslavlja i sigurno da ni one ne bi bile dobre za Novaka. Kao ni sto nista losiji sportista ne bi bio da je bilo koje druge (ne-ekstremne) vere.
    Vajda je pricao o ishrani. Svima, osim Novaku, je bilo jasno da njegovo telo nema energije. Zao mi je vegetarijanci, vi se nalazite da je eto Novak sad dobar kada je vegetarijanac i da je problem bio u veganstvu. Ignorisete cinjenicu da je Vajda takodje izjavio da bi bilo jos bolje da Novak ubaci i druge oblike mesa.
    Jeste bolje nego sto je bilo, ali je realno na svojih 40-50%. Na ruku mu ide cinjenica da je konkurencija u tenisu nikad slabija. A realno, sa ovakvom igrom ne bi nikada uzeo ni jedan GS da su Rafa i Rodzer pa i Marej na vrhuncu. Kao sto niko drugi ne bi GS video zadnjih par godina da se nije glupirao.
    Povreda koju vuce je takodje posledica ishrane. Ligamenti su vise izlozeni usled nedostatka misicne mase.
    (nele, 24. jul 2018 13:51)

    # Link komentara

  18. Poražavajuće je to što komentar @MarionDrake ima toliko pozitivnih ocena. Preko 2000 ljudi očigledno ni ne zna šta komentariše. Vegan i vegetarijanac nije isto, jer potonji jedu ribu, morske plodove, kao i mlečne proizvode, jaja. Tako da je 2015 Novak ipak na vegetarijanskoj ishrani dominirao, a potom počeo da primenjuje vegansku ishranu.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mačkučkarka, 23. jul 2018 20:03)

    Poražavajuće je što ti ne znaš o čemu pričaš. Ni jedni ni drugi NE JEDU MESO, s tim što vegani ne koriste ni mleko ni jaja niti bilo kakve proizvode prilikom kojih su patile životinje (kozmetički proizvodi koji se testiraju na životinjema, ...).

    Ono što ti izgleda smatraš za vegetarijanstvo je religijski post (barem kod pravoslavaca, za ostale religije stvarno ne znam) ali jednostavno kad neko jede ribu on NIJE vegetarijanac.
    (dule, 24. jul 2018 13:50)

    # Link komentara

  19. @ U pravu je Vajda, nije tenis nekakva visoka filozofija: povećanje mišićne mase (za tu kategoriju igrača) donosi pobede, ali i povrede. Novaku verovatno nije toliko stalo do pobeda koliko bi da izbegne povrede. 
    Imate primer Mareja koji je pre povreda izgledao kao Hulk i pobeđivao sve redom. 
    Navijači lako nađu novog miljenika, a i treneri.
    (CATAPA, 24. jul 2018 13:08)

    Misicna masa donosi povrede? Pa ona te strucnjace stiti od povreda ligamenata i kosti i daje fleksibilnost telu i vece ubrzanje svih pokreta nogu i ruku. Ne govori Vajda o tome da Novak postane Hulk, nego da vrati osnovnu zdravu misicnu masu koju je IZGUBIO. Cak i vise misica nego sto je optimalno ne moze da steti kao manjak. Evo Nadal ti je najbolji primer, jedan od najmisicavijih igraca kroz celu karijeru. Sta mu fali? Nista, osim sto ima urodjeni problem sa kostima stopala koji mu pravi probleme i na kolenima.

    Sto se tice Mareja on je imao problem sa zglobovoma celu karijeru, to je genetika. On je oduvek imao steznike na clancima npr, a i uvek je hodao nekako cudno zbog cega smo mislili da folira i fa se vuce, a posle "podivlja" u poenu i stize sve redom. Ispostavilo se da ga je to i kostalo na kraju. Sigurno da je trpeo bolove ali ih je ignorisao. To sa kukovoma je problem njegove izdrzljivosti tela tj. genetike, a ne opste misicne mase. Da je bio slabiji prosao bi dosta gore i pitanje je dal bi se ikada oporavio, a evo ga sad se polako vraca na betonu.
    (Jovan, 24. jul 2018 13:49)

    # Link komentara

  20. Kako nas trolaju susjedi sa tim porezom, to je strašno. Ubiše se naši ljudi od objašnjavanja a ovi sa druge strane se smejulje.
    Mnogo smo naivan narod.
    (Razmislite malo, 24. jul 2018 13:45)

    # Link komentara

  21. U pravu je Vajda, nije tenis nekakva visoka filozofija: povećanje mišićne mase (za tu kategoriju igrača) donosi pobede, ali i povrede. Novaku verovatno nije toliko stalo do pobeda koliko bi da izbegne povrede.
    Imate primer Mareja koji je pre povreda izgledao kao Hulk i pobeđivao sve redom.
    Navijači lako nađu novog miljenika, a i treneri.
    (CATAPA, 24. jul 2018 13:08)

    # Link komentara

  22. Bog te blagoslovio
    (Sasa M, 23. jul 2018 14:18)
    Šalom Alkum kako bi Isus govorio ili ti Sellam Alejkum na Arapskom;)
    Ne moze da skodi i Sellam Alejkum svim ljudima dobre volje:)
    (N.Pazar, 24. jul 2018 12:54)

    # Link komentara

  23. (Laza, 24. jul 2018 11:17)

    Лазо, Новак је пријављен у Монаку, тамо му је пребивалиште и тамо плаћа порез, порез на новчану награду са турнира плаћа у земљи где се игра турнир. У Србији може да плати порез на имовину која је на његовом имену или на пословање фирме. А на све остало не. Тј ако је од спонзора зарадио 100 милиона, нема пореза у Србији на то. Нек заради милијарду, мени је драго, не треба ми његов порез, он даје много више, док неки који се зову "политичари" узимају на бога не мисле. Питајте њих одакле!!!
    (?, 24. jul 2018 12:26)

    # Link komentara

  24. Ma bravo Marjane, to je sustina - Novak je teniser a ne filozof!!!
    (Boris, 24. jul 2018 11:54)

    # Link komentara

  25. Poražavajuće je to što komentar @MarionDrake ima toliko pozitivnih ocena. Preko 2000 ljudi očigledno ni ne zna šta komentariše. Vegan i vegetarijanac nije isto, jer potonji jedu ribu, morske plodove, kao i mlečne proizvode, jaja. Tako da je 2015 Novak ipak na vegetarijanskoj ishrani dominirao, a potom počeo da primenjuje vegansku ishranu.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mačkučkarka, 23. jul 2018 20:03)

    Mislim, sta reci posle ovako 'edukovanog' komentara o tome sta , i kao slag na tortu odnos + - = 70:16 trenutno... tuga i zalost.
    (TurboNator, 24. jul 2018 11:42)

    # Link komentara

  26. Dosta vise s tim porezom. Porez se placa u zemlji gde se zaradi. Dakle od Vimbldona porez placa V.Britaniji. Srbiji moze da plati samo na neku kucu ako je vlasnik.
    (Tanja Petrovic, 24. jul 2018 09:23)

    Netacno.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 24. jul 2018 10:04)

    Ajde objasni nam molim te - kako je netacno? Mislis treba da plati porez dva puta - tamo gde zaradi i u Srbiji? Sve normalne zemlje imaju sporazume 'protiv' duplog oporezivanja prihoda... mozda u Srbiji takvih sporazuma nema?

    Ako nema - jos jedan razlog da ne zivi u Srbiji (inace bolje bi mu bilo u BG nego u Monaku...), i jos jedan dokaz da Srbija nije bas normalna zemlja... na zalost.
    (TurboNator, 24. jul 2018 11:36)

    # Link komentara

  27. Dosta vise s tim porezom. Porez se placa u zemlji gde se zaradi. Dakle od Vimbldona porez placa V.Britaniji. Srbiji moze da plati samo na neku kucu ako je vlasnik.
    (Tanja Petrovic, 24. jul 2018 09:23)

    Komentarišeš nešto o čemu izgleda nemaš pojma! Emicije ophrvale razum?
    (Laza, 24. jul 2018 11:17)

    # Link komentara

  28. Vajdica je brat Vajda.
    (Cool lik, 24. jul 2018 10:41)

    # Link komentara

  29. Nikad nemoj da placas porez u Srbiji! NIKAD!!! Jer to je novac kome je nemoguce uci u trag.
    (Pametnom dosta., 24. jul 2018 10:15)

    # Link komentara

  30. Dosta vise s tim porezom. Porez se placa u zemlji gde se zaradi. Dakle od Vimbldona porez placa V.Britaniji. Srbiji moze da plati samo na neku kucu ako je vlasnik.
    (Tanja Petrovic, 24. jul 2018 09:23)

    Netacno.
    (nista o nicemu, 24. jul 2018 10:04)

    # Link komentara

  31. dakle, sirenje ljubavi je paganizam, a susta suprotnost tome je pravoslavlje. ok.
    (wlado, 24. jul 2018 07:56)

    Православље јесте љубав али не транспарентна и наметљива. Православље не шири љубав, оно је даје.
    (петар, 24. jul 2018 09:54)

    # Link komentara

  32. Dosta vise s tim porezom. Porez se placa u zemlji gde se zaradi. Dakle od Vimbldona porez placa V.Britaniji. Srbiji moze da plati samo na neku kucu ako je vlasnik.
    (Tanja Petrovic, 24. jul 2018 09:23)

    # Link komentara

  33. Za ove trolove ,ako vam smeta Novak nemojte dolaziti na ovaj sajt .Pozdrav svim Novakovim navijacima !
    @(no name, 24. jul 2018 08:23)

    Trolovi?
    Da li je ovo portal [link] ili mozda B92?
    Ovde 95% ljudi ustvari navija za Novaka samo su mu dali prevelik zadatak da bude najbolji svih vremena i oficijelno tj najveci broj GS.
    (Aleksa Pufta, 24. jul 2018 09:22)

    # Link komentara

  34. Nije džaba Sampras bio to što jeste. Mogao je sam celo prase da podrlja.
    (Građanin, 23. jul 2018 19:51)
    Pa kad suga svi zvali Sam-praseeeee! :)))
    (cica misica, 24. jul 2018 09:19)

    # Link komentara

  35. Hajde ne "palite" se. Pepe Imaz je i dalje član "familije", samo što više nema pristup Novaku kada je u pitanju tenis; dakle, nema ga na trenizima, nije prisutan kada se raspravlja o taktici pred meč, na fizičkim pripremama, kao i na samim mečevima. Nadamo se da će njegovo odsustvo biti trajno, inače ponoviće se ono što se sa Novakom ranije dešavalo.
    On je, priča se, bitan kohezivni element u nekim drugim stvarima, ali to je neka druga tema.
    (insajder, 24. jul 2018 09:00)

    # Link komentara

  36. A sada tek možemo da vidimo koje je Novak čudovište od tenisera kada je sa bobicama, brokolijem i ringlovima protiv Rafe na šljaci izvukao gubitak od 7:6, 6:3. Legenda.
    (Mikhail Tal, 24. jul 2018 08:51)

    # Link komentara

  37. Ovi komentari su suvo zlato. Ismejao sam se za celu godinu. Pozdrav svim duhovitim ljudima. Krunisali ste ove divne Vajdine reči. Samo da Novak nastavi da dere.
    (Mikhail Tal, 24. jul 2018 08:46)

    # Link komentara

  38. "A sta ima lose u Budizmu,gospodine Vajda?
    (darko, 23. jul 2018 14:57)"

    то што га одвлачи од своје вере, својих корена и Јединог Истинитог Бога.
    (петар, 24. jul 2018 08:35)

    # Link komentara

  39. Đoković je Đoković! Jedan jedini, a vi ste srbistanci koji niste dostojni da budete njegovi savremenici, a kamo li da ista o njemu komentarišete...
    (Damir, 23. jul 2018 21:15)

    Brate Damire Srbine dodjite sedi s nama ima i za tebe mesta ovde.
    (Građanin, 24. jul 2018 08:23)

    # Link komentara

  40. Za ove trolove ,ako vam smeta Novak nemojte dolaziti na ovaj sajt .Pozdrav svim Novakovim navijacima !
    (no name, 24. jul 2018 08:23)

    # Link komentara

  41. Pokazalo se da veganska ishrana smanjuje depresiju, krizu identiteta, i ostale poremecaje psihe. Znaci, uzrok ne moze biti zdrava veganska ishrana.
    (Orwell Vegan, 23. jul 2018 19:02)

    A zasto si ti onda vecito nezadovoljan, frustriran i agresivan u sopstvenim komentarima? Ne samo na ovom portalu. Na ovom si jos i fin, posto ti onakve komentare kao na drugim portalima nece objaviti. A ja sam ih se sit iscitao. Kakve si sve ljudima nepristojne reci izgovorio, to je strasno.
    (Onaj Gari, 24. jul 2018 08:09)

    # Link komentara

  42. @Gluposti poput meditacije, širenje ljubavi i ostalo lebdenje je paganizam i treba ga iskoreniti!
    Bravo Nole, sad samo napred
    (Lopito, 23. jul 2018 15:13)

    dakle, sirenje ljubavi je paganizam, a susta suprotnost tome je pravoslavlje. ok.
    (wlado, 24. jul 2018 07:56)

    # Link komentara

  43. Ali i riba je poskupela.
    (Faranin, 24. jul 2018 07:53)

    # Link komentara

  44. Imam utisak da Marijan Vajda, na neki način, Novaku Djokoviću donosi sve ono što su mu neki drugi, boraveći u njegovom timu ili, samo njegovoj loži, oduzimali. Jedno vreme sam sticao iutisak kao da je neko "isisao" život iz ovog našeg predivnog čoveka, koji je krpeći kraj sa krajem preko trnja i neverovatnih muka, uspeo da se domogne nevidjenih visina. Teniski teren nije mesto za gurue, nije mesto za slanje poljubaca, već mučilište na kome se ili propada ili pobedjuje i stiče slava. O novcu da i ne govorimo. Onaj ko nema izuzetno jaku želju da protivnika sa one strane teniskog terena, rezultatski uništi, da ga pregazi i pobedi na bilo kom sportskom takmičenju nema šta da traži a, posebno u tenisu koji je jako iscrpljujući i agresivan sport.
    (Mladen Mladenović, 24. jul 2018 07:24)

    # Link komentara

  45. Nema vajde bez Vajde.
    (mister no, 24. jul 2018 07:20)

    # Link komentara

  46. Dr se pise samo po nasem "pravopisu" bez tacke i MALIM slovom. U celom svetu se doktorat visoko ceni. Postoji razlika da li ima tacka ili ne posle Dr. Raspitajte se malo !!!
    (Maja, 24. jul 2018 07:10)

    # Link komentara

  47. Na niz super komentara, svi smo naravno odusevljeni, da se doda da Novak nije u budizmu od pepea... Ko je gledao njega na rtsu kao mladica on je vec tada pricao o meditacijji, jogi itd. Dakle, nije pepe njemu isprao mozak, on je u tome dugo. Ali, Vazno je da mu neko kao sto je sad vajda ne dozvoli da tenis pocne da dozivljava sa tom filozofijom, jer energija cveca i mira ne ide sa zeljom da se drugi nadigra i pobedi. U tom smislu, druzenje sa pepeom je odmagalo, a posvecenost treninzima bez filozofiranja pomoglo. Vajda zapravo govori ono sto su mnogi zdravorazumski ljudi ovda pisali mesecima, ali razumem da je noletu bilo tesko da se otrgne. U tom smsilu, ovi sto pisu o krstu itd nista ne razumeju noleta, on Boga dozivljava mnogo kompleksnije nego sto je usko gledanje sa strane samo jedne religije.
    E sad, posto je ta faza nadamo se iza, idemo dalje. Ali mi ne bismo bili to sto smo jesmo da sad ne vidimo odmah niz pehara i GSmova... Polako ljudi, nije vazno da sve pobedjuje, nego sto se vratio tenisu kao sportskom nadmetanju.
    (Masha, 24. jul 2018 06:53)

    # Link komentara

  48. Ja mislim da je Novakov problem njegov ego. Umislio je da je Tesla pa je poceo da eksperimentiše sa vegetarijanstvom i budizmom, ali neko treba da mu javi da on nije Tesla. Sveukupno, deluje kao da jos uvek nije odrastao.
    (Jovana, 23. jul 2018 20:27)
    Ovaj Vas komentar samo potvrdjuje da Vi niste odrasli.
    (G-dja, 24. jul 2018 06:49)

    # Link komentara

  49. Hahah, znaci ipak je bilo zelje! Nema od njega nista dok ne uzme skut slanine i glavicu crnog luka :)
    (mali, 24. jul 2018 06:42)

    # Link komentara

  50. Porez na zarade se placa u Drzavi u kojoj je zaradjen, a ne u kojoj teniser zivi. Porez na imovinu se placa u Drzavi u kojoj osoba piseduje tu imovinu. Znaci, Novak ne moze da placa porez na zarade Srbiji vec samo onim Drzavama u kojima je i zaradio novac. A kao sto znate, sve sto ima u Srbiji je prijavljeno i porez se placa. Sada gradi i kucu u Srbiji, pa ce dodatno i platiti porez. Pre nego sto pljujete, zasto se ne raspitate kako se placa porez i za sta. Pozdrav
    (sneza, 24. jul 2018 05:51)

    # Link komentara

  51. Da je Imaz uhvatio Majkla Dzordana taj nikad nebih osvoji ni jednu titulu!
    (Maki, 24. jul 2018 02:38)

    # Link komentara

  52. (Marlone, 23. jul 2018 22:43)

    Pa nije baš precizno to što si napisao, jer je budizam stvorio najsavršenije borilačke veštine koje itekako odražavaju sposobnost za borbu. Stvar je više u Imasovom nekom tumačenju, koje god da je ono bilo i čije god da je bilo.
    Imas i nije bio trener u klasičnom smislu, ne znam da je iko nešto osvojio sa njim kao trenerom.
    Ali jeste istina da je Novaka u to neko vreme kočila neka upasivizirana verzija filozofije Pepea Imasa.
    Jer, u sportu ti treba mir, da bi mogao hladne glave da reaguješ u najtežim iskušenjima, ali ti treba u sposobnost za takmičenje i borbu. U nekim vidovima budizma se ta dva vrlo uspešno pomiruju i izvlači se maksimum.
    (Mirko, 24. jul 2018 01:56)

    # Link komentara

  53. Ali zato cvarke zaobilazi u sirokom luku, ;)
    (Boki, 24. jul 2018 01:52)

    # Link komentara

  54. Ovas,mladi sir(tj.neslani-so je problem) jaja...to je hrana gladijatora...'Ajd da ne izmišljamo rupu na saksiji
    (Igor, 23. jul 2018 21:06)

    Нису им редовно давали месо, млеко и јаја, већ понекад. Јели су јевтину храну. Калцијум су добијали из мрвљених животињских костију.
    (Јабучило, 24. jul 2018 01:29)

    # Link komentara

  55. Ja mislim da je Novakov problem njegov ego. Umislio je da je Tesla pa je poceo da eksperimentiše sa vegetarijanstvom i budizmom, ali neko treba da mu javi da on nije Tesla. Sveukupno, deluje kao da jos uvek nije odrastao.
    (Jovana, 23. jul 2018 20:27)

    Ja mislim da problem sa egom imas ti i jos 95% komentatora ovde!
    (miki, 24. jul 2018 00:53)

    # Link komentara

  56. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    Novak treba da plaća porez tamo gde živi, jer tako mora, a Srbiji nije baš mnogo toga dužan (da ne kažem da je situacija zapravo obrnuta). Budimo srećni što je iz meni nejasnih razloga odbio neke druge države koje su htele da ozbiljno pomognu njegovu karijeru pre mnogo godina, pa i dalje stoji ono SRB pored njegovog imena. Bez ikakve naše zasluge.

    Prvo se vi zapitajte da li svaki put tražite i dobijete fiskalni račun i da li ne biste platili neki porez kada bi vam se ukazala prilika da to potpuno legalno uradite.
    (Miloš, 24. jul 2018 00:38)

    # Link komentara

  57. @ (pasulj snagu daje, 23. jul 2018 17:41)

    Apsolutno! Samo što bi trebalo da pojede kazan pasulja da dobije istu količinu proteina kao iz jedne konzerve tunjevine...
    (ja, 24. jul 2018 00:25)

    # Link komentara

  58. Bojim se da je Vajda pogresio sto je izneo ovo u javnost. Nece biti pravo Novaku. Sve je jos rovito, mozda ovo pokvari njihov odnos. Nadam se da ipak nece.
    (Maca, 24. jul 2018 00:12)

    # Link komentara

  59. Marjane, sve najbolje tebi i tvojoj porodici
    (Ilija Dukić, 23. jul 2018 14:19)

    Rekord lajkova na komentar! :)
    (Zizu, 24. jul 2018 00:03)

    # Link komentara

  60. Gde su sad Srbi mesozderi????? U rupama do prvog Noletovog poraza. A onda ce opet kako slabo jede......
    (Sasa, 14. jul 2018 17:07)
    Preporučujem (+89) Ne preporučujem (-16)

    Ma gde ste bre sad vi sto ste pricali “ma zavrsi sa tenisom kad nemas motiv” ili vi sto ste ovakvu velicinu vredjali za ishranu,nacin zivota i porodicu.
    (Filip21, 14. jul 2018 16:47)
    Preporučujem (+1506) Ne preporučujem (-62)

    gde su sad svi oni kritichari Novaka? Oni koji znaju bolje od njega sta treba da jede i kolika tezina je za njega idealna?
    (Suk, 14. jul 2018 17:32)
    Preporučujem (+259) Ne preporučujem (-13)

    gde su sad oni nutricionisti
    (milos_bg, 14. jul 2018 20:07)
    Preporučujem (+177) Ne preporučujem (-27)

    Evo nas strucnjaci tu smo i dalje. I, sta cemo sad? Ipak logika na nivou zlatne ribice nije bila u pravu. Kakvu vam je samo samarcinu svima Vajda udario, kao i ovima sto su vam podelili pluseve. Ima vas, ima vas podosta strucnjaka naravno. Nas "kriticara" sa druge strane je ipak dosta manje i u tome je draz ove vesti i ove male "pobede" utoliko veca. I Vajda je, eto, srecom bio kriticar, a da je bio kao VI, Novak verovatno vise nikad GS titulu ne bi video.
    (jovan, 23. jul 2018 23:59)

    # Link komentara

  61. To sam mogao i ja da mu kazem.
    Nije morao da daje milione Vajdi.
    Bas se ovajduo o Djokicu.
    Salim se naravno, ovog smo Novaka cekali i znao sam da ce to da se desi ako Vajda umesa svoje prste...
    (Karlo, 23. jul 2018 23:57)

    # Link komentara

  62. Novaku sve najbolje! Ali Imas je lažni alibi a ishrana - proverite dnevni meni gladijatora. Svakako, tenis koji smo videli u polufinalu sa Nadalom je nešto što davno nismo imali priliku da vidimo. To je bio meč!
    (unafree, 23. jul 2018 23:53)

    # Link komentara

  63. Ama Vajda je doso i rekao Noletu samo jednu recenicu..ako mislis da pobedis ne smes da izgubis... i eto sta napravi covek...
    (milence, 23. jul 2018 23:52)

    # Link komentara

  64. Znaci, jedi sine Budo nece nirvana na prazan stomak!
    (Mustafa Golubic, 23. jul 2018 23:42)

    # Link komentara

  65. Dokle vise o Djokovicu pisite malo o Rafi GOAT -u
    (Muamer, 23. jul 2018 23:00)

    # Link komentara

  66. Dokle vise o Djokovicu pisite malo o Rafi GOAT -u
    (Muamer, 23. jul 2018 23:00)

    # Link komentara

  67. ti dobri covece!
    (peks, 23. jul 2018 22:59)

    # Link komentara

  68. Naporni ste vise I sa Djokovicem I Vajdom
    (Muamer, 23. jul 2018 22:58)

    # Link komentara

  69. Meni se cini da je vise do filozofije, nego do hrane. Budizam umiruje covjeka, nece od njega praviti nekog ratnika, a tenisu trebaju osobe koje imaju dobrim dijelom takmicarske i pomalo agresivne osobine, zelju za pobjedom, a ne umirivanje ili potpuno brisanje te zelje.
    (Marlone, 23. jul 2018 22:43)

    # Link komentara

  70. Nema ništa bez mesa ,veganstvo nije zdravo koliko se priča.
    (sremac, 23. jul 2018 22:39)

    # Link komentara

  71. Pepe nije vise u timu, da siri ljubav? Konacno...
    (dr.kadzija, 23. jul 2018 22:24)

    # Link komentara

  72. @Nebojša Nisam ni sumnjao u tvoje, a i u matematičke sposobnosti 70 ljudi koji su ti dali plus... Izracunaj opet, i ubaci Rg! Hvala.
    (Jumko, 23. jul 2018 22:21)

    # Link komentara

  73. Pa eto, ispade da su oni koji "nisu nista postigli u zivotu" i nemaju pravo da kritikuju jednog Djokovica bili sve vreme u pravu. Jel moze sad neko od onih idolopoklonika koji ne kapiraju sta znaci dobronamerna kritika da napise neko izvinjenje ovde?
    (Hrabri krojac, 23. jul 2018 22:12)

    # Link komentara

  74. Bravo, Vajda, brate!!!
    (beograd_moskva, 23. jul 2018 22:08)

    # Link komentara

  75. IDI PEPE
    U 3 LEPE!
    (IDIII, 23. jul 2018 22:06)

    # Link komentara

  76. Dalaj Vajda! :-)
    (Dejan, 23. jul 2018 21:35)

    # Link komentara

  77. Morao je da padne da bi mogao da ustane. Ovako je zanimljivije.
    (Vampir u bunaru, 23. jul 2018 21:30)

    # Link komentara

  78. Kuj je pojeo prijinu ribu??
    (Milosav, 23. jul 2018 21:26)

    # Link komentara

  79. Đoković je Đoković! Jedan jedini, a vi ste srbistanci koji niste dostojni da budete njegovi savremenici, a kamo li da ista o njemu komentarišete...
    (Damir, 23. jul 2018 21:15)

    # Link komentara

  80. Ovas,mladi sir(tj.neslani-so je problem) jaja...to je hrana gladijatora...'Ajd da ne izmišljamo rupu na saksiji
    (Igor, 23. jul 2018 21:06)

    # Link komentara

  81. I dalje mislim da je Pepe Imaz došao po nečijoj instrukciji, nagovoru, planu ili kako god. Cilj je bio jasan - zaustaviti Novaka u naletu. Mozda grešim, ali ne bih rekao.
    (Tarabić sa Ibra, 23. jul 2018 21:05)

    # Link komentara

  82. Hvala ti Vajda doktore, šampionu, care, kralju...
    (Falcao, 23. jul 2018 20:54)

    # Link komentara

  83. Mene samo zanima ko je taj Imas ? Cime je on zasluzio da bude u Noletovoj lozi a kamoli da ga trenira ? Novak koliko god da je pametan i uspesan pokazao je da i takvi ponekad grese. Nadam se da je sve to iza njega i da ce opet dominirati. Ne ocekujem dominaciju ove godine ali se nadam svakako da redovno stize do 1/2 finala i finala i naravno da dodje i jos koja titula.
    (Dragan, 23. jul 2018 20:37)

    # Link komentara

  84. вајду позвати на неко печење у србији... златибор или нешто тако
    (марко, 23. jul 2018 20:36)

    # Link komentara

  85. Šta sad kažu oni što su tvrdili, da je Nole sa travom bio najbolji na svetu.
    (mrki, 23. jul 2018 20:33)

    # Link komentara

  86. Što bi dobro došao sada jedan smuđ.
    (Deki, 23. jul 2018 20:30)

    # Link komentara

  87. Gospode Bože, koliko budalaština pročitah u ovim komentarima. Noletu kapa dole, a nama nema pomoći.
    (miloje, 23. jul 2018 20:30)

    # Link komentara

  88. Ja mislim da je Novakov problem njegov ego. Umislio je da je Tesla pa je poceo da eksperimentiše sa vegetarijanstvom i budizmom, ali neko treba da mu javi da on nije Tesla. Sveukupno, deluje kao da jos uvek nije odrastao.
    (Jovana, 23. jul 2018 20:27)

    # Link komentara

  89. Vajda je zakon!
    (kmnccc, 23. jul 2018 20:26)

    # Link komentara

  90. Da nije vračaru Imasa doveo danas bi imao bar 17gs i bio bi ns korak od najboljeg ikada...
    (Zizu, 23. jul 2018 20:26)

    # Link komentara

  91. Vajda reče da Nole dosta jede ribu, ali ne reče jeli to svinjska riba.
    (MiRa, 23. jul 2018 19:50)

    Ne lupetaj
    (Aca, 23. jul 2018 20:24)

    # Link komentara

  92. Časni Krst i Sveta Gora dok je nosio i posećivao VLADAO JE svetom. Od kako je došao neki pepica Novak je od SVAKAKVIH gubio. Na kraju mogao je izgubiti i sebe. Zato Vajdi da spomenik digne.
    (innbecilo, 23. jul 2018 20:21)

    # Link komentara

  93. Nema sta izguraj ovo I dobijas ulicu u glavnom gradu. Potpuno zasluzeno, bez mrlje.
    (Milos, 23. jul 2018 20:21)

    # Link komentara

  94. Bravo kralju!
    (dejan, 23. jul 2018 20:20)

    # Link komentara

  95. .... od Vajde samo vajda !!!
    (boban, 23. jul 2018 20:18)

    # Link komentara

  96. Znam da Nole udara lopticu, al ovaj covek je genije.
    (petar-pfs, 23. jul 2018 20:17)

    # Link komentara

  97. Neće se srbija obogatiti od Noletovog poreza, veće pare su dizali i dižu političari, o tome brinite sunarodnici, dosadni ste sa tim porezom
    (milosnish, 23. jul 2018 20:10)

    # Link komentara

  98. ovog vajdu da mu naprave spomenik u centru beograda.
    (Salerno, 23. jul 2018 20:07)

    # Link komentara

  99. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    Spanija.... Svajvarska.... Srbija... Oh, wait!
    (Chris T-Rex BOSH, 23. jul 2018 20:06)

    # Link komentara

  100. Koji god je bio problem, nećemo ga nikad saznati. Tako i treba. Ovo je priča da nahrani ego navijača. Jedino pozitivno je sto nećemo skoro gledati Pepea u boksu.
    (drvobradi, 23. jul 2018 20:06)

    # Link komentara

  101. Koji god je bio problem, nećemo ga nikad saznati. Tako i treba. Ovo je priča da nahrani ego navijača. Jedino pozitivno je sto nećemo skoro gledati Pepea u boksu.
    (drvobradi, 23. jul 2018 20:05)

    # Link komentara

  102. @darko
    Nista, osim što nije za sportiste. Kad završe karijeru, super, ali do tada je sport upravo kontra filozofija od religije kakva je budizam.
    (zvezdarac, 23. jul 2018 20:05)

    # Link komentara

  103. Hvala ti... U ime cele nacije, hvala ti.
    (zvezdarac, 23. jul 2018 20:04)

    # Link komentara

  104. Poražavajuće je to što komentar @MarionDrake ima toliko pozitivnih ocena. Preko 2000 ljudi očigledno ni ne zna šta komentariše. Vegan i vegetarijanac nije isto, jer potonji jedu ribu, morske plodove, kao i mlečne proizvode, jaja. Tako da je 2015 Novak ipak na vegetarijanskoj ishrani dominirao, a potom počeo da primenjuje vegansku ishranu.
    (Mačkučkarka, 23. jul 2018 20:03)

    # Link komentara

  105. Ja sam evo vegan vec 5-6 sati, i vec osecam vrtoglavicu.
    (Lazni Brkajlo, 23. jul 2018 19:59)

    # Link komentara

  106. Novak da namesti melodiju za mobilni kad ga Vajda zove "Sliku tvoju cuvam pored ikone"
    (made in PRC, 23. jul 2018 19:57)

    # Link komentara

  107. "A sta ima lose u Budizmu,gospodine Vajda? 
    (darko, 23. jul 2018 14:57)" 

    Pa dokazao je šta je loše, kako reče posle 13 nedelja pade Wimbldon
    (MiRa, 23. jul 2018 19:57)

    # Link komentara

  108. Ovo me podsjeca na film Roki 3.
    (jedan je Marjan Vajda, 23. jul 2018 19:57)

    # Link komentara

  109. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    On plaća porez tamo gde živi.
    (MiRa, 23. jul 2018 19:53)

    # Link komentara

  110. Nije džaba Sampras bio to što jeste. Mogao je sam celo prase da podrlja.
    (Građanin, 23. jul 2018 19:51)

    # Link komentara

  111. Vajda reče da Nole dosta jede ribu, ali ne reče jeli to svinjska riba.
    (MiRa, 23. jul 2018 19:50)

    # Link komentara

  112. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    Aj paljba!
    (Mali akcionar, 23. jul 2018 19:49)

    # Link komentara

  113. Толико бих волео да овог човека некако... изненадимо, дочекамо, угостимо, покажемо колико смо му захвални... колико овај човек делује доброћудно...
    (Komarac, 23. jul 2018 19:47)

    # Link komentara

  114. @Orwell Vegan
    ne znam za da Vincija, Tesla je bio vegetarijanac (ne vegan) i to u drugoj polovini zivota, a Musk cepa sve redom :-) malo je koketirao sa vegetarijanstvom i to je sve, vegan sigurno nije
    (Milanus - muzicki urednik fontane, 23. jul 2018 19:45)

    # Link komentara

  115. Znao sam... nema mesa nema trofeja. Ne sećam se da su njegova žena ili Maja Volk ili taj šaman Imas bili broj 1 u tenisu pa da na njih treba da se ugleda.
    Ma nema bato od sporta ništa ako ne unosiš proteine i ne jedeš meso jer odatle snaga dolazi.
    (Građanin, 23. jul 2018 19:44)

    # Link komentara

  116. Pokazalo se da veganska ishrana smanjuje depresiju, krizu identiteta, i ostale poremecaje psihe. Znaci, uzrok ne moze biti zdrava veganska ishrana.
    (Orwell Vegan, 23. jul 2018 19:02)

    Brate, nadji mi vegana koji ce Rafu na nadtrci u 5 setova na sljaci i ja cu go da se kupam na terazijskoj cesmi i da vicem - volim veganstvo.

    Drugo, ti bilderi su mozda vegani, ali ko zna kakve suplemente uzimaju.

    Trece, postali ste naporni sa tom veganstvom propagandom, shvatili smo, aman vise.
    (Motorbreath, 23. jul 2018 19:43)

    # Link komentara

  117. Ja sam vegan i imam više mišićne mase. Vidite na internetu bodi bildere koji izgledaju ko volovi jer su vegani. Mislim da je ovo greška, sve što je Novak trebalo da uradi je da poveća volumen obroka, kao što vo radi. Pogledajte film Džejmsa Kamerona "The Game Changers" o bilderima i atletičarima koji su vegani, pokazuje da su oni zapravo mnogo bolji u svakom pogledu od onih koji nisu. 
    (Pametnjaković, 23. jul 2018 15:30) 

    ti se samo tesi i veruj da su oni vegani i da nisu korisrili i da ne koriste razno razne stereoide...
    (markoc, 23. jul 2018 19:41)

    # Link komentara

  118. "a smejali su se svi Dr.Miroljubu Petroviću kad je nazvao Pepa blejačem!"
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (parižanin, 23. jul 2018 14:45)

    Francuz, nazivao je on i Novaka svakakvim imenima, a i dr se piše bez tačke...
    (NM, 23. jul 2018 19:41)

    # Link komentara

  119. Zanimljivo, Novak vegetarijanac /od avgusta 2015/ VS najrivali – ljubitelji mesa:

    Novak: 4 GS (sa Vimb), 6 MS, Završni MS (+ 4 manje tit).
    Nadal: 3 GS, 5 MS (+ 6 manjih tit)
    Federer: 3 GS, 4 MS (+ 5 manjih tit)
    (Bećarac, 23. jul 2018 19:39)

    # Link komentara

  120. Tesla je bio sin pravoslavnog sveštenika pa se u jednom trenutku ipak okrenuo budizmu.
    (Lorimer, 23. jul 2018 16:06)

    Apsolutno netacno, cinjenica da je cenio neke stvari u budizmu ne znaci da je napustio pravoslavlje. Biti u jednoj religiji ne znaci nemati interesovanja i postovanje za druge religije
    (svasta, 23. jul 2018 19:36)

    # Link komentara

  121. @Vajdi pasoš odma!
    (Where is my sendvič, 23. jul 2018 14:22)

    TI BAS NE VOLIŠ VAJDU A?
    (livion, 23. jul 2018 19:36)

    # Link komentara

  122. Nole , mogao bi umesto sto saljes srca, da se prekrstis...ponekad ... kao nekad...
    (sonja, 23. jul 2018 19:14)

    zbog da bi kvazi vernici i patrijote padali u nesvest na to !?
    (markoc, 23. jul 2018 19:35)

    # Link komentara

  123. Moram priznati da mi sve ove godine Vajdin ucinak u Novakovim rezultatima nije delovao narocito, jer citao sam njegove izjave s pocetka njihove saradnje, kad se Vajda isčudjavao prevelikim ambicijama i planovima Novaka koje mu je iznosio.
    Naravno, Novak je Vajdi te 2006te govorio da zeli postati broj jedan i Vimbldonski pehar, na sve to Vajda je izrazavao nevericu, jednostavno nije u Novaku video bas toliki potencijal. Te godine Novak je tek usao u prvih 100 i koliko se secam godinu je zavrsio kao 16ti na atp, sto je svakako bio meteorski napredak, za samo jednu godinu.
    Pa evo i sada Vajda iznosi da opet nije verovao da će se Novak tako brzo vratiti. Biće da je Novak optimista dok je vajda pesimista i ispada da je upravo spoj tih suprotnosti pun pogodak za Novaka, kao da mu je to dodatni motiv za dokazivanjem Vajdi.
    Kada je Vajdi otkazao saradnju, pomislih da je to bila neminovnost, s obzirom na Novakov karakter, kojim je srusio barijeru nuznog odnosa trener-igrac i sam Novak je neretko izjavljivao da mu je Vajda kao clan porodice, pomislih, pa kako se dogodilo da je gotovo clana porodice udaljio od sebe?
    Velika bliskost sa trenerom cesto nije dobra, jer je u tom slucaju tesko zadrzati potrebnu disciplinu i striktno postovanje zadatih obaveza, o kojima ne treba razmisljati da li su nuzne, već ih bezuslovno ispunjavati, ako zelite biti vrhunski u onome cime se bavite.
    Nihov odnos se ocigledno resetovao, Novak nikad Vajdu nije gledao na nacin kao na slici u prilogu.
    (Dott, 23. jul 2018 19:33)

    # Link komentara

  124. A sto da placa porez SRBIJI?? Da Vujin kupije stanove. Da se gradi Beograd Na Vodi za TAJKUNE?? Sinisa Mali da kupi jos 48 stanova?? Vucicev brat da otvori jos 17 firmi.
    (rade, 23. jul 2018 19:33)

    # Link komentara

  125. O čemu vi pišete svaka vam čast.....
    (pop, 23. jul 2018 19:32)

    # Link komentara

  126. (vegerila, 23. jul 2018 19:06)
    Smrdljiva jaja? Bruko i sramoto, sta ces zdravije od jaja mleka i mesa, nijedna krajnost nije dobra naravno...niko ne kaze da treba da jedes deset jaja dnevno, ali dva na oko pa sopska salata, pa bareno jaje uz prsutu, pa meso dinstano, piletina...riba sa rostilja, litar hladnog mleka kad si zedan...nece ti biti nista veruj mi! Novak je prof sportista, mora da unosi sve u organizam sto je vazno...moja baka i deda su odrasli i duboku starost doziveli zbog kajmaka sira, ustipaka, pasulja, suvih rebara, varenike...sram te bilo! Bolesti hronicne nece od kvalitetne hrane vec od ne uzimanja varjace i manjka rada.
    (anica, 23. jul 2018 19:32)

    # Link komentara

  127. kao u argentini Dijego, tako i Vajda u srbiji jede za dzabe
    (zigot, 23. jul 2018 19:31)

    # Link komentara

  128. Jedi ribu bRateuu!
    (princ trbosek, 23. jul 2018 19:29)

    # Link komentara

  129. @Orwell Vegan Osobo, jel su Tesla i Ilon Mask profesionalni sportisti? Budi vegan za sebe i ne smaraj ostatak sveta.
    (palanka, 23. jul 2018 19:28)

    # Link komentara

  130. Vajda, hvala ti u ime svih nas koji volimo Novaka i dobar tenis. Ti si nas brat. Ako te ne slusa, slobodno mu lupi neku cusku, pa za uvo, da slusa bre. Salu na stranu, vi zajedno ste pobednicki tim. Oboma zelim svaku srecu i uspeh u daljem radu.
    (Ica, 23. jul 2018 19:16)

    # Link komentara

  131. 3000 dinara za Vajdu
    (Kontraš, 23. jul 2018 19:15)

    # Link komentara

  132. Nole , mogao bi umesto sto saljes srca, da se prekrstis...ponekad ... kao nekad...
    (sonja, 23. jul 2018 19:14)

    # Link komentara

  133. ne možeš srbadiji objasniti da meso, mleko i jaja ne valjaju za jelo pa da si Bog! Epidemija teških bolesti gastrointestinalnog trakta i srca, međutim neće da čuju da se odreknu nezdravog mesa, prljavih smrdljivih jaja i mleka koje kod dece izaziva alergije.
    (vegerila, 23. jul 2018 19:06)

    # Link komentara

  134. Šteta za izgubljene 2. godine... Ovako bi imao 24 Gs titule, iako je teoretski mogao samo 21. Lol
    (Jumko, 23. jul 2018 18:06)

    Zapravo loša ti matematika 2016 je uzeo dva pa ako mu teoretski dodamo dva iz te sezone plus četiri iz 2017 i Australian open iz 2018 plus Wimbldon koji je uzeo imao pre par dana imao bi 20 ne 21 :)
    (Nebojša, 23. jul 2018 19:06)

    # Link komentara

  135. Neka se spremi Zare.....
    (sasa jokic, 23. jul 2018 19:06)

    # Link komentara

  136. Nikola Tesla, Leonardo daVinci, Ilon Mask i ostali veliki vegani nisu presli na ribu kada im nije islo u zivotu. Sto se tice misicne mase, danas ima mnogo vrhunskih sportista, pa i dizaca tegova kojima ne smeta veganska ishrana, stavise. Takodje, veganska ishrana ne moze da stvori apsolutno nikakve mentalne probleme, a to je Djokovicu bio problem. Pokazalo se da veganska ishrana smanjuje depresiju, krizu identiteta, i ostale poremecaje psihe. Znaci, uzrok ne moze biti zdrava veganska ishrana.
    (Orwell Vegan, 23. jul 2018 19:02)

    # Link komentara

  137. Cvike mu stoje uz karakter ,bravo majstore !!
    (no name, 23. jul 2018 19:02)

    # Link komentara

  138. Znaci ipak je Imas kriv i ishrana
    (okrecite Beograd, 23. jul 2018 19:02)

    # Link komentara

  139. Opasno smaraju Vajda i Djokovic.
    (Batko pamcenje mu kratko, 23. jul 2018 18:25)

    I da se potrude ne smaraju kao ti :)
    (Nebojša, 23. jul 2018 19:02)

    # Link komentara

  140. "Kada vidite dobrog protivnika na drugoj strani mreže morate se koncentrisati kako da ga najbolje izbacite iz ritma i gde da pošaljete lopticu, a ne da razmišljate o Budi."

    Marijane, svaka ti je zlata vredna! 👏👏👏
    (Mesar, 23. jul 2018 18:58)

    # Link komentara

  141. Dok ne plati porez u Srbiji navijam za Voznjacki jer sam tako u mogucnosti.
    (Pumpam, pumpam, zasto sam stao, dobar, los, zao, 23. jul 2018 17:45)


    Nadam se da ćeš nas jednom sedmično "apdejtovati" za koga navijaš, i zašto. Svima nama, i naravno samom Novaku Đokoviću je jako, jako bitno za koga ti navijaš.
    (vendeta, 23. jul 2018 18:58)

    # Link komentara

  142. Kao sto rece komentar dole ovo je samar svima koji su sumnjali u iskrenost Noletovih fanova kada su mu ukazivali na greske. Samar svima koji su cutali a mislili suprotno, koji su imali dve pprie pa se uklapali kako odgovara.
    Jasno kao dan odavno sta je bio problem... ne ponovilo se...da nikad vise ne dozvoli da mu drugi namecu stavove, da bude svoj kao sto je i ranije bio. Zao mi je zbog godina procerdanih kada je mogao da se zacementira na vecnoj listi, ali nikad nije kasno za pocetak, na greskama se uci. Ovaj covek je samim vracanjem kod Noleta pokazao kakav je, neka mu Bog da zdravlja i snage da jos dugo budu u vrhu. Veoma, veoma me je obradovala ova vest...mnogo sam srecna.
    (anica, 23. jul 2018 18:57)

    # Link komentara

  143. Dobro , ovo smo znali. Ono što je bitno da je Novak prihvatio sugestije , da mu ponovo veruje i sluša.
    Ne znam da li je iko obratio pažnju šta je novak u stvari izgovarao kad se drao prema boksu u polufinalu posle neiskorišćenih šansi za brejk lopte ( katastrofalni riterni na drugi servis Nadala) pri rezultatu 7:6.
    " Vajdaaaaaaaa, Vajdaaaaa ! Kaži nešto. Šta da radiiim, gde grešim! "

    Vajda gleda u kameru i pokazuje rukama da se približi osnovnoj liniji , posramljen što zbog kamere što zbog Novakovog urlanja. Kriza pri servisu na 7:7 i Novak nastavlja komunikaciju iz prsdhodnog gema.
    " Pričaj, pričaj sa mnom čoveče! "
    To je pokazatelj da još nije povratio psihičku stabilnosti samopuzdanje , ali i NEOPHODNOG POVERENJA U VAJDU I ISKRENOJ ŽELJI NOVAKA DA MU POMOGNE da bude onaj stari/novi.
    (Dr. House, 23. jul 2018 18:55)

    # Link komentara

  144. "Vegetarijanci ne jedu ribu.
    (vegetarijanac, 23. jul 2018 15:52)

    Ni vegani.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. jul 2018 18:26)"
    Makrobioticari jedu
    (Marsovac, 23. jul 2018 18:55)

    # Link komentara

  145. Od kada nema Imasa nema ni Marka...?
    (petar, 23. jul 2018 18:55)

    # Link komentara

  146. Odrastao čovek i može da preživi sa biljnom ishranom, ali za iole zdravlja neka jede makar sir.

    Na žalost, ima ozbiljnih neobrazovanih ekstremista koji čak i deci ne daju meso i masti.

    Prave filozofiju od nečega što je abeceda medicine.
    (Milan, 23. jul 2018 18:52)

    # Link komentara

  147. Dok ne plati porez u Srbiji navijam za Voznjacki jer sam tako u mogucnosti.
    (Pumpam, pumpam, zasto sam stao, dobar, los, zao, 23. jul 2018 17:45)

    Prvo nauči se gde se plaća porez na zaradu pa onda "pametuj"..
    (HanSolo, 23. jul 2018 18:51)

    # Link komentara

  148. Kakav bi tek igrac bio da jede prase...
    (Dacha, 23. jul 2018 18:50)

    # Link komentara

  149. Vajda egzorcisto :)
    (Millennium, 23. jul 2018 18:49)

    # Link komentara

  150. @Kanidja PG

    Pretpostavljam da bi Novak ipak menjao te GS i Masterse za brata. A da je vrač zloupotrebio svoje zasluge, jeste, ali to je sad manje važno. Kad tad dođe i negativna reklama, a to obično bude opasnije od bilo kakve pozitivne reklame
    (anonimni, 23. jul 2018 18:46)

    # Link komentara

  151. Quinte, i ja vise volim i da igram i da gledam kosarku vise od tenisa,ali nisi pojasnio kako je kosarka teza od tenisa,ili bilo kog individualnog sporta?U kosarci ako ne ide Teu krenuce Bogdanu,ako Raduljici nije dan mozda je Jokicu itd.U tenisu je igrac prepusten samom sebi,tj.od njegovih ,dobrih ili losih odluka sve zavisi.
    (bocko, 23. jul 2018 18:44)

    # Link komentara

  152. Vajda je definicija pravog sportskog trenera.
    (Kole, 23. jul 2018 18:43)

    # Link komentara

  153. Novakova ishrana je vec bila tema njegovog velikok skoka za vreme Cetojevica, kada mu je izbacio gluten I radio na njegovoj psihi. To sto je Novak presao u vegetarijance I sto je vodio racuna sta jede, napravilo je od njgea ovo sto jeste. Da je jeo kao sto jede 99% Srba, ili, kako m nnogi kazu, vesalice, prasetine I ostale budalastine ne bi bio ni stoti na svetu, uiz svu njegovu volju I talenat. Njegova ishrana je na granici savrsenstva, male promene, tipa unos ribe I drugih proteina mogu mu dodati jos 5% snage, sto mnogo znaci u samom svetskom vrhu. Po meni je greska sto se razisao sa Cetojevicem, svaka cast Vajdi, ali njegov bum 2011te I najbolji tenis mozda u istoriji svih teniskih turnira, igrao je upravo te godine kada ga je oko ishrane I filozofije savetovao Cetojevic. Bilo kako bilo, samo neka nastavi ovako, svi ekordi su njegovi I svakim novim osvojenim peharom dodaje se po jedno zlatno slovo u kuci velikana istorije beluga sporta.
    (dragutin, 23. jul 2018 18:40)

    # Link komentara

  154. znaci vegan tipa jelena karleuša..kako ona rece..jedem samo morske plodove i ribu
    (dragan, 23. jul 2018 18:40)

    # Link komentara

  155. Pametnjakovic
    to za misice je uredu hajde ti sada bratac sa svojim misicima trci onoliko koliko novak pretrci za jedan mec u promenljivom ritmu moze bez reketa i nemoras da zamanjujes rukama i za dva dana opet to isto i tako dok se turnir nr zavrsi mislim da neces uspeti ili ti mi na gradjevini se uvek sprdamo sa bilderima koliko ce izdrzati i uvek ga uvalimo nekom keramicaru kao pomocnog radnika i znas koliko trajete dva dana i nema vas vise drugo je mlatiti tegove ispred ogledala i pumpati misice sa stereoidima i vestackim proteinima iz konzerve i baviti se vrhunskim tenisom nekazem da netreba volja i upornost za tvoj sport kojim se bavis ali lose ti je uporedjenje
    (dip ing gradjevine, 23. jul 2018 18:38)

    # Link komentara

  156. Opasno smaraju Vajda i Djokovic.
    (Batko pamcenje mu kratko, 23. jul 2018 18:25)

    Kad ti to kazes, stvarno zvuci kao vic.
    (ćiril stipsa, 23. jul 2018 18:38)

    # Link komentara

  157. E, 'ajmo sada vi, koji ste iza Vimbldona bili stava "haha, a šta sad kažu kritičari njegovog životnog stila?" - šta SAD VI kažete? Vratio meso (riba je meso!) u ishranu, podigao mišićnu masu, oterao onog "ljubav i mir" psiha i - krenuo da se vraća u staru formu! A šta je bila naša kritika? Pa zamislite, baš to što nema snage, pošto je izgubio mišićnu masu usled izbacivanja mesa iz ishrane! A i to što je počeo da se bavi tenisom kao da je budistička filozofija. A nije! Sad potpuno istu stvar otvoreno kaže čovek koji ga je vodio pravo do vrha, a sad mu ponovo pomaže da se vrati. Čudno? Ne. Neke stvari su egzaktne. Znači - sedi dole, 1.
    (Stefan, 23. jul 2018 18:37)

    # Link komentara

  158. Ja sam vegan i imam više mišićne mase. Vidite na internetu bodi bildere koji izgledaju ko volovi jer su vegani. Mislim da je ovo greška, sve što je Novak trebalo da uradi je da poveća volumen obroka, kao što vo radi. Pogledajte film Džejmsa Kamerona "The Game Changers" o bilderima i atletičarima koji su vegani, pokazuje da su oni zapravo mnogo bolji u svakom pogledu od onih koji nisu.
    (Pametnjaković, 23. jul 2018 15:30)

    1. Vo je uštrojeni bik, tako da ne verujem da bi se Novaku dopalo poređenje
    2. Vo ima dva želuca, a čovek samo jedan
    (CarloNS, 23. jul 2018 18:36)

    # Link komentara

  159. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...(Stefan, 23. jul 2018 15:14

    Nisam znao da se srpstvo meri placenim porezom. Eto blago nama ti si uložio milione u Srbiju veliki Srbine.

    1.Smarate sa porezom
    2. Nećete vi sto brinete za porez, dati Srbiji novca, koliko je Djokovic uplatio novca Srbiji, za još 100 godina.
    (Lanister, 23. jul 2018 18:35)

    # Link komentara

  160. Još na početku romana videlo se da je Rere ubica...
    (Ovlašćeno lice, 23. jul 2018 18:35)

    # Link komentara

  161. Риба,је месо...Вајда је тражио ...а сад шта још једе није битно...битно је да се више ребра не виде...
    (киза Д, 23. jul 2018 18:33)

    # Link komentara

  162. Cim je poceo da se svadja sa sudijama i da baca reket znao sam da je raskrstio sa Imazom i da se vraca na vrh. Tenis ne moze da se igra kao sah.
    (Goran, 23. jul 2018 18:31)

    # Link komentara

  163. Tri hiljadarke za gospodina!
    (Palmino ulje, 23. jul 2018 18:31)

    # Link komentara

  164. Dzabe sve to, King Federer ce da vlada jos dugo godina, tek je dosao do 20 GS titula.
    (Batko pamcenje mu kratko, 23. jul 2018 18:28)

    # Link komentara

  165. Vegetarijanci ne jedu ribu.
    (vegetarijanac, 23. jul 2018 15:52)

    Ni vegani.
    (Batko pamcenje mu kratko, 23. jul 2018 18:26)

    # Link komentara

  166. Hvala Imazu što Nole nema još 2-3 GS do sada,6-7 mastersa,olimpijsko zlato i 1 mjesto na ATP listi.
    Krvopija Španska pune 2 god.
    (Kanidja PG, 23. jul 2018 18:26)

    # Link komentara

  167. Opasno smaraju Vajda i Djokovic.
    (Batko pamcenje mu kratko, 23. jul 2018 18:25)

    # Link komentara

  168. Хвала Вајди, али морате знати да је до нове сарадње дошло после новакове молбе предЦеднику Вучићу за савет.
    (Odbegli bot, 23. jul 2018 18:21)

    # Link komentara

  169. Nole, Vajda ti rekao da jedes ribe, a ti nisi dobro cuo.....
    (sasa jokic, 23. jul 2018 18:18)

    # Link komentara

  170. Vajdi barem jednu ulicu u centru, živ mi bio brate slovaku!
    (Belianđeo, 23. jul 2018 18:13)

    # Link komentara

  171. Brat Vajda isterao demona!
    (jazAbdin, 23. jul 2018 18:11)

    # Link komentara

  172. Šteta za izgubljene 2. godine... Ovako bi imao 24 Gs titule, iako je teoretski mogao samo 21. Lol
    (Jumko, 23. jul 2018 18:06)

    # Link komentara

  173. Mnogo mi je krivo shto je Becker ubrao plodove rada ovog choveka.
    (-21g, 23. jul 2018 18:06)

    # Link komentara

  174. Srbi u ekstazi
    (Mire2, 23. jul 2018 18:01)

    # Link komentara

  175. Он је вероватно једини човек који га је могао и успео извући из странпутице којом је кренуо са оним самозваним гуруом...
    (Ilija Čvorović, 23. jul 2018 18:01)

    # Link komentara

  176. Kome smeta jak Imas?
    (kojot, 23. jul 2018 18:00)

    # Link komentara

  177. Dok ne plati porez u Srbiji navijam za Voznjacki jer sam tako u mogucnosti.
    (Pumpam, pumpam, zasto sam stao, dobar, los, zao, 23. jul 2018 17:45)

    # Link komentara

  178. Vajda egzorcista oterao demona
    (SoLiLaC, 23. jul 2018 17:43)

    # Link komentara

  179. a riblju čorbu?
    (Pera Ždera, 23. jul 2018 17:43)

    # Link komentara

  180. Ispravnost Novakove biljne ishrane vidi se upravo u tome i da je uz unos toksina iz ribe, i upale koje ona izaziva uspeo da osvoji Vimbldon.

    Naravno, kada bi jednom počeo da se hrani zaista veganski unoseći proteine pre svega iz biljnih izvora - mahunarki pasulja i sočiva - vratio bi se na vrh svetskog tenisa.
    (pasulj snagu daje, 23. jul 2018 17:41)

    # Link komentara

  181. Novak je mogao jos najmanje imati 4 Grand Slam-a do sada.
    (Troicki, 23. jul 2018 17:36)

    # Link komentara

  182. pola Srbije u transu! ne mogu da dodju sebi od onog sto su procitali! Vajdi spomenik! Vajda za predsednika! Vajda za sveca!
    (abc, 23. jul 2018 17:34)

    # Link komentara

  183. ozenio se, prestao da jede, i nastavak price se zna. Kad moji klinci nece da jedu, pomenem im slucaj Noletovog posrnuca, i sve ok!
    (sasko, 23. jul 2018 17:33)

    # Link komentara

  184. Šta znači pravi čovek i iskreni prijatelj.Šteta što je izgubio dve godine ko zna šta bi taj sve osvojio.
    (Marko, 23. jul 2018 17:31)

    # Link komentara

  185. Novak vs 7000000 nutricionista!
    (nesto mislim, 23. jul 2018 17:23)

    # Link komentara

  186. kad bi nole probao kralja zivotunja (svinju) jos 5godina bi gospodario tronom.ovako on jede salatu
    (r, 23. jul 2018 17:23)

    # Link komentara

  187. ili kako su Srbi zavoleli Marijana
    (vlajko, 23. jul 2018 17:20)

    # Link komentara

  188. ili kako su Srbi zavoleli Marijana
    (vlajko, 23. jul 2018 17:20)

    # Link komentara

  189. Vajdi pasoš odma!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Where is my sendvič, 23. jul 2018 14:22)

    Sta pasos? Daj tri komada!
    (Ivan, 23. jul 2018 17:19)

    # Link komentara

  190. Sta ce Vajda?
    (Muamer, 23. jul 2018 17:17)

    # Link komentara

  191. Znači od Vajde ima Vajde...
    (Kriger, 23. jul 2018 17:16)

    # Link komentara

  192. Sve je ovo super ali samo kad bi prestao posle zavrsetka meca da salje srca publici to bi bilo fantasticno. Mene je sramota kad pocne ono da radi. Ima i drugih nacina da se zahvalite i pozdravite publiku.
    (Buca Krtalic, 23. jul 2018 17:16)

    # Link komentara

  193. ti si član porodice.
    (naše porodice, 23. jul 2018 17:15)

    # Link komentara

  194. Vajda, svaka ti je ko u Njegoša!
    Čovek sa obe noge na zemlji.
    (gare, 23. jul 2018 17:13)

    # Link komentara

  195. A jel neko pitao Vucica za misljenje?
    (nick, 23. jul 2018 17:11)

    # Link komentara

  196. i ukini mu ona glupa srca na kraju meca, transfer blama dobijem...
    (Nesa, 23. jul 2018 17:10)

    # Link komentara

  197. Jel sam rekao da se najeo mesa, da nije prekidao sa mesom bio bi i dalje prvi, ovako je 2 godine izgubio...
    (Nesa, 23. jul 2018 17:09)

    # Link komentara

  198. Procitam divan tekst kako je Vajda pomogao Novaku i onda udjem u komentare i zivot mi se smuci.
    (Alex, 23. jul 2018 17:08)

    # Link komentara

  199. Vegeta.riba.janjac.
    (Grk Zorba, 23. jul 2018 17:08)

    # Link komentara

  200. Miroljub Petrović
    (A3, 23. jul 2018 17:06)

    # Link komentara

  201. Jadne ribe, niko ih ne ceni kao zivotinje. Pa sta su, da nisu mozda biljke? Pravda za ribe!
    (Mika Alas, 23. jul 2018 17:04)

    # Link komentara

  202. E hvala ti Vajda ko bratu najrodjenijem!
    (fancy, 23. jul 2018 16:57)

    # Link komentara

  203. Jos sam se pitao nedavno sta se desilo sa Imazom(gmazom).....ja takve zovem “krvopija”....
    (Canada_boy, 23. jul 2018 16:53)

    # Link komentara

  204. Sta ce Jelena sad da kaze sto joj muz jede ribu?
    (VLADIMIR, 23. jul 2018 16:53)

    # Link komentara

  205. "Kada vidite dobrog protivnika na drugoj strani mreže morate se koncentrisati kako da ga najbolje izbacite iz ritma i gde da pošaljete lopticu, a ne da razmišljate o Budi."
    Sve rečeno!
    (Guliver, 23. jul 2018 16:51)

    # Link komentara

  206. I eto! Svi mi pljuvači na kraju bili u pravu! Vajda, domaćine! Novače, Vajdinu statu u dvorištu da napraviš!
    (Bez Vajde nema vajde, 23. jul 2018 16:50)

    # Link komentara

  207. Vidim da ne kači drveće na instagram! Dobar znak...
    (gospodar vremena, 23. jul 2018 16:46)

    # Link komentara

  208. Bravo Vajda....svaka ti cast
    (MrzoviciPljevlja, 23. jul 2018 16:43)

    # Link komentara

  209. Tim koji pobeđuje se ne menja. Menjaš taktiku, sponzora, pa i vodu koju piješ ali ljude kojima veruješ - nikako.
    (Ethan Hunt, 23. jul 2018 16:41)

    # Link komentara

  210. А Жарко? :(
    (Марвин тхе Мартиан, 23. jul 2018 16:41)

    # Link komentara

  211. Bravo care!
    (Neinformisan, 23. jul 2018 16:38)

    # Link komentara

  212. Znaci, ipak su "glupi" komentatori kako su ih neki ovde nazivali bili u pravu. Ne moze se sa Imazom i ne moze se bez proteina.
    (dex, 23. jul 2018 16:36)

    # Link komentara

  213. Opet o placanju poreza. Covek je za ovu zemlju ucionio vise nego sto ce milion pljuvaca uciniti za ceo zivot. Pogledajte se u ogledalo i za pocetak ne bacajte djubre na ulicu.
    (Zika, 23. jul 2018 16:36)

    # Link komentara

  214. sad pošto je broj 10 možete ga slobodno zvati No1o
    (autocorrect off, 23. jul 2018 16:33)

    # Link komentara

  215. I niko da napravi intervju sa Vajdom sve ove godine nego nagadjamo kako,sta...
    (Klinci, 23. jul 2018 16:32)

    # Link komentara

  216. Izgleda mi da je Vajda situaciju oko Novaka razresio kao Bogdan Diklic u Maratoncima.
    (Mile, 23. jul 2018 16:29)

    # Link komentara

  217. madam se da je Pepe makar dobro naplatio Novakovu glupost..cisto da ovaj ima za nauk
    .
    (alx, 23. jul 2018 16:26)

    # Link komentara

  218. U redu je jesti ribe jer one nemaju osecanja aaaa Nole?
    (mita pita?, 23. jul 2018 14:21)

    OVO JE NESTO NAJGLUPLJE STO SAM PROCITAO IKADA.
    (defekt, 23. jul 2018 16:26)

    # Link komentara

  219. Vajdi bi trebalo dati ulicu, negde na Dorćolu na primer. I to sada, a ne za 100 godina.
    (Pera, 23. jul 2018 16:22)

    # Link komentara

  220. Novače, samo cepaj...sve ribe su dobre za sport, ne preskači !
    (Žak, 23. jul 2018 16:21)

    # Link komentara

  221. Svi se bave Novakovom ishranom,sve zabrinuti a kakva se hrana sluzi po bolnicama,porodilistima po Srbiji,zanima li to nekog kao tema,sta jedu deca ovih sto se bave Novakom,sigurno sve zdravo,cips,brza hrana i gazirano to se ovde ne jede?
    (Sanja, 23. jul 2018 16:19)

    # Link komentara

  222. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)
    Uhvatili ste se za taj porez kao da ce vama doci te pare...
    (Razmislite malo, 23. jul 2018 16:16)

    # Link komentara

  223. Pogled u Vajdu na slici govori sve. Gleda ga kao nekad, željan da ponovo uči.
    (akakije, 23. jul 2018 16:16)

    # Link komentara

  224. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    E moj pametni trolčiću, pa u Monaku se ni ne plaća porez.
    (Stari čačanin, 23. jul 2018 16:14)

    # Link komentara

  225. Marijane, Marijane nek je tvojoj majci hvala, što junaka rodila je da se Srpstvu vrati slavaa!!!
    (Winner, 23. jul 2018 16:13)

    # Link komentara

  226. Od kada sam postao vegan, više nemam problema sa sexom. Em me više ne interesuje, a i da me interesuje ne bih mogao...
    (Ljubavnik, 23. jul 2018 16:12)

    # Link komentara

  227. Nema vajde od Imaza.
    (Ron Jeremy, 23. jul 2018 16:11)

    # Link komentara

  228. "Nole je bio vegan, sada je vegetarijanac"

    Ne može biti vegetarijanac ako jede meso ribe. On je sada PESKETERIJANAC.. a to je po meni najbolji vid ishrane. Inače, tako se hrani i jedno drevno budističko pleme koje živi pored mora. I ne moraš da jedeš lešine inteligentnih, samosvesnih sisara.. tako da je WIN WIN situacija..
    (vladek, 23. jul 2018 16:07)

    # Link komentara

  229. Ko god upozna malo bolje pravoslavlje nikada mu nece pasti na pamet da postane budista.
    (trucko, 23. jul 2018 15:21)

    Tesla je bio sin pravoslavnog sveštenika pa se u jednom trenutku ipak okrenuo budizmu.
    (Lorimer, 23. jul 2018 16:06)

    # Link komentara

  230. Hvala gospodine Vajda!
    (Srki, 23. jul 2018 16:02)

    # Link komentara

  231. Sta bre minimum do kraja 2018 !!! Bez razmisljanja Vajdu do kraja !!!
    (Ragnar, 23. jul 2018 15:58)

    # Link komentara

  232. I opet : Marjane, Srbine, Srbija je uz tebe! Svi znsmo koloko su Slovaci dobri ljudi, i njihova nacionalna zajednica, u Srbiji je najlojalnija nacionalna zajednica. Secano se i pobune Slovaka u Kragujevcu, za sta dadose zivote, i to ne kad je bilo lako, vec kad je bilo najteze. Hvala sto Novaku, a i svim Srbima, pomazes, i sto si progovorio o problemima. Ljubav svih nas ka Jovaku je jaca od svih problema. PS Novace trece dete, molim!
    (gruzanin, 23. jul 2018 15:55)

    # Link komentara

  233. Dobro, valjda je i taj lakat igrao neku ulogu u svemu ovome.
    (rokal mile, 23. jul 2018 15:55)

    # Link komentara

  234. Džemperko da se zahvali imazu za poslednja tri osvojena gren slema.
    (kaligula, 23. jul 2018 15:55)

    # Link komentara

  235. Guru i Jeca, to su srca dva...
    (Laki, 23. jul 2018 15:55)

    # Link komentara

  236. Bravo za Vajdu, e sad jos da nam jednog dana (mozda kad ode u pravu penziju) Nole objasni zasto je sve to radio. Nije on lud, naprotiv, al nesto je bilo u njemu sto ga je guralo na tu stranu.
    (Pera, 23. jul 2018 15:55)

    # Link komentara

  237. Nole je bio vegan, sada je vegetarijanac
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vp, 23. jul 2018 15:07)

    Vegetarijanci ne jedu ribu.
    (vegetarijanac, 23. jul 2018 15:52)

    # Link komentara

  238. @Игоре ти си стварно не баш толико паметан када дајеш себи за право и одвајаш времена да одговораш овако неком безвредном лику. Баш си чудан
    (Komarac, 23. jul 2018 15:52)

    # Link komentara

  239. Oterao je Vajda Imaza kao Gandalf Grimu i Novak je kao Teoden svoj mač osetio ponovo svoj reket
    (basko, 23. jul 2018 15:13)
    Daj nama malo :)
    (cobane,vrati se..., 23. jul 2018 15:51)

    # Link komentara

  240. Kralju Vajda!
    (Volim Natasu, 23. jul 2018 15:47)

    # Link komentara

  241. Zar vi mislite da Novak nece opet gubiti ? Posle nece biti Imasa da krivite. Zao mi Jelene ona ce sad biti glavna meta
    (Litvanija SCG, 23. jul 2018 15:47)

    # Link komentara

  242. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    Ma sve je to u redu, nego ko si ti, to je ovde jedina misterija ?
    (antiDebil, 23. jul 2018 15:46)

    # Link komentara

  243. Eto Marijan Vajda je upravo u ovom intervjuu potvrdio ono što mi ovde pišemo već skoro dve godine. Potvrdio je decidirano kategorički da je Novak jednostavno morao da se odrekne Pepea Imasa i sve ono što taj čovek predstavlja i da je morao da počne da unosi neki vid životinjske hrane da bi uneo one proteine koji su mu jednostavno NEOPHODNI za jedan tako naporan sport kakav je tenis naravno. Još ima "ostataka" delovanja Pepea Imasa u vidu onih deljenja srca nakon pobeda što će NADAM SE vremenom takođe nestati iz Novakovih navika, pa da zaista bude to u potpunosti opet onaj stari Novak posvećen isključivo tenisu i uspehu na terenu, a ne filozofijama i meditacijama punim "mira, ljubavi" i sličnih zamajavanja. Dobrodošao nazad Nole i veliko hvala Marijanu Vajdi koji te je najzad uspeo probuditi iz tog sna u kog su te uvaljivali oni koji tvojoj profesionalnoj karijeri nisu mislili dobro. Bravo Marijane Vajda majstore.
    (Pepe i amor, 23. jul 2018 15:44)

    # Link komentara

  244. Dok citam, setih se filma o Thoru koji je bijo bog i zbog ljubavi prema zemaljskom bicu, se odreko svoje bogovske snage da dokaze ljubav :). Sreca pa ga sila i neprijatelj natero da se vrati onome sta jeste i krenuo ponovo da bude ono kakav je. Zemaljska ljubav je ostala i krenula da ga razume. Kako ce de se zavrsi sve skupa, ostaje da se vidi u nekom od nastavka price ;). Nole neka bude ono sta je, a ostali ili ce ga razumeti ili nezasluzuju njegovu paznju i to sta je.
    (svet, 23. jul 2018 15:42)

    # Link komentara

  245. Nije Pepe Imaz sam dosao, doveo ga je Marko srednji brat Novaka. Nazalost Marko je psihicki vrlo labilna osoba. Ne bi Imaz bez Marka imao ulaz kod Novaka.
    (srednji brat, 23. jul 2018 15:42)

    # Link komentara

  246. Zbilja,gde su oni sto su kritikovali nas sto smo pricali da je pepe imaz unistio novaka?Nema ih.Promenili nikove i sad kazu isto sto i mi.
    (milos, 23. jul 2018 15:41)

    # Link komentara

  247. pepe raspucin!
    (mandrak, 23. jul 2018 15:40)

    # Link komentara

  248. Mi smo generalno narod koji misli srcem, ali nismo kenkavi, imamo tu "crtu" po kojoj se prepoznajemo i isto/slicno razmisljamo, prosto smo takvog kova...mnogo sam ljudi upoznala, tokom skolovanja, posla, uopste...dobri smo ljudi! Zato i volimo Novaka i mislimo mu dobro!
    (anica, 23. jul 2018 15:40)

    # Link komentara

  249. Stefan@ Zasto da placa ovde da bi ovi mogli vise da kradu, da sebi povecavaju plate?
    (Hanibal, 23. jul 2018 15:40)

    # Link komentara

  250. Vajdaaaa Kraljjjjj..hvala do neba...sto pomazes nasem bratu Nolu...
    (zoxx, 23. jul 2018 15:39)

    # Link komentara

  251. vratite Pepea ako boga znate
    (Rodzer, 23. jul 2018 15:37)

    # Link komentara

  252. Jbna priča
    (Aca, 23. jul 2018 15:35)

    # Link komentara

  253. Skidam kapu i naklon do poda Marijanu Vajdi!!!
    (E to je dobar covek, a ne ono zlo od Imasa!, 23. jul 2018 15:35)

    # Link komentara

  254. Dušebrižnici, bilo bi lepo da tako istrajno tražite porez i od tajkuna, od političara, od onog što ima 24 stana, od onog što mu tetka šalje džeparac, od pevača... Spisak bez kraja. Novak od Srbije nije dobio ništa, ni uslove, ni posao, ni pomoć. Novak ne koristi naše puteve, naše zdravstvo, školstvo. Novak ne živi ovde. Zašto bi plaćao porez ovde? Humanitarni rad je sasvim dovoljan.
    (Mia, 23. jul 2018 15:34)

    # Link komentara

  255. Дакле, на питање, након Вимблдона - Где сте сада сви ви који сте га критиковали, да одговорим, да смо ту и да смо ипак били апсолутно у праву, сви ми сасвим добронамерни критичари Нолета, који смо указивали управо на поменуте сегменте о којима Вајда овде говори.
    (Александар, 23. jul 2018 15:34)

    # Link komentara

  256. Ništa od rečenog ne bih ni dodao ni oduzeo.
    (Svaka mu je ka' Njegoševa, 23. jul 2018 15:33)

    # Link komentara

  257. Nema vajde bez Vajde!
    (alfezi, 23. jul 2018 15:33)

    # Link komentara

  258. Auuu bravo Vajda, najezio sam se !
    (Darko, 23. jul 2018 15:31)

    # Link komentara

  259. Komentari na ovoj vesti zapravo govore o tome koliko svi mi obožavamo Novaka i koliko mu želimo dobro. Ne dozvolite da vam "komšijski" komentari na istom jeziku i nekolicina isfrustriranih pojedinaca koji pišu pod različitim imenima poljuljaju to uverenje. Nole, najveći si!
    (Tatum, 23. jul 2018 15:31)

    # Link komentara

  260. Ja sam vegan i imam više mišićne mase. Vidite na internetu bodi bildere koji izgledaju ko volovi jer su vegani. Mislim da je ovo greška, sve što je Novak trebalo da uradi je da poveća volumen obroka, kao što vo radi. Pogledajte film Džejmsa Kamerona "The Game Changers" o bilderima i atletičarima koji su vegani, pokazuje da su oni zapravo mnogo bolji u svakom pogledu od onih koji nisu.
    (Pametnjaković, 23. jul 2018 15:30)

    # Link komentara

  261. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    Ma sve je to u redu, nego ko si ti, to je ovde jedina misterija ?
    (antiDebil, 23. jul 2018 15:30)

    # Link komentara

  262. I kazi mu da ne deli srca posle meča...On je bre alfa muzjak kakva bre sentimentalnost...
    (milos, 23. jul 2018 15:29)

    # Link komentara

  263. Pravda za Imasa.
    (pilgrim, 23. jul 2018 15:28)

    # Link komentara

  264. Kamo srece da je uspeo da ga izvuce ..
    (vladimir, 23. jul 2018 15:25)

    # Link komentara

  265. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)
    Porez u Srbiji placa za firmu koja mu je ovde registrovana, a sav porez na novac od osvojenih turnira placa u onoj zemlji u kojoj je igrao i taj novac zaradio. A to gde ce da zivi je njegova licna stvar, jer mu se MOZE.
    (IGOR, 23. jul 2018 15:23)

    # Link komentara

  266. Vajda objasnio suštinu. Proteini iz mesa su ključni za mišićnu masu. Kad bi Nole Teletinu malo jeo bilo bi još više snage. Ali samo napred i Vajdi jednog dana dići spomenik u Beogradu za zasluge oko najboljeg sportiste Srbije svih vremena..
    (Arni Seknusem, 23. jul 2018 15:22)

    # Link komentara

  267. @
    Imasa je poslao glavom i bradom licno Federer da unisti naseg Noleta ali ga je brat Vajda provalio.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (teorija zavere, 23. jul 2018 15:02
    Apsolutno se slazem sa Vama! Hiljadu % ste u pravu.
    Secam se kad je No1E 2015 SVE pobedjivao, kada mu je Rođa pobegao u šarenom džemperu da je izjavio " Moramo se SVI na turu potruditi kako da zaustavimo Novaka"
    Svaki komentar je suvišan.
    Nadam se da će No1E uz Vajdu uspeti da nadoknadi propušteno , a propustio je bar 5-6 GS od tada a RF i Nadal su dobili po 3.
    Napred No1E u nove POBEDE!!!!1
    (Neko ko voli No1Eta, 23. jul 2018 15:21)

    # Link komentara

  268. Ko god upozna malo bolje pravoslavlje nikada mu nece pasti na pamet da postane budista.
    (trucko, 23. jul 2018 15:21)

    # Link komentara

  269. Pepe ubačeni element od strane španske tajne službe
    (Dynamic, 23. jul 2018 15:21)

    # Link komentara

  270. "A sta ima lose u Budizmu,gospodine Vajda?
    (darko, 23. jul 2018 14:57)"

    Ništa, samo je previše "pasivan" i miroljubiv za rezultate na vrhunskom nivou takmičenja. Ovo je nešto što je nama govorio profesor filozofije u gimnaziji pre 30 godina!
    (onako, 23. jul 2018 15:21)

    # Link komentara

  271. "Dobrica", a pametan. Živ nam bio.
    (Djorgo, 23. jul 2018 15:19)

    # Link komentara

  272. Dobro je da je Novak izasao iz tog crnog perioda gde nije znao sta radi, gde se nalazi i gde je tonuo sve nize. Steta je sto je u tom periodu izgubio mnogo jer je svima jasno sta je sve mogao da osvoji. Ali bilo kako bilo sada je zver tu i zbog jednog razloga, znam da ce sve na turu da pomete. To je njegov sin Stefan. Kao otac i veliki igrac ima zelju da ga njegov sin gleda dok pobedjuje i osvaja turnire. To je Novakov najveci motiv i mentalna snaga. On zeli da ga njegov sin upamti na terenu kao velikog pobednika a ne kao gubitnika. You Tube i uzivo trenuci ne mogu da se porede. Mali Stefan ce se secati pobeda svog oca i siguran sam da ce i u buduce biti prisutan na turnirima. Na Wimbledonu nije mogao zbog zakona o godinama dece koja mogu da prisustvuju, ne znam kako je na ostalim turnirima ali za par godina ce sigurno biti u boksu i Novak nece dopustiti da gleda oca kako gubi mečeve? To ne bi ni jedan otac dopustio. Zato je Stefan Novakov najveci motiv i to se videlo na ceremoniji na Wimbledonu... U pravu je Novakova majka, oni ne znaju sta ih ceka, ili se secaju kada su mozgali kako pobediti Novaka?
    (fortissimo, 23. jul 2018 15:18)

    # Link komentara

  273. Pa jel ti citas vest? On je ovaj Vimbldon osvojio bas vehetarijanskom ishranom, jeo je samo ribu od mesa.
    (drmr, 23. jul 2018 14:38)

    Samo ribu ? Nije sva riba samo riba. Ima ribe koja je jaca hrana i od prasetine. Recimo losos je uzasno kvalitetna namirnica. Pa i odrezak tune. Jesu to skupe namirnice, ali nema Nole problema sa parama.
    (hm, 23. jul 2018 15:17)

    # Link komentara

  274. Da rezimiramo, Nole ipak nije morao da se vrati mesistu, da bi pobedjivao! Dovoljna je samo riba. Jeste Imas bio greska i manjak proteina, ali ipak preteraste sa prasicima, slanininom i cvarcima!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dina, 23. jul 2018 15:01)

    Meso je meso, pa i riba. Drugo, Vajda očigledno sugeriše da bi bilo još bolje da jede meso. Složićemo se ipak da je veganstvo očigledno neprirodno za čoveka i da ga sprečava da daje svoj maksimum ne samo u tenisu, nego u bilo kojoj grani života. Važno je biti samo umeren u svemu.
    (VladaNS, 23. jul 2018 15:16)

    # Link komentara

  275. Koliko zapravo navijaci dobro poznaju Novaka, i ne samo njegovi, nego i drugi su govorili da Novak nije onaj pravi sa Pepeom i da prica gluposti...sve smo znali od pocetka. Trebao je samo da cita komentare.

    Bio je premrsav i lupetao o ljubavi, ali mislim da je jos malo ostalo u njemu tog Pepeovog otrova i da je na sjajnom putu da se ocisti i vrati.

    Hvala Vajda. A i on ce ti biti zahvalan, samo dok postane svesta da si ga izvukao iz rupe i mracnih sila.

    Nemam nista od toga sto Novak pobedjuje, ali mi je draze da najbolji bude Srbin.
    (dbbp, 23. jul 2018 15:16)

    # Link komentara

  276. Steta za propale dve godine...
    Bilans osvojenih titula bi bio mnogo drugaciji...
    Ovako...pa sada neka vija koliko god moze,a vreme ce pokazati koliko je to
    (GanDra Šajkaš, 23. jul 2018 15:16)

    # Link komentara

  277. Gde su sada oni znalci sto pricaju o godinama i padu forme? Kad je osvojio Vimblndon opet su se javili da kazu "kako oni znaju"...i da to nema veze sa ishranom i Pepeom? Gde su sada svi ti poznavaoci sporta koji kazu da covek moze da pretrci 20km na brokoliju? Gde ste famozni "znalci" kojima su se smucile kritike na racun ishrane i grljenja drveca? Gde ste?
    (Dačina sa s,p, a bogami i r, 23. jul 2018 15:15)

    # Link komentara

  278. Gde su sad oni sto su prozivali ljude koji su ukazivali na Imasa i losu ishranu? Sve se ispostavilo tacnim...
    (Nemanja, 23. jul 2018 15:15)

    # Link komentara

  279. jede slaninicu...krisom!
    (vozi misko, 23. jul 2018 15:14)

    # Link komentara

  280. neImas + ribica = Wimbledon
    (Loshmi, 23. jul 2018 15:14)

    # Link komentara

  281. Plaćaj porez u Srbiji! Do tada si za mene strani teniser srpskog porekla. Rafa plaća u Španiji, Rodžer u Švajcarskoj, Đoković u Kneževini Monako...
    (Stefan, 23. jul 2018 15:14)

    # Link komentara

  282. sama cinjenica da je novak pao na ezotericne fore pepea imasa takvim intenzitetom pokazuje samo jedno, da je novak psihicki veoma nestabilna osoba. a mozda bismo svi bili nestabilni kakda bi imali toliko novaca kao on, nije ni to lako
    (prcko, 23. jul 2018 15:13)

    # Link komentara

  283. Gluposti poput meditacije, širenje ljubavi i ostalo lebdenje je paganizam i treba ga iskoreniti!
    Bravo Nole, sad samo napred
    (Lopito, 23. jul 2018 15:13)

    # Link komentara

  284. Oterao je Vajda Imaza kao Gandalf Grimu i Novak je kao Teoden svoj mač osetio ponovo svoj reket
    (basko, 23. jul 2018 15:13)

    # Link komentara

  285. Sada je peskatarijanac, jer jede ribu i oorske poldove ali ne i meso drugih životinja. Najzdravija opcija. Drago mi je što popustio i očeo da jede svašta.e
    (Ivana, 23. jul 2018 15:12)

    # Link komentara

  286. Naravno, nije tu sporno ove gluposti "vrati se pravoslavlju, vrati krst" i budalaštine, jednostavno je, sport je po samoj svoj biti takmičenje, nadmetanje ko je bolji, spremniji, jači, mudriji. Tu nema mjesta za filozofiranje i neki ravnodušni stav.
    (boki, 23. jul 2018 14:26)

    Наравно да је спорно. Ако се окрене Буди, тачно је, оде у филозофирање али ако се врати православљу, онда даје целога себе да буде најбољи у ономе у чему је призван.
    (петар, 23. jul 2018 15:12)

    # Link komentara

  287. Ako je tekst istinit, da jedan takav vrhunski sportista se odrekne ishrane koja je jako bitna za vrhunski sport, i da krene da se bavi budizmom. Na mentalnom planu nešto ne štima kod Novaka, može biti posledica velikog stresa i nedostatak motiva, ali ako je sve svesno radio protiv sebe a želeo uspeh onda čovek mora da se zabrine.
    (biće bolje, 23. jul 2018 15:11)

    # Link komentara

  288. A Vajda i dalje fura kačket Uniqlo. 
    Daj bre Nole pokloni mu jedan sa krokodillm nemoj da si stipsa
    (Caw, 23. jul 2018 14:52)

    A fura i Bekera pored sebe!?
    Novak je možda i stipsa a ti ...
    (Laki (je malo nervozan), 23. jul 2018 15:10)

    # Link komentara

  289. Rekoh li ja vec jednom ?
    (jedan je Marjan Vajda, 23. jul 2018 15:10)

    # Link komentara

  290. Nema više: slaba vajda!
    (Ja, 23. jul 2018 15:10)

    # Link komentara

  291. Od starta je bilo jasno da je Imas trojanski konj. Kao kad bi u Nadalovom timu bio Milan tarot
    (Miloš, 23. jul 2018 15:10)

    # Link komentara

  292. Vajda svaka ti cast, kada si
    ubedio Novaka da se resi
    onog ptevaranta i
    zalizanka Pepea.On je bio
    narucen da unisti karijeru
    Novaka.Sto puta sam rekao,
    dok sjedi onaj spanac u boksu, Novak nece nista
    osvojiti.On je Noletu pamet
    okrenuo na drugu stranu.
    Ne mogu da vjerujem da je
    Novak nasjeo na ovu
    prevaru.Ali svaka cast Vajdi
    kada je uspeo ubjediti
    Novaka da se rjesi ovog
    sektasa.Sada vidimo i
    Jelenu cesto u boksu, a
    ovaj prizor na Wimbledonu
    kada je dosao mali Stefan
    dace novu snagu Novaku
    da bije svoje protivnike kao
    ranije.Ovo je Novak cekao
    i za ovo zivi i igra tenis.
    Licno mislim da ce ovo
    dati Novaku veliki povod za
    nove trofeje i rekorde koje
    treba da obori.Sve u svemu,
    lepo je i od Novaka sto je
    vratio pobednicki tim.Ne bi
    bilo lose kada bi se i Beker
    vratio, to bih bila puna
    kombinacija za uspeh naseg sampiona.
    Idemo legendo, da uzivamo
    jos koju godinu u tvojim
    majstorijama na koje si nas
    navikao.Nikada necu
    zaboraviti dve velike godine
    u dominaciji svetskim
    sportom i vladavinom u tenisu, a to je 2011 i 2015.
    Bilo bi dobro da nam opet
    tako nesto priredis.Sretno
    i neka te sreca prati u
    zivotu, bez ijedne povrede.
    Neka si ti nama ziv i zdrav
    zajedno sa svojom porodicom.Pozdrav veliki iz
    Arizone, za sampiona
    Wimbledona.Idemo NOLE..
    (DRAGAN, 23. jul 2018 15:09)

    # Link komentara

  293. Vajda Srbine!!!
    (Opala, 23. jul 2018 15:07)

    # Link komentara

  294. Nadam se da je s Pepeom završio za sva vremena, stvarno šteta za proteklo vrijeme koje je izgubio s njegovom filozofijom.Jedini guru koji je Novaku potreban zove se Marian Vajda!Sretno obojici, ne znam koji mi je draži!
    (Vera, 23. jul 2018 15:07)

    # Link komentara

  295. Nole je bio vegan, sada je vegetarijanac
    (vp, 23. jul 2018 15:07)

    # Link komentara

  296. Da smo neka drugacija i neka normalnija drzava pa da su neki pripadnici neke drzavne sluzbe neku noc u ime nekog svog gradjanina nekog sporta poslali par nekih svojih pripadnika ne neki razgovor sa nekim Pepe Imasom i resili problem ocas posla.
    (UDBA, 23. jul 2018 15:07)

    # Link komentara

  297. Jesmo lepo govorili...
    A posle Vimbldona bilo kao "Novak pokazao kritičarima". Jok more. Kritičari pokazali njemu da su sve vreme bili u pravu.
    Sreća ovaj Vajda normalan čovek i zna znanje.
    (John, 23. jul 2018 15:06)

    # Link komentara

  298. Hvala ti Vajda...filizofija u tenisu,vazi..opasan manipulator onaj spanac,kao sirimo ljubav u tenisu ha ha ..badalastina kao sto smo svi i mislili.uzmi reket ,unisti protivnika na terenu i vidis kako onda ljubav sa trofejom ide ,jos jednom hvala Vajda
    (ja pa ja, 23. jul 2018 15:06)

    # Link komentara

  299. Pitanje je ko je uopšte dovodio Imasa u Novakovo okruženje ? Nije se taj “slučajno” pojavio tu. Novinari, očekujemo pravo istražno novinarstvo i odgovore.
    (Boca, 23. jul 2018 15:06)

    # Link komentara

  300. Na stranu sve, jedan od nasih njblljih sportista iqkada, ne najbolji, jer mnogo je teze biti vanserijski kosarkas nego teniser. Mada je Nole mozda nas najveci brend. Ali decko je akroz skrenuo sa tim fazonima ishrane, ljubavi, guruima. Haos totalni, nadam se da ce se vratiti. Bravo Vajda.
    (Quint, 23. jul 2018 15:06)

    # Link komentara

  301. Fokus mora biti na tenisu! Bravo Marijane!
    (Rade, Zagreb, 23. jul 2018 15:06)

    # Link komentara

  302. Vajda Srbine!
    (Nebojsa, 23. jul 2018 15:04)

    # Link komentara

  303. federer na aparatima
    (ax, 23. jul 2018 15:04)

    # Link komentara

  304. Marjane legendooooo!
    (kvrga, 23. jul 2018 15:04)

    # Link komentara

  305. Новак треба да те слави као и целокупна Србија што си спасао каријеру ГОАТА ! Још кад би вратио Бекера и владаће вала минимум још 5-6 год. Хвала ти Вајда !
    (Sch4One, 23. jul 2018 15:02)

    # Link komentara

  306. Imasa je poslao glavom i bradom licno Federer da unisti naseg Noleta ali ga je brat Vajda provalio.
    (teorija zavere, 23. jul 2018 15:02)

    # Link komentara

  307. Da rezimiramo, Nole ipak nije morao da se vrati mesistu, da bi pobedjivao! Dovoljna je samo riba. Jeste Imas bio greska i manjak proteina, ali ipak preteraste sa prasicima, slanininom i cvarcima!
    (Dina, 23. jul 2018 15:01)

    # Link komentara

  308. Sa ovim textom mozemo staviti tacku na to ko je i na koji nacin "pomogao" Novaku da dve godine bude u offu. Empatija prema svom bratu i zelja da mu pomogne na neki nacin dovela je do toga da mu je brat preporucio svog gurua. Svedoci smo da, sa takvim nacinom zivota i razmisljanja se ne mozes baviti profi sportom, ma koji god on bio, pogotovo ne individualnim kao sto je tenis. Toliko.
    (Abarth, 23. jul 2018 15:01)

    # Link komentara

  309. Naravno zna se ko je kriv za sve..
    (Draga, 23. jul 2018 15:01)

    # Link komentara

  310. Одлично, али је то само пола посл. Мора још и ону шмизлу да испрти и исплати јер је она за све и крива!!!
    (deda Stanoje, 23. jul 2018 15:01)

    # Link komentara

  311. Zaista pametan i umeren čovek, volim ljude koji ne pričaju mnogo, ali kažu puno! Ako se ovako nastavi ni 20 gren slemova nisu daleko!
    (Pokušaj objektivnog, 23. jul 2018 15:00)

    # Link komentara

  312. sta ce sada siroti Pepe? a mnogo mu je lepo bilo, laka kinta od Noleta
    (ax, 23. jul 2018 15:00)

    # Link komentara

  313. "Treba da se skoncentriše i pobedi protivnika a ne da misli na Budu..."
    Malo falilo suza da krene.
    (Vlad the Great, 23. jul 2018 15:00)

    # Link komentara

  314. Sve, ali sve, od reči do reči - potpisujem!!! Da sam imao priliku negde da kažem isto bi mu to rekao. Ovde smo se mlatili po komentarima, pa da li imamo pravo na takvo mišljenje, pa da li volimo Novaka, bla, bla... Ja obožavam Novaka, ali samo kao sportistu, a njegov privatni život me malo ili uopšte ne zanima dok god ne utiče na njegovu igru.
    (Imay, 23. jul 2018 15:00)

    # Link komentara

  315. znači ipak sekta...znao sam...
    (zemunac, 23. jul 2018 14:59)

    # Link komentara

  316. A sta ima lose u Budizmu,gospodine Vajda?
    (darko, 23. jul 2018 14:57)

    # Link komentara

  317. Što su mu dobre cvidže.
    (Lorimer, 23. jul 2018 14:57)

    # Link komentara

  318. Gospodin Vajda je sampion isto koliko i Nole.
    (hhh, 23. jul 2018 14:56)

    # Link komentara

  319. Jadni Novak nema znanja, pa je uleteo u mocavaru i umalo da se udavi. Imaz je smesan tip i svakako , isto tako, bez ikakvog znanja u praksi.

    Novace ti si profesionalni sportista. Svaki mech je mali rat. Vidis, da ti objasnim nesto, ratnici pripadaju kasti koja se zove Kshatrije (sve to iz Indije dolazi. Da si zaista imao potrebno znanje uvideo bi da ljudi te kaste jedu sve shto im se ponudi. Meso svakako, jer su zaduzeni za rat...Odbranu domovine i slichne radnje. Oni koji meso ne jedu pripadaju kasti Bramana. To su , slobodno receno, filozofi, predavaci, prenosioci tradicije, svestenici. No, to je logicno, jer njihova fizicka aktivnost je neuporedivo manja no jednom ratniku (u ovom slucaju sportisti).
    Niti jedna vrsta hrane te ne cini duhovnijom osobom. To je zabluda surovih pocetnika.
    Svako dobro i pamet u glavu.

    P.S No, licno mislim da je prica oko Imaza mnogo dublja. Tu ima nesto sto je Novaka psihicki izjedalo. Svakako da Vajda o tome rec nece reci.
    (Zoran, 23. jul 2018 14:56)

    # Link komentara

  320. Recite J da pojede sve articoke i sir divljeg jednoroga sa Kilimandzara
    (NemanjaBB, 23. jul 2018 14:55)

    # Link komentara

  321. znaci bili smo u pravu, i znao sam da je poceo sa mesom jos pre 2 meseca, videlo se to po misicima
    (ax, 23. jul 2018 14:54)

    # Link komentara

  322. Sad bi mi trebali, kao ono Amerikanci, da tuzimo Noleta sto nas nije slusao (sigurno je procitao bar par komentara)! Mozda je i lakat bio delimicno kriv, ali ne toliko da bi poceo da gubi telesnu masu i da posle prvog seta izgubi snagu.

    Gladan covek, logicno da se ljulja na terenu i ne moze nista da uradi kao kad je jeo.
    (Langus, 23. jul 2018 14:54)

    # Link komentara

  323. U redu je jesti ribe jer one nemaju osecanja aaaa Nole?
    (mita pita?, 23. jul 2018 14:21)

    Пукни.
    (Рејџ Агенст, 23. jul 2018 14:54)

    # Link komentara

  324. U redu je jesti ribe jer one nemaju osecanja aaaa Nole?
    (mita pita?, 23. jul 2018 14:21)
    Jedva ga čovek vratio na put a ti sad truješ.
    (Binsr, 23. jul 2018 14:53)

    # Link komentara

  325. A Vajda i dalje fura kačket Uniqlo.
    Daj bre Nole pokloni mu jedan sa krokodillm nemoj da si stipsa
    (Caw, 23. jul 2018 14:52)

    # Link komentara

  326. ZAMISLITE KOJI JE PROBLEM BIO KAD NIJE SMEO DA JEDE RIBU KOJA JE JEDNA OD NAJPLEMENITIJIH I NAJBOLJIH NAMIRNICA ZA COVEKA.
    (riba, 23. jul 2018 14:51)

    # Link komentara

  327. Jos da vrati Borisa pa da stara ekipa cepa sve redom u narednih nekoliko godina. Svaka cast Vajdi i Noletu sto ga sledi. Krece nova dominacija.
    (Sonic Youth, 23. jul 2018 14:51)

    # Link komentara

  328. Bravo za Vajdu!!!
    (Pedja, 23. jul 2018 14:51)

    # Link komentara

  329. Marjane da te zdravlje dugo dugo sluzi tebe i tvoju familiju. Bravo majstor i hvala ti sto si mi ulepsao naredne dane i mesece.
    (Kopam i vadim bitkoin!, 23. jul 2018 14:51)

    # Link komentara

  330. Lepo kaze Svarceneger udaras kao vegeterijanac.
    (Drax, 23. jul 2018 14:50)

    # Link komentara

  331. 21. маја 2018. је објављена вест да жели да проба колегиницину кухињу и да воли све што нема глутена, млека и шећера. Тада ми је било јасно да се вратио на месо и говорио сам то колегама. Можда сам и овде написао да нје почео да једе месо. Потврдило се да сам био у праву.
    (Недељко Стефановић, 23. jul 2018 14:50)

    # Link komentara

  332. Marijane kralju !!!
    (Hibrenacija, 23. jul 2018 14:49)

    # Link komentara

  333. Šteta što je prekinuo saradnju sa Vajdom i imao ovi "prazninu" i mnogo oscilacija u poslednjih godinu i nešto.
    Da je nastavio sigurno bi uzeo još 3-4 gs i iskreno mislim čak i penzionisao Federera a još više utukao Nadala i falilo bi mu još malo da bude apsolutno najbolji svih vremena.
    Ovako će biti jako teško da prestigne Federera po broju gs titula i ako je bolji igrač od njega.
    Srećno Nole!
    (Caw, 23. jul 2018 14:48)

    # Link komentara

  334. Apelujem na naše vlasti da Vajdi daju pasoš Srbije i proglase ga počasnim gradjaninom naše zemlje. Ako ga je dobila manekenka Lima, pa Vajda ga sigurno stostruko više zaslužuje. Dačiću, reagujte!
    (rale, 23. jul 2018 14:48)

    # Link komentara

  335. Covek objasnio. Pravi trener. Samo sakom o sto i udri. Samo tako mozes napraviti Spartanca. Kakva crna demokratija.
    (Darko, 23. jul 2018 14:47)

    # Link komentara

  336. Nole spucao jagu i završio posao?
    (gojko, 23. jul 2018 14:46)

    # Link komentara

  337. Obožavam ovog čoveka!
    (BarbaDjole, 23. jul 2018 14:46)

    # Link komentara

  338. Ljudi, ne preterujte i ne izvlačite iz konteksta. Čovek je samo rekao da je bilo previše ljudi oko Noleta, koji nisu imali direktne veze sa treninzima i sportom uopšte, ne samo Pepe. Nije samo Pepe "kriv" nego je cela atmosfera oko Noleta bila slabije orijentisana ka takmičarskom sportu. Pojačao je treninge i proteine u ishrani, što je sasvim uobičajeno posle povrede, kad mišići oslabe i oslabi ritam vežbanja. Čim je uskočio u kolosek, eto ti starog Noleta. Pa, ceo život igra tenis, nije mogao za nekoliko meseci da ga zaboravi.
    (Ahtung, 23. jul 2018 14:46)

    # Link komentara

  339. I tako je Vajda porazio najveceg srpskog neprijatelja u modernoj istoriji spanskog konkvistadora Pepe Imaza, u bici koja je odigrala kod Monaka 2018. godine.
    (Ivan, 23. jul 2018 14:46)

    # Link komentara

  340. Dakle???
    Da li se to čuje da su ljudi bili u pravu???
    (yellow 17?, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  341. a smejali su se svi Dr.Miroljubu Petroviću kad je nazvao Pepa blejačem!
    (parižanin, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  342. A ljudi kažu da je Đoković genije. On je jedna obična tenisersko-sportska dileja.
    (Henry Chinasky, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  343. Nema vajde bez Vajde.
    (Pera Detlic 2, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  344. CIA, snajka, CIA!
    (Vukašin I, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  345. de ti jedi meso i ribu dok igras tenis,i oduvaj ove ostale,a kad odes u pemziju,jedi šta ti volja
    (mirko, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  346. Eto Novace, trazio si pomoc i resenje na sve strane a ona je bila pored tebe. Ispostavilo se da jesmo bili u pravu i da smo te dobro savetovali a ti ubuduce razumi da nije svaka kritika zlonamerna, na protiv!
    (Prle, 23. jul 2018 14:45)

    # Link komentara

  347. Mozda da jedan bulevar u Beogradu dobije ime Marina Vajde?

    U tim filozofijama o energiji ima samo to sto ovaj covek voli Novaka kao svog sina i zeli mu najbolje.
    (Aleksa Pufta, 23. jul 2018 14:44)

    # Link komentara

  348. Вајда је цар!
    (Ацо, 23. jul 2018 14:44)

    # Link komentara

  349. Kakav samar za sve one koji su pisali kako je Nole dominirao sa vegeterijanskom ishranom 2015….Kakav samar za sve one koji su pisali da je Imaz pozitivno uticao na Novaka i da nema veze sa neuspesima…Kakav samar za one koji su uzeli Novaku zajedno sa samanom jedno 3-4 GS titule.
    (MaironDrake, 23. jul 2018 14:29)

    Novak je i dalje vegeterijanac... Ako znas sta znaci to? Mislim da treba neko govece da ubaci s'vremena na vreme ,al moze i riba da vrsi posao :)
    (karlito, 23. jul 2018 14:43)

    # Link komentara

  350. Evo i od mene jedan veliki i dugi zagrljaj Vajdi :D
    (pepe imaz, 23. jul 2018 14:43)

    # Link komentara

  351. Kad sam posle finala Vimbldona pisao da u boksu više nema mračnog lika koji mu ispija energiju i da je to zasluga Vajde, nisu mi objavili komentar. Ostavio sam desetinu komentara u zadnjih dve godine da je glavni problem Imas i njegova sekta. Ovo je u neku ruku za mene moralna satisfakcija.
    (absolutezero, 23. jul 2018 14:43)

    # Link komentara

  352. sada će Vajda da popije otkaz ...
    (centar grada, 23. jul 2018 14:43)

    # Link komentara

  353. Svaka cast! Bog ti dao srecu
    (anica, 23. jul 2018 14:42)

    # Link komentara

  354. Hvala Ti Vajda !!! Tacno bez Tebe nema vajde :)
    (indjijanka, 23. jul 2018 14:42)

    # Link komentara

  355. Tako je Vajda...to je prava filozofija...i da nije osvojio...i da je izgubio od Nadala isto bih rekao jer se video drugaciji Novak, stari/novi Novak. "Imas filozofije" u penziji....sada rad, red i disciplina bato, a posle igranja...filozofija do mile volje.
    (majstor, 23. jul 2018 14:42)

    # Link komentara

  356. Неједном сам у коментарима рекао, мада ни модератори нису увек пуштали исте, да код Нолета није била проблем само каријера, већ и сам живот, нешто најдрагоценије што нам је Бог дао.
    Да је наставио са оним тзв. гуруом... Тако они раде - позивају се на љубав, а по православљу, доћи до љубави је најтеже, јер прво треба себе сагледати и своје грехове и полако се ка врху успињати. Код ових гуруа је обрнуто, од врха ка доле се иде.
    Треба поставити питање како је тај човек уопште дошао до Нолета и верујем да ту нису чисте ствари. Верујем чак и у заверу неких служби.
    Ако се Новак не дао Бог опет врати код гуруа, са њиме је готово. Ретко, врло ретко се враћају људи који се два пута окрену од Бога.
    Ово вам је и доказ да ли Господ постоји! Наивно је сматрати како сами можемо да се истргнемо од злога - ту су нам пријатељи, родбина, ми сами, наша воља и поуздање у Бога драгог.
    Ово је и порука за све који падну у очај, да ништа није константно, да свака мука прође, али да треба стрпљења и трпљења. А кад се из ње изађе, онда смо јачи но икад.
    Сходно томе, Ноле ће тек чини ми се да прави хаос у тенису. И не би било чудо да опет споји 4 ГС, штавише тај низ продужи за још који. А онда да лепо оде у пензију, прода ову причу за неки филм, а за коју годину и нека се кандидује за председника Србије...
    (Сале. Вр., 23. jul 2018 14:41)

    # Link komentara

  357. Mislim da je Imas došao sa misijom da oslabi Novaka dovoljno da se, znate ko, vrati na vrh.
    (Stotka, 23. jul 2018 14:41)

    # Link komentara

  358. I šta sada reći za Imasa? Na kraju krajeva Novak je bio taj koji odlučuje, ali za štetu koju je napravio neko bi trebalo da mu ispostavi račun.
    (ac72, 23. jul 2018 14:41)

    # Link komentara

  359. Мислим да је немогуће бити веган и физички надмашити Рафу у 5 сетова по сунцу. И мислим да мир & љубав филозофија може само да штети у професионалном спорту.

    Хвала Вајди!
    (Корто, 23. jul 2018 14:40)

    # Link komentara

  360. Жена или спаси или упропасти.
    (Народна мудрост, 23. jul 2018 14:40)

    # Link komentara

  361. Свака част за искрен интервју, нека се и то зна!
    (делија нс, 23. jul 2018 14:40)

    # Link komentara

  362. i dalje smatram da je neko od najvecih Noletovih rivala "podmetnuo" Pepe Imasa jer je verovatno to bio jedino macin da ga zaustave
    (Neymar JR zvezda padalica, 23. jul 2018 14:40)

    # Link komentara

  363. Tako je Vajdo SRBENDOOOOO!

    Samo polako, to je pravi pristup u vraćanju Nola u libelu Srbstva.

    Prvo ga teraj da jede ribu, pa masno šaranče, pa sarmica, pa janjetina i do Božića ima naš Nole debelog Budu da stavi na mangalo zajedno sa Federerom i Nadalom!
    (Srba Frankfurt, 23. jul 2018 14:39)

    # Link komentara

  364. Interesantno
    (Gde ja živim, 23. jul 2018 14:39)

    # Link komentara

  365. nema Pepea i vraceno meso u ishranu(riba) i eto titule...
    (Che, 23. jul 2018 14:38)

    # Link komentara

  366. Ispada da je vecina ljudi koja je dobronamerno kritikovala Novaka, u pogledu Pepea i ishrane, bila u pravu. Morao je konacno da se oslobodi Imaza, koga, hvala Bogu takodje nema vise u Novakovom boksu. Hvala puno Vajdi, dobro je da je konacno njega poslusao, i jos malo da ojaca i moze da nastavi tamo gde je stao pre dve godine.U pravu je Vajda,tenis je za borce, a ne filozofe. Jako je dobro i da mu sin raste i da se posvetio njemu, a uskoro i cerci, sto ce ga dodatno motivisati, a ne da oseca krivicu i bakce se bratovim neuspehom koji ima dovoljno godina i novca da se posveti sebi i vodi svoj zivot i pusti Novaka na miru. Srecno Nole dalje i samo slusaj Vajdu, nastavi sa ribom, malo jos ojacaj i titule su tu, one ti i pripadaju!!!
    (igor, 23. jul 2018 14:38)

    # Link komentara

  367. Kakav samar za sve one koji su pisali kako je Nole dominirao sa vegeterijanskom ishranom 2015….Kakav samar za sve one koji su pisali da je Imaz pozitivno uticao na Novaka i da nema veze sa neuspesima…Kakav samar za one koji su uzeli Novaku zajedno sa samanom jedno 3-4 GS titule.
    (MaironDrake, 23. jul 2018 14:29)

    Pa jel ti citas vest? On je ovaj Vimbldon osvojio bas vehetarijanskom ishranom, jeo je samo ribu od mesa. S tim sto je pre bio na veganskoj ishrani. A sto se tice Pepe-a, moje licno misljenje je da njega ni Novak ne moze da svari, ali da je bio primoran na to da bi pomogao najblizem clanu porodice (znate svi ko je to) koji je u ozbiljnoj depresiji. I ako mislite da se turniri i generalno uspeh u sportu beleze jeduci pljeskavice i slabine, budite ubedjeni da je to jeo da ne bi bio nikad ni u top 10, a kamoli belezio ovakve rezultate. Ali piletina, biftek povremeno, riba... to je obavezno
    (drmr, 23. jul 2018 14:38)

    # Link komentara

  368. Znaci mleko, znaci plazma
    (qronja, 23. jul 2018 14:38)

    # Link komentara

  369. Oliver Nedeljkovic
    Pa naravno da smo bilo u pravu. Ali problem su stvorili oni koji su stvorili pricu da mi sve to pisemo jer mrzimo Novaka. Covece, da neko meni blizak unistava svoj zivot losim odlukama upravo bih mu pristupio kao i u komentarima o Novaku.

    Nije i dalje na "onom" nivou, treba mu dati jos malo vremena i bice spreman da dominira na svim podlogama.
    (Jaran, 23. jul 2018 14:38)

    # Link komentara

  370. Novaka su nervirali mediji na početku povratka jer su ga konstantno pitali jedno te isto, a on je uvek bio iskren sa njima. Neki tabloidi su 'vadili' njegove reči iz konteksta, ali on je to sve prebrodio. Utišao je sve kritičare, a sada mogu o njemu da pišu samo lepe vesti.

    Dobra vest, to znači da Novaka više nije briga šta drugi misle i šta mediji pišu. Vajda je jedini koji treba da vodi Novakovu karijeru, do kraja, a ne da se mešaju drugi sa strane, pogotovo ne raznorazni „guru majstori“ i „reiki učitelji“.
    (srle, 23. jul 2018 14:38)

    # Link komentara

  371. Vajdi pasoš odma!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Where is my sendvič, 23. jul 2018 14:22)

    Ma spomenik treba da mu se podigne. I ulica pride ako treba.
    (Zuba, 23. jul 2018 14:37)

    # Link komentara

  372. Svaka čast majstore
    (bitw1996, 23. jul 2018 14:37)

    # Link komentara

  373. Vajda spasitelja srbskog naroda i svi Srba na planeti. Hvala. Spomenik da mu se digne.
    (realno, 23. jul 2018 14:37)

    # Link komentara

  374. Треба одликовати Вајду, не би Новак видео ни финале без ове "метле".
    (Рејџ Агенст, 23. jul 2018 14:36)

    # Link komentara

  375. Од Вајде - само вајда! Било шта било. Идемо даље.
    (mile, 23. jul 2018 14:36)

    # Link komentara

  376. Морам да кажем да сам пријатно изненађен! Хм, Вајда изашао из своје, самопројектоване сенке, и рече! Лепо. Ово је први пут да говори о себи, и..чак својим условима рада са Новаком! Само да не претера..-)) Да је Пепе..на одсуству, је више него добра васт..а и "рибе" ..-)
    (sima, 23. jul 2018 14:35)

    # Link komentara

  377. Jednostavan, čvrst, tačan, istinit. Dame i gospodo, gospodin Marjan Vajda. Jedini pravi trener Novaka Đokovića, jednog od najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta.
    (Darko, 23. jul 2018 14:35)

    # Link komentara

  378. Bez Vajde nema vajde !!!
    (khamis, 23. jul 2018 14:35)

    # Link komentara

  379. Vajda je isterao najveceg neprijatelja srpskoga naroda Pepea Imaza. Vajda novi idol i legenda medju srbljem.
    (Ivan, 23. jul 2018 14:35)

    # Link komentara

  380. Чак и нама лаицима је било јасно, да докле год је секташ уз Новака, неће освојити ништа. Такође и да му ке исхрана лоша. Наше тело је тако конципирано да му требају протеини из меса, било животињског било рибљег. И још једна ствар, поново је вратио крст око врата уместо амајлије. Не кажем да је то главни узрок промене али делује. Вера, не само у свевишњег већ у себе, докле год верујете у себе, ви сте скоро непобедиви. Напред Новаче и напред Вајда!
    (?, 23. jul 2018 14:34)

    # Link komentara

  381. Shvatio čovek odmah u čemu je stvar. Novak ako ima tri čiste, skontaće da mu grljenje drveća nije mnogo uspeha donelo, i raskrstiće zasvagda sa kojekakvim guruima.
    Ne kažem da će ponovo vladati tenisom kao što je to radio pre neku godinu, ali igraće kvalitetno.
    (Dane, 23. jul 2018 14:34)

    # Link komentara

  382. Tako se to radi,tačno u centar problema. Svaka ti čast, pravi prijatelju Novaka Djokovića!
    (broly ns, 23. jul 2018 14:33)

    # Link komentara

  383. Sjajno! Jednostavno je vecina ljudi bila u pravu. Napolje sa glupim filozofijama i guruima, jak i naporan trening sa instiktom ubice i hrana da proteinima. Riba je super.
    (ja, 23. jul 2018 14:33)

    # Link komentara

  384. Srbi spomenik da podignemo Vajdi!

    Šalu na stranu, samo potvrđuje da je za bilo kakav uspeh u životu potreban zdravorazumski pristup
    (Нарциса Зец, 23. jul 2018 14:32)

    # Link komentara

  385. Veliki čovek, prijatelj Novaka Đokovića i cele Srbije, rasterao je zle duhe koji su se sjatili oko našeg najboljeg sportiste. Kolonijalnom zapadu smeta da u "belom" aristokratskom sportu najbolji bude Srbin, Sloven, čovek iz istočne Evrope. Novak Đoković (i Marjan Vajda) ruše im koncepciju o sebi kao eliti i nama koji ne zaslužuju bolje od bede i siromaštva. BRAVO VAJDA!
    (Hadži-Vasiljević, 23. jul 2018 14:31)

    # Link komentara

  386. Вајда је ту као психолог. Растерао је све те крвопије и мишеве што су били окачили на Новака. Искрено се надам да је и Марко склоњен на дистанцу јер је он довео Имаза. Новак је жртвовао каријеру да би Марка вадио из депресије.
    (Крагујевчанин®, 23. jul 2018 14:31)

    # Link komentara

  387. To Marjane ,kapa dole.
    Pa nisnmo mi svi slepi bili ,to je bilo ocigledno da je Pepe ostao unistio bi ga skroz ne samo kao igraca nego i ljudski.
    Mozda su u pravu oni koji su govorili da je Pepe svesno podmetnut od nekog ili nekih.
    (ring of fire, 23. jul 2018 14:30)

    # Link komentara

  388. Bravo Vajda kralju ,daj broj racuna da ti pustimo neku lovu :)
    (cobane,vrati se..., 23. jul 2018 14:30)

    # Link komentara

  389. Ma ne mora da jede nista, samo je bitno da je oterao Imaza. Onaj osmeh je bio vise nepodnosljiv.
    (Nebojsa, 23. jul 2018 14:30)

    # Link komentara

  390. Vajda Srbine !
    Ekipa"plati porez Novace" na aparatima, procitali da je rad najbitniji a ne filozofija sa kevinog kompa
    (Oko, 23. jul 2018 14:30)

    # Link komentara

  391. Jasno kao dan.
    (Arsenije, 23. jul 2018 14:29)

    # Link komentara

  392. Kakav samar za sve one koji su pisali kako je Nole dominirao sa vegeterijanskom ishranom 2015….Kakav samar za sve one koji su pisali da je Imaz pozitivno uticao na Novaka i da nema veze sa neuspesima…Kakav samar za one koji su uzeli Novaku zajedno sa samanom jedno 3-4 GS titule.
    (MaironDrake, 23. jul 2018 14:29)

    # Link komentara

  393. Ma bravo Vajda legendo! Ti si nešto najbolje što se Novaku desilo tokom dosadašnje karijere! Samo napred da zajedno ispišete istoriju tenusa!
    (The pilot, 23. jul 2018 14:28)

    # Link komentara

  394. pa znaci ipak su net komentatorit I dusebriznici bili u pravu - problem su bili Pepe I ishrana .. sad onaj komentar o vesalicama I punjenim pljeskama mu se vratio ko nekad on riterne sto je vracao, figurativno pravo u zube
    (marica, kriv, razumevanje, 23. jul 2018 14:28)

    # Link komentara

  395. Boze kako su to svi videli samo ne Novak.Ne verujem u gatke I slicno ali kao da je Neko tog Spanca poturio da ga omandjija.Pratio ga je kao zombi
    (nik, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  396. Pepe Imas je naplatnom spisku Rožera Federera.Ubačen element da destabilizuje Novaka...
    (Miki, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  397. Toooo bre. Nadam se da se No1e konacno otarasio Imaza. Sto se tice ishrane: jedi ribu No1e i davi protivnike ;-)
    (Toma, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  398. Tako je, Marijane, svaka cast! Reket i kasiku u ruke pa udri - ipak je tenis prvenstveno sport, ne nacin zivota i filozofija... Onog nesrecnog gurua Spanca treba Nadalu ili Federeru uvaliti, mozda i Kirjosu :-)
    (burazer, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  399. Eto,iz prve ruke.
    Izgleda da su bili u pravu oni sto su otpocetka tvrdili da je guru sektas kriv za Novakov pad.
    (Burazi jaci od cele kafane, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  400. Svaka cast. Oteriti onog je bio preduslov svega ostalog. Izgleda i da Jeca zeli da Nole pobedjuje, a ako ona to zeli, on ce da pobedjuje. (Mozda joj je Mirka dobacila nesto zajedljivo. Pokazalo se da je dobra u motivisanju Fedkovih protivinika.)
    (Dragan, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  401. Bravo Vajda - 7 miliona internet srba je uz tebe; e sad još da doda prasetinu pa da ga vidi bog! No1e majstore!
    (Mile, 23. jul 2018 14:27)

    # Link komentara

  402. Prosto, jednostavno i plodonosno. Ne mozes da filozofiras o tenisu, moras da ga igras.
    (vitez_djordjuletti, 23. jul 2018 14:26)

    # Link komentara

  403. "Hteo sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet".

    Ali tacno sam znao da je ovo. Vajda, LEGENDO, BREEE... spomenik da ti pravimo.
    (Sabre, 23. jul 2018 14:26)

    # Link komentara

  404. Naravno, nije tu sporno ove gluposti "vrati se pravoslavlju, vrati krst" i budalaštine, jednostavno je, sport je po samoj svoj biti takmičenje, nadmetanje ko je bolji, spremniji, jači, mudriji. Tu nema mjesta za filozofiranje i neki ravnodušni stav.
    (boki, 23. jul 2018 14:26)

    # Link komentara

  405. Bravo Vajda, ovo bi svako normalan podržao. Najbolji potez u dosadašnjoj karijeri Novak je uradio kad je vratio Vajdu i kondicionog trenera Griča. Sve je jasno, bez Vajde nema vajde.
    (fantom, 23. jul 2018 14:26)

    # Link komentara

  406. Vajda najveci srbin.
    (Steiner, 23. jul 2018 14:25)

    # Link komentara

  407. Najjaci lik
    (aabb, 23. jul 2018 14:25)

    # Link komentara

  408. Bravo!!!
    (vranjanac, 23. jul 2018 14:25)

    # Link komentara

  409. Fenomen Novaka prezivljava cela nacija. Vidi se koliko ga navijaci poznaju i sve prezivljavaju sa njim, ispostavilo se sada da su u pravu!

    Guru out, proteini in.
    (papaja, 23. jul 2018 14:25)

    # Link komentara

  410. Hvala Vam za sve!
    (Ajdee, 23. jul 2018 14:24)

    # Link komentara

  411. Bravo!
    (LondonCalling, 23. jul 2018 14:24)

    # Link komentara

  412. samo jos da saradnja potraje.
    (ledenjak, 23. jul 2018 14:24)

    # Link komentara

  413. Ispostavilo je se da smo svi mi koji smo komentarisali da je glavni uzrok ogromnog pada bio Imaz, ishrana, otpuštanje kompletnog tima, bili u pravu. Nole je krenuo stranputicom zbog pogrešnih ljudi, izgubio je dve godine ali se nadamo da je to daleko iza njega i da mozemo da ocekujemo jos najmanje 2-3 vrhunske Novakove sezone.
    (Oliver Nedeljkovic, 23. jul 2018 14:24)

    # Link komentara

  414. Obožavam ovog čoveka.
    (..., 23. jul 2018 14:24)

    # Link komentara

  415. Kakav si ti meni CAR!
    (d, 23. jul 2018 14:23)

    # Link komentara

  416. Pravda za Pepea.
    (dule, 23. jul 2018 14:23)

    # Link komentara

  417. Novaku vec 2 godine svaki strucnjak i navijac govore isto - da se otarasi Pepea. Nadam se da ga nece vratiti, valjda je i sam shvatio sa ovom titulom!
    (Sale, 23. jul 2018 14:23)

    # Link komentara

  418. HAHAHA nije hteo! Jedi Novace! Neecu!!!
    (ja sam robot, 23. jul 2018 14:23)

    # Link komentara

  419. Bravo, bravo, i opet bravo!
    (Frljau, 23. jul 2018 14:22)

    # Link komentara

  420. Vajdi pasoš odma!
    (Where is my sendvič, 23. jul 2018 14:22)

    # Link komentara

  421. Znaci ipak smo bili u pravu mi koji smo govorili da treba da jede i da otera gura. Drago mi je sto je vratio Vajdu I sto je ovaj uspeo da otera gura. Sad mozemo opet da uzivamo u Novaku.
    (ATG, 23. jul 2018 14:22)

    # Link komentara

  422. Eto, ispalo je da su svi pljuvači sa foruma bili u pravu. Imaz out + Vajda in + pravoslavni krst - buda + proteini = šampion Wimbledona.
    (južnjak, 23. jul 2018 14:21)

    # Link komentara

  423. Kao da si mi rod rodjeni!
    Hvala sto si ubedio Novaka da otera prevaranta koji ga truje!
    Ziv bio Marjane
    (danilo90, 23. jul 2018 14:21)

    # Link komentara

  424. U redu je jesti ribe jer one nemaju osecanja aaaa Nole?
    (mita pita?, 23. jul 2018 14:21)

    # Link komentara

  425. Nema lepše vesti nego ove da je Imas oteran konačno
    (Marko, 23. jul 2018 14:20)

    # Link komentara

  426. Marjane, sve najbolje tebi i tvojoj porodici
    (Ilija Dukić, 23. jul 2018 14:19)

    # Link komentara

  427. Amor & Paz adios.
    (Blue Moon 1044, 23. jul 2018 14:19)

    # Link komentara

  428. Bog te blagoslovio
    (Sasa M, 23. jul 2018 14:18)

    # Link komentara