Ubedljiv poraz Srbije od SAD

Odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je poraz na startu četvrtog vikenda Lige nacija, pošto je u Hofman Estejtsu izgubila od SAD, 25:22, 25:16, 25:14.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Nesto ne stima. Videlo se to jos prosle godine, a sad bas dolazi do izrazaja. Lisinac nije ni blizu svojih mogucnosti. Podrascanin isto. Atanasijevic isto. Postavlja se pitanje koga bojkotuju, jasno je da to rade. Grbic kao papagaj ponavlja jedno te isto kad izgube, nikako da primeni bar deo onoga sto kaze. Oni "anemicni" ne trude se da promene nesto.
    (ah, 16. jun 2018 17:12)

    # Link komentara

  2. Idem da gledam danas utakmicu protiv irana. Ovaj pristup igri je teška sramota. Nadam se da će se probuditi i igrati bolje.
     (gordan, 16. jun 2018 17:06)

    # Link komentara

  3. Veliki strumf
    Atanasijevic je jedan od najplacenijih odbojkasa u svetu, rame uz rame sa Ngapeth, Leon, Mihajlov, Zajcev... Mec protiv Francuske je poceo Luburic, a izasao tek kad su oni napravili veliku prednost. Ako se ne secas imas snimak, pa pogledaj. Ako pratis odbojku onda si morao primetiti Bruna, Kristensona, Djanelija, bar njih, posto De Ceko nije igrao. Uzmes njih i uporedis ih sa Jovovicem i odmah ti bude jasno zasto su nasi toliko lisi. Pored toga stice se utisak da nece da igraju... Na stranu sto je kapiten Ivovic, a njegova zamena Jovovic. Kad se sve to uzme u obzir dobro su i ovoliko pruzili...
    (hmmmm, 16. jun 2018 15:24)

    # Link komentara

  4. Ono je bilo mučno za gledati. Srpska ekipa je od prvog trenutka igrala kao po kazni. Nešto opasno škripi u timu, trener nema nikakav autoritet, igrači su dekoncetrisani i nezainteresovani, a to je luksuz na koji nemaju pravo. Da su tako odigrali sezone u klubovima-podobijali bi otkaze posle dva kola.
    Iako bukvalno ništa nije valjalo, čini se da je Jovović ipak najveći problem. Momak je toliko nazadovao poslednjih nekoliko sezona da je to bukvalno neshvatljivo. Ono „kuvanje“ u pola mreže je bilo vrhunac poniženja i nakon toga je morao napustiti teren. U poređenju sa tehničarima zaista vrhunskih ekipa, poput Brazila ili Francuske, Jovović deluje kao da je zalutao na teren. Spor, sporiji, najsporiji, Jovović.
    Toliko sve ne štima i ne valja, da mi se po prvi put čini da Grbić nikada neće izaći na kraj sa ovim timom. I sam je kriv, jer je evidentno da ne igraju najspremniji i najmotivisaniji. Niko od njih nije mogao zaboraviti ni da servira ni da prima, ali ta dva elementa su u najužoj korelaciji sa koncentracijom koja ovoj ekipi nedostaje u TONAMA. Neprihvatljiv amaterizam.
    Ukoliko nešto korenito ne promene, na ovogodišnjem SP će ostvariti verovatno najgori plasman u poslednje dve decenije.
    Računica je jasna, moraju ići na dve pobede,a već meč protiv Irana će pokazati da li uopšte ima volje u tim ljudima da dostojno reprezentuju svoju zemlju.
    (White Power, 16. jun 2018 15:04)

    # Link komentara

  5. Nesto jako lose se desava,sta je u pitanju oni najbolje znaju a mozda i ne znaju! Ovako se za dres reprezentacije ne igra! Prvo,mozete vi svi da uzmete titula koliko hocete za klubove,ali da ste melahonicni prema grbu i dresu to je sramota!!! Nikola demagog,nista ne ubada sa informacijama i jedan veliki minus za negativu kojom zraci! Igraci niko vama nije ostavio dres na poklon kao princevima! Ako ne mozete da stvorite zajednistvo,onda smena generacija i dovedite neke nove ljude jer je ovo blamaza jedne vele sile koja se stvarala decenijama!!! I opet na spisku nisu igraci koji zasluzuju,to cela odbojkaska javnost moze da potvrdi!
    (Ja99, 16. jun 2018 12:39)

    # Link komentara

  6. Jos jedno razbijanje, ponizenje. Nikola Grbic je veliko razocaranje za mene! Bio je velikan kao igrac, ali kao trener mora mnogo, mnogo, mnogo da uci! Mozete da lupate minuse, pisete sta hocete - to je istina. Protiv Brazila, Italije, Francuske i SAD nasi su bili rastureni, devastirani, ponizeni. Izgledali smo ne kao drugprazredna, vec kao petorazredna reprezentacija. Protiv Francuske i SAD dve iste utakmice: drzali smo se u 1. setu, a kad smo ga izgubili usledio je potop, totalni raspad. Nocas je Nikola sam izgubio 1. set: 1. trazi tajm aut na 21-20 iako se ceo set igrao poen za poen i Ameri nisu napravili nikakvu seriju. Samo je poremetio rutinu u napadu - dobili smo jak blok, pa jos jedan i kraj. 2. Drzi u igri Atanasijevica koji je i dobio ta dva bloka, a decko veze nema. Najneinteligentniji igrac koji niti zna da kuva, ni da plasira, ni da puca blok aut, vec svaki put udara samo iz sve snage, pa sta bude. Zato je i dobio nekoliko strahovitih blokova direktno u parket, a ni servu nije mogao da ubaci. A Nikola ga drzao u igri sve dok Ameri nisu napravili odlucujucu prednost. Gledao sam pre toga kako je Iran sa Kolakovicem 3-0 dobio jednu Poljsku - u ove dve utakmice najbolje se videlo sta znaci trener.
     (veliki strumf, 16. jun 2018 12:09)

    # Link komentara

  7. sreca pa ne dadoh pare za kartu.
     (panco, 16. jun 2018 11:58)

    # Link komentara

  8. Bio sam na utakmici, i samo mogu da kazem SRAMOTA! Na zagrevanju se videlo da ce da izgube. Mrzelo ih je da se pomere. Ako nase " zvezde" nece da igraju, nek ustupe mesto mladjima koji ce da ginu za tim. Ovo je BRUKA!
    (pedja, 16. jun 2018 11:23)

    # Link komentara

  9. Dok je Kovačević tu...
     (Iznenad iz Beograda, 16. jun 2018 10:54)

    # Link komentara

  10. Ljudi pa zar ne vidite da je ovo bojkot igraca. Vidi se iz aviona.Posle ovih kvalifikacija Grbic ce dobiti otkaz. Zapamtite ovo.....
     (bojannnn, 16. jun 2018 10:48)

    # Link komentara

  11. Naši su totalno nezainteresovani za ovo takmičenje, došli samo da odrade obavezu.
     (Kumo Kagyu, 16. jun 2018 10:18)

    # Link komentara

  12. Zao mi je sto sam ostala da cekam do 3 ujutru da bih gledala ono, onakav pristup igri. Opet prvi dobro, i u zavrsnici padamo. Kao da psihicki imaju neku barijeru. Za prvi set definitivno krivi Grbic koji drugi tajmaut uzima na set loptu umesto poen pre, i Ivovic kome pada lopta usled lose procene. 2 i 3 set nema potrebe da se komentarise, totalno bez igre. Servis uzas, nijedna iole dobra ekipa tesko ce da se pobedi sa onakvim servisom, 4 greske u jednoj rotaciji na kraju prvog seta. Ne znam sta je sa Lisincem i Ivovicem oni su imali snazan servis i tu smo pravili razliku, sad nema nikog ko dobro servisa. Nas najbolji igras kovacevic sa 7p, bas slabo. Sta je sa korekorima, nisu se videli, Jovovic opet slab. Tesko ce do finalnogo turnira, nije nemoguce ali tesko, morali bi sve do kraja da pobede i da se nadaju kiksevima ostalih.
     (ana, 16. jun 2018 10:14)

    # Link komentara