1. @uefamafia
    Pod uslovom da imamo selektora koji zna posao. A mi imamo Krstajića za koga niko ne zna da li "zna posao", jer se njime dosad nije ni bavio. Tako smo uništili svoju najbolju generaciju, sa SP 1998, jer ih je vodio početnik Santrač.
    (Kluz, 30. april 2018 11:42)

    Potpuno tačno. Protiv Nemaca izadje najboljih jedanaest, povedemo 2-0, a onda Santrač menja najboljeg na terenu Dejana Stankovića, ubacuje "iskusnog" Govedaricu koji preuzima Birofa od Mihajlovića i od 2-0 za čas 2-2. Takodje, umesto odličnog Kovačevića, ubacuje Pericu Ognjenovića i umesto Željka Petrovića, ubacuje Stevića. Tipičan trener početnik, poklonio je Nemcima bod.
    Krstajić, plus narušena atmosfera u timu, jednako propast.
    (Negativni, 2. maj 2018 14:37)

    # Link komentara

  2. Bane ce se valjda oporaviti. Nastasic verovatno nece, a posle mesec ili koliko vec neigranja ni Vujadin nema sta da trazi u reprezentaciji. Pozvati Pejcinovica (nazalost napravio kiks za vikend posle kog je pao gol, ali nemamo bolje), obavezno Milenkovica (igrao levog stopera protiv Napolotanki i pokidao utakmicu) i videti da li Subotic hoce da pomogne. Uz Baneta, Veljkovica, Tosica to bi bilo dovoljno.
    Matic-Milivojevic kicma tima, a zamena Fejsa umesto Grujica. Na bekovima ne treba nista dirati eventualno Rodic umesto Obradovica.
    Ostalo je sve ok dodati Jovica i mozda razmisliti i o Lukicu za ove prijateljske. Umesto recimo Gacinovica.
    Valjda ce biti jos 2 prijateljske svi su vec zakazali a nasi ni rec o tome.
    (Xiz, 1. maj 2018 09:54)

    # Link komentara

  3. Kad bi bili ovakvi na SP,stigli bi do 1/2 finala , a posle šta nam Bog dâ!(uefamafia, 30. april 2018 11:06)Voimja oca i sina.
    (Mikii, 30. april 2018 12:54)

    Pa znamo da ti ne bi zeleo.
    (siva bela crvena plava, 30. april 2018 18:00)

    # Link komentara

  4. milan @ slucajno sam zaboravio Tadica naravno covek nas je sam vukao na SP .
     (trener, 30. april 2018 15:38)

    # Link komentara

  5. jagos vukovic i fejsa dokazali,da nemaju mesta u reprezentaciji i neko jih ugurao poput tosica iz partizana koji je za penziju uz ilica i milijasa,pre bih dao,da igra ilic iz partizana nego tosica.otkud tu sad pa zdjelar nije mi jasno.samo andrija zivkovic i dejan radonjic koji igra kao posudjeni igrac talijanske ekipe imaju kapacitet,od mladih igraca.sergej mora jo[ dosta pasulja al neko ga debelo gura,da ne ispadne da zameni 4.igraca sredine koji su najbolji igraci svojih klubova.radi se o tadicu,milivojevicu,ljajicu i najboljem igracu mancester yunajteda i repreyentacije srbije.sigurno jedna od jacih sredina svih reprezentacija trenutno,poseduje srpska sredina terena.a mitrogol se sjajno uklopijo.
    (sava., 30. april 2018 15:36)

    # Link komentara

  6. tadic,milivojevic,ljajic,matic sredina i u spici mitrovic svih 5.igraca su u exstra dobroj formi imamo najbolju sredinu sa isturenim mitrovicem.tih 5.igraca su okostnica tima sve ostalo se nekako i moze promeniti sem tih 5 igraca.po boku mogu uz kostica menjati andrija zivkovic ili radonjic iz zvezde koji je igrac na posudi iz talijanske ekipe.sto se tice sergeja jedino kao rezerva uz lukica koji moze menjati,mitrovica prvog spica ako se ovaj povredi.jedini problem je poslednji igrac ispred golmana.nekako sve sem jagosa vukovica i fejsu 2.igraca koja neznam sta rade na spisku reprezentacije srbije.nastasic uz baneta je odlicna kombinacija pozadi.
    (slaviša šmigič, 30. april 2018 15:14)

    # Link komentara

  7. Sledeci igraci moraju da krenu na SP ako smo i malo ozbiljni:

    Rajkovic

    Kolarov
    Veljkovic
    Maksimovic
    Milinkovic
    Ivanovic*
    Nastasic*
    Spajic*

    Matic
    SMS
    Fejsa
    Milivojevic
    Grujic/Maksimovic/Radoja

    LJajic
    Kostic
    Zivkovic
    Tadic

    Mitrovic
    Jovic
    Prijovic


    * ako nije povredjen
    (Milos, 30. april 2018 14:47)

    # Link komentara

  8. za levog beka znamo, sredina obavezno Matic,Milivojevic,SMS i zbog sjajne igre u odbrani Fejsa nek se nadje ako zatreba .
    ispred Ljajic,Zivkovic,Kostic,Gacinovic
    napad Mitrovic,Jojic,Prijovic..
    ali Jovic i Milenkovic MORAJU u Rusiju prvi je jesan od dva nasa najbolja napadaca a drugi mozda i najbolji stoper u ovom trenutku.
    (trener, 30

    Majstore za sve se slažem, samo si verovatno nenamerno zaboravio Tadića, ipak nam je on ponajbolji ofanzivac.
    (Milan, 30. april 2018 13:19)

    # Link komentara

  9. realno mislim da ce srbija prvi put osvojiti SP
    (dirty sanchez, 30. april 2018 13:15)

    # Link komentara

  10. Imamo 3 vrhunska igraca na svojim pozicijama, Matica, Sergeja i Kolarova plus nekoliko dobrih i par solidnih igraca. Mozemo da napravimo finu ekipu koja ce da se potuce sa Kostarikom i Svajcarskom. Mozemo a da li hocemo...to cemo videti.
    (Stara kuka, 30. april 2018 13:07)

    # Link komentara

  11. Basta ne igra za Lacio.
    Rukavina ne igra za Viljareal.
    Nastasić i Ivanović povredjeni.
    Odbrana nam je najveći problem.
    Napadači i vezni igrači su kvalitetni i u usponu forme ali će odbrana kako za predstojece SP tako i za budućnost predstavljati veliki problem.
    Kad Kolarov i Rukavina (plus Basta) odu u penziju mi nećemo imati krštenog beka.
    Rodić iz Zvezde se nameće kao kratkotrajno rešenje i možda Gajić iz Bordoa alu zavisi kako će se razvijati.
    Pejčinović treba da dobije šansu, Duško Tošić i Vujadin Savić, svi imaju odlične sezone. Dosta je Vukovića, Biševaca, Maksimovića i Mitrovića kiksara.
     (Indoktrinacija, 30. april 2018 13:07)

    # Link komentara

  12. Vodim pratite strane druge lige.Imate to i kod nas pa niko ne komentarise.
     (miro, 30. april 2018 13:01)

    # Link komentara

  13. Kad bi bili ovakvi na SP,stigli bi do 1/2 finala , a posle šta nam Bog dâ!
    (uefamafia, 30. april 2018 11:06)

    Voimja oca i sina.
     (Mikii, 30. april 2018 12:54)

    # Link komentara

  14. Znači polufinale najmanje......
     (Cane onaj Lepi, 30. april 2018 12:51)

    # Link komentara

  15. Imamo odlicne fudbalere,fale nam samo pismeni ljudi u savezu i iskusni selektor koji bi sve ovo ukomponovao u odlican tim.
    (boban,nis, 30. april 2018 12:31)

    # Link komentara

  16. Obavezno zvati Nevena Subotića!
    (boris, 30. april 2018 12:23)

    # Link komentara

  17. Amo mi nervirate Muslina.
     (Dusko, 30. april 2018 12:16)

    # Link komentara

  18. Trojica gore navedenih uz Matica moraju biti okosnica tima. A do selektora je da uklopi ostatak tima. Imamo Ljajica,Kostica.....
    A treba obaratiti paznju na bekove jer su nam Kolarov I Ivanovic(Rukavina) prilicno istroseni I treba nam mlada krv koja ce da kida pozadi....
     (GanDra Šajkaš, 30. april 2018 12:09)

    # Link komentara

  19. Ako tako nastavljaju nasi igraci mozemo Lako da prodjemo grupu i da sva tri utakmice pobedimo i da idemo sto jos dalje na mundijalu. Ali Srbija ce biti ove godine pazite sta vam ja kazem prvak sveta u fudbalu.
    (Ma Brazil moze da pukne protiv nas., 30. april 2018 12:05)

    # Link komentara

  20. Još kada bi imali trenera ...
    (fix21, 30. april 2018 11:59)

    # Link komentara

  21. @uefamafia
    Pod uslovom da imamo selektora koji zna posao. A mi imamo Krstajića za koga niko ne zna da li "zna posao", jer se njime dosad nije ni bavio. Tako smo uništili svoju najbolju generaciju, sa SP 1998, jer ih je vodio početnik Santrač.
    (Kluz, 30. april 2018 11:42)

    # Link komentara

  22. i grujan magija!
    (hahaha, 30. april 2018 11:30)

    # Link komentara

  23. Sto se tice golmana Rajkovic je mnogo stagnirao u Izraelu, ispred njega su i Dmitrovic i Stojkovic mozda cak i Svilar. Defanzivci... puno je tu povreda i kikseva, nadam se da ce se Bane oporaviti, a klinci su veoma dobri Milenkovic, Veljkovic i onaj mali radovac sto igra u Chves-u. Milunovic, Savic i Pejcinovic su svakako ispred Maksimovica. Iskreno se nadam da otpada i Ivan Obradovic, umesto njega Rodic, pa mozda cak i Bogosavac. Grujic veoma neiskusan, izveden posle pola sata da ne dobije crveni, nije redovan iako postoji klauzula da mora da odigra 14 meceva. Umesto njega Radoja u odnosu na prosli spisak iako i on nije vise standardan nakon povrede. Umesto Gacinovica, koji je u padu forme dodati Luku Jovica u odnosu na prosli spisak. Mozemo da prodjeno grupu :)
     (realan19991, 30. april 2018 11:25)

    # Link komentara

  24. milenkovic odlicno odigrao protiv Napulja taj decko mora da ima mesta za Munidjal mnogo je jak u duel igri , odlicno igra glavom , sjajno cita igru jedina da kazem mana mu je brzina ali ni Vidic je nije imao pa je bio vrhunski stoper uz pravu ulogu moze da bude otkrovenje za nas.
    isto vazi i za Jovica.
    nazalost kuburino sa desnim bekom ali tu moraju da budu Basta i Rukavina jednostavno bolje nemamo.
    treba ispratiti i Pejcinovica Lokomotiva je prva u Rusiji a on najbolji defanzivac ekipe odlicno je igrao i u Nici , nije sklon koksevima solidan u svim segmentima igre ako ne ide Nastasic stoperi moraju da budu . Veljkovic-Tosic-Milenkovic-Pejcinovic

    za levog beka znamo, sredina obavezno Matic,Milivojevic,SMS i zbog sjajne igre u odbrani Fejsa nek se nadje ako zatreba .
    ispred Ljajic,Zivkovic,Kostic,Gacinovic
    napad Mitrovic,Jojic,Prijovic..
    ali Jovic i Milenkovic MORAJU u Rusiju prvi je jesan od dva nasa najbolja napadaca a drugi mozda i najbolji stoper u ovom trenutku.
     (trener, 30. april 2018 11:24)

    # Link komentara

  25. Čekaj, je l ovaj uvod zezanje ili ironija? Od celog tima mozda samo dva-tri igraca uradila nesto pozitivno, ostali ili katastrofa ili nista...
     (Pera Trta, 30. april 2018 11:22)

    # Link komentara

  26. bane-subotic-nastasic-kolarov

    sergej-matic

    kostic-tadic-ljajic

    mitrovic


    ukoliko nasta ne bude bio u stanju, onda karleusa nazalost (sinoc u derbiju katastrofa - pocrveneo). zvati miralema, pejcinovica, jovica, rodica, fejsu.. tim je resepktabilan.. na papiru smo jaci od kostarike, nivo svajcaraca.. mozemo do druge faze a tu se vec ne pitamo ako budu nemci protivnik
    (rumenko, 30. april 2018 11:16)

    # Link komentara

  27. Mitar mesija druga liga,Tadic ispada iz lige,Kostic HSV ispada ,Milivojevic Palas jedva prezivi,Grujic druga liga.Pola reprezentacije ce u drugu ligu ili vec jeste u istoj.Ostali su Kina,Grcka i sl.Pretuzno a vi ih jos uzdizete.
     (Where is my sendvič, 30. april 2018 11:12)

    # Link komentara

  28. Grujic usao zbog povrede saigraca, a izasao na poluvremenu... Kardif je ispostovao ugovor sa Liverpulom (broj utakmica).
     (Jaran, 30. april 2018 11:11)

    # Link komentara

  29. Jovic omasio dva zicera protiv bajerna... Da je ima malo vece iskustvo kao napadac bio bi heroj utakmice,Gacimovic i on su odigrali veoma dobro.
    (Jack Sparrow, 30. april 2018 11:11)

    # Link komentara

  30. Kad bi bili ovakvi na SP,stigli bi do 1/2 finala , a posle šta nam Bog dâ!
     (uefamafia, 30. april 2018 11:06)

    # Link komentara