Druga pobeda Srbije na Svetskom prvenstvu

Hokejaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupe u holandskom Tilburgu, pošto je savladala Kinu 3:1.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Veoma je vazno odigrati danas hladne glave, skoncentrisano i sa dosta samopouzdanja. Samopouzdanje verujem da imamo ,a i odlicnu disciplinu od strane trenera Davida. Holandija zeli da se vrati u visu diviziju, igraju kod kuce, protiv nas i Australije ce svakako dati sve od sebe, ali nama je bitno da dobijemo ovaj mec pa bilo i 1:0. Jako nam je bitan ovaj mec za dalji tok takmicenja, ako pobedimo Holandiju oni ce vrlo verovatno ostati u ovoj diviziji, a nama ostaje i borba sa sada vrlo nezgodnim Austalijancima. Ako veceras dobijemo, ne vidim razlog zasto ne bismo uspeli da se plasiramo ponovo u visi rang kao sto smo to ucinili i 2009. Napred momci ! Pratimo vas veceras i narednih dana.
     (Hororelf, 26. april 2018 12:20)

    # Link komentara

  2. Браво момци, честитам!
    Наставите у истом ритму.
    (Срб, 25. april 2018 20:12)

    # Link komentara

  3. Dve lagane pobede za sada, protiv Holandije će biti odlučujuća ako ih dobijemo imamo velike šanse za osvajanje prvog mesta i ulaska u jaču diviziju.
     (milos_no6, 25. april 2018 18:21)

    # Link komentara