1. Ko se jos pali na nasu reprezentaciju u fudbalu???
    Pa gol necemo dati sigurno na SP , a primicemo 5 sigurno.
    I kada su velikani igrali za reprezentaciju nismo dobro prolazili, a kamoli sada kada nam igraju ovi bezveznjaci i natripovane zvezde...sada Tadic, SMS, Matic, Mitrovic, a nekada Piksi, Dejo, Mijat, Jugovic ali sta vi znate...
     (mich, 9. april 2018 16:44)

    # Link komentara

  2. Odbrana nam je fenomenalna primili su svi po 2 i vise golova, a brojalo se i do 3-4
     (mich, 9. april 2018 16:38)

    # Link komentara

  3. Mi imamo odlicnu reprezentaciju,ne vruhinsku ali ekipu koja moze da prodje bar prvi krug.Solidna odbrana,dobar vezni red,korektan napad.Na golu Dmitrovic ili Stojkovic.E sad,sto ova grupa igraca pripada organizaciji FSS je druga stvar i zbog toga razumem javnost.Ako se budu borili nema im se sta zameriti.Vec su u Rusiji.
    (Stara kuka, 9. april 2018 16:34)

    # Link komentara

  4. Jedan Sergej sam vredi 70 miliona koliko i cela reprezentacija Crne Gore! Mnogo smo bolji od crnogoraca! Pevaj Srbijo!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlovic, 9. april 2018 13:42)

    Ма много сам срећан што смо бољи од Црногораца. А још сам срећнији што смо бољи и од Фарских острва, Малте, Луксембурга и Сан Марина. А тек што смо бољи од Ватикана...
    (Марко, 9. april 2018 16:32)

    # Link komentara

  5. isti ljudi što guraju Jagoš Vukovića goraju i sergej milinkovič saviča koji realno nema mesta u sredini pored,nemanje matiča koji igra na istoj poziciji a odlično sarađuje sa lukom milivojevičom odlična forma,tadišem i ljajičem kao i mitrovičem u špici.konačno reprezentacija uigrana i postiže golove redovno.matič milivojevič,tadič i ljajič igraju odlično opet tatini sinovi guraju sergeja milinkoviča,kako bi narušili atmosferu.nadam se,da ne podlegnu pritisku guranja sergeja milinkoviča,uvek nam tatini oz.menađeri kvarili ono što je bilo odlično urađeno.ovo je trenutno možda najjača sredina u evropi.imamo sjajan tim koji mora igrati umesto gurati neuigrane igrače poput sergeja.ovde samo još izbaciti jagoša vukoviča i možda budemo iznenađenje prvenstva.verujem ovom timu samo bez jagoša i sergeja.neka brinu menađeri nama nisu potrebni.
    (slaviša šmigič, 9. april 2018 16:22)

    # Link komentara

  6. @filip Obamejang je inace vec neko vreme u Arsenalu ako nisi znao
     (tajniagentizi, 9. april 2018 15:37)

    # Link komentara

  7. Ljajic usao u top formu, samo tako nastavi majstore !
     (Otkida, 9. april 2018 14:52)

    # Link komentara

  8. Jedan Sergej sam vredi 70 miliona koliko i cela reprezentacija Crne Gore! Mnogo smo bolji od crnogoraca! Pevaj Srbijo!
     (Mihajlovic, 9. april 2018 13:42)

    # Link komentara

  9. Pomenuo je covek dole u komentarima Pejcinovica, Milenkovica, Jojica i Sulejmanija, ja bih dodao i Darka Lazovica. Sta je problem da, kad vec vrsite pregled, navedete sve igrace koji igraju u dobrim ligama i ekipama, makar ne bili deo reprezentacije?
    (Korosavendz, 9. april 2018 12:47)

    # Link komentara

  10. Ovde i dalje u konkurenciji nema Pejcinovica, Milenkovica, Jojica i Sulejmanija, ne zanima me koja su vam (bila) merila, tragikomicno je da stavljate Svilara jer se jos uvek nije odlucio za nas (kako vreme bude odmicalo, sve su vece sanse da naposletku i nece) kao i da i dalje stavljate Petkovica, S. Mitrovica, Savica, Mladenovica, Zdjelara, Tosica, Radonjica pa i Ni. Maksimovica koji sasvim sigurno nije zasluzio da ide pre Pejcinovica. Spajic je povredjen i od njega nema nista, Gajic gotovo da uopste ni ne igra, ni od njega nista, nazalost. On the other hand, Pejcinovic, Milenkovic, Fejsa, Radoja (ni on sad nije najstandardniji), Gudelj, Jojic, Sulejmani, Jovic- zbog cega ne bi pozvao bar jednog od tih stopera ako ne i obojicu, Fejsu ili Radoju (slazem se da je sad prekasno, a verovatno i nepotrebno da obojica budu u igri za SP, ali, za onaj siri spisak od 35 nije), najmanje jednog izmedju Gudelja i Jojica (podvlacim, medjusobno mozda i nisu za poredjenje, ali, jesu zgodni za komparaciju sa onim umesto koga bi upali na spisak) ako ne cak i obojicu jer su to vise zasluzili od Grujica, a na kraju i Miralema i Luku da isproba? Neka sada pozove jedno 27-28 igraca, sigurno i sam jos ima izvesne dileme. (Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic- Ivanovic, Basta/Rukavina, Pejcinovic, Veljkovic, Milenkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Maksimovic, Gudelj, Matic, Milivojevic, Fejsa/Radoja- Sulejmani, Zivkovic, SMS, Jojic, Tadic, Ljajic, Kostic, Gacinovic- Mitrovic, Prijovic, Jovic.)
    (Udruzenje za razvoj i prosperitet srpskog fudbala, 9. april 2018 11:42)

    # Link komentara

  11. Za stara dobra vremena Krstajic bar u jednom prijateljskom mecu za nas navijace da igra u sistemu 4-4-2 jer verujem da bi imali mnogo uspeha u njemu.
    Stojkovic-
    Basta,Bane,Nastasic(Tosic),Kolarov-
    Kostic(Tadic),Sergej(Luka),Matic,Ljajic-
    Jovic,Mitrovic(Prijovic)
    (R9, 9. april 2018 11:41)

    # Link komentara

  12. Ovde i dalje u konkurenciji nema Pejcinovica, Milenkovica, Jojica i Sulejmanija, ne zanima me koja su vam (bila) merila, tragikomicno je da stavljate Svilara jer se jos uvek nije odlucio za nas (kako vreme bude odmicalo, sve su vece sanse da naposletku i nece) kao i da i dalje stavljate Petkovica, S. Mitrovica, Savica, Mladenovica, Zdjelara, Tosica, Radonjica pa i Ni. Maksimovica koji sasvim sigurno nije zasluzio da ide pre Pejcinovica. Spajic je povredjen i od njega nema nista, Gajic gotovo da uopste ni ne igra, ni od njega nista, nazalost. On the other hand, Pejcinovic, Milenkovic, Fejsa, Radoja (ni on sad nije najstandardniji), Gudelj, Jojic, Sulejmani, Jovic- zbog cega ne bi pozvao bar jednog od tih stopera ako ne i obojicu, Fejsu ili Radoju (slazem se da je sad prekasno, a verovatno i nepotrebno da obojica budu u igri za SP, ali, za onaj siri spisak od 35 nije), najmanje jednog izmedju Gudelja i Jojica (podvlacim, medjusobno mozda i nisu za poredjenje, ali, jesu zgodni za komparaciju sa onim umesto koga bi upali na spisak) ako ne cak i obojicu jer su po to vise zasluzili od Grujica, a na kraju i Miralema i Luku da isproba? Neka sada pozove jedno 27-28 igraca, sigurno i sam jos ima izvesne dileme. (Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic- Ivanovic, Basta/Rukavina, Pejcinovic, Veljkovic, Milenkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Maksimovic, Gudelj, Matic, Milivojevic, Fejsa/Radoja- Sulejmani, Zivkovic, SMS, Jojic, Tadic, Ljajic, Kostic, Gacinovic- Mitrovic, Prijovic, Jovic.)
    (Udruzenje za razvoj i prosperitet srpskog fudbala, 9. april 2018 11:39)

    # Link komentara

  13. Grujic je igrao za Kardif.
    (Svarozic, 9. april 2018 11:37)

    # Link komentara

  14. A Pejcinovic, Sulejmani, Jojic, Subotic... molim vas da i njih uzmete u obzir. Selektor je rekao da svi imaju sansu. Jojic je standardno dobar u Nemckoj, Sulejmani strasan igrac, brz, sa odlicnim centrasutom. Odbrana, gde smo bas tanki, Subotic igra kao preporodjen u Francuskoj, Pejcinovic jedan od najboljih u Rusiji...
     (Nikola, 9. april 2018 11:37)

    # Link komentara

  15. Svi su se smejali Terzicu i svima iz zvezdine uprave kada su pricali koji su Jovicevi dometi. Decko ih je vec sa 20 godina demantovao sto je za spica veoma rano razdoblje i oni obicno tek krenu da pokazuju prave partije od 24e pa na dalje. Sto ustvari znaci da je Luka pravi dragulj i da ga treba zvati u A tim za svetsko jer u ovako zahtevnoj ligi davati gol na 90 minuta i biti ispred Batsuaia,Obamejana,Rodrigeza,Milera i samo iza Levandovskog je za 20ogodisnjdg napadaca pozivnica koja se sama pise.
    (Filip, 9. april 2018 11:34)

    # Link komentara

  16. vladimire za tebe, od 23 igraca za koje mislim da ce da idu na sp-u samo cetvorica su bili na klupi. pa ti proveri sam sada: stojkovic,rajkovic,dmitrovic-rukavina,basta,ivanovic,maksimovic,nastasic,tosic,veljkovic,kolarov-milivojevic,matic,fejsa,ljajic,tadic,zivkovic,milinkovic-savic,kostic,gacinovic-mitrovic,jovic,prijovic.
    (dalibor79, 9. april 2018 11:26)

    # Link komentara

  17. Odlicna nedelja iza nasih fudbalera,svaka cast momci samo tako nastavite do Rusije.
    (Jack Sparrow, 9. april 2018 11:22)

    # Link komentara

  18. (Babangida, 9. april 2018 10:12)

    Aj da ja tebe za početak pitam, znaš li ti gde igra Gruja?
    (San Antonio Spurs, 9. april 2018 11:21)

    # Link komentara

  19. kako su prosli Savic i Milinkovic??
     (srbinizcg10, 9. april 2018 11:10)

    # Link komentara

  20. Ne lozite ovu jadnu decu. Ako izvucemo jedan remi u Rusiji bicu zadovoljan.
    (PUNKrti, 9. april 2018 11:01)

    # Link komentara

  21. vaskrsnuo srpski fudbal.
    (nortatem, 9. april 2018 10:57)

    # Link komentara

  22. koji crni jović...
    (beži bre, 9. april 2018 10:51)

    # Link komentara

  23. @Babangida Majstore Grujic igra svaku utakmicu od kad je dosao iz Liverpula i svaki put je bio jedan od boljih igraca ekipe i od kad je dosao nisu imali ni jedan poraz.Sad prvi put nije igrao i Kardif je izgubio,tako da se ne slazem sa tobom mislim da bi i on i Maksimovic trebali da idu pre nego Gudelj i Fejsa.Sto se ostalih igraca tice mislim da Jovic mora da ide decko igra odlicno za par godina ce biti zver.
     (Nikola, 9. april 2018 10:47)

    # Link komentara

  24. Mitar je u odličnoj formi, ali ipak vredi viae gol Jovica u Bundesligi nego gol u Cempionsipu. A Fejsa nikako ne bih voleo da ide, jer ne vidim nijedan fudbalski kvalitet kod tog coveka. Bar nema nikakav kvalitet koji nam moze doneti nesto novo...
     (anonimus, 9. april 2018 10:43)

    # Link komentara

  25. Budimo realni, ovi momci zasluzuju postovanje. U fudbalu je strasna konkurencija, igra se u Americi, Africi, Aziji, svuda, a mi vise cenimo medalju u tekvondu i dzudou za koje 99,999% stanovnistva sveta ne zna pravila i da uopste postoje, a za fudbal znaju svi. Ako neko sa 17 godina osvoji medalju i nacionalnu penziju od 1200 evra, onda su i ovi momci samim odlaskom na svetsko prvenstvo zasluzili veliki respekt.
     (kiks, 9. april 2018 10:42)

    # Link komentara

  26. Mitar je u odličnoj formi ali ipak vredi vise gol Jovica u Bundesligi nego u gol u Cempionsipu. Ja ne bih voleo nikako da Fejsa ide, c
     (anonimus, 9. april 2018 10:42)

    # Link komentara

  27. Sulejmani i Jović, dva najozbiljnija kandidata za Rusiju
    (Kokorayko, 9. april 2018 10:37)

    # Link komentara

  28. Zovite Luku iz Frankfurta.
    (lukaaa, 9. april 2018 10:23)

    # Link komentara

  29. gruja i maksa nemaju sta da traze u rusiji.. mislim da je smesno voditi momke koji vide teren samo na treningu, bez obzira sto su zlatni orlici.. fejsa, radoja, gudelj.. dvojica od ove trojice treba da idu uz luku i matica u manevru..

    od igraca koji se namecu svakako jovic, pejcinovic i sulejmani koji je opet dao gol i asistirao..
    (Babangida, 9. april 2018 10:12)

    # Link komentara

  30. belović, megazvjezda spartaka
     (duška marković, 9. april 2018 10:05)

    # Link komentara

  31. NIJE SMS DAO GOL AL TO MU DIGLO CENU ZA JOS 29 MILIJARDI.


    I BOGDAJ SOLIDAN
     (nista o nicemu, 9. april 2018 10:02)

    # Link komentara

  32. Za Dusana Tadica pise bez ucinka, ali je i on bio vrlo dobar, mozda i najbolji u Sotonu. Kreirao je 2 sanse dobio ocenu 7.9 (najbolje ocenjen igrac ekipe)

    Sto se tice napadaca, konacno posle duze vremena imamo izbor i moraju Mitrovic, Jovic i Prijovic u Rusiju.
     (zasto ste ubili medjeda?, 9. april 2018 10:00)

    # Link komentara

  33. Vi se sa ovim spiskom još i hvalite??? Pa više od pola njih je ili prespavalo prethodnu nedelju ili je sedelo na klupi!
    (velimir, 9. april 2018 09:56)

    # Link komentara