1. Znaci MIjat Gacinovic- rezerva u Ajntrahtu a Luka Jovic postigao pogodak i... jedno veliko nista. Objektivno.
    (MADOXX)

    Da pratis malo vise Bundes ligu, znao bi da je Mijat odigrao otprilike 4 puta vise minuta ove sezone od Luke i da je mnogo zasluzniji za uspeh Ajntrahta u prevenstvu. O vaznosti Mijata za reprezentaciju tokom kvalifikacija da i ne govorim. U jednom si u pravu - Luka je neverovatan talenat i buducnost nase reprezentacije. Da je ikako moguce, obavezno bih ga vodio u Rusiju, cisto da oseti veliko takmicenje i kao zalog za buducnost. Na zalost, Krstajic moze da povede samo 23 igraca a Luka je u ovom trenutku za par mesta ispod crte i zato nema svrhe zvati ga na utakmice za uigravanje. Eventualno bi mogao da uskoci umesto Ljajica, iako i Adem ima mnogo vise ozbiljnih utakmica u nogama ove sezone, ili mozda cak i Prijovica, ako se grcko prvenstvo potpuno prekine, mada mislim da Prijovic ide i na jednoj nozi u Rusiju.
    (5-4-1, 14. mart 2018 21:28)

    # Link komentara

  2. Ma kakav inat,to je samo izmisljena nasa kovanica!Jokanovic a ni Mitrovic ne pale se na to!Rad je osnov svega!Kod Mitrovica je bila prisutna apatija neigranjem,svi znamo da igranje na kasikicu ne stvar igracku formu!Zato su nasi treneri od ranije(a vidim sada to kod Jokanovica, Milojevica i jos nekih mladjih) bili i ostali najbolji po proceni koga i kad treba "ubaciti" u vatru!Uverenja sam da talenat nasih igraca nije sporan,nedostajao je rad,nekima i vera u svoje znanje.Zato je tu trenerova uloga najbitnija,da postavi stvari kako treba.Nazalost mulj natalozen decenijama u nasoj ligi,besparica,teska ekonomska situacija zemlje opustosena suludim ratom 90-tih stvorila je klimu da se zuri u svim sistemima pa sport, pogotovo fudbal, je otisao u pogresnom pravcu!Ranim odlaskom veoma talentovanih mladih igraca,spusten je u zemlji na veoma niske grane.Tu i tamo nekadasnji giganti Zvezda i Partizan jos uvek tavore,ponekad bljesnu, ali ni primaknuti onom kvalitetu od ranije kad je sport na ovim prostorima bio veoma dominatan i van granice drzave!Zato ne cudi da su se interesovanja poklonika sporta okrenula uspesima nasih sportista i trenera u inostranim ligama pogotovo ka onim koji igraju u najjacim takmicenjima u svetu.Djokovic,na primer u tenisu,Jokic u kosarci,Matic u fudbalu i plejada kosarkaskih strucnjaka u kosarci:Pesic,Obradovic,Djordjevic,Kokoskov,sada Jokanovic u fudbalu bude paznju nasih ljudi.Da ne zaboravimo dame:Mandic i Spanovic koje dominuraju u svom sportu!
    (bmiles, 12. mart 2018 17:21)

    # Link komentara

  3. Jel ima neko link šta je rekao Benitez o Mitroviću?
    (dap, 12. mart 2018 12:33)

    Има у вестима б92 од пре пар дана. Рекао је да је Чемпионшип слабији и да је прошле године Митар дао само 6 голова за целу сезону и да је био тек трећи или четврти стрелац Њукастла у Чемпионшипу.
    Суштина је да му Бенитез није дао шансу и да где год је тренирао доводи и форсира своју шпанску играчку колонију.
    Њукастл не могу да гледам задње две три године.
    Свака част Јокану легенди.
     (Ђенерал, 12. mart 2018 14:55)

    # Link komentara

  4. Znaci MIjat Gacinovic- rezerva u Ajntrahtu a Luka Jovic postigao pogodak i... jedno veliko nista. Objektivno.
    (MADOXX, 12. mart 2018 14:24)

    # Link komentara

  5. Gde je Skuletic na spisku?
     (kantarija, 12. mart 2018 13:24)

    # Link komentara

  6. Moze li neko da mi kaze zasto Nemanje Maksimovica nema vec na par utakmica ni u protokolu? Decko je odigrao korektno kad god je igrao! Ne znam ni zasto je Ljajic pozvan kad ne igra vec vise od mesec dana?! Drugo, zasto ni Fejsa ni Gudelj nisu pozvani, mislim da su zasluzili...igraju standardno, iskusni su vec, izgurali kvalifikacije?
     (nosferatu, 12. mart 2018 13:20)

    # Link komentara

  7. Jel ima neko link šta je rekao Benitez o Mitroviću?
    (dap, 12. mart 2018 12:33)

    # Link komentara

  8. Po meni Luka Jovic mora da bude pozvan decko je sjajan skoro nismo imali boljeg napadaca,decko ima takav njuh za gol da to nije normalno.Naravno Mitrovic treba da bude prvi spic ali uz Prijovica najrealnije je da ode Luka Jovic.
    (Nikola, 12. mart 2018 12:30)

    # Link komentara

  9. Ali druga liga tako da nebitno...
     (4k4.Dex, 12. mart 2018 11:55)

    # Link komentara

  10. Stojkovic(Rajkovic)
    Basta,Ivanovic,Tosic(Nastasic),Kolarov
    Matic
    Tadic,Sergej,Zivkovic,Kostic(Ljajic)
    Mitrovic(Prijovic)

    To je 15 sigurnih igraca po mom misljenju naravno jos jedan golman pravedno bi bili Dmitrovic ili Jovanovic, iz odbrane Rukavina ce biti sigurno jos jedan stoper verovatno Nikola Maksimovic uz tri gore navedena je dovoljno i izmena za levog beka isto kao za Rukavinu izgleda mi da ce sigurno biti Obradovic. U veznom redu Milivojevic kao zadnji vezni i eventualno jos jedan Grujic/Fejsa. Od ofanzivnijih veznih i krila Gacinovic bi trebao da dobije poziv,postizao je vazne golove u kvalifikacijama i igra u ajntrahtu uz njega mozda Katai,Sulejmani ali u tom slucaju bez dva zadnja vezna za klupu jer jedno mesto mora da ostane za treceg spica koji bi trebao da bude Luka Jovic.
    (Ljubitelj fudbala, 12. mart 2018 11:39)

    # Link komentara

  11. Ne srpski inat nego kvalitet,šta oni imaju tamo da se inate s kim...
     (Topcina, 12. mart 2018 11:14)

    # Link komentara

  12. filip mladenovic, katai, djurdjevic, krsticic, andrija pavlovic i marko petkovic mogu samo nekim cudom da se nadju u krugu reprezentativaca a da ne pretjeram, reci cu da im je i ovaj atribur "potencijalni" veliki poklon s obzirom na to kako i koliko igraju i gdje... na granici su i tosic, radonjic, ljajic, radoja...
     (zoka_mip, 12. mart 2018 11:10)

    # Link komentara

  13. nije loše
     (xo, 12. mart 2018 11:01)

    # Link komentara

  14. Stojakovic-Basta-Ivanovic-Nastasic-Kolarov-SMS-Matic-Zivkovic-Kostic-Ljajic-Mitrovic, dzoker Prijovic!
     (MB, 12. mart 2018 10:54)

    # Link komentara

  15. Baš mi je drago zbog Mitra. Vidi se da je sretan.
    Nadam se da će sa Jokanom u premijer ligu sledeće sezone.
    (toon, 12. mart 2018 10:40)

    # Link komentara

  16. Kao sto vec rekoh Katai sebi obezbedjuje kartu do Rusije.
    Gde je na ovoj listi Luka Jovic? Oticice na prvenstvo pre Pavlovica sigurno.
    (Jack Sparrow, 12. mart 2018 10:30)

    # Link komentara