1. (milos, 18. januar 2018 23:24)

    Vrlo plitak i neosnovan zaključak.
    Recimo, u pobedi nad Hrvatskom na EP u Beogradu koju pominješ, Stanić je imao 11 odbrana. Slično je bilo i na drugim utakmicama istog prvenstva. Naravno, to je odlično i sasvim dovoljno da, uz dobru odbranu, tim ostvari pobedu.
    Naš golman je na poslednje tri utakmice taj broj premašio (16, 14, 14). Jedino je podbacio u prvoj utakmici protiv Hrvata (4).
    To što ne znaš ko je Cupara je do tebe, a ne do njega. Da bi znao moraš da pogledaš malo više od jedne rukometne utakmice godišnje.
    (Šturm, 19. januar 2018 12:51)

    # Link komentara

  2. Da li ste vi strucnjaci bili na nekoj utamici u domacem prvenstvu? Pa tamo i na derbiju dodj samo rodjaci i prijatelji igraca. Niko ne ulaze u rukomet a hocete rezultate. Ako se nekom detetu posreci da ode napolje blago njemu. Mnogi kasnije nece da igraju za reprezentaciju. Cvetkovic se nije odrekao Abutovica nego je ovaj odbio da igra navodno zbog privatnih razloga. Milic je takodje odbio. Neki se vade na povrede i boli ih uvo. Mislite da ovi momci nisu znali sta ih ceka ali je za njih dres reprezentacije svetinja i nisu mogli da odbiju. Napadate Nenadica, pa on u Nemackoj igra samo napad. Nema snage i za odbranu. Da je tako los ne bi ga u Vesprem doveo taj isti Vranjes koga zelite za trenera. Uzgred bio je trener pa kad je video sta se radi u savezu pobegao je. I Rumuniju vodi Barsin trener pa su obe utakmice od nas izgubili. Ko nikad nije cuo za MLADOG golmana Cuparu neka udje na sajt Asobal (Spanske) lige pa ce videti da je bio sa nepune 22 godine najbolji golman lige. Svi golmani na prvenstvu imaju oko trideset pa i vise godina a on nepune 24. Vi bi sigurno sve odbranili a on nista. Ti sutevi su tako jaki da se nekad i ne vidi lopta. Sve u svemu treba im dati podrsku a ne pljuvati ih, jer ko zna zasto je to dobro.
    (volim rukomet, 19. januar 2018 10:58)

    # Link komentara

  3. ni vilander nam ne bi pomogao
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (teniser vislander, 18. januar 2018 19:52)

    Vilander ne bi, al Wislander i s 5 banki na leđima sasvim sigurno bi. Bolji je od većine vaših i dijela naših. :)
    (Hr, 19. januar 2018 10:50)

    # Link komentara

  4. Opasni smo foliranti!!!
    (Duki, 19. januar 2018 10:34)

    # Link komentara

  5. (milos, 18. januar 2018 23:24)

    jesi li ti uopste gledao tekmu...cupara je bio odlican, protiv islanda i norveske je imao po desetak odbrana....problem je u igracima, sporo vracanje u odbranu, slabost u odborani, bezidejni napad, totalno nekoriscenje krila...
    (beogradski, 19. januar 2018 08:31)

    # Link komentara

  6. Vrati se Milosavljeviću!!! I svi koji znate da igrate na krilu...
    (todos, 19. januar 2018 03:13)

    # Link komentara

  7. Jednostavno nismo ta klasa. Kraj price.
    Nasi bekovi se vracaju u odbranu duplo sporije nego sto njihovi igraju kontra napad. Uzas. Jednostavno smo prespotu za danasnji rukomet koji je ultra brz i to je tako.
    (Oliver Kosta, 19. januar 2018 01:52)

    # Link komentara

  8. Stvarno lose igramo, narocito u odbrani. Ali praticu repku uvek, jer pre svega volim rukomet. Ne mora u svemu da se bude konkurent za medalju. Budimo ljudi i ako smo Srbi. Mora mnogo da se ulaze u rukomet da bi se doslo do nekih rezultata. Norveska je pravi primer kako se postepenim radom i ulaganjem moze napraviti jako mocna reprezentacija. Mada opet je to Norveska, a mi Srbija. Ali eto ko prati rukomet, zna da Norveske nije bilo nigde, uz neke manje uspehe. Ali primenili su model koji su imali u zenskom rukometu, i ovo sada sto igraju je po mom laickom misljenju, najbolji moguci rukomet. Bolji i od Francuske reprezentacije.
    (ghost dog, 19. januar 2018 00:48)

    # Link komentara

  9. @milos

    Jel si ti cuo za dobru odbranu.Nasa je najgora na prvenstvu.Cupara je bio sasvim solidan,cak sta vise.
    (Stara kuka, 19. januar 2018 00:01)

    # Link komentara

  10. kljuc svih ovih losih rezultata su golmani,bas kao sto pokazuje stanje na tabeli,e takvi su oni 0 bodova i ko je taj cupara,nikad nisam ni cuo za njega,i to sto je svedska pobedila hrvatsku neki dan je zato sto su im golmani bili dobri,pazi evropsko prvenstvo kod nas srbija je u grupi primila 18golova od poljske,22 od danske i 21 od slovacke,a u drugoj grupi od nemacke 21 nereseno,svedske 21 pobeda,makedonije 21 poraz i otisli u polusinale i dobili hrate 26-22,da bi u finalu izgubili od danske 21-19,znaci najvise smo primili 22 gola na nekom od meceva,zato sto je stanic branio kao car,a gledaj ovo danas propast
    (milos, 18. januar 2018 23:24)

    # Link komentara

  11. Nego, kakva je računica sad,to me zanima? Možemo li dalje sa 0 bodova i kakva nam gol razlika odgovara?
    (Nisam čiko ja, 18. januar 2018 22:57)

    # Link komentara

  12. Onaj mali Jovanović će da bude opasan igrač. A očekivati da pobedimo Norvešku i rukometu je kao očekivati da ćemo da pobedimo Francusku u fudbalu npr, ili npr Hrvatska nas u košarci, to vam je taj neki odnos snaga. Pustite te priče kako mi imamo vodeće igrače u evropskim klubovima, to je jedino Nenadić u Fukseu bio i Abutović za odbranu u Vardaru, kao i Milić donekle na golu.. A i taj Fukse Berlin je jačine npr Hamburg u fudbalu. Svi ostali su prosek, korisni igrači u svojim ekipama. Nema nam Momira koji bi i sad bio vođa itd.. Tako da ovo je realnost, sa ovom ekipom može možda malo bolje ali sve u svemu nismo ni u top 8 u Evropi
    (skoba, 18. januar 2018 22:52)

    # Link komentara

  13. Problem kod SFRJ reprezentacija je slab trenerski kadar, jednostavno više nemamo vrhunskih trenera-taktičara. Ostao još crnogorac Adžić ko je osvojio sve u ženskom rukometu i ekscentrični Vujović sa više mana nego vrlina, Vranješa ne računam jer je odgajan skandinavski.
    Ne mogu da razumem Cvetkovića koji se olako odrekao verovatno jednog od najboljih odbranbenih svetskih igrača Abutovića pa sada i pored izvanrednog golmana koji je redovno sa
    dvocifrenim brojem odbrana prima u proseku preko 30 golova. Izjavio je da mu nisu potrebni igrači koji igraju samo u jednom pravcu a u ekipu svrstao Vujina.
    Što se tiče Červara mislim da tu ne treba trošiti reči koliko je loš. Lino je svojim taktičkim rešenjima uspeo da umrtvi dvojac ( Karačić-Cindrić) koji redovno terorizira odbrane evropskim gigantima iz lige šampiona. Evo pre malo u poslednjoj minuti meča mu je bila potrebna bezobrazna pomoć ruskih sudija da dobije prosečnu Belorusiju pred punom arenom svojih navijača ( gol za +1 iz korake i probijanja Cindrića i izmišljeno probijanje beloruskog beka u momentu kada je prošao Musu na 10 sek. pre kraja da bi sprečio potencijalno izednjačenje).
    Nije da nemamo igračkih potencijala ali rešenje vidim u stranim trenerima.
    Kada bi ovu Srbiju vodio neki španac, islanđanin ili skandinavac bili bi uvek kandidati za medalju, u to nema dileme.
    (bobo mk, 18. januar 2018 22:51)

    # Link komentara

  14. Dok je Nenadic najavio da ce se povuci ili trajno ili na neko vreme, Sesum je na celom prvenstvu delovao izgubljeno i on bi trebao takodje odmah za Nenadicem da bude izostavljen sa spiska za.neke buduce reprezentativne akcije i to trajno. Posle utakmice protiv Islanda napisao sam da je bilo bolje da su ispali jer ce uslediti novi krug losih partija ovog puta u Zagrebu. Ako se zeli pokusati da i rukomet bude sport koji nije stran Srbima onda mora neko zvucno i strucno ime na mesto selektora, nikako resenja tipa Vukovic, Cvetkovic jer to "zvuci"! Ta imena sadasnjoj generaciji ne znace mnogo. Vecina ih nije bila rodjena kad su pomenuti bili velike zvezde.I nikako pozivati povredjene, one koji ne igraju u klubovima ili su van forme. Jer ima i rekreativaca medju Cveletovim izabranicima. I na kraju odmah krenuti sa usvajanjem modernog shvatanja u izabrani tim.
    (komnen barjaktar, 18. januar 2018 20:38)

    Bravo za komentar.. Treba li bi doneti Pera Karlena ili Magnusa Vislandera.. Odma bi postali mnogo bolji.. Naši "stručnjaci su jednostavno očajni.. Treba doneti Skandinavca.. Oni su ipak izmislili rukomet..
    (Hansolo, 18. januar 2018 22:38)

    # Link komentara

  15. klasican gubitnicki mentalitet!!! kako ovi momci igraju dobro u najboljim evropskim klubovima... 

    Psihologija!!!
    (dare, 18. januar 2018 20:55)

    Neee, naravno.. To što igraju bolje je samo do inteligencije trenera.. Naši treneri su naj staromodniji u svetu.. Ejjj, ne igra se sa krilama.. Pa gde to ima u rukometu.. Pa nemože se pobediti sa 4 igrača protiv 6.. Imamo bedne "stručnjake"
    Ono kratko vreme kad je Vranjes bio trener imali smo i kontre a i dobru igru.. Ove je blentava smejurija od rukometa..
    (Hansolo, 18. januar 2018 22:32)

    # Link komentara

  16. Koga bre briga za rukomet, danas igra Zvezda.
    (Nolan Smith, 18. januar 2018 21:41)

    Pogotovo Makabi !
    (JPR24, 18. januar 2018 22:23)

    # Link komentara

  17. Bez znanja!
    (njami, 18. januar 2018 22:14)

    # Link komentara

  18. Volim kada strucnjaci misle da nasa ekipa, koja je realno osrednjeg kvaliteta, moze da pobedi sve ekipe na svetu.
    (ajde, 18. januar 2018 22:07)

    # Link komentara

  19. Pa nije valjda neko očekivao da pobedimo Norvežane. Super je da smo u drugom krugu.
    (mrki, 18. januar 2018 22:04)

    # Link komentara

  20. (Blizanac72, 18. januar 2018 19:45

    za info da rtl - hr, prenosi sve utakmice, ako ne prvi onda drugi
    kao npr. na prvom španija a na drugom makedonija, slovenija...
    ne zamarajte sebe glupostima...
    bitna je lova u svemu pa i ovde...
    (mile pile, 18. januar 2018 22:01)

    # Link komentara

  21. najjadniji sistem takmicenja na svetu!
    (hejter, 18. januar 2018 21:54)

    # Link komentara

  22. Rekoh li vam ja, ne lozite se bez veze...Svedi, Njemci, Norvezani i Francuzi u polufinalu. Evo gledam Hrvate kako se muce sa Belorusima, sta ce tek sa Norvezanima, ima da potonu totalno. Zaboravite rukomet, dako Novak nesto napravi.
    (Maki, 18. januar 2018 21:50)

    # Link komentara

  23. Nisu nasi toliko losi - problem je samo sto su svi drugi bolji...
    (veliki strumf, 18. januar 2018 21:47)

    # Link komentara

  24. Koga bre briga za rukomet, danas igra Zvezda.
    (Nolan Smith, 18. januar 2018 21:41)

    # Link komentara

  25. Prvo poluvreme su igrali loše a onda su naglo popustili ?...nemaju ovi momci žara da se bore za medalju!!!
    (dejan, 18. januar 2018 21:41)

    # Link komentara

  26. Sta se desilo sa nasom ekipom u drugom poluvremenu. Kao da im je Cvetkovic u svlacionici rekao "a sad zaigrajmo "nasu" igru?
    (Trile, 18. januar 2018 21:23)

    # Link komentara

  27. Za mene su oni ostvarili cilj,bore se al su losiji
    (Miki, 18. januar 2018 21:14)

    # Link komentara

  28. Битно те је Цветко задовољан после сваке утакмице.
    (Ноле, 18. januar 2018 21:14)

    # Link komentara

  29. Ukoliko Nemci od Marsenica naprave igraca,to ce biti kao kad je Kraljevic Marko cedio suvu drenovinu.
    (Dag Kristi, 18. januar 2018 21:08)

    # Link komentara

  30. Ne, nego je Srbija preslaba za Norvesku. Nisu oni igrali nista posebno koliko smo mi bili lose organizovani, propustali prilike sa igracem vise itd
    (Baki, 18. januar 2018 21:08)

    # Link komentara

  31. niste vi za rukomet
    (CG, 18. januar 2018 20:39)

    A vi vidim jeste. Vidite se u finalu?
    (SRB, 18. januar 2018 21:00)

    # Link komentara

  32. Ovo sto norvezani igraju he najbolji rukomet sto sam vidio do sad a narucito u napadu.
    (Borky, 18. januar 2018 20:56)

    # Link komentara

  33. Nemojte da nervirate naciju. Svi mi koji pratimo evropski rukomet znamo kakvi su rukometasi Srbije i koji kvalitet prezentuju u svojim klubovima. Ovo prvenstvo je tuzno gledati. Nesto sa nasom reprezenacijom ne valja. Resite problem HITNOOOOOOOOO.
    (Alek, 18. januar 2018 20:56)

    # Link komentara

  34. klasican gubitnicki mentalitet!!! kako ovi momci igraju dobro u najboljim evropskim klubovima...

    Psihologija!!!
    (dare, 18. januar 2018 20:55)

    # Link komentara

  35. niste vi za rukomet
    (CG, 18. januar 2018 20:39)

    A vi vidim jeste :-))))
    (SRB, 18. januar 2018 20:54)

    # Link komentara

  36. Brate ali pravite galamu oko sporta zvanog rukomet. Nesto najdosadnije sto je covek ikada izmislio....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vojvoda31, 18. januar 2018 20:23)

    Za tri klase je zanimljiviji od davljenja po bazenima sve sa loptom.
    (oberin martel, 18. januar 2018 20:54)

    # Link komentara

  37. golmani su nam sala,zabava..likovi po defaultu samo vade loptu iz mreze..imam utisak da Norvezani omase okvir gola,ovi nasi mucenici bi trazili loptu u golu da je izvade..navika
    (Bakota, 18. januar 2018 19:36)

    Vidi se da si sa pažnjom pratio utakmicu.
    Naš golman je imao jednu odbranu manje od oba norveška golmana ukupno. Usput, njegov posao je bio mnogo teži jer je 90% posto golova primio iz kontre ili sa 6 metara. Verovatno si to i sam video, ali razume se, naš je pa ga treba pljuvati po automatizmu. To je više kao neka terapija.
    Pogledaj slobodno još neku utakmicu sa EP pa ćeš videti kako golmani iz najboljih evropskih klubova imaju maksimalno 10-12 odbrana, a naš golman je, osim prve utakmice, tu cifru svaki put premašio i to skoro bez ikakve pomoći odrane.
    (Šturm, 18. januar 2018 20:53)

    # Link komentara

  38. ok je.u drugom smo krugu i odigracemo protiv najboljih svetskih ekipa.lepa prilika da vidimo gde smo i sta nam to fali.A sto smo izgubili ,nema veze.Necemo valjda za hrvate da igramo?
    (nikola, 18. januar 2018 20:47)

    # Link komentara

  39. kad smo pa mi bili sampioni u rukometu, pa ne moze u svakom sportu da se pobedjuje
    (Kole buzda, 18. januar 2018 20:47)

    # Link komentara

  40. cemer jad i bol
    (gledati ih, 18. januar 2018 20:46)

    # Link komentara

  41. niste vi za rukomet
    (CG, 18. januar 2018 20:39)

    # Link komentara

  42. Dok je Nenadic najavio da ce se povuci ili trajno ili na neko vreme, Sesum je na celom prvenstvu delovao izgubljeno i on bi trebao takodje odmah za Nenadicem da bude izostavljen sa spiska za.neke buduce reprezentativne akcije i to trajno. Posle utakmice protiv Islanda napisao sam da je bilo bolje da su ispali jer ce uslediti novi krug losih partija ovog puta u Zagrebu. Ako se zeli pokusati da i rukomet bude sport koji nije stran Srbima onda mora neko zvucno i strucno ime na mesto selektora, nikako resenja tipa Vukovic, Cvetkovic jer to "zvuci"! Ta imena sadasnjoj generaciji ne znace mnogo. Vecina ih nije bila rodjena kad su pomenuti bili velike zvezde.I nikako pozivati povredjene, one koji ne igraju u klubovima ili su van forme. Jer ima i rekreativaca medju Cveletovim izabranicima. I na kraju odmah krenuti sa usvajanjem modernog shvatanja u izabrani tim.
    (komnen barjaktar, 18. januar 2018 20:38)

    # Link komentara

  43. Dodju da se odmore a u klubovima se kidaju!
    (Fss, 18. januar 2018 20:34)

    # Link komentara

  44. Eto, desi se.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 18. januar 2018 20:32)

    # Link komentara

  45. Vrlo smo jali u ovom sportu,i veoma ulazemo u njega,pa me bas cudi sto imamo ovako lose rezultate!!!!!
    (oguz njukas, 18. januar 2018 20:29)

    # Link komentara

  46. Cvetkovic Mora na tajm autu da I'm prica osnove rukometa,ruke gore I izadji na igraca dublje.Prvi napad posle toga,Nas igrac u odbrani stoji na sest sa rukama na ja..ma protivnik njemu kroz usi bombu,neverovatno.Mnogo rada prestoji,plasim se da nema ko da zasuce rukave .
    (Jaga, 18. januar 2018 20:28)

    # Link komentara

  47. Brate ali pravite galamu oko sporta zvanog rukomet. Nesto najdosadnije sto je covek ikada izmislio....
    (Vojvoda31, 18. januar 2018 20:23)

    # Link komentara

  48. Ova igra Srbije i Norveske je smesna, cak i vrlo dosadna.Obe ekipe katastrofa.Ko je gledao juce MK - Nemacka video je sta je igra do zadjnje sekunde.Crna Gora ima EKIPU u odnos na Srbiju.Namucili smo se da ih pobedimo.Da je igrala Crna Gora protiv ovakve Srbije rezultat bi bio + 15 za Crnu Goru. 

    Srbija ima veliki potencijal sa igraca medjutim vrlo malo iskoristeno i uradjeno.
    (Makedonac, 18. januar 2018 19:56)

    Kako god mi smo prosli cg nije. I?
    U makedoniji rukomet se igra, kod nas slabo. Nije sramota izgubiti od Norveske koja je vicesampion. Treba navijati za svoje i kad nisu najbolji. Ne ide nam u rukometu pa dobro. Zar treba samo da navijamo za kosarkase, vaterpoliste, Novaka, Ivanu, strelce i da ne nabrajam vise. Svaka cast momcima i zelim im svu srecu u predstojecim utakmicama.
    (Jelena, 18. januar 2018 20:22)

    # Link komentara

  49. Zanimljivo igraju nasi. Krenu vrlo sporo pa onda naglo uspore.
    (Šavi, 18. januar 2018 19:50)

    Спор напад сам по себи није минус. Чак амортизује бржег противника и ремети му ритам игре. Али је преспоро враћање у одбрану и потпуно одсуство игре са крила погубно.
    (Јабучило, 18. januar 2018 20:19)

    # Link komentara

  50. Pokazace se da je bolje bilo da su ispali iz prve grupe nego igrali ovako i redjali poraze .
    (Sandzak, 18. januar 2018 20:16)

    # Link komentara

  51. nemamo kvalitet kao ekipa za top 5 u rukometu i to je to .
    (kladzom do bola, 18. januar 2018 20:15)

    # Link komentara

  52. ...dobro smo prošli!
    (vlada, 18. januar 2018 20:13)

    # Link komentara

  53. legenda kaze u Srbiji se nekad igrala 3:2:1 zona
    (beli65, 18. januar 2018 20:06)

    # Link komentara

  54. Bez volje igraju
    (123, 18. januar 2018 20:05)

    # Link komentara

  55. Jovica je igrao brži rukomet od ovoga.
    (hipster, 18. januar 2018 20:01)

    # Link komentara

  56. Komentator Strajnic najavio direktan prenos utakmice izmedju Hrvatske i Belorusije. Pitam se zasto nasa nacionalna tv prenosi i tu utakmicu. Sve se plasim da hrt prenosi utakmice nase reprezentacije, osim kad mora, kao u ovom slucaju jer su organizatori prvestva.
    (Blizanac72, 18. januar 2018 19:59)

    # Link komentara

  57. Stvarno mi je žao reprezentacije ali toliko bezvoljno igraju, bez žara, bez volje.. i igraju rukomet iz prošlog veka ..tako se neigra . Mislim da i neke Afričke reprezentacije igraju savremeniji rukomet od nas.. I siguran sam da trener uopšte nije za trenera reprezentacije sa takvim smislom za igru...
    (Neverni Toma, 18. januar 2018 19:58)

    # Link komentara

  58. Bolje da su ispali, ovako nam ostaje samo blamaža!
    (novica, 18. januar 2018 19:57)

    # Link komentara

  59. Ova igra Srbije i Norveske je smesna, cak i vrlo dosadna.Obe ekipe katastrofa.Ko je gledao juce MK - Nemacka video je sta je igra do zadjnje sekunde.Crna Gora ima EKIPU u odnos na Srbiju.Namucili smo se da ih pobedimo.Da je igrala Crna Gora protiv ovakve Srbije rezultat bi bio + 15 za Crnu Goru.

    Srbija ima veliki potencijal sa igraca medjutim vrlo malo iskoristeno i uradjeno.
    (Makedonac, 18. januar 2018 19:56)

    # Link komentara

  60. Naši reprezntativci izgledaju kao da ih je neko naterao da igraju.Takodje igraju jedan rukomet koji je izuzetno težak za gledanje.
    (ONO I DSZ, 18. januar 2018 19:56)

    # Link komentara

  61. Данашњи рукомет је трчи и пуцај, и док то не будемо схватили неће бити резултата.
    Ако наставимо са оваквом филозофијом игре нова брукања у најави.
    Зар је толико тешко играти ову игру брзо?!
    У чему је проблем, па сви ови наши играчи играју тако у својим клубовима по европи.
    Што се праве сви енглези кад дођу у репрезентацију?!
    Дајте неког скандинавца за тренера, ови наши тренери очиглено изгубљени у простору и главама и даље у 20. веку.
    (некле, 18. januar 2018 19:55)

    # Link komentara

  62. A što ste očekivali da ćete osvojiti medalju??ionako ste zalutali u drugi krug.
    (mario, 18. januar 2018 19:44)

    Mi?
    Ja nisam igrao...
    Ko ste 'vi'?
    Ko su oni?
    O cemu ti sine pricas, i kome se obeacas?
    (Tika Spic, 18. januar 2018 19:54)

    # Link komentara

  63. ovakav rukomet je igrao SSSR...krajem 70 - ih...
    (teniser vislander, 18. januar 2018 19:54)

    # Link komentara

  64. Legenda kaže da smo nekada imali igru sa krilima...
    (Batko, 18. januar 2018 19:54)

    # Link komentara

  65. aman samo nastavite da se kladite protiv nasih,sve ukupno lova zagartovana.
    (kum, 18. januar 2018 19:53)

    # Link komentara

  66. ni vilander nam ne bi pomogao
    (teniser vislander, 18. januar 2018 19:52)

    # Link komentara

  67. Momci, borili ste se lavovski protiv aktuelnog vicesampiona sveta. Svaka cast!
    (Henry23, 18. januar 2018 19:52)

    # Link komentara

  68. Zanimljivo igraju nasi. Krenu vrlo sporo pa onda naglo uspore.
    (Šavi, 18. januar 2018 19:50)

    # Link komentara

  69. Treba biti realan i reći da je i ovo uspjeh.Nismo mi sila u rukomatu !
    (Saške, 18. januar 2018 19:50)

    # Link komentara

  70. Pa šta se raspalo, to je smešno kakav rukomet igraju.
    Da li oni znaju za krilo u rukometu..., bez krila nema igre, a ni
    rezultata.
    (MILAN ADŽIĆ, 18. januar 2018 19:49)

    # Link komentara

  71. Bas me briga za poraz. Krivo mi je samo za tromost, igranje bez zelje... Nismo zasluzili da se u rukometu ikad vise plasiramo na veliko takmicenje. Dace Bog da tako i bude. Ovi igraci nisu zasluzili nista osim pljuvanja.
    (BVB, 18. januar 2018 19:48)

    # Link komentara

  72. Cudi me da Solskjer nije igrao za Norvesku.Verovatno je Strajnic prevideo ovog sjajnog pivotmena.
    (BgHQ, 18. januar 2018 19:48)

    # Link komentara

  73. Srecno smo dobili Island,nije problem kvalitetnove ekipe koliko im se ne igra,skupili se kao po kazni.
    (Aleksej, 18. januar 2018 19:47)

    # Link komentara

  74. Pod hitno cista kako u savezu tako i u strucnom stabu a i u ekipi gde pola njih ne trci mrsko im! Brukaju nas!
    (Mare, 18. januar 2018 19:47)

    # Link komentara

  75. nikad necu shvatiti kako smo dobili Island .
    (neko, 18. januar 2018 19:47)

    # Link komentara

  76. ... ali ako Svedjani dobiju....
    (vlado pg, 18. januar 2018 19:46)

    # Link komentara

  77. Ja ne mogu da verujem da komentator Strajinic konstantno govori protiv Srbije! Neverovatan covek!
    (Micko, 18. januar 2018 19:46)

    # Link komentara

  78. A što ste očekivali da ćete osvojiti medalju??ionako ste zalutali u drugi krug.
    (mario, 18. januar 2018 19:44)

    # Link komentara

  79. kakvs šteta zbog islanda,bili bi reprezentacija koja je izgubila sedam zaredom utakmica
    (slobo, 18. januar 2018 19:44)

    # Link komentara

  80. Nasa krila postoje samo da bi igrali odbranu. Komotno ne moraju da idu u napad.
    (Jako mi je zao, 18. januar 2018 19:44)

    # Link komentara

  81. Cvelo je bas postavio igru :-)
    Cccc treba njemu Skrba za vratom da dise...
    Kad ce ostavke ?
    (Kum Zorzo Viderer, 18. januar 2018 19:43)

    # Link komentara

  82. Razbranio se!
    (anica, 18. januar 2018 19:42)

    # Link komentara

  83. Dali neko moze da mi kaze zasto srpski sportisti i nakon 7 godina nastupaju pod starom zastavom i grbom? Srbija od 2011 ima novu zastavu i grb. Licno meni je stari grb lepsi, ali valjda postoji neki zakon o grbu i zastavi. Ipak je grb identitet svake zemlje. To me cudi jer je olimpijski komitet odmah stavio novi grb u svoj amblem.
    (Che, 18. januar 2018 18:22)

    Jel moze neki link da vidim staru I novu verziju grba I zastave? Kad smo mi menjali grb I zastavu, prvi put cujem za to
    (blago, 18. januar 2018 19:41)

    # Link komentara

  84. Da l je moguce da nam sa krila svaki napad daju gol i niko nista ne preuzme.. ne vracaju se nazad daju gol i covek se raduje sto je priso na -5.. nasa krila ne postoje kao na klupi da sede
    (CzBg89!, 18. januar 2018 19:41)

    # Link komentara

  85. Smorio sam se kao čuvari naših krila..
    (Mladen, 18. januar 2018 19:41)

    # Link komentara

  86. Smesna ekipa..
    (kakotnjak, 18. januar 2018 19:40)

    # Link komentara

  87. peticija,da se šešum nikada više ne pozove u reprezentaciju
    (goran, 18. januar 2018 19:40)

    # Link komentara

  88. Nenadic...Sesum..Zelenovic...odmah kuci..eee kad bi barem trcali a ne setali po terenu..kad bi barem asistirali krilu..ee kad bi...niko ne siluje ovu loptu ko mi.. selektore samo nek si zdravo..
    (VitezRedaZmaja77, 18. januar 2018 19:39)

    # Link komentara

  89. ke nervoza? ovde niko od komentatora ne zeli da prizna sebi da smo ne evropski, vec balkanski prosek... i to godinama unazad
    (asomakum, 18. januar 2018 19:38)

    # Link komentara

  90. Pusta ovog Crnoglavca prvi put u 48. minutu kad treba da stizemo rezultat. Prvi potez: prodaja lopte i gol iz kontre. E moj Cvetkovicu, strucnjace, lepo si ga krstio! Uvek igramo isto kada je Cvetkovic selektor: dajemo mi solidan broj golova, ali uvek primimo daleko vise, previse. Suplji kao svajcarski sir. Nikad, ali nikad on nije znao da postavi odbranu, a odbrana donosi pobede i trofeje, jer napad moze da zakaze. I nikad sa njim nista bitno nismo napravili. Evo natrpa nas i Norveska u 2. poluvremenu, a mi i dalje vicemo: Ko je najbolji? Srbija! Tragikomicno.
    (veliki strumf, 18. januar 2018 19:37)

    # Link komentara

  91. golmani su nam sala,zabava..likovi po defaultu samo vade loptu iz mreze..imam utisak da Norvezani omase okvir gola,ovi nasi mucenici bi trazili loptu u golu da je izvade..navika
    (Bakota, 18. januar 2018 19:36)

    # Link komentara

  92. Nisam nesto pratio nase, jesmo koga pobjedili?
    (rango, 18. januar 2018 19:36)

    # Link komentara

  93. šešum i nenadić,ne mogu nikako u postavi zajedno,mora jedan biti ma klupi
    (pero, 18. januar 2018 19:36)

    # Link komentara

  94. Питање за коментаторе: са коликом разликом смо губили када сте одлучили да промените канал?
    (Живчан_неки_лик, 18. januar 2018 19:36)

    # Link komentara

  95. Golema sramota i tuga. Pogotovo ova amaterska dodavanja bez gledanja, beskorisno i sporo kruženje bez ikakve ideje. Selektor je tako iritantan - vidi se sa 200 km, mali Jovanović se širi nešto nakon isključenja svojim igračima, hemije u ekipi ni na vidiku, ne mogu više to ni gledati - možda i najgora reprezentacija na šampionatu, Island nije imao dan.
    (Iza_oblaka_Lepi, 18. januar 2018 19:35)

    # Link komentara

  96. Vracali bi mi se peske i bosi za Srbiju samo zbog ovog odustajanja na -5. Bruka i sramota!
    (Srbijanac, 18. januar 2018 19:35)

    # Link komentara

  97. Metaloplastika kad je osamdesetih prošlog veka harala Evropom igrala je 3x brže...
    (peca, 18. januar 2018 19:35)

    # Link komentara

  98. kakva igra odbrana losa igra bezidejna losa sramotna skrnava mora da je to jedno od iznenadjenja naseg trenera
    (Dejan, 18. januar 2018 19:34)

    # Link komentara

  99. Koja smo mi rupa od ekipe. 4 na 1 u kontri covek ima vremena da stane napravi fintu mozda i da odigra nesto dok se neko od nasih vrati u odbranu.
    (Pakujte kofere, 18. januar 2018 19:34)

    # Link komentara

  100. Evo gledam Srbiju ,ne pratim rukomet uopce ,nisam gledao ni protiv nas kad ste igrali,ali sam tu i tamo procitao komentar srpskih navijaca na temu igre Srbije.Nisam vjerovao ,ali bili su u pravu.Igrate ocajan rukomet: anemican,spor,bezidejan ,kad vas gledam kako igrate kao da gledam od jednom na terenu 5 ili 6 Roka Lenia Ukica.Uzas.
    (nogometas, 18. januar 2018 19:34)

    # Link komentara

  101. sad više ni Hrvati ne mogu da nam pomognu...
    (Mlan, 18. januar 2018 19:33)

    # Link komentara

  102. U okviru zabavno-humorističkog programa, RTS prenosi utakmice naših rukometaša... ?
    (Dragan Jurić, 18. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  103. Kad igramo košarku to izgleda tečno i prosto i lepo za gledanje, a kad igramo rukomet to deluje kao nešto najteže na svetu, sve nešto na silu, bez ideje, bez odbrane. I dajte da kad bude neko sledeće prvenstvo da skupimo pare, da pošaljemo Strajnića na plaćeni odmor u to vreme.
    (Zohan, 18. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  104. Стадосмо из чиста мира...
    (Јабучило, 18. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  105. Steta zaista, mnogo su brzi.
    (anica, 18. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  106. Strajniću javite da igramo sa Norveškom, a ne sa Švedskom i Danskom
    (as, 18. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  107. Srbi, popravili ste se.
    Nije provokacija.
    (Rili, 18. januar 2018 19:31)

    # Link komentara

  108. Cak ni za nase nisam sto posto siguran da su Srbi, ali za O'Sullivana vam potpisujem da je Norvezanin, provereno.
    (janko, 18. januar 2018 19:31)

    # Link komentara

  109. "Не можемо да дамо гол са играчем више, ал зато га обавезно примимо" 

    Пеђа Страјнић
    (пентхаус, 18. januar 2018 19:02)

    Covek je potpuno u pravu sto se toga tice
    (blago, 18. januar 2018 19:31)

    # Link komentara

  110. Ovako sporo, sto mi igramo, se nije igralo ni u proslom veku. Ovo ne vredi komentarisati.
    (Fergi, 18. januar 2018 19:30)

    # Link komentara

  111. ova ekipa ima potencijal ali nema trenera. Dajte Vranjesa i bicemo medju 4 na svakom takmicenju. Jovanovic buducnost naseg rukometa
    (ko je ovde lud, 18. januar 2018 19:29)

    # Link komentara

  112. Ne sviđa mi se ovaj sistem takmičenja koji favorizuje najjače reprezentacije, pravljenje nove grupe i mogu da razumem, ali to da samo prve dve idu dalje ne. Mislim da bi bolje bilo da prve četiri idu dalje i onda se igra četvrtfinale, bilo bi zanimljivije jer bi i slabije zemlje mogle da se nadaju borbi za medalje. Na sledećem EP-u će biti 24 ekipe pa se nadam nekim pozitivnim promenama.
    (Gon-za-lo... Gon-za-lo... Gon-za-lo..., 18. januar 2018 19:28)

    # Link komentara

  113. Ajmo komsijeee!!!
    (Oluja95, 18. januar 2018 19:28)

    # Link komentara

  114. , I sada Danci uspevaju da se odbrane '

    Ko se seca mog objasnjenja od pre par dana zasto je pobeda ,Danske' nad Hrvatskom dobra za nas, jasno mu je da sam ja u stvari Strajnic. :D
    (Cxevu94, 18. januar 2018 19:27)

    # Link komentara

  115. Ovaj Ilic je promasio sport...
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 18. januar 2018 19:27)

    # Link komentara

  116. “I Danci su uspeli da se odbrane.”
    (Vinetu Papadopulos, 18. januar 2018 19:27)

    # Link komentara

  117. Evo pisem na rezultatu 21:25 za Norvesku .Posle onog time outa sve lepo odradimo a golman primi gol kroz usi.
    (Heya bvb, 18. januar 2018 19:26)

    # Link komentara

  118. Samo sklonite Nenadića i Sesuma. Neka igra mali Jovanovic, pa makar izgubili 100 razlike
    (Reforme, 18. januar 2018 19:24)

    # Link komentara

  119. Strajnić non stop mrači, sav je u depresiji!
    (Džoni, 18. januar 2018 19:23)

    # Link komentara

  120. treba da izvadimo bar jedno krilo i da igramo sa dva golmana...to nam je jedina sansa...
    (Comy SB, 18. januar 2018 19:23)

    # Link komentara

  121. Odbrana nula. Kada bi ovako odbranu igrali pojedinci u svojim klubovima brzo bi dobili pedalu
    (Tv Presenta, 18. januar 2018 19:23)

    # Link komentara

  122. samo stranac nas može spasiti,već odavno smo druga liga zbog selektora,iako imamo kvalitetne igrače
    (marko, 18. januar 2018 19:22)

    # Link komentara

  123. Ima li utakmice na kojoj nismo pali u periodu 30-45. minuta? Sta ovi ljudi rade na poluvremenu?
    (veliki strumf, 18. januar 2018 19:21)

    # Link komentara

  124. Kako se zove ovo sto igraju nasi? Rukomet nije. Ovakva bezidejnost,staticnost,nemoc,pa to je neverovatno,kao da prvi put igraju ovaj sport!! Zasto francuski navijaci navijaju za Norvesku??
    (Hell, 18. januar 2018 19:20)

    # Link komentara

  125. skoro svaki napad nam se svodi na neki proboj kroz sredinu i pucaj pa sta bude...gde su bre krila, gde je kontranapad..igramo rukomet iz sto neko rece '76...ali ocigledno neki koji su zaseli u fotelje mogu ovako jos 100 godina,sto bi nesto menjali, njima lepo
    (gagi, 18. januar 2018 19:20)

    # Link komentara

  126. Lepo sam pisao,Cvetkovicu ODLAZI SA IVICEM i povedi Sesuma i Nenadica odmah.
    Jadna nasa krila,nema lopte za njih a odlicni igraci.
    (Stara kuka, 18. januar 2018 19:20)

    # Link komentara

  127. ovi kopiraju crnogorce,, a crnogorci u trans.
    (Salerno, 18. januar 2018 19:19)

    # Link komentara

  128. marsenić je najveća rukometna prevara,samo se bojim da će cvetkovića ostaviti
    (marko, 18. januar 2018 19:19)

    # Link komentara

  129. Na kraju ćemo namerno da izgubimo da bi hrvati ispali.
    (gundjalo, 18. januar 2018 19:05)

    Ono sto je nama bitno su francuzi,njima ako bi otkinuli bod,to bi bio posao. Za ovu utakmicu bas nas briga.
    (croata, 18. januar 2018 19:19)

    # Link komentara

  130. ja uzivam a Hrvati se neka se nerviraju. 18-23
    (Dusan, 18. januar 2018 19:18)

    # Link komentara

  131. Igramo ubedljivo naruzniji rukomet.
    (dado, 18. januar 2018 19:17)

    # Link komentara

  132. gledam ove nase,pa oni su bre toliko ne zainteresovani,toliko nema volje,katastrofa.Ne znam sto se pumpa toliko ta atmosvera oko njih I fudbalera.Previse ocekujemo, nema kvaletita
    (mufljuz, 18. januar 2018 19:17)

    # Link komentara

  133. Dodjem s posla, vodimo 18-17. Srecan sednem da gledam, igrac manje, serija 0-5. Auu
    (lerma, 18. januar 2018 19:17)

    # Link komentara

  134. RTS-ov komentator je takav pesimista. Bar neka bude objektivan, a kuci neka mraci. Strasno sta mi placamo!
    (ana, 18. januar 2018 19:16)

    # Link komentara

  135. A jel ovaj Beljanski rukometas?
    (sasa jokic, 18. januar 2018 19:15)

    # Link komentara

  136. Uoropastise nas Sesum i Nenadic
    (sasa jokic, 18. januar 2018 19:13)

    # Link komentara

  137. di su srpski navijaci
    (dragon, 18. januar 2018 19:11)

    # Link komentara

  138. Ljudi, nemojmo kritikovati Cvetkovica, za sve. Jedino sto mogu da mu zamerim i sto ga ne razumem, je njegova izjava: Ekipa nije spremna za EP.... Pobogu majstore(a stvarno si to i bio), pa nije EP zakazano 28.12.2017., vec nekoliko godina ranije. Pa zar nije moglo da se odabere 12 zdravih igraca, i spremnih igraca, ma kako se oni prezivali. Inace, Cvele na tajm autu, uci igrace osnovnim elementima rukometa. O tome se ne polemise, to je stavka broj jedan i ona se nauci u petom razredu osnovne, kada je na programu rukomet. On kaze, krecite se i podignite ruke...kad se za to trosi vreme tajm auta, onda laku noc, moja mala barbiko.I, necu vise, ne umem, ja sam navijac, ali koliki je covek ona Marsenic, i izgurajuga sa crte, ili mu se uvuku iza ledja, a on gresan siri ruke...i da, prodadose cepelin, sinovima i unucima, od majstora koji su ga doveli do savrsenstva, a mi izvodimo neke besne gliste i gubimo lopte, toboz neku magiju kao spremamo....uh, moze ova tekma i plus i minus pet do kraja da ode. I na kraju pevanje himne...tu se vidi bioritam i zelja igraca da igra tekmu, ono sto mi kao pevamo, to je kao na protokolarnoj skolskoj priredbi, gde je stav, gde je glas, momci...ako je vec pevate...
    (Kale_Pravi, 18. januar 2018 19:10)

    # Link komentara

  139. (anica, 18. januar 2018 19:03)

    znam krofnice...
    (Nenad sm, 18. januar 2018 19:09)

    # Link komentara

  140. Nije toliko loše, voleo bih da vidim statistiku sa igračem više! Ubeđen sam da nam je veći problem kad oni imaju igrača manje?
    (Džoni, 18. januar 2018 19:08)

    # Link komentara

  141. Postaje mi već muka od komentara. O čemu vi pišete ljudi, šta vi pričate? Na poluvremenu je 17-17 protiv viceprvaka sveta, a po komentarima bih pomislio da je deset razlike za Norvešku. Jednostavno nema tu previše talenta, rukomet odavno niko ne trenira, savez je raspad, a vi se primate ovde. SVE što urade, pa i to što su prošli dalje i dobili Island koji je duplo jači od nas, je uspeh imajući u vidu sve što znamo o srpskom rukometu. Pričam to kao neko ko je 10 godina trenirao rukomet i igrao baš to krilo na koje mi ne igramo.
    (Todor, 18. januar 2018 19:08)

    # Link komentara

  142. srbija igra dobro prvenstvo nakon prve utakmice, ali ta se ne prašta pa su sad na silu najgori na svijetu...jako ste iskompleksirani
    (ja, 18. januar 2018 19:08)

    # Link komentara

  143. Molio bih sudije da više ne isključe nijednog Norvežanina i ako je moguće da naši odigraju jedno 15 minuta sa igračem manje i dobijamo 100%. Ja stalno govorim, glava je veliki problem. Prvo to da sredimo pa sve ostalo. Koliko gluposti, bezrazložnih probijanja, silovanja jedne te iste akcije do besvesti pravimo to je za analizu. Čini se da bi bili tu negde sa 90% ekipa samo da smanjimo ove elementarne greške.
    (Gde ja živim, 18. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  144. Koji bre Beljanski? Pa za njega je jos pre sedam godina bilo jasno da ne zna da igra rukomet...on covek reprezentativac c c c.....usput krila imamo samo onako da popunjavaju broj....kontru trcimo preko bekova...Zelenovic ne zna osnovno pravilo kontre....lopta na krilo.....kako ne sednu i zapitaju se kako krila skandinavskih ekipa postizu po 7-8 golova....smesno delujemo....i da dobijemo Norvezane i da dobijemo Francuze....izgubicemo od Belorusa jer nemamo mentalitet pobednika
    (izadji na izbore, ali ne za 20e, 18. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  145. Primećujem da smo jedna dosta razmažena sportska publika. Umesto da uživamo što skoro svaka reprezentacija i muška i ženska igra na velikim prvenstvima i osvaja medalje još u ekipnim sportovima gde je zanimljivo pratiti mečeve i od čega se može napraviti lepi društveni događaj, ovde samo pljuvanje i zloba. Pa jeste naš rukometni tim nije trenutno kvalitetan za medalju, al uživajte bre malo. Nisu uopšte loši kao što se ovde priča. Znači podržavati nekog samo kad je najbolji. A i kad je malo manje od toga, onda zabraniti ljudima da se bave sportom. Uživajte malo u životu. I pokažite malo poštovanja.
    (Yo, 18. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  146. Meni nije jasno zašto se ovoliko pljuje i šta vi očekujete od ovih rukometaša? Igraju mnogo bolje čim su se oslobodili pritiska prolaskom u drugo kolo kao i što se očekivalo. Dižu se iz utakmice u utakmicu.
    (Jagodic.Kistanje, 18. januar 2018 19:05)

    # Link komentara

  147. Na kraju ćemo namerno da izgubimo da bi hrvati ispali.
    (gundjalo, 18. januar 2018 19:05)

    # Link komentara

  148. kakva kokica Jovanovica
    (bolje da sam druge ljubio, 18. januar 2018 19:04)

    # Link komentara

  149. gresis :)
    (Nenad sm, 18. januar 2018 18:46)
    Salim se, ne zameri...

    Ajde momci, u inat zlobnicima koji vas nipodastavaju.
    (anica, 18. januar 2018 19:03)

    # Link komentara

  150. "Не можемо да дамо гол са играчем више, ал зато га обавезно примимо"

    Пеђа Страјнић
    (пентхаус, 18. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  151. tako je...
    (bolje da sam druge ljubio, 18. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  152. milos

    Ono kad ne znas da pises.
    (Zagor, 18. januar 2018 19:01)

    # Link komentara

  153. Jel bio nekad ranije u istoriji rukometa još neki ovakav slučaj da neki tim na celom turniru ima negativnu statistiku sa igračem više (više primljenih nego datih golova)? A ko zainat ove sudije nam naklonjene, ili znaju za našu čudnu manu. Imali bi +5 na poluvremenu da Norvežani sve to nisu nadoknadili u situacijama kada smo mi ili oni imali igrača više!
    (U čemu je problem?, 18. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  154. Kakav civilizovan svet ovi norvezani, mi im damo jedan - oni nam odmah vrate jedan. Ponekad cak i dva! Salu na stranu - bore se. Nisam strucnjak, ali sto ndko rece zreli su da ih dobijemo! Napred Srbija !!!!
    (Gerov, 18. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  155. Kako puca mali Jovanović, kao iz haubice !
    (Lenjin, 18. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  156. Kada pročitam neke komentare, prosto se pitam zašto ovi momci igraju za Srbiju? 'Alo bre, ne možemo u svemu biti najbolji. Pa političari su prvo napali i razbucali rukometni savez pre 20 godina i bijemo se na mišiće. Ovo je ODLIČAN rukomet kakva su nam liga i savez. I imamo vredne trenere i sjajne momke koji igraju za svoju zemlju. Ako pobede i ako izgube (sad je nerešeno na pola), svaka čast!
    (Mr No, 18. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  157. Nekoliko gresaka, ali sa igracem vise blagi uzas ! Odbrana previse mekana. Sad lad ovi dignu ritam da vidimo da li i nasi mogu nesto..
    (JPR24, 18. januar 2018 18:59)

    # Link komentara

  158. Ovakav rukomet sto mi igramo se igrao u skolskom dvoristu '76.
    (Dr.Thrax, 18. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  159. Tastature idite na mars navijajte za hrvate ,ma idite znate vec gde .Pustite rukometase da igraju a vi sto nemate vise od dva casa fizickog u skoli muka mi je vise od vas!!!
    (normalan, 18. januar 2018 18:57)

    # Link komentara

  160. Bravo majstori, tako se igra bre! Svaka čast!
    (Saša, 18. januar 2018 18:54)

    # Link komentara

  161. Treba vratiti plavi dres i sampionski poklic "Plavi. "
    (Vlado, 18. januar 2018 18:54)

    # Link komentara

  162. Što ste pesimisticni i zlobni toliko.... Pa kakvi god da su vaši su, zaslužuju podrsku...i realno, uopće nisu losi kao što trubite dapace iz utakmice u utakmicu rastu.....
    (Kajverson, 18. januar 2018 18:53)

    # Link komentara

  163. Marsenic ima 2m, da niko od bekova ne ume da mu posalje pas, a ovi mu daju prostor, ja ne kapiram sta oni treniraju
    (NebaCar, 18. januar 2018 18:53)

    # Link komentara

  164. Marsenic polu covek polu iskljucenje
    (zboo, 18. januar 2018 18:52)

    # Link komentara

  165. @Uros djurdjevic nejaki

    Idi prati bocanje, Cupara nam je najbolji igrac
    (NebaCar, 18. januar 2018 18:52)

    # Link komentara

  166. Igramo dobro. Samo imamo problem sa golmanom, lose stojimo u odbrani i ne znamo da napadamo
    (Dragan, 18. januar 2018 18:52)

    # Link komentara

  167. Jovanovic majstor.
    (savostrikovic2004@gmail.com, 18. januar 2018 18:50)

    # Link komentara

  168. Opet brani ovaj Cupara. Cvetko mora da vrati Stanica na gol, taj brani kao Arpad Sterbik dok je igrao za Jugovic.
    Dok se u repku ne vrate Momir Ilic i Rnic, Prodanovic, Doder i Ivan Nikcevic bicemo topovska hrana za ostale ekipe.
    (Uros Djurdjevic #32, 18. januar 2018 18:50)

    # Link komentara

  169. Nisu norvezani nista posebno moze ih se dobiti.
    (crni-zg, 18. januar 2018 18:50)

    # Link komentara

  170. Ljudi i dalje ne verujem da smo za poluvreme dali 4-5 golova iz kontre. Imamo strasna krila steta sto ih ne koristimo
    (don, 18. januar 2018 18:49)

    # Link komentara

  171. Sasvim pristojna igra nasih rukometasa u prvom poluvremenu, protiv ,, mašine za davanje golova", reprezentacije Norveške. Kako god da se zavrsi ovaj meč, naši momci imaju kvalitet.
    (Mladen cg, 18. januar 2018 18:49)

    # Link komentara

  172. Дај бре избаци овог Ненадића из игре више.
    Кад год игра лик ми катастрофа и у одбрани и у нападу.
    Даје он неке голове, ал генерално много више штети тиму.
    Нек пуца седмерце само.
    (ја, 18. januar 2018 18:47)

    # Link komentara

  173. Hajde braco pobjedite za Hrvatsku
    (Torcida Jupiter, 18. januar 2018 18:47)

    # Link komentara

  174. kad kontru neznas da odigras sa 14-13 kad ono 15-12 sta trazis nad evropsko prvenstvo anti talenti
    (milos, 18. januar 2018 18:47)

    # Link komentara

  175. ama necu da gledam ovu sramotu
    (goran, 18. januar 2018 18:47)

    # Link komentara

  176. Taktika trenera Norveške:
    "Kad se približe na 1 razlike pravite isključenje... ne znaju sa nama kad nas je manje na terenu!!!"
    (Nebeksi narod, 18. januar 2018 18:46)

    # Link komentara

  177. NENADic, ne moz da valja.
    (anica, 18. januar 2018 18:40)

    gresis :)
    (Nenad sm, 18. januar 2018 18:46)

    # Link komentara

  178. Nema nam veće kazne nego da protivniku isključe igrača 2 minuta.Ipak,ima nade za budućnost naše reptezentacije, samo da se Nenadić i Šešum oproste.
    (kris, 18. januar 2018 18:46)

    # Link komentara

  179. Pobogu, zasto Nenadic igra? Zasto?
    (Srbijanac, 18. januar 2018 18:46)

    # Link komentara

  180. Norvežani zreli za poraz... a ne iskoristiti šansu je glupo !!!
    (Panac, 18. januar 2018 18:45)

    # Link komentara

  181. Dva napada zaredom dajemo loptu njima u ruke.Potpuno neshvatljivo. Nerviram se bezveze ali sta cu.Nasi su. Bolje nemamo. Bice Jovanovic dobar igrac
    (Jm, 18. januar 2018 18:45)

    # Link komentara

  182. Ovo je bruka od reprezentacije, sramota konreprezentuje zemlju.
    (sasa jokic, 18. januar 2018 18:44)

    # Link komentara

  183. Dobri smo mi dobri...
    Norvežani imaju i Šešuma.
    (ĆUMUR, 18. januar 2018 18:44)

    # Link komentara

  184. Kakva ekipa takav I komentator na RTS-u...
    (Montevideo, 18. januar 2018 18:44)

    # Link komentara

  185. Ne pratim rukomet, ne razumem se previše ali mi deluje kao da su naši potpuni amateri. Ispadaju nam lopte, nikakve akcije. Sa igračem ili dva više obavezno primamo gol a ne dajemo ni jedan.
    (Xperis, 18. januar 2018 18:44)

    # Link komentara

  186. Samo kidanje zivaca sa ovim nasim rukometasima..
    (Sandar, 18. januar 2018 18:43)

    # Link komentara

  187. Igrac vise je igrac manje to se Vama samo pricinjava da je vise.Nenadic covek nece loptu na krilo da da uhvate ga drze ga on ne da loptu ko da mu je poslednja Boze me prosti, ma glavom kroz zid majsotre.E da covek i nece da se iznervira mora, kad ih vidi kako im lopte ispadaju, kontre mase ma idi.
    (minut dva, 18. januar 2018 18:43)

    # Link komentara

  188. Jel može neko da doveze Zlatana Arnautovića do poluvremena. Prva odbrana Cupare u 18 minutu i to ga napucala lopta u sred glave
    (Kikinda, 18. januar 2018 18:42)

    # Link komentara

  189. 2 min igrac vise za nas. taktika nasih: napad ce da se pobrine za 0-0 a odbrana sta uradi. njima se vrati igrac - igramo normalno. ccc
    (cibe, 18. januar 2018 18:41)

    # Link komentara

  190. pa mi golmana nemamo...
    (ka.nta.sto.fa, 18. januar 2018 18:41)

    # Link komentara

  191. Kako je moguce da ovoliko ne znamo iskoristiti igraca vise??? Ekipi definitivno treba psiholog. Oni su preplaseni i izgubljeni...
    (dex, 18. januar 2018 18:40)

    # Link komentara

  192. NENADic, ne moz da valja.
    (anica, 18. januar 2018 18:40)

    # Link komentara

  193. Numeju naši sa igračem više pa to ti je.
    (Gon-za-lo... Gon-za-lo... Gon-za-lo..., 18. januar 2018 18:40)

    # Link komentara

  194. Drugi put za redom igrac vise za nas, i ne znaju!
    (NebaCar, 18. januar 2018 18:39)

    # Link komentara

  195. Da li je srpski tim privatna reprezentacija g.Nenadića?
    (milan018, 18. januar 2018 18:39)

    # Link komentara

  196. Molim sudiju da vise ne iskljucuje Norvezane jer im time direktno pomaze a to se ne sme! Ovi nasi "umetnici" cim dobiju igraca vise odmah izgube loptu!!
    (Hell, 18. januar 2018 18:39)

    # Link komentara

  197. Sorensen podigao Ilica kad da je kesa, i drzi ga tako par sekundi :) .
    (Nenad sm, 18. januar 2018 18:37)

    # Link komentara

  198. brate koja neozbiljnost i nespremnost od reprezentacije. bez golmana. bez krilnih akcija. sve neki srednjaci. neuigrani. realno smo zalutali u drugi krug takmicenja. iako je rukomet mrtav kao sport, treba selektor i igraci da budu makar ozbiljni.
    (crni_redstar, 18. januar 2018 18:36)

    # Link komentara

  199. mi ne igramo sa 6 igrača nego sa 4.
    Krila ne postoje već 15 godina. Veću ulogu imaju statisti i filmovima nego naša krila
    (zare, 18. januar 2018 18:35)

    # Link komentara

  200. Boze sacuvaj za sta mi golmana imamo!!!
    (123, 18. januar 2018 18:34)

    # Link komentara

  201. a sto neigra skrbic jeli povredjen ? :)
    (Bojan, 18. januar 2018 18:34)

    # Link komentara

  202. @ treci gol smo dali sa 6 igrača u napadu iako je Marsenic bio iskljucen. Niko nije skontao :-) 
    (eskim, 18. januar 2018 18:21) 

    Zasto se ljudi ovako blamirate?? Pa ako ne poznajete pravila ne komentarisite,ispadate smesni.
    (Hell, 18. januar 2018 18:32)

    # Link komentara

  203. Vardar prvak Evrope, Makedonija iznenadjenje???
    (anica, 18. januar 2018 18:32)

    # Link komentara

  204. Smesno je koliko smo losi.. Ovakav rukomet niko ne igra vec vise od 10 godina
    (asr, 18. januar 2018 18:32)

    # Link komentara

  205. Nismo odbranili nijedan jedini napad za 13 minuta. 11 primljenih golova. Pa to je strasno, neverovatno, kao sa decom da igraju - ovim tempom bismo primili preko 50.
    (veliki strumf, 18. januar 2018 18:31)

    # Link komentara

  206. Prosto iritira koliko su losi. U stvari ne..nije u tome poenta, nego kakve oni nebulozne gluposti konstantno prave..
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 18. januar 2018 18:30)

    # Link komentara

  207. treci gol smo dali sa 6 igrača u napadu iako je Marsenic bio iskljucen. Niko nije skontao :-)
    (eskim, 18. januar 2018 18:21)

    Ti nisi cuo za empty goal taktiku?
    (Nebitno, 18. januar 2018 18:29)

    # Link komentara

  208. Немамо шта да изгубимо једино да поправимо општи утисак. А и глуп је систем такмичења, да би се надали нечему🖐
    (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. januar 2018 18:28)

    # Link komentara

  209. Opet taj Nenadic siluje, pa covece proigravaj krila.
    (Nenad sm, 18. januar 2018 18:27)

    # Link komentara

  210. Nama treba autobus da se vratimo u odbranu.
    (ĆUMUR, 18. januar 2018 18:26)

    # Link komentara

  211. ja znam da je rukometni golman neprimamljivo zanimanje al jel ovo moguce da od 8 suteva njima udje 8 10% iz igre? Bas da nista covek ne odbrani
    (Kostic, 18. januar 2018 18:26)

    # Link komentara

  212. kako ovo izgleda sporo
    (magic, 18. januar 2018 18:23)

    # Link komentara

  213. @eskim nismo imali golmana
    (zare, 18. januar 2018 18:23)

    # Link komentara

  214. Dali neko moze da mi kaze zasto srpski sportisti i nakon 7 godina nastupaju pod starom zastavom i grbom? Srbija od 2011 ima novu zastavu i grb. Licno meni je stari grb lepsi, ali valjda postoji neki zakon o grbu i zastavi. Ipak je grb identitet svake zemlje. To me cudi jer je olimpijski komitet odmah stavio novi grb u svoj amblem.
    (Che, 18. januar 2018 18:22)

    # Link komentara

  215. treci gol smo dali sa 6 igrača u napadu iako je Marsenic bio iskljucen. Niko nije skontao :-)
    (eskim, 18. januar 2018 18:21)

    # Link komentara

  216. Nisam gledao bas mnogo ovo prvenstvo, ali ovo sto sam gledao nisam video ni jednu odbranu nasih galmana...
    Jel imaju uopste neku odbranu jel zna neko??
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 18. januar 2018 18:21)

    # Link komentara

  217. Odbrane nema nigde
    (Starac Fočo od stotinu ljeta, 18. januar 2018 18:20)

    # Link komentara

  218. Kakva prva 3 primnjena gola...Boze me sacuvaj..
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 18. januar 2018 18:19)

    # Link komentara

  219. Ljudiii pa jel vidite vi sa kakvim entuzijazmom ulazimo u mec, energija ravna minus beskonacno....nisu ni poceli a vec jedva cekaju da se utakmica zavrsi.
    (Zlatne ruke sinko, 18. januar 2018 18:18)

    # Link komentara

  220. Naši kao da su iz kafane pa jutarnji mamurluk,što pre da završe pa nazad u krevet.
    (BMW, 18. januar 2018 18:14)

    # Link komentara

  221. Na čemu mi zasnivamo bilo kakav optimizam u ovoj utakmici?
    (hmm, 18. januar 2018 18:14)

    # Link komentara

  222. Napred momci, uz vas smo!
    (anica, 18. januar 2018 18:13)

    # Link komentara

  223. Ajde nebeski narode, kreni sa pljuvanjem reprezentativaca svoje rodjene zemlje!
    (Jumko, 18. januar 2018 18:11)

    # Link komentara

  224. Srecno pa sta bude.
    (KANIĐA, 18. januar 2018 18:11)

    # Link komentara

  225. idemo momci, samo opusteno pa sta bude...
    (Nenad sm, 18. januar 2018 18:08)

    # Link komentara

  226. Gazimo ih kao plitak potok
    (yuiop, 18. januar 2018 18:07)

    # Link komentara

  227. RTS HD? U stvari, šta se uopšte čudim...
    (orange_party, 18. januar 2018 18:07)

    # Link komentara