1. Konacno vala bas.
     (Uros Djurdjevic #32, 15. januar 2018 19:51)

    # Link komentara

  2. Vidim da su neki zahvaljujući nevjerotnoj moći čitanja tablice utvrdili da sam pogriješio u prošlom komentaru pa sam napisao da je Liverpul drugi na tablici. To stvarno iz temelja mijenja moj kometar zato jer drugi, treći i četvrti klub imaju isti broj bodova.
    Dobro sada pazite i nađite gdje sam stavio pogrešan znak u komentaru ili ostavio prazno mjesto previše. Ovdje ima stvarno ograničenih ljudi.

    Ali uz svu vašu pažnju još me nitko nije demantirao.
    Pitanje broj 1 je glasilo: Kako to da je Liverpul treći (pazite treći, a ne drugi) na ljestvici kada je Lovren kao stoper tako loš da radi kiks za kiksom?
    Pitanje broj 2 glasi: Kako do sada niti jedan trener Liverpula (a promjenilo ih se više od nekoliko od kada je Lovren u Liverpulu) nije odlučio prodati Lovrena jer on uopće ne vrijedi kao nogometaš? Pretpostavljam da ste bolji poznavaoci nogometa od Klopa i ostalih trenera jer vi vidite ono što oni ne vide.

    Čekam odgovore mudraca.
    (Ivan ZG, 15. januar 2018 18:09)

    # Link komentara

  3. Umesto da se raspravljate ko babe na pijaci napisite kakva je odlicna utakmica ovo bila! Ostavite Lovrena, da nije dobar ne bi mu trener dao kapitensku traku. Lester - Celsi isto, zao mi sto Lester ne pobedi kakve su sanse imali pogotovu u prvom.
    Nego ovde sve sami eksperti koji sve bolje znaju i od samih trenera ovih legendarnih klubova.
    (Milosav, 15. januar 2018 17:29)

    # Link komentara

  4. Jeste izlazak Dzana narusio kontrolu igre na sredini terena, ali mislim da nije u pitanju toliko Dzan, koliko je pitanje igraca koji je umesto njega usao u igru - Dzejms Milner. Taj covek je vec toliko omatorio da ne moze ispratiti brze protivnicke igrace i samim tim pravi veliku rupu u odbrani.
    Kad be igrac tipa Keite igrao na toj poziciji, tu bi cela odbrana delovala drugacije.
    Mego, gde nam je Andreas Kisser, nedostaju njegovi komentari. Nadam se da ga nije balvan Galianni iznervirao.
    (Sto se tice na priliku, 15. januar 2018 16:35)

    # Link komentara

  5. Liverpul po ko zna koji put nedorečen,mislim na nastup u sezoni.Nadam se da ce gospodin Klop zakrpiti rupu zvanu Lovren i da ce doneti toliko zeljenu titulu u naredne 3 godine...Napad je egzitika ali bez kreativnog veznog reda i stabilne odbrane titulu u premier ligi nece videti jos 28 godina...
    (Nenad, 15. januar 2018 14:54)

    # Link komentara

  6. @gsjksk

    Ja znam da ih prati to sa manjim timovima, ali ljudi Liverpul je izgubio samo dve utakmice i ima niz od 18 neporazenih utakmica. U svakoj neresenoj su bili ubedljivo bolji tim. Ni jednom timu nece biti lako da prodje na dve utakmice Liverpul.
     (Mladen, 15. januar 2018 13:17)

    # Link komentara

  7. @jasta, mijesas sport i drustveno uredjenje. Ne znam da li imas 15 godina? Uzgred, u ovom kapitalizmu svi sportovi su organizovani po salary cap, uz manje modifikacije, tipa luxury tax. Da si malo stariji i da citas znao bi i kako se lova tj zarada rasporedjuje u ligi, narocito u najpopularnijem sportu u NFL! Ali mlad si, naucices, samo malo vise citanja. poz
     (nucky thompson, 15. januar 2018 13:02)

    # Link komentara

  8. Kolko ja vidim Bayern je najblizi osvajanju LS, jer svi ostali osim rekao bih Liverpula su u krizi vise manje!
    (Bavarac, 14. januar 2018 20:01)


    eno barsa i psg bas kriziraju u poslednje vreme ;)
     (neutralni felsh, 15. januar 2018 12:32)

    # Link komentara

  9. @ Nucky Thompson 

    Svaka čast druže, navijaš protiv kapitalizma dok boraviš u srcu kapitalizma.
    (Jašta, 15. januar 2018 10:14)

    ma folira se, pusti ga. kao gadljiv je na pare :)
     (neutralni felsh, 15. januar 2018 12:26)

    # Link komentara

  10. Bolju utakmicu nisam pogledao poednjih 5-6 godina. Nestvarni Liverpul je razbio Siti koji igra magicno ove sezone. Liverpul je pao poslednjih 10 min ali sve to zbog nestvarnog presinga koji su imali celu utakmicu. Svaka cast.
     (Oliver Kosta, 15. januar 2018 10:52)

    # Link komentara

  11. @ Nucky Thompson

    Svaka čast druže, navijaš protiv kapitalizma dok boraviš u srcu kapitalizma.
     (Jašta, 15. januar 2018 10:14)

    # Link komentara

  12. Nije mi jasno kako neki misle da je Lovren jako loš, a Liverpul sa njim drugi na tablici. Meni tu nešto ne štima. Ako je tako loš onda bi valjda trebali biti 20-ti na ljestvici, a ne 2.
    Malo objektivizma ne bi škodilo.
    (Ivan ZG, 14. januar 2018 22:42)

    Liverpul nije drugi nego treci
     (nista o nicemu, 15. januar 2018 08:10)

    # Link komentara

  13. Lakazet Ozil Sances Kolasinac Belerin Mustafi Ceh nista losiji od Aguera Sanea Silve Delfa Fernandinja Gindogana Stounsa Eduarda osim sto ove godine de Brujne pravi razliku i u bitnim utakmicama lomi meceve...
    (први српски бек, 14. januar 2018 23:03)

    Mozda po imenima ako igras menadzera.
     (nista o nicemu, 15. januar 2018 08:09)

    # Link komentara

  14. Ovdje se pljuje Lovrena samo zato sto je Hrvat a sad i kapetan. Neki to uopce ne skrivaju.
    To su oni sto su pricali da nikad Hrvati nece osvajati Ligu Prvaka kao Vidic, Ivanovic i Stankovic, biti kapetani u velikim klubovima kao Vidic kad ono medjutim ...x3 ako ne i vise.
    (drago, 14. januar 2018 23:49)

    de si drago, de ti AirBodzan? odjednom si se prebacio na fudbal posle bruke na EP u basketu?
     (nista o nicemu, 15. januar 2018 08:08)

    # Link komentara

  15. I sam Klop je rekao da su prvi go Sitija I cetvrti Liverpula postignuti zahvaljujuci pomoci vetra.. Ne bi inace Gomez onako podleteo... Gledao sam reprizu nocas, bas se mnogo I cesto videlo da je vetar bio jak. YNWA
     (ShoneNI, 15. januar 2018 07:42)

    # Link komentara

  16. U vrijeme kad Murinjo ( navijac sam Man U), Pep ( iako postujem rezultate koje je napravio) i ostali trose nekoliko stotima miliona Evra, dodje Klop i Liverpool i rastave City na dijelove! Ne sjecam da sam sa svoje 44 gosdine ikad sa toliko zara navijao za neki tim ( a da nisi Partizan i Man U) kao danas za Liverpool. Cak sam otisao u pub gdje se skupljaju Liverpoolovi navijaci na Manhattanu. Navijao sam za fudbal. Sjecam se Not Foresta, Blekburna, Lidsa, Parme, La Korunje, Anderlehta, Briza, Liona, Nanta Ajaxa, PSV, Fejnorda itd. Danas imamo super bogate timove koji unistavaju fudbal. Bravo za Klopa, bravo za Liverpool!
     (nucky thompson, 15. januar 2018 04:33)

    # Link komentara

  17. @drago

    Da neko kaze za Modrica, za Mandzukica, Srnu da su losi - to je cista glupost...
    Ali Lovren... Covek deluje kao da nije dorastao ekipi, previse kikseva. A traka mi se cini kao pokusaj da mu ulije samopouzdanje i nacini da veze bar 2-3 tekme bez gluposti
    (NecuZvaku, 15. januar 2018 04:29)

    # Link komentara

  18. Moralo je da se desi pre ili kasnije. Siti mnogo jak ali zna se da je Liverpul tim za velike utakmice..kao sto je takav menadzer i Jirgen. Salah fantastican
    (Don, 15. januar 2018 02:47)

    # Link komentara

  19. нисам љубитељ ни једних ни других баш нешто, утакмица је била тотално лудило. са Клопом Ливерпул можда коначно дође себи после трагедије на Хилзбороу, што рече Иан Раш, кад се то догодило Ливерпул је остао у шоку до данашњег дана.
    (doom, 15. januar 2018 02:22)

    # Link komentara

  20. @први српски бек

    Nema sanse da bi bio prvi sa sadasnjim timom Arsenala, bio bi u vrhu ali titulu osvojio ne bi. Trenutno ono sto vredi u Arsenalu jeste Vilser, Ozil, Aleksis, Kolasinac i Lakazat. Ostalo bi Pep prvo procistio i kupio ono sto mu treba.
     (Mladen, 15. januar 2018 02:00)

    # Link komentara

  21. Porto ima da izbaci Liverpula u LS.

    Prosto, sa Liverpulom nema pravila, mogu slobodno da ti uvaljaju 7-8 komada bez problema, al isto tako neretko im se desavaju crni dani kad potpuno ne znaju za sebe.

    Naravno Siti lako izbacuje sirotog Bazela.

    Dobro Junajted je ipak bolji od Sevilje i realno prolazi to.

    Totenhem Juventus, rekao bi 50-50, ipak Totenhem ima tog ludog Kejna, a tu su i Dele Ali, Eriksen i Son.

    Naravno Barsa ima da nakanta Chelsija i to je to.
     (gsjksk, 15. januar 2018 01:52)

    # Link komentara

  22. Liverpul koliko ima dobar napad toliko ima losu odbranu, moraju da urade nesto po pitanju odbrane da ujednace tim, sto se tice Klopa tu nema sta da se prica, jedan od boljih trenera u Evropi! Gledao sam utakmicu, prekinuo ih je Liverpul i onda sledi scenario po kojem je Liverpul prepoznatljiv po najvise u ovoj sezoni, kao da ih neko ugasi na dugme i onda pritivnicka ekipa krece u ofanzivu, koliko sam gledao ove godine utakmica gde liverpul prokocka vodjstvo od 2-0 3-1 3-0 da to nije zdravo!
    (6S-line, 15. januar 2018 01:09)

    # Link komentara

  23. @ (Ivan ZG, 14. januar 2018 22:42) ako hoces objektivnost, evo ti je - lovren mi deluje kao skroz ok momak, ali je najveca kiksara koju sam imao prilike da gledam u odbrani liverpula, a pratim vec 20 godina. kada vidim da napadac ide na lovrena a da nema nikoga ko bi ga udvojio, to je vec pola gola. stoji da nekada odigra odlicno ali niko ne moze poreci da zna da zabrlja toliko da bi se i rekreativac postideo. pa danas je gundogan,za glavu nizi od lovrena, na liniji peterca primio NA GRUDI centarsut koji lovren nije mogao glavom da izbije.
    (mrmlj, 14. januar 2018 23:58)

    # Link komentara

  24. Ovdje se pljuje Lovrena samo zato sto je Hrvat a sad i kapetan. Neki to uopce ne skrivaju.
    To su oni sto su pricali da nikad Hrvati nece osvajati Ligu Prvaka kao Vidic, Ivanovic i Stankovic, biti kapetani u velikim klubovima kao Vidic kad ono medjutim ...x3 ako ne i vise.
    (drago, 14. januar 2018 23:49)

    # Link komentara

  25. @MiLaN,
    Greska,fudbal se igra da dajes golove i da ih ne primas,a ne da ih dajes i primas.Inace,ne gledam zabare,nego Bayern koji puno daje,ali ne prima,za razliku od Luzerpula,koji je izvanredan primac golova,hehehe
    (Oliver, 14. januar 2018 22:28)

    A s kim je igrao Bajern u ovom kolu Premijer lige, evo trazim ga na tabeli i ne mogu da ga nadjem?
    (iz dalekog svemira, 14. januar 2018 23:32)

    # Link komentara

  26. Batice ovo se ne vidja u Spaniji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (., 14. januar 2018 18:59) # Link komentara


    Naravno da se ne vidja...odbrane amaterske , golmani katastrofalni...pogledaj samo vecerasnju utakmicu i golve sa Sosijedad-Barsa...to je vrhunski fudbal...premijer liga prepuna precenjenih mediokriteta koji uz fantasticnu infrastrukturu i pune stadine ti odaju utisak o kvalitetu ali nije bas tako...gol u golmanov ugao,lose ispucavanje,kiksevi odbrane,Firmino otrese jednog Stonsa od 45 miliona funti kao da je omladinac...ko je gledao Arsenal popdne video je jos gori fudbal...gomila preplacenih igraca...jedam Mustafi,Dzaka i ostali su placeni po 40+ miliona funti !?...jednostavno,ko god odskoci kvalitetom odlazi u Primeru..
    (Kalco > Premijer liga, 14. januar 2018 23:29)

    # Link komentara

  27. Kao sto rece Klop pre pocetka utakmice, nema sa cim da nas iznenadi Siti. Oni igraju jednolicno I to je to. Druga je stvar sto na svakoj poziciji imaju strasne igrace pa im vecina ekipa ne moze nista. ALI....zna se kad, kad Klopova ekipa igra presing nema tu mnoogo ekipa koje mogu da pariraju. Valjalo bi da dovedu nekog ozbiljnog u veznom redu da bude zvucno ime.
     (Ironichan, 14. januar 2018 23:07)

    # Link komentara

  28. @први српски бек 

    Pa prosle sezone je imao jaci tim nego sto je sad Arsenalov, pa nije bio prvi.
    (Mladen, 14. januar 2018 22:51)
    Lakazet Ozil Sances Kolasinac Belerin Mustafi Ceh nista losiji od Aguera Sanea Silve Delfa Fernandinja Gindogana Stounsa Eduarda osim sto ove godine de Brujne pravi razliku i u bitnim utakmicama lomi meceve...
     (први српски бек, 14. januar 2018 23:03)

    # Link komentara

  29. @први српски бек

    Pa prosle sezone je imao jaci tim nego sto je sad Arsenalov, pa nije bio prvi.
     (Mladen, 14. januar 2018 22:51)

    # Link komentara

  30. Klop je pokazao zato ima reputaciju kakvu ima. Totalni nogomet i kapetanska traka za Lovrena. Kada je čovjeku poljuljano samopouzdanje onda mu trener da kapetansku traku i digne ga da odigra dobru utakmicu.
    Lako je nekome srušiti samopouzdanje, ali nije cilj da cijela momčad loše igra nego da svi dobro igraju.
    Nije mi jasno kako neki misle da je Lovren jako loš, a Liverpul sa njim drugi na tablici. Meni tu nešto ne štima. Ako je tako loš onda bi valjda trebali biti 20-ti na ljestvici, a ne 2.
    Malo objektivizma ne bi škodilo.
    (Ivan ZG, 14. januar 2018 22:42)

    # Link komentara

  31. @MiLaN,
    Greska,fudbal se igra da dajes golove i da ih ne primas,a ne da ih dajes i primas.Inace,ne gledam zabare,nego Bayern koji puno daje,ali ne prima,za razliku od Luzerpula,koji je izvanredan primac golova,hehehe
    (Oliver, 14. januar 2018 22:28)

    # Link komentara

  32. Galijanijevi komentari su anoying level xxx.
     (Ljubisa livac, 14. januar 2018 22:03)

    # Link komentara

  33. (Oliver, 14. januar 2018 21:20)

    Strucnjak, fudbal se igra zbog golova. Ti onda gledaj Murinja ili zabarsku ligu gde je 4-3 pa cak i 3-2 misaona imenica.
     (MiLaN, 14. januar 2018 22:03)

    # Link komentara

  34. Prevariola je potrosio 500 miliona. On mora da osvoji sve trofeje ili je Prevariola. 
    (Adriano_Galliani, 14. januar 2018 21:41)

    Jok nego ce Prevartuzo sa Milanom. Kao sto rekoh, prvo Benevento pa sve ostalo.
     (MiLaN, 14. januar 2018 21:59)

    # Link komentara

  35. Prevariola je potrosio 500 miliona. On mora da osvoji sve trofeje ili je Prevariola.
    (Adriano_Galliani, 14. januar 2018 21:41)

    Jeste.. Barsa, Real, PSG, Bajern, Junajted, Juventus ne troše pare, sve iz njihove omladinske škole igrači..
     (menjam nick, 14. januar 2018 21:53)

    # Link komentara

  36. Jednom davno je Bil Senkli rekao novinaru recenicu koja mi se kao klincu urezala u pamcenje..."Nije bitno dali ce nam protivnik dati tri gola sve dok mi njima dajemo cetiri" Sa ovom filozofijom kasnije je Liverpul vodio i Bob Pejsli pa mozda cak i Keni Dalglis kada je prvi put vodio ekipu kao menadzer. Sada mi izgleda da i Klop krece tim putem. Jedino nikako da skapiram zasto i dalje drzi Minjolea i Karijusa kao favorite dok mu mnogo bolji golman Deni Vord greje klupu. Valjda ce uskoro i to promeniti.
    (Ivan Lone Wolf, 14. januar 2018 21:51)

    # Link komentara

  37. @ds21

    Gvardiola jedino može biti kriv što im nabija samopouzdanje koje je sada prešlo u aroganciju.
    Ne mogu drugačije da objasnim "odpadanje" 2 cd-a kod 2. i 3. gola.
    4. gol je izvanredno osetio Salah ali u mkadjim kategorijama se uči da golman loptu izbacuje u aut u ovakvoj situaciji.

    Sedenje D Silve na klupi dok je Gindogan na terenu je ludost koja mora da proizvede more netačnih pasova.

    Po meni, još jedna greška trenera.
     (Bluberi, 14. januar 2018 21:50)

    # Link komentara

  38. Jürgen Klopp
    has beaten Pep Guardiola on five different occasions in all competitions...

    More than any other manager.
    (frida, 14. januar 2018 21:47)

    # Link komentara

  39. @Ne moze L'pool da primi, koliko moze da da komada! Dzaba milioni Pep, na kraju su spasli obraz. Ne bi Liv bio Liv bez malo drame na kraju! Hvala, Murinjo ovo se ne propusta!
    (Mastermind, 14. januar 2018 18:58)
    Siti prakticno već osvojio ligu. Rasturaju sve. Liverpul dobili 5:0 u prvom mecu. Izgube tek sad i vidis komentare dzabe im sve. Luzeri itd. Smesno.
     (Mislim, dakle postojim, 14. januar 2018 21:46)

    # Link komentara

  40. Nisam nikakav navijac Sitija samo ne mogu da verujem sta citam.
    (Dusan, 14. januar 2018 20:47)

    Prevariola je potrosio 500 miliona. On mora da osvoji sve trofeje ili je Prevariola.
     (Adriano_Galliani, 14. januar 2018 21:41)

    # Link komentara

  41. kad bi se epl igrala sa 6-7 najjacih klubova, liverpul bi uvek bio prvi. ovako mora da se igra tamo protiv nekih bornmuta, svonsija itd i tu odose bodovi. solidan golman je must have za liverpul
    (sasa, 14. januar 2018 21:37)

    # Link komentara

  42. Dusan
    Ni ja ne mogu da verujem sta citam. Zasto stvarate izgovore za ovaj poraz? Nije bila bitna utakmica? Zar je stvarno bolje izgubiti, gde vam je takmicarski duh? Da si igrac Sitija i da ti ova utakmica nije bitna, Pep bi te odmah izbacio iz tima i prodao prvom prilikom.
     (Jaran, 14. januar 2018 21:28)

    # Link komentara

  43. Danas je bio dokaz koliko je dobar Can .....za sve one koji tvrde da decko nema veze te da nit mirise nit smrdi.....nakon izlaska konfuzija u sastavu ....dobrodosao u staru damu!
    (Kajverson, 14. januar 2018 21:25)

    # Link komentara

  44. Ne znam cemu odusevljenje zbog rezultata 4:3,kao da je bio u pitanju vaterpolo.Takav rezultat u fudbalu znaci samo jedno: katastrofalne odbrane obe ekipe.A bez odbrane nema titula,pogotovo u LS.Tamo u nokaut fazi moras da igras "na nulu",da ne primis nijedan gol,a jos bolje da ti protivnik uopste ne napravi nijednu stopostotnu sansu.Ni Siti,a pogotovo Liverpul,ovako neizbalansirani i nestabilni,nemaju nikakve sanse u LS.
    (Oliver, 14. januar 2018 21:20)

    # Link komentara

  45. Ne gotivim Gvardiolu, ali on bi sa ovom ekipom Arsenala bio prvi, potpisujem.
     (први српски бек, 14. januar 2018 21:11)

    # Link komentara

  46. A zašto taj nije igrao za Liverpul? Imao grip? Nije primio platu? Zbog čega je Liverpul igrao sa igračem manje?
    (NoName, 14. januar 2018 20:20)

    Crveni karton za start, samo sto to nije bio nameran start. Nauci decko osnove fudbala.
     (nista o nicemu, 14. januar 2018 21:07)

    # Link komentara

  47. Zato su i dvaput osvojili LS sto nije niko, zato sto ne mogu da ga daju ni kadetima.
    (nista o nicemu, 14. januar 2018 20:

    A mene ste vec zaboravili ? I to mi je hvala.
    (Viktor Kasai, 14. januar 2018 20:27)

    Zahvali se Ovrebu.
     (nista o nicemu, 14. januar 2018 21:06)

    # Link komentara

  48. Liverpulov problem su utakmice sa slabijim timovima. Poznat je kao dzelat velikih ekipa. Zbog toga, verovatno, i nece uskoro do titule Premijer lige. Nazalost, nemaju kontinuitet.
     (Gerard, 14. januar 2018 20:51)

    # Link komentara

  49. @mladen Daleko od toga druze da ne uzivam, samo ostaje taj gorak ukus, da si bolji od svih a stalno pravis iste greske nemas motivaciju protiv slabijih, razumeces me, nisam rekao da ne uzivam u pobedi, presrecan sam, ali opet .. ma ko razume shvatice :)
     (LFC Pancevo, 14. januar 2018 20:51)

    # Link komentara

  50. Ima Murinjo iz ove utakmice dosta toga da nauci .
    (Bumerang, 14. januar 2018 20:50)

    # Link komentara

  51. 16 vezanih pobeda 30 utakmica bez poraza, najmanje primljenih golova od pocetka prvenstva, onda poraz(sto je moralo da se desi) i krecu komentari prevariola, Klop unistio prevardiolu, Siti nema odbranu, Siti nista nece osvojiti, ljudi Siti je imao +18 u odnosu na Liverpul pre ove utakmice, ne kazem da nisu zasluzeno pobedili ali ovo je potpuno nebitna utakmica za Siti i ubedjen sam da nisu igrali 100% kao Liverpul, treba cestitati Liverpulu bili su mnogo bolji danas ali jadno je pisati takve komentare. Nisam nikakav navijac Sitija samo ne mogu da verujem sta citam.
     (Dusan, 14. januar 2018 20:47)

    # Link komentara

  52. To je taj luzerpulski mentalitet. Od 4:1 dozvoliš da strepiš do kraja i vršiš izmenu da bi ukrao vreme. Na momente bljesnu, ali i dalje su luzeri. Kao i Arsenal.
     (Kerju, 14. januar 2018 20:42)

    # Link komentara

  53. Znači Liverpul je sada treći na tabeli. Još par kola i prestižu i Junajted. Ipak su oni uz Siti najbolja ekipa u Premijeru.
    (Neznalica, 14. januar 2018 20:41)

    # Link komentara

  54. NoName, 14. januar 2018 19:22) 

    Poklonili tri gola Liverpulu? Pa sto ostalim protivnicima nisu poklanjali, valjda je nesto i Liverpul zasluzan.
    (mojdomojega, 14. januar 2018 19:36)

    Zaista ne znam šta pokušavaš da kažeš. Tri gola su poklonili, jedina zasluga igrača Liverpula je što su bili na pravom mestu u pravo vreme. Sad ako misliš da nije poklon kad npr golman Sitija izleti na 17 metara i doda loptu Salahu na 25 metara a pri tom nikoga nema na golu, umesto da je pošalje na tribine, ja tu ne mogu da ti pomognem. To je poklon, bez potrebe, niko ga ne pritiska.
     (NoName, 14. januar 2018 20:37)

    # Link komentara

  55. Poetry in motion
     (Marko, 14. januar 2018 20:36)

    # Link komentara

  56. Zato su i dvaput osvojili LS sto nije niko, zato sto ne mogu da ga daju ni kadetima.
    (nista o nicemu, 14. januar 2018 20:

    A mene ste vec zaboravili ? I to mi je hvala.
    (Viktor Kasai, 14. januar 2018 20:27)

    # Link komentara

  57. Prvu ozbiljnu prepreku su u prvoj utakmici ispratili sa petardom. To si prespavao. 
    (NoName, 14. januar 2018 19:45) 

    Sa igracem vise, i ti si prespavao.
    (nista o nicemu, 14. januar 2018 20:11)

    A zašto taj nije igrao za Liverpul? Imao grip? Nije primio platu? Zbog čega je Liverpul igrao sa igračem manje?
     (NoName, 14. januar 2018 20:20)

    # Link komentara

  58. Galijani win-win, Liverpul izgubi - Luzerpul, Liverpul pobedi - Prevariola itd :D
     (LFC Pancevo, 14. januar 2018 20:16)

    # Link komentara

  59. @мангупаријацз

    Za moj ces ostati uskracen, bio sam na poslu, pa nisam mogao da gledam. Mada, imao sam neki osecaj da cemo dobiti City.
    (Lala na kvadrat, 14. januar 2018 20:16)

    # Link komentara

  60. @Galiani
    Brateee,a sta si ti osvojio u zivotu,pa sudis drugima?
     (Nik, 14. januar 2018 20:14)

    # Link komentara

  61. @Kol

    Ma to, ovo su svi ocekivali, svi su znali da ce Liverpul bukvalno da ih urnise i unisti im tika taku. Daj bre cestitaj lepo i produzi dalje. Da su kojim slucajem pobedili, onda bi na sva usta hvalio Gvadiolu, SIti i kako je to neka magija.
    (Mladen, 14. januar 2018 20:13)

    # Link komentara

  62. Prvu ozbiljnu prepreku su u prvoj utakmici ispratili sa petardom. To si prespavao.
    (NoName, 14. januar 2018 19:45)

    Sa igracem vise, i ti si prespavao.
     (nista o nicemu, 14. januar 2018 20:11)

    # Link komentara

  63. Real ne bio uvalio 7 komada ni kadetima Dinamo Pančeva.
    (Uglješa, 14. januar 2018 20:05)

    Zato su i dvaput osvojili LS sto nije niko, zato sto ne mogu da ga daju ni kadetima.
     (nista o nicemu, 14. januar 2018 20:09)

    # Link komentara

  64. Da se engleski fudbal vrati tamo gdje mu je i mjesto haha, gdje mu je mjesto prijatelju, na nekom vrhu je li, pa kako se može vratiti na vrh ako ovdje se uporno vrti priča da je to najbolji fudbal bez dilemi a ako ćemo realno oni su bili najbolji na dvije sezone maksimalno, sve ostalo je prazna priča. Što se tiče utakmice, šta smo mogli vidjeti, jednostavnu stvar da timovi nemaju odbrane pogotovo Siti. Kada protivnik može da pritisne i ima dovoljno ofanzivnih varijanti eto problema, kakav Stones, Otamendi i takav tim da se nosi sa jednom Barsom ili Bayernom, nemoj da ste smiješni to što su drugi u ligi ne znaju da razviju igru kao što Englezi nikada nisu ni znali to je problem slabe lige i u tome je sustina, kad se spanski stil primjeni englez nema sanse, čak i italijani imaju ideju iako ih ljudi mrze zbog toga ali je ideja, englezi to nemaju. Drago mi je zbog Liverpula oni su velika ekipa bili i ostali, u dvije utakmice u LP mogu puno problema napraviti ali isto tako i sami sebe mogu unistiti kao sto to cesto rade. Salah ludjak, ima nesto djavolsko u ljevonogim igracima. Uzivam da ih gledam. Siti ce se sabrati jer niko im ne moze se suprostaviti kao redsi, niko nema mozga za to.
    (Sir Djavo, 14. januar 2018 20:07)

    # Link komentara

  65. Ništa strašno, prvi kiks u domaćem prvenstvu, ali nastavljamo dalje. Napred Siti do nove titule u Premijeru i do Life Šampiona
    (Man City Fan Club Serbia, 14. januar 2018 20:07)

    # Link komentara

  66. Bez odbrana, Real i Barselona bi ovima uvalili po 7 komada.
    (Darkoo, 14. januar 2018 19:03)

    Real ne bio uvalio 7 komada ni kadetima Dinamo Pančeva.
     (Uglješa, 14. januar 2018 20:05)

    # Link komentara

  67. Svaka cast liverpulu odigrali su hrabro klop je isao na rezultat jaka utakmica...
    (scarface, 14. januar 2018 20:02)

    # Link komentara

  68. Uredu siti izgubio utakmicu posle sto godina odma su losi precenjeni i tako dalje , zato mi Srbi imamo milijardu strucnjaka, to ne treba ni komentarisati.Mene fascinira druga stvar ovde a to je zbog cega se Guardiola pominje i u kom kontekstu ovog poraza? Moze li mi i jedan "strucnjak" objasniti a da je gledao utakmicu sta je to on ovde kriv? Prvih 10 minuta su mozda malo popustili (atmosfera enfilda i ostalo), u drugom djelu prvog poluvremena su Liverpul konstantno drzali na njihovoj polovici kao i u drugom dok nisu primili gol za 2 1.Ne kazem da je Siti stvarao neke sanse al' nije ih ni Liverpul imao, ne mogu da vjerujem da ljudi ocekuju da Siti dodje na enfild i stvori 40 sansi i da 7 golova Liverpulu, pa ne ide to tako.Takticki se nema sta zamjeriti, jednostavno su bili jezivi individualno, pa golman koji je jedna od svjetlijih tacaka u odbrani Sitija poklanja salahu onakav gol, sta dalje pricati.
    (Ds21, 14. januar 2018 20:01)

    # Link komentara

  69. Kolko ja vidim Bayern je najblizi osvajanju LS, jer svi ostali osim rekao bih Liverpula su u krizi vise manje!
    (Bavarac, 14. januar 2018 20:01)

    # Link komentara

  70. Znaci Utd, Celzi, Totenhem i Liverpul(na Etihadu) i ovde se zamalo vratili posle 4:1 nisu ozbiljne prepreke ok....
    (Milan, 14. januar 2018 19:18)

    Celsi je pokazao protiv Rome koliko je ozbiljan, o Totenhemu sve govori tabela, a Junajted...bolje da cutim.
     (Mikii, 14. januar 2018 20:01)

    # Link komentara

  71. @Batice ovo se ne vidja u Spaniji.
    (., 14. januar 2018 18:59)

    Betis proslo kolo dobio Sevilju 4 3. I smarate sa poredjenjem Primere i Premijer lige. Svaka je dobra na svoj nacin, umesto da uzivate, vi ste, kao svi normalni Srbi, uspeli da krenete da se raspravljate na svakoj vesti koja liga je bolja i zanimljivija. Ovde se ocekivalo da ce biti zanimljiva utakmica, sa puno golova, drago mi je sto je Liverpul na kraju dobio, mada opet su pokazali kako lagano mogu da primaju golove, ne znam da li lakse daju ili primaju...
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 14. januar 2018 19:57)

    # Link komentara

  72. naki
    Pa da, Liverpul je igrao bez pola ekipe.
     (Jaran, 14. januar 2018 19:57)

    # Link komentara

  73. Ha ha ha kakvi komentari, ljudi covek je izgubio prvu utakmicu u 20+ koliko je odigrao, da li ste vi normalni?! Pa moze komotno da izgubi jos 3 i opet ce biti prvi na tabeli, ovaj poraz je ocekivan nisu ni igraci Citija roboti, ali cak i sa losom igrom izgubili su samo sa 1 golom razlike, tako da ovo je bilo ocekivano ali Citi i dalje ostaje prvi na tabeli i vrlo verovatno prvak bez obzira sto su se ovde "poznavaoci" fudbala raspisali kako Gvardiola nema pojma, da se razumemo ja navijam za Junajted ali samo ce neko ko se ne razume u fudbal da soli pamet Gvardioli!
     (Kol, 14. januar 2018 19:53)

    # Link komentara

  74. Ova utakmica me strasno podsecala na pobedu At.Bilbaoa protiv Barse 4 prema 0, u kup mecu. Barsa je tom, mogu reci, glupom igrom, i izgubila mogucnost da po drugi put osvoji svih 6 trofeja tokom fudbalske sezone. A Bilbao, isto ko Liverpul, blesne poneki put. Iako te godine u kupu Uefa Bilbao je deklasirao Junajted u polufinale.
    (Barsa Barsa, 14. januar 2018 19:50)

    # Link komentara

  75. Odlicna tekma,samo ne razumem sta su ljudi navalili na Edersona,okej decko je kriv za taj 4 gol ali da li vi ljudi gledate utakmicu covek je izuzetno branio... tolika smirenost kad ima loptu u nogama,igra nogom kad da je igrac sredine terene ma sve ima covek,napravi jednu gresku i ispade kao da brani u surdulici...
    (kulja, 14. januar 2018 19:50)

    # Link komentara

  76. A najaci ovi prva ozbiljna prepreka i poraz hahahahahahahah pobedili sva pet top tima i to lagano
     (st, 14. januar 2018 19:49)

    # Link komentara

  77. Zanima me hoce li neko pljuvati Gvardiolu sad zbog ove utakmice posle 30 utakmica bez poraza i 16 vezanih pobeda i rekord premijer lige. 
    (Fra, 14. januar 2018 18:58) 

    Evo me, tu sam. Prva ozbiljnija prepreka i potpuni potop. U jednom momentu, cinilo se kao da su neka seoska ekipa. Zahvaljujuci iskljucivo Liverpulu, danas rezultatski nisu doziveli totalni fijasko. Liverpul ih je unakazio. Gvardiola? Prosecan trener. Siti? Nevidjeno precenjen tim.
    (Mikii, 14. januar 2018 19:10)

    Prvu ozbiljnu prepreku su u prvoj utakmici ispratili sa petardom. To si prespavao.
     (NoName, 14. januar 2018 19:45)

    # Link komentara

  78. @Marko

    Nije Klop nista shvatio, vec on igra napadacki fudbal i presingom je urnisao tika taku. Konte i Murinjo prvo naprave bunker a onda razmisljaju o napadu. Sta mislis zasto je Gvadioli najteze da pobedi Klopa, jer Klop zeli da igra fudbal a ne loptu da prepusti Gvadioli i njegovom stilu fudbala.
    (Mladen, 14. januar 2018 19:42)

    # Link komentara

  79. Zanima me hoce li neko pljuvati Gvardiolu sad zbog ove utakmice posle 30 utakmica bez poraza i 16 vezanih pobeda i rekord premijer lige. 
    (Fra, 14. januar 2018 18:58) 

    Evo me, tu sam. Prva ozbiljnija prepreka i potpuni potop. U jednom momentu, cinilo se kao da su neka seoska ekipa. Zahvaljujuci iskljucivo Liverpulu, danas rezultatski nisu doziveli totalni fijasko. Liverpul ih je unakazio. Gvardiola? Prosecan trener. Siti? Nevidjeno precenjen tim.
    (Mikii, 14. januar 2018 19:10)

    Evo ga predstavnik spanskih rojalista iz Srbije.
     (pucdemon, 14. januar 2018 19:40)

    # Link komentara

  80. Batice ovo se ne vidja u Spaniji.
    (., 14. januar 2018 18:59)


    tako moja baba kad bila mala mislila da sneg pada samo u njenom selu. gledaj makar ponekad i spansku ligu, pa onda uporedjuj.
     (neutralni felsh, 14. januar 2018 19:37)

    # Link komentara

  81. @Uros

    Ekipa se ne tovari ako imas igraca vise. U prvoj utakmici su bili jedanki do crvenog Manea, ne znam zasto bi se neko hvalio sa 5:0, a da je imao igraca vise. Veceras je Liverpul totalno urnisao igru Sitija i mogli su im dati jos par golova i to 11 na 11 ne zaboravi.
    (Mladen, 14. januar 2018 19:37)

    # Link komentara

  82. NoName, 14. januar 2018 19:22)

    Poklonili tri gola Liverpulu? Pa sto ostalim protivnicima nisu poklanjali, valjda je nesto i Liverpul zasluzan.
     (mojdomojega, 14. januar 2018 19:36)

    # Link komentara

  83. @Gajetano

    Mislim da je jedino Klop trener koji moze u potpunosti da unisti tu Gvadiolinu tika taku. Sto je do sad radio uspesno i to sa timoviam koji su uvek bili losiji od Gvadiolinog.
    (Milan, 14. januar 2018 19:34)

    # Link komentara

  84.  Naposletku, verujem da su se dobro zamislili svi oni koji su celavog Spanca dizali u nebesa i pravili od njega velikog trenerskog maga. Taj nece prici ni blizu tituli u ligi sampiona, to vam dobro stojim.
    (Mikii, 14. januar 2018 19:06)

    Vau, 1 poraz u 30 utakmica.. Pa mora nekad i da se izgubi, svakoj ekipi varira forma tokom sezone, nekad ti i sreća okrene leđa, ali niko nije nepobediv večno.. Toliko su dominantni ove sezone da nakon 5 izgubljenih bodova u 2 kola, opet nisu ni malo ugroženi za titulu.. Porodični problemi Davida Silve i povreda Sane-a se malo osećaju i kad se to sredi, opet će oni da melju.. Da ne pričam ako dodje Sančez..
     (menjam nick, 14. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  85. Siti sa ovakom odbranom nema sta da trazi u LS. Prva ozbiljnija prepreka i oni su gotovi. kako su samo amaterski izgledali u jednom trenutku. Ni Liverpulova nije nista bolja, pa zato i nije katastrofu doziveo Gvardiola. A Liverpul isto nikad nista nece uraditi jer njemu predstavljaju problem ekipe kojima ostali iz vrha daju 3-4 gola redovno. I tako svake godine.
    (sakupljac minusa, 14. januar 2018 19:32)

    # Link komentara

  86. a ovi komentari kako je siti dao l'pulu 5 golova pa sad vise nikad ne mora da igra protiv njih, koliko puta su crveni trpali raspalom sitiju 3 ili 4 komada prethodnih sezona sramota me je tog malog kluba
    (karager, 14. januar 2018 19:31)

    # Link komentara

  87. А сад најслађи део, да читам коментаре домаћих Енглеза како пишу у првом лицу множине
    (мангупаријацз, 14. januar 2018 19:30)

    # Link komentara

  88. Uros
    Vidi se da nisi gledao prvi susret. Dok Mane nije dobio onaj crveni karton, Liverpul je bio daleko bolji. Tesko je igrati protiv onakvog Sitija sa 10 igraca, mogao je bilo koji tim na svetu da bude u njihovoj ulozi i opet bi primio 5 komada. Ovo je bila najbitnija utakmica u sezoni za Siti jer je Liverpul pokazao sve slabosti Sitijeve odbrane, a mogao je i vise golova da postigne od ovih velikih 4. Gvardiola mora da koriguje neke stvari u odbrani, LS nema sanse da osvoji ovako.
     (Jaran, 14. januar 2018 19:29)

    # Link komentara

  89. Koliko se nalozili luzerpulci na pobedi protiv tima bez pola ekipe :D
     (naki, 14. januar 2018 19:29)

    # Link komentara

  90. Stones i Otamendi očajni, a ni Ederson se nije proslavio. Druga je stvar što je Gvardiola izuzetno inteligentan, pa je fascinantnim napadom zapravo igrao odbranu. Liverpul je verovatno zaslužio i ubedljiviju pobedu danas, i ovi golovi u završnici su zapravo samo posledica pada koncentracije i opuštanja
    (Marko, 14. januar 2018 19:04)

    Veoma je inteligentan, 2/3 je on doveo za skoro 100 miliona.
     (Adriano_Galliani, 14. januar 2018 19:29)

    # Link komentara

  91. (chemistry, 14. januar 2018 19:17) # Link komentara

    Tebra, da je branio Minjole primili bi 6.
    (brufen_od_400, 14. januar 2018 19:28)

    # Link komentara

  92. Siti je ladno mogao do izjednačenja. Liverpul sa ovakvom odbranom ništa ozbiljno ne može da uradi (mislim na trofeje).
    (texo, 14. januar 2018 19:26)

    # Link komentara

  93. Klop unistio velikog takticara Gvardiolu. 
    Pitam se koliko bi Siti gazio Liverpul da se treneri kuplunguju. 
    Sa Karijusom, Lovrenom, Lalanom, Robertsonom, Gomezom... Gvardiola bi se borio za opstanak.
    (toliko, 14. januar 2018 19:10)

    ono kad budes porazen po prvi put u sezoni i od jednom svi podcenjuju tvoje umece,sine,koliko je bilo u prvom mecu?
    Siti u problemu bez Davida Silve...Siti je odigrao 5 meseci neverovatno dobro,normalno je ocekivati pad forme.
     (ccc, 14. januar 2018 19:26)

    # Link komentara

  94. Neka Liverpul Chelsea ili Man Utd uzmu titulu, ne ovi olosi
     (VeljaCZV, 14. januar 2018 19:26)

    # Link komentara

  95. @Uros
    11 na 10 je bilo u prvoj utakmici vise od 60min. Poz
     (Liverpool Man, 14. januar 2018 19:25)

    # Link komentara

  96. Bravo za Liverpul ali treba biti iskren i reci da je ovo moralo da se desi Sitiju posle toliko pobeda i utakmica bez poraza, ova utakmica ne menja cinjenicu da je Siti i dalje najkvalitetnija ekipa u Premijer ligi. Sa prednoscu od 16 bodova razlike nijedan tim ne bi ginuo na terenu, ali zbog takvog stava mogli su katastrofu da dozive.
     (Dusan, 14. januar 2018 19:24)

    # Link komentara

  97. Tempo, stil, zabava, sjajni golovi, sve sto krasi Premijer ligu bilo je tu... Napadacki fenomenalan mec, ali po meni manjak defanzivnog kvaliteta, sto im se u Ligi sampiona i te kako moze obiti o glavu. Sitijev golman kod prvog i cetvrtog gola, Stonsova mekanost i neiskustvo kod drugog gola Liverpula, reakcija Liverpulove odbrane u finisu utakmice... sve je to bilo pomalo naivno da bi me ubedilo da je ovo stvarno bio veliki mec.

    Ono sto mi se stvarno dopalo je fudbalska filozofija i Klopa i Gvardiole. Prvog, sto je napadao i kad je vodio sa 3 gola razlike i kad je zagustilo na kraju. Drugog, sto je bodrio svoj tim i terao na dodatni napor cak i kad je Liverpul poveo sa 4:1. Sjajni likovi, krem trenerskog esnafa, uzivanje je gledati njihove timove. Svaka cast i pre svega puno srece u LS, da se engleski fudbal vrati tamo gde mu je i mesto.

    Pozdrav,
    (Gajetano, 14. januar 2018 19:23)

    # Link komentara

  98. Tesko cemo gledati bolju utakmicu ove godine,barem u Engleskoj..?
    (Daljac, 14. januar 2018 19:22)

    # Link komentara

  99. Liverpul umalo i ovo da prokocka. Siti neprepoznatljiv u jednom trenutku.
    (Chris T-Rex BOSH, 14. januar 2018 18:58)

    Poslednja linija Sitija u onih 5-6 minuta je bila kriminalna. Neshvatljiva nonšalancija igrača koji igraju na tom nivou. Bukvalno su poklonili tri gola Liverpulu. Stouns čistu loptu gubi za 2-1, Otmendi čistu gubi za 3-1, pa gubi čistu loptu za onu stativu Salaha i kao šlag na tortu dodavanje golmana do Salaha koji ga lagano lobuje sa 25 metara. Mislim da će barem dvojica iz ove trojke poduže čekati na prvi tim.
     (NoName, 14. januar 2018 19:22)

    # Link komentara

  100. Cist faul Firmina kod drugog gola presudio utakmicu.
    (dane, 14. januar 2018 19:21)

    # Link komentara

  101. Siti sa 20% snage, bez motivacije zbog ovolike prednosti..
     (Zgodan, 14. januar 2018 19:20)

    # Link komentara

  102. Zaslužena pobeda Liverpula, ali igrači nikako da upamte da utakmica traje 90 min. plus nadoknada.
     (Prodigy, 14. januar 2018 19:19)

    # Link komentara

  103. @Sport

    Ma jeste znas u prvoj utakmici Mane je bio nezaintetesovan pa je dobio crveni da bi izasao iz igre. Posle toga ceo tim Liverpula je bio nezainteresovan jer su videli da je Mane otisao. Dobra ti logika, mnogo dobra. Lepo cestitaj Liverpulu, jer u nekim delovima utakmice su se igrali sa Sitijem, a to niko ne zeli da dozivi.
     (Mladen, 14. januar 2018 19:18)

    # Link komentara

  104. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 14. januar 2018 19:10) # Link komentara


    Znaci Utd, Celzi, Totenhem i Liverpul(na Etihadu) i ovde se zamalo vratili posle 4:1 nisu ozbiljne prepreke ok....
    (Milan, 14. januar 2018 19:18)

    # Link komentara

  105. Gvardiola bi se borio za opstanak.
    (toliko, 14. januar 2018 19:10)

    Na +17 Pep ima u odnosu na Klopa, natovarili su taj Liverpul 5-0 u prvoj utakmici, tako da sad normalo da ih mrzi da igraju vec odradjuju posao.
     (Uros, 14. januar 2018 19:18)

    # Link komentara

  106. Rasturamo. Sigurno ne bismo primili 3 komada da je igrao Van Dijk i branio Mignolet, ali svejedno pohvale timu za borbenost. Ceo tim je vrhunski odigrao, uz nesto manji doprinos Gomeza, Kariusa i Milnera. Veliko postovanje za Emrea Cana sto veoma profesionalno odradjuje svoje poslednje utakmice u Liverpulu. Ox je prava radilica, perfektan igrac za Klopa. Robertson pruzio jednu od najboljih partija u sezoni. City pokazao psihicku snagu na 4:2, nisu krenuli da jurcaju, smireno nastavili sa gradjenjem napada, na 4:3 i dalje smireno, a na kraju umalo bod da izvuku. Domaci su vec bili ocigledno umorni od 80. minuta, na skrge disali. Sve u svemu, pravi spektakl koji mozemo videti samo u PL. Zbog ovoga se gleda fudbal.
    (chemistry, 14. januar 2018 19:17)

    # Link komentara

  107. Хоћу да се дубоко поклоним најфудбалскијем тиму на свету! Оно што су пре полчетка показали и урадили, ону светковину спорта, оно не може свако. Без обзира на резултат...Када бих слао у космос слику најпопуларнијег спорта на планети у дубине космоса, послао бих слику са Ливерпуловог стадиона. И када добијају и када губе - они су пример како треба да се игра фудбал.
    (Драги Ивић, 14. januar 2018 19:16)

    # Link komentara

  108. @jbt

    Kad gledam taj El klasiko vidim tuce, valjanja, provociranja, manje vise najjmanje vidim fudbala.
     (Mladen, 14. januar 2018 19:15)

    # Link komentara

  109. You have no power here!
     (potterhead, 14. januar 2018 19:15)

    # Link komentara

  110. Zanima me hoce li neko pljuvati Gvardiolu sad zbog ove utakmice posle 30 utakmica bez poraza i 16 vezanih pobeda i rekord premijer lige.
    (Fra, 14. januar 2018 18:58)

    Dokazao da je trenercina nema ova itakmica nikakve veze sa onim sto je radio do sad, ovde su dosli da odrade posao zato im se ovo i desilo. A Liverpul igrao kao da se odlucuje o tituli i treba im cestitati.
     (Erdogan, 14. januar 2018 19:15)

    # Link komentara

  111. YNWA , odlicna utakmica , oba tima neverovatan fudbal igraju i bilo je zadovoljstvo gledati. sportski pozdrav drugari i tatatatiraaaaaa
    (SinCity, 14. januar 2018 19:14)

    # Link komentara

  112. Ode ti najbolji igrač, Lovren ti kapiten, odbrana šuplja k'o sir i pobediš Siti. Svaka čast!
    (dinoradjapetargraso, 14. januar 2018 19:06)
    Bukvalno, kad vidis igrace i tek shvatis koliko je Klop dobar trener.
     (Mladen, 14. januar 2018 19:14)

    # Link komentara

  113. Šarenac je sad na sedmom nebu. Sjajan meč. Nego imaju li naviči Liverpula neko zdravstveno osiguranje od kluba?
    (Gde ja živim, 14. januar 2018 19:13)

    # Link komentara

  114. Samo da kupe odlicnog golmana i borice se za trofeje
    (Liverpool, 14. januar 2018 19:13)

    # Link komentara

  115. Prvi gol Sitija je pokazao Klopu gde treba da ulozi jos para da bi stvorio vrhunski tim. Pa sta reci za onu reakciju Gomeza? Da je bar napravio faul pa neka korist od njega da bude. Dvojcu bih dodao i Vajnalduma koji jednostavno ne moze da isprati svoje brze saigrace, svaki napad je kocio.
    (CJ, 14. januar 2018 19:12)

    # Link komentara

  116. (Adriano_Galliani, 14. januar 2018 19:02)

    Idi gledaj Ac Penal ili tako nesto hahahah
     (Hari, 14. januar 2018 19:12)

    # Link komentara

  117. koliko se prepoznaje nedostatak Davida Silve u igri sitija...
     (ccc, 14. januar 2018 19:11)

    # Link komentara

  118. Klop unistio velikog takticara Gvardiolu.
    Pitam se koliko bi Siti gazio Liverpul da se treneri kuplunguju.
    Sa Karijusom, Lovrenom, Lalanom, Robertsonom, Gomezom... Gvardiola bi se borio za opstanak.
    (toliko, 14. januar 2018 19:10)

    # Link komentara

  119. Zanima me hoce li neko pljuvati Gvardiolu sad zbog ove utakmice posle 30 utakmica bez poraza i 16 vezanih pobeda i rekord premijer lige.
    (Fra, 14. januar 2018 18:58)

    Evo me, tu sam. Prva ozbiljnija prepreka i potpuni potop. U jednom momentu, cinilo se kao da su neka seoska ekipa. Zahvaljujuci iskljucivo Liverpulu, danas rezultatski nisu doziveli totalni fijasko. Liverpul ih je unakazio. Gvardiola? Prosecan trener. Siti? Nevidjeno precenjen tim.
     (Mikii, 14. januar 2018 19:10)

    # Link komentara

  120. @LFC Pancevo

    Ako ne mozes sa uzivas u ovoj pobedi onda nemoj gledati fudbal. Navijam za Liverpul i nema poente gledati fudbal i radovati se samo ako osvojis titulu. Liverpul ide konacno uzlaznom putanjom i samo da Klopu dovedu koje zeli i dobices sampionski tim. Uzivaj covece, jer posle mnogo godina vidi se jasna putanja kojom Liverpul ide i to sve zbog jednog coveka KLOPA.
     (Mladen, 14. januar 2018 19:10)

    # Link komentara

  121. Gvardiola 'ladno uzima prvenstvo ali u LŠ nema šta da traži. Čim se pojavi tim koji ima nekoliko tehnički krštenih i brzih igrača, prima nekoliko komada. Setite se Monaka. Ovakvim fudbalom protiv Barse, Reala, PSŽ-a, Atletika, Juventusa, Bajerna...nema šta da traži.
    (Negativni, 14. januar 2018 19:09)

    # Link komentara

  122. Neshvatljive greške igrača Sitija direktno su kumovale golovima Liverpoola.Liverpool je zaslužio pobjedu ali je mnogo potpomognut od strane Sitija na kraju drama i zaslužen rezultat 4-3 nebi bilo fer da je završilo 4-1.
     (Losmi, 14. januar 2018 19:09)

    # Link komentara

  123. Kakav je ovo fudbal!!! Znam da odbrane donose trofeje, ali iz ugla zaljubljenika u ovaj sport samo ću reći: ZBOG OVOGA SE GLEDA FUDBAL!
    (..., 14. januar 2018 19:09)

    # Link komentara

  124. Batice ovo se ne vidja u Spaniji.
    (., 14. januar 2018 18:59)

    Videsmo u Sevilji pre neki dan. Poy
     (Mikii, 14. januar 2018 19:08)

    # Link komentara

  125. Kakav je Venger car, pa mi to sada shvatamo. Prodaje Cemberlena, odrice se Pereza, ali nam zato ostaju Ivobi, Velbek i Volkot. Genije burazeru :)
     (WengerOut, 14. januar 2018 19:08)

    # Link komentara

  126. Greška sudije kod drugog gola Liverpula rešila utakmicu. U tom trenutku city je imao potpunu kontrolu meča i verovatno bi dobio. Šteta, jedan od lepših mečeva u poslednje vreme
     (wenger ali ne arsen, 14. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  127. Padali su i veći na Enfieldu.. Zalice City za ovim na kraju sezone, jer veoma je moguće da im ovo bude jedini poraz. Mnogo su jaki i pre svega ne vidim ekipi koja je sposobna da izvrši ovakav presing kao Liverpool..
    PS: Robertson i cela sredina terena su me oduševili posebno. I da, Karius je golman za drugu ligu Škotske #YNWA
     (Miki Grom, 14. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  128. Nisam mogao da gledam mec, pratio sam preko rezultata i kad je bilo 4-1 mislio sam gotovo je, ali onda umalo da prokockaju tu prednost. Njihove utakmice su uvek zanimljive.
     (Tennis, 14. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  129. Veliki sam fan Sitija, gledao sam skoro sve utakmice ove sezone, cesto sam u prepirci s drugarima koji kazu da ce Siti pored Epl uzeti i LS, ja ipak ne mislim tako jer jednostavno u LS nema mjesta za ovakve greske igraca.Ne smes kada drzis potpunu inicijativu nad protivnikom primiti onakav drugi gol (sta reci za Stonsa decko je posebna prica), takodje se u losim trenucima vidi koliko si veliki kao ekipa, primas 3 gola za 5 minuta, ne smes to u LS.Sva sreca pa su odmakli puno u PL i msm da im se to ne smije dovesti u pitanje.Ovo nema nikakve veze sa Guardiolom koji je jos jednom pokazao kakav je strucnjak i pored 4 1 je hrabrio ekipu na kraju zamalo i da stignu rezultat, individualno su podbacili nema tog trenera na svjetu koji bi mogao u ovoj utakmici nesto ispraviti.
    (Donn, 14. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  130. @darko

    Tako je i Real uvalio Tottenham-u 7. A ne, cek...
     (vlada, 14. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  131. Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto ce Liverpul pre da osvoji LŠ nego Premier ligu, u stanju su da najboljim ekipama uvale po 4 komada, ali dok ne dovedu dobrog golmana (kakve imaju njihovi konkurenti, De Gea, Kurtoa, Ceh...) i barem jos jednog ili dva odbrambena igraca, ne mogu biti u konkurenciji za titulu, samo je Arsenal od ekipa iz vrha primio vise golova. Sa druge strane City mislim da nema sanse u LŠ, ali zato su stvoreni da osvajaju ligi u narednim sezonama, imaju sistem koji u principu funkcionise odlicno, narocito protiv manjih timova u utakmicama u kojima se i osvaja titula. Fantasticna utakmica danas, sve ono zbog cega toliko volimo PL.
     (nesaneg, 14. januar 2018 19:07)

    # Link komentara

  132. Dajte Klopu pare da napravi timcinu i onda cemo svi gledati direktan fudbal bez bezbrojnih dodavanja. Covek ih je urnisao da nisu znali sta ih je snaslo, samo jos odbrana mora da se menja i golman pod hitno.
     (LFC, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  133. Pa šta ja pričam sve vreme? Fantastična, doktorska igra. Prava fudbalska rapsodija. Preko plitkog potoka smo prošli. Siti je opet imao sreće što se primakao pred kraj. Sada će Sitiju da uđe voda u uši, a mi nastavljamo naš fenomenalni nalet. Prvo ćemo očerupati Labudove, pa onda i ostale. Pokazalo se ko je najbolji trener u Premier ligi. Zbog slabijeg starta i fudbalske sreće koja je naklonjena Sitiju, mislim da ćemo završiti drugi. Ali s ovakvom igrom smo glavni kandidati za osvajanje Lige Šampiona. Dogodine i premier ligu. Kutinjo se već kaje što nas je napustio. I Barsu lagano dobijamo.

    YNWA
    (Milovan, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  134. Ode ti najbolji igrač, Lovren ti kapiten, odbrana šuplja k'o sir i pobediš Siti. Svaka čast!
     (dinoradjapetargraso, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  135. Ova utakmica je pokazala svu ranjivost i neznanje Gvardiole. U jednom momentu, Liverpul je cinio da mancesterovci izgledaju kao deca iz zabavista. I tek kad je domacin standardno pritisnuo dugme za samounistenje, Siti je poceo da utakmicu cini neizvesnijom. Sreca za crvene pa nije bilo jos 2 minuta, garantujem da bi prokockali 4:1. Naposletku, verujem da su se dobro zamislili svi oni koji su celavog Spanca dizali u nebesa i pravili od njega velikog trenerskog maga. Taj nece prici ni blizu tituli u ligi sampiona, to vam dobro stojim.
     (Mikii, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  136. Auuu ljudi kakva utakmica! Za srcani udar, mislio na kraju da lopta udje u go! Kakav derbi! Premier liga, bez premca! Liverpul skroz luda ekipa, kad ovako igraju ne moze im niko nista; jedino sami kad se opuste na kraju i zamalo prokockaju sve ponovo.!
    (Milan YNWA, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  137. Pored Karijesa i Lovrena svaka pobeda je bonus. YNWA!
     (nokia c5-03, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  138. Liverpool igra bez golmana realno svaki sut u okvir gola ce biti gol, odbrana i dalje losa dok je tu Lovren. Jos i prodali Coutinha i opet pobedili City...svaka cast Klopu.
    (BlueBlueBlue, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  139. Ludnica
    (Homer J Simpson, 14. januar 2018 19:06)

    # Link komentara

  140. Zasluzena pobeda Liverpula, poraz ne znaci neminovno lose po Siti, skinut je taj teret nepobedivosti, igrace opustenije u prvenstvu, odmarace vise igrace i moci ce da se fokusiraju i na LS jos vise, plus ovo ce dobro doci kao otreznjenje ekipi da shvate da nema opustanja i da nisu nepobedivi.
     (Samo čovek, 14. januar 2018 19:05)

    # Link komentara

  141. Neko rece ne vidja se ovo u Spaniji. Ocigledno nije gledao el klasiko poslednjih 10 godina. Inace utakmica sjajna. Ovo se desi kad dve ekipe idu na pobedu. Da je Murinjo na mestu Sitija isao bi na 0:0 iako ima 15 bodova vise.
     (jbt, 14. januar 2018 19:05)

    # Link komentara

  142. Pored Murinja, Kontea i svih ostalih, eto Klop je taj koji je konačno shvatio da je odbrana Sitija veoma loša, i da će pod malo jačim pritiskom pući. Stones i Otamendi očajni, a ni Ederson se nije proslavio. Druga je stvar što je Gvardiola izuzetno inteligentan, pa je fascinantnim napadom zapravo igrao odbranu. Liverpul je verovatno zaslužio i ubedljiviju pobedu danas, i ovi golovi u završnici su zapravo samo posledica pada koncentracije i opuštanja
    (Marko, 14. januar 2018 19:04)

    # Link komentara

  143. Bravo za Liverpul. Odličan meč! Ali ovaj komentator sa SK toliko kvari doživljaj da je to neverovatno. Morao sam da smanjim tv, inače bi ubio svaku draž.Ne može čovek da sakrije za koga navija. Plus ono kada zastane - "Aguero prima loptu", pa pauza, "i korner za Liverpul." To od kada znam za njega radi.
     (Bejns, 14. januar 2018 19:04)

    # Link komentara

  144. KAKAV FUDBAL!!!Iako sam man city fan liverpool odigrao vrhunski cak mi je drago ako se gubi neka bude od liverpoola!!!!
     (Rocky, 14. januar 2018 19:04)

    # Link komentara

  145. Da je utakmica odlucivala o necemu pregazio bi ih siti, liverpul kao da im zivot visi o koncu, siti nezainteresovan
     (Sport, 14. januar 2018 19:04)

    # Link komentara

  146. Bez odbrana, Real i Barselona bi ovima uvalili po 7 komada.
     (Darkoo, 14. januar 2018 19:03)

    # Link komentara

  147. Tako se to radi. Napadacki i gotovo.
    (Berija, 14. januar 2018 19:03)

    # Link komentara

  148. Ocekivalo se ovo posle tolike serije Sitija,svaka cast i na ovome,najduza serija Pepa Gvardiole u istoriji premijer lige.
     (Scotch, 14. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  149. Zanima me hoce li neko pljuvati Gvardiolu sad zbog ove utakmice posle 30 utakmica bez poraza i 16 vezanih pobeda i rekord premijer lige.
    (Fra, 14. januar 2018 18:58)

    Naravno. Sad je jasno zasto je jedan Prevariola a drugi Flop. Broje se samo trofeji, PL je osvajao i Mancini... Ako Hezub ne osvoji LS, sezona je propast. Flop je imao samo jedan zadatak a to je da Kutinjo ne pobegne, flopnuo je vec u Januaru.
     (Adriano_Galliani, 14. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  150. Utakmica čisto uživanje. Vrhunski fudbal. Stvar je individualnog doživljaja koja je liga najbolja na svetu, ali Premijer svkakao pruža najveće uzbuđenja, atomski fudbal i neizvesnost. Možda ne u pogledu ko će biti šampion, ali ovakve utakmice su praznik.
    (Millennium, 14. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  151. Mančester Siti mnogo ste sitni... 
    YNWA!
    (De Lux, 14. januar 2018 18:58)

    Mnogo brzo si zaboravio ono ponizavanje od 5-0...
     (Filip, 14. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  152. Volim ovaj Luverpul jer može svakog da razbije... imaju otrovan trio , brzih , kao gazele i Mane i Salah i Firmino... kidišu kao vukovi ...Mogli su (i trebalo je) da daju Sitiju šest komada. Ali brate što umeju da ...... u finišu , to je nevidjeno! Ipak, priuštili su nam najbolju utakmicu sezone večeras.
     (Mister Hajd, 14. januar 2018 19:02)

    # Link komentara

  153. Dva trenera koja vole igrati napadacki i zbog toga ovakav spektakl. Ne kao plasticni Celsi i Murinjovc Junajted.
    (BODIBOND, 14. januar 2018 19:01)

    # Link komentara

  154. Ovaj Lpool moze pobediti koga hoce a moze i izgubiti od koga hoce...
     (Lex, 14. januar 2018 19:01)

    # Link komentara

  155. Kakav presing, kakva utakmica. Nepobedivi ali dok ne dodju na Enfild tu se prica zavrsava. Nadam se da je Murinjo gledao ovo.
    (Liverpool Man, 14. januar 2018 19:01)

    # Link komentara

  156. Razbijanje, Klopove ekipe uvek igraju najlepši fudbal, ubedljivo
     (Afram Island, 14. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  157. FANTASTICNIH 80-82 minuta! Sada se vidi sta bi bilo u prvom susretu da se igralo 11 na 11 svih 90 minuta. Onda krece pad izlaskom Dzana, a pokazalo se zasto je van Dajk doveden. Liverpul, kada se opusti, je ranjiv. Ako Keita ipak dodje uskoro i dovede se jedan od igraca za koje je Liverpul zainteresovan, imacemo uzbudljiv drugi deo sezone u PL.
     (Jaran, 14. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  158. Najzanimljivija liga, ali su realno daleko od reala, barse, bajerna, psg-a...
    (eto ti sad, 14. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  159. Mene ako se sete ovde na dan kad budem dobio srcani sete se... Kao sto rekoh u prethodnoj vesti, vodenica moze da ode na bilo koju stranu.. ovaj put na srecu crvenih. Ne mogu da uzivam u pobedi jer ovo je sampionska igra, a titule nigde 30 godina, dokle tako.. nista, cekamo i dalje da se kockice poklope jednom, mozda sledece sezone ;)
     (LFC Pancevo, 14. januar 2018 19:00)

    # Link komentara

  160. Cestitke Liverpulu ali opet zamalo da ispuste ono sto su gradili 80min...

    A Aguero zbog onog promasaja ga i Pep drzi na klupi...Lik je dobar igrac ali nestane u velikim utakmicama.
    (Milan, 14. januar 2018 18:59)

    # Link komentara

  161. Batice ovo se ne vidja u Spaniji.
     (., 14. januar 2018 18:59)

    # Link komentara

  162. Nema odbrana!
     (Mita, 14. januar 2018 18:59)

    # Link komentara

  163. Bolje sto je Siti sad izgubio nego kad bude bilo najbitnije, 30 utakmica bez poraza.
     (Kostur, 14. januar 2018 18:59)

    # Link komentara

  164. Ne moze L'pool da primi, koliko moze da da komada! Dzaba milioni Pep, na kraju su spasli obraz. Ne bi Liv bio Liv bez malo drame na kraju! Hvala, Murinjo ovo se ne propusta!
     (Mastermind, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  165. Liverpul = srčani udar.

    Vredi patiti se s njima.
     (rrmx, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  166. Zanima me hoce li neko pljuvati Gvardiolu sad zbog ove utakmice posle 30 utakmica bez poraza i 16 vezanih pobeda i rekord premijer lige.
     (Fra, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  167. Kakva ekipa ovaj Liverpool, možda osvoje titulu, a možda ispadnu iz lige.
    (Djubre, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  168. Premier liga !!!
     (vlada, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  169. Mančester Siti mnogo ste sitni...
    YNWA!
     (De Lux, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  170. Liverpul umalo i ovo da prokocka. Siti neprepoznatljiv u jednom trenutku.
     (Chris T-Rex BOSH, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  171. Bravo za Liverpul, malo drame da se unese u prvenstvo!
     (djraki, 14. januar 2018 18:58)

    # Link komentara

  172. Veliki Gospodin KLOP!
     (Orovcanin, 14. januar 2018 18:57)

    # Link komentara

  173. Not in my house!!!!
     (Bicu Slobodan, 14. januar 2018 18:57)

    # Link komentara