1. Auuu kakav kompliment! Od Florijane pa do toga da igrački razbiješ u gostima BATE, standardnog učesnika evropskih takmičenja za svega 5 meseci! Eto to je put naše Zvezde u ovoj sezoni, na koji moramo i trebamo biti ponosni. Hvala treneru Milojeviću koji je i nama matorcima, koju smo proživelu i sve one uspehe pre 25 godina, omogućio da ponovo sanjamo neke lepše snove i to u trenutku kada smo ih najmanje očekivali. Ovaj momentum moramo kao klub iskoristiti da se ustalimo na makar ovom nivou, sa željom i nadom da to bude još bolje ubuduće. Isto želim i komšijama ali i svim ostalim klubovima iz Srbije.
    (Milan, 24. novembar 2017 07:21)

    # Link komentara

  2. Bate će dobiti Arsenala! Čim sam onomad čuo Vengerovu izjavu da Zvezda ne brine jer će Arsenal igrati za nju znao sam da će izgubiti obe preostale utakmice, evo večeras prvu pukli! A i drugu će!
    Zato, Zvezdo, gazi Kelna!!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Otkud tetka zna Jovića?!, 23. novembar 2017 23:50)

    BATE ima teoretsku sansu da dobije, ali se to gotovo izvesno nece desiti.
    Remijem sa Zvezdom, Arsenal je itekako ostao duzan navijacima koji su platili skupu kartu da bi videli pobedu.
    Tu istu skupu kartu bar njih 20-ak hiljada platice da vidi svoj klub i protiv BATE-a - malo je verovatno da ce Arsenal da dozvoli da opet ne pobedi. Kako god da Venger napravi ekipu, prilicno je sigurno da ce dobiti BATE-a...

    Isto tako - remi je u Beogradu apsolutno najneverovatniji ishod.
    (ViscoSalejo, 24. novembar 2017 00:30)

    # Link komentara

  3. Bate će dobiti Arsenala! Čim sam onomad čuo Vengerovu izjavu da Zvezda ne brine jer će Arsenal igrati za nju znao sam da će izgubiti obe preostale utakmice, evo večeras prvu pukli! A i drugu će!
    Zato, Zvezdo, gazi Kelna!!!
     (Otkud tetka zna Jovića?!, 23. novembar 2017 23:50)

    # Link komentara

  4. BATE je cekao i imao je nekoliko sansi da doceka.
    Jaka, iskusna ekipa, zna svoje prednosti i mane - u otvorenoj borbi sa Zvezdom jos su u Beogradu razumeli da nemaju fer sansu, ali sa svojim polukontrama su itekako mogli da daju gol.
    Istina je da su imali mnogo, mnogo srece da ne prime gol, istina je da nisu uputili nijedan sut u okvir gola - ali su sa nekoliko kontri bili blizu.

    Bilo bi veliko iznenadjenje da prodju, jer su im sanse za pobedu u Londonu izuzetno skromne, s kakvim god timom Arsenal da izadje.
    (Leopold82, 23. novembar 2017 23:08)

    # Link komentara