Milojević: Tako je to u fudbalu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da mora da bude zadovoljan bodom protiv BATE Borisova

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ma imali su zaista srece , zato sto Stojkovic ne brani za Vas , pa da da cetiri gola, ili sto bi ti rekao da Vas uvede u to prolece!!!!!!
    (PFC, 24. novembar 2017 12:18)

    # Link komentara

  2. Gol Riletov iz Krasnodara, zicere koje su Rusi imali tamo, Grankvistova stativa zahvaljujuci Borjanu, tri stative Kelna, dve BATE-a u Beogradu - nase precke protiv Arsenala i BATE-a, ziceri iz Kelna iz prvog poluvremena, sanse ovde protiv BATE-a (dve sa metar od gola Boaci i Radonjic).

    Gledajuci jedan mec - fudbal deluje nepravedno, ali ako uzmes u zbiru 20-30 utakmica - na kraju se sve uravnotezi.

    Bolje sad, nego na prolece.
    (One night in May, 24. novembar 2017 10:26)

    # Link komentara

  3. Ovaj covek me odusevljava! Koliko ima spreman odgovor za svaku situaciju..
    Elem, kada je cuo da Keln jos uvek vodi i na 5 min do kraja, nije zeleo vise da se kocka, jer nam pobeda nista nije znacila u tom trenutku i resio je da smanji tempo, malo se zatvori da bismo sacuvali bod.
    U sustini, pobeda bi nam bila dovoljna u odnosu na Bate, ne bismo strahovali da li ce da iznenade Arsenal na Emiratima (sto je skoro nemoguce), ali u odnosu na Keln nam nista nije znacila.. Ukoliko bismo izgubili na Marakani, ispali bismo i da smo pobedili sinoc, a u oba slucaja nas neresen rezultat vodi dalje. Da smo slucajno primili gol i izgubili sinoc, samo bi nas pobeda protiv Kelna vodila dalje..
    Nije on to mogao sinoc pod adrenalinom da izracuna, dok se utakmica lomi, ali je imao pripremljenu situaciju i za to mu skidam kapu.
    Sad protiv Kelna na pobedu, a i sa neresenim rezultatom idemo dalje 99%..
    (Miloje kralj, 24. novembar 2017 09:57)

    # Link komentara

  4. Nedostatak sreće u realizaciji...?
    Prečke potiv Arsenala, Bate brojite a ne brojite prečke i stative od Krasnog, Sparte, Kelna ...

    U fudbalu je sreća veliki faktor uspeha. Prečka, stativa... a za par cm moglo je u gol. Ovaj nedostatak sreće u zadnje tri utakmice je taman kompenzacija za puno sreće koju je Zvezda imala u Krasnom, Pragu i u Kelnu.

    Sve u svemu, Zvezdi ostaje na sve ili ništa. Kao nekada u kup sistemu kada je svaki meč bio biti ili ne biti. Tada je Zvezda na svom stadionu bila moćna. Nije uvek prolazila, ali je igrala moćno. I ni jedan protivnik nije dolazio bezbrižno. Verujem da je ova ekipa povratila taj status, i da će to pokazati protiv Kelnera.
    (SrbEUin, 24. novembar 2017 09:23)

    # Link komentara

  5. Kapa dole za posvećenost, taktiku, psihološku pripremu igrača.
    Gol mora da se postigne u ovakvim utakmicama, jer zaista mogu na kraju skupo da koštaju promašaji, a bilo ih je dosta.
    Srnić protiv BATE-a na 1:0 ne pogađa sa 2 metra, BATE izjednačava, Radonjić protiv Arsenala u BGD, Srnić i Boaći u Londonu, pa ovo juče...
    Ajde, neka se otvori protiv Kelna.
    (pedja 71, 24. novembar 2017 08:20)

    # Link komentara

  6. Bolje je sto nismo dali golove jer nismo ni primili dzaba dati ako primis, odlicno je ovo.Imali smo sanse ali cak ni Ronaldo nije dao gol iz 40pokusaja zasto kritikovati igrace Zvezde.Rodic je pogodio precku,Savic precku,Boaci. precku,Srnic promasi sa pola metra imali smo jos mnogo sansi u grupi ali sta je tu je.Odlicnu ekipu imamo Keln samo cudo moze da spasi.Zvezda je mnogo jaca od Kelna svakako i sve osim pobede bilo bi cudo.Ja sam prezadovoljan ovakvom igrom samo napred.
     (zex, 24. novembar 2017 08:00)

    # Link komentara

  7. Fale nam po meni za početak dva kvalitetnija igrača na pozicijama na kojima igraju Kanga i Srnić. Dakle banka i desno krilo. Ako zaista uspemo da dovedemo Ivanića bićemo jači barem 30%. Još i neko desno krilo sa driblingom i centaršutom i to je već sjajno. Probao bih Darka Lazovića da vratimo ukoliko je moguće, ali igra u rotaciji u Djenovi i nisam siguran da je realno izvodljivo.
    Neka gurne malog Adzića, veći je potencijal sigurno.
    (Milan, 24. novembar 2017 07:04)

    # Link komentara

  8. Dobro je majstore,doći će sve to za naplatu,kad bude trebalo.Protiv Kelna obavezno Jovičića u startnih 11 a malog Račića prodajte pod hitno,ako treba i poklonitega nekom jer dečko jednostavno pojma nema.Čim uđe napravi neki katastrofalni kiks,ne zna najlakšu loptu da preda na 5 metara.Joveljiću obavezno dati šansu do kraja polusezone,biće ubica golmana i u seniorima.Kangu prodati na polusezoni i dovesti Đuričića na tom mestu.Dečko otkida,ima dribling,završni pas,igru 1 na 1,ume često i gol da postigne kao vezni.Kanga je previše sebičan i šutira na gol čim pređe centar.Jak je na lopti ali neka ide,ako se može uzeti kinta za njega,kao i za ostale strance,ako im se nađu zamene a po licitiranju imenima,sigurno može.Najveći problem bi bio odlazak Le Taleka jer u paru sa Savićem igra u životnoj formi a mladi Dinga jeste kvalitetan ali neiskusan.
    (Konstatacija, 24. novembar 2017 06:36)

    # Link komentara

  9. Da li je realno da je Bate odigrao toliko jadno i nezainteresovano? Ladno nisu sutnuli na gol, ponasali se kao da im je utakmica skroz nebitna posto su vec prosli. Cudno bas, nemaju los tim uopste, pa i da kazemo da je i Zvezda zaista kvalitetnija, nije Bate toliko los da ne moze ni da pripreti 90' min. Ekipa u koju se ulaze brdo novca, nov stadion, redovan ucesnik LS, da ovako igra nije bas logicno, koliko god da je Zvezda bolja. Slicno prica kao i sa Krasnodarom. Da, hocu da kazem da su mi utakmice sumnjive i da mi deluje kao da su ove dve ekkipe iz ne znam kog razloga pustile Zvezdu, lupite mi 1000 minuseva.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Max Payne, 23. novembar 2017 22:06

    Nije tebi lako,sine.Kompleksi su čudo a onaj ušati iz KEŠ-a je ostavio dubok trag u tvojoj napaćenoj duši i većini tvojih pobornika,što se navijanja tiče.Ljudima treba pobeda i pustili Zvezdu,hahaha.Poenta je da nikako ne želite da priznate Zvezdinu igru u odbrani i da mnogi,poput tvog malog kluba,nisu ni šutnuli na gol a da Zvezda vlada sredinom terena i posedom lopte.Boli ali šta da radite,izdržite i navikavajte se jer će se dominacija nastaviti još dugo.
    (Realno, 24. novembar 2017 06:24)

    # Link komentara

  10. Odlicno igra Zvezda, pogotovo u odbrani. Vi biste hteli da Zvezda daje ne znam koliko golova u napadu, a istovremeno da ne primi nijedan gol. Sto se tice nase lige, zna se da je odbrana najbolja. Ali ako pogledamo i ligu Evrope i tu je Zvezda u vrhu. Prvi je Salcburg koji je primio samo 1 gol, a drugo mesto dele Zvezda i Serif sa 2 primljena gola. Na nekim utakmicama Zvezda nije imala ni srece, recimo prva sa BATE-om u Beogradu gde su izjednacili zbog Rikardinja, Protiv Arsenala u Beogradu nesrecno primljen gol pri kraju utakmice, da ne spominjemo precke. Neka Zvezda i dalje nastavi samo cvrsto, dace gol kad bude trebalo. Uz to je Zvezda usla u grupu iz cetvrtog sesira gde je dobila sve jace protivnike.
    (Pedja, 24. novembar 2017 01:49)

    # Link komentara

  11. Da li je realno da je Bate odigrao toliko jadno i nezainteresovano? Ladno nisu sutnuli na gol, ponasali se kao da im je utakmica skroz nebitna posto su vec prosli. Cudno bas, nemaju los tim uopste, pa i da kazemo da je i Zvezda zaista kvalitetnija, nije Bate toliko los da ne moze ni da pripreti 90' min. Ekipa u koju se ulaze brdo novca, nov stadion, redovan ucesnik LS, da ovako igra nije bas logicno, koliko god da je Zvezda bolja. Slicno prica kao i sa Krasnodarom. Da, hocu da kazem da su mi utakmice sumnjive i da mi deluje kao da su ove dve ekkipe iz ne znam kog razloga pustile Zvezdu, lupite mi 1000 minuseva.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Max Payne, 23. novembar 2017 22:06)

    nema potrebe da ti bilo ko lupi minus...ima komentara sa kojima se neko ne slaze pa onda mu se da minus...ali ovo....ovo je nebuloza teska...pa da je bate pustio zvezdu i da je sumnjiva utakmica kao sto kazes,namestena,zasto onda zvezda nije pobedila???ti izgleda mnogo mrzis zvezdu...pa cak i da je mrzis toliko,opet je ovo sto si napisao teska nebuloza...sumnjivo je kada zvezda pobedi,sumnjivo je kada protivnik zvezdi ne sutne na gol...stvarno smesno i zalosno.
    (maconii, 24. novembar 2017 01:04)

    # Link komentara

  12. Legendo, nek si ti nama sa ovim momcima ziv i zdrav, KLANJAM VAM SE I DIVIM, vratili ste nam veru u fudbal, ej majstore mi koji smo do lani bili smesni protiv petoligaskih Evropskih klubova, smo doziveli odjednom da Bate Borisov koji desetak godina igra uzastopno grupne faze ugra bunker protiv nas na domacem terenu, da njihov trener kaze igrali su tako jer smo jaki, ej covece BRAVO BRE. O Sparti, Krasnodaru, Kelnu , Arsenalu da ne pricam, jos da je malo srece, a doci ce, jer ste zasluzili, zato jos jednom CAREVI BRAVO, pa protiv Kelna nek bude sta bude, bitno da mi jedva cekamo svaku utakmicu vasu, a da mi je neko pricao o tome pre tri meseca, rekao bih mu da je lud. Ugovor brate za tebe do 2030 !
    (Miki delija, 24. novembar 2017 00:19)

    # Link komentara

  13. imali su srece nas nije hteo gol protiv kelna to da se popravi ajmo ajde svi u napad..
    (el dumo, 24. novembar 2017 00:15)

    # Link komentara

  14. Dajte mladog Joveljica, taj ce da reseta mreze samo tako
    (Joveljic, 23. novembar 2017 23:55)

    # Link komentara

  15. Neko ce doziveti prolece a neko ispada od Kelna!!
    (Grobar, 23. novembar 2017 23:13)

    Bolje je za vas da pobedimo Keln, pa ti sad razmisli, ako dozivis.
    (ljukovcan, 23. novembar 2017 23:43)

    # Link komentara

  16. Anice, koga ti podržavaš, sunovrat mu ne gine.
     (P R I N T E Z I I I S, 23. novembar 2017 23:27)

    # Link komentara

  17. Komsije, najiskrenije Vam zelim pobedu protiv Kelna i prolaz dalje!!!
     (consigliere, 23. novembar 2017 23:22)

    # Link komentara

  18. Primedba je da je Zvezda trebala malo brze da igra..da je Pesic morao dosta ranije u igru jer je Milic bio nikakav..i nije mi jasno sta ce mu onaj Racic u igri jer mali je totalno beskoristan kad udje..gresi..tanak igrac..kao da ga nema na terenu..bez ikakvog ucinka..tako je i protiv Krasnodara u BG usao u zadnjih 15 min i tad je Krasnodar poceo da prolazi po sredini i napravio velike probleme jer Racica nije nigde bilo..i def. Srnic nije igrac za ovaj evropski nivo..ali sve u svemu dobra igra Zvezde ali moglo je biti i bolje..
     (Sajmon, 23. novembar 2017 23:21)

    # Link komentara

  19. Neko ce doziveti prolece a neko ispada od Kelna!!
    (Grobar, 23. novembar 2017 23:13)

    # Link komentara

  20. Mozes ti Milojevicu da postavis igru za udzbenike, nadmudris kolegu sa druge strane, da iz toga proistekne mali milion sansi, ali dzaba, neko mora i gol da da... Da, tako je to u fudbalu. Ne kostaju tek tako Kristijano, Mesi i ostala bratija ko svetog Petra kajgana. Utakmice odlucuju igraci na terenu, neka finesa, trenutak, kao npr. gol Zirua protiv Zvezde u Beogradu.

    Zvezda izgleda sjajno, najbolje u zadnjih par decenija. Puno srece protiv Kelna pa sta Bog da, ko moze ista da im zameri. Ali brate dajte taj gol vise, ako Boga znate!

    Pozdrav,
    (Gajetano, 23. novembar 2017 22:37)

    # Link komentara

  21. Delimicno se slazem. Samo delimicno, jer moze to da se tolesrise na jednoj ili dve utakmice, ali nama se to desava cele sezone, nakon meceva sa Krasnodarom i Spartom, jer samo tada je realizacija bila bas dobra. U prvenstvu to uglavnom nije problem, jer se stvori dovoljno sansi da se promasaji ne obiju o glavu. Medjutim oba remija sa Bateom, remi sa Partizanom, poraz od Napretka, kao i ukupno negativan skor u dva meca sa Arsenalom, su iskljucivo posledice lose realizacije. Pa i protiv Kelna smo jednostavno imali bas bas mnogo srece, da i tu ne budemo kaznjeni jos drasticnije, za promasje iz prvog poluvremena te utakmice. Ne kazem da u nekim od navedenih utakmicama i rivali nisu promasivali, i ne negiram da je bilo i srece, ali mene to ne intresuje, koliko me intresuje losa realizacija CZ. Realizacija mora vec od prve naredne utakmice da se drasticno popravi, da na kraju ne bude kuku i lele i u LE i sto je jos gore u domacem sampionatu. Da ne bude zabune izuzetno sam zadovoljan, kako CZ izgleda ove sezone, ali sta ce to vredeti, ako promasaja budu na kraju imali previsoku cenu.
    (Vladan R, 23. novembar 2017 22:34)

    # Link komentara

  22. Od onog gola Boacija u Kelnu nismo dali gol...jedino me to brine!!Losa realizacija!
     (..., 23. novembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  23. Da li je realno da je Bate odigrao toliko jadno i nezainteresovano? Ladno nisu sutnuli na gol, ponasali se kao da im je utakmica skroz nebitna posto su vec prosli. Cudno bas, nemaju los tim uopste, pa i da kazemo da je i Zvezda zaista kvalitetnija, nije Bate toliko los da ne moze ni da pripreti 90' min. Ekipa u koju se ulaze brdo novca, nov stadion, redovan ucesnik LS, da ovako igra nije bas logicno, koliko god da je Zvezda bolja. Slicno prica kao i sa Krasnodarom. Da, hocu da kazem da su mi utakmice sumnjive i da mi deluje kao da su ove dve ekkipe iz ne znam kog razloga pustile Zvezdu, lupite mi 1000 minuseva.
     (Max Payne, 23. novembar 2017 22:06)

    # Link komentara

  24. Još jedna utakmica - još jedna potvrda da je jedini pravi kandidat za selektora Srbije Vladan Milojević.
    (znanje-imanje, 23. novembar 2017 22:01)

    # Link komentara

  25. Zvezda sa Milojevicem na celu igra odlican fudbal.Malo zatajila realizacija sansi u poslednje vreme ali neka nam se to vrati u duelu sa Kelnom i siguran prolaz dalje uz krcatu Marakanu.
    (Goran, 23. novembar 2017 21:59)

    # Link komentara

  26. Hvala ti Miloje, Čikago dolazi u najvećem broju do sada, možemo daleko da doguramo, idemoooo.
     (Delije Čikago, 23. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  27. Igraće se u brazilu? Na "Marakani"?
    (Sergio, 23. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  28. Kad su izvucene grupe prvi komentar mi je bio - pa gde Nemci. Ali ako hoces da budes najbolji moras da pobedis najbolje, rece neko pametan. Po svim parametrima smo zasluzili da idemo dalje. Ovi promasaji protiv Arsenala i veceras su valjda neka kompenzacija za ono sto je Keln promasio protiv nas. Ako ima neke fudbalske i kosmicke pravde, s obzirom na to kako su oni pobedili veceras - idemo dalje! Pa i da je nema, zdrav Radonjic i puna Marakana ce biti dosta! Ajmo Zvezdo!
    (Stefan, 23. novembar 2017 21:54)

    # Link komentara

  29. bravo Milojeviću
    preuzmi i kk molim te
     (krajisnik, 23. novembar 2017 21:54)

    # Link komentara

  30. Meni ovo i dalje nestvarno dobro.6 bodova u grupi nismo nikada sakupili...Filozofija Milojevica vuce igrace napred,osete to i protivnici i vise te respektuju.Bitnije od prolaska u nokaut fazu je sto smo skupili bodove za klupsku listu.Bravo za sve!
     (crise de nerfs, 23. novembar 2017 21:53)

    # Link komentara

  31. Ja sam da ti se da dozivotni ugovor za izmenu oko 65 minuta cini mi se, kada si uveo jos jednog spica,uvideo je Miloje da smo bolji od protivnika u tom trenutki,velila steta za 3 boda.
    p.s svaki nas trener bi pri rez 0:0 u 65 uveo pojacanje u veznom redu ili u odbrani i kao po obicaju bi smo primili gol.
     (Rahel, 23. novembar 2017 21:50)

    # Link komentara

  32. Hvala Vam za sve! Pravi fudbal, zalaganje, znanje.
    Kod kuce da pobedimo pred punom Marakanom!!!
     (anica, 23. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara