1. @ Neutralni flesh, svaki tim je morao da izvede najbolje igrace u obe utakmice. Rezultat od 5:1 iz prve utakmice ti nije garant da ces proci dalje. Mali timovi su imali sansu. Danas sa ovim sistemom to je skoro nemoguce. Sa svojih 43 se odlicno sjecam Srijede i KES-a. Ti svakakp imas pravo na svoje misljenje sve dok se ne ponasas kao uvrijedjena seoska mlada. Muka mi je takvih kao ti, jos kad znam da smo dijelili sveti Jug zajedno, povraca mi se.
     (nucky thompson, 23. novembar 2017 18:30)

    # Link komentara

  2. Iako volim mesija/ronalda, ove sezone pratim isključivo PSŽ atraktivno igraju i ima brdo golova trebalo im ili ne za prolaz, neverujem i da sam sinoć pogrešio iako im nije trebo nijedan bod niko nije želeo da se odmara na klupi i video sam 8 golova u meču de bi 90% trenera izvelo B tim.
    (Novak, 23. novembar 2017 12:45)

    # Link komentara

  3. Nema nista bolje nego kad Murinjo cuva "nulu" i primi gol u devedesetom minutu :)
    (deda, 23. novembar 2017 12:39)

    # Link komentara

  4. Ispada da sam jedan od onih ,,kmecavih,,navijaca Barse,kojima nista ne valja ,ali se meni igra Barse uopste ne svidja i pored dobrih rezultata. Ovo nije Barselona. Njihove utakmice su postale dosadne i negledljive.Ovako je Italija igrala godinama i njihovi klubovi i zato su mi uvek isli na zivce.
    Kada bi covek pogledao rezultate, a da nije gledao utakmice pomislio bi KAKO MOCNA EKIPA
    a realnost skroz drugacija.Od svih tih utakmica,prva protiv Juvea i jeno poluvreme protiv Atletika je vredno pomena. Kapiram da je taktika,da Valverde izvlaci najbolje sto moze iz fudbalera kojima trenutno raspolaze i igra kako mora u datim okolnostima, ali to nije Barsa i igra na rezultat ne ide uz njih.
    I ono stvljanje Messija na klupu,ne vidim poentu - kao prvo poluvreme trebalo da bude zatvoreno, pa da se igra otvori u drugom, jeste kako da ne..Juve je Getafe.... pa ce to uspeti.
    Ili smo naviknuti na sptektakularne utakmice Barse, pa je ovakav nacin igre meni licno jako cudan. Nekada sam jedva cekala njihove utakmice, sada znam otprilike sta me ceka.
    Odbrana je ok,Ter stegen fantastican...ali Suarez je uzasan ove godine,Messi je krenuo fantasticno,sada je i on u nekom ,blagom padu.Jako tesko daju golove.ta igra na rezeultat mi je bzv. Ceka ih Valensija... videcemo.
    PSG premocna ekipa,svaka cast.
    (Larraa, 23. novembar 2017 11:32)

    # Link komentara

  5. @Ronaldo_Lima
    Decko kad vec pominjes Mesija proveri prvu utakmicu u grupi Barsa-Juve da li je Mesi dao neki gol kad im je trebala pobeda? Ali da te ne cimam mnogo evo odmah cu da ti odgovorim,DVA komada!! Dok taj Ronaldo daje Apoelu golove u spanskoj ligi ga nema nigde kao ni protiv Totenhema itd...mislim ne mrzim ja Ronalda niti obozavam Mesija nego treba samo biti realan kad nesto komentarises,cinjenica je da je Mesi u mnogo boljoj formi ove sezone od Ronalda kao i generalno Barsa od Reala.
     (Dacha, 23. novembar 2017 10:02)

    # Link komentara

  6. Liga šampiona...najjače takmičenje na svetu. Sve što vredi igra Ligu šampuona.
     (Alan Ford, 23. novembar 2017 09:25)

    # Link komentara

  7. Nit' je kiks Murinja, nit' je Grizman spasao Atletiko. MU i Bazel nastavljaju saradnju, nadam se da ce Benfika, a mislim da nece, odigrati posteno kako bi i CSKA imao sansu. Osim ako neko ne smatra da je pobeda u Mancesteru od tri gola razlike (dovoljno je 3:0 iako ce neki reci da nije) sansa. Atletiko je svoje sanse vec ranije prokockao, isto kao i Lajpcig, iako smo sinoc u studiju RTS-a od "strucnjaka" slusali suprotno.
    (Slavisa V., 23. novembar 2017 08:22)

    # Link komentara

  8. najkorisniji igraci LS ove sezone
    Neymar 6+4
    C.Ronaldo 8+1
    Cane 6+1

    Nejmar je otisao u PSG da bi dobio balon d or od Fifa i balon d smor od magazina.
    Ronaldo najbolji strelac. Nejmar najbolji asistent.
    U ovoj kalendarskoj godini Ronaldo je postigao 18 golova u LS sto je novi rekord.
     (brat pantela, 23. novembar 2017 08:06)

    # Link komentara

  9. ne znam Kako mozete da se toliko odusevljavate ligom sampiona kad se unapred zna KO ce igrati u cetvrtfinalu. iste ekipe godinama unazad. pa sta je to. bolje neka se igra liga od osam klubova po cetvorostrukom bod sistemu.
     (misa, 23. novembar 2017 07:58)

    # Link komentara

  10. Zaista je to problem ,sad moras cekas sledeci utorak da cujes ...ajde bre samo se zalite ,Aca Stojanovic je najbolji fudbalski komemtator u Srbiji,koga bi ti?! 
    Udi na YT i kucaj himna LŠ i slusaj celi dan,udji vidi dal ima koji remix pa pojacas bas ...ma milina
    (ccc, 22. novembar 2017 21:26)
    ako je tebi stojanovic najbolji komentator, onda mora da ste neki rod, jer ja ne poznajem nikog drugog ko to misli...tezak smarac, 90 procenata utakmice trtlja o nebitnim stvarima, tipa ko je koliko puta u karijeri sutnuo loptu levom nogom ako mu je na palcu desne noge urastao nokat dok je vetar duvao brzinom izmedju 2 i metra u sekundi...
     (ja, 23. novembar 2017 07:33)

    # Link komentara

  11. Vec neko vrijeme fudbal je izgubio smisao. Vratite nam Kup Evropskih Sampiona, Kup Pobjednika Kupa i UEFA Kup.
    (nucky thompson, 22. novembar 2017 23:22)


    znas li zasto to trazis? znaju li ovi plusevi koje si dobio zasto te podrzavaju? da mozda neces da nam vrate i intertoto kup ili onaj cudni kup sajamskih gradova?
    koja je prednost rasparcavanja globalnih sampionata? klubovi gube fokus, inflacija takmicenja izaziva gubitak prestiza i referentnosti.
    stvarno me zanima sta zamerati sadasnjem sistemu sa 2 super-takmicenja? lako je za organizaciju, lako je za sistematizaciju, forma je odlicna: liga sampiona za top klubove (i onima koji su upadnu kad zasluze plasman kao priliku da se bore sa najboljima)
    liga evrope za klubove nesto nizeg ranga (i oni koji iz top klubova koji nosu uhvatili ciklus)
    zasto da uslovno receno manji klubovi nemaju svoj elitni nivo takmicenja.
    ta tri kupa koje spominjes su svedena na dva, u kojima se znaju pravila igre. a svedena su upravo zbog toga sto prethodni sistem nije bio dovoljno praktican. i, paradoksalno, u njemu se takmicilo manje klubova.
    zato mi nisi jasan. ovamo zelimo i agitujemo za vise mesta i sanse za klubove iz slabije razviene istocne evrope, a ovamo ti trazis nesto skroz suprotno tome i vecina te podrzi.
    takvi ste bili i za platinija. a kakvo vreme ide, pravicemo ga od blata.
     (neutralni felsh, 23. novembar 2017 05:03)

    # Link komentara

  12. @ Ma i Mesi je niko i nista, sta je onto toliko uradio, osim sto juri loptu i ne zna da sastavi dve recenice?
     (Mladen, 23. novembar 2017 03:32)

    # Link komentara

  13. juve 1
    atletico 1
    ulog: 50€
    mogući dobitak: 250€

    igrajte pametom!!!
    (toni der assi, 22. novembar 2017 20:13)

    Nek ti "pametom" sad isplati tih 250 dindzi da imas za uzinu danas. ;)
     (samo kazem..., 23. novembar 2017 02:21)

    # Link komentara

  14. Atletiko ne moze u dve utakmice da pobedi Karabag, pa zgazi nepobedivu Romu. Svasta.
     (Mikii, 23. novembar 2017 02:01)

    # Link komentara

  15. @penthaus
    Idi na net,pa slusaj himnu.Jedino sto mi je ostalo od fudbala nekada-Aca Stojanovic,LS na RTS-u i velika takmicenja na istom!Zapamtio sam LS na B92 i doba kada je Radoman za Lion pricao Olimpik Marsej,sa tim da se Boskovic smeskao,bez da ga opomene... :)
     (Dag Kristi, 23. novembar 2017 01:58)

    # Link komentara

  16. Ne komentarisem cesto ali sada moram. Naime, igrao sam X2 duplu sansu na MAN UTD. Ja goru ekipu i gore ponasanje prema takmicarskoj utakmici u zivotu nisam video. Ulazak "velikog" Nemanje Matica i boga fudbala Ibrahimovica je poraz za fudbal i Man Utd kao legendarni klub. Sramota!
    (ApeSama, 22. novembar 2017 22:37)

    Ti momce pod hitno na osnovne lekcije iz kladenja i nogometa. Kao prvo united nikad nije dobio basel doma, zadnje se sjecamo u sezoni pod fergiem 3:3 na trafordu i 2:1 u baselu. Kao drugo united je proslo kolo rijesio prolaz. Tako da ovo kaj si ti vidio danas je cisti takticki potez u nogometu poznat kao 'igramo kolko trebamo'. Kad bi koef na kladionicama bili odraz onog kaj se ocekuje, onda bi iste trajale ukupno jedan vikend. Ubuduce malo pameti, malo intuicije, malo statistike i moze se nekad i pogodit.
    (beli real, 22. novembar 2017 22:52)

    Ma Vladanko Stojaković je bio i ostao legenda...on pa svi ostali ....
     (vaske, 23. novembar 2017 01:30)

    # Link komentara

  17. Ne komentarisem cesto ali sada moram. Naime, igrao sam X2 duplu sansu na MAN UTD. Ja goru ekipu i gore ponasanje prema takmicarskoj utakmici u zivotu nisam video. Ulazak "velikog" Nemanje Matica i boga fudbala Ibrahimovica je poraz za fudbal i Man Utd kao legendarni klub. Sramota!
    (ApeSama, 22. novembar 2017 22:37)

    Ti momce pod hitno na osnovne lekcije iz kladenja i nogometa. Kao prvo united nikad nije dobio basel doma, zadnje se sjecamo u sezoni pod fergiem 3:3 na trafordu i 2:1 u baselu. Kao drugo united je proslo kolo rijesio prolaz. Tako da ovo kaj si ti vidio danas je cisti takticki potez u nogometu poznat kao 'igramo kolko trebamo'. Kad bi koef na kladionicama bili odraz onog kaj se ocekuje, onda bi iste trajale ukupno jedan vikend. Ubuduce malo pameti, malo intuicije, malo statistike i moze se nekad i pogodit.
    (beli real, 22. novembar 2017 22:52)

    Pa to sa intuicijom i pameti je najvažnije...gledaj ovako....glavne kladionice provere uplate, vide naravno da su mnogi igrali na x ili 2 u ovom meču, jave lepo MU upravi, naprave dil, MU obezbedio prolaz, uzme masnu kintu i svima lepo osim ovima koji su igrali na poštenje
     (vaske, 23. novembar 2017 01:25)

    # Link komentara

  18. Nema vise bespotrebnog nabijanja statistike mesija u barsi (prosle sezone 10 golova u grupi ls a ove 3), nema nekih "izivljavanja" nad malim ekipama, odbrana je znatno bolja a pritom igra je ostala ista, veliki posed lopte barse a ima tu malo i tika take.Sve u svemu igra koja daje rezultat i taktike koje prolaze za sada.A mesi za razliku od prosle sezone kada se nadavao golova ali nije bilo rezultata,ove sezone je u potpunosti podredjen svom timu i saigracima, a i daje golove kada je najpotrebnije.Barsa je pod vodjstvom valverdea za sada odlicna.Pu pu, da ne ureknem :-).
    (Tika taka barsa, 23. novembar 2017 00:35)

    # Link komentara

  19. Ne moze niko da me ubedi da Man utd nije prodao utakmicu. dobice najlakseg moguceg rivala u 1/8 finala
     (čuk, 23. novembar 2017 00:14)

    # Link komentara

  20. Bazel oduvao Utd, a Jang Bojs ubedljivo prvi u Svajcarskoj.
     (Realnost, 23. novembar 2017 00:11)

    # Link komentara

  21. ccc....Aca Stojanovic najbolji komentator u Srbiji?lik koji "zna" sta je jela majka nekog fudbalera na dan kada je dao 30-ti gol u omladincima a ne zna imena igraca,pozicije,pravila....on je olicenje danasnje Srbije,tako nam i ministri razni znaju nevazne stvari(keramicar,grobar...) a ne znaju ono sto im je posao da znaju.
     (coki, 23. novembar 2017 00:09)

    # Link komentara

  22. Колико је иритантан онај коментатор Стојановић са РТС-а, не могу да чујем химну лиге шампиона због његових "увода".  
    А тек ти уводи, лик трипује да је кул, а иритантан до бола.  
    Дај бре склоните га са РТС-а више! 
    (пентхаус, 22. novembar 2017 20:46) 

    Zaista je to problem ,sad moras cekas sledeci utorak da cujes ...ajde bre samo se zalite ,Aca Stojanovic je najbolji fudbalski komemtator u Srbiji,koga bi ti?! 
    Udi na YT i kucaj himna LŠ i slusaj celi dan,udji vidi dal ima koji remix pa pojacas bas ...ma milina
    (ccc, 22. novembar 2017 21:26)

    najjaci odgovor hahaha
     (Aleksandar95, 22. novembar 2017 23:28)

    # Link komentara

  23. Vec neko vrijeme fudbal je izgubio smisao. Vratite nam Kup Evropskih Sampiona, Kup Pobjednika Kupa i UEFA Kup.
     (nucky thompson, 22. novembar 2017 23:22)

    # Link komentara

  24. Ma izgubilo Jedinstvo to što nije igrao Grande Matić od prvog minuta!
    (Oki, 22. novembar 2017 23:22)

    # Link komentara

  25. PSŽ primio gol!
    (NNN, 22. novembar 2017 23:18)

    # Link komentara

  26. kakav bre kiks to namesteno
     (RF forever, 22. novembar 2017 23:17)

    # Link komentara

  27. Sta traze penaldovci na ovu vest?Ovde se radi o barsi ne o realu. Aj bolje idite da se ugrejete jer je minus 10.
    (Deda mraz, 22. novembar 2017 23:11)

    # Link komentara

  28. Ne znam za vas,ali ja ovog Blinda ne mogu vise ocima da gledam. Covek mi kida zivce 2-3 godine konstantno. Dajte ga bre Radu,pa neka se bori za mesto u timu.
    (SRBIJA, 22. novembar 2017 23:09)

    # Link komentara

  29. @ApeSama kakav si ti to kladionicar koji igra x2 na klub koji je prosao dalje i jos je ispred bazela cak i da imaju isti borj bodova jer se za prolaz gleda medjusobni duel. mancester veceras nije samo trebao da izgubi vise od 2:0 i to su i odradili. naravno da ce se odmoriti igraci i odigrati lagano. inace murinjo je ovakvim pristupom isao na x i toliko, bazel dao taj gol i zato pobedili. a nejasno je s kojim mozgom si ti stavio X2??
     (mick, 22. novembar 2017 23:04)

    # Link komentara

  30. cega ih spasao? Lige evrope? roma realno ima zicer protiv karabaka.
     (mick, 22. novembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  31. Ne komentarisem cesto ali sada moram. Naime, igrao sam X2 duplu sansu na MAN UTD. Ja goru ekipu i gore ponasanje prema takmicarskoj utakmici u zivotu nisam video. Ulazak "velikog" Nemanje Matica i boga fudbala Ibrahimovica je poraz za fudbal i Man Utd kao legendarni klub. Sramota!
    (ApeSama, 22. novembar 2017 22:37)

    Ti momce pod hitno na osnovne lekcije iz kladenja i nogometa. Kao prvo united nikad nije dobio basel doma, zadnje se sjecamo u sezoni pod fergiem 3:3 na trafordu i 2:1 u baselu. Kao drugo united je proslo kolo rijesio prolaz. Tako da ovo kaj si ti vidio danas je cisti takticki potez u nogometu poznat kao 'igramo kolko trebamo'. Kad bi koef na kladionicama bili odraz onog kaj se ocekuje, onda bi iste trajale ukupno jedan vikend. Ubuduce malo pameti, malo intuicije, malo statistike i moze se nekad i pogodit.
     (beli real, 22. novembar 2017 22:52)

    # Link komentara

  32. Neverovatno dosadan mec u Torinu.
    (Costa, 22. novembar 2017 22:51)

    # Link komentara

  33. Ovaj Murinjo je bruka i sramota za fudbal.
    Imas Marsijala, Lukakua, Rasvorda, Ibrahimovica, Pogbu i ti se ladno branis protiv jednog Bazela, Haderafilda, Bormutha i ostalih velikana Evropskog fudbala.
    Na kraju krajeva o cemu mi ovde uopste i pricama, pa lik nije ni prismrdio finalu Lige Sampiona celih 7 godina, i on mi je kao neki trener.
    Pa on kad sa onakvim Realom nije osvojio LS pune 3 godine, i dalje tvrdim da je to bio najjaci Real u poslednjih 10 godina, imo si u ekipi Ronalda, Benzemu, Kaku, Ozila, Di Mariju, Iguaina, i ti ladno ne osvojis LS.
    Ovi iz Mancestera da su imalo pametni, pa da ga najure sto pre.
     (Dzo, 22. novembar 2017 22:48)

    # Link komentara

  34. Mesija nema ni u romingu, ove sezone Eibaru, Espanjolu 8 golova, a protvi Atl.Madrida, Sevilje i Juventusa 0 golova.
    (Ronaldo_Lima, 22. novembar 2017 22:37)

    Posto ima vise golova od Ronalda, sad su opet samo golovi bitni. Kada Ronaldo ima vise, onda se broje golovi protiv jakih i skupih timova. Kada je i tu bolji Ronaldo, onda se podrzava nezavisnost Katalonije.
     (Adriano_Galliani, 22. novembar 2017 22:48)

    # Link komentara

  35. Kakvo smaranje je postala ova Ls.
     (don, 22. novembar 2017 22:47)

    # Link komentara

  36. Dominacija engleskih timova u grupnoj fazi. Odavno se ovako nesto nije desilo, u 5/8 grupa na prvom mestu klubovi iz jedne zemlje
     (nekoizmase, 22. novembar 2017 22:46)

    # Link komentara

  37. Bufon je ubedljivo najveci sportista ikada, covek posle svake utakmice, nije bitno da li su izgubili ili ne, ode do svakog igraca i pozdravi se.
    (Miso Kovac, 22. novembar 2017 22:45)

    # Link komentara

  38. Autobusi, jel vam jos smesna Sevilja? Imate neki vic za Bazel...
    (prevodilac, 22. novembar 2017 22:44)

    # Link komentara

  39. Uzivajte drugari, ulazi najveci svih vremena 
    (mikqn, 22. novembar 2017 21:57) 

    Nije se video na terenu. Od njegovog ulazka Barselona nije sutnula 1 na gol. 
    Bolji su bili u prvom poluvremenu duplo.
    (Neko, 22. novembar 2017 22:36)

    Ponovo je najveci svih vremena a ti niko i nista :)
     (Ilija, 22. novembar 2017 22:44)

    # Link komentara

  40. Juve i barsa da su igrali 3 dana ne bi pao gol..
    (albatros, 22. novembar 2017 22:42)

    # Link komentara

  41. Ter stegen jedan od najboljih golmana bez ikakve dileme.Covek sve zivo skida ove sezone
     (Starac Fočo od stotinu ljeta, 22. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  42. Kakve nameštaljke, Juve 0:0 Barsa, Man Utd gubi od Bazela, pa ovo je komedija šta rade...
     (WinstonBlue, 22. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  43. Узалуд силни милиони бачени у Јувентус и све ове велике клубове кад навијачи излазе у 75 минуту. Позери.
    (мангупаријацз, 22. novembar 2017 22:39)

    # Link komentara

  44. Kakvo postovanje Mesija i Bufona, kapa do poda!
     (Ilija, 22. novembar 2017 22:39)

    # Link komentara

  45. a barsa iz 5 utakmica 7-1
     (bora, 22. novembar 2017 22:38)

    # Link komentara

  46. Ne komentarisem cesto ali sada moram. Naime, igrao sam X2 duplu sansu na MAN UTD. Ja goru ekipu i gore ponasanje prema takmicarskoj utakmici u zivotu nisam video. Ulazak "velikog" Nemanje Matica i boga fudbala Ibrahimovica je poraz za fudbal i Man Utd kao legendarni klub. Sramota!
    (ApeSama, 22. novembar 2017 22:37)

    # Link komentara

  47. Mesija nema ni u romingu, ove sezone Eibaru, Espanjolu 8 golova, a protvi Atl.Madrida, Sevilje i Juventusa 0 golova.
     (Ronaldo_Lima, 22. novembar 2017 22:37)

    # Link komentara

  48. Auu sta skinu Ter Stegen
     (mmikan, 22. novembar 2017 22:36)

    # Link komentara

  49. Uzivajte drugari, ulazi najveci svih vremena
    (mikqn, 22. novembar 2017 21:57)

    Nije se video na terenu. Od njegovog ulazka Barselona nije sutnula 1 na gol.
    Bolji su bili u prvom poluvremenu duplo.
     (Neko, 22. novembar 2017 22:36)

    # Link komentara

  50. Da li se u grupi gleda gol razlika ili medjusobni susreti?
     (nekoizmase, 22. novembar 2017 22:35)

    # Link komentara

  51. Žao mi Ace, onakav govor da potroši na ovakvu tekmu.
    (Glogo, 22. novembar 2017 22:33)

    # Link komentara

  52. O Boze kakav smor od tekmi ali sve su OCAJNE.
    Do pre 10-tak godina ovo je bilo nezamislivo.
    (Cole72, 22. novembar 2017 22:31)

    # Link komentara

  53. Kakva koreografija i dokaz koliko je Mandzukic cenjen!
    (auuu, 22. novembar 2017 22:27)

    # Link komentara

  54. I tradicija je ispostovana, svaka utakmica koju rts prenosi zavrsi se sa najvise jednim golom uz ukupno 3 zanimljivosti za citavih 90 minuta
     (tripi, 22. novembar 2017 22:20)

    # Link komentara

  55. Uzivajte drugari, ulazi najveci svih vremena
     (mikqn, 22. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  56. Barsa bez Mesija ladno ne moze doci do sesnaesterca, ne dao Bog da moraju duze ovako.
    (Kasper, 22. novembar 2017 21:24)


    ne. barsa bez mesija NE ZELI da dolazi suvise cesto i suvise blisu juventusovom sesnaestercu.
     (neutralni felsh, 22. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  57. Колико је иритантан онај коментатор Стојановић са РТС-а, не могу да чујем химну лиге шампиона због његових "увода".  
    А тек ти уводи, лик трипује да је кул, а иритантан до бола.  
    Дај бре склоните га са РТС-а више! 
    (пентхаус, 22. novembar 2017 20:46) 

    Zaista je to problem ,sad moras cekas sledeci utorak da cujes ...ajde bre samo se zalite ,Aca Stojanovic je najbolji fudbalski komemtator u Srbiji,koga bi ti?! 
    Udi na YT i kucaj himna LŠ i slusaj celi dan,udji vidi dal ima koji remix pa pojacas bas ...ma milina
    (ccc, 22. novembar 2017 21:26)


    obojica preterujete i obojica ste u pravu na odredjenim mestima. aca jeste odlican komentator, recit i elokventan, i ume da docara i dramatizuje utakmicu bas onako kako se danas u svetu radi, uz neke sebi svojstvene bravure. ali. ponekad pretera, jer ne pusti publiku da "dise". verovatno se unese pa zaboravi da dobra dinamika nije samo pun ritam, uvek i svuda. dobra utakmica je kao film, ima i uvod i peripetiju, mnogi vole da cuju i vide intro u mec, sa sve himnom. covek je samo to hteo da cuje, posle se iznervirao i nakostresio pa poslao komentara u afektu - a tad pricas i ono sto ne mislis. :)
    zaista, stojanovic je mogao onu njegovu epsku najavu malo da pomeri dok se igraci pozdravljaju, a da pusti himnu i onaj prvi huk mase. mnogi ljudi danas pored dobrih tv-a imaju i dobar zvuk (nekad nije bilo tako), treba im se pustiti malo prirodnog ambijenta, da osete utakmicu.
    a drugaru sto se zali bih porucio da proba da gleda spanski prenos. njihovi voditelji se ne gase. cesto ih je 2, plus specijalni gost, to je nonstop brblja 200 na sat... posle toga ce mu stojanovic biti ko uspavanka :)
     (neutralni felsh, 22. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  58. Колико је иритантан онај коментатор Стојановић са РТС-а, не могу да чујем химну лиге шампиона због његових "увода".
    А тек ти уводи, лик трипује да је кул, а иритантан до бола.
    Дај бре склоните га са РТС-а више!
    (пентхаус, 22. novembar 2017 20:46)

    Zaista je to problem ,sad moras cekas sledeci utorak da cujes ...ajde bre samo se zalite ,Aca Stojanovic je najbolji fudbalski komemtator u Srbiji,koga bi ti?!
    Udi na YT i kucaj himna LŠ i slusaj celi dan,udji vidi dal ima koji remix pa pojacas bas ...ma milina
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 22. novembar 2017 21:26)


    Ненад Стефановић са Пинк-а, убедљиво најбољи фудбалски коментатор на овим просторима.
    Лик је водио Калчо тамо негде 2002-2006 на пинку, и преносио младу и стару репрезентацјију тадашње СЦГ.
    Значи убедљиво најбољи коментатор на овим просторима.
    Невероватно да га нема на спортклубу, или на ртс-у.
    Уживање је било слушати његове преносе.
    Стојановић је уз овог био најбољи док је преносио тичерс премијер лигу на БК, тамо негде 2001, 2002.
    Сад је баш иритантан.
    (пентхаус, 22. novembar 2017 21:49)

    # Link komentara

  59. juve-barsa ocekivano. juventus je to prvo mjesto izgubio u prvoj utakmici, kad su igrali sa 5-6 igraca kojima je to bila prva utakmica zajedno. iako je prvo poluvrijeme u barseloni odigrano odlicno.

    danas, barsa pametno cuva mesija za vikend, jer im ovdje sve osim poraza 3-0 ili vise odgovara. od juventusa kakav je u ova 3 mjeseca, ne mogu izgubiti tolikom razlikom. iako bez nejmara i mesija, za razliku od enrikeove, sada su takticki mnogo zreliji. semedo odlican igrac i izgleda nasljednik alvesa.

    liga sampiona ove sezone izgleda nedostizno. za razliku od prethodnih, kada je juve izgledao kao legitiman kandidat, ove, ioak, mnogo tesko, osim ako se nesto bas ne okrene. :)
     (Rafael Sobis, 22. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  60. Nisam ukapirao situaciju,kada je simulirao penal Paulinjo? Ok,simulacija žuti,ali zašto je akcija prekinuta? Da li je bio ofsajd ili golaut? Forza Juve!
    (m.d, 22. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  61. Perfektono sudjenje Mazica u prvom poluvremenu. Odlican zuti Pjanicu, jos bolji Paulinju za simulaciju (krucijalna odluka), strogo upozorenje Kediri i na kraju jasno i strogo upozorenje Iguainu koji stalno nesto protestuje bez ikakvog razloga i koji ce vrlo verovatno za sledeci protest i dobiti zuti. Za sada je bilo prerano da ga dobije u ovakvom derbi mecu - tu je Mazic pokazao koliko oseca ovakvu utakmicu. Vrlo dobar i ofsajd Suaresa koji je signalizirao prvi pomocnik Ristic, kao i odluka kod stative Barse kada je pustio igru, jer nijedan igrac Barse koji je isao na loptu nije bio u ofsajdu, za razliku od jednog koji jeste bio u ofsajdu, ali je bio daleko od lopte i nije uticao na igru. Trebalo je sve to videti i proceniti u onoj guzvi.
     (veliki strumf, 22. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  62. Добар је Бол.
     (Ген Рат. Мл., 22. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  63. Smor od utakmice u Torinu, idem spavati...
     (kule, 22. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  64. pogledajte gol razliku Psz-a
     (brane, 22. novembar 2017 21:32)

    # Link komentara

  65. Колико је иритантан онај коментатор Стојановић са РТС-а, не могу да чујем химну лиге шампиона због његових "увода". 
    А тек ти уводи, лик трипује да је кул, а иритантан до бола. 
    Дај бре склоните га са РТС-а више!
    (пентхаус, 22. novembar 2017 20:46)

    Zaista je to problem ,sad moras cekas sledeci utorak da cujes ...ajde bre samo se zalite ,Aca Stojanovic je najbolji fudbalski komemtator u Srbiji,koga bi ti?!
    Udi na YT i kucaj himna LŠ i slusaj celi dan,udji vidi dal ima koji remix pa pojacas bas ...ma milina
     (ccc, 22. novembar 2017 21:26)

    # Link komentara

  66. Barsa bez Mesija ladno ne moze doci do sesnaesterca, ne dao Bog da moraju duze ovako.
     (Kasper, 22. novembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  67. Je l' završeno Partizan - Napredak?
     (Otkud tetka zna Jovića?!, 22. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  68. Meni je Juventus najodvratniji klub! Nije CL za njih.

    Pa ovakva Barca ce izvuci iks ili ce cak i pobediti.
    (Champion, 22. novembar 2017 21:14)

    # Link komentara

  69. Tebi ako se nesvidja najava za utakmice lige sampiona slobodno promeni kanal.Ima nas koji bas volimo da slusamo njegove najave a i realno kao komentator je dobar i nas najbolji bez ikakve dileme
     (Starac Fočo od stotinu ljeta, 22. novembar 2017 21:10)

    # Link komentara

  70. kakvi gostujuci dresovi... jel ovo roma ili barsa? :)
     (neutralni felsh, 22. novembar 2017 21:03)

    # Link komentara

  71. Sta ste zapeli za sastav barse neverovatno.Mora i na nekim utakmicama da se odmore igrace jer nemogu svaku utakmicu jedni isti da igraju.A i barsu ocekuje tesko gostovanje za vikend protiv valensije i koje je mnogo vaznija utakmica od ove
     (Starac Fočo od stotinu ljeta, 22. novembar 2017 21:01)

    # Link komentara

  72. Ma daj bre , jel me zezas.Ja se radovao celog dana ovoj utakmici samo da bi gledao mesija i ovaj ga stavio na klupu.Mislim da je rts trenutno najnegledanija televizija.
    (What?, 22. novembar 2017 20:53)

    # Link komentara

  73. Video sam mesija u jakni.Ne igra u startnoj postavi.Odmah sam prebacio kanal.Nema smisla gledati tekmu bez mesija.
    (Fudbal gubi smisao, 22. novembar 2017 20:50)

    # Link komentara

  74. U istoriji sveta by Aca
     (mikqn, 22. novembar 2017 20:47)

    # Link komentara

  75. Pa nije Juve bas tolika sprdnja od kluba da izvedes ovaj neozbiljan sastav.
    (Mrgud, 22. novembar 2017 20:47)

    # Link komentara

  76. Колико је иритантан онај коментатор Стојановић са РТС-а, не могу да чујем химну лиге шампиона због његових "увода".
    А тек ти уводи, лик трипује да је кул, а иритантан до бола.
    Дај бре склоните га са РТС-а више!
    (пентхаус, 22. novembar 2017 20:46)

    # Link komentara

  77. Kakva atmosfera!
     (anica, 22. novembar 2017 20:45)

    # Link komentara

  78. dobrodosli na stadion juventusa u torinu...dom istoimenog kluba.
    aca legenda
     (pera peric, 22. novembar 2017 20:44)

    # Link komentara

  79. E, Strajniću ceo život izgovaraš Juuuventus, umesto Juveeentus!
    Forza Juve!!!
    (m.d, 22. novembar 2017 20:39)

    # Link komentara

  80. Vrhunska atmosfera u Torinu:)
    (postovanje, 22. novembar 2017 20:39)

    # Link komentara

  81. Imam dojavu da Mesi ne igra večeras startnu poziciju, iako nije ozleđen. Ubiše mi volju za fudbal večeras. Pih!
    Treba uvesti zakon da vrhunski igraču MORAJU da igraju ako nisu ozleđeni.
     (Malkom, 22. novembar 2017 20:34)

    # Link komentara

  82. U očima Barse, Juventus je u rangu Las Palmasa :D
    (qwertxxx, 22. novembar 2017 20:29)

    # Link komentara

  83. Mesi na klupi, cuvaju ga za Valensiju. Pametno.
    U svakom slucaju dobice Barsa.
    Paulinjo strasan igrac, a svi sprdali sa Barsom kada ga je kupila.
     (Maestro, 22. novembar 2017 20:23)

    # Link komentara

  84. Juve- Barsa X2
    Sporting - Olimpijakos X prvo ili kraj
    Anderleht - Bajern GG
    PSG - Seltik 1 i 2+
    Atl.Mad. - Roma X prvo ili kraj
    Bazel - Junajted 2

    za jaci ulog,.lagane pare :D
     (Capetan, 22. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  85. juve 1
    atletico 1
    ulog: 50€
    mogući dobitak: 250€

    igrajte pametom!!!
     (toni der assi, 22. novembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  86. svuda mi se prividja vodja. Traume rodjaci.
     (mr.robot, 22. novembar 2017 20:12)

    # Link komentara

  87. juve 1
    atletico 1
    ulog : 50€
    mogući dobitak: 250€
     (toni der assi, 22. novembar 2017 20:11)

    # Link komentara

  88. Pa treba odmora Mesiju vaznija je tekma protiv Valensije.
     (Defo, 22. novembar 2017 20:11)

    # Link komentara

  89. Bazel - Mančester Jun. gg
    PSŽ - Seltik d3+
    Anderleht - Bajern g2+
    At. Madrid - Roma 2
    Juventus - Barselona gg3+
    Sporting - Olimpijakos d2+
     (TT001, 22. novembar 2017 20:09)

    # Link komentara

  90. Lets go MU!
     (Djole***, 22. novembar 2017 20:02)

    # Link komentara

  91. svidja mi se postava bez mesija,vec su prosli
    umorio bi se dosta,treba bit spreman za valenciu a i da vide od cega su napravljeni bez njega,ocekujem da iniesta iskoci u prvi plan nocas :)
    evo moje prognoze prije meca da ne bude posle jesam vam rekao :))
    (ivan, 22. novembar 2017 20:00)

    # Link komentara