1. Teo,Bogi,Beli,Macvan,Jokara a na klupi Jovic,Kalinic,Nedovic,Marjanovic = najbolji tim Evrope.
    (ElHombre, 21. novembar 2017 16:31)

    # Link komentara

  2. Nasa kosarka je u ocajnom stanju . U Zvezdi i Partizanu godinama stranci su glavni , a nasi najbolji igraci poput Bogdanovica , Bjelice , Marjanovica jedva dobiju koji minut u najgorim timovima lige . Izuzetak je Jokic , ali mi od toga nemamo nista .
    (Andrea Djani, 21. novembar 2017 16:24)

    # Link komentara

  3. @zemunski kej
    Denver je mali klub zbog toga sto su godinama medju ekipama sa najmanjim brojem gledalaca kad igraju kuci(prosle godine poslednji ili predposlednji), zbog toga sto imaju najmanje utakmica koje se prenose nacionalno tj. ne samo u Koloradu nego prenos za celu USA (prosle godine samo 2 prenosene nacionalno), zbog toga sto im klub nema bas neku istoriju(iako ove god slave 50 god postojanja), zbog tooga sto je Denver mali grad od 700 000 stanovnika, i +Denver Broncosi su dosta popularniji od njih... ima tu sad jos razloga zbog kojih Denver jeste mali klub, a ti sto si objasnio kako seleri kep funkcionise to je vise neki vid finansijskog fer pleja u nba, i zaista nema veze sa velicinom kluba generalno
     (stevan, 21. novembar 2017 16:23)

    # Link komentara

  4. Nasa kosarka je u ocajnom stanju . U Zvezdi i Partizanu godinama stranci su glavni , a nasi najbolji igraci poput Bogdanovica , Bjelice , Marjanovica jedva dobiju koji minut u najgorim timovima lige . Izuzetak je Jokic , ali mi od toga nemamo nista .
    (Andrea Djani, 21. novembar 2017 16:23)

    # Link komentara

  5. Za navijace Partizana do 25 leta (i ja navijam za Partizan, ali sam stariji) Bogdan je Bog-Otac kosarke. Kosarka pocinje i zavrsava se Bogdanom. Svi drugi igraci ce biti uporedjivani sa Bogdanom. Bogdan je odlican kosarkas i veliki covek. Ne sumnjam da ce u buducnosti biti jos bolji, ali mora on jos koseva da da, medalja da osvoji, ne bi li se sa bilo kojim nasim kosarkasem poredio. I u ovoj generaciji koju imamo nije najbolji, tako da mojne talasate sa njim i pustite decka neka se dokazuje. Neko rece, navedite 30 kosarkasa koji su bolji u zadnjih 30 godina. Nema ih 30, vec sigurno 50. Pa mi smo devedesetih mogli tri tima da saljemo i da se prosetamo do zlata kakve smo kosarkase imali. Mali Bogi jos nije Veliki da bi se poredio sa bilo kojom legendom nase kosarke. Znate li vi kakvi su kosarkasi bili jedan Topic, Rakocevic i Scepanovic? Danasnjoj omladini skoro pa nepoznati likovi. A da ne nabrajam neke poznatije Danilovica, Djordjevica, Obradovica. Da ne idem dalje, ima previse materijala.
     (Partizan se voli...Al objektivnost je na ceni., 21. novembar 2017 15:51)

    # Link komentara

  6. to su ti Ameri dodju na tekmu zbog svog sadrzaja I hrane I pica a najmanje zbog same utakmice
     (ratata, 21. novembar 2017 15:37)

    # Link komentara

  7. Sve se slazem, samo nemoj ni ti "sine" da se smatras Srbijancem, jer Srbijanci ne postoje, i to su Hrvati izmislili za svoje potrebe i dalju podelu Srpskog naroda.

    Pozdrav od Srbina i rodjenog Beogradjanina.
    (Goran, 21. novembar 2017 14:31) # Link komentara

    Vidis,razumem ja sta ti mislis,ali postojala je Srbija vekovima kao drzave i stanovnik te Srbije i drzave nazivao se tako. Cak i gramaticki je pravilno. Ako gospoda Hrvati misle da nas tako vredjaju varaju se,a ako je tebe stid toga onda si tek niko nista,kao kad bise postidoe majke i oca ako nisu bogati. Mozda cu razumeti prekodrinske Srbe,sto misle da je pravilno Srbin,mada sebe pre smatraju autenticnim vecim Srbima od nas sa ovih prostora od Beograda do Bitolja i gnusaju se te reci Srbija,Srbijanka,Srbijanac. Ja vale ne. Rodjeni moj.
    (VostaniSerbije, 21. novembar 2017 15:31)

    # Link komentara

  8. Jeli Nurkić igrao ?
     (aga, 21. novembar 2017 15:29)

    # Link komentara

  9. Samo za antiDebila: Nisam izneo podatak o 30 igrača boljih od Bogdanovića od 1980. godine, ali se slažem sa njim i to dokumentujem: (Navodim SAMO srpske igrače ili one koji su igrali u Srbiji, mada je do 1991. postojala SFRJ, pa Bogdanović ne bi ušao ni u prvih 50 :Simonović Lj., Slavnić, Kićanović, Bodiroga, Đorđević, Danilović, Obradović Ž., Obradović S., Vujanić, Šćepanović, Sretenović, Dalipagić, Paspalj, Kapičić, Gurović, Radmanović, Stojaković, Topić, Rakočević, Varajić, Teodosić, Marković, Divac, Radovanović, Tarlać, Savić, Tomašević, Jarić, Jovanović Z, Radović Z. NAŠLO BI SE JOŠ, ALI I OVO JE DOSTA.
    … Lep pozdrav
    (Beogradjanin, 21. novembar 2017 15:20)

    # Link komentara

  10. Jedno razjasnjenje ,da li je Denver mali klub ili ne? Odgovor je SELERI KEP, nema velikih i malih ,imas 90 miliona $ za plate godisnje pa raspodeli ,vazi za sve i to je razlog sto je OKC morala da rasturi Hardena ,vESTBRUKA i Durenta,Placas kaznu ako prekoracis,placas i ako si ispod nivoa plata,Moras da nivelises npr,2 zvezde,4 radnika, 3 rukija ostali nece videti teren poput naseg Marjanovica.koji je preplacen.ali moze da uskoci u slucaju povrede,
    (zemunski kej, 21. novembar 2017 15:08)

    # Link komentara

  11. Koncentrisi se kiflice, mozda ces ti da mi nabrojis 30 nasih igraca boljih od Bogdanovica ? Nebitno je koji su oni nivo, bitno je da je Bogdan doneo Srbiji srebrnu medalju, okitio je Garudica, Kuzmica, Micica, Marjanovica, Kuzmica, Stimca, Bircevica medaljom dok je Jokic prevrtao traktorse gume ! Uvek ce se prvo pamtiti Bogdanoviceve igre i zalaganje na EP, a retko ko ce se secati Jokicevih asistencija nekim tamo camugama, u nekom tamo denveru, u nekoj tamo zemlji, u nekoj tamo ligi !
    (antiDebil, 21. novembar 2017 13:42)

    Bogdan doneo Srbiji srebrnu medalju? Da nije i olimpijsku mozda? Jokic i Bjelica su nasi najbolji kosarkasi uz Teodosica cija igra ce nesumnjivo ici silaznom putanjom zbog godina i slabih atletskih sposobnosti. Bogdan ce ici uzlaznom, ali i na vrhuncu je pitanje hoce li dostici trenutni nivo Jokiceve igre cija je igra takodje u usponu. Bogdan je u odsustvu Tea,Bjelice i Jokica morao da bude kolovodja reprezentacije,to je bilo iznudjeno, ali da je Teo bio tu, njegova uloga bi bila u senci Teove i to je cinjenica. Njemu mnogo vise odgovara uloga napadaca za kog se kreiraju akcije, nego nekog ko kreira akcije i nosi tim. Nesumnjivo je odlican kosarkas, ali zanosis se ako zaista mislis da je on nasa lokomotiva. Decko je radilica, nije vodja. Bolji od njega su iz ove nase generacije i Bjelica i Teodosic i Jokic. Na EP smo bili znacajno oslabljeni i nismo imali potrebnu dubinu u napadu, da su svi momci bili na okupu, Bogdan bi bio peta opcija u napadu i on bi se u toj ulozi odlicno snalazio. ;)

    I za kraj, Bjelica je po igri i kvalitetu najblizi jednom Bogu kosarke Dejanu Bodirogi. ;) Bogdan nije jos u rangu jednom Igoru Rakocevicu kamo li nekom jos znacajnijem...A Igor je bio masina za koseve.
     (samo kazem..., 21. novembar 2017 15:06)

    # Link komentara

  12. bravo grobari...
     (vm, 21. novembar 2017 14:58)

    # Link komentara

  13. "Koliko je ustvari sve ovo lazno sto si napisao.. Medalje koje je osvojio sa nasom repkom su sve srebra, u prevodu gubitnicke (nazalost). Evroliga sa Fenerom..sa timom od 40 miliona budzeta u evroligi sve ostalo bi bilo katastrofa. Titule sa Partizanom, onda kad se osvajac znao unapred i kada niko drugi nije smeo da osvoji iz dobro znanih razloga, i na kraju, on 27 miliona u dzepu nema! Moze da ih zaradi, ali je na losem putu za to." čuj ovog, osporava tri srebra posto su izgubljena finala. Jesi ti svestan da je Srbija aktuelni evropski, svetski i olimpijski vice sampion. Šta je na primer porzingis ili bilo koji veći igrač koji neće ni prismrditi top 4 na reprezentativnom nivou, a kamoli neko finale, osvojio sa repkom? Ima li barem bronzu? čuj ovo, luzerski mentalitet
    Sto doguras do finala i izgubiš u finalu? Ne razumem uopšte taj način razmišljanja, mora da si ti uspjesan i uvijek si broj jedan,čime god da se bavio?
    (Scout, 21. novembar 2017 14:52)

    # Link komentara

  14. @Walter

    Peković igrao odbranu?
    Ne mogu da verujem da to neko napisa ovde.
    Što s eJokića tiče on će posle potpisivnaja najboljeg ugovora biti mejdu prvih 50 najbolje plaćenih u NBA, a to niko sa ovih prostora pre njega neće ostvariti.
    I zaslužuje toliko zasigurno.
    (KOSTA1703, 21. novembar 2017 14:40)

    # Link komentara

  15. Nemoj sine samo to repka,taj naziv,nikad nije koriscen u Srbiji,Beogradu dok gaHrvatia nisi osmislili za njihove potrebe. Ok ceski fudbaler half Repka,ali to repka je bas trulo,glupo i jadno. Pa i ono famozno "orlovi" iritira bar mene iako sebe smatram dovoljno Srbinom i Srbijancem i rodjenim Beogradjaninom skoro pola veka.
    (VostaniSerbije, 21. novembar 2017 13:47)

    Sve se slazem, samo nemoj ni ti "sine" da se smatras Srbijancem, jer Srbijanci ne postoje, i to su Hrvati izmislili za svoje potrebe i dalju podelu Srpskog naroda.

    Pozdrav od Srbina i rodjenog Beogradjanina.
    (Goran, 21. novembar 2017 14:31)

    # Link komentara

  16. Pa nek uzima te suteve, ko mu brani il su krivi zli saigraci opet. Ovo postaje patologija.
    (..., 21. novembar 2017 14:16)

    # Link komentara

  17. (antiDebil, 21. novembar 2017 13:42)
    Klasican jesenji spin.
    Ti si moj drugar i ja volim da citam sta pises, dakle...odlicno pamtim, svaki igrac oko 23-25 godina je presao mladost po tebi, i nema vise vremena da se dokaze. Gudurica sam navela jer si mu se cesto podsmevao, a gle cuda ode kod Obradovica. Gle cuda opet, Bogdan ima jos 10 godina da cveta, i ja mu zelim...a moj drugar kao po obicaju, opet okrece kako njemu odgovara.
    Tvoj je problem sto sve posmatras kroz prizmu Partizana, ne moj, da l Jokic prevrce traktorske gume, gde igra, nebitno je...i Bodiroga nikad nije igrao u NBA pa kakav je igrac bio. To sto je Bogdanovic otisao u Sakramento veliki je uspeh naravno, ali ovde se pise o njegovom znanju kao kosarkasu. Nije Bogdan doneo medalju, vec kolektiv, nije kosarkaski tim krdo pa da se vrsi takva prirodna selekcija.
    Ne ulazim u navijacka prepucavanja, niti me briga...ne znam o kakvih 30 kosarkasa govoris, ne bih mogla to da nabrojim, ali je cinjenica je da je Jokic bolji kosarkas od Bogdana.
    (anica, 21. novembar 2017 14:11)

    # Link komentara

  18. Koliko je ustvari sve ovo lazno sto si napisao.. Medalje koje je osvojio sa nasom repkom su sve srebra, u prevodu gubitnicke (nazalost). Evroliga sa Fenerom..sa timom od 40 miliona budzeta u evroligi sve ostalo bi bilo katastrofa. Titule sa Partizanom, onda kad se osvajac znao unapred i kada niko drugi nije smeo da osvoji iz dobro znanih razloga, i na kraju, on 27 miliona u dzepu nema! Moze da ih zaradi, ali je na losem putu za to.
    (Markic, 21. novembar 2017 13:17)

    Jel zvezdasko srce Mrakic ?
    U pravu si, osvajac KLS 2014.se znao unapred, zato je i fmp nakon poraza u finalu ukrao pehar i polupao ga pred punom dvoranom, novinarima, policijom, zato sto su tako bili u mogucnosti ! Niko Bogdana nije obavestio da se pehar namenjen nekom drugom pa je ubacio 123 poena i gazdu sa sve botovima, ekipom, navijacima, huliganima, bacio je u ocaj i depresiju i napravio je od njih cirkuzante , takozvane Klovane !!
    Budzet Fenera je bio daleko manji od toga, ove godine je toliko pa i vise kada je Dogus presao iz Darusafake u Fener, da su Blat i Darusamadafaka osvojili EL prosle godine, ovogodisnji Fenerov budzet bi imali oni, ali Zelimir je odradio posao. Medalje sa reprezentacijom su svetsko cudo s obzirom da mi nemamo ligu. 27 miliona je vec zaradio kada je potpisao ugovor. Sledece godine ce sigurno biti bolji posto ce imati 6 meseci odmora i vremena da prevrce traktorske gume, tako da ce mu i ucinak biti bolji. Kada mu istekne ovaj prvi ugovor, drugi ce biti dosta veci !
    (antiDebil, 21. novembar 2017 14:09)

    # Link komentara

  19. најјачи су ми коментари људи који дођу на спортски форум да кажу како је бесмислено пратити спорт. и још добију брдо плусева. WTF!?
    ја волим спорт да играм, да гледам, да пратим, да причам о спорту, да учим клинце о спорту... док сам био млађи, 80% будног времена ми је било везано за спорт. то ми је врх, а има смисла колико и било шта друго у животу. да могу опет да се вратим назад, радио бих све исто, само не бих био инжењер, него спортски тренер. никада нисам разумео ликове којима је увек превише хладно или вруће или мокро да изађу на баскет, или фудбал или мог буразера који погледа три утакмице годишње. не морам ни да их разумем. али кад ми кажу како је смислено радити 10 сати дневно, а у слободно време зидати викендицу, а бесмислено бавити се спортом, ја само морам да питам, а што? мени је бања и спорт је једино што ме чини искрено срећним и смиреним или узбуђеним.
    (веверица, 21. novembar 2017 14:07)

    # Link komentara

  20. Koliko je ustvari sve ovo lazno sto si napisao.. Medalje koje je osvojio sa nasom repkom su sve srebra, u prevodu gubitnicke (nazalost). Evroliga sa Fenerom..sa timom od 40 miliona budzeta u evroligi sve ostalo bi bilo katastrofa. Titule sa Partizanom, onda kad se osvajac znao unapred i kada niko drugi nije smeo da osvoji iz dobro znanih razloga, i na kraju, on 27 miliona u dzepu nema! Moze da ih zaradi, ali je na losem putu za to.
    (Markic, 21. novembar 2017 13:17)

    Nemoj sine samo to repka,taj naziv,nikad nije koriscen u Srbiji,Beogradu dok gaHrvatia nisi osmislili za njihove potrebe. Ok ceski fudbaler half Repka,ali to repka je bas trulo,glupo i jadno. Pa i ono famozno "orlovi" iritira bar mene iako sebe smatram dovoljno Srbinom i Srbijancem i rodjenim Beogradjaninom skoro pola veka.
    (VostaniSerbije, 21. novembar 2017 13:47)

    # Link komentara

  21. Ovde koliko vidim, mnogi misle da je Jokic bolji centar od Vlada Divca.
    Ne znam, mozda ih za 10god bude moguce porediti, ali ova kosarka i ona koju je igrao Divac ne mogu nikada da se porede. Ovo danas je cirkus, jer se liga svela na 2 pismena centra koja imaju ledjnu tehniku, a obojica su veterani.
    (kamasutra, 21. novembar 2017 13:45)

    # Link komentara

  22. (antiDebil, 21. novembar 2017 12:47)
    Zar ne rece ti skoro da neko u 25 nije mlad? Rece li da Guduric nije mlad? Kako poredis Bogdana i Nikolu kad ne igraju na istim pozicijama? Nikola je sa svojim konstitucijom a ujedno talentom odusevio celu NBA ligu, i moze da uradi sta hoces na terenu. Ne bih da omalovazavam, ali Bogdan nije taj nivo.
    (anica, 21. novembar 2017 13:12)

    Nisam rekao da je mlad, nego da ima 25 godina, a to znaci da ga ceka barem jos 10 godina karijere, to znaci uprkos tome sto Bogdanovic ima 25.godina onaj lik moze da mi nabroji 30 igraca boljih od Bogdana od 80-te godine naovamo !!
    Kakav te Gaduric spopao ? Koncentrisi se kiflice, mozda ces ti da mi nabrojis 30 nasih igraca boljih od Bogdanovica ? Nebitno je koji su oni nivo, bitno je da je Bogdan doneo Srbiji srebrnu medalju, okitio je Garudica, Kuzmica, Micica, Marjanovica, Kuzmica, Stimca, Bircevica medaljom dok je Jokic prevrtao traktorse gume ! Uvek ce se prvo pamtiti Bogdanoviceve igre i zalaganje na EP, a retko ko ce se secati Jokicevih asistencija nekim tamo camugama, u nekom tamo denveru, u nekoj tamo zemlji, u nekoj tamo ligi !
    (antiDebil, 21. novembar 2017 13:42)

    # Link komentara

  23. Ti si bas neki naporan bot ? 
    Ako se utakmica igrala u Dalasu onda se kaze celtics-mavericks, tj celtics at mavericks, celtiksi kod maveriksa!! 
    Kako ide ona izreka ,,bolje je cutati i pustiti ljude da misle da si glup nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju'' ! 
    Daj neku pricu o Djordanu i o Djejmsu ?
    (antiDebil, 21. novembar 2017 12:29)

    Ma nemoj mi reci? Znam ja vrlo dobro da se kaze dalas@boston ali ovo nije amerika nego srbija i niko nikad nije napisao prvo ime gosta pa domacina jer je u evropi drugacije a ni u komentaru nije tako pisalo zato nemoj mnofo da se pravis pametan
     (petarczv, 21. novembar 2017 13:21)

    # Link komentara

  24. Sve vas pozdravlja Bogdan sa medaljama sa SP, EP i OI, sa Evroligaskom titulom, mnoštvo trofeja sa Partizanom i Fenerom i sa 27 miliona u džepu. Pozdrav
    (Ja, 21. novembar 2017 09:24)

    Koliko je ustvari sve ovo lazno sto si napisao.. Medalje koje je osvojio sa nasom repkom su sve srebra, u prevodu gubitnicke (nazalost). Evroliga sa Fenerom..sa timom od 40 miliona budzeta u evroligi sve ostalo bi bilo katastrofa. Titule sa Partizanom, onda kad se osvajac znao unapred i kada niko drugi nije smeo da osvoji iz dobro znanih razloga, i na kraju, on 27 miliona u dzepu nema! Moze da ih zaradi, ali je na losem putu za to.
    (Markic, 21. novembar 2017 13:17)

    # Link komentara

  25. (antiDebil, 21. novembar 2017 12:47)
    Zar ne rece ti skoro da neko u 25 nije mlad? Rece li da Guduric nije mlad? Kako poredis Bogdana i Nikolu kad ne igraju na istim pozicijama? Nikola je sa svojim konstitucijom a ujedno talentom odusevio celu NBA ligu, i moze da uradi sta hoces na terenu. Ne bih da omalovazavam, ali Bogdan nije taj nivo.
    (anica, 21. novembar 2017 13:12)

    # Link komentara

  26. Pedja i Vlade su bili druga i treca violina pored CWeba.
    (Marinko, 21. novembar 2017 12:15)

    Druga i treća violina u timu koji se bori za titulu. Značajnija uloga od prve violine tima koji jedva ulazi u plejof i tamo će verovatno biti topovsko meso.
     (Valjevska podvala, 21. novembar 2017 12:47)

    # Link komentara

  27. Aman ljudi, jel gledate vi tu košarku uopšte, mislim podjednako i na NBA, i na evropsku, i na reprezentativnu, kad ovako lupetate gluposti? Jokić nije pokazao ništa na Olimpijadi? Pa Amerima je utrpao 27 poena, toliko o tome.

    Bogdanović je drag momak, ali realno nije ni u top30 naših košarkaša od osamdesete naovamo, a napravio se hajp o njemu kao da je Bog sišao na zemlju lično. Da se razumemo, kad smo kod hajpa, smeta i meni pet vesti dnevno o Jokiću, ali hajde barem da budemo racionalniji kad su poređenja i čitanja statistike u pitanju.

    U Evropi se igra jača odbrana? Ovaj škrbavi Sakramento bi pobedio CSKA, pa mislite o tome.
    (Marko, 21. novembar 2017 10:45)

    Ne postoji ni teoretska sansa po kojoj bi ovaj Sakramento pobedio CSKA !!
    Mene interesuje ovo da mi kazes, da mi navedes 30 igraca boljih od Bogdanovica od 80-te naovamo...Ako poredimo Bogdanovicev i Jokicev ucinak u reprezentaciji, Jokic ne moze ni pertle da mu veze tako da, kako kazes, toliko o tome...Ajde mi ti nabroji tih 30 igraca boljih od Bogdana, nema veze sto Bogdanovic ima tek 25.godina, rizikovacu...
    (antiDebil, 21. novembar 2017 12:47)

    # Link komentara

  28. Sto se tice Jokica i reprezentacije,mislim mrka kapa! Samo Olimpijada, Ako je Divac ,dobar centar dobio 60 miliona $,Pekovic 65,koliko ce Jokic da dobije? 80~100 miliona$ pa to je vise nego sto zaradi jedan ceo Krusevac,dva Sombora za vise godina
    (zemunski kej, 21. novembar 2017 11:47)
    Sine malo bolje razmisljaj ,Pekovic potpisao ugovor nakon sto je imao sezonu u kojojje poenterski bio bolji nego Jokic ikada do sad o odbrani da ne pricam.Divac je kao jedan od prvih evropskih igraca stigao u tada mocne Lejkerse a ne u neku selendru u planima.Uporedjujes neuporedive stvari.Ne vidim uopste zasto bi Jokic dobio vise love od njih posto sigurno nije bolji igrac.
    (Walter, 21. novembar 2017 12:38)

    # Link komentara

  29. Sta se desava sa Nba Ligom? sve poluprazno,Celtics - Mavericks kraj 4/4 nereseno ulazi se u produzetke,publika napusta arenu kao da je kraj utakmice.....
    (Marko, 21. novembar 2017 08:54)

    Decko utakmica se igrala u dalasu a ne u bostonu...znaci nije bilo celtiks-mavericks nego obrnuto u bostonu je svaka utakmica hala prepuna!
    (petarczv, 21. novembar 2017 11:04)

    Ti si bas neki naporan bot ?
    Ako se utakmica igrala u Dalasu onda se kaze celtics-mavericks, tj celtics at mavericks, celtiksi kod maveriksa!!
    Kako ide ona izreka ,,bolje je cutati i pustiti ljude da misle da si glup nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju'' !
    Daj neku pricu o Djordanu i o Djejmsu ?
    (antiDebil, 21. novembar 2017 12:29)

    # Link komentara

  30. decko njegova asistencija od prosle nedelje kada je bacio faridu LA up sa pola terena ...
    (petarczv, 21. novembar 2017 11:13)

    Petre, Petre, propustili smo neke lekcije.
    LA up? Gde to ima?
    U košarci postoji dodavanje koje se zove alley-opp.
    (Valerijano, 21. novembar 2017 12:28)

    # Link komentara

  31. (Marinko, 21. novembar 2017 12:15)
    Cinjenica je da su najbolji srpski kosarkasi gradili karijeru u Evropi, i ovo je bas osvezenje lepo.
    (anica, 21. novembar 2017 12:28)

    # Link komentara

  32. @petarczv: e sad ozbiljno... ameri stavljaju imena domacina na drugo mesto...
     (lal, 21. novembar 2017 12:28)

    # Link komentara

  33. @petarczv: pa limitiran je na 21 milion. ne moze preko toga... :)))
     (lal, 21. novembar 2017 12:26)

    # Link komentara

  34. Da pojasnim ovim dusebriznicima. NBA stil igre je potpuno drugaciji od evropskog. Kad kazem drugaciji, mislim kvalitetniji i fizicki zahtevniji, nikako losiji. Uostalom, videli ste i sami kako izgleda kada ameri zaigraju odbranu (na OI nismo mogli da pridjemo kosu dok nisu olabavili na +30). Bogdan je treniran da pravi kvalitetnu selekciju suta (a to se ocekuje i od svih drugih saigraca), u sistemu igre gde se lopta dosta sporije krece. Dosao je u tim sa mnogo pocetnika, koji realno ne poznaju kosarku, vole da se ponasaju kao zvezde jer su neminovno izuzetno talentovani, ali ne nose kulturu koja je Bogdanu usadjena. Takva situacija iziskuje period adaptacije, nista vise. Bogdan kad je iz Partizana otisao u Fenerbahce, ni tamo se nije proslavio. Bio je potisnut, bez pravog ucinka kako se ocekivalo. Nasao se u timu gde su igrali bolji od njega. Kao i u pocetnim danima u Partizanu, potreban je bio period adaptacije. Tokom prve sezone, nas doktor kosarke Zeljko Obradovic mu je objasnio kako stvari stoje, i krenulo je sazrevanje koje je rezultiralo osvojenom evroligom u sezoni gde je Bogdan imao izuzetno zapazenu ulogu i resio ko zna koliko utakmica.

    U NBA prolazi sada slicnu fazu, gde mora da "skapira" igru, da razume zamisli trenera, i da pronadje nacin da svoj talenat i umece iskaze kako se ocekuje. Moja procena je da ce se to desiti tokom drugog dela ove sezone. Ono sto je sigurno je da se jedna lekcija ne uci dva puta. Toliko je bar pametan.

    Hejteri neka hejtuju.
    (Zeljko, 21. novembar 2017 12:18)

    # Link komentara

  35. I meni je krivo sto Nikola nije igrao na EP, mogli smo da uzmemo zlato pre izmene formata, ali je cinjenica da ovakvog igraca nikad nismo imali u NBA. Pedja i Vlade su bili druga i treca violina pored CWeba.
    (Marinko, 21. novembar 2017 12:15)

    # Link komentara

  36. Sto se tice Jokica i reprezentacije,mislim mrka kapa! Samo Olimpijada, Ako je Divac ,dobar centar dobio 60 miliona $,Pekovic 65,koliko ce Jokic da dobije? 80~100 miliona$ pa to je vise nego sto zaradi jedan ceo Krusevac,dva Sombora za vise godina,Dao je Somboru i ove godine neke pare neka im izdrzava klub ABA nivoa Sombor Nagetsi i dosta od njega, A ovo da se igra bolja odbrana u Evropi je smesno, Novica dok se vrati ovi tri puta dali kos.Nije za poredjenje,Mega to forsira da pripremi nekog za prodaju,
    (zemunski kej, 21. novembar 2017 11:47)

    # Link komentara

  37. daj bre ljudi pa nije ovo ni slicno ko evroliga pogotovo sto u ekipa nepostoji plejmejker,ima fox i hill neznaju sta je asistencija,covek je bukvalno svih 11 suteva izgradio sam a obe trojke je iz punog trka samo naskocio.igra im je losa.svaki igra za sebe i svi hoce da se dokazu jer tu niko neigra preko 25 min. a tako i kroford u minesoti pre bi crkao nego da doda bjelici mada ga je danas sralo pogodi sve skoro sto je bacio a igraju isto minuta i uvek zajedno/
    (marko, 21. novembar 2017 11:46)

    # Link komentara

  38. Ne napadajte Bogdanovića, pokriva ga prezimenjak i sa postocima i poenima, zajedno su jači :)
     (Rocky Balboa, 21. novembar 2017 11:30)

    # Link komentara

  39. Jokic je osvojio srebro sa reprezentacijom na olimpijadi. Ako ponovo pogledate te utakmice, seticete se njegovog doprinosa.
     (brivman, 21. novembar 2017 11:27)

    # Link komentara

  40. Kakva statistika. Ponos nas!
     (anica, 21. novembar 2017 11:18)

    # Link komentara

  41. Realno je. Problem je u vama koji ne shvatate da neki ljudi imaju drugacije misljenje od vas. I koji ne dozvoljavate da ljudi imaju drugacije misljenje, pa ih odmah nazivate hejterima, pametnjakovicima i slicno. 
    Da, Jokic je igrao na OI, ali nije pokazao nista. Sada kada je u top formi ne igra za repku. Globalni je problem to sto se reprezentativna kosarka unistava (ne samo kod nas). Bitno je da on tamo za neki Denver daje 15 koseva i ima 8 skokova. Ja ne zelim to na naslovnim stranama. Zelim da vidim da je za repku barem pola od toga.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 10:16)

    decko njegova asistencija od prosle nedelje kada je bacio faridu LA up sa pola terena je na trcem. mestu top10 poteza meseca...
     (petarczv, 21. novembar 2017 11:13)

    # Link komentara

  42. A zasto Marjanovic ne dobija minute, mrzi ga trener mozda?! Smesni ste. 
    Boban je limitiran igrac, a ti se vidilo u 1/2 finalu i finalu EP.
    (ND, 21. novembar 2017 10:07)

    Ako je limitiran kao sto kazes zasto su dali 21mil za njega
     (petarczv, 21. novembar 2017 11:10)

    # Link komentara

  43. Za ovog decka je misaona imenica da nekad ima sut iz igre bar blizu 50% .. 
    (Guest, 21. novembar 2017 08:54) 

    Proveri mu procente šuta u Evroligi iz prošle sezone pa se vrati da mi javiš kakvi su...
    (San Antonio Spurs, 21. novembar 2017 09:18

    Ko prica o evro ligi?
     (petarczv, 21. novembar 2017 11:06)

    # Link komentara

  44. Sta se desava sa Nba Ligom? sve poluprazno,Celtics - Mavericks kraj 4/4 nereseno ulazi se u produzetke,publika napusta arenu kao da je kraj utakmice.....
    (Marko, 21. novembar 2017 08:54)

    Decko utakmica se igrala u dalasu a ne u bostonu...znaci nije bilo celtiks-mavericks nego obrnuto u bostonu je svaka utakmica hala prepuna!
     (petarczv, 21. novembar 2017 11:04)

    # Link komentara

  45. Tek sad vidim, kada nasi postizu po 7, 8 poena i sede na klupi, da je Nba cirkus, slaba liga, komedija, treneri nemaju pojma... Hahahahaha...
     (Jumko, 21. novembar 2017 10:50)

    # Link komentara

  46. Sakramentu se pise fenjer...tuga.
     (jojo, 21. novembar 2017 10:49)

    # Link komentara

  47. Aman ljudi, jel gledate vi tu košarku uopšte, mislim podjednako i na NBA, i na evropsku, i na reprezentativnu, kad ovako lupetate gluposti? Jokić nije pokazao ništa na Olimpijadi? Pa Amerima je utrpao 27 poena, toliko o tome.

    Bogdanović je drag momak, ali realno nije ni u top30 naših košarkaša od osamdesete naovamo, a napravio se hajp o njemu kao da je Bog sišao na zemlju lično. Da se razumemo, kad smo kod hajpa, smeta i meni pet vesti dnevno o Jokiću, ali hajde barem da budemo racionalniji kad su poređenja i čitanja statistike u pitanju.

    U Evropi se igra jača odbrana? Ovaj škrbavi Sakramento bi pobedio CSKA, pa mislite o tome.
    (Marko, 21. novembar 2017 10:45)

    # Link komentara

  48. Kad Boggie Boom!!! reshi da baci trojku, vi iz B92 komotno stizete da objavite tu vest pre izbachaja, koji je dodushe prilichno lep na oko. Nekad mi se chini da on dosta razmishlja o tehnici i estetici shuta, shto je dokazano, totalno nebitna stvar. Vidi se da su igrachi suprotnog tima instruisani da se ne lome puno oko njegovih shuteva, shto Bogija verovatno dodatno ubija u pojam. Verovatno ce da zasija u ponekoj utakmici, ali to nece da bude dovoljno za neshto specijalno. Iskreno se nadam da sam totalno u krivu i da krene da razvaljuje. A Jokic vidljivo dobija sve veci respekt kod protivnichkih igracha, mozda malo i na mishice, ali i to se mora, jer se respekt zaradjuje, a ne dobija.
    (-21grams, 21. novembar 2017 10:36)

    # Link komentara

  49. CG derbi, Ct vs Nk
     (NBA, 21. novembar 2017 10:36)

    # Link komentara

  50. Samo Skromni da namesti ruku...
    (NbgDeki, 21. novembar 2017 10:34)

    # Link komentara

  51. Bogdan 3x vise sutira nego sto pogadja, mislis da ce se popraviti a ono isto ili je gori, nema od njega nista, nula na kvadrat.
     (balkanac, 21. novembar 2017 10:31)

    # Link komentara

  52. @dr mr
    па на хрватском и српскохрватском, који је дивац учио у школи, правилно је рећи ен-бе-а, јер тако се изговара хрватска абецеда (А је "а" а не "еј", B je "бе", а не "би"). ништа није спорно.
    (веверица, 21. novembar 2017 10:30)

    # Link komentara

  53. Kada ce neki eksperti shvatiti da su NBA i Evropa dva razlicita stila igre, i da ne mora da znaci da ce Jokic isto igrati protiv evropskih timova, gde je odbrana mnogo jaca, i protok lopte sporiji. Isto vazi za Bogdana, on jednostavno ne moze da se snadje u NBA, kao i mnogi (mada daleko bolji) igraci tipa Danilovic, Djordjevic....
    (sasa jokic, 21. novembar 2017 10:28)

    # Link komentara

  54. Bogdane 2/6 za 2, 2/5 za 3.....to je bas lose za igraca koji se smatra suterom.
    (sasa jokic, 21. novembar 2017 10:24)

    # Link komentara

  55. A gdje su Jokicu one monstruozne asistencije koje ostavljaju bez daha? Iza ledja i slicno?Imao je samo jednu u predsezoni a sada nista. Jedva cekam i nikako docekati
    (Dakdak, 21. novembar 2017 10:21)

    # Link komentara

  56. "Ne razumem sta je toliko neshvatljivo. Pa Boban sa svojim ogromnim rasponom ruku je idealan za mahanje peskirima i razladjivanje igraca za igre. Idealan nadimak bi mu bio er-kondisn! Covek je korisniji 48 minuta kao er kondisn, nego da igra 5 minuta, pa da u tih 5 minuta tim prima po 30 poena jer ne ume da se krece, ni odbranu da igra
    @GuGa"
    Ma da. Zato svi ostali igraju vrhunsku odbranu. Prosto nemoguce dati kos pored njih. Gluposti. U NBA zadnjih godina to nisu utakmice nego lagani suterski treninzi. Pa Partizan kome svi trpaju po 100ku igra bolju odbranu od skoro svih NBA timova..
    (nele, 21. novembar 2017 10:18)

    # Link komentara

  57. Gledao sam Indianu i Orlando, pa mogu da komentarisem. Sve teze mi je da odgledam celu NBA utakmicu jer je kvalitet prilicno slab. Ono sto su sinoc igrali kosarkasi Orlanda je uzas. U prvih sest min imali su pet izgubljenih lopti. Npr., Gordon dribla od kosa do kosa, staje sa driblingom i umesto da doda Vucevicu koji je sam, on baca loptu Oladipu u kontru. Ono sto je za sada fascinatno je Boston. Ako nastave ovako, naravno uz blagi pad koji je neminovan, Kajri moze biti mvp, Stivens najbolji trener, a Braun MIP. I jedna zanimljivost, Tejtum je zabelezio jednu asistenciju sinoc, a na prethodna cetiri meca nike imao nijednu.
     (Zagor, 21. novembar 2017 10:18)

    # Link komentara

  58. Za ovog decka je misaona imenica da nekad ima sut iz igre bar blizu 50% ..
    (Guest, 21. novembar 2017 08:54)

    Imao je kad je trebalo... 30+
     (Pera Božić, 21. novembar 2017 10:18)

    # Link komentara

  59. Slabo igra Bogdan realno, nema ni 10 poena u prosjeku ove sezone... Gotivim ga i sve, ali on vec ima 25 godina. Mora to bolje, Jokic je sa 20 godina imao 10 poena po mecu u svojoj ruki sezoni.
    (jaa, 21. novembar 2017 08:42)

    Ima i Bogdan 10 poena prosek...
     (Pera Božić, 21. novembar 2017 10:17)

    # Link komentara

  60. Pocinju da smaraju sa ovim Jokicem. Svaka mu cast, ali dok se ne pokaze u reprezentaciji i nije me preterano briga za njegove igre u SAD.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 08:58)

    Jel realno da na svakoj vesti jos uvek bude jos par pametnjakovica koji ostavljaju ovakav identican komentar.. Znaci uvek.. 'super on igra tamo, al dok se ne pokaze za Srbiju, ne zanima me' .. Pa dajte ljudi vise pobogu, kako vas ne mrzi?
    (menjam nick, 21. novembar 2017 09:07)

    Realno je. Problem je u vama koji ne shvatate da neki ljudi imaju drugacije misljenje od vas. I koji ne dozvoljavate da ljudi imaju drugacije misljenje, pa ih odmah nazivate hejterima, pametnjakovicima i slicno.
    Da, Jokic je igrao na OI, ali nije pokazao nista. Sada kada je u top formi ne igra za repku. Globalni je problem to sto se reprezentativna kosarka unistava (ne samo kod nas). Bitno je da on tamo za neki Denver daje 15 koseva i ima 8 skokova. Ja ne zelim to na naslovnim stranama. Zelim da vidim da je za repku barem pola od toga.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 10:16)

    # Link komentara

  61. Bogdane, jos ih boli finalna serija.
    Pozdrav ljubitelji fabrike.
     (ND, 21. novembar 2017 10:09)

    # Link komentara

  62. Pocinju da smaraju sa ovim Jokicem. Svaka mu cast, ali dok se ne pokaze u reprezentaciji i nije me preterano briga za njegove igre u SAD.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 08:58)

    Jokic je osvojio srebro na OI.
    (Navijač, 21. novembar 2017 09:06)

    Jeste osvojio, ali je igra bila nula. Ili ste mozda zaboravili. Od njega se i tada ocekivalo mnogo, a pokazao je malo. A sada kada je u najboljoj formi, za repku ne igra. Zato Bogdanu svaka cast.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 10:09)

    # Link komentara

  63. A zasto Marjanovic ne dobija minute, mrzi ga trener mozda?! Smesni ste.
    Boban je limitiran igrac, a ti se vidilo u 1/2 finalu i finalu EP.
     (ND, 21. novembar 2017 10:07)

    # Link komentara

  64. Vi se i dalje palite na putujuci cirkus kosarke, tkz. lige bez briga.Razumem kladionicare,ali ostale koji analiziraju nesto ili bave statistikom zaista ne. Imate 100eura max u dzepu i pratite megamilionere,a oni sutra vec nece znati protiv koga su igrali u ponedeljak noc. Ljudi na vazduh,trcite,veslajte,penjite se na planine,uz stepenice,pesacite,bacajte kamen,kopajte,obarajte svoje rekorde,radi zdravlja npr.svog.
    (dokonost, 21. novembar 2017 10:04)

    # Link komentara

  65. Neće ni Ameri više da gledaju košarku,dvorane su prazne, recimo Hjuston koji se bori za titulu nikad nema punu dvoranu,smešne odbrane, nemaju velikih zvezda više.Samo su Lebron, Kari i Durant velike zvezde, ovo ostalo "mrka kapa",izeš ligu u kojoj je Lonzo Bol "superstar".
     (goblin, 21. novembar 2017 09:55)

    # Link komentara

  66. Sta klasika? Koji je tebi prosek u NBA? Za koga igras? Sta si osvojio sa reprezentacijom? Napisi mi ovde, pa cu da proverim kasnije. Mozda trazim i autogram od tebe, posto omalovazavas jednog od nasih najboljih kosarkasa trenutno, mora da si bolji od njega.
    (vlada, 21. novembar 2017 08:57)

    Nikad mi neće biti jasni likovi koji skaču kao opareni na jedan običan statisticki podatak. 4 od 11 je njegova statistika generalno. Doduše, imao je na EP blistave momente, 2 od 11 i slično... On NIKADA nije bio naš najbolji igrač niti će ikada biti. Jednom Daniloviću on ne može vodu da nosi, da ne pominjem ostale asove.
     (Bobi Marjanović sa nešto manje miliona u džepu, 21. novembar 2017 09:50)

    # Link komentara

  67. Jel realno da na svakoj vesti jos uvek bude jos par pametnjakovica koji ostavljaju ovakav identican komentar.. Znaci uvek.. 'super on igra tamo, al dok se ne pokaze za Srbiju, ne zanima me' .. Pa dajte ljudi vise pobogu, kako vas ne mrzi?

    A je l' realno da par vas pametnjakovica pada u trans zbog igara momka koji je dva puta u tri godine odbio da igra za svoju zemlju, koji je igrao jednom kad je njemu odgovaralo, koji se nije udostojio da se jednom recju obrati navijacima koji su ga zdusno bodrili, ali je nasao za shodno da kuka po USA novinama kako ga je razocarao njegov narod, koji se jednom jedinom porukom na drustvenim mrezama nije obratio kolegama ...ozbiljno pitam, nisam ni najmanje ironican? Da bude jasno, ne pljujem ga, nikad nisam, prosto me vise ne interesuje (ili me interesuje kao bilo koji dobar strani igrac).Medjutim, kao sto mi nisu jasni ovi sto ga pljuju tako mi niste jasni ni vi idolopoklonici koji ga pravdate a ne znate ni sami cime i zasto.Ako ima pravo da ga njegov dzep zanima vise od nacije (a ima, naravno) onda valjda i mi imamo pravo (i moralnu obavezu) da nas on zanima manje od momaka koji izgibose da nama istinskim ljubiteljima kosarke donesu bar malo radosti
    (Aj da vidim hocete najzad objaviti komentar, 21. novembar 2017 09:47)

    # Link komentara

  68. Komentarisete a niste gledali? Statistika jedno a realnost drugo, Ovako odlican Jokic zamenio Chandlera i Milsapa koji nisu igrali a jedini imaju iskustvo i u startnih su pet, nije se odrazilo na rezultat, Sakramentovi najbolji centri Caili Stain i Zak Rendolf nisu se videli,sve im je pokupio niti su se nadavali koseva, Bogdana i dalje ne ide sut ali on je uporan i na kraju ce da ispliva ipak su mu je ovo prvi nba meseci,
    (zemunski kej, 21. novembar 2017 09:44)

    # Link komentara

  69. @(Drogba je najbolji spic u 21 veku, 21. novembar 2017 08:38)
    Dobar nick :-)
     (DROGBA11, 21. novembar 2017 09:43)

    # Link komentara

  70. Sve vas pozdravlja Bogdan sa medaljama sa SP, EP i OI, sa Evroligaskom titulom, mnoštvo trofeja sa Partizanom i Fenerom i sa 27 miliona u džepu. Pozdrav
    (Ja, 21. novembar 2017 09:24)

    Pozdrav i za tebe, Bogi.
     (Bobi Marjanović sa nešto manje miliona u džepu, 21. novembar 2017 09:41)

    # Link komentara

  71. @Malkom pa u zadnjih godinu dana imaju obojica srebra sa reprezentacijom, sto olimpijska sto evropska, a ti se hejteru batali basketa i predji da komentarises ..nedelju mode
    (deda, 21. novembar 2017 09:37)

    # Link komentara

  72. Raduje što Bogdan lagano popravlja šut.
     (Alimpije, 21. novembar 2017 09:36)

    # Link komentara

  73. bolje jedan jedan "brondby, samo brondby" preko cijele strane, nego 25 komentara o tome kako se bogdan ispucava, kako je u evropi sljedece, ili jokic i reprezentacija, bobi i trener, a bjelica i divljacka ekipa.
     (Rafael Sobis, 21. novembar 2017 09:36)

    # Link komentara

  74. Neko je postavio pitanje sta se desava sa Nba ligom.Liga je u dubokoj krizi zbog nedostatka kvalitetnog igrackog kadra,vecina utakmica je blagi uzas,odbrane zaista ne postoje,evo konkretna utakmica Den-Sac,centri malo dignu rucice i to je to sto se tice odbrane,sve se svodi na 20-ak super igraca koji vuku celu ligu,ovo ostalo suvi prosek ukljucujuci sve nase igrace,koliko se mi busali da su neki Jokic ili Bogdan nevidjeni talenti.
    (fargo, 21. novembar 2017 09:35)

    # Link komentara

  75. Boban nažalost ni u 4/4 na - 40 nije dobio šansu, apsolutno neshvatljivo
    (Dragan Feliks, 21. novembar 2017 09:01) # Link komentara


    Ne razumem sta je toliko neshvatljivo. Pa Boban sa svojim ogromnim rasponom ruku je idealan za mahanje peskirima i razladjivanje igraca za igre. Idealan nadimak bi mu bio er-kondisn! Covek je korisniji 48 minuta kao er kondisn, nego da igra 5 minuta, pa da u tih 5 minuta tim prima po 30 poena jer ne ume da se krece, ni odbranu da igra
    (GuGa, 21. novembar 2017 09:31)

    # Link komentara

  76. Za ovog decka je misaona imenica da nekad ima sut iz igre bar blizu 50% ..
    (Guest, 21. novembar 2017 08:54)
    Hm...generalno NBA ima jako "los" procenat ali zato imaju jako puno sutiraju i ne izlezavaju se na terenu kao nasi "amateri".
    (BLuka, 21. novembar 2017 09:27)

    # Link komentara

  77. Sve vas pozdravlja Bogdan sa medaljama sa SP, EP i OI, sa Evroligaskom titulom, mnoštvo trofeja sa Partizanom i Fenerom i sa 27 miliona u džepu. Pozdrav
    (Ja, 21. novembar 2017 09:24)

    # Link komentara

  78. @menjam nick Zato sto su dosledni... Tokom leta su svi komentari bili tog tipa i pisano je da mu se nikada to neigranje nece zaboraviti! E sad, sto nebeski narod ima kratko pamcenje, to je druga stvar.
     (Jumko, 21. novembar 2017 09:23)

    # Link komentara

  79. @koleCZ

    I to si zakljucio nakon 10 utakmica? Bravo.
     (Ljubisa livac, 21. novembar 2017 09:21)

    # Link komentara

  80. Kada bi Bobi dobio ovoviko sansi kao Bogdanovic bio bi All star igrac.
    (Goran, 21. novembar 2017 09:19)

    # Link komentara

  81. Za ovog decka je misaona imenica da nekad ima sut iz igre bar blizu 50% ..
    (Guest, 21. novembar 2017 08:54)

    Proveri mu procente šuta u Evroligi iz prošle sezone pa se vrati da mi javiš kakvi su...
    (San Antonio Spurs, 21. novembar 2017 09:18)

    # Link komentara

  82. Jokic losiji nego prosle godine
     (KoleCZ, 21. novembar 2017 09:12)

    # Link komentara

  83. Kako je lepo videti pored svih ovih crnaca dva naša igrača.
     (gordanzulle, 21. novembar 2017 09:12)

    # Link komentara

  84. Grobari i Delije(levati nevidjeni i paljevine)i braco Srbi , ovako cu napisati i naravno ostali kosarkaski znalci ...Pogledajte statistiku naseg prvog beka sutera opravdava zar ne ? Iskreno volio bih da decko uspije al kad se sjetim dva zadnja suta protiv Slovenaca (iako je imo dobru rolu na prvenstu) al ono bunarenje sa loptom kad i corav vidi da ne moze se pogledat kos a kamoli sutati on baca takvu loptu da me glava boli(nije stvar promasaja logicno da je prva opcija u napadu za sut al biti sebican u nekom cosku gdje izlaza nema to mi je podiglo zivac i to dva puta oprostis mu ono protiv Litvanije prije par godina i on opet ovako ...i onda price timski igrac haubica strjelac daj ljudi umijte se i budite realni kad sebe pogledate u ogledalo da znate sta ste pa onda recite ko je ko i koliko vrijedi :) Sportski pozdrav i svako dobro do sledecih 4 od 11 iz igre sutera ..I da nista licno dobar je Bogdan momcic i dobar evropski kosarkas ali to je to .
    (Aco_bl, 21. novembar 2017 09:09)

    # Link komentara

  85. Pocinju da smaraju sa ovim Jokicem. Svaka mu cast, ali dok se ne pokaze u reprezentaciji i nije me preterano briga za njegove igre u SAD.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 08:58)

    Jel realno da na svakoj vesti jos uvek bude jos par pametnjakovica koji ostavljaju ovakav identican komentar.. Znaci uvek.. 'super on igra tamo, al dok se ne pokaze za Srbiju, ne zanima me' .. Pa dajte ljudi vise pobogu, kako vas ne mrzi?
     (menjam nick, 21. novembar 2017 09:07)

    # Link komentara

  86. "Denver Nagetsi savladali su Kingse u Sakramentu u okršaju srpskih reprezentativaca Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića."

    Kako to mislite "srpskih reprezentativaca"? Valjda je samo jedan.
     (Malkom, 21. novembar 2017 09:06)

    # Link komentara

  87. Pocinju da smaraju sa ovim Jokicem. Svaka mu cast, ali dok se ne pokaze u reprezentaciji i nije me preterano briga za njegove igre u SAD.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 08:58)

    Jokic je osvojio srebro na OI.
    (Navijač, 21. novembar 2017 09:06)

    # Link komentara

  88. Ne znam na koja dva reprezentativca mislite. Ja koliko znam iz ovih ekipa samo jedan momak igra za reprezentaciju.
     (Milan, 21. novembar 2017 09:06)

    # Link komentara

  89. Sva četvorica naših igrača u skladu sa svojim statusima u ekipama. Jokić najbolji i dobro je da je odigrao ,,dobru,, utakmicu posle onog isključenja, Bogdan i Bjelica standardno prosečni, uz napomenu da Bjelica definitivno zaslužuje bar nekoliko minuta više. Boban nažalost ni u 4/4 na - 40 nije dobio šansu, apsolutno neshvatljivo, ali to je to. Podrška svim našim igračima, čekamo Tea da se oproravi jer su Klipersi u ozbiljnom problemu, ne znam da li će im pomoći, ali ćemo imati još jednog igrača zbog kojih bi ih gledali.
    (Dragan Feliks, 21. novembar 2017 09:01)

    # Link komentara

  90. Pocinju da smaraju sa ovim Jokicem. Svaka mu cast, ali dok se ne pokaze u reprezentaciji i nije me preterano briga za njegove igre u SAD.
    (iwanhoo, 21. novembar 2017 08:58)

    # Link komentara

  91. Bogdan je dobar Evroligaski igrac i to je to
     (Teniserke sveta, 21. novembar 2017 08:57)

    # Link komentara

  92. @No name

    Sta klasika? Koji je tebi prosek u NBA? Za koga igras? Sta si osvojio sa reprezentacijom? Napisi mi ovde, pa cu da proverim kasnije. Mozda trazim i autogram od tebe, posto omalovazavas jednog od nasih najboljih kosarkasa trenutno, mora da si bolji od njega.
     (vlada, 21. novembar 2017 08:57)

    # Link komentara

  93. Za ovog decka je misaona imenica da nekad ima sut iz igre bar blizu 50% ..
    (Guest, 21. novembar 2017 08:54)

    # Link komentara

  94. Sta se desava sa Nba Ligom? sve poluprazno,Celtics - Mavericks kraj 4/4 nereseno ulazi se u produzetke,publika napusta arenu kao da je kraj utakmice.....
    (Marko, 21. novembar 2017 08:54)

    # Link komentara

  95. Za mene je ovaj Geri Heris definicija odličnog beka. Dobar u odbrani, u napadu, konstantno visoki procenti šuta za tu poziciju, atleta. Rekao bih da baš nema slabosti u igri. Jako zahvalan igrač.
    (Milan, 21. novembar 2017 08:47)

    # Link komentara

  96. Cudi me da niste preneli vest da je Meloun bio suspendovan ovu utakmicu i da je NBA konstatovala da Jokic nije trebao da bude iskljucen.
    (samabama, 21. novembar 2017 08:47)

    # Link komentara

  97. Slabo igra Bogdan realno, nema ni 10 poena u prosjeku ove sezone... Gotivim ga i sve, ali on vec ima 25 godina. Mora to bolje, Jokic je sa 20 godina imao 10 poena po mecu u svojoj ruki sezoni.
     (jaa, 21. novembar 2017 08:42)

    # Link komentara

  98. Jel to Bogdan izgubio mesto startera u poslednjih par mečeva?
    (Milan, 21. novembar 2017 08:41)

    # Link komentara

  99. kako se to kaze kad je u putanju sakramento...rebulding,ne znam bas dal divac to razume,on je ceo zivot govorio en be a
     (dr mr, 21. novembar 2017 08:40)

    # Link komentara

  100. Jokara monstruozan.
     (Big Ron, 21. novembar 2017 08:39)

    # Link komentara

  101. Nista mi nije jasno sa Jokicem. Morao bi minimum 8-9 suteva vise da uzima po utakmici. Plus siguran sam i da mu niti trener niti tim ne bi pravio pitanje oko toga. Nema tu dozu "sebicnosti" koju ima Porzingis pa cak i Saric. Ovako ce ostati veciti ~16 poena i ~11 skokova, sto je odlicna statistika naravno ali on bi mogao mnoooogo vise
    (Drogba je najbolji spic u 21 veku, 21. novembar 2017 08:38)

    # Link komentara

  102. Razonoda... No da vidimo za dva dana šta će Denver uspeti protiv Hjustona ! Protiv GSW su se raspali, a sa Hjustonom imaju kompleks od prosle sezone, pa da vidimo nesto ozbiljnije. Q
    (JPR24, 21. novembar 2017 08:38)

    # Link komentara

  103. ja, sa mojom ekipom iz kraja, protiv sakramenta 20+ razlike.. daj ljudi, nemojte se saliti..
    (NIKI, 21. novembar 2017 08:37)

    # Link komentara

  104. 4 od 11....Klasika.
     (NoName, 21. novembar 2017 08:27)

    # Link komentara