Kup 6 nacija u ragbiju - Engleska ili Francuska ili ...!

Ovog vikenda počinje Kup 6 nacija u ragbiju. Po prvi put u istoriji ovog turnira reprezentacija Engleske ulazi u takmičenje kao ekipa koja brani trofej, kao osvajač Gren Slema i kao vladajući svetski prvak.

Ivan Lončarević
Pošaljite komentar
  1. Slucajno sam doznao pocetak nestrpljivo cekam.Pozdrav.
    (Tonci sabic13, 20. januar 2017 19:14)

    # Link komentara

  2. To o cemu je Slatkorecivi pisao je ragbi union ali postoji i ragbi liga (rugby league) koji je manje poznat u svetu ali se igra i u Srbiji. [link]. Ako neko zeli vise da sazna nek se javi na mail ili nek pogleda website. [link]
    (Aleksandar, 8. maj 2004 12:07)

    # Link komentara

  3. Drago mi je sto ce B92 ponovo da prati jedan od najboljih tradicionalnih turnira. Verujte da je ono malo zaljubljenika u ragbi do groba zahvalno sto smo mogli da pratimo sigurno najbolje i daleko najuzbudljivije desavanje u prosloj godini - RUGBY WORLD CUP.

    Cini mi se da se moze desiti da neko napravi iznenadjenje na predstojecem Turniru sest Nacija, ali da to i dalje ostaje u domenu teorije. Ragbi je takav sport da tesko moze da iskoci neki pojedinac u igri, vec tu glavnu ulogu igra sistem igre, a Englezi ga imaju i to kakav...

    Nemojmo zaboraviti da je u finalu pomenutog RWC-a i Wilkinson promasio 2 drop-kik udarca i tek je treci pogodio. Ono sto tim cini jakim jeste upravo mogucnost koju tim pruza svom kickeru (flyhalf-u ; otvaracu ). Protiv one Engleske nije znalo kako da se igra, mislim da ce tek ova da igra jake utakmice deok im se ne provali sistem igre.
    (slatkorecivi, 19. februar 2004 15:26)

    # Link komentara