1. (gevara, 19. novembar 2017 23:56) svi znamo kakav je pepe i ramos...da pepe ne zakaci nekog mozes samo u parodijama da vidis...taj nece omasit nikog ...
    (Gospodin, 20. novembar 2017 02:30)

    # Link komentara

  2. Gospodin, 19. novembar
    Zao mi je ali nijedan argument nisi dao. finale sa arsenalom iskljucen golman, polufinale sa chelsiijem 5 penala, van persi iskljucen sto je sutirao loptu, seti se iskjlucenje Taiaga Motte i kako je glumio buskets, iskljucenje pepea a nije dirao alvesa, ponisteni gol Milanu a nije dirao Puyola, penal u Milanu a korner nije izveden, sa seviljom, penal sa valencijom prosle godine hoces jos
    (gevara, 19. novembar 2017 23:56)

    # Link komentara

  3. Primera goalscorers
    Messi 12
    Ronaldo 1 hahahahahahahahaa
    (MESI MAGIJAAAAAAAA, 19. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  4. Koja kradja sa bayernom, hajde da vidsimo i to dva penala bajernu sudjeno a nijedan nije postojao, drugi gol bajerna ofsajd a realu jedan gol iz ofsjada tek da se zan. A kad pricamo o kradji onda svi o svemu a K.... o postenju, 5 penala sa chelsijem i tu je pocela njihova epoka za osvajanje titula sa sudijama naravno i PSG prosle godine
    (gevara, 19. novembar 2017 13:13)

    Kradja protiv Bajerna...kradja svaka tekma...golovi iz ofsajda 2 komada a ne 1...nepostojeci crveni Vidalu,ofsajd golovi u finalu LS,do finala ste dosli tako sto svaki tim protiv kojeg ste igrali je imao crveni protiv vas. Kad misle Casemira iskljucit? Koliko startova treba napravit? Ne sramoti se...znamo svi kako vas zovi jer vam logika strasna. Pricas o nekim drugim tekmama a svoje ne znas obranit...bolje cuti. Sudije za barcu jel? A sto onda svi pricaju o vama a samo vi penaldovci o barci? Epoka sa celzijem pogledaj koju stetu je barca imala u prvoj tekmi pa onda pricaj...protiv psg samo vi placete jer niste u stanju tako nesto uradit. Ko im je kriv kad su dosli da prave bunker sa 3 gola prednosti? Jos igrali anti fudbal. A to sto real radi nema smisla...kad vam nema sudije nema ni pobede. Predsednik LA lige je veliki ljubimac reala Perezov covek,ne zaboravi da novac nece moci uvek da kontrolise vase tekme...sad vec polako pucate. Barca kaznjena za reg igraca...real kasnije isto ali posle 2 dana skinuta kazna...zanimljivo ne?
    (Gospodin, 19. novembar 2017 16:44)

    # Link komentara

  5. Teško je dobit momčad koja igra kombinaciju rukometa i ragbija.Atletico je ovi put igra rukama i po nogama.
    (šolta, 18. novembar 2017 23:35) # Link komentara
    Da,tesko je kad se ne svira penal i kad se ne daju golovi iz ofsajda,tad real tesko bilo koga moze da dobije.I kad ga kristina ne da iz penala,pretesko ga je dati iz igre
    (Milos, 19. novembar 2017 01:49)
    Da teško je igrat kad se ne sude penali a oni budu.Najbolje je uvest pravilo da kada se igra protiv Reala i ostali igrači osim golmana mogu igrat rukon.
    (Šolta, 19. novembar 2017 13:47)

    # Link komentara

  6. Gospodin, 19. novembar 2017 11:45)

    Koja kradja sa bayernom, hajde da vidsimo i to dva penala bajernu sudjeno a nijedan nije postojao, drugi gol bajerna ofsajd a realu jedan gol iz ofsjada tek da se zan. A kad pricamo o kradji onda svi o svemu a K.... o postenju, 5 penala sa chelsijem i tu je pocela njihova epoka za osvajanje titula sa sudijama naravno i PSG prosle godine
    (gevara, 19. novembar 2017 13:13)

    # Link komentara

  7. Barselona 10 bodova vise od penal madrida
    Mesi 11 golova vise od penalda
    (MESSIIIIIIII KRALJ FUDBALAAAAA, 19. novembar 2017 13:02)

    # Link komentara

  8. Intencija mog komentara je bila da je na ovoj utakmici radi igranja rukom u šesnaestercu igrača Atletica tribalo sudit najmanje tri penala za Real,a da o žutim kartonima i ne govorin.
    Vidim da je kolega ispod vašeg komentara toTeško je dobit momčad koja igra kombinaciju rukometa i ragbija.Atletico je ovi put igra rukama i po nogama.
    (šolta, 18. novembar 2017 23:35)
    Као и увек, тешко је разумети Хрвате, па нам дечко молим те објасни шта си хтео да кажеш.. Ево на латиници пошто не разумеш.

    Kao i uvek, teško je razumeti Hrvate, pa nam dečko molim te objasni šta si hteo da kažeš.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sunčane skale, 19. novembar 2017 09:16) pripozna.
    Fala ti šta si preveja i na latinicu,ali nisi triba jer san ionako sve razumija.
    (Šolta, 19. novembar 2017 11:55)

    # Link komentara

  9. zadnjih 4 godina 3 puta su uzeli ligu sampiona i neko kaze dominacija barse, pa pobedili njih za tri dana 2 puta i to sa deset igraca pa i sa B ekipom.Stace oni videcete jer nemaju ni ekipu a najmanje rezerve, decembar i januar, februar i sve ce se vratiti na svome mestu
    (gevara, 19. novembar 2017 00:28) Ajde sad pogledaj njihov raspored kako su dolazili do finala? Koje ekipe? I kakk su prolazili? Golovima iz ofsajda...u finalima...a i videli smo najvecu kradju ikada protiv Bajerna! Tisiba madridjani.
    (Gospodin, 19. novembar 2017 11:45)

    # Link komentara

  10. Ne vidim čemu ikakvo iščuđavanje? Kao da smo svi naprasno zaboravili koliko navlačenja sudija i potpuno neobjašnjive sreće u vodopadima su bahati bogataši prošle godine imali da bi im na kraju titulu donela Terštegenova indolencija i degažiranje lopte u g...icu protivničkog igrača.
    Da se to nije desilo u jesen i da je Barsa ( kao što se logično očekivalo ) uzela tri boda od Selte ( kOju je Real lako savladao u poslednjem kolu ) ne bi im pomogao ni rekordni niz bez poraza ni pet - šest neshvatljivih kakanja u poslednjim sekundama ni kraljevska riznica ni Peres ni milijarde. I pored svega su se provukli kao pas kroz rosu i mogu da zahvale jednosatnoj indolenciji Barsinih igrača toga dana u Vigu. O LŠ ne bih. Sramota me te bruke i ponižavanja fudbala. I sad kad se ogolila nemoć naduvenih i umišljenih ŠTA SE DEŠAVA ?? Pa šta bi se dešavalo? Ono što mora.
    (Bojan Todorovic, 19. novembar 2017 11:21)

    # Link komentara

  11. 'barca', 'valencia'... puno hrvata mesijevaca ovde.
    (šljivančanin, 19. novembar 2017 10:59)

    # Link komentara

  12. Ovo vam bio zanimljiv mec? Pa bolje je bilo gledati Bornmut-Hadersfild, nego ovu komediju od 'derbija'. Krljanje po terenu, trazenje penala za nista i cinjenica da Atletiko ni jednom nije sutnuo u okvir gola.
     (Bree, 19. novembar 2017 10:45)

    # Link komentara

  13. Меси да достигне Роналда? Па Роналдо је тај који се упоређује са Месијем. А од њега бољи није нити ће икада бити. То знају сви који се иоле разумеју у фудбал. Ко дрма кавез овом Галијанију?
    (Стефан, 19. novembar 2017 09:50)

    # Link komentara

  14. Teško je dobit momčad koja igra kombinaciju rukometa i ragbija.Atletico je ovi put igra rukama i po nogama.
    (šolta, 18. novembar 2017 23:35)
    Као и увек, тешко је разумети глупе Хрвате, па нам дечко молим те објасни шта си хтео да кажеш.. Ево на латиници пошто не разумеш.

    Kao i uvek, teško je razumeti glupe Hrvate, pa nam dečko molim te objasni šta si hteo da kažeš.
     (sunčane skale, 19. novembar 2017 09:16)

    # Link komentara

  15. 3 penela nisu sudjena za Real suvišno je dalje pričati.
    (tiberije, 19. novembar 2017 06:03)

    # Link komentara

  16. navigacija@ videces ga druze uskoro.u Svici na ceremoniji.za,Zlatnu loptu..
     (joaquin, 19. novembar 2017 05:34)

    # Link komentara

  17. Podela bodova najrealinija. Imali su oba tima po dve idealne sanse narocito ona iz treceg minuta kad je Korea izasao sam pred golmanom. Ovaj remi po meri Barse koja se sa prednoscu od 10 bodova osamostalila na tabeli. I vraca se gde joj je i mesto na vrhu gde je i neprikosnovena u Primeri u zadnjoj deceniji. Samo mi je zao onih druzebriznika koji su osporavali Barsin stil i najavljivali njihov pad u igri u ovoj sezoni. Cim nema pomoci sudija Real je nemocan kako u Primeri tako i u Evropi.

    samo sportski anonimus moze rec ovakvu glupost..klub koji je 8 puta zaredom u polufinalu lige sampiona,i to sad dok su miljarde u igri i dok imas jedno 12 klubova koji mogu kandidirat za osvajanje..ti govoris da real guraju sudije a niti jedan klub nije imao vise kardinalnih dosudjenih gresaka kao barsa u zadnjih 15 godina sto se tice lige sampiona,47 u korist i 4 protiv barse,sto se tice odluka koje su utjecale na gol ili rezultat..primjer barsa chelsea polufinale lige sapiona,7 kardinalnih odluka u korist barse..barsini navijaci u dvomcu prosle godine protiv bayerna govore kako je to najvece kradjau istoriji a samo protiv intera je barsa imala vise kardinalnih nego real protiv bayerna,dok je barsa zahvaljujuci tome osvojila tripletu..pomirite se da je REAL MADRID najveci i bit ce jos jako dugo..
    (danny boy, 19. novembar 2017 05:14)

    # Link komentara

  18. Koje sudjenje.Uzas
     (Merenges., 19. novembar 2017 04:28)

    # Link komentara

  19. Lik Ramosu slomio nos a nidje penala za Real.Uzas i navlacenje za penalonu
     (Uefalona, 19. novembar 2017 04:28)

    # Link komentara

  20. Kopacka direktno u glavu Ramosa nije penal, ne daj Boze da je bilo na drugoj strani...msm da bi svet stao...
     (pazzo, 19. novembar 2017 04:17)

    # Link komentara

  21. Jel plakao Ronaldo sto nije dao gol? Da je Malaga, Eibar ili neki slican klub u pitanju pao bi penal-dva ovako ne moze bas protiv Atletika.
    (Vlada, 19. novembar 2017 02:31)

    # Link komentara

  22. Hvala Madriđanima za 241e... Nekako očekivano, oba tima umorna nakon povratka iz reprezentacija. Opet veoma interesantan meč, nisu to ko derbiji na Ostrvu, gdje kada je 0:0 nema f od fudbala. Barsa profitirala, 10 bodova na Pirinejima je zaista veliko.
    (Djole***, 18. novembar 2017 23:16)

    Hvala Madridjanima, hvala Zverevu, hvala Soku, dajte ljudi da prepisujemo tikete od ovog maga, pa on opustosi sve kladionice. Uskoro ce mu biti zabranjeno da se kladi, hahahaha
     (Mikii, 19. novembar 2017 02:23)

    # Link komentara

  23. Teško je dobit momčad koja igra kombinaciju rukometa i ragbija.Atletico je ovi put igra rukama i po nogama.
    (šolta, 18. novembar 2017 23:35) # Link komentara
    Da,tesko je kad se ne svira penal i kad se ne daju golovi iz ofsajda,tad real tesko bilo koga moze da dobije.I kad ga kristina ne da iz penala,pretesko ga je dati iz igre
    (Milos, 19. novembar 2017 01:49)

    # Link komentara

  24. Hahhahahaha slika najjaca
     (Neko, 19. novembar 2017 01:06)

    # Link komentara

  25. Real igra strasno lose bez ikakve ideje. Ovaj casemiro toliko momak glumi najboljeg na svetu da vise nema pojma da igra koliko su fura po terenu ja sam ja!!! Marcelo ni 10% nije sopstven od prosle godine driblira al vise fantazira.. Benzema covek koji zaradi paru a ne mora da radi nista kao i sto ne radi najgori igrac reala poslednji 20 god slobodno mogu rec Pa onda sredina Modric Croos nekako nije siguran ko prosle godine Isco dobar jako al preteruje cesto driblinzima i Cr slabi slabo.... i za kraj Zidane gubio konce total nema ideju da promeni postavu igra istim igracima isti sistem 1-4-1-3-2
    (Presheva, 19. novembar 2017 00:47)

    # Link komentara

  26. zadnjih 4 godina 3 puta su uzeli ligu sampiona i neko kaze dominacija barse, pa pobedili njih za tri dana 2 puta i to sa deset igraca pa i sa B ekipom.Stace oni videcete jer nemaju ni ekipu a najmanje rezerve, decembar i januar, februar i sve ce se vratiti na svome mestu
    (gevara, 19. novembar 2017 00:28)

    # Link komentara

  27. Messi mora da promasi 505 puta da bi se izjednacio sa Ronaldom u broju promasaja
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (helena, 18. novembar 2017 23:17)

    Мора и да освоји нешто са репрезентацијом, да одбрани ЛШ.. Има још доста тога да би се поредио са Кристијаном Роналдом. Роналдо промашује али трофеји су ту.
    (adriano_galliani, 19. novembar 2017 00:23)

    # Link komentara

  28. ne valja naslov.
    selta je izgubila.
     (sb, 19. novembar 2017 00:19)

    # Link komentara

  29. Ako je savic igracina onada sam majmun
    (zokidjango, 19. novembar 2017 00:05)

    # Link komentara

  30. Podela bodova najrealinija. Imali su oba tima po dve idealne sanse narocito ona iz treceg minuta kad je Korea izasao sam pred golmanom. Ovaj remi po meri Barse koja se sa prednoscu od 10 bodova osamostalila na tabeli. I vraca se gde joj je i mesto na vrhu gde je i neprikosnovena u Primeri u zadnjoj deceniji. Samo mi je zao onih druzebriznika koji su osporavali Barsin stil i najavljivali njihov pad u igri u ovoj sezoni. Cim nema pomoci sudija Real je nemocan kako u Primeri tako i u Evropi.
     (Beograd, 18. novembar 2017 23:50)

    # Link komentara

  31. Teško je dobit momčad koja igra kombinaciju rukometa i ragbija.Atletico je ovi put igra rukama i po nogama.
    (šolta, 18. novembar 2017 23:35)

    # Link komentara

  32. Trazi se penaldo.Izgubio se po zelenim prostranstvima u primeri.Zadnji put vidjen protiv hetafea.
    (Navigacija, 18. novembar 2017 23:35)

    # Link komentara

  33. -10 a zima kalendarski jos nije ni pocela
     (AgentPromena, 18. novembar 2017 23:35)

    # Link komentara

  34. Rez koji najvise odgovara Barsi! :)
    (Milan, 18. novembar 2017 23:29)

    # Link komentara

  35. Imobile 15 golova i 6 asistencija.
    3 gola i 3 asistencije vise od Mesija.
    Kavani 15
    Po 13 su postigli Falkao i Levandovski.
    Mesi tek 12.
    Ciro Imobile MVP ovog dela sampionata. BRAVO.
    Ko je to mogao da ocekuje posle 1/3 sezone...
     (mvp, 18. novembar 2017 23:26)

    # Link komentara

  36. Atletiko loš napred,u odbrani fenomenalni,mislim da je Primera završena za ovu godinu.Penaldo uzaš.
     (buskec, 18. novembar 2017 23:24)

    # Link komentara

  37. Messi mora da promasi 505 puta da bi se izjednacio sa Ronaldom u broju promasaja
     (helena, 18. novembar 2017 23:17)

    # Link komentara

  38. Hvala Madriđanima za 241e... Nekako očekivano, oba tima umorna nakon povratka iz reprezentacija. Opet veoma interesantan meč, nisu to ko derbiji na Ostrvu, gdje kada je 0:0 nema f od fudbala. Barsa profitirala, 10 bodova na Pirinejima je zaista veliko.
     (Djole***, 18. novembar 2017 23:16)

    # Link komentara

  39. Barcelona treba da izgubi 4 naredne utakmice a Real da dobije 4 da bi prestigao Barcu
     (ojo, 18. novembar 2017 23:16)

    # Link komentara

  40. Auuu -10 brrrrrr... Zasto kiki opet nije igrao sta se snjim desava
     (pk, 18. novembar 2017 23:14)

    # Link komentara

  41. I Valencia je neporazena
     (ojo, 18. novembar 2017 23:14)

    # Link komentara

  42. Brrr…rr minus 10.
    (BARSAAAAAA MESIIIIIIIII, 18. novembar 2017 23:13)

    # Link komentara

  43. Prvi derby posle 25 godina da zavrsi bez golova !
     (jak, 18. novembar 2017 23:13)

    # Link komentara

  44. U Madridu - 10
     (Sandzak, 18. novembar 2017 23:12)

    # Link komentara

  45. Zasto nije igrao penaldo? Ipak je ovo bila vazna utakmica za real.
    (??????, 18. novembar 2017 23:11)

    # Link komentara

  46. Stefan Savic ??
     (misko, 18. novembar 2017 23:11)

    # Link komentara

  47. Mucna utakmica,imalo je par samo lepih sansi. Prosto je neverovatno kako Real nije pogodio u prvom poluvremenu.U tom period su pregazili domacine,ali bukvalno. Pa i u drugom su imali vise loptu I to znatno.Real odigrao korektno ali ne predobro kako znaju. Ostaje zal za Krosovu sansu iz prvog,a mogao je i Ronaldo da resi sad pred kraj. Definitivno je Real pokazao vise u ovom mecu. Generalno im ne ide u proteklih mesec dana,ali nisu ni kompletni.Stvarno ljudi,moze li vise da neka utakmica da prodje a da Naco ne igra stoera prinudno.Kada se vrate Kovaca I Bejl bice neuporedivo laksle.A trenutna forma Benzeme je UZAS.Njegov kvalitet je neosporan ali ne znam koji je razlog ove trenutne forme,ako mogu tako da je nazovem.Asensio po mom skromnom misljenju mora da igra od starta narednih 5-6 utakmica.On je resenje. Samo kratak rezime… Kasemiro =igracina. Isko= igracina. Modric = potpuno nezamenjih sraf u ovom sistemu igre. A sto se tice Ronalda proigrace on, vec je.
    (takkar, 18. novembar 2017 23:10)

    # Link komentara

  48. Minus 10 hahaha
    Penaldo 1 gol u primeri hahaha
    Barsa gaziii…ii
    (Hahaha, 18. novembar 2017 23:10)

    # Link komentara

  49. Bez golova, a opet zanimljivo. Derbi.
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 18. novembar 2017 23:07)

    # Link komentara

  50. Sada bi ljubitelji Primere, za ovakvu utakmicu u Premijer ligi rekli "I to je
    ta najjaca liga na svetu, dosadan fudbal, totalno ne zanimljivo...." Pa samo da podsetim da je ovo jos gore bilo
    (sakupljac minusa, 18. novembar 2017 23:02)

    # Link komentara

  51. Savicu doktore ove igre !!! Crna Gora je ponosna !
     (budvanin, 18. novembar 2017 23:00)

    # Link komentara

  52. Kakva igracina Savic !
     (labud1990, 18. novembar 2017 22:59)

    # Link komentara