1. Gledao sam sve mečeve Denvera ove godine, pa mogu vrlo realno da prokomentarišem što se tamo dešava, s obzirom da mnogi komentatori ovdje izvode potpuno pogrešne zaključke.
    Nikakvih problema nema Jokić s Melounom ni sa saigračima. Potpuno je jasno da Jokić ima svu slobodu u igri, a on sam stalno naglašava da ga ne interesuju lične brojke nego tim. Zato sinoć nije uzimao šuteve. Zašto bi - kad su Marej i Heris igrali kao ludi.
    Jasno je da je glavni cilj Denvera ove sezone maksimalno ubrzati Marejev razvoj. I to ide odlično. U posljednjih nekoliko mečeva igra sjajno. Ima sve da bude superstar. Već sada je bolji od jednog Viginsa (poredim ih jer imaju dosta sličnosti, a i oba Kanađani.) Zato su ga i stavili na pleja, iako je dvojka, Nelsona odbacili, Čendler ne uzima mnogo šuteva, a Jokić ponekad bježi u uglove. Sve je podređeno da Marej, Heris i Mudije što više uzimaju stvari u svoje ruke.
    Nikolu ne da niko ne bojkotuje, nego su svi svjesni da je on igrač franšize, i cijela NBA ga vidi kao unikat i kao igrača koji najviše poboljšava saigrače u cijeloj ligi. Igrači sa kojima ga porede su Medžik i Lari Bird! Čitajte malo NBA forume - teško ćete naći ikoga ko nije oduševljen Jokićem. Samo pogledajte statistiku igrača Denvera(i to od prošle sezone) - kad su sa Nikolom na terenu i kada su bez njega. To je ludilo koja je razlika! I to kod apsolutno svakog igrača.
    (Bokelj, 18. novembar 2017 17:55)

    # Link komentara

  2. Jokic je i ovim mecom potvrdio da je najbolji centar lige. Nebitne su brojke, pustite silovatelje tipa Porzingis, Kazins, Tauns.. U ovom mecu je stavio Kazinsa u dzep, nije znao sta ga je snaslo, magicne asistencije, ako ovako nastavi trebalo bi da bude najbolji evropljanin svih vremena, vec sad je nas najbolji igrac svih vremena
    (Nedja, 18. novembar 2017 10:47)


    Najbolji centar?
    Mi kad preterujemo, mi ga baš preteramo, jbt
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 18. novembar 2017 14:37)

    # Link komentara

  3. Počeo sam baš baš da uživam gledati Denver ove sezone, prelepo igraju za oko, igraju na ekstra pas svi, nesebični su.
    Ali moram napomenuti da je maskota Denvera, Roki, meni lično najjača maskota koju sam ikad video u NBA, koji god da je lik, carina je šta sve radi.
    Što se tiče Košarke i meča, neočekivano Jokić odvalio Kazinsa, i dalje nejasno kako je Dejvis prošao onako loše u duelu nije izgledalo da ga je jedva i zakačio.
    Jokić je enormno popravio odbranu, sjajan napredak i samo tako nek nastavi!
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 18. novembar 2017 14:33)

    # Link komentara

  4. Nesto meni ovde ne pije vodu.. Ali dobro.. Da budem iskren sinoc nisam gledao utakmicu. Ali oni grade fransizu oko njega a onda od svih startera ima najmanje minuta, pa imao je samo dva minuta vise od sestog (Barton) igraca.. Mislim da decko ima mogucnost da svako vece "gura" 20/14/7 ako ne i vise ali to je samo moje misljenje..
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boxer, 18. novembar 2017 10:40)

    NISI GLEDAO UTAKMICU...
    Na samom početku drugog poluvremena se povredio "Obrva" Dejvis, što je značajno uticalo na preostali tok utakmmice(poluvreme +8 za Denver). Jokić je bio potreban još par minuta dok razlika nije značajnije narasla a onda je povučen - po meni jer im treba odmoran za seriju gostovanja po "Zapadu" (Lejkers, Kings, Rokets(!)), od toga prva dva dan za danom.
    Inače, bekovi Denvera (Marej, Heris)napreduju bukavlno iz dana u dan pored Milsapa.
    (Dosije "Pelikan", 18. novembar 2017 14:06)

    # Link komentara

  5. petar czv, jarane smaras vise sa Klivlendom, pomiri se da je LBJ najbolji igrac danasnjice, to govore cinjenice i jedan od najvecih ikad.
     (Banjaluka, 18. novembar 2017 14:04)

    # Link komentara

  6. @Uros Djurdjevic Prejaki #32, ne igra svaki dan Denver, nego ti svaki dan pises po pet stotina postova na jednu istu vest. Do tebe je. Budi u to siguran.
    (NeverSayNeverAgain, 18. novembar 2017 13:02)

    # Link komentara

  7. Важна победа за Денвер. Имају наредних недеља доста утакмица у гостима, али све углавном против најслабијих тимова (изузетак Хјустон), тако да могу да се баш одлепе на треће или четврто место. Сезона је дуга, али већ се види да би на Западу најбоље могли да прођу Вориорси, Рокетси, док су остали ту негде.

    Богдан не игра лоше, он шутира лоше. Изгубио је самопоуздање у том сегменту игре. Али назиру се обриси игре Кингса коначно. Са Хилом у игри и Рендолфом на клупи. Портланд није неозбиљна екипа, ова победа ће значити Сакраменту за наставак сезоне.

    Бјелица игра мање јер сада траже минутажу за Дјенга. С њим су се укопали, дали му уговор од 14 милиона годишње, а момак је сировина класична. Но, ако хоће да задрже Немању, а хтеће, онда ће морати да му повећају и улогу пред повишицу наредне године. Можда је њихов план да некоме увале Дјенга у јануару, па да онда више укључе Белог?

    За Клиперсе се сада тек види колика је штета повреда Теодосића. Они сем њега немају играча који ће да "откачи", да искочи и тиме поведе цео тим преко неких "нормалних" могућности. Али сада су већ у значајном минусу, имају још увек тежак распоред, и док се још Милош уштоси, све ће то бити баш дебели заостатак. Штета, јер су са Теом могли да буду сензација.

    Пистонсима следе мало тежи мечеви сада, и рачунам да ће до децембра бити у минусу, и поред сјајног старта. Онда можда Боби и добије шансу, али тешко с тренером какав је Ван Ганди. Марјановићу је најпаметније да оде у неки други тим.
    (Иван, 18. novembar 2017 12:57)

    # Link komentara

  8. Ovaj Denver izgleda svaki dan igra.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. novembar 2017 12:13)

    # Link komentara

  9. Ali za 26 minuta da šutne svega 5 puta, e to mi ne ide u glavu. Kao da je stekao neku blokadu u glavi. Niko njega ne bojkotuje u ekipi, naprotiv. Sve je to samo do njega, ali nastavi li ovako postaće četvrta napadačka opcija u ekipi, što je samo po sebi apsurd uzevši u obzir arsenal oružja kojima raspolaže. Čudan neki tip.
    (Milan, 18. novembar 2017 08:39)

    da stvarno jeste 5 puta malo,ali jokic je takav tip ocigledno ga ne zanima da dize svoj rejting na racun ekipe,
    a verovatno je trener ozbiljnij i gleda da se svi igraci razigraju.

    eto konkretno sta se desilo sa porzingisom pre 3 utakmice. pa trener new yorka zasluzio je otkaz pre tri utakmice.
    iskljucivi krivac za poraz je porzingis,covek utripovo da igra licnu utakmicu protiv jamesa koji ga je na kraju ponizio i u odbrani i u napadu.
    new york je odigrao fenomenalnu utakmicu.
    ali porzingis sam uzeo 22 suta i postigao 20 poena uz samo jednu asistenciju sa druge strane james 15 suteva 25 poena ali i 11 asistencija.

    inace sinoc porzingis sut 3-13 opet samo jedna asistencija proslu utakmicu opet katostrofalan sut i nula asistencija.
    verovali ili ne zadnje tri utakmice porzingis je proveo na terenu preko 100 minuta.
    i u 100 minuta opet verovali ili ne imao je samo 2 asistencije.uz sut zadnje 3 utakmice oko 30 posto,
    (joki, 18. novembar 2017 11:50)

    # Link komentara

  10. 146 koseva primili Pelikansi. Posle neko kaze oni imaju dva superstara, koji bre superstarovi? Cousins superstar? Moze samo na 2k18. Ne znas da igras odbranu, imas 130kg nemas ledjnu tehniku, kakva si ti zvezda?
    Ja se stalno cudim sto Cousins i Embid beze od kosa, oni nemaju tehniku ispod kosa i stalno prave korake. Sve im se svodi na sut i snagu. Hajde Embid je mlad popravice se, a i bolji je dosta u odbrani, Cousins sirov i tvrdoglav on ce samo da nazaduje.
    Marej i Chendler opasno odigrali, ostali bili dobri. Pelicansima se vratio Rondo,ali kako to uvek biva u NBA, kada se vrati neko od povredjenih taj igrac sve poremeti.
    Eto, Indiana je krenula neocekivano dobro, vratio se nabedjeni centar Turner i sada sve to ide teze.
    Nema nista bez timske igre i dobrog trenera.
    Oklahoma sa tri superstara izgubi od nikad slabijeg SAS. Ali Westbrook kakva je ono dvorska luda, onoliko brz, snazan, al da nista ne zna.
    Carmelo na kraju napravi devetokorak pre one trojke-dvojke. Ali jako "uzbudljiva" zavrsnica ko sme da svira ocigledne korake.
    NBA liga, cirkus i zabava.
    (dartanjan, 18. novembar 2017 11:45)

    # Link komentara

  11. kako je nurkic odigrao?
    (scout, 18. novembar 2017 09:21)
    Iskidao, za 30 minuta 4 poena protiv nikad jaceg Sakramenta
    (Hogar, 18. novembar 2017

    nesto nam hajteri vise ne spominju porzingisa.
    porzingisa koji se sa sa nasim bogdanom zadnje 3 utakmice bori koji ce imati losij procenat suta.
    porzingis sinoc 3-13.a za 35 minuta igre 0 asistencija.
    uopste zadnje 2 utakmice porzingis preko 70 minuta na terenu i u te 2 utakmice ima samo 1 asistenciju.
    (joki, 18. novembar 2017 11:31)

    # Link komentara

  12. Ali kako LeBron izvoza Ostina Riversa i ni u TOP 10 današnjih se nije našlo. Mislim.
    (Jezekilj, 18. novembar 2017 11:24)

    # Link komentara

  13. Opet komentarisu oni koji ne prate sta se tamo desava. Trener opet pokusava da gurne Jokica na mesto cetvorke umesto centra, i Jokic namerno tada igra slabije da izbegao tako nesto. Ukopali su se sa onim kretenom Plamjijem i sada pokusavaju da se operu tako sto bi Jokic sa sterterima igrao peticu a sa klupom cetvorku. Isto tako, umesto da igra ono sto najvise voli i sto najbolje zna, trener od njega pokusava da napravi kosgetera, a Jokic to nece. Najednostavnije receno, Jokic sada kalkulise, sutira manje nego sto moze, tek toliko da odrzi statistiku na oko 18 poena po utakmici, a ostatak igre mu se zasniva na skokovima, odbrani i asistencijama. Jokic je cudo od igraca, koji je toliko jak da moze da bira sta ce i koliko da uradi na svakom mecu.
    (bskfan, 18. novembar 2017 11:24)

    # Link komentara

  14. Mogu li da zamolim da se češće objavljuju vesti o Jokiću? Recimo na svaki sat. Hvala unapred.
    (Džole, 18. novembar 2017 11:22)

    # Link komentara

  15. Cavsi kuci jedva dobili cliperse koji su igrali bez pola ekipe i to u produzetku...naravno kevin love je prelomio sa dve trojke...
     (petarczv, 18. novembar 2017 11:04)

    # Link komentara

  16. Odlican,hrvao se sa Kazinsom i Dejvisom koji je nisam razumeo valjda iskljucen posle jednog duela sa Jokicem inace iznenadio sam se ,prljav igrac a ocekivao sam to od Kazinsa,Gledao sam i Bogdanovica ,znate sta veoma je zasluzan za pobedu igrao je odlicnu odbranu ,otimao lopte ,imao sjajnu asistenciju za WILI STEINa,samo mu ne ide sut ,ali izgleda da su nocas pronasli pismenog pleja .ne znam mislim da se zove Mason 2,tako nesto ,Pozdrav neispavan sam,
    (zemunski kej, 18. novembar 2017 11:04)

    # Link komentara

  17. (bixente, 18. novembar 2017 10:07)

    Onda ne gledas NBA. U NBA je normalnoda ima puno poena, 140 jeste mnogo ali nije nista novo
    (voker, 18. novembar 2017 11:03)

    # Link komentara

  18. Može li neko da mi objasni kako na 02:17 u videu Kazinsu nisu svirani koraci?
    Čovek je napravio 4 koraka pre davanja koša.
    Hvala.
    (Zozon, 18. novembar 2017 10:56)

    # Link komentara

  19. kako je nurkic odigrao?
    (scout, 18. novembar 2017 09:21)
    Iskidao, za 30 minuta 4 poena protiv nikad jaceg Sakramenta
    (Hogar, 18. novembar 2017 10:55)

    # Link komentara

  20. Ima momenata kada stvarno ide na nepotrebne asistencije. U ovom meču je bar tri puta bilo tako... zaleti se na koš, fintom otkači čuvara, sam na metar od koša i šalje loptu nekom na šest metara. Eto to mi se ne dopada previše, kada imaš čistu priliku, završi posao, bolje je za ekipu. Inače šta reči, možda je ona trojka koju je postihao kada su NOP sišli ispod deset i najbitniji momenat utakmice. Postaje pravi iskusni igrač i lider sa 22 godine.
    (tocka, 18. novembar 2017 10:54)

    # Link komentara

  21. šta je dabl-dabl ??
    Zvuči mi kao neki zvuk kojim se ćurka oglašava...
     (Bip, 18. novembar 2017 10:47)

    # Link komentara

  22. Jokic je i ovim mecom potvrdio da je najbolji centar lige. Nebitne su brojke, pustite silovatelje tipa Porzingis, Kazins, Tauns.. U ovom mecu je stavio Kazinsa u dzep, nije znao sta ga je snaslo, magicne asistencije, ako ovako nastavi trebalo bi da bude najbolji evropljanin svih vremena, vec sad je nas najbolji igrac svih vremena
     (Nedja, 18. novembar 2017 10:47)

    # Link komentara

  23. Nesto meni ovde ne pije vodu.. Ali dobro.. Da budem iskren sinoc nisam gledao utakmicu. Ali oni grade fransizu oko njega a onda od svih startera ima najmanje minuta, pa imao je samo dva minuta vise od sestog (Barton) igraca.. Mislim da decko ima mogucnost da svako vece "gura" 20/14/7 ako ne i vise ali to je samo moje misljenje..
     (Boxer, 18. novembar 2017 10:40)

    # Link komentara

  24. I pored relativno prosečnih brojki, Nikola je odigrao odličan meč. Potpuno je nadigrao Kazinsa. Fokus je bio na odbrani, zato nije forsirao šut, ali je lepo bilo videti ono zidanje nad Bugijem. Kad god je napad išao preko njega protok lopte je bio brz i gotovo redovno bi se završavao poenima. U momentu kad je, krajem treće četvrtine, izlazio iz igre, Denver je već imao preko 20 asistencija. Kad god tako igraju, milina ih je gledati
     (Radna Skela, 18. novembar 2017 10:36)

    # Link komentara

  25. Kad ne igra Đokara, dobar je i Jokara
     (markonato, 18. novembar 2017 10:35)

    # Link komentara

  26. Spavas li mirno Jurkicu Nusufe?
    (Jao Ming jao nama, 18. novembar 2017 10:33)

    # Link komentara

  27. Moje poimanje kosarke ne podrazumjeva da jedan tim postigne 140 poena. Juce Hjuston isto. Ali dobro... ukusi su razliciti.
     (bixente, 18. novembar 2017 10:07)

    # Link komentara

  28. dabl dabl masina a nije furkan aldemir hahHahahahaga
     (mostarac, 18. novembar 2017 10:02)

    # Link komentara

  29. ""Uništiše ga Dejvis i Kazins... jel tako stručnjaci?
    (skr, 18. novembar 2017 08:41) ""
    xaxaxaxa batice efikasan komentar..milion bmbyja.
    (BLuka, 18. novembar 2017 09:58)

    # Link komentara

  30. Denver ih je prosto razbio ! Prva cetvrtina 37 poena, treca i cetvrta po 42 i 40, plus 6 igraca sa vise od deset poena, cista kolektivna pobeda. Doduse, pametno su igrali i nisu forsirali na centre, gde mozda ne bi izdrzali celu utakmicu, ali sa velikom razlikom vec na pocetku, to je ostvorilo sve.
    Jokic je mogao vise da sutira, to doduse vazi za maltene svaku utakmicu, no dobro to posao trenera.
    (JPR24, 18. novembar 2017 09:57)

    # Link komentara

  31. Koje gazenje... 147 poena
     (milan, 18. novembar 2017 09:49)

    # Link komentara

  32. Bobi je kralj,ne igra a parice lezu na racun. :D
    (Vlada91, 18. novembar 2017 09:45)

    # Link komentara

  33. Jokic igra dobro. Beli solidno. Bogdanovic ima slabiji procenat suta i od Lonza!!! Izgubio je mjesto startera. Da je Bobi dobio ovoliko prilika bio bi najbolji strelac ekipe.
    (Goran, 18. novembar 2017 09:44)

    # Link komentara

  34. Ovo više ne liči na košarku igra se samo napad ništa drugo nije bitno, sve više i više utakmica se završava sa po 250 i više poena Denver 146 a sinoć ili preksinoć Houston na poluvremenu ubacio 90 poena na kraju i oni preko 140
     (milos_no6, 18. novembar 2017 09:41)

    # Link komentara

  35. Samo 5 suteva i 13 pts! Jos malo i Jokic ce imati dabl dabl sa 1 sutem po meču.
    (Dalibor Banja Luka, 18. novembar 2017 09:35)

    # Link komentara

  36. Svi koji pricaju negativno o jokicu ocigledno nisu ni gledali utakmicu. On je toliko dobar i znacajan za tim da je prosto suludo kritikovati ga u bilo kom smislu. Pa i sami americki komentatori (da ja zivim u americi) celu utakmicu imaju samo reci hvale za njegovu igru i isticu ga kao glavnog igraca u ekipi a vi se sad nasli pametni da tvrdite kako ustvari nba strucnjaci ne znaju nista i jokic je los. Daj ljudi ne budalite, decko je vec nba zvezda i lider jednog nba tima u proseku poena, skokova i asistencija! Kad je srbija imala ikad igraca koji je lider neke ekipe u bilo cemu a kamoli u tri statisticke stavke. Gledajte utakmice, nemojte samo da citate brojke.
    (pppp, 18. novembar 2017 09:34)

    # Link komentara

  37. Bravo.
     (Mita, 18. novembar 2017 09:33)

    # Link komentara

  38. Moram priznati da je steroid večeras bio klač. Sad ne mogu da pišem budalaštine :(
    (petarfmp, 18. novembar 2017 09:27)

    # Link komentara

  39. Sto odvajate teme za svakog naseg igraca posebno ? Ima nas koji pratimo NBA mnogo pre pa bi zeleli da prekomentarisemo i ostale meceve i ostale igrace. Napravili ste tri teme za nase igrace, a tema za ove druge meceve nema nigde.
     (Laza, 18. novembar 2017 09:27)

    # Link komentara

  40. Bukvalno u svakom smislu te reci su ih razvalili. Jokic kada vidi da ostalima ide, a Haris i Djamal nosu promasivali, on im dodaje loptu i ne mesa se previse, tj ne forsira on suteve da postigne, kao, svoj deo poena. To je jako pozeljna osobina u toj ligi i ekstremnoje retka, toje veliki plus kod jednog igraca !
    (antiDebil, 18. novembar 2017 09:22)

    # Link komentara

  41. Bukvalno u svakom smislu te reci su ih razvalili. Jokic kada vidi da ostalima ide, a Haris i Djamal nosu promasivali, on im dodaje loptu i ne mesa se previse, tj ne forsira on suteve da postigne, kao, svoj deo poena. To je jako pozeljna osobina u toj ligi i ekstremnoje retka, toje veliki plus kod jednog igraca !
    (antiDebil, 18. novembar 2017 09:21)

    # Link komentara

  42. kako je nurkic odigrao?
    (scout, 18. novembar 2017 09:21)

    # Link komentara

  43. Individualno.
     (Printezis, 18. novembar 2017 09:21)

    # Link komentara

  44. @ mangup
    Forget about it :-)
     (Pablo, 18. novembar 2017 09:18)

    # Link komentara

  45. Imamo jos igraca u NBA sem ovoga individualca.
     (istina, 18. novembar 2017 09:12)

    # Link komentara

  46. Au.
     (Mangup, 18. novembar 2017 09:02)

    # Link komentara

  47. A Air Bogdžan?
     (19., 18. novembar 2017 09:01)

    # Link komentara

  48. Hahaha, igrao koliko je potrebno!? Ne moze on ljudi da postigne vise poena kada su ozbiljni centri "prekoputa"! Nurka je neko vece pokazao kako stoje stvari...
    (Jumko, 18. novembar 2017 08:38) Nurkic je i sinoc objasnio, 4 poena za 30+ minuta na terenu.
     (mali, 18. novembar 2017 09:00)

    # Link komentara

  49. Junko svi znaju da si trol ali nemoj da budes glupi trol daj malo kreativnosti.
    (LP, 18. novembar 2017 08:58)

    # Link komentara

  50. Odlicna utakmica, nego sta. Vidite da je zaustavio Kazinsa i Dejvisa.
    (qwerty, 18. novembar 2017 08:56)

    # Link komentara

  51. @ Jumko
    Opet su te pustili na vikend iz LL...
    (Fiorentina, 18. novembar 2017 08:46)


    hahahahahaha....
     (bogdan, 18. novembar 2017 08:54)

    # Link komentara

  52. Jokic unistio Davisa...al bukvalno.
    (cr-w, 18. novembar 2017 08:50)

    # Link komentara

  53. A jesu ih rasturili nema šta. Denver stvarno igra lepu košarku kada su svi fokusirani. Jokić dobar, ali mogao je da šutira malo više. U svakom slučaju, cilj ostvaren, dobra utakmica i pobeda.
    (Gde ja živim, 18. novembar 2017 08:48)

    # Link komentara

  54. Jokic je prvi poenter,skakac,asistent ima najbolji+/-, drugi po ukradenim loptama i treci po blokadama u Denveru
     (Doza, 18. novembar 2017 08:47)

    # Link komentara

  55. Jokic defanzivna masina, zaustavio Kazinsa i Dejvisa! hahaha
    (aaaa, 18. novembar 2017 08:47)

    # Link komentara

  56. @ Jumko
    Opet su te pustili na vikend iz LL...
     (Fiorentina, 18. novembar 2017 08:46)

    # Link komentara

  57. Ocemo li sad da kazemo da je Jokiic resetovao Kazinsa i Dejvisa na fabricka podesabanja jer su odigrali ocajno?
    (aaaa, 18. novembar 2017 08:45)

    # Link komentara

  58. Uništiše ga Dejvis i Kazins... jel tako stručnjaci?
    (skr, 18. novembar 2017 08:41)

    # Link komentara

  59. Odčicna igra ali ja kao neko ko dugo pratim kosarku i sa pravom sebe nazivam strucnjakom, mislim da moze cak o bolje.
     (postovalac, 18. novembar 2017 08:39)

    # Link komentara

  60. Ali za 26 minuta da šutne svega 5 puta, e to mi ne ide u glavu. Kao da je stekao neku blokadu u glavi. Niko njega ne bojkotuje u ekipi, naprotiv. Sve je to samo do njega, ali nastavi li ovako postaće četvrta napadačka opcija u ekipi, što je samo po sebi apsurd uzevši u obzir arsenal oružja kojima raspolaže. Čudan neki tip.
    (Milan, 18. novembar 2017 08:39)

    # Link komentara

  61. Hahaha, igrao koliko je potrebno!? Ne moze on ljudi da postigne vise poena kada su ozbiljni centri "prekoputa"! Nurka je neko vece pokazao kako stoje stvari...
     (Jumko, 18. novembar 2017 08:38)

    # Link komentara

  62. Jokic odlično u odbrani, pogotovo protiv cousins'a, samo sto bi mu zamerio je sto ne šutira dovoljno, više je imao prilika za slobodan šut koji propusti, više agresivnosti. Uglavnom dobra utakmica kod njega i denvera, zadnju četvrtinu nije ni ulazio ali nema veze. Bjelica ponovo dobre brojke, ali malo malo igra,. onaj tibodou igra startere blizu 40 minuta, tako da ne ostane puno vremena za ostale. Kako će se to 'isplatit' minesoti do plej ofa videćemo, ima da 'izgore' do tada. Bogdan slabo skroz, totalno je izgubio samopouzdanje, ali sreća pa je u kingsima gde će igrati po nekih 20-25 minuta po meču, tako da ima vremena da se nametne, ako bude malo drsk, agresivan, može da preuzme ulogu lidera kingsa, koji stvarno nemaju ni jednog igrača da odskače, umjesto da se pokaže i preuzme odgovornost i lidersku ulogu sto je pokazao da može na ep'u i fenerbacheu, on igra totalno uplašeno i pomalo izgubljeno. Probudi se covjece. A kingsima svaka čast, pobedise portland, i vidim stein razvalio nurkica, to po nečijoj logici(neću govoriti cijoj) znaci da je on tri puta bolji igrač od nurkica, koji ironično uvijek igra utakmicu sezone protiv bivšeg kluba denvera. A sto se tiče marjanovica, samo se može reci boban DNP marjanovic.
    (Scout, 18. novembar 2017 08:36)

    # Link komentara

  63. Ovo bi bila ozbiljna partija da je dao jos 7-8 poena, ovako je solidna

    (zre, 18. novembar 2017 08:23)

    Sve strucnjak do strucnjaka
    (darko, 18. novembar 2017 08:34)

    # Link komentara

  64. Au kakva utakmica, ljudi Denver igra prelepu košarku! Samo da Jokic nije na kraju šutnuo onog navijača bilo bi sve savršeno...
     (popokatapetl, 18. novembar 2017 08:24)

    # Link komentara

  65. Ovo bi bila ozbiljna partija da je dao jos 7-8 poena, ovako je solidna
     (zre, 18. novembar 2017 08:23)

    # Link komentara

  66. Nek se jave gospoda sa jučerašnje najave ove utakmice.Stvarno smo dno mi Srbi!
     (Quincy Miller, 18. novembar 2017 08:22)

    # Link komentara