1. (Tosha 89) Isti si Čović, opet o Partizanu. Kuku lele evroligaška družina.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 18. novembar 2017 09:24)


    Haha, pa da li je moguce? :) Zasto sam uopste postavio link VESTI O ZVEZDI od partizanovaca, sto moze da se vidi i po odnocu pluseva i minuseva na komentarima. I onda ti meni prigovaras,svaka cast :) I svi pravite sale i smisljate fore sa ciljem da posramite Zvezdu, a vi ste poslednji u grupi u takmicenju koje je druga evropska liga, a od evrolige ste miljama daleko. I ta 'sramna' Zvezda je u medjusobnom dueluna vasem terenu pokazala da razlika u klasi definitivno postoji. Manite se prepucavanja i budite malo vise sportski nastrojeni..
    (Tosha 89, 18. novembar 2017 20:35)

    # Link komentara

  2. Partizan je izgradio da Srbija bude zemlja kosarke, a fmp nas bruka za sva vremena...
     (nesa, 18. novembar 2017 15:01)

    # Link komentara

  3. Na sta je baceno 6 Milona evra, na ovu bruku?
    (Aleska, 18. novembar 2017 14:35)

    # Link komentara

  4. (rock star, 18. novembar 2017 14:07)
    Ko pominje ukupne rezultate? Gospodine, ocigledno da ne mozete da podnesete Zvezdu nikako, plus je mnogo tmurno napolju, nego...kazite mi, ko to poredi Zvezdu i Partizan? Zbog cega se nalazite prozvanim i javljate se na vesti o Zvezdi i vracate u proslost? Kakve veze ima vas ukupan skor sa porazom Zvezde od Olimpijakosa. Zbog cega bi se mi takmicili sa Partizanom, imamo li pravo da igramo za sebe. Niste mi odgovorili kako ste dozvolili sebi da vam nabiju komplekse navijaci jedne Zvezde, vidim vi je tako je zovete, mesa mi se...jer je cas FMP cas Zvezda za Vas. Veliki problem imate ne zato sto je Partizan u kosarci to sto jeste, vec sto bi zeleli da je Zvezda nista. To je kljucna razlika! Zao mi je, ali nije tako, mozete ovde da pisete do sutra, ljubav koju navijaci Zvezde osecaju prema klubu je iskrena, ljudi koji su realni i koji ne zive od Partizanovih rezultata da li pozitivnih ili negativnih, mozete li to da shvatite?
    Sve najbolje.
    (anica, 18. novembar 2017 14:27)

    # Link komentara

  5. Sve, sve, ali ovaj Dangubić?!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 18. novembar 2017 10:15)

    Ne znam cemu toliko cudjenje oko Dangubica? On nije neki vanserijski kosarkas, ali je isto tako cinjenica da za tri godine u Zvezdi nije napredovao, ama bas nista, sto je katastrofalno. Takodje je grobarcina, decko sa tribine, sa juga. Razumem ja i profesionalizam i pare i sve, ali kada ne igras srcem, nema tu nekih velikih rezultata. To je nesto sto npr. Zagorac razume i zato je vise puta odbijao Zvezdu. Posteno sa njegove strane. Jedno je igrati za Megu, a nesto sasvim deseto igrati za Zvezdu.
    (rock star, 18. novembar 2017 14:11)

    # Link komentara

  6. Postali smo kao Partizan,tu smo da bi učestvovali...
    (Centar, 18. novembar 2017 11:47)

    Da biste bili kao Partizan prvo morate da upisete nekoliko F4 i nesto vise F8. O titulu prvaka Evrope da ne pricam.

    Do tada ste Partizanu do skocnog zgloba.
    (rock star, 18. novembar 2017 14:07)

    # Link komentara

  7. @kojo
    Druze,Lazic je bio samo primer.Nisam nigde rekao da je on ekipa.Samo sam rekao da ne moze ni deo od njega da izvuce i ne samo iz njega.Igrace koje si naveo nisu toliko na kraju karijere.Takodje,nisam rekao da je prva petorka dovoljna za uspeh vec da i ona lose deluje.Siguran sam da bi kod Radonje ova ekipa delovala daleko bolje nego sto je sada slucaj.Ovde sam napisao od sinoc 4,5komentara i vise se i ne secam sta sam gde napisao pa mi apliciras :).Reci cu ti samo ovo.Ekipa deluje ocajno u svakom segmentu igre a trener je glavni krivac jer se ne vidi nigde nikakva ideja niti smisao njihove igre.Ekipa je lose selektirana,ali ne toliko da izgledamo ovako lose,bezvoljno i bezidejno.Pozdrav
     (coldplayer, 18. novembar 2017 13:36)

    # Link komentara

  8. @ anica - Neka si 👏 i ti jednom sagledala stvari onakve kakve jesu. Pozdrav naša najjača Zvezdašice 👋
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. novembar 2017 13:33)

    # Link komentara

  9. Скаутинг нула. Осим Пере и Рочестија све остало што је дошло из УСА и Шпаније и Грчке није ни за српску лигу. Трули сам цигана али не могу да не приметим да сад Човић све више личи на Дултеа Вујушовећи. Навијаче назива ботовима, прозива гробаре за појачања и уложени новац, сви су криви осим њега. Ало ово су бачене паре. Борио се за фајнал фор а распродао екипу. Који ће нам фајнал фор кад ми немамо амбиције да на њему учествујемо. Довео дилетанте, Фелдин, Радичевић,Јанковић, Јовановић, док Дангубић за 5 година у Звезди не да није напредовао он је назадовао.Добрић као да је са Марса пао ове године. Отерао је Ребића, Тејића,Симанића,Раданова па и Филипа Човића који су за ове дунстере велемајстори. Давидовац би са минутажом Радичевића био бат десет пута кориснији.Кад је Радичевић у игри ми не да нисмо опасни по противнички кош већ смо опасни по наш јер од његових десет неуспешних улаза у рекет бар пет су контра противника. Шут као да баца са трибина. УЖАС.
    (Ненад, 18. novembar 2017 13:29)

    # Link komentara

  10. @dusan
    Da, nisam ni ja ocekivala pobede protiv CSKA i OLY, kao sto ne ocekujem protiv Reala i Fenera, ali sam ocekivala zalaganje i rad, da budeo dostojanstven protivnik, ali sa kim??? Ocigledno da nesto skripi...od igraca do trenera. Na stranu sto je on nov i ima nov tim, mislim da nema igrace koji bi mogli da pariraju i igracima u EL, i nije autoritet, mozda Rocesti...ova dva stranca su me razocarala. Poraz od Bamberga veliki kiks, ajde u gostima Unikahi nije bilo realno. Videcemo sta ce biti dalje...
    ZVEZDA!
     (anica, 18. novembar 2017 12:42)

    # Link komentara

  11. Postali smo kao Partizan,tu smo da bi učestvovali...
    (Centar, 18. novembar 2017 11:47)

    # Link komentara

  12. Od ucesnika F4 cemo svakako da izgubimo obe, Fener, Olimpiakos, CSKA i Real...tako da nista nije katastrofalno, samo se podesio raspored takav...
    (dusan, 18. novembar 2017 11:32)

    # Link komentara

  13. @ČUPAVE USI I JOS
    Evoropa i Zvezda velikim slovom.
     (pk, 18. novembar 2017 11:10)

    # Link komentara

  14. @coldplayer
    Nije Lazic ekipa. Sta vredi sto je Lazic odlican defanzivac kad sve sto uradi on skebu ostali. Nemoj zaboraviti prosle godine je Lazic bio u prvom planu jer kad zatvori igraca taj isti igrac nema kome da doda loptu. Jer ostali igraci pokrivaju svoje pozicije. Da bi njegov kvalotet dosao do izrazaja svi moraju biti na nivou. Koja je to ekipa napravila uspeh sa prvom petorkom? Svi se loze na Feldina. Druze da je Feldin igracina ne bi ga Panatenaikos prodao za bud zasta imaju milione da su im je trebao zadrzali bi ga. Zasto su dosli Antic, Bjelica i Rocesti? Zato sto su na zalasku karijere ne mogu oni pruzati dobre igre i nositi ekipu koja je mladja 10 godina. Problematiku Lazica sam ti naveo. Ne znam na koju ekipu mislis. Realno mi kupujemo igrace koje niko nece i onda od njih pokusavamo da napravimo igrace. To nekad uspe a nekad i ne. Kazem ti za akcije mi nije jasan Alimipijevic. Osim za to i delimicno selekciju igraca ne krivim ga za nista drugo. Svako ko je iole ambiciozan pristao bi da bude Zvezdin trener realno mene da pozovu ja bih pristao a ne on mlad trener ovo mu je mogao biti skok ogroman. Zato se i bori najgore je njemum. Koja ce ga ekipa hteti posle ove sezone? Ako ne zbog Zvezde onda sigurno zbog sebe ne voli ovo da gleda. Pozdrav.
     (Kojo, 18. novembar 2017 11:01)

    # Link komentara

  15. Bruka i sramota.

    Ovo je na nivou dogovora na basketu.
    Bolje bi se igraci sami dogovorili nego ovaj smeteni trener.
    Ovakav amaterizam je neverovatan.
    Vec je standardno kod Alimpija da teziste odbrane ide na jednog ili dva igraca, bez sirine.
    Naravno posto ovi timovi u Euroligi imaju po tri, cetri, pet vrhunskih igraca, dolazi do pucanja, raspada igre i ovolikih razlika.
    Vidim kritikuje se Branko.
    Pa on je samo prosle godine igrao duplo bolju odbranu sa ne mnogo boljim timom.
    Pa nije valjda zaboravio igru u odbrani ako vec nije popravio igru u napadu.
    Trener amater.
    Upropastice Zvezdu.
    Alimpije prijatelju, pocinje se prvo od dece pa onda pa onda kroz njihovo sazrevanje i rad sa njima stices autoritet.
    A i znanje, jer ti ocigledno treba.
    Ako te neko vec forsira, neka te posalje kod Zeljka na klupu, mozes puno nauciti.
    Za Zvezdu nisi, upropastices nas.
    (Bozo, 18. novembar 2017 10:52)

    # Link komentara

  16. Nema plakanja, jer ste vi, u stvari, DELIJE, bre!
     (novica, 18. novembar 2017 10:26)

    # Link komentara

  17. (nosi fenjer,navija za fener, 18. novembar 2017 01:26)

    Eto docekao si taj fenjer. Sad navijaj za Fener.
    (Nosi kece i navija za Skenderbeg, 18. novembar 2017 10:24)

    # Link komentara

  18. Gde odoste u Atinu kad je tamo poplava? A suze pantera su od suzavca, a?
     (novica, 18. novembar 2017 10:24)

    # Link komentara

  19. Gore glavu, rođaci, ne kukajte više, sad vam dolazi Baskonija, eto šanse da ne bude - 26, biće - 20! Korak po korak do NULE!
     (novica, 18. novembar 2017 10:21)

    # Link komentara

  20. kako možete da upoređujete mutu i alimpija? muta je bio dobar košarkaš, veliki je stručnjak i osvajač domaće i aba lige. alimpije je perspektivan i ništa više.
    (slušam ovu decu, 18. novembar 2017 10:16)

    # Link komentara

  21. Sve, sve, ali ovaj Dangubić?!
     (novica, 18. novembar 2017 10:15)

    # Link komentara

  22. Šta je, bre, rođaci, zašto samo kukulelečete, pa pobedili ste pre petnaest dana balkansku instituciju, malo li je?
     (novica, 18. novembar 2017 10:14)

    # Link komentara

  23. Ljubav prema tebi ne prestaje sve jaca jee!!!!!!
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 18. novembar 2017 10:12)

    # Link komentara

  24. Priča se da braća Vučić hoće da preuzmu Zvezdu od Čovića pa možda zbog toga igraju ovako loši igrači i vodi ih loš trener, za evroligaške ambicije. Dal neko zna nešto o ovome? 🤔
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. novembar 2017 10:11)

    # Link komentara

  25. @Šruder protiv Šredera
    Jeste Zvezda je bila zadnja te sezone , ali nije izgubila mesto za EL . Korektno je da napišeš da je sl sezone Budućnost igrala ULEB EL a Partizan SuproLeage . Kao PAO , CSKA , Efes , Ulker (Fener današnji) Partizan je ostao u FIBA Supro a Budućnost je otišla sa Špancima , OLY , Kinder u ULEB . Spajanjem u sezoni 2001/'02. Budućnost i Partizan su igrali u grupama , tako da o gubljenju mesta si nešto pogrešno razumeo .
    (onako bez lupetanja, 18. novembar 2017 10:11)

    # Link komentara

  26. pregolema je vasa tuga, a F4 u Beogradu...taman da odete da vidite kako se igra prava kosarka. Kako ste krenuli izmace vam ABA i sledece sezone sa nama u cipivipi kupu sigurno.
     (nosi fenjer navija za FMP, 18. novembar 2017 09:43)

    # Link komentara

  27. @sruder protiv sredera

    crvena zvezda-olimpija 83-77 2000.godine.divac igrao samo tri utakmice godinu dana pre zbog lokauta
    (hronicar, 18. novembar 2017 09:40)

    # Link komentara

  28. @nosi fenjer navija za fenjer
    Za pismene lepo pise.Otvoreni sut nakon smislenih akcija.Ne nakon greske protivnika,skoka u napadu itd.Ostalo kad iskomentarises mogu da ti odgovorim,a na to bez veze covek nema sta da kaze.
     (coldplayer, 18. novembar 2017 09:36)

    # Link komentara

  29. @sruder protiv sredera

    divac igrao samo 3 utakmice u zvezdi u sezoni 1998-1999,a poslednja pobeda zvezde u evroligi je pre sezone 2013-2014 bila protiv olimpije 2002 godine.ne pricaj ono sto ne znas.mi smo,odnosno nase prvenstvo,je izgubilo na znacaju u evropi sa prodajom evrolige ulebu od strane fibe i stvaranjem aba lige preko koje se jedino moglo u evroligu
    (ljupce, 18. novembar 2017 09:31)

    # Link komentara

  30. (Tosha 89) Isti si Čović, opet o Partizanu. Kuku lele evroligaška družina.
     (novica, 18. novembar 2017 09:24)

    # Link komentara

  31. ali ovde je nesto drugo u pitanju ! Niti zelje, niti zara.. a trener samo bleji.
    (JPR24, 18. novembar 2017 08:27)
    Delimicno si u pravu, ali ja se secam Radonjica na pocetku a i kasnije. Imao je i on “blokade” u dosta utakmica kada je dozvoljavao da mu protivnicki tim ubaci seriju a da on uopste ne reaguje. A hemija se stvara najbolje pobedama. Da sacekamo mi Alimpijevica a vi Mutu jos malo pa cemo videti.
    (santa justa, 18. novembar 2017 09:24)

    # Link komentara

  32. Sad je jasno,covic najavio borbu za f4💪🏻,mozda zacelja,plus odose vam mlade nade otete u partizan,uskoro ce sem zagorca jos jedna vasa velika zelja u partizan,i umesto da podnese ostavku on spominje partizan,privatni ste njegov klub i upropastice vas :)
    (Ada, 18. novembar 2017 09:20)

    # Link komentara

  33. Tim je nov, stranci takvi kakvi su, ocigledno da u ekipi puca na vise mesta i ovakva igra u stilu daj da izgubimo i idemo govori o karakteru tima, pogubljeni su. Zbog unazad godinama pogresne selekcije, i lose, placamo danak kupujuci strance koji ne donose ocekivani kvalitet vise a domaci od kojih smo, uglavnom bez stvarnih kvaliteta i talenta, ocekivali mnogo to ne daju. Vrtimo se u zacaranom krugu objasnjavajuci sebi da smo bolji nego sto stvarno jesmo, "draga verujes li ti meni ili svojim ocima". Mnogo toga je pogresno u sr kosarci i cekaju nas teske godine, a zvezda, bice dobro ako bez promena u ekipi izvuku jos neku pobedu kod kuce, u gostima mozda na kraju takmicenja. Nedostaje nam realnost u sportu, a igracima u ovom trenutku psiholog, jer gledajuci poslednje dve utakmice razlika nikag nije bila ociglednija, na zalost.
    (Mmi, 18. novembar 2017 09:10)

    # Link komentara

  34. Vratite Filipa Covica na pleja a Radicevica u FMP... Dosta je bre bilo. Razumem da te nece jednu, dve tekme, al ovo je vec previse.
     (ssssss, 18. novembar 2017 08:57)

    # Link komentara

  35. Alimpije odlazi!!!
     (ll, 18. novembar 2017 08:43)

    # Link komentara

  36. Ja jos cekam ostavku Alempija...
    (Srksa, 18. novembar 2017 08:34)

    # Link komentara

  37. Razumem da si zbog neuspeha zvezde tužan, ali zbog čega nisi išao u školu? Kaže se "nije trebalo da", a ne "nisam trebao". Inače ja navijam za Metalac, ali volim da svi naši klubovi pobeđuju u evropi. Sada već mogu reći da ovaj tim zvezde nema pojma i da ne verujem da će moći da osvoje evroligu, ABA ligu, srpsko prvenstvo ili kup.
     (ČUPAVE UŠI I NOS, 18. novembar 2017 08:33)

    # Link komentara

  38. Şta se palite nije zvezda klivland da pobedjuje sve u el realno 7 pobeda je max i da odbrane aba ligu dosta. Cska real fener olimijakos pao sve tajkunski klubovi nezive od prihoda vec od bogatih gazda Zato svi beze u Nba svi imaju iste uslove para koliko hoces ,a osvajac el ulozi 40 milja dolara i zaradi pazi 1 mil smeurija . U repkivsvi kidaju da se prodaju bez nje polovina klub nebi nasla i povratnii u aba da ozive karijere realnost
    (Hans, 18. novembar 2017 00:15)
    Nije Klivlend. Ali ja kao Partizanovac vidim da Zvezda ima nekoliko dobrih igraca, doduse pola njih su stariji od trenera. Taj isti trener koji nema autoritet. I prosto nije dorastao za EL ! U igri nema hemije, nikakve, previse ispucavanja za tri i soliranja... ( to soliranje je problem i za Mutu doduse, ali to je druga tema ). Seti se Kuzmica kad je uzimao neke suteve koje nije trebao, Radonjic, sta god se misli o njemu, ga je odmah zvao na klupu da oladi, ovaj nista. Vec barem cetiri utakmice u EL ne mogu 70 poena da daju, dve zadnje gube ko alva... Da izgube igrajuci, pa i sa 10ak razlike, meni bi bilo logicnije ako gledamo ko je sa one strane, ali ovde je nesto drugo u pitanju ! Niti zelje, niti zara.. a trener samo bleji.
    (JPR24, 18. novembar 2017 08:27)

    # Link komentara

  39. Neka je fenjer sa vama limena braćo! 
     (Bog Gvoždja, 17. novembar 2017 23:38) 

    Sa vama je bio 10 godina zaredom. Sa nama ni jedan jedini put u istoriji kluba. Gleda se kraj sezone. Opet trcite pred rudu, kao i pre mesec dana kada ste slucajno izbili na prvo mesto ABA lige i proglasili sebe sampionima. Onda je dosao derbi, sve ostalo je istorija.
    (Ivan, 17. novembar 2017 23:59)

    Kako ni jedan jedini put u istoriji kluba kad je još onomad Divac dolazio da spašava i vas i našu košarku. Ali džaba, bili ste ubedljivo poslednji i od te godine Srbija nema 2 predstavnika u EL već samo jednog (izgubili ste jedno mesto u EL za srpsku košarku).
     (Šruder protiv Šredera, 18. novembar 2017 08:27)

    # Link komentara

  40. Inace...izjavi covek da bi zbog neke tamo Anice iz Kg presao da navija Zvezdu...rece, i ostade ziv...e moj Partizane, kakve navijace imas. 
    (anica, 18. novembar 2017 00:00) 

    da, ja sam to rekao i ne stidim se, malo u sali malo u zbilji...nije CZV ni PA, sve u zivotu..mozda za tebe, ali za mene sigurno ne...i ostao ziv.
    (hmm...., 18. novembar 2017 00:13)

    Živ bio bekrijo!
     (gox, 18. novembar 2017 08:26)

    # Link komentara

  41. Covke, brzo jedno saopstenje, naravno o Partizanu...treba zaboraviti i ovaj poraz sto pre.
    (Supermen, 18. novembar 2017 08:23)

    # Link komentara

  42. @anica...samo znaj da uvek tu sam ja ?
     (VUK, 18. novembar 2017 08:21)

    # Link komentara

  43. ,,,kakvo prepucavanje blizanaca fenjerasa europskih....
    (ccccc, 18. novembar 2017 08:21)

    # Link komentara

  44. Niko nije ni obecavao apsolutno nista u evrolegi,samo se plasim da ni aba ligu sa ivom igrom ne mozemo da osvojimo.
    (Deki, 18. novembar 2017 08:01)

    # Link komentara

  45. SVI NA CRVENKAPU-TRIBINA TE ZOVE
     (pro_ser, 18. novembar 2017 07:55)

    # Link komentara

  46. Procitah negde "od stare slave se ne zivi". Ahahahaha kaze ljudina "stara slava"! Vrh! :-D
     (Yarilo, 18. novembar 2017 07:43)

    # Link komentara

  47. Bojim se da ce se na sledecoj utakmici u areni cuti himna...
    (the_nuts, 18. novembar 2017 07:41)

    # Link komentara

  48. Ovo vise nema smisle.
     (Jevdja, 18. novembar 2017 07:34)

    # Link komentara

  49. Alimpijevicu idi sine negde gde

    es se kaliti evro liga i Zvezda je za
    tebe veeeliki zalogaj!!!!!!????
     (objektivni DELIJA, 18. novembar 2017 07:16)

    # Link komentara

  50. to je to tim je slab za evropu boijim se da ce svako iz lige da nas pobede sa20 razlike moraju neke promene nevidim da sa ovim sastavo moze boljeW
    (mikic slobodan, 18. novembar 2017 06:56)

    # Link komentara

  51. [link] Navijaci Partizana (posto vas ima puno na ovoj vesti), molim vas komentar na ovaj link (obratiti paznju na grupu C, inace u pitanju je ULEB-ovo B takmicenje). Hvala.
    (Tosha 89, 18. novembar 2017 05:55)

    # Link komentara

  52. Ne razumem čemu frustracije navijača CZ,blaćenje trenera,prozivanje Čovića....
    Pa rođaci ko vas tera da navijate za Fmp,kad budete vlasnici nekog kluba a vi po volji s njim.
     (nik sloter, 18. novembar 2017 05:48)

    # Link komentara

  53. Вучић сутра да призна Косово, не би било оволико коментара. О чему ви људи млатите и чиме се оптерећујете...
     (Крагујевчанин®, 18. novembar 2017 05:45)

    # Link komentara

  54. Sport u Srbiji se sveo na rat izmedju komunista iz partizana i zvezde. Ugasiti oba kluba pod hitno...
     (Zurkolomac, 18. novembar 2017 05:32)

    # Link komentara

  55. Onaj osecaj kada Radicevic ima garantovani ugovor na 3 godine.
    Onaj osecaj kada citas komentare kada se Muta zalio na to da ide u Zvezdu.
    Onaj osecaj kada citas komentare na to da je Radicevic igrao u Partizanu.
    (YGTL6, 18. novembar 2017 05:01)

    # Link komentara

  56. Pa, da li su se zvezdasi stvarno.ponadali da ce da pobede?
    (Zbilja?, 18. novembar 2017 04:14)

    # Link komentara

  57. @ anica , @ hmm - " stavi karte na sto, reci da nose sreću na dar, jedna dama i jedan kralj u igri ovoj da li su par? "🤔
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. novembar 2017 04:01)

    # Link komentara

  58. @Zuja
    stavljas ove plave cska i fenerbahce u istu rečenicu? nemoj. niste društvo. ne moze zato što je legenda kao popadija, sve njemu. sve!
     (pa sta ćeš, 18. novembar 2017 03:59)

    # Link komentara

  59. hahaahah, predsednik se otvoriio, nece biti trinaesta penzija ahahaha
     (dostojevski, 18. novembar 2017 03:47)

    # Link komentara

  60. Ne moze se suditi Alimpijevicu,realno ima slabe igrace.Apic,Lazarevic,Davidovac,Dobric,Radicevic,Keselj momci su daleko od ovog nivoa kosarke...Jako losa selekcija,mozda bi jedan od njih mogao da bude u ekipi kao 12-i igrac.Podhitno dovesti dobrog centra inace ce biti katastrofa
    (Nikola, 18. novembar 2017 03:27)

    # Link komentara

  61. Ajde sto nam je onaj cuveni nas predsednik i progonitelj srpskog naroda i boje promenio, ali nismo bas morali postati Igodinamik. Dovoljno je sto kao ovce navijamo crno beli a mi u stvari plavo crveni.
    (grobar tudjmanlija, 18. novembar 2017 03:26)

    # Link komentara

  62. Mislim da je sasvim jasno da je uzrok ovakvih poraza neigranje Stefana Jankovica, a pritom veca minutaza za Keselja, jer je to jedina promena u odnosu na prethodne utakmice... Valjda se svims smuci kosarka kad vide koliko Keselj ne zna
     (bball, 18. novembar 2017 03:15)

    # Link komentara

  63. Au al su ovi gazili bas onako bratski.Sta bi tek bilo da vam nisu braca?
    (Neko, 18. novembar 2017 02:42)

    # Link komentara

  64. Alimpije i nas Muta Nikolic su kandidati za najgoreg trenera ABA lige, posto smo izgubili od sezone od ocajne Zvezde i to jos na nominalno receno svom terenu, jasno je kolika je Muta neznalica. Dok su Alimpije i Muta na aktuelnim pozicijama ne pise se dobro ni panterima ni nama.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. novembar 2017 02:40)

    # Link komentara

  65. Poraz od Oli pantere sada jako bOLI. Oli pantere castio kosevima a oni bracu suzavcima, bas velikodusno nema sta.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. novembar 2017 02:36)

    # Link komentara

  66. Posle nekoliko uzastopnih godina cekanja svake utakmice, gledanja i navijanja, prestajem da pratim Zvezdine utakmice! Nije ih moguce gledati, ne zato sto Zvezda gubi, vec zato sto je nivo kosarke pao drasticno. Nema igre, nema lakoce, nema osmisljenih akcija, nema kosarke jednom recju!
    (Evroskeptik, 18. novembar 2017 02:34)

    # Link komentara

  67. kako ce covic da dovede sad jednog pleja u inat dusmanima
     (cope, 18. novembar 2017 02:13)

    # Link komentara

  68. @petarczv
    Mozda Radicevic ima 0/11 iz poslednje dve utakmice,ali zato ima 1/23 iz prethodne 4! ?
     (Dag Kristi, 18. novembar 2017 02:01)

    # Link komentara

  69. Bolje biti i FMP nego grobar, napred Zvezdo!
    (igor, 18. novembar 2017 01:59)

    # Link komentara

  70. Ima kod mene jedan klinac u kraju, stalno baca na koš pred zgradom, retko kada ubaci, a kada pogodi unutrašnji deo obruča stegne pesnicu i vikne: Bolji od Dangubića!
    (Otkud tetka zna Jovića?!, 17. novembar 2017 23:57)

    Daj da ga registrujemo kod Mute?
     (Dag Kristi, 18. novembar 2017 01:58)

    # Link komentara

  71. A ne tako davno sanjali smo da napadnemo F4 u Beogradu sa Radonjom na celu , jos ponekim pojacanjem ( Bolden npr ) i punom Arenom . I tako sve nestade kada smo se probudili.
    (Dovla, 18. novembar 2017 01:57)

    # Link komentara

  72. Marko Keselj ove sezone ima jedva preko 5% sut iz igre (1 / 19 mislim)??? I to evroligaski igrac?? Pa da su uzeli nekog klinca sa igralista ne bi mogao biti gori. Lazic, Dangubic, Jankovic i Radicevic nisu puno bolji nazalost
     (bball, 18. novembar 2017 01:40)

    # Link komentara

  73. Meni nije dovoljno da na tabeli budemo ispred partizana a da kilavimo u evropi. Zna se ko je kriv za ove debakle. Covicu odlazi!
    (Neko iz mase, 18. novembar 2017 01:31)

    # Link komentara

  74. kad bi čović dao klub vucicima uletelo bi nekoliko miliona i muta kao trener.a za 5 godina bi opet bilo 15 miliona duga.
     (nosi fenjer,navija za fener, 18. novembar 2017 01:26)

    # Link komentara

  75. Ilija odmara glasne žice ove sezone...
    (Dr Ex, 18. novembar 2017 01:21)

    # Link komentara

  76. Ovo su već sramotni porazi....
     (Rocky Balboa, 18. novembar 2017 01:19)

    # Link komentara

  77. coldpleyer
    imamo na svakoj utakmici 15 otvorenih šuteva.
    sve ostalo ti je bez veze.
     (nosi fenjer,navija za fener, 18. novembar 2017 01:19)

    # Link komentara

  78. partizan je u grupi sa 4 tima imao 1 : 5 a nama ne valja?
     (nosi fenjer,navija za fener, 18. novembar 2017 01:14)

    # Link komentara

  79. Концепт.
     (Јабучило, 18. novembar 2017 01:14)

    # Link komentara

  80. a groblje igra šta?
    koji su?
     (nosi fenjer,navija za fener, 18. novembar 2017 01:12)

    # Link komentara

  81. a koji je partizan?
    u evroligi.
     (nosi fenjer,navija za fener, 18. novembar 2017 01:07)

    # Link komentara

  82. Ako Zvezda bude i poslednja opet je bolja od osvajača Evrokupa a kamoli od poslednjeg partizana sns.
    (partizan sramota Srbije, 17. novembar 2017 22:14)
    Jesi srećan sad a nikad nećete biti prvaci evrope ustvari nikad nećete igrati ni F4 hahaha
    (Zoran, 18. novembar 2017 01:06)

    # Link komentara

  83. Ponosu Beograda 'esi mi zadnji?
     (Copernicus, 18. novembar 2017 01:02)

    # Link komentara

  84. Čekajte grobari se smeju Zvezdi koja ima više pobeda u Evroligi nego partizan u Evrokupu?? Kažite mi da se zezate.
    (Zvezda ponos Srbije, 17. novembar 2017 23:59)
    Pa sine mi smo niko i ništa u košarci po vama pa nije ni bitno a vi ste po vasoj priči golden stejt e zbog toga je smešno hahaha
    (Zoran, 18. novembar 2017 00:59)

    # Link komentara

  85. Zvezda za ovih nekoliko sezona ima vise pobeda u EL nego Partizan za 10. Ne znam sta se smeju. Plus igraju nizi rang i poslednji su. Nema para nigde kod nas za bolje rezultate a oni se smeju. Ne kapiram sta je smesno kada nasa dva kluba ne stoje dobro.
     (Gojak Novi Sad, 18. novembar 2017 00:58)

    # Link komentara

  86. Nose fenjer navijaju za fener,fenjeraši hahaha
    (Zoran, 18. novembar 2017 00:55)

    # Link komentara

  87. Zvezda je smesan tim, da se ne lazemo, a Alimpijevic ima autoritet kao Vulin.
    (sasa jokic, 18. novembar 2017 00:55)

    # Link komentara

  88. Намерно спуштамо форму, док се други троше. Следећи месец је наш! Нема потребе за нервозом, нисмо уопште тако лоши, бићемо прави пред Божић! Притом, Гробари нам све време ради о глави! Успели да су накупе скоро милион евра за овогодишњи буџет, иако су небитни. Боље да су те паре дали нама јер ових шест милиона колико смо једва накупили преко наш Владе реално су мало!
    (Ко је украо зета?!, 18. novembar 2017 00:45)

    # Link komentara

  89. Pojacanjaaa…aa !!!!!
     (R, 18. novembar 2017 00:41)

    # Link komentara

  90. Tim koji potice iz zemlje vice sampiona olimijade i svetskog prvenstava sluzi za punjenje u evropi. Ocaj!
    (miki, 18. novembar 2017 00:40)

    # Link komentara

  91. zvezdo hvala na vecerasnjoj parodiji koja mi je podigla raspolozenje.
     (undertaker, 18. novembar 2017 00:39)

    # Link komentara

  92. Nisam dosao da dajem 5 poena. Nego 6.
    (Feldeine, 18. novembar 2017 00:38)

    # Link komentara

  93. Buši, ha, ha, ha... Buši!!!
    (Srpski Notingem Forest, 18. novembar 2017 00:32)

    # Link komentara

  94. Sjetite se velikog Dejana Radonjica....
    (Kanidja, 18. novembar 2017 00:31)

    # Link komentara

  95. Da igraju Keselj i Radicevic protiv Lazica i Dangubica, 2 na 2. Rezultat bi bio 0:0.
     (Zvezdan, 18. novembar 2017 00:27)

    # Link komentara

  96. Posle 8 kola, samo je Unikaha dala manje poena od Zvezde.
    3 najgore odbrane u EL.
    Efes, Himki i Crvena Zvezda.
     (brat pantela, 18. novembar 2017 00:25)

    # Link komentara

  97. Kuco, este mi top 16?!
     (militto, 18. novembar 2017 00:22)

    # Link komentara

  98. Inace...izjavi covek da bi zbog neke tamo Anice iz Kg presao da navija Zvezdu...rece, i ostade ziv...e moj Partizane, kakve navijace imas.
    (anica, 18. novembar 2017 00:00)


    ma zeza te, opusti se ;)
     (neutralni felsh, 18. novembar 2017 00:22)

    # Link komentara

  99. Čekajte grobari se smeju Zvezdi koja ima više pobeda u Evroligi nego partizan u Evrokupu?? Kažite mi da se zezate.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda ponos Srbije, 17. novembar 2017 23:59) Prolupao si čoveće...
    (xxx, 18. novembar 2017 00:20)

    # Link komentara

  100. Koliko nestvarno izgleda ono polufinale EL u Parizu na jednu loptu sa Olimpijakosom i produzeci i onda produzeci sa CSKA za 3 mesto.I danss ovi nesrecnici sto predtavljaju Srbiju kojima je Milko Bjelica MVP.A to je bilo pre samo 7 godina
    (Pobeda Excel tabele, 18. novembar 2017 00:19)

    # Link komentara

  101. Ali da li cemo lagano da budemo zadnji? Zara, i zelje nigde
     (katastrofa, 18. novembar 2017 00:16)

    # Link komentara

  102. Şta se palite nije zvezda klivland da pobedjuje sve u el realno 7 pobeda je max i da odbrane aba ligu dosta. Cska real fener olimijakos pao sve tajkunski klubovi nezive od prihoda vec od bogatih gazda Zato svi beze u Nba svi imaju iste uslove para koliko hoces ,a osvajac el ulozi 40 milja dolara i zaradi pazi 1 mil smeurija . U repkivsvi kidaju da se prodaju bez nje polovina klub nebi nasla i povratnii u aba da ozive karijere realnost
    (Hans, 18. novembar 2017 00:15)

    # Link komentara

  103. ostavka predsednika kluba pod hitno...sazvati skupštinu i smeniti ga...nismo mi privatni klub i nečija prćija...ili jesmo...sad sam se malo zbunio...
     (batko, 18. novembar 2017 00:14)

    # Link komentara

  104. stvarno ne znam čemu to lupetanje.zvezda je bila među 8 pre samo godinu i po
    (Slobinator, 17. novembar 2017 23:39)

    A dobro, to medju prvih 8 2015te je bio vec FMP a ne Zvezda, ajde ne zezaj jesu li vam navijaci Makabija rekli surovu istinu sa natpisom " a ko ste vi".

    Igrali 3 puta finale Kupa RAdivoja Koraca, hehe, pa Partizan je taj Kup 3 puta osvajao.

    PArtizan nije najveci kosarkaski klub na svetu, ali za Zvezdu i FMP zajedno sa Jugoplastikom, Cibonom i Bosnom je druga mnogo naprednija i slavnija kosarkaska dimenzija.

    Je li ti iko rekao da ste osvajali titule prvaka Juge iza 2 svetskog rata, kada su se po sezoni igrale, 4, 5 ili 6 utakmica ?, U slicnom domenu mozes da posmatras i to polufinale kupa sapmiona iz 1973.
    (miki, 18. novembar 2017 00:13)

    # Link komentara

  105. Inace...izjavi covek da bi zbog neke tamo Anice iz Kg presao da navija Zvezdu...rece, i ostade ziv...e moj Partizane, kakve navijace imas.
    (anica, 18. novembar 2017 00:00)

    da, ja sam to rekao i ne stidim se, malo u sali malo u zbilji...nije CZV ni PA, sve u zivotu..mozda za tebe, ali za mene sigurno ne...i ostao ziv.
     (hmm...., 18. novembar 2017 00:13)

    # Link komentara

  106. zasto jos nema vest da je nas brat napaceni alimpije podneo ostavku ili dobijo otkaz??
     (b92, 18. novembar 2017 00:12)

    # Link komentara

  107. ja odigrao dangubu plus kosevi na 5,5 i to dali kvotu 2...ali ne vredi...
     (duledudule, 18. novembar 2017 00:12)

    # Link komentara

  108. "BILA JE POLUFINALISTA KUPA ŠAMPIONA 1973.znači bila je među 4 u evropi."

    JEDNOM, dok je Partizan samo u zadnjih 25 godina to uradio tri puta, od cega jr jednom i osvojio to takmicenje.
     (Sinisa Mihajlovic, 18. novembar 2017 00:11)

    # Link komentara

  109. Alimpijevicu zbogom
    A ti Covicu ili dovedi 2,3 igrača ili putuj za njim.
    Od stare slave se ne živi.
    Radonjica jedinog nisi smio pustiti
    Ali ti imaš prevelik ego da bi to priznao
     (krajisnik, 18. novembar 2017 00:10)

    # Link komentara

  110. dosta smo losi i tesko je ovo gledati. Ali posto vidim da su se grobari ponadali i razmahali, vazno je dati podrsku klubu i igracima i podrzati ih u nastojanju da rastu tokom sezone. Stici ce i neka pojacanja. Ono sto je vazno je da smo i ovakvi najveci favoriti za ono sto je vazno - osvajanje ABA lige. razlika je manja ali ako pogledate kako prolaze Cedevita i Buducnost u Evrokupu u utakmicama sa mnogo slabijim klubovima od CSKA ili Olimijakosa onda je jasno sta ih ceka u maju... Ipak, vazno je da mi taj maj docekamo na nogama i sa sto boljom atmosferom.
    (dusan, 18. novembar 2017 00:09)

    # Link komentara

  111. Alimpijevic niti ima iskustva niti ima autoritet nad igracima. Sta on moze i sme da kaze jednom Peri Anticu ili Rocestiju i Bjelici ljudima koji su stariji od njega i sa mnogo viae iakustva. jos nisam cuo da je na nekoga podviknuo na time outu..
     (sax, 18. novembar 2017 00:07)

    # Link komentara

  112. od ove ekipe ovo je odlicno ali odbrana mora mnogo bolje..
     (ldjidji, 18. novembar 2017 00:06)

    # Link komentara

  113. Ako su vam Olimpijakos braca, onda je ovo bio incest...
    (Tisina Tamo!, 18. novembar 2017 00:01)

    # Link komentara

  114. Inace...izjavi covek da bi zbog neke tamo Anice iz Kg presao da navija Zvezdu...rece, i ostade ziv...e moj Partizane, kakve navijace imas.
     (anica, 18. novembar 2017 00:00)

    # Link komentara

  115. Koja Zvezda? Misliš FMP.
     (Madjo, 18. novembar 2017 00:00)

    # Link komentara

  116. Neka je fenjer sa vama limena braćo!
     (Bog Gvoždja, 17. novembar 2017 23:38)

    Sa vama je bio 10 godina zaredom. Sa nama ni jedan jedini put u istoriji kluba. Gleda se kraj sezone. Opet trcite pred rudu, kao i pre mesec dana kada ste slucajno izbili na prvo mesto ABA lige i proglasili sebe sampionima. Onda je dosao derbi, sve ostalo je istorija.
    (Ivan, 17. novembar 2017 23:59)

    # Link komentara

  117. (anica, 17. novembar 2017 23:43)

    prva recenica ti je sarkasticna. Zasto je neumesno porediti navijace oba kluba kad smo na istom mestu u Evropi ??!!! Zato je valjda i uspeh ako dodje vise ljudi na nasu tekmu nego na vasu. I da, na koga da se ugledam Boga ti ?
     (hmm...., 17. novembar 2017 23:59)

    # Link komentara

  118. Čekajte grobari se smeju Zvezdi koja ima više pobeda u Evroligi nego partizan u Evrokupu?? Kažite mi da se zezate.
     (Zvezda ponos Srbije, 17. novembar 2017 23:59)

    # Link komentara

  119. Nemamo novca za neki veci uspeh u ovom takmicenju,ali verujem u ovaj tim i mislim da cemo biti sve bolji.
    (miki, 17. novembar 2017 23:58)

    # Link komentara

  120. (hmm...., 17. novembar 2017 23:49)
    Menjamo adresu, menjamo ime, efempe Covic Vucic al brate nikako da nas se otkacite onda, jos punite Pionir protiv nas i pomno nas pratite, boli vas sto nijedan Zvezdas nema cega da se stidi niti sta da krije, sto sa ponosom voli svoj klub i grb, godine...ja cu uskoro 29...i do 36te mozda i obucem
    nekad crno beli dres, da probam...mada tesko da ce biti. Vas najvise boli sto su Zvezdasi ravnodusni na vase rezultate i utakmice...a veruj mi tako je, sto se za vas ne bi moglo reci.
     (anica, 17. novembar 2017 23:58)

    # Link komentara

  121. Zato što se smejete nama, zato vam je tako kako vam je. Poslednji ste u onoj grupi, prosečno primate 100 poena, mi smo vas razbili... Što se tiče nas moramo bolje, individualno većina igrača odlični, ali zajedno ne funkcionišu. Nema hemije i ulično rečeno kapiranja između njih. Moraju da se uigraju. Svaku sezonu smo počeli loše, ima još vremena.
     (UltraCzBg, 17. novembar 2017 23:58)

    # Link komentara

  122. Ima kod mene jedan klinac u kraju, stalno baca na koš pred zgradom, retko kada ubaci, a kada pogodi unutrašnji deo obruča stegne pesnicu i vikne: Bolji od Dangubića!
     (Otkud tetka zna Jovića?!, 17. novembar 2017 23:57)

    # Link komentara

  123. Vi ste bruka zemlje naše košarkaške..svi bi da se malo zezaju sa vama..!!!!!!!!
    (Dragan Janjić, 17. novembar 2017 23:57)

    # Link komentara

  124. Nisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.
     (Delija SEVERLIJA, 17. novembar 2017 23:54)

    # Link komentara

  125. Ista prica ko u vreme Pere Bozica u partizanu. Mozemo se tesiti da nema dovoljno kvalitetne igrace ali istina je da on prvi pojma nema o poslu kojim se bavi. Sto pre ga se resimo izgledi su veci da spasemo sezonu ! Ovoj ekipi treba neko sa autoritetom i ABA ce se osvojiti bez problema. Jos par ovakvih poraza i tu kap preliva casu!
    (Covicu, vracaj ovog u FMP!, 17. novembar 2017 23:53)

    # Link komentara

  126. gledao sam utakmicu fmp-mega,rebic nesto brljao u kontinuitetu i miloje zatrazi tajm aut.samo mu je glasno rekao da igra odbranu,posle mu udelio jos par saveta i na kraju mu rekao ja ti to pricam za tvoje dobro,ajde.rezultat je ukradena lopta i 7 vezanih poena rebica,kao da mu je dao doping,a ne tajm aut.e to je trener.mislite o tome.zao mi je dusana on je kolateralna steta.videli smo da ume,ali kad nisi autoritet dzabe sve
    (ljupce, 17. novembar 2017 23:53)

    # Link komentara

  127. ortodox brothers
     (Taribo West 16, 17. novembar 2017 23:53)

    # Link komentara

  128. Posle dva debakla i sala za fizicko u zelezniku ce biti dovoljna da primi sve pantere
    (Borat iz predgradja, 17. novembar 2017 23:52)

    # Link komentara

  129. Kućo 'este mi zadnji?
     (Luke Babbitt gravedigger, 17. novembar 2017 23:51)

    # Link komentara

  130. Lepo je videti tabelu, hahaha
    (Lili, 17. novembar 2017 23:51)

    # Link komentara

  131. Sta ces Covic mislio ako promeni ceo tim da ce da ponovi uspehe od prosle god.,ali malo sutra.To sto je radio Partizan predhodnih godina Zvezda moze samo da sanja,ali je Partizan imao Duleta Vujosevica koji je imao skener u glavi koga treba dovesti da igra a koga ne.Mozete samo da sanjate da cete da ponovite uspehe Partizana i 12 uzastopne titule
     (Boban, 17. novembar 2017 23:28)
    Ne davi bre ti i ostali grobari a i zvezdaši koji nesto kritikuju ovo, ono bolje ovako, onako....
    (nenad, 17. novembar 2017 23:50)

    # Link komentara

  132. ...ih Alimpijeviću ima u košarkaškoj igri i igra 2 na 2...
     (RUMBLE, 17. novembar 2017 23:49)

    # Link komentara

  133. (anica, 17. novembar 2017 23:30)

    onda sam i ja deda sa 36 ;) , ja bar svoje godine ne krijem kao ti, ali dobro...ti si curica i dalje. Videcemo za ABA -u, tesko ce vam biti sigurno.
     (hmm...., 17. novembar 2017 23:49)

    # Link komentara

  134. Sto bi rekao jedan čika sa naočarama iz predgradja a vama vasa legenda ha ha TAČKA.
     (Cole, 17. novembar 2017 23:47)

    # Link komentara

  135. Sad kad ste se dočepali poslednjeg mesta, čvrsto ga držite!
    (LP, 17. novembar 2017 22:53)

    Zvezda u poslednje 3-4 sezone koliko igra evroligu nije niti jednom zavrsila na poslednjem mestu za razliku od partizana, koji drzao fenjer 10 godina zaredom i sa 1-2 pobede po sezoni i to u starom sistemu takmicenja u kojem su u grupi igrale daleko slabije ekipe jer je Evroliga imala 32 tima. Jedna grupa je imala maksimalno 2 kvalitetna tima. Zvezda igra Evroligu protiv 15 vrhunski jakih timova.
    (Ivan, 17. novembar 2017 23:47)

    # Link komentara

  136. Već rekoh,sa prostora exYu ne postoji klub koji može biti konkurentan u EL.Hitno treba preći u Euro Kup i njega igrati sa isključivo domaćim igračima koji će biti potpisani na duži rok.Prodajom 2-3 igrača godišnje obezbeđivati jedan deo novca za narednu sezonu.Posle 10-tak godina iz takog sistema stekli bi se uslovi za ulazak u EL .Opet sa domaćim igračim,eventualno max 1 stranac
     (RUMBLE, 17. novembar 2017 23:46)

    # Link komentara

  137. Nama ne menjaju adrese i boje najveci zlotvori srpskog naroda, vasi stvaraoci i predsednici.
    (Tokio, 17. novembar 2017 23:45)

    # Link komentara

  138. @popi
    Realno.Slaba domaca liga,tj ocajna.Aba ligasi,sem mege i fmp-a,guraju strance jer ne mogu da cekaju kvalitet.Imacemo problema ako se ovako nastavi.Mozda sa ovom drugom aba ligom bude nesto bolje.
     (coldplayer, 17. novembar 2017 23:45)

    # Link komentara

  139. (hmm..., 17. novembar 2017 23:26)
    Ooooo da, ljubav prava, sasvim dovoljno navijaca, mislim da je neumesno da poredis Zvezdine i Partizanove navijace u ovom periodu, opasan kompleks imas cim ti smeta nadglasavanje himne, meni ne smeta nista u vezi Partizana, evo bas nista! Kad sam osporila Partizanove rezultate, kazi? Vi ste ti kojima kompleksi ne dozvoljavaju da podnesu Zvezdin top8. Vi ste ti koji beze posle poraza.
    To sta je za nas a za vas vidi se u takmicenjima u kojima smo... ne ono sto bi ti voleo.
    Mogao bi malo ja Vuleta da se ugledas.
     (anica, 17. novembar 2017 23:43)

    # Link komentara

  140. (rock star, 17. novembar 2017 22:52) 
    Znas sta mi nikad nece biti jasno??? Zbog cega se vi nervirate i dozvolili ste da vam nabiju komplekse navijaci kluba koji je igracki GENERALNO losiji od vas. Smeta vam Ilija, ona tri momka u reklami, Idea, smeta vam 7days, Pezo, smeta vam puna Arena a imali ste je... Eto...iskrena da budem...po meni je to teska patologija, zar ne treba da se ponosite svim uradjenim u kosarci, i da gledate sebe, je l vidis druze dokle vas dovela ta zavist i zloba, gde ste??? Mi smo oduvek naviknuti na skromnost u kosarci, nikad nam nije poraz bio stran niti smo se osecali posramljeno, nije nas sramota sto smo poslednji u EL, sto ne mozemo ove godine do solidnog rezultata koje vi brze bolje omalovazavate, nije sramota biti uz igrace i kad gube...izgubili ste od tog poslednjeg tima, poslednji u EK i dolazite da se podsmevate Zvezdi. Shvatite da mi nas klub volimo i da ne menjamo dresove po potrebi.
    (anica, 17. novembar 2017 23:07) Devojko pa ti si promenila dres po potrebi ?Sada si navijacica FMP-a ?
     (pera, 17. novembar 2017 23:43)

    # Link komentara

  141. Nego, jel smete sad 5 na 3?
     (Riki Lugonjic, 17. novembar 2017 23:41)

    # Link komentara

  142. @tommy
    Ima tu istine,ali ne zaboravi da su vracani i zaostali dugovi.Nije sve tako crno belo kao sto kazes.
     (coldplayer, 17. novembar 2017 23:41)

    # Link komentara

  143. Protiv crveno belih loše ali zato crno bele gazimo!Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 17. novembar 2017 22:56...Djak legendine skole iz zeleznika
    (Borat iz predgradja, 17. novembar 2017 23:41)

    # Link komentara

  144. Ne ide ovako, Zvezdi treba neki mlađi trener.
    (Šon Kemp, 17. novembar 2017 23:20)
    ako dovedu nekog mlađeg za odlazak u inostranstvo ce morati da traže pismenu saglasnost njegovih roditelja.
    (aca Umc, 17. novembar 2017 23:40)

    # Link komentara

  145. Nećemo da gledamo ovo!Čoviću vraćaj Radonju i kupuj još tri krštena igrača ili se povuci.Možeš da se prenemažeš do sutra i vičeš kako smo botovi,ali ovo je glas navijača.Šta će nama aba liga preko koje se dolazi u evro-ligu u kojoj će da nas nakantavaju! A sa ovom igrom nema ništa ni od aba lige. 
    (slobos sa rodosa, 17. novembar 2017 22:17) 
    Kako mislis Covic da se povuce?!?! 
    To je njegov klub, jedino ti mozes da prestanes da navijas za FMP.
    (punimlimenke, 17. novembar 2017 22:34)
    Bjelica naljutio grobare. :)
     (Miles Davis, 17. novembar 2017 23:40)

    # Link komentara

  146. (deki, 17. novembar 2017 22:50)
    stvarno ne znam čemu to lupetanje.zvezda je bila među 8 pre samo godinu i po.ovo joj je peto UZASTOPNO TAKMIČENJE U EVRO-LIGI.BILA JE POLUFINALISTA KUPA ŠAMPIONA 1973.znači bila je među 4 u evropi.osvojila je kup kupova.igrala tri finala evropskog kupa koraća,polufinale evro-kupa 2014 i mnoštvo četvrt-finala evropskih takmičenja.Ne može se reći da je klub nepoznat u evropskim razmerama.to su mislili i oni iz makabija pa su pukli 4 puta od tada.druga je stvar što grobari imaju mnogo visoko mišljenje o svom klubu.evo jedan juče na ovom portalu ladno napisa kako je to najveći klub u evropi svih vremena?!
    (Slobinator, 17. novembar 2017 23:39)

    # Link komentara

  147. Shvatite da mi nas klub volimo i da ne menjamo dresove po potrebi.(anica, 17. novembar 2017 23:07b).... Ali zato menjate adrese i ime bar jednom u dva meseca
    (Borat iz predgradja, 17. novembar 2017 23:39)

    # Link komentara

  148. Neka je fenjer sa vama limena braćo!
     (Bog Gvoždja, 17. novembar 2017 23:38)

    # Link komentara

  149. Drzite fenjer navijate za Fener... Ovaj mislio sam za FMP :)))
     (Aca Palermo, 17. novembar 2017 23:37)

    # Link komentara

  150. Shatili ovi iz oli da ovo nije czv i zato ih odrali.Inace bi ih pustila braca
     (pera, 17. novembar 2017 23:37)

    # Link komentara

  151. Uzmimo da neko spolja prati srpske na evropskoj sceni i onda se seti Partizana koji je ni iz cega pravio zvezde i znao redovno da iznenadi najvece. I onda je taj klub unisten i dosla je Zvezda, koja kupuje sta hoce i ne iznenadi nikoga i ne napravi nikoga. Mora da ti ljudi misle da smo vrlo nenormalni ...
     (Misko, 17. novembar 2017 23:36)

    # Link komentara

  152. ...Shvatite da mi nas klub volimo i da ne menjamo dresove po potrebi.
    (anica, 17. novembar 2017 23:07)
    Pa večeras ste zbog potrebe nosili plave dresove :)
    (aca, 17. novembar 2017 23:35)

    # Link komentara

  153. GNisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.
    (Delija SEVERLIJA, 17. novembar 2017 23:09)
    slusa, stvarno ne kapiram.to za nesretno detinjsrvo.Dete,mi smo bili prvaci sveta Sveta
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (est, 17. novembar 2017 23:22)

    Zivite svoje zivote a ne tudje. Veoma je bitno ko je bi prvak sveta u loptanju. Nego znate li ko je bio milutin Milankovic??? Kosmos i ljudska glupost su beskonacni.
    (Milan, 17. novembar 2017 23:35)

    # Link komentara

  154. @basketball
    Jesi li ozbiljan ili sta?Sa kim se ikad Dangubic igrao?Decko je samo atleta i nista vise.Totalna kosarkaska neinteligencija.Stagnira 3god vec bez imalo pomaka.Ne zelim decku nista lose naravno,ali ovo je realnost.Ne znam gde si video da on moze da se igra kosarke?Decko je za klupu i zadatak u odbrani po potrebi.Ostalo na ovom nivou ne moze da zadovolji.
     (coldplayer, 17. novembar 2017 23:34)

    # Link komentara

  155. @tomy
    Ozbiljnih privrednika ima ali ne zele da ulazu u nesto iz cega nece imati zarade. Sponzori nisu tu da ti samo daju novac, vec hoce da i zarade. Ulaganjem u drzavne klubove u Srb oni nemaju neku racunicu jer su u istim klubovima oni koji to trose za sebe. Takodje nema ni projekata. Da su i Zvezda i Partizan privatni klubovi sa jasnim ciljevima, bilo bi sponzora. Ovako ih ima ali posto im drzava naredi.
    (kako da ne, 17. novembar 2017 23:33)

    # Link komentara

  156. Da nismo najgori u onom smesnom kupu kako bih slatko zezao zvezdase! :-(
    (necu ni ime da kazem, 17. novembar 2017 23:32)

    # Link komentara

  157. uzmite Duloa za trenera, mozda nesto i uradite
    (..., 17. novembar 2017 22:55)

    Који ти је тај Дуло? Неки Француз или Швајцарац?
     (Лепи Цане као гробар, 17. novembar 2017 23:32)

    # Link komentara

  158. (hmm..., 17. novembar 2017 23:19)
    Ne znam zaista sta je problem sa Perom, covek na mestu, postovan cenjen svuda, pomaze timu koliko moze, ABA ligu osvajamo, za klasu smo bolji...EL svaka pobeda plus...veliki je kiks ova godina, ali dogodine.
    Nego, sreco...ako je Pera deda, sta si ti?
     (anica, 17. novembar 2017 23:30)

    # Link komentara

  159. Zeznut raspored, bolje ovako nego izgubiti sa pola kosa...Do duela sa Zalgirisom u Bg, mozemo da imamo 8:8 skor...polako...
    (dusan, 17. novembar 2017 23:18)


    а могли сте и 16:0
     (спортски уметник, 17. novembar 2017 23:30)

    # Link komentara

  160. Ocekujemo Covicevo saopstenje o Partizanu. Bez njega ovo nije kompletna vest
     (matori, 17. novembar 2017 23:29)

    # Link komentara

  161. Nisam došao da dajem 5 poena, reče Feldin i dade 6! Izvinite, moram malo :) O utakmici baš i nemam komentar, sve je rečeno. Osim da ne pamtim da je skoro neki tim imao 34% za 2 i 55% bacanja. Biće Zvezda bolja, nije ni ovo baš realno stanje. Za EL svakako nedovoljno, a za ABA...nezahvalno je prognozirati u ovom trenutku.
    (Mara, 17. novembar 2017 23:29)

    # Link komentara

  162. Sta ces Covic mislio ako promeni ceo tim da ce da ponovi uspehe od prosle god.,ali malo sutra.To sto je radio Partizan predhodnih godina Zvezda moze samo da sanja,ali je Partizan imao Duleta Vujosevica koji je imao skener u glavi koga treba dovesti da igra a koga ne.Mozete samo da sanjate da cete da ponovite uspehe Partizana i 12 uzastopne titule
     (Boban, 17. novembar 2017 23:28)

    # Link komentara

  163. Nećemo da gledamo ovo!Čoviću vraćaj Radonju i kupuj još tri krštena igrača ili se povuci.Možeš da se prenemažeš do sutra i vičeš kako smo botovi,ali ovo je glas navijača.Šta će nama aba liga preko koje se dolazi u evro-ligu u kojoj će da nas nakantavaju! A sa ovom igrom nema ništa ni od aba lige.
    (slobos sa rodosa, 17. novembar 2017 22:17)

    Cekaj, zasto bi se on povlacio iz svog privatnog kluba? Vi ocigledno i dalje ne shvatate da to nije ona Crvena Zvezda od pre par godina. Ova Crvena Zvezda je njegovo vlasnistvo i nicije vise. Njegovo preduzece. To je onaj isti njegov FMP koji je promenio samo ime, ali ne i vlasnika. Ti i ostali navijaci mu tu dodjete kao alibi. Da li je stvarno moguce to ne razumes? I to ne treba ni Tegeltija niti bi bilo ko drugi, niti bi ja trebao ovo da ti govorim. To bi ti sam trebao da skontas. Osnovni postulat kapitalizma, privatno vlasnistvo.
    (andrejka, 17. novembar 2017 23:28)

    # Link komentara

  164. prava ste braca, milosti nemaju ?
    gazi breeee ?
     (grobar, 17. novembar 2017 23:28)

    # Link komentara

  165. Gospodin Dejan Radonjic
    (Dusan, 17. novembar 2017 23:27)

    # Link komentara

  166. @Kojo
    Druze,gresis.Sam je uzeo vruc krompir,tj preveliki zalogaj pa se sad gusi u njemu.Nije on kriv sto ti igraci koje si nabrojao nemaju ne znam kakav kvalitet.To je tacno.Ali da te pitam nesto.Da li je njegov posao da motivise igrace?Jel ti vidis da oni igraju bez imalo zara?Da li je njegov posao da pripremi odbranu za svaku ekipu?Busni smo kao reseto na svim pozicijama.Pa jedan Lazic iz kojeg je Radonja izvlacio 120% ovaj ne zna da izvuce ni 20%.Isto vazi za Dangubica.Kod Radonje je igrao odbranu barem,ovde ne igra nista.Da li je ekipa od letos spremila barem tri akcije i uvezbavala ih?Nemamo po utakmici jedan jedini otvoreni sut a da je proistekao iz neceg smislenog.Samo se siluje lopta dok se ne sutne pa ako udje super.To je posao trenera.Radis sa onim sto imas.A ovaj ne zna ni ovo da iskoristi.Nije ovo toliko losa ekipa uopste.Nemamo klupu da,ali prva petorka je sasvim solidna.Ali i sa prvom petorkom nas bije ko i kako stigne.Ne zna se gde ko stoji,ko koga cuva,zatvara,ma ne zna se nista.Haos u napadu,haos u odbrani.To je potpis trenera druze.
     (coldplayer, 17. novembar 2017 23:27)

    # Link komentara

  167. Shvatite da mi nas klub volimo i da ne menjamo dresove po potrebi.
    (anica, 17. novembar 2017 23:07

    broj gledalaca protiv Brose i CSKA ( protiv Albe je bilo vise gledalaca nego protiv Brose) , odrazava tu ljubav o kojoj ti pricas. Mi nemamo nikakav kompleks od vas, sta ste vi uradili osim F8 koji je Partizan nekoliko puta uradio. Mi se zezamo sa vama, vasem nadglasavanju himne Evtolige kao protiv CSKA i Brose, vasoj nemoci u toj istoj Evtoligi, a za vas je u sustini Evrokup po svim pokazateljma, ali...vi volite da se letite bez krila. Izvini, jos jednom.
     (hmm...., 17. novembar 2017 23:26)

    # Link komentara

  168. ne kapiram,pa vi ste 99% vasih sezona bili zadnji i sad se smejete zvezdi koja je prvi put
     (tt, 17. novembar 2017 23:26)

    # Link komentara

  169. Zvezda lagano ide Partizanovim stopama. Napravi se dobra ekipa, dodju rezultati, a onda zbog nedostatka novca rasprodaja i opet sve iz početka. Mi nažalost živimo u zemlji gde nema ozbiljnih privrednika koji bi ulagali svoj novac u sport (naši biznismeni su navikli samo da uzimaju). A legeda severa dr Nebojša Čović godinama priča kako se igranje u euroligi isplati. Dve godine KKCZ ima pozitivan skor, solidno popunjene tribine a novca izgleda da nema. Neka pokaže sada njegove čuvene Excell tabele da vidimo kakvo je stanje u kasi KKCZ, a on umesto toga priča samo o KKP, mislim da mu više ne veruju ni Batko, Bodibond i slični. Jedino možda još Aleksej...
     (tomy, 17. novembar 2017 23:25)

    # Link komentara

  170. Nisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.
    (Delija SEVERLIJA, 17. novembar 2017 23:09)
    slusa, stvarno ne kapiram.to za nesretno detinjsrvo.Dete,mi smo bili prvaci sveta Sveta
     (est, 17. novembar 2017 23:22)

    # Link komentara

  171. Čoviću, Zvezdu si uredio, ne'mož bolje. Ajde sada opet sredi situaciju na Kosovu ko što's onomad, vidiš da tamo opet neš' ne valja.
    (Politika nema veze sa sportom, 17. novembar 2017 23:22)

    # Link komentara

  172. Zeznut raspored, bolje ovako nego izgubiti sa pola kosa...Do duela sa Zalgirisom u Bg, mozemo da imamo 8:8 skor...polako...
    (dusan, 17. novembar 2017 23:18)


    hahaha…haha aaa…aa .......
     (..., 17. novembar 2017 23:21)

    # Link komentara

  173. Ne ide ovako, Zvezdi treba neki mlađi trener.
    (Šon Kemp, 17. novembar 2017 23:20)

    # Link komentara

  174. Povraca mi se od Feldina!
    (Skot, 17. novembar 2017 23:19)

    # Link komentara

  175. (anica, 17. novembar 2017 22:53)

    evo ja prvi nisam normalan sto se zezam sa vama a vi poslednji :) . Izvini sreco, ali moram malo da vas zezam . Bice bolje dogodine, a za ABA ligu, mislim da ste svesni da cete tesko osvojiti ( ne moramo mi , ali Buducnost i Cedevita su jaki) . Secas se nase price iz pocetka sezone kad sam ti govorio da imate sklepan tim, a ti mi govorila optimisticno , kako je sve moguce. Tek sad dolazi do izrazaja taj tim, sa ovim mladjanim trenerom i deda Perom , ovo vam je merilo a ABA ce da visi u vazduhu.
     (hmm..., 17. novembar 2017 23:19)

    # Link komentara

  176. Ne ljutite ih da nam sledeci put ne uvale 120. Napred crno beli Igodinamik.
    (rock star, 17. novembar 2017 23:18)

    # Link komentara

  177. Protiv crveno belih loše ali zato crno bele gazimo!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 17. novembar 2017 22:56) Samo se ti teši...
    (xxx, 17. novembar 2017 23:18)

    # Link komentara

  178. Mi za prvu postavu imamo 1 igraca(Rocesti)i to je to.Na klupi bi mogli da budu Bjelica,Antic,Feldin,Lesor i Dangubic.Ostali nisu zasluzili Zbezdin dres.Znaci da bi bili konkurentni u EL nama treba 4 igraca za startnu postavu.Posto je to nemoguca misija u EL nam sledi fenjer jer tesko da jos nekoga pobedimo.A bogami bice tesko i u ABA i pitanje zasto je i uzeti ako ne mozes da budes konkurentan u EL.A sa ovakvim budzetima nismo ni za cipiripi kup.
     (POPE, 17. novembar 2017 23:18)

    # Link komentara

  179. Zeznut raspored, bolje ovako nego izgubiti sa pola kosa...Do duela sa Zalgirisom u Bg, mozemo da imamo 8:8 skor...polako...
    (dusan, 17. novembar 2017 23:18)

    # Link komentara

  180. Ljudi, ako dodje kod nas nas zagorac Igodinamik nece opet primiti 100 od Zvezde ali ni dati vise od 70.
    (dr feelgood, 17. novembar 2017 23:16)

    # Link komentara

  181. Izgleda svih par stotina tuznih navijaca samoproklavne institucije veceras, lazno klupski obojenih NARAVNO, po copy-past scenariju od poslednjih 10-ak godina tera trenera i citav tim Zvezde, sa sve ekonomom i plesnom grupom! :-)

    Momci, promenite plocu i uzivajte u vragolijam vaseg drim tima 100+, a mi cemo se snaci sami -(ne)SEKIRAJTE SE! :-)
    (011/2, 17. novembar 2017 23:10)

    # Link komentara

  182. Izgleda da Radonjic pojma nema a Alimpijevic je vrhunski trener!
    (Zoza, 17. novembar 2017 23:09)

    # Link komentara

  183. Nisam trebao da prelazim da navijam za FMP. Ipak je ona prava Crvena Zvezda, što smo je ugasili zbog upepe, obeležila moje nesrećno detinjstvo, a svakome je svoje detinjstvo najlepše. Ako smo i prodali grb i ime, trebali smo da zadržimo slike Zufera Avdije i Radovića Zokija zbog uspomene, sad mi je baš nešto tužno.
     (Delija SEVERLIJA, 17. novembar 2017 23:09)

    # Link komentara

  184. "mec je nakratko prekinut u 26. min. zbog suzavca"
    kao, ono, sasvim normalno u Pireju, al' ajd' da pomenemo
     (lupen, 17. novembar 2017 23:08)

    # Link komentara

  185. (rock star, 17. novembar 2017 22:52)
    Znas sta mi nikad nece biti jasno??? Zbog cega se vi nervirate i dozvolili ste da vam nabiju komplekse navijaci kluba koji je igracki GENERALNO losiji od vas. Smeta vam Ilija, ona tri momka u reklami, Idea, smeta vam 7days, Pezo, smeta vam puna Arena a imali ste je... Eto...iskrena da budem...po meni je to teska patologija, zar ne treba da se ponosite svim uradjenim u kosarci, i da gledate sebe, je l vidis druze dokle vas dovela ta zavist i zloba, gde ste??? Mi smo oduvek naviknuti na skromnost u kosarci, nikad nam nije poraz bio stran niti smo se osecali posramljeno, nije nas sramota sto smo poslednji u EL, sto ne mozemo ove godine do solidnog rezultata koje vi brze bolje omalovazavate, nije sramota biti uz igrace i kad gube...izgubili ste od tog poslednjeg tima, poslednji u EK i dolazite da se podsmevate Zvezdi. Shvatite da mi nas klub volimo i da ne menjamo dresove po potrebi.
     (anica, 17. novembar 2017 23:07)

    # Link komentara

  186. srecom pa nisam gledao... prosle, pretprosle godine nisam ni jednu utakmicu evrolige propustio...od toga sam spao na to da ravnodusno gledam na poraze od cska i oly... jednostavno ne vredi, ocajnu ekipu ima zvezda. razumeo bih da je razlog nedostatak para, ali ako je u pitanju neki eksperiment predsednika kluba, ocigledno je da nije uspeo.
     (asomakum, 17. novembar 2017 23:05)

    # Link komentara

  187. Mi smo bar izgubili od jake Albe, a vi pojma nemate, deru vas tamo neki CSKA i Olimpijakos.
    (MarcoPolo, 17. novembar 2017 23:04)

    # Link komentara

  188. A Grba nam prognozirao top 8.
    (Delije Čikago, 17. novembar 2017 22:03)

    Ni on ni onaj drugi ne znaju ništa.
     (NoName, 17. novembar 2017 23:04)

    # Link komentara

  189. @ anica - Podsjećaš me na Anu Ivanović po izjavama. Vama je uvijek sve u redu, nije važno što se nije pobijedilo, bitno je da ste se lijepo osjećale, da ste bile uzbudjene... E živote čega se neću naslušati. Daj jednim udari "šakom od sto" pa kritikuj kad je kritika potrebna, realna budi, nemoj živjeti "u oblacima" i zanositi se da je sve u redu kad svi vidimo da skoro ništa nije u redu. 👎
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. novembar 2017 23:03)

    # Link komentara

  190. Navijam za Partizan i nije mi drago da gledam ovu propast i Zvezde i Partizana. Previše smo počeli da se oslanjamo na strane igrače. Sve se vrti oko njih ...Naših mladih i talentovanih igrača nema nigde, niti vidim da će neko da se pojavi u skorije vreme. Ukoliko se brzo ne promeni filozpfija naših klubova uskoro nece biti ni jake reprezentacije. Teodosić polako ulazi u godine, ne vidim ko bi dostojno mogao da ga zameni. Ne vidim jednostavno ko bi uz Jokića mogao da nosi reprezentaciju na ledjima u narednim godinama koje dolaze. Uplašen sam za srpsku košarku, ali iskreno. Dok se mi medjusobno prepucavamo ko ima boljeg amera, naša košarka izumire
    (Popi, 17. novembar 2017 23:03)

    # Link komentara

  191. Postoje dva puta.
    Ili ces igrati Evroligu i na pobede uz 5-6 stranaca koliko danas svaki EL tim minimum ima (jer je vreme domacih igraca davno proslo), ili ces razvijati domace igrace (za to sluze ABA i Evrokup) i ici na jeftino sa 2-3 stranca max.
    Ili gadjas kos ili gadjas o tablu a neko ko se pita u Zvezdi je gadjao ono izmedju kosa i table i zato se desava ono na 's'.
     (Terenac, 17. novembar 2017 23:02)

    # Link komentara

  192. Moram malo o politici, posto nam ona radi svima o glavi, sto neko pre mene rece, bilo bi logicno da je prosle sezone drzava pomogla Zvezdu posle odlicnih igara i cak pozitivnog skora 16-14 a narocito cinjenice da je F4 u BG. Meni je delovalo da ce tako biti narocito sto iz vlasti kazu da nam nikada nije bilo bolje. Ocigledno da nesto ne stima izmedju Covica i SNS. Mozda u ovim losim rezultatima ima neceg dobrog, uprava konacno mora da se "otvori " , para ima, nije da prelivaju ali ima.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 17. novembar 2017 22:46)

    Jel ti stvarno ne znas ili se pravis da ne znas? Ne stima to , sto je Covic oterao Andreja Vucica iz kluba i ovaj ocigledno nece stati sa osvetom dok potpuno ne unisti Zvezdu i ponovo napravi jak Partizan. Sta mislis odakle Partizanu pare? Pale ima sa neba? A odakle ti molim te to da mi imamo para? Ne da nemamo prebijene pare nego smo duzni nekih 6-7 miliona, a do kraja sezone verovatno i svih 10.
    (quatrostaggione, 17. novembar 2017 23:02)

    # Link komentara

  193. Ovo jeste očaj. I jeste sve do trenera. Nema ovde samopouzdanja. I jesmo na dnu, ali Evrolige. Te komšije koji su poslednji u Kupu Srećni ljudi , da misle o tome.
    (doktor, 17. novembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  194. Al' ste poćerali ovo na tabeli Evrolige!??! Alal vera Čoki! Taman ovi tvoji da prodaju semenke na F4, jel od učešća na bilo koji drugi način nema ništa... Nego ispričaj nam sutra šta je Tadić radio i kako je pomogao Partizanu da ode na F4!?
    (mirocki, 17. novembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  195. meni je jasno da ova ekipa nema kvlaitet da igra napadacki al valjda mogu poginuti u odbrani da pokusas usporiti protivnia svest gan 70 poena poluvrijeme nek bue 35:29 a ove godine i zvijezda ipartizan igraju bez odbrane ko god hoce moze im dat 100 poena!! ovaj alipmijeic zaluto covjek ovog radicevica neznam koje preporucio pogledajte njegovu statistiku suta lazic doric dangubic u napadu bjeze od lopte imamo vise suteva za 3 nego za 2 ljudi mooji ovako se ne igra na igralistu!!! čovuću ostavise partizana i gledaj svoje dovriste sve sto si stvarao ovi 5 godina si izgubio kod navijaca z 2 mjeseca kupujete F4 dajete pare zato a imamo najslabiju ekupu u zadnji 6 godina!!! samo kukas preko medija kao neka zena!!!
    (tuzno, 17. novembar 2017 22:40)

    Radičević 5 asistencija, ceo tim Zvezde 8. Plejmejker je tu da dodaje, a ne da razvaljuje koševe.
    (oladi malo sa momkom, 17. novembar 2017 23:00)

    # Link komentara

  196. antiDebil@. Sta si se ti nakacio na Borac, pa mi nijednu nismo dobili posteno.
    (wer, 17. novembar 2017 23:00)

    # Link komentara

  197. @Dajte još para Fabrici metalnih proizvoda. Kada je moglo da se daje onoj pravoj Crvenoj Zvezdi, može i Limenkarima. Žao nam je pudlice.
    (Kiza, 17. novembar 2017 22:22)

    Bar priblizno kao "instituciji", ne mor ni isto, ni vise?

    - Kada su bili prvi svi drzavni sponzori kod njih zato sto igraju Evroligu!
    - Kada su bili na korak da konacno ugase Zvezdu, 2011, svi sponzori
    zabranjeni od strane drzavnog vrha
    - Kada konacno igraju neki kupic u Evropi opet svi drzavni sponzori kod
    njih, Zvezdi slavine zavrnute i totalno druga prica od one kada su bili
    sampioni - LOBOTOMIJA tipa skroz!

    Ali nema veze, koliko god vise dobijali od Zvezde bice vam malo. Sledece godine cete ponovo promeniti 15 dresova evroligasa navijajuci protiv nje!!!

    Drago mi je i sto sigurno necu cuti "hvala preCednice", a vama trenutno jedva pertle vire, znate odakle
    (011/2, 17. novembar 2017 23:00)

    # Link komentara

  198. Od crno belih kukumavki gori su samo zvezdini pljuvači...
     (Crvena Zvezda 1913, 17. novembar 2017 22:59)

    # Link komentara

  199. Nije problem izgubiti, ali je problem ovako izgubiti kada ne ubacuješ slobodna bacanja, ne skačeš, odbrana mlaka i samo gledaju kako se ovi šetaju, u napadu neorganizovano, ispod koša svaki peti zicer ulazi, svaka ničija lopta je protivnikova itd. Mislim da je ovde problem u treneru. Na stranu kvalitet igrača ali ni prošle sezone mi nismo igrali na kvalitet nego na angažovanost i požrtvovanost na svakoj lopti. Ove pajsere što se prepiru ovde ko je gori ove sezone Zvezda ili Partizan ne bih komentarisao. Zabrinjava činjenica da ni Zvezda ni Partizan nemaju ni jednog rasnog našeg igrača a pokupili su kao "najbolje" sa tržišta!
     (Džoni, 17. novembar 2017 22:58)

    # Link komentara

  200. Kućo, 
    Este mi fenjer?
    (-70, 17. novembar 2017 22:40)
    Da, sto pitas ???
    Isto kao i "institucija" u takmicenju koje je rang ispod ovog.
    Gledaj u svoje dvoriste.
     (ovangarda, 17. novembar 2017 22:58)

    # Link komentara

  201. Kakvog trenera imam ,bolje da ga nemam...
    (Black panther, 17. novembar 2017 22:57)

    # Link komentara

  202. Covke nikako ne moze da bude u gubitku. Ako pukne jedan FMP, tu je drugi..Samo promeni kancelariju.
    (323, 17. novembar 2017 22:57)

    # Link komentara

  203. Pre nego sto mi roknete minus procitajte. Moje misljenje je da je Alimpijevicu bacen vruc kesten. On je verovatno drugacije zamisljao sve ovo. Predpostavljam da ce imati ogromna zalaganja na trenimzima da ce se boroti da ce to biti mentalite Radonjine ekipe. Optuzuju svi njega.. Pa jel on kriv sto Radicevic ne moze da pogodi kos? Jel on kriv sto Keselj ne moze? Jankovic, Dangubic, Lazic itd.. Ok slazem se da ima problem sa akcijama. Nisam trener predpostavljam da i za akcije treba vreme da bi se uigrale. Nisu mi jasni ljudi koji su ocekivali od Lesorta da budec vrhunski centar momak ima 21 godinu. Sta vi mislite ko su centri u Evroligi..(i svi ostali igraci) Dal ste vi stvarno ocekivali da petorka Jankovic, Radicevic, Lesort, Jovanovic pruzaju otpor recimo evo veceras Printezisu, Papanikolau, Milutinovu i ostalima ako ste to ocekivali onda me ne cudi sto ste sokirani igrom.. Ok ima tu i ogromne greske Alimpijevica u selekciji igraca. Tragedija je u tome sto igraci koji su nam imali cenu i koji su vredeli, posle ove sezone u kojoj se ne igra odbarana nece vrediti ni upola. Jer to su iskljucivo defanzivni igraci. ( Lazic, Dangubic relativno) P.S Zao mi je sto Pero zavrsava karijeru na ovakav nacin.
     (Kojo, 17. novembar 2017 22:57)

    # Link komentara

  204. Protiv crveno belih loše ali zato crno bele gazimo!
     (Crvena Zvezda 1913, 17. novembar 2017 22:56)

    # Link komentara

  205. Da je igrala Zvezda braca bi je mozda pustila. Ovako za klub iz Zeleznika nema popusta.
    (Vlado, 17. novembar 2017 22:56)

    # Link komentara

  206. uzmite Duloa za trenera, mozda nesto i uradite
     (..., 17. novembar 2017 22:55)

    # Link komentara

  207. Petak vece. Grobari se javljaju na vest o utakmici Evrolige, Olimpijakos Zvezda. Sada, da vidimo razloge za pisanje njihovih komentara, odnosno kakve veze imaju sa ovom utakmicom. Evroliga, nju ne igraju godinama vec, veze nigde, Olimpijakos, grcki klub, poslednji put igrali pre nekoliko godina, veze nigde. Zvezda? Aha, eee tu veze ima, toliko mrze Zvezdu da ne znaju sta ce sa sobom, umesto da izadju u grad, popiju pice, izadju sa devojkom, odgledaju film, procitaju knjigu, oni ovde pljuju Zvezdu. Samo nastavite, vise ste poceli Zvezdu da pratite od nekih Zvezdasa. U klubu im SNS a oni zapeli kako drzava sipa u Zvezdu, doveli 15 pojacanja ove sezone, drzava sipa Zvezdi. Dovode Zagorca na 3 godine, drzava daje Zvezdi. Ali, bice opet Kalemegdan u junu, a vi kako hocete. :-)
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 17. novembar 2017 22:55)

    # Link komentara

  208. pa ovako ....lose igramo i u odbrani i u napadu ....nose nas rocesti i antic ...onda stanu pomalo i oni i potop ....igraci su u grcu ....mnostvo njih bez kvaliteta za evroligu a dosta njih totalno van forme ....sve vreme govorim da je ovoj ekipi neophodno neko pojacanje za evroligu....i nisam nikakav bot nego neko ko zvezdi zeli dobro .....razumem da su lazic i dangubic van forme zbog izlaska iz povreda ....ali ostatak ekipe uslo u grc u igri ....keselj je doveden van firme ocekivalo se da je povrati ,feldin van forme ,dobric isto usao u grc ...lesor odigrao los mec ....bjelica u zadnja dva meca se stopio sa sivilom .....trener je talentovan ali je i prihvatio ekipu koja nema trenutno kvalitet za evroligu ....cska i olimpijakos timovi pucaju na trofej ,em mi van ritma i onda susreti s njima ucine da nemamo pojma ....nije sve tako crno ,nismo mi ni toliko losi ,u aba smo konkurenti za trofej ...ali u evroligi,da napravimo bili kakav iskorak potrebna su neka pojacanja i rastetecenje nosioca ....jos nije kasno mozemo ispraviti mnogo stvari sa dobrim pojacanjem ....kao pre nekoliko sezona kad su doveli milera i preokrenuli celu sitvaciju .....trener zao mi momka ,treba i njemu pomoci ....covic ako ga podrzava pa treba i da mu pomogne nekim pojacanjem .....usli smo nekako u grc...u odbrani smo losi ispadamo u napadu utasni ...pikenrol skoro i ne igramo ....bice i ova zvezda dobra ima potencijal ali trenutno nije ....samo neko pojacanje ovo spasava ...podrska i treneru i mi ne smemo svu krivicu svaliti na njega i on biti zrtva lose selektiranog tima ....uzgred malo ima vremena za trening zbog putovanja pa malo vremena ima on kao trener da promeni nesto
     (zoran ivkovic, 17. novembar 2017 22:55)

    # Link komentara

  209. Covicu vreme je da se povuces! Radonjic ti je otisao bez objasnjenja a da nema drugi klub. Postavio si trenera bez utakmice u ABA. Selekcija igraca katastrofalna, mesavina matorih koji ne igraju odbranu sa ne iskusnim mladim ali ne talentovanim igracima. I na sve to nemas pare, svadjas se sa svima zivima. Spasi Zvezdu i idi dok je vreme, mi cigani cemo biti zahvalni za sve unazad.
    (pekica, 17. novembar 2017 22:55)

    # Link komentara

  210. Sad kad ste se dočepali poslednjeg mesta, čvrsto ga držite!
    (LP, 17. novembar 2017 22:53)

    # Link komentara

  211. ladno ste poslednji u Evroligi hahahahhaaaa..... Jel vi jos ne shvatate da ste zalutali tamo? Ova godina ce vam biti potop kako je krenulo.
    (hmm...., 17. novembar 2017 22:40)
    Pa? Sramota? Sramota je kad se neko osramoti sam, zvezdasi posle poraza ne beze nikad...i Mozda smo mi zalutali u EL, a vi opravdavate ulogu favorita u EK. Svaka cast komsija! Nego, kakav je osecaj obuci crveno beli dres veceras?
    Kako god da okrenete 'na niske ste grane pali'...naravno, uz izvinjnje svim normalnim navijacima Partizana...znam mnoge koji se ne podsmevajui koji su ok.
     (anica, 17. novembar 2017 22:53)

    # Link komentara

  212. Ilija Kovacic ponudio ostavku Sport Klubu. Kao razlog je naveo da moze da radi samo ako ima razloga za glasno vikanje kod svakog kosa, a zadnje dve utakmice je morao da precuti. Jednostavno ne vidi sebe vise tu i zeli novi izazov u karijeri. Kao sledecu mogucu destinaciju naveo je Brazil i prelazak na komentarisanje fudbala, jer mu je oduvek izazov bio proslavanjanje vikanjem GOOOOOOOOOLLLLLLLLLL u trajanju od minimum 54 sekunde. Srecno Ilija. Potpuno te razumem.
    (rock star, 17. novembar 2017 22:52)

    # Link komentara

  213. Odmah otkaz Radonjicu. Neema pojmaa!
     (Kriticarima sam govorio, pravicete ga od blata., 17. novembar 2017 22:52)

    # Link komentara

  214. za toliko hvaljenog radonju i njegove mega sposobnosti nije bio zainteresovan ni jedan klub a čovek pobeže od čovića jer mu mag železnika duguje lovu. a vi veverice kmečite da se vrati, kao nemate pojma da navijate za gazdin klub.
    (e moj... ti, 17. novembar 2017 22:52)

    # Link komentara

  215. Ne brinite. Stiže Klipa mesto Alempija.
     (ja, 17. novembar 2017 22:51)

    # Link komentara

  216. Citam komentare navijaca Zvezde i ne mogu da verujem koliko su daleko od realnosti.
    Do prije par sezona niko u Evropi nije znao da postoje, u proslih par sezona se pikalo da eto ko fol igraju Euroligu(pobedjivali u nebitnim utakmicama) i sad kuku Covicu sto ne kupis Lebrona, Duranta, HArdena, kao eto Zvezda veliki evropski kosarkaski klub i ocekuje se da hara Evropom, iako nikada u svojoj istoriji nije bila medju 8 najboljih ekipa starog kontinenta.
    (deki, 17. novembar 2017 22:50)

    # Link komentara

  217. Sramota srpske kosarke!9DT4K
    (Mutant 59-85, 17. novembar 2017 22:50)

    # Link komentara

  218. Ne znam cemu nerviranje, ove sezone ceo tim novi, ambicije nisu velike u Evroligi i to je vec receno i pre sezone.Ne vidim sta je sad problem, prosla je bila uspesna, ova sezona je ocekivana.Bitno je da guramo u ABA ligi dobro, a do kraja sezone tim ce se i uigrati jos.
    Sto se tice ovih miseva, oni nek cute, oni nemaju dve pobede ni u Evrokupu, a pre desetak dana smo ih oducili od kosarke i pokazali ko je gazda u gradu.
    (Dare, 17. novembar 2017 22:36)

    Partizan prvak Evrope. Zvezda ugašena. FMP fenjeraš u Evropi, državne pare prosute. Džaba ste prodavali grb.
     (Kiza, 17. novembar 2017 22:49)

    # Link komentara

  219. Nego, gde su nadimci ove sezone? Prosle, tu su bili Kuz, Mitar, Gudura, Laza, Simke, Djenka, Danga... ajde, mozete vi to.
     (Riki Lugonjic, 17. novembar 2017 22:49)

    # Link komentara

  220. Pa neka Covke opet kaze kako je Partizan izdegenerisan, cik ako sme. Ali kako je Oly rastavio avamgardu na proste cinioce. Bravo Milutinove i Jorgose Princezise, hvala i cestitke na pobedi.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. novembar 2017 22:49)

    # Link komentara

  221. Ovaj Bjelica nista ne moze da pogodi, samo je nas vratio u fetus polozaj.
    (milos.k@., 17. novembar 2017 22:48)

    # Link komentara

  222. kako je tuzno veceras biti delija
     (..., 17. novembar 2017 22:48)

    # Link komentara

  223. Kakvu ubitačnu (čitaj SAMOUBILAČKU) kombinaciju imamo :Alimpijević (kao trener) i Radičević (kao play).Ovaj prvi je neko ko ima skupu igračku a zna da se igra samo klikerima a ovaj drugi baš i nije siguran šta će uopšte tu,čini se da je zalutao ali ajde da ostane još malo kad je društvo veselo...
    (BAKI, 17. novembar 2017 22:47)

    # Link komentara

  224. kazu nama nesto za sponzore a pogledajte sliku, 4 sponzora na ledjima, jedva stalo. Jos malo pa na sorc sa obe strane ce stavljati.
     (hmm..., 17. novembar 2017 22:47)

    # Link komentara

  225. Ajde da se kladimo u sto kinti da će Čović sutra da oplete po Partizanu...
    (frka panika, 17. novembar 2017 22:46)

    # Link komentara

  226. Moram malo o politici, posto nam ona radi svima o glavi, sto neko pre mene rece, bilo bi logicno da je prosle sezone drzava pomogla Zvezdu posle odlicnih igara i cak pozitivnog skora 16-14 a narocito cinjenice da je F4 u BG. Meni je delovalo da ce tako biti narocito sto iz vlasti kazu da nam nikada nije bilo bolje. Ocigledno da nesto ne stima izmedju Covica i SNS. Mozda u ovim losim rezultatima ima neceg dobrog, uprava konacno mora da se "otvori " , para ima, nije da prelivaju ali ima.
     (deki, 17. novembar 2017 22:46)

    # Link komentara

  227. Сутра следи једно дегенерисано саопштење о Партизану, а све у вези све лошијих издања првог тима ФМП-а.
     (Aлександар, 17. novembar 2017 22:46)

    # Link komentara

  228. Al vas hoce 85-59 😃😀 CSKA,OLY...nastavice se hahahahahahaha
    (Pogled u buducnost, 17. novembar 2017 22:45)

    # Link komentara

  229. Propast!
     (Aco RS, 17. novembar 2017 22:45)

    # Link komentara

  230. 'alimpijevic u svetu kosarke je totalna nepozvanica'
    (haha pozivnica za gospodina, 17. novembar 2017 22:44)

    # Link komentara

  231. Dangubicu pocni da budes ono sto jesi....LIDER....kreiraj....kucaj...ma igraj se na terenu....to je ovom timu bez play-a jedina sansa ... ali prvo pocni da verujes u sebe...ti i Lesor mozete da se igrate sa svim ekipama!
     (basketball, 17. novembar 2017 22:43)

    # Link komentara

  232. @Gradjanin sveta
    Cetitam! Ti si jedini koji misli da ovaj tim vredi nesto. Poznavaoci kosarke govorili su kako nemamo tim i igru i kad smoslucajno pobedjivali Barsu i Makabi
    (Milan, 17. novembar 2017 22:43)

    # Link komentara

  233. Koliko su odlepili da su poceli nick-ove da kradu....ali ja jos uvek cekam saopstenje,jel kriv kkp,dugi rukavi ili predugacke gace?definitivno vi niste za ovu igru,nemate mentalitet,tradiciju,nek gazda vraca pare i kud koji mili moji...
    (Ofsajd slepče!, 17. novembar 2017 22:42)

    # Link komentara

  234. Došao sam samo da Vam stanem na muku:

    Ahahaha…haha !
     (SIMO_MRAK, 17. novembar 2017 22:42)

    # Link komentara

  235. najgora kos razlika, fenjeras...ali ne brinite, imate vi Covketa da vas zamajava sa dugim rukavima.
     (hmm..., 17. novembar 2017 22:42)

    # Link komentara

  236. Ne ide mi u glavu da Dobric, Radicevic, Dangubic, Keselj, Alimpijevic pa i Lazic dobijaju bilo kakvu platu. Ja kad bih radio moj posao kao oni svoj dobio bi otkaz za 5 dana...Ogadise mi kosarku...
    (Srksa, 17. novembar 2017 21:47)

    Zato sto radis kod privatnika, a ne kao oni u drzavnom prrojektu koji je na budzetu...
    (Tko Mljacka Barke, 17. novembar 2017 22:41)

    # Link komentara

  237. i da se nadovežem : ko je za ostavku alimpijevića plus ko nije minus
    (slobinator, 17. novembar 2017 22:41)

    # Link komentara

  238. meni je jasno da ova ekipa nema kvlaitet da igra napadacki al valjda mogu poginuti u odbrani da pokusas usporiti protivnia svest gan 70 poena poluvrijeme nek bue 35:29 a ove godine i zvijezda ipartizan igraju bez odbrane ko god hoce moze im dat 100 poena!! ovaj alipmijeic zaluto covjek ovog radicevica neznam koje preporucio pogledajte njegovu statistiku suta lazic doric dangubic u napadu bjeze od lopte imamo vise suteva za 3 nego za 2 ljudi mooji ovako se ne igra na igralistu!!! čovuću ostavise partizana i gledaj svoje dovriste sve sto si stvarao ovi 5 godina si izgubio kod navijaca z 2 mjeseca kupujete F4 dajete pare zato a imamo najslabiju ekupu u zadnji 6 godina!!! samo kukas preko medija kao neka zena!!!
    (tuzno, 17. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  239. dolazi pojačanje!
    čović ga je preoteo partizanu, badin ipak dolazi u železnik.
    (limeni bog, 17. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  240. Kućo,
    Este mi fenjer?
    (-70, 17. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  241. Stvorite pare, uopste me ne interesuje, otmite od JSD i oni su ranije od nas. Ovo je tipican transfer blama na navijace Zvezde.
     (Lale gator, 17. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  242. ladno ste poslednji u Evroligi hahahahhaaaa..... Jel vi jos ne shvatate da ste zalutali tamo? Ova godina ce vam biti potop kako je krenulo.
     (hmm...., 17. novembar 2017 22:40)

    # Link komentara

  243. Radicevic u zadnje dve utakmice 0 od 11 sut iz igre!!! Keselj od kad se vratio u zvezdu 1 od 19...
     (petarczv, 17. novembar 2017 22:39)

    # Link komentara

  244. Covicu, gde su novci..??!!
     (Goksi, 17. novembar 2017 22:38)

    # Link komentara

  245. I sada probajte da smenite Covica. Necete moci, on je vlasnik kluba.
    (qwerty, 17. novembar 2017 22:37)

    # Link komentara

  246. Dovedena su dva kosarkaska super-stara ,Feldin i Rocesti,i to nisu dosli direktno iz NBA,vec su prilagodjeni visegodisnjem igranju Eurolige,i ne treba im adaptacija.Sustina je da tim nista nije losiji nego onaj prosle godine.Radonja jeste imao mana,ali sa ovakvim timom bi se plasirao u nokaut fazu.Jesu CSKA i Olympiakos timovi za koje sam 95 posto siguran da ce ici na F4, ali ovakvo kantanje je sramotno.Hitna smena trenera
     (vladek, 17. novembar 2017 22:37)

    # Link komentara

  247. Ne znam cemu nerviranje, ove sezone ceo tim novi, ambicije nisu velike u Evroligi i to je vec receno i pre sezone.Ne vidim sta je sad problem, prosla je bila uspesna, ova sezona je ocekivana.Bitno je da guramo u ABA ligi dobro, a do kraja sezone tim ce se i uigrati jos.
    Sto se tice ovih miseva, oni nek cute, oni nemaju dve pobede ni u Evrokupu, a pre desetak dana smo ih oducili od kosarke i pokazali ko je gazda u gradu.
     (Dare, 17. novembar 2017 22:36)

    # Link komentara

  248. Klasično degenerisanje.
    (ufuf degenerisaču, 17. novembar 2017 22:36)

    # Link komentara

  249. Koliko saveta šta treba i kako treba,a da se ode u salu i navija za klub to nam je teško...
    Tako isto važi i za fudbal Zvezda nije igrala bolje od 2006-2007 A na stadionu dve tri hiljade ljudi...
    A kao ima nas par miliona,nema bas ni tamo gde je trenutno dobro a ni tamo gde je trenutno loše?!?!
    (Daca, 17. novembar 2017 22:35)

    # Link komentara

  250. Nije ovo "poraz", uskoro ćemo na excel tabelama da vidimo kako su ovo ustvari pobjede i kako će na kraju sezone klub biti u plusu. Dakle, očekujemo novo saopštenje o Partizanu koji je bez sumnje kriv za sve u državi....
     (Optimista, 17. novembar 2017 22:35)

    # Link komentara

  251. Nismo konkurentni ove godine.
    Gledaoh ono cudo od utakmice u Moskvi, nisam ni video pocetak nase. Prosto, proslogodisnja klupa je bolja od ovogodisnje prve petorke. Klupu sada ni nemamo realno.
    (Miodrag, 17. novembar 2017 22:35)

    # Link komentara

  252. Nećemo da gledamo ovo!Čoviću vraćaj Radonju i kupuj još tri krštena igrača ili se povuci.Možeš da se prenemažeš do sutra i vičeš kako smo botovi,ali ovo je glas navijača.Šta će nama aba liga preko koje se dolazi u evro-ligu u kojoj će da nas nakantavaju! A sa ovom igrom nema ništa ni od aba lige.
    (slobos sa rodosa, 17. novembar 2017 22:17)
    Kako mislis Covic da se povuce?!?!
    To je njegov klub, jedino ti mozes da prestanes da navijas za FMP.
    (punimlimenke, 17. novembar 2017 22:34)

    # Link komentara

  253. Gospodo zapamtite: Trener je amater! Igrači nisu uopšte toliko loši koliko trener ne zna ništa. Mi jednu akciju nemamo. Samo šutiramo za 3 poena. U prvom poluvremenu smo pogodili 7 troji 21 poen od 37. Mislite o tome. Košarka se ne zasniva na trojkama već na akcijama i iz toga šutu za 2 poena. Odbrana nam je amaterska. Uz trenera koji ima iole znanja, ovaj tim je dovoljan da se prošeta kroz ABA ligu a ne da strepimo i u njoj gotovo svaki meč. Svaki meč primimo između 80 i 90 poena. Da li se iko od navijača zapita kako je moguće da su Antić, Lesor, Feldin zaboravili kako se igra? Svuda igrali super, a ovde ne znaju šta je košarka. Dobrić koji je prošle sezone pokazivao ekstra talenat, sada ne postoji na terenu. Ročesti je individualac i kao takav dokazuje svoj kvalitet. Rešava sve jedan na jedan. Ali kad nema sistema u igri, onda nema ni igrača na njemu.
    (Aleksandar, Beograd, 17. novembar 2017 22:34)

    # Link komentara

  254. Ako Zvezda bude i poslednja opet je bolja od osvajača Evrokupa a kamoli od poslednjeg partizana sns.
    (partizan sramota Srbije, 17. novembar 2017 22:14)

    Sto onda isteraste pare iz dzepa penzionerima da dovucete F4 u Beogradu.
     (Gloginje, 17. novembar 2017 22:33)

    # Link komentara

  255. NEISKUSAN! ?
    (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. novembar 2017 22:17)

    vauuuuu....pa ti imas smajlice, kako je to slatkooo...
     (..., 17. novembar 2017 22:33)

    # Link komentara

  256. ja ne verujem braci ni ovoj u Atini ni ovoj na NBG
    vise stete zvezdi nego sto pomazu.

    ps.da se nadje kuvar da ih hrani bolje
    isteruj vise Alimpija upropasti nas
    dangubic radicevic i lazic zali boze dinara zaradjenog od kosarke
    (kalcokera, 17. novembar 2017 22:32)

    # Link komentara

  257. Iznerviran sam. Onakvu proroslogodisnju ekipu raskomadati. Sve razumem, da igrac ide za veci ugovor, ali pusti jednog, dvojicu zadrzi. Jel Jovic ima vecu platu nego Rocesti, npr? Sve su pustili, jel to normalno? Jovic, Kuzmic, Dzenkins, Guduric, Simonovic, Mitrovic, ne moze tako. Ekipa se pravi godinama oko kostura. Sve sto je valjalo je otislo, plus trener koji sada i nema angazman, trener iz FMP dolazi u sistem Radonjica koji ga je godinama gradio. Domaci igraci nisu za Evroligu. Ma kome ja to pricam.
     (seksisto, 17. novembar 2017 22:32)

    # Link komentara

  258. Ma Partizan kriv.Dulo i politicari.
    (Pivke, 17. novembar 2017 22:17)
    sto bi neko bio kriv.to samo vama i onom vasem.bolesnom krivi vanzemaljci jer ste umislili da se kosarka ne igra bez vas.
    ovde ko je kriv,pa prodali ceo jak tim kupili katastrofa igrace
     (est, 17. novembar 2017 22:30)

    # Link komentara

  259. Samo ismijavajte ove momke to govori o vama. Lazic je prosle godine bio bog, svi ste se kidali da Radičević dođe u Zvezdu (pet godina spanske lige) itd, a sad vam nista nevalja, osim teenera jer mu treba pruziti šansu. Nadam se da sledeceg nece uhvatiti negdje na autobuskoj stanici i reci treba mu vremena.
     (Izvan okvira, 17. novembar 2017 22:30)

    # Link komentara

  260. Ф4 у Београду а ми никада гору игру нисмо имали ове године. Алимпијевић је превише млад да води ову екипу где су играчи истих година као и он или коју млађи а искусни. Таквим главама не можеш да подигнеш морал ако уопште знаш то да радиш. Са Радоњом не мора да значи да ово не би били порази, али не би били са оволиким разликама и са оволико трагичном игром. На следећој утакмици у Арени неће бити ни 5.000 навијача - ко је луд да даје 1.400 динара да би гледао гарантовани дебакл?!
     (Живчан_неки_лик, 17. novembar 2017 22:29)

    # Link komentara

  261. ma jel moguce... dovedite im jos nekog sponzora na ovih 32....i nemanjina mora brze jace bolje....
     (borivoje surdilovic, 17. novembar 2017 22:29)

    # Link komentara

  262. Ocekujem sutra saopstenje kako partizan ima neke sponzore kako je partizan kriv za poraz ocekujem Bataka i Nolana kako pominju Dula i te fore postaje sve to normalno.. ako vam je za utehu kod nas je malo gora situacija al dobro bice bolje!
    (Igor, 17. novembar 2017 22:28)

    # Link komentara

  263. Na sledecoj utakmici u BG bice 617 delija. Koga kosarka zanima fazon.
     (Xman, 17. novembar 2017 22:28)

    # Link komentara

  264. Daj bre terajte ovog Alimpija.
     (Jevdja, 17. novembar 2017 22:28)

    # Link komentara

  265. Fenjerasi kako ste??

    BRUKO SRBIJE!!
    (Grobar, 17. novembar 2017 22:28)

    # Link komentara

  266. Leglo ko cigara posle s..a...hahahaahahah...drzite se crni panteri
     (Loko, 17. novembar 2017 22:28)

    # Link komentara

  267. Krivac broj jedan je Čović. On je selektovao ovaj tim. Lično je doveo Kešelja , koji je godinama nametan Radonjiću a ovaj nije hteo ni da čuje. Takođe je doveo i Feldina (mada ovaj nije loš igrač) koji je njegova želja iz predhodnih sezona. A ubedljivo najveća njegova greška je dovođenje ovog nemača pojma i šarlatana Alempija. Kada dođe kršten trener i ovakav tim će u roku od mesec dana biti konkurentan u EL. Živi bili pa videli.
    P.S. Alempije tutanj još večeras.
    (oberin martel, 17. novembar 2017 22:26)

    # Link komentara

  268. Rasturiste NBA trojac Danguba,Tejic i Rebron pa se pitate sto nema koseva.
    (CZVBG59, 17. novembar 2017 22:26)

    # Link komentara

  269. Nisu hteli ubedljivije zbog Anice.
    (aca, 17. novembar 2017 22:25)

    # Link komentara

  270. Али љубав према теби све већа је!
    (мангупаријацз, 17. novembar 2017 22:13). Mazohista...
     (xxx, 17. novembar 2017 22:24)

    # Link komentara

  271. Не могу ови играчи никако да напредују уз оваквог тренера незналицу. Он не зна ниједну акцију да их научи, не зна одбрану да им постави и објасни. Изгледамо као распуштена банда. Под кошем нам раде шта желе, јер немамо праву петицу, а ови што имамо не покривају ту позицију како треба. Кешељ и даље као да је први пут заиграо кошарку, Добрић неочекивано лош, а надали смо се да добијамо другог Гудуру, Фелдин недовољно добар. О Радичевићу не вреди ни трошити речи. Дангуба је очигледно ван форме после повреде. Бјелица игра топло хладно, али његове партије у многоме зависе од тима. Рочести стандардно добар и делимично уз Перу, једини који вреди на почетку сезоне. Невезано за играче, понављам уз оваквог тренера у покушају, ништа боље бити неће. Алимпије да се не здравимо. Човићу реагуј, однео је враг шалу, отићи ће и АБА, хитно је.
    (Унук Државног Непријатеља, 17. novembar 2017 22:24)

    # Link komentara

  272. Ostavka!
     (Макарије, 17. novembar 2017 22:24)

    # Link komentara

  273. Bicu iskren, koliko god voleo Partizan. Prosle godine, je bila milina gledati Zvezdu. Naravno da sam voleo Partizan svim srcem, i uvek cu. Ali kako je prosle sezone Zvezda lepo igrala, hemija, bezobrazluka, cojones, podsecali su me na Partizan od pre nekoliko godina, sa Mekejlebom, kada je u poslednjem napadu izgubio Finale Evrolige. U te dve ekipe se video zar, jednistvo, zelja, borba, cak su posedovale te ekipe i njihovi igraci onaj bezobrazluk gde sam jedino video u Bogdanovicu (bez obzira za koga navijali, ovaj decko je uvek imao vatru u ocima, i znalo se da ce karakterom i bezobrazlukom napraviti veliko ime i karijeru), e to je imala Zvezda prosle sezone. Ovo sada, je blago receno, najblaze receno amaterizam i katastrofa. Da ne kazem kako urusavaju ugled, i igraju totalno bezidejno, bez zelje, volje, mozda i imaju zelje, ali znanja bas malo. Isto to vazi i za Partizan ove godine (do duse ove godine se vidi pomak, i bolji je nego lane). Svakako mislim da je potrebna privatizacija svih nasih klubova i KKCZ i KKP!
    (PUTKO, 17. novembar 2017 22:23)

    # Link komentara

  274. Ako Zvezda bude i poslednja opet je bolja od osvajača Evrokupa a kamoli od poslednjeg partizana sns.
    (partizan sramota Srbije, 17. novembar 2017 22:14). Jadno i bedno, kao i svaka izjava Čovića...
     (xxx, 17. novembar 2017 22:23)

    # Link komentara

  275. radonjic je kao igrac ipak bio neko ime....pa je tek iz buducnosti kao trener dosao u zvezdu....alimpijevic u svetu kosarke je totalna nepozvanica...a trener je ekipe koja igra evroligu...ma koliko on mozda dobro poznavao kosarku ovo je neozbiljno...on u tim godinama ne moze psiholoski da vodi ovakvu ekipu..druga stvar budzet i tim...ok iz aviona se vidi da je ovo ubedljivo najjeftiniji tim u evroligi,ako imamo ubedljivo najmanji budzet duplo manji od predposlednje ekipe po tome...i stalno se kuka u vezi toga pa zasto onda uopste igramo ovo takmicenje?ovo je skup najjacih ekipa u evropi i ako hoces da im pariras moras i da ulozis...sve ima svoju cenu...pogotovo u ovom sistemu takmicenja...nismo mi kao navijaci partizana pa da se zadovoljavamo samo ucescem u fazonu eto mi igramo a vi ne igrate ni to nego neki kikiriki kup...mi smo zvezda,i ne zadovoljavamo se samo ucescem...i neka covic nadje bogatije sponzore,a ne da mi forsira tu neke igrace iz fmpa koji su daleko od kalibra evrolige
    (maconii, 17. novembar 2017 22:23)

    # Link komentara

  276. A ko kaze da su navijaci Olimpijakosa bacili suzavac ?
    Zar ne bi trebao Olimpijakos da igra u rezervnim dresovima, kao recimo Radnicki u NIsu ? Znas li ti mozda zbog cega je Borac dobio crveni karton pre neki dan ?
    (antiDebil, 17. novembar 2017 22:09)
    Znas li ti zbog cega pobeze onog lepog ponedeljka? Jos imas obraza da se javljas?
    (anica, 17. novembar 2017 22:22)

    # Link komentara

  277. Radonja odlazi, hahahahaha...
     (krivadlačica, 17. novembar 2017 22:22)

    # Link komentara

  278. Cestitam predsedniku kluba na uspostavljenom sistemu.
    (Joffrey, 17. novembar 2017 22:22)

    # Link komentara

  279. Dajte još para Fabrici metalnih proizvoda. Kada je moglo da se daje onoj pravoj Crvenoj Zvezdi, može i Limenkarima. Žao nam je pudlice.
     (Kiza, 17. novembar 2017 22:22)

    # Link komentara

  280. F4 ahahahaa 'sledece sezone' klub
    (Ivan, 17. novembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  281. voćna zvezda
     (jer smo tako u mogucnosti..., 17. novembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  282. Večeras sam propustio EL dozu mazohizma sa Zvezdom.
    (PeruN, 17. novembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  283. Grobari, kako ne vidite koliko ste jadni? Pa zar vam je toliko drago da gledate ove nase poraze, samo jos jednom dokazujete da vise mrzite Zbezdu nego sto volite partizan. Uostalom, 70% navijaca navija za partizan da bi mrzelo Zvezdu, iako mogu i bez toga ali eto, ovako se svi skupite. Nego, opasna ona Alba? Procice grupu u cipiripi kupu je l da?
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 17. novembar 2017 22:20)

    # Link komentara

  284. I sta uradi ova vlast a da je to pametno? Ugusili Partizan, nigde ga nema, ugusise CZ da gube svaku po 30 razlike? Normalno, dugovi i minus iz prethodne sezone koje neki nece da priznaju, plate koje kasne...Da ne nabrajam. Vi mislite da je Covke glup pa prodao igrace i doveo ove, plus trenera pocetnika, i to sve u vreme kada se F4 igra u BGD? Nije on glup nego nema para a to se vidi i po igrama CZ. Nikad nam nije bilo bolje...izgleda u istoriji nego sada? Prethodne vlasti su barem forsirale jedan tim pa je i bilo rezultata. OVA danas ugusi oba. Mozda vam je to smesno ali cete tek da gledate CZ i da se pitate gde bese ona CZ od prethodnih sezona? Citacemo kako Covke krivi Partizan za poraze njgovog tima i slicne nebuloze a CZ ciji je on gazda gubi po 30 razlike? To nema veze jer je kriv Partizan...hahaha. Kakvi ste vi naivci..
    (ko je ovde naivan.., 17. novembar 2017 22:20)

    # Link komentara

  285. Zveza ima tim za zadnje mesto u EL i plej of ABA lige!Za sve preko toga potrebna su 2-3 pojacanja!
     (dragan, 17. novembar 2017 22:19)

    # Link komentara

  286. Jel' ovo neka greška pa je isti rezultat kao u sredu? Neka neko javi ovima iz FMP-a da imaju pravo da daju i više od 59 poena po utakmici. Pa i ovaj moj jadni Partizan bi dao više.

    Kud ces vece muke za tebe od stotke, plus sto veceras udje u crveno bele boje.
    (anica, 17. novembar 2017 22:19)

    # Link komentara

  287. @miki_redstar_only, ima li smisla tražiti opravdanje tu gdje ga tražiš nakon prošlogodišnje sezone i ovakvih poraza u ovoj? Vaš nema jer nisu to utakmice na pola koša nego klasični nokauti.
     (Tutankamon, 17. novembar 2017 22:19)

    # Link komentara

  288. koji smo mi partizai...
     (sasa, 17. novembar 2017 22:18)

    # Link komentara

  289. COVICU....ARENU TI NECE NAPUNITI GUBITNICKA EKIPA....TOLIKO,AJDE ZDRAVO...
     (Nesa Nis, 17. novembar 2017 22:18)

    # Link komentara

  290. Ovo ne liči na ništa, samo brukaju zvezdu , sramota za ovakvu igru koja nije ni za amatersku. igrači totalno ne zainteresovani, nema timske igre i hemije u ekipi. Mora pod hitno nešto da se menja, a ja BiH prvo trenera jer dečko nema autoritet kod igrača, mora neko mnogo bolji i iskusniji, a Alimpije da ide na decu da se uči i skine ovaj veliki teret sa ledja ......
     (milannn, 17. novembar 2017 22:18)

    # Link komentara

  291. Razmislja Radicevic- ako sutnem, promasicu i obruc. Ako krenem u prodor, dobicu bananu.-
    I sta onda ciniti, dilema dostojna Hamleta.
    (Sima Strahota, 17. novembar 2017 22:18)

    # Link komentara

  292. Nećemo da gledamo ovo!Čoviću vraćaj Radonju i kupuj još tri krštena igrača ili se povuci.Možeš da se prenemažeš do sutra i vičeš kako smo botovi,ali ovo je glas navijača.Šta će nama aba liga preko koje se dolazi u evro-ligu u kojoj će da nas nakantavaju! A sa ovom igrom nema ništa ni od aba lige.
    (slobos sa rodosa, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  293. Za jedno leto uništeno je što je mukom stvarano četiri godine.U godini kada je trebalo da se napadne final four tim je sklepan bez ikakvog smisla i znanja, skauting nevidjeno loš a pritom prepotencija i neuvažavanje bilo kakvog predloga oko pojačanja.Pozivanje na nedostatak finansija ne pije vodu jer ove godine imali smo najveći budzet do sada, pa samo od prodaje igrača zaradili minimum dva miliona evra.Uporno insistiranje na bezveznim domaćim igračimaa iako je jasno je kao dan da nemamo talentovane igrače koji mogu da igraju na nivou Evrolige.Hoću da Zvezda pobedjuje, baš me briga da li za nju igraju Srbi, Ameri ili Uzbekistanci. Samo mi izmisljamo toplu vodu, hocemo domaće izgrače u timu a Fener osvojio Evroligu maltene bez ijednog Turčina.Zbog svega napred navedenog Čović mora da ode, naravno pre toga podići mu spomenik za sve što je uradio i makar privremeno ugasio crno beli svet, ali očigledno nije sposoban da Zvezdu odvede dalje od domaćih trofeja, koje ove godine verovatno nećemo ni osvojiti. A i zašto bi nam ABA liga bila prioritet kad se njome dobija Evroliga koja nas i ne zaniima i gde nismo konkurentni.
    (Boogyman, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  294. Otšli nosioci igre, šampioni. Otišao vrhunski trener pobjedničkog mentaliteta. Došli uglavnom loši igrači koji su još lošiji kod lošeg i neiskusnog trenera. Rezultate svi vidimo. Bez ozbiljnih pojačanja i ozbiljnog trenera, evroligaška priča će brzo biti gotova. A i regionalna priča je neizvesna, najneizvesnija u zadnjih nekoliko godina. Nemojte da se zanosimo i živimo u bajkama i iluzijama. Ovaj me Alimpijević podsjeća na Lalatovića dok je vodio naše fudbalere,NEISKUSAN! 😒
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  295. au, istresli vas iz gaca
    doduse u el vi vec poodavno ni ne nosite gace
    (wer, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  296. Gledam sada statistiku. F R A P A N T N O!!! Radicevic sut iz igre za 2 poena 0/2, za 3 poena 0/5 (i covek ne odustaje vec se ispucava i ispucava...). Nema rubrike +/-, a da je ima dok je on bio u igri sigurno smo barem -20! Minimum. Protiv CSKA imao indeks -3, sut iz igre 0/4! Branko Lazic indeks -4 za 18:16 minuta u igri! Sut 0/2, bez poena, skoka, asistencije, ukradene lopte! Nista, sve prazno osin faulova!!! Protiv CSKA indeks -3, sut 0/3. To kapiten? Keselj indeks -3 (no comment). Dangubic indeks 2, sut iz igre 1/6. Protiv CSKA indeks -2, sut 0/2. Strahota, bek?! Nama NIJEDAN BEK osim Rocestija ne moze kos da ubaci! Eeej! Krila skoro pa isto. Lesor indeks NULA - 1 poen, 3 skoka, 3 izgubljene lopte. Bjelica indeks 3 za 28 minuta, a Dobric 8 za 13 i po minuta. Komendija smo teska.
     (veliki strumf, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  297. Možda nekome ovo više nije ni smešno, ali ja se iskidah od smeha. Naučismo i od Ilije 'preeleepoo' Kovačića nov izraz:'Utrajavanje'.
    (Brutalni Olimpijakos, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  298. Ja i dalje mislim da ovaj tim ima potencijal za sredinu tabele, da sredinu. Realno, promenjen je ceo tim, ali isto tako za uklapanje potreban je trener koji se vec nakalio. Svaka cast Alimpijevicu, ali prosto je zelen, jos puuuno mora da radi. Treba preseci i napraviti rez, uvek strada struka, ali to je realnost.
     (Gradjanin sveta, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  299. sprega Partizana i EL...jasno ko dan, to se više ne da sakriti. Zvezdašaka javnosti, nek ti je to na umu
    (anti-Shajberovac, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  300. Navikli na -26 pa to ti je...ccc
     (Inspektor torente, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  301. Ma Partizan kriv.Dulo i politicari.
     (Pivke, 17. novembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  302. Pogledajte sliku i vidite koliko je stalo sponzora na jednom dresu.
    Morali su da siju dres do ispod kolena.
     (Karaburac, 17. novembar 2017 22:16)

    # Link komentara

  303. Feldina zameniti za bilo koga ili sta. Krompir dolazi u obzir, veca je korist od njega nego od Feldina. Platiti nekom da ga uzme. Gigantski je promasaj, a mora da ga placas do kraja sezone da ne bi dosli u situaciju kao sa onim Izraelcem Mekelom.
     (Lale gator, 17. novembar 2017 22:16)

    # Link komentara

  304. Braća neće da vas puste jer niste dobri bili..Šala na stranu poraz očekivan jer Oly ne pušta nikoga pa tako ni najveće timove. Totalno ste bili nemoćni a sami znate najbolje to..
    (Bane, 17. novembar 2017 22:16)

    # Link komentara

  305. Printeziis@. I ti si jadan provaljen i spreda i odpozadi.
    (ofsajd slepce, 17. novembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  306. Sve mi ovo mirise da Covke polako dize ruke od cz i bojim se da nas nee ostavi sa debelim minusom.Kako objasniti ovliko promasaja prilikom sastavljanja time.On kaze bio slab izbor na trzistu,pa za manje para je mogao dovesti Ivanovica i Nikolica is Buducnosti a od Keselja je bolji i onaj zmaj od Sipova iz parova.Ovdje vise nee pomaze nikakvo pojacanje jer treba promijeniti bar tri igraca a para se nema otisli bi samou teski minus a igra se nece puno popraviti,Ceda i Buducnosti su mnogo sigurniji od nas i oni ce odluciti o novom sampionu.
    (mvp, 17. novembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  307. Пре свега мора се казати на ужасно суђење које Звезда има целе сезоне е то се могло видети и вечерас када су измишљени фаулови Лазићу и Антићу онај први фаул у нападу Антићу поготово. Милутинов заштићен ко бели медвед ко да је вујошевић биро судије е зато мислим да се играчи боре и против непријатеља и ван терена и да им то скида пажњу са саме утакмице то морамо да променимо и да људи из врха клуба обезбеде поштено суђење нашој Звезди.

    Друга ствар је то што играмо већ ко зна коју утакмиццу у низу и играчи су просто и једноставно уморни и немогу да издрже овај темпо а то је крив овај густ распоред и морамо да се одморимо сад да бих победили у Задру а то је много битно!

    Трећа ствар је та да које слушао Господина Човића зна да смо окружени непријатељима и да хоће да нас униште а ми требамо да будемо сложни и да то недозволимо јер много пара дају другим клубовима а нас саботирају и ми Делије и остали Звездаши морамо да у што већем броју дођемо у халу и да покажемо да смо уз клуб уз тренера уз играче јер само заједно можемо све! Због тога пуна подршка Алимпјевићу и дубоко сам уверен да ће да се извучемо из ову лошу серију и да ће да кренемо да побеђујемо. До коначне победе! ДС 1989!
    (miki_redstar_only, 17. novembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  308. @vlajzi Toliko si nisko pao da se potpisujes kao Batko i pises nebulozne komentare u njegovo ime? Da pocnemo mi malo da se potpisujemo tvojim nick-om, ili od ovog xxx ili malog Prejakog, da vas razbijamo ? Ajde klinje, skinite se vise i napisite jedan, ali jedan suvisli komentar. Svaki komentar vam je neka svadja, fmp i ostale nebuloze. Bar da vi nesto znate, a obicni ste Mutavci (ne zbog Mute Nikolica) koji u jadnom takmicenju drze fenjer i imaju celu 1 pobedu, pri cemu ne primate ispod 90 nikako. Ja bih se pokrio usima i stavio se na MUTE!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 17. novembar 2017 21:43) Esi mi dobar?
    (xxx, 17. novembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  309. Ako Zvezda bude i poslednja opet je bolja od osvajača Evrokupa a kamoli od poslednjeg partizana sns.
     (partizan sramota Srbije, 17. novembar 2017 22:14)

    # Link komentara

  310. OK. Ovo je vec prevrsilo svaku meru. Onaj njihov napaljeni Novica, koji igra sa jednom nogom, ima bi vecu motivaciju da igraju protiv Male Mostanice, nego ceo nas tim zajedno protiv Olimpijakosa. U ovom timu vrede jedino Rocesti i Antic, ali su to ljudi sa jednom nogom u penziji. Onda vam je jasno sta nas ceka.

    I samo jos nesto. Iako nikada nisam imao lepo misljenje o Covicu kao coveku ipak mu hvala sto nam je obezbedio par titula i doneo nam to uzivanje da gledamo EL. Ali, jasno je zasto je Radonja otisao. Nije vise zeleo da Covic bude taj koji sastavlja tim i upravlja svime u klubu. Za one koji ne znaju njih dvojica ne komuniciraju vec gotovo celu proslu sezonu. Zato je i doveden Alempijevic, koji je mlad i slusace sve sto Covic kaze. A Covic je sada vec potpuno kompas izgubio. Zbog svadje sa Andrejom, nema vise finansije od drzave. I sta sad od njega da ocekujem. Opet neko sramotno saopstenje, tipa "Partizan je kriv za poplave u Atini". Priznajem verovao sam stvarno da je Vujosevic kriv za citav sukob, ali sada tog coveka nema, a ovaj nas se svadja sa svim i svakim. Nece ovo na dobro izaci.
    (Donatelo, 17. novembar 2017 22:14)

    # Link komentara

  311. Covke ostani jos 100 godina na celu FMP-a, ovajjjj Zvezde... hahahhahahahahahahahah
    (Toivonen, 17. novembar 2017 22:14)

    # Link komentara

  312. (nosi fenjer,navija za fener, 17. novembar 2017 21:42)

    a ne, mala ispravka
    nosi fenjer,navija za fenjer
    (wer, 17. novembar 2017 22:14)

    # Link komentara

  313. Privatni klub ne moze preko 59 Xd
    (ADA, 17. novembar 2017 22:14)

    # Link komentara

  314. Iako sam Grobar, gledao sam utakmicu drugo poluvreme, manje više zbog nekog tiketa. Šokiran sam igrom Radicevica i Keselja.. Ono je kriminal. Obojica bi od sutra trebala da isprazne svoje ormariće u svlacionici i nestanu iz vašeg kluba. Ni onaj Bjelica više nije ni zašta, bazen ne može da pogodi. Očigledno je sve što je još imao, istresao na nas u derbiju. Sve u svemu, max. 3 igrača vrede, 3-4 su delimično upotrebljiva, ostalo je tuga. Trener... Klasicni ficfiric kome je mesto u Strahinjica Bana, a ne na parketu. Pozdrav
     (bosko, 17. novembar 2017 22:13)

    # Link komentara

  315. Jel" vama jasno sad delije zašto nije lepo smejat odnosno prizivat karmu drugome. Ako nije onda još više prozivajte u nastavku jer će svaki poraz partizana biti još veći vašem koji vam se bliži pa uvek, kao kraj dominacije kratke koju ste ima li..
    (Da se zna.., 17. novembar 2017 22:13)

    # Link komentara

  316. Али љубав према теби све већа је!
    (мангупаријацз, 17. novembar 2017 22:13)

    # Link komentara

  317. ubiše nas BRAĆA
     (north, 17. novembar 2017 22:12)

    # Link komentara

  318. Govorimo ti Čoviću da od ove ekipe nema ništa... Urazumi se čoveče, još je početak sezone! Na stranu evroliga, mada je ovakvo brukanje nedopustivo, ali nemamo nikakve šanse ni u aba!
     (Toma, 17. novembar 2017 22:12)

    # Link komentara

  319. Sut iz igre 20/59. Ali dobro, imamo "deb'o" plejbuk. Slobodna bacanja, po obicaju, 11/20. Ovo je toliko neozbiljno, da je to strasno i ponizavajuce.
    (dex, 17. novembar 2017 22:12)

    # Link komentara

  320. Pa zar suzavcom na bracu......osetili navijaci olimpijakosa prevaru ....ipak je fmp u pitanju!..
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 17. novembar 2017 22:12)

    # Link komentara

  321. A sta bi bilo da niste odmarali protiv fmpaA?
     (pitam, 17. novembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  322. CSKA copy - Oly paste.
     (Blue Moon 624, 17. novembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  323. Milutinov po navici.
     (Slak3r, 17. novembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  324. Sramota!
     (filip, 17. novembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  325. Ovo se sve desava jer je Radonjic otisao. Nije Radonjic imao nista bolje igrace, ali je od svakoga izvlacio maksimum. Ko god da je dosao ili se vratio u Zvezdu, davao je svoj maksimum, i to zaslugom trenera. Ovaj klinac jednostavno nije dovoljno pokazao da se nosi sa ovako teskim pritiskom. Cini mi se da nema sistem i nikakav autoritet, jednostavno prerano da vodi tim u Evropi. Otisli su korak unazad, umesto unapred. Bolje neka se fokusiraju na Aba ligu, ako misle opet Evropu da igraju...
     (Mladen, 17. novembar 2017 22:10)

    # Link komentara

  326. A penzioneri grcaju...
    Sramota bre!
     (Luksuz, 17. novembar 2017 22:09)

    # Link komentara

  327. Baš da vidim kako će da isteraju Čovića jednog dana iz Zvezde,pojačani sa instagram,fb i hejterima decom,ovi što su mu skandirali (i ja zajedno sa njima) pre 10 godina Čoviću lopove u punom Pioniru.
    Ne kažem da nije ostvario vrhunske rezultate,ali kao i sa ostalim stvarima taj se pakuje čim nema ogromnog profita.
    PS Aleks junior kez od uha do uha trenutno,ko nekad Čovke.
    (Sumadinac91, 17. novembar 2017 22:09)

    # Link komentara

  328. Naša igra je užas.Ovi nazovi prijatelji bacaju suzavac na našu klupu, non stop tuku pod košem ko da im život zavisi...
    (čika Duki, 17. novembar 2017 21:47)

    A ko kaze da su navijaci Olimpijakosa bacili suzavac ?
    Zar ne bi trebao Olimpijakos da igra u rezervnim dresovima, kao recimo Radnicki u NIsu ? Znas li ti mozda zbog cega je Borac dobio crveni karton pre neki dan ?
    (antiDebil, 17. novembar 2017 22:09)

    # Link komentara

  329. Ajde sto nisam mogao da verujem da ce mi ikad biti zao 'Ponosa Zeleznika', nego ljudi sto mi je Ilije Kovacica zao...
    (Peppino, 17. novembar 2017 22:03)

    Kod Ilije i Anice MUK.
     (dve ložane, 17. novembar 2017 22:09)

    # Link komentara

  330. covic napolje! mnogo je umislio!
     (basketas, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  331. opet kanta i opet napucavanje...što je navika prokletstvo, pa to ti je...
    (el gladijator, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  332. Ljudi samo realno 21:39@Sve lepo objasnio, koliko para, toliko muzike, ortak mi kaze da je negde procitao da dolaze Kvinsi, Pulen i Ajverson. To bi bilo od pomoci posto od Radicevica nema vajde a Lesor zna da brzo udje u problem sa faulovima .Meni je trenera zao, nije on neznalica, znaju to komsije. Znao je i Radonja sta ga ceka sa ovakvom ekipom, zato se i sklonio, evo ga bez angazmana. Bitno je da uzmemo ABA ligu a u EL, nije prijatno da nas pune ali . ...
     (deki, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  333. Sutra u jutarnjem programu na heppy-ju ili pinku očekujemo Čovića kako elaborira Mirka Marjanovića i dešavanja iz 1993. O večerašnjem novom debaklu naravno ne očekujemo ni reč.
    (ILR Železnik, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  334. Feldin? nema veze, popravice on shut protiv zadra i mornara
    (dDdD, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  335. Mislim da se Alimpijevic ljuti na samog sebe sto je prihvatio da vodi ovu ekipu.Jednostavno su bas, bas losi.Lazic da igra? Mozda bi mogao da razumem da vodimo nekih 6 razlike pa da branimo prednost al da gubimo sa 15+ a Lazic da je na terenu? Pa nama trebaju kosevi a sa njim je to nemoguca misija. E to zameram treneru mada realno i nema koga da ubaci.Ocaj zivi.
    (Neko, 17. novembar 2017 21:40)

    Kad se samo setim kako je Radonjic napljuvan od strane "navijača" kad je urlao na LeBranka jer je ovaj počeo da se mangupira na nekoj utakmici u KLS. Ne diraj nam ministra odbrane, blablabla... Eto nam ga ministar, a eto nam ga i Alimpije, "navijači".
     (NoName, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  336. Ja mislim da je TOLE KRIV STO FMP izgubio! Ovaj izvinite, Zvezda se zovu sada.
    (kroki, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  337. Jel' ovo neka greška pa je isti rezultat kao u sredu? Neka neko javi ovima iz FMP-a da imaju pravo da daju i više od 59 poena po utakmici. Pa i ovaj moj jadni Partizan bi dao više.
     (Nisam čiko ja, 17. novembar 2017 22:07)

    # Link komentara

  338. Lazic je lane jos nesto i pogadjao,sad je bukvalno igrac manje a Radicevica je suvisno i komentarisati,Dangubic jos samo sa slobodnih bacanja pogadja i to svako drugo,teska sezona je pred nama
    (mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci, 17. novembar 2017 22:06)

    # Link komentara

  339. Koji trener moze da napravi pobednicki tim sa Radicevicem, Keseljom, Jankovicem, Apicem, Jovanovicem, Dobricem i Davidovcem u 12....nijedan, trose coveka bez veze, jes da malo vise forsira visoki presing ali mi i ovako nismo katastrofalni u odbrani, napadacki smo limitirani na 70-75 poena max po utakmici u EL 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goga, 17. novembar 2017 21:00) 

    Odgovor je prejednostavan: DEJAN RADONJIC 

    Iako sad zvuci nestvarno, a vi strucnjaci mislite da je problem u igracima, petorka: rocesti, lazic, feldin, antic, lesor, naravno pod vodjstvom doktora Dejana Radonjica bi dobila ovaj Cska u Beogradu (koji je uzgred receno mnogo gori neko Cska iz prethodnih sezona) a Zvezda bi lagano ove sezone igrala Top 8. Projekat mocne Zvezde je unisten sa odlaskom najtrofejnijeg trenera u Zvezdinoj istoriji a zasto pitajte covjeka koji ga je unistio (a i stvorio) a to je nas nas predsjednik. Da li je u pitanju sujeta ili nesto drugo?
    (Igor Pg, 17. novembar 2017 21:45)

    Svaka cast za komentar, konacno istomisljenik medju ovom armijom strucnjaka.
     (Izvan okvira, 17. novembar 2017 22:06)

    # Link komentara

  340. A sad, igrac utakmice, Ljubo, Markov, Keselj uzima 'armoniku ruke i ide kolce.
    Razumem da ljudi u kasnijim godinama zivota ponekad zaborave svoje ime al' da mlad covek zaboravi da radi ono cime se jedino bavi, to mi nije jasno. No nije sam, tu mu je i mladji brat Danguba.
    Nema volje, nema zelje, nema znanja...
    Ni ja ne volim moj posao al bar zaradjujem manje.
    (Moravac, 17. novembar 2017 22:06)

    # Link komentara

  341. Pa ovo bi bolje odigrao basket tim sa Bagljaša(Zrenjanin)...
     (Mario Marko, 17. novembar 2017 22:05)

    # Link komentara

  342. Sad kad Muta zategne odbranu izgubicemo od Zvezde kao ona od Olimpijakosa.
    (ofsajd slepce, 17. novembar 2017 22:00)

    Kakav moraš da budeš da se predstavljaš lažno.
     (P R I N T E Z I I S, 17. novembar 2017 22:05)

    # Link komentara

  343. Ceo tim i strucni stab treba odpustiti. Pitam se kakvi ce biti komentari gospodina Covica na ovo.
     (Kutica, 17. novembar 2017 22:05)

    # Link komentara

  344. Euroliga se ne igra, ako nisi uopšte konkurentan. Cibona je pre neku godinu bila poštena, rekli ljudi nemamo para, izvol'te drugi.
    Ako se ovako nastavi da finansiranje zavisi od dobre volje pojedinaca ili politike, bojim se da ni Zvezda, ni Partizan neće u budućnosti videti Euroligu.
     (petar nikolić, 17. novembar 2017 22:04)

    # Link komentara

  345. Ako Covke ne dovede par pojacanja Zvezdi se opasno klima El naredne sezone. Ne od Partizana,iako bih to voleo,ali nije realno dok je onog cirkuzanta Mute,vec od Dzileta i Buducnosti. Kad je on prosle god sa onakvim Parrizanom "otkinuo" par pobeda onakvoj Zvezdi i Radonji,sta ce tek raditi ovakvoj Zvezdi i Alimpiju!
     (Hell, 17. novembar 2017 22:04)

    # Link komentara

  346. Neko rece "znate li koji grb nosite i za koji klub igrate"....hahahaha...a jel znate vi!?!?!?hahaha....
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 17. novembar 2017 22:04)

    # Link komentara

  347. Kakva bruka i sramota srpske košarke. Da je Dule imao budžet od 6 miliona evra, Partizan bi bio redovan na Final four, a verovatno bi i osvojili EL!
    (Deki, 17. novembar 2017 22:04)

    # Link komentara

  348. Mi bi od ovih izgubili 50 razlike ali moramo da bockamo delije, do sledeceg naseg potopa a bice ih puno.
    (nik sloter, 17. novembar 2017 21:58)

    Provaljen si.
    Panterska je tuga pregolema.
     (P R I N T E Z I I S, 17. novembar 2017 22:04)

    # Link komentara

  349. Ovakva igra ne moze se popraviti za kratko vreme tako da ako je neko hteo da zrtvuje EL u godini kad se igra F4 u Beogradu i da po prvi put nema izrazitog favorita u ABA ligi onda je odlican dobar posao. Sledeca sezona moguca bez naseg kluba u EL. Buducnost je najozbiljnija ekipa u ABA ligi trenutno.
    (Raspad, 17. novembar 2017 22:03)

    # Link komentara

  350. Ajde sto nisam mogao da verujem da ce mi ikad biti zao 'Ponosa Zeleznika', nego ljudi sto mi je Ilije Kovacica zao...
    (Peppino, 17. novembar 2017 22:03)

    # Link komentara

  351. A Grba nam prognozirao top 8.
     (Delije Čikago, 17. novembar 2017 22:03)

    # Link komentara

  352. Сутра очекујем још један напад на мрског им комшију. Опет ће Дуле започети свађу.
    (Штилцована катаболцна, 17. novembar 2017 22:03)

    # Link komentara

  353. Svi ce da kantaju Zvezdu ove godine, svi, tako i treba. 
    Neka kantaju i Partizan, pa nek nastavimo samo da se bavimo prodajom igraca, nikad srece na ovim prostorima...
    (2CRAZY, 17. novembar 2017 21:48)

    Svaka cast za komentar. I treba da nas kantaju. I nas i vas.
    U Zvezdi se radi isto kao sto se radilo u Partizanu dok su igrali EL. Tim na okupu nema sanse da sastavi vise od godinu dana. I uvek su izgovori nema se para,moraju se prodavati igraci. A ovamo kukaju i jedni i drugi na drzavu kako im se nedaju pare. Pa zasto da im se daje. Da ih kantaju svi redom po 15,20 razlike. Jos ce najgore biti od svega ako se u ovom njihovom prepucavanju medjusobnom,desi da ABA ligu osvoji Cedevita ili Budunost. Sto je vrlo lako moguce. Ako se nepojacaju i jedni i drugi,bice svasta.
     (Ilija, 17. novembar 2017 22:03)

    # Link komentara

  354. Kažu mi dođi u Grčku - sunce, more...ma ovde bre veću minus nego na Kopu...a u komšije biće vam ovo mučna sezona...ali ko zna zašto je ovo dobro...taman da smenite legendu na upravnom odboru...a šta on je upravni odbor? Pa dobro kad ga isplatite 16 milki on će da se skloni da dođe kabinet sa ekipom...
     (ala je zaladnelo u pireju, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  355. Mjesec dana nakon sto dodje neki dobar trener, ovaj tim ce postati konkurentan u Euroligi.
     (Izvan okvira, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  356. Ko vam je sad drmao kavez? Divac, Danilović, Dule? Pokupili ste sve najbolje domaće igrače plus iskusne EL strance i opet ne ide? Možda da dovedete Čovića iz FMP2.
    (Mandrak, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  357. presednik da preuzme tim. ovo nema smisla...
    (djolo, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  358. zvezda se ne unistava, ona ne postoji.
     (balkanac, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  359. Braća Braća pa 26 razlike:)
    (Valjevac, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  360. Esi u top 9 kuco
    (KKP, 17. novembar 2017 22:02)

    # Link komentara

  361. (veliki strumf, 17. novembar 2017 21:43)
    Esi mi malo nervozan??
     (Okidač, 17. novembar 2017 22:01)

    # Link komentara

  362. Ne mogu vise da navijam za FMP!
    Od sada prelazim da navijam za KK Partizan, NE ZATO STO JE BIO PRVAK EVROPE U KOSARCI. NEGO NISU NIKADA PRODAVALI GRB. Pocinje da me buni sve ovo, ko smo mi? FMP ili Zvezda?
    (DS2017, 17. novembar 2017 22:01)

    # Link komentara

  363. Sasvim je razumljiv sarkazam vecine komentara,jer zaista i ne moze drugacije da se komentarise ova struktura Zvezde!Da li je moguce da trener odmara jedinog raspolozenog igraca u Zvezdi-Rocestija,verovatno za vaznu utakmicu sa Zadrom!?Opet uludo potrosene pare za Feldina,los izbor izmena i ocajan roster,doprinose beskrvnoj igri bez adekvatnog vodjenja ekipe,jer se trener izgubio totalno!Nekolicina igraca je bacena u vatru dosavsi iz FMPa ni kriva ni duzna!Njihov talenat nije upitan,ali mislim da je prerano njihovo igranje u ovom rangu takmicenja!I na kraju sta Keseljom,koji kao da je sisao s Melmaka!S tim sto ni on jadan nije kriv sto igra,vec se neko sprda s navijacima i polako,ali sigurno urusava tesko povraceni ugled-nekoliko sezona za redom nekoliko titula,posle dominacije Partizana!I posle svega ne znam sta je za ciniti!?Da li bojkotovati upravu,citaj Covica ili cekati jos malo!?Nesto je u trulo u drzavi Zvezdi!!!!
    (musa from usa, 17. novembar 2017 22:01)

    # Link komentara

  364. Sad kad Muta zategne odbranu izgubicemo od Zvezde kao ona od Olimpijakosa.
    (ofsajd slepce, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  365. Braca zaboravila da igraju protiv brace,zaneli se malo pa biju ko po tudjem!!
     (Gavrilo, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  366. Ovo vam je priprema za final 4 kad igrate na mali broj poena..
    (sotir zvani djubre, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  367. Moli se Čović, da vrati Dragutinovića!, Nastića i Lipovia u ekipu kako zna i ume!
    (Van Damme, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  368. Bez kapi krvi. ..hemija 0
     (Aleksandar, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  369. Sto je najgore odigrali smo dobru utakmicu!
    (Rade, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  370. Ovo realno i pored svih navijackih strasti nema veze sa zvezdom koja je prosle godine imala igru zelju za pobedom a nadasve onaj bezobrazluk koji ih je krasio. Da razmisljam dokle ce ovakva neorganizovanost u igri trajati. Naravno da zbog ovakve igre i navijaci vise nedolaze na utakmice jer nemaju sta da vide sem trci i sutiraj. Ok i za taj koncept igre sam ali postavljam pitanje sa kojim igracima. Strasno jedna haoticna koncepcija i bez obzira na neiskustvo trenera veliki broj novih igraca zameram odsustvo borbrnosti i zelje koju nesmeju da nemaju jer nose grb jednog velikog kluba. Neznam dali cese vecina sloziti samnom ali realnost zvezde je ove godine da smo u evropi jedna kanta za punjenje a sto se abba lige tice uz dosta srece i boziju pomoc bice uspeh ako udjemo u finale Ovo nije moja zvezda i prosto ruse ugled mog kluba
    (Delija Nis, 17. novembar 2017 22:00)

    # Link komentara

  371. Dobro je, nismo izgubili sa vise razlike nego od CSKA. A nismo ni vise koseva primili. Doduse, ni manje. Neverovatno.
    (Slavisa V., 17. novembar 2017 21:59)

    # Link komentara

  372. peticija da Alimpija svi zovete "Alempije", ko ovaj vaš jedan neroj u komentarima.
     (17.11.2017., 17. novembar 2017 21:59)

    # Link komentara

  373. Degenerisanje.
     (Roto kos - oteto prokleto, 17. novembar 2017 21:59)

    # Link komentara

  374. OVO JE VEC SRAMOTA!!!…!! REKREATIVCI!!!…!! bez volje i zelje da se napadne protivnik,lazic prvi statira i gleda i sleze ramenima sramota!!!…!! gledam kosarku preko 20 godina i znam kad je ekipa nemocna,ovo veceras nije slucaj.neko se busi i to svesno,da li trener ili neko drugi ne znam,ali je sramno da se ovako bez kapi znoja igra pogotovo u evropi.znate li koji klub i grb predstavljate???…?? amateri!!!…!!
    (ljupce, 17. novembar 2017 21:59)

    # Link komentara

  375. Daju li šta ovima da jedu?
    (ljuba, 17. novembar 2017 21:59)

    # Link komentara

  376. Šta ti je bio Radonja, prošle godine TOP 9 a sad tek TOP 15
     (Ns, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  377. Mi bi od ovih izgubili 50 razlike ali moramo da bockamo delije, do sledeceg naseg potopa a bice ih puno.
    (nik sloter, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  378. Neki moj rezime, mnogo vise sam ocekivao od ovog tima pa i trenera, no jos je rano mnogo treba da bi se ovo uigralo ali utisak mi je da igramo cak losije nego na pocetku sezone, jedini koji su ispunili ocekivanja su Rocesti i Antic, Bjelica sve losiji veliki pad kao i prosle sezone, Feldin toplo hladno, veliki potencijali Lesor i Jovanovic ali treba puno raditi sa njima, najvece razocarenje pre svih Radicevic, zatim Dobric, Dangubic stagnira vec tri sezone, Keselj nazalost kraj karijere problem u glavi, Lazic potpuno van forme plus coveku sviraju svaki kontakt, Jankovic ima nekog potencijala videcemo, plus jos ovih par mladjih koji cak ni u ABA nije bas puno pokazalo, no realno podrska svima i nadam se boljim rezultatima
    (E, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  379. Radonjic.je otisao jer je video da ce mu otici cela ekipa zato se Covic.na njega naljutio i Covic je u pravu kad smo istrpeli Radonjica mogao je i on nekog mladog igraca. Gde su Simanic i kompanija gde sve ih je Dejo nazadovao i kad je shvatio da ce morati sa takvim igracima da nosi sld sezone tim otisao je. Neko ce reci Guduric? Guduricu prosla sezona najgora u karijeri i spasilo ga je to sto se znalo da je veliki talenat i Zoc ga pokupio inace ...
     (Mozda ce neko reci da sam Lud, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  380. ma oni sigurno "tankuju" ovu sezonu...da na draftu vuku prvog pika :-)
     (MarcoPolo, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  381. Jer niko ne moze da zabrani FMP-u, da se zove KK Zvezda.
    (Haralampidis, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  382. Raspisali se grobari a njihov tim.poslednji u grupi sa timovima ranga Vrsac , Tamis, Dunav, Zlatiborac... (izuzetak Lokomotiva)
     (Roni, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  383. Da su katolici , pa da razumem. Ali, da pravoslavna braća ovako tresu, neverovatno..
    (KKP, 17. novembar 2017 21:58)

    # Link komentara

  384. Zvezda ima tim za polufinale ABA lige, a za nešto više trebaju igrači na poziciji 1,3,i 5 .
     (zdravkors, 17. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  385. nisam došao da dajem po 5 poena reče feldin i ubaci 5 poena!zvezda je izgubila meč indentičnim rezultatom kao protiv cska.ovih minus 52 je znak da alimpije pakuje kofere,a uz njega kešelj,janković i radičević.nije sramota izgubiti od jakih protivnika ali je sramota izgubiti na ovaj način,bez volje i bilo kakve želje za igrom.naravno čović će za komentare nezadovoljnih navijača da kaže da su to botovi,ali kad mu u četvrtak dođe hiljadu ljudi možda se i prizove pameti,jer niko ne želi da gleda gubitnike koji su se predali unapred
    (slobinator, 17. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  386. Euroliga je u ovom formatu mnogo slabija..15 ekipa ima po dve trening utakmice i to protiv FMP-a..
     (Okidač, 17. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  387. Ovo nije u pitnju uigranost ili loše vece. Ovo je totalni nedostatak samopouzdanja i želje. A to je posao trenera. Dakle ?
    (doktor, 17. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  388. Dokle ćete da brukate Srbiju ?
    (Nicky boy, 17. novembar 2017 21:57)

    # Link komentara

  389. glavno da vas idu trojke protiv partizana,el nije bitna...
    a kad ne idu trojke,pa za vas je misaona imenica ubaciti 60 poena.
    partizan i kad igra najlošije,postigne 80 minimum. mislite o tome...
     (MarcoPolo, 17. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  390. Sta treba da se desi da neko u zvezdi reaguje da nesto promeni. Ovde 3-4 igraca daju koseve,sta ovi ostale rade?
    (nex, 17. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  391. Onolike pare isterase iz budzeta za F4 da bi probali na buku da osvoje kuci kao u vaterpolu...
     (Sramota, 17. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  392. Odlična igra, samo nastavite tako. Sad će objašnjenje uskoro kako je kriv Partizan.
     (Nosi fenjer navija za FMP, 17. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  393. nebojsa covic vratio fmp na fabricka podesavanja...jadna li si evroligo kad te svakakvi skorojevicki jad igra...
     (dr feelgood, 17. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  394. Zvezdu gledam uživo preko 20 god. Secam se Trifunovićeve trojke, propuštene prilike protiv Meša iz Verone, drugar pored mene je polomio stolicu i bacio je na parket. Gledao sam 97. kada se igrač Karadžić svađao sa likovima u publici, hteo da se bije, toliko smo bili slabi. Pa godine uzaludnog ulaganja Zike Pauka i ekipe. Pa Uvalina i 2011, kada nas je pobeda nad Olimpijom kod kuce u pretposlednjem kolu spasla ispadanja iz Jadranske lige. Partizanove dominacije, koja me nije toliko bolela, jer sam realan i normalan. Kroz maglu se sećam i Dabića! Ali, nakon Radonjinog sistema, i lepih uspeha, OVO...previse je, pa neka je i od Ćokija. Klinac bez autoriteta za trenera; pet-šest totalnih anonimusa, koji ne znaju da napadnu koš licem; elementarno neznanje i gomila tehničkih grešaka, od kluba koji predstavlja vicešampiona Evrope i sveta. Na sve to, nastupa se "malokrvno" i "vezarski". Ekipa dve utakmice zaredom "postize" 59 poena!!! I na kraju ovo smešno, jadno zajedničko pozdravljanje navijača, kao bratski tim. Koje su to fore. Igraš valjda da pobediš, a ne da učestvuješ.
    (Marko, Beograd, 17. novembar 2017 21:56)

    # Link komentara

  395. sta vi i hocete protiv ekipa sa takvim budzetima?."Ja bi mogo' da mogu, ja bi znao da znam.".Nebojša dr Čoviću, zasto zaludjujes ljude?.
     (nikola, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  396. Sjajana igra Zvezde, jesu izgubili sa 26 razlike, ali ovo obecava!
    Rocesti medju kandidatima za MVP Evrolige!
    (shoneUTD, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  397. Nije mi jasnoi zasto se Zvezda unistava,zasto je Radonjic morao otici kada je bila sjajna atmosvera.
    (Sinisa, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  398. Bravo Covicu, ovi tvoji su na trenig utakmici Olimpijakosa uspeli da postignu drugi puta za redom "cak" 59 poena. Ako si covek ili nesto promeni ili odlazi.
     (miki, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  399. Ljudi, pa ima ovde igrača koji znaju ili su bar znali igrati košarku, ali ovo nije tim. To je isključivo trenerova krivica i ničija više. Igrači ne znaju šta da rade, gde da stoje, kako da grade koš kod šuta, kako da pomažu u odbrani, samo nekakva bezvezna iskakanja. Ovaj je Lazića i Dangubića odučio od igranja odbrane. Setite se kako su kod Radonjića igrali odbranu i sve će vam biti jasno. Lesor je nešto i znao kad je stigao, sad kad ga je ovaj uzeo pod svoje, ne zna ni zakucati više. Što su duže sa ovim trenerom sve slabije igraju. Čović se inati, nešto dokazuje, samo čekam da izda novo saopštenje i za iduću utakmicu unajmi Marakanu, jer je Arena premala.
     (kris, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  400. ko će koga ako ne svoj svoga
     (Mangup, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  401. Braća po razultatu OLY i CSKA!!!
    (gremlin, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  402. Legenda kaze da je Radicevic i dalje na parketu, sutira trojke , i resen je da nece otici u svlacionicu dok ne pogodi makar jednu. Jedno je sigurno , zakasnice na avion za Beograd .
     (dankela, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  403. Daj dosta blamiranja ni ove silne novce i sponzore ne znaju da iskoriste da bar pristojno igraju. Raspad totalni. Prava zvezda bi se stidela ove.
     (Yarilo, 17. novembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  404. Kakve veze ima sto izgubis sa 30 razlike ili da pola kosa
    Ne treba trositi snagu
    Pogotovu protiv timova koji su sigurni u osam.Da li treba ginuti protiv Reala, Pao, Fenera. Nas nivo su Armani, Efes, dobiti Baskoniju i na kraju takmicenja imati 7- 8 pobeda
     (Zuja, 17. novembar 2017 21:54)

    # Link komentara

  405. Pa i ovi vas nakantaše!!! Kud bi da niste igrali protiv braće,koji su imali malo obzira....jer ste
    (Milutin, 17. novembar 2017 21:54)

    # Link komentara

  406. Dejan Radonjic je da si ti meni Ziv i Zdrav otisao iz Zvezde zbog ovakvog tima. A zasto je Zvezda nazadovala odlaskom Radonjica upravo je krivac Radonjic gde su Simanic i ostali kog mladog je proizveo?
     (@Igor PG, 17. novembar 2017 21:54)

    # Link komentara

  407. Ne ide, Čoviću, ekipa je sastavljena od nekvalitetnih igrača a i kao tim gube na samopouzdanju! Plej i bek šuter fale pod hitno, na centrima imamo dosta igrača pa bi možda mogli da preguramo sezonu ako bi ih ostali razigrali asistencijama! Nema odbrane ABA lige jer nemamo napadački potencijal! Podrška ostaje ali morate da resetujete ekupu i uozbiljite trenera!
    (severnjača, 17. novembar 2017 21:54)

    # Link komentara

  408. Evroliga mafija!
    (whu, 17. novembar 2017 21:53)

    # Link komentara

  409. Šta bi tek bilo da vam nisu braća
     (Saša, 17. novembar 2017 21:53)

    # Link komentara

  410. Recikliraj limenke, hi, hi, hi . . .
     (Joca, 17. novembar 2017 21:53)

    # Link komentara

  411. Morala braca da dizu rucnu.
     (Crna vrana, 17. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  412. A koliko razlike bi vas nakantali da nisu bratski klub ??
    (Portorikanac, 17. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  413. 85-59...pa vi ste se pretplatili na taj rezultat ove nedelje :-)
     (MarcoPolo, 17. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  414. Polako panteri biće to dobro čujem menjate čitav roster mora da su se penzioneri otvorili za pojačanja.Jedini ste na ovim našim prostorima koji kad im nekrene menjaju kompletan tim daje vam se i šakom i kapom i opet ništa sutra će opet priča Partizan kriv za sve
    (Zoran, 17. novembar 2017 21:52)

    # Link komentara

  415. Zvezdin sut veceras u tri reci: jad, beda i ocaj!!!
     (Zile, 17. novembar 2017 21:51)

    # Link komentara

  416. 17 ti ste od veceras! Mi smo odavno u kanalu- dobrodosla komsinice.
     (apikomsinice47, 17. novembar 2017 21:51)

    # Link komentara

  417. Braća burazeri.
     (Mali mrav, 17. novembar 2017 21:51)

    # Link komentara

  418. Braća nas pune tricama na 20 razlike pa vi opet navijajte za njih u Areni...
     (Nenad, 17. novembar 2017 21:50)

    # Link komentara

  419. Pa da se iskupilo 12 basketasa iz kraja bolje bi delivali nego ova Zvezda
     (nn, 17. novembar 2017 21:50)

    # Link komentara

  420. Glavu gore limenkari,bice jos borbe za Top-15!
     (dure, 17. novembar 2017 21:49)

    # Link komentara

  421. Ma sta se brinete,sad ce gazdino saopstenje u stilu ala terza.
    Naviklo to da mesetari,...
    (Ofsajd slepče!, 17. novembar 2017 21:48)

    # Link komentara

  422. Mislio sam da je Vasilije loš ali onda se pojavio Radičević...
     (Dax, 17. novembar 2017 21:48)

    # Link komentara

  423. jesmo mi slabiji ali ovu glupost sa bratskim klubovima treba zaboraviti. 
    Šta mi imamo od toga? 
    više groblju vredi željko koji ih pusti kad im treba.
    (nosi fenjer,navija za fener, 17. novembar 2017 21:42)

    puna podrska za tebe, imas najbolji nik u ovom trenutku..
     (..., 17. novembar 2017 21:48)

    # Link komentara

  424. Svi ce da kantaju Zvezdu ove godine, svi, tako i treba.
    Neka kantaju i Partizan, pa nek nastavimo samo da se bavimo prodajom igraca, nikad srece na ovim prostorima...
    (2CRAZY, 17. novembar 2017 21:48)

    # Link komentara

  425. Crno vam se piše noćas...
    (Djole***, 17. novembar 2017 19:54)

    Ne samo noćas, moj Đole, ne samo noćas ...
     (Otkud tetka zna Jovića?!, 17. novembar 2017 21:48)

    # Link komentara

  426. Bjelica protiv Partizana zavrsio sezonu!!!!!!! Bravo Bjelica neka si im napunio kos, sada u zasluzenu penziju.
     (miki, 17. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  427. Koliko los procenat suta ima Zvezda to je strasno, za tri, za dva, pa cak i sa slobodnih bacanja, kako ocekivati da se bilo ko dobije sa toliko ocajnim procentom suta, to je prakticno nemoguce. A onda kada ne ide sut, slede izgubljene lopte i jos vise dekoncetracije, lose se pokriva skok i sve se 'raspadne'. Nadam se da ce vise vezbati sut na treningu, ako se sutne za 3 poena prakticno 30 puta a pogodi samo 3-4, onda bi trener to trebao da 'vidi' i 'radi' sa igracima na tome, o slobodnjacima ne vredi ni komentarisati, valjda ce uskoro biti neka utakmica kojoj ce se 'ozbiljnije' pristupiti...
     (cvarci i kavurma, 17. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  428. Hrabra ili umorna Zvezda šta bi?
     (Duck Dodgers, 17. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  429. Ovo je gore od evroligaskog Partizana u najgorim danima.
     (el_kiddo, 17. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  430. Ne ide mi u glavu da Dobric, Radicevic, Dangubic, Keselj, Alimpijevic pa i Lazic dobijaju bilo kakvu platu. Ja kad bih radio moj posao kao oni svoj dobio bi otkaz za 5 dana...Ogadise mi kosarku...
    (Srksa, 17. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  431. Naša igra je užas.Ovi nazovi prijatelji bacaju suzavac na našu klupu, non stop tuku pod košem ko da im život zavisi...
     (čika Duki, 17. novembar 2017 21:47)

    # Link komentara

  432. Smešno, jako smešno....i pomalo žalosno
     (nikosgalis, 17. novembar 2017 21:46)

    # Link komentara

  433. Strašno...horor...
    (putnik kroz vreme, 17. novembar 2017 21:46)

    # Link komentara

  434. sa ovakvim moralom moze da se igra mozda u ABA ligi. sramota ziva ovako ponasanje igraca. i taj antic bolje da pokaze mladima kako se boris za dres. kao ustaje on kao neka diva. jadna zvezda
     (matrix, 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  435. Koji trener moze da napravi pobednicki tim sa Radicevicem, Keseljom, Jankovicem, Apicem, Jovanovicem, Dobricem i Davidovcem u 12....nijedan, trose coveka bez veze, jes da malo vise forsira visoki presing ali mi i ovako nismo katastrofalni u odbrani, napadacki smo limitirani na 70-75 poena max po utakmici u EL
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goga, 17. novembar 2017 21:00)

    Odgovor je prejednostavan: DEJAN RADONJIC

    Iako sad zvuci nestvarno, a vi strucnjaci mislite da je problem u igracima, petorka: rocesti, lazic, feldin, antic, lesor, naravno pod vodjstvom doktora Dejana Radonjica bi dobila ovaj Cska u Beogradu (koji je uzgred receno mnogo gori neko Cska iz prethodnih sezona) a Zvezda bi lagano ove sezone igrala Top 8. Projekat mocne Zvezde je unisten sa odlaskom najtrofejnijeg trenera u Zvezdinoj istoriji a zasto pitajte covjeka koji ga je unistio (a i stvorio) a to je nas nas predsjednik. Da li je u pitanju sujeta ili nesto drugo?
    (Igor Pg, 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  436. Zvezda je u "procesu" i ove godine tankuju, ups Alimpije se na kraju meča setio da u evroligi ne postoji draft i da je ponovo po koji put rastužio dr. Čovketa i poznatu nam braću.
    (Snovidjenje, 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  437. Razigravanje od 15.5-16 mesta!
     (Fiorentina, 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  438. Nema veze...skapiraće i Čovke da nije zgodno da mu ovako pampuljaju klub...
    (..., 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  439. Panteri nakon protivpožarnih aparata prešli na suzavac. Pa zar tako na braću!?
    (Del Piero#10, 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  440. Izgubljena je sva lepota igre od prosle godine...totalna melanholija...zanimljivije utakmice su ispred zgrade sto se igraju.Ovo ne lici ni na sta...Svaki trener ims svoju koncepciju i tako kroji igru...meni se ovakva malodusnost u igri ne svidja...Pade mi napamet situacija u kojoj Radonjic salje Jovica u svlacionicu...svi na tankim zivcima,utakmica se prezivljava...ovo sad...kao na bensedinima...
     (Dejan CZ, 17. novembar 2017 21:45)

    # Link komentara

  441. muka je ovo gledat... rocesti ubedljivo najbolji igrac koji je obukao zvezdin dres.kapa dole
     (crimi, 17. novembar 2017 21:44)

    # Link komentara

  442. Vraćaj doktora pod hitno.
    (Mile, 17. novembar 2017 21:44)

    # Link komentara

  443. Sreća da je Covic kupio dugačke gaće ovim plavim. Mnogo hladno u poslednja dva dana. Prvi -30 pa sada -20.
    (Nemanja Bjelica, 17. novembar 2017 21:44)

    # Link komentara

  444. Dzabe vucko, covko, drzavne pare.
     (Partizan ponos Srbije, 17. novembar 2017 21:44)

    # Link komentara

  445. Ahahah kakav flop Lazica na -20. Pa ne moras da se brukas sine. Ajd da je -3 ili tako nesto, da se utakmica lomi.
    Ovde 'cvrsta odbrana' Branko pada kao pokosen odbija se od igraca
    (Uros, 17. novembar 2017 21:44)

    # Link komentara

  446. @vlajzi Toliko si nisko pao da se potpisujes kao Batko i pises nebulozne komentare u njegovo ime? Da pocnemo mi malo da se potpisujemo tvojim nick-om, ili od ovog xxx ili malog Prejakog, da vas razbijamo ? Ajde klinje, skinite se vise i napisite jedan, ali jedan suvisli komentar. Svaki komentar vam je neka svadja, fmp i ostale nebuloze. Bar da vi nesto znate, a obicni ste Mutavci (ne zbog Mute Nikolica) koji u jadnom takmicenju drze fenjer i imaju celu 1 pobedu, pri cemu ne primate ispod 90 nikako. Ja bih se pokrio usima i stavio se na MUTE!
     (veliki strumf, 17. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  447. Ljudi samo realno, 17. novembar 2017 21:39

    Svaka cast!
     (KoleCZ, 17. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  448. Pitanje za Covketa jel Zvezda Fmp Idea izdegenerisana od osnivanja ili je to od nedavno?
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  449. Nije sramota gubiti utakmice ali ovakva igra je sramna. Igramo bez želje, žara borbenosti, prave se početničke greške... Neki igrači su trenutno na amaterskom nivou, Kešelj i Dangubić prvenstveno.
    (Observer, 17. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  450. Dragi ljubitelji kosarke ovo nije utakmica, ovo je trenig Olimpijakosa, a ova bruka od ekipe im je sparing.
     (miki, 17. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  451. Ovo je vec sad stvarno previse, totalno bez energije poslednjih 4,5 utakmica, jedva dolazimo do 60 poena, odbrana ispod nivoa, ljudi u klub bi ozbiljno trebali da razmisle o narednim koracima.
    (Trust the process, 17. novembar 2017 21:43)

    # Link komentara

  452. nema vise podvriskivanja od strane voditelja, neprocenjivo hahaa...
     (mali fmp, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  453. Ova Zvezda je ko prvi sneg kad mu putari stave rizlu i so raspadne se i to u 5-om minutu...Na narednoj koferenciji Covic nece kriviti sportski i strucni sektor vec kao i obicno za katastrofalnu igru krivac je Partizan..Nije lud da prizna da je pogresio sa strukom to je u Srbiji normalno da je drugi za sve kriv
     (zlatko, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  454. Alimpije...sta ti decko radis?ajde napad..taj cuveni pick and pop,ima tu mesa u napadu,ali odbrana...bez ikakve odgovornosti,nema agresivnosti na liniji dodavanja,kako branis pik and roll?probaj odozdo,vidis da iskakanje ne ide..rasririmo mnogo,igraj malo uze pa ako metnu trojku metnu,skok u odbrani i zagradjivanje?cist voljni efekat..a opet ako rasirimo nema ni toga..aj pa da spojite bar par pravih treninga,i gledaj Boston ili jos bolje Butler dok je trenirao ovaj Bred Stivens,kako zna da sakrije mane!
    (dr mr, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  455. jesmo mi slabiji ali ovu glupost sa bratskim klubovima treba zaboraviti.
    Šta mi imamo od toga?
    više groblju vredi željko koji ih pusti kad im treba.
     (nosi fenjer,navija za fener, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  456. Ostavka ali ODMA!
     (bez komentara, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  457. Znaci borba za TOP-15!
     (dure, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  458. jos par utakmica da puknemo sa 25-30 razlike i onda to vise nece biti novi pocetak vec kraj , ali nadam se za ove vecite talente i iskusnog trenera.
     (maklo, 17. novembar 2017 21:42)

    # Link komentara

  459. Ja mislim da bi i ovom momčiću laknulo da dobije otkaz, počinjem mi ga biti žao.
     (Izvan okvira, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  460. Sve gori i gori. Zaboravljaju i ono sto su znali. Nece ovo dobro da se zavrsi.
    (Dox, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  461. Ne secam se kada sam gledao netalentovanijeg igraca u nekom klubu koji ima visoke ambicije od Radicevica.Svaka "cast" onome ko ga je skautirao i doveo u Zvezdu.Nazalost ima jos kandidata a on je pobedio u zestokoj konkurenciji jer od svih ima najvecu minutazu.
     (T Rex, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  462. Zvezda prosle godine nije proslo u sledecu fazu EL upravo zbog Olimpiakosa i zato sto su navijaci CZV bodrili vise Grke nego svoje.
    Sada mogu samo da placu!
    (Gru, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  463. Uživo: Veliko zahleđenje u pireju
    (zamrzivač, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  464. Kritikovali smo Micića i Woltersa a oni su za ovog Radičevića doktori košarke, kao što su Kinsey i Jenkins za Feldeina koji je običan šuter a i to ne radi baš najbolje a nikad ne može da probije u igri jedan na jedan.
    Jadni Rochestie je u čudu šta ga je snašlo pre kraj karijere!
    (SIMA, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  465. uh što ste se napili antifriza možete izdržat do -50
     (mučki provokator, 17. novembar 2017 21:41)

    # Link komentara

  466. Jeli Feldin ispunio normu protiv bratskog tima kao sto je uradio protiv sestrinskog FMP?Pet komada pet komada to je nasa nada.
    (TARAS BULJBA, 17. novembar 2017 21:40)

    # Link komentara

  467. Recikliranje u najavi.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. novembar 2017 21:40)

    # Link komentara

  468. Mislim da se Alimpijevic ljuti na samog sebe sto je prihvatio da vodi ovu ekipu.Jednostavno su bas, bas losi.Lazic da igra? Mozda bi mogao da razumem da vodimo nekih 6 razlike pa da branimo prednost al da gubimo sa 15+ a Lazic da je na terenu? Pa nama trebaju kosevi a sa njim je to nemoguca misija. E to zameram treneru mada realno i nema koga da ubaci.Ocaj zivi.
    (Neko, 17. novembar 2017 21:40)

    # Link komentara

  469. Našta smo spali u odnosu na prošle sezone. Mi smo toliko daleko od ostalih evroligaških ekipa da ako se ne naprave neke velike promene gledaćemo ovu jadnu i smešnu košarku gde nas svi gaze sa pola snage. To jest ja više neću ni da gledam. Sa ovakvom igrom teško da ćemo osvojiti Aba ligu.
     (steva, 17. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  470. ostavka Alimpije...nema druge..
     (deki, 17. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  471. Nekada bacali bubrege, kese sa urinom i svinjske glave na teren a sada na red dosao suzavac. Pa zar na bata Olijeve navijace da avangardne delije bacaju suzavac? Jos neki lik napise komentar " Da nam je Olimpijakos bratski klub pustio bi nas da pobedimo" hahaha pa ja da sam trener Olimpijakosa naredio bih igracima da jos vise grizu i igraju jos ofanzivnije. Neka predsednik Evrolige Djordi Bartolomeu kazni Efempe oduzimanjem licence za takmicenje u Evroligi, samo se brukaju po Evropi, kako na parketu tako i njihovi navijaci na tribinama.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  472. Jad, beda i tuga. Covicu dovodi igraca inace cemo da puknemo i u ABA ligi.
     (Lale gator, 17. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  473. Ljudi a sto se vi nervirate mi odlicno igramo kakve uslove imamo, Olimpijakos svake sezone ima Spanulisa, Mantzarisa, Printezisa i Papanikolaua okosnicu tima i na njih dovezu nekoliko domacih i nekoliko stranih igraca a sa tom cetvoricom oni su 100% u top 8 i 80% u Top 4 i onda ako ubodu strance mogu da osvoje EL a ako ne ubodu u top 4, dok mi prodamo ceo tim ostane Dangubic koji vise nazaduje nego napreduje, Lazic koji je samo dobar defanzivan igrac inista vise od toga. Sastavimo tim tako sto Feldinu Pao placa 30% ugovora a mi ostatak, tako sto Anticu 80% ugovora placa Fener. Dovedemo Radicevica koji je ok sezonu u Sevilji u kojoj nema nikakav pritisak, Jovanovica koji moze da napreduje (nije los) i Jankovica. Mesec dana cekamo Rochestija zbog odmara i letovanja sa zenom da znamo da li ce nas pojacati... Uspeli smo da ga dovedemo samo zbog godina i zelje da igra EL inace imao mnogo jaci ugovor u Lokomotivi. Lesora doveli iz Francuske lige on bio na kkrak od Bamberga al dosao na preporuku Francuskog selektora jer ce se u Zvezdi bolje razbiti. Bjelica na korak od Mornara bio ali ostao kad se videlo da nit cemo naci boljeg nit imamo para. I mi se zalimo jednostavno za bolje nemamo para ceo nov roster i to je to. U ekipi se vidi da je dobro samopouzdanje vidi ste da su nasmejani na klupi igraju bez nervoze EL jer sta drugo da rade kad nemamo sirinu nit kvalitet. Keselja dovodimo jer smo morali i nadali se da ce zaigrati kao pre deset godina... Rajt u Bamberg prelazi za 800k po sezoni lako moze da se proveri i mi smo ga hteli kod nas? Jednostavno kad treba da nam budzet bude najveci nama je najmanji... Jedino sto moze da se desi je promena Covic i Odzo za Radicevica i Jankovica a i moguce Kvinsi Milera on nam je jedino realno pojacanje jer ne igra vise za Bamberg. Jurimo samo domaca tri trofeja i to nam je. Mozda je i bolje ovako nego ko prosle god da se lomimo za top 8 i budemo 9 isti je djavo 9 ili 15-16. Samo se vise izmorimo za Abu sto nas je prosle godine zamalo kostalo protiv Buducnosti. A svi vi sto pljujete Alimpijevica zamislite se zasto Radonjic nije ostao zato sto je znao da ga ceka nesto slicno odnosno jer je prodat ceo tim.
     (Ljudi samo realno, 17. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  474. Ajde :D
     (Slobodan, 17. novembar 2017 21:39)

    # Link komentara

  475. Obrisi se od suzavca mala moja
     (NBGD, 17. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  476. Moje misljenje:
    Igramo individualno kao da se svaki pojedinac bori za svoj status i opstanak u Zvezdi i ne zanima ga tim!!!
    Nigde kruzenja lopte, igranje napada 20-ak sekundi, pozicioni napad, napad pod kosem pa lopta na centra, pa ovaj vrati na trojku, pa finta suta i sut?!?!
    Rocesti sam za sebe, Feldin se boji, Rakicevic ne ume desnom rukom nista, Dangubic i Lazic kao da su tek dosli u Zvezdu, Lesor odsecen od bekova, Antic se trudi ali nema podrsku, Keselj ulazi da bude vidjen, Dobric van forme jer ne zna sta igra, Bjelica brzo ostao bez jedva stecenog samopouzdanja...Jankovic se mnogo krece za teskog centra ako mu je to uloga, Apic i Davidovac nisu losi za malo minuta... Sve u svemu ovde nesto debelo skripi: ili nema koncepta i ideje, ili je raskol na pomolu - neko treba da otpadne!?
    Ja ne da necu da idem na neku tekmu nego necu ni na TV- u vise da gledam!!! A sta bih propustio: bezborbenost i nezainteresovanost davse nesto promeni, makar u odbrani. To moze svako da igra, kos ne moze svako uvek da da to je sigurno.
    Da li sam pravi zvesdas sto kritikujem ovako, nego sta sam i to onaj najveci ali imam mozak i znam kad nesto nije dobro pa se bunim i imam oci da vidim da je ovo mucenje od kosarke a srce da me boli kad gubimo svaku utakmicu!
    Srecno mojoj Zvezdi do nekog boljeg vremena.
    (Vlada, 17. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  477. Braca griju bakljama?
    (Miki, 17. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  478. Kako se Ilija Kovačić umirio u zadnjih par utakmica, neprocenjivo.
     (Nolan ima mozak bolan!, 17. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  479. Suzavac za bracu
     (NBGD, 17. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  480. Batko@ puna podrška za ritmičku nije basket za tebe.
     (nik sloter, 17. novembar 2017 21:38)

    # Link komentara

  481. Ne pamtim kada sam ravnodusnije pratio mec, ako se uopste moze i reci da ga pratim. Zvezda ne lici ni na sta, Radicevic, Keselj i Jankovic moraju otici i tu se polemika zavrsava.
     (Terenac, 17. novembar 2017 21:37)

    # Link komentara

  482. Zvezda je moja i kada gubi, Grci su jednostavno bolja ekipa, nema dileme. Idemo Zvezdoooooo.
    (mrki, 17. novembar 2017 21:21)

    nece ona nidje, zao mi te je...
     (..., 17. novembar 2017 21:37)

    # Link komentara

  483. PartizanZGIgokeaDinamikSNS dno kante.
    (Ris, 17. novembar 2017 21:37)

    # Link komentara

  484. A Sinisa Mali zbog vas kupio F4, tolike pare ulozila drzava a vi joj tako vracate. :D
    (čovek iz senke, 17. novembar 2017 21:36)

    # Link komentara

  485. Radicevicu zabraniti da prisustvuje Zvezdinim utakmicama...
    (Srksa, 17. novembar 2017 21:36)

    # Link komentara

  486. AJMO TOTALNI BOJKOT COVICA I UPRAVE.
    (SM Ladja, 17. novembar 2017 21:32)Bote grobarski.
    (Aleksej, 17. novembar 2017 21:36)

    # Link komentara

  487. Kad se setim koliko sam prosle godine uzivaao gledajuci Radonjica i ekipicuuu prosecnih igraca koja je u jednom ttrenutku delovala kao Cikagoo Bulsii iz znate kog perioda. Danas gledam neku drugu Zvezdanu sa dosta mladjim trenerom koji nikako nije dorastao zadatku,sto ne znaci da necee za nekoliko godina. Otisli su svi bitni igraci su otisli,dosli su par dobrih koji ne mogu sami. Zao mi je sto ovo kazem,ali ovo je mucno gledatii,i mislim da ni Aba ligu necemo osvojiti,i ako nikad nisam bio pesimista pogotovo u vezi moje prve ljubavi(Zvezde) Zivi bili
    (Princcc, 17. novembar 2017 21:35)

    # Link komentara

  488. A tek ovo forsiranje mladjahnog i ounokrvnog Keselja mi ne ide u glavu. Alimpijevicu breeeee
     (wff, 17. novembar 2017 21:35)

    # Link komentara

  489. Koja nezaintersivanost na terenu, nije nikakav problem izgubiti od CSKA i Olympiakosa ali izgledati kao da ih je nego puskom natjetao da izadju na teren i igrati eto samo nako da se odigra... Svaka cast Rochestiju, Jankovicu ovi ostali prace takve amaterske greske da je to haos... A keselj decko lao da nikada nije igrao kosarku, covjek vise ne dribla loptu uopste...
     (Luksha, 17. novembar 2017 21:34)

    # Link komentara

  490. Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.
    (milos.k, 17. novembar 2017 20:55)

    Tada je patentirana, do tada u sportu nepoznata funkcija 'prvi čovek', a FMP-om niko ne može da zabrani kako će se zvati :)
     (gox, 17. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  491. ORJUNA ne miruje.
    (potencijal, 17. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  492. Hoce li igodinamicari da se hvale pobedom Olimpijakosa, sta mislite? Sada vole Fener a ne CSKA vidim.
    (Ris, 17. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  493. Moj Covke suzavcem se vatre ne gase
    (todor, 17. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  494. lazic pogadja tablu sa zadnje strane, neprocenjivo hahaha...
     (mali fmp, 17. novembar 2017 21:33)

    # Link komentara

  495. CzvBgdFmpDivaKanta
     (X, 17. novembar 2017 21:32)

    # Link komentara

  496. AJMO TOTALNI BOJKOT COVICA I UPRAVE.
    (SM Ladja, 17. novembar 2017 21:32)

    # Link komentara

  497. Ušinuo se, ahahahah Ilija kralj.
     (anica, 17. novembar 2017 21:31)

    # Link komentara

  498. Ljudi a sto se vi nervirate mi odlicno igramo kakve uslove imamo, Olimpijakos svake sezone ima Spanulisa, Mantzarisa, Printezisa i Papanikolaua okosnicu tima i na njih dovezu nekoliko domacih i nekoliko stranih igraca a sa tom cetvoricom oni su 100% u top 8 i 80% u Top 4 i onda ako ubodu strance mogu da osvoje EL a ako ne ubodu u top 4, dok mi prodamo ceo tim ostane Dangubic koji vise nazaduje nego napreduje, Lazic koji je samo dobar defanzivan igrac inista vise od toga. Sastavimo tim tako sto Feldinu Pao placa 30% ugovora a mi ostatak, tako sto Anticu 80% ugovora placa Fener. Dovedemo Radicevica koji je ok sezonu u Sevilji u kojoj nema nikakav pritisak, Jovanovica koji moze da napreduje (nije los) i Jankovica. Mesec dana cekamo Rochestija zbog odmara i letovanja sa zenom da znamo da li ce nas pojacati... Uspeli smo da ga dovedemo samo zbog godina i zelje da igra EL inace imao mnogo jaci ugovor u Lokomotivi. Lesora doveli iz Francuske lige on bio na kkrak od Bamberga al dosao na preporuku Francuskog selektora jer ce se u Zvezdi bolje razbiti. Bjelica na korak od Mornara bio ali ostao kad se videlo da nit cemo naci boljeg nit imamo para. I mi se zalimo jednostavno za bolje nemamo para ceo nov roster i to je to. U ekipi se vidi da je dobro samopouzdanje vidi ste da su nasmejani na klupi igraju bez nervoze EL jer sta drugo da rade kad nemamo sirinu nit kvalitet. Keselja dovodimo jer smo morali i nadali se da ce zaigrati kao pre deset godina... Rajt u Bamberg prelazi za 800k po sezoni lako moze da se proveri i mi smo ga hteli kod nas? Jednostavno kad treba da nam budzet bude najveci nama je najmanji... Jedino sto moze da se desi je promena Covic i Odzo za Radicevica i Jankovica a i moguce Kvinsi Milera on nam je jedino realno pojacanje jer ne igra vise za Bamberg. Jurimo samo domaca tri trofeja i to nam je. Mozda je i bolje ovako nego ko prosle god da se lomimo za top 8 i budemo 9 isti je djavo 9 ili 15-16. Samo se vise izmorimo za Abu sto nas je prosle godine zamalo kostalo protiv Buducnosti. A svi vi sto pljujete Alimpijevica zamislite se zasto Radonjic nije ostao zato sto je znao da ga ceka nesto slicno odnosno jer je prodat ceo tim.
     (Ljudi samo realno, 17. novembar 2017 21:31)

    # Link komentara

  499. Ovo postaje mucno gledati. Mislim da je vreme da Alimpijevic polako sam da otkaz, i da se dovedu bar jos dva igraca. manje zbog EL, ona je vec prezaljena, ali upitna ja ABA liga. Bez nje nema ni EL. Ja ne razumem sto je Covic toliko tvrdoglav i sto nesto ne preduzima. Pogresio si, priznaj i preduzimaj nesto dok nije kasno
     (mn, 17. novembar 2017 21:31)

    # Link komentara

  500. ovo je užas ...umesto da se ugledaju na našeg proslavljenog igrača dr Nebojšu Čovića oni igraju mlako i ruše renome kluba koji aktivno pratim još od 2012.godine
     (batko, 17. novembar 2017 21:29)

    # Link komentara

  501. Da li je moguće da Kešelj uzima minute Dobriću? On nema mesta ni u Kls. Neće dati poen u celoj Evroligi. Jedva trči. Jel ovo neko tera inat?
    (Goxy, 17. novembar 2017 21:29)

    # Link komentara

  502. Bez borbe bez zelje strasno
    (Janelom, 17. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  503. Bez borbe bez zelje strasno
    (Janelom, 17. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  504. Ovi kad uzmu fenjer,nikome ga više neće dati....
     (Fiorentina, 17. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  505. Prestajem da pratim košarku,ionako sam jedva naučio sva pravila od 2011 god do sad! Nije ovo za mene vraćam se ritmičkoj gimnastici...
    (Batko, 17. novembar 2017 20:56) Za tebe je balet...
    (xxx, 17. novembar 2017 21:28)

    # Link komentara

  506. cepaj bre boraniju...
     (mali fmp, 17. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  507. Prestajem da pratim košarku,ionako sam jedva naučio sva pravila od 2011 god do sad! Nije ovo za mene vraćam se ritmičkoj gimnastici...
    (Batko, 17. novembar 2017 20:56)

    A da probas domine? Hahahahahah, pricajte vi sta ocete, ali Batko je kralj. Decko je svestan svoje besvesti, dok vecina Pantercica uporno tvrdi da njihov klub nije mnogo manji od Partizana.
    Ludilo mozga!
    :D
     (vlajzi, 17. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  508. Nase je 15 mesto definitivno...
    (limeni, 17. novembar 2017 20:42)

    Možda, ali će nam trebati dosta sreće.
     (NoName, 17. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  509. Keselj udje taman da nas dokusuri! 3 puta pipnuo loptu, 4 greske napravio (prodate lopte + nepotreban faul). Rekreativac!!!
     (veliki strumf, 17. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  510. Čović: Partizan je srušio kule Svetskog trgovinskog centra u Njujorku.
    (clockwork lemon, 17. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  511. Ako i posle ovoga cujem frazu "Novi pocetak" , prestajem da gledam KK Crvena Zvezda!
     (BVB, 17. novembar 2017 21:27)

    # Link komentara

  512. ti si veci optimista nego vas navijac Vucic ;)
    (hmm..., 17. novembar 2017 21:15)
    Imam pravo da budem optimista...da neces ti mozda da mi zabranis?
     (anica, 17. novembar 2017 21:26)

    # Link komentara

  513. Koliko smo mi losi tek kad nam ovakva Zvezda natrpa 100 iz zezanja, a mogla je i vise?
    (Sah mat, 17. novembar 2017 21:26)

    # Link komentara

  514. @batko, opet ti sa tim "igokejci"!? ja bih prvi priznao da se to stvarno desilo! kao sto me bilo sramota za "mutavog", kao sto me je 20 puta bilo sramota za hvala premijeru i kao sto me sada nevidjena sramota zbog ostoje! malo me je bilo sramota i zbog nekih duletovih izjava, a sad me mnogo sramota sto je tuzio partizan, a pljuvao i prozivao igrace! a jel tebe bar malo sramota sto je covic rekao( i uradio) da fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i sto je adresa kluba do pre mesec dana bila u zelezniku! pa priznaj jednom i ne izmisljaj opravdanja!
    (sir oliver, 17. novembar 2017 20:49)

    A je li tebe bar malo sramota što je kosarkaska lopta preskočila Drinu i što vas treba posmatrati kao jedan klub?
     (NoName, 17. novembar 2017 21:25)

    # Link komentara

  515. Ni odbrane ni napada, Alempije... da se ne ljubimo!
    (letovanje u zaglembju, 17. novembar 2017 21:25)

    # Link komentara

  516. sad vi odgovorite aktiviranjem PP aparata.
     (17.11.2017., 17. novembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  517. Ovo je bratski suzavac, nista strasno.
     (Dule, 17. novembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  518. Bitnije je prvo “r” u Marlboro od Marka Kešelja na terenu.
    (Molle, 17. novembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  519. HAHAHAAHAHAHAH BRACA, HAHAHAHAHAHAHAHAA, BRACA, HAHAHAHAHAHAHAHA

    SUZAVAC ZA BRACU DEJLIJE
    (Sakaluda, 17. novembar 2017 21:23)

    # Link komentara

  520. Ovakav tim je šamarčina svim navijačima posle ipak kvalitetnih sezona pod trenerskom palicom Radonjića. Zašto zaboga se ovo desilo u sezoni kada je BG domaćin F4? Zašto u ovako velikom društvu kakvo je Zvezda može da se dozvoli da u timu igra jedan ovakav igrač kakav je Radičević? Pa on nije ni za drugu ligu a ne za veliki klub kakav je KK CZ. Pogledajte samo kako je organizovan svaki napad, kao da se igraju klinci iz škole na rekreativnoj nastavi fizičke kulture. Ovo, pa nemojmo, ovo je ponižavanje kluba i košarkaške zemlje kakva je Srbija. Ovo je jako neozbiljno, neprofesionalno i imam utisak da ove momke na terenu boli uvo za sve. Nemojte da mi samo kažete da je to zbog nedostatka para. Nemojte molim vas. Uostalom, ovakve rezultate možemo i mi da ostvarujemo i primamo silne hiljade eura. Možda bi klub trebao da se skroz reformiše jer ovo je sramno. Niko ama niko u ovom timu nije dobar košarkaš
     (Dimitrije sine Mitre, 17. novembar 2017 21:22)

    # Link komentara

  521. alimpijevic je los trener jer forsira ovo glupo iskakanje i vidi da ne ide da nas svi pune i on ne odustaje! razocarao me i vise nema moju podrsku.
     (crni_redstar, 17. novembar 2017 21:22)

    # Link komentara

  522. Zvezda je moja i kada gubi, Grci su jednostavno bolja ekipa, nema dileme. Idemo Zvezdoooooo.
     (mrki, 17. novembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  523. Ovo je bratski suzavac.Manje pece.
     (BgHQ, 17. novembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  524. @momcilo Hahahahahahha care, umro sam hahahaahhaah
    (NbgDeki, 17. novembar 2017 21:21)

    # Link komentara

  525. Dobro je,ima nade za prolaz.
     (0 promila!, 17. novembar 2017 21:20)

    # Link komentara

  526. brat je vaš milutinov, što vam je prišao da popriča iako vas puni.
    (panterov skok, 17. novembar 2017 21:20)

    # Link komentara

  527. Suzavac??!!А prijatelji?????
    (gremlin, 17. novembar 2017 21:18)

    # Link komentara

  528. sutra covic opet napada partizan.
     (nik, 17. novembar 2017 21:18)

    # Link komentara

  529. Braca oce da nas poguse hahahahahaha
    (NbgDeki, 17. novembar 2017 21:18)

    # Link komentara

  530. Ne razumem ko moze da hvali Radicevica!!!
     (Nikola, 17. novembar 2017 21:17)

    # Link komentara

  531. i na pireju hladno ko u areni. debeli minus.
    (zamrzivač, 17. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  532. Da igraju Radicevic i Keselj protiv Dangubica i Lazica dva na dva bilo bi 0 : 0.
     (momcilo, 17. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  533. Koliko je visoko ovo devojce na poluvremenu? Visa od Alimpijevica, bez obzira na stikle
     (Manefisto, 17. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  534. Ljudi, plafon je 7 pobeda ove sezone...
     (mairondrake, 17. novembar 2017 21:16)

    # Link komentara

  535. Čović je hteo da pokaže kako je on bitan, kako je napravio sistem,
    eto nema veze ko je trener, može da bude bilo ko, ja sam bitan za rezultat,
    poleteo čovek previše.
    (nex, 17. novembar 2017 21:15)

    # Link komentara

  536. Solidna moja Zvezda veceras...pohvala za Jovanovica. 
    Ajde momci, hrabro.
    (anica, 17. novembar 2017 20:45)

    ti si veci optimista nego vas navijac Vucic ;)
     (hmm..., 17. novembar 2017 21:15)

    # Link komentara

  537. E moj Alimpije... nula od organizacije igre...
     (delijas, 17. novembar 2017 21:14)

    # Link komentara

  538. Pogledajte sliku, treba im dres do ispod kolena da stanu sve reklame.
    Partijski klub na grbaci naroda.
    (Djalma, 17. novembar 2017 21:14)

    # Link komentara

  539. @delija: pa ja sam upravo odgledao cska i fener... ok, stoji da su to timovi koji su svetlosnu godinu udaljeni od partizana, ali zasto bih se kao ljubitelj kosarke odrekao gledanja bivseg prvaka evrope??? dok gledam partizan, nadam se da gledam i neke buduce reprezentativce srbije...
    licno mogu da osecam gadjenje prema loli smiljanicu,stojkovicu ili vujosevicu, ali negativno misljenje o njima imam prvenstveno kao ljudima i njihovim postupcima i izjavama koje nisu direktno vezane za samu igru...
    pa ne moze meni svaki stoti navijac/igrac/funkcioner partizana da ogadi ceo klub... :p
     (lal, 17. novembar 2017 21:14)

    # Link komentara

  540. Prestajem da pratim košarku,ionako sam jedva naučio sva pravila od 2011 god do sad! Nije ovo za mene vraćam se ritmičkoj gimnastici...
    (Batko, 17. novembar 2017 20:56)

    nisi ti ni za to...
     (hmm..., 17. novembar 2017 21:13)

    # Link komentara

  541. Aalimpije veze nema,pocetak drugog poluvremena,on drzi Rocestija i Antica na klupi.Ispucava se Radicevic.I sudije sude katastrofa.
     (gagi, 17. novembar 2017 21:12)

    # Link komentara

  542. Moram reči,da u zvezdi nešto debelo smrdi,od igrača u posljednje dve godine,očekivali smo,da zvezda napreduje,da nekažem,da se gledalo prema fajnel foru.na koju foru je čovič,doneo odluku,da radonjič ode jer ovo što alimpijevič predstavlja nema veze sa košarkom.čovič gleda svoje interese i očekujem žestok pad.šta ćovič stvara i kakve su njegove namere mnogo brino,jer zvezda brutalno slabo igra odbranu,miško ,čova sve sumnjivo.dali postoji želja zvezde,da nešto osvoji ili je važno učestvovati.čovič odgovori molim,sa navijači znamo na čemu smo.ja se oprostio od košarke,ko lud da gleda ovakvu zvezdu.stvarno sramota.objavite molim,jer me brine kao navijača.
    (slaviša šmigič, 17. novembar 2017 21:11)

    # Link komentara

  543. @Fenomen, bitno je da ste vi "pali na kolena" pred bracom...U stvari vi bi pali i pred crnim djavolom za nali para! Obraz-djon!
     (Komunalac, 17. novembar 2017 21:10)

    # Link komentara

  544. Rocesti da igra u bilo kojoj ekipi bili bi sigurni za f4 ovakoo bori cemo se za jadran f4 jel osim njega par igraca sto nekad iskoce ne vredi niko da nosi ovaj deres!!!
     (ivan, 17. novembar 2017 21:10)

    # Link komentara

  545. koliko para, toliko muzike
     (Bijela, 17. novembar 2017 21:10)

    # Link komentara

  546. Radicevicu i Dangubicu ZABRANITI I DA POMISLE DA SUTNU NA KOS!!! Pocetak 2. poluvremena, njih dvojica na terenu (alooo Alimpijevicu!!!) i uzimaju 3 suta - naravno nijedan ni blizu, ali ni blizu. Daj stvarno vise - oterajte ovu neznalicu Radicevica, pa da li je moguce da neko ima toliko strpljenja sa deckom koji blage, ali blage veze nema i to pisem od 2. Zvezdine utakmice.
     (veliki strumf, 17. novembar 2017 21:09)

    # Link komentara

  547. ima neka tekma da ne gubimo u prvoj cetvrtini 22:10?
     (Stefan, 17. novembar 2017 21:09)

    # Link komentara

  548. Kao nekada London Towers, nazalost
    (saviola, 17. novembar 2017 21:09)

    # Link komentara

  549. Biće ovo na kraju podnosljivih 10-15 razlike. Samo me plaši Milutinov. Taj nema milosti. Poz.
     (fenomen, 17. novembar 2017 21:07)

    # Link komentara

  550. U ekipi Zvezde ima dosta pojmasa, ali je ipak najveca rupa Dangubic.
     (Lomi, 17. novembar 2017 21:07)

    # Link komentara

  551. Dokle više Radičević.
     (steva, 17. novembar 2017 21:06)

    # Link komentara

  552. Vidi tata iDEA :) vidi vidi
    (Arthur Dent, 17. novembar 2017 21:06)

    # Link komentara

  553. Umesto da braću VOLI
    svoju dere OLI. Baš su b(r)ezobrazni. Poz.
     (fenomen, 17. novembar 2017 21:06)

    # Link komentara

  554. Radicevic virtuoz, lele majkp a i Dangubic je tu negde
     (tvmazohista, 17. novembar 2017 21:05)

    # Link komentara

  555. Zvezda i košarka ko Egipat i vaterpolo.
     (., 17. novembar 2017 21:05)

    # Link komentara

  556. Polako pucaju po šavovima, vraća se sve na staro...
     (., 17. novembar 2017 21:05)

    # Link komentara

  557. Jel Radicevic pogodio neki sut od kad je dosao ?
    (555-333, 17. novembar 2017 21:04)

    # Link komentara

  558. A sta kaže bog gvozdja ( Dauda beše ) za ovu reciklažu limenki? Poz.
     (fenomen, 17. novembar 2017 21:03)

    # Link komentara

  559. Bravo Jovanoviću, sjajna tehnika. Strpljenja za ovog momka.
    (Djomla, 17. novembar 2017 20:47)

    Jovanovića većina trpa u isti koš sa Jankovićem, Radičevićem, Kešeljem, i ekipom iz FMP-a. Potpuno nepravedno. Biće od njega sjajan igrač.
    (oberin martel, 17. novembar 2017 21:03)

    # Link komentara

  560. i sta kazes Covicu spineru stari , gde si stao prekljuce sa Partizanom , ajde molim te nastavi,mislim bolje o Partizanu nego o 28 razlike......
     (Tomislav Kokeza, 17. novembar 2017 21:01)

    # Link komentara

  561. Koji trener moze da napravi pobednicki tim sa Radicevicem, Keseljom, Jankovicem, Apicem, Jovanovicem, Dobricem i Davidovcem u 12....nijedan, trose coveka bez veze, jes da malo vise forsira visoki presing ali mi i ovako nismo katastrofalni u odbrani, napadacki smo limitirani na 70-75 poena max po utakmici u EL
     (goga, 17. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  562. Po stilu igranja vidi se gde je igrao Milutinov.
     (Boba, 17. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  563. Polako,polako raspada se drzavni projekat
    (fmp1, 17. novembar 2017 21:00)

    # Link komentara

  564. @Zuja
    Da ja tebi "matori" objasnim.Nismo mi jedini tim koji ima taj problem da znas.Opravdanja su za luzere.Sagledaj lepo realno stanje.Lose selektiran tim sa mladim igracima koji ne predstavljaju nikakvu buducnost kluba,sem Lesora i mozda Jovanovica.Trener totalno nezreo i nedorastao takmicenju i velicini kluba.Sistem u igri nema,a to nije rezultat nemanja treninga.Igralo se i uvezbavalo doba 2meseca pre EL.A naznaka neke konsolidovane odbrane ni na vidiku,a o akcijama u napadu vise i ne sanjam.
     (coldplayer, 17. novembar 2017 20:59)

    # Link komentara

  565. posle alimpijevog tajmauta ne da nismo dali kos(kao i kod radonje)nego ne dajemo kos po 4 min.
    a protivnickim trenerima je dovoljno 3 sec da nam daju kos neverovatno

    ovaj zvezdin roster moze da igra kao protiv barse i makabija samo krsten trener
    (kalcokera, 17. novembar 2017 20:59)

    # Link komentara

  566. Dobijamo ovo.
     (Lionac, 17. novembar 2017 20:58)

    # Link komentara

  567. Srecom Oly igra lagano, ko na treningu.
    (Kire, 17. novembar 2017 20:58)

    # Link komentara

  568. Srecom Oly igra lagano, ko na treningu.
    (Kire, 17. novembar 2017 20:58)

    # Link komentara

  569. braco grci sto tako jako??!!
    (Zigzag, 17. novembar 2017 20:57)

    # Link komentara

  570. Naviknite se na ovakvu Zvezdu ili kako se vec zove. Dok traje rat brace s jedne i legende s druge strane nemojte ocekivati neocekivano. Gubicete od jačih i dobijacete protiv slabijih sve dok se krčag ne razbije. Brat bez licne zeli da bude glavni a legenda verovatno ima adute zbog kojih jači od braće ne sme da krene na legendu i imamo pat poziciju. Gazda od bankomata zavrnuo slavinu a bez love nema 12 Rocestija u timu. Koliko para toliko muzike. I kad muzika uzme to malo para dolazi do fajronta. Verovatno vam je ovo poslednje ucesce u EL jer kao sto znamo gramofonska plica ima dve strane. Ne tugujte previse jer je ovo samo sport. Poz.
     (fenomen, 17. novembar 2017 20:57)

    # Link komentara

  571. Prestajem da pratim košarku,ionako sam jedva naučio sva pravila od 2011 god do sad! Nije ovo za mene vraćam se ritmičkoj gimnastici...
     (Batko, 17. novembar 2017 20:56)

    # Link komentara

  572. ovaj alimpijevič igra toliko slabu odbranu,da neki iskusn trener podhitno mora to menjati.šta se radi u klubu i kako se radi,mogu reći,da su fudbaleri po kvalitetu prešli košarkaše,kao brzi voz.odbrana nepostoji igrači bacaju cigle bez osečaja.smelo tvrdim,da alimpijevič nema veze,da nauči igrače kroz trening preuzimanje igrača.nega gleda snimke radonje.moram priznati,da čovič gleda samo svoje interese.to kažem kao navijač zvezde bez uvijanja.
    (slaviša šmigič, 17. novembar 2017 20:56)

    # Link komentara

  573. Očajni smo i bićemo jos gori. Ova sezona u euroligi je bec sada izgubljena. Nema žara, volje, zelje, ma nema nicega.
     (Nikola, 17. novembar 2017 20:56)

    # Link komentara

  574. Deco "poznavaoci" kosarke da vam nesto objasnim.Zvezda igra bez treninga na koja se isp?avljaju nedostatci. Trening koji se ima u sgusnutom rasporedu nema tezinu vec je samo relaksacija.Nema kontakta. To je i Alimpije nekoliko puta objasnio.A i vas guru Tegi i Grba. Ovo je potpuno nov tim. I ono sto ja pisem sto i Zeljko napominje. Moras da imas avion da bi posle utakmice bio kod kuce, spavao u svom krevetu

    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuja, 17. novembar 2017 20:41)

    Evo ja nisam dete i pratim kosarku vise od 35 godina.

    Pa cekaj? A ko je kriv za to? Ko je napravio dugove Zvezdi, pa je morala da rasproda ceo tim? Jeste nov tim, ali tim prepun veterana, koji nema veliku perspektivu, jer nema tu mladih igraca koji ce puno odskociti u narednom periodu. Dangubic stagnira tri sezone. Ovaj dvojac iz Amerike ima mali potencijal, ali nista specijalno.Radicevica ne bih ni komentarisao. Dobric za svoje godine nije vise talenat, u tim godinama bi vec trebao da bude igrac...ili ne bude. Lazic vise od ovoga ne moze. Napadacki je nula, a odbranu sto igra igra. Bjelica ce na kraju ove sezone otici, da proba jos jedan lep ugovor pred penziju da napravi. Rocesti, tesko da ce ostati jos jednu sezonu. Pero mozda i ostane. Tako da sledece sezone opet imamo nov tim i sve iz pocetka. Potpuno promasena sezona. Mozda se i uzme ABA, ali nista vise.
    (Donatelo, 17. novembar 2017 20:56)

    # Link komentara

  575. Radicevicuuu sta ti radis covece...
     (kaos, 17. novembar 2017 20:55)

    # Link komentara

  576. Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.
     (milos.k, 17. novembar 2017 20:55)

    # Link komentara

  577. kosarku necu previse komentarisati, jer vidim da ima ovde I ok ljudi koji zaista razumeju koji su problemi I sta ne valja, pa da se ne ponavljamo bzvz, ali me odusevio ovaj car koji isproziva grobare sto gledaju zvezdu, I kaze kako on to nikad ne bi radio, samo pogleda rezultat na kraju, hahah...poklopi sam sebe u jednoj recenici :)
     (vlada, 17. novembar 2017 20:55)

    # Link komentara

  578. Jovanovic je jedini od ovih sa koledza da valja...borimo se koliko mozemo.
     (duledudule, 17. novembar 2017 20:54)

    # Link komentara

  579. Radicevic=0
     (Nikola, 17. novembar 2017 20:54)

    # Link komentara

  580. U poslednjih par utakmica Jovanovic pokazuje da se moze ici uzlaznom linijom...u ovoj utakmici korisniji je igrac od Lesora...zato Bjelica od utakmice sa partizanom ne moze da se sastavi sa loptom...Problem svih problema je odbrana koje nema tako i da pogodjene trojke nicemu ne sluze...bez rada na odbrani mozes imati u ekipi i pojacati se s kojim god igracem nema tu reultata...Mozes da klizis samo u sudbinu Makabija od prosle godine...
     (Dejan CZ, 17. novembar 2017 20:54)

    # Link komentara

  581. ...meni nikada na pamet ne bi palo da gledam Partizan u bilo kom sportu. Samo na kraju vidim rezultat
    (delija, 17. novembar 2017 20:31)

    Nisi ti gledao ni Zvezdu, do pretprošle godine.
     (Aleksandar, 17. novembar 2017 20:53)

    # Link komentara

  582. OLY su zvezdina braća! ....ali nisu FMP-u.
    (limeni bog, 17. novembar 2017 20:53)

    # Link komentara

  583. Dzaba Covicu i FMP i skola kada veze covek nema.Oni ladno doveli Radicevica,Jankovica i Jovanovica,a oterali Rebica i Tejica koji su vec prosli sistem kod Radonjica,a sada su ko zna gde.Simanic sedi tri godine na klupi i umesto da dobije sansu kao neki backup on gubi vreme u FMP-u ! Ja lepo kazem da ce 80% tih talenata zavrsiti u Partizanu i drugim klubovima ! Onaj Rakicevic upropasti karijeru zbog jedne lose odluke ! A sto je fora Zvezda matora,matora do zla boga.Pa onaj Partizan sa Wilsonom i Vitkovcem je mladji od ove Zvezde.Nema ovde igraca i talenata ni za lek.
     (Creative mind, 17. novembar 2017 20:53)

    # Link komentara

  584. Za Jovanovica sam mislio da mu nema pomoci. Demantovao me je, mislim, i dalje veze nema, ali moze da bude nesto, ima taj lep osecaj pri izbacaju lopte jednom rukom, moze da gura pod kos. Strpljenja za ovog momka i bice to dobro.
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 17. novembar 2017 20:53)

    # Link komentara

  585. Na moj komentar o podrsci Kk.Crvena zvezda duplo vise negativnih komentara mislim da je jasno da komsija mali strepi od SAMPIONA SRBIJE I ABA!
     (Ganci, 17. novembar 2017 20:53)

    # Link komentara

  586. Kako je prošla Mega ,nema infrmacije ni na B92 ni u Blicu,pogledaću Žurnal oni su zauzeti,dele karte za Olimpiju.Veru za večeru.
     (miško, 17. novembar 2017 20:52)

    # Link komentara

  587. Čuo da Milutinov poslao juče dresove da se dele ispred JNA stadiona. Danas je nedelja navijanja za Olimpijakos.
    (Nebo, 17. novembar 2017 20:52)

    # Link komentara

  588. Imamo taktiku boli glava,rokaj trojke ako nas sere kao protiv Barce i Makabija pobedjujemo.
     (Rahel, 17. novembar 2017 20:52)

    # Link komentara

  589. Jel Fmp u plavim dresovima?
     (nik sloter, 17. novembar 2017 20:52)

    # Link komentara

  590. mi svako prvo poluvreme primamo po 50p. to je cisto neznanje trenera i strucnog staba da pripreme utakmicu. drugo pol. i mozemo da igramo, dok ovi nasi procitaju akcije, ali mi vec tada gubimo dvocifrenom razlikom a kvalitet nemamo da stizemo bilo koga. potpuno upropascena- demolirana ekipa sa trenerom pripravnikom...
    (lets play, 17. novembar 2017 20:51)

    # Link komentara

  591. Deco "poznavaoci" kosarke da vam nesto objasnim.Zvezda igra bez treninga na koja se isp?avljaju nedostatci. Trening koji se ima u sgusnutom rasporedu nema tezinu vec je samo relaksacija.Nema kontakta. To je i Alimpije nekoliko puta objasnio.A i vas guru Tegi i Grba. Ovo je potpuno nov tim. I ono sto ja pisem sto i Zeljko napominje. Moras da imas avion da bi posle utakmice bio kod kuce, spavao u svom krevetu 
    CSKA je posle utakmice odleteo za Moskvu.Ne koriste se redovne linije.Veceras Fener iz Moskve kuci
    (Zuja, 17. novembar 2017 20:41)

    Košarku možda i poznaješ, ali pravopis očigledno ne...
     (Aleksandar, 17. novembar 2017 20:49)

    # Link komentara

  592. @batko, opet ti sa tim "igokejci"!? ja bih prvi priznao da se to stvarno desilo! kao sto me bilo sramota za "mutavog", kao sto me je 20 puta bilo sramota za hvala premijeru i kao sto me sada nevidjena sramota zbog ostoje! malo me je bilo sramota i zbog nekih duletovih izjava, a sad me mnogo sramota sto je tuzio partizan, a pljuvao i prozivao igrace! a jel tebe bar malo sramota sto je covic rekao( i uradio) da fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i sto je adresa kluba do pre mesec dana bila u zelezniku! pa priznaj jednom i ne izmisljaj opravdanja!
     (sir oliver, 17. novembar 2017 20:49)

    # Link komentara

  593. Da li je ovaj Radicevic pogodio ijednu trojku od pocetka sezone??? Zna li neko???
    (Sveti Milentije, 17. novembar 2017 20:29)

    Jeste, DVE protiv MZT-a majke mi
    (Batko, 17. novembar 2017 20:49)

    # Link komentara

  594. Bravo Jovanoviću, sjajna tehnika. Strpljenja za ovog momka.
    (Djomla, 17. novembar 2017 20:47)

    # Link komentara

  595. Ovo je teško za gledanje. Svaku prethodnu sezonu sam gledao sa nekim žarom, a ovo sada... Igramo kao da nam je Muta trener, svaki napad šut za 3, očaj odbrana, skauting užas. "Novi ciklus!!!???? Kao da je prethodno planski radjen posao, pa sad kao isto radimo planski?! HA! Jedino smo imali malo sreće i Radonjića. Sadašja ekipa, jako ograničena. Antić, Bjelica, Ročesti i Feldin, stari i stranci. Lesor jedini mlad, stranac koji će na kraju sezone otići, a od odomaćih, ni jedan talentovan igrač. Novi ciklus bi bio kada bi igrali Radanov, Simanić i jos neki talentovani domaći igrači, pa da kroz godinu ili dve kaljenja kroz jake utakmice, nešto postanu i evenutlano i urade u Evroligi. A sa Jovanovićem, Radičevićem, i ostalim "mladim talentima", nikad ekipu nećemo imati...
    (Alien, 17. novembar 2017 20:46)

    # Link komentara

  596. Boze,Radicevicu mozes li pogoditi kos,bar jednom..
     (Zagor, 17. novembar 2017 20:46)

    # Link komentara

  597. Ovaj Radičević iznese loptu uđe u reket bez nje i to je to. Pik kod njega ne postoji o nekom napadu da ne govorim.
     (dado, 17. novembar 2017 20:45)

    # Link komentara

  598. Solidna moja Zvezda veceras...pohvala za Jovanovica.
    Ajde momci, hrabro.
     (anica, 17. novembar 2017 20:45)

    # Link komentara

  599. Alimpije ostani
     (limeni, 17. novembar 2017 20:43)

    # Link komentara

  600. Da li je ovaj Radicevic pogodio ijednu trojku od pocetka sezone??? Zna li neko???
    (Sveti Milentije, 17. novembar 2017 20:29)

    Jednu jeste. I on je normu za ovu sezonu ispunio.
     (NoName, 17. novembar 2017 20:42)

    # Link komentara

  601. Nase je 15 mesto definitivno...
     (limeni, 17. novembar 2017 20:42)

    # Link komentara

  602. ponos Zeleznika!!
     (prc, 17. novembar 2017 20:41)

    # Link komentara

  603. jel dosao Nole da gleda tugu?
     (prc, 17. novembar 2017 20:41)

    # Link komentara

  604. Deco "poznavaoci" kosarke da vam nesto objasnim.Zvezda igra bez treninga na koja se isp?avljaju nedostatci. Trening koji se ima u sgusnutom rasporedu nema tezinu vec je samo relaksacija.Nema kontakta. To je i Alimpije nekoliko puta objasnio.A i vas guru Tegi i Grba. Ovo je potpuno nov tim. I ono sto ja pisem sto i Zeljko napominje. Moras da imas avion da bi posle utakmice bio kod kuce, spavao u svom krevetu
    CSKA je posle utakmice odleteo za Moskvu.Ne koriste se redovne linije.Veceras Fener iz Moskve kuci
     (Zuja, 17. novembar 2017 20:41)

    # Link komentara

  605. 30-27 imamo napad: Rocesti baca loptu u bunar, pa pravi nesportsku iz koje primamo 4 poena, zatim nam ubacuju trojku i iz egala i dobrog ritma za minut odosmo na -10. Naravno, nema ekipe koja protiv nas nema suterski trening - Oly vec pogodio vise trojki, u visokom procentu, nego u zadnje 2 utakmice. I kad dobro zatvorimo - oni ubace. Tu je i stara boljka - masa promasenih zicera, sto je potpuno neshvatljivo.
     (veliki strumf, 17. novembar 2017 20:40)

    # Link komentara

  606. Oly se malo opustio i sad se uozbiljio i odmah +10!!
    (Grobar, 17. novembar 2017 20:39)

    # Link komentara

  607. Овај радичевић можда нема шут за 3 , можда нема ни за 2 , али је зато очајан плејмејкер !
     (Vlada, 17. novembar 2017 20:38)

    # Link komentara

  608. Svaki put kad Alimpijevic trazi tajmaut meni pritisak na 200 ode. Pridju na 3 i onda tehnicka i vezanih sedam poena... Nema nas nigde...
     (BVB, 17. novembar 2017 20:38)

    # Link komentara

  609. Da nam nema ovog Rocestija raspali bi se .Simultanka igraca koji prvi dobije loptu na protivnickoj polovini se nastavlja.Nigde rezona.Bjelici zabraniti bilo kakvo podvlacenje pod kos jer je to vec tesko za gledanje kako promasuje ove zicere.
     (coldplayer, 17. novembar 2017 20:37)

    # Link komentara

  610. Nema Bjelici onog klinca iz grobljanske, 35kg sa sve opremom, pa se vidi koliko ne zna. Ovde da nam nema Rochestija, bilo bi jezivo...gubili bi 30 razlike najmanje...
    (C.Z, 17. novembar 2017 20:36)

    # Link komentara

  611. Ako vako nastavi Rocesti ima da crkne do nove godine i vi ste gotovi sa ozbiljnom kosarkom!!
    (Grobar, 17. novembar 2017 20:35)

    # Link komentara

  612. Kroz neoliko procitanih komentar shvatim da su navijac KK Hstory chanel u nestajanju usijali svoje tastature. I umesto da vece iskoriste na pametniji nacin oni gledaju Zvezdu sto meni nikada na pamet ne bi palo da gledam Partizan u bilo kom sportu. Samo na kraju vidim rezultat
     (delija, 17. novembar 2017 20:31)

    # Link komentara

  613. Puna podrska Kk.Crvena zvezda
     (Ganci, 17. novembar 2017 20:30)

    # Link komentara

  614. Ovo je raspad sistema, ovaj rocasti samo gleda kako da sutne a ne da raziga nekog igrača, antic samo sutira trojke kao da je stojakovic,odbrana losa...los skauting opet
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koki, 17. novembar 2017 20:17)

    Skauting je dobar, ali je problem u onome sto si prvo napisao. Totalna NEDISCIPLINA
    (Batko, 17. novembar 2017 20:29)

    # Link komentara

  615. Da li je ovaj Radicevic pogodio ijednu trojku od pocetka sezone??? Zna li neko???
    (Sveti Milentije, 17. novembar 2017 20:29)

    # Link komentara

  616. redak slučaj kad se navija za Olimpijakos...praktično jedini slučaj...
     (milan che, 17. novembar 2017 20:29)

    # Link komentara

  617. Igramo mrtvo.Igra je teska za gledanje.Ovde mora nesto da se menja.
     (brus, 17. novembar 2017 20:29)

    # Link komentara

  618. Ovo je raspad sistema, ovaj rocasti samo gleda kako da sutne a ne da raziga nekog igrača, antic samo sutira trojke kao da je stojakovic,odbrana losa...los skauting opet
    (koki, 17. novembar 2017 20:17)

    Koga leba ti da razigra??
    Jedini igrac koji nesto zna s loptom, Feldin prosecan suter, Dzenkins je Jordan licno za njega, Pero nas najbolji trojkas, Bjelica tu i tamo, ostalo napadacki su svi ograniceni, a odbrana ni priblizno kao prosle god, ali su 9 novih igraca i ogranicen trener tako da je ovo sve ocekivano, mozda bude bolje ali sa ovim fondom igraca tesko
     (NebaCar, 17. novembar 2017 20:28)

    # Link komentara

  619. Ovde Rocesti, Feldin, Lesor i Antic znaju da igraju kosarku, ostali NE ZNAJU. Sa 4 igraca se ne igra Evroliga. I ja bih da sviram gitaru, ali ne znam, pa opet ja nisam ni u jednom bendu.
     (Antibot br. 58, 17. novembar 2017 20:27)

    # Link komentara

  620. eno viču Zvezda-Olimpijakos !!! ... i ubiše se od DRANJA, a zato pre dva dana u Areni POZORIŠTE !!
    (Dragče, 17. novembar 2017 20:27)

    # Link komentara

  621. Da još jednom ponovim komentar sa početka priprema : Plašim se samo nekih negativnih rekorda.
     (NoName, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  622. Sta treba da se desi pa da se nadje zamena za Radicevica
    (ali stvarno, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  623. Za sad je dobro, u skladu sa mogućnostima tima...
     (Milan, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  624. Topla braca kekeke. Meni samo u ovim losim rezultatima zagrebackog Efempea zao Alimpija, da ne dobije otkaz i Idea amgazuje boljeg trenera, to nece mirisati na dobro.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  625. Delije, zašto gledati ovo, pa ovo je klub jednog čoveka koji se sprda s klubom i navijačima, pa vidite ta pojačanja, tog zbunjenog trenera koji ne zna gde je, taj tim koji je mentalno u autu, a kamoli taktički i igrački. Sramota.
     (Šuluburić, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  626. Sacuvaj boze da nemamo Rocestija i Antica...
    (kicOne, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  627. nazalost, ali eksperiment sa alimpijevicem je propao... igra se svodi da pick and pop...covicu, daj probudi se covece
    (KarBan, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  628. Opet u sedmoj min gotova utakmica.Radicevic katastrofa ispada lopta,Dobric sam dva puta pada,Bjelici bjezi lopta i to sve u prvoj cetvrtini.
     (gagi, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  629. Kul je ovo, Alimpije ce ipak brze dobiti sut kartu ako nas siluju par puta za redom. I on i Radicevic, Jovanovic i Keselj u paketu. Da se dovede neki polu-pismeni trener i makar jedna pristojna trojka i cetvorka, pa da se nadamo ne-blamiranju u EL i tituli u ABI.. ovako.. mrka kapa. Vrlo mrka.
    (Sabre, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  630. Ne sjecam.se da sam ikad vidio da jedna ekipa ne moze prici kosu cjelu 1/4.Sramota je ovo nazivati kosarkom.Samo sutamo za 3 pa to ni litvanci ne rade.
     (Borky, 17. novembar 2017 20:25)

    # Link komentara

  631. Odbrana katastrofa,a nekad nam to bio zaštitni znak.
     (steva, 17. novembar 2017 20:24)

    # Link komentara

  632. Ajmo crveno beli!!!! Ali koji...?
    (Made in Serbia, 17. novembar 2017 20:24)

    # Link komentara

  633. Kuku al smo jadni,strasno,pocece i ova prijateljska publika da nam zvizdi
    (Valternbg, 17. novembar 2017 20:23)

    # Link komentara

  634. nije bitno za koga navijam ali mene je sramota ovo da gledam...
     (b92, 17. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  635. Bjeeeeeeeeeelicaaaaaaa.... poooooooogađaaaaaaaa....
    (Crni humor, 17. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  636. Da zaključimo;
    -promašili sa Radičevićem i ovim studentima sa koledža
    -sa trenerom koji je neiskusan za EL
    -prodali ceo tim
    -kostur tima nam čine igrači od 32 do 35 godina, Antić ne može da igra dve tekme nedeljno
    -pola tima nam je FMP nivo

    ABA nije problem ali u EL sledi fijasko samo takav, tako to biva kad nas vodi mašinski inženjer koji ne zna mnogo o košarci.
     (fam, 17. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  637. Gledam utakmicu i sa velikim apetitom prvi put u zivotu navijam za crveno-bele! Napred crveno-beli!
    (Cile, 17. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  638. Rebic je za ovog Radicevica IGRACINA! Svaka cas onome ko ga je izabrao za Zvezdu...
     (armata, 17. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  639. Po ko zna koji puta se pitam da li je Bjelica musko. Mogu mu biti otac I jos igram fudbal. Duplo vise energie u igru unosim nego on.
     (miki, 17. novembar 2017 20:21)

    # Link komentara

  640. Menjajte nesto ode nam sezonaaa bree!!! Radonja je na pocetku igrao na jednu loptu sa Makabijem ( tadasnjim osvajacem).
     (BVB, 17. novembar 2017 20:20)

    # Link komentara

  641. Treba uvek da vas podsecamo da ste fmp. Dokle god mrdate.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tacka, 17. novembar 2017 19:52)

    Ok je Igokeac, ne primaj se toliko
    (Batko, 17. novembar 2017 20:20)

    # Link komentara

  642. Ovaj Radicevic....ma sta reci??? Na novou skolske lige, ko je njega skautirao svaka mu cast!!! Veliki znalac!
     (Zile, 17. novembar 2017 20:20)

    # Link komentara

  643. Plavi,plavi....
    (Valternbg, 17. novembar 2017 20:20)

    # Link komentara

  644. Jos jednu maksimum utakmicu cu da gledam sa Radicevicem i sto se mene tice to je to za ovu sezonu. Samo jednu domacu utakmicu nisam pratio uzivo ali dosta je bilo.
     (RAD, 17. novembar 2017 20:20)

    # Link komentara

  645. Nismo toliko losi.Imamo ih samo da malo stegnemo u 3 cetvrtini.Opustamo ih na pocetku a onda bice sto mora biti.
    (Naprotiv nije izuzetak, 17. novembar 2017 20:19)

    # Link komentara

  646. 17 razlike na poluvremenu....smesno....
    znaci 40 razlike lagano ako hoce!!!
     (sklek, 17. novembar 2017 20:17)

    # Link komentara

  647. Ovo je raspad sistema, ovaj rocasti samo gleda kako da sutne a ne da raziga nekog igrača, antic samo sutira trojke kao da je stojakovic,odbrana losa...los skauting opet
     (koki, 17. novembar 2017 20:17)

    # Link komentara

  648. ne kontam,umesto da se podize forma i igra oni iz utakmice u utakmicu sve losiji.
     (toba, 17. novembar 2017 20:15)

    # Link komentara

  649. Ako zeli Covic da spasi sezonu, pod hitno neki iskusniji trener i dovodjenje pojacanja. Ovaj tim nije kadar da osvoji ABA! EL je vec prezaljena, i tu cemo biti vreca za udaranje. Tesko ce biti vise od 4 pobede.
     (dex, 17. novembar 2017 20:15)

    # Link komentara

  650. Meni je bitnije sto je FMP pobedio grobarsku filijalu Mega i nastavlja juris ka cetvrtom mestu ABA
     (Pravi FMP, 17. novembar 2017 20:15)

    # Link komentara

  651. Sramota opet gubimo utakmicu posle pet minuta gasim TV a trebalo bi i Alimpijevic da se ugasi jel ovo je strašno
    (Ruma cz, 17. novembar 2017 20:15)

    # Link komentara

  652. Maneken, budi bar moralan, kad već ne znaš, pa podnesi ostavku!
     (kris, 17. novembar 2017 20:15)

    # Link komentara

  653. Ovo je već bolno za gledanje. Nije problem poraz. Ovde igra ne postoji. Opšte rasulo. Da nema par igrača bilo bi još crnje i gore.
    (Millennium, 17. novembar 2017 20:15)

    # Link komentara

  654. Samo da ponovim moj komentar od prosli i pretprošle put: Prva četvrtina dajemo 7-12 koševa i onda do kraja jurimo sto blazi poraz.
    (Dubioza Kolektiv, 17. novembar 2017 20:14)

    # Link komentara

  655. Ja razumem da svaki igrac ne moze imati sut, ali da niko nema sut to stvarno ne razumem. Gledao sam male devojcice kako pogadjaju za tri. Kako onda da razumem ove u Zvezdi. Stvarno tuzno
     (miki, 17. novembar 2017 20:14)

    # Link komentara

  656. Macaris isti onaj Rus iz Senki nad Balkanom.
     (Kadar s' Megatrend', 17. novembar 2017 20:14)

    # Link komentara

  657. Igraci Zvezde igraju kao totalni amateri, u napadu gube loptu u petoj sekundi ili masaju otvorene suteve, u odbrani nerezonski faulovi ili otvorena zakucavanja i sutevi. Rezultat svega -10 posle samo 4. minuta. Razumem novu ekipu i sve, ali ovo su sve individualne greske koje se desavaju u juniorskim selekcijama..
     (zzbz, 17. novembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  658. Procajte sta hocete ali Zvezda nema niti odbranu niti napad. Divlja igra koja se svodi na individualnu inspiraciju stranaca. Alimpijevic je trebao biti trener juniora pet godina, potom pet godina FMP i potom da se razmisli dobro da li moze biti pomocnik treneru Zvezde.
     (sever, 17. novembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  659. Cetvrta utakmica za redom koju gubimo u prvih 5 minuta. Posle vise nema sta ni da gledamo. Odbrana ne postoji, pik ne branimo uopste, Lesor negde istrcava i divlja a Milutinov ga napuni ocas posla. Ma ne branimo nista, spori smo, smesni za ovaj nivo kosarke. Promasili smo vec 4 otvorena suta za 3, sami samcijati iz idealnih pozicija. Ni odbrane, ni igre, ni suta... Jos jedna mucna utakmica za gledanje.
     (veliki strumf, 17. novembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  660. Prelepi dresovi.
     (anica, 17. novembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  661. Tacka

    A tebe da se pobrines za licno zdravlje.Virus Tegeltija jos neizleciv ali srecom neprelazan
     (Zvezdas, 17. novembar 2017 20:13)

    # Link komentara

  662. HAVARIJA!!!
     (vukan, 17. novembar 2017 20:12)

    # Link komentara

  663. bolje i poplava nego Alimpijevic

    ps.ocekivao sam minut cutanja za zrtve poplava a ne za sudiju
    (kalcokera, 17. novembar 2017 20:12)

    # Link komentara

  664. Nije prošlo ni 5 minuta a mi već primili 20 poena.
    Alimpije pojma nemaš. Beži više.
    (oberin martel, 17. novembar 2017 20:12)

    # Link komentara

  665. Očima ne mogu da vidim Alimpijevica ali očima ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. novembar 2017 20:12)

    # Link komentara

  666. Svaki put "strucnjaci" krenu sa kritikom Radicevuca, A onda krenu sa Alimpijem.Isti oni koji su iz sezone u sezonu terali Radonjica.Ali nikako da kazu koga bi na klupi.Fil Dzeksona, Pat Rajlija ili Greg Popovica a u timu Lebron Jamesa, Stef Karija i Janisa Adetekumboa
     (Bata Hijavata, 17. novembar 2017 20:11)

    # Link komentara

  667. milutinov ziga! a bitno da je "donesi novi peskir" imao prednost na ep!
    (gandra, 17. novembar 2017 20:09)

    # Link komentara

  668. Kakva promajau reketu, OPET!
     (dex, 17. novembar 2017 20:09)

    # Link komentara

  669. Realno su jaci,20 razlike.Pisem pre utakmice a nadam se cudu uvek kada nasi igraju,
    (zemunski kej, 17. novembar 2017 20:09)

    # Link komentara

  670. Ponovo isto... Plasi me odsustvo zelje..
     (BVB, 17. novembar 2017 20:08)

    # Link komentara

  671. Odraće nas braća...
    (Van Damme, 17. novembar 2017 20:07)

    # Link komentara

  672. Zvezda treba da ima crne dresove koliko lose igra.
    (Aleksej, 17. novembar 2017 20:06)

    # Link komentara

  673. Sta je ovo, plavi dresovi Crvene Zvezde?
     (Terenac, 17. novembar 2017 20:06)

    # Link komentara

  674. Можемо само да побиједимо. АЈДЕ ЗВЕЗДО❤!
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. novembar 2017 20:05)

    # Link komentara

  675. Zašto Milutinov radi posterizaciju?
     (nba, 17. novembar 2017 20:05)

    # Link komentara

  676. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera Božić, 17. novembar 2017 19:45) # Link komentara


    Normalno da se muci protiv "anonimusa" Zeljka i Fenera!
    (Milan, 17. novembar 2017 20:03)

    # Link komentara

  677. Mislim da ovo gubimo 100% ali ja i dalje verujem u ovaj tim. Mozda nam je trener zelen ali bice to sve kako treba u junu na proslavi titule. ZVEZDA!
     (nokia c5-03, 17. novembar 2017 20:03)

    # Link komentara

  678. Ljuljaj Oli !!!!
     (SYLA, 17. novembar 2017 20:03)

    # Link komentara

  679. Samo da bude gledljivo.
    (Aleksej, 17. novembar 2017 19:54)
    Bukvalno ovo sumira moja očekivanja od narednih utakmica u el nažalost.
     (randomlik, 17. novembar 2017 20:02)

    # Link komentara

  680. FMP gubi 60 razlike!?
     (Jumko, 17. novembar 2017 20:02)

    # Link komentara

  681. FMP u tradicionalnoj opremi plave boje.
     (Xpert, 17. novembar 2017 20:01)

    # Link komentara

  682. Belo crveni protiv crveno belih...pise nam se crno😂
    (Nikola, 17. novembar 2017 20:00)

    # Link komentara

  683. Kupio sam kokice i uzivacu kako brat Jorgos puni veceras svoju redovnu musteriju FMP!!

    Urose jesi spreman da dominiramo ovde kao Oly i Jorgos protiv FMP-a?
    (Grobar, 17. novembar 2017 20:00)

    # Link komentara

  684. Kako su lepi ovi plavi dresovi
    (Janis, 17. novembar 2017 19:59)

    # Link komentara

  685. Oplaviše nas, a nije ni počelo.
     (Šuluburić, 17. novembar 2017 19:59)

    # Link komentara

  686. Oli-Efes
    (Aleksej, 17. novembar 2017 19:58)

    # Link komentara

  687. Gledam Zvezdu al sam se podesio na MUTE kad je Radicevic sa loptim...
    (Aco_bl, 17. novembar 2017 19:56)

    # Link komentara

  688. Budimo realni, biće tesno :D
     (zizi, 17. novembar 2017 19:56)

    # Link komentara

  689. Bice na kraju prijateljskih +20 za domacina
     (ntibazonkiza, 17. novembar 2017 19:54)

    # Link komentara

  690. Crno vam se piše noćas...
     (Djole***, 17. novembar 2017 19:54)

    # Link komentara

  691. Samo da bude gledljivo.
    (Aleksej, 17. novembar 2017 19:54)

    # Link komentara

  692. Sta god da bude volimo vas!
     (anica, 17. novembar 2017 19:54)

    # Link komentara

  693. realno gube 25 razlike
     (o m k (dib), 17. novembar 2017 19:52)

    # Link komentara

  694. Treba uvek da vas podsecamo da ste fmp. Dokle god mrdate.
     (Tacka, 17. novembar 2017 19:52)

    # Link komentara

  695. pišem domaći i nešto razmišljam, da li olimpijakos ima i dresove neke druge boje ili, danas, nosimo crveno-bele?
    (grobarče, 17. novembar 2017 19:51)

    # Link komentara

  696. ponekad mi baš bude žao grobara - danas su, mučenici, obukli crveno beli dres.
    (mladići borovi, devojke jele, 17. novembar 2017 19:49)

    # Link komentara

  697. kakvi su rezultati ovog kola imamo pravo da verujemo u cudo...
     (nikola, 17. novembar 2017 19:47)

    # Link komentara

  698. Eno nikad jači CSKA se muči hahaja
     (Pera Božić, 17. novembar 2017 19:45)

    # Link komentara

  699. Samo da Zvezda večeras izgubi.. od mene neće biti srećnijeg čoveka na svetu tada.
     (Raka, 17. novembar 2017 19:44)

    # Link komentara