1. Vaso Micic za ovog izmislio kosarku.
     (SeviljskiBerberin, 18. novembar 2017 10:18)

    # Link komentara

  2. dobar all round igrac dobar dodavac ali nemogu da shvatim kako moze imati
    onako ruznu tehniku suta uzas za gledanje a jos potice i iz kosarkaske porodice
    (Republika Srpska, 17. novembar 2017 21:01)

    # Link komentara

  3. pa kad je onaj lik od njegovog caleta napravio od njega virtuelnu mega zvezdu, a da dacko realno nije ni poceo da igra basket.

    nemajte ilizuja, realno je njemu najteze a ni kriv ni duzan je izmedju cekica i nakovnja
    (wer, 17. novembar 2017 17:07)

    # Link komentara

  4. on igra lose zato sto ne ume i ne moze bolje...ne bih preterao kada bih rekao da je u odnosu na minute koje je dobio i ucinak koji je ostvario na osnovu minuta provedenih na terenu, najgori igrac lige
     (a jesi i ti muzicar?, 17. novembar 2017 16:56)

    # Link komentara

  5. Po meni nije prevashodno važno koliko neko daje poena,koliko ima skokova, asistencija, već da li neko čini tim boljim ili ne. Mnoge stvari na terenu se ne vide, da li si se dobro postavio ispod koša i zagradio, da li si igrao dobar presing, da li deliš dobro loptu, da li praviš prostor saigračima, da li im dižes samopouzdanje. sve se to ne vidi, ali se u konačnom rezultatu na kraju i izrazi. Ja nisam gledao bola do sada, tako da bih voleo da čujem od onih koji jesu (ne oni koji gledaju statistiku na espn) kako on izgleda na terenu. Da li se dobro postavlja, da li je izgubljen, da li je halav, jer podiže atmosferu ili je gasi, da li je čovek kontinuiteta ili trenutka, da li je čvrst ili puca pod pritiskom. To me interesuje.
    (kakav je boll?, 17. novembar 2017 16:11)

    # Link komentara

  6. Momak igra ok. Cini Lejkerse boljim dosta u odnosu na proslu sezonu. Svestran je i timski igrac. Ok, lose sutira, ali to je pre svega zbog pritiska sa kojim se nosi. Momak je klinac jos, ruki, a ima paznju vecu nego mnogo all-star igraci. Nije to lako. Na UCLA je imao sasvim pristojne brojke. Izbacaj mu je ruzan ali nije to razlog loseg suta. Isto tako je sutirao Kevin Martin pa je bio jedan od najboljih sutera lige. Cak i Durent izvlaci loptu sa leve strane, s tim sto on kasnije ispravlja to i ne dolazi do izrazaja. Dajte momku vremena i ne gledajte ga kroz prizmu oca jer deluje korektan momak i timski igrac.
     (JimBeam, 17. novembar 2017 15:36)

    # Link komentara

  7. Momak nema šut.A da ne pricamo o mehanici istog.Bice dobar NBA igrac i to je sve.
     (Strelac, 17. novembar 2017 15:23)

    # Link komentara

  8. Treba vremena. Na koledzu je imao vise nego pristojne brojke. Bojim se da sva medijska paznja na njega lose utice i da mu treba vremena da se na to navikne. U svakom slucaju, ova sezona i sluzi Lejkersima da vide na kojoj ce poziciji dovesti super stara naredne godine. Mozda to bude i plej na kraju, a ovog trejduju ko zna gde.
    (1kch4, 17. novembar 2017 15:08)

    # Link komentara

  9. Silno tankovanje za Rasela, Ingrama, Rendla i Lonza se po svemu sudeci nije isplatilo. Rasela koji je najbolji medju njima su trejdovali, Ingram i dalje ne pokazuje nista, Rendl previse skromne brojke obzirom da mu je ovo vec cervrta sezona i na kraju Lonzo sa procentom suta 25% Jedino da pokusaju da dovedu nekog Ol-Star igraca na leto posto su i dalje veliki brend jer od pikova nema nista sem Kuzme koji se za sada pokazao jako dobro mada i to nista ne mora da znaci.
     (Daa, 17. novembar 2017 14:58)

    # Link komentara

  10. Nije Lonzo toliko los koliko se od njega ocekuje vise zbog sve one price. Kad se pogleda Fulc koji je prvi pik je katastrofalno poceo pa sad ni ne igra, Dzekson isto los, Fox odigrao svaku 5 utakmicu solidno, Lonzo je tu uz Smita Jr i Simonsa koji je biran prosle sezone najbolji ruki ali jbg ocekivanja...
    (..., 17. novembar 2017 14:53)

    # Link komentara

  11. Onako lošu mehaniku šuta nisam video ni kod rekreativaca kad se okupe na basketu ispred zgrade. Zar je moguće da mu nijedan trener nije korigovao to. Ok je kad je mehanika šuta loša, ali igrač pogađa. Ali ovakvom mehanikom baca cigle, čini šut veoma sporim i još je tačka izbačaja niska. Verovatno nijedan bek u istoriji NBA nije imao ovakve procente. Pa bacanja su mu na nivou najgorih dana Hauarda i Šeka. Bukvalno sve loše što može da proizađe iz jednog šuta, to proizilazi iz Lonzovog. Posle i da imaš najbrži prvi korak na svetu, neće ti ništa značiti jer će svi da se odmaknu od tebe dva koraka kad ni bazen ne možeš da pogodiš.
    (brm, 17. novembar 2017 14:35)

    # Link komentara

  12. Doslo ono zadnje vreme da neki tim bira Bola a ima mogucnost da bira Tetjuma,Kuzmu...
    (blinkibile, 17. novembar 2017 14:20)

    Mislis na tejtuma a za tvoju informaciju lejkersi su izabrali kuzmu...
     (petarczv, 17. novembar 2017 14:26)

    # Link komentara

  13. Doslo ono zadnje vreme da neki tim bira Bola a ima mogucnost da bira Tetjuma,Kuzmu...
    (blinkibile, 17. novembar 2017 14:20)

    # Link komentara

  14. ma ajd to sto ima lose procente, to je razmljivo zbog mehanike suta..ali sramota je sto ne igra odbranu,bar to moze da se potrudi,da nekako ,,prikrije,, nemoc u napadu..al njegova odbrana je losija od napada,sto je stvarno sramota za njega...
     (the answer, 17. novembar 2017 14:13)

    # Link komentara

  15. Posle kiše sunce dođe, pa tako će valjda i početi zo da igra kao na koledžu za neko vreme.
     (ENDORFIN, 17. novembar 2017 14:12)

    # Link komentara

  16. previše medijiski isforsiran igrač da je to neprijatno više za gledanje i slušanje...
     (Tiimmy Turner, 17. novembar 2017 13:52)

    # Link komentara