1. Мичел Доналд и Клео.
    (Predrag, 7. novembar 2017 10:28)

    # Link komentara

  2. Prijovic mora da dobije sansu kao starter a ne da ulazi sa klupe i posle ga ocenjujemo i sudimo mu o ucinku.
    Neka odigra par kao starter pa da vidimo.

    A Zoran Tosic nema sta da trazi u reprezentaciji, to sto se on istice u raspalom partizanu to je druga prica. On jednostavno previse davi loptu, ne saradjuje sa saigracima, los za atmosferu, sebican. A i mator je bre za reprezentaciju. Ubacujte ove klince sto su osvojili SP i nemojte se zajabavati. Bolje od toga jednostavno nemamo i moramo se pomiriti sa tim.
     (Baba Stanojka, 6. novembar 2017 14:57)

    # Link komentara

  3. nosferatu napisao si ceo referat,a nista rekao nisi.....kao da bi sa Muslinom bili svetski prvaci....ne majstore,ne bi...zavrsice se isto sa njim ili sa Ancelotijem,a sto se atmosfere tice,veruj mi da nisi u pravu,nista se tu promeniti nece ....odavno mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,samo smo u ovim kvalifikacijama imali veliku kolicinu srece,ko to nije video taj pojma nema o fudbalu....
    (ozz, 06. novembar 2017 11:26)

    Druze, to da li sam ja u pravu, videces vec protiv Kine i J.Koreje. Sa druge strane, cime si ti mene ubedio da si ti u pravu i sta si ti to krucijalno rekao? Kult reprezentacije kod nas ide periodicno, nije tacno da ga nikad nismo imali...ti hoces da kazes da kod Petkovica i Antica nismo imali kult reprezentacije?! Imali smo, ali dzabe kad je urusen za mesec dana i to pred SP. Druze, nije kult reprezentacije tako sto ces da bijes protivnike po 5-6:0. Ti mene nisi ni razumeo, ja i nisam rekao da cemo sa Muslinom da osvojimo SP, ali posto kazes da bi nam bilo isto i sa Ancelotijem, pa zasto smo onda menjali Muslina? Tako da, kod tebe nema ni grama logike, ali bitno je da nesto kazes pa makar i lupao gluposti!!
     (nosferatu, 6. novembar 2017 13:59)

    # Link komentara

  4. Cuj ovog Tosica i Stojkovica placa fss na godinu dana. zatvoju informaciju Tosic ima ugovor na 3 a Stojkovic pozajmljen od Notingema.
     (Taribo West16, 6. novembar 2017 13:51)

    # Link komentara

  5. "a pored njih bi na terenu, bar sudeći po minutaži u klubu trebalo da bude još Stefan Mitrović" - kad sam zadnji put video spisak reprezentacije na njemu nije bilo doticnog. Nadam se da nije naknadno pozvan.
    (dejo, 6. novembar 2017 13:38)

    # Link komentara

  6. zasto ne pozovete pavkova decko je prvi strelаc lige stаndаrdаn je u svom timu bori se nije on kаo kаvаni аli je nаjopаsniji nas igrac iz odbitaka.kad vec isprobavate probaj te njega a ne klupa majstore.mitar je dobar i treba da ide u rusiju ali dajte promil nekim igracima koji nisu u zvezdi i partizanu.
     (nebitan srbin, 6. novembar 2017 13:25)

    # Link komentara

  7. Tošić osigurao?
    Čim?
     (krajisnik, 6. novembar 2017 13:23)

    # Link komentara

  8. Čuj tosic osigurao mesto u timu? Tosic, rukavina i pola tih matorih treba da se oproste od reprezentacije. I od kada milivojević dobro igra? Covjek nije standardan u crystal palace'u ljudi!
    (Ja, 6. novembar 2017 13:01)

    # Link komentara

  9. Grobari dalje od reprezentacije, 6. novembar 2017 12:08


    Bez Stojkovica na golu i Mitrovica u napadu ne bi ni bili u Rusiji.
    To sto mislim da ni oni nisu nista posebno ne znaci da mogu da razumem pozivanje Krsicica, pa i Radonica. O pozivu bilo kog Tosica ne bih da komentarisem.
    Stojkovic-Ivanovic,Pejcinovic,Tomovic(Maksimovic), Kolarov, Matic-SMS,Zivkovic,Kostic, Tadic(Ljajic),Mitrovic(Prijovic)
    (ultrasrbin, 6. novembar 2017 12:54)

    # Link komentara

  10. Mare, 6. novembar 2017 09:50

    Zasto?
    Zato sto nije bio srecan kada su idioti probali da ga zapale.
    Zato sto je posle toga isteran iz reprezentacije iako je zeleo da brani.
    Zato sto je uvek davao 200% kada je reprezentacija u pitanju.
    (ultrasrbin, 6. novembar 2017 12:43)

    # Link komentara

  11. @Pantela, 06. novembar 2017 10:28)
    брате Пантела, па тек домаћим клубовима значи продаја играча, већа цена ако играч има више наступа за репку. Ок, 27 или 32 му дође исто, али 0 или 5 никако исто.
     (Влада, 6. novembar 2017 12:22)

    # Link komentara

  12. @cika toni
    Koliko golova i protiv koga je postigao iste Radonjic ove sezone???
     (Brica, 6. novembar 2017 12:12)

    # Link komentara

  13. I evo kada ih ovako pojedinačno izanaliziraju realno a ne navijački shvati se da je Muslin napravio čudo i da ta željena lepršava igra sa ovim igračima jednostavno nije moguća! Imali smo mi znatno bolje reprezentativce od ovih pa nikada ništa nismo uradili i pitam se samo na čemu mi gradimo optimizam da će to ovog puta biti drugačije?
     (Džoni, 6. novembar 2017 12:11)

    # Link komentara

  14. Svilar-Stojkovic,Savic,Maksimovic,Kolarov-Matic,Sergej-Radonjic,Tadic,Zivkovic-Prijovic...
     (Grobari dalje od reprezentacije, 6. novembar 2017 12:08)

    # Link komentara

  15. (milos, 6. novembar 2017 10:12)


    Tek kad se pogleda igrački kadar, dolazi do izražaja sasvim pogrešna odluka da se ne zove SMS...
    (Vale, 6. novembar 2017 12:06)

    # Link komentara

  16. Radonjica treba probati jer decko ima potencijala (mada mislim da moze jos brze da napreduje jer je brzi sa loptom od Kriatijana Ronalda samo malo glavu da aktivira) i u kombinaciji sa Kosticem dati im po 45 minuta i levu stranu si resio koji crni Tosic pa njegov fudbal je prosao, Zivkovica treba forsirati desno, a Tadic po sredini iza spica tzv.AMC. i iza njega SMS I Matic i igras fudbal. U zadnjoj liniji obasniti Kolarovu i Banetu da se bave odbranom naseg gola, a ne da lete napred da oni daju golove i uz Maksimovica i Rukavinu mogu da budu pouzdana odbrana, a u napadackoj igri moze i Mitrovic da bude korisniji.
     (izadji na izbore, ali ne za 20e, 6. novembar 2017 11:46)

    # Link komentara

  17. Mislim da cak ni urednik i voditelj Partizanovog vjesnika ne bi pozvao Zorana Tosica u reprezentaciju.
    (Bot na kvadrat, 6. novembar 2017 11:41)

    # Link komentara

  18. Meni se cini da vama u napadu bas skripi. Odbrana u slucaju da su svi spremni najbolji dio tima, u veznom redu vam pored Matica mora da igra ovaj mali iz Lacija, a problem je i ofanzivni vezni, cini se da boljeg od Ljajica ipak nemate. Po krilima forsirate Tadica i Kostica, sto je greska. Znam da je Tadic iznio najveci teret u najvecem dijelu kvalifikacija, ali bojim se da je to bio njegov maksimum. Vidim urednik pominje Tosica, to je tek smijesno. Ja bih stavio Zivkovica i Radonjica pa sta bude. A u napadu... stvarno ne znam. Ovaj Mitrovic je prevara od igraca, ali sto je najgore ni ostali nemaju kvalitet. Mozda neki od klinaca koje imate, mada, vjerovatno ipak ne u Rusiji. Kako god; bilo ko samo ne Mitrovic. Vi u Srbiji ste u glavnom navijacki ostrasteni, pa ne sagledavate bas realno, ali vjerujte taj Mitrovic je prevara. Evo mojih 11 idealnih pod uslovom da su svi zdravi:
    Stojkovic

    Basta, Ivanovic, Nastasic, Kolarov

    Matic, M-Savic, Ljajic

    Radonjic, Zivkovic, napadac (stvarno ne znam, ali ako moram da odlucim onda nek bude Pavlovic iz Kopenhagena ili Pesic iz Zvezde)

    Eto toliko, pozdrav iz Bosne i sretno u Rusiji!
    (komšija, 6. novembar 2017 11:38)

    # Link komentara

  19. protiv favorita jako a sa slabima jos slabije, tako uvjek igramo i nece nista biti drugacije u Rusiji
     (gzola, 6. novembar 2017 11:33)

    # Link komentara

  20. @nosferatu napisao si ceo referat,a nista rekao nisi.....kao da bi sa Muslinom bili svetski prvaci....ne majstore,ne bi...zavrsice se isto sa njim ili sa Ancelotijem,a sto se atmosfere tice,veruj mi da nisi u pravu,nista se tu promeniti nece ....odavno mi nemamo kult reprezentacije u fudbalu,samo smo u ovim kvalifikacijama imali veliku kolicinu srece,ko to nije video taj pojma nema o fudbalu....
    (ozz, 6. novembar 2017 11:26)

    # Link komentara

  21. Svi vi koji pravite kombinacije i komentarisete, morati shvatiti jednu stvar...potpuno je vise nebitno ko je pozvan ili ko ce igrati. Reprezentacija je od smene Muslina, potpuno urusena, atmosfera i motiv igraca ce biti na najnizem mogucem nivou. Ne kazem ovo zato sto nesto posebno cenim Muslina, ali ljudi, razmislite malo pre nego sto pisete. Igraci su sa njim prakticno ziveli 17 meseci, sa njim jeli, razgovarali, trenirali i sa njim su na kraju i ostvarili ovaj uspeh!! Ne mislim ja ovo zato sto sam neki strucnjak, ali vratite film malo unazad, pa ce vam sve biti jasno. Ni jednom nismo otisli normalno na prvenstvo, u zdravoj atmosferi u i oko reprezentacije. Nismo mi narod koji ce da prihvati ovakve turbulencije (mislim na igrace), jer nece oni da budu fer pa da se javno izjasne da su protiv smene ili da postave neki ultimatum...vec ce da odu na SP, bice kao sve super, izjavljivace kako imaju najvise domete, a ustvari ce se videti po rezultatima, zalaganjem, motivacijom, da su bojkotovali reprezentaciju, a pre svega FSS. I sta ce se desiti na kraju, nikom nista, puj pike ne vazi i idemo sve iz pocetka, do nekih novih razocarenja. Takav smo mi narod, osudjeni na propast!!
     (nosferatu, 6. novembar 2017 11:07)

    # Link komentara

  22. Zivkovic , Radonjic i SMS moraju u startnih 11 ...
     (Rudi Tomjanovic, 6. novembar 2017 10:58)

    # Link komentara

  23. Mozda je Bambi stvarno u formi (mada jedan je "formu" pokazao protiv velikana kao sto su Skenderbeg i Macva) ali je an duze staze ludost dati njemu prednost u odnosu namladje i perspektivnije (za reprezentaciju, ne za bilo koji klub) Zivkovica, Zdjelara, Gacinovica i Radonjica
    (Jole, 6. novembar 2017 10:56)

    # Link komentara

  24. Neozbiljna,povrsna i pomalo navijacka analiza.Od sportskog novinara redakcije B92 svakako sam vise ocekivao.U svom komentaru istakao bih dve stvari.Prvo,konstatacija da je Tosic svojim igrama i efikasnoscu u prekidima obezbedio mesto na terenu?U mecevima protiv koga?Skenderbega,Napretka,Macve...Sto se tice prekida zar mislite da ce pored Kolarova(levaka)izvesti i jedan slobodni udarac?Da ne govorim o tome da u vreme najbolje forme(dok je bio starter u CSK)njegov doprinos reprezentaciji je bio minimalan,o cemu svedoce i uspesi iste.S druge strane ni reci o mozda trenutno nasem najboljem napadcu Radonjicu koji se dokazao kroz niz evropskih meceva protiv jakih evropskih ekipa sto golovima,sto asistencijama i nezadrzivim prodorima sa krilnih pozicija.Ja jesam navijac Zvezde ali sam se trudio da ostavim nepristrasni komentar.
    (Cika Toni, 6. novembar 2017 10:53)

    # Link komentara

  25. @taribo, Tošića i Stojkovića plaća fss Partizanu kao izgovor za pozivanje i razigravanje za sp, to je javna tajna. Posle vi spdajte Terzića i pravite ludim da nemate veze sa Kokezom, imate mnogo više nego što i znate i mislite.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (detektiv kokni kol, 6. novembar 2017 10:12)

    hoces reci da stojkovic ne zasuzuje braniti za reprezentaciju.
    gledaj vase podvalae.
    stojkovic 34 god,tosic 31 god imaju ugovor sa partizanom na jednu god.
    i partizan od njih nista ne moze zaraditi.
    tako da je partizanu bolje da tosic odmara nego sto ide po azji.

    sa druge strane,pozivanje radonica i krsticica donosi zvezdu veliku zaradu.jel krsticic mozda bolji od jojica koji je najbolji igrac kelna,koji je u prosloj sezoni zavrsio na 5 mestu u bundes ligi.

    i povrh svega toga ti kazes da se usluga cini partizanu.pa imas li makar imalo obraza.
    cuj usluga partizanu pa se poziva tosic i stojkovic od kojih partizan ne moze ni dinara dobiti.
    (joki, 6. novembar 2017 10:46)

    # Link komentara

  26. Zašto makar ne pomenete Pejčinovića?
    (svarožić, 6. novembar 2017 10:41)

    # Link komentara

  27. @20 kinti, apsolutno si u pravu, samo bih dodao da Zvezdini igraci i ne treba da ucestvuju na ovoj turneji... Cekaju nas najbitnije utakmice u LE, i mlataranje po Aziji, da bi razne batice stavile % nikako im nisu potrebne. Isto bih posavetovao i komsije, jer ovo nema veze sa branjenjem nacionalnih boja, vec iskljucivo sa % u privatnim dzepovima... Jer sad kad smo na SP, sada oni grebu da opale lovu, a za igru i rezultat, ma koga boli uvo. Kad bi se igraci prodavali na kilo, mi bi igrali sa sumo rvacima.
    (Pantela, 6. novembar 2017 10:28)

    # Link komentara

  28. @ 20 kinte

    Ma svi se urotli protiv tvoje jadne poštene Zvezdane i njenih fenomenalnih i vanserijskih igrača. ccccc
     (Bacoom, 6. novembar 2017 10:13)

    # Link komentara

  29. @taribo, Tošića i Stojkovića plaća fss Partizanu kao izgovor za pozivanje i razigravanje za sp, to je javna tajna. Posle vi spdajte Terzića i pravite ludim da nemate veze sa Kokezom, imate mnogo više nego što i znate i mislite.
     (detektiv kokni kol, 6. novembar 2017 10:12)

    # Link komentara

  30. samo pogledajte koliko imamo tanak igracki kadar i onda ponovo razmislite da li je Muslin zasluzio da bude oteran
    (milos, 6. novembar 2017 10:12)

    # Link komentara

  31. Prijović i Mitrović zajedno po mom mišljenju u napadu u 4-4-2 formaciji. Dobro su izgledali zajedno na par utakmica.
     (Iz ugla, 6. novembar 2017 10:06)

    # Link komentara

  32. Predrag Rajkovic a ne Slobodan, posto se prica o golmanu.
     (Radoslav, 6. novembar 2017 10:02)

    # Link komentara

  33. Kada pogledam ovu statistiku, mi nemamo prvi tim za svetsko prvenstvo!
    (Filip, 6. novembar 2017 10:00)

    # Link komentara

  34. Stojkovic kao golman da, kao covek nikako, takav ne treba da nas reprezentuje, to je Djordjevic najbolje objasnio!
     (Mare, 6. novembar 2017 09:50)

    # Link komentara

  35. @ 20 kinte

    Zaboravio si Ciu i Biu da spomenes.
    (panteroid, 6. novembar 2017 09:40)

    # Link komentara

  36. 20 kinte. Nee, Zvaće Boćija, Kangu Le talleka i Ping ponga... Pa naravno da će zvati Tošića igrača sa ogromnim iskustvom, malo je izašao iz ritma, nije igrao standardno ove setone do potpisa za Partizan, i gle čuda, odmah taj tvoj što ti kažeš hronično povređeni igrač što u Mančesteru nije igrao 90 minuta kada je imao 21 godinu u timu kola Lige Evrope. ..
     (Taribo West16, 6. novembar 2017 09:38)

    # Link komentara

  37. Nemanja Pejcinovic! Niko njega ni ne spominje, momak igra u Spartaku M. sampionu Rusije, standardan. On i Dusko su nasa dva najbolja stopera trenutno a u spicu bi bilo fer pruziti sansu Prijovicu da startuje.
     (Randy Marsh, 6. novembar 2017 09:25)

    # Link komentara

  38. Stojke u životnoj formi, pravo niotkuda, svaka čast.
     (Vidoviti Đoko, 6. novembar 2017 09:23)

    # Link komentara

  39. Tako je, nemojte slučajno da zaboravite Boba Roka, Bambi Tošić i Rukavina su glavni aduti za podizanje Zlatne Boginje u Rusiji. Prvi sa hroničnom povredom zbog koje ne može da igra ozbiljan fudbal, a ni u najboljim godinama nije ni bio kadar za isti na najvišem nivou (90 minuta nije odigrao punih u Mančesteru, evo ga u petom sazivu reprezentacije za kvalifikacijeza EP/SP, dajte mu desetku da nosi, isti je Piksi). Sad Savez koji otima i gazi Zvezdu i rezultatski i finansijski, nameračio da uzme 5% od buduće prodaje SMS-a, Radonjića, Krstičića (čovek je fenomenalan na svojoj poziciji, ali to do sada nisu znali?) i Živkovića (napeli sada da ih zovu, sigurno je zbog rezultata a ne procenata pri prodaji - tih 5% su mandatorni još od Bulatovića pokojnog, ko sve nije nosio dres reprezentacije zbog toga). U Rusiji ćemo gledati 11 individualaca plus izmene, jer od tima nema ništa sa ovakvim pristupom. Ko će igrati devetku? Mitrović i dalje kao nezamenjivi grejač klupe Njukasla?
     (20 kinte, 6. novembar 2017 09:21)

    # Link komentara

  40. Mislim da smo prosto receno fantasticni.Ta izuzetna kreacija u igri,izvanredna organizacija sredine terena,hladnokrvnost odbrane.Malo timova ima tu hemiju u timu.A jos i fudbalski savez koji funkcionise besprekorno.
    (Tus-Tus Marko, 6. novembar 2017 09:20)

    # Link komentara

  41. Sad ce dve nedelje smaranja sa reprezentativni fudbalom i ako nikog nije briga treba ukinuti ove prozore dok traje prvenstvo.
    (Danilo, 6. novembar 2017 09:19)

    # Link komentara

  42. ajmo selektori....
     (Lazar, 6. novembar 2017 09:18)

    # Link komentara

  43. A momak pored kog se Ziru nije video nista a?
    (fecalitades, 6. novembar 2017 09:13)

    # Link komentara

  44. Stojke sigurno br. 1, u vezi Tadic i Ljajic moraju.
     (Ljuba, 6. novembar 2017 09:05)

    # Link komentara