Damir Mikec upucao zlato u Nju Delhiju

Damir Mikec osvojio je danas zlatnu medalju u gadjanju vazdušnim pištoljem sa 50 metara na finalu Svetskog kupa u Nju Delhiju.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. @veliki strumf
    Jednostavno ljudi su svesni da im nacija ne priznaje ništa sem Olimpijade,zbog toga na takmičenja idu sa daleko većim pritiskom nego konkurenti jer znaju da je sledeća prilika tek za 4 godine,a streljaštvo je sport gde je koncentracija sve.Napravio sam poredjenje sa tenisom i Djokovicem,Nole nedelju dana nakon Olimpijade uzeo nebitni Toronto i sve se zaboravilo i nikad niko nije više ni spomenuo neuspeh na OI,dok strelcima i ostalima će sledeće 3 godine na nos nabijati OI makar bili prvaci sveta.A čak i da su bili uspešni na OI,malo ko bi se osvrtao na to,opet da se vratim na Djokovića,njega svi proglašavaju najboljim srpskim sportistom u istoriji pored žive Jasne Šekarić koja ima 5 Olimpijskih medalja,o Svetskim prvenstvima rekordima da ne govorimo,i zvanično je najbolja streljašica u istoriji,dok je Novak u svom sportu objektivno peti,šesti.
    (smak, 27. oktobar 2017 17:09)

    # Link komentara

  2. Eto, juce na vesti p zlatu Andree Arsovic napisah da je i Mikec, kao i Andrea, sam svetski vrh u svojim disciplinama. Sta se to njima, a i ostalim strelcima, ali pre svega Damiru i Andrei jer su oni najbolji na svetu, dogodi da na OI toliko podbace? Verujem da je psiholog neophodan jer su ocigledno pod ogromnim pritiskom na igrama ili im ne prija boravak u Selu. Mozda ih treba izolovati ili tako nesto, jer je neverovatno da u olimpijskom ciklusu osvoje toliko trofeja, a na OI ne udju ni u finale.
     (veliki strumf, 27. oktobar 2017 13:39)

    # Link komentara

  3. Tooo, Danilo, IDEMOOOOO ...!!!!!
     (Dobrica, 27. oktobar 2017 13:23)

    # Link komentara

  4. Ponosni smo!!!
     (klaas-jan huntelaar, 27. oktobar 2017 12:40)

    # Link komentara

  5. Bravo za Zoranu i Damira!
     (Alex, 27. oktobar 2017 12:31)

    # Link komentara

  6. A gde si bio na olipijskim igrama?
    (Boaći, 27. oktobar 2017 12:27)

    # Link komentara