1. Vucevic, na koju foru
    (kole, 21. oktobar 2017 17:56)

    # Link komentara

  2. Toliko talenta u ligi, toliko nekih "superstarova", a samo 3 odlicna tima koja mogu osvojiti ligu. GSW, SAS, Cleveland. Ostali, ili igraju netimsku, divljacku kosarku ili imaju sumnjive talente na kojima baziraju igru i gube vreme. Tako recimo, ceka se vec 5god na Philu. Sada, kada su svi zdravi, to ni na sta ne lici. Phila je potrosila ogroman novac na Embida koji je odigrao jednu solidnu polu-sezonu. Embid ima ogroman talenat, najveci u zadnjih 10god na centarskoj poziciji. Medjutim, umesto da igra centra on sutira trojke. Covece, igraj ispod kosa. Usavrsavaj post igru, igraj odbranu. Ne vrede nista talenti kada nema organizacije, trenera. Minesota je puna talenata, ali im je plafon pley-off. Jeste da svi napadaju Tiboda, sa razlogom, ali je upitno koliko su zaista dobri Tauns i Wiggins. Oni su mladi, atlete, solidni u napadu, ali losi u odbrani sa prilicno limitiranim kosarkaskim IQ-om. Gledam Taunsa on se nesto saginje i krivi u odbrani umesto da se ispravi i podigne rucerde. Po govoru tela vidite da tu nesto ne funkcionise i da decko nista ne kapira.
    Dobro, danas se igra vise marketinska kosarka, gledaju se i pumpaju brojke, ali nema u ligi 5 vrhunskih igraca podjednako dobrih u napadu i odbrani.
    Moze neko da se pali na Westbrooka, recimo, ali on nema takmicarski duh. On ne zna da se nadigrava, da povuce kada je tesko. On je dobar samo na igrici.
    Ne moze se od njega ocekivati da ikada odvede svoj tim u finale, moze da ga trenira ko hoce.
    (Baron, 21. oktobar 2017 17:24)

    # Link komentara

  3. @ Kako onaj Vučević postiže te koševe, a za Crnu goru igra očajno?
    (ja, 21. oktobar 2017 09:59)

    on je centar, njemu treba dodati loptu kada je u dobroj poziciji. to rade plejmejkeri, eventualno krila... a dobrih plejeva i krila sa dobrim pregledom igre nema u CG.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 21. oktobar 2017 10:16)

    Zatio sto je Vucevic od malena, klasicni americki, prvo koledz, pa onda NBA igrac. Uzmi loptu, trci, sutni. Dosta slabije se snalazi u pozicionoj i timskoj kosarci kakva je Evropska. Bar dok se jos malo ne navikne. Zato je recimo Dubljevic duplo bolji od njega u reprezentaciji.
    (delboj, 21. oktobar 2017 14:24)

    # Link komentara

  4. @Pogan

    Ja se nisam konkretno tebi obraćao, ali pošto je zanimljiva diskusija i pošto si već odgovorio na moj komentar, da obrazložim. Dakle to što vidimo i znamo ti i ja, to je jedna perspektiva. Američki novinari koji su bliži timu mogu da nagađaju da li on treba da ćoškari ili da uzima više loptu. A potpuno je treća stvar šta se zaista događa u timu, šta su trenerove zamisli i kako se to uklapa u biznis perspektivu franšize. Ti komentarišeš striktno košarku, a ja sugerišem da se sagleda šira slika i liga posmatra kao preduzeće. Za čije je funkcionisanje Batler daleko bitniji od Bjelice.

    Svrha glavnog trenera je da pomiri sport i politiku. Što ponekad košta i poraza koji iz evropske perspektive deluje tragično. Zato se mi ovde šopamo kao konji zadnji minut kada se lomi, a tamo se ne pravi faul na +3 kad braniš zadnji napad. Iz te perspektive minuti i hijerarhija jesu zacrtani. Ali ne znači da se ne mogu promeniti ako se okolnosti promene. I to se ne dešava kada odigraš jednu korektnu utakmicu, već kada iz večeri u veče izbacuješ respektabilne brojeve. Dakle po zasluzi.

    No, ja sam samo hteo da kažem da moramo da prihvatimo kako neke stvari funkcionišu da bismo mogli da pratimo ligu sa razumevanjem. U košarkaškom smislu se potpuno slažemo, ali ako je košarka jedino što posmatramo, onda predlažem Evroligu i manje profesionalna takmičenja. Ako ćemo da komentarišemo NBA, onda treba da prihvatimo da elitni profesionalni nivo nije uvek fer. Iz naše perspektive.
    (Petar, 21. oktobar 2017 14:01)

    # Link komentara

  5. Janis je rodjeni Grk..ako je on naturalizovan onda je i 99% americkih igraca u NBA ligi naturalizovano.
    (dzoni, 21. oktobar 2017 10:41)

    Ne vredi da objašnjavaš. Ovde 90% ljudi misli da je proces naturalizacije vezan za etničku pripadnost a ne za mesto rođenja i državljanstvo.
    (Nikad naučiti, 21. oktobar 2017 13:41)

    # Link komentara

  6. Jasno je svakome ko se razumije u košarku da je Bjelica igrač za učinak od 20p, 8 sk, 4 as za 30 min, i to sa vrlo dobrim procentom šuta. Nevjerovatno koliko je ova Minesota pogrešan tim za njega. Ističe mu ugovor na kraju sezone, i ako ima neki pametan GM u NBA neko bi mogao da dobije vrhunsku 4 za maksimum 10 miliona dolara po godini. Ako ne dobije takvu ponudu - i pare,i mjesto u prvoj petorci i slobodu u igri - treba da se vrati u Evropu. Jer je ove Tibodoe stvarno iritantno gledati. Da je Bjelica Hjustonu umjesto Andersona...
    (Bokelj, 21. oktobar 2017 13:25)

    # Link komentara

  7. Bobija Ameri namerno neće da puštaju da se ne bi uigrao za reprezentaciju pa da ih onda uz pomoć njega ne razbijemo na Svetskom ili Ojimpijskim igrama! :)
     (Semke, 21. oktobar 2017 12:31)

    # Link komentara

  8. Odmaraju bobija za plejof
    (Abe, 21. oktobar 2017 12:31)

    # Link komentara

  9. Zalepi LBJ bananu Adetonkompompuuuu.
    (123, 21. oktobar 2017 11:58)

    # Link komentara

  10. (Petar, 21. oktobar 2017 10:54)

    Ja nisam nigde rekao da Bjelica treba da igra 35min po utakmici niti da uzme 25 suteva, vec da moze mnogo "pametnije" da se iskoristi u tih 15ak min koje odigra, umesto da samo kampuje na trojci. To je jasno i americkim komentatorima koji su u par navrata naglasili kako je Bjelica jos jedan dobar ball handler u timu. Oni nikad nece reci nista direktno protiv trenera, ali jasno je na sta se aludira obzirom da Beli samo stoji u uglu i ceka kick out za 3 i gotovo nikad ne barata loptom sem kad mu uvale vruc krompir, cega sinoc nije bilo. Spomenuli su i to kako je vidljiv pomak u njegovom sutiranju, odnosno kako se prve sezone libio da sutira te trojke, a sad ih pogadja sa prilicnim samopouzdanjem.
    Takodje, nigde nije zacrtana minutaza u kamenu nikome, sto se ovde na forumu zadnjih par dana potencira. Pa tako Tibodov potez da zameni Bjelicu (sa kojim je napravljen +14 rezultat i koji je ubacio skoro sve sto je bacio na kos) da bi finis utakmice igrao sa laznom cetvorkom ga je umalo kostao pobede. Uostalom, nadji negde snimak, pa pogledaj i sam. Ako pokusavas da objasnis da trener mora da "ispostuje" neke superstarove tako da ce igrati sa nestandardnom petorkom za koju je i laiku jasno da u tom momentu nema mesta na parketu, onda ne znam sta bih ti rekao...
    (Pogan, 21. oktobar 2017 11:47)

    # Link komentara

  11. Greek freak objasnio leflopu neke stvari. Durent postigao rekord karijere sa cak 7 blokada i sad osim sto je najbolji ofanzivni igrac u ligi postaje polako i jedan od najboljih defanzivnih igraca.
     (petarczv, 21. oktobar 2017 11:47)

    # Link komentara

  12. Јасно је било да Вучевић има све у својим рукама и да чека свој тренутак. Огроман потенцијал и такве грађе да сигурно без проблема улази у дуеле са НБА центрима. Он само кад испивотира покрије пола ширине терена, плус мекан шут, користи обе руке у сваком смислу, стабилан је, интелигентан је за баскет. Прича о ЦГ репрезентацији овог лета је нешто друго. Није Тањевић успео то што је замислио, хтео је да их усхити јер имају квалитет, да их подигне да верују у себе и упусте се у борбу, међутим тада је њихова неуиграност у ствари још више дошла до изражаја и самопоуздање се распало. Вучевић није имао не знам какав учинак, али је деловао импресивно.
    (Коста, 21. oktobar 2017 11:45)

    # Link komentara

  13. Steta je sto Evropa gubi odlicne igrace kojibodlaze u NBA a tamo gotovo da ne igraju. Pare su ipak ogromne. Zamislite samo Evroligu sa svim tim igracima koji tamo "masu peskirima".
     (banja luka, 21. oktobar 2017 11:43)

    # Link komentara

  14. Bobinacija se nastavlja !
     (xxy, 21. oktobar 2017 11:41)

    # Link komentara

  15. Ludak_u_razvoju....Bobi bio najbolji centar EP sa 11poena i 4 skoka prosecno?i sa ocajnom igrom u finalu?Rendolf,braca Gasol...Bobi nije bio ni u petorci prvenstva tako da ne moze da bude najbolji centar EP.Bobi osim one odlicne jedne sezone u EL nije imao ni jednu drugu dobru u celoj karijeri,a nije mlad igrac.Mislim da nece ni u drugim klubovima dobiti pristojnu sansu,los je u odbrani a to nije samo branjenje pik end rola nego bilo koje izvlacenje iz reketa od strane protivnickog centra,a sada ima i dosta centara koji su mnogo brzi,sutiraju trojke(Kazins,Dejvis,Tauns...),mislim da zbog velikog novca se Bobi nece vracati u Evropu,sto je steta jer bi mogao da igra za neki od najjacih klubova u Evroligi.
     (coki, 21. oktobar 2017 11:37)

    # Link komentara

  16. zrenjaninski proleter je bio pri prvak yu lige nakon sto je to dugo godina bila zvezda!
    (@malisa, 21. oktobar 2017 11:19)

    # Link komentara

  17. Zasto svaki Srbin misli da se razume u sve zivo? 9 od 10 izjava su bazirani na totalnom neznanju.
    (Andrej, 21. oktobar 2017 09:57)
    Zaista se i ja to pitam, samo medju tih 9 spadas i ti, pametujes i kritikujes druge, a nepismen si covek, pise se ne znanju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (who cares, 21. oktobar 2017 10:44) # Link komentara

    Pa da li je ovo realno? :)))) Neko nekoga kritikuje u vezi pravopisa, a pokazuje elementarno nepoznavanje istog?! :)
    Dobro je da nisi napisao i da je "ne pismen" covek :)))
    A mogao si, kad' vec nemas "u vugla", da konsultujes "gugla"...nego, cuo on jednom negde da se pise "ne znam, a ne neznam" i "istripovao" da je sva pravila srpskog pravopisa smestio u "mali prst" :))))
    Klasican primer za "pravim se pametan, a ispadnem glup" :)
    Pozdrav
    (RedStarForever, 21. oktobar 2017 11:13)

    # Link komentara

  18. Zaista se i ja to pitam, samo medju tih 9 spadas i ti, pametujes i kritikujes druge, a nepismen si covek, pise se ne znanju.
    (who cares, 21. oktobar 2017 10:44)

    ...auuuu brate al' si ti prs'o iz gramatike...drzis coveku predavanje o pismenosti, a ti ne znas da se pise spojeno ne sa imenicom...zato je i neznanje ispravno...
     (...dobro veče-Milka Canić..., 21. oktobar 2017 11:03)

    # Link komentara

  19. Boban juce nije bio ni na klupi cak, odstranjen totalno...
     (tnt, 21. oktobar 2017 11:02)

    # Link komentara

  20. @spaceman

    Na zalasku karijere sa 29 godina? Ko sve prati košarku danas.
     (Car, 21. oktobar 2017 11:02)

    # Link komentara

  21. @Pogan
    Obozavam da procitam smislene komentare ljudi koji zapravo pogledaju neku utakmicu, i daju analizu, komentar na istu, a ne lokalne pljuvace koji veze sa sportom nemaju. Da ne odem presiroko, apsolutno se slazem sa tvojim komentarima, sve najbolje baki!
    (Markobrebrat, 21. oktobar 2017 11:01)

    # Link komentara

  22. Ne znam da li ste znali da Bobi ne igra zbog toga što je umesto 12 doneo 11 peškira prošli put kada je igrao. Od tada je kažnjen i Van Gandi neće ni da čuje za njega.
     (capri, 21. oktobar 2017 11:00)

    # Link komentara

  23. Najkvalitetnija kosarka na svetu, i nije mi jasno kako je taj Adetokumbo postao najbolji igrac tamo, kad se setim samo Aca-trica dopusta koncepcijski rizik i putsta ga da sutira hahahahaha
    (mare, 21. oktobar 2017 10:57)

    # Link komentara

  24. Ja ne znam kako ljudima koji godinama prate košarku nije jasno da u NBA ligi postoji određena reputacija i hijerarhija i, na kraju krajeva, biznis logika po kojoj se igra. I koja se razlikuje od Evrope. Možete da je volite ili ne volite, ali ne možete da kažete da nije fer. Dakle može Bjelica da radi šta hoće, on je u hijerarhiji Minesote sedmi igrač kome sleduje 15 minuta i određena visina zarade. To se neće promeniti nikada osim a) ludačkim spletom okolnosti u kojem se nekoliko igrača povredi i njemu se otvori više minuta Ili b) dok ne počne svake večeri da izbacuje konzistentne brojeve u tih 15 minuta, kako bi sledeće sezone zaradio 20. I nema te večeri, kako god igrao do tada, u kojoj će se on naći na parketu u neizvesnoj završnici pre nekog Batlera ili Viginsa ili već nekog trećeg koji su u toj hijerarhiji jednostavno bolji. Možda nisu košarkaški inteligentniji, što je jedino što se ovde ocenjuje, ali gotovo u svemu drugom (pa i u svim nekošarkaškim stvarima) itekako jesu. Jer neki klinac iz Minesote sigurno se ne loži na Bjelicino inteligentno zagrađivanje i čitanje igre, već na Viginsove i Levinove vetrenjače. Koliko god njihov osećaj za igru bio upitan u odnosu na Bjelicin.
    (Petar, 21. oktobar 2017 10:54)

    # Link komentara

  25. @ Kako onaj Vučević postiže te koševe, a za Crnu goru igra očajno?
    (ja, 21. oktobar 2017 09:59)

    on je centar, njemu treba dodati loptu kada je u dobroj poziciji. to rade plejmejkeri, eventualno krila... a dobrih plejeva i krila sa dobrim pregledom igre nema u CG.
    (matori, 21. oktobar 2017 10:16)
    Regularna sezona, ako kojim slucajem udju u plej of opet ce biti ocajan. (who cares, 21. oktobar 2017 10:38)

    Je li, stručnjak, kad je to Vučević igrao plejof sa Orlandom pa da znaš kako tada igra?
    (ODS, 21. oktobar 2017 10:53)

    # Link komentara

  26. Bobi, pa nije to Ep, gde si imao jednog krstenog centra kao protivnika kroz celo takmicenje!
    (Jumko, 21. oktobar 2017 10:32)

    rusija +30! gledaj i cuti!
    (Srbin, 21. oktobar 2017 10:46)

    # Link komentara

  27. Zasto svaki Srbin misli da se razume u sve zivo? 9 od 10 izjava su bazirani na totalnom neznanju.
    (Andrej, 21. oktobar 2017 09:57)
    Zaista se i ja to pitam, samo medju tih 9 spadas i ti, pametujes i kritikujes druge, a nepismen si covek, pise se ne znanju.
     (who cares, 21. oktobar 2017 10:44)

    # Link komentara

  28. Janis je rodjeni Grk..ako je on naturalizovan onda je i 99% americkih igraca u NBA ligi naturalizovano.
    (dzoni, 21. oktobar 2017 10:41)

    # Link komentara

  29. neverovatno je da Bobi ima jedan od najboljih odnosa učinak po odigranoj minuti u ligi (mislim da je u prvih 10), a trener to ne koristi...
    nije mi jasno.
    Bjelica odličan, ali i on dobija minute na kašičicu....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 21. oktobar 2017 10:23)

    O Boze....
    (Real Madrid, 21. oktobar 2017 10:41)

    # Link komentara

  30. Bobo polako povecava minutazu. Kralju vrati se u evroligasa Zvezdu. Cekamo te.
     (Lale gator, 21. oktobar 2017 10:40)

    # Link komentara

  31. @ Kako onaj Vučević postiže te koševe, a za Crnu goru igra očajno? 
    (ja, 21. oktobar 2017 09:59) 

    on je centar, njemu treba dodati loptu kada je u dobroj poziciji. to rade plejmejkeri, eventualno krila... a dobrih plejeva i krila sa dobrim pregledom igre nema u CG.
    (matori, 21. oktobar 2017 10:16)
    Regularna sezona, ako kojim slucajem udju u plej of opet ce biti ocajan. Pogledaj broj poena na utakmicama, izgubilo smisao, 132-130, 128-120, 126-121, ... a bas sam se nadao ovoj sezoni, pogotovo sa relaksiranijim rasporedom, ocekivao sam i malo jace odbrane u toku sezone, ovo mi deluje kao da im je bitno svakoj ekipa samo da opravdaju prve zvezde i po 30-40 miliona po godini koliko im daju, pa se samo gruva da oni svako vece daju po 30 poena.
     (who cares, 21. oktobar 2017 10:38)

    # Link komentara

  32. jel su opet "odmarali" bobija? hahahAhaaaaa
     (Tor, 21. oktobar 2017 10:38)

    # Link komentara

  33. ...nema od Bobija nista ni ove sezone(u kosarkaskom smislu)...u finansijskom je Bobi obezbjedio sebe za citav zivot!
     (Don Serdjo, 21. oktobar 2017 10:37)

    # Link komentara

  34. 132-130, 128-120 sta je ovo covece, previse i za Nba, ovo nije normalno, jer cuva neko uopste igrace kao sto su Durant, Kari, Kazins i slicni, ili postoji neki dogovor lige da im dozvoli po 30 poena svako vece. Mislim znam da ne postoji, ali zaista ubija draz kosarke, lepo kada pljuste kosevi, ali je i dosadno kada dva ista igraca u ekipu siluju i nabijaju po 30 poena, pola poena ekipe, a protivnik ono opusteno bez udvajanja, bez faulova, bez da ih stisnu.
     (who cares, 21. oktobar 2017 10:34)

    # Link komentara

  35. Bobi, pa nije to Ep, gde si imao jednog krstenog centra kao protivnika kroz celo takmicenje!
     (Jumko, 21. oktobar 2017 10:32)

    # Link komentara

  36. Zaboravih da dodam da su americki komentatori barem 10 puta pohvalili Bjelicu uz opasku kad je on na parketu da se lopta mnogo bolje krece. Covek ubo skoro sve sto je bacio na kos, ekipa preokrenula rezultat dok je on na parketu, a Tibodo ga izvede napolje valjda da pojaca odbranu tako sto ce Batler da igra laznu cetvorku. I jezivo me nervira sto ga koriste samo kao kampera na trojci, stretch 4. Bjelica bi sigurno mogao da odigra 3-4 izolacije po mecu sto na missmatchevima, sto protiv igraca koji sigurno ne mogu da ga brane.
     (Pogan, 21. oktobar 2017 10:32)

    # Link komentara

  37. Losa vest zato sto je Minesota pobedila. Sto se mene tice neka Bjelica svake veceri da po 30 poena, ali nek Minesota svaki put izgubi jer su najodvratnija ekipa na svetu.
    (ognjen, 21. oktobar 2017 10:31)

    # Link komentara

  38. Ovaj Detroit izgleda proklet za Srbe..
     (Umna destrukcija, 21. oktobar 2017 10:31)

    # Link komentara

  39. U Evropi ovoliko ne bi skupio u 3 utakmice sve da igra po 40 minuta.
     (živela demagogija, 21. oktobar 2017 10:26)

    # Link komentara

  40. Janis mvp ove sezone !
     (ja, 21. oktobar 2017 10:26)

    # Link komentara

  41. Bobi ce ove sezone da se naodmara.
    (You do, 21. oktobar 2017 10:25)

    # Link komentara

  42. neverovatno je da Bobi ima jedan od najboljih odnosa učinak po odigranoj minuti u ligi (mislim da je u prvih 10), a trener to ne koristi...
    nije mi jasno.
    Bjelica odličan, ali i on dobija minute na kašičicu....
     (matori, 21. oktobar 2017 10:23)

    # Link komentara

  43. Vulvsi na mišiće i čist talenat, tj. količinu talenta. Bjelici svaka čast, želim mu da se dokopa nekog krštenog trenera, a Tibodou ne bih dao ni zrenjaninski Proleter da vodi - koga je on prevario pa da ga smatraju stručnjakom, nije mi jasno.
    Juti očajnički fali krilo, da je Hejvard ostao bili bi odličan tim, ovako će svašta morati da se poklopi da vide plejof bez većih briga.
    I da, Minesoćani plaču za Rubiom.
    (MisliŠA, 21. oktobar 2017 10:20)

    # Link komentara

  44. Ne igra Vucevic ocajno u CG, vec nema saigrace u reprezentaciji, sem onog novog pleja
    (Nikola, 21. oktobar 2017 10:20)

    # Link komentara

  45. Zvezda dovede Vučevića i postaje prvak Evrope! Nije mi jasno što ih sprečava da to urade?
    (sasa.r, 21. oktobar 2017 10:16)

    # Link komentara

  46. @ Kako onaj Vučević postiže te koševe, a za Crnu goru igra očajno?
    (ja, 21. oktobar 2017 09:59)

    on je centar, njemu treba dodati loptu kada je u dobroj poziciji. to rade plejmejkeri, eventualno krila... a dobrih plejeva i krila sa dobrim pregledom igre nema u CG.
     (matori, 21. oktobar 2017 10:16)

    # Link komentara

  47. @Dwight
    Otkud ti i kako je to naturalizovan Janis?
     (Dragan, 21. oktobar 2017 10:15)

    # Link komentara

  48. Odgledao Minesotu protiv Jute.

    Minesota preokrece tokom poslednje cetvrtine sa Bjelicom na parketu i dolazi sa -6 na +8. Tibodo izvodi Bjelicu, a nastavlja da igra sa Batlerom kao laznom cetvorkom koji ne moze da cuva Derika Fejvorsa, niti da mu parira u skoku. Fejvors igra 1na1 sa Batlerom u reketu i zakucava mu u facu, lupa banane u odbrani, pa je u narednih nekoliko minuta svima jasno da ta izmena nema veze s mozgom, ali ne i Tibodou. U momentu kad je Juta izjednacila, Tibodo hoce pa nece da uvede Gibsona, na kraju ga ipak uvodi. Dzamal Kroford resava utakmicu u korist Minesote, postigavsi 17pts za 20min, od toga mislim 8 poena u zadnjih par minuta, od cega dve trojke kad se bas lomilo. Na kraju Vigins za malo da upropasti sve na +4 za Minesotu glupim faulom na Inglesu bez lopte. Taj decko bas deluje neinteligentno za kosarku. Jes da ima samo 22 god, al ovo mu je 4. sezona. Da napravi tako amaterski faul na 5 sec do kraja je van svake pameti.

    Gledao sam paralelno i Sakramento protiv Dalasa. Neizvestan duel mozda i dve najgore ekipe zapada. Ako mislite da Minesotu ne krasi timska igra i da vladaju privatnici, pogledajte Sakramento, ono je blagi uzas. Ne mogu da skontam sta vide u onom Koli-Stajnu, decko mi lici na malo kosarkaski boljeg (ima sut sa poludistance), ali fizicki slabijeg Robina Lopeza. Igra u postu mu ne postoji u repertoaru. Horozi koje baca vise izgledaju kao cirkuska tacka nego sut na kos.
    Hil resio utakmicu, odlicno odigrao. Bogdanovica nisam video ni na klupi za rezerve.
     (Pogan, 21. oktobar 2017 10:13)

    # Link komentara

  49. Lonzo postigao vise poena u svojoj drugoj zvanicnoj utakmici nego sto je Beverli postigao u jednoj utakmici ikada.

    Sto pre prihvatite Lonzoa kao pravog GOAT-a u vase srce, to bolje za vase psihicko zdravlje. Lonzo je ljubav, Lonzo je zivot. Video sam svetlo, hvala ti LaVare! Mnogi ne znaju, ali LaVar je imao 2.2 ppg vise od Majkla Dzordana na koledzu. Sta reci, GOAT porodica.
    (Ole, 21. oktobar 2017 10:10)

    # Link komentara

  50. Voleo bi da Detroit bude zadnji u ligi,zbog onog Gandija i Dramonda!
    (Bogdan, 21. oktobar 2017 10:06)

    # Link komentara

  51. Vucevic je nedje u svojoj drugoj sezoni imao nesto tipa 30 30, pa niko ne prica da je zvek centar.
    Zato je veoma cudno da Joki pripisuju neka cuda, a decko prosle godine nestao u najbitnijim mecevima sezone.
     (BG na pjenu od mora, 21. oktobar 2017 10:05)

    # Link komentara

  52. Kako onaj Vučević postiže te koševe, a za Crnu goru igra očajno?
     (ja, 21. oktobar 2017 09:59)

    # Link komentara

  53. Zasto svaki Srbin misli da se razume u sve zivo? 9 od 10 izjava su bazirani na totalnom neznanju.
    (Andrej, 21. oktobar 2017 09:57)

    # Link komentara

  54. Najjaci utisak na pocetku sezone ostavio je naturalizovani Grk Adekwutombo! Uz Jokica i Doncica,predstavljace evropsku kosarku narednih 15 godina!
     (Dwiht York, 21. oktobar 2017 09:52)

    # Link komentara

  55. @Ole
    Dečko je šutnuo 27 puta na koš i dobio 6 rampi na utakmici i to protiv Finiksa sa kojima će da se trkaju za poslednje mesto. Uz to, prodao je 4 lopte, a +/- mu je +1.
    Ne kažem, dobro je odigrao, ali kakav crni goat.
     (axaxt, 21. oktobar 2017 09:48)

    # Link komentara

  56. Svaki Srbin koji ide u Detroit je praktično završio karijeru..neko viče ako nek uzme pare..pa vece pare uzmes ako igras...ove sezone imaces još manju minutazu tj uglavnom neće ni da ulazi u igru i eto još jedna godina bacena.
     (Nikola, 21. oktobar 2017 09:46)

    # Link komentara

  57. Steta za Vucevica jer propada u Orlandu. Ekipa niti talenta ili reizgradnje. Nadam se da ce preci u neku jacu ekipu gde bi se borio za nesto, a ne ovako laganica I bez pritiska.
     (Aca86, 21. oktobar 2017 09:45)

    # Link komentara

  58. Brutalan???
     (Klara, 21. oktobar 2017 09:44)

    # Link komentara

  59. Bobi je doveden da pomogne timu u predsezoni
    (svg, 21. oktobar 2017 09:40)

    # Link komentara

  60. @spaceman
    Na zalasku karijere sa 29 godina???
     (King James, 21. oktobar 2017 09:37)

    # Link komentara

  61. Ej ali njemu drugog centra igra Moreland koji ima prosek u karijeri od 0.8 poena. Nekad se zapitam da li su pojedini nba treneri normalni
    (Slobodan, 21. oktobar 2017 09:36)

    # Link komentara

  62. Bobi care, samo relax, milioni lijezu na racun ... I ja bih mahao sa tri peskira za tu lovu
    (Shone, 21. oktobar 2017 09:35)

    # Link komentara

  63. A mali Lonzo 30+ poena 10ak skokova i 10ak asistencija. Druga utakmica u karijeri. A jucerasnji komentari... strasno.
    (Dex, 21. oktobar 2017 09:34)

    # Link komentara

  64. bobi jos odmara
     (realista, 21. oktobar 2017 09:34)

    # Link komentara

  65. Bobi, batali.
    (Šuluburić, 21. oktobar 2017 09:16)

    Što da batali? Zato što sedi na klupi?
    Pa čovek je na zalasku karijere, uzima pare zato što radi ono u čemu je najbolji i to u najačoj ligi sveta.
     (spaceman, 21. oktobar 2017 09:34)

    # Link komentara

  66. Lonzo GOAT!

    U pravu je bio LaVar, nas gospod i spasitelj je tu! Je l' ga cuvao Bledsoe?! HAHAHAHA!
    (Ole, 21. oktobar 2017 09:33)

    # Link komentara

  67. Vučeviću stvarno svaka čast, brutalno dobra partija. Beli dobar, ali imam utisak da on mora svaku utakmicu da ima 80+ procenata iz igre da bi sakupio dobar učinak i bio primećen. Ipak brojke raduju. Što se Bobija tiče više nisam pametan. Jeste da nije baš dobar u odbrani, ali koji ga đavo hvališ i obećavaš, a onda ništa. Meni bi bilo glupo da ga stalno držim na klupi. Ili ga pustite bar malo ili mu dajte otkaz pa nek dođe u Evropu da odigra još koju sezonu na dobrom nivou. Ali opet njegova stvar. Ja mu želim sve najbolje.
    (Gde ja živim, 21. oktobar 2017 09:32)

    # Link komentara

  68. Svi znamo da je Bobi izuzetno vaspitan i miran čovek, ali ovakav bezobrazluk od strane Van Gandija prevazilazi svaku meru i trebao bi Bobi da im podvikne da ga ne zezaju više. Najbolji centar evropskog prvenstva, u pripremnim utakmicama za duplo manje vremena na terenu nego što je sinoć proveo Dramond (26min/9p) Bobi je bio uvek dvocifren s poenima! Ne ume dobro da brani pick and roll, dobro to stoji. Ali da bar Detroit igra jaku odbranu pa i da razumeš, nego primaju preko 100 koševa! Trebao bi da traži trejd definitivno, nek ide makar u Finiks ili Dalas koji su smešni timovi u ovom trenutku ali ako barem tamo ne dobije zasluženu minutažu onda nek se lepo vrati u Evropu da bude car. Ili čak u Kinu neka ode za debele pare, sve je bolje od ovoga. Ubijaju čoveka u pojam!
     (Ludak_u_razvoju, 21. oktobar 2017 09:31)

    # Link komentara

  69. jel opet boban odmarao po odluci trenera ?
    (od cega samo da odmara na pocetku sezone :D )
    (individualni dizac guma, 21. oktobar 2017 09:29)

    # Link komentara

  70. Kada se govorilo o novoj ulozi Bobija u ovoj sezoni možda se mislilo da umesto sa jednim peškirom maše sa dva?
    (Milan, 21. oktobar 2017 09:26)

    # Link komentara

  71. Ko je gledao Bjelicu mogao je da vidi koliko je ubitačno efikasan. U onoj ekipi gde skoro ne dobije loptu i izgleda da sme da je zadrži max dve sekunde on je zabio deset poena u trinaest minuta, ali to mnogo slabije zvuči od onog kako je to izgledalo. Stravično dobar Bjelica.
    Što se tiče Bobija nemam reči... nek ide u Bruklin Netse ili u Sixerse samo nek igra, ovaj trener ga uništava.
    (tocka, 21. oktobar 2017 09:25)

    # Link komentara

  72. Бјелица је имао највећи + у свом тиму. Тј док је он био на терену, Минесота је имала +14.
     (ceftriaxone, 21. oktobar 2017 09:23)

    # Link komentara

  73. SRECA PA VUCEVIC NE IGRA ZA NASU REPREZENTACIJU INACE BI DO SLEDECE NEDELJE GLEDALI HIGHLIGHTSE, I SLUSALI IZJAVE DRUGIH KOSARKASA KAKO JE OVO NAJBOLJA PARTIJA U ISTORIJI KOSARKE
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 21. oktobar 2017 09:22)

    # Link komentara

  74. 6 trojki, sto li je uslo u njega sinoc.
    Eto kako ce bobi bit vazan sraf, sprdnja
     (laboPg, 21. oktobar 2017 09:16)

    # Link komentara

  75. Bobi, batali.
     (Šuluburić, 21. oktobar 2017 09:16)

    # Link komentara