1. odigras odlicno celu utakmicu sa arsenalom i primis gol kao na nekoj seoskoj utakmici?!
    lopta leti po kaznenom,
    on dize ruku i kulira ?!
     (belgrado, 20. oktobar 2017 08:41)

    # Link komentara

  2. To je bre problem, nisi prošao osnovnu fudbalsku školu, kao ni 90% ovog tima... šta ti imaš da"misliš"? E, još bez srama daješ takvu izjavu? Pa nisi ti sudija da misliš o ofsajdima, prekršajima i kornerima...
     (U fudbalu je rešenje, 20. oktobar 2017 00:14)

    # Link komentara

  3. Rekao bih i da je Borjan mislio, umesto da bar proba da odbrani. Nekoliko puta sam vas psovao u toku utakmice, jer umesto da branite igraca sa loptom vi (uvek bar dvojica-trojica) dizete ruke i izigravate sudije. Pa ja, u poslednjih 20-ak godina jos nisam gledao neku egal utakmicu nasih sa mnogo poznatijim protivnikom, a da sudije ne vuku ocigledno na njihovu stranu i ocekujem da vi i kad vidim da je sudija svirao nesto u nasu korist, u neverici se prekrstim, a vi jos uvek ocekujete fer sudjenje.

    Mrzim kad ovako amaterski primate golove i reagujete kao da igrate fudbal u balonu ili iza zgrade... Pa kakvi ste vi to profesionalci za Boga miloga?!?!
    (cvele, 19. oktobar 2017 22:50)

    # Link komentara

  4. Kad ce saopstenje dr.????
     (Beli, 19. oktobar 2017 22:38)

    # Link komentara

  5. Mnogo losih navika iz nase bukva-lige,a jedna od njih da igrac dize ruku i staje jer ce,valjda,sudija kad ga vidi da je digao ruku da dosudi ofsajd. A zbog te sekunde,dve,jmesto da zatvara igraca,on izigrava sudiju.
    A,brate,i na dusu golmanu ide delom.
    Hrabra igra,mozemo dalje.
    MORAMO!!!
    (nex, 19. oktobar 2017 22:11)

    # Link komentara

  6. Mislio si....
    Prvo se reaguje pa se misli....
    Zato i igras u Zvezdi.
     (Oliver Kosta, 19. oktobar 2017 22:03)

    # Link komentara

  7. Vi treba da igrate dok ne cujete pistaljku da je ofsajd. Da niste stali i vi sudili i sugerisali sudijama da je ofsajd, ne bi ni primili gol. Toliko.
    (sale, 19. oktobar 2017 22:02)

    # Link komentara