1. Nisam pratio tekmu, ali ako su svaki napad igrali približno slično kao ovaj, onda zlo i naopako, pa tri čoveka u reketu denvera uključujući Jokića. Umesto ovaj tamnoputi igrač koji stoji ispod linije penala, da napravi blok na protivničkom igraču 45 i time svom igraču na 3p omogući nesmetan šut za 3p. Takođe bespotreban je igrač u reketu pod košem na toj poziciji kojoj stoji, bezopasan je po koš...
    Vrlo loš spasing i pozicioniranje jutinih košarkaša, što je dokaz da je vrvt. trener pogrešio, opet se ograđujem, jer nisam gledao, zaključujem samo sa ove jedne slike.
    (flomaster, 20. oktobar 2017 12:18)

    # Link komentara

  2. @Mihajlo

    Veoma pristrasan komentar. Znaci tebi je potencijalnih 20 poena iz 5 asistencija (ako racunas 3+faul) i potencijalnih 80 poena iz 20 asistencija isto? Mozes se slobodno vratiti u skolu na casove matematike.
    (ww, 20. oktobar 2017 01:07)

    # Link komentara

  3. Nek se pripreme Zaza i Durant...
    (Vancouver, 19. oktobar 2017 17:54)

    # Link komentara

  4. nije solidnu nego su ga oduvali cuo se nije
     (SRBizCg, 19. oktobar 2017 17:05)

    # Link komentara

  5. Teodosićevih 5 asistencija su kao nečijih 20,jer se tu ne radi o povratnim loptama,o uručenju na trojci iz bloka,već su to prave asistencije gde protivnik ne zna gde je lopta.Što se tiče Jokića može on to mnogo bolje i u napadu i u odbrani,verovatno je najbolji centar u ligi što se tiče postavljanja blokova saigračima,igre iz pika,kreativnosti ali još je previše mekan,očajna odbrana,nekad čak deluje nezainteresovano da igra odbranu.
    (Mihajlo, 19. oktobar 2017 16:24)

    # Link komentara

  6. Loš je bio Jokic nocas, treba biti realan i priznati, to je video svako ko je gledao utakmicu. Nemam ja nista protiv Jokica, niti ga osudjujem zbog toga sto nije igrao za reprezentaciju, to je njegova stvar. I voleo bi da bude u top 10 igraca ove sezone, ali nema sanse. U poslednjoj cetvrtini kad je Juta napravila seriju 100:0 Jokic je pravio samo lose poteze, izgubljene lopte, promasaji, faulovi. Ocigledno je da se pogubi kad postane tvrdo, tesko igra pod pritiskom. Tako je i protiv Portlanda nestao prosle sezone u utakmici za plejof. Igrao je nocas 36 minuta i pogodio samo 3 suta, to jeste lose. U drugom poluvremenu nula poena. Na kraju utakmice kad je za svaki skok bila tuca ispod kosa nije mogao da uhvati nista. On kao fransizni igrac oko koga planiraju da grade tim mora da preuzme odgovornost na kraju, cini mi se da je jos uvek mekan. On pravi mnogo asistencija na pocetku utakmice i to su neke alibi asistencije, obicna urucivanja lopte prvom igracu do sebe na sutu za tri poena, kad je jos uvek ritam lagan, kako utakmica prolazi i postaje tvrdje, sve je slabiji. Odgovara mu to sto moze da ima loptu mnogo u svojim rukama, pa tu dolaze i asistencije, on igra kao neki sekundarni plejmejker, koristi katove i utrcavanja za asistencije. Zamislite ga u nekoj ekipi sa ozbiljnim igracima i pravim plejmejkerom, sa sistemom i odgovornoscu, gde bi kao centar morao da igra elitnu odbranu, gde ne bi mogao ovoliko da improvizuje. Mnogo jos uvek njemu treba da bi postao vrhunski igrac.
    (Mare, 19. oktobar 2017 15:57)

    # Link komentara

  7. di su misici od guranja traktorskih guma?
     (Taribo West, 19. oktobar 2017 15:36)

    # Link komentara

  8. Niko ni ne spominje juce igru Udoh-a

    Izvini druze, bez ljutnje, ali koga boli uvo ovde za tog igraca?
     (Mikoli, 19. oktobar 2017 15:34)

    # Link komentara

  9. Cekajte, polako. Pre neki dan bese prica o najboljem centru u NBA, kada su ovde veliki strucnjaci pricali da ne razumeju zbog cega je Gober uopste na listi. Lako je proveriti ovu informaciju. A sada, kada je razbio Jokica, on je najbolji defanzivac lige, brzi je, jaci, stariji, iskusniji i sve sami superlativi. Ovo je prava katastrofa od naroda, ali ono, bas.
    (Mikii, 19. oktobar 2017 13:17)

    Na prosloj utakmici Jokic je imao 23 poena 11 skokova i 6 asistencija, a Gober 11+9+1 !! Jokic je svakako bolji i tek ce biti bolji od njega. Ako je onako zelatinast imao one broje prosle sezone, sta ce tek biti kada se dovede u red ?
    Sto se tice toga da li smo katastrofa od naroda, pa jesmo, moracu da se slozim sa tobom. Ozbiljni narodi suzbijaju korov i stetocine, bore se protiv toga na sve moguce nacine, mi ih ovde uzgajamo i zalivamo. Ti si ziv primer toga, bolje receno ti si izrod i takvi kao ti u ozbiljnim i suverenim zemljama ne uspevaju, kao sto recimo kod nas banane ne uspevaju !!
    (antiDebil, 19. oktobar 2017 15:17)

    # Link komentara

  10. @микии
    очигледно алудираш на мој коментар (бржи, јачи, виши) и тврдиш да сам ја некада тврдио како је гобер лош, те да је то лако проверити. па покажи где сам то рекао. у противном, срам те било. ти си лош, а не "народ".
    (максимум, 19. oktobar 2017 14:46)

    # Link komentara

  11. Evo dokaza zasto Denver nije plej-of ekipa.Iako su vase prognoze da ce zavsiti na nekom 5,6 mestu..Jednostavno nema ko da ih povuce kad zaskripi..Evo recimo svi su se cudili otkud Portland stavljaju u ekipu za plej-of..Oni imaji 2 igraca koji resavaju utakmice i oba su bas potcenjena...
    (aleksandar, 19. oktobar 2017 12:25)

    Dobro Lilard povuče Portland. Izgubili su cirka pedes' razlike.
     (Uvređeni mali, 19. oktobar 2017 14:46)

    # Link komentara

  12. Hoce to kad se mnogo kokakolishe i pljeskavichari.
    (Kafir, 19. oktobar 2017 14:26)

    # Link komentara

  13. A sto se tice Gobera sta bi dao da imamo takvog igraca da ne kazem Gobera licno u nasoj selekciji e to bi bilo bas uff em mlad em vec odlican msm da bi nam super legao neki igrac tog tipa...kod nas se uvek dobro razvijaju i dobro igraju defanzivni tipovi igraca...samo mastam da opet ne krenu da se nadju neki dezurni pametnjakovici s nekim polu retard komentarima...dobro ne bi se bunio ni nekom janis-u al i jedan Gober bi lepo legao heh
    (Mrle, 19. oktobar 2017 14:19)

    # Link komentara

  14. i stvarno je dobro sto ce uvek postojati dezurni likovi da odgovore na nesto sto ih niko nije pitao,roditelji su sig. ponosni sto vam je jezik brzi od pameti e sad ste mi objasnili sve jedna rec koja nema nikakve veze s bilo kim i eto ti dva gospodina su nasla da odgovore posto eto booozeee moj nemaju pametniju stvar da rade...mnogo ste dosadni ali mnooogo
    (Mrle, 19. oktobar 2017 13:37)

    # Link komentara

  15. ne znam samo od kad Gober postade sad neka igracina.On je defanzivno uvek bio dobar jer je visok,veliki raspon ruku,skocan i brz za svoju visinu,ali u napadu nema ledjnu tehniku,a centar je,nema sut sa distance dobar a utrpao je 18 poena Jokicu.Gober je odlican defanzivan centar ali ne moze da bude najbolji centar u NBA kao sto neko napisa jer ne napreduje napadacki,jednostavno,kao i Hauard,nema ledjnu tehniku ni sut za tri ili daleku dvojku,a to imaju i Kazins i Dejvis i Tauns...
     (coki, 19. oktobar 2017 13:26)

    # Link komentara

  16. Jokic je sinoc napravio seriju poena, ali za Jutu, u periodu kada se lomio mec, u 4/4. Izgubio je par lopti, nije se brzo vracao u odbranu, prosto nije imao vise snage, a nije ni igrao puno nesto puno minuta.
    Utisak je da je u slaboj kondiciji, da je jako slabe fizicke spreme u odnosu na NBA nivo i ne znam sta je prevrtao ovog leta, ali izgleda kao da je prevrtao pljeskavice umesto guma.
    Inace Denver nema beka koji resava tekmu i tesko ce takvi u plej off.
     (hyper, 19. oktobar 2017 13:18)

    # Link komentara

  17. Cekajte, polako. Pre neki dan bese prica o najboljem centru u NBA, kada su ovde veliki strucnjaci pricali da ne razumeju zbog cega je Gober uopste na listi. Lako je proveriti ovu informaciju. A sada, kada je razbio Jokica, on je najbolji defanzivac lige, brzi je, jaci, stariji, iskusniji i sve sami superlativi. Ovo je prava katastrofa od naroda, ali ono, bas.
     (Mikii, 19. oktobar 2017 13:17)

    # Link komentara

  18. @mrle
    Tvoj komentar ... boze spasi. Da li je i tebi samom jasno sta si rekao!?!
    Pa ako ga je neko spasao, vratio u "igracki zivot", vratio mogucnost NBA... tjs. poslao nazad u NBA ... sigurno treba jos i da shvati kakva je on igracina?!...
     (Koliko samo pameti ..., 19. oktobar 2017 13:14)

    # Link komentara

  19. Slabo u odbrani, i Denver i Jokic. Taj segment igre je ubedljivo najslabija karika, i timska i njegova, nadam se da su ipak radili malo na tome preko leta.... Denver kad primi 100+ poena uglavnom gubi, najveća prednost im je na od koji postiže preko 110 ppu.
    Imaju dobar tim, mora to malo da se stegne još.... Inače, mislim da će Portland biti hit zapada ove godine (kada kažem hit mislim biće 5-6).
    (Milan, 19. oktobar 2017 13:05)

    # Link komentara

  20. Decko je odlicno koristio udvajanja i nalazio slobodne saigrace, dobro je kupio lopte, sut nije hteo, par lopti se vrtelo po obrucu i jedna sutnuta sa preko pola. Bice to dobro a vi sto zaboravljate da je decko bio jedan od najzasluznijih za olimpijsko srebro ste jednostavno mali tuzni ljudi.
    (paspalj chandler, 19. oktobar 2017 12:59)

    # Link komentara

  21. @hipokrat, pravo u centar, a jos bih dodao nesto sto ljudi zaboravljaju, a potpuno mi je neshvatljivo kako se to desava, a to je da je (pored toga sto cinjenjem sebe boljim na duge staze dize i ugled domace kosarke i igraca) OSVOJIO SREBRNU MEDALJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA. Znaci nije "iskulirao" reprezentaciju, propustio je jedno takmicenje ali je vec sada, u svojoj mladoj karijeri odlikovani reprezentativac - to su svi zivi gurnuli pod tepih.
    (Krang, 19. oktobar 2017 12:49)

    # Link komentara

  22. @aleksandar, ma kako da nema ko da ih povuce? Razmisli malo o tome. Nije ovde bilo problem udvajanje Jokica, vec pocetak silovanja onog Milsapa koji je umislio da je zvezda nad zvezdama. Zapostavlja se timska igra i cesto drugi igraci koji su u prosloj sezoni dolazili do izrazaja vise ne dolaze. Oni jesu plej of ekipa, samo sto ih i trener sa odredjenim zamislima gusi. Ne ubacuje i ne forsira najbolje igrace, medju kojima se nalazi i Jokic. Covek jednostavno ne zna sve da uklopi a na tacni je dobio dobar tim. Cetam komentare ljudi koji su pravi navijaci Denvera, ne vi. Pisu kako Milsap pocinje da solira kao lud, kako Jokica gusi, kako trener gresi sto ga ne ubacuje kad se lomi mec. Ameri jesu blentavi, ali o kosarci znaju vise od nas. Uostalom to je njihgov sport.
    (Sasa, 19. oktobar 2017 12:49)

    # Link komentara

  23. Jokic ce imati slabiju sezonu(po prosecima poena),to je jasno kao dan... sad su ekipe spremne na njega...Nije da mi je zao! Denver sinoc odigrao u svom stilu,krs bio krs ostao.. Trener najslabija karika
    (satelit, 19. oktobar 2017 12:44)

    # Link komentara

  24. Niko ni ne spominje juce igru Udoh-a covek je igrao neki desetak mina i uspeo je da opali tri blokade nestvaran igrac msm da ce biti poprilicno vazan sraf u igri jute stvarno je bio igracina tek ce to fener da shvati msm da jos nisu ni svesni.
    (Mrle, 19. oktobar 2017 12:00)

    E i ja stvarno msm da Fener a pogotovu Obradovic nisu svesni kakav je Judo igrac, msm da bi ti trebao to da im javis i da oh obavestis msm nema smisla da budu u zabludi. Ako si pravi covek msm da ce ti to uraditi !!
    (antiDebil, 19. oktobar 2017 12:38)

    # Link komentara

  25. Evo dokaza zasto Denver nije plej-of ekipa.Iako su vase prognoze da ce zavsiti na nekom 5,6 mestu..Jednostavno nema ko da ih povuce kad zaskripi..Evo recimo svi su se cudili otkud Portland stavljaju u ekipu za plej-of..Oni imaji 2 igraca koji resavaju utakmice i oba su bas potcenjena...
     (aleksandar, 19. oktobar 2017 12:25)

    # Link komentara

  26. Niko ni ne spominje juce igru Udoh-a covek je igrao neki desetak mina i uspeo je da opali tri blokade nestvaran igrac msm da ce biti poprilicno vazan sraf u igri jute stvarno je bio igracina tek ce to fener da shvati msm da jos nisu ni svesni.
    (Mrle, 19. oktobar 2017 12:00)

    # Link komentara

  27. Kokoskov resio krvi da nam se napije.
    (Gorki, 19. oktobar 2017 11:48)

    # Link komentara

  28. Drugo poluvreme 0p, 4 skoka i 2 as ja mislim, ni jedan ofanzivni skok celu utakmicu, pišete o tom Gober-u kao da je Alonzo Mourning lično.
    (Jay jay, 19. oktobar 2017 11:44)

    # Link komentara

  29. najjace su mi ove asistencije koje su urucenje lopte igracu na trojici.
     (srb, 19. oktobar 2017 11:39)

    # Link komentara

  30. Biće to zeznuto ali ako se izbori, to je to.
     (Nikola, 19. oktobar 2017 11:35)

    # Link komentara

  31. Solidna partija 8as 12sk i 7p???
    (rimtutituki, 19. oktobar 2017 11:32)

    # Link komentara

  32. BRAVO ZA JUTU !!!
     (mich, 19. oktobar 2017 11:31)

    # Link komentara

  33. Nek digne dva prsta svako ko je ulozio nesto u nasu reprezentaciju. Za razliku od guma-botova, Jokic jeste vec igrao, ulozio neverovatno vreme i trud da razvije svoje talente u meri da ga smatraju jednim od najboljih mladih igraca u NBA. Za razliku od njega, ovim guma-botovima se 'repka' svodi na zabadanje u fotelju, s pivom u jednoj i tiketom u drugoj ruci. I onda kad ovaj covek, koji nama apsolutno nista ne duguje, kaze da jedno leto hoce da radi na sebi (sto je itekako vazno, al nije kao da bi guma-botovi znali sta to znaci), sad se svi uzvrpolje. Kao nesto im je uskratio? Prodjite ga se onda, i ne trosite svoje vredno vreme na ove vesti, kad biste mogli da ga potrosite na nesto sto vas stvarno zanima i sto stvarno vredi - zvezdine pobede (poraze), partizanove pobede (poraze), domaci fudbal koji je valjda bolji i od premijer lige...
    I reprezentacija i Jokic ce biti sasvim ok i bez vas.
     (hipokrat, 19. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  34. одиграо је егал са гобером који је убедљиво најбољи дефанзивни центар у нба, а вероватно свеукупно најбољи центар у нба. уз то је виши, бржи, старији, има дужи нба стаж, плејоф искиуство, игра у бољој и озбиљнијој франшизи и има и много јачи уговор. јокић је направио мање фаулова, имао више скокова, бољи +/-, мање изгубљених лопти, више асистенција... за разлику од гобера, јокић мора да размишља и о организацији игре свог тима. шта је требало? шта сте очекивали? да да оствари 30+15+10 (и 5 брнџи онако успут) и спусти гобера на 5 поена? као чемберлен што је радио против аматера? будибогснама...
    (максимум, 19. oktobar 2017 11:25)

    # Link komentara

  35. Odlicna rola.
     (njami, 19. oktobar 2017 11:21)

    # Link komentara

  36. DObra partija. Covek ima 7-12-8. Ptosli put Teodosic 2 poena i 8 asista i odma vau, vrh. Malo ujednacite standarde. A i tu je sad Milsap koji ce sigurno uzeti odredjen broj lopti Jokicu.
    (qwerty, 19. oktobar 2017 11:21)

    # Link komentara

  37. Kad mi nekog dignemo u nebesa. Covek dao 7 poena.
     (nino, 19. oktobar 2017 11:14)

    # Link komentara

  38. A spremao se on i na to, kad su ga dve traktorske gume udvojile.
     (ja, 19. oktobar 2017 11:07)

    # Link komentara

  39. da je igrao za reprezentaciju bio bi u top formi
     (prle, 19. oktobar 2017 11:03)

    # Link komentara

  40. Rudi Gober je projektovani DPOY kod mnogih stručnjaka, tako da ova Nikolina partija uopšte nije loša.

    Neverovatan smo narod, neverovatan.
    (napadaj, 19. oktobar 2017 11:01)

    # Link komentara