Meč decenije: Zvezda i Arsenal 40 godina kasnije

"A, u Londonu muk" – kultna rečenica glumca Nebojše Glogovca iz fillma "Munje". Aluzija na mitski gol Dušana Duleta Savića kada je u 87. minutu utišao krcati 'Hajberi'.

SARA MILIĆEVIĆ
Pošaljite komentar
  1. Sampion nase zemlje? Jaka stvar biti sampion Srbije nek,bude taj tvoj klub sampion sveta pa onda komentarisi nesto. Beograd ce sutra biti centar sveta igra Zvezda a dolazi slavni Arsenal.
    (Staridz, 18. oktobar 2017 10:33)

    Ne znaš ni gde igrate a komentarišeš...
    (Vitez Lukić od Lamburginija, 31. oktobar 2017 09:49)

    # Link komentara

  2. prvo ne znas ni kad igra Partizan.Drugo Zvezda igra sa Arsenalom,trece 70%nacije navija za Zvezdu,sta jos nije jasno.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (est, 18. oktobar 2017 10:31)

    Nije mi jasno gde su razmaci posle zareza i tačke?
    (Vitez Lukić od Lamburginija, 31. oktobar 2017 09:46)

    # Link komentara

  3. Svake godine MEČ DECENIJE. Svake decenije MEČ U EVROPI. Svaki stranac NAJBOLJI STRANAC, svaki trener, TRENER SUPERMEN a svaki igrač NAJBOLJA KUPOVINA. NAJBOLJI SUDIJA najuren, REPREZENTATIVCI samo po belom svetu a NAJVEĆA NADA partizanovac.
    (Svaka cast, 19. oktobar 2017 12:50)

    # Link komentara

  4. Kakav velikan! Sa Arsenalom igra na svakih 40 godina, sa Bajernom na svakih 15, sa Realom nije igrao 30, sa Barselonom 20, sa Interom 50, sa Juventusom 60... Lepe brojke za jednog "giganta"!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

    A gigant za koga ti navijaš od svog osnivanja do danas ima četiri nastupa u Evropi posle zimske pauze. I svake godine igra protiv Albanskih, Slovačkih, Izraelskih, Madjarskih, Irskih...giganata i gle čuda, ima negativan skor sa tim velikanima. A sa Barselonom, Arsenalom, Juventusom...nije igrao nikad.
    (Negativni, 18. oktobar 2017 21:31)

    # Link komentara

  5. Evo Karabag je ucesnik LS, sinoc izvukao bod protiv Borusije i koliko ulazu u fudbal, igrace redovno LS, ali ko jos pamti ucesnike i kvalifikante.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 18. oktobar 2017 14:40)

    Karabag nije u grupi sa Borusijom.
    (SM, 18. oktobar 2017 17:45)

    # Link komentara

  6. Pa od velikana gledali ste Reala, Porta, Marseja... Ali niste gledali utakmice izmedju velikih klubova, jer za utakmicu izmedju velikih klubova potrebna su dva velika kluba. Tako da Beograd nije video utakmicu velikana 10 godina, od tekme Zvezda - Bajern. Evo Karabag je ucesnik LS, sinoc izvukao bod protiv Borusije i koliko ulazu u fudbal, igrace redovno LS, ali ko jos pamti ucesnike i kvalifikante.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 18. oktobar 2017 14:40)

    Јако је дискутабилна величина вашег вољеног клуба без обзира на успех из 1991. Свака част шампионској генерацији, али 26 тмурних година је прошло од тада и проћи ће још толико а сви ћете и даље причати о том трофеју којег се ретко ко сећа уопште. У великој сте заблуди због тога и чим остварите неки условно речено успех као например овај пласман у ЛЕ и победа против мизерног Келна у гостима ви полетите у небеса. Са друге стране ја сам у потпуности свестан у каквом је стању мој клуб, али то је клуб са посебном традицијом, за мене највећи клуб на свету и гледао сам га у гомили окршаја са највећим европским тимовима без оволике фаме.
    (Направа упоље, 18. oktobar 2017 16:49)

    # Link komentara

  7. Партизановац сам, ипак у оваквим утакмицама сам свим срцем уз Звезду. Срећно цигани.
     (Ђенерал, 18. oktobar 2017 16:36)

    # Link komentara

  8. @huphrey
    Rekoh sve pare su išle vama od 1992. Da je barem pola para išlo nama ne bi nam ni prišli sa brojem titula danas. Što se tiče situacije u SFRJ, reći da vojni klub pa još fudbalski nije imao para je besmislena izjava. Ja ću ti reći ono što i sam znaš sigurno. Veći klub, više navijača znači više para. U tim vremenima to je tako funkcionisalo. Zvezda je tada bila veći klub, sa boljim rezultatima i normalno je da je imala više navijača.
    (delija iz fotelje, 18. oktobar 2017 16:14)

    # Link komentara

  9. Apsolutno veliki mec mada ni Zvezda ni Arsenal vise nisu to sto su bili.Za Zvezdu bi pobeda mozda nagovestila neki povratak na stare staze slave,dok Arsenalu ni pobeda ni poraz ne bi previse uticali ni na sta.Iskreno se nadam vrhunskoj atmosferi,da bude navijanje ono pravo a ne pola utakmice UEFA MAFIJA KOSOVO JE SRBIJA jer to nije navijanje,i neka pobedi Zvezda recimo sa 3-2 da bude i puno golova.Idemooo Zvezdooo!!!
     (Giga, 18. oktobar 2017 15:53)

    # Link komentara

  10. Zvezda je bila mocan klub 60,70, 80-tih godina, Samo pogledajte kako su ti svi igraci igrali i po tehnici i fizici, ljepo ih je bilo gledati. Navaljivali su ko osice i nisu se bojali nikoga. Bez respekta.
    (Milan, 18. oktobar 2017 15:40)

    # Link komentara

  11. Kakvo blamiranje...mec decenije sa c timom Arsenala u kombinaciji sa omladincima i to u Ligi Evrope...kakvo blamiranje 😼😂😂😂
    (Na niske grane zvezda sada spada..., 18. oktobar 2017 15:30)

    # Link komentara

  12. @taribo west... Partizanovo ime nije ugrvirano na pehar EVROLIGE zato sto vi to takmicenje niste osvojili... kraj svakog poredjenja sa LIGOM SAMPIONA u fudbalu koja je naslednik KUPA SAMPIONA i dodeljuje isti pehar...
     (Ganci, 18. oktobar 2017 14:58)

    # Link komentara

  13. Čitajući sve ovo, stiče se sledeći zaključak. Sutra uveče, dva tipa komentara: 1. "Pobedili ste nikad slabiji Arsenal, sedmi su u ligi, LE ih ne zanima" i 2. "Pobedio vas nikad slabiji Arsenal, spustio na zemlju, njima je LE prioritet jer će teško biti četvrti". Još ako izgubimo 0:3, biće i dodato "Mi smo izgubili 1:3 od nikad jačeg Arsenala". I to sve u vreme dok njihov klub bude igrao utakmicu. Srećno Zvezdo.
     (Zlatko, 18. oktobar 2017 14:48)

    # Link komentara

  14. Mec decenije??? Hahahahaha....
    (Makaveli, 18. oktobar 2017 14:48)

    # Link komentara

  15. Deset godina Beograd nije video veliki fudbalski tim. Na šta smo spali, kako smo se srozali. Na primeru fudbala vidi se stanje našeg društva, nacije. 
    (šetač, 18. oktobar 2017 10:28) 

    Гледали смо ми у Хумској утакмице између великих фудбалских тимова
    (Направа упоље, 18. oktobar 2017 13:3

    Pa od velikana gledali ste Reala, Porta, Marseja... Ali niste gledali utakmice izmedju velikih klubova, jer za utakmicu izmedju velikih klubova potrebna su dva velika kluba. Tako da Beograd nije video utakmicu velikana 10 godina, od tekme Zvezda - Bajern. Evo Karabag je ucesnik LS, sinoc izvukao bod protiv Borusije i koliko ulazu u fudbal, igrace redovno LS, ali ko jos pamti ucesnike i kvalifikante.
     (Dzoni, 18. oktobar 2017 14:40)

    # Link komentara

  16. Постоји један стари занат који се зове гравирање. Е, па један чика је једном на једном пехару који се додељује прваку Европе изгравирао ФК Црвена Звезда. На том пехару се налазе имена Ливерпула, М. Јунајтеда, Челсија, Н. Фореста, А. Виле. Арсенала нема. Они јесу велики клуб, богатији од Звезде или Стеауе, са много бољим играчима, лепшим стадионом, већим платама у клубу итд., али док се њихово име не нађе угравирано на поменутом пехару, нису већи. Не знам зашто ове ЈСД-овце толико вређа подсећање на наше славне утакмице? Нека се и они присећају својих утакмица, немамо ништа против.
    (Raúl Marcelo Bobadilla, 18. oktobar 2017 13:00)

    Ok. Onda vise nikad da niste rekli da je Zvezda nesto bitno u kosarci, da je slucajno veca od Partizana (posto imate obicaj za sebe da smatrate da ste institucija, a da je Partizan poguran od svih da bude evropski sampion). Partizanovo ime je ugravirano, bice opet, vase nece biti nikad. Bicete samo mala komsinica, mali F9 jednog od najvecih evropskih klubova u kosarci. Ali znas koja je razlika. Mi Partizanovci znamo da smo sada losi u kosarci i pitanje kada cemo se podici, a vama je ocigledno potrebno da vam Arsenal ucacka pet komada da shvatite da ste potpuno nebitni u fudbalu. A nebitni ste. I to jako nebitni.
    (Taribo Vest, 18. oktobar 2017 14:31)

    # Link komentara

  17. @Onako bez lupetanja
    Utakmica Partizan - Honved jeste bila prijateljska, ali tada, do te 1954. godine, samo je prvenstvo sveta bilo "neprijateljsko", mnoge su se velike utakmice igrale kao prijateljske. Jedna od istorijskih je i ona iz 1953. godine Engleska - Mađarska na Vembliju, 6:3 za Mađare, kada je gotovo ceo Honved bio reprezentacija. Tek 1954. godine kreće Kup šampiona, do tada najveće takmičenje bio je Srednjeevropski kup, mislim da je krenuo od 1927. godine, igrali prvaci Austrije, Čehoslovačke, Jugoslavije, Mađarske, kasnije Italije, Rumunije... Prvo evropsko prvenstvu kreće 1960, u Parizu, u finalu Jugoslavija - SSSR, Rusi dobili s 2:1, tako da tvoj istup mogu da nazovem brzopletim. Utoliko pre što sam napisao - "ako sam nešto ispustio dopunite me". Ti si pomenuo CZ - Santos, hvala na dopuni, odlična je, pogotovo što bez pardona mislim da je Pele najbolji igrač do sada. Da te pitam nešto: da li je ovaj Arsenik zaslužio tolike topovske salve i počast zbog gostovanja u Beogradu, ili to Srbi leče svoje komplekse niže vrednosti, kao mi što smo CZ igramo sa Englezima a vi sa Albancima.
    (Pilotkinja "miga 29", 18. oktobar 2017 14:21)

    # Link komentara

  18. 40 godina kasnije... Umesto da budemo bolji, mi smo gori. Jeste da su groblju išle sve pare od 1992 pa do pre par godina ali to ne sme da bude alibi. Ipak smo mi Crvena Zvezda! U Evropi 4 poufinala, 1 finale i jedna titula šampiona. Malo li je?
    (delija iz fotelje, 18. oktobar 2017 13:58)

    Dao si odgovor na pitanje kome su pare išle DO 92-e. ako je vjerovati vašoj logici da onaj ko osvaja titule i dominira u našem fudbalu to radi samo uz pomoć države, pitam se koja je to država pomagala vama, posebno kad se zna da ste jos od kosovske bitke najsrbskiji klub na svijetu. nikad jugoslavija i te forice..
     (Humphrey, 18. oktobar 2017 14:20)

    # Link komentara

  19. samo da ne prodjemo kao Maribor :):):)
     (batman, 18. oktobar 2017 14:17)

    # Link komentara

  20. na svakih 40 godina otprilike i igrate ligu evrope.....
     (borivoje surdilovic, 18. oktobar 2017 14:16)

    # Link komentara

  21. Ma ne deset godina, nego od dolaska ove vlasti.
    (Riki Lugonjic, 18. oktobar 2017 14:14)

    # Link komentara

  22. @ ...
    Burazeru, Arsenal nije igrao "Evropu" 50 godina sa izuzecima. Zvezda je top 10 klubova u Evropi upravo taj period bila. Iako smo "bolesni" već nekih 20 g i dalje smo tu. Bayern, Milan, Real, Ajax, MU, L'pool to je bilo Zvezdino društvo... Da li je Khimki ili Baskonia veći klub od KKP u košarci?
     (xRated, 18. oktobar 2017 14:09)

    # Link komentara

  23. 40 godina kasnije... Umesto da budemo bolji, mi smo gori. Jeste da su groblju išle sve pare od 1992 pa do pre par godina ali to ne sme da bude alibi. Ipak smo mi Crvena Zvezda! U Evropi 4 poufinala, 1 finale i jedna titula šampiona. Malo li je?
    (delija iz fotelje, 18. oktobar 2017 13:58)

    # Link komentara

  24. A u Beogradu muk!!!
     (kako sam sistematski uništen od idiota, 18. oktobar 2017 13:41)

    # Link komentara

  25. Tesko mec decenije, Partizan je igrao sa mnogo jacim Arsenalom 2010. godine i to u ligi sampiona.
     (Fredi, 18. oktobar 2017 13:38)

    # Link komentara

  26. @Dragan
    Kada neko u upoređivanju dva kluba nabroji sve samo ne trofeje , za koje se inače takmiče svi na svetu bez izuzetaka , znam za koga navija . Kada neko uporedi Marakanu sa Hajberijem , znam da nije realan . Kada neko dovodi u pitanje Šekija , Džaju , Piksija , Savićevića ... znam da je ostrašćen .
    Što ne pitaš navijače Arsenala (koji sanjaju o prvaku Evrope) šta misle ?
    Pogledaj malo forume njihove da li im je , kao nekima ovde do učešća ili do trofeja ?
    Na ovaj način ispada i da je Fener isto što i KKP , sa čime ja nikad kao navijač Zvezde ne bih mogao da se složim . Fk CZ i KK P su pravili ime decenijama u svojim sportovima to je tradicija a Arsenal je moda sa vremena na vreme . Beznačajan klub po svakom sem finansijskom pogledu , a realno sa tim mogućnostima već tri decenije ove reči imaju još veću težinu , jer opet šta su osvojili ?
    (onako bez lupetanja, 18. oktobar 2017 13:35)

    # Link komentara

  27. Deset godina Beograd nije video veliki fudbalski tim. Na šta smo spali, kako smo se srozali. Na primeru fudbala vidi se stanje našeg društva, nacije.
    (šetač, 18. oktobar 2017 10:28)

    Гледали смо ми у Хумској утакмице између великих фудбалских тимова
    (Направа упоље, 18. oktobar 2017 13:32)

    # Link komentara

  28. Mec decenije? Ko pise ove tekstove? Zasto se uvek vracamo u istoriju? Aman ljudi 2017-ta godina. Vi se vracate 40 god u proslost. Zato je Srbija tu gde je. Zato nikad ni u jednom segmentu nece da napredujemo. Ocajni ste.
    (nidza, 18. oktobar 2017 13:29)

    # Link komentara

  29. @ el_kiddo Моја прва утакмица Црвене Звезде,коју сам уживо гледао, је била припремна утакмица Звезда:репрезентација СФРЈ,пред текму са
    Французима,1968.Био сам у Барију,био у Токију,јел сам и ја јутрошњи?
    Бојим се да ти се 1968 ни тата није родио.Или је био мали.Звезда је
    велики клуб.Ја додуше више не идем на текме,од 1992,јер немам кога
    да гледам,а и нећу да се бијем с младим мајмунима на трибинама.Али,
    то не значи да Звезда није велики клуб.Велики је и Партизан,и он је
    наш,српски.И увек навијам за њега кад игра Европу.Другачије не бива.
    (артиљерац, 18. oktobar 2017 13:25)

    # Link komentara

  30. Navijam za Zvezdu i sve to lepo, ali ljudi malo se treba spustiti na zemlju. Igramo u grupnoj fazi Lige Evrope a najavljujemo ovaj mec kao da igramo ponovo finale LS. Sad jos treba da nas napune u Beogradu sa drugom postavom pa da psujemo sve zivo. Prvo da mi prodjemo grupu pa da pricamo o nekim "mecevima decenije". Sportski pozdrav
     (Realan, 18. oktobar 2017 13:25)

    # Link komentara

  31. Ovo je mec decenije za Crvenu Zvezdu, jer posle 10 godina igra u Ligi Evrope, posle 2007 i Bajerna nisu bili u ovakvoj formi, nisu imali sansu da prezime u Evropi, da pokazu da vrede nesto. Zato je ovo mec decenije za Crvenu Zvezdu i za sve Zvezdase, za sve vas kojima nije jasno zasto je ovo mec decenije. A da je tad Zvezda izdrzala poslednjih 5 minuta protiv Bajerna i pobedila, verujem da bi ova decenija bila drugacija.
     (Gargamel, 18. oktobar 2017 13:17)

    # Link komentara

  32. @Gorčin
    Koji je kriterijum za utakmicu Partizan Honved 3:2 (1954.) , pošto je bila prijateljska ? Interesuje me njeno decenijsko značenje za Grad Beograd .
    Kako Ti ne pade napamet CZ Santos 3:3 (1969.) , gde su ljudi mogli uživo da gledaju Pelea, Boga lično , takođe prijateljska .
    (onako bez lupetanja, 18. oktobar 2017 13:09)

    # Link komentara

  33. Pa dobro 40 g nije puno. Pa opet 40 i tako u krug...
     (Sah mat, 18. oktobar 2017 13:08)

    # Link komentara

  34. Vi ste rekorderi samo u sampionatu ove jadne nase srbijice gde fudbal prakticno i ne postoji
    (milan, 18. oktobar 2017 12:47)

    I gde vi uporno i na svaki način pokušavate da dominirate.
    Zašto sebe kujete u zvezde srpskog fudbala i sebe predstavljate kao jedini srpski klub ako vam je toliko jadan?
    Kompleksi?
    (s t v, 18. oktobar 2017 13:03)

    # Link komentara

  35. mec decenije pa naravno, kad komsinica udje u Evropu posle deset godina hahahaaaaa...istina boli.
     (.., 18. oktobar 2017 13:02)

    # Link komentara

  36. Gospodo grobari vi ne razumete osnovnu stvar a to je da je Crvena zvezda veci klub od Arsenala.
    (Ganci, 18. oktobar 2017 12:27)

    hahahahahaaaaa...kralju, nasmeja me do suza. Pa da, samo veliki klubovi svake deceniju igraju Evropu. Zastranili ste definitivno.
     (.., 18. oktobar 2017 13:01)

    # Link komentara

  37. Molim te da mi objasniš po čemu je CZ veći klub od Arsenala.
    Stadion?Navijači?Popularnost?Igrači koji su igrali za klub? Trener koji su ga trenirali?Finansijsko stanje kluba? Organizovanost? Plate zaposlenih? Transparetnost poslovanja?
    U čemu ste vi to veći?
    (Dragan, 18. oktobar 2017 12:43)

    Постоји један стари занат који се зове гравирање. Е, па један чика је једном на једном пехару који се додељује прваку Европе изгравирао ФК Црвена Звезда. На том пехару се налазе имена Ливерпула, М. Јунајтеда, Челсија, Н. Фореста, А. Виле. Арсенала нема. Они јесу велики клуб, богатији од Звезде или Стеауе, са много бољим играчима, лепшим стадионом, већим платама у клубу итд., али док се њихово име не нађе угравирано на поменутом пехару, нису већи. Не знам зашто ове ЈСД-овце толико вређа подсећање на наше славне утакмице? Нека се и они присећају својих утакмица, немамо ништа против.
    (Raúl Marcelo Bobadilla, 18. oktobar 2017 13:00)

    # Link komentara

  38. @Gorčin
    Interesantno da si slučajno ili namerno propustio :
    CZ Reaal 4:2 , CZ Milan 1:1 , CZ Barsa 2:4 i '96. 1:1 (samo Barsa je dovela 23 reprezentativca iz više od 13 država ) , Ronaldo i to pravi , Maradona , Sančez , Gulit , Basten ali si izabrao utakmice kada nisu bili semafori na ulicama . Kao i finale Kupa UEFA sa Borusijom '79. 1:1 , vrv nebitno ?
    Svaki ali baš svaki put se nasmejem kada pokušate da prikažete Partizan kao neki bitan klub sa nekom evro tradicijom . Zamisli da u 72 god dugoj istoriji imaš 4 zimovanja u Evropi , samo . Kakav očajnički pokušaj sa nabrojanim utakmicama da se dve neuporedive stvari stave nekako u neku ravan . Jadno i smešno .
    O L'pulu , Arsenalu , Bayernu (pre '91.) , 1/2 finale sa PAO i raznim drugim klubovima koji su dolazili na "Maru" i da ne pišem .
    Partizanu želim svu sreću , normalno ne protiv CZ , uvek navijam za naše klubove ali upoređivati na ovaj način evro utakmice i njihov značaj kao i rejting (koje utakmice) smatram nerealnim .
    Srećno u Albaniji i spotski pozdrav
    (agassi, 18. oktobar 2017 12:59)

    # Link komentara

  39. Koja histerija. Nijednu vest nisam procitao o Partizanu i tako od starta Lige Evrope. Tri, cetiri dana ranije bombasticne najave Zvezdinih tekmi i nista o Partizanu. Kao da ne igraju dva ista takmicenja.

    Eto zato cu da navijam za Arsenal
     (todor, 18. oktobar 2017 12:58)

    # Link komentara

  40. zvezda je daleko kvalitetnija od Arsenala na svim pozicijama,sve osim pobede od 3-0 bice bruka kluba od kog se trese cela Evropa!!!
     (Milos, 18. oktobar 2017 12:53)

    # Link komentara

  41. Samo bez baklji i topovskih udara.
    Sto vise salova I zastava.
    Zbog nas ce uvesti jos strozija pravila i igracemo u ligi sa Popua Novom Gvinejom.
    (Pavle, 18. oktobar 2017 12:52)

    # Link komentara

  42. (Gorčin, 18. oktobar 2017 12:18)

    za ove utakmice partizana sto si nabrojao mislim da ni grobari nisu culi :)

    mali ste vi klub za nas pobednik KESa, dva polufinala KESa, nekoliko finala kupa UEFA
    Vi ste rekorderi samo u sampionatu ove jadne nase srbijice gde fudbal prakticno i ne postoji
     (milan, 18. oktobar 2017 12:47)

    # Link komentara

  43. Dođite na jug Srbije da vidite šta će gladan narod da vam odgovori na višemilionsko sipanje para u Zvezdu, pa da vidite kako će "meč decenije" da vam olupa o glavu!
     (Stop glorifikaciji lažnih veličina, 18. oktobar 2017 12:43)

    # Link komentara

  44. @ganci
    Molim te da mi objasniš po čemu je CZ veći klub od Arsenala.
    Stadion?Navijači?Popularnost?Igrači koji su igrali za klub? Trener koji su ga trenirali?Finansijsko stanje kluba? Organizovanost? Plate zaposlenih? Transparetnost poslovanja?
    U čemu ste vi to veći?
    (Dragan, 18. oktobar 2017 12:43)

    # Link komentara

  45. Naravno da se ne pise o sampionu kada se zna da je titula bila poklon od NJEGA svom dobrom drugu Vuceli...Ovo je ipak Evropa gde se vrednuju sportske vrednosti a u tim okvirima tako mali klub ne zavredjuje paznju...Sta reci kada su navijaci Arsenala prilikom gostovanja tom malom klubu imali zelju i iskoristili priliku da dodju i vide stadion evropskog prvaka i takve uspomene sa sobom ponesu kuci...Velicine su trajne,a male stvari su periferna kategorija.E zato se pise o velikoj Zvezdi a ne o kids partizanu...
     (Dejan CZ, 18. oktobar 2017 12:35)

    # Link komentara

  46. Gospodo grobari vi ne razumete osnovnu stvar a to je da je Crvena zvezda veci klub od Arsenala.
     (Ganci, 18. oktobar 2017 12:27)

    # Link komentara

  47. U fudbalskoj istoriji Beograda bilo je nekoliko istorijskih utakmica: Partizan - Real 3:0, Partizan - Honved 3:2, CZ - Mančester 3:3, Partizan - Mančester 2:0, CZ - Bajern 2:2... ako sam jednu ispustio dopunite me, ali ovo sa Arsenalom blage veze nema s istorijom. Meč decenije? A šta donosi "meč decenije", konkertno?
    (Gorčin, 18. oktobar 2017 12:18)

    # Link komentara

  48. Mec u grupi lige evrope i mec u kvalifikacijama za SP nisu mecevi decenije,stop glorifikaciji malih meceva.Da bi se nesto nazvalo ili najavilo kao mec decenije mora da donosi nesto veliko i da ima tezinu,a ovo to definitivno nije i kraj price.
    (Vlada91, 18. oktobar 2017 10:34)
    Ne razumes sustinu,a pravis se pametan... Niko neosporava to da ovaj mec nema na papiru toliku vaznost kako se pretstavlja,ali je jako bitan ,jer posle mnogo godina, moze da znaci "povratak" nekad velikog kluba.Jedan detalj koji moze biti deo celine,koja se krece ka dobrom!
     (karlito, 18. oktobar 2017 12:17)

    # Link komentara

  49. Ne preterujte!
     (bumerang, 18. oktobar 2017 12:16)

    # Link komentara

  50. @ Ovi zvezdasi prate fudbal od pre mesec dana kada je bio zreb za Ligu Evrope. Partizan je pre samo par godina igrao sa velikanima Totenhemom, igrao sa Interom, a relativno skoro i sa Arsenalom.
    (el_kiddo, 18. oktobar 2017 11:28)

    Prijatelju,

    Partizan nije igrao ni sa kim, svi su se igrali sa Partizanom!
     (tuga pregolema, 18. oktobar 2017 12:15)

    # Link komentara

  51. Arsenal ce pokusati da osvoji Le i ode direktno u Ls. Zvezda sada ima mnogo bolji tim nego Partizan pre 7godina. Druga stvar je to sto Arsenal gostuje bivsem osvajacu LS a to Partizan svakako nije.
     (zex, 18. oktobar 2017 12:04)

    # Link komentara

  52. A u Londonu, muk
    (Stefan, 18. oktobar 2017 12:03)

    # Link komentara

  53. FK Crvena zvezda, klub za koji i Englezi kazu da je jedan od najvecih u Evropi.
     (Against modern football, 18. oktobar 2017 11:59)

    # Link komentara

  54. Odakle ta potreba da se potcenjuje albanski Skenderbeg, koji je Partizanu dopao žrebom i zato što je bio u trećem šeširu, a CZ dobila Arsenik, iz četvrtog šešira. Koliko je Arsenik "veliki" vidi se i po tome što ja, kao partizanovac, uopšte ne mislim da oni mogu lako da dobiju CZ, siguran sam da utakmicu u Beogradu neće dobiti a mogu da je izgube, iako su "velikani". Dinamo iz Kijeva u evropskim merilima ima bolje rezultate od ovih Engleza, koje ovde zovu Britancima, ima tri evropske titule (dve Evrokup i jedna Evrosuper kup), i ove fudbalske legende u istoriji - Oleg Blohin, Igor Belanov, Andrej Ševčenko (dobitnici "zlatne loipte"), i naravno Valerij Lebanovski. Mali pantergani, pre 17 godina igrali ste s Dinamom u Kupu Uefe i oni su vas izbacili iz daljeg takmičenja, tada su novine pisale o "velikom Dinamu koji gostuje u Beogradu", i jeste taj Dinamo veći od Arsenika, koji dolazi s rezervnim timom (bez sedmorice). Dolazite da čujete "muk"? Istorija se ponavlja, ali kao farsa ili kao tragedija, retko kad u izvornom obliku
    (Mali čas o fudbalskj nistoriji, 18. oktobar 2017 11:58)

    # Link komentara

  55. ...jel to Mladen Delić bio u Londonu?!?
    (Ilija Cvorovic, 18. oktobar 2017 10:20)

    Bio je Vladanko Stojaković.
    (Komarac, 18. oktobar 2017 11:58)

    # Link komentara

  56. Oni se opet bave sa DAVNOM prosloscu, kakav ste mali i kompleksaski klub postali danas, yugoslovenska zvezda je bila VELIKI klub, srpska zvezda je smece od kluba koji zivi od stare slave, realnost je 5 komada za Arsenal najmanje, ako ne i vise...
    (Borg Drone PFC, 18. oktobar 2017 11:44)

    Vi ste toliko tuzni!! A znate zasto?? Jer vi i nemate proslost!!
     (nosferatu, 18. oktobar 2017 11:56)

    # Link komentara

  57. Oni se opet bave sa DAVNOM prosloscu, kakav ste mali i kompleksaski klub postali danas, yugoslovenska zvezda je bila VELIKI klub, srpska zvezda je smece od kluba koji zivi od stare slave, realnost je 5 komada za Arsenal najmanje, ako ne i vise...
    (Borg Drone PFC, 18. oktobar 2017 11:44)

    # Link komentara

  58. @setac Kako nije? Partizan je pre par godina igrao sa Arsenalom, Sahtjorom, Interom...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maxy, 18. oktobar 2017 11:30


    jeste pa nestala struja u lavoru cela desna strana semafora nije radila
    arsavin i drugari odradili posao po mraku
    (kalcokera, 18. oktobar 2017 11:43)

    # Link komentara

  59. najace mi je kad cujem da se gol predstavlja kao delo bez premca, kao izucava se taktika koja je pratila ovaj gol na visokim zapadnim skolama. kuku majko sto je ovo
     (artik antartik, 18. oktobar 2017 11:41)

    # Link komentara

  60. Ja sam zvezdas, ali, ne preterujte.
    (Slavisa, 18. oktobar 2017 11:36)

    # Link komentara

  61. dobro predsednik nije uveo vanredno stanje i proglasio neradni dan! eeej zvezda igra u evropi, pa to se dogadja jednom svake decenije. dakle u mandatu ove postave se to vise nece desiti!

    sto rece neki kralj, hoce se snimiti neki film o tome? da traje bar 3 sata, redom svi od lalata do dzaje da pricaju onako zdusno sa suzama u ocima kako igra zvijezda protiv arsenala, sedmoplasiranog tima na tabeli engleske lige. smehotres.

    a tek keln...
     (aus, 18. oktobar 2017 11:34)

    # Link komentara

  62. @setac Kako nije? Partizan je pre par godina igrao sa Arsenalom, Sahtjorom, Interom...
     (maxy, 18. oktobar 2017 11:30)

    # Link komentara

  63. Ovi zvezdasi prate fudbal od pre mesec dana kada je bio zreb za Ligu Evrope. Partizan je pre samo par godina igrao sa velikanima Totenhemom, igrao sa Interom, a relativno skoro i sa Arsenalom.
     (el_kiddo, 18. oktobar 2017 11:28)

    # Link komentara

  64. A kako Arsenal stoji na tabeli,mislim da ce dogodine igrat Ligu sampiona samo ako osvoji Ligu Evrope...
    A njemu nek Votford bude vazniji
     (BOSS, 18. oktobar 2017 11:25)

    # Link komentara

  65. A Dule, poluvolej, direktno u raslje, a u Londonu muk.
    (shoes, 18. oktobar 2017 11:22)

    # Link komentara

  66. Deset godina Beograd nije video veliki fudbalski tim. Na šta smo spali, kako smo se srozali. Na primeru fudbala vidi se stanje našeg društva, nacije.
    (šetač, 18. oktobar 2017 10:28)

    Ovo nije tacno. Arsenal je npr. gostovao Partizanu pre sedam godina, i to je osim golmana odigrao utakmicu u najboljem sastavu. Ipak je to bila Liga Sampiona. Liga Evrope je nebtina Arsenalu, pa ce verovatno igrati sa rezervnom postavom uz dva - tri igraca iz prve postave za svaki sluacaj.
    (Taribo Vest, 18. oktobar 2017 11:22)

    # Link komentara

  67. Kakav lažan optimizam. Gde je realnost pa pitanje je da li će biti 3:0 4:0 itd. Omg.
     (sasa austria, 18. oktobar 2017 11:20)

    # Link komentara

  68. Arsenal ne igra za drugim timon zbog potcenjivanja, vec sto ih Liga Evrope ne interesuje, oni od poraza od Votforda zarade vise nego da osvoje Ligu Evrope..
     (ijatet, 18. oktobar 2017 11:13)

    # Link komentara

  69. Kao Deliji mi je drago sto igramo sa Arsenalom ali da budemo iskreni mislim da je najspektakularniji mec odigran kod nas Partizan-Real.Da se ne lazemo Venger ce da izvede drugi tim(dabogda zbog tog potcenjivanja primio tri komada).NAPRED ZVEZDA!
    (lukaaa, 18. oktobar 2017 11:01)

    # Link komentara

  70. Deset godina Beograd nije video veliki fudbalski tim. Na šta smo spali, kako smo se srozali. Na primeru fudbala vidi se stanje našeg društva, nacije.
    (šetač, 18. oktobar 2017 10:28)

    Pa i nije bas tako. Partizanu su gostovali u prethodnih 10 godina ozbliljni klubovi: Inter, isti taj Arsenal, Totenhem itd.
    A da nam je fudbal katastrofa, jeste.
    (jaksa, 18. oktobar 2017 10:57)

    # Link komentara

  71. Koliko je Zvezda veliki klub bila i ostala..., koliko sam srecan sto sam Zvezdas :)
    (snezni09, 18. oktobar 2017 10:55)

    # Link komentara

  72. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    Знамо да игра, против никад јачег Скендербега, великана албанског фудбала. На данашњи дан ми се присећамо давно одигране утакмице против Арсенала, а неко може да се присећа утакмице са још једним великаном албанског фудбала, Фљамуртаријем. Да не забораве ова деца што кажу да 40 година прате кошарку и фудбал ко је био Сокољ Кушта.
    (Raúl Marcelo Bobadilla, 18. oktobar 2017 10:51)

    # Link komentara

  73. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    Igra sa Lietuvasom veceras, samo nisam siguran da je sampion...
    (ssssss, 18. oktobar 2017 10:50)

    # Link komentara

  74. @limenka
    Nemoj samo da nam sutra vece pises ,ako ih dobijemo ovde, kako je to bio 3.tim Arsenala.
     (coldplayer, 18. oktobar 2017 10:48)

    # Link komentara

  75. vidimo se sutra uveče pa ćemo da pričamo o muku
    (dalje, 18. oktobar 2017 10:48)

    # Link komentara

  76. Zar nije 30 godina?
     (japke, 18. oktobar 2017 10:47)

    # Link komentara

  77. @Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11
    Pa ti ni ne znaš kad ti igra klub, bitno je da si ovde ostavio ingeniozni komentar...
    (stavro, 18. oktobar 2017 10:47)

    # Link komentara

  78. @kako drugacije
    Jesi li realan?Zvezdi dolazi jedan Arsenal a ti bi da pisu o duelu partizana i nekih albanaca.Svasta covek ovde procita.
     (coldplayer, 18. oktobar 2017 10:46)

    # Link komentara

  79. Partizan u albaniji, 30 godina kasnije.
    (pera trta, 18. oktobar 2017 10:44)

    # Link komentara

  80. Sutra Partizan,ciko,sutra...
    (Srbin, 18. oktobar 2017 10:44)

    # Link komentara

  81. loša decenija, prijatelju..
    (žarko, 18. oktobar 2017 10:41)

    # Link komentara

  82. Koga brate briga za Partizan...inače B=92 su demokratske novine bice negde i članak o vašoj putešestviji po Albaniji sa velikim Skenderbegom...
    Pobedite sutra uveče jer poraz bi vas raskomadao od već poljuljanog mesta Đukića do nekolicine igrača...
     (EUCitizen85, 18. oktobar 2017 10:35)

    # Link komentara

  83. tesko da vcrs igra bilo ko iz le
     (?, 18. oktobar 2017 10:35)

    # Link komentara

  84. Mec u grupi lige evrope i mec u kvalifikacijama za SP nisu mecevi decenije,stop glorifikaciji malih meceva.Da bi se nesto nazvalo ili najavilo kao mec decenije mora da donosi nesto veliko i da ima tezinu,a ovo to definitivno nije i kraj price.
    (Vlada91, 18. oktobar 2017 10:34)

    # Link komentara

  85. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije@@

    Sampion nase zemlje? Jaka stvar biti sampion Srbije nek,bude taj tvoj klub sampion sveta pa onda komentarisi nesto. Beograd ce sutra biti centar sveta igra Zvezda a dolazi slavni Arsenal.
    (Staridz, 18. oktobar 2017 10:33)

    # Link komentara

  86. (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    ne igraju večeras nego sutra
     (Zvezdaš, 18. oktobar 2017 10:33)

    # Link komentara

  87. prvo ne znas ni kad igra Partizan.Drugo Zvezda igra sa Arsenalom,trece 70%nacije navija za Zvezdu,sta jos nije jasno.
     (est, 18. oktobar 2017 10:31)

    # Link komentara

  88. Pita jedna voditeljica Savića "da li još čuje muk...", Dule koji načitan i elokventan i inteligent, počne malo da se snebiva jer ne zna šta da odgovori, vidi da je sada "muk" uveden u propagandni materijal a nije nešto baš da se neko seća "muka" od pre 40 godina, posebno novinarke koje tada nisu bile rođene a pišu o "muku" koji još samo one čuju.
    (O muku koji se čuje, 18. oktobar 2017 10:30)

    # Link komentara

  89. Pa ti čitaj tu vest, nemoj ovu.
     (zvezdaš, 18. oktobar 2017 10:29)

    # Link komentara

  90. Zvezda je veliki tim.
    (Dott, 18. oktobar 2017 10:29)

    # Link komentara

  91. @како другачије, па ти не знаш ни када твој клуб игра.
     (Miroslav, 18. oktobar 2017 10:29)

    # Link komentara

  92. Zvezdina igra u Ligi Evrope se zasniva na šutu iz daljine, ako ne prođe nijedan, onda naopako. Protiv Kelna prošao 1,pa bunker celo 2. poluvreme, čudo ih spasilo da ne izgube. Protiv Arsenala ima nekih šansi, pošto dolaze sa omladinskom školom, kao Totenhem protiv Partizana onomad.
     (PWL, 18. oktobar 2017 10:28)

    # Link komentara

  93. Deset godina Beograd nije video veliki fudbalski tim. Na šta smo spali, kako smo se srozali. Na primeru fudbala vidi se stanje našeg društva, nacije.
    (šetač, 18. oktobar 2017 10:28)

    # Link komentara

  94. @ kako drugačije

    Tako što se igra sutra a ne večeras.
     (juznjak, 18. oktobar 2017 10:27)

    # Link komentara

  95. Napred naši! Neka topovi zagrme do pet!
     (paki, 18. oktobar 2017 10:25)

    # Link komentara

  96. Duleee Savic Duleeee Savic....
    (srbin, 18. oktobar 2017 10:24)

    # Link komentara

  97. Igra i Partizan veceras, znate...
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    ...But nobody cares.
     (blaj, 18. oktobar 2017 10:22)

    # Link komentara

  98. @Kako drugacije

    Ne znamo i ne interesuje nas. Poyy
     (Milan, 18. oktobar 2017 10:21)

    # Link komentara

  99. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)
    Ja sam mislio da je Dinamo,a nisam znao da je druga vremenska zona.Kod nas sreda prepodne.
     (placebo, 18. oktobar 2017 10:21)

    # Link komentara

  100. 0:4
    (limenka, 18. oktobar 2017 10:20)

    # Link komentara

  101. ...jel to Mladen Delić bio u Londonu?!?
    (Ilija Cvorovic, 18. oktobar 2017 10:20)

    # Link komentara

  102. Kakav velikan! Sa Arsenalom igra na svakih 40 godina, sa Bajernom na svakih 15, sa Realom nije igrao 30, sa Barselonom 20, sa Interom 50, sa Juventusom 60... Lepe brojke za jednog "giganta"!
     (Jumko, 18. oktobar 2017 10:17)

    # Link komentara

  103. Pa dobro ali ko ce sad o tome da razmislja...
     (Delije H-Novi, 18. oktobar 2017 10:16)

    # Link komentara

  104. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    Partizan veceras igra prijateljsku utakmicu, zato nije interesantan.
     (BODIBOND, 18. oktobar 2017 10:16)

    # Link komentara

  105. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    protiv koga?
     (drmr, 18. oktobar 2017 10:15)

    # Link komentara

  106. Hoće li biti neki film o tome? hahahaha
     (Pera Božić, 18. oktobar 2017 10:14)

    # Link komentara

  107. Mec decenije ce biti protiv Kelna. Inace, lepo je videti Arsenal u Beogradu.
     (Drti Hari, 18. oktobar 2017 10:11)

    # Link komentara

  108. Igra i Partizan veceras, znate... Sampion nase zemlje!
    (Kako drugacije, 18. oktobar 2017 10:11)

    # Link komentara