1. @DarioHubner, kvalitet timova uopšte nije za potcenjivanje .
     (Yo, 17. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  2. Један конфузан текст, ваљда се мора написати нешто скарадно о КЛС, таква директива, шта ли.
    А и ови из КЛС ничим изазвани, закерају. Све клубове дрма беспарица, једва преживљавају, ту је и дресове тешко обезбедити.
    Уместо прозивања клубова, могли би поћи од себе, пре свега уредити сајт КЛС који је баш лош. Да буде горе био је дупло бољи пре 4 године него данас, што говори да је у питању пре свега немар.

    Иначе, прво коло КЛС је донело много занимљивих мечева. Квалитет кошарка је сасвим добар, и много бољи него ли је, имајући у виду беспарицу и упирања неких да се српска кошарка угаси, било очекивати.

    Занимљив меч су одиграли ОКК Београд - Спартак, колико јучер играчи Партизана Јовановић и Танасковић су ударили један на другог, успепнији Танасковић. У Спартаку добар посао ради бивши тренер Паризана Чанак, и са екипом редом неафирмисаних играча направио је изненађење у Београду.
    Занимљиво беше и у Чајетини, где је Златибор потврдио да се не шали, и да ће у дебитантској сезони урадити добре стври.
    Дерби беше у Краљеву, где је Динамик у одличном мечу у неизвесној завршници победио домаћина. Истакли су се ватеран Ћапин и Зекавичић са дабл-дабл учинком.
    У сваком случају, гледаћемо много занимљиве и добре кошаре и ове сезоне у КЛС, а сви клубови завређују свако поштовање за ентузијазам и истрајност, да у овом тешком времену беспарице, и када је српска кошарка изложена сталним ударима, некако опстају.
    (Divos, 17. oktobar 2017 20:47)

    # Link komentara

  3. Nije potrebno puno da se izadje iz ovog amaterizma... Samo da se ljudi iz srpske lige posvete malo.
    (kole, 17. oktobar 2017 20:43)

    # Link komentara

  4. Ja sam prvo procitao naslov Seoska kosarka, dok ne vidoh lepo da je Srpska, al ipak izgleda da nisam mnogo ni pogresio...
     (DarioHubner, 17. oktobar 2017 20:18)

    # Link komentara

  5. Cekaj, kako sad ovo. Pa navijaci FMPa tvrde da je ovo zlatno doba srpske kosarke ahahahahha
    Raspada se.
    (Uros, 17. oktobar 2017 19:03)

    # Link komentara