Kavalirs – Seltiks i epizodisti

Sve oči će biti uprte u Zapad jer će Golden Stejt Voriorsi imati nekoliko zanimljivih izazivača, ali to ne znači da će na Istoku biti dosadno.

Pošaljite komentar
  1. tip

    boston
    cavs
    toronto
    bucks
    wizards
    pistons
    miami
    hornets

    76ers, magic, hawks, pacers
    bulls, nets, knics
    (eugene, 17. oktobar 2017 22:24)

    # Link komentara

  2. Spustenog garda? Sta to znaci?

    Na kom jeziku pise ovak portal? Google translate?
    (nada, 17. oktobar 2017 17:19)

    # Link komentara

  3. Nesto mi Izgleda da ce Bruklin biti bolji nego sto se ocekuje. Rasel-Krab-Lin-Kerol mi deluje ok. Mozda I gresim, ali mi deluje da ova cetvorica zele da se dokazuju.
     (Aca86, 17. oktobar 2017 17:18)

    # Link komentara

  4. Lebronu ode 1 All Star ali zsto dodju 3. Kako je smesan bratee
    (Nenad, 17. oktobar 2017 15:07)

    Da li si ti ladno Rouza nazvao superstarom, posle svega, i Vejda koji ima skoro punih 35 godina???…??
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 17. oktobar 2017 16:29)

    # Link komentara

  5. Mogu da razumem tankovanje jedne sezone, ali da to radis 4, 5 sezona stvarno smesno.
     (Daa, 17. oktobar 2017 15:49)

    # Link komentara

  6. Jedini način da Kavsi pariraju Voriorsima je da trejduju Šamperta, Fraja i 1.pik za Kazinsa...
    U suprotnom će ih Golden Stejt pomesti u finalu.
    Istok je veoma slab. Očekujem odličnu sezonu Janisa. Boston sa Irvingom deluje veoma zanimljivo ali su ipak nedovoljno kvalitetni da bi izbacili Klivlend.
     (Hoćemo Dilana Enisa u Zvezdi!, 17. oktobar 2017 15:49)

    # Link komentara

  7. Lebronu ode 1 All Star ali zsto dodju 3. Kako je smesan bratee
     (Nenad, 17. oktobar 2017 15:07)

    # Link komentara

  8. Super je tekst, ajde i za zapad... ;-)
     (Leteći veverac, 17. oktobar 2017 14:57)

    # Link komentara

  9. DULE - trenira kosarkasku reprezentaciju

    rudonja - trenira sah

    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 17. oktobar 2017 13:01)

    Dečko, ne nazivaj RADONJU Rudonjom!!!
    (ivo, 17. oktobar 2017 14:14)

    # Link komentara

  10. Mene jako iritira insistiranje na Filadelfiji kao nekome ko je vec sada ozbiljan za nesto vise. Nisu, imaju dobre kosarkase, ali bi ih neki drugi timovi (vecina) pregazila kao plitak potok. U pravu je bio Majkl Dzordan po svakom pitanju. Samo sto to kvazistrucnjaci ne zele da shvate.
    (Sasa, 17. oktobar 2017 14:13)

    # Link komentara

  11. @limenka
    Kalinic-Fener
    Bjelica-Minesota(MVP EL)
    Marjanovic-Detroit
    Teodosic-Klipersi
    Nedovic-Unikaha
    Guduric-Fener
    Jovic-Bajern

    iako to nije tema ovog teksta, samo da ti pojasnim neke stvari. decko idi reci komolekse i nemoj da ispoljavas svoje neznanje na ovom forumu jer svrha ovog teksta je istocna konferencija NBA lige. Zato se izgubi i nadji devojku bolje kako rece neko ovde vec
     (liker, 17. oktobar 2017 14:07)

    # Link komentara

  12. Boston je ozbiljna stvar ove godine. Kao njihov navijač, mogu da kažem da sam mnogo zadovoljniji ovim timom nego prošlogodišnjim. Hemija je već donekle pronađena (pratim ih dosta preko različitih kanala na twiteru, youtubu), preostaje sportsko prilagođavanje. Prosto oseti se dobra atmosfera, što se ne može reći za Klivlend (JR Smith se buni zbog startne petorke, Isaiah i dalje razmišlja o Bostonu, Lebronu se još ne zna gde će, šta će...). Ne kažem da će Klivlend izgubiti seriju od Bostona, jer nagomilali su suviše kvaliteta na klupu i u ekipu generalno, ali potencijal (i ne samo potencijal, već i sadašnji kvalitet) ekipe Bostona je ogroman.
    (Rade, 17. oktobar 2017 14:00)

    # Link komentara

  13. bogami posle svega sto je Tomas ucinio za Boston prosle sezone tako lako ga se odreci bas cudno. Nekad igrac koji je mozda manje kvalitetan moze svojom pozrtvovanoscu i ljubavi prema klubu koju je Tomas svakako dokazao moze vise pruziti od neke zvezde i suvog profesionalca. Ne kazem da je Irving sigurno bolji ali Tomas je svakako bio spreman za Boston svasta uraditi i uradio je a Irving nekako mi se cini da ce vise juriti brojke od rezultata cim ne zeli da bude u nicijoj senci...
    (NBA Live, 17. oktobar 2017 10:56)

    Biznis, šta se čudiš, nba je u tom smislu gori nego ikad. A i Thomasu je stvarno sudjeno da bude underdog, vozaju ga kako stignu. Od srednje škole pa preko 60. pika evo dokle je stigao, ali ga i dalje potcenjuju.
     (Komendija, 17. oktobar 2017 13:10)

    # Link komentara

  14. @NBA Live
    Ajzea je u u napadu bio odličan, ali u odbrani je katastrofa. Nažalost, koliko god bio simpatičan, zbog fizikalija spada u 10 najgorih odbrambenih igrača u ligi. Sa takvim igračem ne ideš na prsten. Plus bi sledeće sezone tražio max ugovor što bi ih ukanalilo u narednih 4-5 godina. Oni su uzeli istok prošle godine ali su Kavsi realno bili dosta kvalitetniji, a da su kojim slučajem na zapadu - borili bi se za plejof. I to im je bio plafon. Ekipa prenatrpana dobrim igračima koji ne mogu doneti borbu za prsten. Ono što je Ejndž uradio jeste da je doveo dva superstara, rastosiljao se dosta igrača i samim tim napravio prostor za Brauna i Tejtuma koji mnogo obećavaju. Po meni najbolji potez međusezone su uradili. Sa druge strane, kod Kavsa se neće mnogo promeniti - tamo sve zavisi od LBJa. Imaju odličnu klupu sada koja je jača nego kod mnogih prvih petorki u ligi što će im pomoći da imaju bolji skor jer će moći mnogo više da rotiraju. Ali problem je što ne mogu svi igrati u isto vreme, a u velikom finalu Kari, KD, Klej i Grin će igrati po 40minuta pa im to ne znači mnogo. Očekujem sezonu sličnu prošlogodišnjoj i isto veliko finale.
    (Jim Beam, 17. oktobar 2017 13:07)

    # Link komentara

  15. GENERACIJE: 

    WESTERMAN - cska 
    BOGDAN - KINGSI 
    LUČIĆ - bajern 
    BERTANS - SPURSI 
    LOVERNJ - SPURSI 
    MILUTINOV - olimpijakos 
    DALO - sutomore 

    blazic - andora 
    tadija - / 
    nelson - chalon 
    radenovic - kalev 
    lipovij - krim 
    rebic - mega 
    tejic - rukomet 
    avodzobi - trener
    (limenka, 17. oktobar 2017 10:41)

    DULE - trenira kosarkasku reprezentaciju

    rudonja - trenira sah
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 17. oktobar 2017 13:01)

    # Link komentara

  16. (kolo, 17. oktobar 2017 11:03)

    Majstore, LeBron ima 33 godine. Nece doveka da dominira. Mozda vec ove sezone gledamo njegov "kraj". A Boston ima Irvinga i Hejvorda koji su u naponu snage i mogu da se takmice jos 7-8 godina. Plus mladi Smart, Braun, Tajtum. Ovaj tim Bostona dostize vrhunac tek za 2-3 godine a do tad ce LeBron biti starac.
    (asdf, 17. oktobar 2017 12:35)

    # Link komentara

  17. Tipujem na šarlot kao iznenađenje i Monka da dokaže potcenjeno mesto na draftu. Batum tu i nije presudan, ionako je nekonstantan.
    Fila može mnogo a mogu i da se potuku oko lopte. Od Fulca ne očekujem ništa ove sezone.
    Na kraju ostaje istok mnogo, ali mnogo slabiji od zapada gde će jedino zanimljivo biti očekivati da klivlend razbije boston u finalu.
     (Milan, 17. oktobar 2017 12:35)

    # Link komentara

  18. Racic
     (flopiii, 17. oktobar 2017 12:20)

    # Link komentara

  19. bulsi potcenjeni veoma, idu u plejof
     (milan, 17. oktobar 2017 12:15)

    # Link komentara

  20. možda sam zakeralo, ali evo. u nba očigledno igra više selvin mek-ova. jedan u orlandu, jedan u vasingtonu. možda ih ima još na zapadu, tih selvin mek-ova. možda su svi u srodstvu, ti selvin mek-ovi. cuvajte se selvin mek-ova. množe se.
    (dan, 17. oktobar 2017 11:45)

    # Link komentara

  21. Biće ovo zanimljiva sezona. Verovali ili ne, Boston je jak kao crna zemlja, pogotovo prva postava, melju sve pred sobom. 
    A i kao šesti tu je Smart koji je dosta napredovao ovog leta, smršao 9 kila, popravio šut, lakše se kreće, mladi Tatum će kretati sa klupe, neverovatno dobra klupa. Rotiraće Stivens to do tamo decembra gde će videti koja je najbolja petorka kad prva treba da se odmori, menjaće se i početni sastavi, nekad će počinjati Tatum, nekad Brown, isto tako je i sa Morisom i Thies-om, po meni vrlo fina ekipica. 
    Sa druge strane, Klivlend vrlo dobra ekipa, sa fantastičnom klupom, njima je klupa jača od pola timova iz lige, neverovatno, ali istinito. Sve je to lepo, ali pitanje je koliko će fizički izdržati, veoma su stari svi, od prvog do poslednjeg, jedino tu je Žižić mlad, možda uz još nekog, ali ne verujem da će dobijati značajniju minutažu. 
    Hjuston takođe dobra klupa, kao i prva petorka, bombarderi sa svih strana, nisu puno izgubili u trejdu za Pola, ali pitanje je koliko će se slagati Harden i CP3, videćemo kako će to ići. 
    Oklahoma takođe sa 3 vođe na terenu može do finala zapada minimum, vrlo dobra ekipa, dobro su prošli u trejdu za Karmela, ništa nisu izgubili, mislim da će oni biti odlični, po meni su čak i jači sad nego u vreme KD-a. 
    O GSW-u ne treba trošiti reči. 
    Eto, ovo su po meni 5 najjačih ekipa, i neke analize o njima, Sparsi pod hitno da urade nešto, ne može Leonard sam da igra već treću sezonu zaredom, trebali bi da 'tankuju' jednu sezonu, pa da uzmu nekog dobrog pika, mada i to sad teže ide.
    (pot, 17. oktobar 2017 10:52)

    Petorka bostona veceras Irwing,brown,hayword,tatum,horford...
     (petarczv, 17. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  22. Milvoki je mocan, jos ako bi Parker bio stvarno zdrav nemaju granica na istoku. Zalim sto Janis nije igrao na prvenstvu, medalja bi bila sigurna, mozda i zlato.
     (Grk Zorba, 17. oktobar 2017 11:33)

    # Link komentara

  23. Pazi ovo atlanta je od 60 pobeda skroz razbila ekipu jer su znali da pored lebrona nece da vide veliko finale...kolika je lebron sila,mozete da zamislite kad neko razbija ekipu od 60 pobeda i ide u process jer zna da mu to nije dosta ni za finale
    (kolo, 17. oktobar 2017 11:03)

    Ne mlati tu, potrefilo im se te sezone da imaju odličnu ekipu bez nekih superstar igrača i odigrali su odlično ali je to posle došlo na naplatu jer je cap porastao i mnogi igrači iz te ekipe si hteli da dobro naplate svoje odlične igre.
    Da bi ih zadržala, Atlanta bi morala da potroši preko 100 miliona samo na prvu petorku...nisu svi Igudala, Rouz da igraju za siću u senci LeBrona i Durenta.
     (CJ, 17. oktobar 2017 11:22)

    # Link komentara

  24. Alooooo a velika Minesota... reko mi brat haos da kidaju ove godine kao i svake... minimum finale pa sta bude sa tim gsw, 50%:50%... pozdrav za brata haosa strucnjaka za nba koji je dobio 200 pluseva za to
    (Admiral, 17. oktobar 2017 11:08)

    # Link komentara

  25. Pazi ovo atlanta je od 60 pobeda skroz razbila ekipu jer su znali da pored lebrona nece da vide veliko finale...kolika je lebron sila,mozete da zamislite kad neko razbija ekipu od 60 pobeda i ide u process jer zna da mu to nije dosta ni za finale
     (kolo, 17. oktobar 2017 11:03)

    # Link komentara

  26. Osedeću čekajući Nikse bar u plejofu. Što je najgore nemaju lošu ekipu. Očekujem da će Hardavej da eksplodira, mada verovatno ću popiti još jedan šamar ove sezone :)
    (Patrik Bejtmen, 17. oktobar 2017 10:59)

    # Link komentara

  27. @limenka

    Nađi sebi neku devojku. BTW ovaj tekst se ne bavi blizancima nego istočnom konferencijom NBA lige. Nađi devojku.
     (OMG, 17. oktobar 2017 10:55)

    # Link komentara

  28. bogami posle svega sto je Tomas ucinio za Boston prosle sezone tako lako ga se odreci bas cudno. Nekad igrac koji je mozda manje kvalitetan moze svojom pozrtvovanoscu i ljubavi prema klubu koju je Tomas svakako dokazao moze vise pruziti od neke zvezde i suvog profesionalca. Ne kazem da je Irving sigurno bolji ali Tomas je svakako bio spreman za Boston svasta uraditi i uradio je a Irving nekako mi se cini da ce vise juriti brojke od rezultata cim ne zeli da bude u nicijoj senci...
     (NBA Live, 17. oktobar 2017 10:53)

    # Link komentara

  29. Cvrsto verujem da ce istok bas suprotno napisanom, biti sprdnja izmedju Seltiksa i Klivlenda na kraju. Sto se tice Nik Batuma, covek se povredio, verovatno sledi operacija ramena cini mi se, tako da mozda sansa za Detroit da pokusa da dodje do Playoff-a posto mislim da Orlando nije sposoban za playoff ove godine. O Niksima, Netsima, i ostalim fenjerasima ne treba ni trositi reci. Sto se zapada tice, voleo bih da bude zanimljivije u smislu da neko bar pokusa da skine ove indijance sa trona. Prosto mi se gade i ne mogu da ih gledam. Nadam se da ce Minesota KONACNO da proradi ove sezone i docepati se playoff-a. Sa neverovatnim uzbudjenjem cekam Kingse i Kliperse zbog nasa 2 blaga i maga kosarke. Houston nazalost, samo do polufinala konferencije. Srecan pocetak NBA svima koji slave! :)
    (NBA, 17. oktobar 2017 10:53)

    # Link komentara

  30. Biće ovo zanimljiva sezona. Verovali ili ne, Boston je jak kao crna zemlja, pogotovo prva postava, melju sve pred sobom.
    A i kao šesti tu je Smart koji je dosta napredovao ovog leta, smršao 9 kila, popravio šut, lakše se kreće, mladi Tatum će kretati sa klupe, neverovatno dobra klupa. Rotiraće Stivens to do tamo decembra gde će videti koja je najbolja petorka kad prva treba da se odmori, menjaće se i početni sastavi, nekad će počinjati Tatum, nekad Brown, isto tako je i sa Morisom i Thies-om, po meni vrlo fina ekipica.
    Sa druge strane, Klivlend vrlo dobra ekipa, sa fantastičnom klupom, njima je klupa jača od pola timova iz lige, neverovatno, ali istinito. Sve je to lepo, ali pitanje je koliko će fizički izdržati, veoma su stari svi, od prvog do poslednjeg, jedino tu je Žižić mlad, možda uz još nekog, ali ne verujem da će dobijati značajniju minutažu.
    Hjuston takođe dobra klupa, kao i prva petorka, bombarderi sa svih strana, nisu puno izgubili u trejdu za Pola, ali pitanje je koliko će se slagati Harden i CP3, videćemo kako će to ići.
    Oklahoma takođe sa 3 vođe na terenu može do finala zapada minimum, vrlo dobra ekipa, dobro su prošli u trejdu za Karmela, ništa nisu izgubili, mislim da će oni biti odlični, po meni su čak i jači sad nego u vreme KD-a.
    O GSW-u ne treba trošiti reči.
    Eto, ovo su po meni 5 najjačih ekipa, i neke analize o njima, Sparsi pod hitno da urade nešto, ne može Leonard sam da igra već treću sezonu zaredom, trebali bi da 'tankuju' jednu sezonu, pa da uzmu nekog dobrog pika, mada i to sad teže ide.
     (pot, 17. oktobar 2017 10:52)

    # Link komentara

  31. Mislim da ce Milvoki zavrsiti u Top 4 sigurno i takodje nisam siguran de ce Klivlend biti prvi na kraju regularnog dela osvojice istok verovatno ali proato ne verujem da ce biti prvi na kraju regularnog dela jer jos nisu uigrani sto i pokazuje off season.
     (NBA, 17. oktobar 2017 10:51)

    # Link komentara

  32. GENERACIJE:

    WESTERMAN - cska
    BOGDAN - KINGSI
    LUČIĆ - bajern
    BERTANS - SPURSI
    LOVERNJ - SPURSI
    MILUTINOV - olimpijakos
    DALO - sutomore

    blazic - andora
    tadija - /
    nelson - chalon
    radenovic - kalev
    lipovij - krim
    rebic - mega
    tejic - rukomet
    avodzobi - trener
    (limenka, 17. oktobar 2017 10:41)

    # Link komentara