1. Grobari sanjaju i raduju kad Zvezda izgubi u ABA ligi i odmah imaju komentare nivoa deteta, mada dete nema mrznje izlobe kao oni. Dobili mucenici FMP jedva i raspali Zadar i umislili da su Harlem. Sad kad dodju jace ekipe Aba lige i Oni iz Evrokupa koji jaci od itekako Albe, bice igra plakanja i kme,kme i 40 razlike. Dobro 20.
    (5tagodina_jos20kmekmebice, 17. oktobar 2017 09:25)

    # Link komentara

  2. Samo su čekali prvi poraz da počnu da ponavljaju stare, izlizane fore o FMP-u, a nigde ih nije bilo prva tri kola. I posle kažu da nemaju komplekse.

    Ne može čovek kršten komentar da pročita od trolovanja zaludne grobarčadi...
    (Vlada, 17. oktobar 2017 08:51)

    # Link komentara

  3. fmp sa imenom zvezda u maticnoj dvorani, neprocenjivo
     (miki, 16. oktobar 2017 19:06)

    # Link komentara

  4. Znaci nakon, koliko, 3 sezone u EL sta je Zvezda dobila?
    Jel ima pare, jel ima bogate sponzore, jel dize lestvicu? Svi se otimaju za dres,za klupu?
    Nema para, opet dugovi igracima, slabiji tim nego 2013/2014. Ne znam sta se toliko busate tom EL kad vam nista nije donela vec ste samo epizodisti.
    (12, 16. oktobar 2017 14:13)

    # Link komentara

  5. Lejkersi su promenili mesto adrese 17 puta, jel oni nisu više Lejkersi?
    Juventus u fudbalu je promenio grb, stadion i mesto, jel ni oni nisu više Juventus?
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. oktobar 2017 21:18)

    Lejkersi nisu nikada bili zamrznuti par godina i nisu iznajmili drugom timu boje, grb i navijače.
    Ni Juventus.
    ps
    navijači lejkersa nikad nisu ukrali šampionski pehar drugom klubu.
    (s t v, 16. oktobar 2017 13:56)

    # Link komentara

  6. (Taribo Vest, 16. oktobar 2017 12:12)

    Ko je vlasnik dva kluba ????
    Sta ti pises ?
    Konstantno lazete, ali ok to je vama u genima
     (Batko, 16. oktobar 2017 13:44)

    # Link komentara

  7. Čovek je napisao kad zakonski bude moglo. Dakle koji deo od ovog kad zakonski bude moglo nisi razumeo da ti nacrtamo.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 16. oktobar 2017 12:33)

    grobarima ocigledno nista nije jasno. IQ sobna temperatura.
    onomad im nabrojah zvezdase koji su ucestvovali u ova tri srebra(procvat srpske kosarke)
    kad skocise a paspalj a divac a danailovic a djordjevic a bodiroga itd
    nijedan nije igrao za Srbiju vec za SR JUGU ili SCG

    mora da im se crta izgleda a ja ne umem da crtam
    (kalcokera, 16. oktobar 2017 13:41)

    # Link komentara

  8. zašto ovo nismo mogli igrati večeras a ne sinoć, ne znam ni kad su momci stigli iz Litvanije
     (beli65, 16. oktobar 2017 13:35)

    # Link komentara

  9. Ove sezone se ne sme očekivati dominacija kao prethodnih sezona,uz samo jednu ili dve izgubljene utakmice.Tim je sasvim nov,još neuigran i realno je očekivati bar 5-6 poraza u Aba ligi,verovatno još i od Cedevite u Zg,Igokee,možda još jedne od Budućnosti i eventualno jo jedno ili dva iznenađenja.Bitno je da ćemo na kraju startovati sa prvog mesta i uzeti titulu,u šta nema sumnje.Potreban je jedan dominantan centar sa visinom od 210+ i tad bi smanjili i broj poraza u svim takmičenjima.Ako se nema para za nekog poznatijeg,može i Odžo da se prebaci iz FMP-akad bude zakonski moglo. 
    (Realno, 16. oktobar 2017 11:15) 

    Pa bravo majstore. Osnovno, prvenstvo je neregularno jer NE MOZE jedan covek da bude vlasnik dva kluba u istom takmicenju, a ovde imamo FMP i CZV sa istim vlasnikom. Sto se igraca tice, igrac koji je nastupao za jedan klub u ABA ligi makar i dve sekunde, moze da nastupi za drugi klub tek od januara. Tako da ni Ojo ni Filip ne mogu da predju u CZV pre tog roka. Mada ako se zmuri na osnovno krsenje pravila po pitanju vlasnistva klubova , u ovoj ligi me vise nista ne bi cudilo.
    (Taribo Vest, 16. oktobar 2017 12:12)

    Čovek je napisao kad zakonski bude moglo. Dakle koji deo od ovog kad zakonski bude moglo nisi razumeo da ti nacrtamo.
     (NoName, 16. oktobar 2017 12:33)

    # Link komentara

  10. Ovaj tim nema bas mnogo dodirnih tacaka sa prethodnim, ne znam zasto su ocekivanja prevelika, kao sto mi nije jasno u cemu je problem kada se izgubi utakmica. Mnogo veci timovi gube utakmice tokom sezone, pa do kraja iste nesto i naprave.

    Sto se konkretne tekme tice, prvo treba imati u vidu da se protiv Dzikica retko ko naigra kosarke, cak i kada ga pobedi, takav ima stil covek, ako sad udjem u detalje, smoricu sve.

    Ako je ideja rukovodstva bila da se napravi kombinacija mladih i iskusnih igraca, te da se da prilika mladom treneru, onda treba trpeti glupe poraze. Ono sto onespokojava, po mom misljenju je cinjenica da kad se Rocesti pritisne, ne postoji igra. Ova tri pojacanja, sto ih je navodno Muta zeleo, su bas rupa. Cini mi se veliki promasaj. Lesor, dobar za drugog centra. Sve u svemu, treba biti pazljiv da se ne izgubi titula.

    Pitam se samo, kako ce ovakva ekipa, posle 80 tekmi da brani titulu, protiv timova koji ce imati jednu utakmicu nedeljno?
    (Rumenige, 16. oktobar 2017 12:31)

    # Link komentara

  11. Ove sezone se ne sme očekivati dominacija kao prethodnih sezona,uz samo jednu ili dve izgubljene utakmice.Tim je sasvim nov,još neuigran i realno je očekivati bar 5-6 poraza u Aba ligi,verovatno još i od Cedevite u Zg,Igokee,možda još jedne od Budućnosti i eventualno jo jedno ili dva iznenađenja.Bitno je da ćemo na kraju startovati sa prvog mesta i uzeti titulu,u šta nema sumnje.Potreban je jedan dominantan centar sa visinom od 210+ i tad bi smanjili i broj poraza u svim takmičenjima.Ako se nema para za nekog poznatijeg,može i Odžo da se prebaci iz FMP-akad bude zakonski moglo.
    (Realno, 16. oktobar 2017 11:15)

    Pa bravo majstore. Osnovno, prvenstvo je neregularno jer NE MOZE jedan covek da bude vlasnik dva kluba u istom takmicenju, a ovde imamo FMP i CZV sa istim vlasnikom. Sto se igraca tice, igrac koji je nastupao za jedan klub u ABA ligi makar i dve sekunde, moze da nastupi za drugi klub tek od januara. Tako da ni Ojo ni Filip ne mogu da predju u CZV pre tog roka. Mada ako se zmuri na osnovno krsenje pravila po pitanju vlasnistva klubova , u ovoj ligi me vise nista ne bi cudilo.
    (Taribo Vest, 16. oktobar 2017 12:12)

    # Link komentara

  12. Protip zvezdaškog stuba srbstva. Mrzi bratsku Crnu Goru, navija za albanski klub čiji igrači pričaju o "srpskoj okupaciji", naziva se delijom, i na kraju umišlja da je turborodoljub.
    (valencia1972@gmail.com`, 15. oktobar 2017 23:35)

    Bratska Crna Gora??? Hahahaha, vic godine. Ako su nam oni braca neprijatelji nam onda stvarno nisu potrebni. A bas zato sto smo rodoljubi necemo i ne mozemo da navijamo za klub osnovan u Zagrebu od reprezentacije NDH ciji navijaci su presli sve granice mrznje i kompleksa. Samo da vas natrpaju Albanci u cetvrtak.
    (analiticar_amater, 16. oktobar 2017 12:07)

    # Link komentara

  13. Ove sezone se ne sme očekivati dominacija kao prethodnih sezona,uz samo jednu ili dve izgubljene utakmice.Tim je sasvim nov,još neuigran i realno je očekivati bar 5-6 poraza u Aba ligi,verovatno još i od Cedevite u Zg,Igokee,možda još jedne od Budućnosti i eventualno jo jedno ili dva iznenađenja.Bitno je da ćemo na kraju startovati sa prvog mesta i uzeti titulu,u šta nema sumnje.Potreban je jedan dominantan centar sa visinom od 210+ i tad bi smanjili i broj poraza u svim takmičenjima.Ako se nema para za nekog poznatijeg,može i Odžo da se prebaci iz FMP-akad bude zakonski moglo.
    (Realno, 16. oktobar 2017 11:15)

    # Link komentara

  14. Lesi se vraca kuci.
     (Pivke, 16. oktobar 2017 11:00)

    # Link komentara

  15. Zvezda je igrala Vrlo dobro ,Rocesti gadjao dosta a pogadjao sve,ne trazite mane u ekipi Zvezde, vec snagu u ekipi Buducnosti!
     (CG kosarka, 16. oktobar 2017 10:37)

    # Link komentara

  16. Pa 3-4 godine eventualno 5.. toliko mu se proteze sijecanje ;)
    (Cisto informativno, 16. oktobar 2017 10:31)

    # Link komentara

  17. Sudeći po broju grobarskih komentara, ovo je izgleda najveći uspeh KK Partizan u poslednjih nekoliko godina !?!
    (NNN, 16. oktobar 2017 10:29)

    # Link komentara

  18. Za ove što smaraju zašto se utakmica nije igrala u ponedeljak. Zato što Budućnost u utorak gostuje u Jerusalimu. Znači nije OK da Zvezda ima daleko gostovanje u petak, pa domaćinstvo u nedelju, ali je ok da Budućnost gostuje u ponedeljak u Beogradu, a u utorak u Jerusalimu. Niste važni samo vi, i drugi timovi gostuju i igraju Evropu.
    (Mara, 16. oktobar 2017 10:26)

    # Link komentara

  19. Nemanja Gordić ove sezone igra prelepu košarku!
     (Kayser Soze, 16. oktobar 2017 10:16)

    # Link komentara

  20. To je to tesko domacinstvo u.....Zelezniku
    (Ivan, 16. oktobar 2017 10:13)

    # Link komentara

  21. mali fiki treba da se vrati u prvi tim. sazreo je da oseti malo el utakmice.
    (filip play ▻, 16. oktobar 2017 10:10)

    # Link komentara

  22. Čović je napravio "alibi tim" dovodjenjem Ročestija i Feldina (setite se samo naslova "Bomba na Kalemegdanu"), nešto što bi zamazalo oči navijačima, a ostavljen je bunar u reketu, bez adekvatne selekcije i praktično "vruć krompir" prebacen u ruke Alimpija koga sada pljuje 85% navijača. Tačno, Alimpijev jedini greh je , što je def prihvatio posao gde nije imao od starta apsolutnu autonomiju. Ali, ko ju je imao kod Čovića ?! Radonja je tek poslednje sezone, kada je vec skoro pa zacementirao poziciju u klubu uspeo da se izbori za to. Uostalom, sam Covic je rekao da su Sofo, Mekel bili "njegov izbor" (čudo da je uopšte to javno priznao).
    Ali, već na prvoj "krivini" (realno, Radonjina nesmotrena izjava oko plata- ne kazem laz, nego nesmotreno rečena u javnosti) iskoriscena za Covicev "obracun" sa Dejom. Sujeta i egocentričnost Čovića su nadvladali. U tom trenutku, prva osoba u Zvezdi bio je Dejo, a ne Čović sto je ovome i te kako smetalo (ne sporim Coviceve zasluge za spasavanje kluba, da me neko ne shvati pogresno)
    Jedini spas je da Cović (ne javnosti, nego sebi) prizna gresku i reaguje....možda ja verujem u "Deda mraza", ali ako ne dodje do toga, dosta toga ce biti upitno do kraja sezone
     (Batko, 16. oktobar 2017 10:08)

    # Link komentara

  23. Vidim da se ovde kuka, tera se Alimpije. Da li turci treba da teraju Zeljka? Izgubio EL i danas igubio od Efesa u ligi turske. Pocetak sezone. I GSW ce da gubi na pocetku. Radonjic je prosle sezone zaredjao tri poraza u EL. Crta se podvlaci na kraju. Duga je sezona.Bice i poraza i neocekivanih pobeda. Ja verujem u Zvezdu. 
    (roni, 15. oktobar 2017 22:32) 
    U koga verujes? Ja iz zamrzivaca uglavnom vadim grasak, piletinu, sarme... 
    (andrejka, 15. oktobar 2017 23:09)

    Po sto onda ne jedes to sto vadis iz zamrzivaca nego jedes ...
     (chox, 16. oktobar 2017 10:00)

    # Link komentara

  24. Ja kad sam pre dve nedelje napisao da Filip moraigraridobio sam gomilu minusa, Rocesti je nesto kao Rakocevic dobar poenter ali samo moze biti rezervni plej, tako da u narednihmesec dana posle jos kojeg poraza ocekujem da se Filip prekomanduje u Zvezdu...
     (NBA Live, 16. oktobar 2017 09:59)

    # Link komentara

  25. @D1V1 nismo mi komsije, vi ste ipak ekipa iz predgradja koja je malo promjenila adresu i broj, itd. Jesu li se tresli kosevi sinoc? i nema vise pp aparata za slicaj pozara!
     (kolee, 16. oktobar 2017 09:51)

    # Link komentara

  26. Keselj zalutao. Ne znam da li i 1% od igraca sto je bio... Inace, fali jedna klasicna petica, to ni Pero ni Bjelica nisu... Trener vam je uspavanka, nista se on tu ne pita oko ekipe ! I gurati Bjelicu po 30 i vise minuta u par dana ? Nema sanse da izdrzi taj ritam ! A Ročestija vidim neki pljuju, te ovo, te ono... Ali trenutno on je jedini koji igra nesto uz Antica ! Feldin, enigma za sada... A francuz, sam ne zna da stvori sebi akciju, jeste mlad, ali nije sve u kucaj sa fizikalijama i izigravaj facu, pokazao je vise ne znanja sinoc nego ista drugo.
    (JPR24, 16. oktobar 2017 09:51)

    # Link komentara

  27. Alimpije: Spartak-FMP-Zvezda za manje od godine dana, na osnovu cega??
    (spale, 16. oktobar 2017 09:40)

    # Link komentara

  28. Rocesti nije klasican plej.Zbog tog treba Filipa dovesti sto pre.
     (peca, 16. oktobar 2017 09:35)

    # Link komentara

  29. Zvezda je igrala pod svojim imenom i nije se gasila vec bila u stanju mirovanja. Jer da se gasila ne bi mogla da vrati isti PIB. Zakon o regustraciji sportskih udruzenja, privrednih subjekata. Kada se nesto ugasi gasi se i PIB.Sledi novi proces osnivanja i dodela novog PIB. Da li ti je nesto sada jasnij? Posle dve godine zamrzavanja Zvezda se vratila na staru adresu, odblokiran racun i vracen PIB. Lako proverljivo na APR
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 15. oktobar 2017 22:21)

    Ovo sto si napisao jednostavno nema veze sa istinom. Ako si ti i tebi slicni dopustio da ti Covic ispere mozak, to vala drugima neces raditi. Niko se nije vratio na staru adresu, nego je FMP promenio adresu, pa nije bio vise u Stjepana Supanca, nego je presao na Mali Kalemegdan. Uz promenjeno ime naravno. A ti ljudima i dalje prosipaj lazi.
    (ggrrtt, 16. oktobar 2017 08:17)

    # Link komentara

  30. ne znam ko je tim selektirao ali je uzas ....alempijevic decko ima par igraca koji mu bukvalno u napadu ne postoje .......radicevic,jovanovic,jankovic ,keselj njih 4 zajedno po mecu ne mogu pogode skupa 10 poena .....ljudi nemaju pojma ....e sad alempijevic za to nije kriv,ali je kriv jer i sa ovim ostatkom trebao je dobiti buducnost kuci .....opasno je to sto mi u napadu nemamo ideju ....u odbrani ispadamo ....a najoposnije mi posle 5 utakmica smo usli u nervozu i izgubili samopouzdanje ...igra nam losa a najgore pomak ni na vidiku ....
    nije za sve kriv alempijevic....od 4 igraca nema korist ako na to dodam lazarevica i dobrica ....selekcija losa skroz .....rebic stefon kari za radicevica
     (zoran ivkovic, 16. oktobar 2017 07:40)

    # Link komentara

  31. Vidim da se ovde kuka, tera se Alimpije. Da li turci treba da teraju Zeljka? Izgubio EL i danas igubio od Efesa u ligi turske. Pocetak sezone. I GSW ce da gubi na pocetku. Radonjic je prosle sezone zaredjao tri poraza u EL. Crta se podvlaci na kraju. Duga je sezona.Bice i poraza i neocekivanih pobeda. Ja verujem u Zvezdu.
    (roni, 15. oktobar 2017 22:32)
    U koga verujes? Ja iz zamrzivaca uglavnom vadim grasak, piletinu, sarme...
    (andrejka, 15. oktobar 2017 23:09)
    Čovek ti je lepo napisao...veruje u Zvezdu! A to šta ti imaš u zamrzivaču i čime se sve hraniš, koga to ovde briga...
    (Tarnat, 16. oktobar 2017 07:32)

    # Link komentara

  32. buducnost dobila zvezdu u Zelezniku...hahahaahaaha hoce neko da mi objasni sta ce Zvezda u Zelezniku zar nijr ona sa Malog Kalemegdana,aaa ta je u zamrzivacu ok ok
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ssss, 15. oktobar 2017 23:46

    Ti si očigledno neviđeno glup,da stvarno niko ne bi mogao da ti objasni.Pionir je bio zauzet i igrali su rezervnu varijantu,kao što tvoj mali klub igra u Hali Sportova,kad se desi sličan slučaj.Šta tu ima sporno,osim za tvoj minijaturni mozak?!
    (Realno, 16. oktobar 2017 07:16)

    # Link komentara

  33. Oba fmp-a bi uvek trebalo da igraju u Železniku.Samo je to prirodno.
     (ntt, 16. oktobar 2017 07:08)

    # Link komentara

  34. ma bre deco samo neki kršten plej da dođe i biće sve kako valja...
     (deda Stanoje, 16. oktobar 2017 07:08)

    # Link komentara

  35. Hahahaha brukanje u EL poraz na jednu loptu. Jel' moguce da je ovo napisao navijac kluba koji je u kupu Mitra Mirica izgubio 111:85? Hahahaha kakav paralelni univerzum. Ali zato bot skripta radi samo tako.
    (drug Vucela, 15. oktobar 2017 23:57)

    eto sad se brukamo u kupu Mitra Mirica a vi se hvatate za to....cista sizofrenija, jos je Muta rekao da mu nije bitno to takmicenje, ali ajde da imate za cega da se uhvatite mitomani. A ti ne znam dal ces se smejati i dalje kad budete u Evroligi, izgubite na jednu loptu od najgoreg procenjenog tima i vi se nadate necemu, bolje da niste ni izlazili iz zamrzivaca. Ove sezone ce te biti kanta za napucavanje u Evroligi, u ABA ligi tesko ce vam biti da dodjete do prvog mesta, pa se ti smej i dalje. Sve je jasno kao dan i sve se vidi.
     (..., 16. oktobar 2017 06:46)

    # Link komentara

  36. @tata
    nisu...samo je pitanje, ko su bili poverioci.
     (kenny the king, 16. oktobar 2017 06:45)

    # Link komentara

  37. "Jeste realnost je da Zvezda igra EVROLIGU i da brani boje Srbije casno i da za nekoliko sezona ima bolji skor nego neki tamo za 15 sezona. "


    Phaha,haha,ma sta mi naprica,kada je to zvezda igrala na F4 u evroligi...
    (maja, 16. oktobar 2017 06:28)

    # Link komentara

  38. U koga verujes? Ja iz zamrzivaca uglavnom vadim grasak, piletinu, sarme... 
    (andrejka, 15. oktobar 2017 23:09) # Link komentara 
    Jedeš sarmu iz zamrzivača?!?!?! Dečko sta ti radis...
    (Tiruliru, 15. oktobar 2017 23:26)
    ti ne jedeš sarmu iz zamrzivaca? nemaš pojma, ne moze se sve iz limenke
     (Novi Sad, 16. oktobar 2017 06:09)

    # Link komentara

  39. cim se igra u Zelezniku znam da ce izgibiti...
     (alex, 16. oktobar 2017 05:50)

    # Link komentara

  40. "Jeste realnost je da Zvezda igra EVROLIGU i da brani boje Srbije casno i da za nekoliko sezona ima bolji skor nego neki tamo za 15 sezona. I ne brini ti kako mi igramo i sta mi radimo nego gledaj tamo sta radi Mornar MZT mocna Alba i tako to. Zalgiris bi vas pregazio 20 razlike. 
    (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:27) "

    Ja npr. ne pripadam ostrascenim navijacima, ali covece bas si se izlupetao. Koji bolji skor za 15 sezona? Pa KKP je igra F4 pre 7 sezona, igrao je i cetvrtfinala i top16 redovno do 2013. Pa nije to bas tako davno bilo, kao Bari pre vise od 25 godina. Pa ono sto smo mi imali protiv Maccabi Elektre ... to vi niste ni doziveli. Da ne pricam, o pobedi protiv Regal Barcelone koja je imala samo jedan poraz te sezone i to bas od KKP.
     (Goxy, 16. oktobar 2017 03:37)

    # Link komentara

  41. doslo grobarskih 5 minuta da lece frustracije
     (Heheh, 16. oktobar 2017 03:18)

    # Link komentara

  42. Imamo komentar godine:

    "Zvezda je igrala pod svojim imenom i nije se gasila vec bila u stanju mirovanja."

    3000 za gospodina Petra koji se potpisuje pocetnim malim slovom.
     (Bugarski grafolog, 16. oktobar 2017 02:39)

    # Link komentara

  43. Hocemo Dejana.
     (Laki, 16. oktobar 2017 02:26)

    # Link komentara

  44. Ja sam vam rekao da je Buduconost ove god napravila konacno pravi potez.10 domacih i 2 stranca.Puno vise borbe i sjajno selektiraa ekipa.Pod kos nikad jaci a spolj svi bukvalno mogu da sutnu.
     (ogicg, 16. oktobar 2017 02:16)

    # Link komentara

  45. Ovih 90% komentara od strane navijaca Partizana govori samo to da im nije nimalo lako
     (chox, 16. oktobar 2017 01:28)

    # Link komentara

  46. Ne znam cemu ovoliko komentara grobara ako smo FMP... Nema ih toliko kada igra Mega na primer
    (vlada, 15. oktobar 2017 20:04)

    Zato sto medju vama jos uvek ima onih koji veruju da niste FMP. Pa da vas podsetimo...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bobe Mance, 15. oktobar 2017 20:41)

    A posto vam je klub pred gasenjem i nemate vise cemu da se radujete daj bar da se radujete ako komsiji crkne kokos jer mu krava nece crknuti.
    (D1V1, 16. oktobar 2017 01:16)

    # Link komentara

  47. Nebitna tekma skroz verujte mi!Samo gledajte i opustite se!
    Kad bude trebalo da ulaze ulaziće i to ima da puca !!!
     (Boki, 16. oktobar 2017 01:14)

    # Link komentara

  48. Iskreno gledano,Buducnost je iznenadila veceras,protiv igokee su podbacili i to mnogo,svi ocekuju da Zvezda pobedjuje sve rivale,jer je prvi favorit,bez obzira sto je promenila ceo tim,nemogu dosta navijaca shvatiti da je trener mlad,jeste Radonjic iskusniji sve to stoji,ali nije garancija da bi izgledalo i kod njega kao sto svi zele,a to su pobede,svi mi igramo da pobedimo,treba shvatiti i Alimpijevica koji se trudi,i koji je tek poceo da trenira u ozbiljnom klubu,i sam Radonjic je prve 2 sezone pravio neke greske,na neku srecu Zvezda je pobedila 2013 Radnicki u Republici Srpskoj,i to samo sto je traljavo odrzao Niklic tajmaut,i Vajt promasio slobodna bacanja,i tada ste ga terali posle te utakmice,drugo on nije znao da odmori igrace kroz Aba ligu za Evroligu,zato ekipa nije otisla u top 8,jer je umarao igrace u nekim nebitnim utakmicama gde bi Zvezda dobila i sa mladjim igracima,a on drzao Dzenkinsa,Jovica,Kuzmica,Simonovica,a posle toga je bez kluba pola godine od kako je zavrsio sa Zvezdom,zasto se ne otimaju za njega sad,ne zelim da ga kritikujem,jer je imao i dobre utakmice,osvojio trofeje,nije mala stvar,ali deluje mi onakva situacija kao sa Vujosevicem,u Partizan osvaja trofeje a nigde drugde nemoze da uradi nista,s tim da je Dejan smireniji,a Dusko nekad pretera i dobija tehnicke bezveze,sve u svemu imajte strpljenja za trenera,meni se licno ne dopada sto je Nikolic trener Partizana,iako navijam za Partizan,srecu u Evropi zelim i Zvezdi i Partizanu,kao i u fudbalu...
    (Nenad Pirot, 16. oktobar 2017 01:03)

    # Link komentara

  49. "Navijaci partizana se malo zezaju kao vi sto se zezate sa njima." Inace nisam gledao ovu utakmicu al' ste generalno losi odnosno neubedljivi za ove cetri utakmice. Trener vam je pocetnik u ovoj prici !
    (neko iz mase, 16. oktobar 2017 00:58)

    # Link komentara

  50. Kratko i jasno, Dusan Alimpijevic nije trener za Zvezdu. To je toliko neozbiljno od strane uprave da nemam reci. Bukvalno covek koji je mladji od Antica, Rocestija, Bjelice... ne moze da bude autoritet ekipi, a da ne pricam o njegovom kotiranju kod sudija u EL. Promasena sezona sa njim definitivno! Struka, talenat mu mozda nisu strani, ali sa 30 god ne mozes voditi sampiona ABA lige i 9 - og u EL.
    (astar, 15. oktobar 2017 20:59)

    Vujosevic je sa 28.godina bio sampion ONE Jugoslavije najjace evropske lige svih vremena, a 29. je igrao F4 evrolige a 32.godine je izvajao jednog Danilovica !!
    A da, nema taj pojma heheh heheheheh, panteri...
    (antiDebil, 16. oktobar 2017 00:45)

    # Link komentara

  51. Lejkersi su promenili mesto adrese 17 puta, jel oni nisu više Lejkersi?  
    Juventus u fudbalu je promenio grb, stadion i mesto, jel ni oni nisu više Juventus? 
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. oktobar 2017 21:18)

    А чекај каква промена адресе, зар није до јуче била прича да је адреса клуба мали калемегдан? Дај договорите се више које приче ћете да се држите
     (спортски уметник, 16. oktobar 2017 00:44)

    # Link komentara

  52. Šteta, zbog FMP-a!
     (as, 16. oktobar 2017 00:37)

    # Link komentara

  53. Zvezda nikada nije bila ugasena.Zvezda se nikada nije zvala FMP vec obrnuto.Da li si ti drugi covek ako promenis adresu? U svim takmicenjima se igralo pod imenom KK Crvena Zvezda u crveno belom dresu.Ne nasedajte na pricu Tegeltije 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip Delija, 15. oktobar 2017 20:18)

    Звезда се никада није звала ФМП, већ обрнуто!!! Сам си све објаснио
     (спортски уметник, 16. oktobar 2017 00:37)

    # Link komentara

  54. alive
     (flopiii, 16. oktobar 2017 00:24)

    # Link komentara

  55. posle par utakmica vidi se da će biti promena.kešelj I jovanović su već aut.lesor posle dobrog početka deluje pogubljeno.ročesti soler I sebičnjak do besvesti.džaba mu 5 trojki I 23 poena.sve je prosuo I večeras I u petak.večeras je na -2 izgubio živu loptu,a u poslednjem napadu je mogao komotno do kraja da izjednači,ali se uplašio I vruć krompir dao feldinu.feldin pak nije igrač za velike domete o čemu su mnogi ovde pisali pre početka sezone.trener nam je takođe rupa.da ima obraza sam bi rekao gazdi 'ne mogu daj drugoga' mislim da je vreme da uskoči pešić I spasi stvar.uz još dva pojačanja I zahvalnicu nekima možda I možemo biti ekipa.na žalost sada nam sledi potop protiv ove godine moćne barselone pa ćemo na noge cedeviti.ovo je bio veliki kiks.i još nešto.zašto se utakmica nie igrala u ponedeljak nego samo posle dva dana od meča u litvaniji I dalekog putovanja?
    (slobinator, 16. oktobar 2017 00:14)

    # Link komentara

  56. E moj Alempijevicu... smejes se navijacima Borca u Cacku kada je FMP kradjom pobedio. Spicaste cipele, slim kosuljica i In brada ne cine trenera velikim i zrelim za EL i ABA ligu. Poredjenje sa Zocom je smesno- covek kao igrac bio u reprezentaciji Yugoslavije, a ti sa Spartakom pobedio Tamis i FMP-om Partizan i Covic misli to je to. E pa provesces se kao Klipa, Djokic, Vukojicic...
    (Grebic, 15. oktobar 2017 22:32)

    Zoc je imao Kicanovica koji vodi klub, Savovica kao direktora, Profu Nikola kao savetnika, Vujosevica kao prethodnika koji mu je ostavio Danilovica MVP F4 evrolige, doveo je Rebracu...
    Ovaj ima Cokija koji vodi klub, Cokija direktora, Cokija savetnika, Cokija uz malu pomoc Radonje kao prethodnika i Coki mu je doveo ovog crnca na mesto centra !!
    Jako tesko se to moze porediti...
    (antiDebil, 16. oktobar 2017 00:12)

    # Link komentara

  57. Ej ljudi, odo' sutra u Njujork!
     (Zeleni Zub, krajnje bistrog uma!, 16. oktobar 2017 00:10)

    # Link komentara

  58. Da li je vaš moderator normalan da javno objavljuje moj mejl? Hoćete li da izbrišete ovaj komentar ili da se ćeramo oko ovoga?


    Bukvano naivijamo i u Albaniji protiv vas jer ste presli sve granice.
    (analiticar_amater, 15. oktobar 2017 23:19)

    Protip zvezdaškog stuba srbstva. Mrzi bratsku Crnu Goru, navija za albanski klub čiji igrači pričaju o "srpskoj okupaciji", naziva se delijom, i na kraju umišlja da je turborodoljub.
    (valencia1972@gmail.com`, 15. oktobar 2017 23:35)
    (valencia1972@gmail.com, 16. oktobar 2017 00:05)

    # Link komentara

  59. Ljudi gde je ninkovic covek koji je ugasio crno beli svet predsednik kk xrvene zvezde bgd? Da li je on predsednik kluba koji je naslednik titula ove sadasnje zvezde kk ilr
     (muamua, 16. oktobar 2017 00:04)

    # Link komentara

  60. Jeste realnost je da Zvezda igra EVROLIGU i da brani boje Srbije casno i da za nekoliko sezona ima bolji skor nego neki tamo za 15 sezona. I ne brini ti kako mi igramo i sta mi radimo nego gledaj tamo sta radi Mornar MZT mocna Alba i tako to. Zalgiris bi vas pregazio 20 razlike.
    (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:27)

    ove sezone igrate Evroligu ali samo za bolju kos razliku ostalim timovima...brukate Srbiju ako cemo realno.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 15. oktobar 2017 21:39)

    Hahahaha brukanje u EL poraz na jednu loptu. Jel' moguce da je ovo napisao navijac kluba koji je u kupu Mitra Mirica izgubio 111:85? Hahahaha kakav paralelni univerzum. Ali zato bot skripta radi samo tako.
    (drug Vucela, 15. oktobar 2017 23:57)

    # Link komentara

  61. (NoName, 15. oktobar 2017 23:29)

    Bravo majstore za objasnjenje..neko po tom principu moze ni kriv ni duzan da nakupi 20 skokova po utakmici...skok treba kao sto si rekao zasluziti..uskladiti tajming..let lopte..procenu gde ce pasti..zagradi ti se za poziciju..
     (Petar, 15. oktobar 2017 23:51)

    # Link komentara

  62. buducnost dobila zvezdu u Zelezniku...hahahaahaaha hoce neko da mi objasni sta ce Zvezda u Zelezniku zar nijr ona sa Malog Kalemegdana,aaa ta je u zamrzivacu ok ok
     (ssss, 15. oktobar 2017 23:46)

    # Link komentara

  63. Imam utisak da bi proslogodisnja ekipa CZ ovogodisnju samlela bez da se oznoje igraci.Drugacije je kad imas trenera koji je u klubu duze vreme,koji pravi kostur ekipe ili ga bar sugerise,koji uigrava akcije,kome igraju bar dve godine zajedno najvazniji igraci.Ovo je potpuno nova CZ,novi igraci,nov trener,novi ciljevi.Ne dopada mi se sto u citanju teksta o utakmici u vecini teksta igraci iz Srbije samo statiraju,a pominju se Feldin,Rocesti,Bjelica,Antic,Lesor.Ne vidim potencijalnog reprezentativca
    (jer tesko da ce Keselj opet zaigrati).Moj namuceni Par bar ima Vanju M.Ne volim kada stranci resavaju meceve,kad od njih zavisi igra-obicno su sebicni,igraju samo zbog statistike i love(sem par njih-Haus,Dzenkins,Veseli,Lovernj...)i ne slusaju narocito trenera i bas ih je briga ako im tim izgubi.
    (analiza, 15. oktobar 2017 23:44)

    # Link komentara

  64. Radonja vrati se spasavaj,ovaj ne zna nista....
    (mile delija, 15. oktobar 2017 21:33)

    A Radonjic je znao? Kaze plej difens i tranzisn ofens. Prva sezona katastrofa, Katic prvi centar a Boban na klupi, Cibonu mu necu zaboraviti. Drugu mu izvukli saradnja Vilijams-Boban i Kalinic. Trecu Jovic, Miler i Cirbes tj. moze se reci samo Miler. Cetvrtu uigranost i kontinuitet celog tima uz konacno njegov rad i shvatanje igre. I nagradno pitanje koje niko ovde ne postavlja je zasto nije ostao? Digao sidro i otisao - nikuda.
    Sad smo opet na prvoj godini.
     (Terenac, 15. oktobar 2017 23:40)

    # Link komentara

  65. Zvezdu za sad nose matorci. Rocesti i Pero imaju po 35 godina ljudi kako ce oni izdrzati cetvrtak-vikend, jos kad krene 2x nedeljno da se igra? Milko takodje. A produkcija mladjih sramotna.
    (Alex, 15. oktobar 2017 23:39)

    # Link komentara

  66. Nikolic,najbolji centar ABA lige i jedan od najboljih mladih centara Evrope..96’ godiste...
    (Opt1mus, 15. oktobar 2017 23:37)

    # Link komentara

  67. Bukvano naivijamo i u Albaniji protiv vas jer ste presli sve granice.
    (analiticar_amater, 15. oktobar 2017 23:19)

    Protip zvezdaškog stuba srbstva. Mrzi bratsku Crnu Goru, navija za albanski klub čiji igrači pričaju o "srpskoj okupaciji", naziva se delijom, i na kraju umišlja da je turborodoljub.
    (valencia1972@gmail.com`, 15. oktobar 2017 23:35)

    # Link komentara

  68. Samo još da objasniš kako je vraćen dug koji je bio preko 10 miliona evra za 4 godine, i ko ga je vratio?
    (Deki, 15. oktobar 2017 22:41)

    Niko ga nije vratio vec su poverioci ostali bez svojih zaradjenih para. Ko zna kako i zasto su pristali na UPPR. Nisu tu cista posla.
    (tata, 15. oktobar 2017 23:35)

    # Link komentara

  69. Ali, naravno...ti se razumes u skokove i modu. Univerzalac ! ..smesno
    (Batko, 15. oktobar 2017 21:48)

    Naravno da se razumem u skokove. Svo tvoje znanje o skokovima se svodi na to da sabereš statisticke podatke sa sajta. Ali statistika je kao bikini - otkriva sve a ne pokazuje ništa. Tako npr statistika kaže da je Rebić protiv nas imao 6 skokova. Po tvom shvatanju to je ekstra, i to jeste ekstra. Ali kad stvari pogledaš onako kako ih ja gledam onda shvatiš da se on oko tih skokova nije pitao ništa. Lopta mu jednostavno doletela u ruke. Sa obe noge na zemlji uhvati loptu, ali statistika to tretira kao skok. Ja lično ne. Ja pod skokom podrazumevam kad Gordić promaši tricu, a centar Budućnosti Nikolić daje koš na pola metra od obruča sam kao duh npr. Ili kad našem startnom centru klinac iz Mege od 18 godina 5 puta lupi bananu. To ja podrazumevam pod skok. Tajming, osećaj kad i kako, procena na koju stranu će lopta... Da ne dužim, ne shvatamo isto. Ono kad ti kažeš dobro je, imamo 5 skokova više od Mege ja kad prevedem na moj jezik dobijem - katastrofa, imaćemo 20 skokova manje od Barselone.
     (NoName, 15. oktobar 2017 23:29)

    # Link komentara

  70. Ovaj Feldin je kao Thompson od prosle godine...treba ga odma kuci poslati
    (Gogovuk, 15. oktobar 2017 21:00)

    Jasno, odavno nije bilo zarade na otpustanju igraca. Mislim da je krajnje vrme da se zaradi par stotina hljada. Bar tako "gazda" kaze da funkcionisu stvari.
    (To je taj budzet, 15. oktobar 2017 23:28)

    # Link komentara

  71. U koga verujes? Ja iz zamrzivaca uglavnom vadim grasak, piletinu, sarme...
    (andrejka, 15. oktobar 2017 23:09) # Link komentara
    Jedeš sarmu iz zamrzivača?!?!?! Dečko sta ti radis...
    (Tiruliru, 15. oktobar 2017 23:26)

    # Link komentara

  72. @Filip delija
    Naravno da adresu možeš da promeniš,ali JMBG NE MOŽEŠ!!
    PiB jednog kluba je isto što i JMBG jednog čoveka!! Vaš PIB je 5 godina bio PIB FMP-a!!! To i jeste bio FMP,koji je samo zakupio tudje ime.
    To sa Zvezdom,nije imalo nikakve veze!!
     (Dušan, 15. oktobar 2017 23:23)

    # Link komentara

  73. Zato sto medju vama jos uvek ima onih koji veruju da niste FMP. Pa da vas podsetimo...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bobe Mance, 15. oktobar 2017 20:41)

    Bukvano naivijamo i u Albaniji protiv vas jer ste presli sve granice.
    (analiticar_amater, 15. oktobar 2017 23:19)

    # Link komentara

  74. Lesor bas nije za liniju penala, izbacaj je jeziv, mora to da popravlja jer igra poziciju gde ce ga stalno faulirati.
    Bjelica mora da radi na sutu ako ce vec da preuzima ulogu u napadu.
    I stvarno vise nema smisla da se nasi klubovi u zemlji kosarke sele iz Pionira iz bilo kojeg razloga sem najavljenih radova na prosirivanju.
     (Terenac, 15. oktobar 2017 23:18)

    # Link komentara

  75. @Filip delija
    Što bi imala dodatak.Pa Čović je za svoj FMP iznajmio ime Zvezde na pet godina!!Jel' tako bilo?A to FMP nije hteo da pominje,zbog takvih kao što si ti.Kako bi ga drugačije podržali?Mislim FMP.
     (Dušan, 15. oktobar 2017 23:17)

    # Link komentara

  76. Nebitna je Evroliga , vaznije je pobediti u nikad jacoj ABA ligi u kojoj 2 FMP-a imaju veci budzet od ostalih timova zajedno.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 15. oktobar 2017 19:04)
    Sta te muci sinko?
    (analiticar_amater, 15. oktobar 2017 23:17)

    # Link komentara

  77. Auuu, ala se raspisali grobarčići. Pa ovo je zaista divno ! Čović vam zaista nabio komplekse za samo tri godine. Posle ovog poraza sam još više ubeđen da smo na pravom putu. Još ćete vi plakati i kukumavčiti , duuugo. Pa vama je Zvezdin poraz od ,moram reći veoma dobre, Budućnosti najveći uspeh sezone. Hahaha , ali zaista posle MZT-a i 111-ce , se oglašavate ?
    A ovim "navijačima" ,što posle jednog poraza smenjuju , pljuju, teraju,dovode mogu poručiti da dva grama mozga nemaju a u sport se zaista ne razumeju. Da li je Zvezda ista kao lane? Naravno da ne i tek treba da se uigrava.Biće itekako poraza ove sezone i ja ću nastaviti da ih podržavam. Sramota me je i gadi mi se šta sam sve pročitao. Pa ja zaista ne znam , treba svaku utakmicu da dobijemo ? A drugi ne treniraju , ne trude se ? Pa zaboga miloga ovo je sport. Ročesti , Feldin ,Bjelica ne valjaju? A dobri su Dobrić , Lazarević,Kešelj ? Tu smo gde smo i samo jako. Šta da kažu u Feneru - već imaju dva poraza , a tek u Cedeviti ? A Sale u Bajernu - izgubili od anonimusa ?
    Stvarno smo loši navijači , a mnogo jaki "navijači". Pozdrav svim pravim zvezdašima i partizanovcima.
    (Al Kos, 15. oktobar 2017 23:14)

    # Link komentara

  78. sad su sudije krive. Pa sta cemo sad. nije vam jasno da vam je gazda covic i da gleda svoj profit. zato i prodaje igrace i dovodi nove nece siguno da cuva tim i da ide u minus ko kkp kad je imao seriju od 98 do 2014g
     (pfc, 15. oktobar 2017 23:14)

    # Link komentara

  79. humska 111 slavi

    ps. sta lupaju neki ovde da je zvezda imala start 0-3 u EL prosle godine
    (kalcokera, 15. oktobar 2017 23:11)

    # Link komentara

  80. Vidim da se ovde kuka, tera se Alimpije. Da li turci treba da teraju Zeljka? Izgubio EL i danas igubio od Efesa u ligi turske. Pocetak sezone. I GSW ce da gubi na pocetku
    Radonjic je prosle sezone zaredjao tri poraza u EL. Crta se podvlaci na kraju. Duga je sezona.Bice i poraza i neocekivanih pobeda. Ja verujem u Zvezdu
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roni, 15. oktobar 2017 22:32)

    U koga verujes? Ja iz zamrzivaca uglavnom vadim grasak, piletinu, sarme...
    (andrejka, 15. oktobar 2017 23:09)

    # Link komentara

  81. Tuzno je koliko frustriranih navijaca Partizana ima na ovom portalu.
     (blizanac, 15. oktobar 2017 23:08)

    # Link komentara

  82. Nećemo politiku u sportu! Partizan=košarka.
     (klof, 15. oktobar 2017 23:07)

    # Link komentara

  83. Sah mat

    Decace, ocigledno si jos mlad i ne znas mnogo toga. Rendzers, Radnicki Kg,Parma su bankrotirali. Kod udruzenja gradjana nema bankrota po zapadnom smislu.Radnicki Kg je UGASEN. Kao sto su ugaseni VK Becej, Hajduk Kula, Gasena je i VK Crvena Zvezda pa ponovo osnivana. Nemas pojma ?ta je UPPR. Ne brukaj se sa komentarima.I jos nesto. Rendzers je i po povratku ostao sa dugovima.Parma je totalno bankrotiralai ponovo krenula id amaterske lige
     (roni, 15. oktobar 2017 23:05)

    # Link komentara

  84. Докле бре више о пибовима, буџетима, држави и глупостима?Је л' мислите,да обичан народ та проста навијачка препуцавања занимају.Људи тешко живе, обратите се вашим неспособним управама да се скину са народне грбаче.Не кукају ни Босна, Сплит, Вршац, Борац, Металац, Олимпија, ОКК, Цибона, Задар...Само ви за буџетом и парама.
     (Партизановац, 15. oktobar 2017 23:04)

    # Link komentara

  85. Pod hitno Apica vratiti u fmp, bar decko da igra, a Odza u zvezdu. Radanova za Keselja i da se ja pitam, vratio bih Rebica, imao bi Radicevc mnogo sta da nauci od njega! Jovic - Kuzmic, to je bio kljuc sjajne zezdine sezone, to je ono sto najvise fali. Lesor po meni nije klasicna petica, i koliko sam mogao da zapazim do sada, nema neki kosarkaski iq, u svakom slicaju ogroman potencijal, bojim se da nece imati mnogo da nauci od mladog i neiskusnog trenera, al aj da vidimo.
    (peruzzi, 15. oktobar 2017 22:58)

    # Link komentara

  86. Dzikic - nova meta mrznje
     (Mare, 15. oktobar 2017 22:58)

    # Link komentara

  87. Onaj Lesort je ozbiljno drvo od igraca,slican kao Dvajt Hauard.Pozdrav od Grobara
    (nikola, 15. oktobar 2017 21:21)


    Kamo srece da je trecina od njega
    (dzoni, 15. oktobar 2017 22:58)

    # Link komentara

  88. Sudijski kriterijum pred kraj skandalozan. Cist faul na Popovicu nece da sviraju. A igracima Buducnosti sviraju sve i svasta. I prek pogled. I opet ovi pobedise.
    (Real Madrid, 15. oktobar 2017 22:58)

    # Link komentara

  89. Ma ok sto je Pionir zauzet i sto mi imamo vise para, 9 miliona evra po sezoni ali zasto se zastave FMP/a i CZV vijore jedna pored druge, kakve veze imaju, objasni?
    (čovek iz senke, 15. oktobar 2017 22:25)

    - Poslovno-sportsko saradnja! Kao KKP i Igokea od 2007. godine...
    (nemke, 15. oktobar 2017 22:52)

    # Link komentara

  90. Ma boli vas uvo,prva ekipa vam je dobila u Baru....
    (Ofsajd slepče!, 15. oktobar 2017 22:51)

    # Link komentara

  91. bice bolje u BUDUCNOSTI!!!
     (max, 15. oktobar 2017 22:48)

    # Link komentara

  92. uuu
    tek ce da ih jase :)
    (wer, 15. oktobar 2017 22:46)

    # Link komentara

  93. Moze Zvezdu puno da kosta igranje na 2 fronta. Igra Alimpije mnogo kratku rotaciju i na malo igraca moze da racuna za ozbiljne utakmice. A ove godine dobre su i Mega, i Olimpija, Cedevita, Buducnost, a pogotovo Igokea koja je bas ubola s ovim Amerom. Sve ce to biti ovako teske utakmice + KKP koji je za Zvezdu tradicionalno tezak. I kad su imali 3x bolji tim umeli su da izgube.
    (youtube, 15. oktobar 2017 22:45)

    # Link komentara

  94. Samo još da objasniš kako je vraćen dug koji je bio preko 10 miliona evra za 4 godine, i ko ga je vratio?
    (Deki, 15. oktobar 2017 22:41)

    # Link komentara

  95. Zvezda je igrala pod svojim imenom i nije se gasila vec bila u stanju mirovanja...
    @petar

    Pazi ovoga, igrala u stanju mirovanja. Kako je to izvodljivo panteru. Zasto Radnicki kg ne miruje a da igra, Rendzers, Parma...
    Ajde bre ne lazi samog sebe nego priznajte vec jednom da navijate za fmp.
     (Sah mat, 15. oktobar 2017 22:34)

    # Link komentara

  96. Partizan dovede bolja pojacanja ,mi imamo rupu pod kosem nema nista bez centra,radicevica zameniti pod hitno ,ko li nama skautira igrace BZV.
    (dejan, 15. oktobar 2017 22:33)

    # Link komentara

  97. Vidim da se ovde kuka, tera se Alimpije. Da li turci treba da teraju Zeljka? Izgubio EL i danas igubio od Efesa u ligi turske. Pocetak sezone. I GSW ce da gubi na pocetku
    Radonjic je prosle sezone zaredjao tri poraza u EL. Crta se podvlaci na kraju. Duga je sezona.Bice i poraza i neocekivanih pobeda. Ja verujem u Zvezdu
     (roni, 15. oktobar 2017 22:32)

    # Link komentara

  98. E moj Alempijevicu... smejes se navijacima Borca u Cacku kada je FMP kradjom pobedio. Spicaste cipele, slim kosuljica i In brada ne cine trenera velikim i zrelim za EL i ABA ligu. Poredjenje sa Zocom je smesno- covek kao igrac bio u reprezentaciji Yugoslavije, a ti sa Spartakom pobedio Tamis i FMP-om Partizan i Covic misli to je to. E pa provesces se kao Klipa, Djokic, Vukojicic...
    (Grebic, 15. oktobar 2017 22:32)

    # Link komentara

  99. Manite se prepucavanja sa onima sto im je Zvezdin neuspeh najveci uspeh u zivotu, nego treba dati podrsku Zvezdi ali i potraziti tri prava igraca, na petici, kombo 3-4 i brzeg i prodornijeg pleja koji vise gradi igru nego sto gleda kos samo. Nadam se da gresim, ali ne vidim potencijal u bar cetiri igraca koja su nam u rosteru.
    (fljamurtari dobro pari, 15. oktobar 2017 22:22)

    Vickast si za navijaca kluba kome je najveci uspeh trojka Nolana.
    Ajdeee, jos 3-4 igraca, nije dovoljno 5 miliona spiskanih € nego hoces jos. A taman najavili povecanje penzija. Izgleda da ce baba morati josda mi gladuje da biste vi uzeli titulu.
    (nolanko, 15. oktobar 2017 22:32)

    # Link komentara

  100. Mali 'cole'.
    Tvoje male komsije su PRVACI EVROPE I 4 PUTA IGRALI F4 a tvoj veliki FMP sa svim novcem poreskih obveznika napacene Srbije nikad nece igrati F4 a kamoli finale upamti sta ti kazem. FMP ostaje mali FMP iz predgradja gde mu je i mesto!
    (Miki, 15. oktobar 2017 22:30)

    # Link komentara

  101. Vanja Marinković je sam postigao više nego duplo poena nego svi Srbi u Zvezdi zajedno.
    (TYUI, 15. oktobar 2017 22:13)

    gde je bio protiv albe? ps: 111
    pozz
     (Aleksandar95, 15. oktobar 2017 22:29)

    # Link komentara

  102. Koliko nebuloza ovde. Radonjic je nista posebno trener. Covek nije znao zavrsnicu da odradi kako treba ukoliko je neizvesna. U 95% slucajeva Zvezda je gubila neizvesne zavrsnice. A realno imala je stvarno dobar tim....Kostur tima je bio tu samo su ga dopunjavali. Ti igraci jednostavno vise nisu mogli da se zadrze.Nema Zvezda para za to. I sada se krece od pocetka kao pre 4 godine ...nov ciklus.Trener i tim kome treba da se formira kostur koji bi se zatim dopunjavao. To je tako. Ovo je beda drzava ,privreda ne postoji pa samim tim ako nema privrede nema ko ni da ulaze i finansira sport i zato je sve i puklo....ne samo kosarka vec i drugi sportovi. Odavno s evec ovde od go..na pravi pita. Imas 2-3 drzavne firme koje finansiraju sta mogu i to uglavnom Zvezdu i Partizan ...TELEKOM,NIS,EPS... i to je to.
    (Atreides, 15. oktobar 2017 22:28)

    # Link komentara

  103. Kakva navala botova iz 111. zagorske. Covek bi pomislio da se posle utorka i smrzavanja na -30 uz 111 lakih komada nece javljati bar mesec dana, ali sendvic mora da se zaradi. Najveci hit su ipak oni koji pisu da ce Dinamitasi koji u proseku primaju 100 poena (a videli smo da mogu i 111) da budu ispred Zvezde, uz pominjanje kako Dzilou pobedjuje "po navici". Kojoj navici? Onoj da za prethodne 2 sezone ima nula trofeja i da je proslu zavrsio upravo u Zelezniku porazom od Covica juniora i decurlije? E botovi botovi, ko vas ne zna skupo bi vas platio, mislim platio bi vam jos nesto osim sendvica i sokica. Ovako, i to vam je dosta kakve gluposti pisete.
    (drug Vucela, 15. oktobar 2017 22:16)


    Ti si se baš smorio :/
     (Humphrey, 15. oktobar 2017 22:26)

    # Link komentara

  104. @skywalkeru...za tvoju informaciju kosarku pratim duze nego sto ti imas godina....a prijatelju znas kad bi Terzic rasprodo tim da se plasirao tek u LS jer ona je pandam EL kao najjacem evropskom takmicenju...pa to nije hteo da uradi ni u LE....Rasprodaja celog tima mogla se opravdati da Zvezda nije uzela titulu ABA i da mora da igra EC...U svatove se ne ide bez....ruzmarina.
     (Dejan CZ, 15. oktobar 2017 22:26)

    # Link komentara

  105. - Valjda zato sto je Pionir zauzet. A kako vec treniramo u Zelezniku, nepotrebno bi bilo izlagati se dodatnom trosku i iznajmljivati trecu halu... (mada vi kako nikome ne placate nista, vama to nije problem)...

    - Sto se tice Zvezde, nista strasno... Ocekivano, barem za mene! Tanka je ovo ekipa u odnosu na onu od prosle sezone! Fali nam jedna "teska" petica i jedna skocnije cetvorka, da bismo razmisljali o nekim vecim uspesima. Sa ovakvim sastavom je i ABA upitna... Ali nema veze... Kod mene imaju dosta kredita! Videcemo sta planiramo u narednim danima...
    (nemke, 15. oktobar 2017 21:56)

    Ma ok sto je Pionir zauzet i sto mi imamo vise para, 9 miliona evra po sezoni ali zasto se zastave FMP/a i CZV vijore jedna pored druge, kakve veze imaju, objasni?
    (čovek iz senke, 15. oktobar 2017 22:25)

    # Link komentara

  106. Ali da FELDIN ne ide na ulaz imao je slobodan put do kosa i vremena nego sutira trojku...pocetnicka greska posto bi ih isekli u produzetku...a i iskljucenje Antica plus trener koji je zelen...mora Lesor da popravi slobodna inace svaka penal zavrsnica u kojoj je on u igri je takodje problem posto decko ne moze da pogodi 2 slobodna od 6 otprilike.Ako dodje najavljena petica u januaru ABA liga je lagano nasa Cedevita igra indijansku kosarku tako da nema brige.
    (Realno, 15. oktobar 2017 22:24)

    # Link komentara

  107. Hajde bre setite se Radonjiceve prve i druge sezone. Kako je pocelo. Tako da, olabavite malo
    (santa justa, 15. oktobar 2017 22:24)

    # Link komentara

  108. Mislim da je Covic ucinio veliku uslugu Partizanu sto je ukrao Jankovica, Jovanovica i Radicevica. Preplatio ih, a ocajni su.
    Zakopali bi nas da smo ih uzeli na visegodisnje ugovore. Goss i Pecarski definitivno bolja ulaganja. Gavrilovic je tu u rangu s Jovanovicem. A duplo jeftiniji.
    (Uros, 15. oktobar 2017 22:23)

    # Link komentara

  109. Manite se prepucavanja sa onima sto im je Zvezdin neuspeh najveci uspeh u zivotu, nego treba dati podrsku Zvezdi ali i potraziti tri prava igraca, na petici, kombo 3-4 i brzeg i prodornijeg pleja koji vise gradi igru nego sto gleda kos samo. Nadam se da gresim, ali ne vidim potencijal u bar cetiri igraca koja su nam u rosteru.
    (fljamurtari dobro pari, 15. oktobar 2017 22:22)

    # Link komentara

  110. Au sta vam radi grobarija...vristim:))))komentari su vrh
    (Ofsajd slepče!, 15. oktobar 2017 22:22)

    # Link komentara

  111. @sah mat/ Zvezda je igrala pod svojim imenom i nije se gasila vec bila u stanju mirovanja. Jer da se gasila ne bi mogla da vrati isti PIB. Zakon o regustraciji sportskih udruzenja, privrednih subjekata. Kada se nesto ugasi gasi se i PIB.Sledi novi proces osnivanja i dodela novog PIB. Da li ti je nesto sada jasnij? Posle dve godine zamrzavanja Zvezda se vratila na staru adresu, odblokiran racun i vracen PIB. Lako proverljivo na APR
     (petar, 15. oktobar 2017 22:21)

    # Link komentara

  112. Pa veća je sala za fizičko u III školi u Valjevu...
    (Pecarsky, 15. oktobar 2017 22:21)

    # Link komentara

  113. E kad bi to tako moglo Čoviću. Umesto najboljeg trenera u istoriji naseg kluba dodje trener koji je jedino vodio utakmice u KLS. Plus tvoja selekcija igraca je katastrofa! Sad ce se pokazati koja je razlika u pravljenju poteza iz ere Radonjica i sad ove tvoje. Daj boze da osvojimo ABA i da nastavimo u EL jel ocigledno je da ce ova sezona biti pakao u euroligi a pri tome nijedan mladi igrac nece napredovati. A bogami i nema ih. Trebalo je Radonju zadrzati po svaku cenu i nastaviti sa vrhunskim radom. Ovako plasim se da do velikih promena mora da dodje.
    (Mili, 15. oktobar 2017 22:20)

    # Link komentara

  114. Sad kreće renoviranje tima kao pre dve sezone kad dodje Sofo pa pukoše par utakmica i onda dovedoše pola novih igrača koliko im se para daje a nigde rezultata ustvari deveto mesto i nije Tako loše drzavni projekat bili i ostali panteri
    (Zoran, 15. oktobar 2017 22:06)

    Ostani ti sinko u svojoj dimenziji
    (zalutao si ovde, 15. oktobar 2017 22:20)

    # Link komentara

  115. Neki ovde porede Radonjica i Alimpijevica.
    I kazu da ce za dve godine Zvezda igrati kao sa Radonjom.
    E pa nece.
    Da je to tako, treneri bi se proizvodili kao na traci.

    Covek ne zna da postavi odbranu i to je iz ovih nekoliko utakmica vidljivo.
    I jos gore, nema ni trunku autoriteta.
    (Bozo, 15. oktobar 2017 22:20)

    # Link komentara

  116. Lesor je atletican i zna da zakuca,zna i da zagradi skok, ali vise od toga... Ne. Tanak je u odbrani, iskace i bez potrebe, ne zna da pogodi bacanja (sto je mozda i odlucilo). Vise mi je za back-up centra.
    (Rajko, 15. oktobar 2017 22:04)

    A ti misliš da Lesor iskače tek tako, što mu se ćefnulo? Možda mu je neko i rekao da to radi. Moguće trener.
    (pivljanin, 15. oktobar 2017 22:17)

    # Link komentara

  117. zasto nisu malo drmusali koseve,mogli su lagano do pobede da je covic junior iz tunela bacio neku tricu umesto sto je nemo posmatrao losu igru svog tima iliti pravog fmp-a
     (dule vujosevic, 15. oktobar 2017 22:16)

    # Link komentara

  118. @hm
    Optimista sam naravno...bez obzira na sve.
     (anica, 15. oktobar 2017 22:16)

    # Link komentara

  119. Kakva navala botova iz 111. zagorske. Covek bi pomislio da se posle utorka i smrzavanja na -30 uz 111 lakih komada nece javljati bar mesec dana, ali sendvic mora da se zaradi. Najveci hit su ipak oni koji pisu da ce Dinamitasi koji u proseku primaju 100 poena (a videli smo da mogu i 111) da budu ispred Zvezde, uz pominjanje kako Dzilou pobedjuje "po navici". Kojoj navici? Onoj da za prethodne 2 sezone ima nula trofeja i da je proslu zavrsio upravo u Zelezniku porazom od Covica juniora i decurlije? E botovi botovi, ko vas ne zna skupo bi vas platio, mislim platio bi vam jos nesto osim sendvica i sokica. Ovako, i to vam je dosta kakve gluposti pisete.
    (drug Vucela, 15. oktobar 2017 22:16)

    # Link komentara

  120. Duco Alimpijevicu,samo hrabro i guraj napred! Ovi pljuvaci sto te kritikuju nisu ni mace sa praga sutnuli ! Sansu si zasluzio,sansu ces i iskoristiti,siguran sam u to !
     (maly mclasky, 15. oktobar 2017 22:15)

    # Link komentara

  121. Dajte da komentarisemo kao ljudi, dosta prepucavanja Ko se malo razume u kosarku jasno mu je da je ova Zvezda daleko od one proslogodisnje, ovo je spoj neiskusnih klinaca na celu sa trenerom i igraca na zalasku karijere .Ako nista drugo, bice ovo zanimljiva ABA liga, Igokea je dobila ovu Buducnost, Cibona Cedevitu, FMP razbio Mornar a oni dobili Partizan, videcemo na sta ce Partizan da lici sa Samjuelom. Bice ovde jos iznenadjenja, mozda se uprava sada "otvori " , dolazi nam Barsa koja je dala 98 Panati i gostujemo Cedeviti, jos 2 poraza moguca, Covicu reaguj
     (deki, 15. oktobar 2017 22:15)

    # Link komentara

  122. Ja..... druže ti misliš da brukamo, a Alba vas pobedi 30 razlike i ubaci vam 111 koševa! Šta onda vi radite?
    (Spale, 15. oktobar 2017 21:47)

    druze, pa mi igramo u cipiripi kupu koji niko ne gleda a vi u Evroligi...kako se lako prebacite kad vam odgovara :)
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 15. oktobar 2017 21:57)

    Tebra, vi gledate. Stoga, blamiranje. Ovo je stvarno i za grobarske standarde prilicno retardiran komentar, moram priznati.
    (Sabre, 15. oktobar 2017 22:15)

    # Link komentara

  123. Vanja Marinković je sam postigao više nego duplo poena nego svi Srbi u Zvezdi zajedno.
    (TYUI, 15. oktobar 2017 22:13)

    # Link komentara

  124. Sve je ok. Pobedi se i izgubi, Ovaj zvezdin tim je skup.skuplji od svih u ABA ligi, cak i od onog od prosle godine, zabrinjava sto se gube one egal utakmice u poslednjem sutu. To je i do trenera.Kocka je staviti trenera bez iskustva.
    (zemunski kej, 15. oktobar 2017 22:12)

    # Link komentara

  125. Gordic spakovao LeBranka u dzep. Nista ga mogao sacuvati.
    Vruc teren u zelezniku, atmosfera sjajna, navijaci pevali.....ili ipak ne. Vise kao da je igrao FMP.
    (Jankovic, 15. oktobar 2017 22:11)

    # Link komentara

  126. Zaista ne znam cemu ovolika ogorcenost zbog poraza. Pa izgubili ste od dobre ekipe koja ima u sastavu nekoliko crnogorskih reprezentativaca, jednog bosanskog, sasvim dobre strance I iskusnog trenera...
    Srecno u Evroligi!
     (Podgoricanin, 15. oktobar 2017 22:10)

    # Link komentara

  127. Na ovoj utakmici su Srbi u Zvezdi postigli ukupno 16 poena. Lazić 10, Dobric 2, Jankovic 4. Ostalo su postigli stranci.
    (ADFH, 15. oktobar 2017 22:08)

    # Link komentara

  128. Razlika izmedju Terzica i Covica...Kanga,Boaci,Donald nisu na prodaju i pored ponuda na kojima se moglo dobro zaraditi...a ovi i kk prodase ceo tim i dovedose nam diletante za EL...Moze Boaci ali zato eto Bena...U kosarci prodamo Jovica dovedemo Radicevica,ode Kuzmic mi dovedemo Jovanovica...aplauz bravo...
    (Dejan CZ, 15. oktobar 2017 21:53)
    Ocigledno si kosarku poceo da pratis ovog leta. Zvezda je pravila vrhunske(najbolje rezultate u zadnjih par decenija) rezultate u zadnjih par godina upravo iz razloga sto su cuvali bitne igrace i trenera i imali uigran tim.Nikad se nije desilo u zadnjih 25 godina da Zvezda ima istog trenera 4 sezone,tako da ne pisi gluposti
     (skywalker-kze, 15. oktobar 2017 22:08)

    # Link komentara

  129. Sad kreće renoviranje tima kao pre dve sezone kad dodje Sofo pa pukoše par utakmica i onda dovedoše pola novih igrača koliko im se para daje a nigde rezultata ustvari deveto mesto i nije Tako loše drzavni projekat bili i ostali panteri
    (Zoran, 15. oktobar 2017 22:06)

    # Link komentara

  130. radonji se duguju pare zato je i otišao
    (koje crno vraćanje, 15. oktobar 2017 22:05)

    # Link komentara

  131. ni ne pratim više ovo, posle one rasprodaje od letos kad su prodali sve živo a doveli par isluženih veterana tu više nema tima, a trener je smehotresan lik, šta god zacrta i zamisli ne uspe mu.
     (trn u oku, 15. oktobar 2017 22:05)

    # Link komentara

  132. Lesor je atletican i zna da zakuca,zna i da zagradi skok, ali vise od toga... Ne. Tanak je u odbrani, iskace i bez potrebe, ne zna da pogodi bacanja (sto je mozda i odlucilo). Vise mi je za back-up centra.
    (Rajko, 15. oktobar 2017 22:04)

    # Link komentara

  133. Ko nas konstantno salje u taj Zeleznik nije mi jasno.
     (Duka, 15. oktobar 2017 22:04)

    # Link komentara

  134. Hvala za sve ove godine dr Covicu,ali ako zaista nema novca za pojacanja,onda ove sezone rezervisite Pionir za sve utakmice El,jer sam ubedjen da ce i nivo 200 biti slabo popunjen!Ono sto najvise boli iskrene zvezdase,sto smo postali klub za igrace Miska R., kojima ne moze da pronadje angazman.Strasno!!!
    (Voja, 15. oktobar 2017 22:04)

    # Link komentara

  135. Dovedite Šakotu ili Trifuna ....ccc
     (Inspektor torente, 15. oktobar 2017 22:03)

    # Link komentara

  136. zvezda 40% slabija ove sezone nego prosle!!!
     (apkomsinice47, 15. oktobar 2017 22:02)

    # Link komentara

  137. el to "zvezda" bila domacin?
    ccc
    (wer, 15. oktobar 2017 22:01)

    # Link komentara

  138. Sah mat

    Decko, pod kojim je Zvezda imenom igrala? Da li se zvala FMP? Znaci nije Zvezda jer je imala dodatak Beograd? A sta da je imala dodatak FMP kao sto ste i imali Igokea? Na srecu nismo.Imali smo ime grada odakle smo. Ubio vas Dr. Covic.Unistio mladost.Izadje te na evro scenu i neki mocan klub iz kosarlaske Nemacke vam utrpa 111 koseva
     (aze, 15. oktobar 2017 21:59)

    # Link komentara

  139. Dosadni ste vise sa Radonjom.Covjeka smo trpili 3god. kad je gubio od Strazbura poslje +20 pa i 9n je na kraju krajeva prosle godine izgubio od Buducnosti i to u play offu. Alo ljudi 3god. smo trpili neznalicu dok nije nesto naucio i onda on postao borac za plate,penzionere,djecije dohotke itd.Radonja je zavrsena prica i hvala mu na svemu al puna podrska Alampijevicu i pustite covjeka bar koji mjesec da radi pa onda sudite.
     (Borky, 15. oktobar 2017 21:58)

    # Link komentara

  140. Ja..... druže ti misliš da brukamo, a Alba vas pobedi 30 razlike i ubaci vam 111 koševa! Šta onda vi radite?
    (Spale, 15. oktobar 2017 21:47)

    druze, pa mi igramo u cipiripi kupu koji niko ne gleda a vi u Evroligi...kako se lako prebacite kad vam odgovara :)
     (ja, 15. oktobar 2017 21:57)

    # Link komentara

  141. Poraz zvezde me ne zanima...kljucno pitanje je: Zasto ste igrali u Zelezniku?
    (čovek iz senke, 15. oktobar 2017 21:41)

    - Valjda zato sto je Pionir zauzet. A kako vec treniramo u Zelezniku, nepotrebno bi bilo izlagati se dodatnom trosku i iznajmljivati trecu halu... (mada vi kako nikome ne placate nista, vama to nije problem)...

    - Sto se tice Zvezde, nista strasno... Ocekivano, barem za mene! Tanka je ovo ekipa u odnosu na onu od prosle sezone! Fali nam jedna "teska" petica i jedna skocnije cetvorka, da bismo razmisljali o nekim vecim uspesima. Sa ovakvim sastavom je i ABA upitna... Ali nema veze... Kod mene imaju dosta kredita! Videcemo sta planiramo u narednim danima...
    (nemke, 15. oktobar 2017 21:56)

    # Link komentara

  142. Druga utakmica za redom sa očajnim zadnjim napadom. U oba slučaja bilo je dovoljno vremena za realizaciju, ali ne i adekvatne ideje, ili razrađenog šablona. Bolje je da se išlo na sigurna dva poena (za produžetke) nego da se pokušavalo trojkom za pobedu, jer je to kocka, obzirom da je šut za tri uvek ispod 50%.
    U produžetcima bi Zvezda bila u boljoj poziciji zbog rasporeda ličnih grešaka protivnika, (u obe utakmice) i trebalo je na tu soluciju da se ide.

    I inače organizacija napada je loša, ali se nekako vade na individualni kvalitet. To ne prolazi uvek. Zapravo najčeše ne, jer nije tolika razlika u kvalitetu Zvezdinih i protivničkih igrača.
    Ročesti bolje od ovoga ne može. I ovo je dovoljno. Ako onaj Radičević ne može bolje, onda od titula neće biti ništa. Gde su ulazi u reket i koš ili asist?
    Pik, šta je to?
    (SrbEUin, 15. oktobar 2017 21:56)

    # Link komentara

  143. Lepoo..
     (glava, 15. oktobar 2017 21:54)

    # Link komentara

  144. Podrska momcima. Porazi su sastavni dio sporta. Franjevci to najbolje znaju. A racuni se svode na kraju!
     (Sofronije, 15. oktobar 2017 21:54)

    # Link komentara

  145. Razlika izmedju Terzica i Covica...Kanga,Boaci,Donald nisu na prodaju i pored ponuda na kojima se moglo dobro zaraditi...a ovi i kk prodase ceo tim i dovedose nam diletante za EL...Moze Boaci ali zato eto Bena...U kosarci prodamo Jovica dovedemo Radicevica,ode Kuzmic mi dovedemo Jovanovica...aplauz bravo...
     (Dejan CZ, 15. oktobar 2017 21:53)

    # Link komentara

  146. CZ bg mozes li mi objasniti kako imate bolji skor od nas za ovih petnaest godina??? Vi niste igrali evroligu pre pet godina ili zaboravljas???? Ili racunas novu zvezdu???
     (muamua, 15. oktobar 2017 21:52)

    # Link komentara

  147. Ovo vec ukazuje na neke lose stvari...Nisam hteo posle Kaunasa da mracim, rekoh eto dogodilo se...i necu se praviti pametan i analizirati previse, samo cu zadnje napade...U Kaunasu, sve pogresno...ako je hteo trener onako da resi tekmu, onda je trebao 5 i slovima pet bekova da uvede na teren, da se rasiri odbrna, pa ili sut za dva, ili ulaz, ili cak sta vise i za tri, ali za tri nije trebalo po svaku cenu....oni su potrosili vreme ni za sta i na kraju out.....veceras, isto...umesto spustiti loptu pod kos, iako enmamo bas kome ni da je spustimo, i lagano do produzetka, pa po pobedu, ....mi opet bam-bam i out...ne ide ovo ovako....inace mnogo, mnogo slabosti imamo, valjda ce neko poraditi, da se bar neke uklone....cccc...15 izgubljenih lopti...neverovatno....
    (Kale_Pravi, 15. oktobar 2017 21:03)

    Šta je neverovatno? Pa protiv Barselone će biti preko 20 izgubljenih.
     (NoName, 15. oktobar 2017 21:51)

    # Link komentara

  148. Ne treba na početku osuđivati, ali proanalizirati igrače, trenera i igru možemo i ako ih ne nahvalimo i realno predstavimo, ne znači odmah da smo pljuvači i partizanovci. Ja bi rekao da ovaj tim nije selektiran kako treba.Antić je za 15-tak minuta ne više, Ročesti je šuter, ali nije razigravač.Lesor sem zakucavanja ne zna apsolutno ništa.Janković pogubljen, Jovanović više i ne igra, kao ni Kešelj, a i što igra bolje da ne igra.Trener-maneken sa ili bez žvake je uspeo jednog Lazića odučiti od odbrane, jer činjenica je da je i Žalgiris preko Ulanovasa i danas Budućnost preko Gordića dobio utakmice upravo dok ih je Lazić čuvao.U ovoj žestokoj konkurenciji, meni je ipak najomraženiji igrač Bjelica zvani zicer, koji nekako navuče statistiku, ali najveća štetočina, kako lani, tako i ove godine.Ima ovde dobrih igrača(Antić, Ročesti, Feldin..) ali treba neko da napravi tim, jer ovo sad liči na grupu građana, a nisam siguran da će maneken to uspeti.
     (kris, 15. oktobar 2017 21:51)

    # Link komentara

  149. porazi su sastavni deo igre, posebno od kvalitetnih protivnika a buducnost to jeste. fener je prvak evrope, ima budzet od kojeg boli glava, pa puce i danas i to u turskoj i to od efesa. problem kod zvezde je taj sto mi ne prastamo nikakve poraze a nase malene komsije se time hrane, jer im njihovi vrapci, tomici, cakarevici, djumici, nece davati puno povoda za radost. zvezda ce se uigrati, jako brzo, bice to opet dovoljno jak klub za aba i kls i vise nego dobar za el. bitno je da stranci imaju elana, zele da igraju vrhunski, zlocesti bez zivota u kaunasu, veceras resio da dokaze da je to bio samo los dan. feldin zeljan lopte i suta, lesora treba drzati na uzici jer je zver koja se tesko kontrolise. ono sto je potrebno da zvezda bude i iznad proslogodisnjeg nivoa je to da jankovic i jovanovic izadju iz koledz moda gde nema emocija i kod pobede i kod poraza, vec da shvate da pobede hrane ego ekipe i podizu kompletnu atmosferu oko tima. fali samo da pocnu da grizu bar kao kuzma prosle godine, jer ne verujem da. ce moci da dostignu nivo cirbesa. srecno zvezdo, vidimo se u petak!
     (cole, 15. oktobar 2017 21:50)

    # Link komentara

  150. A,šta rade u Zvezdi Kešelj,Radičević,Janković i Jovanović?
    Gužvaju dresove na klupi?
    Takih igrača ima u svakoj mesnoj zajednici.
     (RUMBLE, 15. oktobar 2017 21:49)

    # Link komentara

  151. Ауу, колико стручњака (сад зову Радоњића да се врати, а тјерали га исти прву годину у Звезди). Господо, иако не волим Човића истрпиће ове поразе и притиске као и са Радоњићем (Богме и другу гoдину је прозиван од већине). А у мају 2018., па 2019. исти ови "пљувачи" ће се клети у Алимпијевића. Напред ЗВЕЗДА
     (делија нс, 15. oktobar 2017 21:48)

    # Link komentara

  152. Jako loše selektirana ekipa, Cedevita će osvojiti ABA ligu.
    (Delije Čikago, 15. oktobar 2017 21:39)

    realan komentar konacno...Radonja vam je bio sve, on bi i sa ovim timom nesto uradio ( moguce da ce i ovo nesto uraditi ali daleko manje od prosle godine). Ovo sad sa ovim trenerom malo mladjim od mene je komedija, niti je autoritet niti ima znanje, ako neko drugi ne preuzme bice te kanta za napucavanje u Evroligi. U ABA vam se drma prvo mesto, vec se sad vidi. Inace da biram izmedju Hrvata i vas, izabrao bi vas.
     (hmm..., 15. oktobar 2017 21:48)

    # Link komentara

  153. Posle utakmice sa Olimpijakosom sam napisao da bi Alimpijevic isto veče popio otkaz da sam ja nešto u Zvezdi. Vodio tim u toj utakmici u bermudama. Kakvo nepostovanje i svog tima i protivnika.
    (NoName, 15. oktobar 2017 21:31)

    Ceo strucni stab je bio tako odeven. "Dress code" propisuje takmicenje, a ne trener da odlucuje sta ce nositi, pa je tako na toj prijateljskoj utakmici (turniru) klub poslao tu odecu. Ostale ekipe su imale isto "neformalnu" odecu . Posto si gledao onda bi to trebao da znas...
    JOS JEDNOM..KLUB JE ODREDIO STA CE CEO STRUCNI STAB DA NOSI...
    Ali, naravno...ti se razumes u skokove i modu. Univerzalac ! ..smesno
     (Batko, 15. oktobar 2017 21:48)

    # Link komentara

  154. Ja..... druže ti misliš da brukamo, a Alba vas pobedi 30 razlike i ubaci vam 111 koševa! Šta onda vi radite?
    (Spale, 15. oktobar 2017 21:47)

    # Link komentara

  155. Uz pp aparate, mokracu i drmusanje koseva Czt bi oduvala Buducnost.
    (Vlado, 15. oktobar 2017 21:47)

    # Link komentara

  156. Ti bi za Covica dao lonce krvi a ja za zvezdu. Nismo na istom zadatku.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 21:16)

    Neću da komentarišem sadržaj, ali ovo nisam ja napisao.
    Neko je zloupotrebio ime kojim se potpisujem. Trebalo bi uvesti neki sistem registracije da bi se ovakve stvari izbegle.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 21:46)

    # Link komentara

  157. Ako mora da se brlja, bolje na pocetku. Iskristalisace se i tim i i igra. Nego, navalili nesto ovi botovi... Polako. (Toto-ko-tunjo-podrska-Antonijevicu, 15. oktobar 2017 21:10)

    ahahaha ovaj veselnik ne zna ni kako mu se trener zove...sou sa panterima...
     (dr feelgood, 15. oktobar 2017 21:44)

    # Link komentara

  158. Čekaj, koji FMP igra na Malom Kalemegdanu? Ovaj ili onaj?
    (Srpski Notingem Forest, 15. oktobar 2017 21:44)

    # Link komentara

  159. U hali Fabrike Metalnih Proizvoda.
    Covic je inace Svetski priznati metalski strucnjak!? Jos mu i veruju, nazivaju legendom...
     (kako drugacije, 15. oktobar 2017 21:43)

    # Link komentara

  160. Au kakve narikače od takozvanih navijača. Već zaboravili šta je bilo pre 5 sezona pa sad ovaj tim ne valja posle 2 poraza. Doduše zaboravan narod je zaboravio i da je mali Alek bio ministar informisanja u najboljim danima. E da neka svaka narikača donira i eto para za tim po želji.
     (metalstorm, 15. oktobar 2017 21:43)

    # Link komentara

  161. Ono što mi je zapalo za oko je da u ovoj ekipi trunke hemije nema. A ni strasti. Deluje kao klasično otaljavanje posla i da svako igra za sebe, a ne kao tim. Priča nova ekipa ne pije vodu. Ovo nisu omladinci, već iskusni igrači koji imaju brdo jakih utakmica. Ako vrediš, ne treba ti godinu dana da se uklopiš.
    (Millennium, 15. oktobar 2017 21:43)

    # Link komentara

  162. Poraz zvezde me ne zanima...kljucno pitanje je: Zasto ste igrali u Zelezniku?
    (čovek iz senke, 15. oktobar 2017 21:41)

    # Link komentara

  163. Ma dobro, nije katastrofa. Izgubili ste dve utakmice protiv teskih protivnika. Sledeca je Barsa ona je laksi protivnik?
    (ccc?, 15. oktobar 2017 21:41)

    # Link komentara

  164. Zvezda nikad nije bila ugasena. U svim takmicenjima se igralo pod imenom crvena zvezda... 
    @Filip delija 

    Nije mi krivo sto lazes nego mi je krivo sto mislis da ti verujemo.
    (Sah mat, 15. oktobar 2017 21:35)

    jednom recju, MITOMANI...
     (ja, 15. oktobar 2017 21:41)

    # Link komentara

  165. 1,5 pick na utakmici...ovo nije kosarka sto igramo
     (fancy, 15. oktobar 2017 21:41)

    # Link komentara

  166. "Dodu tako vremena da Radonja zacuti, Alimpije progovori, a Covic se obogati"
    (Lomi, 15. oktobar 2017 21:41)

    # Link komentara

  167. Zvezda nikad nije bila ugasena. U svim takmicenjima se igralo pod imenom crvena zvezda... 
    @Filip delija 

    Nije mi krivo sto lazes nego mi je krivo sto mislis da ti verujemo.
    (Sah mat, 15. oktobar 2017 21:35)

    aj sto laze nas nego laze I sebe
     (neko ko zna, 15. oktobar 2017 21:40)

    # Link komentara

  168. Rebic i Simanic su igracine za Radicevica i Jankovica. Nisam siguran da se, za novac koji smo dali Feldinu, nije mogao zadrzati Dzenkins koji je duplo bolji igrac. Bjelica i Keselj...to je vec tuga, jad, cemer...Centri uzas...

    Alimpijevic je ni kriv ni duzan dobio skupu igracku u ruke...onako.. prepotentno izgleda...
     (sever, 15. oktobar 2017 21:39)

    # Link komentara

  169. Jako loše selektirana ekipa, Cedevita će osvojiti ABA ligu.
     (Delije Čikago, 15. oktobar 2017 21:39)

    # Link komentara

  170. Jeste realnost je da Zvezda igra EVROLIGU i da brani boje Srbije casno i da za nekoliko sezona ima bolji skor nego neki tamo za 15 sezona. I ne brini ti kako mi igramo i sta mi radimo nego gledaj tamo sta radi Mornar MZT mocna Alba i tako to. Zalgiris bi vas pregazio 20 razlike.
    (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:27)

    ove sezone igrate Evroligu ali samo za bolju kos razliku ostalim timovima...brukate Srbiju ako cemo realno.
     (ja, 15. oktobar 2017 21:39)

    # Link komentara

  171. Niste zadrzali igrace od prosle godine posto nisu ljudi dobili ni kinte, osim pojedinaca. Kako ste postali osetljivi posle dva poraza kao da je nastupio smak sveta, polako bice ih jos, pa ne moze svake godine titula bez poraza, znam da vam je tesko ali to je sport.
    (saca, 15. oktobar 2017 21:18)

    Uopšte nam nije teško. Porazi su normalni u sportu. Vi ste ti koji smatrate da samo vi treba da pobedjujete, da samo vi treba da budete šampioni, da samo vi treba da igrate EL....
     (NoName, 15. oktobar 2017 21:37)

    # Link komentara

  172. Koliko je navijacima KK History chanel u glavi FMP.Verovatno od proslogodisnjeg samaranja u polufinalu. Jos uvek zvoni
     (Nando, 15. oktobar 2017 21:37)

    # Link komentara

  173. FMP izgubio na domacem terenu.
     (..., 15. oktobar 2017 21:37)

    # Link komentara

  174. Ana Dabovic > Radicevica
     (ko 1 i 1, 15. oktobar 2017 21:36)

    # Link komentara

  175. CzBg89!
    Makar pomeni da ste igrali 30 utakmica u toj jednoj sezoni sto nije bilo moguce kada je Partizan igrao
    svaka cast jeste igrali prosle sezone odlicno ali cini mi se da je ova sezona propast
     (urosRuma, 15. oktobar 2017 21:36)

    # Link komentara

  176. Jeste realnost je da Zvezda igra EVROLIGU i da brani boje Srbije casno i da za nekoliko sezona ima bolji skor nego neki tamo za 15 sezona. I ne brini ti kako mi igramo i sta mi radimo nego gledaj tamo sta radi Mornar MZT mocna Alba i tako to. Zalgiris bi vas pregazio 20 razlike.
    (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:27)

    Zvezda ima bolji skor od nas u 15 sezona??!!!! Izvini ali poceo si da buncas ili si se rodio pre F4 ili osvajanja Evrolige, izgleda da te drma groznica... Lepo kazem, mitomani...ti si ocigledan primer.
     (..., 15. oktobar 2017 21:35)

    # Link komentara

  177. Zvezda nikad nije bila ugasena. U svim takmicenjima se igralo pod imenom crvena zvezda...
    @Filip delija

    Nije mi krivo sto lazes nego mi je krivo sto mislis da ti verujemo.
     (Sah mat, 15. oktobar 2017 21:35)

    # Link komentara

  178. Ti bi za Covica dao lonce krvi a ja za zvezdu. Nismo na istom zadatku.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 21:16)


    Ja samo znam sta si ti pisao prosle sezone za Radonjica.
    Sto se tice Covica, da si citao sta sam napisao posle Zalgirisa, bilo bi ti mnogo jasnije, a ovako bas lupas
    Covic je, ove sezone direktno odgovoran za tim. Selekciju (kompletnu) nije pravio Alimpije. Problem nije samo u skoku (kako onaj muceni NoName kaze) jer smo na ovoj utakmici, statisticki imali bolji skok, nego u losoj selekciji bez klasicne 5. Bjelica, Rocesti, pa i Feldin igraju po 30-35. Nema sanse odrzavati titam i ptitisak, kada igraci u tim godinama imaju toliku minutazu. Dovodjenjem klasicne 5 ili 4, a Bjelica na 5 ( sto je kod Radonjica i igrao)pa da rotira sa Lesortom skinuo bi teret sa par igraca u drugoj kompziciji tima
    Alimpije miksuje sta ima (plus povredjeni Dangubic i neupotrebljivi Keselj) i prosto se oslanja na ono sta ima.
    Covic je napravio alibi-tim dovodjenjem "zvucnih" imena, ali je koncepcijski lose. Sad je jos malo u Americi last cut i prilkka da se neke stvari promene
    Posto ne znas nista drugo da pises prekidam pricu sa tobom
    Ti nastavi da pljujes Alimpija, kao sto si Radonjica, a ja cu nastaviti da ga podrzavam, kao sto sam i Radonju. Samo ne kapiram da li sam i onda, za vas "strucnjake" bio Covicev ili Radonjin bot ?!
     (Batko, 15. oktobar 2017 21:33)

    # Link komentara

  179. Dobro je ovo za kosarku na ovim prostorima. ABA ce biti zanimljiva ove sezone. Imace Zvezda problema kada ostane jedini klub koji igra Evropu a ostali budu igrali samo 1 utakmicu nedejno. Ali, i to je cena igranja EL.
    (Pavle, 15. oktobar 2017 21:33)

    # Link komentara

  180. Radonja vrati se spasavaj,ovaj ne zna nista....
     (mile delija, 15. oktobar 2017 21:33)

    # Link komentara

  181. Loše je ovo da nemam reči!! Ni igre ni trenera!! Ovo bi Radonja dobio sa 20+, a mi se celo vreme mučili. Barsa ima da nas pojede za večeru!!
     (SAŠA FRANKFURT, 15. oktobar 2017 21:33)

    # Link komentara

  182. Puna podrska Alimijevicu i momcima. Nastavite da radite i bice Kalemegdan na kraju sezone. Covicu daj mu sansu koju je i Radonjc dobio.
     (kv-zvezdasi, 15. oktobar 2017 21:33)

    # Link komentara

  183. Ljudi, niko ne moze da zabrani Zvezdi kako ce se zvati! Ja prvi kao Zvezdas priznajem da je pravi potez sto smo ugasili staru CZ.
    (Rimantas, 15. oktobar 2017 21:32)

    # Link komentara

  184. (Dragan)
    O kojoj je to reprezentaciji rec?
    U kojoj to reprezentaciji znacajniju ulogu imaju igraci Zvezde? Koji su to igraci?
    Koliko ja znam na zadnjem EP jedino su dobro nazuljali klupu.
    (sin lovca na medvede, 15. oktobar 2017 21:32)

    # Link komentara

  185. FMP arena dom FMP naravno hahahahaaaa...zeleznicari moji..
     (ja, 15. oktobar 2017 21:32)

    # Link komentara

  186. Haoos
    Pa niko od nabrojanih nije menjao nešto, zato da bi mogao da ne ispunjava ogromne finansijske i druge obaveze. Jednostavno dobile su novog gazdu koji ima sva prava u okviru zakona.
    Razmisli malo.....
     (Ja, 15. oktobar 2017 21:32)

    # Link komentara

  187. Tako je to kada imaš potpunog amatera za trenera. Radonja vrati se. 
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 20:58) 

    To si pisao i za Radonjica prosle godine 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 15. oktobar 2017 21:01) 

    A ti znaš šta sam ja pisao o Radonjiću? 
    Radonja i ovaj su nebo i zemlja. Ko je gledao FMP prošle godine kada ga je ovaj vodio znao je šta nas čeka. 90% napada se svodi na prangijanje, individualne akcije... Nema odbrane, nema tranzicije, nema skoka, nema nikakvih akcija u napadu. Ovaj je potpuna neznalica i diletant. Razlika je što je Radonjić ovde dočekan na nož, što je pljuvan i kad smo pobeđivali u EL a ovaj se i dalje mazi po glavi. Ako dođe bilo kakav profesionalni trener možda se i izvučemo ove godine u suprotnom debakl nam ne gine.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 21:18)

    Posle utakmice sa Olimpijakosom sam napisao da bi Alimpijevic isto veče popio otkaz da sam ja nešto u Zvezdi. Vodio tim u toj utakmici u bermudama. Kakvo nepostovanje i svog tima i protivnika.
     (NoName, 15. oktobar 2017 21:31)

    # Link komentara

  188. Trener.....
     (Siniša, 15. oktobar 2017 21:30)

    # Link komentara

  189. @znaci haos u pravu si ali su lejkersi lejkersi, a vi ste imali pet slava klupskih za tri godine...
     (muamua, 15. oktobar 2017 21:29)

    # Link komentara

  190. kakva bruka pred domacim navijacima...
     (..., 15. oktobar 2017 21:29)

    # Link komentara

  191. Gordic nosi Buducnost od pocetka sezone
    (kole, 15. oktobar 2017 21:29)

    # Link komentara

  192. Partizan 
    Buducnost 
    Cedevita 
    Cz-fmp
    (Inspektor torente, 15. oktobar 2017 21:21)
    Jao bre... pa nemoj svake godine da vas gaze u polufinalu Czv ili fmp.. boli to mnogo znam..
     (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:29)

    # Link komentara

  193. Tuzna ce jesen a i zima biti za nas crveno bele.Malo dobrih igraca ,nemamo igre ,treba znati igrati coveka ,preuzimanje ne postoji,pa ako to ne funkcijonise igrajte zonu.Cvrstu zonsku odbranu a ne da vam Gordic prolazi kako hoce.Alimpijevicu sad si trener CRVENE ZVEZDE A NE fmp.
    (Sasa, 15. oktobar 2017 21:12)

    Hmm... pogrešio si. Koje Zvezde, sad je baš trener FMP.
    (bra nik, 15. oktobar 2017 21:28)

    # Link komentara

  194. Zašto C. Zvezda igra u Železnika? Kakve veze izvorna C. Zvezda ima sa ovim beogradskim predgradjem? Sramota.
    (Joca Šurbatov, 15. oktobar 2017 21:28)

    # Link komentara

  195. Ne znam cemu ovoliko komentara grobara ako smo FMP... Nema ih toliko kada igra Mega na primer
    (vlada, 15. oktobar 2017 20:04)

    Cuti, tek da vidis koliko je bilo vas na vesti o Partizanu u fudbalu. Od prvih 100 komentara nema 10 grobarskih. Nema vas toliko kad igra Spartak na primer...
    (Pera Lozac, 15. oktobar 2017 21:27)

    # Link komentara

  196. ma ko leti prijatelju, mi smo svesni da za sad nismo najbolji...samo vas neko laze da ste neko i nesto u kosarci, a ovo je realnost, tek ce da vas boli u Evroligi. Vas zenit je bio TOP 8 , posle toga idete u spiralu propasti...kao sto i sam vidis. Nego, lepa vam je ova FMP arena hahahaaaaa...
    (..., 15. oktobar 2017 21:22)
    Jeste realnost je da Zvezda igra EVROLIGU i da brani boje Srbije casno i da za nekoliko sezona ima bolji skor nego neki tamo za 15 sezona. I ne brini ti kako mi igramo i sta mi radimo nego gledaj tamo sta radi Mornar MZT mocna Alba i tako to. Zalgiris bi vas pregazio 20 razlike.
     (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:27)

    # Link komentara

  197. Posle danasnje utakmice Radnik-Partizan u Srbiji imamo dva nova kluba od ove sezone . FK Penaltizam i KK Proslost
    (Tintilic, 15. oktobar 2017 21:25)

    # Link komentara

  198. Ja sam mislio da u Zelezniku igraju samo panteri... :D
     (shomxx, 15. oktobar 2017 21:25)

    # Link komentara

  199. pozdrav svim ljubiteljima kosarke ....izvinjavam se ljubiteljima kosarke jer sam izjavio da ce mega sigurno dobiti olimpiju ....sta vise da ne vidim nacin kako olimpija moze dobiti ...olimpija dobila .....sto se tice zvetda buducnost cestitke buducnosti na pobedi ....ja na ovaj tim zvezde imam neko svoje vidjenje ......prvo ne znam ko je dovodio igrace i selektirao da li je i alempijevic u tome ucestvovao .....tim selektiran jako lose .....uvek se iznaslo losije resenje od mogucih .......moje vidjenje radicevic uplasen i pogubljen i bezidejan nije ni za aba ligu ....rocesti igrac poenter a nizak i los u odbrani ....feldin i tu bih se odlucio na neko 2 resenje ....keselj decko vec par godina ne igra ozbiljnu kosarku ....jankovic tanko ...jivanovic i ne igra ....lazarevic tanko ...dobric van forme ...antic dobar iskusan ali godine usporio ...bjelica ko krava da kofu mleka pa sutne nogom i prospe.....lesor potencijal ali za 2 centra .....zestoko se promasilo sa radicevicem ,jovanovicem i jankovicem i to je uzrok problema ....dobric teret ne moze da iznese on je vise rezerva da bude ......ne znam koliko je trener ucestvovao u selektiranju .....sezonu moze izvaditi samo jos jedan igrac ili centar ili vrhunski bek suter .....lose se pise zvezdi ako nesto ne promeni ...cak i u aba ligi ....ako se izgubi i od barse to je vec 3 poraza u nizu ....a ekipa je vec krenula da tone i gubi samopouzdanje ....alempijevic nema dobar tim za evroligu ali za jadransku ligu za pobede kuci to ima ....tako da je ovo i njegov poraz .....pozz
     (zoran ivkovic, 15. oktobar 2017 21:25)

    # Link komentara

  200. Kakvi ste vi zvezdasi,kad su dosli Radicevic i Jankovic busali ste se kako su to extra talenti,kako ce pokidati,kako mi nismo svesni koliko su dobri i tome slicno a sada ih terate nakon par utakmica?! Da ne pominjem vase reakcije kad je dosao Feldin,bomba,zvezda,top,vrh,a sada ga poredite sa Tompsonom i takodje terate?! Pa o cemu se tu radi,mozda zelite da ih gazda otera kao Sofa i Mekela i da vam dovede Doncica,Sveda i jos neki zvezdu?? A ko zna mozda i uradi to
     (Hell, 15. oktobar 2017 21:25)

    # Link komentara

  201. Otkaz Alimpijevicu sto pre
    (Aca, 15. oktobar 2017 21:25)

    # Link komentara

  202. Pot>Radicevic. Sale znae.
    (Uros, 15. oktobar 2017 21:25)

    # Link komentara

  203. Bezbolan poraz ako se nauci nesto iz njega...a to je da mora da se pruzi maksimum za svaku pobjedu i u Aba a posebno u Evroligi.Mnogo hvali klasican centar...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ZPG, 15. oktobar 2017 21:03)

    Pitanje za milion dolara.: Koga hvali klasican centar ?
    (Sasa, 15. oktobar 2017 21:24)

    # Link komentara

  204. Gazda je pauzi izmedju sezona prodavao maglu kao i uvek ( Sofo i ostale sprdnje), samo sad nema Radonje pa da napravi čudo.
    I odmah da kazem, ovaj mali nije nista kriv. Čović mu doveo kombinaciju drugorazrednih anonimusa i isluzenih igraca.
    Rocesti, klasican divljak, nista ne organizuje. Ta fora jedno sutnem 5/5 za 3 a jednom 1/10 to je fora ta klince i za neku cipiripi ligu
    Pod kosem smo na nivou fiba lige sampiona
    Pera voli zvezdu i ja volim njega ali smesno je sve to, kad pogledamo kakvi su timovi u El
    A tek keselj?! Delija naš, cigan u srcu bre
    Da nije tuzno bilo bi smesno...

    Sve u svemu, vreme je da Čović opet dodje kod Sarape i one pametne devojke pa da nas malo opet baja
     (danilo, 15. oktobar 2017 21:24)

    # Link komentara

  205. Zvezda nikada nije bila ugasena.Zvezda se nikada nije zvala FMP vec obrnuto.Da li si ti drugi covek ako promenis adresu? U svim takmicenjima se igralo pod imenom KK Crvena Zvezda u crveno belom dresu.Ne nasedajte na pricu Tegeltije
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip Delija, 15. oktobar 2017 20:18) # Link komentara …
    A to sto ste promenili maticni broj,jel su dva coveka sa istim imenom i prezimenom a sa razlicitim maticnim brojem ustvari jedan te isti covek?
    (pfffm, 15. oktobar 2017 21:08)


    Ma ukrali im licnu kartu..mislim maticni broj. Sve je uredu..ukrali.
    (fifi, 15. oktobar 2017 21:23)

    # Link komentara

  206. Eee obrukaste fabriku! Pa zar u rodnom mestu da izgubite?! :D
    (navijac, 15. oktobar 2017 21:14)

    komentar veceri prijatelju, cinjenica...
     (..., 15. oktobar 2017 21:23)

    # Link komentara

  207. nema veze. idemo dalje. desava se.
     (kenny the king, 15. oktobar 2017 21:23)

    # Link komentara

  208. Obavezno pojačati treninge u drmanju koša i pljuvanju iz zatrke.
    Ovako više ne ide.
    (pan, 15. oktobar 2017 21:23)

    # Link komentara

  209. Meni nije jasno zasto se igralo danas a ne sutra. Barsa je u petak. Sutra bi i Pionir bio slobodan. U petak se u Kaunasu igrala utakmica. Vracalo se u subotu preko Varsave. Buducnost je igrala EC u utorak. Ovo je ozbiljan kiks
    (Zuja, 15. oktobar 2017 21:02)

    Nije moglo sutra jer Buducnost igra u utorak u Jerusalimu, a I igrali su u sredu, ne u utorak. Svakako je Zvezda imala manje odmora, ali nije moglo kasnije da se igra
     (kolok, 15. oktobar 2017 21:22)

    # Link komentara

  210. Hahahahahahaha, rođače, poleteli ste mnogo
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. oktobar 2017 21:16)


    ma ko leti prijatelju, mi smo svesni da za sad nismo najbolji...samo vas neko laze da ste neko i nesto u kosarci, a ovo je realnost, tek ce da vas boli u Evroligi. Vas zenit je bio TOP 8 , posle toga idete u spiralu propasti...kao sto i sam vidis. Nego, lepa vam je ova FMP arena hahahaaaaa...
     (..., 15. oktobar 2017 21:22)

    # Link komentara

  211. I to pred gazdom i gazdaricom!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bravo Gordicu i Dzile!, 15. oktobar 2017 21:13)

    I Ilijom i Milijom.
    (pan, 15. oktobar 2017 21:22)

    # Link komentara

  212. ne treba zaboraviti da sujuce dosli avionom iz kaunasa i u manje od 48 sati odigrali dve veoma fizicki teske utakmice
     (velja, 15. oktobar 2017 21:21)

    # Link komentara

  213. Zasto Zvezda igra u Zelezniku?
    (Velicanstveni, 15. oktobar 2017 20:36)
    Pa moze nam se. A zasto je pisalo ono na dresu cuveno Partizan - Igokea?!
     (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:21)

    # Link komentara

  214. Onaj Lesort je ozbiljno drvo od igraca,slican kao Dvajt Hauard.Pozdrav od Grobara
    (nikola, 15. oktobar 2017 21:21)

    # Link komentara

  215. Partizan
    Buducnost
    Cedevita
    Cz-fmp
     (Inspektor torente, 15. oktobar 2017 21:21)

    # Link komentara

  216. Један је Радоњић Дејан!
     (Мангупарија ЦЗБГ, 15. oktobar 2017 21:20)

    # Link komentara

  217. uci ce kad treba! glavu gore idemo dalje! mislim da je greska trenera danas bila sto drugo poluvreme nije poceo sa istom petorkom sa pocetka utakmice i tako buducnost otisla na +10
     (velja, 15. oktobar 2017 21:20)

    # Link komentara

  218. Џаба Рочести 5/5 за три, џаба 23 поена и 7 асистенција за 28 минута игре кад Радичевић у преосталих 12 има 0 поена и 1 асистенцију, а плус-минус индекс му је -8.
    Поново нема његовог доприноса, а као и против Жалгириса, ствари шкрипе кад су на терену он и Јанковић, пре свега. Јанковић проведе 7 и по минута на паркету и Звезда проспе 11 поена.

    Још горе је што је први центар неискусни и не нарочито интелигентни Лесор. Надам се да ће ове године поправити мало игру па да га некоме продамо. Не могу да га гледам, не волим глупе играче.
    И она његова слободна бацања. Ко зна колико пута ће нас ове године укопати.

    Фелдин је добро почео, а онда је кренуо са промашајима. На крају је промашио и отворен шут за победу. Одвратан осећај. Пре два дана шут за победу промашује Рочести, а сад Фелдин.

    А друг Белошевић...искусно искључује Антића због приговора. Нема шта. Играча који нам треба за овако напету завршницу.

    Што се Будућности тиче, највише проблема нам је задавао Гордић. Тројка и улази у задњој четвртини. Он је играч који воли задњу четвртину. Недостаје нам један такав. Рочести је превише ситан и нејак за улазе какве прави Гордић, па ће пре покушати шутем да решава.

    Сад треба смоћи снаге за Барселону, па онда у госте Цедевити.
    Тешких 10 дана за Звезду.

    Али нема предаје! :)

    П.С. Одлука да се игра у Железнику овако важна утакмица је бесмислена. Али кажу да је Пионир био заузет.
    (Норис, 15. oktobar 2017 21:20)

    # Link komentara

  219. sve mi znamo bolje od svih u svim segmentima zivota...
     (mj cz, 15. oktobar 2017 21:19)

    # Link komentara

  220. A u Zeleznuku muk!U predgradju Beograda na domacem terenu zvezdana nije mogla da dodje do pobede.Paklena ekipa Buducnosti je potukla ponos Zeleznika...Nemoj vise da cujem Alba....bla bla bla...Zalgiris-tvrdim da su jedan od najslabijih timova EL...Buducnost-jednostavno Dzileta Zeleznih inspirise 😀
    (Pogled u buducnost, 15. oktobar 2017 21:00)

    ALBA 111.... Nastavit ce se
    (Tintilic, 15. oktobar 2017 21:19)

    # Link komentara

  221. Lejkersi su promenili mesto adrese 17 puta, jel oni nisu više Lejkersi? 
    Juventus u fudbalu je promenio grb, stadion i mesto, jel ni oni nisu više Juventus?
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. oktobar 2017 21:18)

    hahahaaaaa...pa ti poredis ficu i mercedesa hahahaaaa..kralju.
     (..., 15. oktobar 2017 21:19)

    # Link komentara

  222. Imali su tremu od Zeleznika.
     (Razumite ih, 15. oktobar 2017 21:19)

    # Link komentara

  223. Tako je to kada imaš potpunog amatera za trenera. Radonja vrati se.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 20:58)

    To si pisao i za Radonjica prosle godine
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 15. oktobar 2017 21:01)

    A ti znaš šta sam ja pisao o Radonjiću?
    Radonja i ovaj su nebo i zemlja. Ko je gledao FMP prošle godine kada ga je ovaj vodio znao je šta nas čeka. 90% napada se svodi na prangijanje, individualne akcije... Nema odbrane, nema tranzicije, nema skoka, nema nikakvih akcija u napadu. Ovaj je potpuna neznalica i diletant. Razlika je što je Radonjić ovde dočekan na nož, što je pljuvan i kad smo pobeđivali u EL a ovaj se i dalje mazi po glavi. Ako dođe bilo kakav profesionalni trener možda se i izvučemo ove godine u suprotnom debakl nam ne gine.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  224. Jel zna mozda neko jel Radonjic trenira nekog nisam procitao nikakvu vest o tome.Sto se utakmice tice nisam gledao pa nemogu ni da komentarisem.
     (Najboli je opancarev lepak, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  225. Ne mozes vise da procitas normalne komenyare od ove decurlije koje ni da idu ne znaju
     (miro, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  226. Ajmo realno,posle Zalgirisa su svi rekli ok,imali smo sut za pobedu ali niko nije rekao da je igra katastrofa i da oni nisu relevantan protivnik za bilo kakve zakljucke.Igra nam se zasniva na daj loptu Rocestiju ili Bjelici pa sta urade.Lesor pojma nema,Feldin nezainteresovan,tek za 3 meseca ocekujem napredak.Evroliga,ufff,10 do 20 poena za protivnike.Mora centar i Rocesti da nauci da igra odbranu(malo je kasno za to,zar ne).
    (Valternbg, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  227. Ne možeš da voziš dobar auto na servis kod lošeg majstora. Trener nam treba Nebojša.
    (pera trta, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  228. Niste zadrzali igrace od prosle godine posto nisu ljudi dobili ni kinte, osim pojedinaca. Kako ste postali osetljivi posle dva poraza kao da je nastupio smak sveta, polako bice ih jos, pa ne moze svake godine titula bez poraza, znam da vam je tesko ali to je sport.
    (saca, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  229. A to sto ste promenili maticni broj,jel su dva coveka sa istim imenom i prezimenom a sa razlicitim maticnim brojem ustvari jedan te isti covek?
    (pfffm, 15. oktobar 2017 21:08)

    Lejkersi su promenili mesto adrese 17 puta, jel oni nisu više Lejkersi?
    Juventus u fudbalu je promenio grb, stadion i mesto, jel ni oni nisu više Juventus?
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  230. Sad je kriv Lesor? Sta biste mislili o Cirbesu i Kuzmicu da nije bilo Jovica?
    Jankovic i Jovanovic uopste nisu losi igraci ali za privikavanje na pravu takmicarsku kosarku ne mogu biti u ekipi koja ne moze da ih istrpi.
    Rocesti nije los igrac, ne zaboravite da je prve utakmice iz sve snage nastojao da razigra ekipu. Nije on kriv sto nema kome da doda a da se napad nastavi.
    (Milan, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  231. neko pored pionira aba ligu igra u hali sportova a neko u zelezniku , da li je to slucajno
     (buleri91, 15. oktobar 2017 21:18)

    # Link komentara

  232. Kratko i jasno, Dusan Alimpijevic nije trener za Zvezdu. To je toliko neozbiljno od strane uprave da nemam reci. Bukvalno covek koji je mladji od Antica, Rocestija, Bjelice... ne moze da bude autoritet ekipi, a da ne pricam o njegovom kotiranju kod sudija u EL. Promasena sezona sa njim definitivno! Struka, talenat mu mozda nisu strani, ali sa 30 god ne mozes voditi sampiona ABA lige i 9 - og u EL.
    (astar, 15. oktobar 2017 20:59)


    Sta je bre neozbiljno?? Pa nemate para za vise. Ko zna koliko ste sada u buli. Pa Partizan je prosao kroz isto jer u EL nema zarade, nije profitabilno. Ako hoces kvalitetne igrace, to moras da platis a toliko ti se ne vraca. Pa Cibona, umalo da se ugasi zbog 4 miliona eu duga pa je porodica Petrovic pokrila dug a vi ste umesto njih koji su osvojili te godine ABA igrali u EL. Igrate u Zelezniku da barem halu ne placate. E tako je Partizan usao u bulu jer je dovodio veoma kvalitetne igrace koje vi niste, nemate, niti cete imati . I ko vas laze da sada Partizan dobija vise para od vas? Pa kada je Partizan bio pobednik ABA i drzavni prvak smanjena su davanje za Partizan i gotovo su se izjednacila davanja i za CZ , pocev od grada BGD. Mi jos centra nemamo, tek treba da ga dobijemo. Da imamo para zar nebi imali centra? A vi imate sve popunjene igrace..Antica i Bjelicu na centru? Ko nama igra Salic? Veceras vam Dzigic sve objasnio, mislim na ovog vaseg trenera pocetnika. I tek cete da gubite utakmice, samo polako.
    (fergi, 15. oktobar 2017 21:16)

    # Link komentara

  233. Tako je to kad imas potpunog amatera za trenera.
    @oberin martel

    To si pisao i za Radonjica prosle godine.
    @Batko

    Ti bi za Covica dao lonce krvi a ja za zvezdu. Nismo na istom zadatku.
     (oberin martel, 15. oktobar 2017 21:16)

    # Link komentara

  234. @Dobro je Zvezdo, samo napred bez pljuvanja, sve ce se ovo vratiti!
    (mr.bee, 15. oktobar 2017 21:01

    Nije ti palo na pamet da je možda već počelo da se vraća?
     (žorž spasić, 15. oktobar 2017 21:16)

    # Link komentara

  235. i onda recite da niste FMP hahahahahaaaaa...komedija ste
    (..., 15. oktobar 2017 21:10)


    Hahahahahahaha, rođače, poleteli ste mnogo
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 15. oktobar 2017 21:16)

    # Link komentara

  236. Maxy

    Joj pametni.Je li u nazivu KK Crvena Zvezda. Znaci nije ugasena.Ime u nazivu Beograd je samo da bi se otvorio novi ziro racun.To je omogucavao zakon. Zvezda je potpisala UPPR koji je i vama nudjen. Reprogram duga. Zvezda kao i Partizan su registrovani kao udruzenje gradjana tako da stecaj nije moguc jer nema titulara vlasnistva.Znaci stanje mirovanja kao i veliki broj privrednih subjekata. FMP se ugasio u tom trenutku i promenio ime u CZ. Po ispunjenju UPPR Zvezda se pre tri godine vratila na Mali Kalemegdan. Tvoji su bili zajednica sa Igokeom
    (Filip Delija, 15. oktobar 2017 20:46)

    Da li je ovo moguce? Pa imate li srama?
    Dodatak Beograd je ubacen jer u registru je vec postojalo ime cz! Taj zaledjeni cz nije igrao takmicenja!
    Niko nije otvarao novi racun, niko nije menjao adresu. Sve je ostalo isto. Samo je fmp promenio ime u czbg! Razumem da ne zelite da priznate ali stvarno ako ovo ne razumete nema vam pomoci.
     (ej bre, 15. oktobar 2017 21:16)

    # Link komentara

  237. Williams-Goss + Miller + Samuels >>>>>>>> Rochestie + Feldeine + Lessort
    (Bmw x3, 15. oktobar 2017 21:15)

    # Link komentara

  238. Zvezda baš matora ekipa, kako sezona bude odmicala to će dolaziti do izražaja. Ne znam kako mogu da ponove odbranu od prošlih sezona sa ovim igračima.
    (umetnik, 15. oktobar 2017 21:15)

    # Link komentara

  239. Navijaćeš i za turke, špance, litvance, nemce... Izdajica u srpskoj istoriji nikad nije manjkalo. 
    Na svako se zlo čovek navikne, pa i mi na tebe. 
    Da si nam ti živ i zdrav...
    (P76-ers, 15. oktobar 2017 21:09)

    kome vi nesto pricate, ne jedan nego bar deset komentara sam procitao da ce te navijati za Skenderbeg.. od vas je ovo kompliment .
     (..., 15. oktobar 2017 21:15)

    # Link komentara

  240. @
    Zato sto medju vama jos uvek ima onih koji veruju da niste FMP. Pa da vas podsetimo...
    (Bobe Mance, 15. oktobar 2017 20:41)

    Eto.. FMP jesmo.. I? lakše podnosiš bol? ne razumijem?....
    Čitam komentare i ne mogu da vjerujem?? Koliko je grobara izmiljelo napolje!!? Koliko radosti izazove poraz Zvezde ? Pri tom sve vrvi od niskointeligentnih komentara o FMPu i Džiletu, čovjeka koga su otjerali....
    Gospode, ko je nama rival, ko je nama vječiti?? Žao mi je što pravi navijači nestaju.. Što više nemaš s kim ni humor, ni riječ podjeliti.. Sve to danas izgleda prosto i glupo, ka i slika južne tribine, nažalost... Da se pravi grobari ne uvrijede, molim.. znaju i oni dobro na šta mislim..
     (djuro, 15. oktobar 2017 21:15)

    # Link komentara

  241. Eee obrukaste fabriku! Pa zar u rodnom mestu da izgubite?! :D
     (navijac, 15. oktobar 2017 21:14)

    # Link komentara

  242. Ne znam cemu ovoliko komentara grobara ako smo FMP... Nema ih toliko kada igra Mega na primer
    (vlada, 15. oktobar 2017 20:04)

    Zato sto medju vama jos uvek ima onih koji veruju da niste FMP. Pa da vas podsetimo...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bobe Mance, 15. oktobar 2017 20:41)

    Kako god vi zvali ovaj klub, to je klub koji vas je resetovao na fabricke postavke i zaglavio dugme. U ovoj ligi ima klubova koji nas mogu dobiti ali niko ko nas moze izabaciti iz prva 4 ili dobiti na 2 ili 3 dobijene utakmice. Ovaj poraz je extra legao jer ce sad sigurno biti pojacanja. Da smo ovo dobili Evroliga bi propala sigurno ali sad kad gazda odresi kesu ni top 8 nije daleko.
    (Tintilic, 15. oktobar 2017 21:14)

    # Link komentara

  243. Budućnost pobedila Prošlost!!! Laku noć Železnik!!!
    (crni, 15. oktobar 2017 21:14)

    # Link komentara

  244. Dzile ubico pantera.
     (Obrisi suze draga...zvezdo., 15. oktobar 2017 21:14)

    # Link komentara

  245. Bezbolan poraz ako se nauci nesto iz njega...a to je da mora da se pruzi maksimum za svaku pobjedu i u Aba a posebno u Evroligi.Mnogo hvali klasican centar...
    (ZPG, 15. oktobar 2017 21:03)


    Koga je hvalio?
     (i ništa, 15. oktobar 2017 21:14)

    # Link komentara

  246. Pod hitno pojacanja...!!!…!!
     (Dejan 1989, 15. oktobar 2017 21:14)

    # Link komentara

  247. treba nam klasicna PETICA dovedite OJA iz fmp a.najvise me nervira opet poraz na jednu loptu ali ok.mislim da smo u seriji poraza.barsa pa cedevita pa himki mislim u gostima...bolje na pocetku nego na kraju lige.mislim za abu.evroliga ove godine bas bas tesko
     (duledudule, 15. oktobar 2017 21:13)

    # Link komentara

  248. Jednostavno nam nedostaje igrac koji bi poktivao pozicije 3 i 4 i klasicna petica. Keselj nema sta da trazi u ekipi. Veoma losa selekcija tima i jasno je da ce ovo biti izuzetno teska sezona ne u EL, vec i u ABA ligi.
     (Vladimir, 15. oktobar 2017 21:13)

    # Link komentara

  249. Smesno je porediti Alimpijevica i Radonjica u pocetku. Ovaj klinac tek ima 4 utakmice u jadranskoj ligi a Dejan je dosao kod nas sa 7-8 sezona i mnogo F4 i pobeda u EC. Nebo i zemlja. I to se vidi odmah, tamo gde se sve jasno vidi, na terenu. Ovaj momak je zalutao u nas klub!
    (Jovan Parter B, 15. oktobar 2017 21:13)

    # Link komentara

  250. A u Zeleznuku muk!U predgradju Beograda na domacem terenu zvezdana nije mogla da dodje do pobede.Paklena ekipa Buducnosti je potukla ponos Zeleznika...Nemoj vise da cujem Alba....bla bla bla...Zalgiris-tvrdim da su jedan od najslabijih timova EL...Buducnost-jednostavno Dzileta Zeleznih inspirise ?
    (Pogled u buducnost, 15. oktobar 2017 21:00
    Je li od onih 5000 na YT na Live prenosu bilo 3000 grobarcica?? Pa Buducnost je tu negde sa Albom zato se spremaj za jos jednu 110+ utakmicu.
     (CzBg89!, 15. oktobar 2017 21:13)

    # Link komentara

  251. I to pred gazdom i gazdaricom!
     (Bravo Gordicu i Dzile!, 15. oktobar 2017 21:13)

    # Link komentara

  252. trener... trener.....
     (Jultland, 15. oktobar 2017 21:13)

    # Link komentara

  253. Tuzna ce jesen a i zima biti za nas crveno bele.Malo dobrih igraca ,nemamo igre ,treba znati igrati coveka ,preuzimanje ne postoji,pa ako to ne funkcijonise igrajte zonu.Cvrstu zonsku odbranu a ne da vam Gordic prolazi kako hoce.Alimpijevicu sad si trener CRVENE ZVEZDE A NE fmp.
    (Sasa, 15. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  254. Videcemo sta ce biti na kraju sezone ako krene jos neki poraz definitivno da ce biti otkaza i dovodjenja nekih novih igraca a sto se meni cini za ovu Zvezdu uz svo postovanje nisu Lazarevic,Dobric,Jovanovic,Keselj koji trenutno nemaju kvalitet za Zvezdu a umesto njih bolje da su u prvi tim poslali mlade nade srpske kosarke Radanova,Simanica ali posto se trazi rezultat videcemo.Ali ocekujmo da ce Covic reagovati i dovesti jednog ozbiljnog centra jer ovako nema smisla jer Lesor osim zakucavanja veoma los,tako da bice ovo veoma teska sezona gde ce EL sluziti kao test za ABA gde su realno Cedevita i Buducnost trenutno ispred nas a bogami i Partizan koji sa Samjuelsom ozbiljan tim kojeg Zvezda u gostima ne moze dobiti.
    (Delija, 15. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  255. Zvezda igra klasicnu run and gun kosarku
     (111, 15. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  256. Izgubismo nebitnu utakmicu od KK Buducnost, a nebitni KK Proslost nema buducnost! Stvarno ste sprdnja.
    Bice ovde uskoro promena, nije to to.
    Nadam se da cemo opet da ubodemo kao pre 2 godine kad smo naknadno doveli Kvinsija i Kinzija a oterali Mekela i Sofa, ne sumnjam u upravu, prave odlican posao vec nekoliko godina.
     (Dzoni, 15. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  257. Šta se to desi sa ponosom Železnika??!!
     (nik sloter, 15. oktobar 2017 21:12)

    # Link komentara

  258. Polako, imajte strpljenja pa i fener je izgubio prvu od unikahe i gubiće i u prvenstvu pa ga navijači ne teraju posle poraza, na kraju se podvlači crta....
     (želja, 15. oktobar 2017 21:11)

    # Link komentara

  259. Može neko sa mi objasni žasto vec drugu partiju zaredom Zvezda u poslednjim napadu ide na tri, a ne na dva poena i produžetke.... ?
    (laki, 15. oktobar 2017 21:11)

    # Link komentara

  260. E,moj Čoviću,prodao si pola reprezentacije Srbije i 2 dobra Amera,a pojacavas se sa koledza!
     (dragan, 15. oktobar 2017 21:11)

    # Link komentara

  261. Polako ljudi, biće ovde svega! Nismo dominantni kao prošle i pretprošle godine i svako svakog tu može da dobije! Najbitnije je biti u prva 4 na kraju i onda dati sve od sebe. Kukati odmah posle jednog poraza i to od Budućnosti nije realno. Isto kao što smo mi dobijali bolje ekipe prošle godine tako i Budućnost može nas a nije velika razlika ni u kvalitetu. Ako je neko pomislio da smo šampioni ABA bez dobro prolivene znoji taj se grdno vara!
     (Džoni, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  262. Bravo braćo Varvari. Gazi Zvezdu. U Moraci ce Zvezda biti tek potopljena. Podrska od Meraklija iz Nisa!
     (Merak Niš, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  263. Kući se čovek opuštenije oseća.
     (Labud, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  264. i onda recite da niste FMP hahahahahaaaaa...komedija ste
     (..., 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  265. Ako mora da se brlja, bolje na pocetku. Iskristalisace se i tim i i igra. Nego, navalili nesto ovi botovi... Polako.
    (Toto-ko-tunjo-podrska-Antonijevicu, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  266. Ročesti i Feldin igraju za sebe. Ovaj prvi dribla loptu 15 sekundi i opali, svaka cast sta je sve pogodio ali covece to nije tvoja uloga u ovom timu. Ovaj drugi samo ceka blok da istrci i opali, Zvezda veceras samo 10 asistencija za celu utakmicu. Ne secam se kad se to desilo zadnji put, pisem ovo kao dobronamerni Grobar. Pozdrav.
     (Manojlo, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  267. Sad bi i Zvezda imala skor od 2:2 da nisu sudije prošlu nedelju Olimpiju pokrale ;-)
    (Bmw, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  268. almpijevic u kaunasu sa +6 na -7 za 2,5 min
    alimpijevic u zelezniku sa +6 na -10 za 4 min

    to su rekordi na kojima bi i radonja pozavideo

    rocesti opet u kontri gazi liniju
    10 asistencija ukupno CZ 14 izgubljenih lopti o skoku necu da pricam

    katastrofalno vodjen mec. dovodite Sasu Obrada ako boga znate da ovo malo skocka
    (kalcokera, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  269. Prosle godine su isti ovi koji teraju Alimpija terali Radonju.Prosle godine na startu EL Zvezda je imala 0:3.Kog bi vi? Pat Rajlija, Fil Dzeksona? Gomila vas se ne seca pocetka Zeljka koji je iz patika seo na klupu i jos kakav tim je imao.Pazi grobare koji se raduju i nadaju. Izgubili da derbi zacelja i pobedili jedno.
     (Nando, 15. oktobar 2017 21:10)

    # Link komentara

  270. Ne iskoristismo sanse, al dobro...bice bolje...uigracemo se tek je pocetak. 
    Rocesti je odlican, ali je bolji suter nego u polju. 
    Zvezda!
    (anica, 15. oktobar 2017 20:54)

    pravis se da ne vidis ili si preterani optimista, sreco?
     (hmm..., 15. oktobar 2017 21:09)

    # Link komentara

  271. (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. oktobar 2017 20:59)

    Navijaćeš i za turke, špance, litvance, nemce... Izdajica u srpskoj istoriji nikad nije manjkalo.
    Na svako se zlo čovek navikne, pa i mi na tebe.
    Da si nam ti živ i zdrav...
     (P76-ers, 15. oktobar 2017 21:09)

    # Link komentara

  272. Los je Zvezdin tim ove sezone. Buducnost je bolje selektirana. Pod kosem vama je Bjelica jedan od standardnijih boljih igraca, ali on realno nema mjesta u CG reprezentaciji, pored Barovica, Ilica i dva Nikolica. Jaki, brzo skocni... Antic i Bjelica su malo ostarali, "pojacanja" Jankovica i Jovanovica mozete proslijediti bilo dje... Jos kad Zlocesti zataji, a on to zna cesto da radi... Spolja je Zvezda jos tanja nego pod reketom.
    (delboj, 15. oktobar 2017 21:09)

    # Link komentara

  273. Ne valja vam Dzejms Feldin, strucnjaci? Pa vi ste potpuni amateri. Racuni se svode u junu a godina ce biti uspjesna!
     (Nikola, 15. oktobar 2017 21:09)

    # Link komentara

  274. (Zvezda ponos Srbije, 15. oktobar 2017 20:59)

    Pa i Zveda je drugar državni klub nije mi jasno zašto bežite od toga. Ko koliko dobija je meni smešno jer sto prepucavanje na nivou deteta. Pa jedne godine vi dobijate više sledeće oni drugi nemože država da brine o samo jednom klubu. Doduše ne bi trebala niti o jednom da brine ali kad ste ne sposobni da vodite sami klub kako je tako je.
    (bane, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  275. Dajte ljudi, početak sezone je i novog ciklusa. Ne očekujte ne znam kakvu dominaciju jer je prošlogodišnja ekipa bila vrhunac višegodišnjeg programa i uigravanja. Nažalost smo sad opet na početku novog ciklusa ali nebitan je razlog zašto je tako, navijajte. Realno, treba nam svakako jedna klasična petica koja igra pik i bićemo već za 50% bolji. I verujte, svesna je i klupa toga ali čeka se pretpostavljam da se vidi šta će iz NBA da otpadne posle početka nove sezone i da li će uopšte. Dovešćemo verovatno već tokom oktobra jednog centra i to je to. Fokus na ABA a u EL svaka eventualna pobeda biće zlata vredna. Sportski pozdrav
     (neutrino, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  276. Ovo je sada dusevna hrana ovima, ali ja sam znao da ove sezone nece padati rekordi tipa 20-0 I to. Nov tim, trener neiskusan bez ikakvog autoriteta, to bih rekao i da smo pobedili. Sledi Barsa i Cedevita, realno jos dva poraza i sledi smena trenera. Nemamo unutrasnju igru, svodi se sve na individualna resenja.. Sa boljim trenerom bice sve ok, ovako ubaciti decka u vatru bez ikakvog iskustva je rizik koji se nije isplatio.
     (Kosta, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  277. Ej bre
    +++

    Zvezda nikada nije bila ugasena.Zvezda se nikada nije zvala FMP vec obrnuto.Da li si ti drugi covek ako promenis adresu? U svim takmicenjima se igralo pod imenom KK Crvena Zvezda u crveno belom dresu.Ne nasedajte na pricu Tegeltije
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip Delija, 15. oktobar 2017 20:18) # Link komentara …
    A to sto ste promenili maticni broj,jel su dva coveka sa istim imenom i prezimenom a sa razlicitim maticnim brojem ustvari jedan te isti covek?
    (pfffm, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  278. Kako sad Zvezda, zar nije ovo Fmp?
     (Dule Vujosevic, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  279. Selekcija tima je katastrofa. Nijedan centar nije prava petica a nemamo ni četvorku koja širi. Rochesti je strasan igrac ali privatnik koji igra za sebe. Prica se sve vreme o jakoj odbrani a mi jos nikog nismo spustili ispod 70 poena. Treba na vreme praviti promene jel mnogo toga se pogresilo a najvise sa trenerom.
    (Saša, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  280. Nek se pripremi Vukojicic. Legendin zec iz sesira
     (matori, 15. oktobar 2017 21:08)

    # Link komentara

  281. Ništa ovo ne valja, državo ulaži kako znaš i umeš još sve milke u ovu rupu bez dna ili će da se vrate tamo gde im je mesto na dno tabele xe xe...
    (Luke Babbitt gravedigger, 15. oktobar 2017 21:00)

    Prvi na tabi 3/1 i ti spominjes dno ?!
    Interesantno...
     (Batko, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  282. Ono kada imas 5 dvorana da igras kao domacin zato sto igras u svojoj zemlji gde si osnovan i gde 2/3 gradjana navija za tebe. Mnogo mocan osecaj
    (M.kalemegdan 2, 15. oktobar 2017 19:20)

    FMP ima dve dvorane, u Zelezniku i na Cuk. Padini, a ne 5. Ni u samom Zelezniku, gde je taj klub osnovan 1971. ni polovina gradjana ne navija za FMP.
    (Aki, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  283. Preksinoc sam napisao da oni koji tvrde da je ovogodisnji tim zvezde bolji od proslogodisnjeg - nemaju pojma. Veceras ce, verovatno, biti manje onih koji se nece sloziti. Izgubili smo utakmicu u kojoj su dva najveca pojacanja odlicno sutirala, znaci uradili su ono za sta su dovedeni. Znaci nije problem u sreci, umoru,necem trecem. Ono sto tvrdim od kada su objavili da je Feldin igrac zvezde- ovaj tim nije dobro selektiran!
    Vecina ce reci kako nam fali plej ili centar i delimicno biti u pravu. Uvek moze bolje ali to nije osnovni problem ovog tima. Gledajuci Rocestija veceras pomislio sa kako bi bio odlican na beku suteru u paru sa Jovicem. Najveci problem zvezde su pozicije dva i tri. Nije problem u nekom pojedinacnom igracu, problem je sto imamo cetiri igraca istog tipa. Lazic, Feldin, Dobric, Lazarevic ce odigrati dobru odbranu, skociti i sutnuti kada ostanu sami ali ako dobiju loptu koju ne mogu sutnuti oni ne znaju sta ce sa njom. Uz to ne igramo pik, verovatno ni to ne znamo. Napad je statican i bezidejan, jedino ga Bjelica sa pozicije 4 razmrdava prodorima pod kos. Tri sezone smo sa Jovicem vrteli pik, a guduric i Dzenkins/Kinzi donosili prodor i igru 1 na 1. Sad imamo solo Bjelicu i solo Rocestija.
    (Milan, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  284. Prvi Zvezdin poraz u sezoni i erupcija zadovoljstva kod crno belih narikača.
    Tek sada vidim koliko ih je dr Čović urnisao.
    Inače, CZ i dalje prva, a Napredni Partizan šesti na tabeli.
    (Boki, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  285. Vratili se juce popodne iz Zalgirisa,i umesto da pusti mlade koji nisu umorni,on 20min drzi Antica.Bolje da je Davidovca i Apica ubacio u sastav da igraju deca, prosle sezone su ga doveli do finala super lige, bili odlicni cele sezone u ABA ligi, predvodili FMP svaki put.
    (Mare, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  286. Radicevic??
    Jankovic?
    Jovanovic??
    Feldin(ala Šilb).....strasno
     (rale, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  287. I sto je najbitnije od svega oni koji imaju srpsko drzavljanstvo sve ukupno 16p
    (theGreat, 15. oktobar 2017 21:07)

    # Link komentara

  288. Zasto zvezda igra u zelezniku? Legendo covicu dovedi zekacevica iz dinamika, resi probleme pod kosem.
    (Zadrigo, 15. oktobar 2017 21:06)

    # Link komentara

  289. Covicu , jel ti malo sramota sto si ovake igrace doveo . Sto tih neki menadzer uvali majko mila . Hocemo mladog trenera tako ti treba . Na C.Zvezdi treba da se uce . E sad kad puknes i od Cedevite u Zagrebu bice veselo . Za EL necu da pricam to je smesno i razmisljati o tom takmicenju . Neka vam je bog upomoc ali kao sto sam rekao pred pocetak sezone kad sam video kakav cemo imati tim za mene titula Aba lige pod znakom pitanja .
     (Nebojsa, 15. oktobar 2017 21:06)

    # Link komentara

  290. Rekoh da odgledam utakmicu malo, listam Arene i naiđem na utakmicu ali vidim hala u Zelezniku, pomislih da sam promašio kanal ali onda se setim "a da, pa ovo Zvezda igra na domaćem terenu" :)
     (Nisam čiko ja, 15. oktobar 2017 21:06)

    # Link komentara

  291. da je srece izgubili bi sa Olimpijom takodje nego su sudije kreirale povratak od minus 10 i kusur razlike
     (psiho, 15. oktobar 2017 21:05)

    # Link komentara

  292. Ajde, sad objasni. Nije problem u Aba ligi skok, jer smo tu negde. Za sada smo na svakoj utakmici imali bolji skok od protivnika, problem je u necemu drugom. Cik pogodi u čemu...
    (Batko, 15. oktobar 2017 21:00)

    Slabo drmanje koseva???
    Neispravni PP aparati???
    Belosevic vas mrzi???
    :*
     (Tatko, 15. oktobar 2017 21:05)

    # Link komentara

  293. @Batko Noname

    Daleko od toga da nam je tim krš, ali nešto će morati da se menja. Pre dva dana smo igrali sasvim pristojno, ali ovo večeras je baš baš loše. Nije ovo bio poraz tipa odigrali smo korektno ali je protivnik bio bolji, ili da lopta nije htela u koš. Igra ovoga puta stvarno nije valjala. Brdo lopti bačenih u bunar, direktno prodatih lopti, loših preuzimanja i rotacija, lošeg građenja, naročito Lesora, veliki broj napada završenih u poslednjih pet sekundi, veliki broj šuteva preko ruke, dosta bezidejnih napada.
    Uz to, mi nemamo trojku, nijednu. Dangubić je povređen a Kešelj bolje da ne igra po onom što je do sada prikazao. Otuda možda malo problema sa skokom, ali ne možemo očekivati da će Dangubić toliko srediti stvari. Dobrić, koji bi možda mogao da odigra, kao da je pod ručnom sve vreme.
    U Alimpijevića treba verovati i treba mu dati šansu. Treba biti strpljiv, verujem da će kako sezona bude odmicala, tim igrati sve bolje i zato puna podrška, mada iz ovog ugla, deluje da će timu biti potrebna mala rekonstrukcija na poziciji krila.
     (axaxt, 15. oktobar 2017 21:05)

    # Link komentara

  294. Lesor- Dalo
    0 : 0
    (kum Žoržo, 15. oktobar 2017 21:05)

    # Link komentara

  295. Ekipi iz Železnika vise sreće sledeći put !
    (n, 15. oktobar 2017 21:04)

    # Link komentara

  296. Parfizan je nesto bas "dinamican" ovih dana...
    (tnt, 15. oktobar 2017 20:41)

    Ovo bi i imalo nekog smisla da vi niste prodali ime, grb i boje FMP-u a da Partizan jeste Dinamiku. Ali, posto se to desilo samo sa tvojim klubom, znas i sam koliko ispadas smesan :)
    (asdf, 15. oktobar 2017 21:04)

    # Link komentara

  297. Pa ljudi Moji Covic is fmp je izmislio kosarkku za ovog Radicevica.RBM3PUX
    (mvp, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  298. Bezbolan poraz ako se nauci nesto iz njega...a to je da mora da se pruzi maksimum za svaku pobjedu i u Aba a posebno u Evroligi.Mnogo hvali klasican centar...
     (ZPG, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  299. JEDVA ČEKAM,DA VIDIM LEĐA OVIM MLADIM IGRAČIMA,KOJI SU VEČITI TALENAT DOBRIČ POGOTOVO.ALIMPIJEVIČ GLAVNI KRIVAC,LAZIČ PRIKUCAN ZA KLUPU,LOVLJENJEM PREDNOSTI BUDUČNOSTI ANTIČ DOBIVA TEHNIČKU.DOBRIČU,RADIČEVIČU,DA VIDIM MOMENTALNI ODLAZAK,ODBRANU TI IGRAČI VIDELI NISU.PRESUDILO DUGO DRŽANJE LAZIČA NA KLUPI,DOBRIČ NE POSTOJI U ODBRANI TOLIKO NEGATVNOG IGRAČA NISAM VIDEO.
    (slaviša šmigič, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  300. Biće Zvezda dobro kada se vrati Radonja.
     (Izvan okvira, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  301. Sreca za ovaj narod sto se nije ostvarila ideja jedne ministarke da se jednom klubu podigne dvorana za trening.Mi barem imamo gde i utakmice po potrebi da igramo. A zarazu koju je preneo Tegeltija je tesko izleciti.Nema leka za navijace Igokea gde su imali dodatak imenu kluba.Zvezda nikada nije imala dodatak FMP.
    (Filip Delija, 15. oktobar 2017 19:35)

    Druze nije bilo potrebe da imate dodatak FMP, vi ste FMP.
     (MarkoNikolic, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  302. Ono kad izgubiš u rođenoj sali za fizičko :)
    (MiloshGB, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  303. najveci problem zvezde je odbrana nije nista ostalo od one cvrstine i agresivnosti u odbrani koju je forsirao radonjic
     (dosra, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  304. Ovo vec ukazuje na neke lose stvari...Nisam hteo posle Kaunasa da mracim, rekoh eto dogodilo se...i necu se praviti pametan i analizirati previse, samo cu zadnje napade...U Kaunasu, sve pogresno...ako je hteo trener onako da resi tekmu, onda je trebao 5 i slovima pet bekova da uvede na teren, da se rasiri odbrna, pa ili sut za dva, ili ulaz, ili cak sta vise i za tri, ali za tri nije trebalo po svaku cenu....oni su potrosili vreme ni za sta i na kraju out.....veceras, isto...umesto spustiti loptu pod kos, iako enmamo bas kome ni da je spustimo, i lagano do produzetka, pa po pobedu, ....mi opet bam-bam i out...ne ide ovo ovako....inace mnogo, mnogo slabosti imamo, valjda ce neko poraditi, da se bar neke uklone....cccc...15 izgubljenih lopti...neverovatno....
    (Kale_Pravi, 15. oktobar 2017 21:03)

    # Link komentara

  305. ZASLUZENO:::

    I vise nego zasluzena pobeda Buducnosti, i mogla je i biti sa vise razlike...
    Dzikic je odradio skauting, i zaustavio igru centara,mudro slao na liniju za slobodna, i na kraju imao i srece...
    Sto se tice nas, ovo je biola tekma gde smo svih 40 minuta bili korak unazad, isuvise tehnickih, namernih, ne discipline, i promasenih slobodnih bacanja...
    Dzikic to stalno radi, i sa KKP je slao Zvezdu na slobodna bacanja, a i sa Buducnosti radi isto...
    POmalo naivan OLimpijevic ovde, njegove stalne izmene su razbile ritam, i kostale nas ove ukamice... Na kraju je igrao skim je morao...
    Treba cestitati, BUducnost je bila bolja
    (sasa the red baron, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  306. Samo Alimpijevic moze kod kuce da izgubi sa duplo boljim igracima. Nema od ove ekipe nista sa njim na celu.
    (Hebeos, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  307. Meni nije jasno zasto se igralo danas a ne sutra. Barsa je u petak. Sutra bi i Pionir bio slobodan. U petak se u Kaunasu igrala utakmica. Vracalo se u subotu preko Varsave. Buducnost je igrala EC u utorak. Ovo je ozbiljan kiks
     (Zuja, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  308. Nemamo nikog na poziciji 3.Dangubic povredjen,Keselj pogubljen.Lazic i Dobric tu mogu u neki, small ball postavkama,nekoliko minuta da pomognu.
    (is 3, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  309. Dzilou vragolane. Nego, koliko sponzora se vrti na reklamama, trebace jos jedna utakmica da se igra da bi se pojavili svi.
     (Riki Lugonjic, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  310. kako izgubise u maticnoj hali, obrukase zeleznik i pantere bre...
     (miki, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  311. Kakvo sramno suđenje, ovo je kriminal! Zvezdini igrači su tukli, udarali bez sankcija.Na početku 4/4 izgurali barovića na svoju polovinu, Gordiću ne sviraju faul uz koš bar 4 puta, a na svaki kontakt od strane igrača Budućnosti kada Zvezdaima loptu , daju faul Zvezdi.čemu ovakvo suđenje vodi, kada Budućnost nema isti tretman.Trebalo je za klasu da Budućnost bude bolja da bi pobjedila u Beogradu.Recite brate, da ne možemo dobiti u BG pa da se ne igra.Jeste pobjeda i značajnija je zbog ove tuče i ragbija koji je dozvoljen Zvezdi ali ovo gubi svaki smisao.
    (sasa.r, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  312. Bolan poraz na domaćem terenu, al' baš domaćem i baš bolan:)
    (Oholi Gordić, 15. oktobar 2017 21:02)

    # Link komentara

  313. evo slavlja na Vračaru u nas
     (Joksim & Radosav, 15. oktobar 2017 21:01)

    # Link komentara

  314. @ Filip delija.
    A sta ako imas nov pib? To ti je kao tebi jmbg, mozes li ti da ga promenis?
     (Antic, 15. oktobar 2017 21:01)

    # Link komentara

  315. Znaci dotle doslo? Igrate u Zelezniku da ne bi placali halu? Nema se...
    (323, 15. oktobar 2017 21:01)

    # Link komentara

  316. Uzasna odbrana, ocajni Radicevic, Lazarevic, Feldin je samo za kratku upotrebu, Alimpijevic je napravio ekipu u kojoj ne zna kako da koristi sve igrace. Sa ovakvom igrom ne mozemo da odbranimo ni jednu titulu, a na evroligu zaboravite, ako nismo mogli Zalgiris da pobedimo(koji je objektivno medju najslabijim ekipama), sta cemo kad dodju Real, CSKA, Fener...
    Alimpijevic ako je pametan ili da nauci kako da iz svakog igraca izvuce maksimum(koji taj igrac moze da mu pruzi,naravno) i da nauci odbranu ili da se pokupi i ode na vreme.
    (danilo, 15. oktobar 2017 21:01)

    # Link komentara

  317. Tako je to kada imaš potpunog amatera za trenera. Radonja vrati se.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 20:58)

    To si pisao i za Radonjica prosle godine
     (Batko, 15. oktobar 2017 21:01)

    # Link komentara

  318. Dobro je Zvezdo, samo napred bez pljuvanja, sve ce se ovo vratiti!
     (mr.bee, 15. oktobar 2017 21:01)

    # Link komentara

  319. ko je ovo selektovao odmah u zatvor. igras evroligu sa jovanovicem jankovicem radicevicem keseljom pao otpustio feldina, nista ne igra, rocesti katastrofa. nemas beka sutera, nemas centra, glavni igrac bjelica, bruka od tima. covicu nama trebaju kosarkasi a ne desetobojci. otkaz alimpijevicu i pod hitno dovesti tri prava igraca dok je vreme
     (igor, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  320. A u Zeleznuku muk!U predgradju Beograda na domacem terenu zvezdana nije mogla da dodje do pobede.Paklena ekipa Buducnosti je potukla ponos Zeleznika...Nemoj vise da cujem Alba....bla bla bla...Zalgiris-tvrdim da su jedan od najslabijih timova EL...Buducnost-jednostavno Dzileta Zeleznih inspirise 😀
    (Pogled u buducnost, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  321. Dajte da ovo vidi Covic.
    DOVEDI CENTRA COVECE I KURTA I MURTA NAM SKACE ISPOD KOSA.
    POSLE SVAKOG MECU. PROTIVNICKI CENTRI NAJVISE POENA IMAJU.
    BJELICU NE MOGU DA GLEDAM VISE SA 7-10 POTROSENIH LOPTI I SUTEM ZA TRI 1-10
     (rahel, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  322. Ovaj Feldin je kao Thompson od prosle godine...treba ga odma kuci poslati
    (Gogovuk, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  323. Tanka prica ove godine za Zvezdu.. tako im i treba kada je upravi bitan samo novac. Ceo tim rasprodase, doveli klinca za trenera koji nema dan iskustva i sta onda da ocekujemo? Bitno je da oni kukaju kako nemaju para i klub u problemu a prodase ceo tim i opet nema para.. Ovo je stvarno sramota! Nije mi jasno koja je poenta bila ovakva promena tima i trenera? Zvezda nije ni 5% ekipe i energije od prosle dve sezone. Navijam za Zvezdu ali mi je sada drago sto gubimo jer je to velika opomena upravi i dokaz kako su unistili tim i energiju koja se stvarala sezonama. Sada ce da vide sta je finansijski problem sa praznom arenom i vanrednim gubicima u ovoj poslovnoj godini. Tako im i treba!
     (posmatrac iz prvog reda, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  324. tako je to kad gazda sastavlja tim...nema deja vise da vadi fleke...
     (dr feelgood, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  325. Molim vas neka neko postavi link saopstenja....
    (Kikivoje, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  326. Mi uopste nemamo lose igrace! Rochesti, Feldeine, Bjelica, Antic, Lazic, Dangubic itd, ali zato trener katastrofa! Totalno smo neorganizovani i nedisciplinovani. Mnogo se rizikuje sa ovim klincem.
    (Mika, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  327. Nemoj tako, sad će Batko da ti kaže da nam je skok fenomenalan. Znaš li ti da smo imali protiv Mege 4 skoka više? Batko tvrdi da je to sjajno. Ja sam popio gomilu minusa kad sam još protiv Olimpijakosa tvrdio da je tim katastrofa. 
    (NoName, 15. oktobar 2017 20:14) 


    Evo, sad.. izgubili smo , ali skokovi su

    Zvezda 25/6, Buducnost 21/6

    Ajde, sad objasni. Nije problem u Aba ligi skok, jer smo tu negde. Za sada smo na svakoj utakmici imali bolji skok od protivnika, problem je u necemu drugom. Cik pogodi u čemu...
     (Batko, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  328. Prizemljenje u Železniku
    (Mil@n, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  329. Ništa ovo ne valja, državo ulaži kako znaš i umeš još sve milke u ovu rupu bez dna ili će da se vrate tamo gde im je mesto na dno tabele xe xe...
     (Luke Babbitt gravedigger, 15. oktobar 2017 21:00)

    # Link komentara

  330. Prvo bese Dule a sad Dzile.
    (Crno na belo, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  331. Tebi moja zvezdo, tebi moje srce pripada.
    (anica, 15. oktobar 2017 19:02)

    Dobro je. Koga ti podrzavas, sunovrat mu ne gine.
    (P R I N T E Z I S, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  332. Radicevic,Jovanovic,Keselj...aufiderzen.
    Da nema Rocestija bilo bi neizvesno i sa Tamisom...Ukoliko se ne izvrsi doselekcija tima umesto pomenutog trojca nemojte dzaba zakupljivati Arenu za EL,bice Zeleznik sasvim komforan...
     (Dejan CZ, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  333. partizan dobija od države 2,5 miliona, Zvezda 800.000, partizan ima 2:2, Zvezda 3:1. Zamislite tek da stoji cela država iza vas i da imate sve državne sponzore kao partizan a da vas razbijaju Mornar i MZT.
     (Zvezda ponos Srbije, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  334. Kratko i jasno, Dusan Alimpijevic nije trener za Zvezdu. To je toliko neozbiljno od strane uprave da nemam reci. Bukvalno covek koji je mladji od Antica, Rocestija, Bjelice... ne moze da bude autoritet ekipi, a da ne pricam o njegovom kotiranju kod sudija u EL. Promasena sezona sa njim definitivno! Struka, talenat mu mozda nisu strani, ali sa 30 god ne mozes voditi sampiona ABA lige i 9 - og u EL.
     (astar, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  335. Sve o ovom nazovi treneru i timu govori napad Budućnosti kod 70:69.Gordić promašuje trojku, a Nikolić priskače i pogađa za 70:71.Najbliži igrač Zvezde je bio bar tri metra daleko od Nikolića. Rezultat i u Kaunasu i Železniku je odličan u odnosu na konfuziju i haos kako u odbrani tako i u napadu. Ko želi da vidi i bar malo se razume u košarku, jasno mu je da se ove godine nemamo čemu nadati.
     (kris, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  336. Mucno je gledati ekipu bez dobrog plejmejkera koji ume da razigra ostale
    (NbgDeki, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  337. U Zelezniku se osecate kao kod kuce. Ipak vam je to omiljeno mesto za drmanje koseva, pljuvanje, lasere.
     (Crna vrana, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  338. Ajmo,3,4 Alimpije odlazi....
    (Ofsajd slepče!, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  339. Da je bilo srece Fmp Idea bi izgubila i od Olimpije ali njihovo neznanje i neiskustvo pokrivaju Zalgiris i Buducnost a nadam se i moja Barsa u petak na celu sa Hangom.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  340. Dzigic objasnio firfiricu da jos mora da jede gust pasulj. I jos nesto, kada dozvolis da sut za 3 odluci da li ces da dobijes ili izgubis onda moras u timu da imas Sasu Djordjevica ili gubis. A vi nemate Sasu Djordjevica. Zato gubite na istu foru dve utakmice za redom. I jos nesto, kada neko pogadja sve sto sutne kao Rocesti, onda ocekuj ili da ce vaznu loptu da promasi ili izgubi loptu, kao sto je i izgubio i to je prelomilo utakmicu. To tako ide u kosarci...
    (C7-5, 15. oktobar 2017 20:59)

    # Link komentara

  341. Drzite gace penzioneri. Ovi ce opet u hodu da menjaju skupo placene strance.
     (Joooj, 15. oktobar 2017 20:58)

    # Link komentara

  342. Sta reci...Zvezda je na dobrom putu da se vrati tamo gde joj je i mesto sredina Jadranske lige
    (krusedolac popovic, 15. oktobar 2017 20:58)

    # Link komentara

  343. Jeste li i dalje zadovoljni Alempijevićem?
    Igra katastrofa u oba smera. Odbrana ne postoji a u napadu ko prvi isprangija trojku. Tim neugran, bezidejan, neorganizvan i totalno neborben.
    Sledi siguran poraz od Barse i vrlo verovatan od Cedevite. Dakle, četiri poraza u nizu. Tako je to kada imaš potpunog amatera za trenera. Radonja vrati se.
    (oberin martel, 15. oktobar 2017 20:58)

    # Link komentara

  344. Autobus 55 - Stari Železnik - Zvezdara :)))
    (Krle, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  345. Keselj, Radicevic, Jankovic i Jovanovic ne bi bili pojacanje ni u Megi. Ovaj tim je 2x slabiji od proslogodisnjeg.
     (dijagnostik, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  346. Gasi taj drzavni projekat. Ovi Idejci sto vise sponzora imaju to su sve losiji. Ej bre imaju od sponzora Sevrolet, Huawei, Idea, Telekom i Diva a Partizan, osvajac Evrolige za 1992. godinu i visegodisnji sampion domace lige samo Mts, to su dvostruki arsini i neravnopravan tretman. Hvala predsedniku- Covke.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  347. da ste drmali koševe,možda bi i pobedili....
     (MarcoPolo, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  348. Ако победимо ову и следећу, обезбедили смо прво место у 5. колу, као и сваке сезоне.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Стара школа, 15. oktobar 2017 19:26)
    Koje sezone prijatelju, koliko dugo pratis kosarku i aba ligu?
    (varvarios, 15. oktobar 2017 20:18

    Pa svake sezone prijatelju od kad su postali PREMIJERI DRZAVE SRBIJE. Nista lik nije pogresio.
    (Bolna istina, na koju su oni ponosni, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  349. E sad mozete da placete gospodjo...
    (Dox, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  350. Sad vam vracamo duplo za smejanje protiv Mornara i MZT-a!!

    Dzile>>>Radonjic!!

    Hehe!!
    (Grobar, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  351. Sad su konačno bili domaćini tamo gde im je i mesto. A saopštenje glasi...
    (Ljuba, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  352. Bravo Dzile,bravo Gordi!i to u njihovoj dvorani!
    (Ofsajd slepče!, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  353. Zasluzena pobeda Buducnosti. Razumem i umor od Kaunasa, ali i dalje ne vidim nikakav doprinos Radicevica, Jovanovica i Jankovica, jer ako oni danas ne mogu da iznesu teret ove utakmice, kada ce moci? Nama sutiraju uglavnom Rocesti i Feldin pa kad se niko ne prikljuci ili promasuje kao danas Bjelica, onda smo nemocni. I nikako ne vidim da je Radicevic bolji od Rebica ili Covica.
    (fljamurtari dobro pari, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  354. Kad ce da se vrati toliki novac dat za Rocestija i Feldina? Ustvari, bolje ovako. Na Final Foru u Beogradu obojica ce da pogode, jedan u polufinalu a drugi u finalu. Valjda je svima jasno sad koliko je ovo skuplji tim od onog od prosle godine.
    (borko, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  355. Parfizan je nesto bas "dinamican" ovih dana...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tnt, 15. oktobar 2017 20:41)

    Sto si toliko "konzervativan"?
    (Amaterasu, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  356. Bice bolje, momci
    (Ckmii, 15. oktobar 2017 20:57)

    # Link komentara

  357. Bjelica covek ne ume da odigra povratan pas.Odavno nisam video sebicnije stvorenje od njega,a onog Rocestija bih samarao samo tako nakon onog pokusaja alejupa u kontri 3 na 1,na +3 za Buducnost!
     (Dag Kristi, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  358. Na -4 dve sekunde do kraja pravi dve izmene ??? Nema nikakvu kontrolu nad igračima. Ročesti se ponaša na parketu kao da je došao u neki afrički klub. Menjajte trenera.
     (sad i opet, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  359. Alimpijevicu, da se ne ljubimo...
     (dex, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  360. Ko je, na večerašnjoj utakmici CZV-BUDUĆNOST, bio domaćin? Zna li neko??? ???
    (Pečenjevce, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  361. Hahahaha dogodine sa nama u cipiripi kupu pa cete se smejati. RECIKLIRAJ
     (donkeys, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  362. Pa ni sudije ne uspeše da pantere spasu poraza.
    (Mil@n, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  363. Nema nista ove sezone, ocajni smo. Ne bude li pojacanja, samo cemo se muciti. 2 presudne trojke za pobedu smo promasili u 2 uzastopna meca, ali je problem sto nismo smeli da se dovedemo u situaciju da te trojke odlucuju. Nama hitno treba petica, jer je Lesor cist prosek, i neophodan je drugi plej - ovaj Radicevic veze nema, pa Rebic je za njega Dzejson Kid i Kris Pol u jednom. Nema se vremena za cekanje, jer u EL cemo mnogo zaostati, a i u ABA smo daleko od sigirnog prvog mesta (jos nam sledi gostovanje Cedeviti). Ne svidja mi se uopste kako izgledamo i kako igramo.
     (veliki strumf, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  364. Gordic unistio Zlocestog i Lazica.
    (Prava istina, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  365. BUHAHAHAHAHAHAHAHA!
    (od mene toliko, 15. oktobar 2017 20:56)

    # Link komentara

  366. Hahahahaha nikad jaca buducnost,dzile bese kome ste se smejali????
    (ADA, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  367. Igraci FMP-a su igrali pod velikim pritiskom, buduci da su se vratili u maticnu im halu u Zelezniku
    (PredragDrobnjak, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  368. Ovaj decak kao trener nema nikakav autoritet.
     (Jevdja, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  369. Jovic da ima sut kao ovaj Rocesti bio bi plej NBA kalibra. Ovaj da mu nije suta, nula od pleja,igra bez ikakve vizije, samo u kos gleda.
     (mali, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  370. Preskupo plaćeni Feldin za ovakve partije. Napad nikako ne valja, skoro svaki statican i na kraju se ispucava ili gura u kosu. Nikako ovo ne valja ali idemo dalje, šta je tu je.
     (Luka, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  371. odgledao 1.poluvreme i prebacio na fudbal,da sacuvam zivce
     (dusan, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  372. Pustite klipu da vodi prvi tim... smešno ovo izgleda u napadaju,soliranje i to je to... sa ovakvom igram nemamo šta da tražimo protiv ozbiljnih ekipa,jer taj NBA stil igre jedan na jedan protiv fizički spremnijih ekipa ne prolazi...
    (qqzqq, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  373. Trener zreo za promenu, jer je inace nezreo trener.
     (Lale gator, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  374. Trener nema autoritet, a igrači bez volje za pobedu...
     (Van Damme, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  375. Vratice nam se ovi promasaji u poslednjim sekundama.
     (Delija, 15. oktobar 2017 20:55)

    # Link komentara

  376. Kakva cigla Feldina, zamalo lopta nije pogodila plafon.
    (535av5, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  377. Bravo Džile!
     (Falcone, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  378. Ja ne mogu da vjerujem da će Zvezda igrati sa Lesorom cijelu sezonu na poziciji centra? Ovo je sramota dečko blage veze nema. Čoviću reaguj dovodi centra podhitno...
     (Alex, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  379. Toliko nisam hteo da dodje Alimpijevic...….. Neozbiljno
     (ogisa delija, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  380. Sta radi ovaj Alimpijevic? Koje su ovo petorke? Izmene po 4 igraca!?
    (Dejan, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  381. Zašto ali zašto opet trojku umesto ići na produžetke...
    Lesor da narednih mesec dana trenira samo bacanja
     (Dijasporac, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  382. E moj treneru, na šta liči ova igra?Staviti totalnog anonimusa za trenera samo zato što je džabe?
    Ovo nije uopšte loš tim koliko je loše vođen
     (krajisnik, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  383. Ne iskoristismo sanse, al dobro...bice bolje...uigracemo se tek je pocetak.
    Rocesti je odlican, ali je bolji suter nego u polju.
    Zvezda!
     (anica, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  384. Džile po navici...
     (Stojke Mačka, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  385. A u predgradju Beograda, tiha jeza.
    (Mladen, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  386. Горе главу момци! Напред Звездо!
     (Мангупарија ЦЗБГ, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  387. AJAOOOO SAD SLEDI BARSA

    3 PORAZA ZA REDOM CE IMATI ALEMPIJE.


    NEK SE SPREMI KLIPA!
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  388. Zato sto medju vama jos uvek ima onih koji veruju da niste FMP. Pa da vas podsetimo...
    (Bobe Mance, 15. oktobar 2017 20:41)

    Sve ok, Igokeac
     (Batko, 15. oktobar 2017 20:54)

    # Link komentara

  389. antić slab a cifra mu ne dozvoljava da pređe sportski preko toga. sve u svemu ovo je loša ekipa sa pojedinim dobrim igračima ali sa lošim trenerom
    (naše ime, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  390. Nekakva tišina u Železniku?
    (Mil@n, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  391. Opet sut za pobedu, ovog puta otvoren ali sta je tu je... Bice dobro samo da se uigraju. Ja i dalje verujem u nju!
     (Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  392. covicu opet prodaj 8 najboljih igraca i ocekuj rezultate. ne samo sto smo izgubili vec smo izgledali kao rastimovani orkestar bez ideje. trener je jos zelen za zvezdu.
     (akio toyoda, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  393. Sta uradi to Dzikicu Aleksandre?!
     (da, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  394. samo vi sprdajte Dzikicaa,covek vas svake sezone dobije.Kako ono bese,ne zna DZILO alkehimicar, buahahahahha
    (hahhah, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  395. HAHAHAHAHAHAHA!!

    Ma bravo bre Buducnost!!

    Dzile pokazuje panterima ko je gazda!!
    (Grobar, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  396. Imate predsednika Lige, dva kluba, neogranicenu kolicinu para, sudije, ali ne vredi treba nesto i odigrati, a ovi igraci stvarno nemaju pojma.
     (momcilo, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  397. Ovi tz. talentovani I perspektivni pojma nemaju, ali bas, bas pojma nemaju. Nisu oni krivi sto su tu.
     (miki, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  398. Alimpije odlazi!!!
     (Dwiht York, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  399. Pozdrav za @nolana@partizan sramota Srbije,poz vas Gordic,Dzikić i samo lagano tek je DRUGI U NIZU A I PARTIZAN VAM JE JAKO BLIZU!!!
    (gremlin, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  400. nerealno lose, bjelica decko veze nema, lazic je pre barem igrao dobru odbranu, sada ga je gordic razbio, rocesti nije los ali previse izgubljenih lopti. sve u svemu jako slab tim sa losim trenerom
    (st, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  401. Alempije majstore!
     (ja, 15. oktobar 2017 20:53)

    # Link komentara

  402. Alimpije samo tako nastavi. Pozdrav
    (Bley, 15. oktobar 2017 20:52)

    # Link komentara

  403. Covke,vraćaj Radonjića pod hitno. Alimpijević je godinama morao da bude pomoćni dr Radonji pa tek onda da ga nasledi. Više deluje kao neki maneken negom ozbiljno ime za Zvezdu. Igre u napadu nigde.
    (Sexisto, 15. oktobar 2017 20:52)

    # Link komentara

  404. DZILETOV CAS MLADOM ALEMPIJU
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 15. oktobar 2017 20:52)

    # Link komentara

  405. Ne pomažu ni sudije!
    (Dragan, 15. oktobar 2017 20:52)

    # Link komentara

  406. Тренер, тренер, тренер, под ознаком xитно и ургентно!!!
    (Stefan, 15. oktobar 2017 20:52)

    # Link komentara

  407. kompleks od grobara, dzile kralju...
     (..., 15. oktobar 2017 20:51)

    # Link komentara

  408. Da je Keselj dosao pre 3-4 godine, bio bi veliko pojacanje...ovako nista, on je svoje odigrao.
     (vremeplov, 15. oktobar 2017 20:51)

    # Link komentara

  409. opet sumanut sut za tri umesto sigurna dvojka?
    (veverac, 15. oktobar 2017 20:51)

    # Link komentara

  410. Sklanjaj ovog manekena inace ode sezona
    (Mile, 15. oktobar 2017 20:51)

    # Link komentara

  411. Jednostavno ako mogu da dam predlog UPRAVA NAPOLJE.
    Da li neko može da objasni sta uZvezdi rade: KEŠELJ, DAVIDOVAC, APIĆ, LAZAREVIĆ, JANKOVIĆ, JOVANOVIĆ, a da nema mesta za RADANOVA, koji je jedini pravi potencijal. Dovedite pod hitno DI DŽEJ KUPERA KOJI JE SADA SLOBODAN IGRAC.
    (SM Ladja, 15. oktobar 2017 20:51)

    # Link komentara

  412. covicu odlazi!!!! vodi keselja sa sobom!!! Bojkot!!
     (crni_redstar, 15. oktobar 2017 20:51)

    # Link komentara

  413. vidi se buducnost fmp hahahaaaa
     (..., 15. oktobar 2017 20:50)

    # Link komentara

  414. kad je teško sudija
    (truba ove godine, 15. oktobar 2017 20:50)

    # Link komentara

  415. Trgovačko preduzeće Čovićevo. Bar 4 pogrešne trgovine....sada treba raskinuti ugovore pa tražiti nove...a gazda AV ne daje pare....
    (Gox, 15. oktobar 2017 20:48)

    # Link komentara

  416. Pa Buducnot je i istoriski veci klub od cz i inace jeste.Toliko generacija sjajnih,toliko reprezentativaca i td..
    (Stefann, 15. oktobar 2017 20:48)

    # Link komentara

  417. CZ srce šsmpiona!
     (košarka je samo igra, 15. oktobar 2017 20:48)

    # Link komentara

  418. То је разлика између дербија кола и дербија зачеља.
    (Марко, 15. oktobar 2017 20:47)

    # Link komentara

  419. Najgora sezona u najavi.
     (xx lazar, 15. oktobar 2017 20:47)

    # Link komentara

  420. Zvezda je definitivno slabiji tim u odnosu na prošlu godinu za 30%.Reklo bi se da je budućnost veći favorit za osvajanje lige nego zvezda.!
    (Realno, 15. oktobar 2017 20:46)

    # Link komentara

  421. Maxy

    Joj pametni.Je li u nazivu KK Crvena Zvezda. Znaci nije ugasena.Ime u nazivu Beograd je samo da bi se otvorio novi ziro racun.To je omogucavao zakon. Zvezda je potpisala UPPR koji je i vama nudjen. Reprogram duga. Zvezda kao i Partizan su registrovani kao udruzenje gradjana tako da stecaj nije moguc jer nema titulara vlasnistva.Znaci stanje mirovanja kao i veliki broj privrednih subjekata. FMP se ugasio u tom trenutku i promenio ime u CZ. Po ispunjenju UPPR Zvezda se pre tri godine vratila na Mali Kalemegdan. Tvoji su bili zajednica sa Igokeom
     (Filip Delija, 15. oktobar 2017 20:46)

    # Link komentara

  422. Svaki put cu da ostavim komenztar da je Lesor dno od igraca. Ko to ne vidi nema pojma o kosarci. Tacka.
     (Admiral Horatio Nelson, 15. oktobar 2017 20:45)

    # Link komentara

  423. Rocesti je luzer
     (HQ, 15. oktobar 2017 20:45)

    # Link komentara

  424. Radonju ćete praviti od blata.
     (Homer, 15. oktobar 2017 20:45)

    # Link komentara

  425. Džejms RajanTompsonDvaTačkaNula Feldin. Za sad.
    (Molle, 15. oktobar 2017 20:45)

    # Link komentara

  426. Sve sve ali Dzikic mi je najveci sportski radnik na svetu. Koliko nas je Zvezda navikla na jaku odbranu ovo sad nam deluje mlako.
    (Pokondirena tikvica, 15. oktobar 2017 20:44)

    # Link komentara

  427. Posmatraju coveka kako im se 3-4 puta zaredom seta od kosa do kosa. Apsolutno nedopustivo
    (Ivan, 15. oktobar 2017 20:42)

    # Link komentara

  428. Moja Zvezda iz Železnika. 
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:17) 

    Napred FMP!!!! 
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:04) 

    Ajmo moji panteri iz Železnika!!! 
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:03) 

    Svuda pođi, kući dođi!!!! 
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:03) 

    Kod kuće je najlepše!!! 
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:02) 


    Pa ja tebi stvarno UNIŠTIO život ?!
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:57)

    FMP Srbija, nikad Jugoslavija!!!
    Gazi partizai!
     (Batko, 15. oktobar 2017 20:42)

    # Link komentara

  429. Igra i odbrani je sta? Skakuces oko igraca i onda ga pustis da prodje a niko da preuzme? Buducnost mnogo cvrsca i stabilnija i u odbrani i u napadu. Ovakvom igrom u EL nema sta da trazimo osim neku da dobijemo kuci ili ludim sutem na strani iznenadis jednu, dve ekipe. Samo solo igra nista organizovano i smisleno nisam video.
    (Totalno druga igra u odnosu na proslu godinu, 15. oktobar 2017 20:41)

    # Link komentara

  430. Ne znam cemu ovoliko komentara grobara ako smo FMP... Nema ih toliko kada igra Mega na primer
    (vlada, 15. oktobar 2017 20:04)

    Zato sto medju vama jos uvek ima onih koji veruju da niste FMP. Pa da vas podsetimo...
     (Bobe Mance, 15. oktobar 2017 20:41)

    # Link komentara

  431. Parfizan je nesto bas "dinamican" ovih dana...
     (tnt, 15. oktobar 2017 20:41)

    # Link komentara

  432. Ovi nasi a pogledaju ove iz czv faul. Pa daj bre
     (laboPg, 15. oktobar 2017 20:40)

    # Link komentara

  433. gordic skoluje lazica.
     (akio toyoda, 15. oktobar 2017 20:39)

    # Link komentara

  434. jel ti sad jasno zašto Belouška?
     (!!!, 15. oktobar 2017 20:39)

    # Link komentara

  435. alimpijevicu dovidjenja. covek ne ume da iskoristi atlete koje ima. dzikic ga je preveslao.
     (akio toyoda, 15. oktobar 2017 20:38)

    # Link komentara

  436. Kad se setim kako sam kritikovao Nejta Voltersa prosle sezone, a decko je od Radicevica duplo bolji..
     (kouc, 15. oktobar 2017 20:36)

    # Link komentara

  437. Zasto Zvezda igra u Zelezniku?
     (Velicanstveni, 15. oktobar 2017 20:36)

    # Link komentara

  438.  

    Nemoj tako, sad će Batko da ti kaže da nam je skok fenomenalan. Znaš li ti da smo imali protiv Mege 4 skoka više? Batko tvrdi da je to sjajno. Ja sam popio gomilu minusa kad sam još protiv Olimpijakosa tvrdio da je tim katastrofa.
    (NoName, 15. oktobar 2017 20:14)

    "Strucnjak", vidi.
    Nikad nisam govorio da imano dobar skok, nego na toj utakmici bolji
    Na kraju 3/4

    Zvezda 20/2
    Buducnost 18/5

    i kohi je tvoj zakljucak, posto se "razumes" ?!
     (Batko, 15. oktobar 2017 20:28)

    # Link komentara

  439. Dangubić?
     (Bijela, 15. oktobar 2017 20:27)

    # Link komentara

  440. Laza kao zid!
     (anica, 15. oktobar 2017 20:25)

    # Link komentara

  441. Zanimljivo. Juce (subota) vam trebalo vise od pola sata da izvestite o pobedi Partizana, a danas (nedelja) izvestavate posle svakog kosa FMP-a. Dupli standardi!
    (MVQCJ, 15. oktobar 2017 20:25)

    # Link komentara

  442. @filip delija Da li ti stvarno verujes u to sto si napisao? KK Crvena Zvezda 4 godine nije postojala, postojala je KK Crvena Zvezda Beograd.
     (maxy, 15. oktobar 2017 20:24)

    # Link komentara

  443. zvezda ugasena, partizan jos malo pa i on, najjaci smo!!!
    (pantera - cowboys from hell, 15. oktobar 2017 20:24)

    # Link komentara

  444. Najlepse je kada se igra u maticnoj hali i jos toga da se ne stidis ( ovo je ironicno).
     (Goran, 15. oktobar 2017 20:23)

    # Link komentara

  445. Covic se sprda sa navijacima zvezde. Ubedio ih da navijaju za zvezdu, kupio njihovu podrsku u Evroligi, a sutra ce sve trofeje da se pisu FMPu.
    Car!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toša, 15. oktobar 2017 19:20)

    Mislim da se dr Čović ipak najviše srpda sa navijačima Naprednog Partizana!

    Ono kad Covic samo u naprednoj Srbiji moze da bude na slobodi, govorim kao Srbin, a ne kao navijac!!!
    (Ant, 15. oktobar 2017 20:21)

    # Link komentara

  446. Koliko je samo napada unistio ovaj baksuz Bjelica.
     (sever, 15. oktobar 2017 20:21)

    # Link komentara

  447. čim bude gusto tu su sudije, pa zna se da je gazda deoničar u aba zato je i ucenio srpsku košarku da se igra to takmičenje a da naša liga propadne.
    (licimuri, 15. oktobar 2017 20:20)

    # Link komentara

  448. Najveca boljka Zvezdine igre je mesto pleja, odatle krecu svi problemi. Rocesti je po vokaciji vise kombo bek, koji cesto ishitreno sutne nego sto razigrava saigrace. Radicevic je slabog kvaliteta, i od njega se ne moze puno ocekivati. Dakle, nema pleja koji ce da ulije sigurnost i razigra ekipu, i onda cela igra deluje zbrzano i nervozno...
     (politicariSulopovi, 15. oktobar 2017 20:20)

    # Link komentara

  449. Ако победимо ову и следећу, обезбедили смо прво место у 5. колу, као и сваке сезоне.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Стара школа, 15. oktobar 2017 19:26)
    Koje sezone prijatelju, koliko dugo pratis kosarku i aba ligu?
    (varvarios, 15. oktobar 2017 20:18)

    # Link komentara

  450. Ej bre
    +++

    Zvezda nikada nije bila ugasena.Zvezda se nikada nije zvala FMP vec obrnuto.Da li si ti drugi covek ako promenis adresu? U svim takmicenjima se igralo pod imenom KK Crvena Zvezda u crveno belom dresu.Ne nasedajte na pricu Tegeltije
     (Filip Delija, 15. oktobar 2017 20:18)

    # Link komentara

  451. Mnogo smo losi, mnoooogo! Mi nemamo igru, samo soliranje, sut ne postoji, a u 3/4 odbrana porozna do ocaja. Igraci Buducnosti konstantno sami na sutu, a udjose u seriju i ne mase nista. Medjutim, vise me brine potpuno neinventivna igra u napadu, bez ikakve ideje, osim sto se forsira sut sa distance bez ikakve akcije.
     (veliki strumf, 15. oktobar 2017 20:17)

    # Link komentara

  452. Zasto se igra u Zeleznik i kakve veze zvezda ima sa efempejom?
     (Tegi, 15. oktobar 2017 20:16)

    # Link komentara

  453. Poluvreme. Odbrana mora bolje, skok u odbrani nam je definitivno najveći problem. Žalgiris je u jednom momentu imao duplo više skokova od nas, a i u ABA ligi je to bio problem. 
    Igra je očekivano lošija, ovi isti igrači su u petak igrali u Litvaniji, normalno da smo malo istrošeni, pogotovo igrači u godinama, Antić i Bjelica koji su pritom izneli najveći teret protiv Žalgirisa. 
    Ipak, moramo da dobijamo više od unutrašnje linije, sve skupa par poena Bjelice i Lesora nije dovoljno. Moraju centri malo bolje u napadu. 
    Bekovi danas dosta dobri, potpuno sve suprotno utakmici pre dva dana :)
    (axaxt, 15. oktobar 2017 19:54)

    Nemoj tako, sad će Batko da ti kaže da nam je skok fenomenalan. Znaš li ti da smo imali protiv Mege 4 skoka više? Batko tvrdi da je to sjajno. Ja sam popio gomilu minusa kad sam još protiv Olimpijakosa tvrdio da je tim katastrofa.
     (NoName, 15. oktobar 2017 20:14)

    # Link komentara

  454. Pa ovi ladno igraju u Zelezniku.
     (Karaburac, 15. oktobar 2017 20:14)

    # Link komentara

  455. Ništa ovo ne valja. Pod hitno smeniti trenera dok ne napravi još veću štetu.
     (sad i opet, 15. oktobar 2017 20:12)

    # Link komentara

  456. Dzile rastura Alimpijevica!!
    (Grobar, 15. oktobar 2017 20:12)

    # Link komentara

  457. Doveli smo ispušene muštikle umesto pravih igrača.. Aba ligu možda i osvojimo a u EL ako budemo imali 3 pobede možemo da pevamo.
    I partizai je svojevremeno pevao kad je imao 3 oovede u EL
     (Miki, 15. oktobar 2017 20:11)

    # Link komentara

  458. Budućnost, Barselona pa Cedevita, i....... treneru hvala i doviđenja. Ovo što Zvezda igra je najblaže rečeno: sramota. Tim i nije tako loš, ali ovaj dečko je suviše zelen da vodi ovaj tim.
     (aha, 15. oktobar 2017 20:11)

    # Link komentara

  459. Samo jedno mesto na svetu se zove dom...
     (miki, 15. oktobar 2017 20:11)

    # Link komentara

  460. alimpije je za radonju mala maca
    (kalcokera, 15. oktobar 2017 20:09)

    # Link komentara

  461. ako bude gusto,drmajte koševe...ipak ste u tome neprevaziđeni...
     (MarcoPolo, 15. oktobar 2017 20:08)

    # Link komentara

  462. Ljudi, sta je sporno, za pocetak sezone je sasvim dobro. Pa mi smo Buducnost prosle godine u polufinalu dobili 2-1 i to prilicno tesko. Ocekuje se dolazak jos dva igraca i uz postojece bice to odlicna ekipa.
    (Djomla, 15. oktobar 2017 20:07)

    # Link komentara

  463. Panteri razigravaju matore strance, nasi igraci masu peskirima.
     (momcilo, 15. oktobar 2017 20:06)

    # Link komentara

  464. Čoviću odveo si nam Zvezdu iz centra grada na periferiju. Ko će tamo da ide i da gleda?
     (Deyan, 15. oktobar 2017 20:06)

    # Link komentara

  465. Ne znam cemu ovoliko komentara grobara ako smo FMP... Nema ih toliko kada igra Mega na primer
     (vlada, 15. oktobar 2017 20:04)

    # Link komentara

  466. LeBranko garantuje 0 : 0.
     (momcilo, 15. oktobar 2017 20:03)

    # Link komentara

  467. Danguba ne igra zbog 7 neisplaćenih plata. Sledeći je M. Bjelica.
     (košarka je samo igra, 15. oktobar 2017 20:03)

    # Link komentara

  468. Klupa nam je mnogo tanka.Ne daj boze da nam se Rocesti povredi,nema ko da ga zameni,Feldina isto tako,prosle godine smo imali Gudurica kao zamenu Djenke,Dobric ipak nije taj kalibar,a pozicija 3 nam je najtuznija,ko ce li nadoknaditi Simonoviceve poene,mislio sam da ce Keselj biti sposoban da ubacu bar 2 trojke po mecu ali sipak,tuga kako igra.I naravno skok,vidi se iz aviona da smo tu slabi.
    (prodigyCZ, 15. oktobar 2017 20:01)

    # Link komentara

  469. Meni ovo deluje kao veliko mučenje. Da li se ovaj tim sa ovim trenerom može uigrati veoma je neizvesno. Ova ekipa nije popunjena na pozicijama 1 i 5,što se definitivno vidi po konfuziji i soliranju u napadu, te ogromnom broju ofanzivnih skokova svih protivnika, te šetanju kroz reket kako se kome ćefne. Svaki protivnikov promašaj je lutrija ko će uhvatiti loptu, a poslednji Gordićev prolazak kroz petoricu na kraju poluvremena kroz srce reketa je nešto što smo videli više puta protiv Žalgirisa. Možda sam ja još pod utiskom onog prošlogodišnjeg tima i Radonje i nisam naviknut na ovu jurnjavu, ali ovo mi ne uliva neko poverenje.
     (kris, 15. oktobar 2017 20:01)

    # Link komentara

  470. CZ je mnogo fokusirana na košgeterski učinak LeBranka, a njega danas ide fulanje čitave konstrukcije. Dobiće CZ utakmicu, ali perspektiva nije velika, kao ni dometi ovog tima.
    (košarka je samo igra, 15. oktobar 2017 19:40)

    Za osvajanje ABA, KLS I Radivoja Koraća i vise nego dovoljno
    Dodji u junu na Kalemegdan, imas pocasno mesto
    Pozdrav
     (Batko, 15. oktobar 2017 20:01)

    # Link komentara

  471. Bice ovo nazalost losa sezona po kk cz,nesto tu ne stima od same atmosfere oko ekipe.
     (aco rs, 15. oktobar 2017 19:59)

    # Link komentara

  472. Moja Zvezda iz Železnika.
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:17)

    Napred FMP!!!!
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:04)

    Ajmo moji panteri iz Železnika!!!
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:03)

    Svuda pođi, kući dođi!!!!
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:03)

    Kod kuće je najlepše!!!
    (Batko, 15. oktobar 2017 19:02)


    Pa ja tebi stvarno UNIŠTIO život ?!
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:57)

    # Link komentara

  473. Covic se sprda sa navijacima zvezde. Ubedio ih da navijaju za zvezdu, kupio njihovu podrsku u Evroligi, a sutra ce sve trofeje da se pisu FMPu.
    Car!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toša, 15. oktobar 2017 19:20)

    Mislim da se dr Čović ipak najviše srpda sa navijačima Naprednog Partizana!
    (BN, 15. oktobar 2017 19:56)

    # Link komentara

  474. Bitno da uzmemo ABA, KLS i kup, a u Evroligi pare..i to nek traje. Partizani imaju šansu za trofej sledeće sezone, da osvoje ABA 2, to je njihova liga.
    (Spale, 15. oktobar 2017 19:55)

    # Link komentara

  475. Ono kada imas 5 dvorana da igras kao domacin zato sto igras u svojoj zemlji gde si osnovan i gde 2/3 gradjana navija za tebe. Mnogo mocan osecaj
    (M.kalemegdan 2, 15. oktobar 2017 19:20)

    Ma nebitni ste svi vi panteri koliko god da vas ima. Ono sto je vazno je da zvalavi navija za vas. Zato i mozete da imate 3 kluba i 50 igraca.
     (ej bre, 15. oktobar 2017 19:55)

    # Link komentara

  476. Poluvreme. Odbrana mora bolje, skok u odbrani nam je definitivno najveći problem. Žalgiris je u jednom momentu imao duplo više skokova od nas, a i u ABA ligi je to bio problem.
    Igra je očekivano lošija, ovi isti igrači su u petak igrali u Litvaniji, normalno da smo malo istrošeni, pogotovo igrači u godinama, Antić i Bjelica koji su pritom izneli najveći teret protiv Žalgirisa.
    Ipak, moramo da dobijamo više od unutrašnje linije, sve skupa par poena Bjelice i Lesora nije dovoljno. Moraju centri malo bolje u napadu.
    Bekovi danas dosta dobri, potpuno sve suprotno utakmici pre dva dana :)
     (axaxt, 15. oktobar 2017 19:54)

    # Link komentara

  477. Bjelica dečko sa zvezdare.. Rodjena sestra mu igra odbojku za reprezentaciju Srbije..  
    Zato u kkp nijedan stranac.. Jel tako? 
    (menjam nick, 15. oktobar 2017 19:17) 

    Odakle god da je pasos mu je crnogorski, igrao zacrnogorsku reprenzitaciju. A gledao si sinoc, nama glavni igraci Vanja, Salic, Velickovic. Imamo strance, nije sporno, Miler, Gos, Tomic, koji ce sad ispasti zbog Samjuelsa. Vama svi glavi igraci stranci, vodonese domaci igraci
    (milos.k, 15. oktobar 2017 19:37)

    Hahaha, glavni igrači Vanja i Šalić. Šališ li se?
     (NoName, 15. oktobar 2017 19:54)

    # Link komentara

  478. Sreca za ovaj narod sto se nije ostvarila ideja jedne ministarke da se jednom klubu podigne dvorana za trening.Mi barem imamo gde i utakmice po potrebi da igramo. A zarazu koju je preneo Tegeltija je tesko izleciti.Nema leka za navijace Igokea gde su imali dodatak imenu kluba.Zvezda nikada nije imala dodatak FMP.
    (Filip Delija, 15. oktobar 2017 19:35)

    Zvezda je 4 godine bila ugasen klub. Fmp se zvao CZBG jer kao niko nije mogao da mu zabrani kako ce da se zove. 4 godine ste navijali za FMP. Bruke!
    Famozno odledjivanje CZ nakon toga je nelegalno i kad tad docice do oduzimanja svih trofeja. Zao mi je ali obicno kada sa krimosima ulazis u posao na kraju ostanes praznih saka...
     (ej bre, 15. oktobar 2017 19:53)

    # Link komentara

  479. Buducnost na poluvremenu ima pet skokova u napadu mi 0.
     (milan, 15. oktobar 2017 19:52)

    # Link komentara

  480. A sumnjaju neki da bodrimo pogrešan tim!!!
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:51)

    # Link komentara

  481. El ovo igra Fmp1 ili Fmp2 ?
     (gerasimm, 15. oktobar 2017 19:51)

    # Link komentara

  482. ocajna kosarka dva mediokritetska tima...dva drzavna projekta, ulupani narodni milioni i - veliko nista...
     (dr feelgood, 15. oktobar 2017 19:50)

    # Link komentara

  483. Zvezda igra na svojoj pravoj adresi Zeleznik...
     (mrki, 15. oktobar 2017 19:48)

    # Link komentara

  484. dzaba sad trojke rocestiju. ovaj tim zvezde je preslab. treba da se skartira keselj i da se dovede snazan skakac na centru. nas je svako nadskskao. trener nam je dobar.
     (crni_redstar, 15. oktobar 2017 19:47)

    # Link komentara

  485. eto...igraju kod kuće,u železniku...i posle se ovi ljute kada im kažemo da navijaju za fmp. šta ovo piše na centru železnik arene?
     (MarcoPolo, 15. oktobar 2017 19:46)

    # Link komentara

  486. Ono kada imas 5 dvorana da igras kao domacin zato sto igras u svojoj zemlji gde si osnovan i gde 2/3 gradjana navija za tebe. Mnogo mocan osecaj
    (M.kalemegdan 2, 15. oktobar 2017 19:20)
    ta jedna trecina vas zulja ceo vek,cim se prebrojavate po ceo dan i lozite jedni druge kolko vas ima.
    (KKP, 15. oktobar 2017 19:44)

    # Link komentara

  487. Vidim da se u komentarima navijači najviše bave time što na parketu u Železniku na centru piše " Zvezda". Ne znam šta je tu čudno. Pa sada Zvezda piše svuda u Srbiji, svaki intervju Vučića mora biti protkan bar jednim pitanjem o Zvezdi, svakog drugog dana slušamo kako je Zvezda bilo u košarci bilo u fudbalu napravila neki čudesan marketinški potez, čitamo svakog trećeg dana saopštenja bilo Terzića bilo Čovića i to na naslovnim stranama.
    (Cinik, 15. oktobar 2017 19:42)

    # Link komentara

  488. lazic pogresio sport
     (akio toyoda, 15. oktobar 2017 19:42)

    # Link komentara

  489. uzas od igre, totalno negledljivo.
     (akio toyoda, 15. oktobar 2017 19:41)

    # Link komentara

  490. CZ je mnogo fokusirana na košgeterski učinak LeBranka, a njega danas ide fulanje čitave konstrukcije. Dobiće CZ utakmicu, ali perspektiva nije velika, kao ni dometi ovog tima.
     (košarka je samo igra, 15. oktobar 2017 19:40)

    # Link komentara

  491. Do sada najjači utisak je Balašević. Još se ne primećuje.
     (Vitez Koja, 15. oktobar 2017 19:40)

    # Link komentara

  492. u kojem pozorištu se ovo igra,ne prepoznajem bas najbolje?
     (mikica, 15. oktobar 2017 19:40)

    # Link komentara

  493. Lagana pobjeda Buducnosti. Ocajan sastav Zvezde ove sezone.
    (delboj, 15. oktobar 2017 19:39)

    # Link komentara

  494. tolike narodne pare spucane na ovaj krš od tima, na ovu legiju istrošenih stranaca.
    (legenda db-a, 15. oktobar 2017 19:38)

    # Link komentara

  495. Zašto me niko nije obavestio da se ne igra u Pioniru?
     (Jim Beglin, 15. oktobar 2017 19:38)

    # Link komentara

  496. Dok mi igramo za nas indeks, neki gube od mzt i mornara..
     (NemanjaBB, 15. oktobar 2017 19:38)

    # Link komentara

  497. Steta sto Lesor nema pleja poput Vilijamsa ili Jovica koji bi ga hranio loptama...u svakoj utakmici menjali bi tablu kosa.Od Radicevica nema vajde definitivno i tu ne treba puno cekati kao sa Rebicem i gubiti vreme...Jaramaz bi recimo legao ko kec na desetku...
     (Dejan CZ, 15. oktobar 2017 19:37)

    # Link komentara

  498. Bjelica dečko sa zvezdare.. Rodjena sestra mu igra odbojku za reprezentaciju Srbije.. 
    Zato u kkp nijedan stranac.. Jel tako?
    (menjam nick, 15. oktobar 2017 19:17)

    Odakle god da je pasos mu je crnogorski, igrao zacrnogorsku reprenzitaciju. A gledao si sinoc, nama glavni igraci Vanja, Salic, Velickovic. Imamo strance, nije sporno, Miler, Gos, Tomic, koji ce sad ispasti zbog Samjuelsa. Vama svi glavi igraci stranci, vodonese domaci igraci
     (milos.k, 15. oktobar 2017 19:37)

    # Link komentara

  499. Sreca za ovaj narod sto se nije ostvarila ideja jedne ministarke da se jednom klubu podigne dvorana za trening.Mi barem imamo gde i utakmice po potrebi da igramo. A zarazu koju je preneo Tegeltija je tesko izleciti.Nema leka za navijace Igokea gde su imali dodatak imenu kluba.Zvezda nikada nije imala dodatak FMP.
     (Filip Delija, 15. oktobar 2017 19:35)

    # Link komentara

  500. 8/10 grobari za sada.. svaka cast!
    Coki nabio komplekse za samo par sezona...zato i jesu najglasniji kada se vredja njegova zena na utakmicama sa Zvezdom, FmP-om, pa i drugim timovima kada je Kup Koraca na programu
     (vlada, 15. oktobar 2017 19:35)

    # Link komentara

  501. Brate, kako profesionalni kosarkas promasi ceo obruc??? Pa to se u parku retko desava
    (NbgDeki, 15. oktobar 2017 19:33)

    # Link komentara

  502. @ аница - А моје ❤ Јулија 😔 ? Звезда !
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 15. oktobar 2017 19:33)

    # Link komentara

  503. Mucice se Zvezda ali pobedice. Fali klasan organizator igre, Rocesti to nije, on je bek suter.
     (politicariSukriminalci, 15. oktobar 2017 19:30)

    # Link komentara

  504. A je l pionir zauzet veceras?
    (Slobodan Zika Jalovina, 15. oktobar 2017 19:29)

    # Link komentara

  505. Kakvi kompleksi pucaju u komentarima...
     (hmm, 15. oktobar 2017 19:27)

    # Link komentara

  506. Ако победимо ову и следећу, обезбедили смо прво место у 5. колу, као и сваке сезоне.
     (Стара школа, 15. oktobar 2017 19:26)

    # Link komentara

  507. U sred Zeleznika pise zvezda na centru,vrh.
     (Taćo, 15. oktobar 2017 19:23)

    # Link komentara

  508. Ono kada imas 5 dvorana da igras kao domacin zato sto igras u svojoj zemlji gde si osnovan i gde 2/3 gradjana navija za tebe. Mnogo mocan osecaj
     (M.kalemegdan 2, 15. oktobar 2017 19:20)

    # Link komentara

  509. Pionir izgleda nije promenio samo ime, vec i lokaciju?!
    (George Hump, 15. oktobar 2017 19:20)

    # Link komentara

  510. Covic se sprda sa navijacima zvezde. Ubedio ih da navijaju za zvezdu, kupio njihovu podrsku u Evroligi, a sutra ce sve trofeje da se pisu FMPu.
    Car!
     (Toša, 15. oktobar 2017 19:20)

    # Link komentara

  511. Korektna igra, ali tanko za euroleague ove sezone (ne pljujem) :D
     (051, 15. oktobar 2017 19:18)

    # Link komentara

  512. Konacno u svojoj dvorani :)
    Petorka ROCESTI, FELDIN, Lazic, LESOR, BJELICA, sve domaci mladi igraci!
    (milos.k, 15. oktobar 2017 19:05)

    Bjelica dečko sa zvezdare.. Rodjena sestra mu igra odbojku za reprezentaciju Srbije..
    Zato u kkp nijedan stranac.. Jel tako?
     (menjam nick, 15. oktobar 2017 19:17)

    # Link komentara

  513. Moja Zvezda iz Železnika.
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:17)

    # Link komentara

  514. zvezda igra kuci. neprocenjivo
     (pfc, 15. oktobar 2017 19:17)

    # Link komentara

  515. Čovke kupuj centra! Nema skoka od početka sezone.
     (Motka, 15. oktobar 2017 19:17)

    # Link komentara

  516. A što igra zveda u Železniku???? Zar to nije fmp-ov dom??
    (Zoki Binić, 15. oktobar 2017 19:17)

    # Link komentara

  517. Napokon igramo u svojoj dvorani!
     (Delija, 15. oktobar 2017 19:14)

    # Link komentara

  518. Konacno fmp arena. Treba sve utakmice da igramo ovde a ne u raspalom pioniru.
     (Mijat splitski bili, 15. oktobar 2017 19:09)

    # Link komentara

  519. Sav sam se najezio kad sam ulazio u halu, prelep je osecaj biti ponovo na pravom domacem terenu.
    (Mladen, 15. oktobar 2017 19:08)

    # Link komentara

  520. simbolično u železniku
    (slučajni prolaznik, 15. oktobar 2017 19:07)

    # Link komentara

  521. Konacno u svojoj dvorani :)
    Petorka ROCESTI, FELDIN, Lazic, LESOR, BJELICA, sve domaci mladi igraci!
     (milos.k, 15. oktobar 2017 19:05)

    # Link komentara

  522. Opa vratili se kuci... Dvorana FMP..Panteri Sever 1989
     (ha..., 15. oktobar 2017 19:04)

    # Link komentara

  523. Napred FMP!!!!
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:04)

    # Link komentara

  524. Nebitna je Evroliga , vaznije je pobediti u nikad jacoj ABA ligi u kojoj 2 FMP-a imaju veci budzet od ostalih timova zajedno.
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 15. oktobar 2017 19:04)

    # Link komentara

  525. Ajmo moji panteri iz Železnika!!!
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:03)

    # Link komentara

  526. Svuda pođi, kući dođi!!!!
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:03)

    # Link komentara

  527. Kod kuće je najlepše!!!
     (Batko, 15. oktobar 2017 19:02)

    # Link komentara

  528. Ајмо црвено-бели 💥 !
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 15. oktobar 2017 19:02)

    # Link komentara

  529. Tebi moja zvezdo, tebi moje srce pripada.
     (anica, 15. oktobar 2017 19:02)

    # Link komentara

  530. Dzile srecno!!
    (Grobar, 15. oktobar 2017 19:01)

    # Link komentara