1. Koliko trebaju imati nastupa Ilici,10-15?? Luka moze sam imatii 30. Mali samo hrabro...
    (srbija1389, 21. septembar 2017 10:31)

    # Link komentara

  2. Rikardinjo nije igrao verovatno jer nas je njegova indolentnost kostala pobede. Gol smo primili samo par sekundi nakon sto je usao u igru - Ivanic ga je prosao kao da ne postoji i centrirao za gol. Previse je mekan, a u defanzivi los. Ovako je vrlo kreativan, ofanzivno dobar igrac (ali u sredini, ne po boku), ali je ono bio veliki kiks. Kud ne udje pola minuta kasnije... Luka Ilic pokazao zasto ga je Siti kupio - imao je sjajan slalom, odlicno sitirao kroz noge, steta sto je golman uspeo da reaguje.
     (veliki strumf, 20. septembar 2017 23:02)

    # Link komentara

  3. Vladane , ako hoces da me poslusas Milica umesto Srnica po desnoj strani .Mnogo je bolji i konkretniji Milic ne samo da ima dobar po boku i brz je vec ume da udje i u u senesterac, ovaj samo trckara ko muva bez glave . Vidi se da je Milic mnogo opasniji po protivnicki gol kad igra po desnoj strani .
     (Nebojsa, 20. septembar 2017 21:55)

    # Link komentara

  4. Zvezda je pokazala koliko je stabilan klub, kalendar nije lak...ali se sve moze izbalansirati, ako je ovakav trener...to znaju i navijaci koji su pratili partije u kosarci. Adaptiraju se igraci i sve bude ok. Uostalom, neka je sto vise meceva, neka sija Zvezda.

    Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s' njim...
    (anica, 20. septembar 2017 21:44)

    # Link komentara