1. Niko ove godine ne moze ni blizu najboljem timu u Istoriji Steelersima !Tu jeBig Ben,ostao je A.Brown(verovatno medju 2-3 najbolja hvataca u NFL-u)i naravno najbolji i najinteligentniji RB Bell!I sijaset jezivih odbrambenih igraca!Go Steelers!
    (volodja, 15. septembar 2017 02:27)

    # Link komentara

  2. ovde nema nikakvog pravila, jel ikad iko odbranio titulu u ovom sportu??
    (isteram zlo, uteram dobro)

    Odgovor: jeste, nekoliko timova kao što su Green Bay, Pittsburgh, Dallas, Denver, Miami, a poslednji put upravo New England 2003/04 godine.

    @ Nisam voleo Patriote zbog imena...
    (Bp)

    Odgovor: očigledno je da nemaš pojma otkuda potiče njihovo ime. Povezuješ ih sa nekim modernim Američkim patriJotizmom sa kojim nemaju veze. Radi se o pariotama iz revolucionarnog rata protiv Engleza krajem 18-og veka koji se najviše i odigrao na teritoriji New England-a. Pogledaj njihov stari logo i možda će ti biti jasno.
    (NepatriJota, 8. septembar 2017 20:08)

    # Link komentara

  3. @Rob Parker brate mening je imao ocajnu zadnju sezonu imao je 3x vise presecenih pasova nego tacdaun pasova tu je prosto imao vona miler I ostale likove iz odbrane da mu osvoje tu titulu sto je sam priznao a sto se tice prosle godine pogledaj kako je edelman uhvatio loptu pored trojice igraca atlante ne znam dal se nesto petljalo oko meca posto stvarno je neverovatan preokret bio Ali to hvatanje je bilo majstorstvo edelmana
     (aaaaaa, 8. septembar 2017 15:23)

    # Link komentara

  4. ovde nema nikakvog pravila, jel ikad iko odbranio titulu u ovom sportu??
     (isteram zlo, uteram dobro, 8. septembar 2017 15:05)

    # Link komentara

  5. @hipokrat
    Ja nemam pravo ni na sta da se radujem unapred, a sto je vezano za Raiderse. Jos od 2002 :) Samo mogu da se nadam.
    Nisam voleo Patriote zbog imena, pa zbog finala konferencije protiv Raidersa kad je i pocela njihova era... A poceo sam da ih mrzim posle spijunaze Belcika...
    Inace ima izjava (stvarno sam zaboravio cija je...mislim nekog iz bufala) da su oni jedne godine imali laznu knjigu sa akcijama spremljenu pred utakmicu sa NE. Te godine su svi znali za Belcikov nacin "pripreme" utakmica, pa su im ostavili tu knjigu u hotelu. Mada kako rece ni to im nije pomoglo, opet su izgubili od NE :)))
    Anyway, ja svako kolo gledam dve utakmice, jednu u kojoj navijam ZA jedan tim, i jednu u kojoj navijam PROTIV jednog tima.
    See you in MEXICO!
    (Bp, 8. septembar 2017 15:03)

    # Link komentara

  6. Aron Rodgers ove godine osvaja!
     (Maxx, 8. septembar 2017 14:49)

    # Link komentara

  7. @hipokrat, nemoj molim te o Beliciku i postenju! Nedavno su uhvatili Red Sox da snimaji poteze NY Yankees. Ima nesto cudno u vodi i vadzuhu u Bostonu sto im ne dozvoljava da izadju iz tog svog provincijskog shvatanja. Kako god, Eli Manning vas ceka ove godine, NE Patriotsi i njihovi navijaci najbolje znaju sta to znaci. Zivio.
     (nucky thompson, 8. septembar 2017 14:06)

    # Link komentara

  8. @ hipokrat, 8. septembar 2017 11:41

    Normalno da Beličik ne treba da brine, kada igra u diviziji sa timovima koji su podrum NFL-a (Džetsi, bafalo, Majami bez prvog QB). Za razliku od njih kakvu diviziju Kanzas ima.

    Što se tiče SB, bila je u pitanju čista američka namještaljka. Atlanta je pobijedila samo su tebali sačekati da istekne vrijeme i onda su poklonili loptu kako bi ispao spektakl. Ovo nije da ne volim NE, te je i Meningu namješteno da osvoji SB u zadnjoj sezoni. Čini se po ovoj prvoj utakmici da ove sezone će NFL pustiti sve da se odigra pošteno. Bar se nadam. KC je sinoć jednostavno bio bolji.
    (Rob Parker, 8. septembar 2017 13:57)

    # Link komentara

  9. Ne treba praviti tragediju od ovog poraza Petsa...Svakako ce biti prvi u svojoj diviziji,a vjerovatno i medju prva dva u svojoj konferenciji...Cini mi se da je ipak posle ove utakmice,nazalost,glavna vijest povreda Erika Berija. Ukoliko bude na duze staze,znacajno ce da oslabi Kanzas.
    (Ministar, 8. septembar 2017 13:03)

    # Link komentara

  10. Koliko god Brejdi odigrao loše, kada primiš 42 poena nije ti kriv napad nego odbrana.
     (JimBeam, 8. septembar 2017 12:48)

    # Link komentara

  11. You know what my favorite ring is? The next one!!!
    (Thomas Edward Patrick Brady Jr, 8. septembar 2017 12:20)

    # Link komentara

  12. Indijanapolis Coltsi osvajaju!
    (papi, 8. septembar 2017 11:51)

    # Link komentara

  13. @bp
    'Nema nista lepse nego kad tim koji u startu prica o 16:0 sezoni, izgubi'

    - Belichick was asked about the 16-0 subject later in the press conference and he took a subtle jab at the media.
    "We're focused on one day at a time," he said.

    -Rob Gronkowski on the Patriots going 16-0: Thinking about that 'doesn't get you anywhere'

    -Julian Edelman Dismisses Discussion of Patriots Going 19-0

    Da znas ista o Petsima, znao bi da oni prakticno udalje iz tima bilo koga ko govori s nipodastavanjem o protivniku (Velker, 2009. u plejofu, ana primer). Belicik je poznat po tome sto najvise kritikuje najbolje igrace, a pre svega Brejdija i sebe, jer zna da se tako gradi autoritet.
    Ako te zanima da saznas vise o mentalitetu time koji je osvojio pet titula u poslednjih 16 godina, osvojio 14 od 16 divizija, bio u 7 finala, pogledaj dokumentarce 'Do Your Job' (part 1 i part 2).
    I veruj mi, koliko god da je tebi drago sto su Petsi izgubili, Belicik nije mogao da pozeli bolje otvaranje sezone. Videces u januaru zasto to kazem.
    I unapred se radujem AFC finalu Raiders-Pats ;)
    (hipokrat, 8. septembar 2017 11:41)

    # Link komentara

  14. Nisam veliki stručnjak za američki fudbal, ima na ovom portalu daleko većih poznavalaca fudbala, ali kao neko ko prati NFL i zaista ga voli samo par amaterskih zapažanja. Kao prvo, Patriote su izgubile ovaj meč na isti način kao što su dobili Superbowl. Dakle, ključ je ležao u poslednjoj četvrtini s tim da su sada pali u tom periodu. Odsustvo Edelmana i Blounta u napadu se itekako oseća mada napad nije izgubio ovu utakmicu. Problem je odbrana i odsustvo Roba nkoNivicha koji je bio jedan od stubova Patriota. Kvoterbek Poglavica iz Kanzasa je imao svo vreme ovog sveta za organizaciju napada jer ga Patriote nisu kvalitetno pritiskale tokom meča. Kada se na to doda Brejdi koji nije na maksimumu, rezultat postaje sasvim logičan.
    (Sir iz Foksboroa, 8. septembar 2017 11:40)

    # Link komentara

  15. Sad se vidi zašto se na četvrtom downu uvijek šuta. Da su tu imali 3 poena mislim da se sve ovo ne bi desilo. Naravno to ne umanjuje sjajnu igru i pobjedu Chiefsa.
     (RF GOAT, 8. septembar 2017 10:53)

    # Link komentara

  16. Alex Srbine, gruvaj.
    (sasa, 8. septembar 2017 10:53)

    # Link komentara

  17. Čivsa! OMFG!!!
    (Troicki, 8. septembar 2017 10:47)

    # Link komentara

  18. Desava se i najboljima,Brejdi i Belcik ce dovesti sampionski tim u red,ipak su oni najbolji tandem a i najveci tim NFL svih vremena! Idemo Patriote do nove titule..
     (40+, 8. septembar 2017 10:47)

    # Link komentara

  19. Šta su vam pretvaranja?
    (Srđan, 8. septembar 2017 10:39)

    # Link komentara

  20. Bolji pocetak sezone nisam mogao da zamislim!! Ahahahaha, Nema nista lepse nego kad tim koji u startu prica o 16:0 sezoni, izgubi. AFC WEST ce i ove sezone biti najjaca divizija. A patriote ove sezone igraju sa njima. Ocekujte bar jos jedan poraz samo od njih, a mozda i dva - ne znam kakvi ce chargersi biti ove godine. I jos jednom - chifsi super ste! Goooo Raiders!
    (Bp, 8. septembar 2017 10:32)

    # Link komentara

  21. Odlican mec i pad Petsa u poslednjoj cetvrtini. Kao navijacu Nju Inglanda, drago mi je sto je ovo doslo na pocetku. Beliciku ce takodje biti drago da moze da dodatno spremi svoje igrace, jer posle ovakvih poraza Petsi uvek izadju bolji (i 2014. su krenuli porazom pa osvojili).
     (hipokrat, 8. septembar 2017 10:23)

    # Link komentara