Srbija bez Teodosića na Evrobasketu!

Kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, nažalost, neće moći da nastupi na predstojećem Šampionatu Evrope.

SM Izvor: B92, zvanični sajt
Pošaljite komentar
  1. Meni se čini da su Teodosic i Raduljica sedeli na klupi da bi proverili da li ova reprezentacija moze i bez njih...kad su shvatili da moze onda odustali..trebali smo da izgubimo sve pripremne mozda bi krenuli..
    (Logos, 21. avgust 2017 21:26)

    # Link komentara

  2. Хвала ти Тео на свему до сада. Знамо да си и овога пута 'тео!
    (Коста, 21. avgust 2017 21:04)

    # Link komentara

  3. Zlatna prilika za nas hrvate da osvojimo tu medalju,nama su bogdanović i šarić uvijek tu i to je najbitnije.
    (Topnik, 21. avgust 2017 11:21)

    Osvojicete vi da ne kazem sta...
    (Milosav, 21. avgust 2017 16:31)

    # Link komentara

  4. Da, Jokic ce da se odrekne potencijalnih 50-100miliona koliko ce da zaradi u svojoj NBA karijeri(najmanje), da bismo ti, ja i ostalih 6 miliona Srba kojima je celi svet kriv i koji do podne mrze sebe a od podne i sebe i citav svet, bili srecni i zadovoljni. O cemu ti decko pricas? Teodosic ce za jednu sezonu u NBA da zaradi vise nego u citavoj karijeri u Evropi. 


    _________


    Bas si lupio ovo za Tea, Teo da je ostao u CSKA imao bi skoro čistih 12mil, ovako, u nba, ima ugovor od tričavih 2 i nešto miliona za sezonu, on nije otišao tamo zbog para, on je preko 20mil već zaradio u karijeri, on je otišao tamo radi izazova, da vidi jel može, aman
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 21. avgust 2017 14:46)

    # Link komentara

  5. secate se one trojke preko garbahose pre 10 god? e od tada nije preskocio niti jedno okupljanje zato pazite sta pisete o njemu
     (ssss, 21. avgust 2017 13:38)

    # Link komentara

  6. Prodao se i Teodosic... Sad ostaju samo Kingsi da njih pratim zbog Bogdana koji ispade najveci medju njima.
     (milan010, 21. avgust 2017 13:20)

    # Link komentara

  7. Sta nam uradi Nba.
     (Jevdja, 21. avgust 2017 12:27)

    # Link komentara

  8. Teo se na finjaka izvukao da ga ne bi psovali kao Jokica. Samo zato, nema hrabrosti.
     (nista o nicemu, 21. avgust 2017 12:00)

    # Link komentara

  9. Zlatna prilika za nas hrvate da osvojimo tu medalju,nama su bogdanović i šarić uvijek tu i to je najbitnije.
    (Topnik, 21. avgust 2017 11:21)

    # Link komentara

  10. Ovim novim sistemom takmicenja evropsko prvenstvo je dosta izgubilo na znacaju,nije vise izborno za svetsko prvenstvo ni za kvalifikacije za olimpijadu,isto tako evropski prvak ne ide direktno na olimpijadu,a za sledece evropsko samo evropski prvak ide direktno svi ostali idu u kvalifikacije!To dovodi do toga da ce u narednim godinama biti sve vise otkaza!
    (djema brdjanin, 21. avgust 2017 11:19)

    # Link komentara

  11. @Realno

    A USA, Spanija?
    (Rhyzm, 21. avgust 2017 10:39)

    # Link komentara

  12. Jel može Rakočević ili Marko Jarić da pomognu??
     (TRX, 21. avgust 2017 09:40)

    # Link komentara

  13. Cao Vule, sta radis?
     (anica, 21. avgust 2017 09:30)

    # Link komentara

  14. Pa nije smak sveta,sta da se radi.Koga nema bey njega se moze i mora izmedju ostalog.Vraca nam se Neda koji veoma dobro moze da odigra na 1 isto tako je brzi i bolji u odbrani od Milosa.Milos jeste vanserijski plej ali sta da radimo.Moramo polako praviti igru i bey njega jer budimo malo realni,ipak je on zakoracio u 3 deceniju.Mislim da je Nedovic bas ono sto repreyentaciji treba samo mu treba minutaza.Nista nije izgubljeno jer jos nije ni pocelo,videcemo kao cemo i sta cemo ali jedno je sigurno ukoliko yelimo medalju BOGDAN MORA MNOGO MNOGO MNOGO BOLJE...
    (Matador, 21. avgust 2017 09:28)

    # Link komentara

  15. Posto ostadosmo bez dvatri plejmerkera,Teo,Nedovic,povredjeni,Markovic,povukao iz reprezentacije,ostadosmo na Jovicu i Micicu. Izgleda da ce morati da zovu Rebica i Covice,Jaramaza,ako nisu na odmoru ili nekog kadeta od 16,18 godina koji je u punom pogonu.Mada Teo ne igra do aprila,maja, pa ne znam kolika je steta.Ne znam gde se to povredio,jos list???.Vidim guraju bez njega dobro,pobedujuju,a da je bar Bjelica zdrav lakse bi bilo.
    (Kadet16zaPlaya, 21. avgust 2017 09:27)

    # Link komentara

  16. Vidim pisete sledeci je Bogdanovic nema sanse garantujem da ce igrati i dok je Divac u Sakramentu niko ga nece dirati a sad dali ce dobro odigrati to niko nemoze da zna nek se ljudi bore pa kako bude bude
     (Najboli je opancarev lepak, 21. avgust 2017 09:25)

    # Link komentara

  17. Da vidimo sad koliki je trener Djordjevic
     (Vucic, 21. avgust 2017 09:22)

    # Link komentara

  18. o, vaso, ruke moje drvene... i noge olovne... na tebe smo spali.

    o ti dvice čoveče spali smo na tvoje komentare...
     (gagi, 21. avgust 2017 09:17)

    # Link komentara

  19. Не драмите људи, јел' погледао неко уопште ростере осталих екипа? Нико не може поштену петорку да скрпи, а нама као фале четворке!
    (Сорош, 21. avgust 2017 09:04)

    # Link komentara

  20. Sale i Muta idu,

    sa mnooogo ljutih momaka.

    Teo da nam ozdravi, a ekipa ce da razbije !

    Nadam se da ce i Nedovic biti dobro ...
    (Zvezdan, 21. avgust 2017 09:04)

    # Link komentara

  21. Uz spanjolce,srbija je i dalje najveci facorit ep.neigranje tea jest hendikep ali moze i da smanji pritisak osvajanja zlata...tako da
    (Flash, 21. avgust 2017 08:57)

    # Link komentara

  22. Ako je tebi kao hrvatu Srbija glavni kandidat za zlato onda svaka cast. Po meni Spanija Braca Gasol, Mirotic, Navaro..Prejaki su@ kakav Navaro, on je jedva završio sezonu! Ima 36 godina, konstantno vuče povrede i prošle sezone je bio potpuno nebitan u inače lošoj sezoni Barselone. Osim toga neće igrati na ovom prvenstvu, kao ni Mirotić, Rejes, Rudi Fernandez, Ljulj, Kalderon,nisam siguran za Serhija Rodrigeza.
    (El Cid, 21. avgust 2017 08:56)

    # Link komentara

  23. @maconi
    Brate, sta si ti gledao zadnjih godina...kakav Instagram, sta nas boli q kako 'fata ribe?
    U sportu je masa prosjecno talentovanih i velikih radnika pa ko koliko dobaci, za nasu malu populaciju Teo je biser nad biserima uz sve svoje objektivne mane ali je nosio i igrao svih godina tako da niko ne smije rijec da mu kaze.
    Sve moze da se "nabudzi" ali supertalenat nikad!
    Sramota je da tako pises, stvarno.
    Realno moralo je i ovo doci, moramo sad izdrzati!
    Banja Luka i RS su kao i uvijek srcem uz SRB!
     (Nikola B.Luka, 21. avgust 2017 08:43)

    # Link komentara

  24. Kakvo licemerje i selektora i Teodosica. Sad nije sabotiranje od strane medicinskog tima Nba kluba, sad nije individualni rad, sad nije neki menadzer kriv, sad nema prozivanja po novinama, sad niko nije izdajnik, sad je zajednicki dogovor?? A vazi.
    (Dozvolite, 20. avgust 2017 19:30)
    Pa nije uopste licemerje, nego ja tacno, jer je Teo za razliku od Marjanovica prosle godine i Jokica ove godine dosao na prozivku i sve vreme je sa timom, tako da je mogao i da se dogovori sa selektorom, a nije otkazao preko medija i slicno. Pritom ova pomenuta dvojica jasno nisu bila povredjena, dok Teo jeste, pa cak i da je povreda od koje bi mogao na vreme mozda da se oporavi, on nakon 10 godina ne propustanja nijednog takmicenja ima pravo da se dogovori. Ali dobro ti imas neku netrpeljivost prema Saletu iz samo tebi poznatih razloga i svi uspesi koje ostvario vodeci ovaj tim i sva logicna objasnjenja ti nece biti dovoljna, opet ces naci nacin da napadas i vredjas, to vise govori o tebi nego bilo kome drugom.
     (who cares, 21. avgust 2017 08:31)

    # Link komentara

  25. Cim je dosao grobar sporta Danilovic na celo KSS-a odmah otkazi i rasipanje ekipe, dok je bio Djilas utrkivali su se ko ce da igra. Ali on je tada kopao da dodje do svakog igraca a Danilovic sedi i ceka da mu padne s neba kao i u partizanu. Ubedljivo 2 najuspesnija perioda srpske kosarke su bili kad je predsednil bio Čović 1995. i Djilas.
     (ako vodi grobar onda propadamo, 21. avgust 2017 08:27)

    # Link komentara

  26. a smejali ste se grkom, e karma je cudo.
     (Salerno, 21. avgust 2017 08:20)

    # Link komentara

  27. Pre osude Tea moramo se staviti u sličnu situaciju.Ne sportsku nego životnu,običnu, onu koja se relativno često dogadja ljudima.
    Obećaš porodici more početkom Jula,nadjete destinaciju,porodica već u mislima tamo,spremate se da uplatite a šef (poslodavac) te prvo voza da bi ti na kraju rekao - biće posla preko glave,moramo da ispoštujemo...godišnji tek od Septembra.
    Šta u raditi.Radiš u firmi 7-8,10 godina,siguran prihod - možeš da se konfrontoraš i da pigoršaš svoju poziciju ,možeš da uzmeš radnu knjižicu i da potražiš manje zahtevnu firmu.Ili da ćutiš i objasniš porodici da se "sušiš" ove godine...
    Oni koji su 100% sigurni da bi dali otkaz i potražili drugu firmu neka osudjuju i Tea i ove druge momke koji su morali da prihvate "realno stanje na terenu".
    A realno je da se oni jako malo pitaju.Pitaju se da li hoće ili neće - ako neće ima ko hoće,život (biznis) ide dalje.Surova realnost.
    Čovek je obezbedio decu za sada.Neka obezbedi i unučiće.Neka mu je sa srećom.
    (Komša, 21. avgust 2017 08:19)

    # Link komentara

  28. Verujem da je bilo pritisaka iz Amerike ali verujem i da je stvarno povredjen, u svakom slucaju sve najbolje mu zelim i brz oporavak...a za repku nekako uopste ne brinem, imamo solidan tim i odlican strucni stab tako da sam i dalje siguran barem u medalju pa koja god da bude!
    SRECNO MOMCI I SAMO HRABRO-BEZ RESPEKTA!
    (bostanseltiks, 21. avgust 2017 08:06)

    # Link komentara

  29. Da smo kompletni sve osim zlata bilo bi razočarenje. Visoka lestvica i pritisak na igračima koje tek čeka naporna sezona. Bolje je ovako, iz drugog plana, možda iskoči još neka zvezda i heroj Srbije. Bogdan će morati da pokaže od čega je, ima tu još igrača sa m.
    Ne poredite Teodosića i Jokića (zvanog inaoguracija). Teo je bio sa timom, sačuvao pozitivni duh i atmosferu, mesto nije uzeo nikom, otkazao na vreme. Sve što smo postigli u košarci od 2009. (tri srebra, dva polufinala) obeleženo je Teovim dominantnim nastupima, on je bio vodja generacije, a sa Saletom viđena je i još jedna dimenzija odnosa trener-kapiten jer Teo kao da je kanalisao i Saletovu igračku genijalnost.
     (slana torta, 21. avgust 2017 07:55)

    # Link komentara

  30. Teo je BOG
     (Dusan, 21. avgust 2017 07:26)

    # Link komentara

  31. znaci Teo, Ned, Beli, Joka, Radulja ekipa koja se moze prosetati do zlata nama ne igra.... ?
     (KoleCZ, 21. avgust 2017 07:15)

    # Link komentara

  32. znaci sad smo zvanicno autsajderi za medalju, a nema niceg lepseg kad autsajder uzme zlato?
     (KoleCZ, 21. avgust 2017 07:11)

    # Link komentara

  33. Izdajnik! Izmislio je ovo kako ne bi igrao. Slobodno ne mora vise nikada da se vraca u reprezentaciju!
    (zbogom, 21. avgust 2017 06:53)

    # Link komentara

  34. sto bi narod rekao...

    "e jbga"
     (Petar, 21. avgust 2017 06:46)

    # Link komentara

  35. Ljudi , realnost je da mi imamo trenutno samo jednog poentera u ekipi - Bogdana ... Nedovic kad krene ,kad ne ide kuku majko, Kalinic prvenstveno dobar defanzivac , Macvan sve preko 10 puna kapa ... Jedino da se Bobi povampiri i da se ide na centra malo vise pa da probamo nesto tako .... Srecno momci , ja verujem u vas !!!
     (Rudi Tomjanovic, 21. avgust 2017 06:34)

    # Link komentara

  36. @trener
    Bože pa evo ga naš novi selektor, u lice ne bi smeo da pisne Saletu, ali kakva hrabrost u komentaru na portalu.
     (the simpsons, 21. avgust 2017 06:26)

    # Link komentara

  37. >CROATA: Kakve zemlje takvi i igraci.
    (Ztnsad, 21. avgust 2017 06:24)

    # Link komentara

  38. Divac nije igrao na SP 1998 jer je u NBA-u bio lock out. Ako se secas, i americki tim je bio u potpunosti bez NBA igraca...
    (P.O.W., 20. avgust 2017 23:12)

    Secam se naravno, samo je poenta bila u njegovoj izjavi, tj neverovanju da tako sastavljen tim moze uopste do medalje. Takodje poenta je bila i u igranju povredjenog Djordjevica koji je za sedam min u cetvrtfinalu prelomio utakmicu protiv Argentine, tj ako se uporedi sa danasnjicom, Teodosic je morao da igra makar odigrao samo jednu prelomnu utakmicu.
     (maki, 21. avgust 2017 06:24)

    # Link komentara

  39. Teo srpski kralj kosarke,nek
    je ziv i zdrav,nek se oporavi pa da uzivamo malo u njegovoj igri u najacoj kosarci,a za eurobaskwt katasrofa,al opet se nadamo
    medalji,vreme je jovic da pokaze definitivno od kog je metala,ne sumnjam
    u njega ,ali sta god uradili treba da smo u njih.
    (stanko, 21. avgust 2017 05:59)

    # Link komentara

  40. Uz malo srece opet se moze do medalje... i sa ovim timom srbija dere sve za sad...
    (Bahus, 21. avgust 2017 05:26)

    # Link komentara

  41. Ovi sto salju Tea u reprezentativnu penziju, klasican srpski mentalitet... Pau Gasol je 7 godina stariji od Tea, jos uvek igra, Huan Karlos Navaro je 7 godina stariji od Tea i tek u poslednje dve godine igra slabije, ali igra, Mark Gasol je dve godine stariji od Tea i tek ce da igra, Toni Parker je od Tea stariji 5 godina i ove godine ne igra zbog povrede, ali je do sada igrao, Manu Djinobili je 10 godina stariji od Tea i jos uvek igra (ali on je izuzetak)... Nemojmo da saljemo Tea u prevremenu penziju sad kad igra najbolju kosarku u zivotu... Coveka muci list, mozda je i dogovor da se rehabilituje lepo i zaleci jer ovo prvenstvo nije kvalifikaciono... Samo kod nas su igraci od 30 godina "staro gvozdje"...
    (Drevni Zmaj, 21. avgust 2017 05:24)

    # Link komentara

  42. Naravno da mu LA Klippersi nisu dozvolili da igra. Nama sad ne igraju nekoliko izuzetno bitnih igraca: Teo, Jokic, Bjelica, Raduljica, Simonovic.

    Ali, ako ste pratili pripremne utakmice, mi smo ih odigrali bez njih i pobedili sve protivnike. Jednu nimalo naivnu Grcku smo bukvalno pregazili sa tim istim Bogdanovicem, Lucicem, Jovicem, Marjanovicem itd.

    Ne napadajte Saleta. Zar nam je malo radosti doneo prethodnih godina? Ja verujem u njega i u ove momke koji ce igrati. Bice mnogo, mnogo teze, ali niko ne moze da mi zabrani da i dalje sanjam zlatnu medalju oko vrata Stimca ! Ja verujem, a vi kako hocete.

    Jovic, Nedovic
    Bogdan, Milosavljevic/Lazic, Guduric
    Kalina, Lucic
    Macvan,Bircevic
    Marjanovic, Kuzmic, Stimac

    Ova ekipa je vrlo jaka, uigrana, pravi tim. I odigrace odlicno, pogotovo odbranu. Igracemo brutalnu odbranu, zapamtite.
     (Kontras, 21. avgust 2017 05:22)

    # Link komentara

  43. Ajde ne sprdajte se ljudi. Srbija je zemlja kosarke i igrace fenomenalno ma ko kog bio u petorci. Mi u CG imamo na papiru dosta skroman tim ali vjerujemo i dajemo punu podrsku timu i momcima da naprave dobar rezultat:)
     (betmen&robin, 21. avgust 2017 04:24)

    # Link komentara

  44. Teo, Šrederu.
    (NBA, 21. avgust 2017 04:17)

    # Link komentara

  45. Teo Jokic Markovic Bjelica i Raduljica.
     (Zoran, 21. avgust 2017 03:56)

    # Link komentara

  46. Izgleda i da neko nije pratio kad se sezona zavrsila i da se Teo zdrav prikljucio pripremama. I ne kazem da Sale laze jer je lazov, nego da je prinudjen da zastiti kosarkasa, s obzirom da je jasno da je Teo ucenjen jer su mu iscackali neku sitnicu na pregledu, a da se to ne moze bas tako javno reci.
    (mmajstor, 20. avgust 2017 21:32)

    Teo se nije zdrav priključio pripremama, o čemu ti pričaš, pitaj Saleta, sve novinare koji su sa njima bili, stručni štab, opet spinujete i lažete ko Vučić!
    Teo je sezonu završio rovit, i i dalje je rovit, nije to povreda prsta pa se zaleči za mesec dana čoveče
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 21. avgust 2017 03:00)

    # Link komentara

  47. Boj ne bije svijetlo oruzje, no boj bije srce u junaka!
     (hercegovac, 21. avgust 2017 02:43)

    # Link komentara

  48. Daj ljudi vratite se u Evropu i igrajte EL imacete ugovore od 3-4 miliona dovoljno za ostatak zivota pustite taj cirkus od NBA lige,kako koji igrac dodje u NBA moramo strepiti dal ce igrati Bjelica od kako otisao iz Fenera ne igra uopste za reprezentaciju jos od 2014,Marjanovic isto 2 godine nista,Jokicu isto prete sad ce i Bogdanu .
    (Delija, 20. avgust 2017 23:18) # Link komentara


    Da, Jokic ce da se odrekne potencijalnih 50-100miliona koliko ce da zaradi u svojoj NBA karijeri(najmanje), da bismo ti, ja i ostalih 6 miliona Srba kojima je celi svet kriv i koji do podne mrze sebe a od podne i sebe i citav svet, bili srecni i zadovoljni. O cemu ti decko pricas? Teodosic ce za jednu sezonu u NBA da zaradi vise nego u citavoj karijeri u Evropi. Bogdanovica ceka zarada iz snova takodje... Zasto bi se neko toga odrekao? Budimo realni, novac i kapital su vazni faktori. I ne, nije isto da li zaradjujes 3 ili 5 miliona, 10 ili 20. Prosto nije. Ljudi koji u dzepu nemaju ni 500 eura misle da jeste, ali ljudi koji imaju para znaju da je uvek dobro imati malo vise inugrabiti svaku priliku. Ja znam da se narod lozi na idealiste i romanticare- ali takvi ljudi kad propadnu obicno im taj isti narod okrene ledja. Jokic je do juce bio heroj nacije- danas je izdajnik. Pa sto bi se on za tako licemernu naciju odrekao svog lagodnog zivota i silnih miliona dolara? Stavi se na njihovo mesto i razmisli.
    (Stevan, 21. avgust 2017 02:38)

    # Link komentara

  49. Najrealnije je da Guduric predje na poziciju pleja, i ponekad
    Bogdanovic.
     (Petar, 21. avgust 2017 02:33)

    # Link komentara

  50. daj snimak....kao bolt....da se ne prepucava narod dal ti se igra ili ne, clipersi, menadzer, joviceva tetka....
    (borivoje surdilovic, 21. avgust 2017 02:29)

    # Link komentara

  51. ja sam oduvek bio nepopravljivi optimista, ali ako jovic ne izdrzi 30 minuta svaku utakmicu kao starter, mi smo ugasili...
    nije problem bogdanu da glumi pleja, ali nema sanse da glumi pleja i zatrpava...
    nama svaku utakmicu neko mora da odlepi sa kosgeterskim ucinkom...
    ulogu vodje mogu da igraju teo, bjelica, jokic i bogdan... ostao nam je samo jedan... ali onda mora da igra ono sto najbolje zna, a ne da trosi energiju na druge stvari...
    molim boga da lucic izdominira i nadam se da ce sale da forsira zvezdin pick and roll do iznemoglosti... i bobi i kuzmic su navikli na jovica i to je zaista bila jedina konstanta u zvezdinoj igri ovih godina... pored fanaticne odbrane...
     (lal, 21. avgust 2017 02:29)

    # Link komentara

  52. Videlo se to već nakon prve utakmice u Hamburgu.Čim je Bogdan sve više počeo na kecu da igra znalo se da ga polako Sale uvodi u glavnu ulogu.Nažalost Bogdan na kecu i Bogdan na dvojci nije isti igrač.Micić ne može da zameni Tea tako da će biti teško ali donekle i zanimljivo da vidimo kako će ovaj tim bez prve tri zvezde sa OI.Bez Tea ,Jokića i Radulje.Iskočiće tu neko novi.Luča već kida.Napred Srbija do zlata.
     (Luke Babbitt gravedigger, 21. avgust 2017 02:01)

    # Link komentara

  53. Bice tesko bez Tea stvarno...zna se koliko samo njegovo prisustvo znaci, simbol je reprezentacije vec skoro 10 godina i kad pomislim da ga necemo gledati nije mi to to. Al dobro...nek guraju momci koliko mogu, ipak fali dosta bitnih igraca. Bogdan ne moze na pleja, previse se trosi, Jovic ce da pocinje, Nedovic ga menja verovatno...ne znam, voleo bi da gresim ali mislim da ovakvi tesko mozemo do zlata. Bez prvog pleja, cetvorke i petice...mnogo je. Verovatno i dalje sve mozemo da dobijemo samo malo teze nego inace ali za Spance nam treba najjaci sastav.
    (Magiko, 21. avgust 2017 01:58)

    # Link komentara

  54. @ (croata,

    Sve te razumem, brate Hrvate! Zlo i naopako vreme.
     (Iz doline čednih, 21. avgust 2017 01:46)

    # Link komentara

  55. teo bicemo PonosnI, oČarani, KadA zaigras u nba!
    (nemanja, 20. avgust 2017 23:25)

    KAKO TE NIJE SRAMOTA, nEMANJA?
     (Iz doline čednih, 21. avgust 2017 01:41)

    # Link komentara

  56. Čoviću, reaguj!
     (Iz doline čednih, 21. avgust 2017 01:36)

    # Link komentara

  57. Samo citam koliko ste opsednuti trenutno losiom igrom micica i odlaskom tea,pa sram vas bilo,zar je Jovic toliko los da ne moze da odmeni Tea i po mom misljenju je Jovic cak i postao bolji od Tea koga godine polako gaze..Sramota je ne podrzati sada Jovica a ne samo kukati kako cemo lose igrati jer nema Tea a pljuvati sve vreme Micica..Sa Jovicem do zlata!!
    (bojan, 21. avgust 2017 01:13)

    # Link komentara

  58. Bravo za menadzere koji zbog nekoliko hiljada dolara dogovaraju uslove u svoju korist a na stetu zemlje za koju treba da igra sportista!Ovo ce sve narusiti atmosferu a da ne pricam koliko gubimo u napadu!
    (Alex, 21. avgust 2017 01:04)

    # Link komentara

  59. Teo je odradio posao za reprezentaciju, igrao je kada je bilo najteže, sada mi se čini da imamo jak kostur tima i da je Sale napravio odličan posao, Marjanović će biti zid ispod koša a jedna takva klasična petica nam odavno fali. Štimac je dosta napredovao, Lučić uliva sigurnost, treba odigrati sa najvećim favoritima i videti gde smo. Možda je ovo početak jedne mlađe generacije i dalje verujem da je finale moguće.
     (biće bolje, 21. avgust 2017 01:03)

    # Link komentara

  60. Ozenio se covek, i odmah propast. Ni prvi ni poslednji.
     (zzz, 21. avgust 2017 00:54)

    # Link komentara

  61. Koga nema, bez njega se moze. Siguran sam da smo bez njega samo jaci.medalja je nasa koja god.
    (Dd, 21. avgust 2017 00:53)

    # Link komentara

  62. SPAVAS LI MIRNO DOCU RIVERSE
     (Tacno, 21. avgust 2017 00:49)

    # Link komentara

  63. Daj bože da nemamo problem i sa Kalinom, nešto mi se čudno ponašao na ovim turnirima???
     (Šumadinac, 21. avgust 2017 00:46)

    # Link komentara

  64. ljudi informacija iz prve ruke...ne da mu zena da ide
    (vaske, 21. avgust 2017 00:45)

    # Link komentara

  65. Nema veze, igrace Djordjevic.
     (zzz, 21. avgust 2017 00:43)

    # Link komentara

  66. Jedini kosarkaski turnir vredan za gledanje je onaj na OI, i to svi bolji kosarkasi znaju!
    Na ovaj EP u kosarci se najvise lozite vi iz Srbije, i ko vam je kriv!?
    Vidim, mnogi pisu kako je Teo dobar jer se uvek odazivao reprezentaciju za razliku od svih ostalih koji su godinama igrali u NBA. Da, rodjaci, ali Teo je uvek igrao samo u Evropi, i eto sada prvi put igra u NBA I NEMA GA U REPREZENTACIJI! Dakle, isti je kao i svi ostali a vi ga opravdavajte i tesite se koliko zelite:)
    (djole, 21. avgust 2017 00:42)

    # Link komentara

  67. Svakako smo favoriti za titulu, tu je 80 Zvezdinih igraca koje je Radonja utegao to tancina, poznaju se u milimetar... Bice to dobro... Jovic ce lagano da obrne igricu sa Kuzmom i Bobijem....
     (Beldanered, 21. avgust 2017 00:42)

    # Link komentara

  68. meni vise zao simonovica i jokica nego tea i bjelice...al dobro, sta je tu je
    (gagula, 21. avgust 2017 00:41)

    # Link komentara

  69. @Vuk
    robovi koji su placeni milionima dolara ?!?
    ti bi prvi bio rob i to najveci i za puno manje.
     (pera, 21. avgust 2017 00:40)

    # Link komentara

  70. Bilo bi lepo da se sad Djordjevic izvini Marjanovicu za izjave prosle godine posle otkaza za OI.
     (pera, 21. avgust 2017 00:39)

    # Link komentara

  71. Bojim se da će posle ovog prvenstva Sale da se povuče. A to je tek onda katastrofa.
    (Millennium, 21. avgust 2017 00:30)

    # Link komentara

  72. bole bgd
    ti sigurno kosarku pratis tri godine, pa ne znas za trojku protiv spanaca na sp 2010.
     (as, 21. avgust 2017 00:17)

    # Link komentara

  73. Nista, Sale da se skine za po 10 minuta po mecu ... Jedino tako.
    (Miodrag, 21. avgust 2017 00:16)

    # Link komentara

  74. pametno, sto bi se decko cimao, ne igra jokic bjelica simon, nedovic upitan, da on tu nesto promeni tesko, bolje odmori, kad mogu svi moze i on, makar je svako leto bio tu, gine za reprezentaciju. zasluzeni odmor. srecno majstore
     (milojko, 21. avgust 2017 00:11)

    # Link komentara

  75. Jaramaz neka igra i zlato je naše.
     (Dzo, 21. avgust 2017 00:05)

    # Link komentara

  76. Pa šta ako ne igra?
     (RUMBLE, 21. avgust 2017 00:04)

    # Link komentara

  77. Treba biti realan ,ovo je kraj Tea u rep. On je sve stariji i umorniji ,nacet povredama...ne znam kako ce uopste izdrzati NBA sezonu... Moramo vec poceti da pravimo igru bez njega.. Hvala Teodosicu za sve, nikada nije otkazao!
    (mladen, 20. avgust 2017 23:57)

    # Link komentara

  78. Bas bzv, da smo kompletni verovatno bi se prosetali do zlata ovako je vas tesko, a najveći razlog je sto je upravo Teo bio lider ove generacije bez obzira kakvo imali misljenje o njemu. Bas je igrac koga ni jedna druga reprezentacija na svetu nema, naravno nije najbolji plej na svetu al je sigurno najlucidniji igrac. Bilo kog igraca iz naše reprezentacije da odaberete uvek cete naci u nekoj drugoj reprezentaciji sličnog igraca, a za Tea sigurno ne moze se reci da ima neko slican njemu. U tome je njegova velicina, i pored toga je lider ovog tima i to je njegova uloga bila. Ovako mislim da je medalja jako daleko nazalost. Realnost je da kad su otkazali Bjelica, Jokic, pa Bobi prosle godine koji su realno kad gledamo nasi najbolji igraci, ali nikad nije bilo ovako tako reci stresno kao Teovo odsustvo. Postoje spekulacije al to uopste i nije bitno on to ne zasluzuje da nesto mi diskutujemo o nekim,teorijama zavere, on je igrao kad niko nije on je lider ove vrhunske generacije, on je igrac koji je nama vredeo kao ni jedan u poslednjih 10 godina.
     (vlade123, 20. avgust 2017 23:57)

    # Link komentara

  79. o, vaso, ruke moje drvene... i noge olovne... na tebe smo spali.
     (dvica, 20. avgust 2017 23:56)

    # Link komentara

  80. veliki talenat i nesporna kosarkaska inteligencija,majstor igre...ali nikad mi se nije svideo njegov karakter...ta nonsalantnost i prepotentnost na terenu,umisljenost da je bog,pa koliko je samo utakmica prodao zbog toga...kao ima herca da on resava,gluma cista...prosto nema on to u sebi...a jos plus hvata ribe preko instagrama,vajbera,on je kao faca...cecina cerka,pa sad ova jelisaveta....ma idi decko u nba cirkus i srecno ti bilo tamo!!!!bolje cemo proci bez njega,siguran sam da necemo biti drugi!
    (maconii, 20. avgust 2017 23:52)

    # Link komentara

  81. @voip
    Jokić i Raduljica brzi i pokretljivi defanzivci? Pa to je baš njihov najveći nedostatak.
     (Dragoljub, 20. avgust 2017 23:43)

    # Link komentara

  82. Konacno cemo imati pet igraca u odbrani. Sanse nam se znacajno uvecavaju!
    (Istina, 20. avgust 2017 23:43)

    # Link komentara

  83. Svi komentari budale jbt koji narod masa užas. Prvo Sale nije trener on je kvazi selektor drugo EP može da se prodje na timski efort trece Vasa i Lučić su ključ ekipe a ne Bogdan koji će sve da upropasti jer je prevara i nema kvalitet. Svi oni koji pomenu Bogdanov NBA angazman treba da znaju da mu ih je potpisao Divac i dobio pola. Na kraju osvojicemo zlato zbog jake centarske linije Bobi, Kuzmic, Mačvan, Birca sto da ne.
    (Trener, 20. avgust 2017 23:41)

    # Link komentara

  84. Citam razne komentare... Ocigledno je da pojedini nisu dovoljno pratili sezonu Teodosica. Povreda lista ga muci vec dugo. Propustio je zavrsnicu ligaskog dela takmicanja u Evroligi i stisnuo zube da odigra final-four. Medjutim, posto je CSKA ispao u polufinalu, Teodosica nisu opteretili ni za utakmicu za trece mesto. Covek je hteo da igra, pljuvao je ove sto ne igraju, ali jednostavno...bilo bi suvise rizicno da igra turnirski tip takmicenja gde je potrebno da odigra 10-ak utakmica u 14 dana. Nema nikakve teorije zavere. Ne sumnjam u ostale momke da ce dati maksimum, a podsecam da smo 1998. g. bili autsajderi usled velikog broja otkaza, da bi ipak uz maestralne Bodirogu i Rebracu osvojili zlato. Djordjevic je igrao rovit, a nedostajalo je dosta igraca. Podrzimo ove momke koji su tu. Napred Srbija!
    (Srdjan, 20. avgust 2017 23:36)

    # Link komentara

  85. Овако, онако, ми смо земља кошарке бре ! Србија
     (мерак, 20. avgust 2017 23:36)

    # Link komentara

  86. Pa dobro, sta da se radi. Propustice dva evrobasketa otkad je profi, sanse su nam manje ali smo i dalje pristojna ekipa.
    Jovic, Nedovic
    Bogdanovic, Milosavljevic, Guduric
    Kalinic, Lucic
    Macvan, Bircevic
    Marjanovic, Kuzmic, Stimac

    Nadam se ovom timu. Milosavljevic je mnogo bolji u napadu od Lazica a Lazic tek za nijansu bolji u odbrani. Micic nije za reprezentaciju.
     (Terenac, 20. avgust 2017 23:34)

    # Link komentara

  87. Sale je kvazi selektor.
    (Trener, 20. avgust 2017 23:32)

    # Link komentara

  88. .....šteta .....
    (Boban, 20. avgust 2017 23:31)

    # Link komentara

  89. Ode zlato.Teo je pravio razliku.EBG
    (ivan78bg, 20. avgust 2017 23:31)

    # Link komentara

  90. Vec vidjeno..
     (gibooni, 20. avgust 2017 23:30)

    # Link komentara

  91. @mmajsor

    Ne verujem da su mu nasli nesto a pregledu. Ovo je klasicna NBA zabrana. A ovo saopstenje je cist diplomatski potez
     (True Batman Fan, 20. avgust 2017 23:27)

    # Link komentara

  92. klipersi su rekli da ne moze da igra i to je cao zdravo...para vrti gde burgija gde burgija gde burgija!!!!ali mislim da cemo bolje proci bez njega...a to nema veze ni sa zvezdom,a ni sa partiznom..covek je vecito drugi!!!!
    (maconii, 20. avgust 2017 23:27)

    # Link komentara

  93. Da se deklarisao kao Partizanovac ti bi ga prvi pljuvao... 
    (xxx, 20. avgust 2017 20:45) 

    Samo se ti ne javljaj molim te, ti prvi to radiš
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 21:37). Naravno, nisam licemer kao ti...
     (xxx, 20. avgust 2017 23:26)

    # Link komentara

  94. teo bicemo PonosnI, oČarani, KadA zaigras u nba!
     (nemanja, 20. avgust 2017 23:25)

    # Link komentara

  95. sta je tu je igracemo bez tea.To ce izgledati nekako ovako jovic bogdanovic kalinic macvan i bobi prva postava sa klupe ce uskakti nedovic lucic gagi kuzmic birca lazic stimac i oni ce donositi prednost u odnosu na druge ekipe.Trenutno po meni su jaki litvanci i spanci a mi smo tu negde sa hrvatima i francuzima,tako da ja opet verujem ako se sve poklopi mi mozemo sa spancima za zlato i bez tea ko i sa teom da je tu
     (boki, 20. avgust 2017 23:25)

    # Link komentara

  96. Vi zivite od mrznje prema Zvezdi i svakom ko ima veze sa Zvezdom!
    (Dzoni, 20. avgust 2017 21:18). Ma ti si mustra...
     (xxx, 20. avgust 2017 23:24)

    # Link komentara

  97. Daj ljudi vratite se u Evropu i igrajte EL imacete ugovore od 3-4 miliona dovoljno za ostatak zivota pustite taj cirkus od NBA lige,kako koji igrac dodje u NBA moramo strepiti dal ce igrati Bjelica od kako otisao iz Fenera ne igra uopste za reprezentaciju jos od 2014,Marjanovic isto 2 godine nista,Jokicu isto prete sad ce i Bogdanu .
    (Delija, 20. avgust 2017 23:18)

    # Link komentara

  98. Idealno za ove sto prizeljkuju da Saletu vide ledja i ustolice svoj kadar kao sto smo videli na primeru zena.
    (Vlado, 20. avgust 2017 23:17)

    # Link komentara

  99. ne znam zasto, al nista vam ne verujem :D
     (sokodzove, 20. avgust 2017 23:16)

    # Link komentara

  100. Za sve Jokice, Teodosice.......momci samo hrabro donesite Zlato kuci, neka Zlato sija na grudima Bircevica i Micovica, to ce biti najbolja "osveta" ovim NBA paljevinama. Setite se 1998 i Divca koji nije igrao, a imao je komentar "cetvro mesto ce biti uspeh" a momci su na misice i sa povredjenim Saletom i Danilovicem doneli meni mozda i najdraze zlato. Svi su ih otpisali ali se oni nisu dali, zato samo hrabro, moramo biti pozitivni, isplakah se ja jedno sat vremena, situacija je shit, ali ako iko moze iz ovoga da izadje kao pobednik to su Saletovi momci, ma ko da bude clan tima. Ljudi pa Stimac sada igra cak pristojnu kosarku. Napred plavi svim srcem sam uz vas, kao i te 1998 kao i u 1/4 finalu 2002, pravi navijaci nikada ne odustaju, kao ni momci koji casno nose dres reprezentacje. Samo hrabro! Idemo po zlato pa sta bude.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maki, 20. avgust 2017 21:25)


    Divac nije igrao na SP 1998 jer je u NBA-u bio lock out. Ako se secas, i americki tim je bio u potpunosti bez NBA igraca...
    (P.O.W., 20. avgust 2017 23:12)

    # Link komentara

  101. Sto rece neko, ne bojte se sad ce srbin da vam objasni od a do s, zbog cega je otkazao, ide elaborat odma dodje...
     (Ivan, 20. avgust 2017 23:10)

    # Link komentara

  102. na zalost...bez medalje...i opet ponavljam....nba ubija reprezentacije...
     (Realno, 20. avgust 2017 23:10)

    # Link komentara

  103. Nadam se da ne gresim,ali mislim da cemo tek sad da kidamo!!!Moze da se desi da se sa ekipe skine ta neka Teova aura i da drugi igraci zajednicki nadomeste nedostatak!Ovo bi se svakako dogodilo za 2-3 godine a po meni je bolje pre.Majstoru zelim sto pre da se oporavi i da pokaze americkoj javnosti svu svoju lucidnost i talenat koji poseduje!
     (ford, 20. avgust 2017 23:10)

    # Link komentara

  104. Lepa vest-za Micića.Na kraju Sale neće ni imati koga da precrta.
    (kris, 20. avgust 2017 23:10)

    # Link komentara

  105. "„Nažalost, povreda koja muči Tea, ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz LA Klipersa."

    Gospode Boze koliko covek mora biti glup da ovako nesto izjavi!? Zasto bi ljudi iz Klipersa uopste procenjivali da li je neki igrac bilo koji evropske reprezentacije spreman za eurobasket kad bi oni zabranili svima da ucestvuju da mogu? Prosto me sramota kad sam ovo procitao. Imam utisak kao da me Vucic spinuje da mi je dobro.
    (Zmaj, 20. avgust 2017 23:09)

    # Link komentara

  106. Znaci Hrvatska ide na postolje?!
     (vidim sve, 20. avgust 2017 23:09)

    # Link komentara

  107. potpuno ocekivano, jer ovo prvenstvo ne sluzi ni cemu, cak nije ni kvalifkacija za svetsko kao do sada, tako da je ovo sasvim ocekivano da igraci odustaju...menja se sistem i sada ce i ep da se igra na cetiri godine kao do sada...a sigurno ce i bogdan da se povredi do pocetka..no nisu igraci krivi u svakom slucaju..nego za dve godine najjaci tim na sledecem ep pa da pokusaamo da napadamo amere za 3 godine..jer ce bogdan teo da se adaptirwju do tada a marjanovic jokic bjelics ce da stasaju...tako da samo opusteno, nemojmo se sekirati bez razloga
    (milos, 20. avgust 2017 21:26)

    Miloše, promenjen je kalendar za Evropska prvenstva. Više nisu svake 2 već svake 4 godine. Proveri ako ne veruješ. FIBA je donela tu odluku. Sledeće EP je tek 2021. godine tako da se treba pomiriti sa činjenicom da pojedini igrači iz ove generacije nikad neće osvojiti zlato.
    (Osedećemo do sledećeg zlata, 20. avgust 2017 23:03)

    # Link komentara

  108. ko zna zašto je to dobro. Možda na ovom prvenstvu dobijemo još bolje igrače od Tea. Kako ono kažu: -dok jednom ne smrkne drugom ne svane!
     (miloš, 20. avgust 2017 23:03)

    # Link komentara

  109. Opet osvajamo tozla. Lazic i Stimara do zlata!
    (Milutin, 20. avgust 2017 23:01)

    # Link komentara

  110. al će hrvati sad da likuju..... s pravom doduše, ništa od zlata, polufinale je plafon, i to na veliku sreću, po prvi put sam veliki pesimista, mislim da dalje od četvrtine ne idemo.... sve je meni o9:32) # Lvo sumnjivo, ali ajde.....
    (beogradski, 20. avgust 2017 1ink komentara

    Imamo dovoljno svojih problema oko sramotnih otkazivanja buducih nositelja nase reprezentacije,osakaceni smo da me dusa boli,a ne da cemo mi trljat ruke i likovat zbog otkazivanja vasih. Ovo sto se dogadja reprezentativnoj kosarci di igraci zajedno s menadzerima i klubovima uvjetuju svoje (ne)igranje vodi ka propasti reprezentacija. Meni je nepojmljivo da bilo koji vrhunski sportas ne zeli igrati za svoju reprezentaciju. To bi trebala biti najveca cast,predstavljat svoju zemlju i pokusati usreciti svoj narod. A ovo sto se sad desava,nisam pametan,mozda smo mi zaista kao drustvo zatucano,pogotovo na balkanu,pa ne vidimo da se svijet mijenja,da obitelj,vjera,nacionalna pripadnost,dakle sve one vrednote po kojima sam odgajan,da to polako izumire,a nastaju neki novi prioriteti kao razvrat,blud,realitiji na tv gdje je svacija intima na izvolte,a iznad sveg surovi materijalizam s Bogom zvan novac. Ja se u takvom svijetu ne mogu snaci i mos se slikat. I onda kad vidim hezonju,zizica i zubca pa vaseg jokica da nece da igraju samo se cudim,a mozda sam upravo ja taj koji je kriva drina i koji ustvari nista ne razumijem. Ne znam,zaista nisam pametan. Aj drste se.
    (croata, 20. avgust 2017 22:59)

    # Link komentara

  111. Кога нема без њега се мора!!!Напред Сале, напред момци верујем у вас, биће тешко али ви то можете да превазиђете .Нека вам мото буду чувене речи '' Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе кка јеоли сили која ми прети, него по томе колику светињу браним.''
    (фамилија, 20. avgust 2017 22:56)

    # Link komentara

  112. Pokidacemo prvenstvo. Petorka Jovic, Bogdanovic, Lucic, Macvan, Marjanovic. A kao onda Nedovic, Guduric, Kalinic, Lucic, Stimac...a tu jos Kuzmic, Bircevic. Bice ovo paklena ekipa pazite sta vam kazem, napadacki i odbranbeno izuzetno potentna. Odigrace timski pre svega u ovoj situaciji. Bice nam tesko samo sa Spancima tu nismo favoriti a ostalo meljemo. Taman i da se spremamo da polako za 2 godine Tea vise nema. Pitanje sta ce biti dalje sa Bjelicom i Raduljicom, Simonovica naravno vise nece biti zbog godina tako da je vreme da neki novi klinci krenu da se formiraju kroz naredne kvalifikacije i da se kroz 2 godine 3 nova mlada igraca dodaju reprezentaciji.
    (Deki, 20. avgust 2017 22:55)

    # Link komentara

  113. Jovic je igrao i sa Kuzmicem i sa Bobijem i sa Stimcem po godinu dana tako da nam te treninge, utakmice u EL niko ne moze oduzeti. Zivi bili pa videli rapsodiju Srba na EP hehe
     (poznavanje, 20. avgust 2017 22:53)

    # Link komentara

  114. Tuga. Ipak je covek maestro. Pored njega nema jos bitnih igraca, ali sta je tu je. Imamo jaku ekipu. Bitna je hemija, uigranost, napaljenost...e za tu napaljenost imamo Saleta i Mutu. Mislim da cemo biti dobri na prvenstvu, ali steta za Tea. Falice ozbiljno.
    (Vz, 20. avgust 2017 22:52)

    # Link komentara

  115. Ауу шта раде ови Амери,па још пар година па неће ни бити Репрезентација колко видим,угасили пола Европе,са доларима.
    (бађура, 20. avgust 2017 22:52)

    # Link komentara

  116. Kao prvo, jedini pravi hendikep je neigranje Belog. Kao drugo, Bogdan, Lucic i Kalina ce poderati ovo EP. Kao trece, igramo najbolju kosarku, odbranu posebno. Kao cetvrto, Spanija nece videti polufinala. Kao peto, Jokic neka se dokaze u play off-u. Kao sesto, Srbija, Francuska, Litvanija i Rusija (da Rusija) glavni favoriti. Kao sedmo, igramo na kos manje.
    (Sport Bili, 20. avgust 2017 22:50)

    # Link komentara

  117. Individualni je bar rekao da ne zeli, a ovaj izmislja povrede! Kapitenu, budi musko i covek pa reci pravi razlog zasto neces igrati!
     (nemanja, 20. avgust 2017 22:49)

    # Link komentara

  118. Imamo toliko jak tim, pola da otpadne opet uzimamo zlato, bez da se nerviramo!
     (Бошко Сегединац, 20. avgust 2017 22:48)

    # Link komentara

  119. Početak kraja Teove reprezba velientativne karijere,Nko zlo naše Srbije!!!
     (Kraj, 20. avgust 2017 22:47)

    # Link komentara

  120. Sramotno je sta je postao nacionalni tim za ove pojedince kojima vise ni ime ne zelim da napisem! Odskocna daska u karijeri da dodju do para a kada to iskoriste brisu pod sa tim dresom. Ovoga smo dizali u zvezde, kleli se u njega a sada odjednom neka izmisljena povreda. Veliko hvala gospodine T
     (nemanja, 20. avgust 2017 22:46)

    # Link komentara

  121. Sad vidite dobro da i preko sporta nas unistavaju .
    (Nikola, 20. avgust 2017 22:45)

    # Link komentara

  122. isto mislim kao i vecina ovde...nema ovo veze sa povredom
     (gandra šajkaš, 20. avgust 2017 22:41)

    # Link komentara

  123. Uz sve otkaze koje Srbija ima po meni je i dalje najveci kandidat za zlato.Srbija u ovom trenutku ima ono sto ni jedna druga reprezentacija nema,takvu uigranost i takvu defenzivu.Evo i ovih par prijateljskih pogotovo protiv Njemacke i Grcke su dokaz koliko dobar posao radi Djordevic sa igracima koje ima na raspolaganju.I ako Bog da da Srbija uzme zlato a moja Hrvatska broncu pa da ovaj put dostojanstveno i sportski pozdravimo u ovom trenutku najbolju kosarkasku zemlju starog kontinenta.
    (Kdurant, 20. avgust 2017 21:18)

    Ako je tebi kao hrvatu Srbija glavni kandidat za zlato onda svaka cast. Po meni Spanija Braca Gasol, Mirotic, Navaro..Prejaki su
     (Petar, 20. avgust 2017 22:40)

    # Link komentara

  124. Ovo je da se covek... ne znam. Place mi se.
    Bio sam u Sloveniji kada je bilo najteze. Trpali nas svi. Kap Krstic place, I mislis evo sada je opet sve u redu. Opet velesila, kad ono...
    (M, 20. avgust 2017 22:40)

    # Link komentara

  125. Bar ću biti miran zadnjih 2 minuta meca, jer je Teodosić "cuven" po katdinalnim greskama kada se mec odlucuje. Moze da igra 38 minuta sjajno, a onda sa par kikseva sve prospe. Tako je bilo i u Olimpijakosu, CSKA i reprezentaciji.
    (bole bgd, 20. avgust 2017 22:39)

    # Link komentara

  126. (maki, 20. avgust 2017 21:25)

    Da te podsetim da ni Danilovic nije igrao 1998 na SP.
    4.Bodiroga
    5.Scepanovic
    6.Obradovic
    7.Loncar
    8.Lukovski
    9.Beric
    10.Djordjevic
    11.Rebraca
    12.Drobnjak
    13.Bulatovic
    14.Tomasevic
    15.Topic
     (Petar, 20. avgust 2017 22:36)

    # Link komentara

  127. Teo se smorio jos kada je otkazao Jokic

    Pa ni on ne bi da bude budala da se lomi ovamo, na ovom osakacenom prvenstvu...

    Realno NBA>>>Eurobasket, ovo mu dodje otprilike kao osvojiti euroligu, samo jos bez para.

    A jos kad ti polovina repke ne igra pa ti znacajno i padnu sanse onda aj vozdra...
    (Dj, 20. avgust 2017 22:32)

    # Link komentara

  128. Katastrofa,ali ocekivana vest!Sledece sto predvidjam jeste angazovanje novog pleja od strane Klipersa jer Teo ocigledno ima hronicnu povredu lista i tesko ce moci da izdrzi kao prvi plej NBA sezonu...se Sto tice Srbije,najvise ce da pati nas napad,jer Milos razigrava svojom genijalnoscu i pogadja kad nas protivnik procita. Sad cemo morati da igramo brutalnu odbranu koja ce mnogo da nas trosi. E,sad konacno mozemo da vidimo koliko nam Teo znaci i kako ce izgledati Srbija u postteodosicevoj eri. I drugi su oslabljeni - Janis ,Ljulj... Ali Srbija je ubedljivo najvise-Raduljica,Simon,Bjelica,Jokic,Teo... Mnogo! Cinjenica je da gazimo i na pripremam ,ali to su ipak prijateljske.. Nadajmo se najboljem!
    (satelit, 20. avgust 2017 22:30)

    # Link komentara

  129. Uzimamo zlato na prvenstvu...
    A da smo kompletni, uzeli bi dva zlata...
     (Može biti samo je*an, 20. avgust 2017 22:30)

    # Link komentara

  130. ispadamo u skupini
    (vobra, 20. avgust 2017 19:30) daj Boze, a mi po starom srpsko obicaju u polufinale pa sta Bog da...
    (deda, 20. avgust 2017 22:30)

    # Link komentara

  131. Ne osuđujem Teodosića... mnogo. //[link]
    (Deja Vu, 20. avgust 2017 22:28)

    # Link komentara

  132. skupo su ga klipersi platili da bi ga tako pustili da se "zeza" pred pocetak prve nba sezone.a nije mlad,svaku povredu mora 3x duze da odlezi...ocekivano
    (kole, 20. avgust 2017 22:27)

    # Link komentara

  133. Steta, ali ne treba kukati...do sada nikada nije preskocio neko takmicenje
    (nmd, 20. avgust 2017 22:27)

    # Link komentara

  134. Je l ce na kraju da igra neko za reprezentaciju na evropskom prvenstvu?
     (mn, 20. avgust 2017 22:27)

    # Link komentara

  135. Kad se pre nekoliko meseci pisalo o mogucnosti Teovog odlaska u NBA,ja sam pisao da bi voleo da nijedan nas igrac ne igra tamo,novodio primer koliko su igrali Bobi,Jokic i Bjelica od kako su otisli u NBA,i nadobivao se minusa,cak i bezobraznih replika,a bio sam potpuno u pravu.Uporedimo samo broj vodecih iz Amerike koji igraju i onih koji ne igraju na EP,i sve je jasno.Ameri placaju,Ameri odlucuju i to je tako.Ovo je sad jedna nova reprezentacija,ciji igraci ce sigurno vise ginuti od zvezda,pa i manji ce biti pritisak na njima i nek se samo bore za Srbiju,pa sta bude.
     (kris, 20. avgust 2017 22:26)

    # Link komentara

  136. nba...bobi sindrom. znali su odmah ali je bilo fora da je kao tu. menadzeri i novac...sta drugo. samo nemojte da lazete
     (mix, 20. avgust 2017 22:23)

    # Link komentara

  137. Ubili ste kosarku!
    (NisamBasLjubitelj!, 20. avgust 2017 22:23)

    # Link komentara

  138. Opet smo jaci od hrvata ...
     (eric cantona, 20. avgust 2017 22:21)

    # Link komentara

  139. Ne razumem zasto su komentari toliko puni besa i ogorceni. Teodosic je igrao uvek, sada ne moze da igra zbog povrede. Isto vazi i za svakog drugog igraca i za svaki drugi sport. To je ljudi ipak samo sport, nije pitanje zivota i smrti. Nista nama ne pomaze ako u sportskoj utakmici Srbija pobedi, da zivimo bolje ili da budemo srecniji. Lepo je da pobedimo, uzivanje je gledati, ade bice.li to je to. Ako izgubimo nista nam zivot nece biti losiji, od sekiracije samo raste broj psihosomatskih bolesti. Ajde odmorite se od nerviranja, doci ce prvenstvo jos malo, pa sta bu
    (objektivno, 20. avgust 2017 22:20)

    # Link komentara

  140. Samo se ti ne javljaj molim te, ti prvi to radiš
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 21:37). Naravno, nisam licemeran kao vi...
     (xxx, 20. avgust 2017 22:19)

    # Link komentara

  141. katastrofa ! da li neko u KSS vodi brigu o reprezentativcima dok ih kao robove izrabljuju širom sveta. Možda da se godinu dana pre šampionata odredi medicinska komisija za kontakt i praćenje zdravstvenog stanja reprezentativaca. Da se deluje na vreme i igrači leče adekvatnim tretmanima. Ovako , igrači dođu na pripreme i obaveste selektora da su povređeni!? Mi smo bili svetski prvaci u ovom sportu! Šta je ovo ???
     (VUK, 20. avgust 2017 22:16)

    # Link komentara

  142. ko je tu tu je.Idemooo
     (nikola, 20. avgust 2017 22:14)

    # Link komentara

  143. Velika šteta što ova generacija nije imala mogućnost da pokaže šta zna i ume.
    (Dr Kadžija, 20. avgust 2017 22:13)

    # Link komentara

  144. Ono sto je vrhunac licemerja selektora je to sto sada brani Teodosica koji je, usred priprema otkazao ucesce(vrlo verovatno zbog solidnog razloga, nemam nista protiv Teodosica i cenim da je povredjen, kao sto nisam imao ni za Marjanovica, a ni za Jokica), a kada su bili u pitanju drugi igraci(Marjanovic, koji je isto pre dve godine imao slicnu "povredu", kao i Teodosic sad i vrlo verovatno su nijanse u pitanju u razlici u njihovim povredama(spremnost i zdravlje za NBA je glavni razlog, nece Klipersi da rizikuju)), ti drugi igraci su bili na tapetu, i bio je prvi koji je dirigovao negativnom kampanjom i pljuvacinom na druge igrace, zakljucno sa Jokicem sada. Pljuvao je Jokica i Bobana, a sada Teodosica brani, iako je, bar kako se da prema obavestenosti u medijima videti, jaci razlog spremnost Teodosica za NBA, koji nikakve veze sa reprezentacijom nema(Jokic je bar odmah otkazao i rekao otvoreno da je NBA u pitanju). Verovatnoca ozbiljnije povrede Teodosica u toku Eurobasketa je verovatno mala, ali Klipersi nece da rizikuju. Ne kazem da treba da pljuje kapitena, daleko od toga, ali su u pitanju dvostruki arsini. Ipak, mislim da je i ovaj tim sasvim ok i da samom uigranoscu mozemo daleko da doguramo.
    (Nacionale, 20. avgust 2017 22:12)

    # Link komentara

  145. Da se deklarisao kao Partizanovac ti bi ga prvi pljuvao... 
    (xxx, 20. avgust 2017 20:45) 

    Samo se ti ne javljaj molim te, ti prvi to radiš
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 21:37). Isto važi i za tebe, ne možeš bez Partizana...
     (xxx, 20. avgust 2017 22:11)

    # Link komentara

  146. Cetvorka nam je taaanka, tu fali Bjelica strasno, na pleju imamo odlicnog Jovica, ali sta kad on ode na klupu?! Dvojka Nedovic i Bogdan, ali ce se jedan pomerati na pleja, pa smo i tu tanki, na trojci Kalinic i Lucic odlicni igraci, ali jednostavno nisu poenteri... Petica sa Kuzmicem, Bobijem i Stimcem je koliko toliko popunjena, ali da se razumemo niko od njih ofanzivno nije igrac ranga Jokica... Poenta price je da defanzivno imamo mozda i najjacu selekciju, ali nam fale igraci sa poenima u rukama i kreatori jer osim Jovica i Bogdana mi igrace koji napadacki citaju igru i znaju da upute asistenciju nemamo, a bas tu smo bili najjaci sa Jokicem, Bjelicom i Teom koji su vrhunski kreativci... Necemo se obrukati, ali iskreno zaista bi bilo ravno cudu da uzmemo medalju! U punom sastavu bismo se prosetali do finala, a onda posibali sa Spancima za zlato.
     (Strucnjak, 20. avgust 2017 22:08)

    # Link komentara

  147. Hoćemo li mi na jednom prvenstvu biti kompletni. Daj jednom u životu da vidim naš DREAM TEAM pa mogu i u penziju što se tiče sporta. Ajde ako se sve lepo složi na sledećem prvenstvu Teo,Bogdan,Beli,Jokic i Marijanovic i da uramim tu sliku.
    (Bane, 20. avgust 2017 20:01)

    Sine Bane, videli smo tako nešto 2005.godine u N.Sadu.
     (Šumadinac, 20. avgust 2017 22:08)

    # Link komentara

  148. Stefan Pot! Da budemo 26-ti. Zovi Sale neke grobarcice umetnike.
    (3D, 20. avgust 2017 22:08)

    # Link komentara

  149. Potpuno je jasno da Klipersi nisu dali odobrenje Teodosiću da nastupa zbog mogućeg rizika a ne zbog toga što je povreda takva da ne bi mogao da igra.
    Neka klauzula u njegovom novom ugovoru to sigurno definiše.
    Sramno je da u izjavi stoji:
    "ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman".
    Stvarno ?
    U redu,ne mora da bude maksimalno spreman,dovoljno je i 80 %.
    Kakva laž !!
    Ili je povređen ili nije ?
    Po izjavi bi se mogao izvesti zaključak da neće biti uvršten u tim jer nije dovoljno spreman ?!
    Sramotna izjava i odnos prema javnosti.
    Nismo baš svi budale gospodo !!!
     (Ратковић, 20. avgust 2017 22:07)

    # Link komentara

  150. Jeste hendikep, pogotovo sto Markovic vise nije tu, ali dobro, tu su Jovic i Nedovic, mogu svakako da popune rupu, mozda cak i kvalitetnije, a i Teodosic je vec u godinama pa nije lose da se nadje novi lider ... I ako nekome moze da se oprosti onda je to Teodosic, ipak mu je ovo prvi put da izostaje a dao je mnogo ... ima kredit, za razliku od nekih drugih ....
    (xxx, 20. avgust 2017 22:05)

    # Link komentara

  151. Sledeći je Bogdanović..... živi bili pa videli
    (MS, 20. avgust 2017 22:05)

    # Link komentara

  152. Šteta, šteta, šteta. Najzad imamo reprezentaciju i igrače za zlato ali se ti igrači jedan po jedan povlače zbog krajnje sumnjivih povreda. Sledeći je, ne bi me iznenadilo, Bogdanović koji nakon trofeja Beograda i odlične forme, zadnje tri utakmice nema nikakvu statistiku. Kult reprezantacije više ne postoji.
    (MS, 20. avgust 2017 22:02)

    # Link komentara

  153. Igraci koji igraju u nba za svoje reprezentacije ce igrati na prvenstvima na kojima ucestvuje drim tim. Znac OI i SP. Amaterska FIBA bi onda bar mogla ukinuti kvalifikacije za top reprezentacije po rejtingu ili kako god. Nije posteno da kvalifikacije iznesu igraci koji posle moraju otpasti zbog ovih iz nba a verovatno i el.
    (Nbz, 20. avgust 2017 22:00)

    # Link komentara

  154. Sa Teom, Jokicem i Bjelicom bi realno bili prvi kandidati za zlato, a ovako je sve moguce.
     (lobi, 20. avgust 2017 21:57)

    # Link komentara

  155. Pa da. Cim su se prodali za debele pare u Americi odmah su promenili i nacin razmisljanja i moral. Ne zele da se cimaju za premala takmicenja kao sto je Evropsko prvenstvo.

    Zovite ih samo ako je u pitnju Svetsko ili Olimpijada.

    Za sve ostalo tu su oni sto po njima "manje" vrede.

    Jadno, zaista jadno.
    (Nikola, 20. avgust 2017 21:56)

    # Link komentara

  156. ma dajte pobogu ljudi cim je otisao u NBA odma pravila i zabrana igranja zar nije ocigledno, koliko je vremena proveo u evropi nikad skooooro nije bio povredjen i uvek je igrao za repku cista zavera
     (borivoje, 20. avgust 2017 21:55)

    # Link komentara

  157. hahaha NBA kombinacija da nije tužno bilo bi smešno
     (janko, 20. avgust 2017 21:55)

    # Link komentara

  158. Aj da su mu dali 20 m po sezoni pa da se brinu za njegovo zdravlje, a ovako igra za sicu a hoce da baziraju igru na njemu
     (Bata, 20. avgust 2017 21:55)

    # Link komentara

  159. Jel stvarno mislite da je sale dj. dobar trener ?Pa tu Muta zna znanje Sale je sam vd
    (Crimi, 20. avgust 2017 21:52)

    # Link komentara

  160. Dobri Amerikanci
     (general, 20. avgust 2017 21:47)

    # Link komentara

  161. Teo, mekani ste vi Zvezdasi mnogo.?Ali majstore brz oporavak.Da se vratis jos jaci i bolji.Ti si pokazao kako se bori za reprezentativni dres.Ima nas koji pamte sve.....
     (Aleksandar, 20. avgust 2017 21:46)

    # Link komentara

  162. Pa ko je ostao???? Ovo je nemoguce!!!! Necemo stici ni do 1/4 finala......
    (Muzicar, 20. avgust 2017 21:46)

    # Link komentara

  163. A jedva sam cekao ovo EP.
    (Mika, 20. avgust 2017 21:43)

    # Link komentara

  164. ovo je katastrofa!
     (bogi, 20. avgust 2017 21:41)

    # Link komentara

  165. sta rade amerikanci kakvo zlo
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (niksicko, 20. avgust 2017 19:19)


    Sve ce to Kim iz severne Koreje pozlatiti!
    (Fanatik de footbal, 20. avgust 2017 21:40)

    # Link komentara

  166. NBA...
     (oliver, 20. avgust 2017 21:39)

    # Link komentara

  167. ispadamo u skupini
    (vobra, 20. avgust 2017 19:30)

    To vam bolje nego da se sastanete i sa ovako osakacenom reprezentacijom Srbije
     (NebaCar, 20. avgust 2017 21:38)

    # Link komentara

  168. Da se deklarisao kao Partizanovac ti bi ga prvi pljuvao...
    (xxx, 20. avgust 2017 20:45)

    Samo se ti ne javljaj molim te, ti prvi to radiš
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 21:37)

    # Link komentara

  169. Sta da se radi...
     (hummingthelights, 20. avgust 2017 21:37)

    # Link komentara

  170. Teodosic, Bjelica, Simonovic, Raduljica i Jokic. Pa nama cela petorka ne igra. Kakvi baksuzi
     (oliver, 20. avgust 2017 21:36)

    # Link komentara

  171. NBA, NBA, a Bogdan Bogdanovic igra. Galinari...Uglavnom su za reperezentaciju najredovniji oni bez zena, karijera upitna... Teo. Bice tu za OI.
    (BG na pjenu od mora, 20. avgust 2017 20:52)

    Galinari ne igra
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 21:36)

    # Link komentara

  172. Djordjevic sve vreme pokusava da uigra Bogdana kao podrsku Jovicu jer je od pocetka jasno da od Tea nema nista... a kukumavke i "navijaci" proricu procente... i to sve jos dok su isti verovali da ni Nedovic nece igrati ... e moji znalci ...
    (Nije znao samo ko nije hteo..., 20. avgust 2017 21:34)

    # Link komentara

  173. Teodosic je samo jedan prosecan plejmeker,pokazao je to protiv Litvanije. Isto tako ce u NBA ligi da bude prosecan,zato puna podrska momcima koji ginu za ovaj dres Srbije,oni su mnogo veci igraci od Teodosica.
    (TNT, 20. avgust 2017 21:34)

    # Link komentara

  174. Vidim dosta pesmimizma, ali mi se čini da je ovo prvenstvo takvo da će iznedriti nove naše junake i novu okosnicu tima. Najvažnije je da su nam selektor i stručni štab isti, a i ovi igrači bi trebali da rade posao. Možda neće biti neka fantazija od igre i asistencija, ali borba neće izostati. Na kraju krajeva, kad uzmemo ovo niko neće moći da nam prigovori da nije bio kompletan jerbo smo i mi krnjavi dobrano...pozzz
    (Kiza - iz ofsajda, 20. avgust 2017 21:34)

    # Link komentara

  175. Šteta ali i dalje vjerujem i momke i Saleta, glavu gore samo napred.
    Odbrana i timski duh donose medalju.
    "Ne bije boj svijetlo oružje već boj bije srce u junaka"

    ps. u Istanbul mora "ministar odbrane" da jede protivnicke bekove za uzinu :D
     (losmi_n.k., 20. avgust 2017 21:33)

    # Link komentara

  176. Neko nije gledao celu sezonu Tea očigledno. 
    Sigurno Sale laže, da :)
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 20:43)

    Izgleda i da neko nije pratio kad se sezona zavrsila i da se Teo zdrav prikljucio pripremama. I ne kazem da Sale laze jer je lazov, nego da je prinudjen da zastiti kosarkasa, s obzirom da je jasno da je Teo ucenjen jer su mu iscackali neku sitnicu na pregledu, a da se to ne moze bas tako javno reci.
     (mmajstor, 20. avgust 2017 21:32)

    # Link komentara

  177. MA KAKO DA NE. CIM JE OTISO U NBA NEMA VISE IGRANJA, ETO I ON I JOKIC. KAKVA POVREDA NEMOJTE DA VERUJETE U SVE STO VAM KAZU NA TV.
     (peta, 20. avgust 2017 21:32)

    # Link komentara

  178. @Mister X

    Koga nema bez njega se mora, a da li ćemo moći to ćemo da vidimo. Da je "bez njega se može" onda bi bilo: "Ma možemo i bez njega, šta će nam...".
    (Butthole Surfer, 20. avgust 2017 21:31)

    # Link komentara

  179. (Paja selektor, 20. avgust 2017 20:40) Tebi nisu javili sirotane da se Raduljica vraća u reprezentaciju. Danas potvrđeno. On nije otpao, nego je bila prognoza da će morati na operaciju kolena. Međutim, Pajo selektore, pregledi su ustanovili da operacija nije potrebna i da će se oporaviti do Evropskog prvenstva. E sad, ja ga svakako ne bih vodio jer je propustio gotovo cele pripreme.
    (Paja, 20. avgust 2017 21:31)

    # Link komentara

  180. Na ovoj vesti ce biti vise komentara nego kad osvojimo medalju.
     (Stavros, 20. avgust 2017 21:29)

    # Link komentara

  181. To je pojačanje za nas!
    (Sergio, 20. avgust 2017 21:29)

    # Link komentara

  182. Jbte da li je moguce???
    Biće jako tesko...
     (Da se zna..., 20. avgust 2017 21:27)

    # Link komentara

  183. potpuno ocekivano, jer ovo prvenstvo ne sluzi ni cemu, cak nije ni kvalifkacija za svetsko kao do sada, tako da je ovo sasvim ocekivano da igraci odustaju...menja se sistem i sada ce i ep da se igra na cetiri godine kao do sada...a sigurno ce i bogdan da se povredi do pocetka..no nisu igraci krivi u svakom slucaju..nego za dve godine najjaci tim na sledecem ep pa da pokusaamo da napadamo amere za 3 godine..jer ce bogdan teo da se adaptirwju do tada a marjanovic jokic bjelics ce da stasaju...tako da samo opusteno, nemojmo se sekirati bez razloga
     (milos, 20. avgust 2017 21:26)

    # Link komentara

  184. Da li sam ja jedini koji je ovo ocekivao da se desi?
    Opet, za mene licno nije bitno imamo dobar tim, Teodosic i Jokic nek rasture u NBA.
    (Blueblueblue, 20. avgust 2017 21:25)

    # Link komentara

  185. Za sve Jokice, Teodosice.......momci samo hrabro donesite Zlato kuci, neka Zlato sija na grudima Bircevica i Micovica, to ce biti najbolja "osveta" ovim NBA paljevinama. Setite se 1998 i Divca koji nije igrao, a imao je komentar "cetvro mesto ce biti uspeh" a momci su na misice i sa povredjenim Saletom i Danilovicem doneli meni mozda i najdraze zlato. Svi su ih otpisali ali se oni nisu dali, zato samo hrabro, moramo biti pozitivni, isplakah se ja jedno sat vremena, situacija je shit, ali ako iko moze iz ovoga da izadje kao pobednik to su Saletovi momci, ma ko da bude clan tima. Ljudi pa Stimac sada igra cak pristojnu kosarku. Napred plavi svim srcem sam uz vas, kao i te 1998 kao i u 1/4 finalu 2002, pravi navijaci nikada ne odustaju, kao ni momci koji casno nose dres reprezentacje. Samo hrabro! Idemo po zlato pa sta bude.
     (maki, 20. avgust 2017 21:25)

    # Link komentara

  186. A ti sirotinjo...
    (Madafaka04, 20. avgust 2017 21:25)

    # Link komentara

  187. fali pola ekipe, a opet smo prejaki
    (dante, 20. avgust 2017 21:25)

    # Link komentara

  188. Ko prati košarku zna da Teo vuče povredu već duže vremena. Da je baš sad došlo u nezgodno vreme po nas jeste. A ovi momci što igraju sada, mogu da izađu na kraju sa svakim. Pokazali su to puno puta do sada, kao i u ovih šest utakmica(koje su također odigrali bez Tea). Bićemo još jači za Nedovića, tako da će to sve biti ok. Malo teže možda, ali ne i nerešivi problem za nas!! Teu brz oporavak!!
     (SAŠA FRANKFURT, 20. avgust 2017 21:25)

    # Link komentara

  189. Da se razumemo, Teo majstore ziv ti nama i zdrav bio, ako se ne moze, onda ne moze i tacka. Negativni komentari kojih je zaista neprimereno mnogo su pre svega posledica odustajanje ogromnog broja NBA igraca zbog raznoraznih "povreda", pa se sad prosto ne veruje nikom, i svi se trpaju u isti kos prevaranata i dezertera. Ja prosto ne zelim da verujem da Teo spada u tu grupu, jer je do sada pokazao koliko je privrzen Srbiji. O NBA ligi i njihovoj "pravdi",inace imam vrlo lose misljenje i ne zelim da ih komentarisem !
    (Miki delija, 20. avgust 2017 21:22)

    # Link komentara

  190. Koga nema bez njega se mora.

    Verujem u ostale momke

    IDEMOOO SRBIJAAAAAAA
    (Igor Simonovic, 20. avgust 2017 21:22)

    # Link komentara

  191. Ostaje samo nada da ce Divac uspeti da spreci doktora Sacramenta da dodje ovamo...
    (Ivan, 20. avgust 2017 19:52)



    Nemo se brineš Divac sredio stvar a ukoliko doktor pozeli da dodje Pedja spremio koru od banane.
    (Branko Potezica, 20. avgust 2017 21:21)

    # Link komentara

  192. mnogo smo jaki neka se Teo oporavi
     (Dejan, 20. avgust 2017 21:21)

    # Link komentara

  193. Jasno je to vec danima, tim koji igra ovih dana je nasa reprezentacija. Dovoljno su jaki i finale da odigraju, mozda i da dobiju, vredni su nase podrske, u svakom slucaju. Ima tu nekih oko 5 bolnih otkaza koji su se krili, mozda iz neke taktike, nebitno zasto. Nase je da za njih navijamo, najbolji su koji u ovom momentu za Srbiju mogu da igraju. Pleja da je krsten ocigledno necemo imati, centri su nam solidni, odbrana je ionako bila glavna karakteristika nase skole kosarke. Zona do besvesti, mnoga smo zlata i ranije tako osvojili. Sad bi sa kauca svakakvi sastavljali bolji tim, al selektor je znao zdravstveno stanje, nedoumice i razne pritiske na kandidate za tim, covek se morao odreci nekih igraca i sad se to na kasicicu saopstava. Pa sta, ovo je najbolje sto imamo i daleko od toga da nismo u 3 najjaca evropska nacionalna tima. Mi, Spanci, Litvanija i mozda Estonija, ja cu da navijam za igrace koji su spremni, voljni i zele da nas predstavljaju na ovom prvenstvu. Ne sumnjam da bi i Teo i Nedovic zeleli, ali su oni objektivno spreceni, kao i jos neki, al sef Sale izbora nema, a ni mi. Srbija ide s onim sto ima spremno, al tolko smo dobri da smo i dalje favoriti. I bez najboljih, mnogo smo jaki. Sta sad, da se izvinjavamo, e pa necemo
     (turbo, 20. avgust 2017 21:21)

    # Link komentara

  194. Odma dušebrižnici krenuli da nas otpisuju, eto nećemo proći grupu, a mi pokidali danas. Sale ima sistem ko god da igra, ja se nadam medalji i bez Tea.
     (pi, 20. avgust 2017 21:21)

    # Link komentara

  195. za 12 koji bud krenuli na EP treba organizovati ispraćaj. nema nazad, istorija ne dozvoljava
    (misko, 20. avgust 2017 21:19)

    # Link komentara

  196. a ja napisa lepo juče da neće igrati a vi po minusima...
     (zZZzZ, 20. avgust 2017 21:19)

    # Link komentara

  197. Uz sve otkaze koje Srbija ima po meni je i dalje najveci kandidat za zlato.Srbija u ovom trenutku ima ono sto ni jedna druga reprezentacija nema,takvu uigranost i takvu defenzivu.Evo i ovih par prijateljskih pogotovo protiv Njemacke i Grcke su dokaz koliko dobar posao radi Djordevic sa igracima koje ima na raspolaganju.I ako Bog da da Srbija uzme zlato a moja Hrvatska broncu pa da ovaj put dostojanstveno i sportski pozdravimo u ovom trenutku najbolju kosarkasku zemlju starog kontinenta.
    (Kdurant, 20. avgust 2017 21:18)

    # Link komentara

  198. Covek je povredjen, povredu vuce odavno, bio je uz reprezentaciju svo vreme, tako da lekarski tim Srbije je u svakom momentu znao njegovo zdravstveno stanje...  
    Kao i na svakoj vesti, pa i na ovoj, klubastvo je nezaobilazno, pa ga hejtuju oni koji uporno pokusavaju da ospore jednog od najboljih srpskih plejeva svih vremena samo zato sto se deklarisao kao veliki zvezdas... Srpska posla! 
    (Dzoni, 20. avgust 2017 20:32). Da se deklarisao kao Partizanovac ti bi ga prvi pljuvao...
    (xxx, 20. avgust 2017 20:45)

    Obicno ne obracam paznju na tvoje gluposti i tvoju opsednutost sa mnom, ali ovaj put cu ti odgovoriti, nikad nisam pljuvao igrace Srbije koji su nekad igrali u Partizanu, kao sto sam pisao za Tea, tako sam 100 puta pisao da mislim da je Bogdan jedan od najboljih i najkompletijih srpskih bekova svih vremena i tek ce to pokazati.
    Lucic i Gagi su momci za primer i odlicni igraci.
    Ali zato od tebe i slicnih smo se naslusali kako Teo nema sta da trazi u NBA, kako je luzer, kako je Bobi neznalica, Jovic poluigrac, Kalina los covek....
    Vi zivite od mrznje prema Zvezdi i svakom ko ima veze sa Zvezdom!
     (Dzoni, 20. avgust 2017 21:18)

    # Link komentara

  199. Najslabiji Evrobasket ikad. Jedino Litvanija I Slovenija kompletni.Nema smisla.
    Ko god da osvoji nije najbolji u Evropi nego je bio najbolji na turniru.
    (Volimtebosno, 20. avgust 2017 21:16)

    # Link komentara

  200. Нажалост, дало се и ово наслутити.

    Ситуација је постала ненормална. Мислим, све то са ФИБА и НБА. Прво, не долазиш на НБА радар изнебуха. Твоја земља те у условима суровог капитализма форсира, поготово у екипном спорту. Играње у млађим селекцијама ти обезбеђује проходност до разних скаута итд. Играње у А селекцији обезбеђује ти маснији уговор, поготово када је то селекција попут Србије. И онда се пробијеш, одеш у НБА и оданде ти кажу: ми те плаћамо толико скупо да не желимо да ризикујемо да се повредиш на неком такмичењу које нама није битно! На крају добијеш Евробаскет - потенцијално најинтересантнији турнир репрезентација, јер је најизједначенији - где свакој селекцији фале понајбољи играчи, а сам шампионат се жестоко обезвређује.

    Поређења са фудбалом не вреде: за НБА Евробаскет и Мундобаскет нису највеће пијаце већ неважни турнири, а у Америци се обрће највећи новац. ФИБА и да хоће нешто да ту учини, не може.

    Решење је по мени или да се створи једнако исплативо такмичење под окриљем ФИБА (што је тешко замисливо), или да се врати онај ранији систем забране одласка до неке 28. године, а да у међувремену наши НБА тренери и бивши играчи пренесу код нас америчку методологију рада (што је још теже замислити).

    Укратко, НБА (и ФИБА на свој начин) ће уништити и обезвредити ускоро свако такмичење националних селекција сем ЛОИ турнира - ако се настави у овом смеру.
    (Иван, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  201. Odgledao sam samo utakmicu sa Grčkom.Tada sam imao utisak da Sale traži rešenje za rezervnog pleja,koji bi menjao Tea 2-3 min. po utakmici.Izgleda da je znao ono što mi sada saznajemo,samo se biralo vreme i način da se saopšti javnosti.Šta je tu je.
    Primetno je bilo da kada igraju Bogdan i Jović ,Jović prenosi loptu (sigurno) ali dalje ulogu pleja (organizaciju napada) preuzima Bogdan dok se Jović pozicionira na dvojci (dosta asistencija ali ni jedan Bogdanov koš u tih prvih 7 minuta).
    Kada su igrali Micić i Bogdan Micić je organizovao napad a Bogdan je igrao na poziciji na kojoj najviše doprinosi (2).To je negde period bio od 4. min 2 četvrtine.Micić nije loš (vidi se napredak u odnosu na predhodne igre) ali mi se čini nedovoljno pouzdan.
    Imati dva pleja je luksuz i mnoge ekipe u EL probegavaju krpačenju minutaže uz kombo varijante i to nije veći problem.
    Ali ovako...40 min...problem.
    Plejevi su deficitarna roba i zato mnoge reprezentacije dovode Amere.
    Vodiće Micića.Mislim da mora.
    (Komša, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  202. davno ja rekao da je bitno samo da jović igra
     (micun, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  203. Čim su došli "lekari" iz Klipersa znao se epilog. U Nemačkoj smo videli rešenje u vidu Jovića i Bogdana kao organizatora igre. Može i Gudurić da pomogne u tom segmentu. Ne vidim problem od 1 do 3 već od 4 do 5 jer smo tu u velikom hendikepu. Tu su Birčević, Mačvan, Štimac, Marjanović i Kuzmić. Ako naletimo na Litvance u nokaut fazi loše ćemo se provesti. Kad krenu da razvlače šutem spolja ko od ovih može ispratiti prodor ili zatvoriti pasove iza leđa kod utrčavanja sa bokova? Niko, centri su nam jako spori. Veliki je hendikep neigranje Jokića, Bjelice, Raduljice pa i Simonovića koji može da čuva 4 bez problema, jer su veoma pokretljivi visoki igrači sa odličnom odbranom i dobrim šutem spolja. Ali ajde da vidimo, svim srcem uz momke pa šta bude biće.
     (Voip, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  204. Mačvan kapiten, biće na kraju EP-a "sad si uzeo trofej Mačvaneee". Biće to sve dobro. A valja i djecu spremiti za početak školske godine :-) Srbija!!!
     (košarka je samo igra, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  205. Možda je vreme da se EP ne igra na svake dve godine, to bi definitivno bilo jedno od rešenja. NBA očigledno neće više dozvoljavati rovitim igračima da igraju EP, ipak su ugovori tamo otišli u nebo, a osiguranje od povreda ne postoji. Mislite i o tome.
    (akros, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  206. Pozvati Stefana Markovica
    (Sale, 20. avgust 2017 21:15)

    # Link komentara

  207. povredjen il uvredjen
     (racki, 20. avgust 2017 21:14)

    # Link komentara

  208. ...pa naravno da neće da igra, ko jednom ode u NBA nikad više ne zaigra za reprezentaciju...uostalom sve dok KSS ne plati NBA timovima depozit za eventualne povrede igrača nijedan NBA igrač neće igrati za Srbiju...a KSS se pravi blesav i neće da plati...i to je to
     (tony, 20. avgust 2017 21:12)

    # Link komentara

  209. @anica, ne, ja sam lično bombardovao, sad sam predstavnik Nato pakta, bože ko sve ovde neće da komentariše...
     (Delije Čikago, 20. avgust 2017 21:10)

    # Link komentara

  210. Ovo je Kalilina godina odigrao je fenomenalno a sa Bogdanom je tandem. Napred Srbija.....
    (Šabac, 20. avgust 2017 21:09)

    # Link komentara

  211. Mi i dalje imamo dobru rebrezentaciju.

    1. Jović i Nedović - tu smo 4. po kvaliteti iza Španije,Francuske i Slovenije
    2. Bogdanović - možda i najbolji bek u evropi
    3. Kalinić i Lučić - verovatno u top 3 u evropi
    4. Mačvan - jedno tu nešto slabiji ali u top 10
    5. Kuzmić, Marjanović - u top 4. iza Španije, uz Crnu Goru i Litvu.

    Tako da smo na skoro svim pozicijama u top 3,4 po kvaliteti igrača.
    (Mijat, 20. avgust 2017 21:09)

    # Link komentara

  212. Situacija je toliko loša da bih sada pristao i na naturalizovanog Amerikanca, možda Dżenkins?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 20. avgust 2017 20:18)
    Ја не бих пристао ни на Џордана. Тај Џенкинс није тако велики играч као што га ти видиш. Огњен Јарамаз га је, на пример, потпуно поништио.
    (Змајевић, 20. avgust 2017 21:09)

    # Link komentara

  213. Celu sezonu vuce povredu lista i Itudis ga je cesto odmarao.Ali to se znalo i pre pocetka priprema,a da je povreda ozbiljna,tesko bi napravio ugovor u NBA.Ili je mozda Misko veci carobnjak od Teodosica.Tek, ako je neko bio u vezi sa Cecinom cerkom,a posle mesec dana se ozeni sa glumicicom i izabere od svih NBA timova LA,jasno je koliko je zreo i ozbiljan,a Sale je dzentlmenski to probao da ispegla.Ali onda nije fer prema svim ostalim igracima koji su razvlaceni po medijima zbog odustajanja od reprezentacije.Ova odluka je inace jako zdrava za atmosferu u timu jer vodjenje igraca na prvenstvo bez igranja u pripremnim utakmicama i bez ozbiljnih treninga bi bilo pogubno po odnose u timu.Moracemo da igramo defanzivnu kosarku,jer imamo dosta pit bulova, a problem ce biti sa napadom bez kreacije i trosenjem Bogdana na kecu.Trebace nam Kalina sa F4 I neko ludilo Gudurica kao nekada Vilfan.Puno X faktora i nepoznanica sta ko moze da pruzi.Jovic isto malo igra ove pripremne utakmice,a zna se koliko je rovit.Bobi zahteva da se igra stima prema njemu.Ove pobede su na borbenost jer ovi nasi grizu kao da je prvenstvo vec pocelo,dok drugi doziraju.Nadam se da ce ipak forma biti dobro tempirana za kljucne utakmice i da na misice I dobar razvoj situacije po grupama mozemo da se dovucemo do neke medalje,a neki igraci do nacionalnih penzija sada ili nikada.
    (Ranko, 20. avgust 2017 21:07)

    # Link komentara

  214. Izostanak Teodosica je ogroman hendikep. Nepisano selektorsko pravilo je da se na turnire vodi ekipa 7 malih (pozicije 1-3) i 5 visokih (pozicije 4-5), gde su uvek tri pleja, pre svega zbog mogucnosti povrede, ranih penala u utakmici... Imali smo lose iskustvo iz '99., kad je posle povrede Lukovskog Bodiroga bio prinudjen da igra pleja, sto smo platili u polufinalu, kad nam je Italija sa Bosom Tanjevicem i Majersom uzela tempo i dobila. Nije samo prenos lopte (to se moze resiti i pasom) vec najpre citanje odbrane i davanje tempa igri. Bogdanovic i Nedovic mogu u kratkom periodu odigrati na pleju, ali ne i igrati 15-20 min i odbranu na lopti i napad, jer im to nije prirodna pozicija. Zbog toga ce Micic biti u timu. Skripace u napadu, ostaje nam borba, rat u odbrani i timski duh. Nismo favoriti, ali sam siguran da nas niko nece lako dobiti. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.
    (Dejan, 20. avgust 2017 21:06)

    # Link komentara

  215. Тео, нека Бог да пре свега здравља, па онда све остало, доносићеш ти Србији медаље, свакако си нам већ неизбројиво много пружио. Бави се у међувремену "Брезом", тиме ћеш исто усрећити народ, пре свега децу, којој ова власт није ништа обезбедила, нити изградила!
    (Џони, 20. avgust 2017 21:05)

    # Link komentara

  216. Nismo najveći favoriti za zlato ali nismo ni toliko loši ako otputuje sledeća ekipa: Jović, Nedović, Micić ili Lazić, Bogdanović, Milosavljević, Kalinić, Lučić, Mačvan, Birčević, Marjanović, Kuzmić i Štimac. Nema velikih imena ali će svi navedeni izginuti na terenu ako treba.
    (Space Jam, 20. avgust 2017 21:04)

    # Link komentara

  217. inace nismo i sa ovom ekipom losi jednostavno ce sada teret pasti na neke druge igrace spolja uz Bogdana to ce da dele Jovke, Gudura Luca kalina unutra mesto Radulje Kuzma stimara bice sve ok medalju cemo doneti
    (sale, 20. avgust 2017 20:43)

    Raduljica ne igra
     (nista o nicemu, 20. avgust 2017 21:04)

    # Link komentara

  218. Teu sve najbolje i da se spremi za NBA, a ovim vitezovima sto ostaju da ostave srce na terenu za Srbiju !!!
    Ovi sto idu su trenutno najbolji i to je to ...
    Kome nevalja eto im Bosna pa neka navijaju za Musu !!!
    (Slobodan, 20. avgust 2017 21:03)

    # Link komentara

  219. nama nisu dosli hezonja i zubac-kao ni zizic koji ce u nba. Saric i Bogdanovic su mi porasli u ocima- ocito su se oni oduprili pritisku i dosli. Ne razumim samo one pacijente koji i na ovoj vijesti nas Hrvate spominju- jesmo mi krivi za otkaz teodosica?!
    (mate, 20. avgust 2017 21:03)

    # Link komentara

  220. Jokić je barem bio pošten pa je odmah rekao da ne može da igra, dok ostala bratija izmišlja povrede, a u stvari ne igra zbog istog razloga kao i Jokić...
    (Saul Goodman, 20. avgust 2017 21:02)

    # Link komentara

  221. Uzimajuci cinjenjicu da Teo ne igra , a da ce Nedovic igrati nasih 12 treba da bude :

    Jovic
    Nedovic
    Micic(nazalost)
    Bogdanovic
    Milosavljevic
    Lucic
    Bircevic
    Kalinic
    Macvan
    Stimac
    Boban
    Kuzmic

    Policajac Branko,Gudura(danas masio ceo kos i kucao eksere na tabli) kuci...
     (gospodin, 20. avgust 2017 21:02)

    # Link komentara

  222. Imamo Bogdana ,ne brinite . Samo da sacekamo da mu krene sut ,do olimpijade sigurno
     (Mijat Splitski bili, 20. avgust 2017 21:01)

    # Link komentara

  223. Krvaricemo na terenu!
    (Birca&Stimac, 20. avgust 2017 21:01)

    # Link komentara

  224. koga nema bez njega se moze! idemo na zlato!
     (Kayser Soze, 20. avgust 2017 21:01)

    # Link komentara

  225. Nije povredjen,nego ga Djordjevic pere u javnosti,zbog zajednicke kampanje koju su vodili protiv Marjanovica i Jokica,a sada Teodosic isto radi sto i oni.
    (bot na kvadrat, 20. avgust 2017 21:01)

    # Link komentara

  226. ispadamo u skupini
    (vobra, 20. avgust 2017 19:30)

    Skupini??

    I onda neki kažu nema ovde Hrvata, pljuvača koji troluju ljude predstavljajući se kao Srbi.
     (providno je, 20. avgust 2017 21:00)

    # Link komentara

  227. Sale nema razloga da ga branis. Ti si onomad sa jednim zdravim kolenom isao i igrao SP. 

    ____

    Nijedan igrač, nikad, nije, igrao SVA prvenstva, prekinite sa mitovima, povrede postoje i kraj!
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 20:59)

    # Link komentara

  228. Ajde ove godine niko ne moze da mu zameri uvek se odazivao ali ja ne pamtim da on i jedne godine bio potpuno zdrav. Te palac te nesto deseto svako prvenstvo njemu nesto fali. Kako on tako sklon povredama misli da igra u NBA 82 utakmice u sezoni?
    (Mladen, 20. avgust 2017 20:59)

    # Link komentara

  229. milan 26, 20. avgust 2017 19:32

    Po kom osnovu je Bobi nosilac. Mislis zato sto je 2 puta ispalio reprezentaciju. Evo uspeli su raznim pritiscima da nateraju Djordjevica da ga pozove. Da li sada treba da razumemo ovolike povrede. Da li neko ocekuje da sada plujempo ostale, kao sto smo Bobija. Ne, zato sto je Bobi napravio 2 neverovatne ispale, a poslednju an dan okupljanja. Ne, zato sto Bobi nije isao da gleda drugove u kvalifikacijamam za OI, a bio je u BG i imao vremena za izlaske i druzenja.
    (ultrasrbin, 20. avgust 2017 20:59)

    # Link komentara

  230. au.. kakav peh za nas. ovo prvenstvo onda dobijamo odbranom. imamo dovoljno igracha da drzimo ritam i meljemo 40 minuta. imamo najbolje centre. imamo Jovica Nedovica i Bogdana koji mogu da kontrolisu napad. Imamo Lucica i Kalinu. Bice Ok. uzimamo zlato. Teodosicu mogu zameriti samo mrznjom zadojeni klinci. Da se oporavi pa da na sledecem Sp i Olimpijadi sa Bjelicom, Jokicem pobedom nad Amerima zavrsi karijeru.
     (triplem, 20. avgust 2017 20:58)

    # Link komentara

  231. Nikakva povreda. Klipersi mu nisu dozvolili. Patriote, ocekujem pljuvanje Bobija puta pljuvanje Jokica pa na kvadrat. Ili imate dvostruke arsine za one koji izmisljaju povrede i odbijaju da igraju na EP i to sada kada su pripreme u jeku?
    (nista o nicemu, 20. avgust 2017 19:21)

    Šta lupaš ti čoveče???
    Hoćeš da kažeš da Sale laže?
    Jel si ti gledao uopšte evroligu?
    Dečko vuče povredu jako dugo, čak je i OI odigrao ne 100% spreman, SRAMITE SE!
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 20:57)

    # Link komentara

  232. Ne brinem ja za igrace koje necemo gledati ove godine, bice oni tu za Svetsko prvenstvo 2019 koje je blize nego sto zvuci.... Iako kvalifikacije kako stvari stoje nece igrati nasi igraci koji su u Americi i klubovima koji igraju Evroligu, ima tu mnogo zvucnih imena u domacem prvenstvu, nemackim, ruskim i drugim klubovima... Ono sto mene brine je sta ce biti ako se nakon ovog prvenstva Sale Djordjevic povuce......
    (Quincy, 20. avgust 2017 20:56)

    # Link komentara

  233. E sad svim srcem uz momke, volim kad ih narod ovako brzo otpise, a oni se vrate sa medaljom, nadam se zlatnom... Vi ocigledno niste gledali ove pripreme, mi prosto meljemo protivnike, i sa ovim sada vec mogu reci B timom... Jedino Spanije moze da nas pobedi sigurno, svi ostali ni u snu, bez da im sudije gledaju kroz prste, kao onda sa turskom, i proslo ep kad su dozvolili litvancima da nas batinjaju kao rukomet da igramo... Ali ove godine su tu igraci zvezde koji su cele prosle sezone igrali rukometnu odbranu, plus lucic, macvan, milosavljevic koji su tako igrali pod vujosevicevom palicom...
     (asdfghjkl, 20. avgust 2017 20:56)

    # Link komentara

  234. Mislim da ste malo preterali s komentarima kao da je neko umro.Teo jeste bio najvazniji sraf,ali sta se sad moze.Nismo mi losi ni bez njega.Imamo tim za medalju jos uvek,uostalom nismo izgubili jos u nijednom pripremnom mecu.Koga nema bez njega se i mora i moze.
     (Dejan, 20. avgust 2017 20:55)

    # Link komentara

  235. Ко год да иде, вјерујем у вас, увијек уз вас.
    (Блаф, 20. avgust 2017 20:54)

    # Link komentara

  236. ispadamo u skupini
    (vobra, 20. avgust 2017 19:30)

    Vi verovatno ispadate u skupini, mi sigurno prolazimo grupu! Nismo isti susjedi!
     (Wllaxy, 20. avgust 2017 20:53)

    # Link komentara

  237. koga briga srbija bez njega mora igrace najbolji koje ima nema predaje i kuknjave.
     (dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja., 20. avgust 2017 20:53)

    # Link komentara

  238. Kao neko ko je CETRNAEST uzastopnih godina nastupao za reprezentaciju Srbije bez i jednog izostanka, sasvim je sigurno da Milos Teodosic nikada ne bi uradio nesto sto bi Srbiju ucinilo slabijom. To daje nadu da on veruje u postojeci tim i njegovu sposobnost za najvece domete, dok jedino sto se moze uputĂ­ti Teu u ovom trenutku su zelje za dobro zdravlje i zahvalnost za sve do sada ucinjeno...
    (Oxi, 20. avgust 2017 20:53)

    # Link komentara

  239. NBA, NBA, a Bogdan Bogdanovic igra. Galinari...Uglavnom su za reperezentaciju najredovniji oni bez zena, karijera upitna... Teo. Bice tu za OI.
     (BG na pjenu od mora, 20. avgust 2017 20:52)

    # Link komentara

  240. Teo da plati poreze u srb, a ne u Hollywoodu!
     (WakeUpSheeple, 20. avgust 2017 20:52)

    # Link komentara

  241. Ako se ovako povredjuje bez ikakvog napora, treninga, igre... Zamislite sta ce da mu uradi veliki grk kada bude zakucao preko njega, polomice ga u para parcad.
    (nije video sudija, 20. avgust 2017 20:06)

    Stručnjak, radi se o povredi koju vuče, pa, skoro punih godinu dana!
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 20:52)

    # Link komentara

  242. Copy Jokic paste Teodosic.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 20. avgust 2017 20:51)

    # Link komentara

  243. Ljudi, ma koliko se to cinilo , ja vjerujem apsolutno u ove momke, koji ce da ginu za srpski dres. Ekipa stvarno mocno djeluje na terenu, iz utakmice u utakmicu sve bolji su, cak i ovako bez Tea. Meni je samo zao zbog toga sto se Markovic oprostio, posto bi on bio top igrac u ovoj situaciji. Mislim da ce Jovic i Birca da na ovom prvenstvu pokazu klasu, zivi bili i vidjeli. Pozdr...
     (smss, 20. avgust 2017 20:50)

    # Link komentara

  244. Konačno da ovaj davež lopte ne bude u timu. Sad nam se šans povećavaju da osvojimo makar bronzu.
     (Šta ti dečko radiš?, 20. avgust 2017 20:50)

    # Link komentara

  245. Videlo se odmah da Sale menja koncepciju. Realna opcija je da se igra više preko centara, i više timska odbrana, nešto kao što je radio Radonja. Upravo tako i Sale radi.
    Može da bude sasvim ok., ako se uspostavi prava hemija. Brine više to što nije promovisam novi play, iako se pokušavalo (pogrešno) sa Bogdanom. Bogi mora da bude dvojka, a Jović kec. Ići će sada više niskih igrača, u nadi da će neko proigrati, pogotovo što je sumnjivo da je Neda spreman. Od ovih što su preostali otpadaju Laza i Simon, i jedan od ova 3: Gagi, Gudura, Birča. Upravo zbog slabe spoljne linije može da ispadne Birča, a da Lučić sa Mavanom ide na 4.

    Prognoza:
    Jović, Neda, Vasa;
    Bogdan, Gudura;
    Kalina, Lučić;
    Mačvan, Birča;
    Bobi, Kuzma, Štimac.
    (SrbEUin, 20. avgust 2017 20:49)

    # Link komentara

  246. Veliki udarac, ali šta je tu je. Ne smem da se nerviram utiče mi na zdravlje. Šteta zbog Tea, nikako da uzme zlato. Srećan oporavak majstore, a ja više neću da čitam prognoze nego ću samo da vidim ko se pojavio na šampionatu. Idemo dalje, imamo dobru ekipu, uz malo sreće možemo daleko. Srećno momci i napred Srbija
    (Gde ja živim, 20. avgust 2017 20:47)

    # Link komentara

  247. koji ces nam moj hehe
     (76er, 20. avgust 2017 20:47)

    # Link komentara

  248. Иако је капитен и играч важан за велике утакмице, нема очајавања. Важно је увести Недовића што пре у ритам и покушати и са њим као резервним плејмејкером по потреби. Верујем у самопоуздање и искуство свих играча. Ово су момци који верују у себе. Јуче у последњем минуту Ђорђевић опасно рибао Штимца, али овај показао да се не дури већ се исправља. Данас покидао, рашутирао Немце под кошем. Није било главом у доњи део табле нити намештања да се попије банана.
    (Иван-Ниш, 20. avgust 2017 20:47)

    # Link komentara

  249. //[link]
    (Dule Pop, 20. avgust 2017 20:46)

    # Link komentara

  250. Covek je povredjen, povredu vuce odavno, bio je uz reprezentaciju svo vreme, tako da lekarski tim Srbije je u svakom momentu znao njegovo zdravstveno stanje... 
    Kao i na svakoj vesti, pa i na ovoj, klubastvo je nezaobilazno, pa ga hejtuju oni koji uporno pokusavaju da ospore jednog od najboljih srpskih plejeva svih vremena samo zato sto se deklarisao kao veliki zvezdas... Srpska posla!
    (Dzoni, 20. avgust 2017 20:32). Da se deklarisao kao Partizanovac ti bi ga prvi pljuvao...
     (xxx, 20. avgust 2017 20:45)

    # Link komentara

  251. Pa cekaj malo, kao vuce duze vreme tu povredu, hronicno. Ok. Zasto su ga uzeli Klipersi? Moze da se zaleci, ali treba vremena. Ok. Poslednju utakmicu je odigrao pre vise od dva meseca. Sto se nije lecio svo ovo vreme? Jel to malo? Ako je to malo vremena za izlecenje, onda vise nije za sport. caoo
     (ja, 20. avgust 2017 20:44)

    # Link komentara

  252. Sale, moras pozvati nekog pouzdanog pleja. Sa Micicem smo propali, usporava igru. A Jovke ne moze sam. Zovi Markovica, zamoli ga da odigra jos ovo EP.
    (beograd_moskva, 20. avgust 2017 20:18)

    E ne možeš ljudima objasniti da u tim mogu biti naknadno pozvani samo igrači koji su bili na preliminarnom spisku (pravilo FIBA). Kakav crni Marković sad bez ijednog treninga da bude pozivan a da otpadaju igrači koji su tu od prvog dana priprema. Pa zar su ljudi zaboravili na priču sa Marjanovićem pred OI prošle godine.
    (Svašta, 20. avgust 2017 20:44)

    # Link komentara

  253. Saletova teorija: Mozda neki nece izdrzati pripreme na Kopu, mozda ce slabiji otpasti, ali ce ostali da kucaju sa pola terena.
     (Lale Gator, 20. avgust 2017 20:44)

    # Link komentara

  254. Koji pesimimizam, a ja bas mislim da cemo da ponovimo nesto slicno atini 98 i onu ekipu su svi otpisali kao i ove sada, sad da vidimo jel moze nedovic inace nismo i sa ovom ekipom losi jednostavno ce sada teret pasti na neke druge igrace spolja uz Bogdana to ce da dele Jovke, Gudura Luca kalina unutra mesto Radulje Kuzma stimara bice sve ok medalju cemo doneti
    (sale, 20. avgust 2017 20:43)

    # Link komentara

  255. Pre svega zeleo bih da se zahvalim Milosu na svemu sto je uradio za nasu reprezentaciju, veliko hvala. Ne treba porediti Jokica i Marjanovica sa Teodosicem jer za razliku od ove dvojice Milos nikad nije odbio poziv za reprezentaciju, pa cak ni ove godine kad je potpisao za Kliperse. Verujem da je bio zdrav, da bi igrao sigurno jer ne bi potrosio celo leto u reprezentaciji da je znao da nece igrati. Velika razlika izmedju Tea i ostalih je sto je od 2007 do danas odigrao svako prvenstvo osim 2013 kada je takodje zbog povrede lista morao da napusti repreezentaciju pred Evropsko prvenstvo. Tada nije potpisao za NBA klub, tako da je to jos jedan razlog da verujem da je povreda lista istinita prica. Milos je vratio veru u nasu reprezentaciju i u najbitnijim trenucima je bio tu. Nije vise ni mlad, neka mladji pokazu sta znaju, sada im je sansa da se dokazu i pokazu. Verujem da ce ova ekipa timski, dobrom energijom i dobrim temeljom koji je Teo napravio dogurati daleko na prvenstvu. Veliko hvala jos jednom!
    (Rekreacija, 20. avgust 2017 20:43)

    # Link komentara

  256. Djordjevicu ne peri Teodosica. Kakva crna povreda,ko ce jos u to poverovati? Ja glasam za bojkot svih nacionalnih takmicenja zajedno sa svim zemljama cije igrace NBA siluje iz godinu u godinu.
    (miki, 20. avgust 2017 20:30)

    Neko nije gledao celu sezonu Tea očigledno.
    Sigurno Sale laže, da :)
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 20:43)

    # Link komentara

  257. Zena mu zabranila!
     (miljan11, 20. avgust 2017 20:42)

    # Link komentara

  258. (Delije Čikago, 20. avgust 2017 20:22
    Ti bese onaj sto pozeleo da nas opet bombarduju...kud ces ako sme da te pita Anuska?
     (anica, 20. avgust 2017 20:41)

    # Link komentara

  259. Teodosic,Bjelica,Simonovic,Jokic,Raduljica...petorka,kakvu bi svako pozeleo u svojoj reprezentaciji i koja bi egal igrala i protiv Amera,ne ide na EP.Da su jedan ili dva igraca pa nekako ali mi smo bez citave petorke i to kakve,a moguce je i da Nedovic ne ode i to bi bilo sesti igrac.
    (Strasno, 20. avgust 2017 20:40)

    # Link komentara

  260. ma daaaj, necu ni da gledam ovo prvenstvo! Mislim da smo mi najosteceniji!
     (Arnaut, 20. avgust 2017 20:40)

    # Link komentara

  261. Veliki udarac!
    Ovi sa teorijama zavere da olabave jer, do ovoga ne bi došlo da on nije po svaku cenu svaki put odazivao se pozivu, jer hronični problem se leči kao i sa Jovićom i leđima, ODMOROM najviše, on odmor nije imao!
    Mnogo mi je zao, ovo je velika šansa za Bogdana da pokaže dal je za lidera ili ne.
    Svakako, naše šanse su upola manje na Ep definitivno, sreća naša pa ni ostale reprezentacije imaju isto dosta problema
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 20. avgust 2017 20:40)

    # Link komentara

  262. Čitam komentare i mislim se: Nije ni čudo što nam je ovako kako nam je. Ej, sad napadaju Tea da se na fin način izvukao, prepucavanja među navijačima Zvezde i Partizana koji stavljaju navijački interes ispred reprezentacije da ne govorim. Ovima što pljuju Tea kažem: Stidite se!, a ovim drugima sklonite se sa vesti od reprezentacije. Idite tamo gde se govori o Zvezdi i Partizanu. Elem, ako ne bude novih iznenađenja (povreda) obavezno bih poveo na prvenstvo Jovića, Micića, Bogdanovića, Kalinića, Nedovića, Lučića, Mačvana, Marjanovića, Kuzmića i Štimca. Za preostala 2 mesta bih odlučio između Birčevića, Gudurića i Lazića. Raduljice i Milosavljević nemaju mesto.
    (Paja, 20. avgust 2017 20:33)

    Siroma Paja, nisu mu javili da je Raduljica već otpao ranije ali isti daje sebi za pravo da određuje ko nema mesto u timu.
    (Paja selektor, 20. avgust 2017 20:40)

    # Link komentara

  263. Kakav sok... Bez Tea, Bjelice, Jokica, Markovica, Raduljice. Ljudi koji su udarna igla ekipe godinama bili. Sad sve pade na ledja Bogdana
    (Miki28, 20. avgust 2017 19:20)


    A koliko su ta ledja jaka, videli smo mnogo puta. Eto prilike Hrvatima da prebiju ovo vec jednom.
     (Mikii, 20. avgust 2017 20:39)

    # Link komentara

  264. Finale Spanija-Litvanija. A mi sa Turcima za bronzu.
     (nikolaj, 20. avgust 2017 20:39)

    # Link komentara

  265. Nema veze sto zivimo bedno i u diktaturi, neigranje Teodosica je nacionalna katastrofa.
    OSVESTITE SE, LJUDI!
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Josh Wink, 20. avgust 2017 20:02)

    Kako neko može da se "osvesti" kada vidi komentar napisan od strane čoveka koji ide na internet preko pametnog telefona.
    (Sole, 20. avgust 2017 20:38)

    # Link komentara

  266. Sledece Evropsko prvenstvo nece igrati nijedan igrac iz NBA. Svi ce biti povredjeni ili ce imati strasnu kijavicu. Ne mislim da Teo nije povredjen ali realno skoro svi igraci iz Nba su povredjeni ili ne zele da igraju. Sledece prvenstvo Bogdanu nece dozvoliti Kingsi recimo
     (milos, 20. avgust 2017 20:38)

    # Link komentara

  267. Naviknite se, necemo se vise u reprezentaciji nagledati Tea, Bjelice, verovatno ni Zagorca, suvise si fizicki slabi za NBA samim tim skolni povredama. Pitanje odziva svakog leta Jokica i Bogdanovica je takodje diskutabilno. Zato je Bodiroga sacuvao sebe i zdravlje i postao jedan od najboljih, nije zarad vecih para postao klovn koga bi potrosili.
    (naissus, 20. avgust 2017 20:37)

    # Link komentara

  268. Никако да се споје Теодосић и Марјановић, штета..
     (Педро, 20. avgust 2017 20:34)

    # Link komentara

  269. Hoću 500 komentara
    (Spale, 20. avgust 2017 20:34)

    # Link komentara

  270. Čitam komentare i mislim se: Nije ni čudo što nam je ovako kako nam je. Ej, sad napadaju Tea da se na fin način izvukao, prepucavanja među navijačima Zvezde i Partizana koji stavljaju navijački interes ispred reprezentacije da ne govorim. Ovima što pljuju Tea kažem: Stidite se!, a ovim drugima sklonite se sa vesti od reprezentacije. Idite tamo gde se govori o Zvezdi i Partizanu. Elem, ako ne bude novih iznenađenja (povreda) obavezno bih poveo na prvenstvo Jovića, Micića, Bogdanovića, Kalinića, Nedovića, Lučića, Mačvana, Marjanovića, Kuzmića i Štimca. Za preostala 2 mesta bih odlučio između Birčevića, Gudurića i Lazića. Raduljice i Milosavljević nemaju mesto.
    (Paja, 20. avgust 2017 20:33)

    # Link komentara

  271. Spanija osvaja . Cao
    (Ranko iz Napoleona, 20. avgust 2017 19:19)

    Spanci ostadose bez dva glavna igraca, tako da polako s tim frustracijama. Nekima je ocigledno vaznije da Spanija ne osvoji, nego da nasi ostvare dobar rezultat.
     (Mikii, 20. avgust 2017 20:32)

    # Link komentara

  272. Covek je povredjen, povredu vuce odavno, bio je uz reprezentaciju svo vreme, tako da lekarski tim Srbije je u svakom momentu znao njegovo zdravstveno stanje...
    Kao i na svakoj vesti, pa i na ovoj, klubastvo je nezaobilazno, pa ga hejtuju oni koji uporno pokusavaju da ospore jednog od najboljih srpskih plejeva svih vremena samo zato sto se deklarisao kao veliki zvezdas... Srpska posla!
     (Dzoni, 20. avgust 2017 20:32)

    # Link komentara

  273. Šest pripremnih smo dobili i bez Tea, i još uvek imamo 14 dobrih igrača koji igraju kao tim a ne svako za sebe! A dobijali smo i odlične ekipe .
    Nismo favoriti za zlato ali još uvek smo kandidati za medalju. Ni ja ništa nisam očekivao 2014 pa su anonimni Jović Birčević i Kalinić pokidali. Podrška za saleta i momke pa makar nam i vasa bio prvi plej.
     (Milan, 20. avgust 2017 20:32)

    # Link komentara

  274. Tačno sam znao a i pisao sam ovuda da čim odu u NBA nema više šanse da se okupi najbolja reprezentacija, uvek će neko da fali a često i svi. Za ove koji se bedače činjenica da koga nema bez njega se mora i može i smatram da opet može da se napravi dobar rezultat, ovim otkazima jesmo oslabljeni ali nismo slabi. Verujem u Saleta da će da skocka EKIPU koja će sve to da iskompenzuje. Igrala se košarka ovde i pre Tea a igraće se i posle.
     (Džoni, 20. avgust 2017 20:31)

    # Link komentara

  275. Ja pre svega ne znam ko je realno mogao da očekuje zlato pored španaca...
    Ne zlato...medalja nam je sada nedostižna,nažalkst...i da se nadamo da ne naletimo na hrvate,takodje...
     (hmm, 20. avgust 2017 20:31)

    # Link komentara

  276. Djordjevicu ne peri Teodosica. Kakva crna povreda,ko ce jos u to poverovati? Ja glasam za bojkot svih nacionalnih takmicenja zajedno sa svim zemljama cije igrace NBA siluje iz godinu u godinu.
    (miki, 20. avgust 2017 20:30)

    # Link komentara

  277. Nema nista, svima pare i Nba prece od repke..a povrede bezazlene..ne samo sto se tice nas, nego uopste na sampionatu predstojecem
     (hejter, 20. avgust 2017 20:30)

    # Link komentara

  278. Go go Vasa Micic! yeeaaa
     (ja, 20. avgust 2017 20:30)

    # Link komentara

  279. Sale, ubiće te romantika, keve mi!
     (kinez, 20. avgust 2017 20:30)

    # Link komentara

  280. Evropsko prvenstvo se pretvara u univerzijadu
     (jonas, 20. avgust 2017 20:30)

    # Link komentara

  281. E d. k. Tugaaaa
     (Ddr, 20. avgust 2017 20:29)

    # Link komentara

  282. Zamislite petorku, Teo, Bogn, Bjdaelica, Jokic, Marjanovic... 
    Mozete samo da zamisljate.
    (Ika, 20. avgust 2017 19:38)

    Bice na olimpijadi verujte mi!
     (ja, 20. avgust 2017 20:29)

    # Link komentara

  283. Bjelica Jokic Simonovic Teodosic Raduljica... lagano bi osvojili
     (4k4.Dex, 20. avgust 2017 20:28)

    # Link komentara

  284. Nba rešila da sa'rani Fiba. očigledno je ovo orkestrirano - juče Yanis, danas Teo - stay tuned.
     (kinez, 20. avgust 2017 20:28)

    # Link komentara

  285. ....
     (KingKong, 20. avgust 2017 20:27)

    # Link komentara

  286. Pefi, brate spašavaj
     (KingKong, 20. avgust 2017 20:27)

    # Link komentara

  287. Moze se i bez Jokica, Bjelice, Raduljice, Nedovica, Simonovica, ali bez Teodosica, tesko. Jovic verujem da moze koliko toliko da ga odmeni, u organizaciji, u sutu nikako, ali u reprezentaciji jako lose igra (znam da moze dosta bolje), Micic je posebna prica, nisam ga voleo ni dok je u zvezdi bio, takav igrac nam ne treba (nadam se da gresim i da ce me demantovati). Sad nam fali Pefi kao nikad. Sta je tu je, idemo dalje, pa sta bude, nadao sam se iskreno zlatu, ovako, verujem u nase momke i dalje, al realno, polufinale...
     (markokrle, 20. avgust 2017 20:27)

    # Link komentara

  288. Opušteno ljudi, i pored svega imamo odličnu ekipu gde na svakoj utakmici neko drugi iskoči. Teo će da fali, fale i Bjelica, Jokić i ostali, ali verujem u ove momke i Saleta jer svako ko obuče dres Srbije za mene je u tom trenutku najbolji. Ko je očekivao da danas Birča i Štimac onako pokidaju? Sale kada njih potera i kada igraju sto posto angažovano ne može nam niko ništa pa ni Španija. Timska igra i odbrana će nam biti glavno oružje na ovom EP. Napred momci, dajte sve od sebe i rezultat ne može da izostane.
    (Džoni, 20. avgust 2017 20:06)

    Tako je! I ja tako mislim, konacno neki normalan komentar a ne bedacenje i pljuvanje igraca.
     (ja, 20. avgust 2017 20:27)

    # Link komentara

  289. Остали смо без целе петорке из претходних година: Марковић, Теодосић, Бјелица, Јокић, Радуљица.
    Ипак, највећа вредност репрећ кзентације је Ђорђевић који увек направи добар ТИМ. Тај тим је и афирмисао неке појединце.
     (sempervivum, 20. avgust 2017 20:27)

    # Link komentara

  290. Bitno da su svi napljuvali Jokića, a zapravo većina igrač iz NBA ne nastupa na ovom EP. Jokić je odmah lepo rekao da mora da se spremi, i to je to. A eto, pre koji dan je odustao i Antetokumpo, iako grčki savez tvrdi da povreda ne postoji. Sad i Teo, zbog povrede koju vuče više od godinu dana i pod kojom stalno igra. Činjenica je da su NBA zahtevi za tri koplja ispred onih u Evropi, i da tamo niko ne može poluspreman da igra...za razliku od Evrope.
    (brm, 20. avgust 2017 20:27)

    # Link komentara

  291. Ma samo jako i borbeno, nije bitno ko igra, vec kolika je zelja. Nadam se da nece biti jos otkaza, mozemo do medalje sigurno.
     (zapadnobalkanskinealbanac, 20. avgust 2017 20:26)

    # Link komentara

  292. @(RR, 20. avgust 2017 20:04)

    Slazem se da je Vasa katastrofa, ali Bogdan nije los na pleju. Nadajmo se da ce Nedovic igrati i da ce nekako on i Jovic izneti teret i ako je Nedovic sada vise dvojka...
     (palop, 20. avgust 2017 20:26)

    # Link komentara

  293. Da se ne lazamo ljudi, sve je to zbog NBA. Mora biti spreman za njih, a za reprezentaciju ko jos mari. Tako je uvek bilo, tako ce uvek i biti. A mi se nesto lozimo, pa komentarisemo, drzava nam je propala, navionalni ponos propao. Mozda nas jarboli spasi.
    (Trile, 20. avgust 2017 20:26)

    # Link komentara

  294. Teo,Bjelica,Jokić,Raduljica...bez njih i polufinale je uspeh. Kako mi nemamo sreće,nikad kompletni da odemo na neko prvenstvo.Ovo je bila poslednja šansa ove generacije za zlato.Bez obzira na sve veliko HVALA MOMCI za srce na teren.
     (konan, 20. avgust 2017 20:26)

    # Link komentara

  295. Pa dobro, sta da se radi. Svi otkazuju zbog licnih interesa, a ja gledam kosarku iz ljubavi. Mislim da cu i ja da otkazem gledanje ovoga prvenstva i iskoristim za neke druge stvari.
     (kaokakao, 20. avgust 2017 20:25)

    # Link komentara

  296. Imamo Bogdana, ne treba nam niko drugi
    (12, 20. avgust 2017 20:25)

    # Link komentara

  297. Овде смо се ми (Србија) питали колико и о томе шта ће Трамп урадити са Северном Корејом. Клиперси рекли не и ту се сва прича завршава.
     (Крагујевчанин®, 20. avgust 2017 20:24)

    # Link komentara

  298. Cak i Teo koji nije "maksimalno spreman" je vredniji igrac na prvenstvu od Micica. Cak i Teo koji ce celo prvenstvo da odsedi na klupi je vredniji igrac u timu od Micica. A to Sale zna, shodno tome ova izjqva i nema bas smisla.
    (fortis, 20. avgust 2017 20:23)

    # Link komentara

  299. Глупо је али очекивао сам...
     (nik sloter, 20. avgust 2017 20:23)

    # Link komentara

  300. ФИБА такмичења ускоро ће постати нешто као универзијада или фудбалски турнир на Олимпијским играма. Без обзира шта мислили о људима из ФИФА и УЕФА, они ипак знају да воде посао.
    (Иван Грозни, 20. avgust 2017 20:23)

    # Link komentara

  301. Како је кренуло, већ видим прву петорку Мицић, Лазић, Милосављевић, Бирчевић, Штимац.
    (Марко, 20. avgust 2017 20:22)

    # Link komentara

  302. Kad sam vam rekao da Teo neće igrati 99% dobio sam jedan plus i pedeset minusa, kao kad sam vam otkrio da je Agasi novi trener Đokoviću, poslušajte nekad ko je upućen i ko poznaje te ljude, dolazim za revanš u četvrtak, pozzz za sve ortake sa Severne tribine.
     (Delije Čikago, 20. avgust 2017 20:22)

    # Link komentara

  303. Teo, Markovic, Raduljica, Jokic, Simonovic, Bjelica! To je pola tima i to najbitniji igraci (imao je i Simonovic neku ulogu) ako tu dodamo jos Zagorca, Milutinova, dodajte jos bilo koja 4 igraca i to je tim za medalju! A reprezentacija...
     (Strucnjak, 20. avgust 2017 20:21)

    # Link komentara

  304. Kakav sok... Bez Tea, Bjelice, Jokica, Markovica, Raduljice. Ljudi koji su udarna igla ekipe godinama bili. Sad sve pade na ledja Bogdana
    (Miki28, 20. avgust 2017 19:20)

    A koliko su ta ledja jaka, videli smo mno puogta. Eto prilike Hrvatima da prebiju ovo vec jednom.
     (Mikii, 20. avgust 2017 20:21)

    # Link komentara

  305. "posle konsultacija sa medicinskim timom naše reprezentacije i LA Klipersa, zajednički doneli ovu tešku odluku".

    Ne znam odkad se pravnici zovu medicinari ali ajde. Bez imalo želje da budem zloban prema bilo kome od njih dvojice ali Jokić je ispao mnogo više fer jer nam je odmah na početku olakšao "insurance cap" a mi ni bez njega ne možemo da skupimo dovoljno para za osiguranje. Jbg tako to ide kad siromasi sanjaju NBA petorku na evropskom prvenstvu.
    (Putuj igumane uzećemo mi medalju, 20. avgust 2017 20:20)

    # Link komentara

  306. Nema veze. Tu su Vrabac i Ismet Sejfić.
     (Sta uradi crni Kljajicu, 20. avgust 2017 20:20)

    # Link komentara

  307. Jel ocete u 500 eura,da je kojim slucajem ostao u CSKA-a,igrao bi EP siguran sam?Greak freak nema povredu kolena,ali Baksi su lazirali nalaz.Dakle,naravucenije-najbolje je kao Jokic odmah u startu ne davati laznu nadu narodu,nego kao sto su Klipersi odnosno Baksi uradili gorepomenutoj dvojici.
     (Dag Kristi, 20. avgust 2017 20:20)

    # Link komentara

  308. preveliki je ovo hendikep, ali idemo po medalju, a verujem i da cemo uzetu neku.
     (sandolin, 20. avgust 2017 20:20)

    # Link komentara

  309. A ljudi morao sam da obiđem jedan krug po kraju da se smirim. Ubiće me ova košarka jednog dana. I još čitam na SK "Evrobasket nije upitan". Kažite ljudi lepo "Pokušavamo, male su šanse, ali možda bude". Ništa, Teo kralju brz oporavak, znam da si hteo ali nije moglo. Koji su sve faktori uticali nije ni bitno. Podrška za ostale momke, moraće da zapnu iz petnih žila, ali navijamo kao i do sada. Napred Srbija
    (Gde ja živim, 20. avgust 2017 20:18)

    # Link komentara

  310. Situacija je toliko loša da bih sada pristao i na naturalizovanog Amerikanca, možda Dżenkins?
     (Bane, 20. avgust 2017 20:18)

    # Link komentara

  311. Sale, moras pozvati nekog pouzdanog pleja. Sa Micicem smo propali, usporava igru. A Jovke ne moze sam. Zovi Markovica, zamoli ga da odigra jos ovo EP.
     (beograd_moskva, 20. avgust 2017 20:18)

    # Link komentara

  312. A sta je toliki problem prenetu loptu? Zasto mora Bogdan?
     (?, 20. avgust 2017 20:17)

    # Link komentara

  313. ma samo jako momci,mozemo i bez tea. do sada smo to i pokazali ;) pozz
    (pil_if, 20. avgust 2017 20:17)

    # Link komentara

  314. Sve raspusti, i mobilisati tim zvezde koji je igrao evroligu
     (dbauizadjale, 20. avgust 2017 20:17)

    # Link komentara

  315. E sada je vec cilj samo medalja... Ovo me je skoro dotuklo, ali navijamo za ostale careve, mogu do medalje!
    (Pipara, 20. avgust 2017 20:17)

    # Link komentara

  316. Uh... Teo tu povredu vuce vec dosta dugo. Mislim da je u prosloj sezoni vec par puta morao da pravi krace pauze, zadnju nesto malo pre F4 EL. Cak je i F4 EL igrao rovit i pod blokadama. Realno, nije ni cudo, momak od 2009. (izuzev jednog EP kada je takodje bio povredjen) maltene nije odmarao skoro nikako a skoro svake godine igrao sva klupska takmicenja do kraja pa reprezentacija. Ali sta je tu je, nema mesta defetizmu i ostale ekipe su dobro osakacene. Bitno je da u nasoj grupi zauzmemo jedno od prva dva mesta da izbegnemo odmah eventualno ukrstanje sa Spancima, Hrvata ne moramo da se bojimo verujte mi. 2 igraca nas nikada nisu dobila pa makar se zvali Saric i Bojan Bogdanovic. Ono sto sada Sale i strucni stab treba da urade je da rasterete igrace od rezultatskog pritiska. Nego samo da ih "nabrije" kao prethodnih godina, idemo da se pobijemo pa cemo da vidimo sta cemo napraviti. Sretno momcima!
    (vlado, 20. avgust 2017 20:16)

    # Link komentara

  317. @ I sad ce ove patriote i teoreticari zavere da krenu sa komentarima da je to zbog prelaska u NBa i slicno..ajde mocni Srbiii..sto sve znate i sto vam niko ne valja. Ajmoo
    (Milos, 20. avgust 2017 19:31)

    Vas kroasane deremo i sa Z timom
    ("Ante", 20. avgust 2017 20:16)

    # Link komentara

  318. A leba vi gde se to povredii? Trcao je ko zmaj na Bogdanovom kampu i nista mu se nije desilo. Verovatno za vecerom sa Blejkom.
     (eliminacija intonacije, 20. avgust 2017 20:15)

    # Link komentara

  319. Kako onda Gasolovi igraju uvek pogotovo Pau? Ne moze tebi niko da kaze ne moze ako ti oces.
    (eee, 20. avgust 2017 19:56)

    Sinak nisu u NBA pravila za sve ista...Zavisi od ljudi u klubu...Eto ti jos jedan primer kao Teo - a to je Adetokumbo
     (sombor, 20. avgust 2017 20:15)

    # Link komentara

  320. Nije lepo al sam tako Teo
    (Memmm, 20. avgust 2017 20:14)

    # Link komentara

  321. Procito tri komentara i prvo sto mi pada na pamet da je golman Rajković upravu. Mada ubeđen sam da svi losi komentari dolaze od geobara. Milose sve najbolje u nastavku karijere
    (nenad, 20. avgust 2017 20:14)

    # Link komentara

  322. Добро сад.
    "Попљуваше људи Јокића,раније Марјановића и шта сада?
    Истина је да су то људи,а не машине и да живе од клубова,а не репрезентације.
    Неко је тој репрезентацији дао много,неко мање,неко ништа.
    Проблем је што већина људи много лично схвата игру,као да је у питању живот или смрт.
    Док год,ко год буде играо,слуша тренера и даје свој максимум на терену имаће моју пуну подршку!
    Не заносим се неким великим резултатом,јер је конкуренција велика,а разлика у квалитету мала.
    Реалност је четвртфинале,а тада можемо завршити од другог до осмог места(ипак је Шпанија прејака за све) у зависности од више фактора.
    Поздрав љубитељима кошарке.
    (Вељко, 20. avgust 2017 20:14)

    # Link komentara

  323. Ma Miško je sve ovo predvideo kad je rekao "Vasa Micić je novi Miloš Teodosić"!
    (vozi Sale, 20. avgust 2017 20:14)

    # Link komentara

  324. Koga nema bez njega se mora.
    Idemo po medalju jer imamo Saleta.
     (Kim Tramp Sun, 20. avgust 2017 20:13)

    # Link komentara

  325. Bas nemamo srece. Do pocetka EP ce se i Sale razboleti, pa cemo biti i bez trenera kakve smo srece...
     (Zurkolomac, 20. avgust 2017 20:13)

    # Link komentara

  326. Srbi, uzmite citajte knjige, obrazujte se, manite se zaludjivanja sportom. Ne budite najjeftinija radna snaga u Evropi, ne glasajte za lopovske politicare koji vas kradu od 1990g do danas..
     (dobricina, 20. avgust 2017 20:13)

    # Link komentara

  327. nova himna reprezentacije - prokleta je amerika i zlato sto sjaaaa
    (arctic, 20. avgust 2017 20:12)

    # Link komentara

  328. Sigurno ga Grifin povredio za vecerom. Hteo da nagazi mladu pa omanuo.
     (koskolodokoxoks, 20. avgust 2017 20:12)

    # Link komentara

  329. sa ovom ekipom sad realno mozemo do cetvrtfinala maksimalno. mada ja mislim da ispadamo vec u osmini finala.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 20. avgust 2017 19:50)

    Sa ovom ekipom i dalje mozemo do medalje, a vi defetisti koji se predajete unapred i bez borbe ucinite uslugu ovim momcima i nemojte uopste ni da pratite EP. Mnogo je bitno sto ti mislis da mi ispadamo vec u osmini finala. Opet smo po kvalitetu kao tim sigurno medju 8 najboljih ekipa. Momci samo hrabo i samo jako, uopste se ne obazirite na ovaj kukavicki deo nasih navijaca.
    (analiticar_amater, 20. avgust 2017 20:11)

    # Link komentara

  330. Nema veze sto zivimo bedno i u diktaturi, neigranje Teodosica je nacionalna katastrofa. 
    OSVESTITE SE, LJUDI!
    (Josh Wink, 20. avgust 2017 20:02)

    Ajde vozi sa sportskih vesti !!!
    Imas tamo Kurir, Informer (kojima vec pripadas) pa tamo botuj
     (Batko, 20. avgust 2017 20:11)

    # Link komentara

  331. Ko ode u NBA, nema reprezentacije vise. Dosta je i dao, za razliku od mnogih. A ionako nismo imali sanse, Spanija osvaja.
     (Adriano_Galliani, 20. avgust 2017 20:11)

    # Link komentara

  332. @Cikks

    a braca Gasol,Belineli,Porzginis,Sreder,Valancuijas..gde oni igraju?!
    (Uros_, 20. avgust 2017 20:11)

    # Link komentara

  333. Ocekivana vest! Sldeca vest,DOBRO ZAPAMTITE,je Klipersi dovode novog prvog pleja,jer telo Milosa ne moze izdrzati sezonu u NBA... Ovakav Teodosic odbrambeno Srbiji ne moze pomoci,ali nas najveci hendikep je njegova kreativnost u napdu koja ce faliti! Mnogi su oslabljeni(Ljulj,Janis) ,Srbija najvise... P.S. Bice zanimljivo videti PRVI PUT kako ia Srbizgledja bezEA i Tda li u buducnosti mozemo i bez genijalca visoke rezultate praviti
    (satelit, 20. avgust 2017 20:10)

    # Link komentara

  334. Potpuno ocekivano.Teo nije igrao nijednu trening utakmicu i ko zna u kakvom bi stanju bio na prvenstvu.Najveci posao ce biti na Jovicu koji je sjajan plej i odlicno igra pick dok na bekovima imamo dobre igrace Bogdana i Gagija, Lucic u top formi a o poziciji 4 i 5 nema price, svi odlicni.Po mom misljenju najbolje bi bilo i Nedovic mjau i 12 najspremnijih ide po daljmeu.
     (mladost, 20. avgust 2017 20:10)

    # Link komentara

  335. Najveći udarac za reprezentaciju. Teo je srce tima, nadam se da će bez njega osvojiti medalju naši momci. Puna podrška Saletu i da osvojimo zlato, idemo Srbija!
    (fantom, 20. avgust 2017 20:10)

    # Link komentara

  336. Ne dao bog da jos neki igrac potpise za NBA tim inace ima da igraju Duci Simonovic, Tesa Tesanovic, Miroljub Petrovic, Radomir Damjanovic i Jovan Deretic.
     (Pike, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  337. (crni_redstar, 20. avgust 2017 19:51)
    Drugaru iz komsiluka, svidelo se tebi ili ne tvoj lidemoze obruc da pogodi zadnja dva meca, Stimac je danas pokazao kako se igra, ostatak tvog komentara je ipak vapaj za ranisanom...al sta ces...moras da istrpis...ipak je or ne vo reprezentacija.
     (anica, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  338. Pa jednog dana bi ionako morali bez Tea (kad se povuce) hteli mi to ili ne.
     (SRB, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  339. Zelim da mi neko objasni sustinsku razliku kada su doktori San Antonija zabranili Marjanovicu da igra, a selektor ga pljuvao na sva usta i ove situacije gde je fizioterapeut (!?) Klipersa saopstio Teodosicu da je povredjen.
     (Magdalena, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  340. Verzija za naivne.
    O tome da li će igrati je odlučio predstavnik LA Clippers, sve ostalo je sporedno.
    Sam Teodosić je nedavno mudrovao o tuđoj situaciji (Jokić) na neprimeren način a sada se i sam našao u situaciji da mu drugi određuje da li će igrati.
    Bjelica propušta treće takmičenje zbog povreda i niko ne preispituje da li je to baš tako, a Jokića razapinju na krst zbog iskrene i ispravne odluke ove sezone iako je prošle godine mnogo toga rizikovao zbog reprezentacije.
    Sve u svemu, NBA timovi odlučuju o igranju igrača za sve reprezentacije i tačka. Neko to shvati odmah a neko (Teodosić) kada karma uradi svoje.
     (Grey, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  341. i teo i radulja odustali zbog bobana. a vi mislite sta hocete.
     (basketas, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  342. Sram da vas bude sve koji omalovazavate trenutni tim.Sta nisu vam dobri? Je li Sderben? Jel su sve uradili vasom zaslugom? Zao mi je sto su mladi ljudi zrtve vaseg seljackog razmisljanja.Sve vi znate i radi bi ste da pravite taktike da kratite spisak i da vredjate ljude koji od toga zive i rado nastupaju za ovu zemlju, da bi ih neko omalovazavao. Ovi momci su ponos Srbije, a vi ste takva seljanija da mi nekad bude zao sto sam i sam Srbin.NAPRED DO ZLATA, pokazite im sta je inat i umece.
    (Srx, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  343. Pih, ostadosmo i bez Orasanina. Nije teo da igra s povredom. Oh, well. Timska igra pobedjuje. A ionako je evropsko nekako krnje. Jedina prvenstva koja imaju smisla su ona gde igraju Ameri. Tad se nekako i ostali najvise trude.
    (Ipak nije 'teo, 20. avgust 2017 19:37) # Link komentara

    Neki ocigledno ne mogu da oproste coveku sto se ozenio. Kompleksi su cudo.
    (analiticar_amater, 20. avgust 2017 20:09)

    # Link komentara

  344. SAD su uništile reprezentativnu košarku!
    (tards, 20. avgust 2017 20:08)

    # Link komentara

  345. dosta sa lazima, niko ovde nije povredjen, jasno je sve.
     (zpedja, 20. avgust 2017 20:08)

    # Link komentara

  346. Ima li nesto novo?
     (cale, 20. avgust 2017 20:08)

    # Link komentara

  347. Ameri i ovaj put mi to malo zadovoljstva nedaju. Preostali inat cemer i bol.
     (Zabranjeno sekiranje, 20. avgust 2017 20:08)

    # Link komentara

  348. Srbi odsad Tea i ostale gledate samo praznikom i na egzibicijama , Sale treba isto da ide i da puste mlade da se kvalifikuju za NBA. Rasadnik je tu kod nas a izvoz je dobra stvar, gledajte crnce u Zvezdi i Partizanu i tucite se koliko god moyete.to je dobro ako nemate nesto pamrtnije da radite.
    (hehe, 20. avgust 2017 20:07)

    # Link komentara

  349. To je to bez Tea se nece moci, svi ostali su nadoknadivi ali Teodosic je madjionicar bez njega samo cudo moze da nas dovede do zlata! Steta zaista da smo kompletni potpisao bih zlatnu medalju ovako zaista ne znam koliko mozemo, uz malo srece do neke medalje verovatno, ali bice veoma tesko! Ali kao i uvek podrska nasoj reprezentaciji pa sta bude!
     (Kol, 20. avgust 2017 20:06)

    # Link komentara

  350. Opušteno ljudi, i pored svega imamo odličnu ekipu gde na svakoj utakmici neko drugi iskoči. Teo će da fali, fale i Bjelica, Jokić i ostali, ali verujem u ove momke i Saleta jer svako ko obuče dres Srbije za mene je u tom trenutku najbolji. Ko je očekivao da danas Birča i Štimac onako pokidaju? Sale kada njih potera i kada igraju sto posto angažovano ne može nam niko ništa pa ni Španija. Timska igra i odbrana će nam biti glavno oružje na ovom EP. Napred momci, dajte sve od sebe i rezultat ne može da izostane.
     (Džoni, 20. avgust 2017 20:06)

    # Link komentara

  351. Ako se ovako povredjuje bez ikakvog napora, treninga, igre... Zamislite sta ce da mu uradi veliki grk kada bude zakucao preko njega, polomice ga u para parcad.
     (nije video sudija, 20. avgust 2017 20:06)

    # Link komentara

  352. Kuno si se u reprezentaciju i sad na finjaka dovidjenja .. razocarao !!!
     (nik, 20. avgust 2017 20:05)

    # Link komentara

  353. Vasa ne moze vola da ubode, prelaze ga u odbrani kao stub, nema dribling i pregled igre, usporava ekipu. On jednostavno ne moze. Bogdan na pleju je katastrofa za tim, oduzima mu sve kvalitete. Jako losa vest.
    (RR, 20. avgust 2017 20:04)

    # Link komentara

  354. Hocu jos vise komentara na ovu vest. Hocu rekord!
     (v8engine, 20. avgust 2017 20:03)

    # Link komentara

  355. Neeeeeee!!!
    (gremlin, 20. avgust 2017 20:02)

    # Link komentara

  356. Litvanija osvaja zlato, zapamtite..Jedini kompletni, a iskusni i kvalitetni.
     (znalac, 20. avgust 2017 20:02)

    # Link komentara

  357. Nema veze sto zivimo bedno i u diktaturi, neigranje Teodosica je nacionalna katastrofa.
    OSVESTITE SE, LJUDI!
     (Josh Wink, 20. avgust 2017 20:02)

    # Link komentara

  358. Ljudi,nemojte se zamlacivati.Teo je u klauzuli na ugovoru,u Klipersima,imao da ce svake godine moci da igra za reprezentaciju.Povredu vuce jos od marta,aprila,ne zeli da maksimalno sad trenira,dok je u operativnom periodu.Tako da je on uvek bio uz reprezentaciju,i bice kad god bude bio maksimalno spreman da pomogne na terenu.
     (cacanin, 20. avgust 2017 20:01)

    # Link komentara

  359. Hoćemo li mi na jednom prvenstvu biti kompletni. Daj jednom u životu da vidim naš DREAM TEAM pa mogu i u penziju što se tiče sporta. Ajde ako se sve lepo složi na sledećem prvenstvu Teo,Bogdan,Beli,Jokic i Marijanovic i da uramim tu sliku.
    (Bane, 20. avgust 2017 20:01)

    # Link komentara

  360. Kako koji igrač otpadne, Đorđević kaže "ambicije ostaju iste". Koliko otkaza će trebati da spustimo ambicije na prolazak grupe?
    (Vonko Normalni, 20. avgust 2017 20:01)

    # Link komentara

  361. Sve je to zbog NBA-a!
     (Žika, 20. avgust 2017 20:01)

    # Link komentara

  362. individualno
     (b92, 20. avgust 2017 20:00)

    # Link komentara

  363. Uf.Nista,mora se bez njega,tj sreca je da je BB igrao i pleja i sutera u Par.Ako je Jovic ok,ako ide Nedovic,onda ima mesta i za Milosavljevica pa mozda i Lazica.Marjanovic,Kuzmic,Stimac,Bircevic,Kalinic,Lucic i Guduric,pa sta bude.Bez Tea je jako bitna odbrana,jer nam je bez njega napad autiomatski slabiji,a Lazic i Milosavljevic su dobri u tome,za razliku od Macvana.Micic na pleju-to bi bilo za preznojavanje svaki put kad uzme loptu,radije bih Lazica.E,sad,ko ce biti lider ekipe,takodje je vazno.Verovatno BB,ali mislim da je Stimac zaduzen za dobru energiju na terenu i van.Lazic ce sigurno ostaviti srce na parketu,a sta uradi u napadu,uradio je.Kalinic ce zeleti da pokaze koliko ume-a sjajan je borac.Bircevic moze da sutem iz daljine izvlaci protivnicke visoke igrace iz reketa.A Lucic bi bas i mogao da odigra kosarku kako mu dolikuje.Guduric ako ne bude ovo iskoristio i ako ne udje u 12,ne znam kad ce,a moze mnogo da nauci.Pa,mozda ce protivniku biti teze da pogodi kome ce ici lopta u odlucijucem trenutku?
    (analiza, 20. avgust 2017 20:00)

    # Link komentara

  364. muka mi je od trenutka kad sam pročitao naslov, a još i više od pojedinih komentara

    čuj, dubok naklon Marku Gasolu a pljuvanje po Teu

    (Marku koji godia nije inamgrao za reprezentaciju)
    (Teo, 20. avgust 2017 20:00)

    # Link komentara

  365. Bice 1000 komentara..koliko lozenja na sport. U najsiromasnijoj drzavici Evrope..
     (direktor, 20. avgust 2017 20:00)

    # Link komentara

  366. Mozemo da pocnemo da masemo zlatnoj medalji...
    (Ivan, 20. avgust 2017 19:59)

    # Link komentara

  367. Kad god se priblizi eurobasket svi glavni beze strasno...sta reci.
     (markonius, 20. avgust 2017 19:58)

    # Link komentara

  368. Ludo, burazeru! Samo Enbiaj i liga ligavog (ljigavog) Bartolomeja, kome orah pošten čovek ne bi uzeo iz ruke. Samo jedan naš klub ima veze s ligavim, košarke u Srbiji uskoro neće biti, igrače je polovnjaci s "divljeg zapada", a onaj bez vrata nastaviće da se bogati.
    (Doš'o đavo po svoje, 20. avgust 2017 19:58)

    # Link komentara

  369. Pih, ostadosmo i bez Orasanina. Nije teo da igra s povredom. Oh, well. Timska igra pobedjuje. A ionako je evropsko nekako krnje. Jedina prvenstva koja imaju smisla su ona gde igraju Ameri. Tad se nekako i ostali najvise trude.
    (Ipak nije 'teo, 20. avgust 2017 19:37) # Link komentara

    Koliko malicioznosti i zlobe prema čoveku koji je svakog leta dolazio i igrao za reprezentaciju, prema čoveku koji je svake godine posle naporne sezone dolazio i borio se za reprezentaciju. Teo, majstore, sve najbolje.
    (Sofronije, 20. avgust 2017 19:58)

    # Link komentara

  370. Dobar je znak sto smo dobri protiv ekipa kao sto su Grcka, Nemacka, Poljska... Bice interesantno videti kako cemo se snaci u eventualnoj knock-out fazi protiv ekipa kao sto su Spanija, Litvanija, Francuska. Ali svakako mislim da i salje imamo sanse, budimo realni manje sanse ali moze to da bude dobro.
    (Iskrenost, 20. avgust 2017 19:57)

    # Link komentara

  371. užas.. ne da nam se da budemo prvi posle 16 godina pa to ti je.. ali, verujem u Saleta i ove momke, jel ko što reče legendarni Kari, kolko god da si jak, uvek ima neko jaći.. prema tome, samo jako i hrabo, vatra u srcu, mir u glavi! napred momci!
     (vlade, 20. avgust 2017 19:57)

    # Link komentara

  372. Ali će zato Vasa Micić biti među 12 i zlato osvajamo sigurno
    (Miško R, 20. avgust 2017 19:57)

    # Link komentara

  373. Da je Micić za nijansu bolji ovo ne bi bio toliki hendikep za samo takmičenje. Kalinić, Bogdanović i Nedović imaju dovoljno jakih utakmica, iskustva i kvaliteta. Marjanović is back, dobili smo Lučića, Štimac i Kuzmić su u formi, Jović već dve sezone odličan, ostali mogu da odigraju svoje role. Kostur tima nismo izgubili, atmosfera je pobednička. Jedini hendikep je loša igra Vase Micića koji je kao junior bio najveća nada naše košarke. Pitam se kako bi izgledalo da smo na vreme priključili Pena, taman da samo digne lestvicu za poziciju 1.
     (slana torta, 20. avgust 2017 19:57)

    # Link komentara

  374. .....Jednoga dana žaliće mnogi što me više nema,ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena.....
    (Bokicar, 20. avgust 2017 19:56)

    # Link komentara

  375. Vasa Micić je srce Srbije!!!.msm..reprezentacije Srbije...
    (kong, 20. avgust 2017 19:56)

    # Link komentara

  376. Individualno ale aleeee
     (koks, 20. avgust 2017 19:56)

    # Link komentara

  377. Lagan posao za Špance...
    (Kimi_pfc_saki_faca, 20. avgust 2017 19:56)

    # Link komentara

  378. Inace, ko je malo blizi Jokicu zna da su i njega kao i Tea i Adetokumba i ostale... NBA i menadzer sprecavali da idu takodje
    (somborac, 20. avgust 2017 19:38)

    Kako onda Gasolovi igraju uvek pogotovo Pau? Ne moze tebi niko da kaze ne moze ako ti oces.
     (eee, 20. avgust 2017 19:56)

    # Link komentara

  379. Ako budemo osvojili bilo koju medalju, treba Saletu i ekipi da podignemo spomenik. Tri najbitnija igrača nam ne igraju Teo, Jokić, i Bjelica. Još ne igraju ni Raduljica, Simon, verovatno ni Nedović... Dakle fale nam 5 igrača koji bi sigurno bili medju 12. Medalja deluje kao nemoguća misija.
    (Svetski Mega Car, 20. avgust 2017 19:38)

    A svi zaboravljamo Stefana Markovica
     (NebaCar, 20. avgust 2017 19:56)

    # Link komentara

  380. au brate otpadose teo,radulja,beli,jokara,a ostase nam Stimac,Macvan,Bircevic,Micic,Milosavljevic i tako od tima koji je realno mogao do medalje bice dobro ako grupu prodjemo.
     (Krle, 20. avgust 2017 19:55)

    # Link komentara

  381. Nije povrađen, ne igra zbog NBA kluba, evropaka takmičenja treba podrediti NBA klubovima, tako da im se da licenca za vođenje evropskih takmičenja naravno ukoliko žele da se bave time jer bi za njih verovatno bila mala zarada. Na taj način bi imali razloga da daju dozvolu da druge ekipe koriste njihovo vlasništvo da nastupaju na npr. evropskom prvenstvu.
    (ivan grujic, 20. avgust 2017 19:55)

    # Link komentara

  382. "Joku ne osuđujem, mnogo" – rekao je Teodosić...
    (hugo, 20. avgust 2017 19:54)

    # Link komentara

  383. A u pm! Taman se maloprije radovao zbog povratka Nedovica, kad ono?!?! Sra reci... Veliki zal... Napred Srbija! Pozdrav iz Istre!
     (Andrej, 20. avgust 2017 19:54)

    # Link komentara

  384. ako imamo srenza da se izvuce. ne daj boze da se padnemo sa Hr, unistice nas...
     (expert na kvadrat, 20. avgust 2017 19:36)

    Kakav kukavički komentar, ali taka. Ona ako ihv je nas narod. Unapred znate da će nas pobedšte, da unapred predamo mec? Jeiti ovaj ili onaj, ne verujete u momke koji će igrati na EP. Ozbiljne utakmice jos nisu ni počele ali ti znaš da bi nas oni uništili izvučemo da ni ne.igramo uopsi znao 2014. da ćemo pobediti Grčku, Brazil i Francusku i ući u finale? Nadam se da Sale i momci koji budu igrali nemaju taj gubitnicki mentalitet i da imaju cojones te da će se boriti i da se neće plašiti nikoga.
    (analiticar_amater, 20. avgust 2017 19:53)

    # Link komentara

  385. Zlato u najavi...
     (Brica, 20. avgust 2017 19:53)

    # Link komentara

  386. pu je spadosmo na Vasilija...nista,moram da treniram zivce da bi iskulirao ep
     (duledudule, 20. avgust 2017 19:52)

    # Link komentara

  387. Ne zameram mu "mnogo"
     (Nikola Jokic, 20. avgust 2017 19:52)

    # Link komentara

  388. Ostaje samo nada da ce Divac uspeti da spreci doktora Sacramenta da dodje ovamo...
    (Ivan, 20. avgust 2017 19:52)

    # Link komentara

  389. Cim su oni lesinari iz amerike dosli,znao sam da od Teovog igranja nema nista.Bice tesko,ali mislim da i ovi momci mogu mnogo.
    (Neko, 20. avgust 2017 19:51)

    # Link komentara

  390. ono sto ne valja je da se trosi bogdan, plus sale razigrava bajernove igrace opasno. bogdan je u ovom timu lider i on mora da vuce i forsira islo mu ili ne! bice tesko bez 3 najbolja srpska igraca. na cetvorci smo nemocni!
     (crni_redstar, 20. avgust 2017 19:51)

    # Link komentara

  391. Volim Tea ali mislim da je na ovom šampionatu i za njega i za nas bolje da ne igra
     (james, 20. avgust 2017 19:51)

    # Link komentara

  392. Nemojte odmah da ih otpisujete, videcete, odigrace na veoma visokom nivou i pored 'kadrovskih' nedostataka..
     (Miro, 20. avgust 2017 19:51)

    # Link komentara

  393. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika ali je ove godine potpisao ugovor u NBA.
    (, 20. avgust 2017 19:51)

    # Link komentara

  394. RIP Eurobasket!
    Špancima zlato bez muke. Biće ovo jedno od najlošijih prvenstava. Bez Teodosica, Adetokumpa, Gobera, Batuma, Ljulja, Iljasove, Galinarija, Jokića, Bjelice, Raduljice, Hezonje, Žižića, Zubca, Ašik, Mirotić. Španci su idalje mnogo jaki, Srbija, Francuska, Grčka i Hrvatska ozbiljno osakaćene, Turska takođe.
    Ovo je definitivno šamar NBA nad FIBA-i i dokaz da nešto mora da se menja u reprezentativnoj košarci.
    Nadam se da će Sale naći neko rešenje i da ovo neće krucijalno oslabiti naš tim.
     (axaxt, 20. avgust 2017 19:50)

    # Link komentara

  395. Bitno da je tu Jović, nije mnogo lošiji od Tea, ionako smo pripremne itakmice igrali bez njega. Spanci su jaci od nas, svi ostali su tu negde. Mozemo svakog da dobijemo. Glavu gore...
     (GP, 20. avgust 2017 19:50)

    # Link komentara

  396. Kada je Teo dosao na pripreme potpuno zdrav?Na EP u Sloveniji takodje nije igrao. Ni ostale ekipe ne dolaze u punom sastavu.Prvenstvo ce biti ujednaceno
    (Navijac Zvezde, 20. avgust 2017 19:50)

    # Link komentara

  397. nadam se da necemo naleteti na hrvate, sa ovakvim nasim timom ce prekinuti prokletstvo
    pa neka zavrsimo i kao osmi
     (miloš, 20. avgust 2017 19:50)

    # Link komentara

  398. Bez Tea mozemo maksimalno do treceg mesta a i to je pod znakom pitanja budimo realni.On je jedini igrac bez koga reprezentaciju ne mogu da zamislim u napadu.Mada nisam iznenad cjenim sam video da je dosao doktor La Klipersa donekle se moglo pretpostaviti da ce mu zabraniti nastup isto kao i bobiju,adetokumbu.... Ovo ce sto se tice kvaliteta biti jedno od najslabijih evropskih prvenstava zbog pritiska nba klubova na igrace da ne nastupaju.Puna podrska nasim momcima nek se bore i ostave srce na terenu i niko im nece nista zameriti.
    (Muslin, 20. avgust 2017 19:38)

    sa ovom ekipom sad realno mozemo do cetvrtfinala maksimalno. mada ja mislim da ispadamo vec u osmini finala.
     (Ivan, 20. avgust 2017 19:50)

    # Link komentara

  399. Ko god ode preko bare ima kao nekih problema,sledeci je bogdanovic u drugom ciklusu,to je biznis i nba nema milosti i razumevanja da pusta igrace da igraju za reprezentacije,ja te placam milionima i za mene ces samo da igras
    (Marko83, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  400. Ovo je Teodosić uradio u dilu sa selektorom Mutom Nikolićem, da ne ugrozi angazman u Sakramento Kinsima.
    (Menađer, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  401. (polliok, 20. avgust 2017 19:36) Pali se mašina...
    (Vuk, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  402. Aaaaa da li cu ikad docekati da vidim tandem Teo - Bobi?????
    (Depresija, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  403. Mislim da su Klipersi ovde doneli odluku ali ajde...
    (Dule Pacov, 20. avgust 2017 19:38)

    Za razliku od Jokica, Janisa i ostalih... Teo se ovde pita, on je previse prgav da mu neko nesto namece i odlucuje u njegovo ime, sve bi im po spisku oterao kakav je... Ali sve u svemu, nikad nije odustajao bezveze, i njemu se nema sta zameriti !
    (JPR24, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  404. Teo, Nedovic,Bjelica, Jokic, Raduljica. Osakaceni smo bukvalno...Ali ovo je sansa za Bogdanovica i Marjanovica da pokidaju!
     (MaironDrake, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  405. Za ove koji kažu "sad će Hrvati da likuju". Ja bih najradije da su vam na prvenstvu Jokić, Teodosić, Bjelica. A nama Žižić, Zubac, Hezonja, Babić. Francuzima Gobert, Batum, Španjolcimrvatska slabašna, nikaa Lull. Pa nek pobijedi bolji. Opet ću vam ponoviti. Igrali smo tri puta na velikom natjecanju, dobili ste nas na jednu loptu. Famozna Đorđevićeva trica '97-e, Hd slabija, a vi krećete u niz od 5 zlata. I opet napeto. Rašićeva bacanja, OI nedavno. Uvijek napeto.Stoga, braćo, opušteno. Jer možda mi od vas često gubimo, ali i vaši majstori su protiv nas u nervozi. I uvijek je napeto. Bilo bi opet, u punim sastavima. Šteta za sve...
    (Prika iz susjedstva, 20. avgust 2017 19:49)

    # Link komentara

  406. Sta se primate,kakav Micic,igrace pleja Nedovic i Jovic,po potrebi Bogdan,nije Sale lud.I drugi imaju izostanke,brutalnom odbranom koju se sprema za EP(a imamo igrace za to),osvajamo zlato.
    (goblin, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  407. i sta da ocekujem od micica? Bolje da su zvali Rebica, Ratkovicu i slicne nego njega...
     (stefan, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  408. Nba igrači se naprasno povredili
     (dg, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  409. @ I sad ce ove patriote i teoreticari zavere da krenu sa komentarima da je to zbog prelaska u NBa i slicno..ajde mocni Srbiii..sto sve znate i sto vam niko ne valja. Ajmoo
    (Milos, 20. avgust 2017 19:31)

    A, sta ti mislis da je razlog?
     (antiDebil, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  410. A gde se povredio? Na rucku sa Grifinom?
    Ovako izgleda lepse, za razliku od onog izdajnika!
     (petar, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  411. Težak udarac, ali šta da se radi.
    Ja ću za ove momke koji su 'pretekli' da navijam iz sveg srca i iz sveg glasa.
    Moraće da se igra mnogo disciplinovano i da se greške svedu na minimum jer lufta nemamo, ali nije nemoguće do medalje i ovako.
    (bball, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  412. Upravo smo postali najviše oslabljena reprezentacija. Bez 3 igrača iz prvih 5 koji kad je najteže mogu da izmisle poene, ne treba pred momke stavljati nerealna očekivanja, i biti razočaran ako ne prođu dalje od četvrfinala.
     (skoba, 20. avgust 2017 19:48)

    # Link komentara

  413. Ahahaha , što "volim" ovakve "povrede". Nešto zarazno postalo.Kao neki virus po Evropi. Od Bobijeve prve "povrede" pre dve godine. Bolje i tako nego da ih pljuju ko Jokića. Se.em im se na NBA karijere. NBA će obesmisliti bilo koje reprezentativno takmičenje , a tim putem ide i ULEB. Ostaju samo olimpijske i igre , a i tu je upitno koga će "pustiti". Sledeći je fudbal ....
    (Al Kos, 20. avgust 2017 19:47)

    # Link komentara

  414. Kakav udarac na smisao zivota prosecnog mladog srbina koji osim sporta nema nista pametno na sta trosi svoje vreme.
    (Kokos, 20. avgust 2017 19:47)

    # Link komentara

  415. Alo ljudi dosta pesimizma.
    Puna podrska za Saleta i sve igrace. Samo jako pa dokle bude moglo.
    Bez uzmaka, bez predaje !!!
     (Pera detlic, 20. avgust 2017 19:47)

    # Link komentara

  416. Aj pomozi Boze da bar kroasane izbacimo pa sta bude :D
     (sombor, 20. avgust 2017 19:47)

    # Link komentara

  417. Neko je Teodisić,neko Jokić !!!
    (Miloš Bećiri, 20. avgust 2017 19:46)

    # Link komentara

  418. Jovic,Nedovic,Bogdanovic,Lazic,Milosavljevic,Guduric,Lucic,Kalinic,Macvan,Marjanovic,Kuzmic,Stimac
    (Max, 20. avgust 2017 19:46)

    # Link komentara

  419. Sto sad ne pljujete Tea kao Jokica??? Sve neka vas je sramota, a sad lepo svi da podrzite Bogdana koji ce biti vodja reprezentacije i koji nece igrati na svojoj poziciji jer svi znamo da Micic i ako bude isao nema sta da trazi na poziciji 1.
     (mixy, 20. avgust 2017 19:46)

    # Link komentara

  420. hrvati nikad nece nas dobiti i sa drugim timom imamo da ih razbijemo kao zvecku
     (dragan, 20. avgust 2017 19:46)

    # Link komentara

  421. Katastrofa! Mislim da je ovo jedini gubitak koji ne možemo da nadoknadimo. Sve je moglo da se "zakrpi" sem Tea. Šta da se radi, prvenstvo mora da se igra. Da bi došli do medalje Bogdan mora da odigra vanserijski a svi ostali preko svojih mogućnosti. Nama ostaje da navijamo i da se nadamo. Napred i što se kaže, momci nemate šta da izgubite.
    (Djura, 20. avgust 2017 19:45)

    # Link komentara

  422. Hrvati, sad ili nikad...
    (Svako dočeka svojih 5 minuta, 20. avgust 2017 19:45)

    # Link komentara

  423. Sale zovi Dušana Buluta!
    (Nikola, 20. avgust 2017 19:45)

    # Link komentara

  424. Ma evo nije mi dobro. Čuš.
     (Nenad Van Sebe, 20. avgust 2017 19:45)

    # Link komentara

  425. Već duže vreme sam se plašio da ću da pročitam ovakvu vest...
    Teo je ove godine već pauzirao zbog povrede, a kasnije je i igrao bez ozbiljnijih treninga,
    nadao sam se da će da se oporavi bar za EP...
    Ali koga nema...
    Uvek uz naše košarkaše koga god da povede Sale.
    Ps. tek će nam sad nedostajati Pefi
    samo da Jović ostane zdrav!
    Sada će nam Nedović biti još potrebniji, a Bogdan je na ovom turniru bio glavni organizarot igre, Sale ga priprema, nadam se da će imati snage.
    (NNN, 20. avgust 2017 19:45)

    # Link komentara

  426. Jos Stimara da nam se povredi i nema sta da trazimo na EP
     (E.F., 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  427. nema sta- bicemo samo ucesnici prvenstva. najbolji igrac i najvazniji teo ne igra, zatim bjelica i jokic...falice simonovic...bas smo ocajni na cetvorci. moglo je ovo biti base prvenstvo- valjda ce sledece. ipak podrska sta sad.
     (crni_redstar, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  428. A pljuvali ste Jokica.. hahaha
    (Laik, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  429. oooooooooo jbt šta ja pročitah, pa ovo je gore nego da nas je opucao meteor i zbrisao život sa planete zemlje, gore nego erupcija supervulkana, gore nego pandemija opakog virusa, pa za ovo nemam reči, drži se Teo, br svetskzo se oporavi i nao da vidimo najjači tim Srbije
    (cypress, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  430. Steta, Srbija time ispada iz svih kombinacija za medalju. Sad Hrvati postaju prvi favorit za zlato.
     (oftamolog, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  431. E vise nema smisla,prosto ti bude muka od tih iz NBA-a... Teo kralju hvala za sve!
     (Boki Kg, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  432. E bas ko' uz inat...Sada mora Jovic na play-a, ili se varam !?
    (kimiko, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  433. E bas ko' uz inat...Sada mora Jovic na play-a, ili se varam !?
    (kimiko, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  434. Teu hvala za sve do sada, već skoro deset godina svako leto, on se znoji po planinama a mogao je na najlepša ostrva na svetu, sa menkenkama od kojih staje dah.
    Bez četvorice vrlo bitnih igračaa sa proših OI(Teo,Marković,Joker i Radulja) i bez Bjelice, mi više nismo prvi favoriti sa Špancima, sada je sve otvoreno.
    Verujem u Saleta i u naše momke, ako svi budu u super-formi- u timski duh i borbenost ne sumnjam- moguće je i finale.
    Mnogo su nam kroz decenije dali košarkaši, samo neka se bore, oni su naš veliki sportski ponos.
    (Danilo, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  435. Posle Jokiceve apstinencije sve vise sumnjam da je na isti korak bio primoran i Teodosic.

    No da ne bi bio zigosan kao Jokic i razapet u medijima odlucise da ostane uz tim sve vreme ali da je naposletku povredjen. Prosto sumnjam jer imamo i svez primer Adetukombua i Grcke.

    No sta je tu je. Raduljicu ce odmeniti Kuzmic i Marjanovic, no cetvorka nam je tanka. Teodosica tesko ko moze odmeniti. Videcemo sa Jovicem, Nedovicem i Lazicem kako je. Bogdanovic ce biti pod hiperpritiskom i to je problem.

    Da imamo Jokica i Marjanovica pa da spoljna linija uradi nesto. Ovako zatvore Bogdanovica i mi smo spolja tanki. Jedino se nadam da neko eksplodira poput Jovica koji sa asistencijama ume. Ne znam ni sam vise.
    (H8er, 20. avgust 2017 19:44)

    # Link komentara

  436. Vasa Micić će da eksplodira i zapuši usta većini komentatora. Seti te se šta se pisalo za Raška Katićaa,, Simonovića,.... Napred Srbija do zlata(medelje)!
    (DCHH, 20. avgust 2017 19:43)

    # Link komentara

  437. Turska mora da uzme medalju, Spanci su sa druge planete, tako da ako se budemo borili za bronzu bice maximum maximuma na ovom ES. Veliki broj kljucnih igrača nam nedostaje (Teo, Simon, Beli, Radulja, Joka). Bez njih bice tesko stici i do polufinala.
    (Sergio Ramos, 20. avgust 2017 19:42)

    # Link komentara

  438. Joviceva odbrana i asistencija
    Nedovicevi laki poeni iz kontre
    Kalinin miss match
    Bogdanove trojke i prodori
    Macvanove i Bircove minijature
    Kuzmicevi laki poeni iz skoka
    Bobijevo iskustvo zakucavanja preko tri igraca
    Luciceva i Stimceva zivotna forma
    Guduriceva hrabrost.
    Saletova energija.
    Ni Teov izostanak nece nas spreciti da odemo do finala!
    A tamo...sta bude.
    Sportski pozdrav!!!
    (Djoksonidis, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  439. Eto... mislim da bi bilo bolje sl. puta da začepi gubicu i da ne osuđuje druge igrače koji su rešili da ne igraju ove ili minule godine. Njegova povreda je kao i Marjanovićeva prošle godine - lakšeg karaktera... ali... NBA je to, sada kada jede njihov hleb ćuti kao riba i nema ostrašćenih izjava. Bez njega realno ne osvajamo medalju i to je fakat.
    (Zakone, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  440. Odlazak u NBA=zbogom reprezentaciji. Zato nikad nisam navijao za to da neki nas igrac, koliko god dobar bio, ode u NBA. Ovo je providna prica, pre par dana Bucksi procenili da Janis nije spreman da nastupa za Grcku, danas Clipersi procenili da Teo nije spreman da nastupa za Srbiju. Ko bi poverovao u ovo?
    (Stevan, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  441. Samo potpišeš za neku NBA ekipu i odah idu zabrane nastupa za reprezentaciju.Koliko samo otkaza kod većire reprezentacija.
     (Dekameron, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  442. brz oporavak Teo!
     (anica, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  443. kako da trce sa punim dzepovima para?
     (kox, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  444. Kanal...Realne sanse za zlato su sada postale vlazan san. I dalje navijamo za momke, zasluzili su.
     (papaja, 20. avgust 2017 19:41)

    # Link komentara

  445. Ma daaaaaaaj! Toliko o pristanku NBA timova da ne sputavaju igrače da igraju na Evrobasketu. Sve ispod tepiha, pa pljujmo mi i dalje kao prošle godine Bobija, ove godine Jokića i ostale. Kako gazda kaže tako mora biti u svakom segmentu društva. Fuj!
     (ropeic, 20. avgust 2017 19:40)

    # Link komentara

  446. Pozdravimo se sa medaljom. Ne kazem da ne mogu i ovi momci daleko da doguraju, ali ovo je bez Tea potpuno nova ekipa. On je davao pecat igri sve ove godine. Jovic jeste jedan od najboljih plejeva Evrope, ali i on vuce neke povrede, tako da cemo dosta zavisiti od Bogdana, Vase i Gudurica na poziciji pleja. Po sastavu su trenutno Spanci i Hrvati najjaci, znaalost. Teodosic, Markovic, Bjelica, Jokic, Raduljica, Simonovic ne igraju, pa ovoliki hendikep nema nijedna reprezentacija. Valjda ce se Nedovic oporaviti.
     (Torokalica, 20. avgust 2017 19:39)

    # Link komentara

  447. U grupi sigurno gubimo makar jednu (letonija ili turska)...Znači u 1/8 na braću (ili hrvati ili crnogorci)...
     (abas, 20. avgust 2017 19:39)

    # Link komentara

  448. Inace, ko je malo blizi Jokicu zna da su i njega kao i Tea i Adetokumba i ostale... NBA i menadzer sprecavali da idu takodje
     (somborac, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  449. Mislim da su Klipersi ovde doneli odluku ali ajde...
     (Dule Pacov, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  450. Zamislite petorku, Teo, Bogn, Bjdaelica, Jokic, Marjanovic...
    Mozete samo da zamisljate.
     (Ika, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  451. Ako budemo osvojili bilo koju medalju, treba Saletu i ekipi da podignemo spomenik. Tri najbitnija igrača nam ne igraju Teo, Jokić, i Bjelica. Još ne igraju ni Raduljica, Simon, verovatno ni Nedović... Dakle fale nam 5 igrača koji bi sigurno bili medju 12. Medalja deluje kao nemoguća misija.
     (Svetski Mega Car, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  452. Postovanje za Tea I Raduljicu koji su sve vreme sa repkom bez obzira sto je ocigledno bilo da nece igrati! To su pravi sportisti I ljudi! Naklon do poda.
     (Veliki respekt, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  453. Eto za sve koji se loze na NBA.Kraj!
     (zeljko, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  454. Bez Tea mozemo maksimalno do treceg mesta a i to je pod znakom pitanja budimo realni.On je jedini igrac bez koga reprezentaciju ne mogu da zamislim u napadu.Mada nisam iznenadjen cim sam video da je dosao doktor La Klipersa donekle se moglo pretpostaviti da ce mu zabraniti nastup isto kao i bobiju,adetokumbu.... Ovo ce sto se tice kvaliteta biti jedno od najslabijih evropskih prvenstava zbog pritiska nba klubova na igrace da ne nastupaju.Puna podrska nasim momcima nek se bore i ostave srce na terenu i niko im nece nista zameriti.
     (Muslin, 20. avgust 2017 19:38)

    # Link komentara

  455. i to je to...kraj
     (krajisnik, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  456. Pih, ostadosmo i bez Orasanina. Nije teo da igra s povredom. Oh, well. Timska igra pobedjuje. A ionako je evropsko nekako krnje. Jedina prvenstva koja imaju smisla su ona gde igraju Ameri. Tad se nekako i ostali najvise trude.
    (Ipak nije 'teo, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  457. NBA је заједничко за% 90 ових што прескачу ЕП.
     (Затупљивање маса, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  458. Kako ko ode u taj En Be A tako se odma povredi i ne može da igra za reprezentaciju. Ma da li je moguće
     (2nd, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  459. Нешто смо тели. Али не и тео.
     (gtb, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  460. Još jedna u niz. NBA povreda $$$
    (Hrabro, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  461. Nazalost, vec danima sam se pribojavao ovakvog naslova. Jos kada su stigli lekari iz LA-a, bilo je jasno da Teo nece u Istanbul.
     (Otuda i onoliko forsiranje Bogdana na pleju, 20. avgust 2017 19:37)

    # Link komentara

  462. Koji bedak!!!
     (darth vader sa B.Brda!!!, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  463. a mi se pitamo sto bogdan igra pleja, sad je jasno. sve se znalo odavno samo nas prave blesave. jovic moze da igra sa marjanovicem i kuzmicem to su njegovi saigraci iz zvezde,imaju kombinace,moze neka brocije, a nedovic ce da razigrava ostale,tako da nije sve izgubljeno,sale samo ne sme da da bogdanu da igra pleja tu vise gubimo nego sto dobijamo. ako imamo srenza da se izvuce. ne daj boze da se padnemo sa Hr, unistice nas...
     (expert na kvadrat, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  464. Nema sikiracije Bogdanovic ce biti lider. 0/17 dize se forma.
     (polliok, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  465. Snacemo se i bez njegovih nerezonskih suteva.
     (bojaaan, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  466. Au i k ....
     (blaža, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  467. Vasa Micić... Kuku nama majko!
    (Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  468. Preporucujem da svi odemo kolektivno u crkvu da zapalimo po jednu svecu za dobro zdravlje i srecu Bogdana Bogdanovica... Pozdrav
    (Stefan, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  469. Ahahahahahahhaha top8 premija, užas smo.. Cak se Hrvati da nas dobiju ako se susretnemo..
     (Miki Grom, 20. avgust 2017 19:36)

    # Link komentara

  470. Sto ti je kapitalizam. Kad te gazda kupi moze da ti radi sta god gazda zeli.
    (Todor, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  471. nad se da bar doktor Kingsa nece doci u BG!!! ;) :D
     (alexa, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  472. Katastrofa! Ali glavu gore, šta da se radi! Koliko supermoćnih igrača će nam odsustvovati na ovom EP! Znači Jokić, Teodosić, Simonović, Raduljica, sve same igračine! Ali šta da se radi, podrška Teu i neka se što pre oporavi, a mi idemo i pord ovih velikih problema do medalje sasvim sigurno, imamo jak tim, ali da nije odsustva ovih velikih majstora jurili bi zlato!
    (Ivan, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  473. Teodosić
    Marković
    Simonović
    Bjelica
    Jokić
    Raduljica

    Imamo jaču ekipu koja nam ne igra od ove koja igra
     (Uki, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  474. Hajde Srbi, osvojit cete vi zlato i bez ovih, pa vidi kako igrate pripremne. Nego neki pod nikom "Obavesteni" je na nekoj drugoj temi rekao da je sjedio u nekom kaficu sa Nedovicem i Teom, i da Teo 100% nece ici...vidi stvarno je "obavesten". Mislim da su vecina timova oslabljeni, jedino Litvanci zdravi.
    (Vladi, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  475. idemo dalje...podrska
     (son, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  476. Ruzan oprostaj Djordjevica od reprezentacije.
    (Bodiroga, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  477. Vasa Micić... Kuku nama majko!
    (Nekontrolisano kretanje u više pravaca, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  478. Ode Micic u Tursku,ni kriv ni duzan
     (antidote, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  479. Ma bas sam se iznenadio! Kakva farsa!
    Na sledecem EP ce da igraju juniori, posto ce ova posast da se prosiri i na sve Evroligaske timove.
    Sport je otisao u .....!
    (Glista, 20. avgust 2017 19:35)

    # Link komentara

  480. Batum,Gobert,Iliyasova,Lull,Jokic,Bjelica,Teo,Antetokumbo,Gallinari,Ašik,Mirotic.Kao da svi imaju nesto zajednicko...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (polliok, 20. avgust 2017 19:29)
    NBA batoo, :)
    (Cikks, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  481. Brz oporavak zelim
    (neon, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  482. kuku nama s micicem...sve u svemu, mnogo sam se plasio ovoga i ovo je definitivno reci hendikep nego jokica i ostali...
     (Zvezdale, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  483. Udarili embargo i Klipersi :)
     (asaa, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  484. U k... i taj eurobasket, necu ni da ga gledam. Mi bez Tea, Bjelice i Jokica, Spanci bez Ljulja, Francuzi bez pola tima, Grci bez Janisa, kroasani bez Hezonje i centara... A gle cuda, 90% gorepomenutih igra u NBA. Kosarka u Evropi je sve gora i gora, sve je manje talenata, ono sto malo valja odlazi u NBA, a zauzvrat dolaze losi i prosecni ameri koji tamo nisu uspeli. Na "eurobasketu" ce pobediti najmanje losa ekipa.
    (Dule, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  485. Tako rekli iz NA vBA. i kao patriota sad lupaj te minuse, a i sami tako mislite.
    (Samo kažem, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  486. jokic, raduljica, bjelica, simon, teo, markovic... sreca da se vraca nedovic, tako da se nadam on I jovic na pleja, ako bude igrao micic nece biti dobro
     (goran, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  487. samo ne micic,
    samo ne micic,
    samo ne micic,
    samo ne micic,
    ako ima boga, alaha, bude i visne!
    SAMO NE MICIC!!!!
    (wer, 20. avgust 2017 19:34)

    # Link komentara

  488. Micic na pleju, uzas, ni sut ni dodavanje. Nadam se da ce Sale napraviti neko cudo.
    (sarkas, 20. avgust 2017 19:29)

    Menjace se na pleju Nedovic, Jovic i Bogdanovic. Nece sa Micicem da se zeza Sale 100%
     (Aleks, 20. avgust 2017 19:33)

    # Link komentara

  489. Bjelica i Teo su 2 igrača koji bi bili u prvoj petorci svake ekipe u Evropi a mi ih nemamo za prvenstvo. Tuga.
     (Pefi, 20. avgust 2017 19:33)

    # Link komentara

  490. Fizio Clippers-a donio ferman
    (You do, 20. avgust 2017 19:33)

    # Link komentara

  491. Dje?
     (Svetolik Popadić - Baćko, 20. avgust 2017 19:33)

    # Link komentara

  492. Šok. Ali idemo dalje! Mogu ovi momci sve. Prvi komentar koji ikad šaljem!
    (Radovan, 20. avgust 2017 19:33)

    # Link komentara

  493. Ista situacija kao i kod Antetokumba...
    NBA-zločin koji traje...
     (Blackbeard, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  494. ....jezivo....
    (ugljesa, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  495. Očekivano,
    kad nije mogao Adetokumbo, Jokić što bi mogao Teodosić, ali nema veze nije važno neka momci igraju kao danas i sve je OK ipak smo mi zemlja košarke imam utisak da pođu bilo koja 12-torica uzećemo medalju, srećno Teo u NBA kao i Jokiću a momcima sreća na prvenstvu uzećemo zlato Srbiiiii...
    (Mlađan, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  496. Ovo je neverovatno.... ili smo mi navijaci zaslepljeni i neralni ili je ovo kraj iluzija o 1/2....sa ovoliko otkaza, i Ameri bi se zapitali da li je to moguce....Jokic, Simon, Raduljica, Bjelica, Teo, mozda i Nedovic, ranije Markovic...sto je mnogo, mnogo je...srecno momci, reprizira se film 12 zigosanih...pa ma koji to bili, to je 12 junaka...
    (Kale_Pravi, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  497. al će hrvati sad da likuju..... s pravom doduše, ništa od zlata, polufinale je plafon, i to na veliku sreću, po prvi put sam veliki pesimista, mislim da dalje od četvrtine ne idemo.... sve je meni ovo sumnjivo, ali ajde.....
    (beogradski, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  498. Očekivano.
    (Ivan, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  499. hahahaha
     (gile, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  500. E jbg
    Ovo je katastrofa, ovi momci što ostaju zaslužuju podršku i navijaću za njih još jače ali bez prve petorke ni amerima ne bi bilo svejedno.
    Teo, Bjelica, Simonović, Jokić, Raduljica što je mnogo, mnogo je.
     (ja, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  501. Pa bre zbog njih dvojice sam cekao ovo evropsko prvenstvo.Prvo, Jokic ne igra. Mislim se ok, ajd, oprosticu mu. Makar cu da gledam Teodosica.
    Sad ni on.
    Hronicna upala lista!
    Cvrc!
    (Mijajlo, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  502. Sve je jasnije, nijedan ozbiljniji igrac koji nastupa u NBA nece moci da igra uleb i fiba takmicenja. Ucenjivace igrace, pravice price da su im povrede mnogo teze nego sto jesu... Velika steta, od 5 nosioca reprezentacije samo Bogdan o Bobi igraju. Nsma Jokare, Tea i Bjelice. Tesko do zlata, ali treba svaku medalju kao zloto gledati. A i druge reprezentacije su oslabljene.
     (milan 26, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  503. Baš nam se ne da...
     (Zara, 20. avgust 2017 19:32)

    # Link komentara

  504. Neka nam je bog u pomoci...
    (Trollston, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  505. eeeeee...
    (eeee, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  506. Gledajuci sa aspekta rezultata lose, lose, jako lose. Cim neko pridje tom us..nom nbau odmah otkazi, povrede, razlozi, tretmani, pauze, klauzule i sl. p...ke materine.
    Pitanje je da li ce Micic upasti u 12 ili ce Djordjevic povesti dodatnog beka ?? Mada Micic je vec bio na EP tako da eto iznenadne sanse za njega !
    (antiDebil, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  507. Ok, tri centra, Macvan, Kalina, Lucic, Jovic i Micic (zato sto mora), i... U ovakvoj situaciji mozda je bolje zrtvovati Bircu, koji bi ionako imao minimalnu minutazu, a povesti sto vise bekova. Bogdan i Nedovic obavezno, posto mogu da igraju pleja, i jos dvojica. Mozda Guduric da bismo imali raznovrsniji napad u ovavoj situaciji, i Milosavljevic koji isto moze da odigra ok u napadu. Lazic je slabiji od Gagija u napadu, eventualno da se vidi na treningu ako je uigraniji sa delom ekipe koji je igrao u Zvezdi, pa da se tako nadoknadi nedostatak glavnog kreativca. Jbt, u odnosu na proslu godinu fale prva dva centra, prva dva pleja, mada je Jovic ok, ali falice jos jedan, fali Simon, a u odnosu na ranija takmicenja i Bjelica. A svi navedeni su bili sigurni prethodnih godina, stavise bili su glavni igraci uz Kalinica, Jovica, Nedovica i Macvana.
    (Milan, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  508. Hvala LA!!
     (pane, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  509. Bez Bjelice, Teodosica i Markovica i Raduljice..au zlo. Jokica ni ne racunam jer nije ni igrao.
    Treba i Jovica uzeti sa rezervom jer je cele sezone vukao povredu ledja. Bice cupavo.
     (NemanjaBB, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  510. Rekoh ja još kod Raduljice, očekujte još sličnih "povreda". Umesto podrške momcima koji imaju obraza i želje da se bore za nacionalni dres sportska javnost se upinje da opravda pobegulje koje dva puta u tri godine odbijaju reprezentaciju i rade na svom telu. Bravo Teo, što ti deset godina da se cimaš svakog leta, danas je izdaja u modi.
    (Stefan, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  511. Ako budemo u top 5 bice dobro.
     (Marko, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  512. Da je ostao u CSKA ne bi bio povrijedjen!
     (Komar, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  513. Priče za decu Ameri odlučuju.
     (Miki, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  514. Samo se cekalo da se ovo ozvanici. Opet sporednim putevima, opet ista prica. Tek potpisao ugovor, dodji 'vamo decko,neces ti nidje. Tuga i nemoc, tj lova.
    (Filip, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  515. I sad ce ove patriote i teoreticari zavere da krenu sa komentarima da je to zbog prelaska u NBa i slicno..ajde mocni Srbiii..sto sve znate i sto vam niko ne valja. Ajmoo
    (Milos, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  516. Koliki je Đorđetov procenat?
    (bossanova vino malenacprc, 20. avgust 2017 19:31)

    # Link komentara

  517. Au! Kakva šteta. Ali šta da se radi, glavu gore momci. Idemo po medalju, hrabro pa sta bude! Sreća prati hrabre!!!
    (Doktor, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  518. Ljudi niste vi krivi sto ste morate da gutate PR saopstenja klipersa, ali mislim da treba da budete iskreni prema javnosti. Sve ovo gubi smisao i nacionalna takmičenja vise neće biti ista. Ovo je ta tranzicija mi samo još da shvatimo i da se emotivno ne ložimo na CEO ovaj cirkus
    (Branko, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  519. Ma ajde da oprostite ke.aza do bola. Nijedan nas igrac koji je potpisao novi ugovor sa nekim NBA timom ne moze da nastupa u poslednjih par godina. Cim sam cuo da se prica da ovaj iz Klipersa dolazi znao sam da od Tea nema nista na ovom prvenstvu. Cudi me i za Bogdana mozda zato sto je tamo Divac.
     (mls, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  520. тежак ударац за репретентацију. тек сад ова екипа нема везе са ОИ. Биће јако тешко!
    (kiklop, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  521. ispadamo u skupini
     (vobra, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  522. Ispalaa, cestitam.
    Pametan momak. Cim se ozenio dosao je pameti. Sad lagano po lovu u NBA.
     (cex, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  523. Pih... ovo me vec zabolje, sad je vec pitanje sta i kako, nadam se da ce jovic moci igrati 25-30 min na nivou kao u zvezdi, inace mrka kapa. Bogi kao opcija otpada jer je prevelika potrosnja za njega na toj poziciji, a ne donosi neku prednost. Micic je nazalost bolji bio kada je prvi put usao u ekipu nego danas, upazno covjek unazadovao. Jos jednom PIH
     (rileHerc, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  524. Ovo je veliki hendikep. Možemo da se nosimo sa otkazima Jokića, Simonovića, Raduljice ali ovo je ogroman udarac. Sad će biti povuci potegni. Jović mora da bude kao nikad a tu je i Bogdan da mu pomogne. Nadam se da će i Nedović što pre krenuti da igra. I dalje imamo jak tim za visoke domete. Nadam se kompletnom okupljanju 2019 godine na SP. Teodosić da je mogao da igra on bi igrao jer mu je ovo možda i poslednja prilika za Evropsko zlato. Ne sekiram se ja za našu ekipu mi smo zemlja košarke.
    (Ratko, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  525. au kad sad krene pljuvanje po Teodosiću od strane velikih patrijota koji ne znaju uopšte da šutaju ali znaju sve o basketu...
    (lorenzo, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  526. Pukli smo!!!
     (Vlada, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  527. Kakvo licemerje i selektora i Teodosica. Sad nije sabotiranje od strane medicinskog tima Nba kluba, sad nije individualni rad, sad nije neki menadzer kriv, sad nema prozivanja po novinama, sad niko nije izdajnik, sad je zajednicki dogovor?? A vazi.
    (Dozvolite, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  528. Za par dana će vest glasiti: "Pozivaju se građani koji žele da igraju za Srbiju na Evrobasketu".
     (René Artois, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  529. Neka nam je srecno,igrac kojeg niko ne moze da zameni...
    (Nemanja, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  530. Svi iz Nba se povredjuju. Bez treninga i utakmica. Dubok naklon Marku, a posebno Pau.
     (seksisto, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  531. obrali smo bostan, ako prodjemo grupu dobro je...
     (expert, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  532. od 3 igraca od kojih se najvise ocekivalo: tea, bjelice i jokica nije ostao niko. Ne nastupa ni raduljica, neka nam je Bog u pomoci, sve ce pasti na bogdana i nadam se nedovica, ostali su prosecni igraci na svojim pozicijama, mada i dalje se nadam zlatu, dugo su ti momci zajedno a lucic i gagi su pokazali da mogu da pomognu
     (srb, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  533. Ovi koji ostanu dace svoj maximum i bice ovo dobro...
    (1van, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  534. Uzimanje medalje sada je pravi podvig. Napred Srbijo!
    (Miloš, 20. avgust 2017 19:30)

    # Link komentara

  535. Drzi se Teo majstore!
    (Pavke, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  536. smorih se
     (., 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  537. Znaci kada imamo igrace za tim koji bi se prosetao do finala mi polako ostajemo skoro pa bez prve petorke. Uzas!
     (Marko, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  538. E jbg!
     (Paja patak NS, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  539. E ovo je vec veliki udarac za nas. Ovime nam sanse za zlato drasticno opadaju. Posebno ako Micic bude isao medju 12.
    (Jord4nnnn, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  540. Aj kao nismo znali
    (Griffin, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  541. cak i da osvojimo evropsko prvenstvo, bice mi krivo sto nismo igrali u najjacem sastavu, bilo bi spektakularno videti tea, jokaru i bjelicu zajedno na parketu pored bobija i ostalih...
     (realista, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  542. Batum,Gobert,Iliyasova,Lull,Jokic,Bjelica,Teo,Antetokumbo,Gallinari,Ašik,Mirotic.Kao da svi imaju nesto zajednicko...
     (polliok, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  543. Teško mi je da pišem, ovo je najteži udarac za realizaciju. Mozak ekipe, motor koji je vukao sve i uvek predvodio tim do bitnih pobeda. Uvek se odazivao na poziv, vratio veru u reprezentaciju.
    Miloše ljudino, želim ti brz i uspešan oporavak. Saletu treba puna podrška sad, uvek sam verovao u njega, tako i sada znam da će izvući maksimum iz ekipe. Ali odsustvo Tea će se osetiti. Baš mi je krivo
     (Uki, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  544. Šta se dešava više!
     (toske, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  545. Izgubio sam 100e pre 15min, idem i psujem po kuci, sad i ovo.....

    Micic na pleju, uzas, ni sut ni dodavanje. Nadam se da ce Sale napraviti neko cudo.
     (sarkas, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  546. auuuuu
     (ljusha, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  547. Kakav uzas!

    Ovako ako udjemo u prva 4 bice dobro!

    Bas smo malerozni. Pitanje u kakvoj ce formi biti Teo za 2 godine i definitivno necemo videti nasu reprezentaciju u najjacem sastavu nikada!

    Ovako ne gubimo samo Tea, vec i Bogdana. Bogdan ce trositi mnogo vise energije na organizaciju igre i gubice snagu za sut, koji mu je najjace oruzje. Jednostavno, vidi se da ne moze da izdrzi toliki teret.

    Je l' ne sme nikog vise da pozove? Mislim nekog pleja?
    (Sakaluda, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  548. Veliki hendikep za nasu reprezentaciju. Ali zlatno pravilo, koga nema bez njega se mora i moze. Puna podrska nasim momcima.
     (Mister X, 20. avgust 2017 19:29)

    # Link komentara

  549. Eeeee.. No braduljica, No Teo, NO FUN. Bez obzira na sve, momci samo jako i napred Srbija. Ja i dalje verujem u medalju...
     (inout, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  550. Mislim da nema smisla da se uopste igra Evrobasket bez Tea nije to onda to...
    Brz oporavak legendo
     (Damzan, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  551. Ocekivano
     (buki, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  552. U inat svima, u inat NBA masineriji - igraj i pobedi, ponosno se vrati...
    (Nikola84, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  553. Nemam komentar,neverovatno..
     (Srbija, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  554. svima odjednom "hronicne povrede" , ovo ono, ajde lepo da ne idemo na evrobasket...
     (Neodlucni posetilac, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  555. Који смо ми баксузи :( . 3 од 4 најбоља играча не иду на еуробаскет. И даље сам оптимиста,иако ће играти Васа Мицић. Момци стисните зубе,шта је ту је,идемо по медаљу,ХРАБРО!!!
     (Ratar, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  556. Dojavili ljudi ranije u komentarima, bilo je sve jasno...
    Samo cu reći, trt.
     (Rozenkranc, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  557. Mislite klipersi doneli odluku... Znamo sve...
     (klas, 20. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  558. Kad potpisuju ugovore samo cifru vide i to je to, ne cudi me uopste ova zabrana igranja za reprezentaciju....
    Napred Hrvatska za Sarica navijam to je coek.
    (Grobar, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  559. Znaci nista od medalje... Brz oporavak Teo.
     (dp3, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  560. NBA uzima danak,preocigledno je.Ova prvenstva nema svrhe vise organizovati
     (jovo, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  561. Eto ti šta mu uradi žena. Jutro izjavila da neće u El Ej , ovde su joj, kaže, roditelji i porodica(!)...A Teo se odmah „povredio . Iako je u Americi, a ne na lečenju! Postoje žene koje od ništaka naprave čoveka, ali i ove koje shebu svakog ko vredi, poput one Noletove ...a ima ih još , oho ho.
     (Batalaka, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  562. Da da, i Adetokumpu isto povreda ne dozvoljava, nije NBA uopste.. Sramota!
    (JohnSnow, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  563. Kakav hendidekep,ocaj..Ali ljudi moji koliko sada nedostaje Markovic,kolik bo nam znacio uz Jovica.Nadamo se da ce se Nedovic oporaviti..Micic je ocajan,a Bogdan ne moze da igra na poziciji pleja puno jer onda nije toliko ubitacan.Definitivno Bogdan mora da bude najbolji,najodgovorniji igrac
    (VuK, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  564. Sve se udovoljava skupim ugovorima koje igraci imaju sa klubovima. Naročito je Nba rigorozan. Od danas zvanično pocinje era takmicenjima B timova na evropskim prvenstvima.
     (notar, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  565. teo, jokic, galinari, janis, mirotic, zizic, hezonja, zubac,parker, batum, gober, iljasova....Svaki euro posle olimpijade se bukvalno raspadne. Suludo je na 2 god igrati
     (mvp, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  566. treba zabraniti igracima da potpisuju za nba klubove! upropastise nam reprezenta iju.
     (drajfus, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  567. Odlozite prvenstvo. Nije to to bez Tea
     (mogwai7, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  568. Au,kakav samar... mogli smo bez Belog,Jokica,Nemanja i Radulje ali bez Tea tesko. Nije dzabe Sale na ovom turniru stavio Bogdana na pleja,znao je da se Teo ne moze oporaviti. Sve u svemu ljudi mi izgledamo odlicno oakov,6/6 imamo,jeste da nisu neki protivnici ali sta je tu je. Napred momci do zlata,ne sumnjamo u vas! SRBIJA
     (samo kazem, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  569. Ceo prvi tim povredjen ...
    (Лако је теби011, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  570. Jokara,Bradulja,Beli,Simon,Teo auuuu.
     (nik sloter, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  571. ok, DISAPPOINTMENT!!!
    ...mogao sam da namirišem ovo
    (cezarlije, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  572. Ovoga smo se svi plasili. Velika steta, Teo je simbol ove generacije i kosarkaskog sarma nase reprezentacije, bez njega smo dvostruko slabiji.
    Nista, sad cemo se krpiti sa plejmejkerom preko Micica i Nedovica kako znamo i umemo. Skroz drugacija koncepcija reprezentacije nego do sada.
    Tesko do medalje ali nek je sa srecom, ja verujem...
    Srecno maestro u LA!
    (Farmakomafijas, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  573. Nameštaljka ...
    (Raka, 20. avgust 2017 19:27)

    # Link komentara

  574. K-A-T-A-S-T-R-O-F-A
    (Marčulionis, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  575. Sada će se sposobnosti Aleksandra Djordjevića, kao trenera, pokazati u pravom svetlu. Ako je zaista košarkaski madjioničar, kao što verujem da jeste, opet ćemo imati dobre rezultate na ovom takmičenju. Možda ne vrhunske (čitaj: šampionske), ali svakako dobre, naročito za ovako oslabljen tim. Ako Djordjević napravi tim, kao što je dosad radio, uspeh neće izostati. Verujem u njega i u tim. Napred Srbija!!
    (Marina, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  576. nemogu da verujem kakav lobi nba. juce sam vec napisao da bi nesto ovako moglo da se desi. verujte mi da za mesec dana kad pocne sezona nba niko nece imati nikakve povrede. koliko ste neki pljuvali preko jokica, a na kraju svi kljucni igraci ne igraju.
     (darko, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  577. Kao povreda...
     (., 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  578. O boze, na kraju ce Hrvati ni krivi ni duzni na postolje, pa ce njihova prica koja traje 15 godina, "Eto vidite da smo sila", imati smisla...
     (Jumko, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  579. Leleee…ee ...
     (Milos, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  580. Ugasili smo ga. Ne vredi to vise ni gledati, ovo preostalo je dobra ali limitirana ekipa. Ova genearcija je morala po titulu, sl. Ep za 4 godine, do tada ne vidim neke naslednike. Steta.
     (Gradjanin sveta, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  581. ovo nam je bila najbolja prilika za zlato i zadese nas ovakvi pehovi i povrede.
    steta za Tea, bas mi je zao jer je njemu sigurno najteze.
     (hh, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  582. Katastrofa!!!!! Momci dajte sve od sebe. Borite se maksimalno i nece vam se zameriti. Igramo bez prve petorke maltene, sto ne bi nijedna reprezentacija da prezivi. A mi cemo ipak uzeti medalju. Srecno!
     (Bicu Slobodan, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  583. Šteta. Sve najbolje i brz oporavak!
    (Sasa, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  584. Jesam ja jedini koji odjednom uopšte nije zaintresovan da gleda ovo prvenstvo?

    Milošu sve najbolje. Da se oporavi na vreme da dere Amere.
    (Mladen, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  585. Uzećemo medalju i bez prve petorke!
     (josip broz, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  586. Ma da se nosite svi..
     (Paquito, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  587. A ko igra, pošto je pola tima odustalo?
    (a, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  588. Opet ista priča sa NBA igračima.Nove gazde ne daju igračima da nastupaju za svoje države jer su iste kupili kao nekavu robu ili rezervni deo i sa njima raspolažu bezuslovno.Žalosno.
    (Bobi B., 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  589. Jovicu! Od tebe najvise zavisi.Znam da ovo citas.Bices MVP prvenstva.Zapamti!
     (dr dragicevic, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  590. Uffff, ovo nikako nije dobra vest.
    Bas sam se skenjao kad sam procitao.
    Bukvalno odlazimo na prvenstvo osakaceni.
    Naravno, nije da ne verujem u nase momke, ali svi znamo da je Teodosic katalizator naseg tima.
    Kako god bilo, svu srecuel zim nasim momcima.
    (qwerty, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  591. brz oporavak, milose...naravno da je tvoje zdravlje ispred svega, vratices se kad bude trebalo a dotle cemo dobijati i bez tebe. bilo bi sjajno da si tu, ali jovke i bogdan ce odraditi i tvoj posao a dovoljni su da evropsku bUraniju postavimo na svoje mesto. a to je sve od drugog mesta pa nanize.
     (cole, 20. avgust 2017 19:26)

    # Link komentara

  592. Najveci moguci hendikep. Svako je koliko-toliko zamenjiv osim njega...
     (palop, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  593. Bice gusto i grupu proci...
    (Eto ti sad., 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  594. Sto se mene tice, od one zelje pre god dana i iscekivanja evropskog, vise nema nista.. Bar 15 top igraca nece biti na EP, a i oni na stranu, ako sam sta cekao, cekao sam Tea! Legendu, najveceg coveka, i pleja koji se vise nece roditi.
     (ForeverSRB, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  595. Dajte budite ozbiljni,prosao sve lekarske preglede u USA, a onda odjednom ima hronicnu povredu lista!
    (Miskec, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  596. Jedini igrac ciji nedostatak ne mozemo da nadomestimo...
     (DerGenius, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  597. Sale nema razloga da ga branis. Ti si onomad sa jednim zdravim kolenom isao i igrao SP. Mogao je i on koliko toliko zbog morala bar da prisustvuje ali izgleda da je iz LA Klipersa stigla neka depesa. Jokic Raduljica Teodosic Simonovic Markovic daj boze da sledeci ne bude Bogdan Bogdanovic onda mozemo komotno i da ne idemo na EP.
     (Petar, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  598. Isti slucaj kao sa Adetokumbom.
    Klubovi ne mogu da zabrane igracima da nastupaju na EP,ali izvrsavaju pritisak na igrace pa oni odustanu.Kako koji igrac bude odlazio u NBA,bice sve vise ovakvih primera.
     (Gavala, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  599. mojne njaskete mnogo.
    (deda, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  600. Bukvalno B tim sem Bogdanovica....
     (polliok, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  601. Нажалост, сад је медаља далеко.
     (sasa, 20. avgust 2017 19:25)

    # Link komentara

  602. evropsko ce biti smesno,pola najboljih ne igra
     (mire, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  603. Sad ne moram ni gledat prvenstvo, sprdnja
     (Plavi, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  604. Ufff bas sam se pribojavao ovakvog scenarija. Velika steta. Imali smo dobru priliku da se vratimo sa.zlatom sa ovog evropskog prvenstva, ali bez Tea ce to biti skoro nemoguca misija. Ostali smo na jednom pleju, Jovicu. Micic nije taj kalibar. To je pokazao i na ovim pripremnim utakmicama. Moze Bogdan da odmeni malo, ali smo.onda tanki na bekovima. Samo da Nedovic moze da igra pa da se nadamo barem polufinalu. Steta i za Tea. Ovo bi mu bila kruna karijere sa reprezentacijom, ali se takodje nadam da ce skroz da se oporavi i da ce imati dobru sezonu u NBA ligi.
     (Pufne za frezenkovanje, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  605. Ode sve u majcinu.Pa dokle bree! ko je sledeci.
     (no name, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  606. Nema nikakve dileme da su LA Klipani umesali prste. Igra tamo prvu sezonu, velika su ocekivanja, a on da igra EP... Jokica su jedva nagovorili, trener mu dolazio kuci bio 15 dana ziveo sa njim u Somboru da ga nagovorio da ne ide na EP.
    (Ivan, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  607. Bice tesko al sta da se radi. Idemo hrabro do medalje.
    (Cvarkov, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  608. Nedović se sada mora voditi, makar i ne spreman, na pleju smo bas tanki, Jović mora istupiti i valjda ce Boban prikazati igru iz Eurolige od pre neku godinu, stvarno steta
     (EU, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  609. Lelelele
     (Plavi, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  610. Dobro. Ovo vec postaje sprdnja. Zvanicno dizem ruke i vise se ne sekiran ni za sta i ni za koga. Mislim na sportska takmicenja. Ocigledno je da je kult reprezentacije odaaavno u kanalu nekom. Tako da sta ja imam od toga da se sekiram. Nek su svi zivi i zdravi i to je to sto se "sekiracije" tice. Mene ceka sekiracija od "prosecne plate" 400e. Prosto me sramota koliko nam dobro ide.
    (Ime, 20. avgust 2017 19:24)

    # Link komentara

  611. idem da izvrsim samoubistvo ali bukvalno to mislim..
     (poznavalac svega, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  612. Da se ne lažemo, svaki igrač koji ode u NBA 99% neće igrati za reprezentaciju. Možemo već sledeće sezone da se oprostimo i od Bogdanovića.
     (x, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  613. E ovo je vec katastrofa! Ova generacija je zasluzila zlatnu medalju, ali uzevsi u obzir da je sledece Ep za 4 godine, a da Sad salje Nba igrace na Sp i Oi, nazalost nema od toga nista! Dzaba mi znamo da smo sada sa Djordjevicem najjaca ekipa pored Sad, ako se to ne krunise na terenu. Steta...
     (Jumko, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  614. PROBLEM.
     (Dr.Mr., 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  615. Tako je i Jokic mogao, ali j....
     (Zmago, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  616. Slucajno?!
     (tvmazohista, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  617. Docice nam glave NBA liga .. od kada su evropski kosarkasi poceli masovno tamo da odnose, svi su kao povredjeni ili naprosno ne mogu da igraju za svoje zemlje. Sigurno ih brutalno ucenjuju.. sport vise nije sto je nekada bio.. sve se vrti oko novca i izgubio se svaki smisao.
     (Realnost iz drugog ugla, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  618. Nijedan nas igrac ne treba da ide vise u NBA, ionako igraju epizodne uloge sa povremenim dobrim partijama.

    nema ovde nikakve hronicne povrede, vec Teov novi klub LA Klipers nisu dali dozvolu za igranje.

    Kako je moguce da igraci koji igraju u Evropi, nemaju hronicne povrede?
     (Srbin iz Hercegovine, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  619. Zato je Bogdan i probao na pleju par ovih tekmi, ubedljivo najbitniji igrač naše repke, nek nam je Bog u pomoći sa Micicem...
     (randomlik, 20. avgust 2017 19:23)

    # Link komentara

  620. pukli smo.
     (dragan, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  621. da si ti nama ziv i zdrav pa se gledamo sledece godine.
     (napred PARTIZAN, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  622. Hm.....bez obzira, iz inata uzimamo medalju, koju god!!! Puna podrška momcima, verujem i njih!
    (Nikola, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  623. Ако узмемо медаљу, или чак злато, хоће ли и даље Ђорђевић бити "господин его" и лош тренер?
     (Славиша, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  624. katastrofa... brz oporavak majstore
     (pekar, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  625. ahaha, samo sam cekao da kazu
     (RoCo, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  626. E dođavola (ovo je najpristojnije što mogu). Pa koji smo mi baksuzi to nema nigde. Ništa idemo dalje, Teo srećan oporavak, a ostali neka se bore kako znaju i umeju. Šanse su značajno pale, ali mora da se igra.
    (Gde ja živim, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  627. Nazalost, sada smo samo jedan prosjecan tim
    (Memmm, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  628. Pa ne to, samo ne to
     (Koknava Bahtla, 20. avgust 2017 19:22)

    # Link komentara

  629. Uh sto mi je zao. Teo je uvek bio tu za reprezentaciju. Na zalost, bez njega mi smo prosecan tim. U svakom slucaju, srecno momci, uz vas smo...
     (Mare, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  630. i neka mi neko kaže da svi ovi otkazi reprezentaciji nisu zbog trenera
     (qwamo, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  631. Markovic da se vrati.
    (Petar, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  632. Želim sve najgore svima koji su povezani sa organizacijom i funkcionisanjem NBA lige.
    (Vd, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  633. Bogdane, pokazi koliko si veliki
    (Bice bolje, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  634. Steta. Ali imamo mi dobar sastav, koji moze do medalje. Ajmo Srbija!!
     (Car, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  635. muče njega klipersi...
     (gluvaglava, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  636. Sedeo sam do malopre u kaficu kod Marka Pantelica, sa njim, Teom i Nedovicem i gledali ovu tekmu... Ljudi, Teo definitivno ne ide na EP, e sad, dal je to njegova odluka, povredu na ili me daju Klipersi, to vec ne znam...
    (obavesten, 20. avgust 2017 17:26)

    I tebi je bas onako saostiop da ne ide? Sta se desilo kad si se probudio? Kakvih indijanaca ovde ima.
    (Djole, 20. avgust 2017 17:45)

    A šta ako bude igrao hoćeš li ovde da se izvinjavaš. Ne kontam tu tvoju poruku šta hvališ se ili tuguješ ne kontam. Ja da sam čuo tako neko sigurno ne bi išao na internet i blebeto o tome.
    (Bane, 20. avgust 2017 17:45)
    ...
    Haha haha ha lepo vam je rekao dečko, a vi tu nešto vređate..
     (Kića, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  637. Zavrsili smo a da nismo ni poceli...Jelisaveta likes this :D
     (Liverpool Man, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  638. Simpatičan mladić...
    (Ko izda..., 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  639. Istegnut mu NBA ugovor, kao i Jokiću a to je mučilo i Bobija ranije.
     (Gischmann, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  640. Nikakva povreda. Klipersi mu nisu dozvolili. Patriote, ocekujem pljuvanje Bobija puta pljuvanje Jokica pa na kvadrat. Ili imate dvostruke arsine za one koji izmisljaju povrede i odbijaju da igraju na EP i to sada kada su pripreme u jeku?
     (nista o nicemu, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  641. Tragedija.
     (Kova, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  642. Dovidjenja zlato.
     (Dragan Banjaluka, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  643. Déj?-vu
    (S. Drazo, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  644. Ne osudjujem ga MNOGO!

    Hmm!!
     (Nikola Jokic, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  645. Neee…ee .
     (Blue Moon 443, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  646. to je to, nista od medalje
     (luka, 20. avgust 2017 19:21)

    # Link komentara

  647. pa dobro....idemo dalje...zelim mu brz oporavak i dobro zdravlje a mi cemo i bez njega biti prvaci
     (darko, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  648. Smor,bez prve petorke igramo,uzas!
     (malibu stejsi, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  649. Auuuuu!
     (Srki, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  650. Pa da li je moguce ovo da se desava???Kako to da uvek nemamo srece???
     (King James, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  651. to ti je nba
     (Sinan, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  652. Njemu niko nema pravo rec da prigovori.Brz oporavak majstore.
     (doktor, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  653. Uzecemo zlato!
     (Unatoč komšijama, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  654. Kakav sok... Bez Tea, Bjelice, Jokica, Markovica, Raduljice. Ljudi koji su udarna igla ekipe godinama bili. Sad sve pade na ledja Bogdana
     (Miki28, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  655. E jbg
     (Mister Who, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  656. ma igrace micic
    eh
     (grickalo luis, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  657. Pa vi i dalje pljujte Jokića kako klub nije imao uticaja na njegovu odluku...
     (tex, 20. avgust 2017 19:20)

    # Link komentara

  658. sta rade amerikanci kakvo zlo
     (niksicko, 20. avgust 2017 19:19)

    # Link komentara

  659. Spanija osvaja . Cao
     (Ranko iz Napoleona, 20. avgust 2017 19:19)

    # Link komentara

  660. 150 komentara
     (Galaxy S7, 20. avgust 2017 19:19)

    # Link komentara