1. Jel to onaj "čuveni" Mažić što nije dosudio PENAL za Zvezdu u 5 minutu finala kupa, kada je centarhalf Partizana povlačio za dres centarfora Zvezde ??
    (PENAL, 18. avgust 2017 18:15)

    # Link komentara

  2. Shvatate li vec jednom da Vojvodini nisu bitni lokalci iz jednog mjesta.Vi ste za nas kao Surdulica i Leskovac,nama je samo bitno da postoji isti kriterijum sudjenja za sve.Ako tada budete prvaci vi ili Mladi radnik mama je svejedno jer je uspjeh istvaren na sportski nacin.Da nas kradu protiv Vozdovca isto bi reagovali.Partizan i Zvezda su lokalni blizanci koji se uopste ne razlikuju,kradete i jedni i drugi.Ne bi vi gledali ni polovinu titula da sude evropske sudije.A sada prepustamo vama lokalcima da se izmedju sebe tobos svadjate...Uvijek Vojvodina,nikad blizanci iz iste varosi.
    (sasa.r, 18. avgust 2017 09:49)

    # Link komentara

  3. "...U staroj Jugi je Zvezda osvojila sve najpoštenije jer nije važila za klub ljubimče ili mezimče,poput vojnog partizana i Titovog Ajduka..."
    (Istina)
    U komunistickoj Jugoslaviji je ljubimac vladara Tita tj Hajduk osvojio tek par titula-i vama je ta recenica logicna?Vojno mezimce Partizan vise od Hajduka-logicno,vojni klub.Ali CZ osvajala sve ne posteno vec najpostenije(zanima me razlika izmedju "postenog" i "najpostenijeg" u domacem fudbalu)?!Pa u to ni dete koje veruje u bajke ne moze da poveruje.A,inace,vidim da i dalje navijaci najpostenijeg kluba(koji je te "sajberovske" godine priznao da je igrao namestenu utakmicu tako sto je izasao na teren,bas kao i Partizanov protivnik) nastavljaju da ponizavaju pravopis i protivnika pisuci mu ime malim pocetnim slovom.Inace,upravo procitah zanimljiv podatak u komentarima da je Vosa jednom izgubila titulu jer je prepostena CZ namerno izgubila od Hajduka te je on osvojio titulu.
    (analiza, 17. avgust 2017 23:24)

    # Link komentara

  4. Ma nemoguće
     (misa024, 17. avgust 2017 19:55)

    # Link komentara

  5. @Svaki Šajberovac ima za brata...

    U bre, tebe je istina baš dobro pogodila, dobro si se upalio...

    Kažeš Zvezda miljenica, nameštene titule, itd, ma kako da ne...verovatno smo zato i bili prvaci Evrope i sveta, zato što su nam u staroj Jugi nameštane titule...ma da...

    Ni u doba najveće moći kluba nismo imali sudije na našoj strani, imali smo jak tim, imali velike ambicije i spremali smo se za velika dela, što se i ostvarilo...a vama paćenicima san je bio i ostao da po svaku cenu nas sustignete u broju titula ne birajući sredstva...
     (Dragan, 17. avgust 2017 18:55)

    # Link komentara

  6. Istina je potpuno obrnuta. Svih 18 titula dobili ste kao mezimci srpski UDBE, Miljanicevi puleni ili dekretom tj. pritiskom na FSJ I UEFU (cuveni slucaju Sajber pa vas za to I zovemo Sajberovci)
    ....
    (Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata, 17. avgust 2017 18:22)

    Slučaju Šajber je jedna od najvećih sramota Partizana.

    Samo je Partizan tvrdio da nije nameštena utakmica, cela ex-Yu se grohotom smejala, svi klubovi su izašli na teren da odigraju ponovljeno poslednje kolo.

    Šta Partizanu vredi da se pravda i priča o poštenju, kada je njihov protivnik u tom meču, sarajevski Željo izašao na teren kako bi odigrao ponovljeni meč i time priznao da je bilo namešteno.
    (komično, 17. avgust 2017 18:49)

    # Link komentara

  7. @srbin
    jadna vosa koliko ih je Partizan pokrao...

    To se da izbrojati,ali Zvezdine lopovluke, tu broj nema
    Pitaj stare novosadjane Vosine navijace koliko mrze Zvezdu. Za to sto je 1975 nameno izgubili od Hajduka u poslednjem kolu pa je Vosa izgubila titulu.
    Seti se I penala bad Boacijem...
    To kako vi Sajberovci kradete to svet nije video...
     (Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata, 17. avgust 2017 18:41)

    # Link komentara

  8. @Istina
    Istina je potpuno obrnuta. Svih 18 titula dobili ste kao mezimci srpski UDBE, Miljanicevi puleni ili dekretom tj. pritiskom na FSJ I UEFU (cuveni slucaju Sajber pa vas za to I zovemo Sajberovci)
    Nijedan klub nije bio tako omrznut od drugih navijaca.
    Otimanje igraca, beskrajna sudijska navlacenja, penali koje brat bratu ne bi sudio, stadion izgradjen iz budzeta Republike Srbije, crni fondovi, "sampioni " u dosudjivanju penala I crvenih karona protivnicima ...eto tako ste "osvajali" title, ali u Jugoslaviji- stubovi srpstva!
    Zaro I ne igrate evropske lige vec 11 godina
    Tamo gde se igraca posten fudbal bez sudijska navlacenja I sklanjalica - nema vas nigde. Pogledaj evropski koeficijent: 4 zarez nesto...sramotite srpski fudbal.
     (Svaki Sajberovac ima za brata, Slavka Sajbera hrvata, 17. avgust 2017 18:22)

    # Link komentara

  9. Koliko lupetanja u jednom saopstenju. Mrtva trka izmedju Vose i Zvezde.
     (Keza, 17. avgust 2017 18:15)

    # Link komentara

  10. Jadna vosa koliko ih je partizan pokrao za zadnju deceniju pa to je sramota...i to onako drsko i bahato da i slepac vidi bez pardona i srama...
    (srbin, 17. avgust 2017 18:12)

    # Link komentara

  11. Partizanu i Zvezdi da sude strane sudije, Partizan bi imao deset titula vise od Zvezde, sigurno. Vi od 21 titule u staroj zemlji ste bar sedam dobili na poklon, i ne znam sta lupetas.
    (A uz to si i botina najverovatnije, 17. avgust 2017 14:08)

    Ti verovatno mnogo gledaš onog Pantića .U staroj Jugi je Zvezda osvojila sve najpoštenije jer nije važila za klub ljubimče ili mezimče,poput vojnog partizana i Titovog Ajduka.Jedino je vama bilo dozvoljeno da na nekih 5-6 godina uzimate titulu po direktivi,kad niste mogli pošteno.U Ljubljani je utakmica trajala dok nije pao mrak i dok niste dali gol za titulu,to i vrapci znaju.Za ove titule nakon podele Jugoslavije i ne treba niko da priča,svi znaju da su 90% nameštene partizanu na raznorazne načine i da postoji mogućnost istrage ili kad bi svi priznali,vi ne bi ste imali više od 5 titula ukupno.
    (Istina, 17. avgust 2017 18:05)

    # Link komentara

  12. Ja mislim da Mažić nije nikakav kvalitetan sudija. Pa šta ako sudi velike evropske i svetske utakmice!? Pa, koliko je samo primedbi bilo na njegovo suđenje!? Da se razumemo, UEFA i FIFA funkcionišu po principu poslušništva, baš kao i FSS, nema razlike. A Mažić, on vam je samo jedan inteligentni poslušnik koji dobro kapira odnos moći i uticaja klubova i reprezentacija kojima sudi. Naravno, uvek navlači za moćnijeg i uticajnijeg i zbog toga je toliko i napredovao.
     (Dragan, 17. avgust 2017 17:57)

    # Link komentara

  13. Stvarno uzas...Ne cudi,kad se napada i vredja Djokovic sta drugi uspesni mogu ocekivati...
     (Brica, 17. avgust 2017 17:50)

    # Link komentara

  14. Da imate Mažića možda bi jednom prešli centar.
    Na svom stadionu igraju bunker 90 minuta. Trebalo bi da se zove Boško Buha, umesto Karađorđe :)
    (BigBoca, 17. avgust 2017 13:00)

    Kakav crni Boško Buha. To je bio heroj. Treba da se zove "Snaša sa salaša."
    (Negativni, 17. avgust 2017 17:48)

    # Link komentara

  15. 1. nikad necete biti prvaci sa takvom upravom... 2. uefa se uopste nece baviti vasom tuzbom...i draga upravo vojvodine nemoj da budete toliki licemjeri i pisete takve gluposti i nebuloze,tako nesto neprilici pismenim i skolovanim ljudima,ako se smatrate istim...zadnju utakmicu ste izgubili i vise nego zasluzeno,da vam onaj momak nije onako branio dozivjeli biste debakl...ne znam samo kako vas nije sramota sa takvim saopstenjima da izlazite u javnost...
     (goran..., 17. avgust 2017 17:41)

    # Link komentara

  16. Xaxaxxa pa ovo je necuveno! Bitno da su protiv Partizana osteceni drasticno bez obzira sto na gol ne umeju da sutnu, ali zato protiv Zvezde, njihove vece sestre, je sve i vise nego posteno, iskljucenja igraca, presmesni penali, sa dva nula preokret na 3:2... zaista dramaticno nemanje obraza.
     (SHTELA rosa di Belgrado, 17. avgust 2017 17:13)

    # Link komentara

  17. jel mazic sudio i u minus prvom kolu kvalifikacija za le? ahahahahahahaha
    (djura, 17. avgust 2017 17:08)

    # Link komentara

  18. Partizanovci, stice se utisak da vam je Mazic drazi od Saleta Ilica:-)
    (fljamurtari dobro pari, 17. avgust 2017 17:06)

    # Link komentara

  19. "Zbog ovoga cemo pustiti Zvezdu" ,prebijanje Trujica i podrska huliganima,smena trenera posle posle prve utakmice(pobede),gde je Meleg?
    Poznat model,trazimo krivca dok unistavamo klub,navijaci bez mozga to prihvate i tako godinama bez rezultata.
    (Smederevac, 17. avgust 2017 17:04)

    # Link komentara

  20. Posteno smo vas dobili u kupu ne blatite coveka bzv vise!
    (Igor, 17. avgust 2017 17:03)

    # Link komentara

  21. brate,dosadni ste...jesam iz banata,volim vojvodinu,ali ovo je stvarno prevršilo sve granice...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MarcoPolo, 17. avgust 2017 13:44)

    Хе, хе, знаш и сам, не лаје кера села ради, већ себе ради
    "Неко" је изледа намирисао да ће Мажић да суди дерби, па припрема терен на којем се најбоље сналази.
    Мажић је, овакав или онакав, постао институција у нашем фудбалу и незгодан пример осталим судијама.
    У Србији се успех не опрашта.
    (Коло коло, 17. avgust 2017 17:03)

    # Link komentara

  22. @.Ja Pa budite i vi jednom sampioni Evrope u fudbalu pa se posle brukajte kao mali klub...29.05.91
     (Mandov, 17. avgust 2017 16:53)

    # Link komentara

  23. Dopis sročen na nivou sastava osrednjeg učenika drugog razreda osnovne škole.
    Ko nam vodi klubove...
    (B..., 17. avgust 2017 16:49)

    # Link komentara

  24. Hocete da posaljete onaj snimak penala za vas protiv FKP,koji je sviran van 16,ili mozda onaj penal na kom se vidi nasmejani padači??
    Posaljite snimak slobodno,ove zadnje utakmice,dobicete dijagnozu!
    (Muftija delija, 17. avgust 2017 16:42)

    # Link komentara

  25. Izbacujte ih iz lige vise, ovakvi kakvi su i ne zasluzuju da ucestvuju u takmicenju. Iz nemoci i frustracije pisu ove gluposti koje su narucene sa druge adrese, iz Beograda. A mozda su tamo i pisane. A nekada su bili gospodski klub! Ovo da danas malo skrenu paznju na sebe jer se igraju evropske utakmice a njih tamo nema ni na vidiku, da se malo uzdrma atmosfera u Partizanu a i da se Mazic diskredituje da ne bi bio delegiran za derbi sledece nedelje...BETON LIGA, mila majka za vas!!!
    (Aj gotovo, 17. avgust 2017 16:20)

    # Link komentara

  26. Samo SRDJAN OBRADOVIC-SRKI I TITULA TITULA TITULA
    (mica stucna, 17. avgust 2017 16:19)

    # Link komentara

  27. Što ne tužiše čelnici vojvodine UEFI sudiju Obradovića koji svirao penal za zvezdu na marakani protiv vojvodine?
    (132, 17. avgust 2017 16:11)

    # Link komentara

  28. Onda savrseno tacno kapiras zasto tvoj deda nikad nije osvojio medjunarodni trofej, zasto ti otac nije osvojio isti, zasto ga ti nikad neces osvojiti, zasto ga nikad nece osvojiti ni tvoj sin ni tvoj unuk, ni tvoji cukununuci, dok t je loze medjunarodni trofej osvojiti necete...jer Evropa sve pokaze...
    (vase je proslo, 17. avgust 2017 14:08)

    Upravo zbog ovoga Zvezda i jeste mali klub, jer veliki klubovi osvajaju trofeje i nastavljaju dalje, dok se malim klubovima sve vrti oko jednog trofeja ili jedne utakmice
    (ja, 17. avgust 2017 16:09)

    # Link komentara

  29. Nije mi jasno onda zašto kukate. Da imate Mažića bili bi prvaci. Znači šansa postoji. Zamislite da ste u nekoj normalnoj zemlji i morate da igarate fudbal umesto da izdajete saopštenja!? Ispali bi iz lige.
    (Ima smisla, 17. avgust 2017 16:06)

    # Link komentara

  30. Mažić im sudio i protiv Ružomberoka.
     (pi, 17. avgust 2017 15:57)

    # Link komentara

  31. Vojvodina: 'I mi bismo bili prvaci da imamo Mazica. I zbog toga cemo pustiti Zvezdu'
    (12, 17. avgust 2017 15:45)

    # Link komentara

  32. Pogledace ovi iz Uefe sumnjivu utakmicu i zapitace se dali ste vi normalni?Sramotite klub i drzavu i bez razloga blatite Mazica koji je jedina svetla tacka Srpskog fudbala u poslednje vreme.Da su lopovi u zatvoru kao sto je red a ne na celu fudbalskih klubova,do svega ovoga ne bi doslo.Premijer/pretsednik kaze da nema snage da se izbori sa huliganima ali zato ima snage da na celo Crvene Zvezde licno dovede coveka sa poternice i da mi svu slobodu da se siri i metestazira.
    (Ja, 17. avgust 2017 15:31)

    # Link komentara

  33. Da imate Mazica jel bi eliminisali Ruzomberok??
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. avgust 2017 15:29)

    # Link komentara

  34. UEFA mafijo taj lik je javno u kameru rekao da ce pustiti zvezdu. Eto sa kim imate posla.
     (Zvezdaspor, 17. avgust 2017 15:25)

    # Link komentara

  35. Ima istine,ali ima istine i u tome Voša veoma često prepušta bodove da ne upotrebim grublju kvalifikaciju,mada ako se šampion zna unapred.....
     (Crvena Zvezda 1913, 17. avgust 2017 15:23)

    # Link komentara

  36. Slaninari mogu biti srecni ako Mazic ne presavije tabak, pa pravac ka UEFA organizaciji, u vezi blacenja njegovog imena, nazivajuci ga "fudbalskim banditom". Kako bi ih UEFA kaznila ne bi znali gde su izlazna vrata na stadionu.
    (zoran, 17. avgust 2017 15:16)

    # Link komentara

  37. Kljucni deo celog saopstenja je u recenici "medjutim, moramo da napomenemo da Milorad Mazic nema isti kriterijum u prvenstvu u Srbiji i utakmicama koje sudi u inostranstvu". Ko god je gledao kako Mazic sudi u domacem prvenstvu i kako sudi u inostranstvu svestan je da je istina to sto navode iz Vojvodine.
     (ArtuDitu, 17. avgust 2017 15:14)

    # Link komentara

  38. Ma nije Mažić dao gol, greška, gol je dao Ostojić. On je kriv.
    (nessa, 17. avgust 2017 15:13)

    # Link komentara

  39. Zbog čega imate potrebu da promovišete budalaštinu?
    (Boro iz Pobede, 17. avgust 2017 15:13)

    # Link komentara

  40. Niko nikada nije sporio da Mažić nije dobar sudija kada hoće pošteno da sudi.Sudi uvek za Partizan i protiv Zvezde i Voše.Provocira igrače ovih a ležerno ćaska sa igračima Partizana ,koji mu uzged na svakoj utakmici sve po spisku.Koliko su naše sudije licemerne, vidi se po podršci koju pružaju Mažiću i kada greši.
     (miško, 17. avgust 2017 15:10)

    # Link komentara

  41. Mazic vec godinama navlaci za grobare. Vreme je da se reaguje i taj lik kazni.
     (Sta uradi crni Kljajicu, 17. avgust 2017 15:01)

    # Link komentara

  42. Filijala zvezdina nije izvrsila zadazak u nedelju i gospodar je mnogo ljut,sad moraju na raport Tisina tamo i da niko nije pisnuo dok se bude drao! pssst..
     (40+, 17. avgust 2017 15:00)

    # Link komentara

  43. Partizanu da sude strane sudije bili bi prvaci Evrope i galaksije.Jadnici.
     (miško, 17. avgust 2017 15:00)

    # Link komentara

  44. Jeste da, svima valja u Evropi a vama i najboljem timu u univerzumu ikada ne valja, i uvek na vasu stetu.
    (Bane, 17. avgust 2017 14:58)

    # Link komentara

  45. ljudi jesam ja gledao istu utakmicu ili sam lud...zbog čega tačno se bune iz vojvodine...sta je to svirao za Partizan ili nije svirao za vojvodinu pa tolika halabuka protiv Mazica
     (zo, 17. avgust 2017 14:51)

    # Link komentara

  46. @Cinik, evo ja da te samo pitam, sta nije tacno u saopatenju iz Vojvodine? Koliko je Mazic pristrasan videlo se u finalu kupa, kada nije dosudio penal "kao suza" cist na Boaciju...I to se ispostavi kao odlucujici momenat na mecu...O sankcionisanju cuvenog "glumca" Leonarda necu ni da trosim reci...Ove sezone Zvezda je bar za 30% jaca, ali videcemo koga ce delegirati za glavnog sudiju u derbiju, inace "preposteni" FSS...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Komunalac, 17. avgust 2017 13:53)

    Mazic je sudio penal za Zvezdu tamo gde nije bilo ni govora ni o kakvom penalu, u cetvrtom kolu. To je za mene dovljno pristrasno sudjenje u korist Crvene Zvezde.
    A to sto pricas o finalu kupa, pa Partizan je dao regularan gol to je bio odlucujuci momenat na mecu. A i ne razumem potrebu da se pogura bilo ko u kupu koje je nebitno takmicenje.
    Dok je u prvenstvu, u derbiju koji u najvecoj meri odlucuje prvaka, Zvezdi pusten gol iz gol-auta koji je Obradovic video i nije signalizirao. Najpristrasnije moguce ovaj sudija je sudio i Zvezdi protiv Vojvodine pa nije niko pisao saopstenja iako je bilo ocigledno da ociglednije nije moglo. Zvezda je drzavna mezimica i gura se na svaki nacin da je to postalo i smesno. Jeste jaca jer joj drzava gura milione na racun iz raznih fondova.
    (enrike, 17. avgust 2017 14:51)

    # Link komentara

  47. Partizanu i Zvezdi da sude strane sudije, Partizan bi imao deset titula vise od Zvezde, sigurno. Vi od 21 titule u staroj zemlji ste bar sedam dobili na poklon, i ne znam sta lupetas.
    (A uz to si i botina najverovatnije, 17. avgust 2017 14:08)

    Ako bi Partizan imao NULA ne znam kako bi imao vise od Zvezde?
     (nista o nicemu, 17. avgust 2017 14:51)

    # Link komentara

  48. Na šta su sve spremni ovi iz Zvezde.Ove godine ne ostavljaju ni promil šanse da ne uzmu prvenstvo,iako su i u prethodnom preduzeli skoro sve-penali,golovi iz auta,sklanjalica.Sada su ko fol protiv sudije koji im je svirao 2 penala u jednom derbiju.Perfidno i odvratno.
     (ntt, 17. avgust 2017 14:51)

    # Link komentara

  49. Terziću, ti li si???
     (Statuskan, 17. avgust 2017 14:50)

    # Link komentara

  50. Sve je ovde jasno. Dogovorila se crvena braća da brate Mažića, kako ne bi bio delegiran da sudi derbi Partizan - Zvezda. A i zna se da Zvezda ne može pobediti Partizan bez pomoći svojih sudija koji ne sviraju gol - aut ni kad je lopta u autu ceo metar!
     (novica, 17. avgust 2017 14:47)

    # Link komentara

  51. Ovo saopstenje je Terzino,to nema veze sa Vosom,to i vrapci kapiraju.. E sad cekajte da se objasnimo: I pored duplo vise dosudjenih penala za petokraku u svakom prvenstvu i pored tolike finansijske pomoci od strane drzave i pored toga sto nam 22. godine nije sviran penal protiv vas alo 22 GODINE NIJE SVIRAN PENAL i pored svega toga i jos mnogo toga vi zvezdasi se bunite protiv sudija,VI?! Pa ja da sam na vasem mestu ja bih bar cutao,komsinice,pa da li vi imate bar malo blama mene samo to zanima?
     (Crvena komsinica iz Tirane, 17. avgust 2017 14:45)

    # Link komentara

  52. Sto se nisu zalili na sudjenje protiv Zvezde na Rajku? Sto nisu promenili celu ekipu nakon sramotne igre u drugom poluvremenu u Novom Sadu i poraza od 3:2.A da, to je sve dogovoreno, najveci sljam srpskog fudbala pored mezimice u poslednjih 5 godina.
    (greben, 17. avgust 2017 12:56)
    Pravo u centar! Bravo
    (Westbrook, 17. avgust 2017 14:38)

    # Link komentara

  53. Onda savrseno tacno kapiras zasto tvoj deda nikad nije osvojio medjunarodni trofej, zasto ti otac nije osvojio isti, zasto ga ti nikad neces osvojiti, zasto ga nikad nece osvojiti ni tvoj sin ni tvoj unuk, ni tvoji cukununuci, dok t je loze medjunarodni trofej osvojiti necete...jer Evropa sve pokaze...
    (vase je proslo, 17. avgust 2017 14:08)

    Je li Evropa pokazala zasto mutant ne moze ni do F4, a kamoli do trofeja EL?
     (Ista ta Evropa, 17. avgust 2017 14:37)

    # Link komentara

  54. Razumeo bih da su se zalili Uefi na neravnopravno finansiranje Zvezde i Partizana u odnosu na ostale klubove i na mesanje politike u sport, sponzorstva drzavnih firmi. Ovo je sramota.
     (Sramota, 17. avgust 2017 14:35)

    # Link komentara

  55. Čitam komentare ovih Krcunovaca i grohotom se smejem...
    Sve trofeje za vreme bivše Juge ste uzimali u velikoj meri zahvaljujući monopolu koji ste držali u dovodjenju igrača od Vardara pa do Triglava. Ogromna logistička pomoć od strane državne bezbednosti, medija, samog fudbalskog saveza( Miljanić i ostala svita), sudijske organizacije. Pa vama se velika većina bivših sudija nalazi u upravnim odborima vaše zvezdane. Vi ste se našli nekome da solite pamet, kako vas bre nije sramota.
     (Statuskan, 17. avgust 2017 14:35)

    # Link komentara

  56. Jadno.
    (Baba Kurana, 17. avgust 2017 14:30)

    # Link komentara

  57. " Komunalac", kada mi već odgovaraš i pitaš me šta nije istina, treba prvo da se dobro informišeš pa da ulaziš u debatu sa mnom. Ne osvajaju se titule na taj način što neko izda " nalog" klubovima de ne smeju da igraju, što naredi ko će da sudi u derbiju pa date gol iz gol auta, što smenjuje uprave i trenere već samo na terenu. To što se sav novac sliva u Zvezdu ne znači i da ste kvalitetni. Uzmi sve izveštaje sa utakmica pa pogledaj kako su vam sudije sudile penale, kako ste igrali prelaze i gde se taj novac uplaćivao u inostranstvu pa mi se javi. Pozdrav " Komunalac".
    (Cinik, 17. avgust 2017 14:29)

    # Link komentara

  58. Vi ste samo mali klub sa zvezdinim trenerom i ljudima u upravi koji vam diktiraju šta da radite i pišete...
     (Sergio, 17. avgust 2017 14:29)

    # Link komentara

  59. Stvarno ste postali teske s....nje!
     (Milan, 17. avgust 2017 14:27)

    # Link komentara

  60. Vojvodina? Vi biste bili prvaci? Ahahahahah
    Pa pre ce OFK da se digne iz mrtvih i postane prvak Srbije negoli vi. Svake godine pokradeni a u Evropi nista. Jel su vas i Slovaci pokrali?
    (redar, 17. avgust 2017 14:27)

    # Link komentara

  61. Aaaaaa ha ha h…a ha h a... Mazinjo odj**i ove i idi mlati pare kod Arapa.
     (Mali od Bg, 17. avgust 2017 14:26)

    # Link komentara

  62. Mazic partizanov vojnik secam se protiv radnickog priznaje gol a covek 2 m iza ofsajd linije,u prvenstvu prima direktive za drzavne mezimce
    (znaju svi da Nis je Radnicki, 17. avgust 
    znaju svi da taj real godinama igra za zvezdu
    zato imamo do hiljadu ljudi na tribinama od kada nas vode zvezdasi
    na mojim vratima stana od 80. visi plavo beli grb radnickog iz nisa
    toliko
     (boki nis, 17. avgust 2017 14:25)

    # Link komentara

  63. Pa to svako zna, a ponajvise navijaci partizani, samo sto oni nemaju obraza pa im ne smetaju namjestene titule...
    (Beldanered, 17. avgust 2017 13:42)

    pa ko bi sa obrazom navijao za klub kome je tudjman promenio boje iz armijskih crveno-plavih u crno bijele?
    (dusan, 17. avgust 2017 14:25)

    # Link komentara

  64. Vi nikad nećete biti prvaci jer ste gubitnički klub, ako se desi da dobijete Partizan i zvezdu izgubite od Mladosti, Voždovca, Čuke. Dobri ste jedino u pisanju saopštenja, valjda ste videli od beogradskog parnjaka, i njima samo to ide od ruke.
    (nikola, 17. avgust 2017 14:23)

    # Link komentara

  65. terzina posla...
     (neutralni felsh, 17. avgust 2017 14:21)

    # Link komentara

  66. U centar ! Taj Mažić ne svira čist penal nad Boaćijem , šta je trebalo da mu Milenković skroz skine dres ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. avgust 2017 14:21)

    # Link komentara

  67. Kakva Vojvodina, iza ovoga stoji Terzic. Vojvodina je svesna da nema sta da izgubi (u najboljem slucaju moze da bude 3. na kraju prvenstva pa je prihvatila da na racun zvezde napada Partizan. Nije lako napasti jednog od najboljih evropskih sudija. Bolje da to uradi neki trecerazredni klub nego drugorazredna Zvezda. Vojvodina je ionako, kao vecina drugih klubova u prvenstvu, tu samo da popuni broj.
     (Provincijalac, 17. avgust 2017 14:21)

    # Link komentara

  68. Daj bre sjašite više, aman za aman!
     (JT26, 17. avgust 2017 14:16)

    # Link komentara

  69. Komunalac, sta bi sa derbijem kad ste 'izvukli' nereseno, posto je lopta izasla bukvalno pola metra!!! Onda je bilo sve ok!!
    (Kliso, 17. avgust 2017 14:13)

    # Link komentara

  70. @ (Malj, 17. avgust 2017 12:45) 

    meni lici na nekog ko je trenutno u rusiji.
    (boki, 17. avgust 2017 13:58)kazi sto mislis,mislim i ja tako,sdcz stoji iza ove maskarade,mazic je uvek sudio na stetu partizana, pogotovo protiv cz
     (aleksandar, 17. avgust 2017 14:13)

    # Link komentara

  71. Partizanu ubuduce da sude samo strane sudije. Bilo pi regularnije prvenstvo. Od 1945 do dana danasnjeg stalno im neko duva u ledja
    (zoki, 17. avgust 2017 13:44)

    Partizanu i Zvezdi da sude strane sudije, Partizan bi imao deset titula vise od Zvezde, sigurno. Vi od 21 titule u staroj zemlji ste bar sedam dobili na poklon, i ne znam sta lupetas.
    (A uz to si i botina najverovatnije, 17. avgust 2017 14:08)

    # Link komentara

  72. Zvezda ima bar duplo pristrasnije suđenje od Partizana pa opet nije prvak jer se prvak ne postaje saopštenjima već igrama.
    A i Evropa mnogo toga pokaže, ko je gde i zašto...
    (Danilo, 17. avgust 2017 13:29)

    Onda savrseno tacno kapiras zasto tvoj deda nikad nije osvojio medjunarodni trofej, zasto ti otac nije osvojio isti, zasto ga ti nikad neces osvojiti, zasto ga nikad nece osvojiti ni tvoj sin ni tvoj unuk, ni tvoji cukununuci, dok t je loze medjunarodni trofej osvojiti necete...jer Evropa sve pokaze...
    (vase je proslo, 17. avgust 2017 14:08)

    # Link komentara

  73. Ko sastavlja ova saopstenja?
    Meni izgledaju kao neki navijaci ili deca.
    (Malj, 17. avgust 2017 12:45)

    Znaci Vucelic i Vazura.
     (nista o nicemu, 17. avgust 2017 14:05)

    # Link komentara

  74. jel valjda svima jasno da su funkcioneri nasih klubova zaduzeni da narodu mazu oci ovim saopstenjima, dok se obavljaju prljavi poslovi.
    mi treba da se glozimo oko fudbala dok oni pljackaju.
    manite se gluposti, kakav Mazic, kakvi bakraci.
    (anketar, 17. avgust 2017 14:02)

    # Link komentara

  75. @ (Malj, 17. avgust 2017 12:45)

    meni lici na nekog ko je trenutno u rusiji.
     (boki, 17. avgust 2017 13:58)

    # Link komentara

  76. Mazic partizanov vojnik secam se protiv radnickog priznaje gol a covek 2 m iza ofsajd linije,u prvenstvu prima direktive za drzavne mezimce
     (znaju svi da Nis je Radnicki, 17. avgust 2017 13:57)

    # Link komentara

  77. @Cinik, evo ja da te samo pitam, sta nije tacno u saopatenju iz Vojvodine? Koliko je Mazic pristrasan videlo se u finalu kupa, kada nije dosudio penal "kao suza" cist na Boaciju...I to se ispostavi kao odlucujici momenat na mecu...O sankcionisanju cuvenog "glumca" Leonarda necu ni da trosim reci...Ove sezone Zvezda je bar za 30% jaca, ali videcemo koga ce delegirati za glavnog sudiju u derbiju, inace "preposteni" FSS...
     (Komunalac, 17. avgust 2017 13:53)

    # Link komentara

  78. Pročitao sam celo pismo na nekom drugom sajtu. Ovo ovako ne sastavljaju ni učenici šestog razreda. Dokle je naš fudbal dospeo, za neverovati.
     (FKCZV u srcu, 17. avgust 2017 13:49)

    # Link komentara

  79. Ranije su vaterpolo igrali doktori, basket inžinjeri, odbojku studenti, fudbal polupismeni... sad se u svakom sportu promenilo... sve sam profesionalac jedino u fudbalu ostadoše nepismeni.. a nepismeni i vode ceo srpski fudbsalski svet.. jedino su doktori za finansijske obmane, medijske prevare, i zaludjivanje isto tako polupismenih ljubitelja bubamare. Ima ih u svakom klubu u svakom savezu i ne čudi me to... saveznike nalaze u raznim tzv novinarima koji meni objašnjavaju da lopta kod zvezdinog gola nije bila pre u gol autu, da je dovoljno da pd 50 milki vratiš 15 tudjih i da čekaš spomenik... Kad ti dovedu nekog sejduba sumu i kunu se da on hoće samo partizan jer za isti navija od malih nogu.. tako i ovi sa one strane dunava... dok su im glavni bili "slaninari" i bili su simpatični, sa ovim "firmašima" su samo plaćena masa koja urla.. tragedija...
    (mitar sulundar, 17. avgust 2017 13:48)

    # Link komentara

  80. koliko jadan moraš da budeš,pa da blatiš čoveka koji je svetski priznat...praviš mu problem zbog neke svoje frustracije. fss treba da reaguje i zaštiti čoveka od ovih,a vojvodinu kazniti najoštrije.
     (MarcoPolo, 17. avgust 2017 13:47)

    # Link komentara

  81. Uputite dopis Uefi kada vam je taj Mažić na JNA svirao penal van 16m, tada ste se pravili blesavi?
     (čovek iz senke, 17. avgust 2017 13:45)

    # Link komentara

  82. Realno, sut u okvir gola niste imali na zadnjoj utakmici, pa ruzembrok niste prosli, sto se niste zalili uefi. Da je Vosa ostecena u nekim ranijim utakmicama protiv titovih sijamskih blizanaca to stoji, ali ovu zadnju nista niste pokazali
     (Sabacka Macva 1919, 17. avgust 2017 13:44)

    # Link komentara

  83. brate,dosadni ste...jesam iz banata,volim vojvodinu,ali ovo je stvarno prevršilo sve granice...
     (MarcoPolo, 17. avgust 2017 13:44)

    # Link komentara

  84. Partizanu ubuduce da sude samo strane sudije. Bilo pi regularnije prvenstvo. Od 1945 do dana danasnjeg stalno im neko duva u ledja
    (zoki, 17. avgust 2017 13:44)

    # Link komentara

  85. Hoce neko reagovati iz saveza na ovakvo blacenje naseg najboljeg sudije?
    Covek sudi najjace utakmice u Evropi, a ovde ga svakodnevno pljuju razni "strucnjaci".Dosta vise!!!
    (Krle, 17. avgust 2017 13:43)

    # Link komentara

  86. Pa to svako zna, a ponajvise navijaci partizani, samo sto oni nemaju obraza pa im ne smetaju namjestene titule...
     (Beldanered, 17. avgust 2017 13:42)

    # Link komentara

  87. istina je da Zvezda i Partizan namestaju, ali isto tako su onako nikakvi bolja ekipa od Vas pet puta.
     (Miles Davis, 17. avgust 2017 13:40)

    # Link komentara

  88. hahaha pa ko se to uvredio, pa ko to dominira u komentarima? Ne sme prvacima nista da se kaze? Ja ne vidim da je pomenuta Zvezda, ali oni nju odmah pominju...
     (stefan, 17. avgust 2017 13:40)

    # Link komentara

  89. Jeste li poslali snimak bunkerice sa poslednjeg meca protiv partizana da se ljudi iz Uefa siti ismeju?
    (Bolesna mrznja prema Partizanu, 17. avgust 2017 13:40)

    # Link komentara

  90. Mazic je oduvek bio Partizanov 12-ti igrac i to ne samo protiv Vojvodine
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (HUNTSMAN, 17. avgust 2017 12:54)

    Zato svira Zvezdi dva penala protiv Partizana.
    (Kokeza, Surbatovic, Bunja i Mrakic Grobari, 17. avgust 2017 13:38)

    # Link komentara

  91. Jel Mazic sudio i protiv Ruzenberoka?
    (Marko, 17. avgust 2017 13:38)

    # Link komentara

  92. Vama ni bog otac ne bi pomogao da budete prvaci jer ste samo mala sluskinja crvenih iz podbanjickog kolektora.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vojvoda Momcilo, 17. avgust 2017 12:55)

    Koliko frustracije u samo jednoj jedinoj recenici. Mislim da se to leci, pokusaj....
    (Batko, 17. avgust 2017 13:35)

    # Link komentara

  93. da li je moguce da se u fudbalskim klubovima u srbiji skupio kompletan sljam i mulj ove drzava??
    pa taj mazic je jedina svetla tackica jsl, jel ste vi to svesni, sto se bunite uefi (koja je priznala kosovo), vi koji niste presli centar protiv partizana, vi koji dozvoljavate da vam igraca u svlacionici davi nn lice..?????
     (boot-am, 17. avgust 2017 13:32)

    # Link komentara

  94. Igrac više na terenu.
     (Bg, 17. avgust 2017 13:31)

    # Link komentara

  95. Pozdravio vas Ruzomberok
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. avgust 2017 12:44)

    I vas Sestah Tikva.
    (Pola bela pola crvena, 17. avgust 2017 13:31)

    # Link komentara

  96. Stvarno je vise dosta ovih gluposti. Rekli su sta misle i nema potrebe da to svaki dan ponavljaju, jer je to nevidjena glupost. Mazic, kao i ostale sudije nije nepogresiv, ali da je takav "djavo" kakvim ga predstavljaju iz Vojvodine, to ni slucajno nije. Imao je Mazic i propusta protiv Partizana koji su direktno uticali na rezultat, pa ga nisu "razapeli na krst". Sve mi se cini da se preko Mazica vrsi pritisak na Partizan i to nakon retko ciste utakmice - skoro bez spornih situacija, a definitivno njegovo sudjenje nije uticalo na konacan rezultat. Krajnje je vreme da FSS detaljno razmotri ovakve napade i kazni one koji stoje iza njih. Ako ovako nastave, Vojvodina bi zaista mogla da se preseli u ligu gde Mazic ne sudi.
    (alex, 17. avgust 2017 13:30)

    # Link komentara

  97. Zvezda ima bar duplo pristrasnije suđenje od Partizana pa opet nije prvak jer se prvak ne postaje saopštenjima već igrama.
    A i Evropa mnogo toga pokaže, ko je gde i zašto...
    (Danilo, 17. avgust 2017 13:29)

    # Link komentara

  98. kad jedan trener ostane tri cetiri godine u klubu kad predsednici donesu pare u klub a ne da uzimaju e tad ce te biti prvaci to vazi i za ostale ili privatizacija
     (abv, 17. avgust 2017 13:27)

    # Link komentara

  99. Jesu li ovi slaninari normalni???
    Bez dokaza bljuju gomilu lazi o Mazicu i Partizanu???
    Sve ovo mi lici na "zvezdasko maslo" i Terzica!? Ovakav linc Mazica je sramotan!
     (Pako zver, 17. avgust 2017 13:27)

    # Link komentara

  100. Ko sastavlja ova saopstenja?
    Meni izgledaju kao neki navijaci ili deca.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Malj, 17. avgust 2017 12:45)

    Jedan čovek u ima dva kluba.
    Pogodite ko?
    (Zagonetka?, 17. avgust 2017 13:26)

    # Link komentara

  101. Продали пола екипе, тренере мењају месечно, два пута шутнули према голу а Мажић им крив! У своје двориште. Па докле ће у Србији свима неко други крив за неуспех. Увек судија, никада ми сами. УЕФА нас мрзи, зато нам претходних година.само Партизан игра нешто у Европи а сви остали се играју на плажи. Ма завера светских размера. И овај Ружемберок би прошли али, СУДИЈА! Што каже Дубиоза "Играли смо добро али зезнуо нас судија!"
    (Дејан, 17. avgust 2017 13:25)

    # Link komentara

  102. Jadna je liga gde internacionalni sudija mora da pomaze dva favirizovana drzavna kluba, Zvezdu i Partizan
     (Tuzno i zalosno, 17. avgust 2017 13:25)

    # Link komentara

  103. Na dan kad igra Partizan evropsku utakmicu oni salju ovu baljezgariju u UEFU. Nema nam spasa, nestacemo kao narod definitivno...Samo da drugome crkne krava, nema veze sto u toj istoj evropi nikad nista uradila nije ta Vojvodina...Nebitno je i kad ih sudije osakate protiv Zvezde...Tad nema saopstenja...Sad je problem Mazic koji je jedino od naseg fudbala sto vredi u toj evropi...
     (Mile rikverc, 17. avgust 2017 13:25)

    # Link komentara

  104. Molim celnike Vojvodine da tacno napisu u kojim minutima su osteceni i ako ce da optuzuju najboljeg srpskog sudiju neka iznesu dokaze, a ne ovako. I moja Zvezda se zalila, ali je tacno receno da se zalimo na nedosudjeni penal i onda se pogleda, bio je, nije bio i cao, manje se o tome pisalo, a to je odlucilo pobednika kupa, a ovi izgubili prvu utakmicu u sezoni, nisu imali jedan krsteni napad, a zale se kao da su dobili tri crvena...
     (očigledno, 17. avgust 2017 13:23)

    # Link komentara

  105. Свака част Вошо, бар неко да дигне глас против југисловенског паразита! Дринчић пред Мажићевим очима са очигледном намером, из залета поломи дечку ногу, а овај ни жути да му покаже, док би у Европи директ црвени. Друг Мажић је човек задатка. Из Звезде нико да дигне глас против овог очигледног апартчика ФССа. Још једном, браво Војвођани!
    (Дератизатор, 17. avgust 2017 13:23)

    # Link komentara

  106. prvaci Evrope lagano
     (eugene, 17. avgust 2017 13:23)

    # Link komentara

  107. Kakvi ste paceri ne bi bili prvaci da imate Ronalda, Mesija i Costu sa sve Mazicem.
    (Surovi, 17. avgust 2017 13:22)

    # Link komentara

  108. Mažić je odličan sudija. Problem odličnih sudija, ne samo kod nas nego i u svetu, je što "ponekad vole da izigravaju boga" i sude po pravilima, ali nijansirano navijaju za opredeljenu ekipu koju favorizuju. Kod takvih sudija nema kardinalnih grešaka, ali oni prekršaje istog intenziteta i na različitim delovima terena, pa i šesnaestercu drugaćije kvalifikuju (o tome se mogu napisati knjige, sa detaljima iz istorije fudbala). Ove sudije sve rade po pravilima fudbalske igre, ali u suštin navijaju za odabranu ekipu. Problem Mažića je u tome što ga engleske ekipe stalno prozivaju, pošto je iz Srbije (animozitet koji odavno vlada u Velikoj Britaniji u svim oblastima), često i bez razloga, UEFA ga podržava kada primeti da su optužbe neosnovane, što njemu daje mogućnost da je nedodirljiv u našem prvenstvu. Moj savet Mažiću, je da se svako jutro pogleda u ogledalu i sam sebi kaže, kako je sudio. Ako uspe da se opravda, onda će biti vrhunski sudija. Za sada to nije, što pokazuje mnogo utakmica u našem prvenstvu i kupu. S poštovanjem.
    (Mito, 17. avgust 2017 13:22)

    # Link komentara

  109. Dosadni ste vise !!!
     (PG13, 17. avgust 2017 13:21)

    # Link komentara

  110. Ovi iz Vojvodine stvarno nisu normalni, teska paranoja!
     (Miljan, 17. avgust 2017 13:20)

    # Link komentara

  111. Bolje objavite kad ste zadnji put dali igracima plate.Ko sve vodi klubove u ovoj Srbiji...
     (Taćo, 17. avgust 2017 13:20)

    # Link komentara

  112. Sada, da ne znam da je ovo potpisla FK Vojvodima pomislio bih da je pismo pisala Crvena Zvezda. Ne menja suštinu. Ovo nije pisala Vojvodina već upravo Crvena Zvezda koja ni po koju cenu ne želi da joj u derbiju sudi Mažić. Da je ovo zaista pisala Vojvodina onda bi se ona osvrnula i na sudjenja koja je imala protiv Zvezde ali ne sme da napiše. Setimo se svih nameštenih utakmica Zvezde i Vojvodine u protekle 3 godine, setimo se prelaza iz 1 u 2, iz 2 u 1 i sve će biti jasno. Setimo se sudjenja Srđana Obradovića od prošle godine i sramnog ćutanja FK Vojvodina i radosti Lalatovića koji je po terenu jurio igrače Zvezde da im čestita. Dosta više, gospodo iz Zvezde, dosta više Aleksande Vučiću sa izmišljenim prričama. Pa da li je moguće da su u ovoj zemlji jedino ugroženi Zvezda i Aleksandar Vučić i da mi ovo moramo da slušamo i čitamo iz dana u dan. Izgubite tri derbija, izgubite kup i uvek vam je kriv sudija, Tomislav Karadžić i Partizan. Sedite zasucite rukave i radite, dovedite poštene ljude na rukovodeća mesta a ne abolirane, amnestirane i ljude koji su završili pravni fakultet sa proeskom ocene 10 a nema znanje ni za dvojku. Evo sada ćete dovesti i Bogoljuba Karića da vas finansira od ko zna kako stečenog novca i ućutite više.
    (Cinik, 17. avgust 2017 13:19)

    # Link komentara

  113. Jel kaznjava neko ovo ili moze da se kalja ugled vec dokazanih ljudi kako ko hoce?
     (Samo čovek, 17. avgust 2017 13:19)

    # Link komentara

  114. kakva hajka, a mi ih lagano ladimo, tako je pred kraj prosle sezone dr terzic, tako je i omaleni dr covic evo sad ovi
     (todor, 17. avgust 2017 13:18)

    # Link komentara

  115. Kakve su ovo nebuloze! Zar je moguce da neko preko naprednjaka a u ime im lidera donosi saopstenja koja u globalu nemaju nikakve veze sa FK Vojvodina, ili sudjenjem!
     (Dejan, 17. avgust 2017 13:17)

    # Link komentara

  116. Niste vi nikakva stara dama nego ona najgora babuskera narikaca i sokacara.
    (KKP, 17. avgust 2017 13:17)

    # Link komentara

  117. Привржен је он Партизану и против Звезде. Некако, "не леже" му црвено-беле боје. А о процени офсајда у Европи да не причамо. Колико ли је само тих "најбољих" у Србији ?!?!
    (Никола, 17. avgust 2017 13:16)

    # Link komentara

  118. Jos jedna nebuloza,nemozes biti prvak sa timom od 7 milona €,kakvo manipulisanje i laganje navijaca.
    (princ, 17. avgust 2017 13:15)

    # Link komentara

  119. E, tako!!!

    Pa, ako moze Partizan da pise UEFA - moze i Vojvodina.
    Svaka cast, Novosadjani - samo hrabro!!
    (Antidervis - vase je proslo, 17. avgust 2017 13:13)

    # Link komentara

  120. Zvezdan Terzić se ili preselio u Novi Sad,ili što je još gore inficirao sve u Srbiji svojom mržnjom prema svemu što ne ide u prilog ne CZ,već njemu isključivo lično. Pa dragi ljudi iz FK Vojvodine ,jel Vi to pišete i o poslednjoj utakmici pre 4 dana odigranoj.Svi smo videli jedan kukavički,odbranaški fudbal na ivici bunkera,igru na jedan bod kod kuće i samo zahvaljujući golmanu Rackovu bilo je 0:0 na poluvremenu.Da je umesto Partizana sa druge strane bio Voždovac bilo bi 3:0 u prvom delu za goste.Vaša potreba da se razračunate sa sudijom Mažićem koji je godinama najsvetlija tačka koja nas predstavlja u Evropi,je patološki izvitoperena slika realnosti.
     (Dekameron, 17. avgust 2017 13:12)

    # Link komentara

  121. Ovo je samo deo Vesiceve medijske akcije da Mazic ne sudi predstojeci Veciti derbi, vec "dokazani" Majo Vujovic.
    (Aki, 17. avgust 2017 13:11)

    # Link komentara

  122. 100% sam siguran da je Vojvodina klub koji najvise namesta u nasoj ligi. Tolike godine u nazad ni blizu nisu bili titule, a imali su i vise nego respektabilne sastave. U prvom delu sezone se uzmu broj bodova koji je namenjen, a u drugom svaki mec ima svoju cenu.
    (Munja, 17. avgust 2017 13:07)

    # Link komentara

  123. Heheheh hehehehhe terzo madjijo ti li si ?
    Nadam se da ce nekome iz Partizana doci u glavu i da ce poslati Uefi ceo slucaj udruzene zvezdaske sudijske zlocinacke kamarile i da ce od Uefe zahtevati strane sudije na mecevima Partizana i crvene zvezde. Sva ta zvezdaska srca u sudijskoj organizaciji nisu sposobna da posteno obavljaju svoj posao. Mrakic, Babarogic, Rade, Elvis, onaj sto pljaska na rts-u, Glodjovic, Grujic, Obradovic, Majo, cela ona mahacka sekta....svi oni ne smeju da vode utakmice Partizana i zvezde zato sto su ostrasceni. Strane sudije pa da vidimo ko vozi traktor a ko otvara kapiju...
    Da neko mozda ne zeli da derbi sudi onaj sa utakmice Rad crvena zvezda ?
    (antiDebil, 17. avgust 2017 13:05)

    # Link komentara

  124. Samo zbog ne sankcionisanja onog starta Drincica kojim je povredio Jovicica je dovoljno za suspenziju Mazica.
    (Aca, 17. avgust 2017 13:04)

    # Link komentara

  125. Polako vreme je pred vama.
    (Alex, 17. avgust 2017 13:03)

    # Link komentara

  126. Predlazem da uefa oformi komisiju koja ce pregledat snimke utakmica i ako utvrdi da je to istina da skine Mazica i iskljuci Partizan iz lige.U suprotnom da se iskljuci iz lige Vojvodina.
    (Soko, 17. avgust 2017 13:01)

    # Link komentara

  127. ovo je bolesno ....
    POdrška Mažiću.
    (dalajlama, 17. avgust 2017 13:01)

    # Link komentara

  128. Au brate, ovi su na putu da dostignu Zeljka Mitrovica sa njegovim svakodnevnim otvorenim pismima
    (iggy, 17. avgust 2017 13:01)

    # Link komentara

  129. Da imate Mažića možda bi jednom prešli centar.
    Na svom stadionu igraju bunker 90 minuta. Trebalo bi da se zove Boško Buha, umesto Karađorđe :)
    (BigBoca, 17. avgust 2017 13:00)

    # Link komentara

  130. Da li imate obraza,vi iz Vojvodine? Makar malo??
    (MijaPFC, 17. avgust 2017 13:00)

    # Link komentara

  131. Jel Mazic sudio i protiv Ruzemberoka?
    (Marko, 17. avgust 2017 12:59)

    # Link komentara

  132. UEFA odgovara: Pozdravio vas Ruzemberok
    Ahahahahahahhahahaah
    (fantom, 17. avgust 2017 12:59)

    # Link komentara

  133. Ovi su totalno prsli. Sto je najgore uvukose i uefu u ovo, jos ce oko ovoga problem da ispadne.
     (Budas, 17. avgust 2017 12:59)

    # Link komentara

  134. Mazicem niko nije zadovoljan u prvenstvu, sto je pokazatelj da sudi nepristrasno i dobro. Vojvodini se ne svidja kako sudi protiv Partizana, Partizanu kako sudi protiv Zvezde (ona dva penala u prvom poluvremenu mu niko ko navija za Partizan nece zaboraviti) i tako redom. Zato batalite ova glupa saopstenja i pokusajte da pobedite nekog u Evropi, kad ste tako jaki kao sto mislite.
     (Beogradjanin, 17. avgust 2017 12:58)

    # Link komentara

  135. Bolje menjajte trenera niste dugo.
     (Blue Moon 435, 17. avgust 2017 12:57)

    # Link komentara

  136. Tako to biva kad se jedu slanina i čvarci po ovoj vrućini...
    (holesterol je zlo, 17. avgust 2017 12:57)

    # Link komentara

  137. Spin u rangu onog da je Kokeza grobar. Mada iz iste kuhinje dolaze sve te gluposti.
    (dane, 17. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  138. ovo navijači zvezde od 13 godina sastavljaju ova saopštenja. ali više su krivi ovi iz saveza što ne kažnjavaju ovakve stvari.
    (dalje, 17. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  139. potrebno je i sutnuti na gol a da pri tome golman koji je stariji od petlica ne odbrani
    (rade, 17. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  140. Sto se nisu zalili na sudjenje protiv Zvezde na Rajku? Sto nisu promenili celu ekipu nakon sramotne igre u drugom poluvremenu u Novom Sadu i poraza od 3:2.A da, to je sve dogovoreno, najveci sljam srpskog fudbala pored mezimice u poslednjih 5 godina.
     (greben, 17. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  141. Vama ni bog otac ne bi pomogao da budete prvaci jer ste samo mala sluskinja crvenih iz podbanjickog kolektora.
     (Vojvoda Momcilo, 17. avgust 2017 12:55)

    # Link komentara

  142. Ovi su definitivno izgubili kompas.Zbog jednog poraza stigli do UEFA. Neverovatno.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 17. avgust 2017 12:55)

    # Link komentara

  143. Mazic je oduvek bio Partizanov 12-ti igrac i to ne samo protiv Vojvodine
     (HUNTSMAN, 17. avgust 2017 12:54)

    # Link komentara

  144. Jeftin pokusaj da se osramoti Mazic pred veciti derbi i da se posalje neko poput Maje Vujovica ili Srdjana Obradovica da besramno otima. Mada i ona dva penala koja je Mazic svirao na JNA za crvene niko i od dvojice navedenih ne bi smeo da svirne.
     (Xman, 17. avgust 2017 12:49)

    # Link komentara

  145. jel cela ova maskarada,zbog penala za tim iz Lj. Bogdana protiv Cuke na 19m
     (lovac na grabljivice, 17. avgust 2017 12:49)

    # Link komentara

  146. Ko sastavlja ova saopstenja?
    Meni izgledaju kao neki navijaci ili deca.
     (Malj, 17. avgust 2017 12:45)

    # Link komentara

  147. Pozdravio vas Ruzomberok
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. avgust 2017 12:44)

    # Link komentara

  148. У праву су све.
     (bojaaan, 17. avgust 2017 12:43)

    # Link komentara