1. Baron druze...napisao si da Nurkic igra bolje od Olajuwona?Jesi krsten?Olajuwon sad da dodje da igra pokidao bi Nurkica.
    (Insajder, 22. avgust 2017 01:54)

    # Link komentara

  2. Velika trojka??? Hahahaha. Od kada je to solidni Milsap postao superstar?
    Jokic je superstar, to je u redu. On ima 13p 8sk 4as prosek po mecu u karijeri sto je retkost u NBA, pogotovu medju centrima. To je statistika da glava zaboli. Jeste ga u kljucnoj utakmici sezone unistio Nurkic, ali Nurkic je, takodje, superstar i igra bolje od Olajuwona u njegovim godinama.
    Cuj, velika trojka?
    (baron, 17. avgust 2017 12:01)

    # Link komentara

  3. Ne razumem se previse u trejdove ali bi fora bila da trejduju Irvina za Vestbruka, pa opet finale GS-Klivlend, mediji bi umrli od srece a o NBA bi se pisalo i na Arktiku
     (bane111, 16. avgust 2017 20:14)

    # Link komentara

  4. Velika trojka b92: Đoković - Jokić - Matić.

    Dominiraju ove godine. ^^
     (dzoni, 16. avgust 2017 20:04)

    # Link komentara

  5. Premalo je to za irvinga,moze cleveland dobiti i vise.
    (Topnik, 16. avgust 2017 18:13)

    # Link komentara

  6. Tri igrača, svi dobri, plus pik prve runde za Kajrija - pa brate mnogo je, ne isplati se jer neće to biti tolika razlika. Farid je odlično sarađiao sa Jokićem, to ne bih menjao. Marej - ok, tu i tamo, Mudiaj.. hm.. ali svi zajedno, nema šanse!

    Msm možda bi bilo lepo videti Kajrija u Denveru, ušli bi u plejof sigurno, e sad za više od toga - nema garancija. Ipak je on individualac, daje dosta koševa mada može lepo da asistira - kad hoće.
    (Mirko, 16. avgust 2017 18:11)

    # Link komentara

  7. @Mika Gušter iz Ritopeka

    Slazem se da Advanced Stats mogu da iskrive sliku o tome koliko je neko dominantan igrac, ali to ne znaci da Jokic nije top 20 igrac trenutno - u najgorem slucaju top 30. Svi u SAD ga smatraju neverovatnim igracem.

    Recimo, Bleacher Report, verovatno najpraceniji NBA website u Americi, trenutno pravi virtuelnu fantasy ligu sa 30 novinara. Randomom se izvuku pozicije za biranje igraca - svih igraca, i novinari prave timove. Jokic je izabran kao 11. pre Milsapa i Irvinga.

    Od kad je Jokic u Decembru postao startni centar Denvera, Denver ima najbolji napad u ligi. Bolji cak i od GSW.

    Evo linka: [link]
    (Zile, 16. avgust 2017 17:59)

    # Link komentara

  8. sta falilo CSKA?
     (turbo, 16. avgust 2017 17:59)

    # Link komentara

  9. @Branko Potezica
    Izgleda mi da nisi svestan koliko Denver ceni Harisa kad mislis da ce ga trejdovati. Haris je i odlican odbrambeni defanzivac (za razliku od Murray-a), i znacajno ekplozivniji igrac od Murray-a. Mislim da Denver ne namerava da ponudi ni jednog ni drugog.

    (Zile, 16. avgust 2017 16:05)



    Svestan sam ja koliko oni cene Harisa ni ja nisam za dovodjenje Irvinga u Denver.

    Ono sto je Denver trebao da uradi jeste sledece:
    1) da sacekaju kraj sezone sa Nurkicem i da ga zavaljaju za drugi pik.

    2) uzimanja onoga sto im je na draftu bilo ove godine Donovana
    Mitchella i Harry Gilesa(bekap centar za Jokica).

    3) Ove sezone su trebali da tankuju i da na draftu 2018 uzmu Miles Bridgesa koji igra od pozicije 2 do 4 onakav igrac kakav im i treba, zverina u odbrani.

    4) Potpisu ekstenziju sa Harisom ove godine a Jokicem sledece godine.



    Sa velikiim koncentracijom talenata sa igracima kao sto su Jokic, Haris, Marej, Hernanogomez, Michel, Bizli, Mudije, Giles i uz dovodjenje Miles Bridgesa mogucnosti bi bile velike od razvijanja dinastije do trejda na primer dva perspektivna mlada igraca uz dodatak prvog pika za neku pravu super zvezdu velikog kalibra.

    S tim ako poprave odbranu i naprave dobru atmosferu u ekipi a to je da se igraju timske kosarke sa puno asistencija, secenja i atraktivnih proigravanja-poteza to bi bio hajp tip GSW ali na steroidima. Ko ne bi igrao u takvoj ekipi bilo bi tim Jugoslavije iz 1989-91 milina za gledati.
    (Branko Potezica, 16. avgust 2017 17:38)

    # Link komentara

  10. Neeeee.... Nadam se da se taj trejd neće desiti...
     (anbeast, 16. avgust 2017 17:37)

    # Link komentara

  11. Individualac ce biti opasno individualan.
     (milan010, 16. avgust 2017 17:32)

    # Link komentara

  12. koga bre ovo zanima taj je ili promasio zivot ili je sve resio u zivotu u srbiji. gde će irving, jokić i drustvo milionera bas me briga pogotovo za amere. GLEDAJ TE SVOJ ZIVOT I RADITE NESTO KORISNO ZA SVOJU BUDUĆNOST
    (mirko, 16. avgust 2017 17:22)

    # Link komentara

  13. Milsap i Jokic pogotovo daj re smarate sa Jokicem, ako je ovo velika trojka onda je ima svaki tim u NBA...malo ste se prekombinovali sa Jokicem.
     (mich, 16. avgust 2017 17:13)

    # Link komentara

  14. Vidim da neki nisu svesni kako je Jokic rangiran u NBA! Evo link, [link] pa sami procenite...
    (Voja, 16. avgust 2017 14:22)

    Pa dobro bre jesi ti toliko smešan ili šta ???
    Prvo vidi na osnovu čega je ova rang lista, tj. na osnovu čega su ih rangirali?? Ipak je na ovoj real plus minus listi 21. igrač lige Amir Jonson, 27.mi Kodi Zeler 28.mi Damijan Lilard 30.ti Zaza Pačulija a 36.ti Mark Gasol a 37.mi POL DŽORDŽ!!!! 41.MAnu Đinobili a 44.ti Klej Tompson 48mi DŽON WOL 49ti Bredli BIl itd itd e sad da li bi ti uzeo 30tog Zazu Pačuliju ili 36tog Mark Gasola za centra u svom timu ili bi možda uzeo Manua Ginobilija ( u ovom trenutku) koji je 41. na listi pre Wala i B.Beala koji su 48mi i 49ti na listi ???? a tek da ne pričamo što je K.A.Towns 51. ili Hasan Whitesajd 54.ti na listi. E pa sad ti uzmi 21.og Amira ili 27.mog Kodi Zelera ili pomenutog ZAZU sa 30.tog mesta pre KATa ili Hasana za svoj tim na centru koji su ispod 50tog mesta.

    Naravno Jokić je neosporno vrhunski igrač ali pusti statistiku i raznorazne rang liste, gledaj malo košarku pa onda ceni kvalitet!!!
    (Mika Gušter iz Ritopeka, 16. avgust 2017 16:56)

    # Link komentara

  15. Nego, ako se zaista ostvari ovaj trade, razlika u konferencijama će biti isuviše drastična. Imam osećaj da je kompletan skup zvezda sa Istoka emigrirao na Zapad. Što je najgore i Klivlend će biti slabiji u odnosu na prošlu godinu. Izgleda kao prevelika razlika u kvalitetu. Jedini tim na Istoku za koji se može reći da je u najmanju ruku jednako dobar kao prošle godine je Boston. Koje ludilo od leta. Na primer, Istok je toliko slab da čak i Niksi mogu da razmišljaju o plejofu.
    (akros, 16. avgust 2017 16:53)

    # Link komentara

  16. Pored njih Jokic može da jede burek, da gleda i da uci..samo je pitanje s mesom ili sa sirom
     (Burekdžija, 16. avgust 2017 16:37)

    # Link komentara

  17. Salis li se?....on je izgleda trol ali jesi li to ozbiljan?Pekovic imao losu karijeru?PAO,najbolji centar Evrope,to sto je igrao u NBA pogledaj brojke,tri puta bolja statistika nego Radmanovic koji je igrao za ugasenu zvezdu pa za fmp(sad se zovu cztelekom) i onda epizodista u NBA sa prosekom u NBA karijeri od 2 poena.Pekovic imao 15poena i 8.5 skokova prosecno.
     (coki, 16. avgust 2017 16:34)

    # Link komentara

  18. meni je bitno samo da irving ne ode u kliperse a ostalo nek rade kako hoce
     (republika srpska, 16. avgust 2017 16:17)

    # Link komentara

  19. @ ALUMNI

    A zašto čitaš o nekom ko neće da igra za reprezentaciju i još komentarišeš?! Što se trejda tiče, mislim da ne bi bilo dobro da Irving dođe, poremetio bi način igre Denvera, a to je brz protok lopte, puno asistencija, timska igra. Irving sve to nema u svojoj igri, klasičan soler, igrač izolacije, koji drži loptu u svojim rukama i sam rešava. I još igrač koji želi da bude glavna zvezda, a objektivno nema kvalitet za to. To je razlog zašto želi da ode iz Klivlenda, da izađe iz senke Lebrona a činjenica je da je Klivlend kada Lebron nije igrao zbog odmaranja, povrede ili nečeg sl. i samim tim Irving bio glavni imao prilično negativan skor. Ako žele da upropaste Jokića, onda je Irving igrač koji im treba, ali mislim da su svesni kakav je već sada igrač Jokić, a da ne govorim kakav tek može da bude, tako da ne verujem da će dovesti Kajrija.
    (Spalding, 16. avgust 2017 16:07)

    # Link komentara

  20. koga briga? pišite o reprezentaciji kad već nikolu ne zanima da igra za istu
     (sm, 16. avgust 2017 16:05)

    # Link komentara

  21. @Branko Potezica
    Izgleda mi da nisi svestan koliko Denver ceni Harisa kad mislis da ce ga trejdovati. Haris je i odlican odbrambeni defanzivac (za razliku od Murray-a), i znacajno ekplozivniji igrac od Murray-a. Mislim da Denver ne namerava da ponudi ni jednog ni drugog.

    Mislim da je nakon juce svim menadzerima u NBA jasno da Kajri za 2 godine zavrsava u San Antoniu. Juce je izjavio da je jedini tim za koji bi potpisao produzenje ugovora SA. Isto tako, kada smo prvi put culi da hoce iz Klivlenda, prvi izbor mu je bio SA.

    Klivlend ce tesko dobiti ono sto hoce - Tatum i Jackson su prakticno nedodirljivi. Klivlend hoce da trguje buducnost odredjenih timova koji nemaju mnogo razloga da trejduju svoju buducnost za sadasnjost. Da Kajri zeli da potpise produzenje za bilo koji od perspektivnih timova onda bi se lako postigao dogovor (osim mozda sa Bostonom koji verovatno smatra da Kajri nije tako velika nadogradnja na Tomasa). Mozda ce morati da budu kreativni i naprave trejd 3 tima, u kojem Kajri zavrsi u dobrom timu, a Klivlend dobije mladog igraca iz perspektivnog tima.
    (Zile, 16. avgust 2017 16:05)

    # Link komentara

  22. Jokic prosle sezone sam nosio tim i odjednom su bili u play off prici! Sa Irvingom ce Jokic da kida jos vise!
    (Blueblueblue, 16. avgust 2017 16:01)

    # Link komentara

  23. najbolje bi bilo da je Teodosic dosao u Denver, kakav Irvin, sebicnjak. ali eto, nista od toga...
     (raci, 16. avgust 2017 15:53)

    # Link komentara

  24. Dati mi ovu trojicu(Mudijea, Mareja i Farida) i sacuvati prvog pika ili jos dati Harisa umesto Mareja koji ima ugovor jos 3 godine bolja je varijanta zato, sto ce sledece godine morati za Harisa da izdvoje 18 ili 20+ miliona dolara dok za Mareja izdvajaju 3.5 do 4.5 godisnje.

    Marej vise bek nego plej i po meni veci talenat od Harisa a i kad je igrao koledz kosarku imao je sut od 40% za 3 poena toliko je i Haris imao prosle sezone ali se mora imati u vidu da je Haris 2 godine duze u NBA.

    Jedina prednost Harisa je ta sto igra malo bolje odbranu u odnosu na Mareja i trenutno ima bolji sut za 3 poena ostalo je sve na strani mareja od fizikalija(iako su iste visine) kada se uporede do talenta koji je na strani Mareja, uz to da Marej moze igrati i pleja iako mu to nije primarna pozicija dok je Haris klasicni bek suter.


    To ne bi bio los tim na papiru s tim da bi morali da promene koncepciju igre:

    plejmekeri => Irving, Nelson, Morris

    bekovi => Murray, Barton, Beasley

    krila => Chandler, Hernangómez, Craig

    krilni centri => Milsap, DA, Lyles, Lyndon

    centri => Jokic, Palmli


    Prva petorka => Irving, Murray(Haris), Chandler, Milsap i Jokic a
    sesti i sedmi igraci => Barton i Hernangomez uz jos tri do pet igraca koji daju svoj dobrinos Nelson, DA, Palmli mozda Beasley i Lyles. Mogu biti odlican tim uz ponavljam promenu koncepcije zbog Irvinga.

    Sledece godine iskesiraju 35 miliki za godinu dana PG13 i da napadnu titulu.
    (Branko Potezica, 16. avgust 2017 15:43)

    # Link komentara

  25. Jokic je tu visak u toj trojci. Jos mora da se razvija kao igrac da bi bio dobar.Daleko je on od jednog Pekovica,Divca, Vlade Radmanovica... 
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. avgust 2017 12:59) 
    Pogotovo Pekovica.
    (šališ li se?, 16. avgust 2017 13:13)

    On jeste sad daleko al na zalasku karijere ce biti mnoogo veci od njih
     (acma, 16. avgust 2017 15:42)

    # Link komentara

  26. @hipokrat 
    дуго нико није написао толико глупости. да ли си уопште гледао Јокића и Денвер прошле сезоне?
    (мики, 16. avgust 2017 13:51)

    Sta je tacno glupost? Da Jokic nije dobar u odbrani? (preko 50% suteva za dva je uslo kad ih on brani) Da Farid i Mudije ne valjaju? Za to ti ne trebaju cak ni napredne statistike. Da max moze bez onih uslova?
     (hrasta, 16. avgust 2017 15:36)

    # Link komentara

  27. Ako Denver pusti Farida ,vise nikad necu napisati komentar na ovom sajtu.
    (EL GRECCO, 16. avgust 2017 15:33)

    # Link komentara

  28. Ircing bi samo smanjio manevarski prostor Jokic.
    (sasa jokic, 16. avgust 2017 15:30)

    # Link komentara

  29. da gledam nekog ko neće da igra za Srbiju......?
    (ALUMNI, 16. avgust 2017 15:25)

    # Link komentara

  30. Jokic je tu visak u toj trojci. Jos mora da se razvija kao igrac da bi bio dobar.Daleko je on od jednog Pekovica,Divca, Vlade Radmanovica...
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. avgust 2017 12:59

    Pekovica??? Jedino ako je takmicenje ko moze vise da popije u top hillu...
    (petarczv, 16. avgust 2017 13:42)

    Ja ne znam sta si ti gledao, ali Radmanovic sije po viskiju samo tako. Bar ko Pekovic, a mislim i jace.
     (nista o nicemu, 16. avgust 2017 15:18)

    # Link komentara

  31. Jokić, Matić i Đokan. I jogurta i ljeba.
     (Volpi, 16. avgust 2017 15:17)

    # Link komentara

  32. Velika trojka? Ja koliko vidim ovde je jedino Irving ol star kalibar. Nemaju super zvezdu. Kakva velika trojka?
     (nista o nicemu, 16. avgust 2017 15:15)

    # Link komentara

  33. није много. али
    1. да ли то уништава хемију екипе?
    2. да ли ће ирвинг да продужи са денвером?
    п.с. прошле сезоне ирвинг се испуцавао као коби у фази спрдања са кошарком. и изгледа му је то мало. да ли ико жели да да све што може да трејдује за таквог силоватеља без одбране и скромних физичких предиспозиција?
     (загор, 16. avgust 2017 14:50)

    # Link komentara

  34. TRADE:::

    Irving dolazi u KKP za 2 igraca iz Kaknja i kilu cvaraka, koje ce KKP ispeci tek do godine!
    (sasha the big hands, 16. avgust 2017 14:47)

    # Link komentara

  35. Individualno jaka trojka.
    (Miki, 16. avgust 2017 14:43)

    # Link komentara

  36. Jokic radi individualno :)))
     (Voja, 16. avgust 2017 14:38)

    # Link komentara

  37. Irving po meni tek treba da se pokaze, realno sa njim tim dobija ugovornu obavezu za superstara, a iako je on imao statistiku za glavne igrace ekipe, u Klivlendu je bio glavni kada je Klivlend bio na dnu tabele na istoku, onda se vratio Dzejms, pa dosao i Lav, pa jos par igraca tako da uspeh Klivlenda par godina unazad opet nije on izneo, i jos uvek nije imao priliku da kao lider tima napravi neki uspeh. Taj potez da podje iz Klivlenda i izadje iz senke Dzejmsa je dobar, ali pomalo i rizican za ekipu koja ga preuzme, da li zaista dobija plejmekera koji ce voditi ekipu do plej ofa i kroz plej of da budu opasni, pogotovo u zapadnoj konferenciji u kojoj skoro koji god tim da pogledate imate neko vanklasnog igraca na pleju kao lidera, tipa Kari, Kris Pol, Vestbruk, ... A sto se tice Jokica, njemu bi svakako vise prijao neki drugaciji tip pleja, manje suterski nastrojen, vise asistent, kao i svakom centru, ali to je izbor Denvera, kakvu oni ekipu zele da naprave, mada na osnovu ostalih poteza ekipe, tipa dovodjenje i Milsapa koji takodje ima preko 15 poena prosek, pa i Jokic slican, a obojica dodaju i asistiraju, svakako mislim da Irving nije bas najsrecnije resenje, trebali su Pola da jure dok nije potpisao sa Hjustonom ako su zeleli zvezdu na pleju, on bi mnogo vise odgovarao ostatku ekipe Denvera.
     (who cares, 16. avgust 2017 14:27)

    # Link komentara

  38. Vidim da neki nisu svesni kako je Jokic rangiran u NBA! Evo link, [link] pa sami procenite...
    (Voja, 16. avgust 2017 14:22)

    # Link komentara

  39. Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko ljudi ovde potcenjuju Kajrija!?
    Čovek je sa 24 godine bio šampion NBA, a sa 25 već 4 puta je bio učesnik Ol-stara a godinama je već jedan od dva najbolja igrača u izolaciji u celoj NBA.
    U plej-ofu ima prosek od 24 koša i 5 asistencija, uz fenomenalan šut 46,5% za dva, 41,5% za tri i skoro 90% slobodna bacanja.
    Kada se u finalu 2015. povredio, Kavsi su 'ladno izgubili to finale, a za GSW nije igrao KD.
    Ovaj trejd bi bio fenomenalan za Denver jer dobijaju jednog od najboljih igrača lige, i svakako u tri najatraktivnija.
    Ostaju im spolja Heris,Čendler i poneki talenat.
    Čini mi se da Kavsi ne dobijaju ništa naročito jer Farid je klasična četvorka a u imaju Lava, a Marej i Madija su premladi za sigurnu prognozu, a pgotovo za napad na GSW.
    U ovoj varijanti Kavsi nemaju šanse protiv Seltiksa.
    Zato ovde neće biti ništa.
    Kavsima je potreban elitni bek ili bar Kazins sa zdravim Rouzom da bi mogli napasti GSW.
    Nije mi realna takođe ni opcija Tomas&Krauder za Kajrija jer bi ih u tom slučaju već Seltiksi razbili.
    Imamo zabavu bar još dva meseca, rekao bih sa sigurnošću...
    (Danilo, 16. avgust 2017 14:19)

    # Link komentara

  40. Ne razumem zasto bi kavsi pristali na ovo. Mudiaj je los plej, nista posebno nije ni za rotaciju, farid vec tri godina ne igra ozbilju kosarku , jedino marej koji ima potencija ali zar toloko samo za kajrija da dobiju?! Ne mogu da verujem da ljudi pisu da bi ovo bilo lose za denver
    (Ivos, 16. avgust 2017 14:15)

    # Link komentara

  41. Mareja i Harisa Denver ne bi trebalo da daje ni za samog LeBrona. Bice oni strasni igraci jednog dana. A i Irving zeli tim u kome hoce da se dokazuje, a Denver je suprotno od toga, snagu bazira na timskoj igri a ne na individualnom kvalitetu igraca. Ako Klivlend zeli moze da dobije eventualno Mudieja, Manimala i pika druge runde za Irvinga, i to je max! Denver je vec napravio uzasan posao trejdom Nurkica za Plumlija, ne treba im jos jedna takva katastrofa u trejdu
     (St3fan KG, 16. avgust 2017 14:09)

    # Link komentara

  42. Irving je superstar, ali Cleveland previse trazi za njega i ni jedan tim to ne moze da ispuni. Ovaj trade je malo verovatan, ne zato sto Denver ne bi dao ove igrace, a mislim da ne bi trebalo Mareja, vec zato sto ni jedan od ovih igraca ne moze da ucini ekipu Clevelanda jacom, ako im se oduzme Irving. Meni je najlogicnije trade sa Phoenixom u kom se Phoenix odrice Bledsoa + neke kombinacije igraca i pikova, bez Jacksona. Rose - Bledsoe - James - Thompson - Love je vec ozbiljna ekipa za titulu, a Phoenix dobija superstara sa Bookerom i Jacksonom da gradi tim.
     (mare, 16. avgust 2017 13:58)

    # Link komentara

  43. Threesome.
     (kole, 16. avgust 2017 13:58)

    # Link komentara

  44. Za Denver je useh što su izbacili Herisa iz ovog trejda i u njega umetnuli Mudieja. Mudiej sigurno nije igrač koji se razvio onako kakoje predviđeno i zato je Marej u toku sezone dobio njegovu ulogu. Sada umesto njih dvojice možeš da dobiješ Irvinga, koji je definitivno u ovom trenutku bolji igrač od obojice zajedno, a tek ima 25 godina. Denver nije često bio u poziciji da dobije zvezdu kao što je Irving i na ovo gledaju pre svega poslovno, a zatim i igrački. Ovo je win-win situacija za njih.
    (akros, 16. avgust 2017 13:56)

    # Link komentara

  45. @hipokrat
    дуго нико није написао толико глупости. да ли си уопште гледао Јокића и Денвер прошле сезоне?
     (мики, 16. avgust 2017 13:51)

    # Link komentara

  46. @Mikii
    Јокић је јединствен. играчи које помену да њим у истој реченици могу да сматрају да су успели у животу
     (мики, 16. avgust 2017 13:47)

    # Link komentara

  47. @Uros
    дај бре скини се интернета. булазниш нон-стоп. па и Дивац сам је већ рекао да је Јокић талентованији и бољи кошаркаш, а ја ћу само да додам да је сто посто лице нба лиге наредних пет година.
     (мики, 16. avgust 2017 13:45)

    # Link komentara

  48. Ne verujem da će se Denver odreći trojice igrača, među kojima je mladi i odlični Marej, i visokog pika zbog Kajrija. To bi bilo blago samoubistvo. Štaviše, Tejtum je najrealnija opcija pošto Boston na njegovoj poziciji ima Hejvarda i Džejlena Brauna, mogu uz njega da daju i Ajzeju Tomasa (ističe mu ugovor ove sezone, ako se ne varam, i pitanje je da li će ga produžiti) ili dati neki visoki pik (kojih imaju nekoliko) pa Tomas i Irving zaigraju kao 1 i 2...
    Da sam gazda nekog tima koji je deficitaran na poziciji 2, Kajri bi legao kao budali šamar. Jednostavno, nije igrač za poziciju pleja, a i sa visinom od 1,91 može da se nosi sa "dvojkama".

    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. avgust 2017 12:59)
    Ostavi se komentarisanja košarke, sinko, molim te. Radmanović igrao nešto zapaženo u NBA???!!! Peković?? Čovek odigrao jednu ipo sezonu u NBA u kojima je samo mogao da sanja ono što postiže Jokić, produžio ugovor i u zadnjih pet godina odigrao 10 utakmica i non-stop bio "povređen". Za obojicu njih Jokić je već sad igračina. A i Divca (kralja flopovanja - [link]) će ubrzo stići i prestići.

    (boki, 16. avgust 2017 13:06)
    Milsap igra krilnog centra, Jokić centra, zašto ne mogu istovremeno na teren??

    (Neske86, 16. avgust 2017 13:05)
    Devin Buker će biti strašan igrač. A i Klivlend pikira Džoša Džeksona, ne Krisa.
    (NastyB, 16. avgust 2017 13:44)

    # Link komentara

  49. Jokic je tu visak u toj trojci. Jos mora da se razvija kao igrac da bi bio dobar.Daleko je on od jednog Pekovica,Divca, Vlade Radmanovica...
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. avgust 2017 12:59

    Pekovica??? Jedino ako je takmicenje ko moze vise da popije u top hillu...
     (petarczv, 16. avgust 2017 13:42)

    # Link komentara

  50. Najavio sam ovo prije svih medija i dobijao minuse
    (You do, 16. avgust 2017 13:39)

    # Link komentara

  51. Ubi me niska cena malina!
    (floro flores, 16. avgust 2017 13:38)

    # Link komentara

  52. Jokic u velikoj trojci? Hahahahahahahahaha
    (Mikii, 16. avgust 2017 13:04)
    Reče čovek koji kaže da je Đoković anoniman jer Viktorija Bekam nije čula za njega 2007... hahahaha. Šta kaže za Jokića?!?!! hahhahahahahaah
     (Vuk, 16. avgust 2017 13:37)

    # Link komentara

  53. Biće ludi ako se odreknu Džamala Mareja zbog Irvinga. Mudieja i Farida treba da se reše, ali još daju i pik. To je sulude. Marej će za dve godine biti jedan od najboljih bekova lige.
    (Stanimir Branimir, 16. avgust 2017 13:33)

    # Link komentara

  54. Mudiaj, farid i pik nekako i da prodje, ali plus Marej previse je..
    (Max, 16. avgust 2017 13:30)

    # Link komentara

  55. naci dva mlada igraca, obojica veliki talenti, pik prve runde i jedan dobar i iskusan NBA igrac za Kajrija?
    Ne pratim bas toliko NBA, ali mislim da je to previse...
    (očigledno, 16. avgust 2017 13:03)

    Ako dodje irving plej of im ne gine, ali smatram da bi jokara izgubio status franšiznog igrača (možda se varam). No sve u svemu, voleo bih da vidim taj tandem.
    (Neobavešten, 16. avgust 2017 13:09)

    Ovo se desava kad se pracenje NBA svodi na to da li je 'srpski' igrac u prvoj petorci.
    Elem.
    Farid i Mudije su jedva prosecni. Mudije je los u odbrani i ima katastrofalan sut (kao i Farid). U small ball eri, oni su rupa na rosteru. Pik prve runde, a kod Denvera se ocekuje da bi (posebno s Kajrijem) to bilo u 15+ rangu, prakticno je bezvredan. Marej tako tako. Pitanje je samo zasto bi Kavsi prihvatili ovaj trejd, a ne zasto bi Denver dao te igrace.
    A sto se fransiznih igraca tice, zaboravite taj pojam. Pitanje je samo da li je Jokic max ili nije max, a za to mu treba da bude (u konstelaciji sa Kajrijem) top-5 na svojoj poziciji, plus da odgura Denver dalje dalje od prve runde. Kajri mozda moze da mu pomogne, a Jokic mora na odbrani da poradi.
    (hipokrat, 16. avgust 2017 13:29)

    # Link komentara

  56. Smorio je Irving. Dobar igrac, ali prosto nije na vivou LeBrona Duranta, Karija.
    Kad ce kraj ove sage vise.
    (milan, 16. avgust 2017 13:29)

    # Link komentara

  57. Mala šansa da se ovo desi, posebno sto ne verujem da bi Irving bio zadovoljan sto bi dovelo da igra samo za statistiku i ugovor ne bi produžio. Sve ovde zavisi od Džejmsa. Ukoliko on neće da ostane onda možda neka ovakva kombinacija i dođe u obzir a u suprotnom bi očekivao trejd za Oldrudža i Perkera ili Ajzeu Tomasa sa jos nekim i da probaju da dominiraju sa vec proverenim igračima.
    Sumnjam da ce se neko bas isprsiti za Irvinga, mnogo je mladih dobrih bekova koji su vec u ligi ili su sada draftovani ili dolaze u narednih par godina. Uz ovo bi ga dobili na dve godine i sem neke franšize koja ja na velikom tržištu teško bi mogli da ga zadrze.
    I stvarno ne treba preterivati da bi ovo bila velika trojka, jer tu se ubrajaju igrači koji su redovni ucesnici utakmice svih zvezda sto bi ovde jedino bio Irving...
    (TT, 16. avgust 2017 13:28)

    # Link komentara

  58. @neobavesten

    U Vrnjackoj banji prosle nedelje pred 300 ljud je bla festa...

    na beer festu mora da bude bar spektakl!
    (lyg, 16. avgust 2017 13:24)

    # Link komentara

  59. @neobavesten

    U Vrnjackoj banji prosle nedelje pred 300 ljud je bla festa...

    na beer festu mora da bude bar spektakl!
    (lyg, 16. avgust 2017 13:23)

    # Link komentara

  60. Ne bih rekao da je to puno za Irvinga. Mudiey je ispao iz rotacije i na kraju prosle sezone je bio treci play iza nelsona i Murraya. Faried je dobar ali su na centarskim pozicijama dobro pokriveni. Dali bi hernangomezu sansu. Murray je talent i jedino bi nuggetsi mogli za njim zalit. Sa takvom momcadi, bi usli u playoff i pick prve runde ne bi toliko bio bitan. Bili bi sigurno jaci nego prosle godine.
     (PeroZg, 16. avgust 2017 13:21)

    # Link komentara

  61. djokovic, matic, jokic
     (mile, 16. avgust 2017 13:20)

    # Link komentara

  62. Jokic je tu visak u toj trojci. Jos mora da se razvija kao igrac da bi bio dobar.Daleko je on od jednog Pekovica,Divca, Vlade Radmanovica...
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. avgust 2017 12:59)
    Pogotovo Pekovica.
     (šališ li se?, 16. avgust 2017 13:13)

    # Link komentara

  63. @ocigledno kao sto i sam kazes, ne pratis puno nba.. da pratis znao bi da li je mudije dobar igrac, a sto se tice iskusnog nba igraca, i david lee i kalderon su iskusni, pa sta.. jel to znaci da su dobri koliko i irving, samo zato sto su iskusni
    (Mig, 16. avgust 2017 13:11)

    # Link komentara

  64. @Moo, velika trojka Denvera, ne velika trojka (najbolja trojka) NBA.
    (Novi Sad, 16. avgust 2017 13:11)

    # Link komentara

  65. Ako dodje irving plej of im ne gine, ali smatram da bi jokara izgubio status franšiznog igrača (možda se varam). No sve u svemu, voleo bih da vidim taj tandem.
    (Neobavešten, 16. avgust 2017 13:09)

    # Link komentara

  66. Da se pitam nikad ne bih pozeleo Irvinga u ekipi,a i to bi bilo lose za Jokica!
     (Lucky, 16. avgust 2017 13:07)

    # Link komentara

  67. zadrzati Farida, Mislap i Jokic ne mogu da budu na terenu u isto vreme
     (boki, 16. avgust 2017 13:06)

    # Link komentara

  68. Nadam se da neće. Irving je sjajan igrač, ali voleo bih videti da li Denver može do PO sa ovako mladim igračima u bitnim ulogama, pa ako ne ide mogu sledećeg leta praviti trejdove.
     (Kecman, 16. avgust 2017 13:05)

    # Link komentara

  69. za irvinga bi bio korak nazad I to zesci,ne zbog jokica I milsapa,nego zbog realne perspektive fransize. ok ode I sta? napravice pored gsw I san antonia ,hjustona nesto....pitanje je dal sa neuskladjenom hemijom mogu uopste do plejofa (ajd milsap jos nekako ,iako je u atlanti bio tata verujem da zbog godina moze da stavi na stranu ego, ali kajri,sumnjam-umesto timske igre verovatno bi postala godina dokazivanja zasto je irving, a ne lebronov pomocnik). smesno zvuci na prvu loptu ali verujem da bi kajri bio korak unazad za denver,tim pre sto ni trener nije neki autoritet ,primer bi bio tolerisanje nurkicevog ponasanja u svlacionici toliko dugo. kajri bi najbolje legao spursima I obrnuto
     (anti-reklamozder, 16. avgust 2017 13:05)

    # Link komentara

  70. Mislim da su Finiks i Denver najrealnije opcije, ali Denver ima mnogo veci plej of poencijal. Finiks bi morao da se odrekne i Bledsoa uz Dzeksona, pa Irving prakticno sem Markiza Krisa ne bi imao upotrebljivog saigraca. S druge strane, Denver i da se odrekne Mudieja, Mareja i Farida, ima jos i Jokaru, Milsapa, Gerija Herisa i Vilsona Cendlera. Uz Irvinga, to bi bila jako, jalo zeznuta ekipa. A i pikovi im mnogo vrede.
     (Neske86, 16. avgust 2017 13:05)

    # Link komentara

  71. velika četvorka na pomolu Milsap-Irving-jokič- Nemanja Matić
    (Lukas Kastroman, 16. avgust 2017 13:05)

    # Link komentara

  72. Jokic u velikoj trojci? Hahahahahahahahaha
     (Mikii, 16. avgust 2017 13:04)

    # Link komentara

  73. Znaci dva mlada igraca, obojica veliki talenti, pik prve runde i jedan dobar i iskusan NBA igrac za Kajrija?
    Ne pratim bas toliko NBA, ali mislim da je to previse...
     (očigledno, 16. avgust 2017 13:03)

    # Link komentara

  74. auu kakva bi to ekipa bila, al se plasim da Jokic tu ne izgubi mogucnost da bude lider ekipe sto je vrlo verovatno, mogli bi da napadnu lagano plej of 3, 4 mesto
     (navijac, 16. avgust 2017 13:03)

    # Link komentara

  75. Goblini će napraviti feštu u subotu na bir festu.
    (Neobavešten, 16. avgust 2017 13:02)

    # Link komentara

  76. Mudije je ispao iz rotacije u drugoj polovini prošle sezone, Farid će imati dosta manje minuta nakon dolaska Milsapa, a Marej je talentovan, ali to ništa ne znači niti je toliko bitan pošto je tek 7.igrač ekipe bio. Faktički, ne daju ni jednog startera za Kajrija. Ako Denver ovo progura, napravili su ozbiljno dobar posao.
    (Jim Beam, 16. avgust 2017 13:02)

    # Link komentara

  77. Ma nema, velika trojka u rangu LeBron/Wade/Bosh. Kakva objektivnost.

    Inače, više bih voleo da vidim Irvinga u Spurs-ima koji su po nekim izvorima ponudili Aldrige-a, Green-a i Parkera za njega.
     (scholes, 16. avgust 2017 13:01)

    # Link komentara

  78. denver je ima najbolji napad u ligi nakon sto je jokic posta startni centar. njima nije potreban irving ako je jokic glavni plejmejker, potrebni su im defanzivni igraci - a njih vec imaju.
    Petorka denver-a za 2018: Murray-harris-shjendler/mali gomez-sap-Ijouketch; vrlo opasno u oba pravca.
    (lule, 16. avgust 2017 13:01)

    # Link komentara

  79. Mudiej, Mari, Farid i pik prve runde za Irvinga? Hahah mozda ako izvrse kolektivnu lobotomiju u upravi Denvera...
    (Pogan, 16. avgust 2017 13:00)

    # Link komentara

  80. Jokic je tu visak u toj trojci. Jos mora da se razvija kao igrac da bi bio dobar.Daleko je on od jednog Pekovica,Divca, Vlade Radmanovica...
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 16. avgust 2017 12:59)

    # Link komentara

  81. Do ovog trejda će doći jedino ako su čelni ljudi Nagetsa ludi. Denver je ekipa koja funkcioniše kroz sistem, dakle, kroz timsku igru, te ja u toj kombinaciji nikako ne mogu zamisliti Irvinga, sto nikako ne dovodi u pitanje njegov individualni kvalitet.
     (trubadur, 16. avgust 2017 12:58)

    # Link komentara

  82. Zadnja informacija je da je clivlend u ozbiljnim pregovorima sa torontom ali se ne spominje ko bi sve bio ukljicen u taj trejd,verovatno lowry i jos jedan ili dva igraca...
     (petarczv, 16. avgust 2017 12:58)

    # Link komentara

  83. mnogo je za kajrija...
     (Jum, 16. avgust 2017 12:58)

    # Link komentara

  84. Nema sanse da na to pristaju.
    (ma jok, 16. avgust 2017 12:57)

    # Link komentara

  85. Nemerljivo precenjeno i mnogo!!!
     (njami, 16. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  86. I sad se setis onih jadnih "ljudi" od pre neki dan koji su pisali evo vidite da teo nije planiran da igra u prvoj petorci,teo nece igrati vise od 10min,vrati se teo u evropu itd...Mislim tea bas briga igrace nba ligu,zivece u LA,nego mi nisu jasmi ti mozgovi...
     (petarczv, 16. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  87. Lepa je to ekipa al' ni po čemu nije velika trojka.
     (Moo, 16. avgust 2017 12:56)

    # Link komentara

  88. Dobar je Irving, ali alav je mnogo :-P
     (NSNS, 16. avgust 2017 12:55)

    # Link komentara