1. evo u pare da nece igrati vise od 10 minuta u prosjeku
     (bleki, 15. avgust 2017 00:49)

    # Link komentara

  2. Ne zna što svi tvrdite da mu ne treba eksplozivnost, tačno to mu treba da bi mogao nešto uraditi više u odbrani. 
    Pričate da je dosegao maksimalnu eksplozivnost u odnosu na visini, pogledajte mladog Porzingisa pa vidite o čemu dečko priča.
    (MasaxUbrzanje, 14. avgust 2017 20:33)

    Bukvalno upoređuješ neuporedivo!
    Porzingis ima prirodnu veličinu, prirodno je srazmeran i nema neke deformitete, dok Bobi totalna suprotnost!
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 14. avgust 2017 21:09)

    # Link komentara

  3. Vučević ga lako kontrolisao sinoć, a velike su šanse da ga na sličan način čuva većina centara u NBA. Odbranu njegovu neću ni da komentarišem jer se protiv njega iole uigrane ekipe poigravaju zbog njegove tromosti
    (sasa pg, 14. avgust 2017 18:38)

    Odes lepo u NBA iz svoje uboge varosice i objasnis svim onim silnim trenerima i skautima, kako umisljaju da imaju pojma o kosarci, a zapravo veze s vezom nemaju, za razliku od tebe...
    (ViscoSalejo, 14. avgust 2017 21:07)

    # Link komentara

  4. " Van Gandi je teska trenerska prevara.
    (Dag Kristi, 14. avgust 2017 15:08)"

    samo da vidi ovo Dag....
     (m/m, 14. avgust 2017 20:34)

    # Link komentara

  5. Ne zna što svi tvrdite da mu ne treba eksplozivnost, tačno to mu treba da bi mogao nešto uraditi više u odbrani.
    Pričate da je dosegao maksimalnu eksplozivnost u odnosu na visini, pogledajte mladog Porzingisa pa vidite o čemu dečko priča.
    (MasaxUbrzanje, 14. avgust 2017 20:33)

    # Link komentara

  6. Vučević ga lako kontrolisao sinoć, a velike su šanse da ga na sličan način čuva većina centara u NBA. Odbranu njegovu neću ni da komentarišem jer se protiv njega iole uigrane ekipe poigravaju zbog njegove tromosti
    (sasa pg, 14. avgust 2017 18:38)

    Ima on svoje mane, malo je sporiji zbog te visine, ali reci da se neko sa njim poigrava je vec krajnost, da ne kazem bezobrazluk. Vucevic je juce u vise navrata itekako vodio racuna da ne dobije blokadu od Bobija pa je pozivao saigrace da mu se otvore i odlagao loptu na spoljne pozicije.
    (Ivan, 14. avgust 2017 20:10)

    # Link komentara

  7. @Dzoni 
    Ko je pomenuo zvezdu i Partizan na vest o reprezentaciji??? Problem je sto je Bogdanovic dete Partizana pa ostvaruje odlicne rezultate u reprezentaciji a dete Hemofarma koje ste vi prisvojili kao onaj pehar zbog kog niko nije odgovarao nije ni c od centra,onakav gorostas treba da ima minimum 25 poena po mecu,bilo protiv Rumuna,bilo protiv Spanaca. TOLIKO,HAUG
    (zvezda dno i sramota Srbije, 14. avgust 2017 17:58)

    Koliko ti imena imas, cas si antiDebil, cas ovo, cas antiLimenka, ti vise ne znas gde bijes! Nikako da naucis da se posle znakova interpukcije stavlja razmak. Znam ja da si ti zavrsio tezak fakultet i kako mnooogo zaradjujes i kako nam jednom napisa, jedes sta pozelis za razliku od sirotinje koja gladuje. Snovi nisu losa stvar, ali kompleksi koje imas jesu. Kao prvo, mi ne prisvajamo Bobija, volimo ga kao bivseg igraca koji nam je doneo puno srece, kao sto volimo i Djenku koji nema nikakve veze sa Srbijom. Kao drugo, Bogdan nikako ne moze biti dete Partizana, dosao je punoletan u Partizan kao najbolji srpski junior koji je na zavrsnom turniru domace juniorske lige postigao na 3 utakmice 99 poena i to protiv Partizana, Hemofarma i FMP-a, a zatim kao clan FMP-a igrao juniorski Final Four EL, pa tek onda dosao u Partizan kao punoletan igrac koji je na juniorskom nivou imao 30+ poena u rukama.
    Lepo vam je rekao vas Grbovic, niste napravili igraca od Berica.
    Sto se tice Bogdana, smatram ga jednim od najboljih nasih bekova svih vremena (vreme ce pokazati) i zelim mu da dokaze to u NBA ligi.
    Vas problem je sto ste toliko ogrezli u mrznji zbog sunovrata Partizana da mrzite sve i svakog ko ima veze sa Zvezdom. Pokusavate cak i srpskog kosarkaskog Mesija, Teodosica, koji nam je doneo toliko radosti da osporite, samo zato sto se deklarisao kao zvezdas! Toliko!
     (Dzoni, 14. avgust 2017 18:52)

    # Link komentara

  8. Mahaće peškirom iz leve umesto desne,to je ta uloga.
    (Železnik je srce Srbije, 14. avgust 2017 15:44)

    Toliko vas je pogodilo sto ste postali nebitan klub, da ste poceli da mrzite sve sto ima veze sa Zvezdom, pojede vas pakost i mrznja...
    Tek cete da kmecite, jer bolje ne zasluzujete!
    (Dzoni, 14. avgust 2017 16:43

    Bobe nikada nije igrao u Crvenoj zvezdi, ne znam okle ti ta halucinacija ? Dok je neko verovao u Bobeta i dovodio ga u velike klubove navijaci zvezdane su ga nazivale klempavom maskotom, dambom i raznim drugim imenima ALI dobro je poznato da navijaci zvezdane a vidim ovde i fmp-a imaju pamcenje krace od kisne gliste !!
    Zato ce se uvek naci neko da ispravi vas i da vas podseti na to sta ste i koji ste, a niste nista pozitvno, nazalost po vas !
    (antiDebil, 14. avgust 2017 18:52)

    # Link komentara

  9. Шта је сада ово? Мало стали о Јокићу, па сада о Бобију у НБА? Или је циљ да се створи притисак на Салета да га обавезно поведе? Ако је ценити по јучерашњој утакмици, први центар је Кузмић, онда Боби, па тек Штимац. Али се још ништа не зна, дуге су припреме. Ако Радуљица не буде могао због повреде, иду остала тројица, иначе отпада један и то онај, који се буде најмање уклопио у Салетове тактичке замисли. Јуче Боби није одиграо нешто посебно, али шта ја знам, можда је управо све обављао како му је Сале рекао.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jд123, 14. avgust 2017 17:28)

    Ne postoji promil mogucnosti da Marjanovic ne ode na EP, pogotovo nakon sto je Jokic otkazao, ne znam odakle ti takva ideja... Ne zanima me ko ce da otpadne, ali Bobi ne spada u tu grupu igraca.
    (Ivan, 14. avgust 2017 18:41)

    # Link komentara

  10. Vučević ga lako kontrolisao sinoć, a velike su šanse da ga na sličan način čuva većina centara u NBA. Odbranu njegovu neću ni da komentarišem jer se protiv njega iole uigrane ekipe poigravaju zbog njegove tromosti
    (sasa pg, 14. avgust 2017 18:38)

    # Link komentara

  11. NBA i EL košarka su dva različita sporta.
    Bobi po FIBA pravilima je moćna dominantna mašina, što je i dokazao u EL gde je bio MVP ligaškog dela. Tu je imao Markusa i Jovića. E, da li može sam bez playa? Ako mu niko ne dodaje prave lopte, šta može da radi? Njegova igra najviše zavisi od TRENERA koji daje zadatke playu koji sistem će igrati.
    Zato smatram da Bobi u rep uz Tea i Jovića može da bude smrtonosno oružije.

    Nadam se da ste registrovali onu kontru 3:2 protiv CG kada je Bobi prvi istrčao, ali na žalost nije dobio loptu. Ne koristi ga Sale dovoljno, ili možda krije.
    (SrbEUin, 14. avgust 2017 18:34)

    # Link komentara

  12. @beli65, 14. avgust 2017 17:21
    Nemoj da si takav. Danilo je danas dao prilično korektan komentar, imajući u vidu njegove dosadašnje. Štaviše, napisao je istinu .... barem donekle. Treba to pozdraviti, podržati ga i ohrabriti na putu preobraženja koji je upravo započeo. Danilo, delijo!
    (stavro, 14. avgust 2017 18:10)

    # Link komentara

  13. Bek šuter? :)
    (Sibirac, 14. avgust 2017 18:10)

    # Link komentara

  14. @Dzoni
    Ko je pomenuo zvezdu i Partizan na vest o reprezentaciji??? Problem je sto je Bogdanovic dete Partizana pa ostvaruje odlicne rezultate u reprezentaciji a dete Hemofarma koje ste vi prisvojili kao onaj pehar zbog kog niko nije odgovarao nije ni c od centra,onakav gorostas treba da ima minimum 25 poena po mecu,bilo protiv Rumuna,bilo protiv Spanaca. TOLIKO,HAUG
    (zvezda dno i sramota Srbije, 14. avgust 2017 17:58)

    # Link komentara

  15. Danilo,da nisi ovejani navijac partizana i neko ko mrzi sve sto potice iz Zvezde pomislio bi covek da si neki strucnjak za kosarku... (beli65, 14. avgust 2017 17:21)

    Hajde da pređemo preko pominjanja Zvezde a reč je o FMP-u.
    Ali da pređem preko notorne gluposti o tome kako mrzim sve što je iz Zvezde, nije baš izvodljivo.
    Radonjić je 4 godine bio trener Uplakansa i nađi jednu jedinu moju reč protiv njega,a lako je pretražiti komentare, obično sam među onima sa najvećim brojem pluseva ili minuseva.
    Čak sam redovno ga branio od besnih napada uplakanih prvih godina.
    Nađi jedni jedinu reč protiv Nemanje Bjelice ili protiv Gudure, ili Jovića ili Kaline.
    Nećeš uspeti jer ih nema pošto pravi talenti i borci izazivaju moje poštovanje.
    A to što imam nešto protiv poređenja Uplakansa sa Partizanom, naravno da imam jer je svaki takav pokušaj simptom u stvari.
    I naravno da imam nešto protiv određenog tipa ljudi.
    Nikada o Đuri Frizeru ili o Vučeli nisam napisao dobru reč.
    Zašto bih to uradio kada su Čović ili Terza u pitanju?!
    A vi slobodno slavite i crnog đavola, samo nemojte od nas tražiti aplauze.
    (Danilo, 14. avgust 2017 17:55)

    # Link komentara

  16. Razumeo se ja u košarku ili ne, jedno je sigurno. Ovde ima previše pristrasnih komentatora (da ne kažem "Bobi-botova" koji su navijači Marjanovića i potpuno su izgubili svaku objektivnost). On jednostavno nije ostvario svoje potencijale. Ići će na EP samo zato što nam treba centar/krilni centar, a kad Jokara ne igra boljeg nemamo. Sve to nije nikakav greh Bobija, naravno...samo hoću da kažem da ga ne treba glorifikovati i preterivati jer ne može svako samo zbog visine da bude nekakav beli Shaq. Hoćete još jedan primer neiskorišćene ekstremne visine? Kosta Perović ! Eto, da ne bude da sam se "okomio" na Bobija jer nemam ništa protiv njega. Čak naprotiv - ako Bobi zablista na EP biću presrećan !
    (Miloš_NS, 14. avgust 2017 17:15)

    Nisu ovde u pitanju Bobi botovi već tvoje znanje o kosarci. Pisati da on treba da bude skocniji i da su nizi od njega eksplozivniji je dam dokaz da ne znas neke elementarne stvari. Malopre sam objasnio zasto !
    Niko ga ovde i ne glorifikuje. Ocekujemo da da svoj maksimum i nista drugo. A da li ce to biti u vidu skokova, poena, ili sta ja znam, to zna selektor, on je taj koji kombinuje i gradi taktike.
    (JPR24, 14. avgust 2017 17:35)

    # Link komentara

  17. Шта је сада ово? Мало стали о Јокићу, па сада о Бобију у НБА? Или је циљ да се створи притисак на Салета да га обавезно поведе? Ако је ценити по јучерашњој утакмици, први центар је Кузмић, онда Боби, па тек Штимац. Али се још ништа не зна, дуге су припреме. Ако Радуљица не буде могао због повреде, иду остала тројица, иначе отпада један и то онај, који се буде најмање уклопио у Салетове тактичке замисли. Јуче Боби није одиграо нешто посебно, али шта ја знам, можда је управо све обављао како му је Сале рекао.
     (jд123, 14. avgust 2017 17:28)

    # Link komentara

  18. @danilo
    da nisi ovejani navijac partizana i neko ko mrzi sve sto potice iz Zvezde pomislio bi covek da si neki strucnjak za kosarku, cudi me da te ovi iz Detroita nisu konsultovali kad su dovodili Bobija bez veze ljudi bacili tolike milione
     (beli65, 14. avgust 2017 17:21)

    # Link komentara

  19. Razumeo se ja u košarku ili ne, jedno je sigurno. Ovde ima previše pristrasnih komentatora (da ne kažem "Bobi-botova" koji su navijači Marjanovića i potpuno su izgubili svaku objektivnost). On jednostavno nije ostvario svoje potencijale. Ići će na EP samo zato što nam treba centar/krilni centar, a kad Jokara ne igra boljeg nemamo. Sve to nije nikakav greh Bobija, naravno...samo hoću da kažem da ga ne treba glorifikovati i preterivati jer ne može svako samo zbog visine da bude nekakav beli Shaq. Hoćete još jedan primer neiskorišćene ekstremne visine? Kosta Perović ! Eto, da ne bude da sam se "okomio" na Bobija jer nemam ništa protiv njega. Čak naprotiv - ako Bobi zablista na EP biću presrećan !
    (Miloš_NS, 14. avgust 2017 17:15)

    # Link komentara

  20. Bobi ima visinu, tu smo svi saglasni jer je to vidljivo i lako merljivo.
    Bobi mnogo zavisi od kriterijuma suđenja jer ako se striktno poštuju tri sekunde, Bobi je u problemu.
    Bobi je loš u bočnim kretnjama, što je normalno za čoveka njegove visine.
    S obzirom da većina centara danas u NBA jedva čeka da šutne trojku, Bobi je limitiran u odbrani.
    Bobiju odgovara samo poziciona igra koju može da igra S.Antonio ali ni tamo nije igrao.
    Super je u svemu što je Bobi uzeo lepu lovu, obezbedio se za dva života,a da napravi neku karijeru u NBA neće biti moguće.
    Jednostavno, on nije dovoljno dobar za NBA.
    I to nije ništa loše,pošto 99,9% ljudi nisu dobri ni za selo u kojem žive, pa opet žive.
    (Danilo, 14. avgust 2017 17:06)

    # Link komentara

  21. @miro
    citam komentar da ce igrati 35min a bobiju ostaje 13, i razmisljam odakle izvadi ovih 13, kako si to izracunao kad je 40 - 35 = 5, i onda se setim da je cetvrtina u NBA 12 minuta, haha
     (maxi, 14. avgust 2017 17:00)

    # Link komentara

  22. Prvi trener u NBA koji pruzi Bobiju minutazu, proslavice se ni kriv ni duzan, jer ce Bobi da ih pokida...
     (mich, 14. avgust 2017 16:44)

    # Link komentara

  23. Mahaće peškirom iz leve umesto desne,to je ta uloga.
    (Železnik je srce Srbije, 14. avgust 2017 15:44)

    Toliko vas je pogodilo sto ste postali nebitan klub, da ste poceli da mrzite sve sto ima veze sa Zvezdom, pojede vas pakost i mrznja...
    Tek cete da kmecite, jer bolje ne zasluzujete!
     (Dzoni, 14. avgust 2017 16:43)

    # Link komentara

  24. Mahaće peškirom iz leve umesto desne,to je ta uloga.
    (Železnik je srce Srbije, 14. avgust 2017 15:44)
    Redjaces sa jedne police na drugu u trafici ceo zivot.
    (Aleksej, 14. avgust 2017 16:14)

    # Link komentara

  25. Mahaće peškirom iz leve umesto desne,to je ta uloga.
     (Železnik je srce Srbije, 14. avgust 2017 15:44)

    # Link komentara

  26. Ako ti kao trener nisi mogao da vidis Bobije sposobnosti na treningu nego je trebalo da odigra par utakmica onda si ti nula od trenera.
     (Bicu Slobodan, 14. avgust 2017 15:39)

    # Link komentara

  27. Ako se ja pitam, Bobi nije bio sjajan ni sinoć protiv Crne Gore, a mislim da u NBA nikada neće biti neki bitan igrač. Jednostavno, sa visinom od 222 cm morao bi da bude daleko eksplozivniji i skočniji da bi se nametnuo u Americi. Centri u NBA koji su 10-15 cm niži od njega su daleko eksplozivniji. Mislim da će se svako ko iole poznaje košarku i nije pristrasan složiti sa mnom.
    (Miloš_NS, 14. avgust 2017 14:59)

    Neće. Pošto ti očigledno ne poznaješ košarku. Da poznaješ, i da ti je jasno šta je čovek od 2,22 metra, ne bi pisao da treba da bude skočniji ! Njemu je najviše potrebna agilnost, njemu je dovoljno je mrdne zadnjicu da mu se protivnik prospe ko kafa.. A da bi se branio od toga, znači od grešaka mora biti agilniji u skoku, a ne da skače iznad table, isto bi mu to donelo i bolju odbranu, iako to sve nije lako za njegovu građu.
    Eksplozivnost, to se ne traži od takve ljudine, čovek sa 10cm manje i 10/20 kila manje normalno da će biti ekplozivniji, ali ako si malo gledao njegove partije, uočio bi da trči dosta brže nego kad je bio u Zvezdi, na tome je očigledno radio, kad se vraća u odbranu to ide dosta brže, za 2,22 sasvim dovoljno.
    (JPR24, 14. avgust 2017 15:23)

    # Link komentara

  28. Double-double može lagano, ali gde je odbrana kod njega u NBA-u?
     (Dzambo, 14. avgust 2017 15:15)

    # Link komentara

  29. Milos_NS

    A kako je moguce da covek od 222 cm bude eksplozivan?Bobi je za svoju visinu maksimalno eksplozivan..koliko to fizikalije dozvoljavaju
     (dime, 14. avgust 2017 15:11)

    # Link komentara

  30. Ako se ja pitam, Bobi nije bio sjajan ni sinoć protiv Crne Gore, a mislim da u NBA nikada neće biti neki bitan igrač. Jednostavno, sa visinom od 222 cm morao bi da bude daleko eksplozivniji i skočniji da bi se nametnuo u Americi. Centri u NBA koji su 10-15 cm niži od njega su daleko eksplozivniji. Mislim da će se svako ko iole poznaje košarku i nije pristrasan složiti sa mnom.
    (Miloš_NS, 14. avgust 2017 14:59)

    Ne pitas se ti nista nego se samo pita Boban na terenu gde ce svojim ucinkom pokazati da li moze ili ne moze.
    (analiticar_amater, 14. avgust 2017 15:10)

    # Link komentara

  31. Van Gandi je teska trenerska prevara.
     (Dag Kristi, 14. avgust 2017 15:08)

    # Link komentara

  32. na žalost, ono drvo drummond će igrati 35 minuta, što bobiju ostavlja 13, a možda i manje, jer ekipe sve češće igraju small ball, bez prave petice u petorci
     (miro, 14. avgust 2017 15:03)

    # Link komentara

  33. Ako se ja pitam, Bobi nije bio sjajan ni sinoć protiv Crne Gore, a mislim da u NBA nikada neće biti neki bitan igrač. Jednostavno, sa visinom od 222 cm morao bi da bude daleko eksplozivniji i skočniji da bi se nametnuo u Americi. Centri u NBA koji su 10-15 cm niži od njega su daleko eksplozivniji. Mislim da će se svako ko iole poznaje košarku i nije pristrasan složiti sa mnom.
    (Miloš_NS, 14. avgust 2017 14:59)

    # Link komentara

  34. @xyz, a mesto dvorske lude je rezervisano za tebe?
     (Komunalac, 14. avgust 2017 14:59)

    # Link komentara

  35. obecanje ili istina.
     (Vreme je za Ustanak., 14. avgust 2017 14:55)

    # Link komentara

  36. Debil ovaj van gandi
     (True Batman Fan, 14. avgust 2017 14:54)

    # Link komentara

  37. Bobi moze da bude double double igrac u NBA ako dobije 25-30mpg.
     (Djiiibril, 14. avgust 2017 14:54)

    # Link komentara

  38. Bobby zvani DNP.
    (Ivan kg, 14. avgust 2017 14:54)

    # Link komentara

  39. Ove sezone će imati 9,5 ppg, 9,2 rpg i 1,8 bpg.To će biti odlično za novi,jači ugovor od 8-9 miliona na 3-4 g.
     (Gandra, 14. avgust 2017 14:47)

    # Link komentara

  40. Kelnera, kafe kuvarice, maskote?
     (xyz, 14. avgust 2017 14:41)

    # Link komentara