Ivana Španović dobila dostojnu naslednicu

Srpska atletičarka Milica Gardašević pobedila je na Evropskom prvenstvu za takmičare do 20 godina u italijanskom Grosetu u disciplini skok udalj.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Bravo mala, svaka čast. Samo vredno treniraj i biće super. I uvek imaj na umu da je Ivana imala poprilično turbulentan period na prelazu iz juniorske u seniorsku konkurenciju. Mnoge stvari su joj više bile na umu od atletike. Sada jeste među najboljima, ali samo uz vredan rad. Nemoj da ponoviš njene greške iz tog perioda, na koje je čak i pokojni Dule Korać ukazivao i imaćeš odličnu karijeru.
    (Gde ja živim, 24. jul 2017 13:53)

    # Link komentara

  2. Sjajan rezultat.Sjajna je bila i Micevic na 5000 metara iako je mladja od konkurencije 2 godine.Imali smo i dva finala -Nedeljkovic u kugli i Halili u skoku u vis. Nedeljkovic je bio sedmi uz Katarinu SEkulic i Elzana Bibica ,to bi od prilike bilo to.
    (Bojan, 24. jul 2017 13:35)

    # Link komentara

  3. Sada je bitno da se Milici i njenom treneru obezbede kvalitetni uslovi da sto optimalnije pocne da gradi karijeru u seniorskoj konkurenciji, inace vrlo bitan i osetljiv period za svakog atleticara. Nadam se da ce nadlezni prepoznati ovaj uspeh i da nece odmagati, ako vec ne pomazu u skladu sa njenim rezultatima. Podseticu da je ovo jedina medalja ove godine za Srbiju u kategorijama mladjih juniora, starijih juniora, starijih seniora na takmicenjima koja su se nedavno odrzala.
    (sugarfree, 24. jul 2017 13:09)

    # Link komentara

  4. Inace Ivana Spanovic je iz Zrenjanina, samo je u Novom Sadu zbog boljih uslova naravno :)
     (jov, 24. jul 2017 12:14)

    # Link komentara

  5. Idemo Novi Śad!
    (Dule, 24. jul 2017 12:08)

    # Link komentara

  6. Bravo za Milicu, poseduje kvalitet i veliki potencijal. Posle ovog rezultata zaslužila je da bude projekat broj jedan među mladima. Čestitke i njenom treneru na velikom angažovanju i znanju koje je uložio.
     (Savan, 24. jul 2017 11:44)

    # Link komentara