1. Posto su vrlo verovatno pred raspadom, da sam na mestu gm Cavsa uradio bih nesto ne zamislivo. Krenuo bih u ponovnu izgradnju ekipe. Lebron ce verovatno otici, stoga zasto ne ici do kraja. Ponudis kralja trzistu, teazis obavezno buduca prva tri picka i posaljes ga recimo u 76erse. Njemu dajes priliku za naslov sebi stvaras zdrave temelje za buducnost. Svasta se moze desit. Embiid mozda ne ostvari potencijal zbog povreda, Simons dozivi istu sudbinu i eto ti prilike za 3 godine da imas top 10 pick. Ista stvar sa Love-om. GSW su prejaki, nes ih moci porazit osim ako se curry ili durant ne povrede pa otpadnu ko ratkape.
    (MHS, 22. jul 2017 17:47)

    Samo što Lebron u ugovoru ima jednu caku, ne mogu da ga trejduju
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 23. jul 2017 00:28)

    # Link komentara

  2. A što svi potenciraju da želi da ode iz sportskih razloga? Ja mislim da uopšte nije u tome stvar. Igra u timu koji je uz GSW najveći kandidat za titulu i uzima šuteva onoliko koliko bi uzimao u bilo kojoj drugoj franšizi, nije oštećen nimalo. Mediji više pričaju o LeBronu, ali ovaj momak na terenu ni malo ne ispašta niti mu je značaj smanjen. Pre će biti da je pukla hemija na kraju prošle sezone, da su pale teške reči zbog Irvingovih malo lošijih igara i procenata u finalu i da je sve to otišlo predaleko. Imati tako nezadovljnog igrača u timu je najgora moguća situacija za Kavse i trejd je nužnost pre bih rekao, samo je pitanje šta dovoljno dobro mogu dobiti za njega. Ovo sa Niksima ništa ne donosi Kavsima jer su već pretrpani na pozicijama tri i četiri, a salary cap bi im bio prepunjen za bilo šta drugo. Pre će se odlučiti za nešto drugo, ali nemaju baš nešto puno mogućnosti.
    (Jim Beam, 22. jul 2017 22:01)

    # Link komentara

  3. To je ok trejd. LeBron na pleja, J.R.Smit Dvojka, Karmelo trojka, Love i Tompson 4-5. Još dva solidna dodatna igrača na klupi (ne Kalderon) i eto finala opet.
     (Jezekilj, 22. jul 2017 19:00)

    # Link komentara

  4. Pre bi Kavsi pristali na trejd Melo+Porzingis za Irvinga+Lava+neki rol plejer. Ali od cele stvari verovarno nema nista, nego mora da se smisli neka zabava u medjusezoni sad kada se hajp oko Letnje lige i pikova zavrsio.
    (Brofasa, 22. jul 2017 18:33)

    # Link komentara

  5. Posto su vrlo verovatno pred raspadom, da sam na mestu gm Cavsa uradio bih nesto ne zamislivo. Krenuo bih u ponovnu izgradnju ekipe. Lebron ce verovatno otici, stoga zasto ne ici do kraja. Ponudis kralja trzistu, teazis obavezno buduca prva tri picka i posaljes ga recimo u 76erse. Njemu dajes priliku za naslov sebi stvaras zdrave temelje za buducnost. Svasta se moze desit. Embiid mozda ne ostvari potencijal zbog povreda, Simons dozivi istu sudbinu i eto ti prilike za 3 godine da imas top 10 pick. Ista stvar sa Love-om. GSW su prejaki, nes ih moci porazit osim ako se curry ili durant ne povrede pa otpadnu ko ratkape.
    (MHS, 22. jul 2017 17:47)

    # Link komentara

  6. @Bree, da je istok na nižim pozicijama baš lošiji od zapada -- ne bih se baš složio. Recimo Majami koji nije prošao o plejof prošle godine bio je na potpuno istom nivou kao recimo Denver, Dalas....
    (M, 22. jul 2017 15:11)

    # Link komentara

  7. Teško da će ovaj posao proći. Bar ne u ovom obliku i ne pre nego Klivlend potpiše Rouza. Vidim da je trenutni predlog super za NY ali teško da je prihvatljiv za Klivlend. Takođe, koliko god je Irving nezadovoljan, mislim da mu ne bi bilo teško da odigra još jednu sezonu za Džejmsom, a on verovatno je posle toga. Sve u svemu mala šansa da ovako završi. Moraće Niksi da pojačaju ponudu.
     (Steva, 22. jul 2017 14:30)

    # Link komentara

  8. Irving jako blizu da napravi najveću grešku u karijeri
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 22. jul 2017 14:20)

    # Link komentara

  9. kajri u nikse,rouz i melo u klivlend bi bilo jako zanimljivo. problem za kavse je to sto lebron ce ih verovatno napustiti sledece sezone, a ostali igraci imaju prevelike ugovore i zbog toga ne mogu da naprave neke povoljne trejdove za njih. kad na to doda cinjenica da kavsi nemaju pikove prve runde na predstojecim draftovima vidi se da su kavsi u ozbiljnom problemu sto se tice narednih par godina jer ce im biti jako tesko da sprovedu neki dobar ribilding
     (dmn, 22. jul 2017 13:31)

    # Link komentara

  10. Na Istoku bi i Dinamik izborio plej-of.
     (Bree, 22. jul 2017 13:19)

    # Link komentara

  11. TO JE TO.

    LETS GO KNICKS!
    (GM, 22. jul 2017 12:57)

    # Link komentara

  12. Mislim da Irving gresi,treba da ostane u Cavsima! Ako mu smeta sto je drugi igrac ekipe,neka se strpi jos jednu,maksimalno dve sezone i Lebron cemu sam prepustit da vodi tim,ako tad u opste bude igrao za Cavse.Lebrona stizu godine,a Irvinga tek cekaju najbolje i jos ce dosta napredovati kao igrac! Ako ode u Spurse mislim da mu se isto hvata i tamo ce biti drugi igrac ekipe i u senci Lenarda...jer je Lenard bolji od irvinga dva puta i zastitno lice fransize...tako da ne vidim kako mu to odgovara! Ako izabere Nikse tu ce da tavori i nece nista uraditi,ta fransisa kao da je prokleta! Ipak mislim da mu je najblje da ostane i bude tamo gde pripada!6
    (Magic, 22. jul 2017 12:53)

    # Link komentara

  13. Najbolje im je da im nezadovoljan plej vodi tim. Svasta covek ovde procita
     (Vaspitac, 22. jul 2017 12:43)

    # Link komentara

  14. To bi bio posao decenije za Nikse jer dobijaju 8 godina mlađeg a atraktivnijeg igrača, sa manjim a dužim ugovorom!
    On i Porcingis, uz Hardveja,Hernanogomesa i ovog klinca Francuza koji je 1998. godište, jesu ono o čemu Niksi sanjaju:mlad, atraktivan i tim pun potencijala.
    S druge strane, nisam siguran koliko je ovo dobar posao za Kavse. Melo je između trojke i četvorke a tu su Kavsi pokriveni najbolje u ligi jer imaju Lebrona.
    Naravno, onda bi Rouz bio "must" opcija ali bi im takse na luksuz otišle do neba.
    Pik prve runde na sledećem draftu je mačka u vreći i Lebron nema vremena da to čeka.
    Dakle, od ovog trejda teško da ima nešto sem ako Kajri nije navalio da ide po svaku cenu.
    Gadna situacija za Kavse i Lebrona, ne vidim profit za njih u ovoj situaciji...
    (Danilo, 22. jul 2017 12:35)

    # Link komentara

  15. Nije lud Klivlend da prihvati to. Irving ima jos 3 godine u ugovoru mogu trejd i da odloze, a Kajri ne moze nista povodom toga da uradi
     (nisimiburazer, 22. jul 2017 12:12)

    # Link komentara