1. I Feder i Nadal su dokazali da mogu da se vrate pa samim tim nemam ni malo sumnje da ce to poci i Novaku za rukom.
    (Haizenberg, 22. jul 2017 11:38)

    # Link komentara

  2. @DS
    Nije ti jasno?Da li se sluzis logikom u zivotu?Sta mislis da li bi se Toni prezivao Nadal da mu je ujak?Jedino u slucaju da je i djevojacko prezime majke Nadal.
    (Darko, 22. jul 2017 09:47)

    # Link komentara

  3. Jedna stvar mi sada nije jasna: otkud da je Toni stric, kad godinama govore da mu je ujak?Pa sad jel mamin ili tatin brat?
     (DS, 22. jul 2017 08:26)

    # Link komentara

  4. Tekst je malo bzvz, iskreno, posebno recenica gdje kaze da su svi mislili 2013. da ce posle 31. godine pasti u igri i "vrlo zadovoljavajuce karijere". Njegova karijera je i tada bila najbolja i najveca, nikako "zadovoljavajuca".
     (Srdjan, 22. jul 2017 06:06)

    # Link komentara

  5. Nije Federer lud da zivi na travkama kao Novak.Priustio je sebi sva ovozemaljska zafovoljstva pa i dobru hranu.Samo jaki misici mogu da izguraju tenis.
     (sofija, 22. jul 2017 02:07)

    # Link komentara

  6. On je igrac trenutka,inspiracije,lucidan i sa talentom koji niko nema,zato bre najveci !
    (Dule, 22. jul 2017 01:43)

    # Link komentara

  7. Sta je lose u tome da je covek fanatican u necemu sto voli da radi? po meni to je jedini nacin i nesto u cemu se divim japanskoj kulturi (teznja ka savrsenstvu). Osim toga,otkud vama da je Novak odustao? Ne mislite valjda da igra zbog para?? pa nije on Tomik....
     (Skrle, 22. jul 2017 01:14)

    # Link komentara

  8. Stvar je u tome da je on covek inspiracije,trenutka i talenta koji poseduje i da je to najlepse u tenisu sto moze da se vidi !
    (Dule, 22. jul 2017 01:12)

    # Link komentara

  9. Treba biti realan..ovaj covek igra stvarno sa lakocom..Mislim da sam ga Samo jednom video iscrpeljenog za vreme meca
    (Maki, 22. jul 2017 01:11)

    # Link komentara

  10. Ee to je suvi talenat, nema tu neke velike filozofije. Neki ce lupati ceo zivot lopticu pa nece moci pogadjati isti ugao 10 zaredom. Naravno da je trening i trud potreban da bi covek usavrsio talenat. Samo sto nekim ljudima treba tri puta manje vremena da to urade.
     (Mladen, 22. jul 2017 01:09)

    # Link komentara

  11. Federer treba Sarapovoj da podigne statuu jedno 5 metara visoku. Da Masa nije pala na dopingu nebi se Rodja pored Noleta ovako naigrao.
    (Krdzan, 21. jul 2017 23:54)

    # Link komentara

  12. Drugim rečima, Federer zna odvojit važno od nevažnog. A talentovan je više od bilo kojeg igrača.
     (Danilo, 21. jul 2017 23:50)

    # Link komentara

  13. Sada ga još više cenim.
     (dark side of the moon, 21. jul 2017 23:18)

    # Link komentara

  14. Nolo, idemo!
    (znalkos, 21. jul 2017 23:04)

    # Link komentara

  15. @Batalaka I sta si dobio tim mestom u kompaniji? Bolju platu, skuplji auto, veci stan/kucu... A to sto ce dete iz detinjstva poneti secanja na neku bebi-siterku umesto kako se igra, duva svecice i generalno provodi vreme sa ocem je totalno nebitno... A tesko da ce i provoditi vreme sa ocem jer ako si dostigao vrh u kompaniji tek sada nemas vremena za porodicu. Razlicita su tumacenja bogatstva...
    (kimi, 21. jul 2017 22:54)

    # Link komentara

  16. Čovek je sve lepo objasnio, bez ostrašćenosti, zavisti , zadnjih namera. Sve! Pa takav vrhunski sportista i mora da bude. I ne samo sportista, već svaki profesionalac u bilo kom poslu , lekar, inženjer, bilo ko. A žena valjda treba da prati muža, da mu daje podršku, da preuzme deo svojih poslova.
    Kad sam se zaposlio , tek sam na sedmi rodjendan sina jedinca bio kod kuće u Beogradu zbog prirode posla! Mogao sam i da odbijem , ali po cenu da ugrozim karijeru... I nisam pogrešio, 'fala bogu. Ljudi u firmi su znali da cene moju posvećenost i vrlo brzo sam dostigao sam vrh u kompaniji , a nisam se nikom uvlačio , ni pezio. Znao sam i veleo svoj posao i radio sam ga s ljubavlju. Zato ne razumem Novaka. Imati takvu šansu i odustati od ulaska u istoriju ... neshvatljivo...
     (Batalaka, 21. jul 2017 22:28)

    # Link komentara

  17. @mujo Prestani vise da velicas Federera i da ga dizes u nebesa. Ja kapiram da ga obozavas kao majstora ali brate preterao si sa izlivima ljubavi ...
     (bg, 21. jul 2017 21:27)

    # Link komentara

  18. @ mujo

    Kako si samo uspeo da tako vispreno zakljucis da su silom od njega napravili to sto jeste. Nema on pojma o tenisu, samo je eto imao srece da ga odaberu iz bubnja. Verovatno podsvesno zalis sto nisu tebe odabrali umesto njega, mozda bi imao i svih 30 GS.
    (Vladan R, 21. jul 2017 21:12)

    # Link komentara

  19. Ovo sto je sad izjavio Nadal je nesto na sta sam ja sumnjao u vezi Federera. Covek je jednostavno zaludjen tenisom, negde mu je u glavo kliknulo, i covek je zavoleo tenis toliko da ne zeli da prestane sa igranjem dok ne bude doslo krajnje vreme. Druga stvar, konstantno se zahvaljuje zeni koja mu je kako kaze najveca podrska. Jednostavno je naleteo na takvu zenu koja voli da putuje stalno, ne smeta joj da muz trenira mnogo, da manje provodi vreme sa porodicom, i to je to. Jednostavno je oznacen na rodjenju da ce biti najuspesniji teniser ikada, sve sto mu se desava ukazuje na to. Neverovatan talenat, stabilizovao se mentalno u ranim 20im godinama, naisao na zenu koja nista drugo ne radi sem sto ga podrzava bezuslovno(je l ima ona neki posao sem sto ga podrzava?), i Bog mu je pored talenta podario to da se minimalno povredjuje. Budite sigurni da trenira isto kao svi ostali, razbija se od treninga mozda i vise nego oni, i spreman je da zapostavi sve ostalo zbog osvajanja najvecih trofeja. Prozivaju Novaka da je masina, a ne vide kolika je Federer masina, koliko on zapostavlja sve ostalo zbog tenisa jer je fanatican po tom pitanju, e to je prava masina. Od velike trojke, naravno Novak je no.1 zauvek, ali u poslednje vreme najgotivniji mi je Rafa, covek cuti, radi ono sto voli, kad izgubi prizna poraz, izgine pre toga za svaku loptu i molim lepo. Novak previse filozofira, kao da ne zeli da prizna sebi to da vise ne zeli da se takmici na najvisem nivou. Nadam se da ce me demantovati vec sledece sezone, prizeljkujem to. Ili Federer koji je fanatik, jednostavno se vidi da je fanatik. Dve suste suprotnosti, zato je Rafa negde u sredini najgotivniji lik. Sportski pozdrav. :)
     (Papadubi, 21. jul 2017 20:57)

    # Link komentara

  20. RF je sasvim smisljeno i planski proizveden u zvezdu, legendu, kultnog lika. I svi od toga lepo zive. I zasto bi to menjali? Sta vise, zasto ne bi i dalje gojili zlatnog curana? Sve je to shvatljivo. Tako se radi u savremenom biznisu.
     (mujo, 21. jul 2017 20:49)

    # Link komentara

  21. Koji clickbait!
    (xaxaxa, 21. jul 2017 20:48)

    # Link komentara

  22. A Nole je disciplinovan, pedantan, ekspeditivan, medjutim, pogresio je sto je prestao da bude "svastojed". Sad je samo biljojed, uz po koju ribu. Odrazilo se na rezultate, snagu udaraca, pa na kraju i na samopouzdanje usled tih slabih igara. A grljenje drveca i neke seanse da ne spominjem. Steta. Samo da je jos 2-3 godine ostao na istom, i da je pokusao da vlada jos toliko, pa posle da zivi kako hoce.
    (SBB KBB, 21. jul 2017 20:39)

    # Link komentara

  23. a zamisli samo da jeste
     (pile.glodje.kosku, 21. jul 2017 20:23)

    # Link komentara