1. било би дебилно да каже да хоће у кингсе, а није још добио ни званичну понуду. то нормални људи не раде. хипотетички, шта да каже - хоћу! и онда из било ког разлога, сакраменто му не понуди уговор (нпр. смене дивца, или се дивцу далекобило нешто деси...). испао би сомина. тако да у неку руку глупо га је питати да ли хоће да иде, а он у овом конкретном тренутку не може, све и да хоће. понављам, богдан је драфтован и у нба може једино у сакраменто. није то као са теом који није драфтован, па може било где.
    (загор, 27. jun 2017 16:14)

    # Link komentara

  2. @antiDebil Pazi, ja ne sporim da je Amerika pobedjivana. 2006e ih je Grcka dobila sa sve Lebronom, Vejdom, Ebtonijem, Polom i Hauardom. Ali tada je Grcka imala Papalukasa, Dijamantidisa i Spanulisa, kao i Skorcianitisa u zivotnoj formi. Dobila ih je i Argentina na OI, kad su imali Dankana i Ajversona. Obe te Americke reprezentacije su jace od one iz Indijanapolisa. Poenta je da se vise ne igra ta kosarka, pik en rol je skoro zamro, sut za tri je postao prevazan, a i ekipe iz Evrolige danas su smesne. To je cela moja poenta.
     (a, 27. jun 2017 15:38)

    # Link komentara

  3. Da li da ostane u EU i igra. Ili ode u NBA i igra 8-10 min od 48 min po utakmici.
    (Vuk, 27. jun 2017 15:25)

    # Link komentara

  4. Jel se Vlade Divac zove Vlad?
    (Ja, 27. jun 2017 15:19)

    # Link komentara

  5. @antiDebil Pa ja sam u prvom komentaru rekao da bi Sakramento razbio sve iz Evrope u takmicarskom mecu. Ti izgleda gajis iluzije oko evrolige? Kakav crni Fener, Jan Veseli igra centra, igrac koji nije mogao trojku da igra u NBA, Judo koliko god da je dobar za nase uslove, jednostavno je inferioran u odnosu na visoke igrace Sakramenta. De'Aron Foks bi bio neuhvatljiv za Slukasa. Ti sine poredis Zeljka s D'antonijem, i onda kazes sta menjam izbor? Pa sto ne poredis neke druge s njim? Stiv Ker je trenercina, ako mislis drugacije pojma nemas kosarku! Njihova kretnja bez lopte je savrsena, svaki igrac radi tacno ono sto treba, jedino SAS ima bolju kretnju od njih. Stiv Ker bi s ovim rosterom CSKA uzeo evroligu.
     (a, 27. jun 2017 15:15)

    # Link komentara

  6. a, 27. jun 2017 14:15)

    Hehehe hehehhe opet ti nesto nalevo, nadesno pa u krug !!
    Poenta svega je da ovaj Sakramento ne bi vezao u cvor nikoga u evropi, pa ni Fener !! Nije Alba bolja od San Antonija, ne znam ni kakve veze taj mec ima sa bilo cime ? To je prijateljska utakmica, ti pominjes takmicenje, ja ti govorim o takmicenju...Srbija je dobila ameriku u takmicarskom mecu, i ako su mladi iz Srbije dobili mlade iz amerike, to znaci da danasnji mladi iz amerike ne bi mogli da vezu evroligase u cvor, komprende ?
    Kakav te sada Popovic spopao, ja te pitam za Dantonija ti mi pominjes Popovica, ako hoces odgovori mi a ako neces batali to lutanje kroz krivine ??? Ker je osvojio 2 titule u 3 nba sezone, mislis li kada bi Ker preuzeo CSKA dogodine da bi osvojio evroligu ??
    (antiDebil, 27. jun 2017 14:33)

    # Link komentara

  7. Ajooj, desi se nekad anomalija i to je to. Sam sebi kontriras. Jel Alba bolja od San Antonia? Dobila ih je tri meseca posle NBA titule, jel mislis da bi ih dobili da je ovima stalo do tih utakmica? Zato sam i napomenuo, da prijateljske nisu merilo. Zasto onda ti juniori od pre deset godina ne dobiju Ameriku na olimpijadi ili SP? D'Antoni je trener godine, a Zeljko najbolji u Evropi uopste. Ajde ovako.. Jel mislis da je Zeljko bolji od Popovica, najboljeg trenera mozda ikada, koji ima 5 titula i 20 sezona zaredom s 50+ pobeda, sto niko nece ponoviti. A u timu ima mnogo neamerikanaca.
     (a, 27. jun 2017 14:15)

    # Link komentara

  8. @antiDebil Atletski su superiorniji, brzi, mnogo talentovaniji. Ukoliko bi igrali nesto sto nije prijateljska, da i Kingsi imaju motivaciju(i Alba je dobila San Antonio) ne bi im nista mogli. Da nece Ajon da se bori s WCS i Labisijerom od kojih je nizi za 10+ cm? Zvezda je dobila Fener, a mislis li mozda da ovi ne bi mogli?
    (a, 27. jun 2017 13:43)

    Opet mesas babe i zabe, zvezdana je dobila Fener u sred sezone, mislis li da bi zvezdana imala i teoretske sanse protiv onog Fenera sa f4 ?
    Srbija je pre 10 dobila ameriku u finalu SP za juniore ili bese kadete. Dakle mlada reprezentacija Srbije je dobila mlade amerikance, te mlade, superiorne, brze...Mislis li da te amerikance nije interesovala ta zlatna medalja ?
    Da, definitivno si ih precenio !!
    Mislis li da je trener godine u nba Dantoni bolji trener od Obradovica ?
    (antiDebil, 27. jun 2017 14:01)

    # Link komentara

  9. @antiDebil Atletski su superiorniji, brzi, mnogo talentovaniji. Ukoliko bi igrali nesto sto nije prijateljska, da i Kingsi imaju motivaciju(i Alba je dobila San Antonio) ne bi im nista mogli. Da nece Ajon da se bori s WCS i Labisijerom od kojih je nizi za 10+ cm? Zvezda je dobila Fener, a mislis li mozda da ovi ne bi mogli?
     (a, 27. jun 2017 13:43)

    # Link komentara

  10. @Nemanja Kao prvo, Kingsi bi s ovim klincima vezali u cvor sve ekipe iz Evrope, ne bi znali gde je lopta. Kao drugo nema sanse da Bogdan dobije ni blizu 30min po mecu jer nije dokazan igrac, a Badi Hild je sve bolji i bolji. Bogdan nema visinu za NBA trojku, i verovatno ce u prvoj sezoni ulaziti s klupe. Jos je Bogdan navikao da u nekim situacijama bude plej, e pa ovde pored Foksa i Mejsona nece sigurno. Opet, moze biti kao Djinobili, sto je super.
    (a, 27. jun 2017 12:28

    Kingsi bi sa ovim klincima vezali sve ekipe u evropi u cvor !??? Malo ih precenjujes kako mi se cini ? Posle te gluposti koju si napisao cela prica nakon toga ti pada u vodu !
    (antiDebil, 27. jun 2017 13:08)

    # Link komentara

  11. @Nemanja Kao prvo, Kingsi bi s ovim klincima vezali u cvor sve ekipe iz Evrope, ne bi znali gde je lopta. Kao drugo nema sanse da Bogdan dobije ni blizu 30min po mecu jer nije dokazan igrac, a Badi Hild je sve bolji i bolji. Bogdan nema visinu za NBA trojku, i verovatno ce u prvoj sezoni ulaziti s klupe. Jos je Bogdan navikao da u nekim situacijama bude plej, e pa ovde pored Foksa i Mejsona nece sigurno. Opet, moze biti kao Djinobili, sto je super.
     (a, 27. jun 2017 12:28)

    # Link komentara

  12. Ide u nba.
    (Pavke, 27. jun 2017 12:09)

    # Link komentara

  13. ne znam da li se iko seca da je prosle godine Bogdan izjavio da ukoliko osvoji EL sledeca stanica NBA prema tome treba ocekivati da potpise za kingse.
     (Rej Alen, 27. jun 2017 11:56)

    # Link komentara

  14. "Dosta su slični, pa i kao narod smo slični."

    Nazalost, ovo je 100% u pravu, ta kultura, taj mentalitet, to su nam oni doneli...
    (oto, 27. jun 2017 11:56)

    # Link komentara

  15. Ne premisljaj se mnogo, Bogdanovicu, pa ti si novi Durent, hahahahahah
     (Mikii, 27. jun 2017 11:40)

    # Link komentara

  16. idi u NBA.Licno msm da Bogdanu fali eksplozivnosti i brzine, mogao bi raditi na tome ako hoce da bude odlican NBA igrac.Njegovi procenti suta nisu toliko dobri,vidjeli smo u reprezentaciji.Jos mu fali "nesto" da bi bio vec igracina u reprezentaciji kao Teo,Bodiroga,Stojakovic,da ne pricam o Saletu itd.Sve najbolje u NBA
     (krajisnik, 27. jun 2017 11:37)

    # Link komentara

  17. Bogi zmaj.
     (x, 27. jun 2017 10:57)

    # Link komentara

  18. Ako zeli da se "meri" sa najboljima onda NBA. Ako zeli da i dalje bude medju najboljima u selu onda EL.
    (Marinko, 27. jun 2017 10:35)

    # Link komentara

  19. ehh...lako je biti Srbin u Kingsima..nego budi ti Srbin,tamo gde je Željko Srbin,još koju godinu...
    (hugo, 27. jun 2017 10:19)

    # Link komentara

  20. Ti pricaj za sebe da si slican Turcima. Ja nisam.
    (Slav, 27. jun 2017 09:08)
    pa slični smo i Rumunima, i Hrvatima, i Grcima i svim drugim narodima Balkana ali i Austrijancima i Mađarima, pa to je valjda normalno sve ove nacije su živele i pod Turcima i pod Austrijancima zajedno... slični ali svako ima svoj mentaliteski sklop, nismo isti kao navedeni ali da smo slični jesmo... ne vidim zašto imaš problem sa time... Ja sam bio u Turskoj i te priče da izgledom liče na ljude sa Balklana nisu tačne, to su zablude koje vam stvori Istanbul, idite u neki drugi grad svi su crnokosi sa oštrim crtama lica, niži rastom... kod nas ostalih na Balkanu imaš smeđih, crnih, plavih, riđih... kod njih su 95 posto crnokosi sa tamnim očima samo konsttatujem šta sam video izvan Istanbula... da se neko ne naljuti...
    (Duck Dodgers, 27. jun 2017 10:18)

    # Link komentara

  21. @vesele devedesete startni nego sta, Kingsi su toliko losi trenutno da su losiji chak i od nekih evropskih ekipa (poput Fenera) ... tako da Bogdan ako potpise za Kingse ja ocekujem da ce igrati 25-28 mpg u proseku, ali tamo krajem sezone verovatno i 30+. Ruku na srce bilo je i drugih mnogo manje Evropski afirmisanih igraca (da ne kazem mnogo losijih od Bogdana) koji su dosli u NBA pa i jacim sredinama dobili vise od 15 minuta u proseku prve sezone, a ne Bodan da u Kingsima nece ...
    (Nemanja, 27. jun 2017 10:10)

    # Link komentara

  22. Богдан већ сада игра у врхунском клубу и врхунску кошарку, у евро-лиги је доказао какав је играч, од каквог је материјала саздан.

    Наравно да има квалитет за НБА, и то не да игра неку епизодну улогу. Међутим и НБА битише по неким својим правилима, ту да би успели, треба да поседујете наравно квалитет, али и доста тога да вам се поклопи.
    Најважнија је наравно прва сезона, ту ако се не наметнете, или барем скренете пажњу на себе, пиши пропало.

    А у Богдановом случају, овај и овакав Сакраменто није добра опција, и то неће бити корак ка вишем нивоу, напротив.
    Неће у плеј-оф ни наредних сезона, а на Богдановој позицији је гужва, и тешко ће добити третман који квалитетом апсолутно заслужује.
    Но, на те ствари и не можете утицати, франшиза полаже право на вас, и ту важи она, прихвти или остави.
    А код Богдана је баш опасна дилема, у Фенеру има пројекован пут, и овако је достигап висок ниво, ако би остао било би то само у +, у НБА је то већ ?, али и велика пара је тамо, тешко је одолити отићи тамо где је права пара.
    Како год да Богдан одлучи, пуно среће.
    (Divos, 27. jun 2017 10:05)

    # Link komentara

  23. @slana torta, ma da, slab skok. Ali kad lepi banane Ajonu i ostalima, onda koristi merdevine. Sta si ti gledao da mi je znati. Njegov primarni cilj nisu skokovi, a ima odlican skok.
    (Sve same noge i gola dupeta, 27. jun 2017 10:03)

    # Link komentara

  24. Neće Bogdan uspeti u NBA. Na njegovoj poziciji ima dosta igrača koji su mnogo bolji od njega. Taj će se vratiti nakon godinu dana u Zvezdu. Prosečan igrač. Imao je prosek od 13 poena u sezoni i kaže da je zadovoljan što je odlično odigrao sezonu. Nema taj ... za NBA.
    (jamezdin cveće, 27. jun 2017 09:56)

    # Link komentara

  25. ukoliko ga privlaci nba ovo je pravi trenutak a rekao bih i poslednji voz za nba karijeru. vec je zakasnio jednu sezonu. prva sezona obrni okreni prodje u privikavanju i manje vise u sedenju na klupi. tako je bilo i vecim igracima od njega. a lakse je sedeti na klupi sa 22, 23 nego sa 25. ima veliku srecu da je u kingsima divac koji da
    li svesno ili ne peavi ogroman prostor za bogdana. mozda ne bas za startnpg beka ali za nekog ko bi u prvoj sezoni mogao da ima 15mpg
     (vesele devedesete, 27. jun 2017 09:41)

    # Link komentara

  26. Vec godinama gledam kako guraju ovog Bogdanovica kao neki fenomen, cudo od deteta.
    Gledao sam samo njegove igre u reprezentaciji i tu zaista nisam nista od tog talenta mogao da vidim. Prosecan igrac, a ovde ga predstavljaju kao da je Bodiroga. Samo kada se setim svih clutch momenata koje je profulao za reprezentaciju. Mozda se on uplasi, ne znam, ali ja samo mogu da se nadam da jos nisam video tu njegovu blistavu stranu.
    (pamplar, 27. jun 2017 09:39)

    # Link komentara

  27. Ti pricaj za sebe da si slican Turcima. Ja nisam.
    (Slav, 27. jun 2017 09:08)

    # Link komentara

  28. Vec su dosadni sa tim da li ide ili ne.
     (ja, 27. jun 2017 09:06)

    # Link komentara

  29. + mehanika pokreta i šuta, raspon ruku, osećaj, inteligencija, fizikalije (generalno), preciznost, igra bez lopte
    - slabija eksplozivnost i podnošenje kontakt igre, slab u skoku (kad ide na polaganje), dodavanje iz skoka (umesto da završava iz čistih pozicija često dodaje)

    Generalno vrhunski evropski igrač, ali uz dosta prostora koji je dobio od Duleta i Željka. Sve najbolje u NBA.
     (slana torta, 27. jun 2017 08:59)

    # Link komentara

  30. Совет:Остани уште една сезона да ги принаучиш мајсториите на Жоц ,така се станува вистинска легенда. Нашето Богдан-че!
    (еј, 27. jun 2017 08:58)

    # Link komentara

  31. šanse da ode u kingse su procentualno negde oko 95%, a ovo su priče za medije
    (đurađ, 27. jun 2017 08:39)

    # Link komentara

  32. Pazi, kora od banane!
     (Jumko, 27. jun 2017 08:18)

    # Link komentara

  33. ovaj poceo ko vucic..
     (glavatar, 27. jun 2017 08:06)

    # Link komentara

  34. Doktor!!!
     (Kova, 27. jun 2017 08:01)

    # Link komentara

  35. mozes kako hoces...zasluzio si
     (pedja, 27. jun 2017 07:59)

    # Link komentara