1. Da se razumemo...
    1.Ekipa je lose igrala, igracice skroz van forme, dosta problema sa povredama
    2.FIBA zna dobro sta radi, kao sto je znala i u Budimpesti 2015., tako da kolo srece se okrece.
    (Basketball, 22. jun 2017 01:41)

    # Link komentara

  2. Pobedi Letonije umnogome su doprinele sudije koje su nas u prve 3 cetvrtine razbile razlikom u kriterijumu sudjenja licnih gresaka !! Sve do momenta kada nasa Stankovic dobija lakat u glavu a Letonka postiže kos bez reakcije sudija! ! Bez reakcije i naseg strucnog staba! ! !?
    (misko, 21. jun 2017 11:03)

    # Link komentara

  3. Donekle ocekivano,nisu mogle vise ! Petrovic povredjena,dala je maksimum! Djilas povredjena,nije mogla vise! Milovanović moze odmah u penziju posto ovo sto ona pruža na terenu u najmanju ruku ukazuje na to! Selektoru se zahvaliti na uradjenom ali ocigledno se nije snasao,ni u rasporedu prioriteta ni u vodjenju samih meceva ! Posebno na prvoj utakmici sa Grckom a sa Letonijom tek.. ..izvede Radocaj koja je bila u seriji uvede Djilas koja ne može,ne ide joj, izvede Skoric koja se uklopila uvede Milovanovic koja bude 6 igrac Letonije,tajmaut uzima tek kada protivnice naprave 15-20 razlike,penzija! Ipak svaka cast na zalaganju,borbi,želji igracica,dale su sve od sebe !!
    (misko, 21. jun 2017 09:54)

    # Link komentara

  4. j(hilsman, 20. jun 2017 23:07) # Lin

    Ja da sam na tvom mestu pogledao bi ponovo te utakmice iz 2013 pa bi video koliko su minuta igrali ajanovic i vulic i da li je igra uopste zasnovana na centre ... kao i sada samo klasicno divljanje sut pa sta bude to se non stop radilo i tada 2013.Pogledaj utakmicu za finale pdnosno utakmicu za trece mesto te 2013 zasto ne uvodi centarsku liniju.Bas bih voleo da isto tako pogledas utakmicu za finale pa ces videti koliko je spanski centar dao poena bas dok su u igri bile ti nadi centri.Jos nesto da ti kazem ti nasi centri su odbili poslusnost Maljkovicke a to je olajavanje i prenosenje sta ko prica i odnosi izmedju igracica posto te devojke imaju karijere i iskustvo naravno da se nisu spustale na taj nivo da ogovaraju to se Marini nije svidelo i odstranjene su i to bez bilo kakvog obrazlizenja...dugo sam u savezu i vrlo dobro znam sta pise i sta se sve desavalo svih ovih godina uspeh je dosao pa se cudimo otkud sada ovakav potop .... ti nasi iskusniji centri nisu ni dobijale lopte te 2013 jer se nisu postavljali napadi za centre.Nije Marina tek onako napustila reprezentaciju svesna je ona bila sta ceka ovo prvenstvo..... cak i da je ona sada bila na klupi isto bi prosli ,i voleo bi da se vrati pa da vidimo da li bi uspela sa istom ekipom da dodje do osmine finala .Sve znam kako se sastvala reprezentacija i zato ne pljujte Karadzica ovo je samo realnost naseg tima
    (dechkotzar, 21. jun 2017 09:30)

    # Link komentara

  5. donekle je ovakav rezultat i ocekivan. reprezentacija nije ista u odnosu na onu koja je osvojila medalje. ko je jos uspeo u bilo kom kolektivnom sportu da osvoji prvenstvo sa samo jednim igracem, u nasem slucaju sonjom (i to povredjenom). nije imala pravu podrsku saigracica kao prosle godine.

    sto se tice adekvatne zamene za plejeve, neko je spomenuo maju miljkovic. koliko sam uspeo da ispratim, ove sezone je bila jako dugo povredjena pa je i prihvatljivo sto je nema na spisku. a sta je sa prethodnim godinama? jedina prava istina je marinina sujeta jer je maja odbila njen poziv (tada su bile neke kvalifikacije) zbog problema (zdravstvenih)u porodici. 2,3 godine kasnije se ispostavilo da su radocaj i mdabovic bile dobra zamena(jer koga nema bez njega se moze), ali svako ko je malo vise pratio zensku kosarku zna da je maja miljkovic neverovatno talentovani plej, kapiten u svim mladjim reprezentativnim kategorijama, nepobedivi tandem sa sonjom petrovic, debitovala sa 18 godina u seniorskoj reprezentaciji i igrala fenomenalno-[link] (statistika u seniorskoj sa 19godina)! a gde je miljana musovic? takodje doktor zenske kosarke. izostala jer je ana dabovic nije zelela u timu. jel se tako pravi pobednicki tim, na osnovama sujete?
    (istina, 21. jun 2017 09:19)

    # Link komentara

  6. Očekivano
    (cuncika, 21. jun 2017 08:50)

    # Link komentara

  7. Da li će moralna vertikala da podnese ostavku?
    (dzhoni, 21. jun 2017 08:39)

    # Link komentara

  8. Prošli put je bilo po staroj poslovici " i ćorava koka kljucne zrno". Sad je ispalo po planu.
     (mrki, 21. jun 2017 07:42)

    # Link komentara

  9. Potpuno nebitan sport.
     (Hegel, 21. jun 2017 06:31)

    # Link komentara

  10. Ma pobedicemo Litvanke ljudi.Bolje da gledamo mlade fudbalere protiv Macedonije,to je zanimljivije.
    (Uros Djurdjevic Prejaki, 20. jun 2017 18:40)

    Strucnjak...
     (UltraS, 21. jun 2017 03:40)

    # Link komentara

  11. napisao sam nedavno da dolaskom Danilovića sledi potop kako ženske tako i muške reprezentacije.
    Zna li neko, postoji li pozivnica za svetsko u košarci za žene, kao što neke reprezentacije dobiju pozivnicu za muško svetsko prventsvo u košarci,pošto nismo završili među šest. Ako propustimo svetsko bojim se da reprezentaciju nećemo imati godinama u ženskoj košarci

    pozdrav i hvala na odgovoru
    (bojan, 21. jun 2017 01:45)

    # Link komentara

  12. Ne razumem zašto se nije ozbiljnije radilo sa reprezentacijom. Mislim ipak smo mi bili prvaci Evrope, da je to nekog stvarno interesovalo možda bi bilo i bolje!! Ovako curama bravo za borbu, ali mrka kapa!!
     (SAŠA FRANKFURT, 21. jun 2017 01:16)

    # Link komentara

  13. glavu gore samo dalje se borite cure! Srbija!
     (džek i džoni, 21. jun 2017 01:02)

    # Link komentara

  14. Dolaskom SNS na vlast sport umire u Srbiji.
    (Patriota, 20. jun 2017 19:53)

    Košarkaši su u još kratkoj eri SNS uzeli više medalja nego u eri Borisa lepog.
    (zarubica, 20. jun 2017 21:31)

    Zalosno po Srbiju je to sto se u ostalim (normalnim) zemljama uspesi sportista uopste ne dovode u vezu sa erom nekog premijera!
    (djole, 21. jun 2017 01:00)

    # Link komentara

  15. @kouč

    Lepo si to primetio. Samo još da poseti dermatologa, ženio bih je na keca. :)
     (trice i ku.čine, 21. jun 2017 00:00)

    # Link komentara

  16. Ne krivim Karadžića, uzeo je tim u najgorem trenutku, kad bi malo ko to uradio.Više sam ljut na Marinu Maljković, što je tako otišla, u sred kvalifikacija(valjda i sama svesna, da je nemoguće ponoviti sjajne rezultate).Bolje da je odmah posle Olimpijskih igara, otišla.Bilo bi više vremena za novog selektora, da nešto napravi.Ovo je samo rezultat, svega toga!
    (Bojan B., 20. jun 2017 23:53)

    # Link komentara

  17. Mnogo je falila Pejdz i naravno mnogo kvalitetniji selektor!
     (Zeci, 20. jun 2017 23:50)

    # Link komentara

  18. 1/4 Španija-Letonija 78:55
     (vanga, 20. jun 2017 23:49)

    # Link komentara

  19. Para mi oci, utakmica protiv Francuske. Gledam selektora, citavu utakmicu zvace zvaku. Slazem se ako je razlig sledeci, usta se suse od price, bodrenja, vike,nerviranja. Ovako nije bas bilo ukusno. Neko ce reci, pa dobro rade to i drugi treneri. Neka svako tumaci kako hoce.
    Da kritikujemo znamo pa ne bi mi bili Srbi da to ne radimo.Ako kritiku shvatis dobronamerno super je. Neko kritikuje zato smu se ne svidja neko, neko zato sto eto pisu svi pa i JA.
    Kod nas generalno je sistem rada u pitanju. Vrti se jedan te isti krug trenera. Gladni da gladniji ne mogu biti, kosarka im je izvor prihoda ali i taj izvor presusuje. Sve mali borj dece se bavi kosarkom.
    Siguran da su karadzicu bile vezane ruke oko izbora igracia. Ne radi u maticnom klubu. Ovo je sansa. Svi smo nabrojali igracice, sigurno ih ima jos.
    Da skratim pricu , postajem dosadan. Napraviti sistem, gde ce treneri pratiti razvoj mladih igraca kroz motoriku, genetiku, kosarkasko znanje, poene, odnos prema saigracicama, odnos trener/igrac.Pratiti, mlade igracice koje igraju na koledzima sirom USA.
    Nove mlade trenere koji ce uciti od iskusnijih pustati napred, pa i neka pogrese nije strasno.Dace doprinos kosarsci sigurno.
    Koliko je trenera iznedrila Marina, ko je ucio zanat od nje. Gde su ti treneri.Prof.Aca Nikolic je napravio Zeljka, Bozu, Lukajica i druge.To je cilj, ne sakriti znanje nego znanje drugom dati ZA DOBROBIT KOSARKE.
    STO BI KARI PESIC REKAO GLAVA GORE I NAPRED.
    (sport za sve, 20. jun 2017 23:30)

    # Link komentara

  20. Mogu da razumem da Karadzica postavlja Djilas, ali Danilovic. Ispada Djilas bio igracina za Predraga. Nigde veze. Devojke su se borile, ali realno ovo im je max. Spanija bi ih oducila u 1/4.
     (seksisto, 20. jun 2017 23:20)

    # Link komentara

  21. Glavu gore devojke! Da se ne ponavljam sa ostalim komentarorima, zeleo bih samo da pohvalim reditelja koji je prilicno cesto prikazivao u kadru prelepu igracicu Letonije , iako sa klupe.
     (kouč, 20. jun 2017 23:15)

    # Link komentara

  22. Zemlja kosarke haha
    (sandzaklija, 20. jun 2017 21:24)

    Da nemaš možda neku drugu? haha
     (remax, 20. jun 2017 23:09)

    # Link komentara

  23. @dechkotzar
    Ja se dobro secam prvog Evropskog prvenstva sa Marinom 2013-te,vec tada je moglo do medalje da smo imali krstenog centra,a nasi centri su bili bas ta Ajanovic,Vulicka koju prizivas i Ivanka Matic,pa one su bukvalno bile igrac vise za protivnike,u borbi za medalje su nas razbile Spanija i Turska,a pored nasih centara su Sanco Litl i ona robusna Amerikanka sto je igrala za Tursku(Holingsvort ili tako nekako)nam dale tridesetak poena i imale petnaestak skokova.Dogodine na Svetskom smo podmladili centarsku liniju sa Krnjic i Ajdukovic i vec je izgledalo malo bolje,ali tek sa Pejdz je stvar dosla na svoje mesto,i ona ovde jednostavno nema zamenu,mlada Stankoviceva nije nista napredovala a vazila je za extra talenta.Shvati mi kvalitetnog centra jednostavno nemamo i ako opet ne iskopamo neku Amerikanku sto je malo verovatno tesko cemo ponovo u vrh
    (hilsman, 20. jun 2017 23:07)

    # Link komentara

  24. Maja Vucurovic,Biljana Pesovic,Andrijana Knezevic,Miljana Musovic-One da su bile u sastavu borili bi se za medalju!-Izgleda da nekome nije u interesu da one igraju!
    (djema brdjanin, 20. jun 2017 22:54)

    # Link komentara

  25. skoric i crvendakic , trebali su dobiti vise minuta, sa obzirom da bile rovite dabovic i sonja.
     (milojko, 20. jun 2017 22:46)

    # Link komentara

  26. Kada pogledas kakav nam je sastav Saveza za zensku kosarku sve ja jasno kao dan. Postaviti trenera da vodi reprezentaciju, a on nikada nije bio u zenskoj kosarci i ne poznaje psihologiju kosarkasica uz postovanje za ono sto je ucinio u muskoj kosarci.Na klupi Polanek,on dok je bio selektor nista nije uradio, sva zasluga sto je bio Marinin pomocnik. Dobar skaut nista vise.Treci pomocnik,,bez komentara.Pripreme na Zlatiboru totalni promasaj.
    Kada se osvrnes na domacu ligu, blagi uzas. Klubovi u besparici, kraj sa krajem sastavlaju. Veliki , cekaju neko draavno prvenstvo da ocerupaju male a roditelji vec spremni na velike pare za transfer svoje dece. U tom klubu gde odu deca, vise kosarka ne stanuje. Iz takve lige , nema kvaliteta za veliku scenu.
    Citam Dragan Ratkovic, pomocnik U21, pitao sam se sta je on do sada uradio u zenskoj kosarsci. Ni jednu igracicu nije stvorio, ni jedan zenski klub nije vodio.
    Bitno da se ide u posetu nekoj novinskoj agenciji i slika pred odlazak na Prvenstvo.Ako je to radi popularizacije kosarke postujem i treba.I za to treba stila. Ali na danasnjoj utakmici smo se bas slikali za sva vremena.
    Umesto da se podmladi reperezentacija, spoji mladosti i iskustvo, izaberu najbolje po indeksu u sezoni koja je za nama. Postavi trener radnik, po celog dana da trenira, menja,koriguje, prati igre nasih igracica po Evropi. Legendarni trener Ciga Vasojevic , je znao kako se to radi.
    Mozda sam bio malo grub, izvinjavam se ali nisam mogao drugacije.
    (sport za sve, 20. jun 2017 22:39)

    # Link komentara

  27. Karadzic napolje!Nije ni za Mladost iz Zemuna,a kamoli za reprezentaciju.Sto se tice igracica nadam se da ovu Stankovic i Tinu Jovanovic nikad vise necu gledati u reprezentaciji,jer ni osnove kosarke ne znaju.Za njih je i Slavko Vranes bio Dzordan licno.
    (Neko, 20. jun 2017 22:31)

    # Link komentara

  28. Ma koga to takmicenje jos zanima,evropsko prvenstvo u kosarci za zene,i to ono koje dolazi odmah posle olimpijskih igara,apsolutno nevazno!!
    (Lampi, 20. jun 2017 22:30)

    # Link komentara

  29. (bili andol, 20. jun 2017 22:17)


    O čemu ti pričaš ,pogledaj sastave drugih rešrezentacija ,Ines Ajanović još uvek igra i to odlično,pa kako je igrala Biljana Stanković što nje nije bilo u reprezentaciji...sada više ne igra ,što nije bilo ni Matovićke ...pogledaj grčku reprezentaciju ,pogledaj Škerović u CG.Ako je neko fizički spreman i odlično igra nije važno koliko godina ima.Sam primer Biljana Stanković ko je mogao da joj priđe od mlađih igračica evo ti odgovor ni jedna pa čak ni Milica Dabović .Koliko ona godina ima ništa manje nego Ines Ajanović
    (dechkotzar, 20. jun 2017 22:25)

    # Link komentara

  30. Zemlja kosarke haha
    (sandzaklija, 20. jun 2017 21:24) drz se ti boze i baklave, pametnije ti je
    (gari, 20. jun 2017 22:21)

    # Link komentara

  31. @dechkotzar
    Di nadje Ines Ajanovic,pa ta je igrala jos sa Arbutinom,dobro se ne seti one ribe sto je devedesetih bila centar Partizana pa je kasnije uhapsena kao clan"Pink Pantera",hahaha.
    (bili andol, 20. jun 2017 22:17)

    # Link komentara

  32. Pitao bih DOS patriJote sta smo to posle 2002 osvajali za vreme DS, LDP, URS selektora( Vujosevic, Obradovic, Ivkovic)? Zetva medalja pocinje dolaskom Vucica na vlast i postavljanjem za selektore pristalice naprednjaka kao sto su Djordjevic, Savic, Maljkovic, Grbic, Obradovic., i mnogi drugi.
    (Samo napred u reforme, 20. jun 2017 22:14)

    # Link komentara

  33. 1.Miljana Musovic,Maja Miljkovic,
    2.A.Dabović,Biljana Pešović,Nevena Jovanović,
    3.Sonja Petrović,Andrijana Knežević
    4.Jelena Milovanović,Bojana Vulić,Maja Vučurović,Pejdž - mada nam i ne treba
    5.Ines Ajanović,D.Stanković,Tina Jovanović

    E tu dodati još neke mlađe kao što je Crvendakić,Čađo,Ivana Brajković... dalje da ne nabrajam ima ih još čak i na koledžu da se kale uz ove igračice
    (dechkotzar, 20. jun 2017 22:14)

    # Link komentara

  34. Mnooogo iznerviran od kraha današnjih nastupa naših sportista , krećem da čitam komentare i već posle 20-tak pročiatnih , kreće mi nagon za povraćanjem.
    Jedno te isto , Zvezda-Partizan , Čović-Danilović ... blablabla. Ubiće vas mržnja , samo bulaznite o blizancima i kad igra reprezentacija. Da se smuči čoveku.Kao prvo , ne zna se ko je gori bio danas , Karadžić ili igračice. Isuviše faktora je ukazivalo na debakl. I u kvalifikacijama su kašljucale , izgubile od Nemica , u poslednjoj utakmici overile plasman na EP . To se zaboravlja. A onda je Marina , bukvalno pobegla , što uopšte nije bilo fer sa njene strane , ne naročito pred početak EP. Kao da je predosetila da se ekipa raspada. A onda i izbor nesrećnog Karadžića , bez dana radnog staža u ženskoj košarci. Ne radi se to tako. Ko god da je došao , slično bi prošao , a i Marina ne bi dobacila dalje od četvrtfinala. Znala je ona to. Karadžića danas neću ni da komentarišem. Bruka i sramota. Ali i igra pojedinih reprezentativki - blagi užas. HVAAAALA im do ne neba za dosadašnje uspehe , ali neki današnji potezi - na ivici amaterizma. Još kada se doda da ekipi fale tri veoma bitna šrafa sa prošlih takmičenja i još nedolečene najbolje igračice = ovo je limit. Mogla je blamaža biti još i veća , nego Slovenke pokleknuše na kraju juče. Prst na čelo svi iz saveza , jer bez sistema nema ni rezultata, a bojim se da ih ženskoj košarci dugo biti neće. Nadam se da grešim.
    (Al Kos, 20. jun 2017 22:09)

    # Link komentara

  35. Izgubili smo i to nije dobro. Ali smo ponovo dobili jakog Petra Dendu. Sta ce ti komentator ako posle utakmice i ne znas ko je komentarisao. A brat Denda se prepričava nedeljama posle meča.
    (Sentor, 20. jun 2017 22:06)

    # Link komentara

  36. Miljana Musovic nije pozvana jer Ana Dabovic to nije želela. I selektor je na to pristao.
    Musovic jedan od najboljih igrača na poziciji 1 u Evropi. Video sam skoro članak da je ove godine imala neki rekord u asistencijama u evro ligi. Mislim da je članak bio baš na b92.
    (Janko, 20. jun 2017 21:50)

    # Link komentara

  37. Drago mi je da je neko uočio neke stvari, da reprezentacija nije skup igračica, vec skup NAJBOLJIH igracica trenutno i najspremnijih, pojedine igračice se ne zovu zbog sujete, ličnih interesa ili bilo čega treceg, ne mogu da kažem ništa protiv trenera, jer se znalo da ce se ovo desiti, pa svako ko imalo prati žensku kosarku znao je da ce biti brodolom, ali mi nije jasno zašto na spisku nisu pozvani najbolji plejmejkeri moram da naglasim pre svega Miljna Bojovic i Maja Miljković koje godinama donose titule svojim klubovima, a koje bi iskustvom svakako doprinele igri naše reprezentacije
    (Kuk ko ja, 20. jun 2017 21:49)

    # Link komentara

  38. @borko
    "propale"Ruskinje su nas pre 2 godine,kada su nase uzele zlato,dobile dvadesetak razlike,prvenstvo pre toga je bilo oko 40 za njih,dok smo Letonke do sad dobijali.
    (bg leprikoni, 20. jun 2017 21:23)

    Sacekaj veceras da li ce ta po tebi jaka Rusija pobediti i autsajdera Grcku na cijem smo mi mestu mogli da budemo samo da smo hteli. Cujemo se posle.
    (borko, 20. jun 2017 21:49)

    # Link komentara

  39. Da dodam još i Andrijanu Knežević 1986 - 180cm SF

    [link]
    (dechkotzar, 20. jun 2017 21:40)

    # Link komentara

  40. Dolaskom SNS na vlast sport umire u Srbiji.
    (Patriota, 20. jun 2017 19:53)

    Košarkaši su u još kratkoj eri SNS uzeli više medalja nego u eri Borisa lepog.
     (zarubica, 20. jun 2017 21:31)

    # Link komentara

  41. Daj te bre više sa Marinom Maljković i kuknjavom kako nema dabovićke pejdž butulije veoma dobra zamena ako ne i mnogo bolje resenje od pomenute tri su Maja Miljković 1988 - 175cm PG,Miljana Musović 1987 - 181cm PG,Bojana Vulić 1984 - 193cm PF/C,
    [link]
    [link]
    [link]

    I da njij nema ni na sirem spisku ? Ajde da kažemo da se reprezentacija Srbije podmlađuje ali to nije trebalo raditi sada na evropskom jer sledeće godine nema nas na svetskom sada je trebalo obezbediti igranje na svetskom pa tamo raditi na podmlađivanju reprezentacije....takođe mogla je da se povede i Biljana Pešović 1983 - 180cm SG
    Moglo je da se ode sa mnogo jačim timom izvinjavam se ako sam neku devojku preskočio,ima ih i na koledžu u Americi sa odličnim rezultatima.
    Ovo je čist bezobrazluk ne pozivanjem ovih devojki na širi spisak a verujem da bi se sve četri gore pomenute našle čak i među prvih 12.Ove deevojke su odavno trebale da budu u reprezentaciji ,čak i Ines Ajanović 196cm PF/C
    Evo cela jedna petorka odličnih nije pozvana na širi spisak reprezentacije sramota....Nema čak ni Maje Vučurović 188cm PG i posle kažu imali smo problema sa povredama.A gde je zamena za te povređenje?Imam utisak da se ovo namerno uradilo.....i baš mi je žao i krivo ,Sonja i Ana skidam vam kapu za borbenost
    (dechkotzar, 20. jun 2017 21:26)

    # Link komentara

  42. Zemlja kosarke haha
    (sandzaklija, 20. jun 2017 21:24)

    # Link komentara

  43. @borko
    "propale"Ruskinje su nas pre 2 godine,kada su nase uzele zlato,dobile dvadesetak razlike,prvenstvo pre toga je bilo oko 40 za njih,dok smo Letonke do sad dobijali.
    (bg leprikoni, 20. jun 2017 21:23)

    # Link komentara

  44. Covicevo kadriranje, za muskarce ce se vec pobrinuti ubitacan dvojac Rakocevic-Kuzmanovic.
    (Vlado, 20. jun 2017 21:15)

    # Link komentara

  45. Nisam baš fan ni Šarenca jer stalno nešto brljavi ali koja je logika da on prenosi Rusiju a Denda naše? Denda čovek o košarci ne zna ništa, godine iskustva nisu ostavile nikakvog traga. Da nije bilo konsultanta, on bi samo brojao poene i govorio: ZA blokadu, ZA skok.. Ne sme ni da se izjasni kad je sporna situacija u vezi poseda ili faula.
    Što se naših tiče, skup faktora je doprineo neuspehu ali ne treba sad osipati drvlje i kamenje, pre svega mi je drago za Sonju što će kad završi karijeru zasluženo imati titulu sa EP i olimpijsku medalju. Ona mi je jedna od omiljenijih naših sportistkinja a svakako jedna od najkvalitetnijih.
     (root, 20. jun 2017 20:54)

    # Link komentara

  46. @stilcovani, bez šale... Sikćeš od mržnje prema Zvezdi, a idu vreli dani. Čuvaj zdravlje.
     (jako i do samog kraja, 20. jun 2017 20:46)

    # Link komentara

  47. ma sta se nervirate ,kakva drzava takav sport ,vazno da 23. imamo krunisanje
    (dorcol, 20. jun 2017 20:45)

    # Link komentara

  48. Sa Danilovićem počinje potop, sve čestitke na izboru Karadžića za selektora.
     (Bogu 'fala što sam Lala, 20. jun 2017 20:43)

    # Link komentara

  49. Danilovicu, izbacen si, napusti kucu Velikog brata ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. jun 2017 20:40)

    # Link komentara

  50. Po ko zna koji put da ponovim. Sve je ovo delo nazovi trenera Stevana Karadzica i vrha KSS koje je dozvolilo sebi da nakon Marine Maljkovic postavi doticnog gospodina za selektora. Svako ko prati kosarku zna sta je Karadzic u trenerskoj karijeri uradio.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vladimir, 20. jun 2017 20:10)

    Nije Kardžić trener od klase ali ne treba ga pljuvati jer se objektuvno nije molo očekivati čudo.Od najbolje petorke dve nedostaju (Pejdž i M.Dabović) a ostale tri su povređene (Milovanović, A.Dabović i Sonja Petrović. Pa Sonja samo što se nije rasplakala od bolova, igrala na kašičicu i jedva izdržala do kraja. Dva naša centra maše 5 zicera. Da li selektor treba da ih uči kad dođu na pripreme kako se daju ziceri. Možda nije vršio izmene kako treba ali realno nije se moglo više.
    Pitanje ko je selektirao ovakvu reprezentaciju i ko sve ima uticaja da ne igarju najbolji.
    g-dinu Đorđeviću ako se povrede, ne daj Bože, Teo, Raduljica i Kalinić, a
    Bjelica i Jokić i onako neće igrati, koje bi mesto osvojili na predstojećem EP. Da li bi onda svi pljuvali Đorđevića?

    # Link komentara
    (peca, 20. jun 2017 20:40)

    # Link komentara

  51. Ne treba mnogo price i filozofije. Trener(selektor) nije tu samo da izdiktira prvu postavu, izvrsi izmene itd. To je najvazniji "sraf" u masini zvanoj klub ili reprezentacija. To se videlo protiv Makedonije a isto tako i kod kosarkasica. Zvezda je jedan od najvaznijih segmenata mog zivota. Da ne pomisli neko da imam nesto protiv Lalata i Karadze, zato to i potenciram. Ali, kad je reprezentacija u pitanju, padaju klupske podele! Klincima je nedostajao Paunovic. Damama je nedostajala Marina. Tacka. Sve drugo je mlacenje prazne slame... Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 20. jun 2017 20:36)

    # Link komentara

  52. Sada se vidi koliko cudo je napravila Marina sa Evropskim zlatom i Olimpiskom bronzom sa ovom ekipom ,u kojoj je jedino Sonja Petrovic vrhunska igracica Ana Dabovic kad je u formi solidna ,ostale jedan veliki prodsek .Koliko su falile Dabovic ,Butulija i Pejdz sada se vidi,Nevena Jovanovic je igrac za 10.minuta ne da bude prvi bek ,o centrima je glupo trositi reci .Najvece razocarenje je svakako Jelena Milovanovic koja ja pokazala kako jedan kapiten ne treba da igra ,potrosi po 20.lopti i kada joj ne ide ,odbranu ne igra !Sve sto su devojke gradile ,sruseno je ,mozda i ne zasluzeno !Treba napraviti analizu ,izabrati novog selektora koji je radio u zenskoj kosarci ,ovaj samo nesto crta ,ne zna ni on sta ,covek bez energije i autoriteta !Kao Evropski samiponi smo prvo igrali kvalifikacije ,zastitu kod sudija nismo imali !
    (Idemo dalje, 20. jun 2017 20:34)

    # Link komentara

  53. Stilcovana katabolcna... Nisu nas vodila strucna imena kao Matekalo ,Spic, Jesic,Vermezovic, P.Perunicic, Corkovic Tudjman,Gen.Radakovic, Vucelic,Curkovic,Zeka,Bjeka, Pekovic,Todoric...samo neki Stankovici, Sekularci,Vasovici,Alagici,Pesici,Radonjici i ono sto tebe jede Ljupko Petrovic i taj Gospodin Slobodan Cosic i Miljan Miljanic kada ste dobili 2 utakmice za 12 godina. Ugusice te mrznja prema klubu koji voli 2/3 Srbije. Nemoj samo vi da pominjete Vucica samo vam pertle vire od zahvaljivanja. Bio sam u Bariju i svake godine 29.05 uzivam kada znam kako mrzite taj datum kada se probudite.
     (Komsija, 20. jun 2017 20:32)

    # Link komentara

  54. Dejan Andjus pre 2 nedelje - ,, Zeljko Obradovic nije srpski trener. On uveseljava tamo nekih 30 miliona Turaka, mene to ne interesuje !! Sto ne dodje u Partizan pa da tu ostvaruje rezultate'' !!
    (antiDebil, 20. jun 2017 20:24)

    Aj proveri i ti pasos koliki si Srbin.
     (nista o nicemu, 20. jun 2017 20:32)

    # Link komentara

  55. Hvala Sasi Danilovicu kao predsedniku saveza za SNS kadar u repki.
     (nista o nicemu, 20. jun 2017 20:31)

    # Link komentara

  56. Marina Maljkovic VS Karadic=Frerari VS Zastava
    (gremlin, 20. jun 2017 19:45)

    Zapravo je bolje poredjenje NAJMODERNIJI TENK vs zgazeni yugo
    (Doca, 20. jun 2017 20:31)

    # Link komentara

  57. Za zenskog selektora treba biti dobar psiholog, mislim da ovaj sadasnji trener to nije.
    (miki, 20. jun 2017 20:30)

    # Link komentara

  58. Da li neko malo upuceniji zna zasto ni kod jednog selektora nema na spisku Miljane Bojovic(Musovic)koja je posle Sonje najbolja nasa igracica u Evroligi i to vec godinama.Da li je moguce da ne mogu da predju preko incidenta sa Univerzijade kada je devojka,valjda,zaglavila nesto duze u nocnom provodu,od toga je proslo 8 godina,ej!Takodje sta je sa Majom Miljkovic,i nju svi izbegavaju a koliko pamtim njene igre izmislila je kosarku za Radocaj,Jovanovic,Butuliju...umesto da njih 2 imamo na pleju,trosimo Anu i bez sutera gubimo,umesto da lagano dobijemo ove prosecne Letonke a kasnije se nosimo sa najjacima.Marina je imala luksuz da ne zove najbolje jer ima znanje da uklopi ono sto ima u dobru celinu,kod Steve sve zavisi od inspiracije najboljih kao juce sa Sonjom,cim toga nema mi idemo kuci.
    (cane, 20. jun 2017 20:30)

    # Link komentara

  59. Hajde sad svi da se pravimo da ne znamo ko je postavio Karadzica i Gurovica za selektore.Obojica potop napravili sa reprezentacijama.
    (coki, 20. jun 2017 20:29)

    # Link komentara

  60. Једноставно, сувише се тога десило што је резултирало тиме да нисмо били спремни за ово првенство. Оно што боли више од овог пораза је останак без учешћа на светском првенству наредне године, јер никаквих других квалификација нема. Уз домаћина Шпанију и олимпијског шампиона САД сва остала места се попуњавају на основу континенталних шампионата. Штета, али девојкама се нема шта замерити. Просто, останеш без селектора, феноманалног капитена, Пејџ, искусне и корисне Бутулије, 2 најбоље играчице ти играју повређене, превише је то. Неко се са правом осврнуо и на данашње суђење, као да нам није доста муке већ се још и против тога морало. Тешка, захтевна, неизвесна, а важна и преважна утакмица на крају нажалост за нијансу отишла на страну Летонки. Нашим девојкама пуна подршка, морају да се уздигну до наредних изазова.
    (my way, 20. jun 2017 20:29)

    # Link komentara

  61. zao mi je cura dobre su kosarkasice ...prvo bile su oslabljene nema pejdz ,dabovicka povredjena i slicne stvari ...cak su poslate kaznjene od kosarkaskog saveza srbije izborom trenera ....ali trener nije rob kriv jer ne zna bolje . oticice trener nije problem ..problem su oni koji su tog trenera postavili a oni ce ostati .
     (zoran ivkovic, 20. jun 2017 20:27)

    # Link komentara

  62. Ko god malo prati kosarku, znao je da je krah na ovom prvenstvu sa ovim selektorom neminovan. Karadzic je jedan veoma los trener, plus nema veze sa zenskom kosarkom. Pa akciju u napadu nemamo, sve se svodi na 1 na 1, ili da se spusti lopta na centra. Tako je to kada Vucic postavlja svoje kadrove koji ga podrzavaju, kao Danilovica i Karadzica. Djilas je ekstra vodio savez, a Marina Maljkovic zensku reprezentaciju. Nego jel imamo neki dodatan nacin da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, ili nas definitivno nece biti tamo?
    (Vucko, 20. jun 2017 20:25)

    # Link komentara

  63. Ko je postavio trenera
     (Pivke, 20. jun 2017 20:25)

    # Link komentara

  64. (Штилцована катаболцна, 20. jun 2017 20:00)

    Dejan Andjus i Zitko Jakovljevic pre 2 godine - ,,Zeljko Obradovic bruka srpsku kosarku. Obradovic, Pesic i Ivkovic brukaju srpsku kosarku i svojim rezultatima zatvaraju vrata sirom evrope nasim mladim trenenirima, poput recimo Zitka, i sprecavaju ih da zarade za lebac. Jer ako je Obradovic najbolji, a on bude 4. na F4 i dozivi krah u Turskom prvestvu, sta onda stranci mogu da ocekuju od ovih ostalih mladjih, srpskih trenera'' !!

    Dejan Andjus pre 2 nedelje - ,, Zeljko Obradovic nije srpski trener. On uveseljava tamo nekih 30 miliona Turaka, mene to ne interesuje !! Sto ne dodje u Partizan pa da tu ostvaruje rezultate'' !!
    (antiDebil, 20. jun 2017 20:24)

    # Link komentara

  65. Otpustiti Karadzica jos JUCE!!!
     (Objavite komentar, 20. jun 2017 20:23)

    # Link komentara

  66. Valjda ni u jednom sportu zene ne izgledaju tako pogubljeno kao u kosarci. Kakvi pokreti, katastrofa.
    (Mirk, 20. jun 2017 20:23)

    # Link komentara

  67. Krive su sudije i publika .
     (boki, 20. jun 2017 20:20)

    # Link komentara

  68. Šticlovana katobolcna@ pogodio si brate samu srž.
     (nik sloter, 20. jun 2017 20:18)

    # Link komentara

  69. Karadzicu, sta ti radi Nevena Jovanovic celu poslednju cetrvtinu na parketu? Drzis Radocaj na klupi, a devojka do kraja trece cetvrtine imala 14 poena, i igrala odlicno. Zasluzeno smo ispali. Nigde nikakve akcije. Napad na silu i samo izolacije. Jelena Milovanovic ima vecu slobodu u ekipi od Lebrona. Uzas.
    (Durant, 20. jun 2017 20:17)

    # Link komentara

  70. Pitate se ko je Karadžiću dao selektorsko mesto. Onomad među 500 uglednih Srba koji su podržazi Vučića u medijima bili su i Karadžić i Lalatović i Đurovski. I onda prvo Boško zamenio Grofa, Lalat Sivića koji je izborio EP a Steva paradajz Marinu. Karadža je zapisan kao čovek koji je izgovor antologijsku rečenicu "Nemojte da padate, nemojte da padate. Hoće stoka da nas nabije 40 razlike." Ne može bolje sa ovako naprednim selektorima i u košarci i u fudbalu. Ozbiljno se ljulja ova garnitura bez obzira na velike procente do sada.
     (Wealth, 20. jun 2017 20:16)

    # Link komentara

  71. Cak i posle ovog poraza niko ne sme da prigovori devojkama ni rec,pokazalo se jednostavno koliko su zlatom i Olimpijskom bronzom prevazisle realne domete i koliko je Marinin pecat bio ogroman.Posebno niko nema pravo da pljuje Milicu Dabovic u tekstovima o njoj i da je naziva nekakvom starletom i slicno,pokazalo se koliko fali njena energija i liderstvo,novi kapiten nas ukopa(nista ni Jeleni ne zameram jednostavno pritisak trake je bio prevelik zalogaj za nju).Nadam se samo da se ekipa nece raspasti,da cemo i za 2 godine,posto Svetsko preskacemo,gledati Sonju,Anu i Jelenu uz mnogo vecu ulogu Crvendakic i ostalih mladjih i naravno novog(nenaprednog)selektora.
    (noel, 20. jun 2017 20:14)

    # Link komentara

  72. Devojke svaka čast na borbenosti, ali dalje nije moglo. Po ko zna koji put (još i u vreme Marine) igramo katastrofalnu prvu četvrtinu. Dosad smo stizali, danas nismo mogli. 2-3 promašena zicera u prvom poluvremenu, nekoliko jako loših preuzimanja u odbrani, Vitola se šetala 3 napada po reketu kao duh. Ne umemo da branimo šut za tri poena. Taktika "Daj Sonji loptu i ona će da da 30 poena" ne može stalno. Ana u par navrata pokazala zašto je bila MVP prošlog prvenstva, ali i par napada njene stalne boljke koje nije dobro rešavala ni kada je bila zdrava. Mnogo se zabija u gužvu iako vidi i zna da ne može. Tamaru danas išlo. Maja Škorić nije bila loša, ali ne na nivou prošle utakmice. Sve u svemu moji zaključci su sledeći.

    1. Savez, trener, ko god treba, mora pod hitno da nađe nekog centra ili četvorku koji može da igra u oba pravca. Tina i Dragana nisu bile loše, ali nekoliko zicera su promašile, umalo mi kosa nije opala. Ako treba i iz penzije nekog da vratimo.

    2. Ja lično ne bih smenjivao Stevu, mada može i Ratgeber ako bude hteo. Bolja fizička pripremljenost igračica. Ovolike povrede nisu od masnih kolača i kisele vode.

    3. Po 100-i put kažem. Kakva nam je liga ja nemam i ne smem ništa da zamerim, osim da konstatujem neke stvari.
    (Gde ja živim, 20. jun 2017 20:12)

    # Link komentara

  73. (Uros Djurdjevic Prejaki, 20. jun 2017 18:40


    Litvanke bi možda i pobedile, ali one nisu učesnice ovog EP, dobiti LETONKE to će biti malo veći zalogaj
    (sava, 20. jun 2017 20:12)

    # Link komentara

  74. AJMO FANTJE. U pripremi za EP sve su pobedjivale i vi srećni a sad malo cvrc, stara boljka srbskih sportista kad se hvale pre početka takmičenja uvek ispadne kilavo dete. svi ste vi isti jer vas školuju kvazi komentatori sa ovog i drugih medija a vi kao da ste bili sportista najmanje 10 godina jer sve sportove komentarišetea to mi čini zadovoljstvo da ih čitam kakva nam je pametna omladina.
    (mihailo djurović., 20. jun 2017 20:12)

    # Link komentara

  75. Recept je jasan: vratiti Maljkovićevu i Micku Dabović i biće medalja ...
     (Mikael Hansen, 20. jun 2017 20:11)

    # Link komentara

  76. Videlo se od prvih utakmica u grupi da nešto ne "štima", igramo nepovezano, soliramo previše. Jelena Milovanović prosto nijednu utakmicu nije odigrala kako treba. Zicere smo promašivali. Jednostavno, nije išlo. Trener očigledno ne zna ekipu da podigne, motiviše. Biće bolje naredni put. Ne treba ih odmah otpisati. Zašto Page ne igra?
     (Darko, NS, 20. jun 2017 20:11)

    # Link komentara

  77. Na zalost utakmica je resena pocetkom 4 cetvrtine kada su Stankovic i ova druga T Jovanovic pokazale da je jedini kvalitet koji ih kvalifikuje u reprezentaciju cinjenica da su natprosecno visoke. Kordinacija pokreta ne postoji, razumevanje igre takodje. Postizanje koseva cak i iz zicer pozicija nemoguca misija (pogotovu tu mislim na Stankovic). Igra kao muve bez glave pogibljene po terenu. Ove ostale su verovatno ubijene ovom neverovatnom igrom...ta je Pejdz bila tu bila bi dovoljna za laganu pobedu...
    (marej, 20. jun 2017 20:10)

    # Link komentara

  78. Po ko zna koji put da ponovim. Sve je ovo delo nazovi trenera Stevana Karadzica i vrha KSS koje je dozvolilo sebi da nakon Marine Maljkovic postavi doticnog gospodina za selektora. Svako ko prati kosarku zna sta je Karadzic u trenerskoj karijeri uradio.
     (Vladimir, 20. jun 2017 20:10)

    # Link komentara

  79. Realno Nolane,ja igrao h2 i plus(143.5),nego mladi me zeznuli iz 1 u 1
     (+-41, 20. jun 2017 20:10)

    # Link komentara

  80. Pa juce rekoste prosli smo hahaha
     (Mich, 20. jun 2017 20:09)

    # Link komentara

  81. Mogu uzdignute glave da napuste takmičenje, one su i dalje naše zlato. U ovim okolnostima i sa selektorom koji od motivatora nema ni prvu onu liniju slova m i koji jednostavno nije sposoban da ih podigne kad ne ide (a valjda je deo njegovog posla i to, ne samo da crta po tabli i viče ova ovamo a ova onamo kao da im još nije imena naučio) pa još uz šut koji ih je na ovom EP služio kao da je neko pomerao obruč kad su šutirale, a sve protivnice kao da neko gura loptu da upadne, ovo je realan rezultat. Nije slika ni njihovog kvaliteta ni vrednosti ni pristupa jer bi bez povreda sve osim finala bilo neuspeh, već okolnosti na koje nisu mogle da utiču.

    Karadžić napolje, jesu povrede bile problem ali i pored njih ova ekipa je mogla više uz bolje vođenje. Nisu se Sonja i Ana povredile nakon što je prvenstvo počelo, od početka priprema je bilo očigledno da treba da se razigraju neke druge igračice jer će morati sve da vuku da nadoknade što njih dve neće biti 100%. Tj. bilo je očigledno svima osim njemu, izgleda.

    Nije toliko šteta što nema još jedne medalje sa EP, sledeće je za samo dve godine ali propuštanje svetskog je stvarno za žaljenje, kakvo bi uživanje bilo gledati ih zdrave kako pobeđuju i neke od najboljih na svetu.

    Za kraj, svaka čast devojkama na svemu, njima se nema šta zameriti. I da im poželimo brz oporavak, i fizički i mentalni, da se uzdignu posle ovoga.
    (podrška devojkama, 20. jun 2017 20:07)

    # Link komentara

  82. Imali smo Radočaj, a na kraju nam ništa rado ne osta, već samo očaj :(...

    A makar da nije bilo blamaže kroz izjavu:
    ("Idemo namerno na Letoniju one su slabe.", 20. jun 2017 20:04)

    # Link komentara

  83. To ti je kada kada neostvarene i bez autoriteta postavljas ljude da vode svetske, evropske i olimpijske osvajace medalja.
    Ovde nije u pitanju da li se zna igrati jer medalje govore o tome vec ko sada vodi ove dijamante.
    Sada vidimo tezinu Maljkovicke i Paunovica, pa ja da vodim Real Madrid ispao bih iz lige.
    Kod nas uvek dolaze gori na nesto sto je dobro, toliko....
     (SamoJako, 20. jun 2017 20:03)

    # Link komentara

  84. E moj Stevane, zašta se god uhvatiš, osuši se.
     (Vitez Koja, 20. jun 2017 20:01)

    # Link komentara

  85. sreća pa smo ostali u fudbalu U21
     (Jorgandžija, 20. jun 2017 20:01)

    # Link komentara

  86. Dabović mu igra plejmejkera? Svaki put se u odbrani troši na jurnjavu za duplo bržim plejom protivničke reprezentacije. Pa nije ti to Milica Dabović Karadžiću, vidi se da čovek nema pojma o ženskoj košarci, ne zna ni koja je koja Dabovićka.
     (Jorgos Printezis, 20. jun 2017 20:01)

    # Link komentara

  87. Stevan Karadzic BUAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    (AVE ILIEV, 20. jun 2017 20:00)

    # Link komentara

  88. Ако хоћеш да "закопаш" наку екипу, и да од успешног колектива направиш канту за напуцавање, само постави за тренера неког ко је прошао "систем" у Црвеној Звезди. данашњи дан то најбоље показује. Кошаркашице, европске првакиње, бронзане на олимпијским играма, испадају од Летоније. На претходним такмичењима водила их је Марина Маљковић, сада их је преузео бивши тренер омиљеног клуба нашег премијера Стеван, хоће да вас набије три'ест разлике, Караџић. Фудбалери, прваци Европе у Литванији, тренер Друловић, и света на Новом Зеланду, тренер Пауновић, не могу да победе Македонију, под тренерском палицом још једног изданка звездиног система Ненад, живео Вучићу сто година, Лалатовићу. О његовим претходницима на клупи репрезентације држава чији је главни град био Београд, а да су потекли из истог клуба, не вреди расправљати. Митић, Миљанић, Топлак, Живадиновић, Ђорић, Савићевић, Пижон не вреди расправљати. за седамдесет и две године постојања нису избацили ни једног тренера у ни једном спорту чије име нешто значи у свету. Све уништитељ до уништитеља. Зато "спортских радника" типа Крцун, Дража Марковић, Слободан Ћосић, Звездан Терзић и новинара као Милојко Пантић, Дејан Анђус, Боби Јанковић и сличних имају на извоз. канцер српског спорта и друштва уопште. Молим да се у ову групу лузера и очајника не сврстава Дејан Савић, јер је он, веровали или не, рекордер по броју одиграних утакмица у Партизану, што се и види по резултатима.
    (Штилцована катаболцна, 20. jun 2017 20:00)

    # Link komentara

  89. Ljudi, prvo da cestitamo devojkama!
    Drugo, ne zaboravite da ih je Marina napustila, bukvalno napustila, sto govori o njoj.
    Karadzic jeste tragican lik, covek koji kao da ne zna da poveze konce, ali on je tu.
    Da ponovim, Marina ih je napustila zbog umora. Okrenula se i ostavila ih.
    Zena nece da radi, i samo je vi velicajte! Bacate so na ranu ovim devojkama koje igraju kao lavice, i njima ne treba odmor!
    Od mene ide BRAVO ZA VAS KOJI STE OSTALI UPRKOS OLUJI!
    (Mirko, 20. jun 2017 19:59)

    # Link komentara

  90. Zensku kosarku vise ne gledam!!!
    (Predrag, 20. jun 2017 19:57)

    # Link komentara

  91. Za sta gospodin Karadzic prima platu? Sta je to on odradio na pripremama? Koju soluciju u odbrani, koju akciju u napadu? Pitam one koji znaju kosarku: koliko ste pripremeljenih akcija videli u 4 utamice? Nista. Gola improvizacija. Covek je cekao sest sedmica da mu dodju dve glavne igracice i da rese stvar. Posto nisu, sledi objasnjenjenje da on tu ne moze nista jer su one povredjene. Nema Sonje Petrovic - nema igre u napadu, nema kreacije.Jovanovic kao plej?! Katastrofa. Centri? Ni zicera. Jelena Milovanovic - totalno nesposobna da bude lider tima. Podbacila je ne jednu - vec sve cetiri utakmice. Mi smo bili poluspremna reprezentacija. Sta si covece radio na pripremama? Ne sumnjam da ga KSS nece dati. Uostalom naredne dve godine Srbija nece ni imati takmicenja, jer nas nece biti ni na Svetskom prvenstvu dogodine. Ne razumem ko je i sa kakavim motivima na klupu doveo osobu koja nije u stanju da bude cak ni motivator?! Toliko od zenske kosarke. pa opet za 20-30 gopdina.
    (davor, 20. jun 2017 19:55)

    # Link komentara

  92. Svaka cast devojkama ali selektor nema blage sa zivotom. Radocaj krenuo sut a sjedi na klupi. Cak je i realizator prenosa sugerisao stavljajuci Radocaj u krupni plan.
     (et, 20. jun 2017 19:55)

    # Link komentara

  93. Zar nisu govorili da cemo ih sve razbiti ? ko visoko leti...
     (dule, 20. jun 2017 19:55)

    # Link komentara

  94. Ja napisah juce da je sledeca tekma poraz papa..A nalupase mi minuse,a ja sam samo bio realan
     (S Y L A, 20. jun 2017 19:55)

    # Link komentara

  95. Jednostavno "švercovanje" nije dozvoljeno na takmičenjima ovakvog formata! Kući!
    (bariloche, 20. jun 2017 19:54)

    # Link komentara

  96. Kući pevajući.
     (mrki, 20. jun 2017 19:54)

    # Link komentara

  97. tako to obicno bude kad dobijes utakmicu unapred
    (bobadilja, 20. jun 2017 19:53)

    # Link komentara

  98. Dolaskom SNS na vlast sport umire u Srbiji.
     (Patriota, 20. jun 2017 19:53)

    # Link komentara

  99. Gde god se partokratija i politika umesa, tu trava vise ne raste. Raspad- od ekonomije, politike pa do sporta.
     (ehsrbijo, 20. jun 2017 19:53)

    # Link komentara

  100. I ko je bio u pravu kad sam navijao da s manjom razlikom pobedimo Sloveniju. Ne samo zbog slabijeg protivnika u cetvrtfinalu vec i u ovom barazu. Protiv propalih Ruskinja bi bilo rutinski.
    (borko, 20. jun 2017 19:53)

    # Link komentara

  101. ne mogu da verujem, nijedan komentar na suđenje. pa jel ste vi ljudi gledali istu utakmicu ko i ja ili neku drugu? ja odavno nisam gledao gore suđenje na nekoj utakmici...100 000 faulova nam nisu svirali...ubeđen sam da su u ovo ko i uvek debelo umešani oni ogavni španci koji znaju da će mnogo lakše da prođu letonke nego nas...znači, više ne gledam ovo prvenstvo i navijam svim srcam da španci više nikada nešto ne osvoje...ovo više blage veze sa sportom nema...inače, igrao sam košarku profesionalno 15 godina, tako da se pomalo razumem i u suđenje...ponavljam ovakvo tendenciono suđenje je velika sramota za FIBU...
     (dragance, 20. jun 2017 19:52)

    # Link komentara

  102. Karadžić i Lalatović su mi iskidali živce.
     (nik sloter, 20. jun 2017 19:50)

    # Link komentara

  103. ovaj čovek nema pojma.to se videlo kada je bio trener zvezde.menjajte ga odmah.
     (maxamjer, 20. jun 2017 19:49)

    # Link komentara

  104. Utisci sa ovog prvenstva:
    1) Selektor je tragican, dugo vecu neznalicu nisam video, covek nije kadar da jednu akciju sastavi, pokusao par puta na startu prvenstva sa akcijama iz muske kosarke koje se u zenskoj kosarci NE IGRAJU
    2) Sudije ne postuju Sonju Petrovic 1%, cak i na stranu sto je najbolja evropska kosarkasica, onakav tretman ne pamtim, izubijale su je protivnice u svakoj utakmice, a prosecno se sudi 2 ili 3 faula na njoj i ako bi broj morao da bude dvocifen
    3) Povrede koje su nas osakatile
    (Mrsimud, 20. jun 2017 19:49)

    # Link komentara

  105. Blago nama sa ovim strucnjacima Karadzicem i Lalatovicem ahahahahha pa dajte ljudi ono malo u cemu vredimo propascemo!
     (Selektori!, 20. jun 2017 19:47)

    # Link komentara

  106. Ajmoo sada Raspalite po njima!
     (Bajo moj!, 20. jun 2017 19:47)

    # Link komentara

  107. Душа ме боли кад видим Соњу... Све честитке, девојке! Борили сте се и много ми је драго због тога!
     (НИ, 20. jun 2017 19:46)

    # Link komentara

  108. Samo budala nije iskoristila poklon kvotu 4.5 na Letonke i hendikep 9.5 ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. jun 2017 19:46)

    # Link komentara

  109. Upropasti nas ova Milovanovic od pocetka do kraja !!!Ostavke svi redom ,ovo je totalni neuspeh ,nema alibija da Evropski prvak ispadne u osmini finala !!!
    (Ajde kuci, 20. jun 2017 19:45)

    # Link komentara

  110. Marina Maljkovic VS Karadic=Frerari VS Zastava
    (gremlin, 20. jun 2017 19:45)

    # Link komentara

  111. Sasa Cadjo je morala da igra jos minimum 10 minuta , 6 minuta je provela na terenu i za to vrijeme uputila jedan sut za tri sto je i pogodila . Kvazitrener
     (Ranko iz Napoleona, 20. jun 2017 19:44)

    # Link komentara

  112. svako onaj ko kaze da je za ovo kriv selektor, ne gleda ovu bruku... ovakve gluposti ne prave ni devojcice u skoli kosarke...
    (rade, 20. jun 2017 19:42)

    # Link komentara

  113. Neinteligentno od strane igračica i katastrofalno od strane selektora
     (exlomax, 20. jun 2017 19:42)

    # Link komentara

  114. Pa trebao je od pocetka da stavi u isto vreme Radocaj i Dabovic. A ne da se Dabovic trosi dok prenosi. Devojke svaka cast, nije vam nilo lako sa povredama. Karadzicu nemas pojma
    (Nemapojma, 20. jun 2017 19:42)

    # Link komentara

  115. Sta ocekivati kad im je selektor onaj neuki Karadzic... Da je Marina tu siguran bi bio u medalju...
     (djraki, 20. jun 2017 19:42)

    # Link komentara

  116. Imaju selektora za razliku od nas, to je tas ma vazi, nase devojke sve igraju na svoje ideje do sad
     (Kopikejt, 20. jun 2017 19:42)

    # Link komentara

  117. Smesno!!!
     (sklek, 20. jun 2017 19:41)

    # Link komentara

  118. Kraljice... Od 4 utakmica izgubile 3, i to od takvih velesila u zenskoj kosarci kao sto su Grcka i Letonija... Ajde bre...
    (vs, 20. jun 2017 19:41)

    # Link komentara

  119. Kako najbrže upropastiti Svetske i Evropske šampione???
    Daš ih Stevi i TraLalatoviću na upravljanje i nema šanse da omašiš...
    (Sinovac, 20. jun 2017 19:40)

    # Link komentara

  120. Još danas ostavka trenera ovo je blago receno katastrofa!!!!!!
     (petar.pele, 20. jun 2017 19:40)

    # Link komentara

  121. Pusti bre Radočaj da igra kad joj ide šut!
     (nishwille18, 20. jun 2017 19:40)

    # Link komentara

  122. Kakva tragična postavka utakmice, e moj "selektore", Letonke bez Babkine su smešna ekipa, ali džabe kad on sa klupe ne ume da prepozna nijednu situaciju...
     (Luka, 20. jun 2017 19:40)

    # Link komentara

  123. Karadzic trener Stevan gubi ovu utakmicu. Radocaj igra utakmicu zivota, on je celu poslednju cetvrtinu drzi na klupi. Bravo strucnjak, bravo!
    (dabome, 20. jun 2017 19:38)

    # Link komentara

  124. jelena milovanovic nas prodala, na svakoj tekmi
    (filip, 20. jun 2017 19:38)

    # Link komentara

  125. Latvijke bolje od Srpkinja.
    (Stefan, 20. jun 2017 19:38)

    # Link komentara

  126. Plavšić hahahaha
     (nik sloter, 20. jun 2017 19:32)

    # Link komentara

  127. Ono kao Novak, čekam da se desi.
     (Vojislav, 20. jun 2017 19:29)

    # Link komentara

  128. Od 51-51 za 3 minuta napravile +10, uzas, dopustaju tako lake poene i trojke 10 trojki su nam dale, selektor otkaz odma
     (poto, 20. jun 2017 19:26)

    # Link komentara

  129. Nijednu akciju nismo odigrali...
     (SrbinsonKruso, 20. jun 2017 19:25)

    # Link komentara

  130. Pd 53-53 primamo 9 poena za redom, pola sa bacanja! Napade zavrsavaju Tina, Nevena, Maja - u zadnjoj cetvrtini kada se lomi rezultat! Sta je s mozgom? Odbrana ne postoji u 4/4, a selektor mudro ne menja nista...
     (veliki strumf, 20. jun 2017 19:25)

    # Link komentara

  131. Nisam gledao prvo poluvreme zena me terala da popravljam slavinu ali nema veze odoh ja ujutru na pecanje...
    (Komsija, 20. jun 2017 19:00)

    Ti to zoveš pecanje? Ja kažem da idem kod majstora jer mi lupka nešto pozadi na autu?
     (tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom, 20. jun 2017 19:25)

    # Link komentara

  132. Shvatili su za faulove Milovanović pre kraja utakmice.
    Denda style: ZA pohvalu
     (root, 20. jun 2017 19:20)

    # Link komentara

  133. Ukrcavaj!
     (remax, 20. jun 2017 19:13)

    # Link komentara

  134. Nadam se pobedi dobijali smo Letonke bez problema....samo mi nije jasno zasto se non stop provlači o tome kako su igračice rovite i povređene.Pa one su pre priprema bile povrđene još i u toku sezone.Zašto su se onda u reprezentaciju pozvale devojke koje uopšte ne igraju pa da nosioci igre koje su stvarno povređene i svaka im čast na trudu mogu da odmore .
    Već godinama su neke igračice u timu a uopšte ne igraju daje im se dva tri minuta, a u reprezentaciju ne pozivaju igračice koje i te kako vrhunski igraju.Što se tiče Karadžića na mesto selektora ga je postavila Ana Joković koja je koordinator za žensku košarku koje je Karadžiću i dala spisak on se tu nije pitao oko sastava ekipe.Zašto su iz reprezntacije izostavile neke vrlo odlične i iskusne igračice koje su mogle mnogo da pomognu pogotovo sada kada smo oslabljeni zbog povreda neka nam taj odgovor da Ana Joković,zašto je naredila da ovaj tim mora da ide a odstranila bar 5 ili 6 vrhunskih igračica i to sa glupim obrazloženjima?U reprezentaciju si dovela i postavila devojke koje u svojim ligama i klubovima ništa više poena i minuta ne provede kao ni u reprezentaciji ,šta je onda merilo igranja u reprezentaciji,koji menadžer stoji iza ovoga?
    (dechkotzar, 20. jun 2017 19:11)

    # Link komentara

  135. Gospodine Denda? - Denda: Uuuuu ovo je bilo prejako, nema šta!
     (A.V., 20. jun 2017 19:08)

    # Link komentara

  136. Hoce li neko reci ovima sa Rts-a da Milovanovic nema 4 faula vec 3 . Pa nebi ulazila u igru do poslednje cetvrtine , jesu li gledali kosarku ? Ikada ?
     (Ranko iz Napoleona, 20. jun 2017 19:05)

    # Link komentara

  137. Nisam gledao prvo poluvreme zena me terala da popravljam slavinu ali nema veze odoh ja ujutru na pecanje...
     (Komsija, 20. jun 2017 19:00)

    # Link komentara

  138. #antiDebil

    Kao prvo, nije Sarenac vec Denda, a kao drugo, kome smeta jak Sarenac?
    (James91, 20. jun 2017 18:56)

    # Link komentara

  139. idemo lavice u drugom mora Sonja da se probudi Milovanovic je dobra ali napravila 4 glupa faula Ana isto dobra ako njih tri predju 10 poena pobedjujemo uz doprinos ostatka tima.
     (leonida, 20. jun 2017 18:56)

    # Link komentara

  140. Nek nam je Bog u pomo?i sa Lalatovićem i Karadžićem.
     (nik sloter, 20. jun 2017 18:47)

    # Link komentara

  141. Košarkaška utakmica traje do poslednjeg zvuka sirene, zato smanjite doživljaj i gledajte utakmicu.
     (Neplivač, 20. jun 2017 18:46)

    # Link komentara

  142. "Ide veliki odmor..."
    Jeste,zvonilo,idemo na pljesku.
    Denda je bog.Kraj utakmice sigurno zove raspust.
    (Komša, 20. jun 2017 18:46)

    # Link komentara

  143. P.S. Zaboravio sam - napravite blokove i ocistite Dabovicevoj i Petrovicevoj prostor za jedan na jedan i ovo je zenska kosarka ovde se igra PRESING NA PROTIVNICKOJ POLOVINI!!!
     (Strucnjak, 20. jun 2017 18:42)

    # Link komentara

  144. Ma pobedicemo Litvanke ljudi.Bolje da gledamo mlade fudbalere protiv Macedonije,to je zanimljivije.
     (Uros Djurdjevic Prejaki, 20. jun 2017 18:40)

    # Link komentara

  145. Letonke ako ovo ne dobiju sa 30+ razlike, ništa uradile nisu.
    (Blam, 20. jun 2017 18:31)

    # Link komentara

  146. Au koliko je mucno gledati zensku kosarku. Pa ovde nema ni igre, ni suta, nicega, trce na obe strane kao da su juce pocele da se bave sportom.
     (Xman, 20. jun 2017 18:31)

    # Link komentara

  147. Samo mogu da kazem da je igra katastrofa i da je za to najveci krivac Danilovic sto je stavio Stevicu Karadzica za selektora. Ja bi postavio Covica umesto Danilovica a Grbovica na mesto Stevice. Dalje smeta mi Sarenac kako komentarise treba dati nekoj zeni da komentarise.Taj Stevica Karadzic je gledao kada smo gepekovali sudiju i on selektor!
     (antiDebil, 20. jun 2017 18:28)

    # Link komentara

  148. Postaviti bivšeg zvezdinog trenera kao šefa struje je kapitulacija u startu.
    (Md, 20. jun 2017 18:28)

    # Link komentara

  149. krčag ide na vodu dok se razbije

    šta su u stanju ove naše da promaše u napadu, da mi je teško da gledam
     (Dušan, 20. jun 2017 18:25)

    # Link komentara

  150. Ubaci Cadjo u igru
     (Ranko iz Napoleona, 20. jun 2017 18:21)

    # Link komentara

  151. Meni je stvarno neshvatljivo da Karadzic zaradjuje kao kosarkaski trener, Radocaj od igranja kosarke,a Denda kao komentattor...
    (Nemanja, 20. jun 2017 18:21)

    # Link komentara

  152. imamo 0 akcija u repertoaru smeniti onog sa klupe bez obzira sta uradimo na prvenstvu a onog ko mu je dao ugovor doživotno udaljiti iz saveza
     (Sonja Petrović boginja, 20. jun 2017 18:17)

    # Link komentara

  153. Na svakoj utakmici sam pisao: Jelena Milovanovic je na ovom turniru nas najgori igrac! Ocajna igra u odbrani sa izuzetno losim procentom suta u napadu. Na svakoj utakmici se ispucavala iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Veceras verovatno nece, jer je napravila 3 licne za 5 minuta. Igra u napadu ocajna, razbise nas neke tamo Letonke - 14 razlike za 7 minuta. Uzas od igre, odbrana ne postoji.
     (veliki strumf, 20. jun 2017 18:16)

    # Link komentara

  154. Danilovicu bruko daj ostavku ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. jun 2017 18:15)

    # Link komentara

  155. Letonke samo da skupe u reketu i dobijaju plus 10 ovu utakmicu.Sut nam je katastrofa, nismu u stanju nista da pogodimo.Da li je kvalitet u pitanju ili nesto drugo...
     (Sut!, 20. jun 2017 18:15)

    # Link komentara

  156. Čoveče Milovanović napravi 2 faula za 3-4 minuta i umesto da je momentalno izvadi Steva je ostavlja u igri i naravno posle 2 minuta ide i treći faul...ŠTA BRE TI RADIŠ, KO JE TEBI DAO SELEKTORSKO MESTO.
     (Mrsimud, 20. jun 2017 18:14)

    # Link komentara

  157. Dokle ce Petar Denda da nam kvari uzivanje. Dajte SARENCA
     (Star, 20. jun 2017 18:14)

    # Link komentara

  158. Imamo li mi ijednu smislenu akciju ? Gotovo svaki napad zavrsavamo iz 1 na 1. Nadam se prolazu ali zaista ne izgleda dobro.
     (DukiNS, 20. jun 2017 18:13)

    # Link komentara

  159. Ko stavi ovog Karadzica. U svakom slucaju Evropske sampinonke nece videti polufinale...
     (Objavite komentar, 20. jun 2017 18:12)

    # Link komentara

  160. Krenuli smo udarnicki hahahahhahah
    (NbgDeki, 20. jun 2017 18:08)

    # Link komentara

  161. Karadzicu Ana Dabovic ne sme da igra pleja i prenosi loptu i tako se dodatno trosi, devojka je najbolji bek i poenter, drugo, Sara Krnjic je treci, a ne prvi centar! Kad ne znas sam kopiraj ono sto je Marina radila...
     (Strucnjak, 20. jun 2017 18:04)

    # Link komentara

  162. Nadam se da ce se devojke plasirati na SP,zasluzile su...
     (Brica, 20. jun 2017 17:59)

    # Link komentara