1. Prošle godine se tjedan dana u "zemlji vaterpola" nije znalo tko je prvak Evrope. Ne bi se znalo ni ove da je Jug obranio naslov :-)
    (Makanaki, 28. maj 2017 21:16)

    # Link komentara

  2. @Jole, moram dodati da ti je legendarna izjava da nam se ceo svet smejao. Jao, gde ti zivis da mi je znati. U kakvoj pecini. ;)
    Pamticete vi dugo ono razaranje od prosle godine na OI. Dobili ste jedanaest golova i niste znali sta vas je snaslo. A onda, srpska himna i Srbi na postolju kao zlatni. Plasio sam se da opet ne pobegnete sa istog. Da, vi koji ste sportska sila za nas.
    Dobijamo vas u vaterpolu, muska zenska kategorija, bolji smo od vas u tenisu, muska zenska kategorija, onda kosarka opet muska i zenska kategorija, odbojka muska i zenska kategorija. Vi ni u rukometu celokupno niste bolji, jer bi vas nase devojke otresle. Dakle, bolji ste samo u muskoj kategoriji. Imamo Ivanu, Bekrica, Terzic, strelce u muskoj i zenskoj kategoriji, Asmira, Stjepanovica i tako dalje... A sta vi imate? Perkovic i dlinenog golubara? Daj molim te. Jedino sto vam je dobro je fudbalska selekcija. I tu niste najbolji. :) I ti si nasao da pricas o nekoj dominaciji nad nama. To je iluzija, ne postoji.
    (NS BOY, 28. maj 2017 14:09)

    # Link komentara

  3. @Darko
    Da je srece da uopste ne bude vesti o vama.Nikada.
    (Stara kuka, 28. maj 2017 11:05)

    # Link komentara

  4. @Jole
    Ahihihi.Eto vam medalje u gadjanju glinenih golubova,jedrenju,bacane kamena s ramena,bocanju,macevanju...a onda dodje kosarka,vaterpolo i ostalo gde vas poderemo.U timskom sportu ste truba teska,izvlači vas vaterpolo i ponekad rukomet.Sta je jedan Djokovic uradio,to niti jedan vas nece nikada.Ah da,GS titule su nebitne,u tenisu bitnija Olimpijada :) Da je Cavis vas i dan danas bi pricali o onoj trci sa Felpsom. Kad su nam skinute sankcije 1995 pocelo tamburanje.Pazi i u tom rukometu smo vas drali.A u atletici ste super,sve zene.Mani se Srba,eno pobeže ti golub i otkacili ti se jedro.
    (Stara kuka, 28. maj 2017 11:04)

    # Link komentara

  5. Po cemu Jug favorizovan???Je li iko gledao rezultate Solnoka u grupnoj fazi???Ko igra u toj ekipi "rodjeni sampion" Prlainovic (ispravka ovo mu je peta titula,sa Pro Reccom ima dve),maestro Gocic,"torpedo" Aleksic,Varga,Janger...ajde malo realnosti.Kapa dole Jugu i ekipi ali dominaciju je pokazao favorit u ovom mecu Solnok!!!Jod jednom cestitka nasim asovima i Solnoku!!!
    (Milan, 28. maj 2017 00:35)

    # Link komentara

  6. @ NS BOY Vi za nas nikad nećete bit velesila u sportu,svugdje u svijetu vrh vrhova je br medalja na Olimpijskim igrama bilo ljetnim ili zimskim a kad budu jedne ili druge redovio po broju ostanete 10-15 mjesta iza.Prošle godine ne bi li nas nekako preskočili izmislili ste novi način zbrajanja tako da ste zbrajali ekipno medalje sve skupa čemu vam se smijao cijeli svijet.Jug je uvjerljivo najjeftinija ekipa i izbaci najskuplju ekipu u polufinalu,prošle godine prvaci Evrope.
    Nego di su Partizan i Zvezda u vaterpolu?
    Ili ovi Mađari igraju u srpskoj ligi pa navijate za njih ? A ovo je točno da prošle godine kad je Jug bio prvak Evrope vi kao vaterpolo nacija 5 dana to niste objavili jer ste ljubomorni,kako to drukčije opisat ?
    (Jole, 28. maj 2017 00:17)

    # Link komentara

  7. @Darko

    Razumem da ste se odomaćili ovde ali nemoj da zaboraviš da ovo nije hrvatski nego srpski portal. Verovatno si u pravu za to ali motivi sigurno nisu na nacionalnoj osnovi. Tako sam i ja u čudu zašto nije bilo vesti sa SP u hokeju na ledu, pa sa SP u fudbalu U20 itd. Razlog je jednostavan, za te stvari nema dovoljno interesovanja dok se o Kokezi, Terziću isl. piše do iznemoglosti jer se na njih ostavlja po 200 komentara.
    (happy, 27. maj 2017 23:00)

    # Link komentara

  8. @Darko, mi za vas jesmo sportska sila i to govori broj osvojenih prvih mesta. Takodje smo za vas vaterpolo velesila, sto smo i dokazali. A sto se tice vase pobede protiv ProReka, ne zanosi se. Bilo je 10:9 i to ste imali srece jer se ona precka naseg Filipovica i dalje trese. Cini mi se da je decko opet najbolji vaterpolista. Sto je normalno. Dalje, nisu jedni Srbi osvojili, a jesu drugi. Nama je svejedno, a vama opet isto. Vi ste na kraju uvek na istom. Drugoplasirani, odnosno u poredjenju sa nama poslednji. Portal B92 ima pravo da prenese vest koju zeli, a prenosi mnogo vesti o uspesima hrvatskih sportista, koje nas svakako ne interesuju. Nisu prenesene i neke druge vesti vezane za nase sportiste, pa to ne znaci da su protiv nas. Opusti se, otrci dva kruga. ;)
    (NS BOY, 27. maj 2017 22:59)

    # Link komentara

  9. A juce nije bilo vijesti o pobjedi Juga nad Pro Reccom u polufinalu i to drugu godinu zaredom.Bas me cudi za vaterpolo naciju samim time sto Vam tamo igraju Filipovic,Mandic i Pijetlovic,a trener je Vujasinovic.Da je kojim slucajem Jug osvojio Ligu prvaka ne vjerujem da bi ste to uopce prenijeli jer prosle godine kad je Jug osvojio ni rijec o tome na Vasem portalu.
    (Darko, 27. maj 2017 21:33)

    # Link komentara

  10. Koji su oni meni kraljevi!!!! Cista ljubav za nase vaterpoliste!!!
    (Jocagomboca, 27. maj 2017 21:11)

    # Link komentara

  11. Pa to je sve normalno... :)
    (Hoho, 27. maj 2017 20:56)

    # Link komentara

  12. Kako bilo koji tim može da bude favorizovan, ako igra protiv ekipe u kojoj je Andrija Prlainović?
    (?, 27. maj 2017 20:55)

    # Link komentara

  13. Bravo nasi! Cestitke Andriji velikom Deliji, a i Gocicu i Aleksicu.
    (Vucko, 27. maj 2017 20:40)

    # Link komentara

  14. Kako ti mislite favorizovani Jug a igraju protiv Prlainovića, Gocića i Aleksića?
    (skoba, 27. maj 2017 20:30)

    # Link komentara

  15. KO PRATI VODOPOL?
    (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 27. maj 2017 20:13)

    # Link komentara

  16. Andriji titula sa 4. razlicitim timom!
    (NNN, 27. maj 2017 20:12)

    # Link komentara

  17. Hrvatima vazda presedaju srpski vaterpolisti!
    (Sendor_Klegani, 27. maj 2017 20:10)

    # Link komentara

  18. Bravo za Gocica, krunisao je sjajnu karijeru ovom trofejnom sezonom.
    Aleksic je igrač visokog nivoa na koga uvek možeš da se osloniš. I u najvažniji mečevima. ..
    A Andrija...
    Kralj vaterpola i u odbrani i u napadu, zasluženi MVP.. On je vaterpolo Zidan , tamo gde je on tamo su i trofeji, a uz to čini i sve saigrače boljima...
    (Srdjan Petrović, 27. maj 2017 19:50)

    # Link komentara

  19. Po navici.
    (root, 27. maj 2017 19:49)

    # Link komentara