1. Komentator se zove Radomir Pavlović, trener reprezentacije Srbije, slažem se da pravi velike lapsuse, ali drži barem pažnju i u kombinaciji sa Djordjem ili Ogijem možda čak i Svetom bio bi odlična kombinacija ipak ima osećaja, a za lapsuse svakog dana ih smanjuje..
    (Džezer, 26. maj 2017 22:53)

    Neka ga kombinuju sto pre :-)!
    (raxi, 27. maj 2017 15:16)

    # Link komentara

  2. Komentator se zove Radomir Pavlović, trener reprezentacije Srbije, slažem se da pravi velike lapsuse, ali drži barem pažnju i u kombinaciji sa Djordjem ili Ogijem možda čak i Svetom bio bi odlična kombinacija ipak ima osećaja, a za lapsuse svakog dana ih smanjuje..
    (Džezer, 26. maj 2017 22:53)

    # Link komentara

  3. Bravo Landa !! Vuelta uvek puna brda ima nade za crvenu majcu :-)
    (Džezer, 26. maj 2017 22:48)

    # Link komentara

  4. Moze li mi neko dati informaciju ko je "srucnjak" sto komentarise na Eurosportu?Ja sam mislio da je Eurosport ipak ozbiljna tv.Ovaj covek je u najmanju ruku smesan,da ne upotrebim neki grublji izraz.Fascinirao me svojim lupetanjem u 4.etapi koja se zavrsila u Mesini!Covek nije pogodio ime ni jednog grada kuda su takmicari prosli,a u dva razlicita mesta je rekao da je rodjen italinski nobelovac koji je rodjen odatle bar 200km.Cirkus!
    (raxi, 26. maj 2017 21:13)

    # Link komentara

  5. Svaka čast za Landu, da nije bilo onog incidenta sa motorom, siguran sam da bi bio u igri za mesto na podijumu. Što se tiče glavnih favorita, sada su svi u istom minutu. Za Dumulana se videlo da ima loš dan još kada je izgubio grupu na spustu i posle tridesetak kilometara jurnjave, nekako uhvatio priključak. Sutra je na programu Montegrappa i opet je moguće da neko od favorita izgubi vreme. Izvesno je da su svi na limitu i bez svežine, možda najmanje umorno izgleda Pino, ali ni to ništa ne mora da znači. A svakako će se ovaj umor odraziti i na hronometar u nedelju. Iskreno, Điro odavno nije bio neizvesniji i uzbudljiviji, i po mojem mišljenju, sve je otvoreno. Pozdrav svim ljubiteljima biciklizma.
    (fausto, 26. maj 2017 20:41)

    # Link komentara

  6. Vrhunska taktika Movistara i Bahrein-Meride, biciklizam je timski sport! Bravo za Landu, muski je vozio proteklih par dana!
    (Štapić, 26. maj 2017 20:12)

    # Link komentara